Google Translate

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Gheorghe, si-a facut-o cu mana lui! "Soluţiile locotenentului Gheorghe Alexandru, pentru administrarea ţării în această perioadă". UPDATE 1. Update 2.


Conducerea Statului Major General a luat la cunoştinţă, cu consternare, de activităţile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum şi de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii, privind "soluţiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea ţării în această perioadă", se arată într-un comunicat remis vineri AGERPRES de MApN.


Conducerea SMG a luat la cunoştinţă, cu consternare, de activităţile locotenentului Gheorghe Alexandru, precum şi de datele cuprinse în raportul înaintat de comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii, privind 'soluţiile locotenentului Gheorghe Alexandru pentru administrarea ţării în această perioadă'.

După cum a declarat reprezentanţilor mass media, locotenentul Gheorghe Alexandru a fost primit, în data de 25 ianuarie a.c., la raportul comandantului unităţii militare în care este încadrat, pentru a-i expune acestuia gestul participării sale la mitingul de protest organizat în Piaţa Universităţii şi pentru a-i prezenta 'viziunea sa asupra administrării statului român' şi 'soluţiile sale pentru situaţia actuală'. Locotenentul Gheorghe Alexandru a solicitat ca, potrivit regulamentelor militare, această problematică să fie considerată un raport, să fie înaintată ierarhic conducerii Statului Major General şi să i se răspundă până la data de 26 ianuarie, ora 16,00'', precizează comunicatul citat.

MApN menţionează printre aşa-zisele "soluţii" prezentate de locotenentul Gheorghe Alexandru şi făcute publice de acesta, sub forma unor declaraţii susţinute în faţa reprezentanţilor mass-media, în data de 26 ianuarie:
"Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului; Invocarea stării de urgenţă în ţară; Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată - locotenentul Gheorghe Alexandru să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie; Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale - Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei".
Totodată, MApN afirmă că, în urma acţiunilor ofiţerului din data de 23 ianuarie, în conformitate cu art. 55 din Regulamentul disciplinei militare, comandantul Flotilei 71 Aeriană din Câmpia Turzii a ordonat, la data de 25 ianuarie, constituirea Consiliului de judecată al ofiţerilor şi judecarea locotenentului Gheorghe Alexandru, în temeiul prevederilor "R.G.-8, Regulamentul consiliilor de judecată".


La aceeaşi dată, ofiţerul a refuzat să ia la cunoştinţă, prin semnătură, de conţinutul ordinului comandantului unităţii prin care este trimis în faţa Consiliului de judecată, deşi acesta i-a fost citit şi prezentat spre semnare. Evaluarea Consiliului de judecată va cuprinde elementele cerute de R.G.-8, iar în cadrul şedinţei de judecată analiza va viza încălcarea de către locotenent a prevederilor Legii nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare şi a regulamentelor militare. Toate acţiunile şi declaraţiile făcute de ofiţer se vor constitui ca elemente ale procesului de evaluare. Hotărârea Consiliului de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii va fi făcută publică, după pronunţarea acesteia", se mai arată în comunicatul citat.

MApN precizează că Armata este "o instituţie cu reguli şi norme foarte clare, cu regulamente militare care trebuie respectate de toţi militarii, iar încadrarea în serviciul militar impune asumarea respectării cu stricteţe a legilor ţării, a regulamentelor militare şi a normelor de disciplină specifice Armatei Române".

"În toate armatele statelor membre NATO există acte normative care trebuie respectate, disciplina militară constând în respectarea de către militari a normelor de ordine şi comportament obligatorii", punctează MApN.

Într-una dintre zilele în care s-a protestat în Piaţa Universităţii, printre manifestanţi s-a aflat şi un militar în uniformă de ofiţer de armată care s-a recomandat Alexandru Gheorghe, locotenent, în vârstă de 27 de ani, încadrat la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii. AGERPRES


Stau si cuget:
Cine si de ce si-a batut joc de acest ofiter?
Cine si in ce scop a profitat de bietul om?
Cat de bine l-au cunoscut colegii, sefii si comandantii sai?
Prietenii de pe facebook, indeosebi rezervistul din SCMD cum l-au ajutat?
Cum este posibil ca asemenea oameni sa ajunga militari profesionisti?
Deficitul de imagine creat MApN, cine si cati il deconteaza?
Admin
=====================
31 ianuarie 2012
UPDATE
==============================

- dcnews.ro - http://www.dcnews.ro -
Lt. Alexandru Gheorghe: erou, diversionist sau nebun. Alege din cinci ipoteze propuse de experți
Posted By Ion Voicu On Ianuarie 31, 2012

Locotenentul protestatar, Gheorghe Alexandru, rămâne o enigmă a Pieței Universității. Întâmpinată cu multă simpatie, acțiunea sa civică a eșuat într-un demers fără noimă. Locotenentul a propus alegeri organizate de Armată, dar și un sistem de luare a deciziilor în care să dețină 50 la sută din control, ulterior retractând aceste mesaje transmise de media.

În prezent, se află angajat într-o ”bătălie” administrativă cu conducerea MapN, încercând să-și conserve beneficiile, în cazul că va fi dat afară din Armată. De la proteste în numele ”poporului” la o banală dispută de Codul Muncii ... ce ar putea justifica gestul ”locotenentului erou”? Specialiștii în politologie și comunicare consultați de DeCeNews au identificat cinci ipoteze:

 1. În situațiile extraordinare, persoanele cu un psihic deviant își arogă roluri mesianice. Totuși, locotenentul a fost testat psihologic de mai multe ori, în cadrul activităților sale profesionale, iar ipoteza unei afecțiuni psihice pare a fi exclusă.

 2. Unii tineri idealiști sunt dispuși la sacrificii personale, considerând că trebuie să acționeze indiferent de consecințe. Această ipoteză ar fi fost cea mai plauzibilă, în cazul lt. Gheorghe, dacă nu dovedea o remarcabilă stăpânire de sine și o pregătire temeinică a retragerii. Astfel, el a evitat cu dibăcie capcanele întinse de presă, menținându-și discursul la nivelul unor fraze general valabile, care să exprime susținerea față de protestatari, fără să-l angajeze politic. Pentru unii experți în comunicare publică, prestația sa din Piață și, ulterior, de la televiziuni, pare a fi învățată, nu spontană. Cunoașterea și interpretarea regulamentelor arată o premeditare a acțiunii, nu o revoltă spontană, mai cred specialiștii. Pe de altă parte, deraierea discursului spre soluții aberante (juntă, alegeri militarizate) ar fi un argument în sprijinul lipsei de premeditare, de genul ”atâta l-a dus capul”.

 3. Puterea ar fi încercat să creeze un lider al Pieței, pe care să-l poată controla. Astfel, locotenentul ar fi un diversionist, pregătit de serviciile speciale. Pe baza notorietății dobândite prin participarea la proteste în haină militară el ar fi preluat, după excluderea din Armată, conducerea operațiunilor, dirijându-le spre zona convenabilă lui Traian Băsescu: ”PDL=USL=Aceeași mizerie”. Tot pe baza capitalului de simpatie acumulat, lt. Gheorghe putea relansa partide anemice, gen Noua Dreaptă, sau ar fi putut consolida PP-DD, care au mesaje similare. Ipoteza poate fi combătută, în primul rând fiindcă era foarte riscantă pentru Putere. Mesajul ”Armata e cu noi” putea aduce mulți oameni în Piață, oricum fiind nefavorabil pentru Colaiția la guvernare. În plus, Armata nu se grăbește să-l ”martirizeze” pe Gheorghe.

 4. Diversiunea ar fi fost creată în sprijinul Opoziției, de către servicii speciale care se pregătesc pentru ”viața după Băsescu”, așa cum a numit-o Crin Antonescu. Prin gestul lt. Gheorghe s-ar fi dovedit că toate categoriile sociale, inclusiv militarii activi, se opun regimului autoritarist al lui Traian Băsescu. Împotriva acestei ipoteze vin declarațiile ulterioare ale locotenentului, privind alegerile organizate de Armată, la care au reacționat negativ majoritatea celor din Piață.

 5. Actul locotenentului Alexandru Gheorghe a fost spontan, dar ulterior au încercat să profite de el cei de la Putere. Metoda: iată cine vorbește! Se susține prin aceea că Adevărul, un ziar apropiat regimului Băsescu, a fost principalul promotor al mesajelor ”aiurite” lansate de locotenent, după ce s-a întors la Câmpia Turzii.
http://www.dcnews.ro/2012/01/lt-alexandru-gheorghe-erou-diversionist-sau-nebun-alege-din-cinci-ipoteze-propuse-de-exper%c8%9bi/
==============================
Mare este Gradina Ta, Doamne!
==============================

UPDATE 2.
- dcnews.ro - http://www.dcnews.ro -
Locotenentul Alexandru Gheorghe a fost trecut în rezervă
By Crişan Andreescu
Februarie 23, 2012

Ministrul Gabriel Oprea a semnat ordinul de trecere în rezervă al locotenentului Alexandru Gheorghe de la Flotila 71 din Câmpia Turzii, care a protestat în Piața Universității. Decizia ministrului Apărării i-a fost adusă la cunoștință, joi. fostului militar.

Ion Panaitescu, avocatul lui Alexandru Gheorghe, a declarat pentru Mediafax că acesta a fost trecut în rezervă, ordinul fiind semnat, miercuri, de ministrul Gabriel Oprea şi fiindu-i adus la cunoştinţă locotenentului, joi, la Flotila 71 de la Câmpia Turzii.

Locotenentul Alexandru Gheorghe are la dispoziţie două zile să predea cele peste 1.000 de documente pe care le gestiona. Panaitescu a spus că va ataca ordinul în contencios.

"Decizia ministrului Apărării Naţionale de excludere a lui Alexandru Gheorghe din armată va fi contestată în contencios, la Curtea de Apel Cluj. Dacă va fi nevoie, vom merge şi la instanţele internaţionale pentru a se face dreptate", a afirmat Panaitescu.

Flotila 71 Aeriană din Câmpia Turzii a confirmat, în 15 februarie, că în Consiliul de judecată al apelului, reunit în şedinţă, s-a decis cu unanimitate menţinerea hotărârii iniţiale referitoare la locotenentul Gheorghe Alexandru, respectiv "vinovat, cu propunerea de trecere în rezervă".

De asemenea, el a fost găsit vinovat de purtarea uniformei militare pe timpul participării, în data de 23 ianuarie, la mitingul din Piaţa Universităţii din Bucureşti, cu nerespectarea prevederilor Regulamentului de ordine interioară în unitate şi Dispoziţia şefului Statului Major General privind unele reguli pentru portul uniformelor militare. Totodată, el a fost găsit vinovat pentru neînştiinţarea comandantului despre deplasarea şi în alte localităţi pe timpul părăsirii garnizoanei în 23 ianuarie, respectiv în Bucureşti.

Consiliul de judecată al ofiţerilor din Flotila 71 Aeriană l-a mai găsit vinovat şi de "acordarea de interviuri şi declaraţii reprezentanţilor mass-media civilă, fără a păstra echidistanţa politică a armatei şi fără aprobarea comandantului unităţii, şi, totodată, furnizarea unor informaţii exceptate de la liberul acces, respectiv denumirea funcţiei şi a structurii unde se găseşte aceasta".
===========================
=============
=====

91 de comentarii:

  1. Genial: "Cum este posibil ca asemenea oameni sa ajunga militari profesionisti?" ...
    Sunt si ei oameni si mai ales romani! Ce e atata filosofie in intrebarea ADMIN?
    Asta ai asta folosesti!!!
    Mare ganditor si "intrebator" Admin-ul si mai ales "ingrijorat" de "deficitul de imagine" al MApN... De ce nu al MAI, ca ii este mai aproape?
    "Moare" de grija altuia...
    Pacat.
    Iar locotenentul... si-a avut clipa lui de glorie si apoi s-a "stins" ca asta e rolul petardelor sau al artificiilor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca a depasit limita, sa zicem datorita entuziasmului, iar apoi, trezirea undeva foarte sus, unde nici nu visase, i-a provocat unele derapaje. De ce sa nu recunoasten, a fost si "ajutat" de media (A3). Pentru mine ramane gestul, ramane simbolul si e bine ca avem romani ca dl. lt. Alexandru Gheorghe. Baiu-i ca avem mult mai multi boci, basesti, opresti, udrese, si alte mizerii portocalii si uneperiste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect spus "ramine gestul", chiar daca acest lucru pentru unii e discutabil. Trebuia sa ramina doar la aparitia in piata, fara alte comentarii in media. Va fi trecut in rezerva si cu asta, pe moment situatia se va stinge. Oricum de acest baiat vom mai auzi cu siguranta!

      Ștergere
    2. Ai dreptate fane . Asta spuneam si eu .

      Ștergere
    3. Si cam care-i gestul? Si care-i semnificatia gestului ? Sniper one

      Ștergere
    4. PS. In cariera mea inainte de 89, eram considerat excesiv de tolerant si culmea- ca bag democratia in cap subordonatilor!!!? Nu am pedepsit un cadru din subordine si am avut destui!! Chiar si foarte putini militari in termen sau SGv-ei! Cu toate acestea Nu aprob gestul lt.
      Soarta lui va depinde 100% de colegii care-l vor judeca in Consiliul..am experienta si in acest domeniu. Sniper one

      Ștergere
    5. CRISTIANA IRINA ANGHELJan 27, 2012 03:56 PM

      Şi totuşi. Armata este armată.
      Cu reguli stricte. care, volens - nolens, trebuie respectate.
      Dacă vrei să ai opinii proprii treci în rezervă şi ai tot dreptul.
      Mă întreb ce s-ar îmtâmpla într-o bătălie în care fiecare hotărăşte ce ordine să respecte şi pe care să le încalce...
      Şi totuşi. Armata e armată.
      Dacă eu, doar soţie de ofiţer, am învăţat şi am acceptat această lecţie, cum ar putea un ofiţer activ să o uite!?
      Şi totuşi. Armata e armată.

      Ștergere
    6. La varsta lui comandam compania(Lt. maj.) de cativa ani buni. La 28 de ani eram in bazinul minier Motru Cu 150 militari si inca 4 ofiteri si un subof./ Si nu eram inca pe functie de maior. Mi-am facut ,,datoria fata de tara" cum mi-a zis actualul Gen.r Ghiorghiu timp de 1,6ani. Cand m-am intors dupa cateva saptamani de ,,oras" am plecat la Fagaras -scoala de aplicatie batalion! Noi nu aveam timp sa ni se incinga creierii in cap stergand praful de pe niste dischete !!!! S.o.

      Ștergere
  3. @locotenentul Gheorghe Alexandru
    Ai ,,latzit-o'' rau !!!

    ,,Ce-ai făcut? De te-a învățat cineva, rău ți-a priit, iară de-ai făcut-o din capul tău, rău cap ai avut!''

    RăspundețiȘtergere
  4. a dat apa la moara tradatorilor acum ....

    RăspundețiȘtergere
  5. ideile lui au deranjat .
    cred ca nu are pe nimeni in spate .
    de aceea a si cazut in capcana intinsa de servicii si de presa . nu putea fi tras la raspundere pentru actiunea din piata . acum , dupa ce i-su fost "citite " conturile de facebook si opiniile personale , poate fi prezentat ca un nebun , un mic dictator , pericol public - asa cum il descrie plano 10 , care sugereaza tragearea la raspundere ( dpdv penal ).
    actiunea armata , impotriva ordinii constitutionale ? pai ce , a iesit cu tancurile in strada , a intreprins ceva ?
    opiniile pot fi proaste , idioate , neinspirate . dar nu pot fi inchise , la puscarie , stimati domni , mari aparatori ai democtatiei .
    multi dintre voi , adevarati membri ai serviciilor secrete , stiti foarte bine ca , acest locotenent , nu face parte din DGIA - voit faceti confuzia cu "structura de securitate "din care face el parte ( nimic altceva decat fostul "birou documente secrete" ) .
    s-a ajuns aici din cauza nepasarii , prostiei si necinstei politicienilor .
    cati dintre noi , nu ne intrebam : care ar mai putea fi solutia ?
    "armata trebuie sa fie bratul inarmat al natiunii , niciodata capul ei " - spun germanii . si asa este . dar , unde a fost capul natiunii ( clasa politica ) , pana acum ?
    si ca sa fiu rau : basescu , voiculescu , paunescu , nastase , diaconescu ( nu DDD )samd , sunt politicieni sau " fosti " membri ai serviciilor secrete ?
    ei , au incalcat ordinea constitutionala , cand au luat puterea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @TUPAK
      citat:
      ...."dupa ce i-su fost "citite " conturile de facebook si opiniile personale..... "(care de fapt sunt publice nicidecum personale,ca altfel nu scria tampeniile alea)




      Nu stiu de ce ai pus cuvantul "citite' in ghilimele..
      Eu am intrat pe contul lui de facebook si EXACT ASA A SCRIS!!!
      Intra si tu si vezi cu proprii ochisori:):)

      Ștergere
    2. ar fi inutil sa-ti explic ceeea ce nu ai inteles din prima ( in privinta conturilor personale - libertatea de exprimare ) . nu intamplator esti fan basescu .
      nici nu ai fost atent la ce a spus locotenetul . a avut loc o discutie privata , intre el si membrii comisiei sau comanda unitatii . acea discutie a fost facuta publica ,in acelasi timp consemnata in documente , ca si cum ar fi nu opinii , ci cerinte ale locotenentului . metoda veche , securista .
      in acest sens am spus "citite " , l-au provocat la discutie , prin intermediul "jurnalistilor " , afland tot ceea ce gandeste .
      in continuare , au prezentat public , rastalmacit , tot ceea ce locotenentul credea ca discutat " off the record " .
      faptul ca intreaga presa il demonizeaza acum , este cea mai buna dovada ca habar nu au ce este cu el . il lovesc de frica . nu el este un pericol in sine , ideile lui . si deranjeaza pe toti . inclusiv pe administartorii de bloguri .
      tupak amaru

      Ștergere
  6. am uitat sa semnez

    tupak amaru

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca asta este dus definitiv cu pluta.
    S-a crezut un Napoleon, un Mesia, cine stie ce!
    A dat indicatii superiorilor, ultimatum, la care astepta raspuns!
    Iata ce declara la un moment dat presei, cu gurita lui:
    ......................
    „Am propus ca Armatei să-i fie încredințată pe durata de o lună administrarea acestei țări. Armata să-și ia angajamentul ca într-o lună de zile să organizeze alegeri libere și democratice, supravegheate de presa română liberă", a declarat tânărul. În opinia sa, Armata ar fi fost potrivită să asigure democrația. „Superiorii m-au întrebat: bun, și ce invocăm? Le-am spus că situația de urgență. Dacă acum, când oamenii sunt în stradă, nu se poate invoca asta, nu știu ce să mai spun", a mai arătat locotenentul.
    ..............
    Daca asa arata eroul national, salvatorul natiunii, mai bine ne lipsim!
    Cat de tampit poti fi pentru a incuraja asemenea dezaxati?

    RăspundețiȘtergere
  8. @Neacsu,
    Ia-ti ,,simbolul'' de mana, si mergeti urgent la un medic psihiatru sa va consulte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca un asemenea individ ajunge sa fie considerat "erou" atunci inseamna ca sistemul medical trebuie reformat de urgenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O intrebare ar fi cum a trecut de vizita medicala, de probele psihologice! Nu vedeti ce fata are? Sufera saracutul, prin toti porii! O alta ciudatenie, spusa, scrisa si semnata de natafletul-eroul-natiei, este acumularea in timp a tot felul de frustrari! El inca de anul trecut ( ce inseamna sa nu ai obiectul muncii la serviciu, sa poti sta in nestire pe net si sa fii platit cu 'jde milioane pe luna !!!! ), anunta pe FACEBOOK ca va face una de pomina!!! Deci, deraiatul si-a premeditat faptele! Mai mult, si-a transferat pe unul din blogurile SCMD, o mare parte din fisierele personale! D'aia se lauda Dogaru la A3 ca el are ... "docomente"!

      Ștergere
  10. @CEZAR
    Daaaa CEZAR cand era locotinent era tot asa "ca biscuitele pe dunga"??
    Bai pifanilor unde sunt "trapezul" pectoralii si "caramizile' de pe abdomen:):)
    ...ca gheorghe e piticanie(e bun pt lupta corp la corp ca pifan hi,hi)trei ca el iau intr-o mana,dar el e "destept"...lucreaza cu "entelectul"hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce pectorali la Cezar, ca el era mai negru ca un cur de ceaun de mamaliga! N-ai vazut cum recunoaste MAIMUCA ca datorita "calitatzurilor" sale era abonat permanent la munci agricole si minerit?
      Io zic sa nu i se dea pensie militara ci pensie de CAP-ist.

      Ștergere
    2. @ DC - aflai eu pe ici pe colo ca matale tragi puternic la cantar- peste 100 Kg.!!!
      Bai omule, da aia e grasime nene si pe ici pe colo slanina!!
      Ia viseaza matale la un mars de 80km /2 zile si mai stam de vorba..de nu toti am pazit niste oratanii puse pe trepied ( nu cred ca erau Volhoave)!!!!!

      Ștergere
  11. @@Stelian P
    Am scris inca din prima zi....erou cu E MARE l-au numit unii.
    E de tot RASU'-PLANSU'(astea chiar merita scrise cu mejuscule)
    PS O tara compusa din "Eroi si revolutionari"
    unde gasesc si eu un om normal???(definitia eroului o gasiti in DEX-se potriveste oare cu "Eroul" vostru hi,hi
    PS1 Dar mai avem si martiri si orase martir unde vrei si unde nu vrei in RO
    E de tot rasul!!!....
    De hiroshima,nagasaki,stalingrad,leningrad,dresda,varsovia,potsdam,rotterdam
    nu mai zic nimic.Noi avem orase martir si la popleaca din deal hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  12. ...si chiar berlin de ce nu???....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, du-te de te culca nitel ca iar ai incurcat sticlele!

      Ștergere
    2. AnonimJan 28, 2012 05:26 AM -- Da de ce nu zici ,,Niste sporuri ca la mina ?" Apropo primele Lunare si Trimestriale nu mi le-au bagat. Dracu le mai gaseste acum!
      Nu eram ,,abonat" mi-am facut datoria si m-am intors!! In Bg.miniera care lua fiinta chiar atunci mi s-au propus functii bune, Am multumit frumos si mi-am trecut oamenii in rezerva si am plecat la...armata!!
      PS. sunt blondulet cu ochi albastrii-ca R.Redfort !Sic uratule!!)

      Ștergere
    3. Bai fiti atenti,mergeti pas,pas pe blogul lui NeaChascavalul,da incet bai ca sta la panda!!
      Sa vedeti ce perdaf ii trage H..ieroina. Mama ,mama.iar a dat-o in gard ! Cred ca tilifonul e la baza ,bata-l vina!!l

      Ștergere
    4. Fi-i-ar a dreacului de tilifon sa-i fie, dar macar ia spor de radiatii la pensie, ori presteaza la negru?

      Ștergere
  13. Bine Cezare si io am fost la mina ca s-aduc lumina, dar la cules de castraveti cu curul pe 2 rinduri ca tine, n-am fost. Tu esti suparat? Si eu sunt ca si tine, datorita faptului ca nu mi s-au gasit veniturile din perioada de minerit! Mai mult, conform M116/2002 trebuia sa am gr.I-a de munca pt.16 ani si m-am trezit cu gr.a II-a. No mai fa pe-a "fata mare si fudula si cu c...rul rupt de s...la" ca nu tine.
    PS. Oricum tu ramii un baiat simpatic cu care prefer sa conversez desi, in gindire esti ca broscoiul lui Oltean: oac, oac!

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca sunteti asa de curajosi......,de ce nu va semnati"ANONIMILOR"Eu nu cred o iota din speculatiile parsive ,atit ale mass-media(gen.CIUTACU,etc.)si nici a celor care nu au nimic sfint pentru aceasta tara.Ofiterul a crezut intr-un model si e un idealist,crezind ca poate face ceva bun pentru tara.Hamesitii,hahaitii si bocii....., se tem ca nu mai au pe cine si ce suge.Cheltuielile cu intretinerea celor care il urmaresc si-l haituiesc pe acest tinar.....,cine le deconteaza?!

    RăspundețiȘtergere
  15. MEG55,
    ==========
    Esti intr-o mare si grava eroare!
    Noi cei de pe aici, ne-am luat "strict" dupa ce a spus cu gurita lui, natafletul asta de ofiter! Iar ce a spus, nu-i face cinste, dimpotriva, trebuie sa sperie pe orice om normal la cap! In alta ordine de idei, stai linistita: nimeni nu urmareste pe nimeni, iar de haituit ... doar in padure! Prea v-ar place multora sa fiti bagati in seama! Urmariri, servicii!

    RăspundețiȘtergere
  16. Baiatul asta a iesit pe post si a spus ce vrea ! L/a auzit cineva spunand un cuvant despre ceea ce spune ministerul ? Eu unul nu . Sa aud eu cum o ia razna si atunci sunt de acord cu cei care il acuza. Dar sa il aud eu ? Nu comandantul nu subordonatii lui Fratila. Mie imi miroase a facatura .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai urmarit suficient de atent subiectul!
      Ia cauta pe net si citeste interviurile acordate presei!
      Ia vezi cum se lauda cu RAPORTUL-ULTIMATUM inaintat sefilor!
      Ziarul Adevarul are publicate in serie, zi de zi, dar si in altele! Practic toata presa scrisa, audio-video a fost focalizata pe acest subiect, care i-a pacalit pe multi. Valoare...ZERO!

      Ștergere
  17. @micutzul
    Iti dau un link mai jos. Pe pagina respectiva gasesti mai multe imagini.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NsyYXZqeHDc#!

    RăspundețiȘtergere
  18. @AnonimJan 28, 2012 02:07 AM :
    Cetzarushule ... SGV-ei , inainte de 1989 ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut dupa 97 sau cand au inceput sa apara. Cam primele serii me-au trecut prin mana!! Uite ca nu m-ai prins !!Sniper one

      Ștergere
    2. Tu esti la fel ca si Locotenentul-- CADRE SI MILITARI IN TERM. INAINTE DE 89 ,CADRE MIL. IN T. SI SGVEI DUPA 2000- Acum ii bine CAP SEC? sniper one

      Ștergere
  19. Scroafa-i moarta-n popusoi ! Au ajuns curuldeleu si cetzarushul sa se "muste de c.r" unul pe calalalt ... Don CorleoneJan 28, 2012 05:11 AM
    CEZARJan 28, 2012 05:27 AM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ano+kkt 09.08(ca sa fiu sigur de adresa)
      prostalaule iti fuge pamantul de sub picioare???Nu-ti mai da scmd-srl banutu' si acu' prestezi ore suplimentare???ce sa zic ?esti prost dar prost rau si mai ales rau intentionat."Prostul nu e prost destul pana nu e si fudul"
      E cazul tau anonim prost ce esti!!
      Ti-au luat 100-200 din pensie(pe care oricum n-o meritai)si acum ai turbat.Am mai vazut gunoaie ca tine tovarase.
      Eu cu CEZAR chiar ne-am pus pielea la bataie(la instructie) nu ca tine in birou la cafele si pasarici.Esti un NEMERNIC si stii foarte bine asta.Doar popa te mai vindeca de ura.Eu o sa-ti pun monede pe ochi,ca prea ai multa ura in suflet gunoiule

      Ștergere
    2. ano=kkt 09.08


      MAI BINE NE MUSTI TU PE AMANDOI DE ...
      Degeaba te straduiesti sa bagi strambe.N-ai nici o sansa

      Ștergere
  20. @AnonimJan 28, 2012 09:07 AM :
    Cetzarushule tu , ori esti timpit , ori esti timpit ... Ia vezi ce ai scris aici :

    "AnonimJan 28, 2012 02:07 AM
    PS. In cariera mea inainte de 89, eram considerat excesiv de tolerant si culmea- ca bag democratia in cap subordonatilor!!!? Nu am pedepsit un cadru din subordine si am avut destui!! Chiar si foarte putini militari in termen sau SGv-ei!"

    Si-atunci cum : "Uite ca nu m-ai prins !!Sniper one" ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti la fel ca si Locotenentul-- CADRE SI MILITARI IN TERM. INAINTE DE 89 ,CADRE MIL. IN T. SI SGVEI DUPA 2000- Acum ii bine CAP SEC? sniper one

      Ștergere
    2. @DC De ce nu trebuie sa sperii de persoanele supraponderale.
      1. Persoanele supraponderale au o rezistenta la efort foarte mica – deoarece consuma multa energie miscandu-si kilogramele, bateria acestora se consuma destul de repede, trecand cu greu de 30 de secunde de efort sustinut.
      2. Persoanele supraponderale au o motricitate scazuta – pentru ca trebuie sa miste un volum mare, acestia sunt in general amotrici, fiindu-le greu sa se coordoneze si mai ales sa poata lovi eficient in cazul unul conflict.
      3. Persoanele supraponderale au o viteza de lovire foarte scazuta – deoarece procentul de grasime este foarte mare, explozia musculara necesara unei lovituri eficiente este foarta mica, acestia fiind previzibili in miscari.
      4. Persoanele supraponderale au probleme in a se ridica – in majoritatea conflictelor pe “strada” se ajunge la un momentdat la sol, fie in urma unei lovituri, fie in urma unei “trante”. Odata ajunsi la sol, acestia au probleme in a se ridica.
      5. Persoanele supraponderale sunt antitalente sportive – tocmai faptul ca nu fac sport este unul dintre motivele pentru care oamenii se ingrasa. Sniper one

      Ștergere
    3. 1.vino si verifica
      2.idem 1
      3.Nu cred ca ai vrea sa vezi viteza de lovire(nici n-ai sa apuci sa vezi)
      4.In cazul meu sunt fabulatii
      5.Or fi antitalente e ok
      Acum sa punem lucrurile la punct.Chestia cu "obezul care sunt" a nascocit-o idiotul gourkha iar anumiti dobitoci "au pus botul" sau mai ales le-a convenit situatia.Sunt sigur ca printre voi e unul care ma cunoaste personal,dar tace mucles ca e scmd-ist
      Hai sa ne vedem si sa vedem care-i grasu' si care-i viteza de reactie!!
      In rest sunt baliverne care nu ma intereseaza.Hai sa ne vedem face to face babalacilor
      PS daca ti se pare ca la 1,87m si 97kg sunt obez (la varsta mea) tare as vrea sa va vad pe voi .Nu va e rusine sa mintiti chiar in halul asta????

      Ștergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. unul are o singura problema.A PIERDUT SI NU POATE SA RECUNOASCA!!!
    Se agata de jigniri.Doar atat mai are la dispozitie....de fapt mi-e mila de el indiferent ce spune.bietul perdant crede ca acum rezolva el totul.E de ras cat pot fi unii de prosti."Blogurile le vor rezolva problemele" hi,hi....ca de munca nici nu vor sa auda

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am crezut ca totusi ai simtul Umorului ! Se pare ca nu !!
      Daca nu ma insel, tu ai inceput! Daca ai uitat verifica mai sus, pana nu dispare pagina!~
      Sincer imi pare rau si REGRET ca am continuat, crezand ca ai chef de glumite!!!

      Ștergere
  23. ADMINISTRATORE: STOP MASINA! BANDA INAPOI CA 'TU*I CEARA MAMEI EI DE TREABA NU NE MAI IMNTELEGEM!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  24. @CEZAR (verde)
    Nu fac glume cu clone/maimutoi fara simtul raspunderii/fake-uri(oameni lipsiti de simtul onoarei-cum esti tu de pilda "verzitura"Nu meriti respectul meu si al nimanui "verzitura"
    asa cum il imiti pe originalul CEZAR(rosu) asa ma imiti si pe mine(corleone)Esti doar GUNOI!!De ce te-as respecta daca TU nu te respecti???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. faptul ca esti asa prost e doar vina ta si atat.Crezi ca ai fost spiritual??Te-nseli amarnic,esti doar dus cu capu'.Te compatimesc.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cam mare inghesuiala aici la sfirsit! Azi e duminica, mai mergeti si voi la biserica, poate vi se mai iarta din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  27. Taci Czare c-acu vin si te iau cu lopata, ca tot nu esti gata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am schimbat numele si-am sters comentariile de-aseara, ca dupa cum vad sunt unii (Curleonul) slabi de inger si cu minte putina...N-as vrea ca nataraul sa patzeasca ceva din cauza EI!
      Cezare nu vrei sa te rad-nu barbieresc cu coasa pe picioare? Auzii ca esti paros si pe fata si pe dos. Ori poate vrei sa-ti mai cioplesc ceva din penzie...

      Ștergere
    2. Boc coseste- pensii calculate naspa(mai are cateva),ajutoare sociale date la medici. prof. sportivi de performanta, muncitori cu carca in Ue, indemnizatii babane pentru cei care nici nu au vazut piata in 89 etc Face bine ? Eu sic ca DAAAAAAA

      Ștergere
  28. Ati ,,mutit'' in urma ultimei interventii pe sticla a ,,strabunului'' nostru(dupa capetina seaca si vopsita) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BOculet ii mare.Boculet ii tare !
      Cu a lui coasa ,barbiereste Frate
      Pensii supradimensionate si nemeritate !
      Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
      Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
      Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!! Eminovici

      Ștergere
  29. Iata unde am ajuns!
    Iata ce afla mapamondul despre Romania!
    Bravos natiune, si la mai mare cu idiotii neamului!
    ==============================
    VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI ALEXANDRU GHEORGHE PROPUNE IN NUMELE ARMATEI :
    „Am propus ca Armatei să-i fie încredințată pe durata de o lună administrarea acestei țări. Armata să-și ia angajamentul ca într-o lună de zile să organizeze alegeri libere și democratice, supravegheate de presa română liberă”, a declarat tânărul ofiter. În opinia sa, Armata ar fi fost potrivită să asigure democrația.Pe buletinele de vot, Alexandru Gheorghe a propus să apară toate partidele politice. „În plus, pe lângă partide, am propus să fie trecută și monarhia constituțională, cu armata alături, ca garant al democrației, cum scrie și în Constituție”
    CIA ;traducere libera din limba engleza
    - Cea mai importanta publicatie militara Info Mondo Mlitar anunta sprijinul armatei romane.http://militar.infomondo.ro/actualitate/te-salut-locotenente.html
    ARMATA PREIA PUTEREA SI GARANTEAZA ALEGERI LIBERE !
    ARMATA SALVEAZA SI GARANTEAZA DEMOCRATIA ROMANA !
    Ce propune locotenentul Alexandru Gheorghe de fapt?! Se propune o UN GUVERN MILITAR, dizolvarea Parlamentului, rasturnarea prin forta a Guvernului si a Presedintelui, preluarea puterii de catre Armata Romana, suspendarea Constitutiei, schimabarea formei de guvernamant si impunerea, tot cu ajutorul Armatei, a unei noi organizarii institutionale si anume Monarhia Constitutionarea
    ORGANIZAREA DE ALEGERI LIBERE CORECTE SUB SUPRAVEGHEREA MILITARA

    CIA ( traducere libera din limba engleza )
    OFITERUL ROMAN ESTE DE FAPT UN IMPORTANT OFITER ….MAIOR IN SERVICIUL DE CONTRAINFORMATII AL ARMATEI. CONDUCE O CELULA A OFITERILOR DIN CLUJ CARE TINE LEGATURA CU ZECI DE CELULE IN TOATA TARA. DESPRE ACEASTA ORGANIZATIE VORBESTE COL DOGARU SEFUL SINDICATULUI OFITERILOR PENSIONARI ..”.MISCAREA LOCOTENTILOR DIN CLUJ .
    PROCLAMATIA MILITARA DE LA CLUJ : GUVERN MILITAR SI REGELE MIHAI CA SEF AL STATULU
    Ofiterul in numele grupului revolutiona a solicitat sefului Statului Major General, printr-o hartie scrisa, un plan de masuri care prevede intre altele constituirea unui guvern militar. ”Am solicitat acest guvern militar pentru ca numai cu ordine putem scoate tara din Acesta a mai cerut ca seful statului sa fie Regele Mihai si sa fie organizate alegeri libere in 30 de zile.
    CITITI MATERIALUL ANTERIOR
    OPERATIA COD “ARMATA E CU NOI ” A INCEPUT !
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/01/raport-cia-revolta-armatei-romane.html
    Sursa: Robert Horvath-Deva
    =========================
    http://bloguri.piatza.net/armata-va-prelua-puterea-in-romania-organizand-alegeri-libere-si-corecte/
    =========================
    Cei care ati sustinut pe idiot, sunteti multumiti?
    Cat de credibili mai putem fi ca tara, natiune?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NeaChascavalu - primministru !
      Mai terminati ! A zis un locotenent !
      Daca zicea macar un General cu o stea care musai sa fie comandant
      de Divizie- mai treaca mearga!!

      Ștergere
  30. Conform propriilor spuse, locotenentul Gheorghe a fost scos în stradă de propria conştiinţă.

    Ofiţerul a încălcat grav câteva reguli militare şi, probabil, niţel şi jurământul şi a ieşit pentru a-i taxa pe acei politicieni care i-au descris în ultimul hal şi în mod iresponsabil pe românii strânşi să protesteze.

    În plus, şi din nou conform propriilor spuse, Alexandru Gheorghe s-ar face portavocea unui grup de ofiţeri români tineri, cu credite, copii şi alte cele probleme gospodăreşti care strâng în chingi atâţia şi atâţia tineri în ziua de azi, indiferent de sfera socio-profesională în care se regăsesc.

    Gestul, însă, şi argumentele livrate publicului într-un mod nefiresc de senin de către un ofiţer al Armatei române ar trebui să ne tulbure mult timp de acum încolo.

    Dacă tânărul în uniformă este realmente sincer, iar în afară de conştiinţa care nu mai tace nimic nu se află în spatele său, atunci el, personal, dar şi Armata, în general, au o mare problemă.

    Întâi, pentru că locotenentul Gheorghe activează într-o structură militară profesionistă, România renunţând de ceva vreme la vechiul model în care erau aruncaţi în bocanci şi trimişi pe câmpul de sfeclă la instrucţie toţi tineri de sex masculin şi de o anume vârstă din România.

    Prin urmare, procesul de selecţie a cadrelor, zice-se, s-a îmbunătăţit semnificativ, iar gradul de profesionalizare a crescut dramatic.

    Cazul domnului Alexandru Gheorghe dă însă peste cap toate aceste urmări logice ale reformării Armatei, iar dacă nu minte atunci când spune că a fost desemnat de câţiva ofiţeri să plece în Piaţa Universităţii, atunci situaţia are meritul de a te lăsa fără grai.

    De ce? Dacă nişte proteste care încă nu au ceva cu adevărat spectaculos - nu cresc în amploare (cu excepţia celor organizate direct de partidele de opoziţie), iar pe de altă parte nici nu vehiculează revendicări prea închegate - şi dacă un context general care încă ţine România departe de derapaje precum cele din Grecia au fost suficiente pentru a da în clocot nervii unuia sau ai unor tineri ofiţeri, altfel instruiţi să gândească şi să acţioneze la rece, ei bine, în acest caz, se pune încă o dată problema calităţii procesului de recrutare din armata română.

    Mai mult, locotenentul Alexandru Gheorghe, potrivit din nou propriilor spuse, activează ca ofiţer într-o structură de protecţie a documentelor clasificate.

    Am acea bănuială că, pe astfel de posturi, nu ar fi acceptaţi chiar toţi naivii şi infantilii din lume. Prin urmare, dacă tânărul locotenent a fost copleşit de emoţii intense, la apelul conştiinţei, mă întreb unde i-a fost în tot acest timp raţiunea, călită prin instrucţie, şi de când nu mai funcţionează ea ca un cenzor la pulsiunile naturale?

    Oricum am da-o, locotenentul Gheorghe, care face raiting în uniformă din Piaţa Universităţii şi din studiourile Antenelor lui Dan Voiculescu, a decis să plece la război cu gloanţe oarbe.

    Iar acum, ipoteza a doua: ofiţerul este manipulat de terţi, caz în care ieşirea sa în stradă ar căpăta proporţiile unei ciocniri astronomice între interesul naţional şi interesul de grup.

    Dacă s-ar dovedi asta, singura soluţie ar fi demisii înî bloc ale unor ofiţeri de rang înalt, în frunte cu ministrul Apărării.
    Rezervistul-şef Dogaru a născut pui vii şi îi hrăneşte în Piaţa Universităţii - Romania Libera

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai terminati ! A zis un locotenent !
      Daca zicea macar un General cu o stea care musai sa fie comandant
      de Divizie- mai treaca mearga!!

      Ștergere
    2. TRISTULE HI HI!!
      "Ofiţerul a încălcat grav câteva reguli militare şi, probabil, niţel şi jurământul"
      Cum e aia cu a "a incalcat nitzel si juramantul"adica e pe grade de comparatie...a incalcat,putin,mai mult ....cat de mult sau doar un pic?
      esti tembel pur si simplu!!

      Ștergere
  31. Basinescu a spus in citeva rinduri ca Romania a iesit din recesiune.Cine l-a crezut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti raspund eu jidane Isatzic:):)

      Merge Ion la biserica si se spovedeste
      -Parinte am pacatuit!
      -Cum fiule?
      -Am pacalit un evreu.
      -Asta nu-i pacat fiule e un miracol.

      Ștergere
  32. Puneti-va perne la buci,ca urmeaza sa vrea matelotul sa ne-o traga(la asistatii proveniti din armata,ba chiar si activilor)dupa modelul ,,executiilor'' dela politie.Acum se aranjeaza ,,probele''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci sa vezi bucurie!
      Nu este de ras, nici deloc exclus!
      Multumiri din inima, lu'nea daoaga!

      Ștergere
  33. Bei, iar nu sunteti cuminti? Ia vedeti voi ca odata "harshti" pensioara! Parca-l vad pe Czar la capsuni in Spania, sau la cules de castraveti la turcaletzi...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa-i culeaga pe burta. Castravetii, castravetii

      Ștergere
    2. Pai daca e harshti pensioara,multumiti-i lu' dogaru
      oricum pe dogaru il doare la basca,el se aranjeaza iar prostalaii si-o iau in bot.
      Punem pariu si peste un an mai vedem ce si cum....
      pupati-l pe dogaru!!Consecintele nu vor intarzia sa apara.
      Chiar sunteti dobi' si nu vedeti ce se pregateste??

      Ștergere
  34. cum spunea tot el:
    "Vae victis" dobitocul dogaru habar nu are cine o sa fie "victis"(el sigur NU)
    Ca de demnitate si onoare ......mi-e rusine ....bani,bani,bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #

      BOculet ii mare.Boculet ii tare !
      Cu a lui coasa ,barbiereste Frate
      Pensii supradimensionate si nemeritate !
      Taie cu indarjire,ajutoare de tot felul-chiar si de incalzire !!
      Lasa fara sprijin si ajutor de benzina
      Posesori de scutere, jipuri... si dragline!!! Eminovici

      Ștergere
    2. Bey,bey ci versuri cu substrat,.......

      Ștergere
    3. Se pare ca nu mai are cui plati pensii:v-a amortit gerul pe toti!!!

      Ștergere
  35. Sa-ti fie rusine, comisare Burcu!
    Pe ce te-ai bazat cand ai afirmat despre acest tanar, ca a spus sau a scris elucubratiile de mai jos:

    "Dizolvarea sau desfiinţarea Parlamentului; Invocarea stării de urgenţă în ţară; Conducerea ţării şi administrarea statului român de către Armată - locotenentul Gheorghe Alexandru să facă parte din Consiliul Militar care, în viziunea sa, ar urma să gestioneze destinele ţării, iar ofiţerului să îi revină 50% din puterea de decizie; Aducerea regelui ca şef al statului şi instaurarea monarhiei constituţionale - Monarhia constituţională este o soluţie, având Armata ca garant al democraţiei şi suveranităţii, potrivit Constituţiei".

    Pe comunicatul lui Oprea? Pe cuvantul lui Oprea?
    Tu chiar il mai crezi pe acest om al minciunii, adusa la paroxism?

    Veti afla in urma procesului in justitie (nu-l vom lasa singur pe acest tanar erou)cine si cum minte!

    Inca odata, sa-ti fie rusine, mai ales daca ai copii!...

    Fara stima,
    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Dumitru Rinciog,
      Stiu demult ca respectul, buna-cuviinta nu face casa buna cu domniile voastre! Firesc ar fi sa nu va raspund. Dar nu ar fi demn din partea mea! La intrebarea pe ce m-am bazat? Simplu! Tot ce este in postare si comentariile facute de mine, sunt CULESE din mass-media! Nimic nu am inventat eu. Toate sunt "aparute", cu subiect si predicat, la virgula! In rest, numai de bine! Este problema voastra ca promovati ANARHIA, dezordinea si haosul! Vadit, sistemul nostru de valori,educatie difera!

      Ștergere
  36. Culese din mass media? Pe un subiect asa sensibil? De cand esti atat de naiv si te lasi manipulat de mass media?
    M-am convins ca avem sisteme de valori diferite si educatie diferita. Sper sa se convinga si cititorii, cat de curand, ce fel de om esti.

    Dumitru Rinciog

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt si voi ramane acelasi om!
      Consecvent cu mine insumi, cu educatia si valorile in care cred.
      Atacurile la persoana nu va fac cinste, dar asta nu va preocupa!
      Important de stiut, d-le ofiter Rinciog, faptul ca niciodata nu am bagat si nu voi baga mana in banii altora! Nu sunt naimitul nimanui. Sunt propriul meu stapan. Un om demn, cu multa onoare. Niciodata nu m-am catarat sa-mi fie mie bine, pe naivitatea unora.

      Ștergere
    2. Poate si-a gasit si Rinciog ministru !!!?? Ca Pricina si-a gasit !!Este ,tineti-va bine locotenentul GHEORGHE !!!Sa nu ma intrebi de unde stiu,caci am auzit cu urechile mele cand Pricina cu gurita lui la Tv.a3 declara !!
      Nu am nimic cu locotenentul! Trebuie insa sa admita faptul ca a gresit!Si sa suporte pedeapsa ! Asa cum de fapt declama in piata - sper ca nu a uitat!!
      Ma uluieste fariseismul unora ca cei mai de sus . In alte imprejurari voi l-ati fii belit pana acum!! Acum insa aveti impresia ca va slujeste scopurilor meschine!! Rahat !!Sniper one

      Ștergere
  37. Locotenentul Alexandru Gheorghe exclus din Armată.
    -------------------------------
    Consiliul de Judecată de la Unitatea Militară din Câmpia Turzii a decis, luni seară, excluderea din Armată a locotenentului Alexandru Gheorghe, militarul care a protestat în Piața Universității.

    Avocatul locotenentului a confirmat, pentru "Adevărul",că membrii Consiliului de Judecată l-au găsit vinovat pe Alexandru Gheorghe pentru toate cele patru capete de acuzare: neînștiințarea comandantului despre deplasarea și în alte localități pe timpul părăsirii garnizoanei în data de 23 ianuarie 2012, respectiv în municipiul București; participarea în data de 23 ianuarie 2012 la mitingul/demonstrația din Piața Universității ; purtarea uniformei militare pe timpul participării la demonstrația din Piața Universității și acordarea de interviuri și declarații reprezentanților mass-mediei civile fără a păstra echidistanța politică a Armatei și totodată furnizând informații exceptate de la liberul acces, respectiv denumirea funcției și a structurii unde se găsește aceasta.
    ----------------------
    Corect.
    In armata nu se joaca bambilici cu ordinea si disciplina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locotenentul Alexandru Gheorghe, care a protestat în uniformă militară în Piaţa Unirii din Bucureşti, a fost trecut în rezervă!
      ==========================
      In orice armata, indisciplina se sanctioneaza!
      Gheorghe si-a facut-o cu mana lui!
      I-a iesit politica pe nas!
      Sa-i dea acum paine, sfatuitorii!

      Ștergere
    2. II da DOGARU serviciu ,nu-i duceti grija!!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri