Google Translate

joi, 12 ianuarie 2012

Lovitura de gratie, data multor magistrati incompetenti, corupti, abuzivi! Felicitari Ministrului Justiţiei, D-lui Cătălin Predoiu!


Legea răspunderii magistraţilor, cea mai mare victorie a ministrului Justiţiei.

 Independenţa prost înţeleasă de unii magistraţi şi absenţa unor pedepse persuasive în cazul judecătorilor şi procurorilor care au derapat de la rolul lor a condus la promovarea şi adoptarea unor modificări legislative privind răspunderea magistraţilor, validate, miercuri, de Curtea Constituţională.

Cu unanimitate de voturi, judecătorii Curţii Constituţionale au decis că este constituţională hotărârea Plenului Senatului de adoptare a proiectului de Lege pentru modificarea şi completarea Legii 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor şi a Legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, referitor la răspunderea disciplinară a magistraţilor şi reorganizarea Inspecţiei Judiciare.


Astfel, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, obţine cea mai mare victorie, implicit în disputa sa cu lideri din sistemul judiciar.

Cătălin Predoiu afirma, la momentul adoptării modificărilor legilor 304 şi 317, că este nevoie de cenzură în privinţa derapajelor justiţiei şi de extinderea titularilor dreptului de acţiune în ceea ce priveşte iniţierea cercetării disciplinare a magistraţilor prin includerea ministrului Justiţiei, a procurorului general al României şi a preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ).
Până astăzi, doar Consiliul Superior al Magistraturii putea iniţia o astfel de acţiune.

Reprezentanţii instituţiilor şi organizaţiilor profesionale ale magistraţilor susţineau că modificările Ministerului Justiţiei privind titularii acţiunilor disciplinare împotriva judecătorilor şi procurorilor încalcă principiul constituţional al separaţiei puterilor în stat. Concret, membri ai Executivului - ministrul Justiţiei şi procurorul general al României - s-ar amesteca în treburile justiţiei.

Cătălin Predoiu arăta că extinderea sferei titularilor de acţiune disciplinară şi la ministrul Justiţiei, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi la procurorul general al României este cel mai controversat punct din acestă lege, contestatarii susţinând că acesta ar încălca independenţa magistraţilor şi ar fi un amestec al politicului în justiţie.

Demnitarul a subliniat că ceea ce poate iniţia ministrul Justiţiei în privinţa cercetării disciplinare se desăvârşeşte în secţiile CSM, "de către sistemul judiciar însuşi". "Nu există niciun fel de amestec în ceea ce priveşte modul în care se rezolvă aceste sesizări",
a spus el.

"În acest moment nu există o răspundere eficientă şi aceasta produce derapaje şi trebuie să puneţi capăt acestui lucru. O puteţi face prin acest proiect într-un mod care prezervă separaţia puterilor, care asigură în continuare ultimul cuvânt justiţiei asupra oricărei cercetări disciplinare", le-a spus, în decembrie, Cătălin Predoiu senatorilor.

Ministrul Justiţiei a făcut apel la senatori ca, atunci când votează, să uite pentru o clipă de culoarea politică pe care o poartă. "Statul nu funcţionează dacă nu există o răspundere reală pentru fiecare dintre puteri. Guvernul este cenzurat de către Parlament. Actele Guvernului sunt cenzurate de către justiţie. Actele Parlamentului sunt cenzurate de către justiţie. Cine cenzurează derapajele justiţiei?", a întrebat acesta.

Pe de altă parte, Predoiu a menţionat că este falsă afirmaţia că magistraţii nu îşi doresc legea. "Fals. Unii dintre liderii lor nu doresc legea", a punctat el.

În argumentaţia sa, Cătălin Predoiu a dat, printre altele, exemplul bătrânului Octavian Dumitrescu, care a fost trimis să doarmă în pădure săptămâni pentru că în mod abuziv a fost deposedat de casa în care locuia şi asupra căreia avea drepturi, "dovedindu-se ulterior că este o eroare judiciară".
"Nimeni nu a răspuns", a precizat ministrul Justiţiei.

De asemenea, Cătălin Predoiu a menţionat "Cazul Tyssen" - "un dosar care stă în instanţe de 30 de ani şi pune probleme inclusiv sub aspectul credibilităţii României ca stat în raport cu partenerii externi, publici şi privaţi" (în acest caz CSM a constatat durata excesivă a cauzei, prin gestionarea defectuoasă a acesteia pe parcursul a 27 de ani şi a dispus sesizarea Serviciului de inspecţie judiciară pentru judecători pentru a analiza săvârşirea unor posibile abateri disciplinare în instrumentarea cauzei referitoare la dispoziţiile care reglementează repartizarea aleatorie a cauzelor, soluţionarea cu celeritate a cauzelor şi nerespectarea normelor de procedură-n.r.).

Predoiu a invocat, pe de altă parte, sutele de memorii pe care ministerul le primeşte anual şi care primesc ca răspuns faptul că ministrul Justiţiei nu poate declanşa nici un mecanism care să verifice dacă în aceste cazuri există sau nu o eroare judiciară.

Pe de altă parte, el a subliniat că ministrul Justiţiei va putea declanşa o cercetare disciplinară, dar că acesta va fi judecată mai departe de secţiile CSM (secţia pentru judecători, respectiv cea pentru procurori).

Cătălin Predoiu menţiona, de asemenea, o scrisoare primită în urmă cu câteva zile de la Comisia Europeană, de la secretarul general al Comisiei care coordonează Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi în care se arată că "un sistem efectiv şi robust al Inspecţiei Judiciare şi al disciplinei în sistemul judiciar va fi cheia care arată că se abordează cu adevărat problema integrităţii în sistemul judiciar".

Senatul a adoptat, cu 75 voturi "pentru", 30 de voturi "împotrivă" şi şase abţineri, proiectul de lege care extinde sfera abaterilor disciplinare în cazul judecătorilor şi procurorilor şi înfiinţează Inspecţia Judiciară ca personalitate juridică.

Proiectul de lege extinde sfera abaterilor disciplinare în cazul magistraţilor, inclusiv prin introducerea sancţiunii disciplinare a suspendării din funcţie pe o perioadă de până la şase luni.
Proiectul înfiinţează Inspecţia Judiciară ca structură cu personalitate juridică în cadrul CSM.
Senatul este Cameră decizională. Proiectul fusese respins de Camera Deputaţilor.

Prin proiectul de lege, promovat de Guvern, se înfiinţează Inspecţia Judiciară, ca structură cu personalitate juridică în cadrul CSM. Inspecţia Judiciară ar urma să acţioneze independent şi se va ocupa cu analiza, verificarea şi controlul magistraţilor. Inspecţia Judiciară urmează să fie condusă de un inspector şef, ordonator principal de credite, numit de plenul CSM pe un mandat de trei ani, cu posibilitatea unei singure înnoiri, în urma unui concurs organizat de CSM.


Abaterile disciplinare definite de lege sunt: manifestări care aduc atingere onoarei sau probităţii profesionale, încălcarea prevederilor legale referitoare la incompatibilităţi şi interdicţii privind judecătorii şi procurorii, atitudinile ireverenţioase în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu faţă de colegi, personalul instanţei, inspectori judiciari, avocaţi, experţi sau martori.

De asemenea, constituie abateri disciplinare desfăşurarea de activităţi publice cu caracter politic sau manifestarea convingerilor politice în exercitarea atribuţiilor de serviciu, refuzul nejustificat de a primi la dosar cererile, concluziile sau actele depuse de părţi, nerespectarea de către procuror a dispoziţiilor procurorului ierarhic superior, nerespectarea în mod repetat şi din motive imputabile a dispoziţiilor legale privind soluţionarea cu celeritate a cauzelor, nerespectarea secretului deliberării şi al altor informaţii de aceeaşi natură.

Absenţele nemotivate de la serviciu, imixtiunea în activitatea unui alt judecător sau procuror, folosirea funcţiei deţinute pentru a obţine un tratament favorabil din partea autorităţilor sau intervenţiile pentru soluţionarea unor cereri, nerespectarea în mod grav sau repetat a dispoziţiilor privind distribuirea aleatorie a cauzelor, participarea directă sau prin persoane interpuse la jocurile de tip piramidal, jocuri de noroc sau sisteme de investiţii pentru care nu este asigurată transparenţa fondurilor
sunt şi ele considerate abateri disciplinare.

De asemenea, nerespectarea deciziilor Curţii Constituţionale ori a deciziilor ICCJ, precum şi exercitarea funcţiei cu rea-credinţă sau gravă neglijenţă constituie abateri disciplinare. Reaua-credinţă există, potrivit proiectului de lege, atunci când judecătorul sau procurorul încalcă cu ştiinţă normele de drept material sau procesual, urmărind sau acceptând vătămarea unei persoane.

Grava neglijenţă există, potrivit proiectului de lege, atunci când judecătorul sau procurorul nesocoteşte din culpă, în mod grav, neîndoielnic şi nescuzabil, normele de drept material şi procesual.


Sancţiuniile disciplinare care se pot aplica judecătorilor şi procurorilor, proporţional cu gravitatea abaterilor, sunt: avertismentul, diminuarea indemnizaţiei de încadrare lunare brute cu până la 20 la sută pe o perioadă de până la şase luni, mutarea disciplinară pentru o perioadă de până la un an, suspendarea din funcţie pentru o perioadă de până la şase luni şi excluderea din magistratură.

Acţiunile disciplinare în cazul abaterilor săvârşite de un judecător se exercită de Inspecţia Judiciară prin inspectorul judiciar, de ministrul Justiţiei sau de preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Acţiunile disciplinare în cazul abaterilor săvârşite de procurori se exercită de Inspecţia Judiciară prin inspectorul judiciar, de ministrul Justiţiei sau procurorul general al Parchetului de pe lângă ICCJ.

Sunt introduse, de asemenea, noţiunile de exercitare a funcţiei cu gravă neglijenţă ori rea-credinţă, precum şi existenţa condiţiei "bunei reputaţii" ca o cerinţă de acces şi menţinere în funcţie.

Consiliul Superior al Magistraturii consideră că legea astfel adoptată are prevederi care aduc atingere independenţei judecătorului, atât din perspectiva controlului asupra fondului hotărârilor judecătoreşti, cât şi în ceea ce priveşte reanalizarea unor hotărâri definitive şi irevocabile, precum şi implicarea Executivului în declanşarea acţiunii disciplinare împotriva judecătorilor şi procurorilor.

Până în prezent, nicio acţiune de regres exercitată de stat împotriva magistratului care, în exerciţiul funcţiunii sale judiciare a cauzat eroarea judiciară, nu s-a materializat în practică din 2004 (când au intrat legile magistraţilor în vigoare).

Până miercuri, în România magistraţii erau printre puţinii care nu răspundeau pentru erori comise.

(Material realizat de Departamentul Social, social@mediafax.ro)
--------------------------------------------------------------------------------


O Lege vadit necesara!
Au trebuit 22 de ani, pentru a infrange cerbicia unora!
De reparatii, de tot raul facut, nici macar o vorba!
Cu toate imperfectiunile, este o mare victorie!
Felicitari senatorilor, care au votat Legea!
Felicitari Ministrului Justiţiei,
D-lui Cătălin Predoiu!
Admin

67 de comentarii:

  1. Cine a cerut CC sa-si spuna parerea ?

    Daca aceasta CC a spus ca este buna legea ... deja apare un foarte mare semn de intrebare asupra "bunatatii" legii ... Aduceti-va aminte ca aceeasi CC a spus ca magistratii , si numai ei , au dreptul la pensie de serviciu ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Corect ceea ce zice Anonimul de la 9, 38 (???!!!- nu bate ora postarii cu ora locala). Cine le-a cerut acestor jegosi de la CC sa-si dea cu parerea? Am ajuns ca legile facte si votate de 400 maimuce si aprobate de King Kongul de la Cotroceni sa fie aprobate/dezaprobate de alti TILHARI? Curtea asta a lui Peshte trebuie desfiintata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii nu vad padurea, din cauza copacilor!
    Subiectul este Legea răspunderii magistraţilor, nu CC!
    A celor care se credeau mai presus de Lege, oscior de Dumnezeu!
    A celor care in cei 22 de ani, au contribuit prin incompetenta, coruptie si abuzuri la nenorocirea multora, dar si plata a sute de milioane euro despagubiri! A raspuns vreodata cineva? NU. S-a platit de la buget! Punct.
    Pacat de comentariile irosite aiurea, doar asa ... in dorul lelii! Pacat ca nu stim sa ne purtam singuri de grija! Sa gandim solutii, la problemele care ne dor si ne framanta! Regretabil uneori, limbajul folosit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bine domle nu sunt jegosi sunt intruchiparea lui Zeus pe Pamint. Dar totusi n-am inteles: Cei de la CC ce sunt, zarzavagii cumva?

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta ere si ideea : daca aceasta CC a aprobat aceasta lege ... inseamna ca legea este "dupa chipul si asemanarea" celor care manipulesc CC-ul acesta ... DE acord ... sa-i bata la c.r pe judecatori (n-ar fi mai bine sa-i inscriem in pedeleu si sa-i critice in sedintele de partid ?) dar sa nu spuneti ca o CC de natura celei actuale a aprobat o lege pentru popor ... e numai o treaba ca sa-i faca pe magistrati sa asculte "poruncile" pedeleilor...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mei, mei ce liniste suspecta...Ori ati plecat la Tg. Mures la manifestatie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Scuze, in afara subiectului:
    Ce sa fie, ce sa fie??!!
    Informatie care necesita confirmare si din alte surse (unitati, garnizoane): s - a cerut situatia cu sumele compensatorii primite la trecerea in rezerva de fiecare cadru militar conform OG 7/1998.
    Poate confirma cineva?
    Tuturor, toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca exista acel cineva care a cerut acele situatii (in asa fel incit sa aflam si noi) , atunci : ori este timpit ... ori este timpit . Trimitea ordine (cu atentionarea : "Mucles ... ca altfel dracu' va ia) la unitati (si la arhive) sa-i trimta aceasta situatie ... si gata ...
    Ca sa nu spunem ca putea trimite astfel de ordine , precis , cu nume , perioada si unitatea de unde a iesit ...

    Dar ... este posibil ... idiotii s-ar putea sa nu stie ca au toate aceste date !

    RăspundețiȘtergere
  9. Mei astia se joaca cu focul! SMURD nu, ISU nu, POLITIE nu...
    E un NU PE LINIE! Ce-a ajuns tzarisoara asta; sa fie condusa de niste cetzarushi, popouvici...

    RăspundețiȘtergere
  10. Ce-o sa mai rid de cel de-si zice "sniper one ot TM"-si inca de alti citiva, cind vor trebui sa dea banutzu inapoi! Ca doar sa nu le moara numai unora capra...Czare "totul sau nimic" ca la poker. Ai tot ris de supararile unora pe-aici si-ai tot facut glume de-ale tale de 2 bani. Ei uite...ce-ti spuneam eu mai demult "ca Dumnezeu e sus si vede". Dar, chiar daca s-ar aplica o asemenea masura tembela, ma voi duce personal la generalul izmana si-i voi propune ca lovelele sa fie proprite numai de la tine si de la ala cu boala copilariei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...asa sa faci vere ! Pana acum lumea presupunea te plimbi mult prea mult cu ..pluta ! Dupa...se va convinge tot marlanul!!! Sniper.one!

      Ștergere
  11. De retinut, doua PROBLEME:
    ========================
    1. Dupa cum vedeti, specialistii de la Blogger lucreaza intens (de aici si unele derapaje in setari), pentru imbunatatirea modului de a comenta! Nu avem decat a multumi frumos si a astepta cu ..rabdare!
    2. In ce priveste lumea noastra, a PENSIONARILOR ...
    Zilele acestea, s-a intamplat ceva ... ff IMPORTANT. Din pacate, vad ca NIMENI nu acorda ATENTIE, pe nimeni nu intereseaza! Fratilor, este de rau! M-am abtinut sa postez MATERIALUL, deoarece pe nedrept, vad ca unii colegi ma acuza de ... manipulare, dezinformare, dorinta de rating etc.! Deazamagit, ma gandesc la modul SERIOS sa-mi vad doar de mine si numai de mine! Este greu sa primesti palme, pentru ce crezi ca ai facut bine! Este ff dureros!

    RăspundețiȘtergere
  12. Uitînd că militarii sunt sclavii onoarei , un mare număr din generali cu patru stele vor fi acuzaţi de implicare în fapte de corupţie astfel:
    - Afacerea “Tofan ”– Mihail Eugeniu Popescu şi Eugen Manolache Bădălan (au fost condamnaţi la 4 ani cu suspendare)
    - Afacera “Motorola “– Victor Atanasie Stănculescu
    - Afacera “Ristop”- Eugen Manolache Bădălan
    - Afacera “Schimburi de teren M.Ap.N.- Becali” – Dumitru Cioflină
    - Afacera”Diplome titluri universitare”- Mircea Mureşan şi Eugen Manolache Bădălan
    - Afacera” Răpirea din Irak”- Constantin Degeratu
    - Afacera”Transferuri ilegale la Dinamo”- Nicolae Berechet
    - Afacera”Rompetrol”- Nicolae Berechet
    - Afacera”Schimb teren Vidraru”- Nicolae Berechet
    - Afacera”Fruvimed”- George Ioan Dănescu
    - Afacera”Ţigareta II”- Gheorghe Bucşe
    - Afacera”Banca Internaţională a Religilor”- Gheorghe Bucşe
    - Afacera”Tipografia SPP”- Dumitru Venicius Iliescu
    - Afacera”Case pentru generali”-Constantin Degeratu, Vasile Apostol,Tiberiu Costache,Viorel Bîrloiu, Nicolae Păştinică.
    - Afacera “Uzi”- Dumitru Venicius Iliescu
    - Afacera”Automobile blindate pentru SPP”- Dumitru Venicius Iliescu
    - Afacerea”Trafic cu combustibil în Iugoslavia”- Dumitru Venicius Iliescu
    - Complicitate cu mafia ţigănească din Strehaia - Dumitru Venicius Iliescu
    - Procurarea apartamentului cu 7 camere- Dumitru Venicius Iliescu
    - Scandalul “Vila din Mogoşoaia”- Dumitru Venicius Iliescu
    Următorii generali cu patru stele au mai fost acuzaţi:
    - Implicare într-o firmă specializată în comerţul de armament şi tehnică militară,care nu era autorizată de instituţiile româneşti din domeniu- Constantin Degeratu
    - Emil Cico Dumitrescu a fost trimis în judecată pentru că a cerut unui afacerist 100.000 dolari ca să-l scape de un dosar penal
    - Mircea Chelaru şi Nicolae Spiroiu au fost supravegheaţi de DSM, potrivit careia “acţiunile acestora prejudiciază cercetarea, înzestrarea şi modernizarea armatei române, dar şi importul şi exportul de tehnică militară”.
    - Mircea Chelaru şi Ion Magdalena au acceptat să fie administratorii unei firme controlate de controversatul om de afaceri Sever Mureşan, girînd cu numele lor afaceri imobiliare de peste 150 milioane de euro.
    - Ion Magdalena că a muşamalizat probe din dosarul Ţigareta II.
    În perioadele anterioare analizate nu am întilnit niciun astfel de caz. În episodul următor vom vedea amplificarea fără precedent a acestui fenomen la cel mai înalt nivel al armatei române
    Fragment din:
    http://scmdfiliala1constanta.blogspot.com/2012/01/v-behaviorurldefaultvmlo.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASTA II O GLUMA,NU?
      PAI CURTEA CONSTITUTIONALA A SPUS CA NU ARE VOIE SA SCADA NICIO PENSIE SI ACUMA SUNT PENSII CARE SCAD SI CU 80%(DACA ERAU AL UNUI PARLIT DE SUBOFITER NU SE SUPARA NIMENI) LA OAMENI CARE AU CONDUS ORASE INTREGI(DPDV MILITAR) SI CARE NU AU FURAT NIMICA(DACA FURAU CEVA ACUMA SE ****** PE PENSIE,PENTRU CA AVEAU BANI MULTI),AU AVUT ONOARE,SI VORBESTE CINEVA DE JUSTITIE,PAI JUSTITIA II MOARTA DE MULT,A OMORAT-O CHIORU BETIV,BINE CA LA SFARSITU ANULUI O SA ISI FACA EL PROBLEME CUM O SA SCAPE DE PUSCARIE

      Ștergere
  13. @AdminJan 13, 2012 04:42 AM - Chiar ma gandeam acum - nimeni nu se gandeste la ce se intampla LA ORA ASTA IN TARA ASTA? Eu sunt la tara dar nu ma dezlipesc de tv.

    RăspundețiȘtergere
  14. Czare, buriu de TM pregateste-i helicopteru lui bashinescu si izmanarului-mentorul tau! Vezi cauta-l si pe Chigru2 ca sa aiba cine conduce trotineta/carutza. Baaa vedeti sa n-o rasturnati!

    RăspundețiȘtergere
  15. Confrim........Pentru ce scot datele acestea nici ei(cei de la unitatati ) nu stiu.Vom vedea.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  16. Daca acest SCMD cu latzosul ala de-l conduce si-i 1/2 militar nu se va trezi, se va alege praful si de sindicat-si bine-nteles de critica lui Neacshu, care-si pierde obiectul de activitate, precum si sursa de inspiratie! Asta toamna cind manifestau politistii la Cotroceni, ce-a zis: "diversiune, maninpulatre...si alte prostii". Atunci era momentul unei lovituri decisive. Dar asa...stati si "luati de la bashinescu"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SSCMD-ul pierde si acum ..startul!! Pana incalta tenisiii...ii gata!!

      Ștergere
  17. Admin, gata hai baga subjectul ala MORTAL, macar sa stim o socoteala! A trecut Sf. Ion si pe vechi si pe nou...asteptam-cel putin vechii clienti. In rest, ne mai hirjonim si noi-ca deh la Nea Cashu-i interzis, ne mai dam la gioale ca la miutza, dar fara ati pune "buna credinta" la indoiala. Hai baga mare ca maenervez si-ndata ii dau vreo 2-3 scatoalce lui Czar!

    RăspundețiȘtergere
  18. scuze "ati" era mai bun parca:):)

    RăspundețiȘtergere
  19. Baaaa NeCisu conduce revolutia la Craiova...

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu, nea Cashcavalu e la Biroul Operatii Craiova, conduce Planul de Operatii! Mizgaleste planurile lui Dogaru cu veshnicele creioanele colorate! De retinut: il are ca of.II pe Czar!

    RăspundețiȘtergere
  21. Admin, hai baga odata subjectu ala, ca deja am cumparat copirsheele. Ce draqu, facem si noi o mica afacere! Bai, voi ceilalti sa-mi transmiteti dimensiunele la colivii. Pt. Cezar il fac pe gratis si din preshpan!

    RăspundețiȘtergere
  22. Ha, ha, ha! Ia uitati-va voi cine e don PLano...
    Copiat acum citeva minute de pe blogul lui Plano. Acum comentariul nu mai exista, ca doar la plano10 lucreaza democratia.
    "Gamesh Ghil spunea...
    13 ianuarie 2012, 23:36
    Pai ce-o sa faca Planule? O sa se pupe cu tine pe la spate ofticosule! Ce rau este Plano sa fii fara caracter asa ca tine! Termina odata cu propagada politica-indiferent de culoarea ei! Ce vrei sa ne dai de inteles, ca "ideile" tale "levolutionare' n-au fost luate in calcul de berbecul ala latzos, si-acu iti platesti politele? Vezi-ti de contorul asta de pe blog care se invirte in folosul tau! N-ai obraz si ti-a mai spus-o cineva acu vreo 2-3 zile".
    Fara sa tin partea nimanui, totusi am vrut sa va arat niste diferente intre unii...care se mai erijeaza in...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ala cu coparse-sa-ti faci pt. tine si neamul tau !
      Nea ChasCavalul a invins la Craiova ! Craiova-i libera de tantalai. Vedeti voi pi dracu!!

      Ștergere
    2. Ba 11:46 fii atent unde bagi degetul! Mai bine da-mi datele atropometrice maimuca, nu de alta dar nu vreau sa stric muc avaua degeaba pe tine. Ia zi ai preferinte la ornamente, sau ajunge doar grunduit? Fiindca azi e Sf.Vasile pe vechi tie-ti fac o reducere la pret.

      Ștergere
    3. bri neam de coparseu-da tie ti-a construit unul falnic si frmos?? hai treci la treaba ca-i graba mare !! S-ar putea sa nu mai ai vreme.hi,hi,hi,

      Ștergere
  23. Mei l-am vazut pe Cezar la demonstratiile din Timisoara! Purta un steag facut din 2 craci de izmana, dar si alea maronii! Mei Cezare macar da-le cu spray de mushte!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cezarele nu uita eu noi iti vrem pensia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La munca marlanilor,nu la intins mana !Sniper one

      Ștergere
    2. Don Vasile -petrece n-are greturi!
      Pe urma ne spune ,,astia sunteti ,atata puteti!!

      Ștergere
  25. Bei cezare sniper 1, ambalajul tau e gata! Ti-am pregatit si niste staniol ca sa nu te alterezi! Hai vino sa-i faci proba! Ceva vata de sticla/zahar preferi pt. gauri? Sau preferi ceara?
    Cioglu

    RăspundețiȘtergere
  26. NU va mai luati de comisar ca-i la manifestatia anti...din Dr. Tr. Severin! E virf de lance! Dar nu stiu unde-i Nea Cash cavalu.
    PS. Insa unde-i latzosul nostru de la SCM... si PLANU cel atotstiutor?
    Admin, speram si noi "tui ceara masii!" la o schimbare in bine, schimbare facuta de cetateni si nu de politicieni!
    Facem si noi haz de necaz....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa il vazuram ! Calare pi un cal dalb si cu lansea in mana! NeaCascavalul condue Craiova pe drumul luminos al victoriei

      Ștergere
  27. Bey ia vedeti voi la A3 cui i-ati dat banii! Domnul Av Chiperea un excroc! Astept criticile maimucei Czar!

    RăspundețiȘtergere
  28. Nea Vasile, Teoretic ai dreptate, dar daca te uiti cui apartin CC si minsitrul justitiei, realizezi ca e o mare pierdere si ca Basescu va conduce de acuma si justitia. Deci.. recomand mersul pe burta.

    RăspundețiȘtergere
  29. PS.Cezar Maimucoiule, noi avem avocatul nostru pe probleme de munca:fost of in jandarmerie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...Pai ce ati avut voi cu munca? Va era bun unul responsabil cu timpul liber! Sniper one

      Ștergere
  30. Neacsule taci! si du-te, du-te...Nu fi ca PLANU, omul cu 2 fetze! Ti-a zis unul ieri ca practici politica testiculului! Hai ia o pauza, zau!

    RăspundețiȘtergere
  31. Cezare curleon, inafara de a rumega la umbra ca un paricopitat, esti un cacaonar! Jos Putorile ca tine si ca curleonu! Ba...daca n-aveai creer de musca verde si tu si curleonu si nu erati niste betzivi, nu va dadeau colegii shutul in cur bine-meritat! Ati luat compensatorii jegurilor si acu o faceti " pe-a fata mare si fudula si cu c...ul ros de p...la"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze pt. limbaj domnule Burcu, dar cind vezi atitia rimatori care se dau cavaleri a dreptatii...

      Ștergere
  32. Nu (cel care esti) putem mult mai mult dar nu ca tine!!Fa primul pas si fii barbat (daca esti); fa propuneri concrete, dar mai ales du-te la Universitate, filfizonule! Eu sint la 500 km de Capitala, in Greerul muntilor, dar ma antrenez la vinatore de (cezarushi, curleoni) si mistretzi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..al dracului ai si internetul cu tine in padure ! Vezi sa nu patesti ca Sarbusa ramai cu unul ....

      Ștergere
  33. Ba da, d-aia s-a inventat wireless-ul! Cezarushule si io am o durda plina cu 2 glonti la radacina si-un dulau de 4 ani care mushca din mirlani!

    RăspundețiȘtergere
  34. bazel09 spunea...
    14 ianuarie 2012, 23:18

    Plano10 spunea...14 ianuarie 2012, 21:08
    Am voi să spun că vorbeşti prosti ?
    Nu o fi Băse fată mare, dar cu rapandule ca Ciucky şi Che javra, mai bine mă mut în Corea de Nord...acolo sunt cel puţin obligat să-l plâng pe urmaşii lui Kim ir Sen !
    Totuşi, încercaţi să vedeţi probleme ceva mai tehnicist, nu cantonate într-o abordare numai şi numai politicianistă!
    Am trăit sub regimurile care îmi sunt oferite de cei doi şi cum nu şi-au schimbat blana, n-au cum să-şi fi schimbat năravul !


    AnonimJan 14, 2012 11:25 PM
    Bazel, daca nu-i convine, Planu rade tot, in numele propriului orgoliu! Acu se dezice si de USL si de SCMD si de altele. Rau e ca omul sa n-aiba caracter! Astia ca Planu ne-au adus unde am ajuns! Lasati-l in plata domnului ca nu merita! Miine s-ar putea sa-l gasiti la UNPR, spunindu-ne cit de rau era in USL!
    PS. Planu, shefu, IP-ul este variabil zilnic. Tu, doar in cazul in care nu esti din "servicii" si ai acces la Google, n-ai cum sa-l afli!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mey, mey ce-i cu nea Vasile ? Ia sa mearga cineva sa-l verifice acasa ,sa vada de-i bine sanatos!!

      Ștergere
    2. Cre ca-i suparat pe noi ca n-am mai comentat, da fiecare a mai avut si treburi, bashca ca unii au mai stat si cu ochii belitzi la teveu!
      Io insa am avut de lucru la greu. I-am finisat copirtz sheul lu Czar, l-am grunduit si lacuit ca sa nu prinda umezeala. E fix 2x0.5x0.7. Sper sa incapa maimuca...L-am facut un pic mai adinc ca sa puna pe fundul lui niscaiva bolovani (desi capul lui ar fi fost suficient)...stiti voi: sa aiba metacentru cit mai jos, ca altfel bildibic s-ar dus la fundul Stix-ului si s-ar fi suparat Charon. Daca as fi lasat doar capul/bolovanul lui acolo, tot n-ar fi fost bine ca s-ar fi scufundat prova. Ehe...ce stiti voi! Astea e lucruri complicate si vreau ca clientu sa fie multumit.

      Ștergere
    3. bai papagalule-sapi groapa altuia si vei da neaparat chiar tu in ea! sniper one

      Ștergere
  35. Domnilor tovarasi si pretini, voi nu credeti ca modul asta grafic de pe blog-cu raspunsuri dedesuptul comentariilor este putzin cam "peste mina"? Mi se pare cam imbirligat, iar atunci cind vreau sa-l altoiesc pe Cezar, ma trezesc ca "dau" in altcineva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fraiere,la bibilica ta e grele!
      Fa cum iti zic-lui Czar fa-i un masaj cu finalizare,pe ceilalti nu-i baga in seama.trage si tu ca orbetele -pe cine nimeresti sa fie primit!! acelasi

      Ștergere
  36. Mey, mey acu venii din Piata Revolutiei din Timisoara. Il saltara jandarii pe Cezar si-l intinsera pe jos mai frate, unde oamenii legii incepura sa-l masoare cu o scula neagra de cauciuc. Noroc cu ei ca astfel aflai cite bastoane de alea incap in lungimea lui Czar; fix 5 bucati. 5x0,4 = 2. N-am gresit cu copirz shelul...

    RăspundețiȘtergere
  37. LA MULTI ANI LIMBA ROMANA. AZI S-A NASCUT POETUL NATIONAL. LA MULTI ANI LIMBA RAOMANA!

    RăspundețiȘtergere
  38. LA MULTI ANI LIMBA ROMANA!
    Ce sa-i cerem lui Czar? El oricum sta cam prost cu ea...el se exprima mai mult prin semne ca maimucele lui.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mai frate ce ordinar basescu asta! A reusit sa ne asmuta unii impotriva altora!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Vasileeeeee ! Revolutia ii in a treia zi ! Blogul lui matale ramase intepenit ca al lui Vis ! Ce faci? Sniper one
      PS. Saracul Ceausescu ,sa fi avut un sfert din jandarmii lui base,ce mai revolutie de ,,catifea "" am fi facut si noi !!

      Ștergere
  40. Mai chiar ati plecat cu totii la levolutie?

    RăspundețiȘtergere
  41. Ba, tu de ce nu esti la manifestatie maimuca? Voi acolo la TM nu mai mishcati?

    RăspundețiȘtergere
  42. Pe cei de la TM i-a calmat Popou viciu ...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri