Google Translate

miercuri, 25 ianuarie 2012

Cititi cu atentie si luati aminte: "Noi nu cerem, noi impunem, noi dăm ultimatumuri." Un nou Führer ? Fratilor, opriti paranoia!


Participanţii la mitingul organizat de Sindicatul Naţional al Cadrelor Militare Disponibilizate ameninţă că vor relua protestele în faţa TVR, dacă Rodica Culcer, Andreea Pora şi Horia-Roman Patapievici vor mai apărea în emisiunile difuzate de televiziunea de stat.

'Dacă mâine o mai vedem pe doamna Culcer la televizor, pe Pora şi pe Patapievici, ne întoarcem', a declarat, marţi, preşedintele SNCMD, Mircea Dogaru, la ieşirea de la discuţiile cu conducerea Televiziunii Române.

Potrivit acestuia, preşedintele TVR a promis că 'se va conforma voinţei poporului'.
'Ne-am întâlnit cu preşedintele TVR, căruia i-am exprimat dorinţa noastră. Noi nu cerem, noi impunem, noi dăm ultimatumuri. Noi suntem societatea civilă organizată. De noi trebuie să se ferească şi de noi trebuie să asculte şi partidele, dacă vor să existe. Am cerut ca TVR să redevină a noastră şi să transmită în mod obiectiv ceea ce trebuie: ştiri. Ne-am săturat de contrafaceri, de analişti politici şi de trunchieri de interviuri',
 a spus Mircea Dogaru.

În altă ordine de idei, preşedintele SNCMD a spus că Fondul Monetar Internaţional sau 'alţii din afară' vor trebui să discute şi societatea civilă românească.

'Nu mai suntem de acord! Dorinţa noastră, misiunea noastră este să ne batem şi să ne reocupăm ţara metru cu metru şi piatră cu piatră. Această ţară este a cetăţenilor români şi nu de astăzi, ci de mâine sau de poimâine. Dacă nu se va întâmpla aşa, se va întâmpla altfel. Vom muri dar o vom face pentru voi. Nu mai avem ce discuta. Vremea dialogului a apus', a mai spus Dogaru.

'Cerem alegeri anticipate, nu comasate ci separate, întâi locale şi apoi centrale şi preşedinţiale', a susţinut Mircea Dogaru.

La rândul său, reprezentantul revoluţionarilor şi preşedinte al BNR 89, Dorin Lazăr Maior a declarat că societatea civilă doreşte o ţară liberă.

'Nu mai vrem să fim manipulaţi, furaţi, nu mai vrem ca tinerii să plece din ţară şi nu mai vrem ca bătrânii să moară în spitale. Tinerii au dreptul la cultură, la educaţie. Ce se întâmplă în ţara asta nu se mai poate tolera', a spus Maior.

Acesta a afirmat că protestele vor continua în Piaţa Universităţii, dar şi la Cotroceni, cât şi în toate pieţele libere din oraşele din România.

Preşedintele SNCMD, Mircea Dogaru a mai precizat că marţi în faţa sediului TVR la miting au fost prezente delegaţii ale ONG-urilor româneşti din diaspora, respectiv din SUA, Canada, Olanda şi Italia.

'Au venit şi au vorbit şi şi-au luat angajamentul să nu mai voteze dacă le cerem. le cerem să nu mai voteze pentru a nu se potă fura voturile. Îi aşteptăm pe cei din Marea Britanie, Franţa şi Germania', a încheiat Mircea Dogaru.

Protestele organizate de SNCMD au început în Piaţa Victoriei, la ora 11.00, la ora 14.00 protestatarii pornind în marş înspre sediul Televiziunii Române, unde au protestat până la ora 16.00.

Potrivit estimării Jandarmeriei Române la mitingul din Piaţa Victoriei au participat circa 3.000 de persoane, protestele încheindu-se la ora 16.00, fără incidente.

O parte dintre participanţii au ajuns la Piaţa Universităţii, unde, conform Jandarmeriei, în jurul orei 16.00 se aflau circa 250 de persoane. AGERPRES
Sursa:

24 ianuarie 2012,
nu este exclus sa ramana in istorie ca una dintre cele mai negre zile,
ziua cand asa-zisa democratie originala, a fost inlocuita cu DICTATURA unora.
Autoritatile statului se fac ca nu vad, nu pricep!
De retinut ca o parte importanta a mass-mediei, chiar partide politice, se fac in egala masura vinovati de nasterea si promovarea acestui MONSTRU.
Romani, treziti-va! Cacealmaua Dogaru naste monstrii!
Admin

169 de comentarii:

  1. Bravos!!! dom' comisar sef de penitenciar!
    Ai vazut pericolul si gata, ai dat alarma: vine monstrul de Dogaru si va potcoveste! Sa fim seriosi, sunt discursuri de tipul "la razboi... ca la razboi" nu isi baga nimeni in cap prostii de genul spaimelor comisarului...
    Admin: nu-i nici o diferenta intre spusele matale si cele ale celor care ne fac viermi, ciumpalaci si mahalagii... Aveam impresia ca esti cu o tresa mai destept decat pari!...
    Gata, sariti, vine monstrul, vine bau-bau!!! SARITI IN CALEA LUI DOGARU SI OPRITI-L, STRIVITI-L!!! FITI ALATURI DE BASESCU, BOC, OPREA SI IGAS, EI NE FERESC DE MONSTRU SI PAZESC DEMOCRATIA!!!

    Asta este, in clar, mesajul comisarului sef de penitenciar, obisnuit cu "libertatea" asigurata parnaiasilor.

    GANDITI!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @tristule 10:40
      cand te-o f..te la penzie de n-ai sa te vezi,atunci sa-i multumesti lu dogaru.ti se pare c-o ai mica(penzia)????Stai sa vezi ce-o sa urmeze.....crezi ca pensionarii civili ii "iubeste"prea mult pe-aia militari???
      Imi pare rau anonim da esti prost de-mpungi....

      Ștergere
    2. Lasa ca nici cu matale nu mi-e rusine... Asa cap asa gandire!
      Iti doresc ce-mi doresti, da de doua ori, ca asa e drept: "desteptii" sa "ia" mai multe ca de aia "este" destepti ca dumneata!!!

      Ștergere
  2. Rămân la convingerea că, Dogaru este un dezaxat !

    RăspundețiȘtergere
  3. TOP GUN
    Stelica,
    Asadar si prin urmare, ia sa facem noi bilantul stirilor de ieri si sa ne calibram doar pe discursul nevropatului de presedinte!!!!!!!Stelica,cum spusei tu mai sus,citez:::''BLOG SERIOS AL UNUI OFITER'',v-a tras-o original pres,la discursul de investitura a lui Diaconescu,zicand ca ofiterii adevarati sunt cei care lupta cu arma in transee,nu cei care erau colonei la muncile agricole sub indrumarea lui Ilie Ceausescu,,asa ca dragul meu noroc cu discursul presului ca si eu eram intr-o eroare maxima ,aveam o imagine idealista si deformata despre ofiteri ,onoare, demnitate!!!!!!!Deci ,cu alte cuvinte ,pres are dreptate,erati de veghe in lanul de secara,sau la legat pe tulpina,...... papusoiul,sau smecherii ,precum Stelica,prin strainataturi pe banii statului ......!!!!!!!!!Deci ,nu pot fi decat de acord cu pres,iacata bunul meu amic Stelica ,'schimbarea de ......PARADIGMA'
    Asadar,sa fiti iubiti,sa aveti o zi exceptionala si sa stati de veghe in lanul de secara,super misto discursul presului!!!!!!
    Stelica,acu'sa nu faci o tragedie,e presul tau ales violet,pardon VIOLENT,daca tinem cont de smecherasii din diaspora,sa nu intri in depresie,asta-i viata,bate filmul,cred ca si fratila are senzatia ca-i figurant intr-un thriller sau trailer-ul unui scenariu S.F.
    Stelica,mai asteapta putin,pana in 21.12.2012,poate apocalipsa iti rezolva depresia!!!!!!!!
    FRUNTEA SUS!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu domnule anonim, nu ai dreptate sa ma jignesti!
    Dar am citit ceva mai multe carti decat dumitale! Carti adevarate, nu etichete de pe sticlele cu care s-au luptat o viata, unii.
    Iar incercarea de a ma face pe mine vinovat de ineptiile lui Dogaru, este cel putin tendentioasa! In ce priveste fostul meu "serviciu", esti complet pe aratura! A respecta ordinea, disciplina, Legea, nu cred ca este condamnabil, si nici imputabil!

    RăspundețiȘtergere
  5. TOP GUN
    P.S. Era vorba despre un coment al lui Stelica,de pe Armyia!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca mai am comentarii si pe Info, la Neacsu, la Plano. Te astept cu raspunsul tot aici (dupa ce te trezesti).

      Ștergere
  6. Fuhrer-ul dogarian a urlat si ieri la TVR lozinca lui preferata: "Moarte FMI !"
    Acuma cere moartea deoarece imperialistii aia au indraznit sa le spuna guvernantilor sa majoreze salariile si pensiile ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai nu fiti rai ! A FOST SIMPATIC ! BAI DA CE SIMPATIC A FOST!! EL SI MAIOR BUSON LA BUSON !! sniper one!

      Ștergere
    2. Stelica, nu-l am deloc la suflet pe Dogaru, dar trebuie recunoscut ca tarile care nu au fost capabile de autoguvernare economica si care s-au imprumutat la FMI urmind retetele acestuia, au dat chix fara exceptie. De fapt, toata harababura asta economica la nivel mondial este produsa de asa zisa Lume a Finantelor...Ca Dogaru striga ce striga, oricum n-are nicio importanta.

      Ștergere
    3. Pai din pacate aproape toate tarile din UE au apelat la FMI. Vrei sa spui ca toate au economisti de doi bani care nu sunt capabili de autoguvernare economica ? Parca ieri Ungaria se lauda ca nu are nevoie de FMI iar acum stau cu caciula in mina. Irlanda, Grecia....nu sunt capabile de autoguvernare ? In fond ce este autoguvernarea asta in conditiile globalizarii, in conditiile unei federatii asa cum este UE ? Atunci cind economia iti depinde de alte economii aceasta autoguvernare e sublima, admirabila dar aproape imposibila. Dogaru e cu mintea in anii 50.
      Ce inseamna "locuri de munca garantate, indiferent de virsta" ?
      Poate insemna ca unii colonei si generali sa se prezinte la unitati si sa-si ceara inapoi functiile, sau sa ceara alte functii conforme cu experienta si gradul lor ?
      Ce fac capitanii si maiorii ? Stau cuminti si respectuosi in pozitia "drepti" ca asa e in armata ? Daca domnii colonei si generali au locuri de munca "garantate" mai avem voie sa-i scoatem la pensie sau armata o sa devina un azil de colonei si generali care stau cu perfuziile la birou ? (apropo, Basescu are si el locul de munca garantat in viziunea dogariana ?)
      N-are importanta ce striga Dogaru ?
      Pai civilii ce cred despre coloneii din armata, ca toti sunt dusi cu pluta sau au un stol de pasarele in jurul coafurii ?

      Ștergere
    4. Timpit mai esti steli p-ule :
      "Daca domnii colonei si generali au locuri de munca "garantate" mai avem voie sa-i scoatem la pensie sau armata o sa devina un azil de colonei si general" ... Pai , prin legea voastra 263 , stau cel putin pina la 60 de ani ... Iar "capitanii si maiorii ? Stau cuminti si respectuosi in pozitia "drepti" ca asa e in armata ? " ... NU , nu ca la armata , ci ca in statul porcotalist instaurat de voi , tantalaule , ... ca nici ei nu mai au "limita de virsta in grad" , trebuind sa fie tinuti in activitate tot pina la 60 de ani ... vacule , ca esti mai prost ca un bou ...

      Ștergere
    5. Intre noi timpitii:
      - legea "noastra" ii tine pina la 60 de ani abia din 2030. Deci tantalaule pina atunci mai este si mai vacule 60 de ani nu e o limita ?
      "LOCURI DE MUNCA GARANTATE, INDIFERENT DE VIRSTA" ce inseamna la voi la sindicat ?
      PS "vacule" e salutul intre dogarieni ? (sa nu gresesc cumva,sau e gradul cel mai mare intre gloate ?)

      Ștergere
  7. Iar a aparut Cetzarush deghizat in sniper. Ia sa-l ascultam sa vedeti cita intelepciune izvoraste din putza gindirii domniei sale, aia de-i tine loc de scafirlie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dom' comisar sef de penitenciar: nu am intentia sa te jignesc deloc. Mesajul dumitale este clar, la fel ca cel al lui Stelian P. Nu incap prea multe nuante in analiza lui...
    Chestia cu cititul cartilor... Esti copilaros domnule. Parca vad scena: eu am citit mai multe... ba eu am citit mai multe... ba eu... ba eu... s.a.m.d.
    Din pacate nu beau si nici nu m-a preocupat sportul asta, iar de citit nu ma laud la capitolul carti "adevarate" desi am cateva manuale publicate, si nu in educatia sau re-educatia (politica sau nu...).
    De ce va este frica? Verbalismul si lipsa de masura a lui Dogaru este cunoscuta si in parte acceptata. Il ia valul si se crede Alexandru Machidon pe cal alb, Napoleon si Nelson intr-unu singur... dar face ceea ce altii (demni, politicosi, onorabili, cinstiti, devotati, respectuosi fata de lege, putere si doamne) nu fac desi si-ar dori-o: sa faca ceva spre binele tuturor!
    Na c-am spus-o...
    Cu "publicul" nu prea merge sa fii "scrobit" daca nu ai sange albastru care sa te faca auzit cand taci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa a ajuns si HITLER pe cai mari!
      Cu sprijinul unor facatori de manuale si "adormitori" de constiinte! Prietene anonim, nu cauta sa ne convingi! Dogaru este ce este: un jucator paranoic la mai multe capete, mare iubitor de arginti si putere nemarginita! Nu te opreste nimeni sa-i pui portretul in rama, sau chiar sub perna! "De gustibus non disputandum"!

      Ștergere
    2. ... de gustibus... ca de aia este democratie!
      Cine nu-i cu voi este demn de executat, nu-i asa?
      Sariti si omorati tot neamu ca nu sunt de aceeasi parere si culoare cu voi!!!
      Multa stima si "succesuri" "vigilentilor" in ale derapajelor lui Dogaru si celorlalti din SCMD!!!
      ... vivat!

      Ștergere
  9. Stelica las-o jos ca macane! Pe astea economice nu le ai. Statele alea europene de care vorbesti si USA au datorii publice uriase. Unele mascat au dat drumul la tiparnitza (vezi SUA), altele au ales "solutia" FMI, numai ca astia ultimii nu prea mai au bani. Deci n-ai ce exemple sa-mi dai in acest sens.
    PS.1 Apropos de globalizare...cred ca ai vazut acum in UE cum, cu toata globalizarea, fiecare tara "trage spuza pe turta ei"!
    PS2. Pe Dogaru tineti-l aproape. N-am eu treaba cu el si nu ma intereseaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut si nu ma mira dar cei care trag spuza sunt cei puternici care i-au sprijinit pe cei mai slabi dar tari in gura. Ai dreptate ca au datorii uriase si multi bani i-au cheltuit pe pomeni politicianiste si pe sustinerea unor state care nu meritau asta iar acum politicienii din acele state au si tupeul sa le bata obrazul. Perioada pomenilor e la apus si se schimba chiar acum regulile. Toti care au recurs la solutia FMI nu au bani si nu au bani deoarece i-au cheltuit prosteste. Nu FMI-ul trebuie omorit pentru asta.
      Pe Dogaru sa-l tina aproape colegii de salon si cei care il platesc sa-i reprezinte. Eu nu dau doi bani pe el dar incasez si eu risetele civililor.

      Ștergere
  10. @ano 12;01
    Faptul ca te lauzi ca nu bei(minti)chiar tu spui"din PACATE nu beau"(cum adica din "pacate")??
    Din pacate prostia nu are legatura cu "beutura"
    Cum se zice :betia trece prostia ramane....in cazul tau e clar, tu nici nu bei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da nici nu am atata prostie ca dumneata care dai si la altii din "putul gandirii luminate" pe care o posezi!
      ... am zis "din pacate" pentru ca a bea consideri ca e o calitate, o mandrie, ceva barbatesc, cool, (alege ce iti convine) iar eu nu tin sa ma "mandresc" cu asa ceva. Mai ai probleme de analizat "pe text"?
      Afara ninge... net-ul merge... ne putem injura (cat mai sofisticat si mai intelectula cu putinta pana ne "taie" dom' comisra sef!!!
      Ai castigat... cel mai "prost" cedeaza...

      Ștergere
  11. Aoleu a aparut si Curdeleul cap de musca!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Criza economică e pe cale să arunce întrega lume în haos. Sistemul financiar global s-ar putea prăbuşi, iar America s-ar putea confrunta cu proteste masive de stradă şi violenţe de neconceput. Avertismentul a fost lansat de celebrul miliardar newyork-ez George Soros într-un interviu acordat publicaţiei Newsweek.
    Soros spune că nu a văzut niciodată o situaţie mai dificilă şi mai periculoasă decât cea de astăzi. La 81 de ani, miliardarul a suprevieţuit Holocaustului şi cîtorva recesiuni. Astfel că, declaraţiile sale au pus pe jar toate instituţiile internaţionale.
    Bărbatul a comparat condiţiile de acum cu cele din timpul Marii Crize din anii 30. În plus, el spune că tulburările prin care trece lumea occidentală sunt la fel de grave ca şi căderea Uniunii Sovietice de la începutul anilor 90. Din acest motiv, Soros se aşteaptă la zile şi mai negre pe viitor.
    El spune că, în cel mai bun caz, vom asista la o adâncire a crizei economice. Dar, într-o variantă mai pesimistă , am putea fi martorii unui adevărat război. Protestele de stradă ar putea curpinde Statele Unite. Iar asta ar da motive autorităţilor să folosească forţa. Astfel, tulburările ar putea da naştere unor noi regimuri - în care libertăţile individuale sunt îngrădite iar tradiţionala democraţie americană, ar fi pierdută.
    Soros a mai spus că moneda euro trebuie salvată cu orice preţ. Altfel, economiile europene s-ar prăbuşi iar asta ar ameninţa stabilitatea globală. Miliardarul crede că ideea preşedintelui Barack Obama de a mări taxele pentru bogătaşi, ar putea fi o soluţie de redresare. Extrem de înstărit, Soroş ar fi printre primii vizaţi de o astfel de măsură. El spune însă că e mai important să supravieţuiască decât să-şi păstreze averea intactă."

    http://www.cotidianul.ro/ne-indreptam-spre-razboi-si-haos-170761/

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu mai fiti rutaciosi cu admin-ul ... Saracul de el este suparat tare de tot ... In articolul anterior vorbea de un nou partid care "sta sa se nasca" , si nici acesta n-a fost generat de domnia sa ... ba mai mult , a pierdut si trenul "membrilor fondatori" ... N-are noroc , si pace , la partide : a trecut prin multe ... fara a ajunge , cit de cit , spre virf ... a luptat sa-si faca partid , dar baietii de pe blogurile lui nu-s de "calitatea" membrilor partidului OTV , si n-au "pus botul" sa-i fie membri ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oricat ai incerca sa schimbi "subiectul", nu reusesti!
      Vor veni si timpurile cand toti cei care azi pupati-la-greu-tot-ce-inseamna-dogaru, il veti injura, asa cum il injurati pe Basescu, dupa ce l-ati lins in toate felurile si locurile! Sunteti niste neispraviti, fara onoare, fara demnitate!

      Ștergere
  14. Lasa-l dom'le, fii blind ca curleonashul acu s-a trezit dintre sticlele de saniutza...

    RăspundețiȘtergere
  15. Mai ce oameni,se vede ca ati lucrat in structurile secrete ca si scrisul este facut ca sa nu poata fi citit ,alb pe fond negru ,ai dreacu'ciocli.

    RăspundețiȘtergere
  16. Subscriu la onorantele epitete adresate Steliclului

    RăspundețiȘtergere
  17. Daaa o sa-l injure la greu pe dogarelu!!Fix la basca o sa-l doara:):)
    El de mult va fi cu "sacii-n caruta" iar fraierii vor fluiera a paguba si pe langa ei, noi toti ceilalti pensionari militari ce suntem atat de"iubiti" de restul pensionarilor civili(inclusiv de angajati)Sau va faceti ca nu stiti domnilor scmd-isti???
    Va plangeti ca s-a taiat din pensii???Dupa atata scandal sa vedeti ce urmeaza,indiferent de guvernare,si o sa ne "arda" pe toti.
    O sa zice-ti;baaaa ce pensie buna aveam dupa ce mi-au taiat aia din ea,ca acum s-a dus dreak cu totul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Dc. da-ti peste gura domnule!!!
      Bai si v-am mai rugat nu fiti Rai!! DOGARU A FOST ASA SIMPATIC ! TOTI SE DISTRAU! CA DOAR NU CREDETI CA_L IA CINEVA IN SERIOS !!
      A pus si el de-o leapsa cu Maior (cu prima ocazie ii va da maiorul una peste bot si ii va spune ca-i criminal care a belit poporul in 89) Sniper one!

      Ștergere
  18. Daca nu-si schimba "optica" de la ochelari si Nea Cash cavalus va ajunge un mic trotskyst de blog in pijamale. Cashu e de la inceputuri prietenul nostru indiferent de convingerile sale politice, economice, sindicaliste...si de aia, ca-ntre prieteni trebuie sa-l tragem de mineca atunci cind greseste cu pseudodemocratia de pe blogul lui. Daca nu, propun sa-l aruncam la lei (nu la curleoni), leii aia din Piata Universitatii, ca aia e flaminzi rau de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai bai mai termina ! Vi taman acu cand are si H.erou pe langa H..ieroina!!!
      Mai bine dati onorul la H..ieroina ..Ruginitilor !!!!!

      Ștergere
  19. Asa, asa, trebuie dati cu unsoare de harnashament...

    RăspundețiȘtergere
  20. Mass-media a anuntat la unison ca Dogaru a mobilizat ieri intre 2000 si 2500 de manifestanti. Avind in vedere ca tot el a anuntat cu surlele si trimbitele de rigoare ca la marea manifestatie participa „membrii Consiliului National al Societatii Civile, format astazi, deocamdata, din 103 sindicate (independente sau organizate in federatii) si ONG-uri (fundatii, asociatii, uniuni)…” se pune urmatoarea intrebare:
    - daca din cele (deocamdata) 103 organizatii au participat doar cite 15 - 20 de membri, citi sunt cei care il mai platesc pe Dogaru si l-au urmat ieri ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Stelica, Nea Stelica te rugam fa trompa mai mica.
      Degeaba te zvircolesti ca tot nu ne lamuresti!
      Stim ca esti portocaliu,
      Prieten cu unul diliu
      Care-si zice Curleonu
      Si care-i dus cu pluta, omul.

      Ștergere
  21. @stelian P
    Pai s-a vazut la tv. cati erau cu albastru.....desi unele "realitati"bagau prim-planuri la greu ca sa para mai multi.Cine are ochi(si un pic de creier)poate sa traga singur concluziile.
    despre altii care vad doar "ce vrea muschiul lor" poa' sa zica orice,nu conteaza.O imagine (corecta) face cat o mie de cuvinte.
    PS am pus pariu pe infoM despre "cestiunea" respectiva
    Rezultatul???Injuraturi la greu ,tristu' ala de admin a sters comment-ul meu si de atunci toti sunt mucles desi au pierdut pariul.Ai dreak zgarciti:):)
    Da ce bine stiu sa injure....experti nu gluma,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  22. Am participat la miting pe 24 Ianuarie. Am fost si prin piata universitatii luni .
    Ca martor ocular pot spune ca:
    1. au fost cam 7-8000 de oameni.
    2. Mai mult de jumatate erau imbracati civil, dar erau si rezervisti fara insemnele SCMD.
    3. Cele 103 asociatii si sindicate , or fi fost mascate, sau pe harti. Ca reprezentanti declarati si urcati pe scena nu au fost mai mult de 10.
    4. La urcarea pe scena era coada de fripturisti si neica nimeni care doreau sa se urce pe scena si sa se exprime in numele cine stie carei " societati civile sau civice" pseudoanonime. Daca spuneai ca reprezinti ceva , fara nici o legitimatie, erau lasat sa urci. Am vazut acolo, ca si in Piata Univesitatii, personajul ciudat care cerea la evenimentul cauzat de aparitia PP la OTV sa se mobilizeze cei din morminte si sa punem tara la pamant. Incerca sa ajunga pe scena sa se afirme. L-am informat pe domnul Tudor Marian si pe Rinciog asupra lui.
    5. Reprezentantii diasporei.. or fi fost, erau in mod cert cunostinte ale unuia sau altuia din conducerea SCMD , adusi acolo sa reprezinte diaspora, nu am vazut nimic notabil.
    6. Un fapt recunoscut de aproape toti cei cu care am vorbit, sindicalisti convinsi este ca din pacate mitingul, sau mai bine zis cei ce au luat cuvantul, in afara de "jos sus , omorati-i si juram sa aparam ," nu a avut un mesaj coerent nici pentru militari, nici pentru civili, nici pentru societate. Unii sustineau ca sub acest aspect, mitingul de la Craiova a fost mult mai reusit.
    7. Din pacate ceea ce spune Burcu reprezinta adevarul. Nu prin ura si urlete ne ridicam dessupra societatii, asa poate sa faca orice suporter. Din pacate, dmnul Dogaru nu a invatat nimic din ceea ce a spus tanarul locotenent Alexandru Gheorghe. Nici din atitudinea lui demna, calculata , inteleapta. Domnul Dogaru chiar are toate sansele sa devina exponentul unei atitudini deloc benefice militarilor. Pe cand si organizarea batalioanelor de asalt ? Am primit prin mail scrisoarea unui domn general .
    Daca si acesta este considerat basist, atunci sunt si eu . Voi posta mesajul mai jos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Brava Nea Cashu! Publica-l sa-l cetim si noi acilea pe blogul de MH ca la mata se hirjonesc si se-mpung prea multi pe pajistea aia si nu pot sa-mi intind minurile de inghesuiala.Uite ca apare si ca ti-ai deletat bloaga. Ce s-a intimplat? Te-a luat cumva la ochi chioru? Vezi daca ai stat linga Dogaru, fratele de cruce al lui Stelian?

      Ștergere
  23. Aceasta este scrisoarea la care ma refeream. Bineinteles ca Domnul Dogaru nu avea nici un gand sa ii raspunda. Poate aacuma o va face.

    "Domnule Presedinte Dogaru (folosesc acest canal de comunicare pentru ca in site-ul SCMD nu am gasit o adresa de e-mail, sau poate gresesc si imi cer anticipat scuze).

    Numele meu este Postolache Sava si din 1968 am imbracat haina militara, cu juramantul si vicisitudinile aferente.
    Din CV-ul dumneavoastra rezulta ca din 1979 ati ales cariera de cercetator militar, pozitie din care ati participat la elaborarea unor carti/manuale/volume de istorie militara cu o pronuntata incarcatura politica! De ce o asemenea orientare la o varsta la care aveati si alte obtiuni?
    Fac mentiunea ca nu apartin nici unei organizatii politice, nu l-am votat pe cel impotriva caruia tunati si fulgerati si nici nu am gandul unei inregimentari politice viitoare.
    Revin la mesajul nostru, al celor pe care ii mobilizati pentru 24 ianuarie 2012:
    - este un mare risc sa punem pe primul plan problema pensiilor recalculate/revizuite. Populatia Romaniei se confrunta cu salarii mai mici decat ce avem noi. Nu ne conduceti spre o ruptura cu societatea romaneasca!
    - in limbajul si atitudinea unui militar nu poate exista care sa asimileze si sa promoveze expresii de speta joasa gen "Huooooo!". Personal, prima asemenea manifestare din partea cuiva ma determina sa intorc spatele si sa plec (este si motivul pentru care nu mai merg pe stadioane).
    - mesajul pe care SCMD trebuie sa il induca in randul membrilor sai si, prin intermediul mass-media, in cel al consumatorilor de media este ca noi:
    - cerem sa se respecte legea, prin prisma dreptului neretroactivitatii;
    - respectam valorile democratiei romanesti si vrem sa evidentiem incalcarile acesteia;
    - dorim sa fim priviti ca o entitate oricand dispusa sa apere drepturile celor din jurul nostru;
    Doar noi stim, ca ceilalti membri ai societatii nu s-au confruntat cu legislatia militara, faptul ca:
    - nu am avut voie sa desfasuram activitati comerciale din care sa ne imbogatim;
    - nu am putut fi alesi in organe reprezentative ale statului - si asa ne-am ales cu un presedinte la Comisia de aparare a CD cu doar liceul cu sau fara bacalaureat.
    - etc cf Legii 80.
    Am facut o analiza pe care o atasez, privind una din zonele in care se "scurg" banii nostri.
    Pot enumera si altele:
    - licitatiile paguboase (in transporturi CF, autostrazi, energie, incalzire, reabilitari blocuri etc);
    - orientarea, fara respecatrea legislatiei, a fondurilor catre amenajari nerentabile (ex Romania a facut 40 sali de sport in 40 judete iar Ungaria a construit 4 mari arene in care sunt gazduite megaconcerte generatoare de profit - gen Laszlo Papp Arena);
    - mentinerea in functiile de conducere a deconcentratelor a 3 directori, pe banii nostri
    - etc."
    Daca si acest domn general vrea rau sindicatului, sau urmareste cine stie ce scopuri asa cum este invinuit Burcu, inseamna ca suntem bolnavi rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EI CA SA VEZI! Cand spuneam eu asta,apasat si in mod repetat de acum 2 ani, unii din varful buzelor, imi spuneau ca ,,nu stiu pe ce lume sunt"" .........""este un mare risc sa punem pe primul plan problema pensiilor recalculate/revizuite. Populatia Romaniei se confrunta cu salarii mai mici decat ce avem noi. Nu ne conduceti spre o ruptura cu societatea romaneasca!""......da acum inteleg ,Trebuie sa fii musai general ca sa intelegi si sa scoti in evidenta asemenea realitati!!!

      Ștergere
    2. Hop si eu de la Durau, berbecul lui Dumnezeu! Recunosc ca timp de 2 ani am sustinut NUMAI SI NUMAI L119. De restul lumii nu m-a interesat, mie sa-mi fie bine si cald.

      Ștergere
    3. Cezare,tu nu esti asa din nastere,ca atunci alcoolul izopropilic nu se gasea pe oriunde.Du-te nene la statiune cu capuletele,ca esti grav rau.Bai rahat retardat,tu stii ce bani se plimba la negru,ce facilitati ,ce ? Cum explici realizarile lui Hoara sau a tembelului ala care parlamentar fiind lansa amenintari fatale prin telefon ? Bai scrintitule,mars la cacat !

      Ștergere
    4. Imi cer scuze si dau marunt din buze. Daca-i rahat cu fistic, mai ca as gusta un pic.

      Ștergere
    5. Legea 119 A repus in drepturi , peste 80% dintre cadrele militare in rezerva!!!
      Este adevarat a taiat macaroana unora care se trezisera ca la 15 ani de munca efectiva incaseaza jde milioane + plus alte avantaje Sniper one!

      Ștergere
    6. Czarush/sniperush/chiparush ai terminat cu prostiile, ori vrei sa te viziteze STASI pe blog cum l-a vizitat pe Nea Cashu?

      Ștergere
  24. Aceasta este scrisoarea. Domnul Dogaru probabil nu avea de gand sa ii raspuunda, conform obiceiului arhicunoscut. Acuma poate o va face .
    "Domnule Presedinte Dogaru (folosesc acest canal de comunicare pentru ca in site-ul SCMD nu am gasit o adresa de e-mail, sau poate gresesc si imi cer anticipat scuze).

    Numele meu este Postolache Sava si din 1968 am imbracat haina militara, cu juramantul si vicisitudinile aferente.
    Din CV-ul dumneavoastra rezulta ca din 1979 ati ales cariera de cercetator militar, pozitie din care ati participat la elaborarea unor carti/manuale/volume de istorie militara cu o pronuntata incarcatura politica! De ce o asemenea orientare la o varsta la care aveati si alte obtiuni?
    Fac mentiunea ca nu apartin nici unei organizatii politice, nu l-am votat pe cel impotriva caruia tunati si fulgerati si nici nu am gandul unei inregimentari politice viitoare.
    Revin la mesajul nostru, al celor pe care ii mobilizati pentru 24 ianuarie 2012:
    - este un mare risc sa punem pe primul plan problema pensiilor recalculate/revizuite. Populatia Romaniei se confrunta cu salarii mai mici decat ce avem noi. Nu ne conduceti spre o ruptura cu societatea romaneasca!
    - in limbajul si atitudinea unui militar nu poate exista care sa asimileze si sa promoveze expresii de speta joasa gen "Huooooo!". Personal, prima asemenea manifestare din partea cuiva ma determina sa intorc spatele si sa plec (este si motivul pentru care nu mai merg pe stadioane).
    - mesajul pe care SCMD trebuie sa il induca in randul membrilor sai si, prin intermediul mass-media, in cel al consumatorilor de media este ca noi:
    - cerem sa se respecte legea, prin prisma dreptului neretroactivitatii;
    - respectam valorile democratiei romanesti si vrem sa evidentiem incalcarile acesteia;
    - dorim sa fim priviti ca o entitate oricand dispusa sa apere drepturile celor din jurul nostru;
    Doar noi stim, ca ceilalti membri ai societatii nu s-au confruntat cu legislatia militara, faptul ca:
    - nu am avut voie sa desfasuram activitati comerciale din care sa ne imbogatim;
    - nu am putut fi alesi in organe reprezentative ale statului - si asa ne-am ales cu un presedinte la Comisia de aparare a CD cu doar liceul cu sau fara bacalaureat.
    - etc cf Legii 80.
    Am facut o analiza pe care o atasez, privind una din zonele in care se "scurg" banii nostri.
    Pot enumera si altele:
    - licitatiile paguboase (in transporturi CF, autostrazi, energie, incalzire, reabilitari blocuri etc);
    - orientarea, fara respecatrea legislatiei, a fondurilor catre amenajari nerentabile (ex Romania a facut 40 sali de sport in 40 judete iar Ungaria a construit 4 mari arene in care sunt gazduite megaconcerte generatoare de profit - gen Laszlo Papp Arena);
    - mentinerea in functiile de conducere a deconcentratelor a 3 directori, pe banii nostri
    - etc."

    RăspundețiȘtergere
  25. BASESCU A INEBUNIT!!! E Ceausescu 2. Glontele scrie pe fruntea lui...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pina acu 2 luni chioru racnea ca vrea in zona Euro, acu zice ca-i mai bine invers! Zicea sa n-avem treaba cu China, acu aia ne sunt prieteni. Asta minte cum respira. Ce sa-i cerem unuia care bea visichi numai cu 2 cuburi de ghiata?
      A inebunit din cauza bauturii...Fii atent curleoane ca nu esti departe!

      Ștergere
  26. D-le Burcu,din pacate trebuie din nou sa va reamintesc,si-mi pare rau,ca am spus de mai multe ori ca promovati o lume suburbana atunci cand in numele dreptului la exprimare,acceptati pe oricine.Ati dorit cred altceva si nu un H.Park al neacceptatilor-au si ei dreptul lor! dar aici toti asteptam sobrietate si complezenta.Si am gasit don,cur..,ceza..etc.Si exemplul d-voastra de neacceptare in integrum a lui Dogaru,nu au dus la dezbatere ci la o continua contestare ex.este si azi!
    Nu ar trebui sa va lase nervii,cei ce va acuza sunt sunt vechii apreciatori,apoi au dreptul la opinie ,nu?
    M-am oprit sa-l ascult pe capitanul fara busola de pe vasul in deriva.M-a impresionat atat incat plec spre un altul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule Strimb:
      "din bube mucegaiuri si noroi iscat-am frumuseti si preturi noi".
      Un SCMD-ist dizident (nu in sensul lui Nea Cashu) si nici antisindicalist ca Cezar, Curleonu sau Stelica!
      Domnule Strimb cu tot respectul...Cititi operele eminesciane sau ale lui Topirceanu, cele necenzurate. Poate va vor mai schimba opiniile...
      Aici, pe blogul domnului Burcu e ca in AGORA (ca tot vor aia de la Capitala s-o faca la Universitate). Ne mai dam la gioale, ne mai injunghiem pe la spate-dar nu mortal, ne mai scuipam ca mitzele, facem misto unii de altii dar, dupa 2 ani de "dragoste cu nabadai", sa stiti ca intre noi exista o anumita simpatie...Si ca sa va demonstrez, ia ascultati aici si urmariti reactia:
      Czare unde te-ai pitit maimuca?
      ...
      Sa asteptam reactia...Cred ca acu isi umple matzul...

      Ștergere
    2. @stramb
      nu stiu cu sunteti dpdv fizic si nu ma intereseaza,dar din pdv,intelectual cultural si mai ales logic aveti un nume predestinat.
      Va reprezinta cu succes.
      PS am cunoscut in tinerete o fata frumoasa ,superba si desteapta...avea numele de familie Uratu!
      s-ar parea domnu' STRAMB ca o minune nu se intampla de doua ori.
      va doresc succes la pupat fund dogaru...ca de demnitate si onoare chiar ca nu mai aveti.Ati avut vreodata???....dincolo de latraturile de tzatze in piatza??

      Ștergere
    3. Spuneam doar ca daca ii acceptam pe unii,trebuie sa dam dovada de intelegere de o manifestare mai vocala a unui presedinte de sindicat, agreat oricum de mai multi decat toti nemultumitii de ori unde ar veni ei.Se pare ca exclusivismul e tot mai prezent.Sunt doar cateva voci ce-si aroga dreptul de opinie.Aroga,d-le anonim, nu AGORA.

      Ștergere
    4. Domnule Strimb :
      "Agora era piață publică a orașelor grecești antice. Aici, în fața poporului adunat, regele (la spartani) se prezenta, purtând sceptrul și făcea cunoscute hotărârile pe care le luase împreună cu nobilii. Poporul aclama cu ovații, sau, dacă nu era de acord, se exprima prin tăcere. Piața era împodobită cu portice, cu clădiri civile ori religioase.
      La atenieni, adunarea poporului în agora se ținea de trei ori pe lună, dimineața. Toți cetățenii erau datori să fie prezenți la întrunire. Cine venea târziu pierdea dreptul la indemnizație. Orice cetățean avea dreptul să vorbească. Cel mai în vârstă avea întietate. Oratorul punea pe cap o coroniță de mirt sau de măslin. Votarea se făcea prin ridicare de mâini, afară de ostracism, când numele celui ostracizat urma să fie scris pe un ciob."
      Sursa Wikipedia

      Ștergere
    5. Multumesc,stiu a accesa si eu.Nu ati inteles ideea.

      Ștergere
    6. Bai sa n-am parte ce raspuns dastept ai formulat! Pacat ca-ti mentii anonimatul !! Nenea Stramb cred ca a priceput!! Sniper one

      Ștergere
    7. AnonimJan 25, 2012 10:06 AM --- ce tare esti frate-miu !!Sniper one

      Ștergere
  27. Imi cer scuze celor ce incearca sa imi acceseze blogul vad ca a fost eliminat nu stiu de cine.Probabil am deranjat pe cineva . Sper sa rezolv problema .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai probleme cu accesarea!
      La tine/net/browser/setari este problema, nu la noi!
      Noi te putem "vedea"!
      P.S.: Incearca sa intri la tine, de la mine!

      Ștergere
    2. ASA baieti intrati intre voi,spre propasirea natiei rome.

      Ștergere
  28. D-le gh. strimb
    Si eu sunt adeptul unui limbaj epurat de specificul de cazarma. Din pacate asa e aici la domnul Burcu. Va recomand cu caldura sa frecventati mediul de inalta tinuta morala si academica de pe blogul SCMD. Va dau doar un mic exemplu, din data de 26.05.2011 ca sa vedeti ca am dreptate:

    „O să replicați unii, probabil: cu ce drept ne atragi tu de atenție, bă, cine ești tu, mă? Răspunsul meu se dorește deosebit elegant și de respectuos, dar ferm și sintetic - uite d-aia, dă zmecher, zăbăucilor, amorțiților, loazelor, vaci proaste și slugoi ratați, pentru că meritați și voi puțină atenție, dragii mei! „
    „ Nu mi-am imaginat, vreodată, că există în Patrie atîția militari/polițiști cu instinctul de conservare complet atrofiat, dar lași, totodată, tîrfe, milogi și proști bîtă, pe de-asupra.”

    Chiar asa d-le strimb !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei asta chiar IMI PLACE ! O voi retine ,pentru a ma inspira atunci cand voi sta de vorba cu ,,intelectuali" gen Clonele -Cezar de mai sus!!!

      Ștergere
    2. Eu, constiinta ta, iti poruncesc sa pui burta pe carte si te duci sa-ti dai BAC-ul. Pina si BRANCONERUL ala al tau il are! Nu ma fa de rusine, ce Dumnezeu?

      Ștergere
    3. ..."pe carte si te duci sa-ti da...." analfabetule asta-i formulare ? sniper one

      Ștergere
    4. CEZARE, TU NU VREI VORBESHTE CU NOI?

      Ștergere
  29. @gh.stramb,
    ===========
    Multumesc pentru grija deosebita ce o purtati nervilor mei!
    Nu este prima data cand veniti doar a ne da lectii, apostrofa!
    Eu sunt bine, si foarte important, sanatos cu capul!
    Iar spre stiinta domniei voastre, nu eu sunt subiectul discutiei!
    Eu sunt un biet si oarecare blogger!
    Ce v-ar place? Sa inchidem blogul?
    Sa introducem cenzura a la dogaru?
    Propuneti ceva concret, dar nu jigniti pe nimeni!

    RăspundețiȘtergere
  30. N-am am avut de loc intentia de suparare a cuiva.Era doar o parere despre ceea ce spuneti mereu cu voce tare.
    Cu ce e parerea mea mai neconforma cu ceea ce cititi mereu pe onorabilul D-vs blog?Pana azi aveam o parere buna despre capul D-voastra,se intampla sa se mai insele omul.
    Cred ca aveti pareri formate si nu in curs,dupa alte postari.Nu ma amestecati cu D-lul Dogaru,in acest fel,pentru ca nu eu ii ridicam osanale pe acest blog.
    Iar domnului Stelian ,i-as spune ca spre deosebire de altii,pentru marlanii ca cele invocate,Dogaru a inchis.Nu cred ca este cazul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi de acord cu dvs. daca puteti sa-mi raspundeti la o intrebare:
      - pentru mirlaniile domnului Dogaru ce se inchide ?
      Daca doriti pot sa va dau exemple.

      Ștergere
    2. De ce ma judecati pe mine pentru ce spune/face Dogaru?
      Ce vina pot sa am eu? Orice om de buna credinta, il rog sa spuna: unde este greseala mea? In faptul ca am SUBLINIAT public cele spuse de Dogaru? In posibilitatea oferita oricui de a se exprima liber, neangradit, necenzurat? D-le @gh.stramb, ma dezamagiti!

      Ștergere
  31. Cezare de ce nu raspunzi cind te strig? Ai cumva ceara de albina in timpane? Foloseste jocul de betzisoare!

    RăspundețiȘtergere
  32. PASTILA ,,DE CAP''25 ianuarie 2012 la 20:20

    @gibonul motoreta si maimuta ochitoare

    http://militar.infomondo.ro/actualitate/noile-decizii-de-pensii-ale-fostilor-militari-si-manipularea-facuta-de-directia-de-informare-si-relatii-publice-a-mapn.html/comment-page-3#comment-25931



    0

    mos alecu says:

    Ianuarie 18, 2012 at 9:32 pm

    Acordarea grupei de munca pentru vasile46 (ca si pentru multi altii) are foarte mare importanta . Din cauza acestei actiuni pensia lui a crescut … ca , de altfel , si cele ale multor altora … Ei fac parte din zecile de mii de pensionari carora nu le fusesera luate in consideratie , in baza L.164/2001 . Ei sint cei care nu au stiut ca trebuie sa ceara de la CMJ , si sa trimita la DFC , datele necesare pentru a li se aplica si lor acele cresteri de pensii . Printre ei sint si cei care au trimis datele necesare la CMJ , dar “nu a fost timpul necesar” pentru introducerea datelor si cresterea pensiilor . Ei sint cei care au pierdut cresterile datorate grupelor de munca (in baza L.164/2001) … cresteri care li s-ar fi cuvenit incepind cu 01.01.08 …

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate! Termenul de prescriptie a actualizarilor grupelor de munca pe L164, expira in dec. 2010. Cine stia de lege bine, cine nu, hales bules, pierdea cresterea la pensie. Mirlanie si bataie de joc fata de pensionarii militari "a la MApN, MI si SRI".
      Dar Czar, maimuca verde din Zair ce sa stie? El ii tot da din clantza ca Boc, fie ca are, fie ca n-are dreptate!

      Ștergere
  33. Bre Nea Cashule ai incurcat-o! Vezi dac-ai aparut linga Dogaru? Te-au luat la ochi serviciile! Voiai cumva sa ajungi consilierul lui pe probleme financiare? Nicio sansa, Apostolul vegheaza! Mai ezista 2 variante cu blogul:
    1. Blestemele democratilor c-ai bagat cenzura pe imash-si "Dumnezeu e sus si vede";
    2. Viermele de Czar care, ca un cariu ti-a rontzait pagina web.
    In ipoteza a 2-a de lucru, scapi usor de Czar cu nitzel Kiltox sau cu DDT!

    RăspundețiȘtergere
  34. Gata, hai sa vedem cu ce ne-a mai imbrobodit incrucisatorul natziunii! Auziti-l pe A3 si pe Dogaru! Vaz ca-i ragusit. Poate tace mai mult in emisiunea asta.

    RăspundețiȘtergere
  35. @stramb ,ma vad nevoit sa repet
    In "inalta" dvs tinuta civica si intelectuala astept un raspuns la postarea de mai jos.Am mai postat-o dar vad ca nu va pica bine.Eu va vorbesc ,ca la cazarma.Ma astept ca dvs sa raspundeti cu fineturi tip scmd-srl"gloate,vite,marlani....etc"
    N-ati vrea sa dati parsivenia de-o parte si sa va scoateti fundul din prea multele barci in care l-ati bagat,ca mai e una da aia e "jurizda" si-n 'nspe mii de partide(deh muiere se baga la interes)
    am postat asta si mai sus dar de ce faci urechea "toaca"??...finutzule:):)



    @stramb
    nu stiu cu sunteti dpdv fizic si nu ma intereseaza,dar din pdv,intelectual cultural si mai ales logic aveti un nume predestinat.
    Va reprezinta cu succes.
    PS am cunoscut in tinerete o fata frumoasa ,superba si desteapta...avea numele de familie Uratu!
    s-ar parea domnu' STRAMB ca o minune nu se intampla de doua ori.
    va doresc succes la pupat fund dogaru...ca de demnitate si onoare chiar ca nu mai aveti.Ati avut vreodata???....dincolo de latraturile de tzatze in piatza??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca sunt Stramb.Pacat de fata frumoasa,cred ca si-a stricat viitorul.Incercati in alta parte.Cand va reveniti,putem vorbi,daca nu va e prea greu sa faceti diferenta intre a vb.si a fabula.Recunosc ca mi-a trebuit mai mult sa fac diferenta intre un nume si cur...,dar asa suntem noi finutii,nu ne amestecam in troaca altora.Cam asta era genul de comentarii -ale dvs.desigur-despre care spuneam ca nu au ce cauta pe acest blog.Dar de unde nu e nici cu bunavointa admin.nu poti lua.Sa nu pierdeti randul la pijamale,ora copiilor necrescuti a trecut.

      Ștergere
    2. Domnule Strimb nu angajati dispute cu Curlionezul ca-i in stare de hebrietate? Nu va miroase a tzuica de aia puturoasa "2 testicule"? De la el vine. La capitolul asta Curleonu il bate pe departe pe Chioru!

      Ștergere
  36. Burcu,
    Am incercat, am rugat si pe altcineva sa intre pe blogul meu si avea aceeasi problema, acelasi mesaj.
    Pana la urma am rezolvat, de asta sunt vizibil acuma, am intrat pe help, si mi-au trimis un cod de verificare a contului. Bine ca a fost numai atata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cashule vezi ca-i Czar specialist in Black Holes. Pazeste-ti spatele ca asta iti mai da o gaura neagra!

      Ștergere
  37. Bre Nea Cashule! Acu 15 minute isi revenise bloaga mata! Stai o tira sa verificam. Uite acu la 21:11 GMT functioneaza si putem posta pe el, dar mie mi-e frica sa postez c-am auzit ca esti un pic dictator.

    RăspundețiȘtergere
  38. Bei care va puneti cu mine ca va pushc? Mai cotcodaceste careva? Nu ma suparati ca "luatzi de la Basecu"!

    RăspundețiȘtergere
  39. @stramb
    OK am inteles o tine-ti tot asa cu fundu' in mai multe luntrii...cat de curand o sa va intre o tzeapa exact din luntrea scmd si exact unde o sa va doara mai tare dom' shaf de filiala ,hi,hi
    ca tare multe fetze mai ai nene!!!!

    RăspundețiȘtergere
  40. CEZARE, TU NU VREI VORBESHTE CU NOI?

    RăspundețiȘtergere
  41. Blogul SCMD:

    "Basescu transmite romanilor: societatea civila, grupata incipient in jurul SCMD, este aceea a “viermilor si ciumpalacilor” si cheama la actiune pe “adevaratii intelectuali" ai tarii. Dezastrul in care se afla tara se datoreaza doar unei lipse de comunicare a Puterii cu poporul! …"
    26.01.2012

    Poate cineva sa-mi spuna ce a spus aseara Basescu despre SCMD, viermi si ciumpalaci ?
    Crede cineva ca societatea civila incepe sa se grupeze in jurul SCMD ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelica, Bashinelu a zis aseara numai de Czar ciumpalacul, de asti'lalti viermii n-a pomenit nimic. Tu nu te-ai auzit apelat in discursul chiorpecului?

      Ștergere
    2. Stelian,
      Nu cauta sa intelegi ce spune Dogaru.
      Ne-a lamurit ieri d-l Stramb: Dogaru bate campii, dar este asumat ca atare. Iar despre SCMD, vezi ca tot ieri, cineva propunea aici, o numaratoare inteligenta! Hmmm... c-am putini domnule, putini! Cotizatii putine, disperare mare! Asta trebuie vazut!

      Ștergere
  42. Vedeti daca Nea Cashu nu ne-a ascultat? Daca-i tragea la timp preshul de sub picioare lui Dogaru, acum era cel putin generalissim, asha il lucreaza pe la spate Cezar si serviciile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AnonimJan 25, 2012 11:02 PM

      cred ca mintiti si dumneavoastra si domnul dogaru .
      pana acum am crezut ca doar naivitatea si aroganta il fac sa actioneza asa .
      ce s-a intamplat la televiziune demonstreaza faptul ca s-a dorit discreditarea mitingului , chiar de catre organizatori :
      - schimbarea traseului , in mod nejustificat , spre alta poarta a televiziunii ; de ce , cu ce scop ?
      - denigrarea , fara niciun sens , a unor persoane - vezi lucia hossu longin ;
      - la poarta televiziunii , spre care va indreptati
      ( decizie luata chipurile ad-hoc ) va asteptau "revolutionarii " ; bineinteles , acestia au inceput sa se imbranceasca , sa huidue , fiind prezentati drept membri SCMD !!! ciudat , nimeni nu a facut precizarea ca sunt "revolutionari " , nu militari ;
      - ce cautau acesti "revolutionari " , alaturi de militari ? mai ales ca , liderii , sunt niste interlopi cunoscuti : maior , metin cerchez - sustineti ca nu-i cunostea nimeni ? oare ? metin cerchez , cel care tipa si ijura cel mai tare , este fost parlamentar , membru in comisia de aparare
      (frecventa des UNP ).
      asa cum era de asteptat , basescu a fructificat greselile VOITE ale conducerii SCMD , spurcand militarii .
      in loc de fraze fara substanta , nu ar trebui sa raspundem punctual la acuzele aduse ?
      in final , cel mai injositor lucru pe care-l face scmd este folosirea imaginii locotenentului alexandru - cred ca-i faceti mai mult rau decat bine ; lasati-l in pace , daca aveati curaj , trebuia sa spuneti dumneavoastra ce a prezentat el opiniei publice .

      Ștergere
  43. Domnule Admin, nu se poate reveni la "formatul vechi" de comentarii al blogului? Este o zapaceala in raspunsuri mai ceva ca in Turnul Babel!

    RăspundețiȘtergere
  44. @AnonimJan 26, 2012 12:57 AM
    Aveti dreptate ... Se pare ca sistemul de ordonare a comentariilor este "inventia" sistemelor care genereaza blogurile .
    Se poate reveni ... daca toti comentatorii evita folosirea "invitatiei" : "Raspundeti" , si folosesc metoda raspunsului "la coada" tuturor comentariilor cu indicarea "destinatarului" ....

    RăspundețiȘtergere
  45. Bine, deci comentam declinind optiunea "Raspundeti".

    RăspundețiȘtergere
  46. DAR SA REVENIM LA TEXT NEGRU SMOALA SI PERETE FISTICiu ,CU ERA LA INCEPUTUL LUI 2011,SE POATE ? CA MA CAM ,,DOARE OCHII".

    RăspundețiȘtergere
  47. “Pana in 2012 salariile militarilor si politistilor activi se vor alinia la salariile omologilor din tarile membre NATO.”
    28.01.2011

    Honor et Patria! Vae victis!,
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  48. TE TRIMITEM LA BRUZZELLE CZARE. NU FI FRAIER CA DE OBICEI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La WWW.
      www.BRRAZZER....merg cu placere !Ia numai treci si tu si mai vorbim!!!!

      Ștergere
  49. Grav,deosebit de grav:
    ======================
    Citez: " 4.Domnul Dogaru a făcut o afirmaţie care s-ar putea să îl coste atât pe domnia sa, cât şi mai ales pe locotenentul Alexandru Gheorghe. A afirmat de la tribună că acesta este purtătorul de cuvânt al unor organizaţii de ofiţeri. Când am auzit aceste aberaţii m-am întrebat dacă domnul Dogaru realizează ce spune şi mă rugam lui Dumnezeu să nu se sesizeze gogomănia pe care a spus-o în încercrea de a brava şi de a arăta lumii, ca de obicei, cine este domnia sa şi cum ştie tot şi coordonează tot. Nu m-am întrebat dacă ştie care este deosebirea dintre părăsirea garnizoanei fără aprobare - să zicem - şi apartenenţa la o organizaţie care nu există, dânsul nu ştie nici ce conţine statutul sindicatului pe care l-a înfiinţat, dar să faci afirmaţii de genul ăsta în public este o gafă mai mare decât ghicitoarea lui Băsescu şi cred că demisia ar fi potrivită pentru un şef de sindicat iresponsabil. Bineînţeles că presa a sesizat afirmaţia domnului Dogaru şi locotenentul a fost întrebat despre ceea ce a spus domnul Dogaru. Bineînţeles că Locotenentul a negat apartenenţa la orice grup şi a avut delicateţea să nu spună că domnul Dogaru fabulează." - PUNCT OCHIT, PUNCT LOVIT ! Cum au forţat sindicaliştii militari intrarea la TVR; http://punctochitpunctlovit.blogspot.com/2012/01/cum-au-fortat-sindicalistii-militari.html
    ===========================
    REMEMBER:
    ===========================
    - Dupa miting, l-am auzit la Antena3 pe Dogaru vorbind despre Lt.Alexandru Gheorghe, ca despre o "creatie" a sa, facan parte din SCMD. Spunea ca ofiterul este si reprezinta o structura formata din mai multi ofiteri cu grade inferioare. A balmajit ceva similar si despre o structura tot pendinte de SCMD, formata din subofiteri activi! Moderatoarea nu l-a bagat in seama, sau nu a dorit sa ROSTOGOLEASCA mediatic aceste informatii de o gravitate deosebita;
    - Cele afirmate de d-l Neacsu ca petrecute la MITING, nu fac decat sa confirme ca in cazul Lt.Gheorghe, Dogaru nu bate campii, dar subestimeaza sau nu are habar de prevederile legilor in vigoare;
    - Lt. Alexandru Gheorghe, in Piata Universitati si la Antena 3, a afirmat cu gura lui ca "el reprezinta un grup de ofiteri, cadre militare active, in numele carora vorbeste, care l-au mandat ce sa spuna, dar isi asuma singur responsabilitatea!".
    ====================
    CONSECINTE:
    ====================
    Marele erou national "lt.gheorghe", se dovedeste a fi o "panarama" de diversiune, creata de Dogaru si "specialistii" cu care se lauda ca s-a inconjurat! Cred ca de aici incolo, este de datoria organelor abilitate sa descalceasca aceasta mizerie ordinara, colorata urat politic, dar potrivnica imaginii corpului ofiteresc, armatei in ansamblul ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Primul pas ! Ministru sa-l detaseze urgent in zona inzapezita !! Sa-l doteze cu un pluton si cu adevarat sa faca fapte eroice salvand oameni de la inghet!!

      Ștergere
    2. HotNews, comentarii anonime:
      ...........................
      După ce l-am văzut pe acest tânăr şi necopt ofiţer, mă mir că cei care l-or manipulat, nu i-or dat şi un pistol mitralieră ,la mintea lui şi-un pumn de cretă ar fi stare să execute şi guvernul!
      ...........................
      Locotenentul de armata, Alexandru Gheorghe, a incalcat in mod grav regulamentul, acolo unde se stipuleaza suficient de clar ca este interzis sa te duci la curve imbracat in uniforma militara. In alta ordine de idei, trebuie sa luam act de gestul de vitejie al superiorilor sai, militari de cariera, care au ales sa se ascunda in spatele unui putoi ""Un grup de ofiteri din armata romana m-a ales pe mine sa le reprezint nemultumirile". Daca asta este imaginea ofiterilor armatei romane, atunci avem o mare problema.
      ...........................
      Mi-aduc aminte ca atunci cand eram copil si era de facut vreo treaba "delicata", intotdeauna, dar intotdeauna era unu d`asta pe care il bagam la inaintare....i se spunea prostu` satului...... doar ca atunci eram copii, treaba delicata era saritu` gardului dupa minge (in curtea unuia ciudat rau)...... in schimb acu`, flacaul asta de 27 de ani,a pus botu` ca ultimu` novice ...... a recunoscut singur ca a fost instigat ..... si cand ma gandesc ce functie are, nu pot sa nu ma intreb: "Cand o fi fost asta ultima data in fata comisiei de testare psihologica?"

      Ștergere
  50. Lt.Alexandru Gheorghe nu a incalcat nici-un regulament.
    - inainte de iesirea lui in public a facut raport la toate esaloanele , inclusiv la Seful SMG, aratand toate incalcarile legilor si regulamentelor militare - scotand in evidenta matrapazlacurile numirilor pe functii si avansarile facute de pupincuristii portocalii din armata.
    - sefii de la toate esaloanele l-au luat in deradere cu toate ca a comunicat in scris - ce urma sa faca !
    -daca ar trebui pedepsit cineva ? - toti in frunte cu Seful SMG - DE LA TOATE ESALOANELE pana la comandantul UM Campia Turzii si ultimul acest Lt.
    - REGULAMENTELE SI LEGILE au fost respectate in totalitate de Lt.Alexandru Ghe. - cine nu le-au respectat ??? SEFII- PUPINCURISTII
    - CINE TREBUIE PEDEPSITI ???
    - inainte de al judeca studiati CAZUL - cu parerea... ! dupa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. - scotand in evidenta matrapazlacurile numirilor pe functii si avansarile facute de pupincuristii portocalii din armata.--Da primul caz era al lui -Functie superioara gradului cu TREI trepte -cine si pentru ce i-a dat-o?

      Ștergere
    2. Daca taceai, filosof ramaneai!
      Oricum, stiinta dreptului, cunoasterea legilor, nu este punctul tau forte! Iar daca vrei sa dai o mana de ajutor lui Dogaru&Gheorghe, este prea tarziu! Faptele savarsite, le vor analiza altii! In caz contrar, anarhia a patruns in armata!

      Ștergere
  51. Ce rai sunteti. Citi d-acilea ati fost ultima data la "shrink"? Dar poate nu e cazul, poate trebuie sa se duca direct la popa sa-si pregateasca C.O.-ul.

    RăspundețiȘtergere
  52. CEZARE, IAR NU VREI VORBESHTE CU NOI MAIMU(,)CO!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. N-am cu cine, n-am cu cine, n-am cu cine.......sniper one

      Ștergere
  53. Din trecutul lui Gheorghe.
    =========================
    Militarul critica pe Facebook, în aprilie 2011, sistemul dublu de promovare a ofiţerilor, afirmând că "în timp ce unii au muncit 10 ani chinuiţi prin licee militare, academii şi teritoriu să ajungă sublocotenenţi, altora le trebuie doar 4 luni să ajungă locotenent". Este vorba de aşa-numită filieră indirectă, prin care promovarea ofiţerilor şi a subofiţerilor se poate face şi prin centrele de instruire în arme, ceea ce înseamnă doar câteva luni de pregătire, raportat la filiera directă, cu studii în Academiile Militare şi pregătiri ulterioare care durează ani de zile.

    La 25 mai 2011, scrie pe Facebook "Din acest moment, 17.30, 25.05.2011, EU cetateanul ALEXANDRU GHEORGHE, identificat prin CNP 1850318324841, declar ca ma tem pentru viata mea:(" şi le explică prietenilor nedumeriţi că "nu s-a intamplat nimic... inca", dar că "la asta trebuie sa te astepti atunci cand te lupti cu Sistemul...mai ales unul romanesc si mai ales cel cu care ma lupt eu...mai multe detalii, in curand...mai aveti putintica rabdare, dar orice pentru ROMANIA mea, nu a lor..."

    Pe blogul SCMD, un colonel în rezervă îl îndeamnă, în noiembrie, pe Gheorghe să fie vigilent la posibilele înscenări contra sa care ar putea fi orchestrate de "mafia portocalie, infiltrata si in Armata", pentru a-l elimina din sistem. Locotenentul îi răspunde că are de mult în vedere acest sfat, "mai ales ca am in gestiune o "tona" de documente. Oricum din 25.05.2011, umblu doar cu ochii in patru oriunde as merge si orice as face. Stiu de ce sunt in stare acesti "oameni", insa nu voi fi nici primul si nici ultimul redus la tacere de-a lungul bataliei istorice pe care unii oameni au dus-o pentru anumite principii, zic eu, destul de inalte in cazul de fata", potrivit businessmagazin.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE VOIA GHEORGHE.
      ================
      Pe contul său de Facebook, locotenentul menţionează la "Orientare politică" NO POLITICS ALLOWED OR DESIRED, cu precizarea "NU avem nevoie de politicieni ... sunt doar ciuma de pe corpul bolnav al tarii". Persoanele care îl inspiră sunt generalul Ion Antonescu, Carol de Hohenzollern şi William Wallace, iar printre cărţile preferate figurează "Pădurea spânzuraţilor" de Rebreanu. Pe lista sa de prieteni figurează inclusiv Mişcarea Legionară, Noua Dreaptă Braşov şi Ziarul Tricolorul.

      Militarul critică pe Facebook, în aprilie 2011, sistemul dublu de promovare a ofiţerilor. Este vorba de aşa-numită filieră indirectă

      Ulterior, Gheorghe a depus o petiţie către Statul Major General în care reclamă excesul de ofiţeri promovaţi pe filiera indirectă şi cere Armatei să facă cunoscut tuturor unităţilor militare cifrele de şcolarizare aferente filierei directe şi celei indirecte pentru anul în curs, pe specialităţi militare, "asta ca să nu ni se mai arunce praf în ochi cu explicaţia pur fantezistă că Armata formează ofiţeri pe filieră indirectă doar în armele deficitare, arme pe care Academiile Militare de profil nu le pot specializa, cum ar fi armele ce ţin de domeniul juridic, financiar-contabil, medical etc.".

      Locotenentul a postat pe această temă într-un grup de pe Facebook (Cei din singura filieră corectă), însă apoi a reclamat că postările dispar din motive necunoscute de pe grup, "iar mie şi de pe mailul de Yahoo", aşa încât a decis să transfere documentaţia pe un blog al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Retragere şi în Rezervă (SCMD).
      ================================
      Quod erat demonstrandum!
      Incet, incet, se limpezesc apele!
      Avea dreptate Dogaru! Sunt cunostinte vechi, actiunile sunt noi!
      Regizate prost, cu enorm DEFICIT DE IMAGINE pentru armata!
      De retinut straduinta unora, inclusiv din mass-media, de a face un erou dintr-un frustrat/paranoic indisciplinat!

      Ștergere
  54. Locotenentul Alexandru Gheorghe cere "guvern militar" si il vrea pe Regele Mihai ca sef al statului. Social - Stiri de Cluj.
    ========================
    Locotenentul Alexandru Gheorghe a solicitat sefului Statului Major General, printr-o hartie scrisa, un plan de masuri care prevede intre altele constituirea unui guvern militar.

    "Am solicitat acest guvern militar pentru ca numai cu ordine putem scoate tara din criza", a declarat Alexandru Gheorghe. Acesta a mai cerut ca seful statului sa fie Regele Mihai si sa fie organizate alegeri libere in 30 de zile.

    El ii mai acuza pe oficialii armatei ca au incercat sa il puna sa semneze ca este de acord sa fie judecat in Consiliul de Judecata. "Sunt practici comuniste si staliniste. Eu nu am semnat pentru ca nu a fost respectata legea. Trebuia sa primesc avertisment, apoi mustrare si numai dupa acesti pasi pot fi dus in fata Consiliului de Judecata", a mai spus Alexandru Gheorghe.

    Locotenentul sustine ca dupa ce armata va prelua puterea sa organizeze in 30 de zile alegeri libere. "Pe buletinele de vot sa fie trecute toate partidele politice, inclusiv monarhia constitutionala, asa cum este scris si in Constitutie", a mai spus Alexandru Gheorghe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lia Olguta Vasilescu - facebook:
      ================================
      Ce v-am spus eu ca nu pateste nimic? Ce v-am spus eu ca Piata are nevoie de un erou si iata-l aparand, ca prin minune, frumusel, vorbind bine, impresionant pana la lacrimi?... Povestea asta cu armata la carma tarii... :) Hmmm! O dictatura militara? Se incearca 100 de scenarii. Unele prind ....
      =================================
      D-na senator, m-ai convins!
      Lasa-ne! Te cere afara din politica! Nu este locul tau acolo!
      In alta ordine de idei, sunt curios cand veti veni la putere, daca veti ramane cu aceleasi apucaturi: instigarea la infractiuni!Daca si atunci, veti continua sa sustineti/aparati toti dezaxatii!

      Ștergere
  55. Sunt perfect de acord cu cerintele acestui domn Dogaru si daca are un ton imperativ cred ca cei de la putere il merita cu prisosinta.As mai avea ceva de adaugat la ce a zis domnul Dogaru si anume PEDEAPSA CU PUSCARIA PE VIATA PENTRU Basescu SI Boc, in numele tuturor celor care au murit din cauza lor,in toti acesti ani.Doamne ajuta!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. .. "Cei multumiti cu actualul cuantum trebuie sa stie ca daca pierd calitatea de militar in rezerva este posibil sa returneze maririle ca foloase necuvenite din drepturi de pensie, sa aiba, pe viitor, pensia afectata de scaderea punctului de pensie, sau sa se multumeasca cu suma de astazi care nu va mai valora nimic peste 2-3 ani, cand colegii lor care-si vor dobandi statutul prin justitie vor avea pensii de 6-7000 de euro, aliniate la pensiile omologilor din NATO.”
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) Mircea DOGARU

    Ei nu lupta pentru bani. Ei lupta pentru ONOARE si PATRIE.

    RăspundețiȘtergere
  57. Am uitat sa trec data:
    21.12.2011

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelica, ca tot vorbeam mai alaltaieri de "probleme financiare"...Ia de la tataia:
      "SUA scapă de blocajul financiar: Va fi ridicat plafonul datoriei publice".
      http://www.cotidianul.ro/sua-scapa-de-blocajul-financiar-va-fi-ridicat-plafonul-datoriei-publice-170984/

      Asta ca sa vezi ca unii e shmecheri, iar altii e natarai!

      Ștergere
  58. Bancul zilei!
    Băsescu se scoală dimineaţa la Vila de la Scroviştea. Afară ninsese, totul era feeric.
    Iese în prag, se întinde, când, deodată încremeneşte: pe zăpada imaculată era scris cu urină "Mâine vei muri !".
    Agitaţie, Poliţie, SRI, SIE, DIE, etc. Cercetări, probe, amprente.
    A doua zi vine şeful SRI:
    - Au venit două probe de la laborator şi am o veste proastă şi una foarte proastă pentru dumneavoastră.
    - Zi-o pe aia proastă.
    - Au ieşit probele de urină şi urina e a lu' Boc.
    - Oamenii mei ! Oamenii mei au tradat ! Ce veste poate fi mai proastă decât asta ?
    - A ieşit şi proba grafologică; scrisul e a lu' Udrea ...

    RăspundețiȘtergere
  59. @Anonim Jan 26, 2012 01:18 AM :
    Daca prin "declinind optiunea "Raspundeti"." intelegeti ca vom consideram optiunea "raspunedti" ca fiind inexistenta , si ca vom comenta la sfirsitul (in momentul respectiv) sirului de comentarii , cu indicarea (prin @) destinatarului eventualului raspuns ... atunci DA" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Admin las" ca ne-om descurca noi. Trimitem comentariile cu confirmare de primire, "curier rapid"!

      Ștergere
  60. He, he, he! Ce frumos sunt nu-i asa? Fesul/fesele de le pun pe cap, le-am luat de la sold, iar jaca e superoferta MEGAIMAGE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai tarlane ! Tu te tragi de ...sabie cu Czar?!! Ia treci fuguta si fa un pansaj calului - asa ca la VM.!!

      Ștergere
    2. Ia sa vedeti o poza de-a mea actualizata...

      Ștergere
  61. AnonimJan 27, 2012 12:09 AM
    Poate ca asa este dar totusi e o "micuta" diferenta:
    - noi nu suntem SUA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelica nu tine banu la saltea, baga-l in aur, argint sau platina, daca esti-si esti un moshulica. Daca esti mai tinerel, asa ca prietenul tau Cezar din foto de mai sus si ai TH in instalatie, tranzactioneaza actiuni la bursa.

      Ștergere
    2. Stelica a nu se intelege cumva ca CAESAR are ceva in "instalatii".

      Ștergere
  62. Cezare nu vrei un pui de Saint Bernard, gratis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vreau ..Sniper one

      Ștergere
    2. Am glumit Cezare, scuza-ma! Ti-as fi zis ceva la mishto acum, dar ar fi insemnat sa fiu prea, prea...
      Hai te salut! Armistitiul s-a incheiat, rezbelul continua!

      Ștergere
  63. Anonim Jan 27, 2012 02:41 AM
    Singe am si pentru export, instalatia insa scapa pe la garnituri.

    RăspundețiȘtergere
  64. PESTE RIND

    @Raed Arafat
    Dle Raed,nu stiti pe cineva care sa organizeze o fundatie nonprofit pentru interventii in caz de inzapezire a autostrazilor si drumurilor nationale ? Va rog frumos sa va mai ginditi,caci ,,ai nostri''nu sunt in stare decit sa ...,,guverneze''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. KORECT SPUS, NOTA 10!
      Auziti fratilor, noi platim 1,1 miliarde de euroi ca sa "circulam" zapada ca popindaii!

      Ștergere
  65. Pe A3 este unul diliu cu ochelari care vrea ca armata sa rezolve problema deszapezirii.Nebunul asta propunea sa se elimine limita de viteza pe autostrazi,sa mearga oamenii cu cit pot.Poti cu 300 km/h,mergi cu 300.Asta-i sarit si vorbeste la TV !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ala e un fel de Cetzarush al Antenelor, un fel de Hopa Mitica cade-n fund si se ridica.
      Apropos unde-o fi Cezar chip de chirpic? Iar nu vrea vorbeshte cu noi?

      Ștergere
    2. n-am cu cine ,n-am cu cine....esti ca maimuca!!! sniper one

      Ștergere
  66. Care a fost baza legala pentru folosirea personalului si tehnicii MApN ?Cum se vor justifica cheltuielile cu tehnica ? Cum ar fi fost justificat un accident de munca pe timpul ,,dezgroparii'' JEEP-urilor,SUV-urilor si altor ,,dispozitive explozive"? Cind a fost instituita starea de urgenta ?

    RăspundețiȘtergere
  67. Nu se ezista o baza legala-fara stare de urgenta. Doar la ordin, iar paralele din bugetul MApN, din pensia lui Czar. De unde crezi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CE URAT II ASTA FATA DE MINE? SA FIM DIN ACELASI NEAM ? NU CRED!!!

      Ștergere
  68. Sa vina alu Fratila sa ne povesteasca !

    RăspundețiȘtergere
  69. Cezare/Sniper 1, pe vremea asta la -10gr.C, nu ti de abureste burlanu/ocheanu ala prin care te uiti? Ce grosisment are (ala burlanul)? Da-l un pic cu untura de bursuc sa nu-ti rugineasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La-10 in tabara Crint ,ne spalam si barbieream cu zapada ! Nici macar nu stranutam! Sniper one

      Ștergere
  70. Domnilor fosti ofitzeri in rezerva actualmente tzivili, dar unde este Nea Cashu, unde a disparut? Parca promisese ca ne prezinta Analiza Situatiei in 2 acte...

    RăspundețiȘtergere
  71. ,, Doar la ordin,...''. Ordinul este ilegal !!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Ce ba, nu va place fotografia mea? Ia uitati una din tinerete cind eram la deszapeziri. Imi cam curgeau mucii ce-i drept, dar erau buni, tare dulci.

    RăspundețiȘtergere
  73. @CEZAR
    Frumosule,ochiosule,mucosule,cauta-i si pe aia sapte oranjgutani pitici,luati ceva de baut si veniti la minister.

    RăspundețiȘtergere
  74. Nu-l execut ca nu-i stare de urgenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AVIND IN VEDERE CA ARATI PRECUM INCRUCISATORUL NATIONAL ESTI ELIBERAT DE OBLIGATII DE ORICE FEL.

      Ștergere
    2. Ma iubeste fomeile si e moarte dupe mine!!!sniper one

      Ștergere
    3. Taci ma ca te pirim sotiei tale si-o sa maninci numai concentrate pentru pisici!

      Ștergere
  75. Gheorghe e un mic dictator militar. Pericol pentru ordinea constitutionala din Romania. ~ Plano10 ~
    ===========
    Felicitari, Plano10!
    Inca o data, stiinta de carte isi spune cuvantul!

    RăspundețiȘtergere
  76. Hi, hi, hi! Gheorghe o fi el un dictator mic, dar Planu-i unul mare. Ia postati voi pe blogul lui ceva ce nu rezoneaza cu ideologiile plane, ca indata esti apostrofat si ti se sterge comentariul. Daca la Nea Cashu, o mai putem intoarce ca are pajistea mare, la Planu e mai ceva ca in Korea de Nord.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa o fi cu planu' da ia vedeti la nea dancuta pe infoM.Ala-i talpa iadului in persoana.Nu poate nimeni sa posteze asa de mult cat sterge el.Sta cu degetul numai pe tasta "delete".O sa ajunga sa-si stearga si propriile comentarii:):)

      Ștergere
    2. N-ai somn ? Treci planton !
      Si vezi ce scrii, cu ce si pe ce.

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri