Google Translate

joi, 5 ianuarie 2012

România, Raiul Infractorilor! Prezumţia de nevinovăţie, platita cu bani grei, duce in derizoriu institutiile statului!


40 de persoane, printre care şi şefi din ROMGAZ, ANRE, Ministerul Economiei, cercetate pentru subminarea economiei naţionale. În dosar apare şi Ioan Niculae


Patruzeci de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi ANRE sunt cercetate penal pentru complot şi subminarea economiei naţionale, a informat, miercuri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.


Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Structura Centrală au dispus începerea urmăririi penale faţă de un număr de 40 de persoane, funcţionari publici cu funcţii de conducere din cadrul SNGN Romgaz SA, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei - A.N.R.E. şi reprezentanţi ai unei societati comerciale din municipiul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de complot şi subminarea economiei naţionale, prev. de art. 167 alin. 1 şi art. 165 alin. 2 C.p.", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT remis agenţiei MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, "în sarcina învinuiţilor se reţine că au desfăşurat activităţi infracţionale care au produs un prejudiciu de 126.000.000 USD patrimoniului SNGN ROMGAZ SA şi bugetului consolidat al statului şi au avut drept consecinţă punerea în pericol a sistemul energetic naţional".

Procurorii au mai precizat că activitatea infracţională a vizat modalitatea de contractare de către societatea comerciala a unor cantităţi considerabile de gaze naturale, la preţuri mult diminuate faţă de cele practicate de SNGN Romgaz SA, obţinerea de gaze naturale doar din producţia internă, "cu eludarea reglementărilor legale în materie precum şi menţinerea facilităţilor acordate societatii, în condiţiile în care înregistra datorii semnificative la plata gazelor furnizate".

"Se mai reţine că activitatea infracţională a generat imposibilitatea repartizării de către SNGN Romgaz SA a rezervelor necesare pentru realizarea programului naţional de înmagazinare şi creşterea importului de gaze naturale, cu consecinţa punerii în pericol a Sistemul Energetic Naţional, ca ramură strategică a economiei naţionale şi subminării economiei naţionale", se mai arată în comunicat.


"Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri este informat în legătură cu faptul că mai mulţi angajaţi ai SNGN Romgaz SA sunt cercetaţi într-un dosar instrumentat de către DIICOT. Respectând principiul prezumţiei de nevinovăţie, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri va aştepta pronunţarea unei soluţii finale în acest dosar, iar în funcţie de aceasta va lua măsurile legale", a comunicat instituţia, la solicitarea MEDIAFAX.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism precizează că în perioada 28 -29 decembrie 2011, la sediul instituţiei au fost audiate 35 de persoane, cărora le-a fost adusă la cunoştiinţă învinuirea, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă loc audierea celorlalţi învinuiţi.

SRI a sesizat DIICOT cu privire la subminarea economiei în cazul
firmei lui Ioan Niculae - surse


SRI a sesizat DIICOT cu privire la subminarea economiei naţionale în cazul firmei InterAgro a lui Ioan Niculae, în această cauză fiind cercetate penal 40 de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei şi ANRE, au declarat, miercuri seară, pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Potrivit surselor citate, persoanele vizate în acest caz au fost monitorizate de Serviciul Român de Informaţii (SRI), care ulterior a sesizat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Ioan Niculae a fost citat iniţial de procurorii DIICOT în acest dosar pentru 29 decembrie 2011, dar a motivat că nu se poate prezenta la audieri, au precizat sursele citate, pentru MEDIAFAX.

De asemenea, în 28 decembrie au fost citate pentru audieri 20 de persoane cercetate în acest dosar, iar în 29 decembrie alte 15 persoane. După audierile din 28 decembrie, în seara aceleiaşi zile, cei 15 învinuţi şi avocaţi ai acestora au anunţat că nu se pot prezenta la DIICOT, au mai spus pentru MEDIAFAX sursele judiciare.


Ioan Niculae: Nu am comis nicio ilegalitate

Omul de afaceri Ioan Niculae afirmă că nu a comis nicio ilegalitate şi că datoriile pe care grupul InterAgro le avea către Romgaz erau eşalonate, potrivit unei convenţii încheiate cu producătorul de gaze înainte de perioada în care a beneficiat de preţuri reduse, iar plăţile erau în grafic.

"Încă nu ştiu pentru ce sunt acuzat, oficial. Am aflat şi eu din presă. Nu am comis nicio ilegalitate, iar alături de InterAgro, alte 13-14 firme au beneficiat de aceste facilităţi", a declarat agenţiei MEDIAFAX Ioan Niculae, proprietarul grupului InterAgro.

O serie de companii au avut posibilitatea, potrivit legii, să cumpere în perioada mai 2009-31 octombrie 2010 gaze exclusiv din producţia internă, la preţuri mult mai mici comparativ cu cele din import.

"Datoriile noastre la Romgaz erau eşalonate, în urma unei convenţii încheiate înainte de acordarea facilităţilor, şi erau plătite în grafic, la zi", a spus Niculae.

Omul de afaceri a afirmat că în perioada mai 2009-31 octombrie 2010 a primit 55% din necesarul de gaze, din producţia internă, şi din cauza faptului că preţurile la import erau mari a ales să funcţioneze doar cu ce a cumpărat de la Romgaz şi să suspende activitatea a trei din cele şase combinate de îngrăşăminte din portofoliu.

"M-au anunţat pe 24 decembrie că trebuie să mă prezint pe 29, dar avocaţii mei erau toţi în concediu, şi din acest motiv nu m-am dus. O să merg săptămâna viitoare", a mai susţinut Niculae.
Sursa:

--------------------------------------------------------------------------------


Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri Serviciul Purtător de Cuvânt şi Relaţii Publice Calea Victoriei nr. 152, 010096 Bucureşti,sector 1 Tel: 021.2025309, Fax: 021.2025.328
5 ianuarie 2012

PUNCT DE VEDERE
În legătură cu ancheta DIICOT, menţionăm următoarele:
Ministerul Economiei, Comerţului si Mediului de Afaceri este informat în legătură cu faptul că mai mulţi angajaţi ai SNGN Romgaz SA, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri şi Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei sunt cercetaţi într-un dosar instrumentat de către DIICOT.

Respectand principiul prezumţiei de nevinovăţie, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri va aştepta pronunţarea unei soluţii finale în acest dosar, iar în funcţie de aceasta va lua masurile legale.
Biroul de presă al MECMA

--------------------------------------------------------------------------------

În afacerea InterAgro anchetatorii DIICOT i-au pus sub acuzare pe foştii secretari de stat Darius Meşca, Tudor Şerban, Viorel Palaşcă, Victor Alesandru Dan - apropiat al lui Ioan Niculae -, din Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, şi pe vicepreşedintele ANRE, Eugen Georgescu.

Pentru complot şi subminarea economiei naţionale a fost începută urmărirea penală, în 14 decembrie 2011, împotriva omului de afaceri Ioan Niculae, Marin Mirea - administrator la InterAgro şi preşedinte al Organizaţiei Patronale a Poducătorilor de Îngrăşăminte Chimice din România Nitrofosfor, Viorel Palaşcă - secretar de stat pentru politica industrială MECMA în perioada 2007-2008, Darius Meşca - secretar de stat pentru energie în MECMA în perioada 2005-2009, Tudor Şerban - secretar de stat pentru energie şi resurse minerale MECMA în perioada 2009-2010, Stelian Bănăţeanu - director general adjunct al Direcţiei de Politici Industriale MECMA, Eugen Georgescu - vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE).

De asemenea, este pus sub urmărire penală şi Dan Victor Alesandru, apropiat al lui Ioan Niculae şi administrator al unor firme conexe domeniului gazifer. El a deţinut funcţia de secretar de stat în 2005 în MECMA.

Este anchetată şi Ioana Apan - director general adjunct, secretar general adjunct în MECMA, fiind numită preşedinte AGA a SNGN Romgaz în 23 iulie 2007, funcţie deţinută până în 7 iulie 2009, când a fost desemnată preşedinte al CA SNGN Romgaz, pentru o perioadă de patru ani.

Anchetatorii i-au pus sub acuzare şi pe Marius Untescu - şef serviciu în cadrul MECMA, numit în 7 aprilie 2005 membru în AGA Romgaz, până la 10 februarie 2009, Adriana Oros - consilier MECMA-OSPI, numită în AGA în 10 februarie 2009, Monica Mitu - consilier MECMA, numită în AGA în 10 octombrie 2009.

Totodată, în dosar sunt urmăriţi penal Alpar Kramer, Marcel Piteiu, Antal Francisc, Toth Francisc, Marius Leonte Veza, Eugen Mitea, Lucian Stancu, Lucia Ionaşcu, Gheorghe Dîmbean, Corin Emil Cinrea, Cornelia Sărdan, Maria Mateş, Ioan Floin Iagăr, Ruben Diac, Nicolae Strava, Gabriela Ciobotă, Ioan Marius Sabău, Viorica Bordeiu, Iulia Săcălean, Mihaela Rusu, Radu Dan Păltan, Ionuţ Bogdan, Ion Diaconu, Anca Antal, Andrei Iancu Popescu, Forin Todoran, Mioara Zainea, Rodica Bica, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Activitatea acestor persoane a fost monitorizată de către ofiţerii Serviciului Român de Informaţii (SRI), care au sesizat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) cu privire la faptul că la nivelul SNGN Romgaz SA Mediaş, Ministerului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri (MECMA) şi SC InterAgro SA Bucureşti, începând cu anul 2005, s-a constituit o grupare infracţională formată din funcţionari publici şi oameni de afaceri care, prin influenţă şi exercitare intenţionat defectuoasă a atribuţiilor specifice funcţiilor, "acţionează în mod concertat în vederea păgubirii financiare a societăţii naţionale, punând astfel în pericol sistemul energetic naţional pe segmentul gazelor naturale", au precizat pentru MEDIAFAX sursele citate.

SNGN Romgaz, înfiinţată în 2001, are statut de societate naţională şi activează în domeniul exploatării gazelor naturale, care sunt bunuri ce fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice, conform articolului 136, alineatul 3 din Constituţie şi Legii 213/1998 referitoare la proprietatea publică, iar exploatarea acestora constituie ramură strategică a economiei naţionale, conform articolului 2 din Legea 51/1990 privind siguranţa naţională a României.

ANRE este instituţie publică autonomă, aflată în subordinea primului ministru, care elaborează, stabileşte şi urmăreşte aplicarea ansamblului de reglementări obligatorii la nivel naţional, necesar funcţionării sectorului şi pieţei gazelor naturale în condiţii de eficienţă energetică, concurenţă, transparenţă şi protecţie a consumatorilor. Totodată, ANRE emite, acordă, suspendă sau retrage autorizaţii şi licenţe pentru obiectivele din sectorul gazelor natural, respectiv pentru activităţile de producţie, transport, înmagazinare/stocare, tranzit, distribuţie şi furnizare a gazelor naturale.

SC InterAgro este o socitetate pe acţiuni, acţionar majoritar fiind Ioan Niculae cu 75,68753 la sută. Obiectivul principal de activitate al societăţii este cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleagionase. La obiective secundare sunt notate producţia de gaze, distribuţie şi comercializare combustibili gazoşi, prin conducte, fabricarea şi comercializarea îngrăşămintelor chimice.

InterAgro, prin obţinerea de licenţe de la ANRE, furnizează gaze naturale la şase din cele opt combinate chimice, respectiv Amurco Bacău, Viromet, Victoria, Nitroporos, Făgăraş, Ga Pro Chemicals, Săvineşti, Donau Chem, Turnu Măgurele, Amonil şi Slobozia, profilate pe fabricarea şi comercializarea îngrăşămintelor chimice de diverse tipuri.

Interagro a dezvoltat şi întreţine relaţii comerciale cu SNGN Romgaz SA, în baza cărora se aprovizionează cu gaze naturale, acestea fiind materia primă cu ponderea cea mai ridicată (75-80 la sută) din costul îngrăşămintelor chimice.

În perioada 2005-2010, Interagro a deţinut calitatea de furnizor, nu de consumator de gaze naturale, solicitând şi obţinând de la ANRE licenţe de furnizare de gaze naturale.

În opinia anchetatorilor, Interagro poate să-şi exercite dreptul de consumator eligibil numai pentru locuri proprii de consum şi nu putea invoca statutul de consumator eligibil pentru locuri de consum aparţinând altor societăţi comerciale (clienţii săi) şi pentru care deja aceste entităţi juridice şi-au exercitat dreptul de consumator eligibil prin achiziţionarea gazelor naturale de la furnizorul societăţii administrate de Niculae, pe segmentul concurenţial al pieţei interne a gazelor naturale, necesare pentru desfăşurarea proceselor tehnologice din acele locuri de consum.

Într-un comunicat de presă de miercuri, DIICOT preciza că activitatea infracţională a celor 40 de persoane puse sub acuzare a vizat modalitatea de contractare de către societatea comercială a unor cantităţi considerabile de gaze naturale, la preţuri mult diminuate faţă de cele practicate de SNGN Romgaz SA, obţinerea de gaze naturale doar din producţia internă, "cu eludarea reglementărilor legale în materie precum şi menţinerea facilităţilor acordate societăţii, în condiţiile în care înregistra datorii semnificative la plata gazelor furnizate".

"Se mai reţine că activitatea infracţională a generat imposibilitatea repartizării de către SNGN Romgaz SA a rezervelor necesare pentru realizarea programului naţional de înmagazinare şi creşterea importului de gaze naturale, cu consecinţa punerii în pericol a Sistemul Energetic Naţional, ca ramură strategică a economiei naţionale şi subminării economiei naţionale", se mai arată în comunicat.

"Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri este informat în legatură cu faptul că mai mulţi angajaţi ai SNGN Romgaz SA sunt cercetaţi într-un dosar instrumentat de catre DIICOT. Respectând principiul prezumţiei de nevinovăţie, Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri va aştepta pronunţarea unei soluţii finale în acest dosar, iar în funcţie de aceasta va lua măsurile legale", a comunicat instituţia, la solicitarea MEDIAFAX.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism preciza că în perioada 28 -29 decembrie 2011, la sediul instituţiei au fost citate pentru audieri 35 de persoane, iar săptămâna viitoare sunt convocaţi ceilalţi cinci învinuiţi.
Sursa:



Justitia 2012.
Inceputul este la fel: cutremurator!
------------------------------------------------
Incep cu carul UP, se trimit cu autobuzele in instante!
Anul acesta, de vazut cum mai ramane doar cu statul ... dupa gratii!
Dar foarte, foarte important: recuperarea prejudiciilor!
Anii trecuti, am vazut: puneri in libertate, pe banda rulanta!
Despre recuperarea prejudiciilor, confiscarea averii ilicite, nici macar vorba!
Admin
====================
Daca si in 2012, se arata "unora" doar pisica,
Inseamna ca niciodata,
nu ne mai facem bine!
=========

41 de comentarii:

  1. Beeey armata cu cai de lemn-lui Daogaru si Impricinatul le-a crescut PENSIAAAAAA!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. PS. A raportat Fratila tov. papagal Dumitresco !

    RăspundețiȘtergere
  3. Mei, mei ...
    La astia nu penzia intereseaza ...
    La ei conteste, doar cotizatia ...
    Acolo bani gramada, nu in penzie!
    Mei, mei ... batrani cu minte de copchii!

    RăspundețiȘtergere
  4. dedicatie scmd:)
    desigur portocalii sunt de vina.Toti viermii astia nici nu existau pe vremea lu' bombonel si mai inainte.
    Au aparut asa "peste noapte"
    Dictatorul Basescu e de vina....nu lasa bietii oameni sa-si rontzaie miliardele castigate cu sudoarea "fruntii"
    E dictatura !!!Rusineeeee:):):)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu vreau bombonel prim ministru si "ilici" presedinte.
    Va fi liniste va fi pace....nu vom fi stresati,si ei vor fura in continuare(ce diicot,ce SRI,ce sunt alea?Trebuie desfiintate urgent!!!:)
    PS ca surogat ar merge si trio-ul ponta,crin,miron cozma+miki spaga consultant financiar:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Subiectul abordat este extrem de important.
    Este o tema generoasa, care ne mananca nervii.
    Jocul de-a hotii si vardistii, este "arma secreta" a tuturor partidelor de la putere.
    Oricum, sa nu-si inchipuie cineva ca este justitie, ca se doreste JUSTITIE! Draci!
    Aratatul pisicii, este in scopul ... "strict secret"! Pacat ca nu vreti sa comentati si la obiect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am putea discuta metodic.
    De pilda: eu cred ca unul dintre scopuri este de a-i stoarce de bani pe cei care sunt arhi-cunoscuti, cum au facut MILIARDELE in valuta;
    Alt scop, ar fi sa-i faca "dependenti", de cei care au "painea si cutitul"! ( Daca te-au ridicat odata, oricand te pot lua din nou!);
    Hmmm ... mai spuneti si voi altele si altele!

    RăspundețiȘtergere
  8. Un alt tip de discutii: de ce sunt lasati in FUNCTII, apeland aiurea la principiul prezumtiei de nevinovatie:
    - sa se revina "onorabil" la restabilirea situatiei initiale (dupa incheierea aranjamentelor scontate in fiecare caz);
    - sa poata "impricinatii", sa se "miste" in voie, functie de evolutia cazului si interese;
    - anumite organe, sa-si justifice salariile, sumele enorme inghitite de la bugetul statului;
    - imagine cred ei, favorabila justitiei, luptei impotriva coruptiei;
    - prostirea celor saraci cu duhul; etc.etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu in ultimul rand, o CATEGORIE extrem de importanta: INFRACTORII CU EPOLETI!
    ===================================
    Aici va solicit doar un mic exercitiu de imaginatie: unuia din aceasta categorie (indiferent de grad si functie), daca i se arata pisica UP, dar i se "flutura" (lasandu-l salariat luni, ani de zile pe bani publici - deseori cu foarte multe milioane pe luna), prezumtia de nevinovatie ... ce credeti?
    - i se poate cere sa "execute" anumite misiuni?
    - i se poate pretinde sa "accepte" anumite situatii, fapte cunoscute, etc.etc.?
    - i se poate sugera "tacerea", "omerta" cu privire la ... , sau, la ...? etc.etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buuun am citit si imi dau si eu cu parerea...
    Pai atunci SA-I LASE-N PACE
    @ANO 22:51
    miliardele nu se "storc" cu arestari/TV si justitie(buna ,rea)/opinie publica.In nici un caz!!
    Miliardele se storc "la masa verde" in liniste deplina.Ce nu stiai??
    Se cheama "omul;" la discutii si i se "pune in vedere"Nu stie nici vantul nici pamantul!Si "omul "atunci "cotizeaza"
    esti copil sau rau intentionat??
    Dupa cursul discutiilor de mai sus se poate trage concluzia:sa-i lase dom'le in pace ca tot nu se rezolva nimic.
    Credeti ca asa ar trebui??Eu NU cred!

    RăspundețiȘtergere
  11. Intre timp a mai aparut un comment...
    eu ma refer la romgaz.
    Ce bine ca la rachete "alea' nu-mi dadeau si nu cerau spaga.La penitenciare nu stiu...dar pot banui

    RăspundețiȘtergere
  12. Alooo,
    Ce faceti? Dormiti?
    Eu cu cine mama dreak, ma "cert" p'aici?
    Oricum, gasca asta de "40 de sfinti", nici la parhet nu merge sa dea socoteala, daramite mie!
    Anonimu', care n-are ... somn!
    Plantonu', inca n-a venit!

    RăspundețiȘtergere
  13. @Don Corleone ,
    Te salut! Pe matale, te trec prezent!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Don Corleone,
    La masa verde se transeaza mizilicul, prietene!
    Miliardele, valuta forte, cu "tambalau" se scot!
    sa-ti dau un exemplu? Nu as prea vre, ca la mine ... bate Vantu! Al dreak de tare!
    O spune unul, care stie ce vorbeste!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Don Corleone, te citez:
    " Ce bine ca la rachete "alea' nu-mi dadeau si nu cerau spaga.La penitenciare nu stiu...dar pot banui "
    ============
    Ce vrei sa spui nana?????
    Noi vorbeam despre cei cu "pisica", dosare UP!
    Pai ... talica ai avut UP? Eu niciodata!
    Sau ai aruncat asa ... o vorba ...
    Iar cu penitenciarele ...
    Unde vrei sa bati, ... ?!!!
    Astia GARANTAT, nu vad puscaria!

    RăspundețiȘtergere
  16. @23:51
    si atunci??? ne punem cenusa in cap?
    deci era mai bun bombonel si ilici ca nici nu-i bagau in seama??
    era liniste si paceeeee!asta vrei?

    RăspundețiȘtergere
  17. @23:44
    care vantu?....sorin ovidiu,hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  18. Sfârșitul lumii in varianta romanească.
    ===========================
    PREMISA – Pe 21 decembrie 2012, conform calendarului Mayas, planeta își va găsi sfârșitul. Următoarele 10 alineate își propun sa zugrăvească o imagine de ansamblu asupra societății românești în zilele premergătoare evenimentului apocaliptic.

    1. Televiziunile freamătă ! Ediții speciale peste ediții speciale ! O bătălie crunta pentru exclusivități. George Buhnici (corespondent PRO TV) : “Pe-aici, pe la Vama Bors, va intra Apocalipsa în România ! Dan Diaconescu (OTV) : “Numai aici la televiziunea poporului, puteți urmări cataclismul 3D ! Dan Diaconescu Direct…” Valentin Stan (Antena 3) : “Sfârșitul lumii este rodul unei politici criminale a guvernului ! Tatulici (Realitatea TV) : “Apocalipsa este un eveniment aproape la fel de important ca primul concert Michael Jackson, pe care l-am transmis eu la Tele 7 ABC…” Prima Tv transmite, calm, “Schimb de mame”…

    2. Manelistii se întrec în cântece despre Sfârșitul lumii. Pe locul întâi în preferințele publicului este melodia interpretata în duet de Florin Salam și Nyno. “Doamne vine-apocalipsa, O sa moara toți dușmanii. Si nici n-o sa le simt lipsa… Trece viata, trece anii !

    3. La serviciu, în metrou, la cafenele, peste tot auzi romanii întrebându-se unul pe altul : “Ce faci de Sfârșitul lumii ?
    4. Marian Vanghelie : “Acum ați înțeles de ce am lăsat sectorul 5 sa arate asa… Locuitorii e obișnuiți cu imaginile apocaliptice deci pregătiți pentru ce vine…”

    5. Cluburile din București pregătesc Party-uri și Event-uri speciale. În Gaia, unde Poponeț și Delia Matache au, bineinteles, masa, se pregătește eventul “Apocalypse Party Hot Stuff All Night”. In Bamboo, Pătrașcu a plătit o suma importanta ca sa-l lase pe el sa mixeze : “End of World Mega Mix”. Cretinii… aaa… pardon… romanii s-au repezit sa-și rezerve locuri și la cluburile After Hours, adică petrecerile de după Sfârșitul lumii.

    6. Bisericile sunt luate cu asalt de către cei care vor sa se mântuiască pe ultima suta de metri. Pentru eficientizare, preoții spovedesc grupuri…

    7. Ca la marile sărbători, hypermarketurile sunt luate cu asalt ! Televiziunile prezintă aceasta știre cu formulări de genul : “Oamenii spun ca trebuie sa aibă pe masa de Sfârșitul lumii, toate cele cuvenite…” Fiind un eveniment care nu s-a mai petrecut, gospodinele nu știu dacă sa facă drob sau nu.

    8. Declarație — Dragoș Bucurenci : “P**a mea ! Eu v-am zis !”

    9. Tabloidele sunt incorijibile : Cancan – “Monica Columbeanu își petrece Sfârșitul lumii cu Ricky ! Irinel, tu cu cine ? Click : “Ce buna e gagica lui Pulhac ! Păcat ca o sa crape !

    10. Băsescu este filmat pe ascuns spunându-i lui Videanu : “Ma doare-n cur ! Si-asa era ultimul mandat ca nu mai aveam voie sa candidez…”

    RăspundețiȘtergere
  19. Sun Țzâ. Metode pentru a învinge un popor, fără lupte
    ================================
    Sun Țzâ (722-481 î.e.n.), autorul lucrarii de strategie militara ,,Arta razboiului", propunea un șir de metode prin care un popor ar putea fi învins înainte să se scoată sabia din teacă.
    ================================

    - Discreditați tot ceea ce merge bine în țară.
    - Implicaţi reprezentanţii claselor conducătoare în afaceri dubioase! Distrugeți-le reputația si, la momentul potrivit,supuneți-i disprețului propriilor concetaățeni!
    - Utilizați creaturile cele mai ticăloase și mai abjecte!
    - Răspândiţi discordia şi conflictele între cetățeni Intărâtați-i pe tineri contra bătrânilor!
    - Ridiculizaţi tradiţiile adversarilor! Discreditați-le luminătorii de conștiință!
    - Perturbaţi, prin orice mijloace, aprovizionarea!
    - Slăbiţi voința luptatorilor prin cântece şi imagini senzuale!
    - Dați-le fete pentru a le lua mințile, dar si jad si mătase pentru a le stârni ambițiile!
    - Fiți generoși în promisiuni şi recompense pentru informații!
    - Infiltrați-va peste tot spionii. Bazați-vă pe tradatori!
    - Faceți-l pe adversar să creadă că mai există o posibilitate de a se salva!
    - Apoi, LOVIŢI!
    =====================
    Hmmm .... biet popor roman!
    Pacat ca nu citesti Sun Țzâ.

    RăspundețiȘtergere
  20. Mei astia Ionii pozitivi LA MULTI ANI cu ocazia onomasticii!!!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Poporul sa citeasca Sun Tzu ? Putini militari au citit !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. "- Discreditez tot ceea ce merge bine în țară.
    - Implic reprezentanţii claselor conducătoare în afaceri dubioase! Distrug reputația si, la momentul potrivit,ii supun disprețului propriilor concetaățeni!
    - Utilizez creaturile cele mai ticăloase și mai abjecte!
    - Răspândesc discordia şi conflictele între cetățeni Ii intărât pe tineri contra bătrânilor!
    - Ridiculizez tradiţiile adversarilor! Discreditez luminătorii de conștiință!
    - Perturb, prin orice mijloace, aprovizionarea!
    - Slăbesc voința luptatorilor prin cântece şi imagini senzuale!
    - Sunt generos în promisiuni şi recompense pentru informații!
    - Infiltrez peste tot spionii. Ma bazez pe tradatori!
    - Il fac pe adversar să creadă că mai există o posibilitate de a se salva!
    - Apoi, LOVESC!"

    Pai asta am facut toata viata si asta o sa fac de-acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  23. De exemplu ,,Maimuca" asta credeti ca a citit ? Nici punguta cu doi bani!!

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,Nu exista nenorocire mai mare decat ordinele emanand de la suveranul care sta la curte. Necunoscand nimic din problemele militare, sa participe la organizarea lor, aceasta-i dezorienteaza pe ofiteri.,,Sun Tzu

    RăspundețiȘtergere
  25. Mei asta "chip de lut", tu vorbesti? Inafara de cartile de septic nu cred ca ai ceva prin casa. A, da, poate ceva din statutul unpr-ului/pdl-ului, dar puse drept capac pe borcanele cu gogonele.
    Pentru tine a fost suficient abecedarul si-atit, dar vad ca nici pe ala nu prea stii sa-l folosesti acatarii.
    Hai sa traiesti "revizuitule"!
    Gogoneatza

    RăspundețiȘtergere
  26. scuze e off topic da e bunaaaa!!

    La TM popimea a sfintit azi direct lacul si uzina de pompare a apei in oras.In concluzie timisorenii vor avea aghiazma la robinet :):)
    Cezar o fi aflat??

    RăspundețiȘtergere
  27. Cezar nu vrea agheasma, vrea o sticla de tamuioasa!

    RăspundețiȘtergere
  28. Domnule Admin, dar ce facem cu cei carora nu le-a venit inca decizia de revizuire?

    RăspundețiȘtergere
  29. @Gorgoneta- te-ai inspirat din continutul ultimei tale notari de serviciu,unde scrie negru pe alb,citez ,,ofiterul iubeste cartile,dar mai mult le gioaca decat le ceteste" Sniper one!

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu sniperescu, nu m-am inspirat dupa notarile mele de serviciu care fata de curleonu au fost timp de 30 ani numai FB, m-am inspirat din afirmatiile uni prostovan care zicea cam asa: "cu studii superioare, sic!!!"
    Il recunosti cumva?
    Gorgoneatza

    RăspundețiȘtergere
  31. gorgoneatza
    asa ai tu nasul?:)ca vad ca te manca...sejc-ule:):)

    RăspundețiȘtergere
  32. Pana la aceasta ora, din 31 comentarii, 8 sunt postate de Don Corleone. Aproximativ 25% (conditii deosebite). Tot inainte. Admin, te rog sa permiti postare NUMAI pentru D.C. pentru a avea 100% (alte conditii). Asa vor recunoaste si legiuitorii importanta SLP-ului in care a fost angrenat D.C.

    RăspundețiȘtergere
  33. Curleoane, vezi sa nu-ti frig una de 500tdw, numai dintr-un pumn! Vezi ai grija ca eu nu-s Gurka, Sveik, Cezar si altii. Mare grija cu tine baiete sa nu care cumva sa ne-ntilnim! Mare grija, papagalule....Te tot agiti pe forumuri invinuind pe unul si pe altul, doar asa ca sa-ti faci numarul. Chiar as vrea sa ne intilnim...
    Gorgoneatza

    RăspundețiȘtergere
  34. @nesimtitul gorgoneatza...
    vai ce m-am speriat:):)
    admin poa sa-ti dea adresa mea de mail din acest moment si te astept ca tu ti-ai dorit,dar o sa te doaraaaa!
    daca tu stii doar "tdw de barcutza" eu stiu si Kt sau Mt.
    Nu eu te-am provocat, tu esti NESIMTIT!!...dar te voi aduce "in randul lumii" neandearthalian-ule.ai grija ce-ti doresti,s-ar putea sa se indeplineasca,dar sa nu-ti placa!
    sunt de acord cu intalnirea,cand doresti!!
    pana atunci lasa lasitatea si ia-ti dracului un nick lashule!

    RăspundețiȘtergere
  35. PS. Curleoane ai tot semanat vint pe unde ai trecut! Tu stii cit valoreaza viata unui om berbecule? Intreaba-l pe Admin c-a lucrat in peniteciare si stie...Zau ca esti natarau! Pt. 200 Eu vine unul din Moldova si "te face", iar dupa aia a disparut shefu...pune-i sare pe coada! Daca ai avea ceva minte si tu si alti prostovani, in loc sa iesiti "ca paduchele-n frunte cu amenintari", agitindu-i aiurea pe ex-militari unul impotriva altuia, mai bine ati veni cu niste propuneri concrete privind "viitorul nostru". Vezi poate "se gaseste vreun moldovean interesat" si pt. tine...Curleoane, Doamne fereste e doar o ipoteza, dar asa se scriu romanele politiste, nu-i asa?
    Gorgoneatza

    RăspundețiȘtergere
  36. gogonea
    nici n-am cu cine sa discut!!
    Pana acum erai "mare si tare" acum te lauzi cu racketi(ti-a trecut "corajul")....ma doare in spitz
    Dar tu chiar esti cu capul? ca de lasitate m-ai convins...apropo un nick iti iei sau iti place sa fii vierme?
    PS du-te si spala-te pe fatza poate iti revii din elucubratiile debitate:)

    RăspundețiȘtergere
  37. @gogonea
    am sa-mi permit sa pastrez postarea ta si locatia aproximativa...restul il va spune providerul tau de net,precis cu toate datele posibile,dar nu mie ci celor care au dreptul sa intrebe.ce zici e bine asa??

    RăspundețiȘtergere
  38. Au uitat sa sfinteasca apa la gravide !!

    RăspundețiȘtergere
  39. Anonimului de la 06.01.2012 ora 16:19....Legal Casa de pensii trebuia sa trimita decizia Dvs.prin "Scrisoare cu confirmare de primire".Ori Casa de pensii nu a trimis-o, ori postasul a pus-o in cutia postala ,a semnat el in locul Dvs pe confirmare si scrisoarea din cutia postala............a disparut.Telefonati la TELVERDE MApN,la telefon0800.0808.880,este si pe site-ul M.Ap.N,si intrebati care este situatia.Functie de ce va spune,incercati la Posta de care apartineti cautati postasul si vedeti ce va spune el(poate nefiind acasa nu v-a lasat mandat si poate o mai fi inca la posta).La poasta se pastreaza de regula 10 zile.Grabiti-va!Data stampilei postei, de sosire la Dvs, reprezinta data de la care curg cele 30 de zile in care putei face contestatia.Dupa cele 30 de zile se considera ca sunteti de acord cu decizia si nu mai puteti sa continuati in ininstanta daca va considerati nedreptatit.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  40. Apropo de CEDO,
    ==============
    CEDO s-a pronuntat !!! Prin decizia din 6 decembrie 2011 pronuntata in cauzele conexate nr. 4232/11, Felicia Mihaies vs. Romania si, respectiv, nr. 44605/11, Adrian Gavril Sentes vs. Romania, Curtea EDO a respins ca inadmisibile cererile prin care cei doi reclamanti se plangeau de incalcarea articolului 1 din Protocolul nr. 1 prin masura reducerii cu 25% a salariilor in aplicarea legii 118/2010.

    Facand trimitere la hotari anterioare (Vilho Eskelinen si altii vs. Finlanda, mutatis mutandis, Kjartan Ásmundsson vs. Islanda, Ketchko vs. Ukraina), Curtea a considerat ca era dificil pentru reclamanti sa sustina ca au un bun in sensul articolului 1 din Protocolul nr. 1 al CEDO.

    In esenta, Curtea a considerat ca ingerinta respectiva era justificata – fiind prevazuta de lege (chiar presupunand ca reclamantii ar fi titularii unui bun) si urmarind un scop legitim (echilibrul bugetar al unui stat aflat in criza economica) – si proportionala, avand in vedere marja mare de apreciere a statului in domeniul politicilor economice si sociale precum si echilibrul realizat de stat prin masurile respective (Hasani vs. Croatia).
    ===============================
    Deci, in privinta reducerilor SALARIALE, este fix cum preconizam: CEDO nu a dat dreptate petentilor!
    Consider ca in acelasi fel, CEDO se va pozitiona si fata de pensionari! Nu ma bucur, dar nici nu sunt omul care sa se imbete cu apa rece, cu promisiunile unora care habar nu au de stiinta dreptului intern si international, de intelegerea contextului nenorocit in care evoluam!

    RăspundețiȘtergere
  41. @Dragos, conform "declaratiilor" de la Televerde, decizia de revizuire nici nu a fost expediata!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri