Google Translate

vineri, 20 ianuarie 2012

"Ieşi afară, javră ordinară!". Dar el, ... nu si nu ...!


Sunt multe de discutat cu privire la ce se intampla si cum evolueaza Noul Fenomen,
"Piata Universitatii - Editia 2012".
Cautati sa priviti mai adanc, interrelational lucrurile!
Cred ca stiu De ce tace, Presedintele Basescu!
Nu toate sunt, ce par a fi!

===============================
Liderul liberal Ludovic Orban a fost huiduit şi bruscat, joi seară, de unii dintre manifestanţii din Piaţa Universităţii, care i-au strigat "Ieşi afară, javră ordinară!".

Un grup de protestatari condus de liderul liberal Ludovic Orban a ajuns, joi seară, în Piaţa Universităţii.

Alţi protestatari l-au huiduit pe Orban şi l-au împins pe aceste spre un cordon de jandarmi.


"Ieşi afară, javră ordinară!", i-au strigat liberalului unii dintre manifestanţi.

Alţi protestatari strigau "Ce caută ăsta aici?".

Orban a părăsit, ulterior, zona Pieţei Universităţii.

Liderul liberal a mai fost huiduit în Piaţa Universităţii marţi seară.

Sursa:
Ziarul Financiar


Se merita sa punctam:
Incrancenarea unora, de a ramane mereu in prima linie!
Neobrazarea de a se crede de neânlocuit!
Haitele de praduitori ... adulmeca sange proaspat!
Lupii alfa, oricum nu mai sunt Ludovic, DD, Iri, Lis etc. etc.
Ehee ... dar cat de multi altii, inca avem, se cred ei!
Admin

33 de comentarii:

  1. TOP GUN
    Salutare,tuturor!!!!!!!
    Dincolo de tot ceea ce se intampla,dimineata,in mijloacele de transport in comun,fara sa vreau am asistat la o discutie intre doua doamne!!!!!!Una din doamne ,avea baiatul in Anglia plecat,cu sotia la munca!!!!!!Ii daduse telefon,mamei,doamnei din autobuz sa-i spuna ca seara a intrat pe GOOGLE EARTH si si-a vazut blocul ,masina din parcare si pe cele ale vecinilor!!!!!Doamna,mama,nu l-a intrebat pe fiu,de ce a facut asta,dar am vazut-o cand ii povestea prietenei, ca o lacrima i se prelingea pe obraz si vocea ii tremura!!!!!!Si atunci, ne intrebam de ce nu ne gasim locul in tara noastra, de ce dorul de tara asta ne macina,de ce suntem alungati de ai nostri conducatori,de ce suntem niste suflete ratacite,de ce ne-am pierdut identitatea??????
    Poate se vor scrie tomuri despre revolutie si manipulare,dar dincolo de cuvinte sunt sufletele noastre,viitorul nostru si al copiilor nostri!!!!!
    UN WEEKEND EXCEPTIONAL SI,SA FITI IUBITI FOR EVER!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Poate se vor scrie tomuri despre revolutie si manipulare,dar dincolo de cuvinte sunt sufletele noastre,viitorul nostru si al copiilor nostri!!!!!"
    Ori ai tasta defecta, ori ai o obsesie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere
  3. TOP GUN
    Stimate anonim???????
    Care ar fi obsesia????????? In loc sa-mi contorizezi obsesiile,asta,in viziunea ta,mai bine ai incerca sa scrii despre subiectul postat de Admin,stiu ca deliciul vostru e sa-njurati pe oricine,ca doar sunteti ofiteri......OARE???????S-ar putea sa am eu,o imagine idealista despre ideea de ofiter,deh,educatia bunicilor mei!!!!!!
    UN WEEKEND EXCEPTIONAL SI,SA FITI IUBITI FOR EVER!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Top Gun bine c-ai preluat schimbul! Mai fratilor "tineti" comentariile aprinse (in sensul de a nu se stinge) pe blog, ca-i pacat! Io am ceva treburi si din pacate nici lui Czar n-am timp sa-i mai dau la gioale! Hai salutari tuturor, iar celor care aveti mai mult timp disponibil in aceste zile comentati !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .. dar un masaj cu ..finalizare,asa repewde se poate totusi ......??!! Sniper one

      Ștergere
    2. Rapanului de Cezar de la 03:51
      Du-te si te culca! Iar ai baut mitilic!

      Ștergere
  5. Mei, mei, mei ...
    Orbetele asta a "lut-o" ... si marti si joi?
    Mei, mei, mei ... cred ca era beat! Manga!
    Cu asa lideri, unde dreak sa mergem?

    RăspundețiȘtergere
  6. Avind in vedere evenimentele din ultimele zile propun ca pe linga ..”desfiinţarea Curţii Constituţionale;.Desfiinţarea DNA, ANI şi CNSAS,” sa cereti si desfiintarea jandarmeriei precum si arestarea de urgenta a tradatorilor care inca o conduc.
    N-ar fi o idee rea sa cereti si desfiintarea SPP-ului (cel putin pina scapati de Basescu).

    RăspundețiȘtergere
  7. Deputatul PNL Ludovic Orban e un om perseverent: la doua zile dupa cea fost huiduit in Piata Universitatii si i s-a recomandat "Orbane, pleaca de aici, ca dai de belea!", s-a aventurat din nou in mijlocul celor care scandau "PDL -USL, aceeasi mizerie!". El sustine ca cei 1% care nu-l simpatizeaza l-au lovit cu "un cot, un genunchi".
    =======================
    Deputat ... rasul lumii!
    Fost ministru ... rasu'plansu!
    Aloo, PNL, baga nenicule "neste" detergent!
    Crinee, termina curatenia pana la alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna seara,Domnule Burcu.Nu e prima data cand lasati impresia ca stiti mai mult decat spuneti!O faceti si acum.De ce credeti ca nu am pricepe ce ne dezvaluiti?Citesc cu placere ceea ce scrieti.E adevarat,nu si comentariile nazdravane.Stiu ca pierderea unui cititor nu inseamna mult.Dar totusi ce vroiati sa ne impartasiti?
    Stramb

    RăspundețiȘtergere
  9. Si iata cum o autospeciala SMURD destinata salvarii de vieti se transforma in autospeciala a jandarmilor pentru transport persoane turbulente. O fi corect? Care sunt atributiile unui paramedic (fie el si cadru militar pompier)? Ce drept au fortele de restabilire a ordinii publice sa transforme o autospeciala de transport raniti, bolnavi, etc. intr-o banala duba? Cine va raspunde pentru asta? Daca personajului in cauza nu era necesar sa i se acorde ingrijiri medicale, de ce a fost luat cu targa si bagat in autospeciala SMURD? Alo, domnule IGAS, unde esti? Vei fi gasit pana la urma.

    RăspundețiȘtergere
  10. @D-le gh.stramb,
    Cu tot respectul va salut si va doresc toate cele bune! Aveti dreptate, nu este prima data cand mi-as fi dorit sa spun mai multe. Din pacate insa, lipsa feedbak-ului necesar unui dialog serios si responsabil, m-a determinat sa aman ori sa renunt definitiv. Regretabil, nu a fost sa fie! Am visat sa avem aici, cu adevarat, o platforma de discutii. O noua Poiana a lui Iocan! Fara aere de smecheri, culori politice, grade ori functii! A fost un vis frumos, un vis in care am crezut! Dar ... suntem departe, foarte departe de ce am dorit sa fie! Multi s-au opus proiectului din necunoastere, din neantelegere, dar au fost destui, si care l-au sabotat! Oameni poate nevinovati, dar li s-a cerut de la centru! Devenisem in mintea paranoica a unora, alaturi de Neacsu şi alţi câţiva, dusmanii SCMD-ului! Cine doreste sa vada cum s-a scris aceasta ISTORIE, il invit sa citeasca Arhiva blogului, de la inceputurile sale! Apoi sa discute, sa arunce eventual cu pietre! O seara buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  11. Zeci de oraşe din SUA îşi tipăresc propriile bancnote, un semn al lipsei de încredere în administraţia de la Washington şi a modului în care gestionează criza economică.

    Potrivit CNN Money, în 2009 existau cel puţin 20 de bancnote locale în SUA, iar numărul lor a crescut în ultimii doi ani, la fel şi interesul comunităţilor de a adopta bancnotele deja existente. Un fenomen nou este că congresmani din zece state americane încearcă să introducă bani alternativi, sub forma de monede de aur sau de argint. Este vorba despre Virginia, Georgia, Carolina de Sud, Idaho, Tennessee.

    Constituţia SUA interzice statelor să tipărească bancnote proprii, lasând însă posibilitatea baterii de monede alternative. Oraşele au însă dreptul de a emite şi bancnote. Conditia este ca toate acestea să aibă la bază valoarea dolarului SUA şi să nu semene deloc cu dolarul.

    CNN oferă exemplul "life dollar", creat în 2004 de Francis Ayley. Tranzacţiile cu asemenea moneda se desfăşoară în general online. În acest moment, numărul celor care folosesc life dollar este de 700.

    În Fayetteville, Arkansas, se emite "trade dollar", egal ca valoare cu dolarul SUA. Aici, proprietarul unui automobil îşi poate plăti mecanicul în această monedă, iar acesta din urmă o poate folosi la magazinele din oraş sau la stomatolog.

    "Când te duci şi cumperi cherestea de 100 de dolari, o parte din profit părăseşte oraşul şi ajunge în diferite colţuri ale lumii, fără să se mai întoarcă înapoi", spune Rich Creyer, cofondator al "trade dollar", care se declară un apărător al micilor economii locale.

    http://www.cotidianul.ro/zeci-de-orase-din-sua-tiparesc-propriile-bancnote-170370/

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna dimineata Dl.Burcu.De ce spuneti "Din pacate insa, lipsa feedbak-ului necesar unui dialog serios si responsabil.,......."?.Multi dintre noi am raspuns si am apreciat calitate articolelor puse in discutie.Muti dintre noi (eu sunt unul)parcurg celelalte pagini care sunt interesante(Ex: Romania megalitica).Nu calitatea articolelor postate in discutie este problema,ele sunt la fel de interesante,de actualitate, ci calitatea slaba,fara estenta,deloc in sprit de gluma,cu poante fara haz, plus celelalte pe care eu le-am scris pana acum de 4 ori pe acest blog, sunt motivele pentru care nu se mai comenteaza asa cu se facea pana acum vreo 6-7 luni.Nu arunc cu pietre pentru ca nu e genul meu,dar cu riscul de a fi injurat de multi de pe acest blog, spun ca Dl.Neacsu, Plano 10 au dreptate cand educa oamenii care comenteaza pe blogurile dansilor prin stergere.Este o modalitate de educatie, ii educa.Acelasi cititor de 2,3,ori pe zi al blogului Dvs, si........comentator din cand in cand.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  13. Si uite asa Dragose, somnul ratiunii naste mici dictatori de opereta-ca sa nu le spun altcumva, gen Plano si Neacsu, care doresc sa-si impuna propriile puncte de vedere si "promoveaza" un "dialog" cenzurat cu ce cei care doresc sa le posteze pe bloguri! Nu m-ar mira ca si vreun motto din ala gen "Munca te elibereaza" sa apara prin zona aceea in curind.
    Uite, eu sunt un cititor/comentator fidel al acestui blog inca de la infiintarea lui si tin sa-ti spun ca nu intotdeauna am comentat articolele postate din diferite motive; mai mult sau mai putin obiective. Ce apreciez eu in "antiteza" cu tine este faptul ca TOATE comentariile cititorilor indiferent de parerile acestora au ramas postate aici si n-au fost fost sterse ca la altii. Asta inseamna democratie si nu "bagarea pumnului in gura"!
    Cit despre "calitatea slaba,fara estenta,deloc in sprit de gluma,cu poante fara haz, plus celelalte"- cam dezlinata exprimarea, te rog sa ne luminezi cum ar trebui sa fie "calitativ si cu esenta" comentariile noastre;

    PS. Revenind la amorteala de pe bloguri-poporul nostru apvist este ocupat cu verificarea deciziilor de revizuire si intocmirea jalbelor de rigoare, incit nu cred ca-i mai arde in acest moment de comentarii. Asta este situatia obiectiva "din teren" si nu altceva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neacsu, in primul rand trebuie sa raspunda la intrebarea ,,cine te plateste Neacsule ?''.
      Dar acum nu poate sa raspunda la intrebarea de mai sus, deoarece este ocupat cu amenintarea si timorarea jandarmilor care si-au facut datoria, atat pe blogurile personale cat si in cotidianul ZIUA VECHE, alaturi de ziaristul Marius Batca, fiul fostului scrijelitor de hartie din fosta presa comunista a armatei Ilie Batca zis si Biliuta care acum combate jandarmii pe blogul ,,Tolba cu sageti''.
      Probabil ca dupa terminarea scenariului, va trebui sa raspunda la intrebare.

      Ștergere
  14. @icleanu
    sunteti sigur ca nu v-au ramas reminiscente de la scmd sau pcr??
    de pilda din intrebarile puerile puse de dvs(in domeniul pensiilor) pe diferite bloguri m-am convins de "profesionalismul" dvs.Desi la momenrul acela radeam cu gura pana la urechi,credeti-ma ,m-am abtinut sa va raspund,dar nu pot rezista la infinit.Daca simtiti nevoia de asemenea educatie de ce nu va autoeducati.Eu o numesc cenzura si nu consider ca un blogger sau altul tb sa-mi faca sau nu educatie.Daca vreau scriu,daca nu e NU.Daca blogger-ul lasa comment-ul bine daca nu e dreptul lui sa stearga.Va e clar??(dar asa se pierd cititorii)
    PS va dau un mic exemplu(urat dar urat de tot)
    La un moment dat am comentat pe blogul plano de vre-o 3 ori am postat dupa care imediat am sters propriile comment-uri deoarece mi se pareau deplasate.
    BUUUN!!! ce-a facut "mister" plano?? ....cu de la sine putere si-a permis sa repuna coment-urile mele pe blog desi eu le stersesem.Vi se pare fair-play??
    Va spun eu este o MARE MAGARIE!!!Maine poimaine va scrie pe blogul lui cu ID-ul meu. Cum vi se pare domnule naiv Icleanu??

    RăspundețiȘtergere
  15. Hai mey Curleoane mai da si tu din minuri, mai zi ceva! Nu vezi ca suntem criticati pt. absenta la program, bunicule? Mey ce-ti face nepotica? Sa fie sanatoasa si sper sa nu semene la fire cu tac-su mare...Hi,hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Sunteti toti la ,,revolutie''?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CHIORU BETIV SI PADUCHEI PDLACI NU IES AFARA NUMAI MORTI,O SA LE INDEPLINIM DORINTA.

      Ștergere
  17. Curulede leu ... dar atunci cind pretenaru' tau cetzarush (mai nou se numeste pamela) sterge intr-o veselie comentarii cum se cheama ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pomelo,Pomelo este pretina care scrie in lipsa CeTzarusului dela tastatura ,,care este,, ,
      ,,pe persoana fizica''.

      Ștergere
    2. ce sa-ti raspund?...ca esti prost??.As fi prea elegant....
      esti doar gunoi.

      Ștergere
    3. mai sus a scris un "anonim demn" si fara cunostinte de gramatica

      Ștergere
  18. nu te-ai saturat de copy/paste??Mai si gandeste.Poti???

    RăspundețiȘtergere
  19. Curleoane fugi tataie si fierbe biberonul ca plinge aia mica de foame. Hai lasa vrajelile de 2 lei si tunde-o!
    @10:00 Cetzarus si-a facut operatie de sex. A luat sexul de la broasca lui Oltean si-acum oracaie pe toate blogurile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  21. @ano 11:56
    nu meriti raspuns(adminul il stie deja)

    RăspundețiȘtergere
  22. ALO 112, SMURDUL? Veniti repede de-l luati pe curleonu!

    RăspundețiȘtergere
  23. Dragilor, va place fotografia mea din livretul militar?

    RăspundețiȘtergere
  24. Fostul premier Petre Roman a fost busculat, miercuri, de câteva zeci de oameni adunaţi în Piaţa Universităţii pentru a treisprezecea zi de proteste, Roman fiind ajutat de o grupă de jandarmi să iasă din grupul de protestatari care îl îmbrânceau.

    Fostul premier a ajuns pe trotuarul din faţa Teatrului Naţional puţin după ora 16.00. Imediat protestatarii adunaţi deja acolo l-au înconjurat şi au început să-l împingă, astfel că jandarmii s-au văzut nevoiţi să intervină pentru a-l proteja.

    Roman este al patrulea politician respins la protestele din Piaţa Universităţii în ultimele câteva zile. Anterior, Dan Diaconescu, Irinel Columbeanu şi Ludovic Orban au fost şi ei busculaţi de protestatari atunci când au apărut între ei.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri