Google Translate

luni, 20 februarie 2012

Romania. Apropo de ... Natalitate. Mortalitate. Unora le place gluma?!?


========================



ROMANIA.
Recensământul 2030 !?!?
Am primit-o (original) din USA.
A venit dupa vizita lui Ponta!
- Fara comentarii! -
Ce vor a ne prezice aliatii si prietenii?
NO COMMENT
Admin

35 de comentarii:

  1. Daca unii dintre noi au primit-o (imaginea) abia acum , asta nu inseamna ca imaginea nu circula de mai multa vreme ... Asa ca "mai usor cu pianul pe scari" ... cind se face "geniala" legatura cu vizita lui Ponta ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si care este vina (legatura)?
      Daca omul a primit-o taman acum?
      Crezi ca "besicatul" este solutia?
      Ai grija, te poti "constipa"!
      Sau fereasca, ajungi la "galbinare"!
      La "oftica", refuzam a ne gandii!
      Ce ti-e si cu "po(a)nta" asta!
      Unde dai ... si unde crapa!

      Ștergere
    2. Hm! Miroase a PlanoX pe aici...Dati iute cu praf de gindaci sa nu se inmulteasca.

      Ștergere
  2. Bey, bey, ala mic si negru, hindusu din fund e Cezar maimuca!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ma, sa mori tu?
      Asa urat sa fie Cetzarus hal nost?
      Mic, mic, al dreak si negru pe deasupra?

      Ștergere
    2. Garantat e Czar!!! Nu e negru numai la suprafata, e negru si-n cerul gurii ca magariu-n virful....lii!

      Ștergere
    3. Sa nu suparam pe Cetzarus!
      Ca acus, acus vine cu toata aviatia lui si ne da la castane-n cap ... de numa'numa! Tocmai acuma, cand si maimucele sunt la somn!

      Ștergere
    4. Bai narojilor...doar v-am mai zis ca sunt blondut si cu ochii albastrii precum cerul senin!!(pana si nenea hitler ne iubea) Aduc bine bine cu di"Caprio
      Deci pentru toti ignorantii care nu-mi cunosc CV-eu sunt ala din centru Blond si frumos . Poza-i di Burchio -Fasto cand am fost eu si i-am invatat ..calcul integral si diferentiat! IGNORANTILOR!!Sniper one

      Ștergere
  3. Nu va scarpinati daca v-a intrat hindusu in fund ca faceti homoroizi. Hati hintzeles?

    RăspundețiȘtergere
  4. ATENTIE la MRU.
    MRU stie ce vrea! Felicitari, MRU!
    ==================================
    Premierul Mihai Răzvan Ungureanu vrea un cotrol strict a tot ce mișcă la nivelul Guvernului și al instituțiilor subordonate acestuia. În aceste condiții, Ungureanu pregătește o mișcare surpriză pentru programul de guvernare, și anume numirea unui om al său la nivelul ministerelor și al companiilor subordonate Executivului.

    Mihai Răzvan Ungureanu vrea să dea șah Coaliției de guvernare. Acesta pregătește o mișcare surpriză. Potrivit unor surse din interiorul Palatului Victoria, Ungureanu vrea să numească câte un secretar de stat în fiecare minister, fără ca acesta să fie impus de către protocolul coaliției de guvernare.

    De asemenea, aceeași măsură vrea să o aplice premierul și companiilor de stat care sunt subordonate direct Executivului, prin numirea unui director general în structurile acestora.

    Măsura lui Mihai Răzvan Ungureanu pare destul de agresivă, mai ales că toate numirile în aceste posturi au fost politice, iar în ultima vreme au început să răsufle și bătăliile care se duc la nivelul Coaliției pentru numirile din aceste structuri.
    Fan MRU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iata ce spun si altii!
      O spune Reuters, nu eu:
      =======================
      Dacă președintele Traian Băsescu îl va desemna pe actualul premier al României și fost șef al unui serviciu de informații ca probabil succesor în 2014, asta dovedește că pariază pe planul aplicat de Vadimir Putin în urmă cu 10 ani, deși asemănările dintre România și Rusia sunt limitate, susțin jurnaliștii de la Reuters.

      Faptul că "preşedintele unui fost stat comunist afectat de criza economică îl desemnează succesor pe un fost şef al unui serviciu de informaţii, sună familiar?", se întreabă jurnaliștii publicației într-un material numit "Preşedintele României pariază pe planul lui Putin".

      "Preşedintele României, Traian Băsescu, l-a numit pe vechiul său aliat Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de prim-ministru, iar acesta va fi, cel mai probabil, candidatul partidului la preşedinţie când mandatul lui Băsescu va expira în 2014, conform unor surse din PDL, o manevră similară cu decizia lui Boris Elţîn de a-l promova pe Vladimir Putin, în Rusia, în urmă cu peste zece ani", scriu jurnaliștii Reuters.

      "Dat fiind că a studiat la Oxford, Ungureanu are o perspectivă prooccidentală. În calitatea de ministru de Externe, a colaborat cu Statele Unite în cazul Irakului, iar în calitatea de director al SIE, a colaborat cu alte state membre NATO. România chiar a fost implicată într-un scandal cu Rusia în 2010, într-un caz de spionaj care a avut ca efect expulzarea reciprocă a unor diplomaţi. Băsescu, liderul PDL până ce a demisionat la preluarea preşedinţiei în 2004, are mult mai puţină putere decât Boris Elţîn", subliniază Reuters.

      Totodată, Reuters consideră că alegerile locale din iunie vor transmite primul semn clar dacă Mihai-Răzvan Ungureanu poate fi considerat succesorul lui Traian Băsescu.
      __________________________________________
      De departe, cea mai buna solutie!
      MRU, comparati si voi, daca aveti cu cine!

      Ștergere
    2. Domnule, domnule...ce Dumnezeu? Si basescu zicea ca va lupta cu coruptia, nu-i asa? Ba parca zicea si de niste tzepe daca nu cumva ma inseala memo...
      PS. Doar tzapul saracul (desi il apreciez ca presedinte-asa cum a fost el) spunea ca a fost invins de sistem...
      MRU o marioneta in slujba chiorului!!!!

      Ștergere
    3. Pai, a mai fost asa. Acum 70 de ani erau comisarii sovietici care taiau si spanzurau. Mai recent, pana in 1989, secretarii de partid si securistii. Acum raman doar securistii...

      Ștergere
  5. Curtea de Conturi a stabilit că sistemul informatic al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a picat acum un an, s-a dovedit a fi o gaură neagră pentru bugetul instituţiei.

    Ultimul raport al Curţii de Conturi - referitor la modul în care a fost gestionat bugetul de stat în 2010 - confirmă dezvăluirile făcute de „Adevărul" încă de anul trecut: Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS) a fost prost conceput şi executat. Din această cauză, susţin auditorii, bugetul instituţiei a fost prejudiciat cu peste 1,4 milioane de euro. În replică, preşedintele CNAS, Lucian Duţă, susţine că sistemul informatic - care a înghiţit iniţial peste 120 de milioane de euro - a fost îmbunătăţit între timp. Duţă nu a precizat şi câţi bani au mai fost cheltuiţi pentru această „îmbunătăţire".

    RăspundețiȘtergere
  6. Cezare stai linistit ca am mai vazut si "hindusi" asa ca tine blonzi, care erau asi la facutul cazanelor, ceaunelor si tingirilor! Nu-ti fa procese de constiinta draga. Te intelegem. Apropo, cit de negri sunt ochii aia ai tai albastri?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai narodule...doar v-am mai zis ca sunt blondut si cu ochii albastrii precum cerul senin!!(pana si nenea hitler ne iubea) Aduc bine bine cu di"Caprio
      Deci pentru toti ignorantii care nu-mi cunosc CV-eu sunt ala din centru Blond si frumos . Poza-i din Burchino -Fasto cand am fost eu si i-am invatat ..calcul integral si diferentiat! IGNORANTILOR!!Sniper one

      Ștergere
    2. Atunci "sa fii iubit" de tzapul lui di"Caprio!

      Ștergere
  7. La obiect ,despre mortalitate.

    Vedea-i-as la ocna pe cei care ,,au avut vointa politica'' sa aduca Romania in starea deplorabila de acum.

    Si ca romanul,facind vorbire de un vecin ,,ieuropean'':sa-i vad pe nemti cind si-or numara blonzii !

    RăspundețiȘtergere
  8. Despre nastere..oare de ce s-or fi nascut pigmei precum czar si huidume precum curdeleu ???
    Despre moarte...., mai vb. peste vreo 30 de ani, pana atunci sa fim sanatosi, si noi ,si pigmeii,si huidumele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Traiasca si infloresaca socialismul nostru. In noi e viitorul patriei!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. ,,Cînd se ia cîte-o măsură,
    Lumea-njură
    Pe agentul sanitar
    Si-l întreabă fără noimă:
    - Ce-ai cu noi, mă ?
    Pentru ce să dăm cu var ?...

    Ale satului mari fete
    Fără ghete
    Ies la garduri pe-nserat...
    (Am văzut aci-ntro noapte
    Niste fapte
    Care m-au scandalizat !)

    ...

    Doarme-apoi adînc comuna...
    Numai luna
    Galbenă ca un bostan
    Iese, mare si rurală,
    La iveală
    Dintr-o margine de lan.''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaz ca va place Topirceanu. Era frumos daca ascultam melodia lui Baniciu pe versurile astea! Dar asa ascultam eculbratiile lui Czar de Tm, un Ban riciu mai mititel...

      Ștergere
    2. ......eculbratiile ???..Ia mai verifica ..literele,poate le-ai asezat gresit !!S.O.

      Ștergere
    3. scuze c-am baut un "u"...la tzara se accepta..

      Ștergere
    4. Mai incearca...dar mai concentrat ce dracului!!

      Ștergere
    5. tu ma crezi Czar? Ce deaqu? Ma duc sa ma culc si dupa aia facem anaiza pe text!

      Ștergere
    6. vai de capul tau ! Nu esti in stare sa pui un cuvant in ordine! Anaiza-chiar asa!!sniper one

      Ștergere
  11. Ca sa vedeti Guvernul MRU-parc-ar fi focosul ala de la artilerie....
    "Pupati-l in bot si mincati-l tot";
    "Guvernul vrea să modifice legislaţia rutieră, pentru a îmbunătăţi siguranţa în trafic, prin aplicarea unor măsuri precum interzicerea aparatelor de detectare a radarelor, introducerea permiselor de conducere pentru mopede, interzicerea conducerii de ATV-uri pe drumurile publice (cu excepţia celor comunale şi numai cu aprobarea autorităţilor locale) sau obligativitatea absolvirii învăţământului minim obligatoriu (zece clase, în prezent) pentru obţinerea carnetului de şofer.
    Printre soluţii apar însă şi suprataxarea proprietarilor care au mai multe maşini, introducerea taxei pentru congestie, promovarea mersului pe jos şi a mersului pe bicicletă, precum şi introducerea sistemul de "car-sharing" - mai mulţi cetăţeni folosesc o singură maşină, într-un scop comun."
    ....vedeti pe "Gindul de azi"...Deja e pre mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai nu zau e prea mult.Nu e !! ti-e tie lene si esti "ghitza contra"

      Ștergere
    2. na ca gresii ...ca ma suna skypele cand scriam si am dat "rasol"

      Ștergere
    3. Bey Ghitza Curleonu, tu vorbesti de mersul pe jos? Dar scuze, tu cum o sa-ti cari "pe jos" cele 0,15 tone? Ori poate...le duci pe sus! Vorbesti cu hindusii Czar, Chigru2 si Stelica (triunghiul din Bermude) si se rezolva! Vin negrii cu litiera si gata! Ce greu o fi sa te care la deal Curleoane!!! Cred ca celor trei, cu instabilitatea produsa de osinza pe care o cara trebuie sa le pui crampoane la opinci! Hi,hi,hi!!!

      Ștergere
    4. gresit tontolache anonimache
      .....0,172 tone:))))))

      Ștergere
  12. ,,Mai are bătrânul o ramă-într-un loc
    Semnată de-un rege numit Ferdinand
    Şi scrie ca Ion al lui Gheorghe Boboc
    A primit de la Ţară pământ și un grad.
    A primit de la Ţară pământ și un grad.''

    RăspundețiȘtergere
  13. "Guvernul va interzice folosirea dispozitivelor de detectare a aparatelor radar, ca măsură împotriva "agresivităţii rutiere", va introduce obligativitatea permisului de conducere pentru mopede, va reduce durata de valabilitate a permisului auto de la anumite vârste, va interzice accesul pe drumurile publice a vehiculelor de tip ATV, cu excepţia drumurilor comunale, şi va impune finalizarea învăţământului minim obligatoriu pentru obţinerea permisului de conducere.
    Conform noii Legi a educaţiei, învăţământul general obligatoriu este de 10 clase şi cuprinde învăţământul primar şi pe cel gimnazial. Obligaţia de a frecventa învăţământul de 10 clase, la forma cu frecvenţă, încetează la vârsta de 18 ani."
    .........
    Ce te faci Cezare ca tu ai numai 8 clase? Cui lasi LINEA? Hai mostenitori blondelule?

    RăspundețiȘtergere
  14. Stirea nu este corecta.Este vorba de niste propuneri ale unor diverse ,,servicii''.Spre exemplu se propune ca cei care au fost testati si declarati reusiti la cunoasterea legislatiei privitoare la circulatia pe drumurile publice sa poata conduce intre anumite intervale orare si in anumite zone,fara aposeda permis,dar supraveghera unei persoane care isi asuma toate raspunderile.Metoda este folosita in tarile nordice.Dar aia chiar respecta legea.
    Asa ca stati linistiti.Tot atunci se vor confisca automobilele celor care depasesc viteza legala cu peste 50 km/h(!!).

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri