Google Translate

sâmbătă, 31 decembrie 2011

In atentia unei largi categorii de pensionari, fosti militari. Desi blamata de CD al SCMD, acum este cea mai buna solutie!


L758/2011.
Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţa naţională

Senatori şi Deputaţi: Arcaş Viorel - senator PSD; Bota Marius-Sorin-Ovidiu - senator PSD; Coca Laurenţiu-Florian - senator PSD; Cordoş Alexandru - senator PSD; Crăciun Avram - senator PSD; Dobra Nicolae - senator PD-L; Haşotti Puiu - senator PNL; Meleşcanu Teodor-Viorel - senator PNL; Mitrea Elena - senator PSD; Oprea Mario-Ovidiu - senator PNL; Silistru Doina - senator PSD; Vasilescu Lia-Olguţa - senator PSD; Cindrea Ioan - deputat PSD; Dobre Victor Paul - deputat PNL; Gorghiu Alina-Ştefania - deputat PNL; Iordache Florin - deputat PSD; Popescu Dan-Mircea - deputat PSD; Scutaru Adrian George - deputat PNL; Voicu Mihai Alexandru - deputat PNL
=================
==========
05.10.2011 înregistrat la Senat pentru dezbatere cu nr.b501
12.12.2011 prezentare în Biroul Permanent al Senatului; SENATUL este prima Camera sesizata; proiectul se înregistreaza cu nr.L758
trimis pentru raport la:
Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială
termen depunere raport: 22.02.2012
trimis pentru aviz la:
Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital
Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională
termen: 21-02-2012
=============
Vestea cea buna: L758/2011, va fi luata in discutie!
=========================



Din economia textului, vedem ca din pacate,
propunerea legislativa este intocmita "pe picior", neprofesionist!
Inadvertentele, dupa cum vom observa imediat, sunt speculate de Guvern.






"Quod erat demonstrandum"
In prima repriza, 1-0 pentru Guvern!
Meciul continua. Sunt posibilitati reale, de a se termina cu bine!
Noi, cei indreptatiti, putem contribui decisiv!
Dar ... NU asa:



Iata un EXEMPLU concret, de solutionare a unei PETITII.
Asa se va intampla si in privinta CONTESTATIILOR (netemeinice, facute aiurea),
a miilor de PROCESE puse sau viitoare, pe rolul instantelor!
Stimati colegi,
Experienta, pregatirea profesionala, ma determina sa afirm cu tarie:
DREPTATEA este de partea noastra, a fostilor militari si functionari publici cu statut special, dar CAILE DE OBTINERE nu sunt cele urmate de CD al SCMD.
In ce ma priveste, mi s-a facut dreptate, prin efectul Legii.
Dar pentru mine, desi important,
esenta sunt si raman valorile, principiile in care cred!
Spun celor care nu ma stiu, ca argument: cred ca sunt singurul om din Romania, care in spirit de solidaritate cu DIRECTORII DE PENITENCIARE, colegii mei, am RESTITUIT la casieria unitatii un "spor de exceptional" la salariu, acordat doar mie!
Sigur, am platit si pentru asta: peste 4 luni, m-au aruncat in strada!
Am spus toate acestea, nu ca o lauda. Am spus pentru a se sti: 
NU am fost si NU sunt de cumparat!
Admin



La Multi Ani, prieteni!

Admin

116 comentarii:

  1. TOP GUN

    LA MULTI ANI TUTUROR!!!!!SA FITI IUBITI SI SANATOSI!!!!!
    SA NE AUZIM CU BINE IN 2012!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta nu-i o veste "buna". E doar o doar o prezentare a faptului-daca mai era nevoie de acest lucru, ca "guvernul Boc" in frunte cu betivul si derbedeul natiunii, in dispret total fata de cetatenii Romaniei fac legi de rahat, iar pe cele deja existente le interpreteaza dupa bunul plac.
    Raspunsul dat Senatului de catre Boc nu este raspunsul unui guvern caruia i-ai putea gasi prostia drept scuza, este al unui guvern mincinos, hot si care a facut ceea ce a facut premeditat, trecind peste toate normele bunului simt (nu mai vorbim de cele juridice, economice etc.).
    Astfel, Boc (si specialistii lui) jongleaza in acelasi document cu termenul „Memoriu personal” si „Neretroactivitate”, asa cum „vrea mushchiul lor” si cum le dicteaza interesul.
    Ba undeva, se mai si induce ideea ca vezi doamne Memoriul Personal a fost completat de catre „beneficiar”. Auzi la ei: „declaratie pe proprie raspundere”...
    Astia sunt „politicienii” Romaniei, care timp de 22 ani au furat si au distrus o tara...
    PS. Pentru cei care au pierdut la pensie, solutia va ramine tot CEDO. Romanii au ajuns ca pe vremuri; sa-si caute dreptatea pe la „curti straine”. Asta este; ne-am intors in feudalism!

    RăspundețiȘtergere
  3. ASTAZI 31,12,2011 NU AM PRIMIT DECIZIA DE REVIZUIRE.SUNT POSESORUL CUPONULUI NR.28552738 SI DONEZ CEI 800 LEI FURATI DE ACTUALA GUVERNARE ACHIZITIEI DE LUMANARI FAMILIILOR LOR...

    RăspundețiȘtergere
  4. Mei, mei se-npute treaba. Am vazut zilele acestea pe NET ca unora le-au fost scazute penziile, desi in vestitele tabele MApN, oamenii figurau cu ele crescute. Cezare, tu cum stai, ai? Sau iei Tranzactiv?

    RăspundețiȘtergere
  5. @ano 11:09,
    Daca esti de buna credinta, nu ai inteles nimic!
    Daca privesti lucrurile prin prisma CD al SCMD, ai perfecta dreptate! Vandeti tot ce aveti, pentru a plati avocatii! Asteptati 5-9 ani, solutiile CEDO! Al unui CEDO care nu mai este ce stiti voi! Iar daca vom mai trai, sa ni le spuneti si noua!

    RăspundețiȘtergere
  6. Problema pusa aici nu este sa o tinem langa, injurand ca la usa cortului sau blestemand aiurea! Trebuie sa discutam solutii, prieteni!
    Nu ne intereseaza sa facem pe birjarii!
    De asta, se ocupa altii!

    RăspundețiȘtergere
  7. Admin-ule ai anuntat cu surle si trimbite ca ne vei aduce o veste buna ... Daca asta este vestea cea buna (in afara de faptul ca ne-ai spus ca esti "cel mai cel" dintre toti directorii de puscarii) ... atunci "sa-ti fie de bine" ... si sa ai parte numai de vesti bune ca asta !!

    RăspundețiȘtergere
  8. @12:15,
    Ferice de cei saraci cu duhul! sau, la alegere:
    Mare e gradina Ta, Doamne ...

    RăspundețiȘtergere
  9. MAIMUCELEL.......LA AAAAAAARME !!!
    PS. are umor don saf!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu fiti rai!
    Sa explicam si pentru suparatu':
    Proiectul legislativ, prevede sa i se "conserve" ce a avut si pana acum! Ma intreb: o fi priceput? Sau este suparat.. ca le-a "crescut" si altora?!!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Ano11:54
    Da sunt de buna credinta si nu am nimic cu CD al PCR. Ceea ce am exprimat la 11:09 este strict "o constatare" a ceea ce cuprinde documentul trimis Senatului de catre boc. Restul sunt simple speculatii si nimic mai mult.
    In final fiecare face ce crede de cuviinta...iar daca unii au propuneri si solutii sa si le exprime nu sa "pescuiasca in ape tulburi".
    Din punct de vedere economic anul 2012 va fi un an foarte greu pt. romani. Sa vedem cita importanta vor acorda "alesii" si guvernantii acestui subiect.
    Restul: "Palabras, palabras, palabras!"
    anonim 11:09

    RăspundețiȘtergere
  12. Propunerea aia a PSD+PNL va ramine doar o propunere frumoasa si nimic mai mult. "Ce-a mincat lupul e bun mincat!"

    RăspundețiȘtergere
  13. Czare, moaimutzoi verde de Zair ai aparut pe blog?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru rautaciosul de la 12:15,
    Admin, in cele afirmate a facut dovada ca are caracter, spirit de echipa! Un gest deosebit in sprijinul colegilor, nu impotriva acestora! Prin gestul sau public, a vrut sa indrepte o situatie anormala! In alta ordine de idei, ramanerea sa, acum, pe baricade, adica aici, este sinonima cu cele intamplate atunci! De ce sa-l balacarim gratuit? Chiar le sta in gat unora? Sau ... asa vor muschii cuiva?

    RăspundețiȘtergere
  15. Ba asta de-ti zici Cezar, nu esti tu cumva tipul ala "Sufletu Cezar" de-ai trimis scrisoare lui Boc? Am citi-o pe blogul lui Plano. Mare "caracter" ai.

    RăspundețiȘtergere
  16. Uitati ca iar am sarit de la subiect. "Subiectul" este raspunsul lui Boc versus propunerea PSD si PNL si nu Admin. fata de care am tot respectul.
    LA MULTI ANI!
    anonim 11:09
    PS. o propunere similara cu cea a PSD si PNL a facut si ANCMRR.

    RăspundețiȘtergere
  17. Subiectul este Proiectul de Lege !!!!
    Raspunsul Guvernului, este doar un "punct de vedere"! Pentru parlament, este facultativ!
    Intelegeti asta, si suntem pe drumul cel bun!

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai,vedeti ca pina dupa Sf. Ion nu are cine sa va rezolve problema.Oricum la bataie este reorganizarea teritoriala.

    LA MULTI ANI !

    RăspundețiȘtergere
  19. Ati vazut?
    Iar lipsesc la apel maimucele!
    Tocmai acum, cand e mare, mare nevoie!
    Mai ales ca Czar, joaca sub acoperire!

    RăspundețiȘtergere
  20. Da Czar joaca supt giulgiul de la TM!

    RăspundețiȘtergere
  21. Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova

    vineri, 30 decembrie 2011
    CONTESTAŢIE

    CONTESTAŢIE


    ACEASTĂ CONTESTAŢIE A FOST EXPEDIATĂ DE COLEGUL NOSTRU DOMNULUI MINISTRU



    Subsemnatul ...................., domiciliat in Craiova, strada.........., nr....., CNP................................., cu dosarul de pensie nr........., contest cuantumul privind revizuirea pensiei, prin Decizia nr........... şi totodată şi natura provenienţei pensiei.
    Doresc să rămân conectat în continuare la sistemul de pensii militare, să primesc pensia de la cei cărora le-am contribuit 34 ani şi să nu fac parte din sistemul de pensii publice.
    De ce mă porcilor mi s-a diminuat pensia cu 116 lei, când în vara generalul CASCHETĂ mi-a trimis “vestea bună” că mi se măreşte pensia cu 59 lei şi că va intra efectiv în plată începând cu 01.01.2012, când, nenorociţilor îmi luaţi 116 lei începând cu aceiaşi dată, urmând să-mi luaţi din urmă de la 01.01.2011?
    De ce nemernicilor, decizia de pensionare poartă data emiteri de 05.12.2011 iar din Bucuresti plicul poarta data de 27.12.2011, şi la Craiova a ajuns pe 28.12.2011, ca să depăşesc cele 30 zile şi să nu mai pot face contestaţie?
    Cum vă explicaţi cele scrise în “vestea bună” de generalul IZMANĂ, că pensiile sub 3.000 RON nu se vor scădea ?
    Să vă fie ruşine porcilor în frunte cu al vostru măgar şi general ”CASCHETĂ”.

    Anexez alăturat:

    -
    -
    -

    Să vă fie ruşine. Mă adresez justiţiei.



    30.12.2011

    Lt.Col.(r.).................

    RăspundețiȘtergere
  22. Ha, ha, ha incepe circul!!! Cezare maimutzoi batrin, tu ce rol joci in el?

    RăspundețiȘtergere
  23. Asata se va rezolva si o sa fie model pentru toti-halal!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Si noi ce sa-i facem???
    Cu ce am putea ajuta?? Sa trecem si noi la porcaieli si injuraturi de birjar?? Fi cuminte! Strategia noastra difera, dar nu ai cu cine!

    RăspundețiȘtergere
  25. Haita nr.1Aa-Maimuce si maimutoi actioneaza pe directia Bucale-Sinaia ! M.I-sa puna laba pe toate cojile de banana pe care invadatorii le arunca asa ,ca neamurile proaste de la Dolhasca!! Snip.one!

    RăspundețiȘtergere
  26. Spre aducere aminte:

    "Recalcularea pensiilor militare-OUG 1/2011 a primit aviz pozitiv în Comisia de apărare

    Comisia de apărare din Camera Deputaţilor a dat raport pozitiv OUG 1/2011 privind recalcularea pensiilor militare, fiind adoptate şi două amendamente, dintre care unul prevede că, dacă după recalculare pensia va avea un cuantum mai mic decât cel iniţial, atunci va rămâne neschimbată.
    Respectivul amendament prevede introducerea unui nou alineat la articolul 4 din OUG 1/2011, potrivit căruia căruia “dacă rezultă în cuantum mai mic, pensia să rămână cea avută în plată înaintea recalculării“, a declarat pentru NewsIn deputatul George Scutaru, vicepreşedinte al Comisiei de Apărare.
    Potrivit acestuia, al doilea amendament a vizat modificarea art 1 alineat 4 din OUG 1, deputaţii dorind să coreleze punctul mediu de pensie atât cu solda de grad, cât şi cu cea de funcţie.
    Cele două amendamente au fost propuse de deputatul de la minorităţi Niculae Mircovici şi au fost susţinute de opoziţie, în timp ce reprezentanţii puterii s-au abţinut de la vot, mai puţin Eugen Bădălan, care a votat pentru adoptarea amendamentelor, potrivit lui Scutaru."

    Sursa ZIUAVECHE din 2011-04-06

    RăspundețiȘtergere
  27. 1. "Plenul Camerei Deputaţilor a adoptat marţi cu 168 de voturi “pentru”, 116 voturi “împotrivă” şi 7 abţineri, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 1/2011 referitoare la recalcularea pensiilor militare, opoziţia anunţând că va depune imediat o sesizare la Curtea Constituţională.
    Proiectul de lege, dezbătut în procedură de urgenţă, face parte din categoria legilor organice, Camera Deputaţilor fiind forul decizional. Proiectul de lege a primit Raport de adoptare din partea Comisiei de muncă a Camerei Deputaţilor, transmite Mediafax.
    Dezbaterea proiectului a durat aproximativ două ore şi jumătate, în condiţiile în care plenul a decis, la propunerea liderului grupului PDL, Mircea Toader, prelungirea programului de lucru până la finalizarea dezbaterii pe articole, motivul invocat fiind acela că legea este una foarte importantă.
    În cadrul dezbaterilor generale, reprezentanţii opoziţiei au criticat în termeni duri OUG nr. 1/2011, acuzând deputaţii din arcul guvernamental că, deşi au iniţiat, susţinut şi votat o serie de amendamente în Comisia de apărare, care ar fi corectat actul normativ, nu le-au mai susţinut şi în şedinţa Comisiei de muncă, al cărei raport favorabil nu mai include amendamentele respective.
    Deputatul PSD Eugen Bejinariu a acuzat faptul că, prin această OUG, în Armată au fost inversate ierarhiile, el apreciind că Guvernul Emil Boc, susţinut de PDL şi de preşedintele Traian Băsescu, “îşi bate joc de oameni”. Bejinariu a precizat, în acord cu deputatul liberal Victor Paul Dobre, că PSD şi PNL vor susţine adoptarea amendamentelor propuse de opoziţie în Comisia de apărare.
    Reprezentanul grupului parlamentar al UDMR, Kerekes Karoly, a sugerat că proiectul de lege ar putea fi retrimis la Comisia de muncă, pentru a se vedea cum se rezolvă “nedreptatea” creată de faptul că legea ar restabili pensiile “torţionarilor” şi fostelor cadre din Securitate şi ar diminua pensia celor care au luptat pentru democratizare.
    La rândul său, reprezentantul grupului minorităţilor, Nicolae Mircovici, a precizat că grupul său va vota în favoarea proiectului de lege de aprobare a OUG 1/2011 şi a apreciat, în calitate de fost militar şi membru al Comisiei de apărare, că o problemă referitoare la pensiile militarilor nu trebuie să fie politizată.
    După finalizarea dezbaterilor generale, deputatul PNL George Scutaru a solicitat retrimiterea proiectului de lege la Comisia de muncă, propunerea sa fiind respinsă de plenul Camerei, el cerând, în schimb, ca grupul PDL să-şi prezinte punctul de vedere asupra acestui act normativ, aşa cum au făcut toate grupurile. Mai mult, Scutaru a cerut ca deputaţii Nicolae Mircovici (minorităţi) şi Eugen Bădălan (PDL), foşti militari, să-şi voteze amendamentele pe care le-au iniţiat, susţinut şi votat în Comisia de apărare şi respinse de Comisia de muncă.
    ..."

    RăspundețiȘtergere
  28. 2."...
    Solicitarea lui Scutaru a avut ecou în ceea ce îl priveşte pe deputatul Nicolae Mircovici, care a anunţat că şi-a votat în plen amendamentul pe care l-a susţinut în Comisia de apărare, dar şi asupra deputatului Eugen Bădălan, care a cerut, la rândul său, de la tribuna Camerei Deputaţilor, să se revină la momentul dezbaterilor generale astfel încât PDL să-şi prezinte punctul de vedere în legătură cu proiectul legislativ. Cererea lui Bădălan nu a fost însă luată în seamă, preşedintele de şedinţă, Ioan Oltean, rugându-l să ocupe loc în sală şi informându-l că secretarii de şedinţă nu l-au infomat, în momentul dezbaterilor generale, că cineva din zona grupului PDL ar fi dorit să ia cuvântul.
    După respingerea primelor amendamente cuprinse în raport, deputaţii PNL George Scutaru şi Victor Paul Dobre au anunţat că opoziţia va depune o contestaţie la Curtea Constituţională imediat ce se va da votul final asupra proiectului de lege de aprobare a OUG respective, invocând faptul că aceasta încalcă principiul neretroactivităţii legii precum şi articolul 44 din Constituţie referitor la proprietatea privată.
    După ce plenul a adoptat propunerea liderului grupului PDL, Mircea Toader, privind prelungirea programului de lucru până la finalizarea dezbaterii pe articole, opoziţia şi-a susţinut toate amendamentele depuse, acestea fiind respinse de Cameră. În urma respingerii, pe rând, a tuturor amendamentelor, plenul Camerei Deputaţilor a adoptat, în forma iniţiatorului, anexa 3 a OUG nr. 1/2011 cu 161 de voturi “pentru”, 103 voturi “împotrivă” şi două abţineri."

    Sursa ZIUAVECHE din 2011-06-21

    RăspundețiȘtergere
  29. LA MULTI ANI, SANATATE SI REALIZARI DEPLINE IN 2012 SI IN URMATOAREA JUMATATE DE SECOL!

    RăspundețiȘtergere
  30. Mei, Sufletu lui Czar unde te pitisi muica? Hai vin la mama sa-ti dau o tzuica de aia cind iei o-nghititura iti cad ochii in gura!

    RăspundețiȘtergere
  31. Eheee....
    Czar, ca si altii, si-au vazut sacii in caruta, si p'aici iti este drumu'...! Sarbatoresc la greu!

    RăspundețiȘtergere
  32. Da o avea la caruta caucioace de sezon si coviltir, ori Lamborghini-ul ala al lui e decapotabil?

    RăspundețiȘtergere
  33. Bine, bine ....
    Dar chiar asa ... sa nu ne bage in seama? Aista-i treaba? Vad ca si maimucele, plecatara si ele ... Fiecare, in treaba si dicstractia lui...

    RăspundețiȘtergere
  34. Azi maimucele au "Liber din serviciu" dar a ramas ca OSU, Czar, cimpanzeul cel batrin de TM. Cred ca-i cu uratul pina la 21; ce sa-i faci isi mai completeaza si el saracul penzia...

    RăspundețiȘtergere
  35. Tuturor,
    La Multi Ani, cu sanatate!
    Sa va dea Domnul, tot ce va doriti!

    RăspundețiȘtergere
  36. Hî, hî, hîc! Îl vazui io pe Cezar mai devreme in Piata Operei din TM, hîc!

    Să fi fost cam ora 4
    Era băiatu cu uratu
    Da nu cu capra, ursu sau ţapu.
    După cum el apărea
    Sigur că gibon era, hîc.
    Sigur nu l-am confundat,
    Maimucă era neapărat, hîc.

    RăspundețiȘtergere
  37. La Multi Ani şefu, hîc! Nu dai şi mata acolo o haraşpincă de ziua de azi, da mai ales de mîine?
    Uite că tre să-mi leg fesu de urechi cu aţă, că:
    Măine de Vasile sfîntul, o să-mi ia căciula vîntu!

    RăspundețiȘtergere
  38. Hai La Multi Ani TUTUROR!
    POC,POC, BOC!

    RăspundețiȘtergere
  39. Nea Vasileeeee pune domnule si dumneata ceva aici pe masa de ziua mata si nu te fa ca ploua: o maslina, o sarma, o friptura de groshtei, o tzuiculeana...
    Uite daca faci gestul asta, ma angajez solemn in fata tuturor, sa le citesc lui Czar si Corleonu, Moliftele Sfintului Vasile.
    La Multi Ani cu ocazia onomasticii!

    RăspundețiȘtergere
  40. Dom'comisar Vasile,
    La multi ani !

    O duda murata,ceva zama de varza?
    Grea noapte am avut...

    RăspundețiȘtergere
  41. La multi ani nea Vasile ! Sanatate si bucurii tie familiei si tuturor celor dragi!

    RăspundețiȘtergere
  42. Plano10 spunea...
    14 decembrie 2011, 21:08
    .................
    Dupa cat de putin se comenteaza pe subiectele cu respingerea RIL pe 119, s-ar putea crede ca majoritatea cititorilor, in jur de 3000 deschideri pe cele 2 topicuri,au inteles consecintele sentintei ICCJ.
    Vad,insa, ca domnul Dogaru n-a inteles prea bine si imparte rezervistii in doua categorii:
    -90% tantalai!
    -10% fericiti beneiciari de pensii nato
    --------------------
    --------------------
    Nikk spunea...
    14 decembrie 2011, 22:01
    .................
    Nu pot sa cred !!! NU este adevarat . NU pot sa cred ca in afara unor indivizi gen ,,mos alecu” mai sunt fosti militari care sa creada in promisiunile lui dogaru. Posibilitatea obtinerii unor drepturi similare omologilor nostri din NATO undeva la orizontul anului 2015 este cea mai mare tampenie debitata de ,,ilustrul” istoric . Acest individ, cu cateva saptamani in urma ,,invita” socitatea civila sa se alature scmd –ului in ,,lupta” pentru instaurarea ordinii de drept si a democratiei in Romania . Daca ,,vitelor” rezerviste (expresia ii apartine) le promite PENSII NATO in 2015, ma inreb ce ar putea oferi celorlalti pensionari ??? Ce ar putea oferi medicilor, profesorilor, … bugetarilor in general .., asta in situatia in care categoriile profesionale amintite vor pune botul la vrajeala istoricului facut militar la apelul bocancilor. Mai grav este faptul ca acest individ jigneste in mod grosolan 90% din fostele cadre ale MApN-ului si nu numai . Nu-mi face placere sa-l jignesc pe dogaru dar consider mai mult decat necesara o minima reactie din partea noastra a celor majoritari, vizavi de aberatiile istoricului.
    -----------
    Tantalai versus fericiti membri SCMD... cu pensii NATO!!!! ~ Plano10
    -----------
    La Multi Ani, Plano10 !
    La Multi Ani, Nikk !

    RăspundețiȘtergere
  43. @13:40
    Ai petrecut cumva Revelionul singur, sau ai de la sarmale balonari "telectuale" cumva?

    RăspundețiȘtergere
  44. La multi ani d-le Burcu si tuturor ce poarta numele de Vasile!
    An nou fericit tuturor celor ce inca mai simt in suflet profesia de militar.
    Si in M.A.I este plangere,Cel putin aici nu toti s-au imbatat cu apa rece.

    RăspundețiȘtergere
  45. LA MULTI ANI CU SANATATE SI BUCURII !!!

    RăspundețiȘtergere
  46. La multi ani domnule comisar! La multi ani tuturor ce-si sarbatoresc onomastica!

    RăspundețiȘtergere
  47. Ba care-ai speriat oala cu sarmale a comisarului?

    RăspundețiȘtergere
  48. La multi ani domnului administrator de blog, Vasile, de ziua onomastica

    RăspundețiȘtergere
  49. Multumesc inca o data tuturor pentru urari!
    Azi, am stat mult ... pe ganduri!
    Maine ... Schimb prefixul ...!
    Viata trece! Nu a fost deloc usoara!
    Hmmm ... Si totusi, sanatosi sa fim!
    La Multi Ani, cu multumiri tuturor!
    Vasile Burcu, in pragul a 56 ani!

    RăspundețiȘtergere
  50. Argumetatia lui Boc facuta in punctul de vedere oferit lui Blaga, imi spune cu certitudine ca este facut de personae din D.M.R.U., D.F.C., DAI, care incearca sa ne abureasca. Folosesc expresii specifice limajului de cadrist. Stiu care este legatura dinte ” Dosar” si statele de plata ale salariilor, martori etc. Toti dintre noi ne-am uitat macar o data in “Dosarul personal” de la “Cadre”. Iata aburelile:
    1. Se afirma ca: “Memoriul personal se poate materializa inclusiv intr-o declaratie pe proprie raspundere”. Incorect. Deoarece inscrisurile din el, le faceau numai cadristii. Exista un ordin in acest sens. In dosarul personal nu sau atasat alte inscrisuri ale posesorului de dosar, decat primele 5-6 pagini completate la iesirea din scoala (academie) cu datele personale declarate de fiecare si autibiogarafia fiecaruia necesara CI-stilor.
    2. Se afirma ca ”….document (Memoriu=Dosarul) ce nu poate constitui o baza legala de calcul pentru creerea unor drepturi patrimoniale…”. Ba da. Prin reglementarile interne ale ministerului, au fost obligatorii pentru D.M.R.U, Directia financiar conrabila si Directiei financiar de gestiune/Directiei audit interen, ca pe timpul verificarilor efectuate de aceste structuri, sa se verifice direct si incrucisat: statul de organizare cu O.Z.U., O.Z.U.cu Dosarul personal, Dosarul personal si O.Z.U cu statul de plata. Operatiuni ce trebuiau executate intregral, adica la toate cadrele. Daca este distrus statul de plata ai Memoriul personal si cei mai important, ai O.Z.U., care se pastreaza permanenat, si la fiecare inceput de ciclu/an se treceau in el tot, efectivul unitatii nominal, pe functii si clase (coeficienti) de ierarhizare.
    3.Se afirma ca “……atata timp cat existenta acestor venituri nu este sustinuta prin orice alt mijloc de proba, cum ar fi martori, existenta statelor de plata pentru functii similar.”.Vezi explicatia de mai sus. Sunt martori, cei din D.M.R.U., DFC si DAI. Daca sunt state pierdute, iata sunt alte documente cu aceeasi voloare de valabilitate ,MEMORIUL PERSONAL, OZU. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  51. ,,Mosule,ce tinar esti '' !
    Suntem cam de-o virsta.
    Sanatos sa fii, ca belele s-or gasi.

    La multi ani ,sanatate si multumiri pentru zilnica povara !

    RăspundețiȘtergere
  52. 1. Comisare nu sta pe ginduri, stai colea pe scaun sau in fotoliu, bea un shpritz, minc-o maslina si-ti trece melancolia. Nu uita: "Miine sigur va fi mai rau ca azi"!
    Dar miine fiind si ziua ta de nastere-sa-ntelegem, iti mai spunem odata La Multi Ani! Fii atent la oala cu sarmale si la cea cu cirnatzi in untura, ca sigur unii au pus ochii pe ele. Nu uita de tacimuri; sa nu care cumva sa pui argintarie ca-mi fac cu ochiul mie. Pune de astea de plastic, ca pot fi folosite si ca scobitori.
    Auzi la el "56 de ani"...Dar eu ca am aproape 90 de primaveri, ce sa mai spun?
    2. Dragose, dragul mosului, bine-ai venit si La Multi Ani! Ai dreptate! Ce amenzi primeau cei de la Financiar si de la Cadre cind venea revizia pe "tema" verificarii incrucisate...
    Dar ce facem cu dreptatea, unde-o punem ca sa nu se strice?
    Din Timisoara, maimuca Cezar saluta-ntrega tzara!
    P.S. Dragose vezi c-ai halit o liniuta de la un "s-au" si-ndata apare limbistul nostru Corleonu si-ti da nota proasta la "limba si literatura"!

    RăspundețiȘtergere
  53. La multi ani!,tuturor comentatorilor de pe acest blog.Dl Burcu, ii ma urez inca odata, de data aceasta de ziua lui "Sanatate si La multi ani!"
    Alta abureala.:4. Se afirma ca:“Referitor la textul propus…..notiunea de memoriu personal este specifica M.Ap.N, in unitatile M.A.I, dar si in alte institutii…………, fiind utilizata sintagma “dosar personal”. Iata cat de rai (nu spun un cuvant mai dur) sunt. Neavand motive temeinice, invoca fatul ca documentul respective nu este echivalent tuturor institutiilor din sistemul de aparare ,ordine publica si siguranta nationala. La M.Ap.N –Memoriu personal, la MAI si celelalte -“Dosar personal”. Dar inainte de 1989 la M.Ap.N cum se numea, nu tot “Dosar personal?”. Rusinos pentru cei ce au bagat sub nas, asa ceva, primului-ministu, pentru a semna!.Rusinos pentru primul ministru, ca a angajat asemenea consilieri!. Aunci cand invoci pentru reducere, motive de natura salariala(pensiilor), invoci motive de fond, nu de forma. Iata inca odata, cum acest document demonstreaza ca este facut de cadristi, si finantisti slab pregatiti in domeniul reglementarilor salarilae(pensiilor). De juristi specialisti in domeniul pensiilor, nu mai vorbesc. Dragos Icleanu.

    RăspundețiȘtergere
  54. @dragos,
    Te salut si La Multi Ani!
    Argumentatia ta este corecta, dar ACUM important nu mai este "punctul de vedere al Guvernului"! Noi, cu totii, trebuie sa ne concentram sa analizam si sa contribuim la imbunatatirea Proiectului de Lege (L758/2011) aflat la comisii pentru AVIZE pana in februarie. De retinut ca ACUM, in afara de "tactica pasilor marunti", nimic nu este mai bun, mai util celor care au pierdut la revizuire. Dupa posibila indreptare a nedreptatilor - juridic facute multor pensionari fosti militari, se pot discuta si cauta STRATEGII pentru ETAPELE urmatoare!
    Asa sa ne ajute, Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
  55. Pentru Cezar, ora 22:51......1.In unitatea noastra a rezervistior(daca mai suntem uniti).2.Scuze pentru liniuta.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  56. Dragose bine c-aveam dosar personal si nu penal, ca altfel ajungeam clientii Admin!

    RăspundețiȘtergere
  57. Admin, care tactica?
    Despre ce strategii vorbesti?
    Pai nu ai auzit "strigatul de lupta" al lui Dogaru? Nu ai aflat de Piata Revolutiei pusa la cale in 24 ianuarie? Participa intreaga societae civila! O sa vedeti cum le schimba el pe toate! Mintenas, mintenas! De nu o sa se mai vada, om cu persoana! Asteptati un piculete!

    RăspundețiȘtergere
  58. La multi ani don Vasile!
    @ Don Icleanu-Cezar de la ora..nu-i Czar!Este o subspecie a omului adica o Maimuca rapanoasa !!

    RăspundețiȘtergere
  59. Domnule VASILE Burcu, La multi ani cu intarziere dar sincer!
    Spuneati dv:
    "05.10.2011 înregistrat la Senat pentru dezbatere cu nr.b501
    12.12.2011 prezentare în Biroul Permanent al Senatului; SENATUL este prima Camera sesizata; proiectul se înregistreaza cu nr.L758
    trimis pentru raport la:
    Comisia pentru muncă, familie şi protecţie socială
    termen depunere raport: 22.02.2012
    trimis pentru aviz la:
    Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital
    Comisia pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională
    termen: 21-02-2012
    Vestea cea buna: L758/2011, va fi luata in discutie!"
    Eu cred ca vestea nu este chiar asa de buna, obisnuit fiind cu tergiversarile din parlament. Cred ca este doar praf in ochi, aceasta lege avand scopul doar de a da de lucru unor comisii. Iar la vot... avem trista experienta Roberta Anastase... Sa dea Domnul sa gresesc...
    Cu stima, Fanica G.

    RăspundețiȘtergere
  60. Pacat ca nimeni nu vrea sa se aplece asupra SUBIECTULUI. Vom trece mai departe, iar SITUATIA va ramane in bataia vantului ... Abia mult incolo, veti realiza ce ati pierdut!
    P.S.: Multumesc tuturor pentru urari!
    Si Dumnezeu m-a felicitat, cu o "zgaltaiala" nemaintalnita in anii anteriori! Mesajul a plecat de prin locurile TROVANTILOR de VALCEA, atat de dragi mie ...! Ehee ... ce stiti voi!

    RăspundețiȘtergere
  61. @Fanica G.,
    Multumesc pentru urari, te salut cu mult respect, dar trebuie sa subliniez: eu am spus mult mai mult! Ma vad NEVOIT sa citez:
    " Meciul continua. Sunt posibilitati reale, de a se termina cu bine! Noi, cei indreptatiti, putem contribui decisiv! "
    =======================
    Insist: putem contribui decisiv pentru a obtine un scor favorabil! Citez din nou: " DREPTATEA este de partea noastra, a fostilor militari si functionari publici cu statut special, dar CAILE DE OBTINERE nu sunt cele urmate de CD al SCMD." Se pare ca din GRABA,alte motive, nimeni nu citeste ce scriu! Sau nu vrea sa retina!

    RăspundețiȘtergere
  62. "Odata, CEZAR o maimuta din Evul anecdotic.., Venind la sfat pe-o creanga de arbore exotic, A EXPLODAT:

    ”Oroare!” sunt foarte ofensat,.. Ca-n jungla de giubenuri si de beton armat,
    A aparut o teza vadit malitioasa,.. Cum ca omul ar descinde din buna noastra rasa…
    Eu Cezar protestez salbatic, umflat de entropie,.. C-am auzit in lume asa “darwinarie”…
    Nu sufar comparatii, sper sa nu ajung uman; Sunt multumit ca totusi, sunt pur urangutan..
    Si cum Programatorul, maimuta m-a facut... Sper sa n-ajung ca Omul un josnic involut…

    Deh! S-a auzit vreodata la noi atata ura? Oare la noi se minte, se junghie si se Fura?…
    Ati pomenit vreodata Divorturi printre noi?... Copii lasati pe drumuri sau imnuri de razboi?
    Nu veti vedea cat timp purta-vom coada… Gorile divortate sau prunci lasati pe strada!…
    Cine-a vazut la noi in hoarda, curleoni bolnavi mintali... Drogati, lacomi de carnuri si homosexuali?…
    Excroci, banditi, gherile sau vreo tutungerie? In neamul nostru nobil nu vezi asa prostie!…
    Ati intalnit pe-o creanga vreun cimpanzeu betiv? Gibon care sa-njure sau pavian parsiv?…

    N-avem orfelinate, nici penitenciare. Si n-am trecut la porno caci nu citim ziare…
    Noi nu ascundem droguri, nu traficam munitii. N-avem asa "stiinta"…n-avem nici superstitii…
    Nici carciumi, nici spitale, nici case de nebuni, Si nu platim pe nimeni sa faca rugaciuni…
    Nu veti vedea vreodata cat soarele si luna, O minte de maimuta dospind in ea minciuna!…
    Cati cersetori in hoarda si cati pomanagii, Bordeluri si boutique-uri ticsite cu prostii!…
    Cati prizonieri pe viata ai sticlei si tigarii, In neam la noi vazut-ati vanduti necumpatarii?…

    Si iata inca una din lumea lor de jos, La noi nu se intampla razboi religios!…
    Nici ordini mondiale, nici nationalism, si nici vreo indoiala ce duce-n ateism…
    Caci noua bazaconii, nu ne-au iesit din gura…Eu va invit pe toate acum la ratiune…
    In veci sa nu admiteti asemenea minune!…Caci noi nu punem carnuri nici alcool pe masa,…
    N-avem partide, dogme, nici lupte mari de clasa,..La mondiale suntem cu mult in urma noi,..
    Inca n-am pus in scena nici chiar un prim razboi,..Lipsesc si teroristii, n-avem eroi, nici duri,
    Nici regi nici prim-ministrii pe care sa-i injuri…

    ..Cat am batut eu jungla scuzati…n-am observat, In obstea simiasca cocotier privat…
    Nici garduri si nici paznici,nici pui murind de foame,, Sau omorati in taina de asa- zise “mame”!
    E drept n-avem militii in jungla, dar nici mafii, n-avem un staff al mortii,n-avem nici macar stafii!.
    Chiar dac-as fi silita de vreun laborator n-as devenii “port-bata ``si nici informator..
    E trist s-ajungi vreodata privit la zoo-parc, dar maxima rusine-i sa-i pui pe altii-n tarc!..

    Noi n-am avut ev mediu,ci numai mediu pur,..Lipsit de inchizitii,de orizont obscur,..
    Noi n-avem sfinti pe ruguri,nici libertati in lanturi,..Nici chefuri dupa care sa ne culcam prin santuri!,..
    Pe noi nu ne pandeste o noua cruciada,… Spre convertirea hoardei in monstrii fara coada;…
    Tot ce-am vazut la oameni mai crud si mai pervers,E constiinta-n lanturi si dogma pusa-n vers,
    Religia iubirii nascanda din Scriptura,,Prin secole-au-redus-o la datini si CULT-ura…
    Incat crestinatatea,pagana sau atee, Se joaca tot de-a mortii cu sfinti si dumne-zmee…

    N-o sa-ntalniti in hoarda vre-un cimpanzeu corupt, Avem miscari rapide dar nu pe “dedesupt”…
    Si daca facem salturi nu trecem peste legi, Ca bi-ologii lumii,metempsi-hoti strategi!..
    De veti vedea vreodata c-am coborat din pom,..Maimutarind faptura care isi zice “om”
    Umbland cu baliverne, cu vre-o gainarie, Scotand ciudate izme-asa din palarie,..
    Sa ma opriti la vreme sa nu evoluez, Si ajungand ca omul sa nu stiu ce sa crez… Iar de-ntalniti prin jungla niscai pitecantropi, Puteti cata banane,mere,nuci pana si-n plopi!

    E-adevarat ca omul –a coborat ca soi--.
    DAR NU! FITI REZONABILI! N-A COBORAT DIN NOI!! "
    CEZAR from Banat

    RăspundețiȘtergere
  63. Domule Admin ce ti-am spus eu aseara, ai?
    "Nu uita: Miine sigur va fi mai rau ca azi!"
    Macar salvat-ai sticlele cu tzuica, vin si bere?

    RăspundețiȘtergere
  64. Buna ziua,
    Va scriu in numele sotului meu, fost ofiter M.Ap.N. caruia i s-a diminuat pensia, in urma recalcularii acesteia. Verificand lista cu salariile avute am constat ca sunt perioade in care nu sunt defalcate veniturile pe luni si sunt chiar anii care initial nu i-au fost gasiti, iar 11 ani si 7 luni pe prima decizie care a primit-o cand s-a pensionat ii erau trecuti la conditii speciale, iar acum i-au fost trecuti la alte conditii. Noi consideram ca nu este ceva in regula acolo si dorim sa facem contestatie. Va rog sa imi spuneti unde trebuie adresata aceasta contestatie si daca mai cunoasteti cazuri cu situatii asemanatoare ?
    Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  65. Am citit si asta. Inafara cailor juridice sau a protestului in strada, mai vedeti dv. altele?

    RăspundețiȘtergere
  66. La multi ani nea Vasile si sa schimbi sanatos cat mai multe prefixe!

    RăspundețiȘtergere
  67. Nu stiu de ce dar politrucii nu-mi inspira incredere

    RăspundețiȘtergere
  68. LA MULTI ANI CU SANATATE, VASILE!
    Fie ca in acest an sa ti se implineasca sperantele!
    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  69. Fane G. spunea...
    Am citit si asta. Inafara cailor juridice sau a protestului in strada, mai vedeti dv. altele?
    =====================
    DA.
    Singura viabila, fara costuri, este DECIZIA POLITICA, in Parlamentul Romaniei! Admin

    RăspundețiȘtergere
  70. La multi ani si cu ocazia zilei de nastere Boier Burcu ! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si bucurii tie si frumoasei tale familii.

    RăspundețiȘtergere
  71. Mey, iar dormiti?
    "Sculati voi oropsiti ai sortii
    Voi, osîndiţi la foame, sus!
    Să fiarbă-n inimi răzvrătirea,
    Ca pensiile militare vi s-au dus!"

    RăspundețiȘtergere
  72. Doamnei de la ora 16:53.........Dl. Burcu, imi cer scuze pentru “comentariu in afara temei”, dar zic eu, ca doamna trebuie sa stie ce are de facut.
    Sarut mana Doamna. Sa le luam pe rand. 1.Referitor la: “………..in care nu sunt defalcate pe luni”. Daca in coloana “ PERIOADA,” si sub acest inscris, “ZZ.LL.AAAA / ZZ.LL.AAAA” apare, de exemplu, 01.09.1980/01.09.1981 (perioada nedefalcata pe luni), iar in dreapta in col.”VENITUL LUNAR INDIVIDUAL”, inseamna ca pentru acea perioada, in programul de calcul al pensiei, in fiecare luna s-a inscris acelasi salariu. Pensia s-a calculate cu acelasi salariu in fiecare luna. Este corcet asa, pentru ca asa este prevazut in OUG1/2011.
    2.Referitor la ”…….si sunt chiar ani care nu au fost gasiti….”.Verificati toata Anexa D a deciziei, cea cu salariile si extrageti toate perioadele lipsa. Consemnati in Contestatie sub forma, exemplu: “Au fost constatate perioade lipsa: de la data de….(zz.ll.aaaa), pana la data de…..(zz.ll.aaaa)”. Le consemnati luna de luna si va recomand sa specificati in dreptul fiecarei luni, unitate militara, cu indicativ numeric si in clar unde a lucrat sotul, pentru ca cei de la pensii sa stie unde sa caute statele.
    3. Referitor la la: “…….11 ani si 7 luni pe prima decizie care a primit-o cand s-a pensionat erau trecuti la conditii speciale iar acum i-au fost trecuti la alte conditii…..”.Aveti dreptate este o greseala, cred eu de tehnoredactare, a persoanei care a introdus datele in programul de calcul. Se contesta, aratandu-se ca, in prima decizie cei 11ani si 7 luni au fost trecuti la conditii special, iar in cea revizuita la alte conditii.Anexati la contestatie o copie a primei decizii, pe care scrieti pe toate foile fata verso "conform cu originalul" si semnati.
    4.Da sunt f.multi colegi de la toate minsterele care au constatat asa ceva.
    5.Adresa Casei de pensii a M.Ap.N este: Bucuresti, sector 6,strada Drumul Taberei, nr7-9 ,a Casei de pensii a M.A.I este: Bucuresti, sector4, strada George Georgescu, nr.3, a Casei de pensii a S.R.I, Bucuresti, sector1, strada Piata Amzei nr.1.
    Trimiteti contestatie prin posta cu confirmare de primire, pentru a avea certitudinea ca a ajuns, si a dovedi ca Dvs. ati trimis-o in cele 30 de zile, cat este temenul legal in care se trimite contestatia. Asa ca grabiti-va, daca se depaseste termenul se considera ca Dvs. ati acceptat decizia si nu mai puteti face nimic. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  73. @dragos,
    Te salut si iti multumesc!
    Doamna avea nevoie de raspunsul unui specialist! Voi fi extrem de recunoscator daca vei ramane in echipa noastra! Incet, incet, am devenit o platforma nu numai de stiri, revista presei, opinie, atitudine! Iata, putem si ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  74. DOAMNELOR SI DOMNILOR COLEGI,
    SUNT FOARTE, DAR FOARTE CURIOS ,SA AFLU, SI DACA CINEVA DINTRE DUMNEAVOASTRA STIE CELOR DE LA ANCMMR LE-A CRESCUT SAU MICSORAT PENSIA CA SI NOUA CELOR DIN SCMD ???
    ==========================
    Discutii interminabile, acuzatii, suspiciuni pe aceasta tema. Ma intreb cat de naiv sau rau intentionat poti sa fi cand pui o asemenea problema! Cum poti sa crezi ca Legea se aplica diferit unora sau altora? E clar ca unii, vor sa intretina neaparat ura si invrajbirea dintre pensionarii fosti militari! Pacat, domnilor! Pacat ca faceti jocul celor care ne dezbina!

    RăspundețiȘtergere
  75. Buna dimineata Dl.Burcu.Raman acelasi cititor curent al blogului Dvs.Comentator mai putin.Am explicat pe acest blog de ce nu prea comentez.Pentru ca sunteti de acord,cine v-a posta intrebari legate de problema noastra curenta,pensii militare,cotestatie etc..si ma pricep ,cu placere ii voi raspunde.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  76. Pentru Anonimul de la ora 07:55.....Buna dimineata.Da, eu cunosc 3 persoane,am vazut deciziile de revizuiere,carora le-a scazut pensia prin revizuiere.Dcaca le-a crescut?.Sa fie sanatosi si........pensie lunga!.Cred ca nu trebuie sa ne intereseze acest aspect.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  77. "COLONEL says:
    Ianuarie 3, 2012 at 4:49 pm

    un fost coleg care din pura intamplare are surse de informatii din randul puterii a lansat o bomba:pdl+ unpr propun ca amendament la legea lustratiei ca fostii militari cu activitate si inainte de 1989,alaturi de cei din securitate si militie ca parte a sistemului de represiune comunist sa cedeze din pensii ca parte contributiva la indemnizatiile celor celor ce au avut de suferit pe timpul lui dej si ceausescu. Daca o fi asa baieti,dragilor chiar am imbulinat-o."
    Info mondo m.

    RăspundețiȘtergere
  78. Da, asa se zvoneste.Prima data am auzit despre asa ceva cam prin februarie 2011.IA DE LA BASESCU!DE LA BASESCU!DE LA BASESCU!.Poate mai tineti minte clipul.E pe youtube.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  79. colonele ,
    nu minti !
    cu activitate in aparatul de represiune , nu cu activitate inainte de 1989 .
    militarii ( cei adevarati ) nu au motive sa se teama . cel putin din acest motiv . au imbulinat-o doar cei care au facut parte din securitate , activul de partid , informatorii sau colaboratorii , o parte din cei care au activat in militie .
    este doar o propunere , initiata de dl. voiculescu ( are umor , sa recunoastem ) - noiembrie 2007 , cred .
    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  80. asa cum se spune in armata- coloneii nici nu mai stiu si nici nu mai fac nimic!! Asta bate campii!!

    RăspundețiȘtergere
  81. Fratilor,
    Banii nu aduc fericirea!
    Sa-i ia pe toti, scapam de ochiul dracului!
    Si asa, nu prea mai au ce fura! Doar pensii, ajutoare, indemnizatii, salarii ...! Cam asta ar mai fi, pe la bugetul public!

    RăspundețiȘtergere
  82. Anul 2011 s-a incheiat cu cea mai mare megalomanie de la Ceausecu incoace . Lansarea de catre “cel mai iubit si cel mai mare lider politic si sindical in viata” a doua documente de inestimabila valoare teoretica si practica: “Urarea de anul nou” si Apelul “ Catre natiunea romana Doamnelor si domnilor, cetateni ai Romaniei”
    Analizand in ordine cronologica cele doua “documente” nu putem sa nu observam o constanta : trecere de la extaz la agonie si invers cu o usurinta demna de o cauza mai buna. Dupa extazul marilor realizari si cu multe “victorii (ale sindicatului rosu multilateral dezvoltat) in justitie, media si in strada, dar si cu multe victime din randurile noastre, data fiind politica abject a slugilor FMI numite presedinte, membri ai guver-nului si ai majoritatii parlamentare” EL LIDERO MAXIMO” are onoarea (oare?!?) sa ne transmita “in numele Comitetului Director si al meu personal, un calduros La multi ani!”
    Si in stilul inconfundabil al vocabularului sau marlanesc va doreste “puterea de a rezista minciunilor oficiale care ne vrea si regulati si cu banii luati”.

    Si cum nu exista extaz fara agonie , in al doilea document lanseaza “agonia dupa dogaru” (sa fiu scuzat ca nu-i scriu numele cu litera mare – ar fi o mare onoare)
    “Va rugam sa rezistati, in mod deosebit, cand veti plati prima intretinere din 2012, si sa nu le faceti pe plac, adica sa parasiti “pe cale naturala sistemul”. Fie ca vremea lamentarilor sa fie ingropata cu 2011, iar 2012 sa fie anul actiunii civice, hotarate, a natiunii romane pentru reintronarea democratiei si distrugerea in fasa a noii dictaturi de tip stalinist!” ( hopa, domnul istoric viseaza ceva ?!?)
    Si cum nu se poate dezice de scoala care l-a format lanseaza si un maret indemn in spiritual codului eticii si echitatii socialiste :
    “SCMD va lanseaza un apel la constientizare, la actiune hotarata in spiritul legislatiei europene, si in numele drepturilor sacre ale umanitatii. Pe data de 24 ianuarie 2012, SCMD va propune sa materializam indemnul la Unire al inaintasilor nostri, sa respingem hotarit indemnurile la solidaritate intre pagubasi si hoti, intre victime si calai, lansate in ultimii doi ani de actualul Guvern”.

    Apoise trezeste si poetul plagiator : “Ne este foame de libertate, ne este sete de dreptate, este obligatoriu sa ne unim si sa realizam ceea ce ne propunem: supravietuirea noastra a tuturor, a natiunii romane, a statului numit Romania, adica a celor spoliati total si definitiv prin preconizata, de catre Putere, actiune numita Marea Privatizare, adica, in realitate, Marea Spoliere!”

    Ne adunam pentru ca intreaga planeta sa stie ca in “Romania exista vointa nationala, ca si in SUA sau Grecia, Rusia sau Ungaria, Marea Britanie sau Bulgaria, Germania si Franta sau Albania!

    Ne adunam pentru a vota punctul nostru de vedere sub forma unei scrisori deschise catre popoarele lumii, care va fi inmanata ambasadelor si consulatelor de la Bucuresti si care se va intitula “VOINTA NATIUNII ROMANE”.
    Si megalomania paranoida merge crescendo :
    “pentru ca in orice democratie reala, vointa poporului trebuie sa fie vointa politicului, cu atat mai mult cu cat este, in fapt, vointa lui Dumnezeu.”(Doamne asta chiar e plecat rau ca si marele “ziarist” pricina care il facea pe dogaru mai presus de Isus)

    Iar acum atinge apogeul :
    “De aceea, in incheiere,va rog respectuos sa ne acordati acceptul de a transmite in numele dumneavoastra, al tuturor, si jefuitorilor nostril si slugilor lor de serviciu, in prag de An Nou,un calduros “la multi,multi,multi…foarte multi ani ! acolo unde le este locul si unde ne dorim cu torii, in mod sincer,sa-i vedem!”
    E trist dar adevarat : UN ASTFEL DE SPECIMEN, DEMN DE STUDII CLINICE SI PARACLINICE, ATINS DE DELIRIUM TREMENS, CONDUCE FOSTI MILITARI DE CARIERA !???!
    Cu regret UN FOST MILITAR

    RăspundețiȘtergere
  83. Va recomand sa intrati pe roarmy230.Se discuta aspecte impotante despre ce urmeaza sa facem in continuare cu deciziile de revizuiere.Contestatie, instanta etc....Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  84. @admin
    Lasa admin de ce sa-i ia altii?Mi-i dai mie??
    Tu sa ramai cu fericirea hi,hi....
    De asta ma cheama DC

    RăspundețiȘtergere
  85. Contrasemneaza,
    Cu tristete si foarte mult regret,
    UN alt FOST MILITAR!

    RăspundețiȘtergere
  86. @ano 18:30
    ce m-am mai distrat...ca ar fi de ras daca n-ar fi de plans.
    Aia de la "funny& naked" mai au locuri libere??
    Cred ca Vadim e un tip sanatos pe langa dogaru.
    Totul consta in termenul de comparatie:):) cu cine te compari?Daca e vorba de Vadim e clar .Vadim e ceva mai sanatos.Cine-ar fi crezut??

    RăspundețiȘtergere
  87. Dar totul se explica...
    dogarelu are crize;Nu i-au intrat cotizatiile in avans pe 2012 la valoarea preconizata de el...si acum da in "balbaiala" ha,ha ce comedie de prost gust:):)

    RăspundețiȘtergere
  88. Curleoane auzi draghe? E adevarat ca unii de pe info MM au pus premiu pe capul tau ala mic ca nuca, tare ca fieru si iute ca otelul?

    RăspundețiȘtergere
  89. CENZURA tapana pe infom. Lui Rd i=a pus fofoloanca pe gura doamna.....la multi ani! Banderas

    RăspundețiȘtergere
  90. Czare, banderushule, shobolan mic unpr-ist iesi de sub anonimat ca gata te-am iertat pt.24 h.

    RăspundețiȘtergere
  91. Ziua de 24 ianuarie, este o zi sfanta pentru romanii, atat cati or mai fi prin tara asta!
    Pangarirea acestei zile de catre unii sau altii, nu va face nimic altceva decat abaterea maniei, oprobiului public asupra celor vinovati!
    Dogaru risca enorm! Este clar ca el nu plange dupa DREPTURILE PIERDUTE DE MILITARI. Este vadit ca nenorocirea lui este ca nu-i iese pe mai departe "ingineria financiara", din care s-a adapat la greu (cu miliardele), fara a da nimanui socoteala! Grav ar fi sa pierdem toti, pe mana acestui paranoic! Atunci sa vezi distractie!

    RăspundețiȘtergere
  92. Mey doar i-am spus asta toamna lui Neacashu sa dea lovitura de palat in SCMD, dar n-a vrut si uite ce se-ntimpla acum!

    RăspundețiȘtergere
  93. Curleoane, Cezare auziti dragilor ca azi la 20,30, pe A3 vorbeste generalissimul vostru Iosif Visarionovici Dogaru!

    RăspundețiȘtergere
  94. Nu este suficient ca altii ne vor raul!
    Ne-o mai facem si cu mana noastra!
    Unii care au pierdut, nu inteleg ca pot pierde si mai mult! Cu mult mai mult! Ei nu vad, nu inteleg ca Lege unica a pensionarii, este impusa de afara, de FMI, UE! Cei din "interior" au fost doar "sculele" de aplicare! Ei viseaza CEDO! Care CEDO? Al cui CEDO? Dar cred ca nici atunci, bibilica lor nu va pricepe nimic!NIMIC!

    RăspundețiȘtergere
  95. Vad cu amaraciune ca nu suntem capabili de unire! De actiune civilizata, inteligenta! Ma uit cum oameni altminteri seriosi, cu pregatire si experienta profesionala, de viata deosebite, se lasa dusi de nas de fantasmagoriile unora care evident ca nu au nicio viziune! Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  96. @ano 18:57 'stimabil kkt anonim'

    ce sa mai zic:eu sunt mic si prost.....dar cand vad atatia prosti in jurul meu,deja ma simt destept.
    PS Si ca sa-ti raspund la obiect(desi nu meriti ca anonim):Niste javre care latra dincolo de gard.Daca ii scoti in strada schelalaie...
    Eu am vazut multe gunoaie in viata mea si se pare ca nu se termina niciodata,ba dimpotriva ai aparut si tu,vesnic acelasi.. TU
    esti incapatanat dar e caracteristic....prostia ii caracterizeaza pe incapatanati,+bonus "anonimatul"
    anonimul lu' peshte

    RăspundețiȘtergere
  97. A incepu balamucul!
    Varf de lance ... unul care plange dupa o pensie scazuta de la 1589 lei la ... 1389!
    Mare pierdere, wowww ...
    Dar sa vedeti ce va iesi de aici!
    Sa va tineti bine! Antena 3, isi va face JOCUL!

    RăspundețiȘtergere
  98. @20;36
    Eu am fost, Don Corleone si am curaj; voi aveti??mai militari"anonimi" de...18:57
    PS si ca sa iti raspund despre infom,afla ca tembelul gourkha are "deja" la dispozitie 3 BgVM.E un bun inceput hi,hi
    daca rezolva in 2-3 zile si "dispune"si de portavionul Nimitz+cel putin un submarin nuclear...poti fi convins ca gourkha va deveni presedintele RO.
    Sper doar sa aiba aia paturi libere la "veseli" pt voi

    RăspundețiȘtergere
  99. Curleoane pazeste-ti "spatele" draghe si nu care cumva sa te-apleci nici daca-ti cade portofelul. Vezi ca aia de la VM e iuti si-ti fac repede mangialicul! Hi, hi, hi...

    RăspundețiȘtergere
  100. 10% nemultumiti, plini de tupeu, vor arunca aproape sigur, in haosul injuraturilor publice, pe ceilalti 90%! De ar fi doar asta ...
    Sa-i multumiti cui trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  101. Cat poa sa minta porcul de Daogaru!! Hai cu contramasurile nu stati pe coada!! Snip. one

    RăspundețiȘtergere
  102. georgep1 spunea...
    3 ianuarie 2012, 19:51

    Ionel - Partea plina a paharului a ramas pe la 3300- astept decizia care intradevar a venit recomandata.
    Tigri - subscriu la cele spus si sunt convins ca a-ti muncit mult la aceasta recalculare- inteleg ca esti in sistem - eu va multumesc. Paradoxal cred ca si ministrul Oprea merita multumirile noastre ( eu personal ii multumesc chiar daca nu am primit scrisoare ca pensia nu imi va ascadea)- fara rolul cheie al UNPR ieseam ciufuliti cu cel putin 20-25% mai jos decat aceste cuantumuri de pensie. Oricum madam Lupu l-a consiliat prost si omul a gresit. Orice calcul sumar ar fi aratat ca unele pensii obtinute inainte de varsta limita in grad sub 3000 lei vor scadea. Si asta a fost o declaratie asumata de Oprea care il arde. Pentru consolare imi vine in minte un citet din Biblie- Fericiti vor fi cei ce nu asteapta recunostiinta.

    RăspundețiȘtergere
  103. Pai hotariti-va odata! Ori sunt 90% carora le cresc pensiile, ori acum sunt mai putini?

    RăspundețiȘtergere
  104. Czare, guzgane vezi ca-ti arat pisica!

    RăspundețiȘtergere
  105. Cateva sute de tupeisti, vor face fix ce vrea puterea! Vor contribui din plin la viitoarea cu adevarat ... MARE REVIZUIRE! Pariem?

    RăspundețiȘtergere
  106. 21:35
    pariem ca ai dreptate

    RăspundețiȘtergere
  107. ...varf de lance....dogaru cine altu'
    Da nu din desteptaciune,din prostie

    RăspundețiȘtergere
  108. De ce tupeisti,domnule ? Pentru ca nu accepta sa le fie ciuntit un drept dobandit legal ? Voi sunteti o gasca de tupeisti cu pretentii .Va caracterizeaza nesimtirea , aveti pretentii de oameni inteligenti ,dar sunteti niste nulitati.E plina tara de asemenea specimene...

    RăspundețiȘtergere
  109. Anonim spunea...
    De ce tupeisti,domnule ? ....
    ========================
    Am mai spus, ar fi inca multe de spus, dar voi incerca sa-ti raspund concis spre stiinta ta, fara a recurge la invective, jigniri de maidan: deoarece ACUM, in baza unei Legi declarata constitutionala - nu de noi - ati pierdut de regula 2-6 milioane lei vechi, dar faceti un taraboi, cata frunza, cata iarba! Motivul? In opinia voastra, vi s-au luat pe nedrept! De ce tupeisti? Deoarece RISCATI sa declansati la nivel NATIONAL un val urias de ANTIPATIE POPULARA, care se va solda cu o noua REVIZUIRE! Ce nu intelegeti voi? Ca data viitoare veti pierde cu mult mai mult! Acum ai inteles? Ti-o spune unul care in viata lui a inteles ca daca esti puternic, ai demnitate si onoare, trebuie sa sti sa si PIERZI! Iar eu am pierdut ENORM, incomparabil cu unii ca voi! Ce ma mana acum in lupta? Doar spiritul de echipa, solidaritate! Atat si nimic mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  110. Tot pe scurt si un raspuns POLITIC.
    Cei 10%, plini de tupeu - sa transmiteti si celor de la USL aceast COMENTARIU, riscati sa impingeti la vot, in barca UNPR-PDL, pe ceilalti 90% si familiile acestora! D-na ministru Ecaterina Andronescu, are expertiza in domeniul militar, de te doare capul! Antenele lui Voiculescu, sunt interesate pana peste cap sa impinga in haos pe oricine, inclusiv militarii, deoarece ... ia sa ghiciti voi! Dogaru? Ma abtin!

    RăspundețiȘtergere
  111. @Admin.
    Modul in care inteleg sa comenteze unii ma face sa iti amintesc un articol postat la inceputul anului trecut.
    In el cereai in mod civilizat ca noile decizii sa fie insotite de tabelele cu veniturile pe baza carora s-a facut revizuirea. Iata ca modul tau de adresare a avut efect si deciziile vin cu tabelele anexate.
    Oare inteleg unii mesajul ?

    RăspundețiȘtergere
  112. Uite ca a inviat stelian p-ulea ... numai ca-i mai moale ... cre'ca nu i-au dat astia la pensie atit cit merita pen'cit c...t a mincat el pentru ei ...

    Admin-ule , sa ai numai succesuri in munca de mare importanta , de secretar cu propaganda in UNPR ... La experenta ta , prin cite partiduri ai trecut , ai viitorul asigurat ...

    RăspundețiȘtergere
  113. @ano 08:19,
    Te compatimesc! Nici macar injurat nu meriti!
    Boul baltii intelege mai tarziu, sau niciodata!
    Oricum, nu conteaza! Importanta e doar cotizatia!

    RăspundețiȘtergere
  114. @08:19
    Dar ce limbaj "specializat" ai!!.Si acum mai tii minte ierarhiile PCR....se cam vede cu ce te-ai ocupat toata viata

    RăspundețiȘtergere
  115. Se poate vorbi de discriminare intre cei a caror pensie le este calculata conform L263 si cei carora li s-a calculat conform L119+OUG1? Cand se va elimina aceasta discriminare (este o parere personala), atunci putem vorbi de morala. Daca nu am dreptate, imi cer scuze! Am prieteni activi care vor primi pensie conform L263. Din simularea calculului sunt dezavantajati enorm. Ex> Maior de RAA iesit la pensie conform L263 In dezavantaj MARE fata de Corleone.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri