Google Translate

joi, 8 decembrie 2011

Spre satisfactia multor idioti, Generali si Colonei condamnati pe banda rulanta


Deputatul PDL Eugen Bădălan şi alţi foşti şefi ai Armatei, condamnaţi pentru abuz în serviciu. Ei au de plătit 1 MILION DE EURO despăgubiri.

 UPDATE. 19.00. Vicepreşedintele PDL Sever Voinescu a declarat că în PDL dispoziţiile Codului Etic şi ale Statutului "se aplică automat", ceea ce înseamnă că
deputatul PDL Eugen Bădălan va fi suspendat din partid.

"Îmi pare rău să aud această veste", a spus Voinescu, întrebat care va fi statutul în partid al deputatului PDL Eugen Bădălan, condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare.

"Dispoziţiile Codului Etic şi ale Statutului se aplică automat", a menţionat Sever Voinescu, fără alt comentariu.

Potrivit Codului Etic al PDL, "faptele constatate prin hotărâri ale instanţelor, prevăzute la art. 2 alin. 4(1) şi 4(7) din Cod, duc la pierderea automată a calităţii de membru al Partidului Democrat Liberal".

Alineatul 4(1) se referă la "condamnarea penală, indiferent de modul de executare, pentru infracţiune săvârşită cu intenţie în România sau în orice altă ţară democratică".

UPDATE. Pentru cei şase ofiţeri, instanţa supremă a stabilit un termen de încercare de nouă ani.

Instanţa supremă a decis, totodată, pe latură civilă, ca cei şase să plătească în total peste patru milioane de lei (aproape 1 milion de euro), din care: Mihail Popescu, Toader Mandea, Eugen Calcan şi Simion Lincă - 1.773.882,11 lei; Popescu, Mandea şi Calcan - 176.475 de lei; Neculae Oţelea, Bădălan, Mandea şi Lincă - 2.637.930 de lei; Bădălan, Calcan, Mandea şi Lincă - 33.037,38 de lei.

Instanţa supremă a menţinut sechestrele asiguratorii puse de procurorii anticorupţie pe bunurile mobile şi imobile ale inculpaţilor din dosar şi i-a mai obligat pe aceştia la plata a câte 12.000 de lei cheltuieli judiciare către stat.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs, caz în care dosarul va ajunge la un complet de cinci judecători de la instanţa supremă.

--------------------------------------------------------------------------------


Generalii Eugen Bădălan, Mihail Popescu, Neculae Oţelea, coloneii Toader Mandea şi Eugen Calcan, precum şi Simion Lincă, fost şef al Biroului Juridic al Statului Major al Forţelor Terestre, au fost condamnaţi la câte patru ani de închisoare, cu suspendare, pentru abuz în serviciu în formă continuată, de către judecătorii
Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Bădălan, actual deputat PDL şi fost şef al Statului Major al Forţelor Terestre în perioada 2000-2004, Popescu, fost şef al SMFT între 1997-2000, şi ceilalţi inculpaţi au fost acuzaţi de procurorii anticorupţie că au prejudiciat Armata cu peste 1,2 milioane de euro, prin contracte păguboase.

În 2000, cu acordul lor s-a încheiat un contract cu SC Tofan Steel, în baza căruia a fost dată la schimb tehnică militară scoasă din funcţiune pentru anvelope, în valoare de aproape 320.000 de dolari. "Au subevaluat preţurile la deşeurile metalice care ar fi rezultat din dezmembrarea tehnicii militare şi au acceptat preţuri supraevaluate la anvelope. Practic, cei în cauză au acceptat preţurile impuse de SC Tofan Steel SRL, în defavoarea unităţii militare", notează DNA.

Deşi la încheierea contractului erau scoase din funcţiune numai 1.508 mijloace fixe, s-au prevăzut a fi predate 2.874 astfel de mijloace (autovehicule, transportoare blindate, tractoare artilerie şi altele). Mai mult, s-a prevăzut predarea a 5.000 tone deşeu fier vechi, nouă tone alamă şi 5 tone cauciuc, care nu erau aprobate la schimb, prin ordin al ministrului, mai scriau procurorii anticorupţie în decembrie 2007, când i-au trimis în judecată pe cei şase ofiţeri.

"Comparând valoarea anvelopelor predate cu sumele obţinute de SC Tofan Steel SRL de la unităţile de profil unde au predat tehnica nedezmembrată şi deşeurile, rezultă un beneficiu de peste 20 miliarde lei vechi. Practic, în ultimii trei ani de derulare a contractului (2001-2004) rolul SC Tofan Steel SRL a fost de simplu intermediar între armată şi societăţile de preluare a materialelor refolosibile, încasând practic diferenţa de preţ", mai arată DNA.

În schimb, Tofan Steel a sponsorizat mai multe unităţi militare 125 milioane lei vechi.
Sursa:


Generalul (r) Eugen Bădălan, deputat PDL, condamnat pentru fapte de corupţie

Generalul (r) Eugen Bădălan, deputal PDL, a fost găsit vinovat de faptele de corupţie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie condamnându-l la patru ani de închisoare cu suspendarea executării pedepsei.

De asemenea, Mihai Popescu şi alte patru persoane au fost condamnate la câte la patru ani de detenţie cu suspendartea executării pedepsei.

Procesul foştilor generalii (r) Eugen Bădălan şi Mihail Popescu, care sunt acuzaţi că atunci când au condus Statul Major al Forţelor Terestre ar fi păgubit statul cu 1,2 milioane de euro, continuă, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ)

În 1 aprilie 2009, un complet de trei judecători al ICCJ a decis restituirea la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a dosarului în care generalii (r) Eugen Bădălan şi Mihail Popescu, alături de alte patru persoane, instanţa admiţând, astfel, o excepţie privind necompetenţa urmăririi penale după calitatea persoanei.

Decizia a fost contestată, iar în 19 octombrie 2009, un complet de nouă judecători al instanţei supreme a decis ca acest proces să continue a fi judecat, admiţând recursul DNA.

Avocatul lui Mihail Popescu ceruse ca dosarul să fie restituit la DNA, pentru refacerea urmăririi penale, susţinând că Secţia militară a DNA nu era competenţă în cauză, în anchetă fiind vizaţi şi civili. Potrivit avocatului, ancheta trebuia efectuată de procurori civili de la început.

Avocatul a invocat Decizie 610 a Curţii Constituţionale din iunie 2007.

Curtea Constituţională a stabilit că articolul 3, alineatul 2 din Legea 356/2006 de modificare şi completare a Codului de procedură penală privind competenţa procurorilor militari în dosare în care sunt anchetaţi militari şi civili este neconstituţional.

Concret, în urma acestei decizii a Curţii Constituţionale, procurorii militari pot ancheta doar dosare în care sunt cercetaţi exclusiv militari. Dosarele în care sunt anchetaţi şi militari şi civili vor fi cercetate de procurori civili. În această ultimă situaţie, procurorii civili care vor prelua aceste dosare vor trebui să preia ancheta din stadiul în care se află, urmând să decidă asupra probelor şi actelor de urmărire efectuate.

Cei doi generali au fost trimişi în judecată în decembrie 2007. Pe lângă generalii (r) Eugen Bădălan (comandanat al SMFT în perioada 2000 - 2004) şi Mihail Popescu (comandant al SMFT în perioada 1997-2000), procurorii anticorupţie i-au mai trimis în judecată pe generalul (r) Neculae Oţelea, fost şef al Serviciului Logistic în cadrul SMFT în perioada 2001-2004, pe coloneii (r) Toader Mandea, fost şef al Serviciului Logistic în cadrul SMFT în perioada 2001-2004 şi Eugen Calcan, şef al Serviciului Logistic al SMFT în perioada 2000-2001, precum şi pe Simion Lincă, şef al Biroului juridic şi de drept umanitar al SMFT în perioada 2001-2006, informa Biroul de presă al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Cei şase sunt acuzaţi de prejudicierea Statului Major al Forţelor Terestre cu suma de peste 4,4 milioane de lei, echivalentul a 1,26 milioane de euro.

Procurorii au stabilit că acuzaţii şi-ar fi încălcat şi depăşit atribuţiile cu ocazia negocierii, încheierii şi derulării contractului de schimb L3535 din 1 iunie 2000, încheiat între SMFT şi SC Tofan Grup prin SC Tofan Steel SRL. Contractul prevedea predarea de tehnică militară scoasă din funcţiune la schimb cu anvelope, în valoare totală de 318.592 de dolari, la cursul de schimb de la data semnării contractului.

Preţurile ar fi fost negociate de Eugen Calcan, Toader Manea şi Simion Linca, la ordinul lui Mihail Popescu. Aceştia ar fi subevaluat preţurile la deşeurile metalice care ar fi rezultat din dezmembrarea tehnicii militare şi ar fi acceptat preţuri supraevaluate la anvelope. Practic, cei în cauză ar fi acceptat preţurile impuse de SC Tofan Steel SRL, în defavoarea unităţii militare, susţin procurorii.

Astfel, la 1 iunie 2000, SMFT, reprezentat de şeful unităţii, Mihail Popescu, şi de contabilul şef, Toader Mandea, ar fi încheiat contractul de schimb cu SC Tofan Grup SA prin SC Tofan Steel SRL.

Procurorii susţin că dispoziţiile legale ar fi fost încălcate şi cu ocazia încheierii contractului, în sensul că s-a prevăzut predarea de tehnică militară care nu era scoasă din funcţiune la data schimbului şi alte bunuri neaprobate de ministru, cum ar fi obiecte de inventar, utilaje gospodăreşti şi deşeuri.

Astfel, deşi la încheierea contractului erau scoase din funcţiune numai 1.508 mijloace fixe, s-au prevăzut a fi predate 2.874 astfel de mijloace (autovehicule, transportoare blindate, tractoare artilerie), susţin procurorii. De asemenea, s-a prevăzut predarea a 5.000 de tone deşeu fier vechi, nouă tone alamă şi cinci tone cauciuc, care nu erau aprobate la schimb, prin ordin al ministrului.

Contractul a fost redactat de Eugen Calcan, fiind aprobat şi semnat de şefii SMFT. Potrivit procurorilor, în contract nu se stabilea clar ce urma să predea SMFT, nefiind stabilită obligaţia corelativă a SC Tofan Steel SRL de a preda un anumit număr de anvelope.

În urma sesizărilor Direcţiei Audit Intern din Ministerului Apărării Naţionale, Eugen Bădălan a încheiat un act adiţional pe care l-a semnat alături de Eugen Calcan şi Simion Lincă, fără însă ca problemele contractului să fie remediate.

Procurorii susţin că încheierea contractului la nivelul SMFT, în condiţiile în care existau 230 de unităţi subordonate, a favorizat o derulare greoaie a acestuia şi nerespectarea dispoziţiilor legale privind înregistrările în contabilitate. Deşi tehnica militară a fost predată nedezmembrată, a fost transformată scriptic în deşeuri, care au fost facturate către SC Tofan Steel la schimb cu anvelope.

SMFT şi SC Tofan Steel SRL au continuat derularea continuarea contractului până la 14 septembrie 2004, iar prin depăşirea fără drept a prevederilor contractului, s-a creat o pagubă stabilită prin expertiză, la peste 26 de miliarde de lei vechi. La această sumă, se adaugă şi prejudiciul produs unităţii prin modul defectuos de negociere a preţurilor şi de derulare a contractului în limita valorică iniţială, respectiv 17,7 miliarde de lei vechi.

Astfel, în ultimii trei ani de derulare a contractului (2001-2004) rolul SC Tofan Steel SRL a fost de simplu intermediar între Armată şi societăţile de preluare a materialelor refolosibile, încasând practic diferenţa de preţ, susţin procurorii.

Potrivit DNA, cei şase inculpaţi nu ar fi beneficiat de foloase materiale, iar pe perioada derulării contractului SC Tofan Steel SRL a sponsorizat unităţi militare subordonate SMFT, cu peste 125 milioane lei vechi. Procurorii au dispus sechestrul asigurator asupra bunurilor mobile şi imobile ale celor şase, până la concurenţa pagubei constatate.
Sursa:


Nu am calitatea si nu pun in discutie hotararea instantei, 
judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.
Nu cunosc si nu discut despre vinovatiile celor condamnati.
Imi permit doar cateva intrebari:
Cum a fost posibil ca dupa 1990, o multime considerabila de Generali si Colonei,
sa savarseasca fapte penale grave?
De ce s-a renuntat la conceptul de PREVENIRE?
Cum s-a ajuns la politizarea structurilor militare si de ce? Cui a servit?
Cine si ce interese a avut sa compromita onoarea si demnitatea de militar?
Si multe, multe alte nedumeriri!
Comentariile, va apartin!
Admin

96 de comentarii:

  1. Interesant articol si bine documentat. Incerc sa sparg eu gheata.
    "Cum a fost posibil ca dupa 1990, o multime considerabila de Generali si Colonei,
    sa savarseasca fapte penale grave?"
    - inainte de 1990 nu existau tentatiile de imbogatire care exista astazi.
    - existau si atunci fapte de coruptie (mai putine) dar cele savirsite de militari erau ascunse sub pres. A vazut atunci cineva articole de presa despre asa ceva ?

    "De ce s-a renuntat la conceptul de PREVENIRE?"
    - nu s-a renuntat. Cum se poate face prevenire la nivelul unui sef al STATULUI MAJOR GENERAL ? Sa reluam educatia de acolo de unde are lacune ? Sa il urmarim in permanenta ? Daca il urmarim, cine o face si are acest drept ? Daca il urmarim pe seful asta ce facem cu ceilalti militari ? Mai exista incredere sau ne urmarim toti intre noi ?

    "Cum s-a ajuns la politizarea structurilor militare si de ce? Cui a servit?"
    Inainte de 1990 nu a existat aceasta politizare ? Sa raspund si la a-II-a intrebare ?

    "Cine si ce interese a avut sa compromita onoarea si demnitatea de militar?"
    Onoarea si demnitatea de militar nu ti le compromite nimeni (daca le ai). Ti le compromiti singur.

    In incheiere am si eu o intrebare catre autorul articolului:
    - de ce sunt idioti cei care se bucura ca se aplica legea (in sfirsit) chiar si la generali si colonei. Generalii si coloneii au scutire de la medic pentru coruptie ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Admin-ule ... iata ca unul dintre cei specificati in titlu a aparut . Este drept ca acesta nu este unul oarecare ... este unul care detine din plin , si cu supraplin , calitatile IDIOTULUI LUSTRUIT , idiot cu mare apreciere din partea populimii ...

    Acum urmeaza o lunga discutie (generata si intretinuta de steli p-ul) pe teme despre culoarea ojei de unghii folosite de grefiera care a redactat actele in cazul generalilor respectivi ...

    Pregatiti-va de o asa-zisa discutie docta , despre orice altceva decit despre injosirea programatica a reprezentantilor armatei ... Aduceti-va aminte de recentul caz (cind cu interventia steli p-ului) intimplat la Neacsu ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Umilirea armatei romane, a tuturor structurilor militare, care conduce neandoielnic si spre compromitere, santaj ulterior, este data si de AVANSARILE fara noima, de numarul imens de generali si chestori pe metrul patrat. In egala masura, patrunderea in mediul militar a multor neispraviti sau tot felul de fufe, cu o singura calitate: culoare politica! Nu in ultimul rand, in numele democratiei originale, desfiintarea initiala, iar apoi reanfiintarea anemica a aparatului de prevenire, de autoprotectie! Sigur, inca multe altele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hopaaa....
    Generalii si coloneii condamnati pentru abuz in serviciu? Prejudicii de 1,2 milioane euro/6 oameni? Pai daca asa stau lucrurile, merita! OK, FB!
    Dar vreau sa stiu ce facem cu ceilalti care au devalizat tara, solul si subsolul Romaniei! Cei care au adus prejudicii de zeci/sute de milioane euro/individ(a)? Astora cand le vine randul? Ce pedeapsa le dam? Woww! Abia astept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Admin are dreptate!
    Cazul este preluat si disecat de toata mass-media! In mediul online, comentariile "idiotilor"/celor care blameaza in nestire cadrele militare sunt cu zecile! De unde atata ura? Ce rau le-au facut militarii?

    RăspundețiȘtergere
  6. OK ! Foarte bine ! Erau ca imparatii pe mosie !!

    RăspundețiȘtergere
  7. TOP GUN
    STELICA SI ADMIN.,,
    Eu sunt de acord cu tot ce-a scris Stelica,unde are dreptate, are,indferent de divergentele avute si de discutiile contradictorii,cand vrea el ,coboara de pe 'norisor' si revine cu piciorusele pe pamant!!!!!Eu stiu doar doua cazuri concrete,povestite de rubedenia mea,despre generalii Mihai Chirita si Marian Ion, din SMG ,mai mult nu vreau sa comentez,dar promovarile incompetentilor se faceau pe bani grei,timp in care altii munceau in locul incompetentilor pana la orice ora din noapte!!!!!Asa ca,Stelica,ai sesizat bine, ai argumentat perfect,aici ai dreptate.legea-i ptr.toti,sa plateasca daca foamea de arginti e mai mare si sunt capabili de vanzarea propriei mame,daca banii le iau mintile si gradatilor,asta e !!!!!Nu e nimeni vinovat ca fac de ras haina militara si se preteaza la orice !!!!In concluzie,eu nu rad,nu blamez haina militara,dar exista un cod al onoarei,al loialitatii,al juramantului depus!!!!!Am mai spus-o si-o mai spun:
    - armata e singura in care cred,nu doar ptr.ca am multe rude in institutia asta,ci ptr.ca,eu cred in toti cei care au murit,sau s-au sacrificat, ptr.ca noi sa ajungem unde am ajuns !!!!!
    Daca mai sunt si altii, care au avut probleme cu cei doi generali din SMG pot s-o faca aici!!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA TUTUROR SI SA FITI IUBITI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ADMIN
    eu sunt mai modest in exprimare.De ce sunt corupti coloneii si generalii??
    Simplu:de la 'ta majori si pana pe la mr. ,lt col trecand prin gradele de slt/lt/cpt e greu al dreak cu coruptia asta.Cine il baga in seama pe pluto,pt o afacere de jde mii/sute mii/mil de euroi?
    acolo mai merge cu un salam,ceva benzina etc.
    Banu'gros se face pe masura functiei si gradului/din puterea de a semna din pix.
    Ce e admin, nu stiai "maruntisul" asta?
    Cat comisari/ chestori din MAI au de pilda viloace.Din salariu oare??
    Pe vamesi si pol frontiera ii exceptam.Acolo merge cu bani muuuulti si la grade mici.
    Stii tu admin! E aia cu "metode specifice"
    PS Aia cu cine are interes sa ii compromita??
    Nimeni admin,nimeni....doar propria lor lacomie
    La mine in "organizatie"cuvantul onoare chiar are inteles.Pe la voi p'aciulea sunteti cam varzaaa.:):)

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut, Vasile! Intamplator, ii cunosc pe cei doi generali pentru ca mi-au fost sefi atunci cand au detinut functia de sefi ai Statului Major General.
    Nu bag mana in foc pentru niciunul dar, din cat ma pricep eu la oameni, acestia s-ar putea face vinovati doar de prea multa incredere acordata subordonatilor. Imi aduc aminte ca generalul Popescu, chiar intreba de fiecare data cand semna anumite documente, daca acestea sunt in regula, din punct de vedere legal. Daca faptele exista, sunt sigur ca s-au comis cu acordul, dar fara complicitatea lor. Oricum, faptul ca n-au stiut sa-si aleaga subordonatii nemijlocitiii nu-i scuza. Raman la parerea ca cei care i-au mintit ca totul este legal, s-au manjit si ei cu niste maruntisuri cat sa-si ia o masina mai pricopsita.
    Va spun ca am participat la anumite licitatii, unde se invarteau sume de ordinul a milioane de euro, Trebuie sa fii foarte sanatos moral, ca sa rezisti presiunilor ofertantilor. Vin necontenit, si pe toate canalele. Mi-e si groaza cand ma gandesc!Cat am putut, am evitat sa fac parte din aceste comisii. Tintele predilecte erau sefii comisiilor, si sefii sefilor, acestora. Ma opresc deocamdata, aici.
    S-auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Badalan si Popescu au bafta ca nu sunt japonezi;
    Ii astepta "seppuku" acolo la japan.
    Da aici "n-ai cu cine dom'le n-ai cu cine.
    Tu ai viloaca admin?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eheee cate stie Ica St.O. Victor!!
    Sanatate ca-i mai buna decat toate

    PS Si pe gheneralii respectivi nu-i mai consider de muuuult timp militari.Ambii au sarit in barca partidelor(PSD recte PDL) si pentru mine sunt simpli membri de partid.Da de ce au simtit "nevoia" sa se puna la adapost POLITIC???
    Din convingere???Eu de ce nu simt aceasta "nevoie imperioasa" de a deveni membru de partid??
    Asta sa i-o spuna lu' MUTU ,ala de si-a dus iapa
    Saracii generali nepatati.Vedeti cum sunt ei terorizati de sistem saracutii
    Fir-ar ea a dreak de dictatura ca nu lasa bietii oameni sa traiasca hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Ică Şt. O. Victor
    spuneti dvs....
    "Daca faptele exista, sunt sigur ca s-au comis cu acordul, dar fara complicitatea lor."

    Dupa 4-5 ani de ancheta si condamnarile respective survenite acusica eu cred ca judecatorii au vazut in dosare nmai multe dovezi
    decat spuneti dvs ca aveti spunand "sunt sigur"
    Pe ce va bazati "asa de sigur????"

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu zic sa-l rugam pe ADMIN sa ne faca rost de motivarea sentintelor si apoi vom vedea ce e sau nu e sigur
    Hai admin ne ajuti sa iesim din aceasta "dilema"??

    RăspundețiȘtergere
  14. "........
    Potrivit DNA, cei şase inculpaţi nu ar fi beneficiat de foloase materiale, iar pe perioada derulării contractului, SC Tofan Steel SRL a sponsorizat unităţi militare subordonate SMFT, cu peste 125 milioane lei vechi. Procurorii au dispus sechestrul asigurator asupra bunurilor mobile şi imobile ale celor şase, până la concurenţa pagubei constatate."

    MULTUMIT CORLEOANE mai ales cu ultima parte a citatului din Jurnalul National?

    RăspundețiȘtergere
  15. Don Corleone@ Raman la parerea mea, chiar daca faptele incriminate s-au petrecut atunci cand acestia nu erau sefii mei. Daca au primit ceva, atunci au primit sub forma de comision, cu garantia ca totul este legal.Repet, doar daca... In acea perioada aparuse aceasta "pacoste" a afacerilor, careia i s-a cerificat legalitatea.
    Nu se stia cine e persoana/persoanele care-l primeste/primesc, si nici care este procentul din contract al comisionului respectiv. Chipurile, confidential!
    Daca ar fi sa decid eu, l-as elimina din toate contractele realizate de catre institutiile de stat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Documentele nu au si semnaturile celor care au fundamentat financiar si juridic contractul ?
    Sunt multi care au intocmit documentele si au garantat corectitudinea cu semnaturile lor.
    Daca cei mici scapa neflocaiti coruptia si prostia va domni la nesfirsit.

    RăspundețiȘtergere
  17. Faceti pe prostii!!Va faceti ca nu stiti cum mergea treaba! E de stiut ca de fapt au fost dati in gat de aia mici, care in buna traditie trebuiau sa execute-semneaza ba!!!!!
    Se putea sa nu apara avocatii!!
    Nu aveti grija ca mai sunt!Sa speram ca nu se opresc aici! Oricum pedepsele sunt mici-astia se incadrau la toate capitolele la supraagravant!!Procurorul

    RăspundețiȘtergere
  18. M-am uitat dimineata in cizme. Iata ce am gasit:
    factura energie electrica - 245 lei;
    factura cablu TV, telefon, internet - 98,4 lei;
    facturi abonament telefoane mobile 299 lei; (260 cadoul oferit de fiica-mea, care a uitat sa se opreasca din vorbit)
    extrasul din lista de intretinere pe octombrie - 465 lei; (energia termica numai pentru 15 zile).
    bonurile de cumparaturi din week-end-ul trecut, - 623 lei. (strictul necesar pentru familie,timp de o saptamana)"" ===Aprox.3600 Lei noi-fara gaz la masina,ceva toale sau oarece hapuri-Mult domnule ,cam mult !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Dar factura de la berica n-ai gasit-o?

    RăspundețiȘtergere
  20. off topic :mai si radem??
    stiu ca o sa zica urangutanii cu poza ca bancul e prost/slab etc dar totusi....radem?

    o blonda,o bruneta si o roscata la doctor:
    Bruneta : eu cred ca o sa fac baiat.
    Roscata : de ce?
    Bruneta : am stat deasupra.
    Roscata : inseamna ca eu o sa fac fata.Am stat dedesubt
    Blonda speriata : atunci eu o sa fac; iezi ??

    RăspundețiȘtergere
  21. hai ca vorbim discutii
    caut eu motivarea si io "arunc" lu' admin
    Macar sa stim ce-au facut "ingerasii"

    RăspundețiȘtergere
  22. Corleone, tu poti purta vreodata cu cineva o discutie civilizata? Nu stiu, te intreb si eu...

    RăspundețiȘtergere
  23. Baaa!! nu motivarea la "iezi">acolo se stie hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  24. Nu, nu pot sa discut cu maimutzoi
    N-am cum!

    RăspundețiȘtergere
  25. Din pacate corleoane nu discuti cu un maimutoi, discuti cu fratele celui mai bun prieten al tau, Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  26. @11:40
    ,, semneaza ba!!!!! ''
    Asa va adresati intr voi cind schimbati paza la porci !

    RăspundețiȘtergere
  27. Petre,Petre! Iar imi umbli cu cizmele imputite prin blog? Vezi ca nu mi-ai cerut voie sa copiezi ce din ceea ce am scris. Nu esti la prima "isprava" de felul acesta. Stii ca e penal? Crezi ca daca ai postat ca anonim nu te mai recunoaste lumea, "Cezare"?

    RăspundețiȘtergere
  28. ..concluzia-i clara DC-peste 50 de ani tara va fi cotropita nu de tigani ci de ...iezi!!!Czar

    RăspundețiȘtergere
  29. Coane Corleoane, prima data cand nu esti Gica Contra. Ma gandesc sa te reevaluez, da nu cum l-a reevaluat base pe izmenar. Sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  30. Tot eu. In sfarsit i s-a infundat lui badalan, despre care am o jalnica amintire, mie, personal nu mi-a facut nimic dar era sensibil la "mici atentii" inca dinainte de 89. Si daca nu erai pe faza...

    RăspundețiȘtergere
  31. Si tot eu. Ma bucur pentru ca l-au infundat tocmai cei pe care-i pupa in partea din dos. Ha, ha, ha! L-au ciuruit! Generalul puscarias, nu politic... E blestemul celor pentru care a votat taierea pensiei. Pe cand si o veste buna despre mircovici si catalin taga? Nici astia nu sunt imaculati, in special taga.

    RăspundețiȘtergere
  32. descultul says:
    Decembrie 8, 2011 at 1:40 pm

    Doar atat, pacat. Restul pe cand? Armata colcaie cu astfel de indivizi.

    RăspundețiȘtergere
  33. Ai care se simt cu musca pe caciula ,sa nu doarma linistiti! Felicitari JUSTITIEI!!!

    RăspundețiȘtergere
  34. @ 13:46
    "rabdare si tutun" zice o vorba de-a noastra romaneasca
    PS.Da de dogarelu' niiic,niiic?Ceva antene,realitatea???
    ....elena(jurizda liberala/li..tina) de "maretul"CD-scmd... nici-un ranciog,apostol-nema
    "caocioace" samd...unul/uniqul...lipsa la apel
    Eu cu cine ma mai cert??De ce sunt toti cuminti?
    E clar e dictatura!!...si toata "lumea buna" mucles!!
    lumea buna= furaciosiii!!!
    tremura izmenele pe ei.Ce, io i-am pus sa fure?
    Eu n-am furat in viata mea nici un capat de atza.Sa suporte consecintele!!!!
    "rabdare si tutun"

    RăspundețiȘtergere
  35. Justitia.
    Cineva lauda Justitia!
    Sa fim seriosi! La cata CORUPTIE este si acolo ... Iar in alta ordine de idei, CAZUL acesta este prin DEFINITIE, UNUL ratat. Ce inseamna la infractiuni de coruptie, cu peste 1 milion euro prejudicii, o condamnare dupa de 4 ani dupa atatia ani de procese? Si asta cu suspendare!!!!??? Stiti cat ia unul pentru 3 gaini?
    Asa ca ....

    RăspundețiȘtergere
  36. “Comparând valoarea anvelopelor predate cu sumele obţinute de SC Tofan Steel SRL de la unităţile de profil unde au predat tehnica nedezmembrată şi deşeurile, rezultă un beneficiu de peste 20 miliarde lei vechi. Practic, în ultimii trei ani de derulare a contractului (2001-2004) rolul SC Tofan Steel SRL a fost de simplu intermediar între armată şi societăţile de preluare a materialelor refolosibile, încasând practic diferenţa de preţ”, mai arată DNA, citat de Gandul.

    RăspundețiȘtergere
  37. Stie cineva? Daca viitoarea conducere politica schimba legile, poata sa imi fie schimbata retroactiv pedeapsa de la 4 ani cu suspendare la 12 ani cu executie sau sa fiu impuscat, legal desigur? E cumva acelasi lucru cum s-a intamplat cu pensiile militare anulate retroactiv obtinerii lor?

    RăspundețiȘtergere
  38. @Kauciuk Badalan,
    Este o idee interesanta!
    Merita sa o promovam intens!
    "Vrem reintroducerea pedepsei cu moartea!"
    Numai asa scapam tara de "caracatita mafiota", de clanurile care fac legea in cartiere!

    RăspundețiȘtergere
  39. Doream sa atrag atentia doar asupra faptului ca anularea unui drept retroactiv obtinerii lui, cum s-a intamplat cu pensiile militarilor, a dat nastere la un stat monstruos. Astfel, in mod tot retroactiv statul ne poate reevalua proprietatile la valoarea de azi de piata si ne poate obliga sa platim taxe notariale actualizate la nivelul anului 2011 pentru proprietati achizitionate in 1970: cine poate plati bine, cine nu - proprietatea la licitatie. Sau, desi dosarul FLOTA s-a prescris, viitoarea conducere politica poate emite o noua lege sa il redeschida si sa il condamne pe presedinte. Sau, viitoarea conducere politica poate emite legi prin care toate licentele noastre sa fie reevaluate conform noilor standarde din invatamantul de azi, adica o licenta in istorie comunista cum are Boc sa fie anulata si ca sa nu se vaite omul ca e dictatura, i se acorda dreptul de a fi ajutor de femeie de serviciu la facultate. Sau...

    RăspundețiȘtergere
  40. continuare
    ....sau "cade comeata":):)

    RăspundețiȘtergere
  41. Va este dor de UE?
    ==================
    Vedeti acum, la Antena 3. Atentie la ce va spune Profesorul Serbanescu!
    Se pare ca vom DA vreo cateva MILIARDE EURO, ca unii sa traiasca ceva mai bine! Oricum, noi avem! Noi chiar traim bine! Avem de toate!
    ==================
    Este o nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  42. Wowwwww.........
    I-auzi neamule! Sa COTIZAM cu 5 MILIARDE EURO!!

    RăspundețiȘtergere
  43. Las ca-i bine ! Sa fie pace!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Sa-i dea Cezarush ca are de unde! Uite si-a facut si bust din lut....Cezare "sa nu-ti faci chip cioplit" Antihristule!

    RăspundețiȘtergere
  45. NATIONALIZAREA asta este singura solutie!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  46. Ave -pacatosilor! Ati vrut in UE si acum nu va mai place???

    RăspundețiȘtergere
  47. Mei Ne Ave Nitule, ia fugi tu la sirbi!

    RăspundețiȘtergere
  48. @CEZAR,
    Esti in EROARE!
    A fost vreun REFERENDUM cu pro si contra, de care nu stiu eu??? Prietene, in UE ne-au BAGAT tradatorii, hotii de nem si tara! Un EXPERIMENT in plus, aidoma COMUNISMULUI. ESUAT din fasa!Dar costurile sunt imense, consecintele incomensurabile! Total imprevizibile! Pot duce chiar la desfiintarea noastra ca natiune, popor, tara! Vom trai si vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  49. 26. La articolul 87, dupa alineatul 1 se introduc doua noi alineate, alineatele 2 si 3, cu urmatorul cuprins:
    "Cadrele militare in activitate condamnate prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva la pedeapsa inchisorii cu executarea acesteia se trec in rezerva sau direct in retragere din oficiu.
    Cadrele militare in activitate din Ministerul Apararii Nationale condamnate pentru infractiuni savarsite cu intentie la pedeapsa amenzii penale sau cu inchisoare, cu suspendarea executarii ori gratiate inainte de inceperea executarii pedepsei, pot fi trecute in rezerva sau direct in retragere ori pot fi mentinute in activitate, pe baza propunerilor inaintate ierarhic comandantilor/sefilor care au stabilite competente in acest sens, prin ordin al ministrului apararii nationale."

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim cunoscut
    19:43
    Eu zi ca exagerezi si esti un pic alarmist!
    Nu se va intampla nimic din ceea ce prorocesti,dimpotriva!
    Pe de alta parte ,daca zici ca ne-au bagat tradatorii,ai auzit pe cineva sa se OPUNA ?
    Nici cu socialismul nu ai dreptate-nu a fost un esec din fasa -tot ce a supt pana acum UE a fost din realizarile socialismului!!Apropo vezi China !!

    RăspundețiȘtergere
  51. Ia vedeti la A3 la emisiunea lui Razvan Dumitrescu...Se comenteaza scrisoarea de multumire pe care i-a trimis-o Cezar lui Oprea.

    RăspundețiȘtergere
  52. @CEZAR,
    UE a fost un esec din fasa!
    Apoi... nu de socialism vorbeam eu!
    M-am referit strict la UTOPIA "comunism"!
    Socialismul este altceva, in care cred si eu!
    Asa ca ... CEZAR, de la tine am ceva pretentii! Nu fi pripit! In rest, numai urari de bine! Timpul va decide!

    RăspundețiȘtergere
  53. Daca
    mergem cu rationamentul mai departe aflam usor ca de fapt nu-i nicio ..criza!! Aaaa este un inventata ,asta-i alta problema!
    Un baiat doxat sa defineasca termenul si apoi mai vorbim!!

    RăspundețiȘtergere
  54. Cadrele militare in activitate din Ministerul Apararii Nationale condamnate pentru infractiuni savarsite cu intentie la pedeapsa amenzii penale sau cu inchisoare, cu suspendarea executarii ori gratiate inainte de inceperea executarii pedepsei, ...(ori)... pot fi mentinute in activitate, pe baza propunerilor inaintate ierarhic comandantilor/sefilor care au stabilite competente in acest sens, prin ordin al ministrului apararii nationale."

    RăspundețiȘtergere
  55. @Gore ,
    Fi explicit: ce vrei sa ne comunici?
    Care este problema???

    RăspundețiȘtergere
  56. Cezare, tu esti fertil?
    AN-2

    RăspundețiȘtergere
  57. Daca ai fost condamnat in penal pentru o fapta comisa cu intentie ,ce mama dracului ,cum sa fii mentinut in serviciu ? Nu mai are armata de unde completa efectivul?
    Mai exista ,,batailionul disciplinar''?

    RăspundețiȘtergere
  58. E-mail: Cine sunt idiotii?
    ========================
    Buna seara/dimineata Dl.Burcu. Asa cum v-am explicat ... acceses zilnic blogul. Este la fel de interesant ca pana acum. ... Dar Dl. Burcu, nu am inteles titlul "Spre satisfactia multor idioti, Generali si Colonei condamnati pe banda rulanta". Cine sunt idiotii multi care se bucura .Va voi explica de ce: Da, eu sunt unul care ma bucur chiar daca sentinta este mica. De ce ma bucur?. Pentru ca am lucrat in echipa care a intocmit de-a lungul mai multor ani, ... care a stat la baza acestui abuz in serviciu. Pentru ca am sesizat corect o ilegalitate. Pentru ca am pus capat unui contract care ar fi continuat cat timp ar fi stat aceste persoane la comanda structuri respective. Pentru, pentru.......
    Acum as vrea sa va raspund la intrebarile la care pot raspunde:
    1. Cum a fost posibil ca dupa 1990, o multime considerabila de Generali si Colonei, sa savarseasca fapte penale grave?
    Pentru ca asa sunt unii oamenii.Cand ajung intr-o pozitie de unde pot decide, decizia o iau in interesul lor. Si Badalan a luat multe decizii in interes personal. ... nu a putut argumenta foloasele obtinute de cei 6, pentru ca nu a avut instrumente necesare conferite prin lege. Dar a prezentat ceea ce a constatat din documentele analizate, intocmite de responsabilii cu aceasta activitate. Prin calcule, prin experimentari la care aveam dreptul conform legii, prin punerea cap la cap, intr-o insiruire legala a intregii activitati desfasurate, si multe altele. In final a iesit ce ati prezentat.
    2. De ce s-a renuntat la conceptul de PREVENIRE?. Cat am lucrat in directia respectiva preventia a fost obiectivul nr.1. De la incheiera contractului li s-a atras atentia privind subevaluare, reanalizarea contractului si renegocierea lui, eventuala reziliere. Dar cine sa ia in considerare ceea ce mai multi specialisti din directie au prezentat cu argumente indubitabile?. Au fost intocmite multe acte de constatare, care au ajuns acolo unde legal trebuiau sa ajunga. Dar de ce s-a taraganat atata?. Tomai pentru ca cei din varful ierarhiei sunt greu de dovedit cand intreprind ilegalitati, sau poate tocmai politizarea de care vorbeati, a facut ca aceste rapoarte sa nu fie inaintate la parchet la data depistarii primelor indicii de frauda.
    Totusi as fi curios sa cunosc cine sunt ididotii la care faceti referire.
    Cu stima, ...
    ===================
    Va multumesc pentru e-mail!
    Va asigur de inalta mea pretuire!
    Pastrez confidentialitatea domniei voastre!
    ===================
    Raspunsul meu:
    1. IDIOTII la care fac referire in TITLUL postarii sunt cei cativa "zeci" din mediul online (forumuri, ziare, bloguri), care CALOMNIAZA ARMATA, militarii, fara discernamant, plecand si de la acest caz!
    2. Personal sunt DE ACORD, ca TOTI (indiferent de grad si functie), cei care au savarsit fapte penala, sa raspunda! Mai mult, unora AJUNSI IN VARF, faptelor penale sa li se retina latura AGRAVANTA, acolo unde exista!
    3. Ma bucur pentru dialogul purtat si va astept in continuare cu noi opinii! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  59. Generali cu 4 stele.
    ====================
    Știați că de la 23 august 1944 și până la 1 decembrie 2011 (67 ani) șefii de stat ai României au înaintat la gradul de general cu 4 stele (și echivalentul de amiral și chestor general), cel mai înalt grad militar în timp de pace, 68 de generali?
    Mai știați că Decretele de înaintare au fost semnate de:
    - Traian Băsescu pentru 27 de generali;
    - Ion Iliescu pentru 24 de generali;
    - Emil Constantinescu pentru 6 generali;
    - Mihai I pentru 5 generali;
    - Gheorghe Gheorghiu-Dej pentru 3 generali;
    - Nicolae Ceaușescu, pentru 3 generali?
    ===================
    Generali cu 4 stele (şi echivalenţii: amirali şi chestori generali)
    1. ANDREESCU, Anghel, de la 31 ian.2006, avansat de Tr.Băsescu
    2. ANGHELESCU, Gheorghe, de la 20 dec.2006, avansat de Tr.Băsescu
    3. APOSTOL, Vasile, de la 28 dec.2005, avansat de Tr.Băsescu
    4. ARDELEAN, Virgil, de la 1 mart.2004, avansat de Ion Iliescu
    5. ARON, Mihai, de la 30 dec.1989, avansat de Ion Iliescu
    6. ARSENIE, Valentin, de la 1 dec.2004, avansat de Ion Iliescu
    7. ATANASIU, Traian, de la 29 oct.2008, avansat de Tr.Băsescu
    8. ATANASIU, Vasile, de la 27 dec.1947, avansat de regele Mihai
    9. BÂRLOIU, Viorel, de la 1 dec.2004, avansat de Ion Iliescu
    10. BĂDĂLAN, Eugen, de la 25 oct.2004, avansat de Ion Iliescu
    11. BĂRBUNEANU, Petre, de la 8 iun.1945, avansat de regele Mihai
    12. BERECHET, Nicolae, de la 1 mart.2004, avansat de Ion Iliescu
    13. BODNĂRAŞ, Emil, de la 2 oct.1951, avansat de Gh.Gheorghiu-Dej
    14. BUCŞE, Gheorghe, de la 30 nov.2001, avansat de Ion Iliescu
    15. CÂNDEA, Vasile, de la 1 dec.2004, avansat de Ion Iliescu
    16. CATRINA, Gheorghe, de la 12 mart.2007, avansat de Tr.Băsescu
    17. CHELARU, Mircea, de la 29 oct.2008, avansat de Tr.Băsescu
    18. CHIRIAC, Dan, de la 18 nov.2005, avansat de Tr.Băsescu
    19. CIOFLINĂ, Dumitru, de la 25 oct.2000, avansat de Ion Iliescu
    20. COSTACHE, Tiberiu, de la 31 iul.2004, avansat de Ion Iliescu
    21. DĂMĂCEANU, Dumitru, de la 19 aug.1974, avansat de Nicolae Ceauşescu
    22. DĂNESCU, George-Ioan, de la 16 mai 2002, avansat de Ion Iliescu
    23. DEGERATU, Constantin, de la 25 oct.2000, avansat de Emil Constantinescu
    24. DRAGNEA, Marin, de la 30 nov.2000, avansat de Emil Constantinescu
    25. DUMITRESCU, Emil (Cico) de la 8 iun.1995, avansat de Ion Iliescu
    26. GÂRBEA, Titus, de la 22 sept.1998, avansat de Emil Constantinescu
    27. GHEORGHE, Constantin, de la 1 dec.2008, avansat de Tr.Băsescu
    28. GHIŢAŞ, Ioan-Gavril, de la 1 nov.2004, avansat de Ion Iliescu
    29. GOIA, Niculae, de la 18 nov.2005, avansat de Tr.Băsescu
    30. GRIGORAŞ, Gheorghe, de la 29 oct.2008, avansat de Tr.Băsescu
    31. HALIC, Teodor, de la 19 oct. 2009, avansat de Tr.Băsescu
    32. ILIESCU, Dumitru, de la 25 oct.2004, avansat de Ion Iliescu
    33. ILIESCU, Mihai, de la 29 oct.2008, avansat de Tr.Băsescu
    34. ILINA, Decebal, de la 1 dec.2000, avansat de Emil Constantinescu
    35. IONEL, Vasile, de la 21 oct.1994, avansat de Ion Iliescu
    36. IONIŢĂ, Ion, de la 6 mai 1971, avansat de Nicolae Ceauşescu
    37. LASCĂR, Mihail, de la 22 aug.1947, avansat de regele Mihai
    38. MAGDALENA, Ion, de la 22 oct.2009, avansat de Tr.Băsescu
    39. MARIN, Gheorghe, de la 3 nov.2006, avansat de Tr.Băsescu
    40. MEDAR, Sergiu, de la 32 dec.2005, avansat de Tr.Băsescu

    RăspundețiȘtergere
  60. 41. MIHAIL, Gheorghe, de la 11 oct.1944, avansat de regele Mihai
    42. MILEA, Vasile, de la 28 dec.1989, avansat de Ion Iliescu
    43. MILITARU, Nicolae, de la 28 dec.1989, avansat de Ion Iliescu
    44. MOCANU, Mircea, de la 22 oct.2009, avansat de Tr.Băsescu
    45. MUREŞAN, Mircea, de la 25 oct.2000, avansat de Emil Constantinescu
    46. OPREA, Gabriel, de la 22 oct.2009, avansat de Tr.Băsescu
    47. OPRIȘ Marcel, de la 29 nov.2011, avansat de Tr.Băsescu
    48. OPRIȘOR Ion, de la 29 nov.2011, avansat de Tr.Băsescu
    49. ORZEAŢĂ, Mihail, de la 18 nov.2008, avansat de Tr.Băsescu
    50. PAHONȚU, Lucian, de la 29 nov.2011, avansat de Tr.Băsescu
    51. PĂŞTINICĂ, Nicolae, de la 1 oct.2003, avansat de Ion Iliescu
    52. PENCIUC, Dumitru, de la 9 mai 2003, avansat de Ion Iliescu
    53. POPESCU, Ion (Gioni), de la 26 mart.2004, avansat de Ion Iliescu
    54. PREDOIU, Silviu, de la 7 febr.2011, avansat de Tr.Băsescu
    55. RACOVIŢĂ, Mihail, de la 1 apr.1946, avansat de regele Mihai
    56. ROTARU, Constantin, de la 7 febr.2005, avansat de Tr.Băsescu
    57. ROTARU, Gheorghe, de la 2 oct.2005, avansat de Tr.Băsescu
    58. RUDENCU, Corneliu, de la 31 mart.2004, avansat de Ion Iliescu
    59. RUS, Iosif, de la 1 dec.2004, avansat de Ion Iliescu
    60. SILION, Costică, de la 1 dec.2008, avansat de Tr.Băsescu
    61. SPIROIU, Nicolae, de la 30 nov.2000, avansat de Emil Constantinescu
    62. STĂNCULESCU, Victor-Atanase, de la 13 mai 1991, avansat de Ion Iliescu
    63. ŞCHIOPU, Nicolae, de la 2 sept.2002, avansat de Ion Iliescu
    64. TĂNASE, Tudor, de la 7 dec.2005, avansat de Tr.Băsescu
    65. TECLU, Iacob, din 1958, avansat de Gheorghe Gheorghiu-Dej
    66. TUTOVEANU, Ion, din 1965, avansat de Nicolae Ceauşescu
    67. VASILIU-RĂŞCANU, C-tin, de la 24 ian.1948, avansat de Gheorghiu-Dej
    68. ZAMFIR, Dumitru, de la 27 iun.2008, avansat de Tr.Băsescu

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna dimineata!
    O sa fiu scurt,dar nu idiot
    bravo domnule Gore!!!!
    Stiu ca dincolo de ce se poate DOVEDI mai exista o"caruta" de ilegalitati intotdeauna si in toate cazurile.Dar asa e sistemul "trebuie sa dovedesti"
    Stiu ca a fost de munca, nu gluma pt a produce dovezile necesare pe parcursul a ani si ani de zile si asta reprezinta doar un procent oarecare din toate faptele ce s-au comis
    Inca o data:
    BRAVO DOMNULE GORE!!

    RăspundețiȘtergere
  62. @ADMIN
    Mi-am permis cu de la mine putere sa-l numesc pe personajul din e-mail-ul postat de dvs "GORE".
    Nu faceti confuzie cu "postacul" anterior.
    Il poate chema oricum, nu are importanta.....ca-i popescu,sau ionescu

    RăspundețiȘtergere
  63. @Don Corleone,
    Este un profesionist!
    Cunosc persoana si certific calitatea!
    Este bine ca avem asemenea cititori, colaboratori!

    RăspundețiȘtergere
  64. Se pare ca am avut dreptate!!!???

    Faceti pe prostii!!Va faceti ca nu stiti cum mergea treaba! E de stiut ca de fapt au fost dati in gat de aia mici, care in buna traditie trebuiau sa execute-semneaza ba!!!!!
    Se putea sa nu apara avocatii!!
    Nu aveti grija ca mai sunt!Sa speram ca nu se opresc aici! Oricum pedepsele sunt mici-astia se incadrau la toate capitolele la supraagravant!!Procurorul

    RăspundețiȘtergere
  65. Anonim spunea...

    Cezare, tu esti fertil?
    AN-2
    8 decembrie 2011, 21:09 ---Daca ai sub 30 ani esti frumoasa si desteapta te pot ajuta! Lasa Tf.....

    RăspundețiȘtergere
  66. Constat ca nu v-a mai interesat ,,CRIZA''-este bine ,probabil ca ati inteles ca nu... exista !!

    RăspundețiȘtergere
  67. Admin-ule de la 09.12 08.27 , spui ca "Este bine ca avem asemenea cititori, colaboratori! " ... arata dom'le ca te referi la cel care a trimis e.mail-ul pe care l-ai publicat ... Sa nu creada curdeleul si cetzarushul ca sint inclusi , si ei , in constatarea : "Este bine ca avem asemenea cititori, colaboratori! "

    RăspundețiȘtergere
  68. Si totusi....
    Domnule Admin ar trebui ca cel care v-a trimis mailul sa clarifice putin lucrurile din punct de vedere al urmatoarei afirmatii:
    ".. nu a putut argumenta foloasele obtinute de cei 6, pentru ca nu a avut instrumente necesare conferite prin lege".
    Cine sa clarifice foloasele, Badalan sau Corpul de Control?
    Ceea ce afirma autorul mailului vine in contradictie cu DNA care specifica “ca cei şase inculpaţi nu ar fi beneficiat de foloase materiale” .
    Totodata ar fi interesant de stiut daca aceasta “afacere” s-a derulat in perioada cind Armata avea trupe in Kosovo, iar tehnica militara aflata acolo avea nevoie de cauciucuri pt. autocamioane, cauciucuri care nu au putut fi asigurate de catre MApN din lipsa fondurilor necesare.

    RăspundețiȘtergere
  69. @Anonim - 9 decembrie 2011, 10:14
    Bagi de seama cu cata ELEGANTA nu te baga nimeni,dar absolut nimeni,in seama?

    RăspundețiȘtergere
  70. .....,, Armata avea trupe in Kosovo, iar tehnica militara aflata acolo avea nevoie de cauciucuri pt. autocamioane, cauciucuri care nu au putut fi asigurate de catre MApN din lipsa fondurilor necesare.
    9 decembrie 2011, 11:14
    Ar trebui sa intelegem ca tehnica militara a plecat in Kosovo fara cauciucuri.....mai sa fie,ar mai trebui o ..condamnare pentru cei care au trimis armata cu tehnica neoperativa in teatru (asa se zice nu??)

    RăspundețiȘtergere
  71. Cezare stai jos! Esti tolomac. Toata viata ta de analfabet n-ai fost decit suport pentru cascheta si porthart. Iti tot dai cu presupusul peste tot desi inteligenta nu te caracterizeaza. Mai bine te-ai duce pe blogul ala al tau cu femei goale si cu articole plagiate in totalitate din presa. Ma gindesc cu groaza ca un analfabet ca tine ar fi putut ajunge colonel si, mai mult ar fi condus "la lupta" trupele. Ridem de Oprea, Ontanu si altii dar nu vedem ca si printre noi sunt tot felul de semidocti ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  72. In mod sigur, tu esti un ..doctor (si EU este)!!!!
    Mai sigur ,esti un jalnic anonim care nici in aceasta forma de comunicare , nu are curajul opiniei personale!!
    Ps. Care-i adresa de la blogul tau???
    Ps1 Ai grija sa nu-ti pice ,,bretonul ''in ochi..doctore...!!!!!(sper sa tragi concluzia ca te cam ..cunosc)

    RăspundețiȘtergere
  73. Hi, hi, hi! Nu mai e mult si Czar va ajunge general ca Ontanu, ca cica s-a inscris in partidul chelnerilor.

    RăspundețiȘtergere
  74. NEACSU -cavalerul dreptatii ,nu are O PARERE ??au fost condamnati doar doi ..capi ai armatei!!!????
    El doar cu SSindicatul sigur ca da-hi,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  75. @ano=kkt 13:30
    dedicatie:
    prostul daca nu e si fudul,parca nu e prost destul!!
    + bonus lasitatea de a refuza sa-si asume cele spuse
    N-ai cu cine cezare n-ai cu cine!!
    semnat
    anonimul anonimilor

    RăspundețiȘtergere
  76. ....sobolani de birou si nici acum nu au curaj sa-si ia un nick

    RăspundețiȘtergere
  77. De la lume adunate si-napoi la lume date!
    De pe InfoMondo

    "Redactia says:
    Decembrie 9, 2011 at 7:59 am
    Pentru Corleone, akord etc
    Redactia v-ar recomanda sa nu va “aruncati” cu aprecieri “pro” sau “contra” partinice la adresa sa.
    Redactia nu este inregimentata politic in niciune fel!
    Cei de la PDL au facut public faptul ca, potrivit Codului Etic al PDL, Badalan va fi demis din randurile partidului.
    Cei de la PSD nu au facut o astfel de declaratie.
    Prin urmare, interpretarea ar putea fi si ceva de genul: PDL are un Cod Etic si il respecta! Si face chiar public acest lucru.
    Atunci, potrivit logicii unui individ care semneaza cu mai multe pseudonime, Redactia ar fi cumva “pro” PDL?"

    Curleoane, Akordele, Hartzapele, fratele meu blondel ca tuciul ceaunului de mamaliga nu ti-a spus doctorul ca atunci cind iei medicamentele pentru epilepsia pe care o ai sa nu mai consumi alcool? Vezi c-or sa vina aia de-or sa te-mbrace in camasa de cauciuc cu mineca scurta.

    RăspundețiȘtergere
  78. ATENTIE!
    Din categoria: "am citit, va informez"!
    Urmeaza un material "fierbinte"!
    Al dracului de fierbinte!
    Stati aproape!
    Admin
    P.S.: Celor care vor sa doarma linistiti, le recomand ... somn usor!

    RăspundețiȘtergere
  79. @Anonim 14:13
    Ba neica, iar nu mai poate nasul tau de curul lui Neacsu?

    RăspundețiȘtergere
  80. Iar tinem aproape? Sper sa nu nimeresc iarasi o baba cu fundul maaaare!!!

    RăspundețiȘtergere
  81. @hotul de nick-uri.inverzitule!
    ..iş pe ea de "redactie"Du-te si varsa-ti veninul in alta parte!!
    Caracter n-ai,curaj ioc,la copy/paste esti specialist,anonim esti,ce mai...esti plin de "calitati".Ma si mir cum te mai poti suporta in mizeria morala in care te afli.
    Vai de tine!!

    PS am fost akord75 atat timp cat am crezut ca vorbesc cu oameni de onoare.De cand am vazut ca exista si gunoaie ca tine am devenit Don Corleone.Vezi, ti-am si explicat de ce mi-am schimbat nick-ul.Care "redactie"...prietenul tau Raul, ametitul care nu poate sa scrie un articol de 3 randuri fara 5 greseli de ortografie?.Du-te si pupa-l in fund ca tu traiesti din banii lui nu eu,fraiere anonim si hot(chiar daca esti dovedit ca hotz de nick-uri,tot hotz ramai)
    Pun pariu ca sunt singurul si ultimul care iti mai raspunde.
    Stiu ce vei face in continuare din disperare..
    Tu vei scrie,tu iti vei raspunde,bineinteles ca anonim.Cine te mai crede?Vai de viata ta!

    RăspundețiȘtergere
  82. Cine vrea o analiza detaliata facuta de ceeeeeel mai tare...NEacisuuuuu!

    RăspundețiȘtergere
  83. Apropo de Armata celor 68 Generali cu 4 stele.
    ===============
    Cine stie, poate sa ne spuna cati au/sau avut dosare penale si pentru care fapte (concis, la obiect) !?!? Ar fi interesant de vazut, de cunoscut! Mai ales ca unii, s-au refugiat in politica si ne vor cere VOT-ul!

    RăspundețiȘtergere
  84. ..."individ" e tristul ala de Raul Dancuta
    Sa-i zica asa lu' tac'su nu mie.
    Un amarastean mort de foame de prin bucale.
    Auzi!!"redactia" dancuta....hi,hi
    Ineptii mai mari(militare),greseli de ortografie(in articole) si copy/paste ca pe blogul ala n-am vazut inca pe nici-un blog. Se vede ca pustiul are cash la gura.Da e fudul nevoie mare!!
    Ca si tu de altfel tovarase...ca meserie esti cu pluta

    RăspundețiȘtergere
  85. @Dc.- RD este si el pensionar militar si pe linie de informatii sigure + cenzura se subordoneaza - se pare lui Helen Hary! Czar

    RăspundețiȘtergere
  86. Curule de leu ... spui ca : "Ineptii mai mari(militare),greseli de ortografie(in articole) si copy/paste ca pe blogul ala n-am vazut inca pe nici-un blog " ...
    Vezi ca se supara pretenaru' tau , cetzarush , ca spui ca bloaga lui nu-i cea mai inepta !!

    RăspundețiȘtergere
  87. @cezar
    da,da se vede din avion !! cum e cu 'obiectivitatea' asta dupa interes neamule,dupa interes.Unul mai "obiectiv ca altu' " de nu mai poti de atatia 'dezinteresati' care vor binele celorlati.Da daca le iese si banu' dupa niscaiva "consultatii" juridice(la vanatoare de clienti pe bloage) cu atat mai bine.Eu ce sa zic...mitica de ferentari tot mitica ramane.
    Hai ca ma suna PA!

    RăspundețiȘtergere
  88. @cezar
    RD o fi el pensionar militar...habar n-am,dar are comportament de adolescent imberb.
    O fi plimbat si asta mapa prin comandament ca de, altceva ce putea sa faca?

    RăspundețiȘtergere
  89. ..bai ce se misca baba asta! mai tinem aproape ca nu mai poci!!

    RăspundețiȘtergere
  90. colegu lu curleone de la neuro9 decembrie 2011 la 18:33

    Curleone, sunt colegu tau Dorel de la sectia de neuro! Parca erai in camasa de forta ... cum de poti sa postezi?

    RăspundețiȘtergere
  91. @Anonim 18:25,
    Doar un pic ... rabdare si tiutun!
    Stiti ... beleaua de PC, fir-ar mama ei de viata!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Lasati-l bei pe asta de-si spune hakord ca-i dus rau de tot cu capul. Isi ia rudotelul cu tzuica de sfecla de Bod. Acum isi spune "Don Curleone"...Mei cognac 3 frunze mai bine ti-ai spune Don Quijote ca oricum esti un trist!

    RăspundețiȘtergere
  93. ..gata eu nu mai poci!! a dracului baba ce opturi face mai frate! uff ce caldut pe picior.......

    RăspundețiȘtergere
  94. Aaaaa... "dorel"!!!!Am vazut niste reclame cu tine:):)
    Da e mai bine decat anonim da' in reclame erai ca si aici:"prostu' satului" sau ma rog al echipei de muncitori.Bravos dorele esti de o sinceritate dezarmanta.
    Dimineata cand iti dai palme,vezi sa nu dai in dorel din oglinda.Nu de altceva dar o spargi...

    RăspundețiȘtergere
  95. Doreleeee... stii de ce esti tu parsiv??
    Tu iti scrii tu iti raspunzi.Ce dreak ai sira spinarii din plastilina?
    Mei mei ce oameni, ce lume!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri