Google Translate

vineri, 16 martie 2012

Am citit, va informez. Stiri care ne pot marca viata! Traiul de zi cu zi! UPDATE. O noua miscare


Zi neagra pentru moneda nationala. Vineri, BNR a anuntat cel mai prost curs din istorie. 4 lei si aproape 38 de bani pentru un euro. Specialistii nu par sa se puna de acord in privinta motivului pentru care moneda nationala s-a depreciat.

Unii specialistii spun ca am fi avut un curs de 4,4 lei pentru un euro daca BNR nu ar fi intervenit vineri dimineata.

In timp ce altii sustin ca leul s-a depreciat tocmai pentru ca Banca Nationala nu a mai sarit in ajutorul sau.

In plus expertii atrag atentia si asupra datelor economice destul de proaste. Si anume ca investitiile straine au scazut puternic iar economia va intra din nou in recesiune. Motiv pentru care investitorii straini nu mai au incredere in leu.

Este greu de spus ce se va intampla de acum incolo. Nu este exclus ca nivelul cursului sa ajunga si la pragul de 4,4 lei pentru un euro pentru cateva zile.

Maximul anterior a fost atins in vara anului 2010 cand BNR anunta un curs de 4 lei si 36 de bani.
Sursa:
========

===============================


Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor au bătut palma. PNG şi PRM se vor alia pentru alegerilelocale şi parlamentare. Anunţul a fost făcut de preşedintele PNG, europarlamentarul Gigi Becali.
Alianţa se va numi "PRM+PNG".


"Nu ştiu ce va fi. Sunt un om credincios. Şi când cade un fir de păr Dumnezeu este. Este un pas important, nu unul de 2 lei, care poate hotărî noua conducere a ţării. Aşa a vrut Dumnezeu, acest om mi-a întins o mână când am fost în temniţă. Dacă nu era Vadim, puteam să fiu condamnat. Zic că poate Dumnezeu a vrut ca astăzi să fie aşa. Eu nu puteam din cauza celor din spate, dar şi aşteptam un răspuns de la PDL. Oamenii au stat la 7 capete. Dar de ce să se dizolve PNG-ul, să se dizolve ei. Eu am intrat alături de un frate mai mare. El hotărăşte cu cine vrea să meargă mai departe, el va decide tot. Eu sunt alături de el. Îl voi sprijini pe domnul Vadim atât din punct de vedere moral, cât şi financiar. Doamna Udrea trebuie să înţeleagă că nu pot lăsa un partid să dispară de pe scena politică, doar pentru a sprijini PDL-ul",
a declarat Gigi Becali.

Întrebat dacă ar putea candida la Primăria Capitalei, Gigi Becali a spus că nu exclude această variantă, însă îi va da curs numai dacă Vadim Tudor îi va ordona.

"Eu dacă sunt europarlamentar, nu îmi arde să candidez la Primăria Capitalei. Dacă îmi dă ordin Vadim, candidez la Primăria Capitalei, doar aşa să mă distrez cu ei", a mai spus Becali, precizând că a glumit.


Corneliu Vadim Tudor a declarat că se vor forma două echipe de lucru pentru negocieri şi că cei mai buni oameni vor căpăta funcţii importante atât în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, cât şi în Parlamentul României.
"Am răspuns apelului făcut de camaradul meu de arme. Să scăpăm ţara de mafie, să depolitizăm serviciile secrete şi să modernizăm România sunt câteva dintre obiectivele alianţei. Doi creştini şi patrioţi vor scăpa ţara de hoţi",
 a declarat Corneliu Vadim Tudor.

Sursa:

============================

Alianta Vadim Becali. "Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti". Acesta este sloganul ales de Gigi Becali si Corneliu Vadim Tudor pentru alianta lor.
=====================

Decizia PDL de a expedia Mişcarea Populară la bunul plac al liderilor din teritoriu a lăsat multe formațiuni mici fără susţinerea maşinăriei de partid de care aveau nevoie. Analistul politic Dan Petre consideră că alianţa dintre Gigi Becali şi Corneliu Vadim Tudor este cel mai bun exemplu în acest sens: după ce s-a amăgit cu susținerea PDL, Becali a sfârșit în brațele lui Vadim. La mijloc poate fi vorba şi de o strategie a PDL, care este conştient că la nivelul Capitalei o alianţă cu Becali nu ar fi adus nimic bun, dar în acelaşi timp o candidatură separată ar putea rupe din voturile lui Dan Diaconescu, pentru că sondajele arată că Sorin Oprescu nu mai poate fi ajuns.

Alianţa dintre Becali şi Vadim are ca principal scop obţinerea unui procent cât mai bun la alegerile din Capitală, iar pentru asta trebuie să fie furate voturile lui Sorin Oprescu.
"Cine se aseamănă se adună. Becali şi Vadim nu au cum să mai reediteze momentul emoţional din 2009, dar încearcăsă fac ceva împreună. Ei mizează pe electoratul lui Dan Diaconescu, pentru că au cam acelaşi profil de electori. Pentru a rupe de la Oprescu este mai greu. Sondajele îi dau pe la 70%, dar miza ar putea fi Consiliul General",
 a declarat pentru DeCe News, analistul Dan Petre.

În primă instanţă Gigi Becali a căutat o alianţă cu PDL, dar a fost respins de greii partidului. Motivul alianţei era maşinăria de partid pe care PDL o poate pune în mişcare, iar pentru PDL ceel câteva procente pe care le-ar putea aduce Gigi Becali, ar fi ridicat şansele unei noi alianţe prin care să obţină guvernarea.

Becali, kamikadze împotriva lui Dan Diaconescu

Pentru PDL, sondajele care îl cifrează pe Dan Diaconescu la peste 15%, reprezintă un motiv de îngrijorare. Dacă în primă instanţă au încercat o apropiere, pentru că Becali ar fi candidat pe acelaşi electorat ca şi DD, acum strategia pare să se fi schimbat.
"Miza este să recupereze electoratul pierdut pe la Dan Diaconescu. Ar face un bine şi PDL, care deja este ameninţat de urcarea PP-DD",
a explicat Dan Petre.

Sursa:



Nici nu s-a uscat cerneala de pe acordul - intelegere al
"Aliantei Vadim - Becali"
si spiritele incep sa se agite!
Cred ca au/vor avea si "de ce"!
Alegerile din 2012, vor fi cu totul altceva decat pana acum!
Fierbinteala, va ridica tensiunea la cote maxime!
Admin
==========================

UPDATE. O noua miscare

Mircea Geoană îşi face mişcare civică.

Fostul preşedinte al PSD, Mircea Geoană, exclus în noiembrie din partid, a lansat astăzi (vineri,16 martie) o platformă apolitică, numită "România noastră", care își propune "să adune energiile pozitive din societate pentru o Românie dezvoltată".

Fostul preşedinte al PSD şi-a lansat în această seară, la Romexpo, noua construcţie, al cărei simbol este o casă. “Atâta vreme cât nu ai capital românesc, antreprenoriat românesc, capacitate de a influenţa lucrurile, eşti chiriaş în casa ta (...) şi laşi pe alţii să beneficieze de hărnicia şi de bogăţia acestei naţiuni“, a declarat Geoană. “Atâta vreme cât vom înţelege că această casă este Casa România, în care avem fiecare câte o mică bucăţică de acţionariat, avem un acţionariat majoritar în propriul destin“. Acesta a mai spus că principala problemă a românilor este încrederea în sine.


Cine face parte din România lui Geoană
În manifestul platformei, aceasta este descrisă drept "o mișcare civico-profesională și o alternativă la actualul sistem politic uzat". "România noastră" își propune, pe scurt, să acționeze pentru transformarea în realitate a Visului Românesc: "o clasă mijlocie puternică", "ieşirea din sărăcie a milioane de români", "sate şi oraşe la standarde europene", "administraţie publică competentă şi eficientă", "demnitate şi încredere în destinul nostru ca naţiune".

Printre cei pe care Mircea Geoană i-a convins să i se alăture figurează Dr. Ioan Lascăr, șef la Clinica de Chirurgie Plastica a Spitalului Clinic de Urgență București, Dana Safta, directoarea spitalului Elias, medicul ORL Monica Pop,interpreta Mihaela Mihai, preşedintă a Uniunii Artiştilor Liber Profesionişti din România, actorul George Ivașcu, Constantin Marius Profiroiu, decanul Facultății de administrație și management public din cadrul ASE sau scrimerul Mihai Covaliu, antrenor al lotului olimpic de sabie.

Zâna Surprizelor: "Ideile bune să se adune"
La lansare a fost prezent și Ovidiu Lipan Țăndărică. Acesta a declarat că va adera și el la platforma lui Geoană.
Și "Zâna Surprizelor", Andreea Marin, a trimis un mesaj de susținere.“Se simte nevoia unei schimbări. Eu nu vreau să fac politică, nu intenţionez să am o carieră politică, (...) dar mă interesează să fiu alături de oameni valoroşi de la care am ceva de învăţat pentru a scoate la lumină alţi oameni valoroşi care sunt în satele, oraşele României, a căror încercare să facă mai mult pentru ţara în care trăiesc este de multe ori înnăbuşită. Eu zic aşa, un proiect în care ideile bune să se adune şi să iasă la lumină nu poate fi decât benefic şi asta îmi doresc să devină această mişcare", scrie aceasta.

Din politică în civilie
Deși după excluderea din PSD declarase că își va face un nou partid, Geoană pare să fi renunţat la idee, după ce nu a reușit să disloce o bucată semnificativă din PSD prin plecarea sa. Acesta nu exclude total o implicare în politică prin susţinerea acelor candidați dispuși să îşi asume scopurile mişcării.

La începutul anului, fostul preşedinte al PSD anunţa că noua formaţiune politică pe care a promis-o va fi lansată în câteva săptămâni. Aceasta se voia a fi "o mişcare profesionistă, cu oameni serioşi şi competenţi, cu oameni cu frică de Dumnezeu şi cu dorinţa de a face bine acestei ţări".


Mircea Geoana:
" ... nu exclude total o implicare în politică prin susţinerea acelor candidați dispuși să îşi asume scopurile mişcării ..."
Admin

69 de comentarii:

  1. 2 maimuce! Ca Curleonul si Chigrul2-ar vrea cei 2 ciumpalaci sa fie ca Nebunul si Jiji. Cezar cracanel ramine rezerva deocamdata.
    Cit despre caderea leului...in curind moneda nationala va fi nuca, nuca fiind fructul ala tare care-i in virful gitului lui Cezar si-l apara de ploaie ca sa nu-i ajunga apa pin" la c...ie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .......................
      Nu conteaza ,miel sa iasa!! Sniper one

      Ștergere
  2. Ha!Ham un sac.Jumati-s sparti.Citi heuro la o nuca?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuca-i tare. O kila de miez e la 20 lei deci aproape 5 euroi.

      Ștergere
  3. Ntz. 2 coco /nuca.Asta-i nuca ,,tare"!Sa vina Isarescu la mine...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai drakului ,,Ieconomisti",
      ce cifrat vorbesc! Fac avere sub nasul nostru !!Sniper one

      Ștergere
  4. Ai griu de coliva? Sfecla dulce si nuca am eu.Numai sa moara mortul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba nu te du asa devreme !! Mananca macar 2 ani pensia marita ...de la OOOOOPREA !!Sniper one

      Ștergere
    2. Czare/Shnapan uan/Maimuco, vine marea nationalizare si-ti taie astia ajutorul de asistat.

      Ștergere
    3. Baaa!! tu faci coliva cu sfecla?ramatorule sa ti-o manci singur

      Ștergere
    4. Beeei fraiere ! Io mi-am facut privata in fundul curtii , adica m-am privatizat! Fraiere!! Sniper one!

      Ștergere
  5. Cum ajungi milionar? Melasa!Melasa este un produs cu mare cautare,afacerile sunt in crestere spectaculoasa.In RO siropul de artar nu are trecere,dar am dat lovitura cu melasa.Indulcitor natural,din produse autohtone ,procesare acesibila,randament ridicat.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mei fratzicilor, da unde-i Nea Cash cavalu? Pe unde-o umbla? I-o fi Cioridit Buzila asta al nostru din Hurziceni, tilifonul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cash cavalu - cu bretonul in ochi si cu sabia de plastelina fluturand in vant ,apara onoarea H-ieroinei la care a atentat banhditul de shnapan uan ! Ia vedeti voi pe blogul H-ieroinei...!

      Ștergere
  7. Usor ,usor o sa ramai singur pe blog mai cioclule,o sa vorbesti de unul singur,pe un anonim te injuri si pe unul te lauzi,la cat esti tu de prost o sa ajungi sa-ti dai palme ,n-o sa realizezi ca te certi cu tine insuti.

    RăspundețiȘtergere
  8. O sa sterg cu tine pe jos jegul naibii,impotentule,stiu eu ce zic,recunoste.

    RăspundețiȘtergere
  9. In sfarsit scmd-srl si-a gasit vocatia.Ii cantareste pe dogarieni

    "Cantare pentru Animale
    Cantare Platforma pt. Animale Vii Cele Mai Bune Preturi!"

    acum ma intreb? o fi cantare( cantec) sau doar ii cantareste hi,hi

    cine vrea sa cumpere ....ranciogu vinde orice

    RăspundețiȘtergere
  10. Domnul deputat Robert Negoita si prof. dr. Victor Negrescu ne invita la o discutie pe tema dezvoltarii administrative pe teritoriul Sectorului 3 in data de marti, 20 martie a.c. la orele 18.00, la Rin Grand Hotel.
    Noi consideram ca pot participa la discutii si membrii SCMD din alte Sectoare, deoarece USL are o pozitie unitara fata de solicitarile noastre.

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) Mircea DOGARU

    Baaa voi stiti ce bandit e r. negoita??
    dogaru amusineaza dupa bani mai rau ca un dogar(pardon ogar)

    RăspundețiȘtergere
  11. scmd a rezolvat problema,are deja propria ferma
    reclama harciog(pardon ranciog)
    "Propria Ferma De Bovine ?
    O Poti Avea In Doar 4 Luni"

    RăspundețiȘtergere
  12. viorel kis

    profesor la liceul:"Sf. Ecaterina-Urziceni/Ialomita


    ..

    Experienta

    profesor la liceul:"Sf. Ecaterina-Urziceni/Ialomita
    InginerieIndustrii / Productie
    Septembrie 2004 - August 2007
    Profesor-inginer ,predare textile si auto
    coordonator auto la FLORIAN-TRANSEUROPA S.R.L.-BISTRITA
    Muncitori / TehnicieniSoferi
    Mai 2002 - Iunie 2004
    gestionar la MARTPLAST Urziceni
    OfficeJobsAchizitii
    Octombrie 2001 - Noiembrie 2002
    Aprovizionare,evidenta materii prime necesare productiei
    merceolog la MARTPLAST-URZICENI
    InginerieIndustrii / Productie
    Octombrie 2000 - Ianuarie 2002
    pilot militar elicopter la ALEXENI
    Muncitori / TehnicieniSoferi
    Septembrie 1978 - Septembrie 1998
    -
    .

    Studii

    studii postuniversitare psihopedagogie-Bucuresti, Urziceni
    Facultate (terminat)
    1975 - 1978
    Institutul de Aviatie "Aurel Vlaicu", Buzau
    Facultate (terminat)
    1975 - 1978
    curs de coordonatori auto-A.R.R. /BISTRITA, Bistrita
    Master / Studii postuniversitare
    1975 - 1978
    .

    Aptitudini

    spirit organizatoric,meticulozitate,precizie,inventivitate
    .

    Limbi straine

    Engleza - Mediu
    Rusa - Incepator
    .

    Competente


    Hobby

    sa muncesc motivat ,cu placere si pricepere, am absolvit cursul de psihopedagogie ,cursul de coordonator auto si altele.ca hobby ar fi matematica,rebusul,sahul,fenomenul ozn

    http://www.bestjobs.ro/tigri_kaki

    RăspundețiȘtergere
  13. 2374 KIS VIOREL SI FLORICA Strada A.I. CUZA, Nr. 6, Bl. M3, Sc. B, Apt. 10

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hauleuuu! Ce iaţ făcut lu Chigru hăl negru băh fraţîlor? L-aţ desconspirat? Sâ vedeţ voi hacuma ci burzuluialâ o sî facâ harapu hacilea...Iar o sâ zîcâ câ o fost marcat cu roşu pi blog cum o mai zîs acu freo 2-3 zîle! Mîni, di ciudâ hăsta o sâ facâ apoplexii.
      Băh Chigrule, te predai (câ vez câ te-o hîncolţît vînătorii)? Hai depune harmele şî incheie harmistiţiu! Haltfel hajungi la muzău la Hantipa...

      Ștergere
    2. Pai va spun eu ce se va intampla,va dau in judecata si pe voi si blogul care publica asemenea chestii si legea va hotari.

      Ștergere
  14. ,,Prietenii" stiu de ce !

    RăspundețiȘtergere
  15. Doru Serban

    Inspector securitate la S.C. real,-Hypermarket Brasov




    Experienta

    •Inspector securitate la S.C. real,-Hypermarket Brasov
    ServiciiIntretinere / Infrumusetare / Sport, Protectie si Paza
    Octombrie 2008 - Noiembrie 2009
    •Sef formatiune paza la S.C. AVICOLA BRASOV
    ServiciiIntretinere / Infrumusetare / Sport, Protectie si Paza
    Aprilie 2005 - Septembrie 2007
    •inginer la S.C. Centrul pt.servicii de radiocomunicatii S.R.L.(dealer Motorola)
    IT / TelecomTelecomunicatii
    Martie 2003 - Ianuarie 2004
    Realizari de retele de radiocomunicatii,vanzari statii radio portabile,mobile si fixe la nivel national

    Responsabilitati, Realizari
    Instalare si intretinere retele de radocomunicatii,intretinere,service si programare statii radio,portabile mobile si fixe.Instalare sisteme supraveghere video si antiefractie.Vanzari,gestiune,facturare-evidenta si incasare abonamente

    Referinte, Alte observatii
    Traian Dragulescu-director zona,
    •sef dispecerat la S.C. D.O. Security S.R.L. -Brasov
    ServiciiIntretinere / Infrumusetare / Sport, Protectie si Paza
    Mai 2002 - Septembrie 2002
    Paza si protectie la unele dintre cele mai importante obiective din Brasov

    Responsabilitati, Realizari
    organizarea,planificarea si controlul serviciului de dispecerizare si a agentilor din obiective

    Referinte, Alte observatii
    Roiu Theodor-director
    •director tehnic la S.C.Romguard Grup S.R.L.-Brasov
    ServiciiIntretinere / Infrumusetare / Sport, Protectie si Paza
    Iulie 2001 - Decembrie 2001
    Paza si protectie

    Responsabilitati, Realizari
    Supravegherea sistemului de monitorizare,a parcului auto,sistemul de radiocomunicatii,relatiile cu clientii d.p.d.v.tehnic(deranjamente,defectiuni)

    Referinte, Alte observatii
    Tufan Razvan-director
    •lt.colonel la M.Ap.N.-Brasov
    August 1982 - Iulie 2001
    Ministerul Apararii Nationale

    Responsabilitati, Realizari
    Pregatire si experienta in conducerea organizatiilor si a colectivelor
    Experienta in instalarea,intretinerea si exploatarea diverselor tipuri de aparatura electronica si electrotehnica.


    Referinte, Alte observatii
    colonel Enasescu Adrian


    Studii

    •Ministerul Apararii Nationale, Brasov
    Facultate (terminat)
    1979 - 1982
    •Liceul Militar Dimitrie Cantemir-Breaza, Breaza
    Liceu
    1975 - 1979


    Aptitudini

    Foarte bune aptitudini de organizare si conducere.
    Bune cunostinte de utilizare PC(soft si hard)
    Bune cunostinte de mecanica si electricitate auto


    Limbi straine

    •Engleza - Mediu
    •Rusa - Mediu


    Competente


    Hobby

    Calculatoare/Internet, Afaceri/Comert

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.bestjobs.ro/doru_serban

      Ștergere
    2. Haleuuu mor!!! Hîl făcuraţ şî pe Curleonu? Măi, măi sâ vedeţ voi hacum la grasu ce-o sâ cotcodăceascâ pe hacilea.
      Cezare maimucâ fugi bă câ te prind hăştia şî te duc la zoo! Sâ nu zîci câ nu ţ-am spus...

      Ștergere
  16. "Doi crestini si patrioti vor scapa tara de hoti !"
    Cu sloganul asta au intrat in parlamentul european si s-au tinut de cuvint.
    Mai sunt hoti in tara asta ?

    RăspundețiȘtergere
  17. E bunicel CV-ul lu' ala serban.Dar a aparut o problema.N-am nici o legatura cu persoana respectiva,cu exceptia orasului.Nici macar nu ma cheama asa si nici gras nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baa p0ate ai bafta si te angajeaza careva.....

      Ștergere
    2. Curleoane iti lipseste din CV, megaafacerea aia a ta cu pempersi si suzete. De ce vrei sa ne minciunesti?

      Ștergere
  18. @Admin,vezi ce a scris acest iresponsabil,a facut publice doua CV care sunt confidentiale si o sa-l dam in judecata,i se va descoperi locatia si IP nici o problema[am vb deja cu un specialist] si un avocat a spus ca si admin c blogului va fi citat deoarece a publicat asemenea chestii,eu te rog sa iei masuri sa dispara.oricum luni la prima ora o sa depun plangere la parchet.Cu stima tigri2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tigrii -2 Stai linistit! Cv -iti face cinste ! Multi ar dori sa poata trece asa ceva in Cv. Ti-a facut un mare SERVICIU anonimul !!

      Ștergere
    2. Baa Kunta Kinte fara minte, ia citeste tu de colea:
      "http://mhblogonline.blogspot.com/,nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii,responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului".
      Si zici c-ai vorbit cun havocat, hai? Baa Harapila si de ce-o sa-l hacuzi, cind tu ti-ai facut publice datele personale pe NET. Mai esti si dus cu pluta de-ai recunoscut ca ala e cv-ul tau. Macar Curleonul minte, dar parca nu-s minciunile lui...Hi,hi,hi!
      PS. Kunta Kinte, daca tu dai in judecata Fantoma lui Barba Neagra, astia de pe aici pe care i-ai injurat, ce-ar trebui sa faca, hai?

      Ștergere
    3. @tigri2
      eu zic sa stai linistit,n-ai de ce sa te rusinezi,cv-ul este public de muncit ai muncit ,n-ai fost lepra ca anonimul,ai "sira spinarii" dreapta,intr-un cuvant FELICITARI!!

      PS Daca un cv ar fi confidential ce rost mai are...dar unii sunt chiar prosti si invidiosi si uite ca si demonstreaza acest lucru.
      Mamaaaa ce mare lucru a descoperit anonimul hi,hi
      Dar pentru faptul ca iti publica si date de contact/personale,cum ar fi;tel,adresa,e-mail,etc e ok arde-l!!(exista precedentul "Cioaca")

      Ștergere
    4. Curleone si-ai gasit-o dom'le pe Helodia pina la urma? Cu suzetele si pampersii cum stai, mai ai pe stoc?

      Ștergere
  19. ,,kis viorel
    Am 53 de ani ,sunt pensionar militar ,fost pilot ,Urziceni ,sotia din Basca Chiojdului.Am toata admiratia pentru omul politic si OMul Elena Udrea.Dupa parerea mea Adriana Saftoiu are “un dinte”impotriva dvs.din invidie ,se simte neluata in seama si eclipsata de realizarile pe care le aveti in toate domeniile.De cand a cazut in “dizgratiile politichiei”se comporta precum un japonez constipat…
    18 august 2009 · 2:47 · Raspunde · link""
    http://deceblog.net/2009/08/stii-ca-esti-mahmur-atunci-cand/

    RăspundețiȘtergere
  20. 22/02/12 15:18

    Vizitator





    Il rog pe Dl. KIS VIOREL sa ma contacteze pe e-mail mocanu.pavel@gmail.com
    .

    14/06/10 13:14

    ,,kis viorel
    Domnule deputat Ioan Oltean,ma numesc Kis Viorel nascut in Ciceu Mihaiesti fost pilot militar pe elicopter ,54 ani pensionar [cu o pensie nesimtita de 1828]roni,pensie obtinuta in urmaa 23 de ani de zbor pe toate coclaurile patriei si in toate conditiile meteo ziua si noapte ,3000 de ore de zbor,participant la zeci de inmormantari ale fostilor mei camarazi adunati cu cearceaful sau arsi pe pamantul sfant al patriei,erou in viata si renegat de conducerea de acum [nu am dreptul la munca ,si veniturile nu-mi asigura un trai, cat de cat ,.decent.Sotia ,absolventa a fac de drept ,munceste pe post de sluga la batranii din Italia pentru ca aici nu si-a gasit rostul -nu a avut loc de NOII CIOCOI cocotati in pozitii cheie.Toti dar toti care au lucrat la STUPUL PATRIEI sunt murdari [nu conteaza :PCR<PDSR,PDL<UDMR,PNL..si alti hoti]unde va este onoarea si corectitudinea de adevarat roman,de ce va tradati neamul si tara ,nu va e frica de scadenta si de razbunarea poporului?22/02/12 15:18
    Vizitator
    Il rog pe Dl. KIS VIOREL sa ma contacteze pe e-mail mocanu.pavel@gmail.com"
    http://www.rasunetul.ro/ioan-oltean-si-montat-oamenii-posturi-din-capitala-ca-sa-produca-mai-bine-provincie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica Kunta Kinte e pretin de-al omului cu broasca?

      Ștergere
    2. Nu e "pretin" cu individul ... e un "linge-cur"...
      Adica , motanul turbat s-a plins aluia cu broasca-n git pe 14.06.2010 ...
      Pe ala cu broasca-n git l-a durut in cur de un deranjat "la bibilica" ... dar cind "s-a-ngrosat gluma" si "scroafa-i moarta-popusoi" pentru porcotalii... iata ca ii raspund PE 22.02.2012 ... Se vede traba ca e mare seceta la porcotalisti ... daca accepta pe toti hamdicapatii ...
      Se mai vede si treaba ca porcotalistii nu stiu ca motanul turbat este "cu trup si suflet" de-al lui "domnul DD" ... adica nu e de-al lor ... decit ca sa se lipeasca si el de cevasilea ...

      Ștergere
    3. Patrik says:
      Martie 17, 2012 at 12:31 pm

      LINISTE SI PACE ! Or fii inceput ,,executiile silite”!
      Mai degraba cred ca au inceput sa pice oarece bucurii de la Oprea ! Hai nu va sfiiti ,recunoasteti ca ati fost….varza ! Aveti taria sa spuneti multumesc frumos ! Nu-i o crima ,este o dovada a educatiei!!
      Ce-o vrea sa zica ???!!!

      Ștergere
    4. Este legat de S-1019 !!!

      Ștergere
  21. Oare asta Serban Doru e asta de-si zice Curleonu - Habitu?

    RăspundețiȘtergere
  22. @anonim,bravo tie,mi-ai afisat datele confidentiale pe toate blogurile si ce crezi ca ai rezolvat cu asta ,macar eu asta sunt ,nu mi-e rusine de ce am facut si de ce fac ,nu sunt infractor,nu sunt prost,sunt harnic si priceput.Tu cu ce te poti mandri ,cine esti si ce-ai fost la viatza ta?Inafara de faptul ca scrii sub anonimat si te ascunzi de oameni .Nu spui nimic concret si esti redus din toate punctele de vedere,ce mai poti spune despre tine .Esti un NIMENI,iti place sa jignesti si sa iriti pe altii,si mai faci si lucruri care nu-s de facut ,practic te-ai degradat in ochii cititorilor cu aceasta actiune.Sa-ti fie rusine ,daca mai ai asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  23. @mocanu.pavel ti-am trimis un e mail

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai , "oameni rai" ce sinteti ... Nu va mai legati de motanul turbat ca "va spune" lui nenea dd ... care-i idolul lui :
    "tigri2Mar 16, 2012 01:56 PM

    Pentru cei multi si obiditi de atatia ani singura raza de speranta este Dan Diaconescu,sunt total de acord cu ideile emise de acest partid,este pe sufletul meu,speranta mea.Dar oare or face ce zic???" ... spuse pe armya cetzarushului ... cel la care "maestre" este steli p-ulea ... toti reprezentanti standard ai otv-istilor ...

    Dar ... acum vad ca incepe sa schimbe misive si cu omul aluia cu broasca ...

    RăspundețiȘtergere
  25. #Maine depun plangere la judecatorie,sa nu ai vreo speranta ca vei ramane anonim ,vei fi descoperit si vei raspunde in fata legii,sa fii pe faza ,daca vrei iti dau nr meu de telefon ca sa-ti pot spune ce doresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miine e sarbatoare, oameni multi la biserica, inghesuiala si tu sigur la CIORIdeala.

      Ștergere
  26. Atentie allboy,legiuitorul cere adm.blogului accesarile si de acolo se citeste IP iar apoi se determina proprietarul ,asa ca t2 ai castig de cauza iar pedepsele sunt destul de piperate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Allboy,
      Anonim bate campii!
      Care Admin sta sa colectioneze IP-uri?
      Omuletule, esti dus cu pluta?

      Ștergere
    2. Bei tu asta de la 7:38, Czar maimuca, mai ai frati piperati? Cred ca-ti vine si tie rindul in curind la "biografie nuantata". Curleonu cel moralist vad ca si-a luat talpasita repejor cu cele 150 kile ale lui si v-a lasat cu ochii in soare, pe voi "prietenii lui".
      ...Si pentru ce infractiune ceri instantei pedepsirea vinovatilor, ma rog, din moment ce Kunta Kinte asta si le-a postat cu minutza lui, "on free" pe NET? Hai, daca esti tare, formuleaza acuzatia!
      PS. Chigrule ia-ti un havocat bun, de exemplu pe elena hudrea-ca tot o laudai tu pe bloguri! Poate cine stie? iti iese si tie de-un covrig cu susan!

      Ștergere
    3. CEZARMar 17, 2012 12:54 AM

      Tigrii -2 Stai linistit! Cv -iti face cinste ! Multi ar dori sa poata trece asa ceva in Cv. Ti-a facut un mare SERVICIU anonimul !!
      Asta nu ai vazut-o papagalule !!
      PS. IP este -dinamic! Se schimba la fiecare deschidere a Pc. Serviciile speciale pot identifica cu ajutorul lui Goagal PC dar asta numai in situatii deosebite( Rapiri, crime,terorism) Concluzia - stati linistiti ,ev. injurati-va ca la usa cortului!!! Czar

      Ștergere
    4. “In secolul 21 oamenii invata ca orice actiune a lor lasa urme digitale de nesters”, a spus Mads Christensen, director la Eurocom Worldwide.

      Ștergere
  27. “In secolul 21 oamenii invata ca orice actiune a lor lasa urme digitale de nesters”, a spus Mads Christensen, director la Eurocom Worldwide.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @@
      da IP-ul este dinamic pentru dobitoci,dar in urma unei plangeri,politia poate solicita si providerul este obligat sa puna la dispozitie toate datele de identificare necesare(nu mai vorbesc de parchet sau judecatori)
      dobitocii care cred ca "IP-ul dinamic" le asigura ascunzatoarea infailibila nu sunt decat niste dobitoci asa cum am mai spus.
      PS deja dobitocul de mai sus(08:11) se cam....pe el de frica

      sper ca dobitocii inteleg cuvantul "provider"

      Ștergere
    2. Vedeti Politica de confidentialitate a lui Nea Goagal si va lamuriti

      Ștergere
    3. @@@ 8:30
      Tu esti sigur un provider de dobitocenii...Apropos, tu de cite ori te duci zilnic la toaleta?

      Ștergere
  28. Iti tremura ..mana frate ! Ca nu o ai avea de ala cu Parch. (taman acum cand Hooooprea va face o bucurie)

    RăspundețiȘtergere
  29. Va invit pe toti cei care ati fost insultati, jigniti, terfeliti, amenintati de acest Akord_75, Don Corleone, Doru Serban sau cum l-o fi chemand , - pe Infomondo Mondo , anul trecut, isi dadea posta datele personale in acest fel,- pe acest individ sa-l chemam in judecata.Poate ne ajuta Tigrul cu o recomandare a unui avocat bun.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cursul valutar, la un nou maxim istoric. Cea mai proasta cotatie pentru moneda nationala.
    ===================
    Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,3794 lei/euro, in crestere cu 0,11 bani fata de vineri, euro atingand astfel un nou record istoric fata de leu.

    Cum si pe cine afecteaza un euro puternic:
    ==========================================
    In primul rand pe romanii care au credite in euro si salariile in lei. Acestia suporta riscul valutar. De exemplu, la o rata de 100 de euro, saptamana trecuta se plateau 435,58 lei - iar acum aceeasi rata valoreaza 437,94 lei, cu cu peste 2 lei mai mult in numai 7 zile.

    In acest moment casele de schimb valutar afiseaza cursuri de schimb de 4,43 lei/euro la vanzare, cu un record de 4,63 lei/euro.

    Afectati sunt si cei care au de platit chirii in euro. Pentru un apartament de 2 camere, in Bucuresti, chiria medie este de 280-300 de euro/luna, astfel ca de luna trecuta pana acum, aceasta a crescut cu 7 lei ( de la 1306 lei la 1313 lei), doar pe seama riscului valutar.

    Cursul leu/euro influenteaza si factura la serviciile de telefonie mobila. Pretul abonamentelor si al convorbirilor este exprimat in euro si se calculeaza in lei la cursul mediu lunar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne doare in ..basca ! Sa nu aveti rate in heur si sa nu horbiti la tilifon ! Doar NeaChascavalul!!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri