Google Translate

marți, 31 ianuarie 2012

CD-SCMD, pus la punct de diaspora din Germania. Rusine, domnule Dogaru!


Comunicat de Presă LARG privind manipulările SCMD.
Scris de Aşii Români Luni, 30 Ianuarie 2012 13:42 .

Liga Asociaţiilor Româno-Germane din Germania e.V. cuprinde 24 de asociaţii şi este singura organizaţie umbrelă a unor comunităţi româneşti de pe teritoriul Germaniei.

Liga a luat cunoştinţă de comunicatul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) din România în care se afirmă că „liderii diasporei româneşti din Germania “ au avut ideea unei zile de protest „faţă de regimul corupt şi dictatorial“ din România. Mai departe din comunicat se înţelege că diaspora germană va sponzoriza 1000 de banderole albe cu sloganul “Jos Băsescu” (http://sindicatulcmd.blogspot.com/).


În urma informaţiilor primite de la SCMD, am constatat că aceşti “lideri ai diasporei româneşti din Germania“ sunt de fapt o singură persoană, necunoscută nouă. Desigur, noi respectăm decizia acestei persoane de a se solidariza şi de a sponzoriza banderole la o acţiune politică, dar LARG declară neadevărată informaţia din Comunicatul SCMD cum că diaspora din Germania ar susţine protestele acestui sindicat şi consideră că această informaţie este o inadmisibilă manipulare a opiniei publice .

Cu toate că LARG (la fel ca toate asociaţiile româno-germane din Germania) nu face politică de partid, Liga ca şi toţi românii pe care-i cunoaştem, este îngrijorată de evenimentele social-politice din România şi speră într-o soluţionare cât mai grabnică a acestora. Considerăm că este dreptul românilor din România, adevăraţii cunoscători a situaţiei din ţară, să găsească singuri soluţii pentru problemele actuale.

LARG a militat întotdeauna pentru o viaţă mai bună a românilor, oriunde ei s-ar afla. În acelaşi timp LARG se pronunţă pentru adevăr şi pentru eliminarea minciunii din viaţa socială şi politică.

Dipl.Ing Emil Mateiaş
Vicepreşedinte şi purtător de cuvânt
29 ianuarie 2012

==================


28.01.2012
Protest cu banderola

Conducerea SCMD, lideri ai revolutionarilor de la Timisoara si liderii diasporei romanesti din Germania au avut concomitent aceeasi idée: o zi de protest, in care oamenii din intreaga tara, membri sau nu ai SCMD, membri sau nu ai CNSC, sa protesteze fata de regimul corupt si dictatorial purtand o banderola alba. In curand, SCMD va primi ca sponsorizare din Germania 1000 de astfel de banderole, pe care scrie “Jos Basescu!”.

Gasind ideea romanilor din Germania mai completa si mai aproape de sufletul a 90% dintre cetatenii Romaniei, propunem tuturor membrilor SCMD si, in acelasi timp, propunem tuturor ONG-urilor si sindicatelor care constituie CNSC, sa ia in calcul aceasta forma de protest, pe care sa o adoptam ca actiune de lupta in cadrul razboiului imagologic cu Puterea, la urmatoarea sedinta a delegatilor CNSC.

In ceea ce ne priveste, consideram ca intreaga luna martie ar trebui sa fie o luna a protestului cu banderola.

Va informam, totodata, ca, paralel cu protestele care continua in Tara si in Piata Universitatii, SCMD a organizat pichetarea zilnica a Palatului Cotroceni, la “Monumentul Leu”, actiune care va continua si in luna februarie.

Jos dictatura!
Cu stima,
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU


Minciuna are picioare scurte.
SCMD, compromis de actiunile de manipulare ale Liderului sau.
Admin

70 de comentarii:

 1. Excelent d-le Admin: prindeti-l si ardeti-l pe Dogaru si ai lui pe la toate colturile si fu...gariti-l cat se poate!!!
  Jos cu CD al SCMD!!!
  Traiasca anarhia si prostia!!!
  La parnaie (loc de munca drag... nu-i asa Admin?) cu toti ce nu sunt cu noi!!!
  La munca nu la pensie militara!!!
  Vivat Caragiale ca de la el citire se adapa toti!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dogaru trebuie sa stie: si-a dorit sa fie persoana publica, suporta consecintele! Dar tu anonimule, ai un fix, intre alte fix-uri. Vezi, trebuie mereu sa-ti repetam: nu Admin este subiectul! Problema este: vei reusi talica sa intelegei vreodata asta?

   Ștergere
  2. Bai rahat cu ochi, tu nu vezi ca dobitocul ala minte de ingheasta si gerul? Tu nu vezi prostule ca manipuleaza si fabuleaza. Daca vine un roman din America la el, el spune ca l-a vizitat intreaga america si l-a ales presedinte ? Tembelul asta vrei sa te conduca ? Pai esti mai tembel ca el.

   Ștergere
 2. Da nu te-ai "prins" matale: printre alti "postatori" de pe acest blog (Don Corleone, Cezar, Neacsu, Sniper One ... etc... etc...) sunt un tip normal, "incadrat" in fauna si cu "postari decente", fara injuraturi sau mascari...
  Ma doare'n cot de Dogaru si ai lui, ce seamana aia culeg!!! Dar de ce sa nu am si eu dreptul sa va enervez la prima ora? La cata acreala, "istetime", "sofisticarie" si marlanie transpira din postarile personajelor enumerate anterior un "anonim" in plus nici nu se observa...
  Face bine la nervi: pasezi la altii o parte din furie si "prostie", asa ca nu ma intereseaza sa inteleg sau sa fiu inteles!
  Asta la vista, baby! (ca sa fiu in ton cu celelalte personaje ale faunei)

  RăspundețiȘtergere
 3. Si pe LARG-a aia cine "o umple" ?... cumva Wili Brinza ??

  RăspundețiȘtergere
 4. Si pe LARG-a asta (o fi la fel de larga ca a Nutzicai ???) cine a imputernicit-o drept reprezentanta TUTUROR romanilor din Nemtia ? Tot Wili Brinza ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Mei, beti-va cafeaua, fumati-va trabuciu si calmati-va! Toata tzara asta are ca reprezentanti niste mincinosi, asa ca ce sa ne mai mire? "La vremuri noi, tot noi"!

  RăspundețiȘtergere
 6. Plano 10 mirosi a basism de la o posta!

  RăspundețiȘtergere
 7. Invidia este mai grava decat prostia deoarece invidia macina si doare pe cand prostia este dulce.Sa ma explic?Nici eu nu mai sunt de acord cu ce face Dogaru,la inceput am fost dar ideile initiale au fost deturnate.Doghy a prins ceva "cheag"au popularitate si sanse sa fie alesi[de fapt doar asta conteaza] sa fii ales si apoi sa"mulgi"averea tarii ,ei unii sunt invidiosi pe Dogaru si neputand sa faca ce a facut el il"musca"de funduletz[fundisor,fundoi?,basau].Bon apetit pentru pofticiosi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. #

   Boculet ii mare.Boculet ii tare !
   Cu a lui coasa barbiereste Frate,
   Pensii supradimensionate si nemeritate !
   Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
   Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
   Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!! Eminovici

   Ștergere
  2. Asta de la 11:22 PM, tu n-ai somn in iglu-ul ala din Antarctica? Vezi ca indata apare pinguinul...

   Ștergere
 8. 25 din 27 de ţări, printre care şi România, au adoptat un NOU TRATAT BUGETAR. Marea Britanie şi Cehia au refuzat. Băsescu: "Revizuim Constituţia".

  RăspundețiȘtergere
 9. Suntem in grafic!
  Parerea noastra, a poporului, nu conteaza!
  Politicienii, o apa si un pamant, vor face ce vrea Basescu!
  Vor chitai de bucurie si vor vota cum le dicteaza Inalta Poarta Europeana!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. si parerea ta care-i !!

   Ștergere
  2. el n-are pareri ,stie doar copy/paste de parca noi n-am avea televizoare.Si uite asa ne "informeaza" cica....hi,hi

   Ștergere
 10. Mei ia vedeti voi acilea ce interviu a dat Czar la angajarea sa ca comis voaior:
  http://www.youtube.com/watch?v=uKI73GwpaBM&feature=related

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Boculet ii mare.Boculet ii tare !
   Cu a lui coasa barbiereste frate,
   Pensii supradimensionate si nemeritate !
   Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
   Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
   Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
   Revolutionarii lu peste prajit ,
   Ce luptara in noaptea de Craciun
   Cu porcul si cu vinisorul
   Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Base -Chiorul!!! Puschean

   Ștergere
 11. Ferice de cei saraci cu duhul!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. A noastră va fi Împărăţia Cerurilor!!!!!

   Ștergere
  2. OK, dar cine spala rusinea?

   Ștergere
 12. Hei, Ciumpalacule te bagi sa-i spalam rusinea, rusinii?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Boculet ii mare.Boculet ii tare !
   Cu a lui coasa barbiereste frate,
   Pensii supradimensionate si nemeritate !
   Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
   Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
   Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
   Revolutionarii lu peste prajit ,
   Ce luptara in noaptea de Craciun
   Cu porcul si cu vinisorul
   Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Base -Chiorul!!! Puschean

   Ștergere
 13. I-o spalam, i-o spalam cu peria de sirma. E buna si pt.dintzii lui ...

  RăspundețiȘtergere
 14. Tembelismul unor comentarii nu fac decat sa intareasca SUBIECTUL, necesitatea punerii acestuia in discutie! Nu veti putea duce in derizoriu nici subiectul, nici blogul, cu toata straduinta voastra! Dimpotriva!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce-ai patit mai Demostene? Cumva piatra de-o tii sub limba e prea mare? De unde ai tras concluzia "savanta" cu ducerea in derizoriu a subiectului si a blogului? Esti prea patimash mai nene si oamenii astia sunt periculosi. Comenteaza domnule ce vrei si cum vrei. Nu cred ca ti-a bagat nimeni strimbe in acest sens. Probabil ca esti unul din tipii aia "spilcuiti", care umbla si la 30 grade in costum si cravata, doar sa demonstreze vezi doamne ce importanti sunt ei.

   Ștergere
 15. ... tipii aia "spilcuiti", care umbla si la 30 grade in costum si cravata, doar sa demonstreze vezi doamne ce importanti sunt ei.
  -------------------
  Tipii aia ... demonstreaza cu totul altceva, dar este peste puterea ta de intelegere! Mintea ta putina, rezumata la doar cei cativa neuroni, si aia nu prea in apele lor, nu bate atat de departe! Si totusi, nu dispera! Se intampla si miracole! Mai incearca! O SEARA EXCEPTIONALA ITI DORESC!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti bolnav shefu, foarte bolnav. Du-te de cauta la vreun vraci daca esti atit de neinteles. Vezi sa n-ajungi ca Gauguin: harshti urechea cu briciul, Neuronule.
   PS. Si nu umbla in costum pe caldura asta. Mai pune si-o jampilica pe tine "telectualule"! Ar fi pacat ca tzara sa piarda de oftica o asa "capacitate"...

   Ștergere
 16. raducojex@yahoo.com31 ianuarie 2012, 22:16

  Acest blog a devenit pur si simplu jalnic. Era odata interesant, atractiv, comentariile erau frumoase, antrenate, spirituale, provocatoare. Dar din pacate acum adevenit un blog al unui obsedat de Dogaru. Poate sa crape tara asta, poate sa crape poporul asta, intampla-se orice, nu conteaza, important este sa-l piste pe dogaru de fund. Omul acesta a devenit obsesia vietii celui care scrie "articolele" pe acest blog. Stimate domn, eu zic sa mergeti sa va verificati psihic, fiindca aceasta boala poate degenera de la cuvinte (care la urma urmei, doar cuvinte goale raman, mai ales ca tot mai multa lume incepe sa realizeze ridicolul si tragismul situatiei in care-spre nefericirea dvs.- va aflati) la cine stie ce gest necugetat care va vor nenoroci pe dvs. si familia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Radu, rau ai ajuns!
   Esti jalnic, baiete!

   Ștergere
  2. Oi fi, nu zic ba, dar nu-s un anonim precum un capac de WC. Ma numesc Cojocaru Ioan Radu. Tu cum te numesti...capacule?

   Ștergere
 17. NU intratzi in pacanica! ROARMY230 e in zugraveli si e normal ca in acesta perioada, oamenii aia sa caute sa-si descarce sufletele "neprihanite" si pe alte bloguri. Daca tot e democratie pe acest blog, sa-i lasam sa se exprime! Sa vedem cu ce noutati vor veni.
  Aici se preteaza foarte bine motto-ul lui Nea Cashu:
  "CEL CARE GANDESTE ALTFEL DECAT MINE , NU MA JIGNESTE , MA COMPLETEAZA!"
  Dar apropos: pe unde mai umbla Nea Cashu ca nu i-am mai vazut de mult tilifonu?

  RăspundețiȘtergere
 18. Sunteti niste BASISTI....unii

  RăspundețiȘtergere
 19. Va tataie funduletele, portocaliilor. Gata! Ajunge! O sa ajungeti fiecare de unde ati plecat. Visul se destrama. Clipele va sunt numarate. Sa va vad peste trei luni, tot asa de coltosi o sa fiti? Nu uitati, NU MOR CAII CAND VOR... BOII...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mey ,mey Tov. Pricina aseara si-a gasit Ministrul -ESTE GHEORGHE. !!!
   Mey ce rau sa albesti degeaba! Blitul de la ap. futo cu carea a,,lucrat" el in armata l-a prostit de tot!

   Ștergere
  2. Mey,mey, cred ca tu TRAIESTI DEGEABA. Singura ta productie este cantitatea zilnica de parturi si vome pe blogul comisarului de puscarie. Ar face bine dl. Burcu sa te puna oleaca la reeducare.

   Ștergere
 20. #

  Boculet ii mare.Boculet ii tare !
  Cu a lui coasa barbiereste frate,
  Pensii supradimensionate si nemeritate !
  Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
  Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
  Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
  Revolutionarii lu peste prajit ,
  Ce luptara in noaptea de Craciun
  Cu porcul si cu vinisorul
  Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Base -Chiorul!!! Puschean

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Chemati smurdul!
   Nenea asta cu poezia lui, ne-a dat gata!
   Alooo, neneaaaaa! Ti-ai luat pastilele?

   Ștergere
  2. Nenea asta cu poezia cred ca Cezar. A uitat sa-si ia hapurile si acum face toata ziua ca cucul armenesc!

   Ștergere
 21. Nu sunt eu cu poezia. Ce aveti cu boii, de va legati toata ziua de ei? La mine, în Tibet e loc şi pentru cai.

  RăspundețiȘtergere
 22. Eu nu vreau sămoară caii pur sânge. Doar gloabele şi mârţoagele.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dupa cum arati in poza asta pari a fi mai mult un bivol, Cezare. Parca spuneai ca esti inalt ca Boc, blod ca Helena Hundrea si ai ochii ca stelele. Ce mai, un adevarat arian.

   Ștergere
  2. Arăt ca un bivol, dar sunt un bou mai tare ca calu' augustului. Cel mai mare bou. Şi mă cheamă Cezar

   Ștergere
 23. Mei, mei de ce nu sunteti voi cuminti, ai? Ati vazut ca e unii care ne reproseaza vrute si nevrute? Ba ca suntem impotriva blogului si-al subiectului, ba ca suntem impotriva lui Dogaru si-a sindicatului...Of Doamne, Doamne cum sa-i mai impaci pe romanaki parizaki infantis? Nimeni nu vrea intzelege ca e democratzie literara si filozofica pe blog? Ca e impartialitate la comenturi? Ce dracu parc-ati fi EBA!
  Ba mai mult, uitati ca a fost descoperit si-un rapsod popular, cel cu poezia lui Boc cosasul...Un adevarat minitehnicus!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Boculet ii mare.Boculet ii tare !
   Cu a lui coasa barbiereste frate,
   Pensii supradimensionate si nemeritate !
   Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
   Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
   Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
   Revolutionarii lu peste prajit ,
   Ce luptara in noaptea de Craciun
   Cu porcul si cu vinisorul
   Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Base -Chiorul!!! Puschean

   i

   Ștergere
  2. Tu nu vrei sa vorbeşte cu mine? Sunt unii, care nu vrea sa vorbesc cu mine? MUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

   Ștergere
 24. Mai poetu'lu'peste prajit!
  Esti tembel, taticu!

  RăspundețiȘtergere
 25. Nu-i tembel el e Puscheanu zis si Cezar GoguManu!

  RăspundețiȘtergere
 26. Blogu asta ii plin de maimutoi,bouleni si alte animale!! O veritabila G.zoo ! Noroc ca mai apare si cate un poet talentat care ne mai descreteste!! Sniper one

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vezi ca iar ti s-aburit ocheanu, Don Puscheanu al lui nea Gogu Manu!

   Ștergere
 27. Bulgarii primesc cadou de la americani avioane de luptă F-16

  RăspundețiȘtergere
 28. @AnonimFeb 1, 2012 04:35 AM - Ai uitat de hiene si sacali

  RăspundețiȘtergere
 29. 31.01.2012
  Victorie! Culcer a pierdut cu 8 la 5!
  „Comisarul Culcer Rodica, trompeta prezidentiala din TVR, a fost trimisa acasa.”

  De Ziua Unirii, in UNIRE a stat puterea!
  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) dr. Mircea DOGARU

  01.02.2012
  ALERTA MAXIMA! - in atentia tuturor membrilor Consiliului National al Societatii Civile (CNSC)
  „Tovarasul presedinte Putinescu (sau, de ce nu, Voronescu) nu tine seama de nimeni si de nimic!
  Pentru a scapa de tovarasa comisar, vom fi nevoiti sa ne intoarcem, de data aceasta pe termen lung, la TVR.”

  Jos Basescu!
  PRESEDINTELE SCMD,
  Col. (r) Mircea DOGARU

  RăspundețiȘtergere
 30. Eeeeeeeeeee! Dacă au dat-o jos pe culcereasa, Ana Pauker, atunci mai sperăm şi noi la obiectivitate. Dar directorul RTVR? De cine e pus în scaun, şi pe cine susţine?

  RăspundețiȘtergere
 31. @pedeleii si unepereii de pe blog:

  Hâța, hâța cu căruța
  Pân-la baba Măriuța,
  Șandramaua pedele
  Se dărâmă repede.

  Șobolanii fug pe rupte,
  base fulgera si tuna,
  Micul boc se jeluiește
  Asta da! O veste bună!

  Comisare, schimbă foaia,
  Lasă-l pe Dogaru-n pace
  Vezi ce e în România?
  Dacă nu, lasăne-n pace.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Boculet ii mare.Boculet ii tare !
   Cu a lui coasa barbiereste frate,
   Pensii supradimensionate si nemeritate !
   Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
   Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
   Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!!
   Revolutionarii lu peste prajit ,
   Ce luptara in noaptea de Craciun
   Cu porcul si cu vinisorul
   Ramasera saracii ,far,de parale doar cu Base -Chiorul!!! Puschean

   Ștergere
  2. Mai Puschene Cuculene, ne leshi? Vezi ca ai uitat sa-ti iei RUDOTELUL!

   Ștergere
 32. Comisare, comisare
  Scoate Coltu din dotare
  Şi trage-le la picioare.
  Uite io ma angajez,
  Muniţie să-ţi livrez.
  Muniţie gratuită,
  F..tu- i Dumnezeu să-i f..tă
  De bandiţ şi şobolani,
  Timp de 40 de ani!
  Dacă nu, mă angajez
  Şoricioaică să-ţ livrez
  Efectul e garantat
  De ei îndat-ai scăpat!

  RăspundețiȘtergere
 33. Bai comentatorule lu'peste prajit!
  De ce sa schimbe foaia? Noi vrem subiecte cu Dogaru&CD!
  Atentie, pe acest Blog numai despre derapajele astora s-a discutat, nu despre SCMD in anasamblu, cum tendentios vrea unul sa zica ieri! De ce asta? Deoarece CD a introdus cenzura pe propriile bloguri. Sa lase libere comentariile, si vor disparea de la sine si subiectele de pe aici!

  RăspundețiȘtergere
 34. @all

  Atentie,hit-ul saptaminii ! Autor necunoscut !

  ,,Hâța, hâța cu căruța
  Pân-la baba Măriuța,
  Șandramaua pedele
  Se dărâmă repede.

  Șobolanii fug pe rupte,
  base fulgera si tuna,
  Micul boc se jeluiește
  Asta da! O veste bună!

  Comisare, schimbă foaia,
  Lasă-l pe Dogaru-n pace
  Vezi ce e în România?
  Dacă nu, lasăne-n pace.''

  RăspundețiȘtergere
 35. @omul cu solzi de la 10:19 AM
  Ai cumva "dezlegare la peshte"?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, la cei mari!
   Obletii, aia mici si chiori, iti raman tie!

   Ștergere
  2. Nu poci gospodin ca mi-s lipovan si-s pe vechiu. Minca-i pe toti sanatos si vezi sa nu te ineci cu vreun os.

   Ștergere
 36. Atentie,hit-ul saptaminii ! Autor necunoscut !

  ,,Hâța, hâța cu căruța
  Pân-la baba Măriuța,
  Șandramaua pedele
  Se dărâmă repede.

  Șobolanii fug pe rupte,
  base fulgera si tuna,
  Micul boc se jeluiește
  Asta da! O veste bună!...''

  RăspundețiȘtergere
 37. Ia auziti acilea la PLANO XXX : "Micul dictator-lt. Alexandru Gheorghe este la origini vilcean...".
  Mey don Plano, dar dumneata nu esti tot un fel de dictator pe blogul dumitale, dictator mai mare si mai batrin decit locotenentul?
  Plano, tie ti se potriveste foarte bine "chestia" aia scrisa de Alexandrescu:
  "Cind mantaua domneasca este de piei de oaie, Atunci judecatorii fiti sigur ca despoaie."

  RăspundețiȘtergere
 38. Plano si-a tras portocaliu pe blog. Orice asemanare... nu-i intamplatoare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. E cooptat in echipa de lopatari a pitzicului Boc, ori in cea a izmenelor roshii a lui Oprea?

   Ștergere
  2. Cred c-a trecut la Oprea. I-a promis ala c-o sa-i dea 3 trese sa si le prinda la izmene, cum de altfel are si C. Diaconescu. Rushinica Plano, rushinica!

   Ștergere
 39. Bai, Planu e pretinu nost!
  Rog lasati in pace!
  Vedeti-va de Dogaru si ale lui!
  Sau astea ... la voi ... nu se comenteaza?!
  Se mananca pe nemestecate, se beau ca apa putina?!
  Mai aghesmuitilor, ia treceti voi la ... reevaluari!

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite