Google Translate

luni, 26 decembrie 2011

Craciun 2011. Cu sau fără extratereştrii?! With or without E.T.?!


In anii 1940, Enrico Fermi, unul dintre cei mai mari fizicieni ai istoriei, premiul Nobel si unul dintre inventatorii bombei atomice, a formulat un paradox celebru: viata a evoluat repede si irezistibil pe Terra. Exista aproximativ 100 de milioane de stele in galaxia noastra, Calea Lactee. Viata ar trebui sa fie extrem de raspandita si o specie evoluata ar fi trebuit sa fie capabila sa colonizeze galaxia in cateva milioane de ani. Or, oamenii nu au intalnit nicio urma a inteligentei extraterestre. "Unde sunt ei?", se intreba atunci
Enrico Fermi, scrie Slate.fr.



In Seed Magazine, Geoffrey Miller, profesor de psihologie la Universitatea New Mexico incearca sa ofere cateva raspunsuri. El subliniaza, pentru inceput, evolutia naturala a vietii spre forme mai complicate si spre inteligenta. In plus, descoperirile astronomice recente nu fac decat sa intareasca paradoxul lui Fermi. Un habitat care ofera aceleasi conditii de viata ca si Terra ar trebui sa fie comun in galaxia noastra. Peste 150 de planete au fost descoperite si pare ca exista multe stele care au planete susceptibile de a putea gazdui viata. Acum, se pune problema daca vom gasi in 2012 o adevarata planeta geamana a Pamantului. Inteligenta extraterestra ar trebui sa fie deci omniprezenta. Si totusi, dupa 40 de ani de cautari intensive care continua si astazi ... nimic. Niciun semnal radio, nicio farfurie zburatoare la orizont, nicio intalnire de gradul III.


Psihologul american ofera doua explicatii posibile. "Poate ca stiinta noastra supraevalueaza posibilitatea evolutiei unei inteligente extraterestre sau poate ca intelegintele evoluate din punct de vedere tehnologic au o tendinta de a se autolimita sau de a se autodistruge".


Dupa Hiroshima si in timpul Razboiului Rece, era comuna imaginarea unor inteligente extraterestre care se distrugeau in mari razboaie nucleare. Perceptia s-a schimbat astazi si Geoffrey Miller nu exclude nici o ipoteza si mai socanta. Extraterestrii nu s-au autodistrus "deoarece sunt prea ocupati sa se joace pa calculator". Au uitat sa trimita semnale radio si sa cucereasca galaxia deoarece sunt prea narcisisti, prea ocupati sa-si satisfaca propriile nevoi intr-o realitate virtuala.


Este acesta destinul creierelor prea evoluate? Umanitatea cauta placeri care ofera creierului nostru senzatia falsa ca suntem satisfacuti si sanatosi. Tehnologiile care hranesc aceste false senzatii evolueaza mult mai repede decat creierul nostru aflat inca prea aproape de animale.


In anii 1900, majoritatea inventiilor erau legate de realitatea fizica (masini, avioane etc...), iar astazi cea mai mare parte a inventiilor este legata de realitatea virtuala.


Poate ca extraterestrii evoluati au urmat acelasi drum si poate ca speciile lor s-au stins in incercarea de a consacra din ce in ce mai mult timp si energie vitala pentru a-si stimula placerile. Un destin sumbru, incheie Slate.fr.
Sursa:


Ipoteza lansata de Geoffrey Millermi, mi se pare o ipoteza, ca multe altele ...!
2011, Este Anul in care prea s-a spus, cu subiect si predicat:
extratereştrii, asemeni nouă, nu există!
Si totuşi ... dacă ... măcar în parte?

***


În ultima zi a creaţiei, Dumnezeu a spus:
“Să facem om după chipul Nostru, după asemănarea Noastră” (Geneza 1:26).
Astfel, El Şi-a finalizat lucrarea ...

***
Admin

68 de comentarii:

  1. @Admin- posibilitatea de a intra in contact (de a gasi) o planeta cu civilizatie, este foarte redusa tinzand spre ..0. Aceasta este noua evaluare a centrelor de cercetare spatiala! Desii din calcule rezulta ca planetele similare pamantului ,colcaie in univers,cea mai ,,apropiata "ar fii pe la 600 de ani lumina.......la fel sta problema si cu semnalele radio. Dupa 50 de ani de belit ochii pe cer ,s-a ajuns la concluzia ca-i o aberatie ,tinand cont de timpul astronomic necesar pentru ca un semnal radio-tv sa ajunga la noi!!
    Nici macar atingerea vitezei luminii(putin probabila) nu rezolva problema !
    Acum filozofia problemei este mutata pe alte ..coordonate- teoria stringurilor,gaurile de vierme,intrarea in gauri negre etc..

    RăspundețiȘtergere
  2. @CEZAR ,
    De acord cu tine, pe relatia PAMANTENI - E.T.! Adica de la noi, catre ei! Invers insa, am alta teorie! Cred ca EXISTA, fara dubii! Mai mult, ne-au lasat si multiple dovezi in acest sens! In ce-i priveste totusi, deocamdata (imi place sa cred ca de acum, pe termen foarte scurt), nu sunt interesati sa "se arate in toata maretia lor", sa "comunice" precum in vremurile "primordiale"! Dar timpul nu mai are rabdare! In curand, se va intampla ceva!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uitati, uitati, uitati ala cu capul ca a unei broaste tzestoase e Czar! Mama ce uritanie e...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da.Si dupa ce ne-a descoperit ,nu se mai da plecat !

    RăspundețiȘtergere
  5. O absurditate. O absurditate sa pretinzi ca pamantul este centrul universului si nu mai e nimeni ca noi. Pamantul a fost populat si repopulat de nenumarate ori. Nici o teorie din lume nu explica saltul genetic de la maimute la oameni fara o interventie ... dinafara. Este imposibil ca in chiar galaxia noastra sa fie o singura planeta locuibila sau locuita. Este imposibil ca in intreg univesrul sa fim noi singurul sistem solar cu viata inteligenta.
    Daca noi nu cunoastem , nu inseamna ca nu exista. Asta e politica de strut. S-a stabilit pana la urma ca pana si viteza luminii poate fi batuta. Acum 100 de ani lumea nici nu visa sa calatoreasca in spatiu, acum cateva sute de ani , unii inca mai credeau ca pamantul este ca o broasca testoasa. Luna inca nu este cunoscuta sau nu ni se spune ce este pe partea celalata. De fapt nici nu sunt sigur ca s-a ajuns acolo. De Marte nu putem nici macar sa ne apropiem sau de satielitii lui, 90% din misiunile de cercetare a planetei au esuat. De ce oare ? Pentru ca nu exista viata decat pe Pamant ? Deschdeti-va mintile oamenilor , catre ceva ce nici nu stiti ca exista.Timpul astronomic ? Toate legile toti termenii despre care vorbim sunt .. legi pe care omul le-a stabilit, le-a cunoscut sau le crede.. CINE NE GARANTEAZA CA ACESTE LEGI GUVERNEAZA UNIVERSUL ? CINE VA GARANTEAZA CA OMUL NU ESTE CEA MAI JALNICA FIINTA DIN UNIVERS ? dE FAPR CEA MAI JALNICA DE PE PAMANT. SINGURA CARE SE AUTODISTRUGE.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nooo,e stabilit clar.
    Soarele dela Bucuresti rasare,iar noi suntem urmasii lui Traian.Care Traian? Igas nu,Vuia nu,....

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce ne-am face oare fara de Czar? O adevarata capacitate si o enciclopedie ambulatorie. Ce mai, l-ati auzit: gaura de vierme, stringuri etc. Cred ca-i mai tare-n creiere ca Broca. La aviatie se pricepe, la marina, la politica la fel...dar la ce nu se pricepe acest individ? E mai tare ca Erik von Daniken, Carl Sagan si Frank Drake la un loc!
    Pacat c-au inceput sa-l manince viermii de viu, de tot viseaza el la gauri de vierme. Czre, tata atunci cind o sa dai stii tu...coltul, fa un pustiu de bine pt. stiinta si doneaza-ti trupul muzeului Grigore Antipa. Sa te impaieze aia si sa te puna-n diorama cu maimutze din a caror familie faci parte.

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca viteza luminii ,,poate fi batuta'',acest lucru va fi certificat pe una dintre ,,autostrazile'' din Romania.
    Ramine de vazut cine va fi ,,bizonul'' !

    RăspundețiȘtergere
  9. Nea Cash cavalule, treaba aia cu viteza luminii este doar o speculatie si nu o certitudine in acest moment. Au fost unii-prin Germaia cu un "experiment", dar care n-a fost "reproductibil"!
    Ce este cert, este faptul ca prostia "circula" cu viteza mai mare ca cea a luminii. Uite la Czar si la Curleonu. Din pacate nici astia doi nu pot fi "reprodusi".

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa zisele urme, lasate de o civilizatie,, extrateresta "'sunt ...jalnice ! Cu mici exceptii,cam toate la un studiu atent ,s-au dovedit a fii ori falsuri,ori realizari Remarcabile ale unor ..civilizatii pamantene demult apuse !
    Un rationament simplu ne spune ca o civilizatie capabila sa calatoreasca prin univers si sa depaseasca bariera distantelor masurate in mii de ani lumina,nu are nevoie de ..piramide sau liniile de la N. pentru a se ..orienta.Pana si noi jalnicii pamanteni ne orientam cu satelitii si GPS-ul !!!
    In ceea ce priveste saltul genetic,probabil ca in anumite conditii speciale este posibil!!
    Observati bunaoara aici pe blog cum un neam de primate se straduiesc sa comunice cu oamenii ,fiinte superioare! Nu spun ca reusesc dar la un anumit moment saltul calitativ poate fii facut-oricum ceva progrese au facut, din moment ce pot manevra ,abrput ii adevarat,calculatorul!!! Sunt totusi sperante,timpul va decide ! Ori progreseaza ori dispar.......hac!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Telescopul spatial Kepler a reperat prima planeta "tare", de marimea Pamantului, dintre cele 500 descoperite in ultimii 15 ani. Este o exoplaneta si suprafata ei seamana cu cea a planetei Mercur - este plina de vulcani si lava.
    Noua planeta, denumita Kepler 10b, este prima din afara sistemului nostru solar, care este telurica - celelalte fiind in principal gazoase.
    Kepler 10b este un pic mai mare decat Terra. Adica are un diametru de 1,4 ori mai mare decat cel terestru si o masa de 4,6 ori mai mare,
    Ea orbiteaza in apropierea unei stele asemanatoare Soarelui nostru, denumita Kepler-10, aflata in constelatia Lebedei, la o distanta de 560 de ani lumina de Terra. Un an lumina reprezinta echivalentul a 9.460 de miliarde de kilometri.
    Din cauza apropierii foarte mari de steaua respectiva, suprafata planetei este incandescenta, plina de lava si vulcani, conditiile fiind asemanatoare cu cele de pe prima planeta a sistemului nostru solar, Mercur.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cetzarushule , scrie , bai boule , la ce se refere 'erata' . In cazul de mai sus :
    Erata . La CEZAR spunea... 26 decembrie 2011, 19:06 , rindul 1 , in loc de ,, extrateresta " se va citi " extrateresta " ...

    RăspundețiȘtergere
  13. "CINE NE GARANTEAZA CA ACESTE LEGI GUVERNEAZA UNIVERSUL ? CINE VA GARANTEAZA CA OMUL NU ESTE CEA MAI JALNICA FIINTA DIN UNIVERS ?"

    Don Neacshu, Basescu domnule, Basescu. Mai sunt citiva imaculati de-astia: Oprea, Igas si de ce nu Dogaru?
    Da ia zi cum stai cu chiria filalei scmd-Slatina? Te pusera aia responsabil cu gambuza sau nu?

    RăspundețiȘtergere
  14. Aha ,deci pentru asta era lupta lui neaCisu!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ...si maimutoii(primatele )se retrasera rusinate!!Sniperul

    RăspundețiȘtergere
  16. Cine-o fi oare acest vierme din gaura neagra si cu par de-si spune Sniper-cap de fier?

    RăspundețiȘtergere
  17. Sunt clujean si am trait cel putin trei experiente care m-au marcat profund. Fenomenele au fost vizualizate intr-un interval de timp mare, anii 60 si, cel mai recent 16.12.2011. Nu le-am gasit explicatii decat prin a fi de origine extraterestra. Si culmea, toate in spatiul aerian limitrof padurii Baciu. Ultimul, m-a uimit peste masura. S-a intamplat in jurul orei 19.20 cand o formatie de cca. 12-15 lumini de slaba intensitate a evoluat cateva minute, cu viteza mica, deasupra Clujului, aparent deasupra dealului Steluta. totul a durat cateva minute si regret ca n-am avut la indemana decat un telefon mobil - n-a iesit nimic, cu toate eforturile mele de prelucrare a imaginii. Mentionez ca nocturna noului stadion era in functiune si, curios sau nu, acesta este denumit de presa locala "stadionul ozn". M-as bucura sa faceti ceva "sapaturi" in aceasta directie - refuz sa cred ca am fost singurul martor.

    RăspundețiȘtergere
  18. Prietene de la 20:52, Padurea Baciu e recunoscuta pentru ciudateniile ei. Chiar aici pe acest blog este postat un documentar despre "anomaliile" care s-au intimplat acolo; si pe youtoube sunt postate citeva filmulete...
    Pacat ca si Boc al vostru s-a nascut in Padurea Baciu. El este "cel mai extraterestru" dintre locuitorii acestei tari, dupa cum o arata si rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  19. pentru prietenul de la 21.07 Apreciez umorul, dar, ca sa raman in acelasi ton, trebuie sa mentionez ca Rachitele e la cateva zeci de km. mai la vest-sud vest. urmaresc cu interes acest blog si tot ce apare in legatura cu Padurea Baciu, de, fiind langa mine. e necesar sa intri in aceasta padure pentru a intelege (poate e prea mult spus)ce te inconjoara. e fascinant si greu de suportat timpul petrecut acolo, cu atat mai mult daca esti si documentat in acest sens. ma numesc doru.

    RăspundețiȘtergere
  20. @doru,
    Citeste aici:
    ..........
    In Romania megalitica, padurile sunt PORTALURI spre alte dimensiuni. Pădurea Hoia-Baciu, de lângă Cluj, intr-un documentar de exceptie
    ..........
    http://romaniamegalitica.blogspot.com/search?q=padurea+baciu

    RăspundețiȘtergere
  21. "Iar întrebarea de la sfârșit („Putem privi această zonă ca pe o poartă de trecere către alte lumi?”) cred că are un răspuns simplu: nu avem niciun motiv să o privim așa (decât că este mai cool, dar acesta nu este un motiv serios). Aștept următorul documentar, poate o să fie mai convingător." - naucitor, nu? Ce sa spun, specialistii se cearta intre ei. Cel care comenteaza documentarul a stat macar o saptamana, in cort, in mijlocul acestei paduri? Eu, am facut-o, pe timpul cand nu stiam de "povesti" si apoi... a trebuit sa incep sa citesc. doru

    RăspundețiȘtergere
  22. off topic
    ranciog presedinte ...hi,hi
    ...caucioacele sunt consumabile desigur....si multe altele....astia-s mai tari decat corleone(baga gunoiul sub pres)

    http://scmdeconomicofinanciar.blogspot.com/

    uite ca le fac si marketigu'

    RăspundețiȘtergere
  23. Neacsuleee
    pazea ca vin hotomanii cu inventaru':):)

    RăspundețiȘtergere
  24. Iar a scapat din cushca alien-atul asta de la 1:00 si 1:02!

    RăspundețiȘtergere
  25. Buna dimineata tuturor!
    ==============
    Am cateva vesti proaspete, privind pensionarii fosti militari. Pentru cei care citesc frecvent acest blog si au crezut in ce spunem noi pe aici, nu sunt prea mari noutati! Pentru cei care insa, cred in "cai verzi pe pereti", "pensii nato" si alte promisiuni desarte, vestile sunt PROASTE!!!

    Problema pe care o pun este urmatoarea: continuam pana dupa sarbatori cu "subiecte - altele", ori suportati acum si vestile proaste! Sau poate ... nu va intereseaza deloc!!! Oricum, Dumneavoastra decideti! Astept puncte de vedere, propuneri, in cadrul comentariilor de azi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Admin da-le drumul (la vesti) bune, proaste cum or fi, ca m-am saturat sa tot vad figura aia de tzestoasa a lui Czar din a 3-a poza!

    RăspundețiȘtergere
  27. PS. Ar mai fi o varianta: votul, iar rezultatul sa se afiseze pe 01 ianuarie, anul care vine...

    RăspundețiȘtergere
  28. Pentru a va bucura de INTERNET, de o buna vizualizare, mai ales a imaginilor, va recomand cu caldura un MONITOR de calitate, minim 19''.
    Sigur, importante sunt si CONEXIUNEA la net, memoria, placa grafica! Cine vrea net de calitate, trebuie ... o minima investitie!
    Sunt sarbatori! Luati-va cadoul necesar!
    Dupa o viata de munca, meritati macar atat!

    RăspundețiȘtergere
  29. Bre comisare ... te-ai "otevizat" complet ... Auzi la el : "Sa va spun ceva ... sau sa nu va spun ... voi hotariti !!!" . Ce vrei ... sa-ti cadem in genunchi si sa te rugam sa ne spui ??
    Pentru a ajunge la audienta (numarul de deschideri de pagina) lui Plano iti treb'e subiecte , cit de cit , incitante ; comentatori care sa spuna ceva (nu hamaitorii care sint acum pe aici) ... si pe urma vor veni si "deschizatorii" de pagina ...

    Urmareste ce se va intimpla la Plano daca isi mentine "politica" actuala de "promovare" a idioteniilor cezarushului , curlonului si motanului ... Va ajunge si el la nivelul actual al 'bloagei' tale

    RăspundețiȘtergere
  30. @Bre ... ano 08:11,
    Ori esti prost, ori faci pe prostul. "Comisarul" doreste sa-ti protejeze "ficatul", sa-ti priasca sarbatorile! Dar tu in afara de "oftica" si jigniri, mai poti "produce" ceva? Bre ... asa stiti voi sa comunicati? Voi care stati cu usile inchise? Iar cand le deschideti, dati drumul numai la minciuni, mizerii, injurii si zoaie cata frunza, cata iarba? Bre ... cam asta e ...

    RăspundețiȘtergere
  31. Salut pe tooooate ..primatele!! Cum ati mai evoluat in noaptea asta???

    RăspundețiȘtergere
  32. Pentru a putea bate la taste fara sa le distrugeti taiati-va ghearele !!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. Titan, unul dintre satelitii planetei Saturn, are un ecosistem asemanator cu cel al Terrei din primii ani in care viata a aparut pe planeta noastra, sugereaza noile descoperiri facute de misiunea spatiala Cassini.

    Survoland de aproape satelitul si fotografiindu-i in detaliu suprafata, naveta Cassini a strans noi evidente care intaresc o veche ipoteza a oamenilor de stiinta de la NASA: amoniacul impreuna cu apa si apa inghetata se afla din belsug pe suprafata satelitului Titan. Coroborand aceste date cu dovezile care indica prezenta abundenta a metanului si nitrogenului, indica existenta tuturor conditiilor geoclimatice prebiotice – cu alte cuvinte, a acelor factori care au favorizat aparitia vietii pe Terra, este de parere Robert Nelson, unul dintre cercetatorii NASA care coordoneaza programul Cassini. Pana de curand, existenta factorilor care sa determine aparitia vietii pe Titan era doar o ipoteza, insa NASA a adoptat aceasta teorie la rang de certitudine in urma cercetatorilor facute pe datele obtinute de Cassini.

    RăspundețiȘtergere
  34. Baa asta destept de la 10:06, sheful orangutanilor, mai lasa-ne cu "copy paste" de pe NET. Nuca aia a ta de-o ai sa nu-ti ploua in gitlej nu poate produce si altceva mai interesant? Ba izmanarule/opristule tu n-ai auzit cei ghilimeaua, cind, cum si unde se foloseste?
    Credeam ca numai curleonu-i dus saracu, dar si tu muica esti vorba romanului "tot un bou si-o belea".

    RăspundețiȘtergere
  35. Scuze: "ce-i" in loc de "cei".
    M-a enervat sconcsul asta de Cezar, sniperul din gaura neagra si cu par!

    RăspundețiȘtergere
  36. Maimuca-vorbitoare(urlatoare) inteleg ca-ti depaseste puterea ta de intelegere-procesare,dar asta-i subiectul pus in dezbatere de Admin !!Stai frumos sub pom si mediteaza la cum o sa fie, cand vei ajunge si tu Om !!Sniperul

    RăspundețiȘtergere
  37. Dragi prieteni sa va pun citeva fotografii de-ale mele. Asta-i facuta cu prietenul meu Tigri2.

    RăspundețiȘtergere
  38. Face progrese,face progrese Maimuca-urlatoare ! A invatat,prin imitatie desigur,sa foloseasca optiunea SAVE AS !!Asaaaa ,mai joaca-te ! Nu-ti cere nimeni tie sa-ti dai cu parerea despre civilizatii extraterestre !!Snip.

    RăspundețiȘtergere
  39. Baaa ...
    Sunteti de coma, fratilor!
    Rad de ma ia dreaku'!

    RăspundețiȘtergere
  40. Aici sunt mafihotz si mina dreapta a lui Curleonu...

    RăspundețiȘtergere
  41. Aici eram consilieru economic a lui mosh Vasilescu de la BNR...(am fost si comis voiajor la ING si vindeam fraierilor asigurari pe viata)

    RăspundețiȘtergere
  42. Wow!
    Ce mandru poti sa fi!
    Sa mori tu, daca nu le treci la "panou' de onoare"! Si pe "maimuca cu pisoiasu'" vrem!

    RăspundețiȘtergere
  43. In timp ce Maimuca -urlatoare se joaca cu compul,eu va propun sa ,,elucidam "misterul care face ca varza (din care faceti sarmale de Craciun)se mureaza!!!??? Poate asta-i un pas important pentru a afla ..modul cum a aparut viata pe Pamant !Snip.

    RăspundețiȘtergere
  44. Aici eram la ING, sheful compartimentului de belit banane.

    RăspundețiȘtergere
  45. Si aici o poza de familie. Bunicu, bunica si io cind eram de tzitza.

    RăspundețiȘtergere
  46. Si o poza de curind cu mine Sniper! Nu-i prea clara dar tin in laba o Dragunov.

    RăspundețiȘtergere
  47. @CEZAR,
    Super! De 5*Super!

    RăspundețiȘtergere
  48. Este evidenta deosebirea dintre om si primate ! Acestea nu rationeaza ! invata ceva prin imitatie si apoi repeta si repeta si repeta....cat am crezut ca avem sub ochi un proces evolutiv complex,dar din pacate ...teapa !Snip.

    RăspundețiȘtergere
  49. @CEZAR
    O fotografie cu Snip.,de anul asta n-ai?

    RăspundețiȘtergere
  50. Va place? O fotografie de acu 2 saptamini, in uniforma de parada, cind am deschis defilarea lui Hontzanu si Hoprea in fruntea batalionului de maturatori.

    RăspundețiȘtergere
  51. @CEZAR,
    De unde dreak le tot scoti nana?

    RăspundețiȘtergere
  52. Ei, de unde? Din albumul cu fotografii al familiei!
    PS. Zicea careva mai devreme ca ne-ajunge Planu din urma. Nici pomeneala! "Cu Dumnezeu inainte si cu Dracu-n coada!"

    RăspundețiȘtergere
  53. Asta mai e o poza de-a mea de sniper

    RăspundețiȘtergere
  54. Astai deviza mea "viva la evolucion"!
    Va mai pun diseara ceva din album...

    RăspundețiȘtergere
  55. "Vicepremierul rus Dmitri Rogozin, fost ambasador la NATO, este ironic la adresa ţării noastre. Acesta nu vede cu ochi buni amplasarea unor elemente ale sistemului american antirachetă pe teritoriul României şi spune că, de fapt, Bucureştiul nici măcar nu va avea acces la acestea, potrivit Russia Today.
    Declaraţiile a fost făcute cu ocazia unei vizite la o unitate din Krasnoznamensk, în faţa unor ofiţeri din cadrul forţelor aerospaţiale ruse.
    "Noi am analizat acordul pe care americanii l-au semnat cu românii. (...) Românii pot să creadă că sunt operatori importanţi în interceptarea rachetelor, dar chiar şi comandantul bazei, un militar român, va avea dreptul să intre doar în anticameră.
    Comandantul român al viitoarei baze de la Deveselu nu va vizita niciodată staţia de control, a adăugat vicepremierul rus, pentru simplul motiv că baza este americană şi nu NATO".
    Vicepremierul rus a mai declarat că implicarea SUA în afacerile interne ale europenilor este, de fapt, defavorabilă, aceştia devenind ţintă într-un posibil atac în condiţiile în care nici măcar nu au acces tehnologiile americane.
    Adjunctul lui Vladimir Putin consideră că această situaţie este "extraordinar de ironică", având în vedere contribuţia tuturor ţărilor occidentale la dezvoltarea unor astfel de sisteme, care rămân totuşi sub control american."
    http://www.cotidianul.ro

    Czare ei ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  56. @Anonim 27 decembrie 2011, 14:25
    Crezi ca daca sistemul era instalat de rusi la noi in tara, romanii ar fi avut acces nelimitat in statia de control ?

    RăspundețiȘtergere
  57. Ca Prunariu in nava spatiala!!Snip.

    RăspundețiȘtergere
  58. off topic

    NU CA V-AR TREBUI, DOAR SA STITI CU CAT II AMENDEAZA PE ALTII!(hi,hi doar "altii" sunt amendati)

    LISTA amenzilor valabile de la 1 ianuarie 2012:
    - folosirea telefonului mobil - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)
    - lipsa centurii de siguranta - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)
    - oprirea in loc nepermis - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)
    - stationarea in loc nepermis - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 si 335 lei)
    - depasirea vitezei legale cu 10-20 km/h - 2 puncte de penalizare si amenda intre 147 si 220 lei (amenda veche 134 si 201 lei)
    - depasirea vitezei legale cu 20-30 km/h - 3 puncte de penalizare si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268 si 335 lei)
    - depasirea vitezei legale cu 30-40 km/h - 4 puncte de penalizare si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402 si 536 lei)
    - depasirea vitezei legale cu 40-50 km/h - 6 puncte de penalizare si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei)
    - depasirea vitezei legale cu peste 50 km/h - permis retinut si amenda intre 665 si 1.474 lei (amenda veche 603 -1.340 lei)
    - trecerea pe culoarea rosie a semaforului - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)
    - neacordarea de prioritate pietonilor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)
    - neacordarea de prioritate autovehiculelor - permis retinut si amenda intre 295 si 370 lei (amenda veche 268-335 lei)
    - circulatia pe contrasens - permis retinut si amenda intre 440 si 590 lei (amenda veche 402-536 lei)
    - conducerea sub influenta bauturilor alcoolice - permis retinut si amenda intre 660 si 1.475 lei (amenda veche 603-1.340 lei)

    RăspundețiȘtergere
  59. Bei ia vedeti aici cum danseaza Cezar:
    http://www.trilulilu.ro/colectie/65362/xfy1055/c5c37760264460

    RăspundețiȘtergere
  60. http://www.trilulilu.ro/Thesmashalex/fa76703882b3a6

    RăspundețiȘtergere
  61. Ha, ha, ha! Cezare vaz ca stii muica sa dansezi sirba olteneasca.

    RăspundețiȘtergere
  62. Cetzarush fugi repede neica la Plano pe bog si du-i curleonului pastilele alea de "boala copilului" c-a inceput sa faca spume la gura ca un sapun de al de rufe. Pina mai ieri se lega de astia ai lui din armata, azi vad ca sare si la cei de-au lucrat la Interne. Mare tie-e gradina Doamne...si plina de tolomaci.
    Hai Cezare fugi iute, ca uite io sun la Obregia sa vina baietii aia sa-l "plimbe putin cu taxiul"!

    RăspundețiȘtergere
  63. Ba Cezare, gusta si tu din pastilele alea de i le duci prietenului tau Alien, ca s-ar putea sa-ti placa si tie, neica! Vezi de nu-l gasesti pe curleonu acasa, cauta-l pe la Gambrinus-o bomba la subsol c-un fum de-l tai cu brisca. Uita-te atent pe sub mese printre sticle ca sigur il gasesti acolo.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri