Google Translate

miercuri, 21 decembrie 2011

CD al SCMD: SOS. In traducere libera, salvati sufletele noastre! Adica ale celor din CD ... interese!

In popular usage, SOS became associated with such phrases as
"save our ship", "save our souls" and "send out succour".

21.12.2011.
S-a dat drumul deciziilor de revizuire!...
Publicat de SCMD

Se vor contesta imediat, conform modelului existent pe pagina Departamentului juridic, atat temeiul juridic al pensiei cat si cuantumul (daca este cazul). Cei multumiti cu actualul cuantum trebuie sa stie ca daca pierd calitatea de militar in rezerva este posibil sa returneze maririle ca foloase necuvenite din drepturi de pensie, sa aiba, pe viitor, pensia afectata de scaderea punctului de pensie, sau sa se multumeasca cu suma de astazi care nu va mai valora nimic peste 2-3 ani, cand colegii lor care-si vor dobandi statutul prin justitie vor avea pensii de 6-7000 de euro, aliniate la pensiile omologilor din NATO.

Cei aflati in procesele de anulare a deciziilor de revizuire, vor completa la inceputul lunii ianuarie si vor introduce ordonanta presedintiala (catre presedintele tribunalului) pentru ca pensia diminuata, prin revizuire, sa se plateasca in continuare la cuantumul existent in decembrie 2011, pana la solutionarea prin hotarare definitiva si irevocabila a dosarului.

Modelul de ordonanta va fi postat in prima saptamana a lunii ian. 2012 si va fi intocmit si in functie de motivarea ICCJ la RIL-ul din 12.12.2011.

Cei care nu au primit inca decizia de revizuire, dar urmeaza sa o primeasca, vor depune ordonanta presedintiala imediat dupa deschiderea procesului de revizuire.

Atentie la data emiterii deciziei de revizuire - deocamdata toate vin cu data de maxim 12 decembrie a.c., data la care s-a judecat la ICCJ, RIL-ul. Parerea noastra este ca, sperau ca ICCJ sa aprobe solicitarea dnei Kovesi. Intrucat ICCJ ne-a dat dreptate noua, este posibil ca alte decizii ulterioare sa nu mai fie trimise, sau ca, in mod ticalos, sa fie emise in continuare decizii, toate fiind datate retroactiv 12 decembrie. La cat de "onesti" sunt, totul este posibil!...

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor


Inteleg ca om disperarea, necazul fiecarui coleg care
prin REVIZUIRE a pierdut sau va pierde mai mult sau mai putin, din pensia avuta.
Este clar ca vor pierde "mult", doar cei care nu isi meritau pensia prin munca,
evolutia "pas cu pas" in cariera militara. Este clar pentru oricine, de buna credinta, ca pensia obtinuta prin pomana politica, de 80% din ultimul salariu avut in functie, nu va mai fi repusa niciodata in plata. Dincolo de vointa politica a "tuturor" politicienilor de azi si de maine, de constrangerile celor din UE si FMI, mai este vorba si de opinia publica din Romania. Sigur, a incerca sa schimbi "ce nu se mai poate", prin "procese" interminabile si extrem de costisitoare, este dreptul fiecaruia sa "spere".
Iar despre pensii in Romania, in urmatorii 20-30 de ani, de genul celor clamate de CD al SCMD, de 6-7.000 de euro, ne aflam pe un alt tărâm,
un Tărâm, al poveştilor frumoase!
Admin
=====================
UPDATE
===================================

22 decembrie 2011
Stimati colegi, prieteni si neprieteni

Regret profund, inabilitatea mea in a comunica "pe scurt" ,
tot ce gandesc si simt "la cald".
Depesa semnata de d-l Dogaru, ca multe altele, m-a scos din sarite.
Crezand ca ma cunoasteti suficient de bine, din dialogurile purtate pana acum, nu am detaliat la cine fac referire afirmand:

"Este clar ca vor pierde "mult", doar cei care nu isi meritau pensia prin munca, evolutia "pas cu pas" in cariera militara. Este clar pentru oricine, de buna credinta, ca pensia obtinuta prin pomana politica, de 80% din ultimul salariu avut in functie, nu va mai fi repusa niciodata in plata."

Nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Atata doar, sa spun ce am mai spus de zeci de ori: in randurile noastre, au fost si indivizi care nu numai ca au dat din coate, dar au calcat miseleste si pe cadavre, pentru a fi promovati, pentru a le fi bine lor si celor apropiati! Ei sunt cei care fac obiectul "comentariului" meu. Ii cunoasteti si voi, la fel de bine! Cred ca ati intalnit in cariera voastra, si asemenea specimene! Oricum, Dumnezeu nu uita si nu iarta!

Din pacate, nu am fost suficient de explicit. Mi-o demonstreaza comentariile postate. Nu acuz pe nimeni de jigniri la adresa mea, eu sunt principalul vinovat! Va cer scuze tuturor!
Va asigur, nu se va mai repeta!
Asa a fost sa fie!
Admin

Suntem in pragul Sfintelor Sarbatori de Iarna ...
Lumina, pace, bucurie, zapada, viata, daruire, iertare, zambet, sarbatoare,
sanatate si tot ce va doriti, alaturi de cei dragi!
Va urez din suflet, tuturor,
Crăciun fericit!


La Multi Ani!
Vasile Burcu
--------------
-------------------------


______________________

Te uita cum ninge decembre...
Spre geamuri, iubito, priveste ...

Te uita cum ninge decembre...
Nu râde... citeste inainte.

E ziua si ce intuneric...

Eu nu mă mai duc azi acasa...
Potop e-napoi si nainte,
Te uita cum ninge decembre,
Nu râde... citeste inainte.
Decembre, Bacovia
_______________________

Dumnezeu să te ajute să faci bine, popor român!
Admin

138 de comentarii:

  1. Halal dom' comisar-sef de penitenciar! Auzi domnule ce ai inteles matale din discursul SCMD: ca "desteptii" aia din CD sunt disperati!? Chiar asa?... oare nu e pe dos?
    Intrebare intrebatoare: cum "esplici matale" ca dupa o cariera completa (39 ani - comandant de unitate) iti scade pensia cu 1000 ron iar celuilalt de pe lista, cupon alaturat si valoare identica, i se dubleaza valoarea (aceasi vechime)???
    Poate ai matale un pont ceva care sa dumireasca "opinia publica" ca respectivul (dar sunt mult mai multi) au "contribuit" mai mult la fondul de pensii, ca extraordinara lege ce face dreptate este infailibila si minunata in a face dreptate si "reparatii morale si de principiu" pentru toti si toate...
    Ma uit la indicatiile din caseta tehnica pentru comentarii: am comentat inteligent si nu ma astept la multumiri din partea voastra!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu 80% , ci 60% . si nu din ultimul salariu avut in functie , doar din salariul de incadrare ( de baza ) , adica solda de grad si funtie , la care se adaugau celelalte elemente ( discutabil fiind doar salariul de merit ) .
    nu era pomana politica , era legea copiata de la germani ( in cea mai mare parte ) .

    cat despre si actiunile domnului dogaru ... no comment!

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonime de la 17.11 nu fi asa de rau ... Nenea admin-ul si-a incercat norocul pe la mai multe partide ... ba chiar a incercat sa ne inscrie pe toti intr-un partid "inventat" de el ... Dupa modul de prezentare a articolului se vede treaba ca baietii lui marean sirbu i-au facut (din burta ... ca acum se poate) o pensie mai babana , si nenea comisarul trece in barca acestora ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Neacsu n-a aflat ca e cazul sa se implice si el in solutionarea acestei mari probleme ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Stelian p-ulea pe unde o fi ? Oare de ce nu mai latra pe nicaieri ?

    RăspundețiȘtergere
  6. steli P nu mai "latra" ca la 6000-7000 de euroi nu mai latra nimeni.Da io vreau 10 000 uite asa de-al naibii.6-7000 sa fie la subofiteri
    De la 01.01.2012 astept pensie de 2-3000 de euroi
    Asa a promis dogarelu' pensii NATO:):)

    RăspundețiȘtergere
  7. ... 80% din ultimul salariu avut in functie!
    Nu fiti nici rai, nici analfabeti! Admin a scris corect: ultimul, avut in functie! Nu-i puneti in carca ce vreti voi, ce nu-i apartine! In alta ordine de idei, cautati sa vedeti realitatea vremurilor pe care le traim si nu faceti confuzie cu ce ati dori sa avem! Iar cu politica facuta de Admin, lasati-o balta, ca mergeti pe aratura! Daca nu stiti, nu va bagati!
    Nu-i sunt avocat, dar il cunosc mult mai bine! Nu jigniti un om, caruia nu prea aveti ce sa-i reprosati! Dimpotriva! Cititii macar blogurile!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bey ce mai plange Mircovici !! Cezare si tu esti livotionar ? guvide nu ai zis nimic!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ... ce ai inteles matale din discursul SCMD: ca "desteptii" aia din CD sunt disperati!? Chiar asa?... oare nu e pe dos?
    Am citat "anonimul cunoscut"! Ano draga, stai bland! Inca are balta peste! Inca se vor gasi destui creduli, care sa "cotizeze" si pe 2012! Problema totusi ramane: sa vorbiti pe viitor strict in numele vostru, al celor dusi cu pluta!

    RăspundețiȘtergere
  10. anonim 18.41 ,

    "80% din ultimul salariu avut in functie!"
    in ce lege exista aceasta formulare ?


    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  11. 1. „Este clar ca vor pierde "mult", doar cei care nu isi meritau pensia prin munca, evolutia "pas cu pas" in cariera militara.”
    Da sunt unii carora le scade pensia dar nu datorita faptului ca aveau anii de serviciu lipsa. Este cazul majoritatii celor care au avut functii de comanda (lasind la o parte eventualii invirtiti care poate isi merita soarta) si care, spre sfirsitul cariere militare au ocupat 2-3 ani functii de conducere asa cum era normal in ierarhia militara- ca doar nu trebuiau sa fie numiti pe viata. Unii dintre acestia poate ar mai fi putut sta in Armata daca unitatile pe care le comandau nu ar fi fost reorganizate si/sau desfiintate. Lasind la o parte ineptiile lui Dogaru, constat cu surprindere ca documentarul postat indeamna la reintoarcerea in comunism-toti sa traim la fel, sa ne imbracam la fel, ba mai mult maturatorul sa aiba aceeasi importanta sociala cu doctorii sau inginerii. Pai in aceasta idee, haideti domnule comisar sa infiintam o armata nationala in care toti sa aiba grad de soldat sau general si fara niciun spor. Atunci tot ceea ce spuneti ar fi cu adevarat aplicabil, iar pensia pe care ar avea-o fiecare ar fi fara echivoc. Dar asa, cum putem accepta ca cel care spargea poarta la 15,45 sa poata fi comparat cu un comandant de unitate care dormea prin cazarma, cu zeci de probleme pe cap si care, culmea mai trebuia sa raspunda si de prostiile pe care le faceau subordonatii? Dar, dupa postarea dumneavoastra cred ca se poate.
    2. „Este clar pentru oricine, de buna credinta, ca pensia obtinuta prin pomana politica, de 80% din ultimul salariu avut...’.
    Domnule Admin sincer n-am inteles! Pensia de 80% obtinuta prin pomana politica? Pai daca aia era pomana politica, asta de acum ce este? Haideti, faceti un mic efort si postati aici pe blog pentru documentare, expunerea de motive a Legii 164 si cine semneaza acest document! Nu este cumva vorba de Emil Boc? Si atunci despre ce vorbim? Cine mintea si cind mintea?

    RăspundețiȘtergere
  12. @tupak amaru,
    Nu confunda pe adminelu cu Mos Alecu!
    Admin s-a exprimat pritr-o formula consacrata de mass-media, pe unde plimbau unii fluturasii de pensie! Stai si tu bland, caci nici nu stii ce poti sa pierzi! Iar daca esti unul dintre "nefericiti", nu-i problema: are inca locuri, nenea cu cd-pluta, Plutasul Sef FCMD!

    RăspundețiȘtergere
  13. Admin, poti sa inchizi acest blog!
    Tu nu vezi ca ai ramas doar cu "neferitii" lui Dogaru? Baietii destepti, au primit revizuirea, ura si la gara! Mergi nana si te culca! E pacat sa te lasi scuipat, injurat, in casa ta! Sa-si deschida blogurile, sa comenteze la ei! Sa se pupe, sa se injure, ii priveste ce-or sa faca!

    RăspundețiȘtergere
  14. ,,Oltean sunt, oltean imi zice
    Oltean sunt pe un' m-oi duce''

    RăspundețiȘtergere
  15. Da io de ce-am primit decizia pe 28.11
    si are semnatura de emitere pe 15.11.Am pile???
    Ca nu stiam ,bine ca imi spune dogarelu.Decizia mea o gasiti pe plano10,da mai in urma ca am postat-o demult
    Au intrat si banii in cont(12.12) a venit si talonul intre timp(18.12)...si cam atat.Ba a venit si o parte din suma restanta pe 2011.
    Ceva maimutoi devin deja ridicoli.Eu am documente,am banii(adica i-am avut hi,hi) si maimutzoii vin cu gargara.Astea DA maimutze...

    RăspundețiȘtergere
  16. Maimutze,maimutze,maimutze ..!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Curleoane stii ce spunea George Calinescu despre tine? Uite:
    ""Spiritul de contradictie este personalitatea prostului"!

    RăspundețiȘtergere
  18. Salutare, Vasile! Sarbtori fericite va doresc tie, celor dragi tie, si vizitatorilor acestui blog.
    LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  19. Oare ce pensie va avea cel numit zisu, sau spusu, nu mai stiu. Alo! Trezirea.
    @Don Corleone
    Ai castigat 10%. Felicitari. Papa banii fericit.
    @Admin
    Sunt si eu pensionar M.Ap.N., dar procentul corect este de 60%. Dezinformarea este si ea o meserie. Succesuri!
    @All
    SARBATORI FERICITE !!!! / ????

    RăspundețiȘtergere
  20. Cine dezinformeaza, domnule pensionar M.Ap.N.?
    Admin a explicat, dar dumneata nu citesti! A folosit un cliseu folosit de mass-media, ca sa ne incaiere cu civilii! Acum pricepi??? In loc sa va razboiti cu prostiile lui Dogaru, ati tabarat pe Admin! Ferice de cei saraci cu duhul!

    RăspundețiȘtergere
  21. Maimutze,maimutze,maimutze ..!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. "Maimutze,maimutze,maimutze ..!!!!!"
    Semneaza-te Czare oranjgutanule, var primar cu Curleonezul!

    RăspundețiȘtergere
  23. Bai asta de la 15:03 (de fapt ai mai aparut cu acelasi coment si ieri), tu esti avocatul cui, sau te tot bagi asa ca sa fii in atentia publicului? Fa-ti "cliseul ala consacrat" sul si bagati-l undeva, eventual foloseste veselina grafitata!
    Admin a recunoscut ca a facut niste afirmatii "in viteza", noi la momentul respectiv l-am taxat ca atare, in acest moment subiectul fiind inchis! Nu cred ca Burcu are nevoie de avocati ca tine sau ca altii ce-si "plimba inteligentele" in borcanul cu gogonele pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  24. MAGISTER, cu ocazia Craciunului, iti urez multa, multa sanatate, succes, bucurii si numai impliniri, atit tie cit si intregii familii!
    PS. Sa fim sanatosi si sa ne reintilnim in aceeasi formula si peste 20 de ani, iar atunci, poate vom vedea cine a gresit si cine nu!
    Cine-a gresit da o lada cu bere celorlalti!

    RăspundețiȘtergere
  25. @ admin & all
    SARBATORI FERICITE!!


    http://www.123greetings.com/events/christmas/spirit_of_christmas/the_spirit_of_christmas.html

    http://www.123greetings.com/events/christmas/merry_christmas/candle_of_peace_and_happiness.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Cred ca intereseaza...Am intrebat cnpas-ul prin intermediului site-ului cnpas.ro, care are o pagina de intrebari si raspunsuri, cum se fac retinerile din pensii.Iata intrebarea si raspunsul :"Va rog sa-mi spuneti care este baza legala pentru retinerea din pensie a unei sume datorate casei de pensie?.Cum se procedeaza tehnic vorbind pentru recuperarea sumei datorate?.In cat timp casa de pensie este legal indreptatita sa retina suma datorata si care este baza legala".Va multumesc.
    Raspuns: "Potrivit art. 179 din Legea nr. 263/2010, sumele incasate necuvenit cu titlu de prestatii de asigurari sociale se recupereaza de la beneficiari in termenul general de prescriptie de 3 ani.Sumele platite necuvenit prin intermediul caselor teritoriale de pensii si al caselor de pensii sectoriale se recupereaza de la beneficiari in baza deciziei casei respective, care constituie titlu executoriu."13-12-2011 14:34.Pe acest site, se pot pune intrebari despre pensii, iar specialistii lor raspund. Greu,ca sunt multe intrebari puse, dar raspund. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  27. @dragos,
    Avem a multumi, dar ne intereseaza, invers "traseul". Avem de primit, nu de dat! Si zau, astia au avut dreptate: majoritatea, are de primit "acum", nu peste zeci de ani... pensii NATO!

    RăspundețiȘtergere
  28. Bey asta de la 04;35 io am de primit pensie de la Tratatul de la varsovia, cum procedez?

    RăspundețiȘtergere
  29. (2) Sumele de plată se vor achita până cel târziu la data de
    31 decembrie 2012, iar sumele de recuperat se rețin din
    drepturile de pensie, în condițiile legii.
    OUG 1/2011

    RăspundețiȘtergere
  30. ....adica pana la 1/3 din total pe luna!!

    RăspundețiȘtergere
  31. @09.03
    Pai du-te la Varsovia si intreaba si tu acolo pe strada....da sa ai si o cutie in care sa strangi maruntisul.Poloneza stii??

    RăspundețiȘtergere
  32. 10:32
    Nu, chineza de la Dragonul Rosu.

    RăspundețiȘtergere
  33. Maimutze,maimutze,maimutze ..!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. 15:18, vrei um pic de tzitza? Ai rabdare sa pun laptele la incalzit.

    RăspundețiȘtergere
  35. "Este clar ca vor pierde "mult", doar cei care nu isi meritau pensia prin munca,evolutia "pas cu pas" in cariera militara. Este clar pentru oricine, de buna credinta, ca pensia obtinuta prin pomana politica, de 80% din ultimul salariu avut in functie, nu va mai fi repusa niciodata in plata."

    Ce este foarte clar este ca sunteti puternic ancorat in armata comunista din moment ce nu cunoasteti nimic din principiile de eficienta ale unei armate NATO. Veti avea o mare supriza, CSAT cu tot cu presedinte tocmai au aflat ce s-a intamplat, cine si de ce i-a dus de nas in acest proces de desfiintare a pensiilor militare. Inclusiv faza ca legea pensiilor militare a avut ca rol ca armata romana sa nu aiba subofiteri si ofiteri de 60 de ani in trupele combatante(asta a rezultat prin desfiintarea pensiilor militare, s-a reintrodus si conceptul de vechime completa pentru toti, asa apare personal cu varsta de 60 de ani in trupele de lupta ). Chiar si faza ca pentru toti pensionarii militari, inclusiv pentru secretarii PCR si UTC, s-a impartit punctajul la 20 ca si cum toti ar fi fost restructurati. Cu probe! Deci daca e sa ne frigem, s-o facem total!

    RăspundețiȘtergere
  36. Prietene de la 19:31, Bashinescu joaca teatru ca de obicei. Il doare la basca de Armata, rezervisti si altele-inclusiv de Romania! Un mincinos ordinar, mai ordinar decit cei dinaintea lui si-atit.
    Tu chiar crezi ca betzivanul natiunii n-a stiut de la bun-inceput de tot ceea ce ai spus mai devreme? Ma faci sa rid...Si ce crezi c-o sa faca? Probabil vreo declaratie ca cea de la bilantul MApN-ului din 2008, cind afirma, nu-i asa "ca daca...va returna legea (era probabil vorba de viitoarea 119) in Parlament.
    Povesti de adormit Cezarei!

    RăspundețiȘtergere
  37. @ Anonim 23 decembrie 2011, 20:20. In mod normal ai dreptate, numai ca a fost un subiect politic asa de banal pe agenda presedintelui incat doar dupa ce-a fost avertizat prin CSAT, l-a bagat si in seama. Presedintele nu a stiut niciodata detaliile pana in ultimele 2 saptamani.

    RăspundețiȘtergere
  38. Dogarienii Mosului ... ,
    Voi nu vedeti? Voi cu cine mai vorbiti?
    Doar asa, sa va bagati in seama?
    Nu vedeti ca TOTI au parasit Blogul?
    GATA! The End web site!
    Pentru conformitate,
    Mos Craciun

    RăspundețiȘtergere
  39. Mos Craciun, aurita sa-ti fie gura!
    Si IO baga sama, ca s-ar "poate" sa ai dreptate!
    Uauuu ... sa vezi ce bucurie!
    Ce sarbatori or sa mai fie!
    "Ridică-te, Gheorghe, ridică-te, Ioane!" ...

    RăspundețiȘtergere
  40. Mos Cracila vaz ca vrei si tu sa sugi un pic de tzata. Pacat ca-i laptele afumat. Dar ia spune-mi la tzatza vrei sa te servesc si c-o suzeta, sau o vrei asa "nature"?

    RăspundețiȘtergere
  41. Nu l-au parasit toti!!
    De pilda a aparut tembelul gourkha la ora 19:31
    Dar acum are "demnitate" e "anonim" cu idei putine dar fixe.

    RăspundețiȘtergere
  42. ...s-ar traduce dupa tembel...cum sa va dea dom'le vechime completa dupa 20 de ani?.deci gourkha isi trage singur suturi in c.r pe baza de SCMD.Este foarte nemultumit.Eu zic ca e doar prost....si mai si impunge
    cititi 19:31

    RăspundețiȘtergere
  43. Au aparut tembelii, dar au aparut si prostovanii; bunaoara asta de deasupra! Mei Curlandezule, iar ti-au dat aia de la ospiciu bilet de voie?

    RăspundețiȘtergere
  44. Va doresc tuturor,

    ,,Craciun fericit !''

    RăspundețiȘtergere
  45. Domnilor,cu respect, va citesc postarile,de ceva timp(de la infiintarea blog-ului).
    Cativa consecventi(f putini)in asi sustine punctul de vedere...alti...dupa cum bate vantul.
    Comun pt f multi:am primit ceva banuti la pensie e OK!(legislatia-i perfecta...cei ce pierd nu mai conteaza...la munca,au profitat,s-a facut dreptate,sindicatul lui"peste"e varza ...bla,bla,bla).
    Cu scusele de rigore intreb : acum ...ceva ani,in bacile liceului militar,cand saream gardul dupa "fatuce",dupa un sprit "prelungit"tot asa gandeam?(indiferent de...notele din catalog...eream convinsi ca suntem....prin lipsa unei"libertati"a unui liceu civil..."frati").
    Liceu Militar...timp minunat,Scoala Militara...prelungire benefica a adolescentei,dispozitiv...definire d.p.d.v individualitate.
    Ciudat!Nu toti am evoluat frumos!Am uitat banca liceului militat,"aventurile"scolii militare...ne-am inregimentat in promovarea interesului personal.Poate nu-i rau!?Dar unde-i spiritul sangelui kaki,al bancii de liceu militar ,al scolii militare...ati cara colegul beat in spate pt a fi prezent la apelul de seara?
    Va "certati",va"impungeti"...nu simt amintirea comuna(placuta sau nu)de a manca,la gustare, untura pe paine!
    Pe o parte dintre dumneavoastra(am plecat cu sorcova:dumneavoastra...)va cunosc din liceul militar sau din scoala militara(nume,prenume...nu niknam-uri)baieti de nota 10.
    Va doresc Sarbatori Fericite,Sanatate si numai Bine!
    Va rog,insa,nu uitati:spritul,alergatul dupa fatuce,saritul gardului,noptile dormite intr-o sala cu 21 de paturi,gustarea de dimineata si avansarea la gradul de Locotenent pe platoul central!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. TOTAL WAR, de unde stii, draga, toate astea? Ti le-a spus d-l presedinte?

    RăspundețiȘtergere
  47. Dezbinarea si inselaciunea nu au fost produse de acest blog sau cei care au comentat pe aici! Cautati sa vedeti "cine si unde"! Apoi, daca aveti "onoare si demnitate", comentati! Tuturor,
    Un Craciun Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  48. @00:30
    Da i le-a spus d-nul 'presedinte' ....dogaru
    el e doar trompeta

    RăspundețiȘtergere
  49. ..aia cu "faza" pe care o repeta obsesiv,n-am inteles-o.E faza scurta sau e faza lunga?dupa 'compunere' s-ar parea ca e pe "avarie"

    RăspundețiȘtergere
  50. Servus(sper ca asa se scrie - la cat am baut)Serbanica.Nu te dai batut - si la 01.29 - 01.24 - eti tate fratele meu - nu ierti nimic - la bauta,cu leptopul pe masa,ghinion,esti unul dintre cei mai vocali artileristi ai anului '82 - baga nene ca ne distrezi - mai bagi un cocart,mai comentezi o postare - trai neneaca!

    RăspundețiȘtergere
  51. Serbanica fratele meu din Arges,apai daca tot mi-am luat-o de la nevasta(de'h am cam intarziat) - ai fugit repede de uniforma(pacat - ai fost Nr.1 in meserie)ai facut ceva cu privatizarea/ordonanta ce-o investeai in - tu sti?
    Intreb - baietii doresc a sti - apai de Sfantul Craciun a sti ce rade(ca vazut-am ca pensia ti-o marit - dupa cum zici,sa fi sanatos,fratele meu semioltean - mandru brasovean) - dara noi facem sarbatoarea impreuna - asa am stabilit dupa ce am supravietuit la Kndahar.
    Drept e ca nu ar strica(chiar este necesar)un meserias(fara misto)ca tine acum in A.A.dar dragoste cu sila nu se pote.Ne lipsesti!
    Apai nu-i bai - ai dat lovitura,s-a facut dereptate,ti-o dat ceva la pensie,no?Nu-i bai - e foarte bine - tu sa fi samnatos!Ciocnim un pahar in cinstea ta de Sfantul Craciun - suntem mandri - avem si noi(promotia)un colindator!(sti ce inseamna colindator la Spanta)
    Sa fi sanatos Serbanica si sa traesti o mie de ani fara reparatie!
    Fi bun si posteaza de Craciun ceva si pt noi - apai sa bagam de seama ca nu-ti suntem indiferenti(numai pt tine - 2 eream componenti de baza in echipa de volei - sti tu cu nea'Sabo)

    RăspundețiȘtergere
  52. ahaaaa!
    off topic


    3 tipuri de barbati:

    Curajosul vine acasa beat la trei dimineata. Nevasta il asteapta la usa , cu matura in mana.
    Curajosul o intreaba:
    – Vrei sa maturi, sau vrei sa zbori undeva?

    Neinfricatul ajunge beat acasa la trei dimineata. Duhneste a parfum si are camasa mazgalita cu ruj. Isi apuca sotia de fund si ii zice:
    – Acum e randul tau.

    Indraznetul vine acasa beat la trei dimineata. Sotia lui sta in pat, treaza. Indraznetul apuca un scaun si il aseaza langa pat.
    – Ce faci cu asta?, intreaba nevasta, infuriata la culme.
    – Vreau sa stau in primul rand cand incepi circul.

    RăspundețiȘtergere
  53. Bai fratilor cu tot respectul luati-vi-l pe Serbanica, Curleonu, Akordul sau cum isi mai spune si deceti-l acolo unde ii ie locul; ori la Zoo in cusca cu maimutze, ori la "stabilimentul ala cu glumeti" de pe Strada Alexandru Ioan Cuza din municipiul vostru!
    Pe-aici si-a cam terminat reprezentatia, afacerea cu pampersii a falimentat asa ca duceti-l undeva unde sa se linisteasca si sa-si ia la timp Distonocalmul su Rudotelul.

    RăspundețiȘtergere
  54. Dogarienii nu dau dovada de f-play nici macar in zi de sarbatoare !!!PACAT!!-Czar

    RăspundețiȘtergere
  55. Bey asta de la 12:14 cu 4 clase, pai avem cu cine?

    RăspundețiȘtergere
  56. http://www.exploziv-news.ro/categoryblog/section-blog/151-abc/967-o-intrebare-pentru-generalii-care-au-capusat-sindicatul-cadrelor-militare-in-rezerva-si-in-retragere-scmd-qhonor-et-patriaq-sau-auri-sacra-famesq.html

    RăspundețiȘtergere
  57. Exploziv-news o fitzuica de rahat, cu o nebuna si o jartea la conducere, care pina acu 2 ani il injura de mama focului pe basescu, iar acum il pupa-n cur. Nu zic ca dogaru ii sanatos la cap, dar a afirma ca are sute de milioane pensie, asta-i mai mult decit o prostie. Cit despre "Tigareta"...s-o lasam mai moale, ca acolo s-au vehiculat nu numai numele pomenite de centurista din Caracal, ci si Constantinescu, Basescu si multi, multi altii...

    RăspundețiȘtergere
  58. Când în mediul de presă apare un personaj controversat, cu un trecut cel puțin dubios, care începe să atace pe anumite paliere de interes, încadrându-se în tiparele jocurilor de manipulare informativă, este evident că ne aflăm în fața unei operațiuni de intoxicare a opiniei publice.
    Un astfel de personaj este Simona Fica, o individă fără nici un fel de calificare profesională în domeniul presei, cu probleme financiare și de stabilitate emoțională. E suficient să vezi cum scrie ca să îți dai seama că limba română îi este povară.


    Exemplu:”Orice altă persoană care își atribuie calitatea de reprezentant al acestui ziar este, de asemenea, pasibil de prevederile și pedepsele legii penale a României.”
    Trecând peste lipsa pluralului de final, se poate, duduie, să fie cineva pasibil de prevederi? Poate de pedeapsa prevăzută în legea penală. Ne oprim la un singur exemplu, căci am umple multe pagini cu formulările “jurnalistice” ale Simonei Fica.
    Revenind la manipulare, trebuie spus că cei care au ales această unealtă nu au făcut o bună analiză a subiectului. Din acest motiv, vor avea surprize din cele mai variate. Dar asta e treaba lor. Treaba noastră este să vă aducem în atenție câteva elemente interesante.
    Pornită rău pe Traian Băsescu, Simona Fica publica o serie de materiale cu titluri “explozive”: “Exploziv News începe războiul cu Palatul Cotroceni. Ieri, Băsescu a fost aruncat în aer de complicele său. În atenția DIICOT: iranianul Mehrab Asgari, președintele companiei Miravia, cu ale cărui avioane gruparea Băsescu a transportat arme românești pentru teroriștii lumii, a recunoscut contrabanda!” - 8 iunie 2010; ”Teroriștii nu ne sperie! Mehrab Asgari va fi pedepsit de regimul de la Teheran, Băsescu va trebui să facă față unui process cu Exploziv News, iar acuzațiile rămân de neclintit: trafic cu armament!” – 9 iunie 2010. Lista poate continua. Ca să pună moț la toate, Simona Fica spune că a depus și o plângere penală împotriva lui Băsescu. Asta se întâmpla în 2010. Acum, însă…suntem în 2011 și Simona Fica afirmă: ”Eu trăiesc în România și voi continua să-mi informez președintele”.
    Și mai face un joc dubios „jurnalista” noastră. Scrie furibund împotriva unor oameni cu funcții importante în structuri speciale: generalul Lucian Pahonțu - șeful S.P.P., generalul Zoltan Balint - șeful B.S.I.J., George Maior - șeful S.R.I. și Mihai R. Ungureanu - șeful S.I.E. La o privire, avem cele mai importante structuri de securitate atacate la vârf. Totul complectat cu niste spoturi video pe care fondul muzical este evident de origine “basarabeană”, via…Complectați dumneavoastră.
    Rămâne o întrebare grea: cine are interesul să destructureze instituțiile de forță operativă și informativă din România, acum când începe să adie briza alegerilor?
    http://www.explozivnews.ro/dezvaluiri/296-unealta-cui-este-simona-fica.html

    Cititi-o baieti, cititi-o cei care va credeti agenti 007.

    RăspundețiȘtergere
  59. Am citit articolul,este intesat cu date si documente concrete(inclusiv cu indicativele avioanelor si ale zborurilor) cu fotografii si doc. scanate
    Asaaa ca "d-nule" anonim de la ora 13:18 dumneata doar INJURI.Doar atat dar se cam apropie funia de par asa ca succes la injuraturi.E tot ce poti face si de-aia te si dai anonim
    "demnitate si onoare"ha,ha

    RăspundețiȘtergere
  60. Curlandezule, Simona Fica este tot o persoana cu dizabilitati mintale ca tine, asa ca cine se-aseamana se-aduna! Hai noreoc curlandezule si ce-mi doresti tu mie iti doresc inmiit eu tie! Sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  61. @13:18
    da tu cine esti?nedelcu sau ion ?

    RăspundețiȘtergere
  62. @15;18
    Spiritul (nu spirtul care-ti place tie) Craciunului!

    RăspundețiȘtergere
  63. ahaaa deci esti seful al mare al lu' nedelcu si ion.Daca te crezi "spiritul Craciunului" deja e grava boala ta

    RăspundețiȘtergere
  64. Baaa comisare! E Craciunul, baaaaaaa! Mai lasa-l pa Dogaru in pace, macar de sarbatori. Ce dracu', parca ai fi siamez cu SCMD. Si tu nici macar nu esti membru... Te-au dat afara si acum pizma iese din tine pe toti porii. Da' io am minte mai multa ca tine si iti doresc, sincer, SANATATE, CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI UN AN NOU FERICIT! Pe bune!

    RăspundețiȘtergere
  65. Craciun fericit nea Vasile, tie, familiei, celor dragi si tuturor celor ce iti viziteaza blogul la anul si LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  66. "STIMATI COLEGI PRIETENI SI NEPRIETENI"

    LA MULTI ANI CU SANATATE CA-I MAI BUNA DECIT TOATE!

    SARBATORI FERICITE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE IAR, SUPLIMENTAR LUI CZAR SA AIBA POFTA DE SA MANINCE PURCELUL ALA AL LUI CIT O MITZA, CU TOT CU OASE!
    HAI NOROC SI-OM MAI VEDEA
    CE DRACU VOM MAI FACEA!

    RăspundețiȘtergere
  67. @16:27
    Aici e "dragoste si amor ghebos" intre SCMD si comisar. Cred ca le sta bine amindorora vorba aia a lui I.Creanga :"L-as lasa eu dar nu ma lasa el pe mine"!

    RăspundețiȘtergere
  68. „Primarul din Jilava, Adrian Mladin, cel din Snagov, Musat Apostol, vicepresedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, si finul primarului din Jilava, Ovidiu Szasz, vor fi cercetati in continuare in stare de arest preventiv, judecatorii instantei supreme respingand sambata recursul lor, relateaza Mediafax.”
    24.12.2011

    „Chiar nu vedeti ca de doi ani de zile, incepand de la cazul Solomon, de cate ori Presedintele vorbeste de corupti, cade in flagrant un varf PDL? Facem un pariu ca urmatorul primar, surprins in flagrant, va fi numitul Falca?”
    15.11.2011
    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGAR

    RăspundețiȘtergere
  69. Mei, omule mei, urmatorul cur-rupt va fi pre-spalatul de Oprea, mai ales ca are legaturi fructoase cu S.Rosca Stanescu si cu ceilalti de pe balta Snagovului!

    PS. asta de 16:58 ce vrei sa demonstrezi, ca-i cumva vreunul dintre cei pe care i-ai votat, fata mare?
    Lasa-l pe dogaru ca asta macar e nebun, dar ceilalalti "e" hotzi scumpule, iar cine nu si-a dat seama asta in 20 ani este un mare natarau!

    RăspundețiȘtergere
  70. Adica e natarai ca curleonu si cezar?

    RăspundețiȘtergere
  71. Maimutze,maimutze,maimutze !=la anu si la multi ani!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Baaa....,16:27 ,
    Nu voi l-ati dat afara pe "comisar", comisarul sef, v-a dat afara pe voi! El a ramas tot aici! Nu comisarul si-a inselat colegii, nu el le-a papat banii! Vedeti? Nici macar acum nu vreti sa vedeti realitatea! OK, NO PROBLEM! O sa vedeti voi candva, chiar daca prea tarziu!

    RăspundețiȘtergere
  73. @18:05 Baaa asta, chiar ca esti tembel! Hai mai potoleste-te! Te maninci in cur de tot o faci pe-a desteptul? Gata du-te la mamitica ta si lasa-n durerea noastra;lasa seara asta asa cum e ca-i sarbatoare! Nu ne-o strica "neterminatule"!

    RăspundețiȘtergere
  74. Doresc gazdei multa sanatate si
    Craciun fericit !

    RăspundețiȘtergere
  75. @18:11
    prost de prost!! si incapatanat pe deasupra.
    sau poate cu interes....ca si tu ai pus botu' la "malai"Haaa??

    RăspundețiȘtergere
  76. "neterminatule"!, 18:11 :
    Ai o oglinda? Te uita, te priveste, te admira!
    Baietii inteligenti, sunt in colindat!
    Tu, un biet frustrat, sarac cu duhul ...
    Avocat din oficiu, al unei cauze pierdute!
    Baaaa, vorba fratelui tau analfabet, veti fi buni de luat cu parul, maine-poimaine!

    RăspundețiȘtergere
  77. ..........
    De retinut, vin vremuri grele. Deosebit de grele. Pensionarii militari, vor plati din greu paranoia, limbarita dogarienilor! Luati aminte!
    ========
    http://mhblogonline.blogspot.com/2011/12/breaking-news-basescu-recidiveaza-dupa.html
    ========
    Hmmm... daca se va confirma, precis, noi cei de pe aici vom fi de vina! Hi, hi, hi ...

    RăspundețiȘtergere
  78. Ce faci curleoane, nu-ti mai place "iconul", mergi pe anonim rapandulule? Ha, ha, ha! Vezi bei ca te dadura aia unde locuiesti, stii tu:stabelementul ala din Bv de pe Strada Mihai Eminescu nr. 18 lipsa la apel. Cica ai intirziat din "invoire". Baa te cauta aia ca pe-un maidanez, inclusiv cu hingherii!

    RăspundețiȘtergere
  79. Craciun Fericit la toata lumea, amici, inamici, etc. De Nasterea Domnului va doresc sanatate si voie buna alaturi de cei dragi. Domnule Burcu, chiar daca suntem in barci diferite, aceleasi sincere urari!

    RăspundețiȘtergere
  80. @lyonlyon57 , @All,
    Craciun Fericit!
    La Multi Ani, tuturor!
    Vasile Burcu
    P.S.: Va multumesc TUTUROR pentru urarile pe care mi le-ati transmis, adresat pe diferite cai! Reamintesc, sunt un bun coleg si raman alaturi de toti colegii mei! Barca noastra este comuna! Difera doar carmaciul! Al meu, sunt EU! Am si calificarea necesara! In tinerete, am fost COMANDANT de nava! Asta e, de aici mi se trage! Inca o data, din toata inima,
    SARBATORI FERICITE!
    Admin

    RăspundețiȘtergere
  81. Fratilor ma scuz fata de voi ca mi se trage din butoi! Am dat acu peste o poezie care mi-a icetzoshat sufletul si mintea. Va rog s-ascultati povestea vietii mele scrisa de mine atunci cind eram maior si inca nu eram beat chior;
    "Cand m-am nascut in jur erau butoaie
    Si popa in tzuica fiarta m-a scaldat
    Iar Dumnezeu cu rom a dat o ploaie
    Pe toti betzivii de i-a imbatat

    Sunt betivan,betia ma omoara
    Si zilnic beau cu golanii la birt
    Dar sa va spun a mea poveste amara
    Acum cand mai am putin de trait

    Era prin mai o noaptea instelata
    Si ne plimbam prin parcul inverzit
    Ea mi-a soptit cu fata-nbujorata:
    "Esti primul om pe care l-am iubit"

    Si o iubeam ca pe un inger din ceruri
    Si o iubeam ca pe un idol sfant
    Si-asa credeam ca vom trai de-a pururi
    Si-o voi iubi-o pana in mormant

    Dar intr-o noaptea greu intunecoasa
    Un dor nebun veni ca din senin
    Sa intru-n carciuma cea blestemata
    Sa iau paharul si sa beau un vin

    Si imbatat de-a vinului tarie
    Inspre casuta mea mergeam cantand
    Unde gasesc nevastea mea culcata goala
    Si-n patul ei cu altul ea dormind

    Si tulburat de-a vinului tarie
    Am scos cutitul si l-am implantat
    In pieptul celui ce-mi patase onoarea
    Si-n pieptul celei care m-a tradat

    Dar cand privesc la cei ce 2 plini de sange
    In gheara mortii inca se zbateau
    Ah, inima mi se rupsese-n in mine
    Caci sora ei dormise langa ea.

    A doua zi cuprins in lanturi grele
    Intr-a celulei groaznicei-nchisori
    Privesc la cerul fara pic de stele
    Si ma gandesc la groaznïcul omor."
    Vai, vai ce pacat ca la Tirgsor 20 ani am executat!

    RăspundețiȘtergere
  82. Czare urangitanule, mai acu vreo juma de an ne vrajeai c-ai fost coleg de LM cu domnul gl. Dobritoiu, fazanule! Ei cum e, ai fost sau nu, ori ca de obicei maninci cu polonicul gem de prune? Asteptam un raspuns, la fel cum il asteptam si pe-a lui nea Cash cavalul cu chiria de la filiala scmd din Slatina!
    Craciun fericit!

    RăspundețiȘtergere
  83. Don Admin, rogu-te da-ne-o informatie! Ai fost cumva coleg de barcaz cu don Basescu liderul nostru cel viteaz si al celor horopsiti si dupa L119 hamesiti?

    RăspundețiȘtergere
  84. @Don Corleone ,
    Te salut si Craciun Fericit!
    Apropo de Comandantul Basescu, pot sa-ti spun pe scurt: mi-a fost SEF! L-am cunoscut personal! Pe larg, intr-o discutie face-to-face!
    Atunci, m-a convins! Am crezut in steaua domniei sale! Istoria mi-a confirmat ca nu ma inselasem. Pacat ca mai tarziu, s-a schimbat!
    Pacatul ii apartine! Cam asta ar fi, pe scurt!
    La Multi Ani!

    RăspundețiȘtergere
  85. @ADMIN
    NU MA ASTEPTAM SA CADETI IN CAPCANA!!
    Nu vedeti ca postarile mele apar cu ROSU??
    Nu vedeti ca cineva isi bate joc si de dvs si de mine de luni de zile??
    Nu vedeti ca (virgula)clona care imi fura nick-ul posteaza doar cu verde??
    Nu eu am pus intrebarea
    Cate altele nu le vedeti si toti ceilalti le vad??
    SARBATORI FERICITE!

    PS Nu vedeti cata lasitate e in sufletul unora,cum cred ei ca sunt "destepti"furand nick-uri.Pai asta-i OM??? chiar daca se ascunde sub anonimat

    RăspundețiȘtergere
  86. Domnule Admin n-ati gresit cu nimic! Eu sunt constiinta celui de-si spune Corleone. Atunci cind este nevoie trebuie sa-i aduc aminte ca nu este suficient sa umbli in 2 labe din cele 4, iar cu lelelalte 2 sa te scarpini in fund si-n nas dupa asta incercind sa demonstrezi ca ai cap doar ca sa nu-ti ploua-n git; mai trebuie sa te comporti si civilizat si manierat asa cum biata lui mama l-a educat in cei 7 ani de-acasa.

    RăspundețiȘtergere
  87. Corleoane vezi ca gresisi bei vere, cred ca de la atita bere... Baaaa casca ochii si vezi ca intrebarea-i pusa de un anonim! Curleoane las-o dracului de bautura, zau asa! Doar stii ca din cauza ei ai fost dat afara din Armata!

    RăspundețiȘtergere
  88. La multi ani, Craciun fericit alaturi de cei dragi si multa sanatate si noroc pentru toti zburdalnicii acestui blog.

    RăspundețiȘtergere
  89. @anonim don c...ne ora 20:54
    am cam citit ce s-a postat si
    dupa cum scrii si ai scris mai sus tu nene nu ai constiinta nici pt tine.

    RăspundețiȘtergere
  90. asta cu bautura(de la noua fara doua) numai la bautura ii sta capul

    RăspundețiȘtergere
  91. Iar dormiti mei? Hai desteptarea si la sectoare! Uite la Czar cum sforaieshte si cum incearca godacul pe care l-a mincat sa-i iasa din gura. Cezare inchide trompa ca-ti fug sarmalele taica!

    RăspundețiȘtergere
  92. SA FII GAZDA SANATOASA SI SA NE PRIMESTI IN CONTINUARE LA MASA/PE BLOG! LA MULTI ANI TUTUROR, PRIETENI SI NEPRIETENI,SANATATE SI BUCURII SI PINA DUPA SARBATORI SA NE INGADUIM UNII PE CEILALTI. DUPA SFINTUL ION OM MAI VEDEA! LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  93. CRĂCIUN FERICIT PENTRU DISTINSA GAZDĂ ŞI PENTRU TOŢI CEI CARE I-AU TRECUT PRAGUL ÎN ACESTE ZILE DE SĂRBĂTORI ŞI ÎN CELE RĂMASE ÎN URMĂ!

    RăspundețiȘtergere
  94. AU rasunat clopotele in Banie..!!!??? Revolutia continua.....

    RăspundețiȘtergere
  95. La ofiteri a scazut doar la cei care au avut functii de conducere si au putut sa-si aranjeze iesirea la pensie atribuindu-si fel de fel de sporuri in ultimul an.
    Uite ca eu,care am iesit cu gradul de colonel dar "mazilit" in ultimul an de un sef I.P.J. pus pe criterii politice(zero meserie) si deci fara nici un fel de sporuri AM PRIMIT IN PLUS 1050 lei.
    In ce ma priveste S-A FACUT DREPTATE.
    Seful care m-a "mazilit " a pierdut peste 1500 lei...Dumnezeu nu doarme !!!!

    RăspundețiȘtergere
  96. Mircea Dogaru, reprezentantul celor care au muncit cu gura in MAI nu mai are ce sa zica si de aceea tace. Au pierdut la pensie numai jmecherii ca el.Cei care au muncit cu adevarat in acest minister au castigat la pensie.
    Nu se intreaba nimeni de ce un profesionist ca ANTONESCU care toata ziua este in studiourile televiziunii REALITATEA TV nu s-a alaturat niciodata grupului condus de DOGARU la emisiunile unde infiera cu manie proletara legea de revizuire a pensiilor ???????

    RăspundețiȘtergere
  97. Baaa astia 2 mineri de la 16:12 si 16:14 sa va dea Cel de Sus sa mincati pensia atit cit ati meritat-o, ca tot este sfintul Craciun. Se vede c-ati fost "activati" din tinichigii lui Basescu si chelnerii lui Oprea. Asa sa va ajute Dumnezeu, cezareilor; dupa anii si importanta muncii pe care ati depus-o! Dumnezeu (ca tot vorbi un "teligent" mai inainte) e sus si vede! Fie ca toti sa primiti ceea ce meritati!
    PS. Ba veseti ca aveti osinua in obraji unii dintre voi: asta-i de la dormitul prin birouri, sub tanc si pe cimpul de instructie harnicilor!

    RăspundețiȘtergere
  98. Mie mi-a placut altceva, adica asta : http://exploziv-news.ro/audio-exploziv/961-doar-patru-ore-ii-trebuie-rusiei-sa-ocupe-romania-sa-ne-explice-generalii-care-au-condus-armata-romana-in-ultimii-22-de-ani-de-ce.html
    Si nu inteleg de ce vor pensii mai mari cei care au adus armata in halul asta. Pentru ei n-ar fi mai drept zidul de la Targoviste ?

    RăspundețiȘtergere
  99. Bei fraticilor, as posta mai mult, da mi-e frica! Deja subiectul a depasit 100km/h, cre ca sunt pe la 105 si ma-ncadrez in toleranta radarului...Mei nu am pt. unii dintre voi gloante ca sa va sfirsiti glorios in berneveci ca Che Ghevara, da am in schimb funie si s-opun. S-o punul pt. unii dintre voi e mult mai higienic, septic si sanatos! Ce ziceti cezarushilor, acceptati?

    RăspundețiȘtergere
  100. ,,Pentru ei n-ar fi mai drept zidul de la Targoviste ? ''

    Poate,dar dupa ce-l chituiesc.

    RăspundețiȘtergere
  101. ..cezarusii nu se ocupau si nu se ocupa cu chestii strategice ! Ei erau si sunt carne de tun ,gata sa moara pentru.....
    Nu crezi ca ar fii cazul sa-i intrebi pe Popescu-14 stele,Inghetatul,Spirocheta -neam de manivela instelata,Badalan -caucioace + niste prezidenti!!!!??Sniperul

    RăspundețiȘtergere
  102. ..pe de alta parte(fara a pasa subiectul care-i arzator) cunosti un moment al istoriei cand Ro s-ar fii putut opune cu succes fortelor verzi?
    momentul 1968 il datoram chinezilor,asa ca.....S

    RăspundețiȘtergere
  103. Ai dreptate! Dupa cum suntem noi plamaditi-si aici degeaba istorie, degeaba vestigii antice si megaliti si tot ce vreti voi...suntem un neam de RAHATI si asta se vede zi cu zi! Gresesc cumva? Dca "da" contraziceti-ma!
    Hai ourevoir en cete soir! Chiar ca mi-am facut o fobie pt. toti pitpalacii gen Czar si Curleonu care au invadat net-ul...Sa-i lasam pe ei, juma de liceu sa conduca spre succesuri si mari proiecturi aceast jeg numit tara-in acceptiunea lor!

    RăspundețiȘtergere
  104. Mai este o varianta demna de luat in calcul- Nato ! Si in cadrul Nato -USA! Cum necum, in momentul de fata avem cea mai solida garantie de securitate datorata NATO ! Sniperul

    RăspundețiȘtergere
  105. Avem un RAHAT! Nu esti independent economic, esti NIMENI! Inainte lamba o aprindea Ilici, azi o aprinde Obama cind beleshte dantura lui de "nieger" la Luna! Tot un....
    Nu sunt rasist, sunt doar nervos...De ce-as fi oare rasist pe romanii care se comporta precum ţiganii care i-au asimilat?

    RăspundețiȘtergere
  106. ..Vere, aici chiar cred ca ai motiv de suparare,pentru ca vinovatii suntem DOAR NOI! Daca noi nu am putut sa-i ,,asimilam" pe tigani si s-a intamplat un pic invers,e grav!! Sniperul

    RăspundețiȘtergere
  107. PS. Mi-a facut placere sa stam de vorba!! Te saluta cu respectul cuvenit ,,pitpalacul de Czar"! Daca ai dubii ,Admin cu rugamintea mea poate confirma !!

    RăspundețiȘtergere
  108. Cezare sa traiesti pitpalacule si sa fii sanatos atit tu (desi tartuca-ti nu poate fi sudata si lipita din pacate), precum si familia ta!
    Hai sa traiesti!
    Rezbelul continua...

    RăspundețiȘtergere
  109. Multumesc!! Iti doresc la fel, tie si tuturor celor ce trec pragul acestui blog!Ave!!
    Asa cum zici..Revolutia continua,sau ...nu a inceput!!
    Parca era vorba de azi -25 .12.la orele 12 trecute fix!!!!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  110. Cezare, dar cum ramine cu Don gl. Dobritoiu? Parca spunei ca ati fost colegi...Nimic, nimic nicio postare, nici o idee pe blogul dumnealui! Ohhh ce ne dezamagesti ciumpanzeule! E posibil sa ne minti in halul asta, da-o-n-col-de treaba viermisorule! Cheama-ti si pretenarul-daca i-or fi dat aia de-l cazeaza belet de voie si gata, ducei-va cu colinda la domnia sa. Sa va vedem frumosilor Stan si Bran, sa va vedem...

    RăspundețiȘtergere
  111. Pt. 21.55 ...
    Ce dracu ' ... crezi ca toate scursurile stau de vorba cu Dobritoiu ?

    RăspundețiȘtergere
  112. Papagal mic- nu am mintit !
    Rugati-l pe don general, sa povesteasca una dintre cele trei minuni:
    1 cum si cine a devastat frizeria liceului?(ne cheleau aia ,ceva de groaza !)
    2.cum si cine, au facut cu crema neagra, cizmele lui D. Cantemir ?(statuia maiestuoasa ,se afla in incinta blocului invatamant,la intrarea profesorilor)
    3 Cum si cine, au luat avionul Mig 17 de pe platoul liceului cu intentia de a se ,,plimba" cu el pe deal?
    Daca don general povesteste (eu cunosc tot)voi fii conviins de ,,buna intentie" fata de ...fostii colegi si nu numai!! Atunci poate voi merge si pe blog sa-i stric jucaria(sic)!!!

    RăspundețiȘtergere
  113. dobritoiu nu mai e general.
    E membru de partid si primeste ordine de la "Antenescu".PUNCT

    PS Nici mihail popescu nu mai e general de mult.S-or bagat slugi la partide cu cotizatie si tot tacamul.
    Sa puna si ei botu' la mismasuri ca de, au "penzie" mica
    Asta popescu primeste ordin de la pontica.
    Buna treaba domnilor generali!!frumos exemplu.
    ati devenit si activisti de partid....sau asta ati fost toata viata??
    DC

    RăspundețiȘtergere
  114. deci dobritoiu primeste ordin de la dom pedagog/arhivar/prof istorie la o sc. gen din Tulcea, antonescu,iar popescu (fost sef SMG-suna frumos nu-i asa)primeste ordin de la pustiul ponta( e drept e procuror)
    "onoare si demnitate"

    RăspundețiȘtergere
  115. @ano 23:16 ;@ano 23:23 ,
    Dar despre Generalii din PDL si UNPR nu ai nimic a spune? Lor ce le transmiti?

    RăspundețiȘtergere
  116. exact ca si celorlalti
    NU MAI SUNT GENERALI!!
    sunt membri de partid si nu-i bag in seama...sa se bage singuri
    DC
    Da-mi exemple! da sa nu-mi spui de ontanu ca imi strici seara.

    RăspundețiȘtergere
  117. oricum ontanu nu a fost militar si cu atat mai mult general NICIODATA!!(maistru constructor).O biata maimutza ca si altii de pe aici
    De la ceilalti generali as fi avut pretentii.De asta dezamagirea e cu atat mai mare
    Ce onoare ? care demnitate?
    DC

    RăspundețiȘtergere
  118. @Don Corleone ,
    Ai dreptate 100%!
    Dar fa-ma sa inteleg ceva: ce rost mai au avansarile in rezerva? Cui servesc si ce mai reprezinta? De 1 Decembrie ... ai vazut! A plouat cu stele!

    RăspundețiȘtergere
  119. fost sef SMG la remorca de partid...rusineeee!!!
    cred ca are si vreo functie de 2 lei ca e un "ilustru necunoscut"spala geamuri la sediu??
    da sira spinarii n-o are sigur

    RăspundețiȘtergere
  120. @23:55
    N-as putea sa explic prea bine.Poate doar faptul ca unora le plac zorzoanele,cum le placeau indienilor margelele de sticla,atat sunt de orgoliosi(dar si prosti).Puterea ce sa faca si ea??Profita de prosti si astia "pun botu" la o hartie fara valoare.E mai valoros un euro decat gradele lor luate d'ampulea.Eu as lua euro...tu ce-ai lua??o hartie de pus in vitrina??hi,hi
    DC
    Gata eu termin cu subiectul asta ca mi-e rusine.Dar nu de mine ca n-am de ce.

    RăspundețiȘtergere
  121. OK, si eu zic la fel!
    Si a venit ... A doua zi de Craciun!
    Tuturor, Craciun Fericit! La Multi Ani!
    Dumnezeu să te ajute să faci bine, popor român!

    RăspundețiȘtergere
  122. Czare si Curleonu, dar voi ce erati bei? Misionari cumva in tara papuasilor? Voi sunteti produsul finit al Socialismului MUltilateral Dezvoltat, omul nou cu mintea cit un ou! Pentru voi "minte multa nu se cere, sa ai bani, sa ai putere"!

    RăspundețiȘtergere
  123. Stam si ascultam idioteniile lui Ce zar si ale lui astalalt de-si spune Corleone...Multi dintre fostii militari au ajuns oameni politici si inca de valoare: Prezan+Averescu in Romania, De Gaulle in Franta, Ludendorff+Paul von Hindenburg la nemti si multi, multi altii...

    RăspundețiȘtergere
  124. @ano08.44
    si tu ce esti?(ca nu pot sa zic-cine):)
    tu "ai scoborat cu harzobu din cer"?
    ete na cine vorbea!

    RăspundețiȘtergere
  125. 9:21 Nu baa, io mi-s Mos Gerila si mi-am propus sa dau la gioale papagalilor ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  126. @Ano 26 decembrie 2011, 09:18 -Si cu care dintre contemporani ii compari pe cei care i-ai enumerat ???!!!

    RăspundețiȘtergere
  127. @ 09.21: Bine baaa!!
    .... si dobritoiu/popescu.... om politic de valoare?!Ce comparatii idioate.De ce nu-i compari cu NAPOLEON??

    PS Vezi ca ai uitat de Hitler "desteptule"!!!

    RăspundețiȘtergere
  128. Hitler a fost un biet caporal.Va dati seama unde vor ajunge acesti generali??
    Macar cand erau generali puteau spune ce gandesc.Acum sunt membri de partid si trebuie sa citeasca de pe fitzuica din buzunar ce le spun sefii lor politici....un fel de trompete
    Auzi.. sef SMG ?!Partid ii mai trebuia la varsta si gradul/functia avute??

    (valabil si pt PDL/UNPR)

    RăspundețiȘtergere
  129. *** Fosta secretara a lui Stanculescu (generalul cu piciorul in gips) a ramas cu o pasiune pentru epoletii de pe haina: plictisindu-se de cei de sub camasa, s-a reorientat spre cei de la vedere - tot patru stele. Fosta domnisoara Ghervasuc, actuala Minca, si-a anuntat plecarea din garsoniera politica a colonelului Voiculescu, pentru a se instala in apartamentul de doua camere, vizavi de Cotroceni, al altui general - Oprea, fondatorul U.N.P.R ***

    RăspundețiȘtergere
  130. Hai nu ma-nebuni.....
    Tztza aia de Minca?Pe aia doar plotonera Petcu o egaleaza in mahalagisme(aia "plotonereasa" cu 7(sapte) colonei in subordine si subordonat "nemijlocit" pe viata, un general)Ha,Ha!!!

    RăspundețiȘtergere
  131. Curleoane asa o sa sfirsesti si tu, ca mafihozul asta:
    http://www.cotidianul.ro/misterul-disparitiei-liderului-de-sindicat-jimmy-hoffa-dezvaluit-dupa-36-de-ani-168022/

    RăspundețiȘtergere
  132. 12.29
    tu si fuhrerul dogaru ati cam be..t-o
    pe mine ma doare in spitz, pe tine te arde la c.r
    ha,ha,ha

    RăspundețiȘtergere
  133. @dog 12.29
    astept cu interes "marea" demonstratie a scmd din 24-26-ian 2012.(sau cand s-o trezi dogaru din betie)
    nedelcule!!ioane (victor) haideti la lupta cea "mare"

    RăspundețiȘtergere
  134. .. da neaCishu nu ne mai cheama la nicio revolta in ..parc!!!

    RăspundețiȘtergere
  135. SECTORUL 1, FILIALA 2 - SINDICATUL CADRELOR MILITARE IN REZERVA SI IN RETRAGERE (ROMAVIA)
    Honor et Patria! Vae victis!


    marți, 27 decembrie 2011
    La elucubratiile d-soarei Simona Fica ...

    La elucubratiile d-soarei Simona Fica, inserate pe un site de Internet, ii atragem atentia acestei Ecaterina Teodoroiu de Craiova, in colanti si fara moletiere, ca a omis cel mai interesant aspect legat de traficul de arme practicat de catre membrii SCMD – problema OZN-urilor, ca mijloc de transport ...
    In rest, ii uram LA MULTI ANI! Cu Rudotel din belsug, suta la suta compensat!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri