Google Translate

marți, 20 martie 2012

UPDATE! Adrisantu' cunoscut. Presedintelui SCMD, col.rez. Dogaru Mircea: un om, asteapta un raspuns! Acum, si o Filiala SCMD asteapta un raspuns


O nouă "victorie" a avocaţilor noştri şi a departamentului juridic format din peste 60 de avocaţi şi specialişti -după cum se lăuda domnul Dogaru- vine să întregească vitrina cu trofee a Comitetului Director. O nouă victorie în stil Dogarian, dar de data asta netrâmbiţată. De ce oare ? De regulă, cum aude că un pensionar, membru de sindicat sau nu, cu avocat propriu sau tocmit de filială, este acceptat la proces şi i se dă voie să îşi susţină pledoaria, Comitetul Director, departamentul juridic anunţă cu litere de o şchioapă, o nouă victorie şi se mai raportează pe posturi faptul că sindicatul a mai câştigat 1000 de procese. Aproape nu este ieşire pe sticlă a domnului Dogaru în care să nu se laude cu numărul de procese şi cu viitoarele victorii, de parcă şi-ar fi propus să transforme sindicatul şi sindicaliştii în procesomani de profesie.

Toate aceste procese, fără număr, de dragul de a ţine oamenii legaţi de sindicat, nu ajută decât pe avocaţii care deşi în sinea lor nu ne dau mari şanse, îşi păstrează părerile personale pentru că nu au nici un interes să piardă un client sigur şi constant. Iar domnul Dogaru, îşi găseşte interesele împletite cu ele avocaţilor, pentru că dacă avocaţii îşi încasează liniştiţi banii, domnul Dogaru îşi păstrează la fel de liniştit aura de preşedinte ale celui mai puternic sindicat din România, cel de care trebuie să ţină seama toate partidele politice. Sper să îi citească cineva aceste rânduri şi să vadă cât de ciudat sună.

Până acum nu prea înţelegeam eu de ce încă mai lucrăm cu doamnă Bârlă, deşi s-a dovedit de la început că este o colaborare păgubitoare. Am crezut iniţial că este vorba de un contract pe care nu îl putem întrerupe fără daune majore. Apoi m-am gândit că relaţia specială cu unul din membrii CD a ajutat-o să îşi păstreze contractul. De fapt adevărul este că tocmai pierderea proceselor o ţine sub contract pe doamna Graziela, pentru că dacă am fi câştigat procesele, pensionarii ar fi ieşit din sindicat nemaiavând nici un interes să rămână. Ori, pierzând procesele în ţară unul după altul, sindicaliştii vor rămâne în sindicat cu speranţa că poate la CEDO vor câştiga, că nu au plătit avocatul degeaba.

Domnul Dogaru speculează cu şiretenie o tară a românului care e dispus să meargă până crapă cu un cal care nu se mai ţine pe picioare care nu mai trage la căruţă, dar .. îl cunoaşte de mic şi îi pare rău să îl schimbe, ca a fost băiat bun. Aşa se face că mergem mai departe pe o mână moartă, deşi este vizibil că ne îndreptăm spre o direcţie greşită.

 Dacă la asta mai presărăm şi câteva gulgute gen “cei care spun asta sunt vânduţi, sunt trădători, lovesc în sindicat, vor să destabilizeze, vor puterea, sunt plătiţi de alţii, sunt unelte ale celor ce se tem de noi “ avem tacâmul complet. Din păcate pentru Conducerea Sindicatului,dar mai ales pentru sindicalişti, adevărul este că nu prea avem cu ce ne lăuda şi mergem din eşec în eşec. Şi pentru că nu se poate tuse fără junghi, lăudarea excesivă a unor prezenţe în instanţă este completată cu ţinerea sub tăcere a proceselor pierdute, de parcă le-ar lua cineva gâtul că judecătorul a spus pas.

De fapt nu din cauza asta se păstrează tăcerea ci pentru că lumea nu trebuie să ştie în ce procese este implicat sindicatul şi care este starea lor, prostimea trebuie să ştie doar că este în proces si atât. Asta a spus-o clar domnul Gâlcă şi reprezintă nu numai punctul său de vedere ci şi al conducerii sindicatului. Cu cât ştie sindicalistul mai puţine, cu atât mai bine, e mai uşor de manevrat.

Şi acuma să trecem la exemplificare:
Pe data de 07 .03, 2012 SCMD a avut un process la Curtea de Apel Bucureşti pe un recurs cerut de sindicat, aşa cum reiese din pagina http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MzAwMDAwMDAwMzE1OTAw
Pentru cei care nu au răbdare să caute, citez: Numãr unic dosar: (Numãr în format vechi) 10866/3/2010 (5648/2011) Înregistrat în data de: 23.06.2011
Obiect dosar: acţiune în constatare
Materia juridicã: Litigii de muncă
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
DOGARU MIRCEA : Recurent; BĂLĂET CONSTANTIN : Recurent; COJOCARU GHEORGHE : Recurent; PRICINĂ VALERIU : Recurent; ENE ARŞINEL : Recurent; WINZER ANIŞOARA : Recurent; COBUZ LENUŢA : Recurent; APOSTOL CĂTĂLIN : Recurent; ANTONESCU EUGEN : Intervenient în numele altei personae; MĂHĂREA I. IULIAN : Intervenient în numele altei personae; FUNAR DAN GHEORGHE : Intervenient în numele altei personae; LICĂ LIVIU : Intervenient în numele altei personae; IONESCU SORIN : Intervenient în numele altei personae; TIPONUŢ F. LIVIU FLORIAN : Intervenient în numele altei personae; SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE : Recurent; SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE- CU SEDIUL ALES : Recurent; STATUL ROMÂN PRIN MINISTERUL FINANŢELOR PUBLICE : Intimat

07.03.2012 Nefondat
Solutie: Respinge cererea de recurs şi cererile de intervenţie în interesul Sindicatului, ca nefondate. Irevocabilă.

Pentru cei care se întreabă despre ce e vorba în dosar, vă spun eu. Legea 329. Deci cei care au avut process prin casa de avocatură Bârlă şi sindicat pe Legea 329, dacă nu au primit încă informaţia să o ia de aici. Pierdut recursul la Curtea de Apel Bucureşti. Ar mai fi ICCJ, dar rezultatul nu poate fi diferit atâta vreme cât politica este să nu ne prezentăm la proces. Culmea este unii au câştigat tot la Bucureşti, tot la Curtea de Apel, tot pe 329. http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=2&d=MzAwMDAwMDAwMzIyNjg4

De menţionat că în acest dosar petentul câştigase în instanţă, MAI făcuse recurs şi recursul a fost respins.

Deci pensionarii singuri pot câştiga în instanţă, atunci când se ocupă singuri de process, dar dacă se dau pe mâna avocatilor tocmiţi de CD pierd . Aceasta ar trebui să fie concluzia ?

Dar curiozităţile nu se opresc aici . Dacă ne uităm la lista celor implicaţi în proces observăm cu stupoare că apar pe listă , ca reclamanţi personae care NU AU NICI O LEGĂTURĂ CU PROCESUL neavând de ce să dea statul în judecată pe 329.

Spun asta în cunoştiinţă de cauză, pentru că apare numele Elena Cobuz căreia i-am telefonat şi am întrebat-o cum a fost la proces. A fost ca în filme. Eu o întrebam dacă ştie că a pierdut procesul pe 329, iar ea mă întreba care proces pentru că ea nu are treabă cu un proces pe speţa asta deoarece nu a lucrat la stat după trecerea în rezervă. După ce a văzut pagina, la prima citire a mai identificat pe cineva în aceeaşi situaţie. Şi atunci îl întreb eu pe domnul Dogaru cum alege reclamanţii în proces după ochi, după sex, după sector, după simpatii politice sau aşa să fie la număr? Si dacă tot vorbim de număr, aş fi curios să ştiu câţi sindicalişti care nu au nici o treabă cu subiectul procesului mai figurează pe listele acelea pe care le-a înaintat la process, după cum reiese din datele procesului ?

Şi tot cu titlu de curiozitate, cine sunt cei care sunt trecuţi ca intervenienţi pentru altă persoană, pentru ce persoane sunt intervenienţi şi ce caută ori unii ori alţii în procesul plătit de sindicalişti? Ce face sindicatul, plăteşte avocaţi pentru prieteni din copilărie adăugaţi la grămadă pe principiul unde merge mia merge şi suta?

Căutând aşa pe net pe domnul Funar Dan Gheorghe, pentru că era un nume mai comun, l-am aflat în alt proces de evacuare, ca parat şi mă întreb să fie aceeaşi persoană? O fi sindicalist ? Sau cineva a făcut un gest de caritate ?

Dar dacă procesul sus menţionat nu este pe 329 ? Cine mă lămureşte şi pe mine ?

Domnule Dogaru, dumneavoastră ca împuternicit să acţionaţi statul sau pe cine doriţi dumneavoastră în instanţă în numele meu, în câte procese m-aţi implicat, pe ce cauze şi în ce stadiu mă aflu? Vă informez pe această cale că am să vă trimit prin scribul Rînciog - sper să nu se simtă jignit, scrib este cel care scrie în locul altuia şi este de notorietate faptul că dumneavoastră nu prea le aveţi cu tastatura iar Rinciog este cel care vă rezolvă corespondenţa electronică - o cerere prin care o să vă rog oficial să îmi trimiteţi toate datele referitoare la procesele în care sindicatul este implicat cu date şi informaţii complete. Ştiu că vi s-a mai cerut şi de unii şefi de filiale dar nu aţi binevoit să le răspundeţi. Nu face nimic, voi aştepta cele 45 de zile , apoi voi cere în instanţă. Cineva trebuie să înceapă. E dreptul meu la informare şi dacă nu veţi răspunde veţi suporta consecinţele. Şi ca să vă ajut puţin vă întreb de exemplu la ce se referă şi în ce stadiu se află dosarul 245/3/2010? Dar 10397/2/2010?

Şi mai pe scurt, în afară de dosarele de contestare a deciziilor ce alte procese mai avem pe rol domnule preşedinte pe numele dumneavoastră, sau al sindicatului ? Şi o ultimă întrebare: ce aţi făcut cu cele 5 tabele pe care vi le-a trimis filiala Dolj şi pe care este trecut şi numele meu ? ARU.
Sursa:
luni, 19 martie 2012 O nouă "victorie"
http://neacsum.blogspot.com/2012/03/o-noua-victorie.html

Nu stiu cum sa zic, cum sa spun ...
Dar citind si recitind, mai ales printre randuri ...
Nu-i vesel ce vad dar ce simtasc e si mai pronuntat!
Simtasc al dracului, un miros de praf de pusca!
Ce mai, e dinamita curata!
Admin
=============================
sâmbătă, 14 aprilie 2012
Scrisoare deschisa
SCRISOARE DESCHISĂ A PREȘEDINTELUI FILIALEI 1 CRAIOVA
ADRESATĂ DISTINȘILOR MEMBRII AI C.D. AL SCMD (câți au mai rămas)
~ DEZINTERES SAU ALT INTERES ~

După modul cum se derulează lucrurile în structurile de conducere de la nivelul central al SCMD, după felul cum se dă curs solicitărilor și propunerilor filialelor din BUCUREȘTI și din țară, după maniera deloc benifică prin care ne spălăm rufele în public, întrebarea „dezinteres sau alt interes” devine tot mai legitimă.În condițiile în care hotărârile adoptate la ultima C.N.R. nu sunt respectate, iar lipsa de transparență în luarea unor decizii importante nasc suspiciuni și neîncredere în rândul membrilor organizației, precum și dezinteresul manifestat de Comitetul Director în soluționarea problemelor ridicate de către filiale, este dreptul nostru să ne întrebăm și să vă întrebăm pe cei din conducerea SCMD : „SINDICATUL INCOTRO ?”

În strategia globală a oricărei organizații seriose care luptă pentru respectarea drepturilor membrilor săi, amenințate sau suprimate prin deciziile unei puteri ticăloase și iresponsabile, negocierea și încheierea de protocoale cu forțele care manifestă deschidere spre dialog și interes în soluționarea problemelor în dispută, reprezintă modalitatea cea mai simplă și la îndemână de ați promova intesesele. Majoritatea delegaților la C.N.R. au înțeles că singura soluție pentru a pune capăt umilinței, trădării și batjocoririi la care am fost supuși precum și pentru soluționarea grabnică a problemelor legate de diminuarea pensiilor este începerea dialogului cu forțele opoziției care încă de la inceput au manifestat interes și preocupare pentru repararea gravelor erori legislative și juridice, pe care trebuie să le îndreptăm.Deși o voce „autorizată” din conducerea sindicatului a ținut să precizeze în ultima zi că USL-ul nu are șanse să câștige alegerile – sugerându-ne că SCMD-ul nu va încheia nici un acord cu această formațiune, majoritatea delegaților au solicitat elaborarea de urgență a unei strategii de sprijin în campaniile electorale ale acestei alianțe.Unde este această strategie, ce prevede și cum vom acționa noi ca și organizatie, la nivel central și în plan local, este o altă întrebare la care așteptăm răspuns. Fiind o decizie a C.N.R. credem, că factorii responsabili sunt datori să dea un răspuns cât mai urgent posibil.

În condițiile în care se conturează în mod clar o victorie a alianței USL considerăm că neimplicarea noastră în susținerea acestei formațiuni, lipsa dialogului instituționalizat la nivelul liderilor precum și lipsa oricărei comunicări pe această temă între filiale și C.D., reprezintă greșeli grave care vor inchide chiar și portițele de colaborare realizate prin strădania unor filiale din teritoriu și capitală. Lipsa de reprezentare a SCMD la recentul Congres și Miting al USL, reprezintă o gravă eroare de comunicare precum și o gravă greșeală de atitudine care va prejudicia atât dialogul cu această formațiune, cât și intesesele membrilor de sindicat.

Dacă nu vom înțelege că înainte de a cere ceva, trebuie să dăm ceva, dacă vom manifesta aroganță în discurs și vom continua să ne supraapreciem forțele și mijloacele și să ne considerăm ceea ce încă nu suntem, vom pierde șansa de a fi la masa invingătorilor, pentru a ne negocia prezentul și viitorul. Fără a subestima în vreun fel importanța C.N.S.C., doresc să atrag atenția asupra faptului că pentru noi, SCMD-ul, reprezintă prioritatea și nu vom accepta ca cineva, indiferent cine este, să gândească și să pună în pratică scenariile sale pesimiste în legătură cu viitorul acestei organizații. Respectând și recunoscând meritul celor care au fondat sindicatul la nivel central și din teritoriu, precum și munca tuturor acelora care fără salariu au făcut din această organizație una credibilă și respectată în societate, doresc să le aduc în atenție că totuși FORȚA și TĂRIA ORGANIZAȚIEI este dată mai inainte de toate de numărul membrilor săi.

Dacă vom continua ca prin ceea ce facem sau nu facem să aducem atingere imaginii acestei organizații, dacă ne vom ocupa mai mult de alte teme de actualitate cu precadere în interesul personal și mai puțin al organizației, fără a acorda atenția cuvenită acelora care cu adevărat împărtașesc și apară aceleași principii și seturi de valori, vom rămâne în afara adevăratelor construcții democratice, fără a realiza și atinge scopurile și intesesele pentru care ființează SCMD.

Așadar stimați camarazi din conducerea SCMD vă invit la dialog deschis cu filialele, vă rog dați curs solicitărilor noastre, nu ne mai ignorați și nu mai cenzurați și interpretați greșit acțiunile și inițiativele filialelor și intelegeți că nu sunteți deținătorii adevărului absolut iar rolul domniilor voastre este de a pune în aplicare hotărârile C.N.R., a veghea la unitatea organizației prin dialog deschis, democratic și nu prin mijloace autocrate și scenarii fantasmagorice.

Interpretări forțate ale PREVEDERILOR STATUTULUI și R.O.F., că “cine pe cine înființează sau desființează” care denotă lipsa de diplomație și tact, elaborarea și exprimarea în public a unor convingeri personale care nu sunt împărtășite de membrii organizației și nu sunt în conformitate cu intesesele lor, precum și a unor scenarii pesimiste în realitate un atac direct la persoană, aduc greve prejudicii organizației decredibilizând-o și izolând-o, fapt pentru care vă solicităm să încetați cu acest gen de „comunicare”.

Pentru toate acestea și spre bunul mers al organizației noastre, vă adresez solicitarea de a tranmsmite filialelor situația cu modul de îndeplinire a hotărârilor adoptate de C.N.R., iar pentru discutarea și adoptarea celor două strategii ale sindicatului în justiție și în campania electorală, vă solicit să începeți consultarea filialelor pentru
convocarea C.N.R. în ședință extraordinară până cel mai târziu 10 mai 2012.

Asigurându-vă de cele mai sincere și curate gânduri și preocupări, în numele meu și al Biroului Operativ al Filialei 1 Craiova, adresez tuturor camarazilor tradiționala urare „PAȘTE FERICIT “ și „PACE în SUFLET!”

Președintele Filialei 1 Craiova a SCMD
Col.(r) Ec. Ioan Mișu NAON
Publicat de Filiala SCMD Dolj la 09:01

=======================
=============
=======

134 de comentarii:

  1. Neatza.
    Asta ce dreak mai e?
    Nea Marine, de ce nu ne spui bre toate cele?
    Iar ne lasi cu ochii-n soare? Chiar astepti raspuns de la Dogaru? Never, Never, Never!

    RăspundețiȘtergere
  2. neatza!
    ieri vorbind cu un prieten scmd-ist,din vorba in vorba am ajuns la o "trilema"
    poate cineva avizat o rezolva si ne lamureste.
    1.presupunem ca un sindicalist castiga procesul pe tema pensiilor,definitiv si irevocabil.pensia ii este stabilita de catre judecatori la cuantumul anului 2010-decembrie.
    2.presupunem desemenea ca punctul de pensie scade/se injumatateste.Pensia ramane la fel fiind stabilita prin hot.jud.
    3.dar daca acesta(pct-ul) creste/sau se aplica majorarile cf.L263? ce se intampla
    -creste si pensia automat?
    sau
    -trebuie deschisa o noua actiune in justitie

    Despre articolul de mai sus ce sa zic?cam ce banuiau multi de mult timp incepe sa iasa incet-incet la lumina si s-ar parea ,cu documente si dovezi nu asaaa....vorbe-n vant.O sa fie nasol de unii("ca e mai multi")

    RăspundețiȘtergere
  3. neatza buna dragi garizi! Ba, io ieri ham lipsit de pe blog ca avui treburi, dar ia ziceti Chigrul ala de 2x din Hurziceni fuse la jiudecatorie? Si daca da, cum de scapa de hingerii de la 9? Bai frate, multi natarai pe lumea asta...Ce mai, membru de baza (care-o fi ala)in partidul lui DD!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Ba si dac-o fi fost la Trebunal, intreba si el de-o gasira pe Helodia?

      Ștergere
    2. Era ma-ta cu fii-ta ,violatede ciori.

      Ștergere
  4. De asta nu are Badea poolover pe git,din motive de scmd!Dar,ca veni vorba,scmd v-a supravetui sfirrrrrsitului lumii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Normal ca va supravietui.Doar e" cel mai puternic"

      Ștergere
    2. fara suparare!! se scrie "pullover" in engleza
      DC

      Ștergere
  5. Bai fraţîlor ham fost şî io az la Trebunal şî l-ham dat în judecatî pe hăla din Hurziceni pentru huzurpare, descriminare şî turbare! Ş-o zîs don procoror câ dacâ la premele două cazu o sâ meargâ mai greu, la hăsta cu turbarea sîgur pîrîtu o sâ fie săltat şî s-ar putea chiar sâ fii heutanasiat haşa chiar negiudecat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba magraoane , balaoachese, ai grija cum vorbesti ca-ti tai masteata si te spal cu sapun baaa , sa mori de necaz! Sniper one

      Ștergere
    2. @Anonim 02:21 AM,
      Niet!
      N-ai dreptate!
      La hastia nici pulitzia nu are ce le face, daramite tu!
      Nu crezi? Ia intreaba pe admin, cum e cu aia din Strehaia!
      De fiecare data, in an electoral, ii tavaleste pultzia, dar...atat! N-am vazut unu'arestat! Cel mult, cativa retinuti!

      Ștergere
    3. Si?
      Care e problema?
      Pai cui nu i-ar conveni sa dea tunuri de zeci de miliarde si sa fie scarmanat o data la patru ani? Baaa.... dar fraieri mai sunteti! Nu tineti minte? In 2008, "pamantul" adus si vandut de balaoachesii din Strehaia la ROMAG Dr.Tr.Severin, pe post de "carbune extra"! Afacere de zeci de miliarde, combinatul in pierdere si partial distrus! Uauuu .... ce se lauda POLITIA! Draci! Nimeni nu a raspuns, nimeni nu a fost arestat! Asa va fi si anul acesta! Deh.... Prea multi implicati, prea mare para-indaratul primit de unii, de altii! Traim in Romania, ce dreak!

      Ștergere
    4. Sa fie foarte clar ! Balaoachesii nu au nici-o vina ! Cati ingineri , tehnicieni de inalta calificare ,contabile, secretare si ce p...a masii mai sunt pe acolo au vazut cernoziomul si au zis ca-i huila ? Astia trebuie la puscarie ,iar cioroii trimisi in..Franta! Sniper one

      Ștergere
    5. Mai boratule dar pe ma-ta,pe fii-ta ,pe nora-ta si alte curve ordinare din neamul tau ai uitat sa le dai in judecata ,ca va faceti mendrele acolo cu totii"la gramada':mama,tata,fiu,fiica.

      Ștergere
  6. ,,pe ma-ta,pe fii-ta ,pe nora-ta si alte curve ordinare din neamul tau ai uitat sa le dai in judecata ,ca va faceti mendrele acolo cu totii"la gramada':mama,tata,fiu,fiica. ,,

    ,,C-asa-i lumea trecatoare
    Unul naste altul moare
    Lume, sora lume
    Il de naste necajeste
    Il de moare putrezeste
    Lume, sora lume ,,


    http://www.youtube.com/watch?v=79QVepeBrWA&feature=player_detailpage

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne golim rezervoarele de sub noada sulii in gura neamului tau de jegos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Blog de rahat,ti-e si scarba sa citesti din el,toti dobitocii isi dau aici cu parerea si scriu vrute si nevrute la un nivel mult suburban.Rusine sa va scrie ,faceti haina militara de ras,iar blogherul se "mandreste 'cu turma de magari.
    Sniper one.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ...e cu verde !...sniper original e cu rosu ! Sniper one

      Ștergere
    2. Ba asta de la 05:15...
      Eu am fost CFR-ist, adica a 2-a armata a tarii! Are ceva daca injur si eu la tine ceva?

      Ștergere
    3. Cat timp tu erai CFRist nevasta-ta o dadea cu sarg la lume.

      Ștergere
    4. Ba asta, io am fost cfr-ist, dar tu ai fost, esti si vei ramine un trist!

      Ștergere
  9. Mei, mei, mei astia ai nostri originali, Czar maimuca, Mirrrtanul urzicat si CoordeLeu e cu rosu marcati pe blog, ca e la ciclu.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mai , oameni buni , nu-l mai indemnati pe motanul turbat sa-si retraga plingerea de la trebonal ... ca si-a retras-o , asa cum face si cu postarile pe care face , apoi le sterge ... Daca este posibil ca stergerea comentariilor si retragerea plingerii sa fie facute de fii-su (cel care-i elev de liciu) ... Cind vine de la scoala , dupa ce-i da taica-su de mincare , baiatul verifica activitatile lui taica-su si zice : "Ba ... iar ai spus numai prostii pe bloage , si-acuma si la tribunal ... Rid toti colegii de mine cind vad cite timpenii spui si faci ... Gata , sterge tot de pe bloage , si du-te si-ti retrage si idiotenia aia de plingere ... ca , daca nu , le sterg eu ... si mama dracului te ia !"

    RăspundețiȘtergere
  11. Acum te legi si de fiul meu mancami-ar ma-ta pula
    si cu toti care te sustin,in scurt timp vei fi cautat ,mai vierme uman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum , de frica sa nu-l mai prinda fii-su ca spune numai prostii si porcarele pe bloage ... scrie numai ca Anonim ...

      Vezi ca nu mai poti sa stergi comentariile facute ca Anonim ... iar fii-tu , ca si colegii lui , tot se vor prinde cine-i autorul ... Vezi ca iar o iei pe cocoasa ...

      Si mai vezi ca tot gresit , gramatical , scrii ... incepi sa semeni tot mai mult cu cetzarushul ...

      Ștergere
    2. Faraoane esti sigur ca-i fiu-tu?

      Ștergere
  12. Mai paduche de Botosani vei fi descoperit ,de fapt atata astept si de nu te-o pedepsi legea sa stii ca voi fi cosmarul vietii tale.Nenorocitul dracului,ma mir ca blogherul accepta asemenea scandaluri ,in fond,nu vedeti ca nu mai scrie nimeni serios decand cu decaderea blogului,Mancati-ar SIDA familia de imputit prost .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba asta, Kunta Kinte fara minte de Urziceni, ia vezi si nu mai posta tzopirlane, prostii pe blog. Altfel facem din tine presh de shters pe jos motan rapanos.

      Ștergere
    2. Eu il credeam motan turbat ... da-i mai corecta asta cu motan rapanos...

      Ștergere
  13. Răspunsuri
    1. Bei jegule, hai gata! Du-te unde a dus surdul roata si mutul iapa! Nu ti-e rusine? Mai spui ca ai baiat la liceu...Sper sa nu semene cu tine bai rimatorule. Comenteaza pe blogul prietenului tau, Czar Maimuca, pe noi lasa-ne.

      Ștergere
  14. Döm' profesor,la Urziceni este o victorie sa ajungi la cel mai de jos nivel al elevilor din clasa a X a? Problema este ce profesor si ce fel de inginer esti,ca dupa CV nu prea dovedesti.Dupa limbajul decadent spoiesti tingiri.

    RăspundețiȘtergere
  15. Refuz sa mai vorbesc cu un jeg uman ,un nimeni,semeni cu un aurolac care vine pe o vbarca in parc si incearca sa-ti intre pe sub piele ,esti un personaj josnic si prost,cine intra in vorba cu tine isi murdareste sufletul.La viata ta ai fost un marginalizat si un daunator pentru cei din jurul tau .Incerci sa-ti acoperi frustrarea cu oameni de caracter ,ii sacai,doar doar or spune vreo vorba desucheata si apoi sa razi precum proasta in targ cand si-a vazut pantalonii.Ai reusit sa ma scoti din pepeni numai pentru a-ti satisface o idee imbecila,tu nu meriti sa stai langa oameni,locul tau este in "Parcul maimutelor"din Animal Planet,vai de capsorul tau plin cu rumegus si prostioare de doi lei.CVulmeu spune ceva ,ca am muncit si am fost cineva ,tu ce-ai facut ,ca dupa cum scrii nici macar un biet shuster nu ai fost,du-te si te spanzura amaratule.Esti un neica nimeni.De acuma poti scrie ce vrei ,nu ma mai cobor la nivelul tau si la abjectiile tale.Paduchiosule.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astea sunt cumva "componente" ala CV-ului tau? Mai baiatule esti cazut in cap rau de tot. Dupa mascarile pe care le arunci pe bloguri, chiar vrei sa te credem ca ai fost pilot de elicopter? Iar daca ai fost ii faci de ris pe acesti oameni deosebiti. Eu iti spun sa te linistesti, sa iei un Distonocalm si sa te duci la culcare. Poate intunericul iti creaza vreo fobie si tu nu stii...

      Ștergere
    2. "..CVulmeu spune ceva ,ca am muncit si am fost cineva..."
      Este posibil SA FI FOST cineva. Acum ce ESTI?

      Ștergere
  16. hai gata c-ati depasit masura .POTOLITI-VA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu promit sa ma potolesc si in viata mea sa nu mai am de-a face cu acest individ[???].t2

      Ștergere
    2. Ha,Ha, Ha!!!! Asta de-si spune "t2" ii promite celui mai "cuminte" si mai "neprihanit" comentator de pe bloguri ca se va potoli!
      Bey,T2 (de unde vine chestia asta cu T2) mai bine i-ai face promisiuni de genul asta, lui Sarsaila in persoana!

      Ștergere
  17. @Admin te rog sa pui capat acestui scandal ca nici tie si oamenilor care vor sa-l acceseze nu le faci vreo favoare dimpotriva alungi oamenii de caracter si ramai cu "drojdia societatii".

    RăspundețiȘtergere
  18. SI MAI ALES RENUNTATI LA ALUZIILE LA FAMILIE!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ti-e rusine, javra? dar cand tu mi-ai terfelit numele , mi-ai terfelit familia, copiii doar pentru ca nu eram pe aceeasi lungime de unda cu tine? Nu ti-e greu sa scrii jegule??ordinarule, te-ai luat de o femeie care a avut curajul sa intre intr-o lume a barbatilor, sa posteze o parere pe un blog destinat fostilor militari si tu ce ai facut ? ai balacarit intreaga familie, ai amenintat, ai injurat copiii..gunoi ordinar, chiar daca ai 190 cm si 90 kg tot o sa te scuip in ochi,limbricule.Mai ai curajul si tupeul sa dai sfaturi, vidanja nespalata, tu care ti-ai trimis plodul fetita la americani...

      Ștergere
    2. .... vere alupiguS - poate te faci bine!

      Ștergere
    3. NU sunt var cu turbatii...

      Ștergere
    4. Atunci ..mai serveste un ..alupiguS ..doar din placere!!!

      Ștergere
    5. sa-mi sugi ciorapii!

      Ștergere
  19. Spune-i asta direct fostului tau amic,caci el face conexiuni cu neamurile,in special cu o anumita parte. Ori nu ai bagat de seama cine este persoana cu gura spurcata?

    RăspundețiȘtergere
  20. ,,alungi oamenii de caracter,,!!
    Cine o fi marele om,cu mare caracter?GOGULE,iti multumim pentru ca existi!
    http://www.youtube.com/watch?v=Q3SWjtcmzoc

    RăspundețiȘtergere
  21. Fraţîlor gata ham vorbit cu bulibaşa de Hurzîceni ş-o spus câ stă gata pregătit cu judecata cea mare a staborului. Mîne cei împricinaţ îs haşteptaţ la giudecatâ!

    RăspundețiȘtergere
  22. @all,
    Stiti voi ce este o pastila (efectul) PLACEBO?
    Poate da, poate nu! Sa va spui IO. Este "pastila" minune!
    Este pastila care te face bine, cand est bolnav rau!
    Problema este doar la tine, in tartacuta! Sa crezi in efectul ei!
    Buuuunnn! Ce am vrut sa spun? Pai ... asa e cu unii pe aici!
    Injura si se injura toata ziulica! Oameni buni, sa-i iertam!
    Asa se fac si ei .... BINE! Pai... mai "bine" asa, decat cu unii care ...
    Precum paranoicii/stiti voi care ... Never, Never, Never!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da o pastila cu ceva trotil sau fulminat de mercur (f..te-i-as stiu eu pe cine-n c.r)nu-i buna pentru tratamentul astora blanosi?

      Ștergere
  23. ca fapt divers ca oricum nu conteaza.....
    e milogeala,e somatie,e minciuna???oare ce-o fi??

    "In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov

    Doamnelor si domnilor,

    Drepturile se cuceresc si se apara prin lupta, nu prin discutii de culise si promisiuni fara acoperire!
    SCMD picheteaza din nou sediul central al PDL, maine, 21.03.2012, cu incepere de la orele 12.00. La pichetarea precedenta am fost informati ca presedintele PDL, Emil Boc, si-ar fi manifestat dorinta sa discute cu o delegatie a noastra. Evident, dupa ce am plecat!... Sa-i oferim din nou sansa, maine, pentru ca avem multe, foarte multe sa-i spunem, tinand cont de toate insultele la care ne-a supus si aberatiile legislative pe care le-a patronat impotriva noastra.
    Va rugam asadar sa veniti, cu toata dispozitia necesara, pentru a-i transmite d-lui Boc cele cuvenite!

    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

    maine am sa vad cate zeci de mii au fost!!
    Boc deja moare de frica ....s-a ascuns sub pat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Curdeleone, mai bine l-ai lua si pe blanos si-ati face impreuna un tratament medicamentos! Hi, hi, hi!

      Ștergere
    2. vezi la dogaru maine cu tratamentul

      Ștergere
  24. Cit de inteligent esti! Asta ai facut toata viata,asta promovezi.

    RăspundețiȘtergere
  25. Contractele cu "baietii destepti" ocupa aproape un sfert din piata energiei electrice, mai precis 22%, au afirmat surse din domeniu.

    http://economie.hotnews.ro/stiri-energie-11793942-aproape-toate-contractele-baietii-destepti-din-energie-putea-reziliate-fara-probleme-din-punct-vedere-juridic-surse.htm

    RăspundețiȘtergere
  26. Mey,mey,Aru',semnataru' articolasului,imi pare mie ,sau chiar este un yankeu la curtea regelui Arthur !Ia sa-l delegam pe Stelica,sa faca el investigatii sherloholmistice,sa-l ia si pe amicul cetzarush-tarus,pe curdeleu si pe motanel,a,nu motanel a declansat razboiul cu cetzahurusul ,asa si sa faca astia 2 o analiza sa ramana auditoriul paf!
    Hai,pa ca nu-i dau mura-n gura, sa-si puna neuronii la contributie stelian,ca altfel.. alzheimer scrie pe el!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. alzheimer ?????
      Ce-i asta ca am uitat ?

      Ștergere
    2. Umorul este apanajul oamenilor inteligenti!

      Ștergere
  27. 21.03.2012 TREI CIUMETI SI UN BOSCHETAR _TARI IN M.U.E !!!
    Noua pichetare la sediul central al PDL, vineri, 23.03.2012 orele 12.00

    In atentia tuturor membrilor SCMD din Bucuresti si Ilfov

    Doamnelor si domnilor colegi,

    Domnul Boc a venit la discutii astazi cu noi, personal, tot asa cum au venit si domnii Ungureanu si Oprea!...
    Pe cale de consecinta, am decis sa le prezentam, in continuare, monologul nostru, in asa fel incat sa-i usture!
    Va rugam sa participati la aceasta pichetare, vineri, 23 martie 2012 la sediul central al PDL din Aleea Modrogan. Ca sa le stricam si noi sfarsitul de saptamana, pentru ca, oricum ni le-au stricat si ei pe toate de aici inainte, rapindu-ne, printr-o noua lege, si dreptul la picnic. Practic vor sa ne impoziteze si micii si berea la litru, ca au nevoie de bani sa fure voturi.
    La aceasta pichetare si-au anuntat participarea, in calitate de cantautori, domnii Victor Socaciu si Doru Stanculescu.
    Domniile lor vor da autografe muzicale, pe masura, mafiotilor PDL si camarilei basesciene.
    Va asteptam!

    Honor et Patria! Vae victis!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    Publicat de Sindicatul Militarilor Linkuri de întoarcere către această postare
    Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook

    RăspundețiȘtergere
  28. ,,TARI IN M.U.E !!!'' ??
    Chiar ca obisinuinta este a doua natura!Vezi ce faci la picnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M.U.E. = Moneda Unica Europeana (la ce te-a dus mintea prostovane??)

      Ștergere
  29. Ai deprinderi trainice!Minte nu ai.Poti dialoga omeneste?

    RăspundețiȘtergere
  30. Cu cine ar vrea să facă o alianţă Dan Diaconescu.
    =================================
    În varianta în care Partidul Poporului ar intra în Parlament, iar UDMR nu s-ar mai regăsi printre aleși, președintele PP, Dan Diaconescu ar alege răul cel mai mic și ar realiza o coaliție cu USL, în vederea debarcării lui Traian Băsescu din funcția de președinte.

    Dan Diaconescu, a declarat, marți, la emisiunea "Sub semnul întrebării" difuzată de B1 TV, că dacă partidul său se va regăsi în ipostaza de a arbitra lupta politică dintre PDL și USL, atunci PP va lua partea celor din urmă.

    "Sper să nu mai intre UDMR în Parlament, să intrăm noi și USL. Dacă noi am fi arbitri viitoarei coaliții, dintre două rele voi alege răul cel mai mic, USL. Voi ajuta USL să ajungă la Putere, să-l suspendăm pe Traian Băsescu", a spus liderul Partidului Poporului.

    Despre interdicția de emisie cu care postul OTV a fost sancționat, Dan Diaconescu a afirmat că membrii CNA sunt coordonați de președintele Traian Băsescu, cu care Diaconescu se află în război, înaintând și anumite aluzii cum că cei de la CNA ar fi membri ai unor partide.

    "Cei de la CNA, care sunt membri ai partidelor politice, ne acuză pe noi că lăudăm un alt partid și nu pe al lor. Dacă s-ar fi strigat trăiască USL sau PDL nu am fi primit acea interdicție de emisie. N-am fost prieten niciodată cu Traian Băsescu, ne-am respectat reciproc. A comandat arestarea mea, este un război pe viață și pe moarte cu pușcăria pe masă și folosește slugile astea din CNA", a explicat Dan Diaconescu.

    În legătură cu decizia de a se propulsa în politică, Dan Diaconescu a precizat că hotărârea a fost luată în perioada arestării ."Când m-am văzut în celulă m-am tot consultat cu colegii pușcăriași și am luat această hotărâre, ce ar fi să mă implic. Mi-am asumat un rol pe care trebuie să îl duc până la capăt, să scap țara de ciocoi", a încheiat Dan Diaconescu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Mai, oare ce-o mai face Rudotelu asta al nost' de Hurziceni? S-o fi inteles cu avocatul si cu parchetul melaminat? Mi-e dor de homu negru! Voua?

    RăspundețiȘtergere
  32. Mey,mey,stelica paraste pe altii pe bloguri chipurile ca nu suntem la sub'ect,dar el pe armyia cezarushului o fi ?????asa ,dupa o anumita varsta si neuronii lui au nevoie de pampers!ucigas mic ce esti !cezarushul fraier cum il stim, il sustine pe ipochimen pan'in panzele albe,ca daca stelica e barcagiu,normal!da'fraierul de cezarush habar n-are cat il injura aici stelian si cum ii zice cat e de incult!Hai ca sunteti de ras astia trei din triumvirat steli-peul,cezarush,sniper one,patrik-sorich,si evident curdeleu!mey,mey,alzheimerul face victime si ravagii ca sufragii,niet!

    RăspundețiȘtergere
  33. Ei,lasa ca stelian p.e prea mainstream,sa mai judece ceva,el are in cap sex cu fuhrerul cu dogaru si comp.dupa ce bea o bere,vrea reduceri la medlife,la hoteluri,vacante cu prosoape schimbate ,sau sondaje de-astea irsop!Stelica,tataita ,da fuga la Catena,au aia reduceri barosane,de 11-20%,a important, au si muzica d-aia de te trezesti direct in rai :DIRE STRAITS!Lasa-ne pe noi cu vrajeala ta ieftina si cu amneziile tale pasagere!Hi,hi,hi!
    p.s. ai grija cu proteza dentara,sa nu o lasi prin halvita,ca viata ti-o lasasi pe barca!

    RăspundețiȘtergere
  34. spala-te tu cu alupiguS si in partile intime si pe proteza aia !

    RăspundețiȘtergere
  35. Sugereaza-i Pusei sa incerce alupiguS,pe dinti, evident daca-i mai are PUSA, si n-a trecut si ea la proteza ca tine!Hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
  36. “…Domnul Boc a venit la discutii astazi cu noi, personal, tot asa cum au venit si domnii Ungureanu si Oprea!...”
    21.03.2012
    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Nu vi se pare ca aceasta declaratie este un esec stralucitor pentru presedintele “celui mai puternic sindicat din Romania” si pentru cei care inca il platesc ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Jale mare pe Poligrafiei. Nemernicul de Basescu a dat legea picnicului si Apostol nu mai poate cumpara carbuni pe cardul sindicatului iar domnul Dogaru nu mai poate comanda .. mici si bere. Asta depaseste orice inchipuire. Sindicalisti, pregatiti inca 5 tabele de semnaturi, ca tot se apropie alegerile, ca sa poata domnul Dogaru sa dea in judecata statul roman ca i-a luat dreptul constitutional de a mai comanda si el ceva ca sef de sindicat.Auziti ce il doare pe domnul Dogaru acuma si de ce vbrea el sa stam la poarta lui Boc :"Va rugam sa participati la aceasta pichetare, vineri, 23 martie 2012 la sediul central al PDL din Aleea Modrogan. Ca sa le stricam si noi sfarsitul de saptamana, pentru ca, oricum ni le-au stricat si ei pe toate de aici inainte, rapindu-ne, printr-o noua lege, si dreptul la picnic. Practic vor sa ne impoziteze si micii si berea la litru, ca au nevoie de bani sa fure voturi." Omul asta in afara de mici si bere chiar nu a mai comanda nimic.Asta il doare pe el acuma si mai si scrie pe blogul sindicatului. Ne facem dracu de rasul lumii !

    RăspundețiȘtergere
  38. PS. Cele 5 tabele vor fi necesare pentru a da statul in judecata pe 5 capete de acuzarere: un tabel pentru carbuni, unul pentru gratar, unul pentru mici, unul pentru bere si unul pentru .. cauciucuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scorpio = NeaCaschavalu ( Ca sa nu se nasca vreo confuzie)

      Ștergere
    2. Ce-i furara lu Nea CashCavalu, tilifonu si halatul de apv-ist? Vedeti daca are tovarasi ciori ditori?

      Ștergere
    3. Bine ca scapa ,avea creerii varza!!

      Ștergere
    4. O sa-l reclam la Protectia animalurilor ca i-a scos un ochi la mitza aia! Dar stiti voi oare ce-i interesant? Nu stiti! Nea Cashu e ruda cu amicul noastru din Hurziceni! Fac parte amindoi din familia felinelor...

      Ștergere
    5. Da dar ii mai mic si ..chior!!

      Ștergere
    6. Bandit Nea Cashu! Cind a fost razbel pe blog statu pitit in tufe, la fel ca si Czar Maimuca. Astia joaca la doua capete...

      Ștergere
  39. Mei, mei nu va mai luati de Cashu ca saracul lupta tare de tot pe Ziua Veche. Ia luati voi si cetiti de-acilea:
    http://www.ziuaveche.ro/opinie/print-si-cersetor-80747.html
    Din pacate, comentatorii aia de pe-acolea i-o cam trag sub coditza lui Scorpio. Trebuie musai sa-l antrenam pe Nea Cashu cum l-am antrenat pe Cezar Maimuca. Ati vazut ce rezultate marcante a avut maimuca noastra pe INFOM dupa antrenamentele de lupts si psyops!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Acolea era fara tilifon si veston. Il lasara aia in curul gol. El o fi crezaut sireacu ca cu civilii e la fel ca cu pretenii lui meletari, ca aia e la fel de cinstiti ca noi...Ce mai, e clar ca intii il dezbracara, iar apoi tilifonul i-l luara! Noi speram sa nu-i fi facut vreo rusine daca tot il dezbracara...

      Ștergere
    2. Multumesc pentru grija, nu e nevoie de ajutor. Si acolo, ca si aici sunt cativa mancatori de meserie care orice ai spune se cearta cu tine , sau intre ei. Fata de voi, prietenii de aici , ei macar au curajul sa isi aleaga un id si sa vorbesca de pe el, nu dupa 10 anonime. Ce sa faci, asa sunt civilii, fraieri, isi iau o identitate oarecare si vorbesc in numele ei . Aici e crema . Baieti de baieti, anonimi de anonimi, toti ofiteri cu simtul responsabilitatii. Unoei este mai bine intre cuvili. Decat un prieten ascuns mai bine un dusman pe fata .

      Ștergere
    3. Recunosc cu modestie! Asa e! Czar

      Ștergere
  40. Sarmanu' cetzarush ... latra singur pe la infomondo , si nimeni nu-l baga in seama ... Latra pe-acolo , a pustiu , ca la el pe bloaga nici ciinii bagabonti nu-l mai viziteaza ...

    RăspundețiȘtergere
  41. Nea Vasileeeeee, baga beep la cometariile puturoase!

    RăspundețiȘtergere
  42. Cine este gibonul care crede ca este genial?!

    RăspundețiȘtergere
  43. S-a dus dracului pretenia cetzarushului cu motanul rapanos ...
    La Plano cineva il face praf si pulbere pe motan (nu ca ar fi greu de facut asa ceva ... dar omul este civilizat , crezind ca motanul are ceva "creere la cap") , iar cetzarushul ... :

    CEZAR spunea...
    23 martie 2012, 14:42

    SCMD CAG/
    AI PERFECTA DREPTATE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe aceste bloguri schimbam o impresie ,ne mai contraziceam ,aflam noutati,practic plangeam unii pe umerii celuilalt asta pana a aparut Satana care sa ne dezbine si sa duca discutiile in derizoriu.sa transforme niste discutii inchegate in discutii sterile,fara nici o noima ,vorbe de om prost.Acesta-i individul[de care ,sincer,mi-e si scarba sa amintesc],dobitocul incult si artagos.Daca nu ma credeti va rog sa-mi redati macar o fraza din cele scrise de nemernic si care sa aiba sens,sa fie la obiect si "sa sune din coada'vorba poetului.Nimic decat niste atacuri agramate .niste baiguieli de incult cu patru clase facute cu vacile si magarii care i-au fost frati.A reusit prostul sa ne dezbine? Da .De ce ?Fiindca are mintea odihnita ,este insistent in prostia lui fara maegini.Normal ca l-am injurat si mi-am iesit din fire deoarece nu am fost primul care l-0am apelat si nici nu l-am apostrofat cu ceva.
      Acuma ce mi-as dori ,sa-l intalnesc ,sa-l scuip in fata si in suflet si sa-i dau un pumn in barba ca pe prost nu-l dor vorbele ci pumnii.
      Pentru restul cititorilor imi cer mii de scuze ,indiferent cu ce i-am deranjat si o sa incerc sa stau departe de aceste bloguri,este periculos ,sunt unii care atenteaza si la farama de liniste si multumire pe care ti-o creeaza schimbul de opinii cu cei de-o seama si de-o meserie.Va multumesc,iar acest individ va ramane dusmanul meu permanent oriunde ar fi si oricand l-as intalni.Esti prost baiete si de prostie nu te poate vindeca decat preotul cand iti citeste iertaciunile.tigri2

      Ștergere
    2. AnonimMar 23, 2012 12:41 PM

      @cezare ,ce-ai realizat ca te-ai dat de partea prostului?Rand pe rand ne-ai alungat de pe blogul tau ,ca dovada ,vad ca nimeni nu mai scrie si-ti spun sigur ca nu o face ca sa nu fie "luat peste picior'de acest dobitoc cu fata umana.Mie imi placea cum scrii si cum ne intelegem ,oi fi eu mai sensibil dar nici nu pot 'gusta'mojiciile unui incul.sa stii ca alinta cu un prost te duce de rapa,Eu nu o sa mai scriu pe aceste bloguri ,o sa mai citesc o perioada si apoi nici nu le voi mai accesa,pentru mine constituie o experienta amara.

      Ștergere
    3. @12'34
      AlupiguS cu sanatate ca-i mai buna decit toate!

      Ștergere
    4. Admin, in curand te vor parasi si pe tine postacii datorita acestor gunoaie, asa cum au inceput sa plece de pe InfoM.Lasa-l Dreakului pe czar maimuta sa scrie singur pe peretii goi ai bleoagei sale si da-ne noua posibilitatea sa ne exprimam in mod cazon pe blogul matale.In primul rand l-au parasit asa zisii sai prieteni, acum urmeaza esalonul doi, dusmanii.Tipul a dat dovada de marsavie, de huliganism si jigodism, fapte ce nu i pot ierta usor. Din urma sa vine in forta stelip.ulea, un monument de rautate si cinism, un ins lipsit de umanism si sentimente care confunda sarcasmul cu ironia.Admin, banaeaza-i daca tot sunt din Banat!Nimeni nu le va simti lipsa.Sa auzim de bine!

      Ștergere
  44. Copii se mai cearta, uneori isi mai trag cate-o tavaleala,
    dar ... de fiecare data se impaca! Ma intreb ... voi batranii,
    voi care ati dat in mintea naparstocilor... de ce nu v-ati impaca?
    Chiar credeti ca o prietenie castigata la greu... se poarte pierde asa usor? Baaaaa .... viata este scurta! In cateva luni, mi-au murit o multime de cunostinte, prieteni, rude! Ceva nu este in regula! Viata se scurge! Lasati dracului deoparte neroziile, rautatile! Maine ... poate nu va mai fi si un maine! Asa ca .... hai sa fim prieteni azi! Sa ne impacam in asta seara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capitulare neconditionata si cremenalii de rezbel giudecati deindata!!

      Ștergere
    2. "Baaaaa .... viata este scurta! In cateva luni, mi-au murit o multime de cunostinte, prieteni, rude! Ceva nu este in regula!"
      ++++++++++++++++++++++
      Ia stai tu colea in carantina ca sa nu care cumva Doamne fereste, s-aduci microbul!

      Ștergere
  45. RIO DE JANEIRO (Reuters) - A judge in Campos, Brazil, could shift the criminal charges filed against Chevron and drill-rig operator Transocean to Rio de Janeiro, a decision that would remove a crusading prosecutor from the case.

    Eduardo Santos de Oliveira, a federal prosecutor based in Campos, in Rio de Janeiro's interior, told Reuters on Friday a jurisdictional review is under way, which could delay any formal criminal indictment of the firms and their employees for weeks.

    Oliveira filed criminal charges against Chevron, Transocean and 17 of their employees in Brazil this week for alleged crimes related to a November offshore oil spill in Brazil's Frade field, which Chevron operates.

    He pledged to seek maximum prison sentences of 31 years against the firms' executives.

    Federal judge Claudio Girão Barreto will consider whether the companies must post bonds in Campos or whether the case should be moved to Rio de Janeiro. The judicial review normally takes around ten calendar days.

    The review does not alter the content of the criminal charges, but it could remove the case from Oliveira's turf and hand it to another team of prosecutors.

    The question of jurisdiction stems from the location of the alleged crimes in a deep-sea oil field beyond Brazil's territorial waters but within its 200-nautical-mile "exclusive economic zone."

    Oliveira said the judge had asked him to appear in court on Monday with more details about the case.

    "I think moving the case to Rio de Janeiro would be a mistake," said Oliveira in a telephone interview. "Chevron and Transocean want you to believe this happened on some foreign ship or platform in international waters. But the crime happened under the seabed, in physical Brazilian territory."

    Some Brazilian officials, including Senator Jorge Viana of the government's ruling party, have called Oliveira's charges over-aggressive. Viana told Reuters this week that the case could damage Brazil's oil industry.

    A 20 billion reais ($11 billion) civil suit filed earlier by Oliveira in Campos against Chevron and Transocean, its drilling contractor at Frade, has already been shifted to Rio de Janeiro's capital. A judge ruled in January that Campos wasn't the proper jurisdiction for the civil case, Brazil's largest-ever environmental lawsuit.

    Chevron's November leak of 2,400 to 3,000 barrels of oil at the Frade field was the result of a pressure kick during drilling. Oliveira has said Chevron's drilling was reckless and unsafe. The companies deny the charges.

    (Editing by Brad Haynes, Gary Hill)
    Toata lumea asta se impotriveste acestui procedeu de extractie a petrolului, numai criminalii astia ai nostri de guvernanti merg inainte fara nicio jena!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-ar fi sa ne vorbesti in romaneza ... ca in limbeza nu ne pricepem...

      Ștergere
  46. Saracul cetzarush ... ii da inaine cu "copY-paste"...
    Greu-ii de cap ca nu intelege ca cei fara minte (ca el) au plecat in alte parti...

    RăspundețiȘtergere
  47. Stiri noi la armya ... Nici el (cetzarushul) nu stie de unde le fura ... ca nu scrie nimic despre autor ... "Prostimea" trebuie sa creada ca el , cetzarushul , a descoperit "roata" ... Uitati-va aici //cezar-armyia.blogspot.com/2012/03/de-la-fondul-antonescu-la-conturile-lui.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  48. Vaduva si piticul

    Zice ca demult, odata,
    Un pitic s-a însurat
    Cu o vaduva bogata,
    Ce fusese maritata
    Cu un mare om de stat.
    Si-o fi dus ea, altadata, o viata mai tihnita,
    Dar la urma si piticul a facut-o fericita...

    Cu munca si cu rabdare,
    Poti face cât unul mare.

    RăspundețiȘtergere
  49. Pentru Czar Maimuca:

    "Când pleca odata la razboi un om,
    I-a strigat o cioara dintr-un vârf de pom:
    - Du-te la bataie, pentru tara mori,
    Si-ti va da nevasta un copil din flori.
    Omul,
    Auzind acestea, n-a mai vrut sa plece,
    Deci a fost la urma, fiindc-a dezertat,
    Condamnat la moarte si executat.

    Cine crede tot ce-i spui
    Este vai de capul lui."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De cand vorbesc ..ciorile cu ...hoamenii ! Bai mai treziti-va

      Ștergere
  50. ,, Un poliţist se întoarce mai devreme ca de obicei de la serviciul de
    noapte.
    Soţiei nu-i mai rămâne timp să-şi ascundă amantul. Cu o voce
    plângătoare se adresează soţului:
    -Te rog drăguţule, nu aprinde lumina. Mă doare cumplit capul.
    Soţul grijuliu se dezbracă pe întuneric. Când vrea să intre în
    pat, soţia îl roagă:
    -Te rog scumpule, du-te până la farmacie şi adu-mi nişte
    antinevralgice !Omul se îmbracă din nou pe întuneric şi alearga să
    aduca ce i s-a cerut.
    -De ce mă priveşti aşa ciudat ? îl întreabă el pe farmacist,
    observând privirile acestuia. Nu mă mai cunoşti ?
    -Cum să nu te cunosc ? Eşti poliţistul John Malvin, dar mă întreb
    de ce un poliţist aleargă noaptea prin oraş, în uniformă de
    poştaş ....... ,,
    Asta-i primit dela Braila!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doi politisti mergeau pe strada. La un moment dat vad un pusti fumand si-l iau la intrebari:
      - In ce clasa esti, ma?
      - In clasa a 2-a.
      Unul din ei incepe sa-l certe, la care celalalt ii spune:
      - Ce-ai cu el? Tu in clasa a 2-a nu fumai?
      - Ba da, dar eu aveam 18 ani !

      Ștergere
  51. ,,TELEENCICLOPEDIA,,
    http://www.youtube.com/watch?v=QtVMHe1_w4c&feature=player_embedded#!

    RăspundețiȘtergere
  52. O batranica viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 40 de ani pentru ca a fost credincioasa.
    A 2 zi baba se duce la o clinica de chirurgie estetica si cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc
    Ce mai,dupa 2 zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson!:
    Iese baba din clinica si cand traverseaza strada o calca un autobuz
    La poarta raiului baba il intreaba pe Dumnezeu:
    -Doamne,daca mi-ai promis inca 40 de ani,de ce m-ai omorat?
    La care Dumnezeu:
    -Nu te-am mai recunoscut!

    RăspundețiȘtergere
  53. Un moş povestea cum şi-a pierdut el dinţii în războiul cu ruşii:
    - Eram un pluton de infanterie şi au venit ruşii puhoi cu tancurile, au tras şi i-au omorât pe toţi, doar eu mă ssstrecuram ca un sssarpe printre gloanţe şi nu m-au atins…
    Atunci au pus tancurile pe mine şi trăgeau toţi, dar eu mă sstrecuram ca un ssarpe şi nu m-au atins.
    La care, unul, enervat:
    - Bine, moşule, atunci cum ţi-ai pierdut dinţii?
    - Păi, dacă au văzut că nu mă pot nimeri, s-a dat unul jos din tanc şi mi-a dat o ranga în gură!

    RăspundețiȘtergere
  54. ,,Gheorghe ajunse acasa clatinandu-se dar tinand in mana un imens jambon.
    - Gheorghe, striga nevasta sa, ce-i cu tine in halul asta? De unde ai tu jambonul ala sub brat?
    - Sa vezi, la crasma din sat s-a facut un concurs. Crasmarul dadea un jambon celui care are cea mai mare ...scula.
    - Esti nebun de legat! Doar nu ti-ai scos-o din pantaloni si le-ai aratat-o tuturor!
    - Stai linistita, draga! Nu fac eu asa ceva. Am scos doar putin din ea...,,
    Asta-i de la Tandarei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i Gheorghe Czar Maimucles al nostru, ori o fi mosu ala infanterist fara dinti?

      Ștergere
  55. http://www.youtube.com/watch?v=m-Mp6ulGq1o

    RăspundețiȘtergere
  56. Seful unui trib de indieni sătul să-i vadă pe indieni lenevind îi cheamă la el:
    - Bă, am citit în stele că va fi o iarnă foarte grea. Tăiati şi voi 30 metri cubi de lemne!
    Ăstia au taiat si iaraşi au inceput sa lenevească. Şeful tribului îi chemă iaraşi:
    - Bă, am citit in stele ca va fi o iarna şi mai grea, mai tăiati 50 de metri cubi de lemne.
    Şi tot asa.
    La un moment dat şeful tribului sună la Starea Vremii:
    - Fiţi amabili, cum va fi iarna aceasta?
    - Pai va fi o iarnă deosebit de grea.
    - Dar între noi fie vorba, cum vă dati seama?, întrebă şeful tribului.
    - Păi am observat ca indienii fac mari rezerve de lemne…

    RăspundețiȘtergere
  57. Braila si Tandarei sunt(sint) localitatile de unde am primit ,,istoriile,,
    ,nu locul de bastina al personajelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Hurziceni, de la Chigri 2 n-ai primit nimic?

      Ștergere
  58. Un negru intra intr-un bar de albi, se aseaza la o masa si isi bea linistit whisky-ul. Albii incep sa comenteze:
    - Ba stiti de ce sunt negri albi in interiorul palmelor? Ca nu se uscase vopseaua cand i-a vopsit D-zeu ba! ha-ha-ha barul duduie de rasete.
    Alt alb zice:
    - Ba, da’ stiti de ce sunt negri albi in talpa ba? Ca alergau cand i-a vopsit D-zeu ba! ha-ha-ha barul din nou se cufunda in ras.
    Negrul nu mai suporta si “explodeaza”:
    - Ba, da’ stiti de ce sunteti voi negri in gaura c*rului?
    Pentru ca nu se uscase vopseaua cand v-am tras-o.

    RăspundețiȘtergere
  59. ,,Bula vede dimineata cum din baia sa iese un tinar atletic,
    costumat numai in chiloti.
    - Tu esti noul baby sitter? - intreaba Bula.
    - Nu... Eu sunt noul mother-fucker! ,,

    RăspundețiȘtergere
  60. Mucles!
    Despre ,,morti,, numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  61. 1 batranel si 3 negri intr-o celula.
    Batranelu’ catre unul dintre negri :
    - No… bade, nu te supara ca te intreb… Da de ce ai mata un picior alb ?
    - Pai, mosule… uite cum sta treaba … Eu sunt negru de la mama mea dar fac parte din asociatia negrilor care au un picior alb. Batranelu’ ca sa nu para paliu murmura un Ahaaa si intreba alt negru :
    - No… bre omule, nu te supara … Da mata de ce ai o mana alba ?
    - Pai si eu sunt negru ca tata dar fac parte din asociatia negrilor care au o mana alba.
    Batranelu incepuse sa inteleaga… Asa ca- spuse celui de-al treilea :
    - Si mata faci parte pesemne din asociatia negrilor care au doua degete albe, nu-i asa ?
    - Nu mosule. Eu sunt medic ginecolog la Copsa Mica…

    RăspundețiȘtergere
  62. 1 batranel si 3 negri intr-o celula.
    Batranelu’ catre unul dintre negri :
    - No… bade, nu te supara ca te intreb… Da de ce ai mata un picior alb ?
    - Pai, mosule… uite cum sta treaba … Eu sunt negru de la mama mea dar fac parte din asociatia negrilor care au un picior alb. Batranelu’ ca sa nu para paliu murmura un Ahaaa si intreba alt negru :
    - No… bre omule, nu te supara … Da mata de ce ai o mana alba ?
    - Pai si eu sunt negru ca tata dar fac parte din asociatia negrilor care au o mana alba.
    Batranelu incepuse sa inteleaga… Asa ca- spuse celui de-al treilea :
    - Si mata faci parte pesemne din asociatia negrilor care au doua degete albe, nu-i asa ?
    - Nu mosule. Eu sunt medic ginecolog la Copsa Mica…

    RăspundețiȘtergere
  63. Cezar întreabă la Radio Erevan:
    - Este adevărat că se poate face dragoste cu o femeie de la Cernobîl?
    - Noi răspundem radioascultătorului nostru: Da, este adevărat, dar trebuie să utilizaţi un prezervativ de plumb.

    RăspundețiȘtergere
  64. Cezar întreabă la Radio Erevan daca e adevarat ca dupa accidentul nuclear de la Cernobil, oamenilor le-au cazut dintii ? Noi raspundem ca da, dar nu tuturor ci numai acelora care nu si-au tinut gura...

    RăspundețiȘtergere
  65. Integral, o SCRISOARE DESCHISA ADRESATĂ DISTINȘILOR MEMBRII AI C.D. AL SCMD (câți au mai rămas) ... Cititi/Clik aici!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri