Google Translate

luni, 13 februarie 2012

Bulgarii stiu ce vor: "vrem in zona euro, dar nu oricum"!


Bulgaria isi doreste, la fel ca si Romania, sa acceada in zona euro, insa nu oricum: nu vrea sa ajunga sa sprijine financiar, in niciun caz, tari mai bogate. Vecinii nostri de la sud de Dunare sunt suparati ca grecii trebuie ajutati, iar pensiile lor sunt de cinci ori mai mari decat cele ale bulgarilor.



Bulgaria vrea in continuare sa intre in zona euro, pentru reducerea costurilor de finantare ale companiilor locale, care platesc in prezent dobanzi de pana la 10%, dar numai daca tarile din uniunea monetara respecta reglementarile referitoare la limitarea datoriilor, a declarat ministrul Economiei, Traicho Traikov, potrivit Mediafax.
"Daca toate statele din zona euro vor respecta in viitor regulile referitoare la datorii, intrarea in uniunea monetara va ramane un obiectiv pe termen mediu pentru noi",
a afirmat Traikov intr-un interviu acordat publicatiei germane Frankfurter Allgemeine Zeitung.


Bulgarii nici nu vor sa auda ca tara lor sa sprijine financiar oricare stat bogat din zona euro, prin Mecanismul European de Stabilitate.
"Este greu de justificat de ce ar trebui Bulgaria sa ofere fonduri pentru facilitatea de salvare destinata unor tari cu o populatie mult mai bogata",
a explicat Traicho Traikov, adaugand ca pensiile din Grecia sunt de cinci ori mai mari decat cele din Bulgaria.
Sursa:


Personal, impartasesc acest punct de vedere!
Pacat ca pe noi romanii, nu ne intreaba nimeni ce vrem!
De peste 22 de ani, niste indivizi si grupuri de interese, au facut ce au dorit
(ei sau altii), din si cu tara numita Romania! Raul facut este atat de mare, incat s-a produs ireparabilul! Niciodata, nu va mai fi cum a fost!
Valori inestimabile, sunt definitiv pierdute!
Admin

68 de comentarii:

  1. Noi totdeauna trebuie sa fim mai fraieri ca altii,daca ne alegem in frunte numai excroci si tradatori de neam.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bulgarii mai au politicieni cit de cit, noi avem un ...kkt! Avem, hoti-tilhari, escroci, tradatori s.a.
    Domnule Burcu ce doriti, sa comentam "comentarii", sau sa punem bita pe ei? Domnule, anarhia nu este cea produsa de "strada", anarhia este cea produsa ce cei care ne conduc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineee ma ti gri 3
      condu-ne tu agronomule de stefan gheorghiu ca de sapa te-ai lasat.Acum esti mare "scula"pe mai multe bloguri si plangi de subventie de la UE...da tu esti pe blog toata ziua.Na ca "intarcat balaia" tov. agronom latrator BOB.
      A fost greu la "agronomie" la stefan gheorghiu??hi,hi
      PS ce bine se leaga "ma ti"Exact asa a scris tov-ul nu eu

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Da ce ,spinu,zaharia sau suvalcu au fost "tac-tu"Tu ce-ai facut ratatule?;sau acum enumeri diferiti comandanti ca sa impresionezi.
      Au fost ei comandanti buni,dar au avut si gunoaie in subordine...de pilda tu.crezi ca daca ii enumeri TU esti mai destept?Te-nseli
      Dupa limbaj si gramatica sigur esti TU cu "trotineta"
      La revedere "ba laba trista" "hoitule"...."influienta" "decit""ramine""pe-a interesantul"(brrr ce analfabet 3 fraze ,7 greseli colonele cu "origine sanatoasa")
      prostia ta nu are limita.E CLAR!!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. ce e te-ai uitat in oglinda??

      Ștergere
  3. Iar ai balotat hamsii cu bere ? Mafiotule,nimic nu mai este cum a fost.Du-te si te culca pina nu te calca boschetarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. flit-ule nu te mai multiplica.agramatii raman agramati oricat s-ar ascunde.lipsa educatiei si a scolii va dau de gol(chit ca esti unul si acelasi analfabet "domnu' " ti gri 3)"pina"...
      Tu cu "cucu in piept" nu ti-e rusine sa scrii in halul asta si sa vorbesti ca ultimul carutas??(sau la voi astia cu BOB partid nici nu conteaza?Esteeee?? ca am mai vazut ca voi la viata mea(scuze;ca tine amaratule)

      Ștergere
  4. curleoane, vad ca ai ajuns contracur.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si io vad ca esti procur.
      bravos anonim procur.SUCCES la "introbagare" prostovanule,ca doar atata stii,anonimule doghy

      Ștergere
    2. Se putea sa nu vii tu cu vocabularul tau dobandit in mahalaua tiganeasca unde te-a fatat ma-ta, unde ai crescut , unde te-ai format si unde te-ai inmultit ??Se putea sa nu spurci tu vreun articol?? Pe unde treci lasi in urma o duhoare de fosa nevidanjata, o duhoare de hoit intrat in putrefactie!
      Subiectul pus in discutie de Admin era sublim pana sa apari tu - sa improsti cu balele tale totul, sa otravesti si sa mocirlesti orice ...du-te mai umflatule pe alte bloguri , du-te acolo unde trivialitatile, injuraturile, insultele , porcismele si jignirile sunt tolerate, lasa acest spatiu unor oameni civilizati, unor oameni cu mintea limpede la orice ora din zi, minte neafectata de consumul exagerat de alcool, minte neafectata de ura, de frustrare , de ciuda, de viclenie si aroganta...LASA-NE „„„„„„

      Ștergere
  5. romanii tembeli nu prea vor sa aplice logica... apoi se trag cu ce pot de CAP...logica cu judecatul ... cu rabdare si calm... adica sa nu explodam ... le rezolvam cu logica si organizare...

    RăspundețiȘtergere
  6. O informatie utila.
    Orar unitar pentru toate autoritatile publice.
    =============================================
    La solicitarea proaspatului premier, Mihai Razvan Ungureanu, toate autoritatile publice - centrale si din teritoriu - vor avea program armonizat: ministerele, prefecturile si institutiile deconcentrate vor avea acelasi orar de lucru, de la 8 la 16.

    Programul de lucru unitar, 8.00-16.00, a intrat in vigoare incepand de luni la toate ministerele, prefecturile si institutiile deconcentrate.

    "Incepand de luni, programul tuturor autoritatilor publice centrale va fi intre orele 8.00-16.00, in conformitate cu solicitarea primului-ministru. Decizia s-a luat pentru ca autoritatile centrale aveau programe diferite: unii incepeau la ora 9.00, unii la 8.30, altii la ora 8.00. Este o hotarare buna, pentru ca programul trebuie sa fie unitar la nivelul autoritatilor centrale si la nivelul reprezentarii din teritoriu, la prefecturi", a declarat Attila Dezsi, secretarul general al Guvernului.
    =====================
    O informatie utila!

    RăspundețiȘtergere
  7. TOP GUN

    Normal ca vecinii nostri,( era sa confund nostri cu monstrii) sa doreasca accederea in zona euro,pai,nu?????Zacustile,castraveciorii murati,gogosarii si gemurile .....de placere sa nu incante papilele gustative ale celor din UE,adica conservele astea a le lor sa nu faca ravagii sa nu aiba sufragii,?????a ,era sa uit si celebra apa de trandafiri asa numita esenta de parfum!!!!EI, NU FITI TRISTI CA SI NOI AVEM CU CE NE LAUDA, CU GUVERNUL NOSTRU ,CU SPIONII SI NU IN ULTIMUL RAND ,CU PREZIDENTUL NOSTRU!!!Eu am o propunere, sa-i facem pe toti guleras si sa-i "exportam",nu -i asa ,ca nu vreti la schimb nici o valuta forte???II lasam pe astia sa-i f..e,pardon am vrut sa spun sa-i fugareasca pe strainezii aia de se pricopsira cu ai nostri !!!Mi se pare un schimb avantajos!!!!!Voua nu va mai cer parerea!!
    Consilier pe problema acestui schimb (doar avantajos in favoarea noastra nu si reciproc)va fi infailibilul nostru Stelica,inegalabil,in tactica,logistica,strategie,daca nu o sa 'turbeze' partenerii nostri straini,atunci...... e de bine!!!!
    O ZI EXCEPTIONALA SI,EVIDENT SA FITI IUBITI!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar s-a furat si s-a distrus in ultimii 22 ani in Ro mai ceva decit daca am fi fost intr-un razboi. Acum e tirziu sa mai poata fi aduse reparatii la sandramaua statala romaneasca. Dupa ce-am fost chinuiti de Ceausescu suportind plata datoriilor externe, ne-au mai chinuit si hotii astia din 89 incoace. Macar Ceasca a lasat ceva in urma, astia preful si pulberea. Oare cum de in celelalte state ex.socialiste (Polonia, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia..., aceasta asa zisa tranzitie s-a facut mult mai responsabil fata de cetateni, iar la noi, ciocoii autohtoni au devalizat totul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cateva cuvinte, ma incumet eu la un raspuns: cea mai grava si iresponsabila PROBLEMA, generatoare perpetua de abuzuri si enorme hotomanii, faptul ca "la varful puterii" - de toate culorile ei, indeosebi executiva, legislativa si judecatoreasca; centrala si locala, NIMENI nu a fost tras la raspundere, nimeni nu a dat socoteala pentru faptele sale! Nimeni Nu "a primit si predat" "portofoliul, gestiunea" la cheie, in mod public si transparent! Legile au fost facute mereu strambe, mereu in interesul unora si altora, nu al poporului! Din nefericire, sunt mult mai multe cauze, iar majoritatea se regasesc si azi!
      =========================
      O rugaminte: haideti sa "comentam inteligent", sa renuntam la certuri interpesrsonale, care conduc la un limbaj suburban!
      Am fi in castig cu totii! Cota de respectabilitate ar creste pe masura! Practic, am respecta si ratiunea de a fi a blogului!
      Muncii benevole, depusa de Admin!

      Ștergere
  9. Salut, Vasile! Ce să mai comentezi? Nu zici tu că răul s-a făcut şi ireparabilul s-a produs? Totuşi, eşti prea pesimist. Să vedem din vară, dacă noii aleşi vor schimba macazul. Sper să fie alţii, aleşii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domn Ica baga mare acolo la zodiac. Poate doar asa sa ne mai imbatam cu apa rece ca altfel...vai de mama noastra. Vorba aia "saracia-n c..r ne-mpunge, noi fugim si ea ne-ajunge"!

      Ștergere
    2. ...mai,mai si foaie verde! Sniper one

      Ștergere
    3. Cezare posteaza dracului cu "icoana" ai a ta " chip de lut" facuta din lut, paie si balega de cal si nu te mai piti dupa tot felul de prostii gen "sniper uan"! Ba fii atent! Ia-ti si-o umbrela ca daca te prinde vreo ploaie, se spala lutul, se duc paiele si ramine balega!

      Ștergere
    4. Victore,
      Cu ceva ani in urma, am facut un curs de management la Viena.
      In timpul liber, gazdele ne-au plimbat suficient de mult incat pe de o parte sa avem a multumi, dar si sa spunem ca am vazut destule! Impresionant tot ce am vazut in Viena si imprejurimi! Insa altceva vreau sa spun: mereu am intalnit, aproape in toate locatiile turistice vizitate, GRUPURI MARI DE PENSIONARI din Europa, dar mai ales Japonia etc.Cat de simpatici erau batraneii de peste 60-70 ani.
      Atunci am gandit cu durere: noi in ce mileniu putem ajunge la acest nivel? Cand pensionarii din Romania pot merge sa vada si ei lumea?
      Deci ... nu sunt eu pesimist! Probabil gresesc dorind mai mult, pentru mai multi, acum, in lumea aceasta! Dincolo, nu se stie ...

      Ștergere
    5. Apropo de pensionarii occidentali sau asiatici, excursionisti prin lume! Corect! Deseori si eu am intalnit aceasta categorie de oameni fericiti, mosnegutul cu babuta lui de mana, si vesnicele aparate foto atarnate de gat! Asa este, nenea Burcu: noi de ce nu putem? Ce blestem s-a abatut asupra noastra? Cu ce suntem vinovati ca mereu sa fi platit oalele sparte de altii? Cum de unii azi in Romania au adunat in 22 de ani BOGATII INCOMENSURABILE, iar milioane de romani nu au ce pune pe masa? Cine se face vinovat de asemenea nedreptati? Ce trebuie facut?

      Ștergere
    6. Pensionarii pe care-i vedeti,posibil sa fie fosti milionari in tara lor ! Sub nicio forma nu sunt muncitori cu carca!!! Sniper one

      Ștergere
    7. Sniper one,
      Iti raspund eu!
      Deloc. Erau oameni obisnuiti, care calatoreau prin lume la comun, cu autocarul. Milionarii lor, ca si ai romanilor, nu calatoresc cu mijloace de transport in comun! Au masini personale de lux, soferi, avioane private etc. Iti spun ce-mi povesteau si ei. Fata de noi, diferenta este totusi mare. De la o foarte buna salarizare, la o pensie pe masura! Ar mai fi si ceva pe deasupra: si o pronuntata diferenta de cultura! Ei puneau, de pilda, mare accent pe "vacanta din fiecare an"!
      Mereu in alte locuri!

      Ștergere
    8. .....,,De la o foarte buna salarizare, la o pensie pe masura! Ar mai fi si ceva pe deasupra: si o pronuntata diferenta de cultura! Ei puneau, de pilda, mare accent pe "vacanta din fiecare an"!
      Mereu in alte locuri!
      AR FI de subliniat cateva aspecte pentru a ramane in sfera adevarului:
      1 ..o foarte buna salarizare - se coreleaza co o foarte buna munca in urma careia calitatea si productivitatea det. salariul
      2 pensie pe masura....Da dar nu de la stat ! De baza sunt pensiile private facultative ,asigurarile cu acumulare de capital etc. toate bazate pe contributivitate in timpul vietii active! De la stat acolo de-o maslina....
      3.diferenta de cultura - fals ! Banul vorbeste! Ai bani si nu ai probleme de dramuire pentru fiecare cent mergi si belesti ochii peste tot !!! Sniper one

      Ștergere
  10. Don Corleone Feb 13, 2012 01:14 PM

    "Da ce ,spinu,zaharia sau suvalcu au fost "tac-tu"Tu ce-ai facut ratatule?;sau acum enumeri diferiti comandanti ca sa impresionezi.
    Au fost ei comandanti buni,dar au avut si gunoaie in subordine...de pilda tu.crezi ca daca ii enumeri TU esti mai destept?Te-nseli
    Dupa limbaj si gramatica sigur esti TU cu "trotineta"
    La revedere "ba laba trista" "hoitule"...."influienta" "decit""ramine""pe-a interesantul"(brrr ce analfabet 3 fraze ,7 greseli colonele cu "origine sanatoasa")
    ...
    prostia ta nu are limita.E CLAR!!"

    Bai cultu` lu` peste! De ce nu respecti TU regulile de exprimare/politete si gramaticale? De ce nu respecti bai "Dictionar ortografic, ortoepic si de punctuatie" regulile pentru care ii balacaresti pe altii? Fii "multumit" ca ne mai gasim cite unu` sa te bagam in seama. Altfel nu esti/nu ai fi decit un "shunt"- ~0 o(h)m.
    Eventual te astept in 2.3s!
    ZSA

    RăspundețiȘtergere
  11. "Dosarul CALTABOŞUL: Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, condamnați la trei ani de închisoare cu executare
    EVZ.ro"
    Cezare am inteles ca si tie-ti plac caltabucii!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ministrul bulgar al economiei a anuntat ca tara de la sud de Dunare suspenda procesul de ratificare a controversatului acord de lupta impotriva pirateriei online ACTA. Cateva state din cele 22 care au semnat tratatul si-au retras sprijinul pentru el, iar in week-end zeci de oameni au protestat impotriva acordului in mai toata Europa, inclusiv in Bulgaria si Romania.

    Bulgaria va suspenda procesul de ratificare a ACTA, spune ministrul economiei, Traicho Traikov, citat de Sofia Echo. El spune ca decizia va deveni oficiala dupa sedinta de Guvern din 15 februarie.

    Tari precum Polonia si Cehia au suspendat in ultimele saptamani procesul de ratificare, dupa ce protestele pe plan european s-au raspandit.

    Chiar si presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, s-a alaturat vocilor care contesta acordul ACTA. El a aparut duminica la televiziunea germana ARD, unde a apreciat ca acest acord impotriva contrafacerii “nu este bun in forma lui actuala”.

    El a apreciat ca echilibrul intre protejarea drepturilor de autor si drepturile utilizatorilor de Internet se reflecta intr-un mod “nepotrivit” in acordul multilateral.

    Dintre tarile membre UE, doar Olanda, Estonia, Cipru, Slovacia si Germania au refuzat semnarea tratatului. Totusi, acesta nu va putea intra in vigoare decat daca este aprobat la nivelul intregii Uniuni Europene. Votul va avea loc in luna iunie, iar in cazul in care tratatul va fi respins, adeziunile celor 22 de state care au semnat ACTA vor fi lipsite de efect.

    22 de state UE, inclusiv Romania, au semnat pe 26 ianuarie ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement) un acord multilateral care propune o serie de standarde internationale pentru aplicarea drepturilor de proprietate intelectuala. Acordul a fost negociat la nivel global intre mai multe tari europene, SUA, Australia, Coreea de Sud si Noua Zeelanda, printre altele. Tratatul nu se refera doar la pirateria online, cum e cazul SOPA, ci acopera si comertul cu produse contrafacute. Multe organizatii au criticat intens acordul, motivand ca internetul va fi cenzurat, iar userii nu vor mai avea decat foarte putin din libertatea din prezent.

    RăspundețiȘtergere
  13. @all,
    Tuturor prietenilor mei, dau de stire:
    M-am lasat de ... iarba dracului!
    =======================
    Fix la ora 23, 14 februarie 2012, implinesc o luna de zile din momentul in care am stins o tigara, pe jumatate fumata si am hotarat: este ultima! Reusita, constat ca are un singur nume: VOINTA. Nu trebuie decat vointa! Schimbarea este atat de mare, incat nimic nu se compara cu satisfactia ca am reusit sa ma autoinving! Nu sunt urmari negative!
    Dimpotriva, la "pachet" cu tigara, am renuntat si la cafea! Efectul? Dorm mai mult! P.S.: am fost un fumator inrait! 1-2 pachete pe zi + 500g cafea Jacobs - 3 zile/pachet! Am baut mai mult de o cisterna! De ce nu am murit? Asa a fost sa fie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haidi bre, ne leşi? Adicâ domnuli Burcu, io beu iarba dreacului ca sî-mi stăpînesc nervii cu curlionu sî matali trădez cauza fumăreţilor! Halal sî-ţ fii! Ia sâ ma las şî ieu di tabcioc...Bre vreţ nişti cînipâ? Di ceia di puneu bunicii noştri pi vremuri. Sâ vă faceţ nişti ştergari din buci...
      Trădătorilor! Macar nişti matasî di păpuşoi nu prizaţ?
      Voi ştiţ ci-o zîs Macidonski, ai? Cicâ: "Iarâ cini nu fumeazâ/prizazâ nu esti om deplin"!
      Uiti cicâ sâ mai ai încrederi în camaraz...

      Ștergere
    2. Am fumat 35 de ani. [O caruta de bani!]. Cu o intrerupere experimentala/propusa, la intelegere cu cativa colegi, in scoala militara, de ... fix o luna. Din pacate, vreo trei, intre care si eu, am zis: iata, putem sa ne lasam! Deci ... hai sa fumam! Asa am fumat, zi de zi, noapte de noapte, pana acum ... o luna! Am fost fumator profesionist (inrait). Mereu ma intrebam: cand te lasi? La fel de mereu, imi raspundeam: oricand! Dar... amanam! Au trecut anii ... 35! O viata de om! Ce bine daca ... NU as fi fumat niciodata! Apropo, de beneficii: dupa vreo doua saptamani de tuse cu expectoratii, s-a "curatat cosul", iar acum ... simt o binefacere in actul de a respira! Incercati si voi! Va asigur, puteti! Veti fi mandri de vointa voastra!

      Ștergere
    3. Şî zîci şăfuli cî nu s-o găurit burlanu? Bre doarâ ştii câ-i c-an caloriferi. Dacâ scoţ apa din ieli ruginesc şî sî belesc, dacâ leş apa rezistâ. Interesant câ tocma amu te-i lasat di papiroasî! Cre câ ce mai fericitâ îi doamna ta şî nu tu...He, he, he!!! (asta cu "he, he, he" ca sî nu sî confundi cu a altuia cu "hi, hi, hi"). Gata mă duc sî mă uit pi un sait cu filmi buni pi cari vi-l recomand şî voauî:
      http://www.westernmania.net
      Hai câ v-am pupat pi tăţ. NB!

      Ștergere
  14. Concluzii dogariene si solutii:

    „Socialismul a facut fata mult mai usor unor calamitati naturale, poporul era antrenat si de buna voie participa cu mult entuziasm la refacerea si eliminarea urmarilor unor calamitati.”
    Col (r)ing Balici Mihai
    13.02.2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod sigur este rezultatul ,,sfatului " unui medic destept, care ti-a spus :,,ori te lasi ori dai in primire"
      Si fratele meu mai mare tot la fel a patit!
      Multa sanatate si ...felicitari!!!Sniper one

      Ștergere
    2. Cezare, dar tu nimic, nimic? N-ai tras/prizat tutun la viata ta?

      Ștergere
  15. @admin,Mos Alecu si cu POP I de pe blogul lui Plano isi aroga puteri asupra blogului tau si spun ca eu,DC,Cezar am fi alungati de pe blogul tau -personal nu m-ai interzis ,nu mai sters,nu vad care este problema lor.Nici nu tin minte sa te fi amestecat in rufele murdare ale altora sau sa dezvalui anumite "intimitati"in calitate de administrator [dupa cum neonorat o face PlanoX]

    RăspundețiȘtergere
  16. Tigri lui peste prajit, mai omule, nu esti sanatos la cap! Cu atit mai putin ceilalti 2, Czar si Curleonu. Vai de mama voastra! Dar, apropo, de ce nu va faceti si tu si al"lalt Curleonu bloguri? Ce tot o intoarceti ca la Ploiesti? Fa-ti blog si comenteaza ce vrei si ce nu vrei! Ai ajuns ca la gradinita. Stii T2 este o vorba: “ inainte ca sa te piarda, Dumnezeu iti ia mai intii mintile”. Foarte valabil in cazul vostru!
    PS. Hai sa postez ce-am zis si eu si Mos Alecu la Plano, ca poate ai deranjamente in retea!
    “mos alecu spunea...
    14 februarie 2012, 08:22
    Repetind : "..."nu mai bag batul prin gard" decit daca dincolo de gard se gaseste un "dulau" veritabil ... nu orice "javra jigarita" care va face un scandal de se trezeste toata mahalaua , de parca as fi facut manusi din pielea lui ..." sint sigur ca si cei care sinteti mai noi pe aici v-ati data seama despre ce este vorba ... O haita de catelusi jigariti , care fac un scandal de-ai crede ca sint in stare sa te rupa in bucati ... dar , daca "te dai putin la ei" ... fug de rup pamintul ... se adapostesc pe undeva (armya si mehedinti) , incep sa se "amusine" unul pe altul sub coada , dupa care se "imbarbateaza" lingindu-se prin unele parti ale trupurilor lor (se stie pe unde se ling potaile atunci cind sint "jignite" ...)
    POP I spunea...
    14 februarie 2012, 08:43
    Mos Alecu, cu tot respectul, cei la care faci dumneata referire se adapostesc pe Armya lui Cezar si nu pe Mehadinti. Acolo-pe MH avem grija sa dam profilactic cu "praf de pureci".
    mos alecu spunea...
    14 februarie 2012, 08:52
    @POP I 14 februarie 2012, 08:43 :
    Recunosc ... in ultimul timp nu "le mai merge" pe mehedinti , ca-i cunoaste lumea , si-i "flituieste" ...
    POP I spunea...
    14 februarie 2012, 09:22
    @Mos Alecu
    Stii, daca cei la care faci referire (in special unul dintre ei) ar avea un dialog civilizat cu ceilalti comentatori n-ar fi nici o problema, chiar daca exista anumite divergente de opinie, dar asa, cu injuraturi, cu invective aruncate aiurea, cu...
    Mai ridem, mai postam cite-o poanta, mai facem subtil misto unii de altii, dar totusi pina la a fi badaran si a-i ataca si injura pe toti e o mica-mare diferenta!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mai omule, nu esti sanatos la cap! Cu atit mai putin ceilalti 2, Czar si Curleonu. Vai de mama voastra! Dar, apropo, de ce nu va faceti si tu si al"lalt Curleonu bloguri? Ce tot o intoarceti ca la Ploiesti? Fa-ti blog si comenteaza ce vrei si ce nu vrei! Ai ajuns ca la gradinita. Stii T2 este o vorba: “ inainte ca sa te piarda, Dumnezeu iti ia mai intii mintile”. Foarte valabil in cazul vostru!
    PS. Hai sa postez ce-am zis si eu si Mos Alecu la Plano, ca poate ai deranjamente in retea!
    “mos alecu spunea...
    14 februarie 2012, 08:22
    Repetind : "..."nu mai bag batul prin gard" decit daca dincolo de gard se gaseste un "dulau" veritabil ... nu orice "javra jigarita" care va face un scandal de se trezeste toata mahalaua , de parca as fi facut manusi din pielea lui ..." sint sigur ca si cei care sinteti mai noi pe aici v-ati data seama despre ce este vorba ... O haita de catelusi jigariti , care fac un scandal de-ai crede ca sint in stare sa te rupa in bucati ... dar , daca "te dai putin la ei" ... fug de rup pamintul ... se adapostesc pe undeva (armya si mehedinti) , incep sa se "amusine" unul pe altul sub coada , dupa care se "imbarbateaza" lingindu-se prin unele parti ale trupurilor lor (se stie pe unde se ling potaile atunci cind sint "jignite" ...)
    POP I spunea...
    14 februarie 2012, 08:43
    Mos Alecu, cu tot respectul, cei la care faci dumneata referire se adapostesc pe Armya lui Cezar si nu pe Mehadinti. Acolo-pe MH avem grija sa dam profilactic cu "praf de pureci".
    mos alecu spunea...
    14 februarie 2012, 08:52
    @POP I 14 februarie 2012, 08:43 :
    Recunosc ... in ultimul timp nu "le mai merge" pe mehedinti , ca-i cunoaste lumea , si-i "flituieste" ...
    POP I spunea...
    14 februarie 2012, 09:22
    @Mos Alecu
    Stii, daca cei la care faci referire (in special unul dintre ei) ar avea un dialog civilizat cu ceilalti comentatori n-ar fi nici o problema, chiar daca exista anumite divergente de opinie, dar asa, cu injuraturi, cu invective aruncate aiurea, cu...
    Mai ridem, mai postam cite-o poanta, mai facem subtil misto unii de altii, dar totusi pina la a fi badaran si a-i ataca si injura pe toti e o mica-mare diferenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR spunea...@ POP Uite un limbaj academic dupa chipul si asemanarea voastra
      15 februarie 2012, 08:57

      TI GRI 3 spunea...


      Curleoane tata esti cind nu esti beat mort est mort de prost! Atit te duce nuca aia a ta care-ti tine loc de creier, atit poti!
      Ce treaba are BOULE (sa folosesc limbajul tau) subiectul postat de Plano si comentariile aferente strict acestuia? Te pricepi si la astea HOITULE? Nu ti-ar fi rusine betzivanule!!!!!!!

      Ștergere
    2. POPOO vezi ca a inceput ..REGULARIZAREA !!Probabil de asta aveti glanda marita!!Sniper one

      Ștergere
    3. Am vechime reala cit voi trei impreuna,imprejurare in care si daca o revizuia Igas tot nu avea ca sa-mi ,,reguleze''.
      Poate totusi iti era buna o umbrela.

      Ștergere
    4. @POPOO-Aha ,tu esti de pe vremea lui Dej ! Pai atunci ce mai vrei ? Ti s-a triplat pensia (cam nemeritat, recunoaste ,chestia cu 20 nu era pentru tine care nici cu dictionarul in mana nu intelegi ce-i aia reforma) Te bagi doar asa in treaba, cand de fapt ar trebui sa-i multumesti lui DC.,T2 si multi altii!!!Sniper one

      Ștergere
    5. Scrie aici "raspundeti",as fi fraier sa dau curs provocarii incepute de un prostanac de talia lui POP I[Intai sau ION=dobitoc].Nu ma cobor la nivelul neuronului acestui sarlatan.

      Ștergere
    6. Chigri2, pai tocmai ai raspuns mai senator al melcilor negri din Hurziceni! Doamne, Doamne mare ti-e gradina, poarta e deschisa dar, uite ca unii ca chigri2 ii sar gardul! "Mari gugumani, mari natarai!"

      Ștergere
  18. Mei, mei, mei ...
    Ce draci dadura-n voi?
    Afara crapa pietrele, iar voua va arde de tavaleala!
    Mei, mei, mei ...

    RăspundețiȘtergere
  19. Cezare, ca sa fim cinstiti intre noi, trebuie sa recunosti ca muncile agricole generau si anumite avantaje celor care desfasurau activitati in acest sens. De ce nu recunosti ca anumite produse agricole erau vindute la negru pe piata autohtona, ca-ti mai raminea un plin, doua de benzina si motorina, ca tu ca sef nu participai propriu-zis la aceste munci si stateai tolanit la umbra nucului batrin, ca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul de mai sus nu imi apartine. Eu nu sunt logat.

      Ștergere
    2. Stelica hai nene n-o mai fa pe-a "fata mare si fudula si cu c..rul ros de s..la, ca nu tine vrajeala!

      Ștergere
  20. Mircea Dogaru: „RPR: veche şi arzătoare aspiraţie românească.
    „(...) Victoriei asupra fascismului, democratizării regimului politic, profundelor reforme economice, le-a urmat în chip firesc, ca o necesitate obiectivă «divorţul» definitiv de monarhie, proclamarea la 30.XII.1947 a Republicii Populare Române, vechea şi arzătoarea aspiraţie a românilor. Momentul a corespuns, «de fapt» – subliniază cel mai iubit fiu al naţiunii, ctitorul României socialiste contemporane – «cu asumarea de către clasa muncitoare a misiunii de înaltă răspundere istorică de a conduce naţiunea noastră pe calea făuririi noii orânduri sociale, a socialismului şi comunismului în România". O misiune de care clasa muncitoare, Partidul Comunist Român, s-au achitat în chip exemplar, o misiune care a devenit însuşi sensul existenţei întregii naţiuni astăzi, în epoca de strălucite succese, de afirmare plenară la scară planetară a tinerei R.S.R., epocă a cutezătoarelor înfăptuiri în conştiinţa românească şi universală, cu numele-simbol al întîiului preşedinte al Ţării «Epoca Nicolae Ceauşescu»" (Mircea Dogaru, „Ideal şi împlinire", „Amfiteatru", anul XXI, nr. 12(264), decembrie 1987, p.12)

    (Mircea Dogaru, n.1955 la Tg.-Mureş, absolvent al Facultăţii de Istorie-Filosofie din Bucureşti în 1979; repartizat ca profesor la Liceul nr. 13 din Capitală însă, în acelaşi an, renunţă la învăţământ în favoarea cercetării, asta în timp ce basolventi cu note peste nouă prindeau judeţul Vrancea. Îl găsim apoi cercetător-ştiinţific la Institutul de Istorie şi Teorie Militară (1979-1999), specialitatea "Istorie militară antică, medievală şi arheologie"(sic!). După 1989 devine „specialist în istoria UE la Institutul Francez (1997) şi în Politici de apărare NATO în Canada (1998)". Istoric de profesie aşadar, se doreşte a fi un specialist în „teme controversate ale istoriografiei româneşti", dar însăşi persoana sa pare a fi una „controversată", după cum o dovedeşte şi articolul de mai sus).

    Accesări: 606
    Comentarii: 13
    Publicat Duminicã, 12 februarie 2012


    .......iar unora nici obrazul nu le crapa de rusine.Asa e tov. ti gri 3???
    Ca voi tovarasi nici cu pensie de aproape 1000 de euro nu sunteti multumiti,dupa ce ati invartit cheile pe deget la BOB partid vre-o 30 si de ani.
    Asta e nesimtitul prin nastere si prin educatia "sanatoasa" data de functiile de col "plin" pe linie de partid.
    CHIAR N-AVETI RUSINE!!
    PS mei,mei crapa pietrele dar obrazul bosorogilor PCR ...NU

    RăspundețiȘtergere
  21. Ba bou vacii, curleonu tu esti prea prost pentru a emite o ideie credibila! Du-te-n refrigeratorul ala al tau si bea-ti tainul de borhot!

    RăspundețiȘtergere
  22. @raspopoi
    Daca zici ca ai vechime (efectiva) cat noi 3 la un loc dupa cum te lauzi,e clar ori esti mort ori nebun.....tu ce crezi??

    RăspundețiȘtergere
  23. ....daaaa cheile de la biroul secretarului de partid le-ai predat sau si acum le invartesti pe deget prin piata,mandru nevoie mare de "forta politica conducatoare" pe care ai reprezentat-o in armata.
    PS Cacofonia apartine tot tov-ilor tai nu mie

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai postez odata scurta biografie a sefului vostru ca vad ca faceti spume "anonimule" de la secretariatul tehnic??
    Bineeeee.......




    Mircea Dogaru: „RPR: veche şi arzătoare aspiraţie românească.
    „(...) Victoriei asupra fascismului, democratizării regimului politic, profundelor reforme economice, le-a urmat în chip firesc, ca o necesitate obiectivă «divorţul» definitiv de monarhie, proclamarea la 30.XII.1947 a Republicii Populare Române, vechea şi arzătoarea aspiraţie a românilor. Momentul a corespuns, «de fapt» – subliniază cel mai iubit fiu al naţiunii, ctitorul României socialiste contemporane – «cu asumarea de către clasa muncitoare a misiunii de înaltă răspundere istorică de a conduce naţiunea noastră pe calea făuririi noii orânduri sociale, a socialismului şi comunismului în România". O misiune de care clasa muncitoare, Partidul Comunist Român, s-au achitat în chip exemplar, o misiune care a devenit însuşi sensul existenţei întregii naţiuni astăzi, în epoca de strălucite succese, de afirmare plenară la scară planetară a tinerei R.S.R., epocă a cutezătoarelor înfăptuiri în conştiinţa românească şi universală, cu numele-simbol al întîiului preşedinte al Ţării «Epoca Nicolae Ceauşescu»" (Mircea Dogaru, „Ideal şi împlinire", „Amfiteatru", anul XXI, nr. 12(264), decembrie 1987, p.12)

    (Mircea Dogaru, n.1955 la Tg.-Mureş, absolvent al Facultăţii de Istorie-Filosofie din Bucureşti în 1979; repartizat ca profesor la Liceul nr. 13 din Capitală însă, în acelaşi an, renunţă la învăţământ în favoarea cercetării, asta în timp ce basolventi cu note peste nouă prindeau judeţul Vrancea. Îl găsim apoi cercetător-ştiinţific la Institutul de Istorie şi Teorie Militară (1979-1999), specialitatea "Istorie militară antică, medievală şi arheologie"(sic!). După 1989 devine „specialist în istoria UE la Institutul Francez (1997) şi în Politici de apărare NATO în Canada (1998)". Istoric de profesie aşadar, se doreşte a fi un specialist în „teme controversate ale istoriografiei româneşti", dar însăşi persoana sa pare a fi una „controversată", după cum o dovedeşte şi articolul de mai sus).

    Accesări: 606
    Comentarii: 13
    Publicat Duminicã, 12 februarie 2012

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corleoane, tu esti zdravan la cap, ori esti beat? Vezi c-ai reusit sa incurci si subiectele si "adrisantii". Mai ciumpalacule, tu n-ai auzit ca in cantitatile mari de alcool pe care le consumi, ti se topeste "nuca"?

      Ștergere
  25. Mafiotule,
    nu ne arati si noua biografia sefului nostru ?Hai,te roog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAR @anonimi=kkt
      pune-l pe sefu tau sa ti-o arate si sa i-o admiri.
      au am postat-o(biografia sefului tau) mai sus dinozaure comunist
      Ati intrat in trepidatii si lumea se schimba fie ca vreti fie ca nu...
      Ziceti merci ca aveti pensii nerusinate dinozauri comunisti....asaaa spre 8-900 euro.Eu pt voi as aplica cal.7,62 chiar daca nu este incendiar -trasor sau exploziv e bun si ala (miez-otel camasa alama)daca stiti ce inseamna tovarasi scribalai PCR.
      Dar ca niste kkti anonimi pupati-l pe "istoric" in p....agenda

      Ștergere
    2. flit-ule tov-ule ia de aici(ca esti flit de muste,nu om)
      esti asa de prost ca nu o vezi postata 2 randuri mai sus si de doua ori
      Nu-i nimic...daca esti prost esti prost ,poate acum vezi

      Mircea Dogaru: „RPR: veche şi arzătoare aspiraţie românească.
      „(...) Victoriei asupra fascismului, democratizării regimului politic, profundelor reforme economice, le-a urmat în chip firesc, ca o necesitate obiectivă «divorţul» definitiv de monarhie, proclamarea la 30.XII.1947 a Republicii Populare Române, vechea şi arzătoarea aspiraţie a românilor. Momentul a corespuns, «de fapt» – subliniază cel mai iubit fiu al naţiunii, ctitorul României socialiste contemporane – «cu asumarea de către clasa muncitoare a misiunii de înaltă răspundere istorică de a conduce naţiunea noastră pe calea făuririi noii orânduri sociale, a socialismului şi comunismului în România". O misiune de care clasa muncitoare, Partidul Comunist Român, s-au achitat în chip exemplar, o misiune care a devenit însuşi sensul existenţei întregii naţiuni astăzi, în epoca de strălucite succese, de afirmare plenară la scară planetară a tinerei R.S.R., epocă a cutezătoarelor înfăptuiri în conştiinţa românească şi universală, cu numele-simbol al întîiului preşedinte al Ţării «Epoca Nicolae Ceauşescu»" (Mircea Dogaru, „Ideal şi împlinire", „Amfiteatru", anul XXI, nr. 12(264), decembrie 1987, p.12)

      (Mircea Dogaru, n.1955 la Tg.-Mureş, absolvent al Facultăţii de Istorie-Filosofie din Bucureşti în 1979; repartizat ca profesor la Liceul nr. 13 din Capitală însă, în acelaşi an, renunţă la învăţământ în favoarea cercetării, asta în timp ce basolventi cu note peste nouă prindeau judeţul Vrancea. Îl găsim apoi cercetător-ştiinţific la Institutul de Istorie şi Teorie Militară (1979-1999), specialitatea "Istorie militară antică, medievală şi arheologie"(sic!). După 1989 devine „specialist în istoria UE la Institutul Francez (1997) şi în Politici de apărare NATO în Canada (1998)". Istoric de profesie aşadar, se doreşte a fi un specialist în „teme controversate ale istoriografiei româneşti", dar însăşi persoana sa pare a fi una „controversată", după cum o dovedeşte şi articolul de mai sus).

      Accesări: 606
      Comentarii: 13
      Publicat Duminicã, 12 februarie 2012

      Ștergere
    3. cezare lasa-te de bancuri!!

      Ștergere
    4. Cezare fii cuminte ca iti dam un ou fierbinte! Ce ai? Te maninca cumva coccisul/noada pt. tine ca esti mai greu de bostan - de unde ti-a fost taiata coada de cotei?

      Ștergere
    5. Curlandezule tu ai fost membru al PCR? Oricum acu stim ce fel de membru esti...

      Ștergere
    6. Da anonimule am fost membru PCR dar nu ca tine .
      Eu stateam in sala si luam "bobarnace" ca nu conspectasem cine stie ce tampenii de congrese,iar tu te aflai in "prezidiu" cu "bolovanii" de col. stralucindu-ti pe umeri si dand "indicatii pretioase" pe linie de partid.
      In cabinele cu aparatura electronica n-ai intrat niciodata ca te curentai
      Aveai drum doar intre biroul tau,al CI-stului si al comandantului....si bineinteles favorita ta: popota

      Ștergere
  26. Don Corleone Feb 15, 2012 11:18 AM

    "...Eu pt voi as aplica cal.7,62 chiar daca nu este incendiar -trasor sau exploziv e bun si ala (miez-otel camasa alama)daca stiti ce inseamna tovarasi scribalai PCR. ..."

    Esti sigur de ..."miez-otel camasa de alama"? Mai gindeste-te sau suna un prieten-eventual pe Cezar, ca si el a dat-o in bara la munitia de infanterie.
    S-ar parea ca la capitolul asta "a(t)i invirtit cheile"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A vrut sa spuna ca tzeasta lui e cu miez de otel. De aia cind umbla, tartacutza ii sade asa pe o parte.

      Ștergere
    2. ELENA va consiliaza:Re: [roarmy230] un punct de vedere

      2,584 citiri
      In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 836 din data de 25 noiembrie 2011 a fost publicata Hotararea Guvernului nr. 749/2011 pentru modificarea si completarea Regulamentului de ordine interioara al instantelor judecatoresti, aprobat prin Hotararea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 387/2005.
      PENTRU NOI:
      Daca se constata ca pe rolul instantei exista sau au existat cel putin doua cereri pendinte in acelasi timp, formulate de aceeasi parte, avand acelasi obiect principal si aceeasi cauza, toate cererile aflate pe rol la momentul constatarii vor fi judecate de catre primul complet investit, chiar daca partea a renuntat la judecarea cererii aflate pe rolul acestui complet sau cererea a fost anulata ca netimbrata ori ca nesemnata.
      ADICA
      Imi poate conexa dosarul meu pe recalculare (termen pe 26 martie 2012), cu dosarul meu pe revizuire (pe care ma voi stradui sa il introduc pana la aceasta data).
      NU MA CONEXEAZA PE MINE CU NICIUNUL DINTRE CEILALTI COLEGI!!!! Unde e identitatea de subiect activ? Cum sa imi judece cererea mea, in care eu atac decizia mea si cer anumite lucruri, in acelasi dosar cu cererea altui coleg, care cere ALTCEVA.
      ROG INTRATI PE REGULAMENT SI CITITI, iar daca nu intelegeti vorbiti cu avocatul dvs. sau cu persoane care au practica in instante.
      E O CHESTIUNE CU MULT PREA IMPORTANTA CA SA O TRATAM SUPERFICIAL!!!!
      From: ujica ionel

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri