Google Translate

duminică, 5 februarie 2012

Miliardari multilateral cunoscuti, inregimentati in UNPR. Merita atentia, avand in vedere si functiile pe care le ocupa!


Mai mulţi oameni de afaceri importanţi, prezenţi în paginile Forbes Top 500 Miliardari, ocupă funcţii de conducere în cadrul UNPR. Forbes vă prezintă cine sunt aceştia, averea lor conform ultimului clasament din 2011, dar şi ce business-uri derulează ei.


Din conducerea a Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) la vârf face parte Gabriel Oprea. Actualul ministru al Apărării ocupă funcţia de preşedinte executiv al UNPR şi este unul dintre cei mai bogaţi miniştri ai actualului Cabinet. Cel mai greu în balanţa averii atârnă portofoliul său imobiliar: Acesta deţine o casă de locuit în Voluntari-Pipera, în suprafaţă de peste 800 de metri pătraţi, o alta de aceleași dimensiuni în Bucureşti, construită în 1996, o a treia tot în Capitală, dar ceva mai mică, de 467 de metri pătraţi, dobândită în anul 2006.

Oprea mai are şi două apartamente în Bucureşti, dobândite în 1993. Ministrul mai deţine o casă de vacanţă la Predeal, în suprafaţă de circa 150 de metri pătraţi, dobândită în 2002, şi o casă de vacanţă pe Litoral, în Venus. El are şi un spaţiu comercial în Bucureşti. Pe lângă acestea, Gabriel Oprea mai are şi trei terenuri intravilane, în Bucureşti şi Ilfov, a căror suprafaţă totală este de aproximativ 5.000 de metri pătraţi, şi două autoturisme – un Volkswagen din 2006 şi un Mercedes din 2007. Printre bunurile ministrului se mai numără bijuterii și opere de artă, în valoare de 60.000 de euro.


Nici Anghel Iordănescu (fost selecţioner al naţionalei de fotbal) nu a stat deoparte. El deţine preşedinţia Departamentului pentru tineret şi sport al UNPR. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Iordănescu deţine în acest moment nu mai puţin de 11 terenuri în Ilfov şi Prahova, dintre care 9 sunt în intravilan. În plus, senatorul poreclit „Tata Puiu“ are patru case de locuit şi două case de vacanţă, şi este acţionar al Hotelului Belvedere din Predeal. Iordănescu este pasionat de maşinile puternice. În garajul său se găsesc trei SUV-uri: un Audi Q7, un BMW X5 şi o Kia Sorento.


Omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, acţionar majoritar al grupului UTI, este preşedinte al Departamentului economie, transporturi şi finanţe. După ce a încheiat procesul de reorganizare a grupului UTI, pe care l-a fondat în urmă cu 20 de ani, Tiberiu Urdăreanu se gândeşte la extinderea companiei, şi nu oriunde, ci peste graniţe. În ultimii ani a câştigat numeroase licitaţii în ţară, în sistem PPP (parteneriat public-privat) şi a avut lucrări în Orientul Mijlociu, iar acum Tiberiu Urdăreanu a pus ochii pe o nouă oportunitate: extinderea operaţiunilor în Occident şi în ţările ex-sovietice.

UTI Grup atrage acum venituri anuale de doar 10 milioane de euro din contractele externe, raportate la o cifră de afaceri de aproximativ 160 de milioane de euro, în 2010. Urdăreanu speră ca, odată cu politica de extindere în centrul şi estul Europei, companiile sale să realizeze venituri anuale externe de 50 de milioane de euro în următorii ani.


Dumitru Nicolae este un nume cunoscut printre dezvoltatorii imobiliari, dar și în mediul de afaceri şi a fost înregimentat ca preşedinte al Departamentului pentru relaţia cu oamenii de afaceri al UNPR. Antreprenorul controlează compania Niro Grup, cu activități în diverse segmente ale pieței imobiliare și de retail. Dumitru Nicolae a dezvoltat unul dintre primele ansambluri rezidențiale moderne din București, Central Residences Park, un complex cu 430 de apartamente, situat pe Șoseaua Ștefan cel Mare, în apropiere de Parcul Circului. Notorietatea omului de afaceri provine însă de la complexul Europa și centrul Dragonul Roșu.

Compania Dragonul Roșu SA, membră a Niro Group, a fost înființată în anul 2003 și se ocupă cu dezvoltarea și administrarea zonei comerciale același nume. Compania Dragonul Roșu are în proprietate un teren de 280.000 de metri pătrați în Dobroești, Ilfov, unde intenționează să dezvolte proiectul Chinatown România, care se va întinde pe o suprafață de peste 300.000 de metri pătrați. În plus față de această zonă tradițională, proiectul Chinatown include de asemenea un hotel și o zonă de expoziție permanentă întinsă pe 100.000 de metri pătrați.

În prezent, în zona comercială Dragonul Roșu există peste 5.000 de magazine, 4.000 de locuri de parcare, restaurante, cafenele, o terasă și o spălătorie auto. Recent, un grup de investitori a inaugurat complexul China Town, situat în zona Afumați, o investiție totală de 100 de milioane de euro.


Un alt reprezentant de seamă în UNPR este şi Ilie Ciuclea, care se ocupă de Departamentul pentru Protecţia Mediului. Ciuclea deţine împreună cu familia firma de salubritate Supercom. . Averea personală a lui Ciuclea constă într-o casă de vacanţă în Buşteni şi terenuri care însumează 10 hectare, în Afumaţi Tunari şi Buşteni. Din 1992, Ilie Ciuclea s-a implicat şi în fotbal, reînfiinţând echipa Juventus Bucureşti. Echipa a ajuns să joace în liga secundă, însă rezultatele nu arată că ar putea promova prea curând pe prima scenă a fotbalului românesc. În prezent, Juventus Bucureşti are şi o secţie de copii, unde se formează 250 de viitori fotbalişti. Un produs al noii Juventus este portarul Ciprian Tătăruşanu, actualul portar al Stelei Bucureşti.


Nici Gigi Neţoiu nu lipseşte din peisaj, actualmente fiind vicepresedinte al Departamentului pentru Tineret si Sport din cadrul UNPR. Pe lângă afacerile din agricultură, Neţoiu mai deţine acţiuni şi la producătorul de vinuri Vincon Vrancea, unul din principalii jucători pe această piaţă. Celălalt acţionar este Luchi Georgescu, de care s-a separat de ceva vreme. Neţoiu nu se implică în treburile Vincon, dar primeşte în schimb o „rentă“ de 15.000 de euro pe lună. În acelaşi timp, mai are 35% din acţiunile producătorului de mezeluri Meda Prod, care deţine o cotă importantă pe piaţa Capitalei. Gheorghe Neţoiu şi Luchi Georgescu mai au afaceri şi în domeniul turismului.


Prinre oamenii de afaceri care mai conduc departamente ale UNPR se numără şi Culiţă Tărâţă, care controlează Insula Mare a Brăilei (57.000 ha) şi care coordonează Departamentul pentru Agricultură. În primăvara anului trecut, Culiţă Tărâţă a decis să îşi împartă afacerea începută în urmă cu 20 de ani celor trei fii ai săi. Nu se va retrage din firmă, ci a decis doar să le acorde copiilor mai multe responsabilităţi. Alături de soţia sa, Elvira, Culiţă Tărâţă a început afacerea din agricultură cu câteva hectare de teren agricol şi 100 de oi. La doi ani după prima recoltă, pentru a creşte valoarea businessului, a pus pe picioare ferma de animale, sectorul de abatorizare şi de prelucrare a laptelui şi a cărnii. De altfel, compania a fost gândită tot timpul ca o afacere de familie. Chiar şi numele grupului de firme indică acest lucru. El este format din iniţialele celor doi soţi, iar cei trei brazi sunt copiii cuplului Culiţă şi Elvira Tărâţă.
Sursa:



Fiecare PARTID, are mogulii lui.
Altora li se spune baroni! Nu conteaza!
De ce ar face UNPR exceptie?
Banul, ochiul dracului!
Admin

100 de comentarii:

  1. Avem explicatia de ce se duc multi alesi catre UNPR.
    Totusi, cu toate averile lor nu aduc voturi.
    Cei nominalizati vor aglomera drumul spre sediile DNA dupa caderea regimului Base.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destinatia JILAVA !

      Ștergere
    2. O sa tipe toti ca sunt victimele unor dosare politice facute la ordinul dictatorului. Sau atunci justitia o sa fie alta iar victimele DNA-ului o sa tipe toti in cor:
      - suntem vinovati, voiam sa mergem noi la DNA da ne-au trezit mascatii prea de dimineata !

      Ștergere
  2. @plano10"preainteleptul"
    Ia explica mataluta si ce e scris mai jos
    sursa:ziarul Adevarul

    Aproximativ 70.000 de beneficiari de Venit Minim Garantat (VMG), alocaţie pentru susţinerea familiei sau indemnizaţie pentru creşterea copilului au rămas fără aceste ajutoare şi prestaţii sociale, deoarece nu sunt la zi cu plata impozitelor locale.

    Ei vor fi repuşi în plată şi vor primi sumele reţinute, după ce-şi vor achita datoriile la bugetele locale.

    Dacă nu-şi plătesc restanţele în cinci luni de la suspendare, respectivele ajutoare şi prestaţii vor fi anulate. Pentru a încasa din nou VMG-ul, alocaţia sau indemnizaţia, familiile în cauză o vor lua de la capăt cu dosarul, după ce achită datoriile.

    Decizia, aplicată începând de anul acesta, a declanşat unele controverse, pe motiv că ajutoarele sunt insuficiente pentru plata impozitelor şi pentru supravieţuire.
    Ministerul Muncii a transmis azi un comunicat cu o primă concluzie desprinsă din analiza datelor sosite de la primării: beneficiarii de ajutoare sociale (VMG şi alocaţie de susţinere a familiei) sunt în general buni platnici, probleme sunt cu beneficiarii indemnizaţiei pentru creşterea copilului.
    Cei din urmă, spune comunicatul, au nu doar venituri mult mai mari decât asistaţii, dar şi datorii pe măsură.
    Ministerul oferă câteva exemple, dar ele sunt situaţii excepţionale.

    O familie din sectorul 2 al Capitalei a rămas fără indemnizaţia pentru creşterea copilului (de 3.400 de lei), pentru că nu a plătit impozite locale în valoare de 25.561 de lei.

    O altă familie, din sectorul 6 Bucureşti, primeşte indemnizaţie de 2.578 de lei şi are o datorie de 3.796 de lei la impozitele locale.
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  3. @plano10"preainteleptul"
    si un comment din acelasi ziar...dar mai sunt

    in sfarsit se mai indreapta lucrurile. nastase a dat pomana la toti betivii cu ajutoarele sociale idoar pt asi atrage electorat. e drept ca mai sunt si oameni saraci care beneficiaza pe drept de aceste ajutoare, dar pe langa acestia si mai multi stau in carciuma si beau pe datorie iar postasul vine...

    PS stiu ca esti indragostit si de "hrebe" dar cam cu astea s-au ocupat baietii
    vrei sa-ti povestesc si de "lovilutionari"???
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone,
      Stii ce apreciez eu intre altele la talica?
      Consecventa cu care aperi, o cauza pierduta!
      P.S.: Dar cu Planu', ce-ai avut?

      Ștergere
  4. Eu nu apar nici o cauza ,dar ti se pare normal ce se-ntampla??.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe aici s-a tras demult semnalu' acesta, dar nu ai fost pe faza?!
      Aparent, adevarul ar fi pe la mijloc! In realitate, este o mare magarie sa inter-conditionezi cele doua probleme! Este chiar cinic!
      P.S.: Dar cu Planu', ce-ai avut?

      Ștergere
  5. eeee.....planu-i "obiectiv" ca o oglinda concava/convexa

    RăspundețiȘtergere
  6. Deshteptu' de curdeleu ... ia si ne iesplica si noua ce-i aia "indemnizatie pentru cresterea copilului" de 3.400 si de 2.578 de lei (adica 34 de milioane si aproape 26 de milioane) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fraiere,este similar cu L164 !Cu spaga ,cu sex oral etc. si-au tras unele ultimul salariu din care se calc. indemnizatia!!sniper one

      Ștergere
    2. @ano=kkt
      eu am postat din comunicatul Mfinante luat din ziarul "gandul.info"
      Mai departe "explica-ti" singur boulica
      Ce ai vrea sa-ti explic eu???.....esti tembel ????...boulica(asta ca sa te alint,ca de fapt esti boulica ajuns la maturitate si nu vezi nimic altceva decat "campul de lucerna" in care iti umfli burdihanul.Sper sa nu crapi de la "lucerna' ca orice alt boulica matur

      Ștergere
  7. Pot fi situatii de acest gen ! Intre timp a aparut un deces,o boala grava,un divort.Poate fi o (sau mai multe)greseli in evidenta sumelor datorate(am mai vazut ,,datorii'' trimbitate prin ziare care nu existau).

    RăspundețiȘtergere
  8. Dupa LOGICA lui curdeleucufurit, ar fi normal ca si pensionarii sau functionarii publici sa fie VADITI- vorba unui idol de-al curdeleului, adica vaduviti de venituri daca au datorii la stat.Cred ca huiduma a exagerat aseara cu pet-urile...

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai si-au anuntat demisia, DEMISIA GUVERNULUI!!!! Ole, ole, ole

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boculet a fost taaare,boculet a fost maaare!!
      ...............................................
      Restul ramane valabil,
      Vae victis si vai mama !!!Puschian

      Ștergere
  10. Fara justitie impartiala nu ajungem nicaieri.Procurorii din colectiile alea de majuscule au dovedit pina acum doar ca sunt...organizati.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mei, mei ce facurati? Il dadurati jos pe Boculete? Vai, vai, i-ati distrus pe Cezar, Corleonu si Stelica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am motive sa fiu distrus. Democratic vorbind opozitia are acum ocazia sa declanseze alegerile anticipate (daca le vrea cu adevarat).
      Indiferent pe cine nominalizeaza "dictatorul" parlamentul voteaza impotriva. La a doua nominalizare, votul este acelasi. Rezultatul ? Parlamentul de dizolva si se declanseaza alegeri anticipate.
      Ce ziceti, vrea opozitia alegeri anticipate ? Eu in locul lui Basescu la a doua nominalizare as pune-o pe Elena Udrea sau pe EBA. Pariem ca in situatia asta Romania o sa aibe primul-ministru femeie ?

      Ștergere
    2. Esti varza. Ca sa pice guvernul propus trebe ca opozitia sa fie peste 50% din parlament. In configuratia actuala nu are peste jumatate. Dar... cine stie ce va fi? Eu nu risc pronosticuri ca tine. Auzi la tine "Democratic vorbind opozitia are acum ocazia sa declanseze alegerile anticipate (daca le vrea cu adevarat)", de parca asta depindea de opozitie. Esti varza.

      Ștergere
    3. @06;54 AM
      Sa-ti dau si nitzica carne la varza aia?

      Ștergere
    4. Hai sa-ti explic daca tot imi aduci argumente culinare in locul celor logice:
      - "90% dintre romani vor sa scape de Basescu". Corect ?
      Cei 90% trebuie sa-si contacteze parlamentarii (direct, prin telefon, prin SMS, prin e-mail, prin posta, prin rotocoale de fum si prin orice alte mijloace cunoscute de ei)
      Trebuie sa le spuna clar si cu decenta specifc romaneasca:
      - "Baaaaaaaa, io team pus acolo, io te dau jos, imbuibatu dreaq !"
      Votul se transmite in direct, la TV si la antene asa ca alegatorul vede ce ii face alesul. Opozitia fiind direct interesata in rezultat trebuie sa ceara inca de azi, in piata si unde vrea ea, vot deschis.
      Daca alesul nu voteaza cum vrea poporul, adica cei 90%, s-a fript. Poporul tine minte, iese masiv la vot (chiar daca are program de mici si bere) si alesul nu mai pupa parlament.
      Daca poporul nu are timp sa mearga la vot atunci doar cu injuraturi pe blog nu rezolva nimic. Doar varza.

      Ștergere
    5. PS
      NitiCA CArne e vocabularul specific alegatorului de blog. Cu multa varza.

      Ștergere
  12. ,,Pariem ca in situatia asta Romania o sa aibe primul-ministru femeie ?''
    Si atunci cum vor rezolva ,,treaba ''in ,,cualitia de guvernare''?
    .
    http://www.youtube.com/watch?v=_-N5QRhOIrc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu crezi ca o femeie are nevoie de asemenea ajutor ? Inca nu cunosti care sunt deosebirile (macar la treaba aia) dintre barbati si femei ?

      Ștergere
  13. Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stelica, Anonimul voia sa-ti spuna ca singurul lucru la care s-ar pricepe nuti si ebisoara sunt sa tina de... maner prim ministrul care nu va fi validat de parlament.
    Alt Anonim

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca il reprezinti tu pe anonim, spune-i te rog, sa se exprime mai clar si sa-mi trimita filme cu femei ca de barbati inca nu m-am apucat.

      Ștergere
    2. Steliane ai ajuns asa de rau incit acum o faci dupa usha? Vai,vai, "batrinetze haine grele, la frecat de frichinele"!

      Ștergere
  15. ,,Schimbarea stapanilor, bucuria nebunilor! ''
    .
    BOALA LUNGA ,MOARTE SIGURA !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mey, mei ati vazut ca la PALANO nu-i nicio mishcare? A postat cumatra aia de vulpe care prinde soareci ca sa ne induca in oroare si gata a tuns-o la Capitala ca sa faca guvernoi!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ia auziti de colea, cica la Nea Cashu in Banie, Sulomon e shef la PUNR.

    RăspundețiȘtergere
  18. Deci de-alde acesti indivizi sint reprezentantii STINGII politice ... adica cei care sustin eliminarea imenselor discrepante intre superbogati si populimea saracita ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleaca ai nostrii ,vin ai nostrii,
      VOI,ramanei tot ca prostii! Sniper one

      Ștergere
  19. Noi ca noi ,dar tu...
    Nu te roade jugul!

    RăspundețiȘtergere
  20. Scuzati ca am ramas cu degetul in cauciuc. Stiti cumva vreo solutie de extractie?

    RăspundețiȘtergere
  21. Baga in gura o grenada fara cui.Cit numeri pina la cinci degetul va fi liber.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i buna solutia. Vreau sa reutilizez guma; sa fac prezervative pe care sa i le vind lui CZAR!

      Ștergere
    2. Ce sa faca cu prezervativele ,,benoclistul une(PR)''? Sa le puna pe incarcatoare ?
      Ori pe capul
      p
      ersonal?

      Ștergere
  22. Gata cu hirjoana !Poate nu stiti cine conduce?
    Tot serviciile,saracele.
    Ospatari,chelneri,timplari...?!
    Mai doreste careva ceva ??

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu acum am intrat in casa,am privit pe geam si ce vazui!!!!
    Pe bulevard,pe un sens curgea miere si pe celalalt lapte..
    aviz dobitocilor!!!
    PS.Daaaa... dogaru n-a fost nominalizat???
    E o nedreptate strigatoare la cer.ERA CEL MAI BUN PRIM-MINISTRU.Va spun eu credeti-ma:)))))))
    PS2 dar ministrul apararii macar ar putea???(tuns)

    RăspundețiȘtergere
  24. ....si pentru politrucii de kkt
    Si vadim ??unde-i vadim???

    RăspundețiȘtergere
  25. Consiliul de judecată, format din cinci ofiţeri, cu grade de la locotenent la comandor, colegi de unitate ai locotenentului Gheorghe Alexandru, a propus trecerea în rezervă a acestuia, hotărârea fiind luată în unanimitate, potrivit mediafax.ro.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect si legal!
      Gheorghe si-a facut-o cu mana lui!
      Iar daca a facut-o la indemnul altora,
      e vai de capul si viitorul lui.
      Armata inseamna ordine si disciplina!

      Ștergere
  26. @MAI.FIOTULE,
    cred ca te uitai la tine in frigider.
    Vodka si bere la PET.

    Unde-i Vadim? In parliamentul iuropiean,unde-i si ratusca cea urita(ca si tac-su, de rumanii care este pe persoane fizice).

    RăspundețiȘtergere
  27. poate va mai ganditi tovarasi!!!


    O posibila tema de gandire pentru romani, pentru tot ce am trait si inca se mai traieste aici:
    Cum se distruge o natiune! Doar cu psihologia maselor, bine cunoscuta!
    Un profesor de economie de la un colegiu a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga.
    Acea clasa a insistat ca socialismul este functional si ca nimeni nu ar trebui sa fie sarac si nimeni bogat, toata lumea EGALA!
    Profesorul le-a spus, "OK, vom face in grupa aceasta un experiment asupra socialismului.
    Se va face media tuturor notelor, si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10."
    Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8.
    Studentii care au studiat intens au fost suparati, dar cei care au invatat mai putin au fost bucurosi peste masura.
    Cum cel de-al doilea test se apropia, studentii care studiasera putin au invatat si mai putin, iar cei care studiasera mai intens si-au spus ca si ei vor o "pomana", asa incat si ei au studiat mai putin.
    Media celui de-al doilea test a fost 6! Nimeni nu mai era fericit.
    Cand a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4 .
    Notele nu au fost crescatoare deoarece au aparut certurile, acuzatiile, ura si nimeni nu a vrut sa invete pentru beneficiul altuia.
    Spre marea surpriza a tuturor studentilor, toti au picat. Profesorul le-a spus ca socialismul va pica in final deoarece, atunci cand recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar cand statul nu mai acorda acea recompensa, nimeni nu va incerca sau va vrea sa aiba succes.
    Nu putea fi o explicatie mai simpla.
    Iata un scurt paragraf care sintetizeaza totul:
    "Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber, iar bogatul in afara libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care, la randul ei, nu primeste pentru ceea ce a muncit.
    Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva.
    Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca altii sunt beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfarsitul oricarei natiuni.

    Nu poti multiplica bogatia divizand-o."

    RăspundețiȘtergere
  28. @dogaru
    ....s-a intamplat in Suedia tovarase

    RăspundețiȘtergere
  29. Iar ai umblat la frigider ! Iar bati cimpii !!
    Ce legatura este intre ,,Suedia'' si unpR? Ai tras pe nas?

    RăspundețiȘtergere
  30. Ramii planton !
    Si nu mai scirtii usa la frigider !!

    RăspundețiȘtergere
  31. Curleoane din comunism ai aparut si in comunism te vei intoarce!
    Mad Marx
    Poate-i ei cu tine si pe Czar si pe Stelicla...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exclus. Comunismul rasufla din ce in ce mai greu pe la Phenian, Havana si in SCMD.Pe mine nu conta.

      Ștergere
    2. Vedeti ca numai KILTOX-ul nu-i bun pentru gindacarimea sa portocalie Stelian? Trebuie incercat cu DDT...

      Ștergere
    3. DDT, ce perimat. Tu nu ai auzit de caviar, pastrav, salau, muschiulet de vita. Sunt pline magazinele la HAVANA si tu ai ramas la chimicale.

      Ștergere
  32. "Studiu. Riscurile fumatului: demenţa".
    Curleoane, Czare, Stelica lasati draq trabucile si apucati-va de luleaua neamtzului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dupa atatea sute de postari idioate ca anonim ...e clar, chiar ca vorbesti ca un dobitoc
      Esti mai bolnav decat toti de pe aici,mai bolnav chiar decat dogaru&co.Rezolva tu problemele mai departe...
      PS adevarul este ca esti DISPERAT.Eu iti doresc sa fi macar sanatos fizic,ca in rest ai pierdut orice sansa.
      Si afla:cu postarile tale "inteligente" (pe bloage) in mod sigur iti vei recapata L164....deja tzatza frosa a citit pe blog si se va conforma,precum si ceilalti jde mii de alegatori din Vascautii din Deal(muritori de foame) care doar grija ta si a lui dogaru o mai au.In rest totul e perfect...daca se rezolva si cu L164 poporul nu mai are nici o problema.....dobitoc anonim

      Ștergere
    2. Curlonule ... problema ar fi : ce e mai bine sa fii ... 'dobitoc anonim' sau 'dobitoc cu nume de curlon' ??

      Ștergere
  33. Cetzarushul a primit pe "curpapirul" lui de blog o urare de "succesuri" :
    "AnonimFeb 7, 2012 05:47 AM
    Un sincer "HAI SICTIR !!" pentru cezar si pupincuristii lui de serviciu."
    Ora postarii trebuie citita (ca la toate bloagele) cu "minus unu" ...

    Hai sa facem o "licitatie" : in cite minute va fi stearsa postarea de catre "obiectivul si neutrul" cetzarush ?

    RăspundețiȘtergere
  34. My name is Cooordeleon, am creier cit un ou si capul unui bou! Hi,hi, hi!

    RăspundețiȘtergere
  35. Mafiotule,
    ai avut noroc ca la ,,vechimea'' ta ti-au gasit veniturile intr-un singur dosar.
    Daca ai fi avut si tu ,,norocul'' ca jumatate din venituri (SAU CHIAR TOATE)sa-ti fie pe minimul functiei alt rahat mincai acum.

    RăspundețiȘtergere
  36. Curlonu n-are dosarul gros la armata, il are gros la "servicii". Ce mai, cintaretz la flaut cu gusha!

    RăspundețiȘtergere
  37. @anonimii de mai sus
    Mai oameni buni!!!Chiar sunteti atat de prosti???
    E de necrezut dupa nivelul postarilor voastre.Nu-mi fac iluzii, o sa faceti la fel in continuare...SI CE DACA!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. HAI SA REIAU ca incepeti poate sa va dati seama ca in lipsa argumentelor,doar injurati...ok ramaneti la acest nivel
    V-ati inflamat brusc.Concluzie e clara...sunteti prosti cu "staif" si asa veti ramane.Condoleante!!

    dupa atatea sute de postari idioate ca anonim ...e clar, chiar ca vorbesti ca un dobitoc
    Esti mai bolnav decat toti de pe aici,mai bolnav chiar decat dogaru&co.Rezolva tu problemele mai departe...
    PS adevarul este ca esti DISPERAT.Eu iti doresc sa fi macar sanatos fizic,ca in rest ai pierdut orice sansa.
    Si afla:cu postarile tale "inteligente" (pe bloage) in mod sigur iti vei recapata L164....deja tzatza frosa a citit pe blog si se va conforma,precum si ceilalti jde mii de alegatori din Vascautii din Deal(muritori de foame) care doar grija ta si a lui dogaru o mai au.In rest totul e perfect...daca se rezolva si cu L164 poporul nu mai are nici o problema.....dobitoc anonim

    RăspundețiȘtergere
  39. PS...toti cei din Vascautii din Deal au internet si urmaresc aceste postari.Vor vota fix exact cum vrei tu...la Pastele cailor hi,hi
    Vascautii din deal= aprox 80% din votantii RO
    succes ciumetzel!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca bine le zici Curleoane! Adinc, adinc din putzulina gindirii tale.

      Ștergere
  40. Blasfemie !... Gabitza nu mai este la curvern ... ce va faceti voi , cei care ia-ti adus atitea pupaciuni in c.r , fara de el ? Eu as zice sa i le cereti inapoi ... ca sa aveti ce-i da celui care il inlocuieste ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oprea a devenit Udrea. Toate guvernele portocalii vor avea nevoie de el. Doar o alta "fiinta extraordinara"!

      Ștergere
  41. Mafiotule,
    tu chiar esti defect.
    Din ce ,,familie'' de rahat esti?
    Parca aveati o lege a tacerii.
    NE ,,LESHI''?

    RăspundețiȘtergere
  42. Multi, foarte multi, ar trebui sa-i multumiti ministrului Oprea!
    Dar cine s-o faca? Lasii? Unii care azi pupa la greu, pe toate partile OPOZITIA, iar maine vor injura si blestema ce azi adora! Punem pariu? Luati aminte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sa-i pupe dosul aia "multi, foarte multi"! Ceilalti au si alte optiuni.

      Ștergere
  43. da de ce nu va bagati voi ministri(la aparare) mai anonimilor??....ce l.bari sunteti!!!
    Puteti merge cu sintagma
    "DEMNITATE SI ONOARE noi s-avem in buzunare"
    Poate ca trebuia scris invers dpdv majuscule....doghy stieeeee

    RăspundețiȘtergere
  44. Hai ca asa va place mai mult doby/doghy

    "demnitate si onoare,NOI S-AVEM IN BUZUNARE"

    Va place?? mai astia cu "demnitatea" la sarsana!

    RăspundețiȘtergere
  45. raspuns...in nici un caz din "familia" ta desi mama se stie....tatal niciodata,asa ca ai grija cum vorbesti... poate chiar cu tatal tau

    Mafiotule,
    tu chiar esti defect.
    Din ce ,,familie'' de rahat esti?
    Parca aveati o lege a tacerii.

    RăspundețiȘtergere
  46. Multumitii lui Gabutzu,chiar pupatii si ...,datii limbi,datii pupici,...
    Mai capete impaiate,ne-au marit pensiile cum necum dar sunt multi oameni adevarati ,,pedepsiti'' fara vina. Tot ii dati cu revenirea la revenire,vorbiti despre comunism si ridicati in slavi regula contributivitatii in armata.Daca nu ati fi sclerozati de alcool v-as suspecta ca sunteti idioti.
    Capete impaiate,alcoolul dauneaza grav sanatatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. AMIN!!!
      Sunt pe-aici unii care au stat toata viata la caldurica, au fost cu autobuzul armatei la serviciu (s-aude curleoane?) si-o mai fac si pe-a interesantii cu contributivitatea inventata pe acest Pamint-unde credeti? In Romanica/Tanganika, stat condus de mafioti ca de-alde GOPREA si Basecu! Cred ca ar fi bine ca cei care au lucrat la MI sa comenteze ca fosti angajati MI, cei de la SRI pentru ai lor, iar cei din armata pentru cei din armata.
      Cit despre tine curleoane...esti jalnic, patetic si badaran. Uita-te la tine cum "vorbesti" cu ceilalti, dar mai ales uita-te cum vorbesti de unul singur pe-acilea incercind sa-ti promovezi idioteniile. Sunt sigur ca aia ai tai "te-au promovat" cu un sut in coor, ca sa scape de o asa "valoare".

      Ștergere
    2. Daca asa crezi tu,n-ai decat dar esti doar un nehalit
      "demnitate si onoare CU BANUTI IN BUZUNARE!!!"
      .....te caracterizeaza.Nu sunt bani nici tu nu insemni nimic.Asta esti!!!

      Ștergere
  47. Don Corleone,
    Nu te supara pe ei.
    "Este" unii care habar nu au ce vorbesc, doar stiu sa tasteze!
    Habar nu au ce-i cu Legile "unitare" de Salarizare, Pensionare!
    Habar nu au, dar o tin asa ca proasta'n ....! Sus Oprea, Jos Oprea!
    Bolovanii habar nu au (ori se fac ca nu pricep), ca daca nu era hulitul (pe nedrept Oprea), cuantumul multor, foarte multor pensii (90%), ar fi fost de plans, iar al celor de 10%, de fff plans! Asta este ADEVARUL! Asa ca ...
    Sati jos, ganditi profund si respirati sportiv! Maine poate fi mai rau!

    RăspundețiȘtergere
  48. ,,Bolovanii habar nu au (ori se fac ca nu pricep), ca daca nu era hulitul (pe nedrept Oprea), cuantumul multor, foarte multor pensii (90%), ar fi fost de plans, iar al celor de 10%, de fff plans! Asta este ADEVARUL! ''
    .
    Daca ,,pulimea sa'' nu ar fi stiut ca este prea periculos sa umble la butonul reducerii pensiilor celor ,,proveniti...'' treaba era facuta iar maresalul Gabutzul ar fi raportat de executare clipind cu satisfactie.
    Cred in continuare ca tot tambalaul face parte dintr-un plan de fracturare a opozitiei populimii. Vom fi micul dejun .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opozitie? Nu exista opozitie!
      Toti sunt o apa si un pamant.
      Sunt politicienii de Dambovita, uniti in cuget si simtiri!
      Iar mai nou, da din coate tare si tropaie din picioare, pe la portile aurite ale intrarilor in politichie, Dogaru&Co! Inca un sindicalist care isi tradeaza cauza, pentru meschine interese politice! Vom discuta anul viitor, pe vremea aceasta! De retinut!

      Ștergere
    2. ,, plan de fracturare a opozitiei populimii. Vom fi micul dejun .''
      .
      ,,Opozitie? Nu exista opozitie!
      Toti sunt o apa si un pamant.''
      .
      Opozitia oamenilor,impotrivirea,revolta strazii...

      Ștergere
  49. CU 10 ORE IN URMA
    sursa "adevarul.ro

    ,,Gata, acum mă duc la pârnaie“, a spus fostul secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor, Emilian Cutean, când a aflat că a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare.
    Acuzat de corupţie, Emilian Cutean (46 de ani), fost deputat PSD şi fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor în Guvernul Năstase, îşi va petrece următorii cinci ani după gratii. Decizia este definitivă şi a fost luată ieri de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti.

    Contactat de „Adevărul" imediat după anunţarea sentinţei, Cutean era răvăşit şi resemnat. „Mă aşteptam să fiu condamnat. Cred că există o legătură între prelungirea mandatului lui Daniel Morar la DNA şi condamnarea mea. Am început să mă pregătesc. Gata, acum mă duc la pârnaie", s-a văitat Emilian Cutean.

    A tocat banii revoluţionarilor

    Potrivit anchetatorilor, în decembrie 2004, la câteva zile după ce şi-a pierdut funcţia de şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, Emilian Cutean ar fi virat aproape 300.000 de lei (echivalentul a peste 85.000 de euro la acea dată) din bugetul instituţiei în conturile asociaţiei sale - ,,Asociaţia Club 22". Fostul secretar de stat ar fi folosit aproape 100.000 de lei ca să achite chiria restantă pentru imobilul în care locuia - şi în care funcţiona şi asociaţia, iar restul, de 200.000 de lei, i-ar fi virat într-un cont al său.

    Toate acestea, în contextul în care Guvernul alocase sumele respective pentru ,,un program care se referea la problemele sociale ale revoluţionarilor (autoturisme pentru răniţi, materiale sanitare, tabere pentru copiii revoluţionarilor etc.) şi la aniversarea a 15 ani de la Revoluţia Română din 1989", notează anchetatorii anticorupţie. Cutean nu a ,,operat" singur, ci a fost ajutat de Mihaela Sbârcea, fostul director economic al secretariatului de stat, condamnată şi ea la trei ani cu suspendare.

    Iliescu îl apără: „E o nedreptate"

    Ascensiunea lui Emilian Cutean către structurile de conducere ale statului a început în zilele Revoluţiei din 1989. La acea vreme, Cutean se afla în Bucureşti, după ce în 1987 plecase din Sibiu, reprofilându-se din strungar la întreprinderea „Mecanica" în cascador la „Româniafilm". Pe 22 decembrie 1989, după fuga lui Ceauşescu, a intrat în sediul Comitetului Central şi a făcut parte din gaşca lui Dan Iosif, transformată de regimul Iliescu într-un soi de gardă revoluţionară. După ce s-au liniştit apele, noua putere a avut grijă să-i răsplătească cum se cuvine pe toţi cei care au dat o mână de ajutor.

    În ianuarie 1990, Emilian Cutean a fost inclus în Comisia de Control Economic, subordonată Guvernului, a devenit membru FSN şi a înfiinţat ,,Asociaţia Club 22". A fost blagoslovit cu fel şi fel de funcţii în timpul mandatelor lui Ion Iliescu: a fost secretar de stat pentru problemele revoluţionarilor (2002-2004) şi deputat PSD de Alba (2004-2008), iar în anul 2004, Iliescu a dat un decret prezidenţial prin care l-a inclus pe fostul strungar în Colegiul Naţional al Institutului Revoluţiei Române. Acest institut va avea acum „onoarea" de a avea în structură un puşcăriaş, întrucât legea după care funcţionează prevede că un membru poate fi înlocuit doar în caz de deces.

    RăspundețiȘtergere
  50. continuare.....

    Ion Iliescu, preşedintele Institutului Revoluţiei, nu se dezice de infractorul Cutean nici în al doisprezecelea ceas, ba, mai mult, îl apără cu îndârjire. „Este o mare porcărie această decizie de condamnare. Băiatul ăsta trăieşte o nedreptate, el este nevinovat şi a picat la mijloc într-o luptă. N-a făcut decât să distribuie asociaţiilor de revoluţionari nişte sume care reprezentau un sprijin acordat de Guvern. Instanţa a dovedit că a băgat banii în contul lui? Nu ştiu, nu vreau să comentez. Îmi ajunge, măi, nu mai insistaţi", a declarat Ion Iliescu.

    Escrocii, între ei

    Deşi a prejudiciat statul, Emilian Cutean n-ar fi ajuns probabil niciodată la puşcărie dacă n-ar fi intrat în conflict cu actualul secretar de stat George Costin, despre escrocheriile căruia ziarul „Adevărul" a scris în repetate rânduri.

    Costin este cel care a scos la iveală neregulile comise de Cutean, dar nu din spirit civic, ci pentru a-şi urmări interesele. Prin asociaţia sa, ,,Metrou", Costin a cerut o expertiză juridică pentru a proba în instanţă vinovăţia lui Cutean, după care l-a şantajat, cerându-i ,,să treacă" la grămadă dosarele revoluţionarilor din Asociaţia ,,Metrou", miza fiind uriaşă prin perspectiva indemnizaţiilor consistente încasate de fiecare posesor de certificat.

    ,,A fost finalizată expertiza judiciară vizavi de acei bani pe care Cutean i-a furat de la SSPR, iar eu trebuia să plătesc această expertiză. Costa vreo 140 de milioane de lei vechi. Atunci l-am chemat pe un om de-al lui Cutean şi i-am zis că mi-a venit expertiza şi că e grav de tot, e de puşcărie. I-am zis că nu vreau să plătesc 140 de milioane. Renunţ la expertiză, nu o trimit ca probă la dosar şi procesul se încheie. Dar să-mi dea garanţia că îmi lasă oamenii în pace şi că îşi vede de treaba lui. A doua zi mi-a dat telefon Cutean şi mi-a spus «Sugi p...». De atunci nu l-am mai iertat şi uite că se duce la puşcărie", explica Costin pentru ,,Adevărul" într-un interviu realizat în 2011.

    Protejatul lui Iliescu

    Emilian Cutean a ocupat postul de şef al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor în perioada ultimului mandat al lui Ion Iliescu la Cotroceni (2000-2004). Deşi era judecat de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti pentru infracţiuni conexe celor de corupţie, în februarie 2009, când PSD a intrat la guvernare alături de PDL, Emilian Cutean a fost repus în funcţie, la insistenţele lui Iliescu, care s-a arătat deosebit de interesat de controlul acestui departament guvernamental. În iunie 2009, la câteva ore după ce a fost condamnat pe fond, Cutean a fost demis de premierul Emil Boc.

    300 de mii de lei este suma alocată de stat revoluţionarilor, pe care Emilian Cutean a folosit-o însă în interes propriu.

    RăspundețiȘtergere
  51. Se tot vorbeste p-aici ca : "multi ar trebui sa-i multumeasca lui gabutu ca le-a marit ..." .
    Desteptilor ... mai intii "multumiti-i" ca nu v-a platit grupele de munca pentru anii 2008 , 2009 si 2010 , dupa cum stabilise legea 164 ... Acum , nu din cauza de gabutu v-a crescut pensia , ci din cauza ca vi s-au avut in vedere grupele de munca ... dar , pentru cei trei ani , tot in pierdere sinteti ... desteptilor ... Asta ca sa nu va mai aduc aminte ca daca vi se dadeau de atunci grupele ... acum v-ar fi scazut pensiile (fata de acele valori) ... desteptilor ...

    RăspundețiȘtergere
  52. E unii acilea care vor cu orice pret (vezi Curleonul-dar nu-i singurul) sa ne demonstreze ca albu-i negru si vitzeversa. Le place lor asa sa umble cu cioara vopsita si s-o arate drept porumbel. Legea unitara, legea neunitara, legea lui Arhimede si multe, multe alte prostii. Sa fie sanatosi si sa si-i tina cit mai apropiati de sufletele lor pe oprea, basescu, boc si toata haita de politicieni. Adica vezi doamne noroc cu oprea ca daca nu era el, dupa "algoritmul de calcul" propus de Sirbu ochi de peshte si Seitan bubosul era jale, adica decit sa-ti tai mina mai bine iti taie numai degetele. Dar pina la urma fiecare gindeste cum il taie capul si actioneaza in consecinta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si DACA ramanea L164 si DACA nu se aplicau "alea alea "din 2007 nu tot asa ramaneai istetule(ca daca nu s-au aplicat din 2007desi eu le am din 2001) PUTEAU SA NU SE APLICE INCA 100 DE ANI!!
      problema ta este cu TOTUL ALTA si o stiu toti.In rest faci gulgute...
      PS gata s-a schimbat guvernoiu....deja la mine ,vad cum pe bulevard curge pe un sens(cu trei benzi)miere si pe celalt curge lapte...cand se va schimba si partidul aflat la putere cantitatile de lapte si miere vor fi dublate(mi-a zis mie dogaru)
      Visatorilor.....oameni batrani cu minte de copii.

      Ștergere
  53. @A-11:33
    Pai cum sa inteleaga unii care e "destepti" ca daca li s-ar fi aplicat din 2007 HG-ul cu grupele de munca, acum erau terminati? Ei o tot tin ca Goprea in sus si-n jos si-l pupa cu drag in dos!

    RăspundețiȘtergere
  54. AnonimFeb 8, 2012 12:05 AM
    ,, plan de fracturare a opozitiei populimii. Vom fi micul dejun .''
    .
    ,,Opozitie? Nu exista opozitie!
    Toti sunt o apa si un pamant.''
    .
    Opozitia oamenilor,impotrivirea,revolta strazii...

    RăspundețiȘtergere
  55. si DACA ramanea L164 si DACA nu se aplicau "alea alea "din 2007 nu tot asa ramaneai istetule(ca daca nu s-au aplicat din 2007desi eu le am din 2001) PUTEAU SA NU SE APLICE INCA 100 DE ANI!!
    problema ta este cu TOTUL ALTA si o stiu toti.In rest faci gulgute...
    PS gata s-a schimbat guvernoiu....deja la mine ,vad cum pe bulevard curge pe un sens(cu trei benzi)miere si pe celalt curge lapte...cand se va schimba si partidul aflat la putere cantitatile de lapte si miere vor fi dublate(mi-a zis mie dogaru)
    Visatorilor.....oameni batrani cu minte de copii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei Corleoane, daca esti atit de patriot, de ce nu-ti donezi pensia fostilor CAP-isti? Ca tu...la cit de inpanat esti ai putea sa traiesti ca ursul din osinza sugindu-ti deshtele.

      Ștergere
    2. Lasati-l in pace pe Curleonu ca el e pe invers. Nu vedeti ca-i maritat cu Cezar?

      Ștergere
  56. Mafiotule,
    esti precum Craiete !

    http://www.youtube.com/watch?v=HaFtZ_WYJrc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa intelegem ca acest Craiete este de fapt Corleonul cel mushchiulos?

      Ștergere
  57. Si tot pentru alde curloni ... se zice ca nu mai sint 6 milioane si ceva de pensionari ... cica sint numai vreo patru milioane si sapte sute de mii ... Unde dracu' sint ceilalti ... si de ce nu mai poate suporta economia pe nesimtitii astia ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pleaca ai nostrii,vin ai nostrii !! V O I ramaneti tot ca prostii!! Sniper one!!

      Ștergere
    2. Maimucei de Cezar-Sniper 1: Pai tu cam esti reprezentantul lor, ca de fiecare data alergi de unul singur si ajungi pe locul 2.

      Ștergere
    3. ......VOI ramaneti tot ca prostii!! Sniper one!!

      Ștergere
    4. Sniper one, sniper tu esti mare prostovan.
      Fii cu minte (cu creier), fii cuminte si ne sufla in burlan.

      Ștergere
  58. Oranjgutani din toate toate cracile uniti-va !

    Parosilor,frumosilor,ochiosilor, baga-ti-va unii in altii,ca la noapte va fi gerul purificator al noii puteri executive.
    Daca nu va bagati voi,va bag eu !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri