Google Translate

sâmbătă, 11 februarie 2012

2012 a inceput in forta. Fenomene extreme, insotite de sunete stranii. Geme Pamantul? Trambitele Apocalipsei?


Elchin Khalilov, preşedintele Organizaţiei Mondiale pentru Cooperare Ştiinţifică, a avertizat că în 2012 se vor intensifica dezastrele naturale și evenimentele meteorologice extreme, apogeul fiind atins în 2013-2014. Fenomenele extreme vor avea la bază activitatea solară intensă și intensificarea proceselor din miezul Pământului.

Tsunamiul şi inundaţiile de anul trecut, de pe coasta Japoniei, sunt o încercare a naturii de a-i trezi la realitate pe oameni. “Natura le reaminteşte oamenilor despre pericolul care îi pândeşte. Dar se pare că nici oamenii, nici guvernele nu sunt pregătite să înţeleagă aceste avertismente ameninţătoare”, a spus Elchin Khalilov.

În mai multe locuri din lume se aud sunete neobişnuite, cu emisii acustice de joasă frecvenţă, generate de o mulţime de cauze: cutremure, erupţii vulcanice, uragane, furtuni, tsunami. Specialiştii spun că fenomenul se petrece pentru că energia din interiorul Pământului trece într-o nouă fază activă, scrie RTV.

“Până la sfârşitul anului 2012, o să apară o creştere bruscă unor fenomene naturale, precum cutremurele, erupţiile vulcanice şi evenimentele meteorologice extreme, iar un nivel de vârf va fi în 2013-2014”, susţine Elchin Khalilov.
Sursa:
2012, un an al catastrofelor naturale. Vezi ce ne așteaptă


Potrivit lui Elchin Khalilov, presedintele Organizatiei Mondiale pentru Cooperare Stiintifică, 2012 va fi marcat de o creștere a catastrofelor naturale. În ultima vreme s-au înregistrat tot mai multe sunete ciudate în diferite colțuri ale lumii, oamenii intrând chiar în panică.

Din analiza inregistrarilor sunetelor neobisnuite, s-a constatat ca cea mai mare parte a spectrului lor se afla in intervalul infrasunetelor, nefiind percepute de oameni.Sunetele neobisnuite sunt emisii acustice de joasa frecventa, intre 20 si 100 de hertzi. In geofizica, acestea sunt numite unde acustice-gravitationale si ele se formeaza in atmosfera superioara, la limita dintre atmosfera si ionosfera.

"Undele acustice-gravitationale pot fi generate de o multime de cauze: cutremure, eruptii vulcanice, uragane, furtuni, tsunami. Cu toate acestea, aria sunetelor de tip "hum" observate, depaseste cu mult pe acelea generate de fenomenele enumerate mai sus", a spus Khalilov.

Sursa acestor puternice unde acustice-gravitationale are o arie larga a proceselor energetice. Ele includ eruptiile solare si fluxurile de energie generate de acestea, ce ating suprafata Pamantului si destabilizeaza magnetosfera, ionosfera si atmosfera superioara, scrie ziare.com.

Datorita cresterii bruste a activitatii solare de la mijlocul anului 2011 s-au produs aceste sunete neobisnuite.
"Daca rata de crestere a activitatii solare continua, amplitudinea ei pana la sfarsitul anului 2012 va fi mai mare, iar in 2013-2014 se va atinge apogeul"
 a declarat omul de stiinta.


"Deplasarea polului nord magnetic s-a accentuat, crescand de cinci ori intre 1998 si 2003, ceea ce arata o intensificare a proceselor din interiorul miezului Pamantului, care genereaza campul magnetic", sustine Khalilov.

Statiile geofizice ATROPATENA au inregistrat pe 15 noiembrie 2011 variatii ale campului gravitational, inregistrandu-se un puternic impuls. Aceste statii se intind de la Istanbul la Islamabad si Yogykarta pe o distanta de 10.000 de kilometri.

Și Marea Neagră a început să scoată sunete bizare
În Odessa, Ucraina, iarna este atât de grea încât chiar şi Marea Neagră a îngheţat. Într-un clip postat pe YouTube se pot auzi zgomotele ciudate pe care Marea Neagră îngheţată le scsoate la mal.


Zgomotele pot fi descrise cel mai bine ca o combinaţie între "cârâitul" delfinilor şi scârţâitul unor uşi neunse, potrivit realitatea.net.
Sursa:
Sunetele ciudate care se aud în întreaga lume par a avea o explicație – VIDEO http://www.dcnews.ro/2012/02/sunetele-ciudate-care-se-aud-in-intreaga-lume-par-a-avea-o-explica%c8%9bie-video/

=================


Of course no one knows what the strange sound coming from the sky is. The only thing that’s certain is people are speculating. This is a list of what I’ve found:
■ the harbinger of the end of the world
■ electromagnetic waves being released by the earth portending a mega earthquake
■ the heavens announcing the Second Coming
■ proof the world will end
■ demons
■ the gates of hell opening
■ the sounds of an inter-dimensional doorway being opened
■ the choir of heavenly host
■ HAARP
■ a global secret weapon
■ magma movement
■ a viral 2012 end-of-world marketing hoax
You can view the HubPages article that I read here.









===========================

Se pare ca totusi ceva se intampla!
Este suficient sa privim in jur!
Pamantul, Soarele nu ne mai rabda!
Nimic nu mai este, cum a fost!
Zambeste ... maine va fi mai rau!
Admin
Reamintesc celor interesati de subiecte similare,
ca au la dispozitie un blog dedicat:
Click aici:

35 de comentarii:

  1. Ce mai, vine sfirsitul lumii!
    Cezare fiule vino sa-ti vind citeva indulgente, ca nu care cumva sa ajungi unde n-ai dori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Calendarul Maya se incheie in 2012 !
      .....Putin .tu parca te ocupai cu altceva (tratai imparatesele de...depresie!!!???) Sniper one

      Ștergere
    2. Cezare de cind a plecat Udrea, nu mai am ce sa tratez. Doar asa cite un fraier din cind in cind. Fiule vezi ca la voi acolo in vestul tarii vine viscolul. Stii ce ai de facut, nu? Ca la armata fiule, ca la armata.

      Ștergere
    3. Nexam....ca la armata a fost la armata !
      Acum ca la civilie;stau pe pervaz si astept sa vina jandarul sa-mi faca partie pana la fantana......?????Sniper one

      Ștergere
  2. "Cum o fi?
    Într-un moment greu, Bulă ajunge într-o mare criză de bani. De aceea se gândi să meargă la vecinul lui evreu Iţic, şi să-i ceară 2 lei ca împrumut, până în primăvară. Iţic îl ascultă atent, apoi ii zise:
    - Bine, măi, îţi dau 2 lei împrumut până la primăvară, dar îmi laşi toporul ca zălog. Şi la primăvară, îmi dai 4 lei înapoi, altfel nu ne învoim. E bine?
    Mai de voie, mai de nevoie, într-un final, Bulă se învoi. Lăsă toporul ca zălog, luă banii şi dădu să plece... Însă Iţic îl strigă:
    - Măi Bulă! Ia fii atent la mine, la ce m-am gândit. La primăvară ştiu că o să-ţi fie greu să-mi dai înapoi cei 4 lei, întrucât iarna e lungă şi grea; aşa că ştii ce? Ia dă tu acum 2 lei înapoi, şi la primăvară îţi mai rămân de dat doar 2 lei, ce zici, o să-ţi fie mai uşor?
    Bulă se gândi puţin şi recunoscu în sinea lui că Iţic are dreptate şi că uite e un vecin adevărat, aşa că se învoi şi-i dădu înapoi cei 2 lei, apoi plecă acasă, ceva mai uşurat. Însă pe drum tot calcula:
    - Hmmm! Bani nu am, topor nu am, însă m-am ales cu o datorie de 2 lei şi totuşi nu a fost nimic în neregulă...
    (Seamănă cu cineva cunoscut? Ca de exemplu FMI?) "
    Preluat de pe Arsenic.blog

    RăspundețiȘtergere
  3. Mei, ia luati de colea o adresa de blog de istorie interesant:
    http://romaniaistorica.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. io inca mai astept planeta aia invizibila si distrugatoare ca aia trebuia sa fie prima dupa cum zicea admin acu' mai an.(tot un rus o descoperise)
    Alooo admin spune-le si tu sa stea la rand cu catastrofele astea.
    Prima e planeta aia invizibila...restul dup'aia
    Tu admin esti cel mai tare in catastrofe....mai tare ca rtv+realtv+protv+otv
    esti cel mai tareeeee!!
    PS.Pe Elchin Khalilov ala ,l-a intrebat cineva cata samahoanca a baut inainte de a delira??
    Va invit sa recititi articolul!!
    Si ca sa va linistesc,va pot spune ca am un pluton de extraterestrii in garaj.Am sa-i rog sa rezolve ei problema.Stati linistiti.

    RăspundețiȘtergere
  5. ahaa ...mi-au raportat alliens ca pe planeta aia nazdravana si invizibila numita ELENIN au teleportat-o in alta galaxie si pe admin au uitat sa-l anunte.O fac eu pe acesta cale hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  6. asa se intampla cand "pui botu' " la toate excrocheriile net-ului
    Hai salut!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Iar ai umblat la PET-uri si hamsii?

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna dimineata!
    Don Corleone, ma coplesesti cu atata atentie!
    Evident ca net-ul este plin de... si de...
    Problema e ... daca unele sunt adevarate?!
    Nu ar merita macar sa fi avut timp sa le constientizezi?
    Sa meditezi un pic la ... nemurirea sufletului?
    Ia gandeste de pilda: un cutremur devastator!
    Eruptii vulcanice cu efecte globale!
    O mica glaciatiune, de vreo ... 1000 de ani!
    Ciocnirea Pamantului cu un corp venit din cosmos!
    Exploziile solare cu efecte catastrofice! etc.etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @admin
      cu tot respectul!!Incerc sa constientizez(poate sunt inconstient-oare?)
      astept elenin!!!!!!

      Ștergere
  9. Admin-ule ... sa admitem ca asemanarea intre structura atomilor si structura sistemelor solare este diferentiata numai prin scara la care sint realizate cele doua stadii de organizare a materiei ... Si sa mai admitem ca sistemul nostru solar este un atom din materia care "calatoreste" prin intestinul gros al unui "urias" ... care (neavind la dispozitie Activia) trage vinturi de "mama-mama" ... iacata cum apar zgomotele alea suspecte ... Bineinteles ca si celelalte "catastroafe" pe care le propovaduiesti (cutremure , eruptii ...) au aceeasi cauza : lipsa de Activia la indemina uriasului nostru ... Iar noi , ca niste egoisti ce sintem , ne gindim la soarta noastra ... in loc sa ne gindim la neplacerile pe care le indura "nenea ala mare" ... Pina la urma ce-o sa se intimple ? Se duce omul la privata ... ne elimina (intr-un alt univers) ... trage apa ... si noi ne vedem de treaba ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A-ti pune o problema sau alta, nu inseamna propovaduire!
      Dupa cum nici "proiectia" ta, o tampenie!
      Sunt doar puncte de vedere!
      Iar opiniile, merita respect!
      Opiniile, nu trebuie sa genereze atacuri la persoana!

      Ștergere
    2. Are dreptate Admin.
      "Proiectia" nu este o tampenie.
      Atat l-a dus scafarlia! Hi, hi, hi...

      Ștergere
    3. Admin-ule , gura pacatosului (adica tu) adevar graieste ... Am spus eu , undeva , ca tu "propovaduiesti" ceva ... de te-ai simtit "cu musca pe caciule" ?
      La timpeniile pe care le scrii tu ... nu se poate raspunde decit tot cu timpenii ...

      Ștergere
  10. Whitney Houston a murit.(48 ani)
    Dumnezeu s-o odihneasca!!
    Plang...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, oligopet-ule, sa plangi mereu, sa razi amar, sa plangi mereu...dupa cat rau ai facut nu meriti decat plans, planset vesnic..

      Ștergere
  11. Bei Curleoane ai fost azi la biserica, ori tu esti liber cugetator ca Iliescu in primul mandat?

    RăspundețiȘtergere
  12. Mamaaaa ce misto ca vine sfarsitul lumii si scapam de datorii pe la banci si prin alte parti iar cei ce au conturi grase,vile,amante etc o sa fie cei mai nefericiti,as vrea sa vad ce fata or sa faca.

    RăspundețiȘtergere
  13. Va este frica de moarte uite mie nu mi-e frica -toata viatza am umblat cu moartea in mapa cu harti si eram constient ca in orice moment pot s-o mierlesc,acuma nu-mi mai pasa[de mine] imi pasa de urmasii mei ca nu au apucat sa-si traiasca viatza ,in rest sunt baliverne ca sa mai pacaleasca vreo cateva sute de milioane de fraieri si unii smecheri[ghicitori,preoti,clrvazatori,ratinguri]sa traga foloase din asta.Multi Cristosi falsi se vor arata si vor vorbi in numele meu-adevarat spune Biblia.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai ar fi cazul sa-ti fac si tie cunostinta cu ea,a zis ca te doreste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jumara auzi, io nu mi-s tigru de ala negru de Urziceni ca tine! Ai grija ca de te prind te flocaiesc de-ti merg fulgii mosneagule! Am auzit ca esti si o rasa pitica-cit:150 sau 160 cm?

      Ștergere
    2. Mai dobitocule,ma faci mosneag?Uiti cand am flocait-o pe muma-ta pentru o coaja de paine pe centura capitalei.Eu am 150 de inci la obiect ,ca de aia i-a placut muma-ti,mai Scarface.

      Ștergere
  15. http://www.cotidianul.ro/mircea-dogaru-rpr-veche-si-arzatoare-aspiratie-romaneasca-172588/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mircea Dogaru: „RPR: veche şi arzătoare aspiraţie românească.
      „(...) Victoriei asupra fascismului, democratizării regimului politic, profundelor reforme economice, le-a urmat în chip firesc, ca o necesitate obiectivă «divorţul» definitiv de monarhie, proclamarea la 30.XII.1947 a Republicii Populare Române, vechea şi arzătoarea aspiraţie a românilor. Momentul a corespuns, «de fapt» – subliniază cel mai iubit fiu al naţiunii, ctitorul României socialiste contemporane – «cu asumarea de către clasa muncitoare a misiunii de înaltă răspundere istorică de a conduce naţiunea noastră pe calea făuririi noii orânduri sociale, a socialismului şi comunismului în România". O misiune de care clasa muncitoare, Partidul Comunist Român, s-au achitat în chip exemplar, o misiune care a devenit însuşi sensul existenţei întregii naţiuni astăzi, în epoca de strălucite succese, de afirmare plenară la scară planetară a tinerei R.S.R., epocă a cutezătoarelor înfăptuiri în conştiinţa românească şi universală, cu numele-simbol al întîiului preşedinte al Ţării «Epoca Nicolae Ceauşescu»" (Mircea Dogaru, „Ideal şi împlinire", „Amfiteatru", anul XXI, nr. 12(264), decembrie 1987, p.12)

      (Mircea Dogaru, n.1955 la Tg.-Mureş, absolvent al Facultăţii de Istorie-Filosofie din Bucureşti în 1979; repartizat ca profesor la Liceul nr. 13 din Capitală însă, în acelaşi an, renunţă la învăţământ în favoarea cercetării, asta în timp ce basolventi cu note peste nouă prindeau judeţul Vrancea. Îl găsim apoi cercetător-ştiinţific la Institutul de Istorie şi Teorie Militară (1979-1999), specialitatea "Istorie militară antică, medievală şi arheologie"(sic!). După 1989 devine „specialist în istoria UE la Institutul Francez (1997) şi în Politici de apărare NATO în Canada (1998)". Istoric de profesie aşadar, se doreşte a fi un specialist în „teme controversate ale istoriografiei româneşti", dar însăşi persoana sa pare a fi una „controversată", după cum o dovedeşte şi articolul de mai sus).

      Accesări: 606
      Comentarii: 13
      Publicat Duminicã, 12 februarie 2012

      Ștergere
    2. Asa , asa , steli p-ule ... combate tare dom'le !

      Ștergere
  16. Cred ca sistemele HAARP nu sunt straine de ceea ce se intampla, asa cum nu au fost nici fata de aprinderea padurilor din Rusia, nici de tsunami-ul din Japonia, nici de transformarea unei parti a Europei in tinut polar. Nenorocitii astia de americani vor sa distruga pamantul. Ganditi-va ca acestea sunt doar avertismente. Cateva creiere bolnave, care au puterea in mana, vor sa instituie dominatia mondiala, sa supuna omenirea, crezandu-se dumnezei. Bancul cu sfarsitul lumii se spune periodic si tot din America vine. Dumnezeu nu a creat lumea sa o distruga - oamenii distrug creatia lui Dumnezeu. Toate relele se trag de la eludarea impactului tehnologiei asupra mediului inconjurator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ano=kkt 11.52
      cred ca singurul dus cu capul esti dumneata.
      Ai doua posibilitati?? sau mai multe ....3
      1-rezolvi tu problemele planetei cu HAARP cu tot
      2-du-te la biserica si spovedeste-te
      3-du-te si te culca ...dar nu uita calmantele cu HAARP
      PS.penticostalule esti dus rau.Vrei sa ne vinzi ceva brosuri??

      Ștergere
  17. Eu am invatat sa-mi postez si numele si nu combat sub anonimat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Bravo Stelica,

    Tu esti cu adevarat un gentleman cei drept pitulat in lanul de secara !!!!!Tu ai coloana vertebrala si nu combati sub anonimat ....poate Animat....!.Hi,hi,hi,mare figura esti,noroc ca eu te miros de la o posta,si stiu ce-ti poate pielea!!!!!N-am incredere in ce minciuni ne torni tu ,ca doar n-oi fi tu fraier sa te spovedesti la noi si sa recunosti cum ne dai tu la gioale!!!!Hai pa,nu rata nimic!!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bai javra de curleone, betiv nenorocit! Cum iti permiti sa ma faci pe mine penticostal? Esti mahmur, intre doua betii si dai cu presupusul? Ia cartea si citeste cand te trezesti. Daca nu sunt ateu, asta nu inseamna ca sunt pocait. Iar credinta in Dumnezeu nu-i o rusine. Dar am dreptate, nenorocitule. E o mare diversiune. Iar prostii cred ca vine sfarsitul lumii...

    RăspundețiȘtergere
  20. @javra 10.05
    penticostalii sunt admisi de legea Ro....limbajul tau in schimb este de carutas....deci esti dus rau de tot..(ca tot veni vorba de javra,priveste-te in oglinda si latra de doua ori...dupa care du-te cu raportul la doghy/dogaru seful tau.Ce, v-au scazut incasarile si va apuca turbarea ANONIMULE?

    RăspundețiȘtergere
  21. @JAVRA 10.05
    N-ai curaj sa te loghezi,javra??

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri