Google Translate

marți, 13 martie 2012

A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza” : viral, diversiune sau miscare reformista?!?


Distinse domnule coleg,
Imi face o deosebita placere de a va transmite cele mai bune ganduri, dar un eveniment important ma obliga sa va transmit un e-mail CU RUGAMINTEA DE A-L TRANSMITE MAI DEPARTE PENTRU A FI CUNOSCUT DE TOTI MILITARII IN REZERVA.

Despre ce este vorba:
ANCMRR a elaborat un "Mesaj al Biroului Permanent Central", pentru a fi transmis tuturor filialelor sale.
ACEST MESAJ ESTE LAUDATIV, AUTOFLAGELANT SI MULTUMIT DE ACTIVITATEA SA LA ADRESA APARARII DREPTURILOR SI IMAGINII REZERVISTILOR.

In calitate de Vicepresedinte al Filialei Sector 5, impreuna cu colegii mei am hotarat sa elaboram un protest pentru a se produce schimbarea imaginii ANCMRR, parasirea de catre cei care sunt obedienti UNPR a acesteia si stabilirea unei platforme alaturi de toate fortele ce apara Armata de rezerva.

Mi-am asumat responsabilitatea elaborarii (desi unii din membrii Biroului Filialei au ezitat si s-au ferit sa aprobe un asemenea demers), si l-am prezentat in Adunarea Generala a Filialei sectorului 5. Documentul a fost aprobat cu majoritate de voturi 181 pentru, din 188 de participanti.

Ca urmare a cozilor de topor, conducerea ANCMRR s-a panicat, a intrat in vrie si .... AM FOST CHEMATI INCORPORE, pentru a renunta si, ... a fi fortati (subsemnatul singur) la acest protest.

Intrucat acum actionez independent, VA ROG SA PLASATI ACEST APEL-PROTEST PT CA TOTI MILITARII IN REZERVA SA SE SOLIDARIZEZE PENTRU A-I DA JOS PE OBEDIENTII MINISTRULUI APARARII SI AI UNPR-ului.

IN SPIRITUL relatiilor deosebite dintre noi, rog sa primiti cele mai sincere urari de bine.
Cu multumiri anticipate,
Assistant Professor Brigadier General (ret) Ph.D. Florea SURDU
Mobile Phone: 00-40722.380.068






FILIALA SECTOR 5 BUCURESTI
Nr._________din_____________
APELUL
MEMBRILOR FILIALEI SECTORULUI 5

CATRE BIROUL PERMANENT CENTRAL
Acum, aproape un an si jumatate, Filiala Sectorului 5 si-a asumat deliberat responsabilitatea de a supune atentiei Biroului Permanent Central al A.N.C.M.R.R. „Alexandru Ioan Cuza” cateva probleme specifice domeniului de aparare, si in principal cele legate de respectarea statutului asociatiei, al drepturilor membrilor acesteia, precum si de aparare a pozitiei sociale, statale si juridice a acestora.

Nu am fost surprinsi de faptul ca, actualul presedintele in exercitiu si membrii Biroului Permanent Central al A.N.C.M.R.R., NU AU RASPUNS sugestiilor, propunerilor si comentariilor pe care le-am facut atunci, si de asemenea, pozitiei demne pe care am avut-o atunci cand „prost sfatuit” de apropiatii dvs. ati convocat o sedinta de destituire si pedepsire a conducerii Filialei sectorului 5.

Speram ca realitatea sa ne contrazica, si sa observam ca, deciziile promovate de B.P.C. si presedintele Asociatiei, au avut in vedere macar o parte din propunerile noastre si nu sa ne ignore.

Din pacate, timpul scurs de atunci şi până acum, a confirmat aserţiunile şi temerile noastre, că presedintele, care răspunde solidar cu intregul B.P.C. de reprezentarea, securitatea sociala, statutul cetatenesc al tuturor membrilor asociatiei, nu înţelege „că obiectivele A.N.C.M.R.R. sunt determinate şi de capacitatea militară a statului” şi că atunci când este vorba de cadrele in rezerva (retragere) si nevoile acestora, „niciun efort nu este prea mare”.

Actualul demers al Filialei noastre si a Biroului de Conducere al acesteia, se doreste a fi un PROTEST-APEL adresat B.P.C. si implicit domnului presedinte gl (r) ILIESCU MIHAI si are in vedere urmatoarele:

- imbunatatirea imaginii A.N.C.M.R.R. in cadrul societatii romanesti si recastigarea prestigiului cadrelor militare in rezerva si/sau in retragere;
- recastigarea tuturor drepturilor cuvenite tuturor membrilor Asociatiei;
- reprezentarea cu demnitate, impartialitate si prestigiu a traditiei cadrelor in rezerva si retragere in relatia cu institutiile statului;
- imbunatatire relatiilor de lucru intre filiale si conducerea centrala, prin inlaturarea stilului autocratic;
- apararea insemnelor de reprezentare militara (grade, decoratii, medalii, ordine etc.);
- respectarea devizei „PATRIE- ONOARE- DEMNITATE”.

Potrivit „Mesajului Biroului Permanent Central”, (care de altfel are un continut laudativ si autoflagelant), se poate observa aerul triumfalist, plin de impliniri si de „....actiuni de verticalitate militara si civica, comportament demn-potrivit virtutilor cuprinse in Deviza: PATRIE-ONOARE-DEMNITATE....”. Inainte de a se adresa audientei, sugeram ca actuala conducere, in frunte cu dl. General(r) Iliescu Mihai, sa-si faca un bilant personal al celor 6 ani de cand conduce A.N.C.M.R.R.

Biroul Permanent Central, in frunte cu domnul presedinte general (r) Iliescu Mihai a reusit in 6 ani, de cand conduce Asociatia, sa o duca pe un drum din care nu se intrevede vreun viitor.

Reprezentativitatea cadrelor in rezerva si/sau in retragere in societate, capacitatea de aparare a drepturilor si intereselor acestora, statutul membrilor asociatiei, respectarea prestigiului si traditiei armatei, sunt in cel mai critic punct din istoria lor.

Pentru a usura sarcina conducerii centrale a Asociatiei, ne permitem sa mentionam, in continuare, esecurile pe care ar trebui sa si le asume ”in integrum” membrii B.P.C si, barbateste sa adopte un alt stil de lucru sau cel mai bine, SA-SI DEA DEMISIA.

Suita de actiuni desfasurate in defavoarea asociatiei, in ansamblul si a fiecarui membru in parte, ne indreptatesc sa amintim in principal urmatoarele ESECURI:

1. Semnarea, la data de 21.02.2011, a „Protocolului de colaborare dintre Biroul Permanent Central al A.N.C.M.R.R. şi Primăria Sectorului 2”.

Acest document dovedeste, in ciuda celor afirmate de dl gl (r) Iliescu Mihai in cuvantul domniei sale, faptul ca “.... ancorat în realitatea cotidiană....” a pus la dispozitia politicului A.N.C.M.R.R., (Primaria sectorului 2 este condusa de dl. Ontanu Nicolae- prim-vicepresedinte al U.N.P.R.) desi „...în opinia cadrelor militare în rezervă şi în retragere, a pensionarilor militari exista ideea privind partizanatul şi aservismul politic al Conducerii ANCMRR.”- sursa: site ANCMRR (realizat şi întreţinut de primăria sector 2) si roarmy.ro/protocol-de-colaborare-intre-ancmrr-si-primaria-sectorului 2(vezi anexa nr. 1).

2. Scrisoarea din data de 07.09.2011, adresata de B.P.C. conducerii partidului U.N.P.R. (presedintelui dl. Sarbu Marian si presedintelui executiv dl. Oprea Gabriel - ministru al apararii nationale)

Potrivit celor afirmate de presedintele A.N.C.M.R.R., gl (r) Iliescu Mihai, se doreste ca U.N.P.R.-ul „...să devină partidul de suflet al nostru, partid care ne-a păstrat rangul şi onoarea noastră ca militari ai rezervei armatei române, partid care are în compunerea sa generali şi ofiţeri în rezervă cu un înalt simţ al onoarei şi al datoriei faţă de patrie, partid pe care dorim să ne sprijinim la greu, partid pe care dorim să-l sprijinim în situaţii deosebite. (...). Mai mult, se apreciaza de catre B.P.C., prin vocea d-lui gl Iliescu M., că
„... numai împreună cu o forţă politică formată din membri devotaţi patriei şi poporului nostru (...), cadrele militare în rezervă şi retragere, vom reuşi să fim o persoană juridică de utilitate publică.....”.
PROTESTAM fata de aceste gesturi, mai mult decat obediente, deoarece, potrivit Statutului Asociatiei ( cap.I art.___) este interzisa afilierea la vreo organizatie POLITICA, aceasta, tocmai din nevoia pastrarii caracterului apolitic al acestei organizatii militare. Nedumerirea, îngrijorarea şi chiar indignarea membrilor Filialei sectorului 5 (precum si al altor filiale judetene – ex. Alba, Arad, Mures, Maramures, Brasov etc.) pentru acest demers al dumneavoastră, a determinat parasirea Asociatiei de catre multi membrii, adevarate pesonalităţi de înaltă competenţă profesională, socială şi politică, cu verticalitate, devotaţi ţării si armatei, care au ştiu să-şi exprime demn opiniile.

Fata de acesta actiune, CONSIDERAM CĂ TREBUIE SĂ TRECETI DE URGENTA LA APLICAREA PREVEDERILOR art. 12, al. 2, rândul 3 din Statutul A.N.C.M.R.R., prezentandu-va demisia şi apoi să vă urmaţi crezul politic, dar fără noi.(pentru detalii vezi anexele nr. 2 si 3).

3. Distrugerea gradul de credibilitate al A.N.C.M.R.R. , pe care această instituţie trebui să-l aibă, deoarece, una e să-ţi aperi interesul legitim, folosind orice pârghie legală şi morală, şi alta e să te transformi în “instrumentul” unor interese de partid.

Transmiterea catre Consiliul Naţional al Audiovizualului a unei “Scrisori de protest” faţă de prestaţia neprofesională şi jignitoare la adresa pensionarilor militari în cadrul emisiunii “Subiectiv” din 08.12.2011, la postul de televiziune Antena3. Ne-am fi asteptat ca in cadrul dialogului prelungit cu autoritatile guvernamentale dar si parlamentare sa luati o altfel de pozitie, activa si protectoare pentru toti membrii asociatiei noastre. (vezi anexa nr. 4).

4. Ne-apararea de catre B.P.C. a cuantumurilor pensiilor militare dobandite IN MOD LEGAL de toti membrii A.N.C.M.R.R.

In urma derularii procesului de recalculare si ulterior revizuire, potrivit datelor furnizate de dumneavoastra prin „Mesajului Biroului Permanent Central”, EXISTA APROXIMATIV 6000 DE FOSTI PENSIONARI MILITARI carora le-au fost diminuate cuantumurile pensiilor.

Pozitia dvs. duplicitara fata de prevederile Legii nr. 119/2010 si al O.U.G. nr. 1/2011, a determinat cresterea gradului de nemultumire, nereprezentare corecta a pozitiei militarilor in rezerva si in retragere si de revolta al acestora.

Prin actiunile dumneavoastra ati GIRAT POLITICA ACTUALA de scoatere a cadrelor militare în rezervă din sistemul de pensii militare de stat.

Totodata, mentinerea unui dublu standard de catre B.P.C., fata de recalcularea pensiilor fostilor militari, a determinat retragerea multor membrii din cadrul filialelor si migrarea acestora catre S.C.M.D., pentru a le fi aparate drepturile dobandite dupa o cariera (in majoritate de peste 25-30 ani si mai mult), desi multi nu se regasesc in idealurile si obiectivele acestei organizatii.

Pozitia dvs. fata de apararea dreptului castigat de existenta a PENSIILOR OCUPATIONALE, ne duce la concluzia ca, actualul statut social al dumneavoastra si al colaboratorilor apropiati, va MULTUMESTE, iar actiunile in justitie intreprinse in acest caz, au avut caracter formal, de inducere in eroare, atat a opiniei publice, dar mai ales al membrilor A.N.C.M.R.R. (vezi procesele, prelungite, ineficiente si timid formulate, pentru a nu supara Presedintia Romaniei, dar mai ales U.N.P.R. si ministrul apararii nationale).

De altfel, am retinut BRAVADA dumneavoastra din „Mesajului Biroului Permanent Central”, potrivit caruia o considerati ca o realizare a mandatului actualei echipe de conducere a Asociatiei.

PROTESTAM FATA DE scoaterea cadrelor militare în rezervă din sistemul de PENSII MILITARE DE STAT, plătite direct de la bugetul apararii şi trecerea lor în sistemul de pensii civile, încălcandu-se contractul de carieră al rezerviştilor. Acestia, potrivit cadrului legislativ actual, fiind rezerva armatei si deci putand fi oricând chemaţi sub arme până la vârsta de 62 de ani

5. Acceptarea de catre B.P.C. a pierderii gradului militar, dobandit ca o virtute dupa o cariera militara (si de altfel proprietate a militarului, potrivit Legii nr. 80/1995 si al Constitutiei Romaniei) reprezinta o grava atingere la adresa demnitatii corpului militarilor in rezerva si/sau in retragere.

Mai mult, acceptarea avansarilor in grad a persoanelor (de partid) fara cariera militara (de altfel, dvs aveti obligatia de a aviza propunerile inaintate M.Ap.N.) si afectarea “demnitatii gradului general”, ne determina domnule presedinte al B.P.C. gl(r) Iliescu Mihai sa PROTESTAM PENTRU MODUL IN CARE ATI TOLERAT acordarea gradului de general unor persoane care nici macar nu gandeau ca il pot dobandi.

Domnule Presedintele al A.N.C.M.R.R. ati compromis definitiv gradul de general incalcand regulile si criteriile pe care militarii cu cariera completa sau incompleta nu le accepta pentru ca nu le inteleg dar si pentru faptul ca, prin comparatie, asa ceva este de neimaginat in armatele tarilor membre N.A.T.O.

6. Acceptarea de catre conducerea A.N.C.M.R.R. a aderarii la Platformă Civică de pe lângă Uniunea Social-Progresista si acceptarea “invitaţiei” de a susţine U.N.P.R., reprezinta incalcarea flagranta a Statutului – art.3.

Intalnirile periodice cu persoane din conducerea U.N.P.R.(fosti generali, actuali consilieri ai ministrului apararii nationale) cu conducerea A.N.C.M.R.R. si filtrarea participantilor la aceste reuniuni din cadrul filialelor, ne determina sa PROTESTAM si fata de astfel actiuni. Daca este necesar, supuneti aprobarii Consiliului Director, dar in mod onest si camaraderesc numarul, participantii si problematica de discutii.

7. Transformarea Asiciatiei, de catre membrii B.P.C. si presedintele sau, in propria organizatie, usor de manipulat, cu o consultare formala si apreciativa, doar pentru cei ale caror opinii va sunt favorabile, au dus la instaurarea unui stil de conducere discretionar, neconsultativ si indreptat impotriva membrilor sai.
x x
x
Militarii in rezerva (retragere) din Filiala Sector 5 , spera ca Presedintele A.N.C.M.R.R. domnul gl (r) Iliescu Mihai si B.P.C. vor intelege profunzimea APELULUI, se vor orienta pentru re-dobandirea statutului apolitic, demn si reprezentativ al asociatiei si, vor lua aceste propuneri ca o PLATFORMA DE RECREDIBILIZARE.

Asteptam ca apropiatul Consiliu Director al A.N.C.M.R.R., sa genereze un dialog sincer si barbatesc intre membrii filialelor, pe de-o parte si presedinte si B.P.C., pe de alta parte, dialog care sa evidentieze că intre promisiuni şi realitate trebuie sa existe un echilibru.

Bilantul ar trebui sa evidentieze adevaruri de care domnul general (r) Iliescu ar trebui sa se rusineze si pe care ar trebui sa si le asume in integrum ca esecuri personale in calitatea de presedinte al A.N.C.M.R.R. Altfel, presedintele va constata ca are in fata sa un auditoriu dezamagit, obligat sa asculte inca o data promisiuni si minciuni care nu au nicio legatura cu asteptarile membrilor asociatiei si realitatea din filiale.

Credem, cu sinceritate ca se va renunta la formatul „bilanturilor de tip „activul de comanda si de partid din armata”, laudativ (asa il percepem din „Mesajul Biroului Permanent Central”), ci din contra, se va adopta un dialog tonic si deschis cu toate filialele si nu numai cu cele care va sunt obediente.

NU SUNTEM MANIPULATI, NU DORIM SA RUPEM FILIALA DIN A.N.C.M.R.R. SI NICI SA MIGRAM CU FORTE SI MIJLOACE IN S.C.M.D.

Dorim ca PROTESTUL militarilor in rezerva si/sau in retragere din Filiala Sector 5, sa fie perceput si apreciat pentru franchete, demnitate, puterea de a spune lucrurilor pe nume si ca un APEL la redesteptarea constiintei corpului de rezerva al Fortelor Armate.

In spiritul devizei „ONOARE-PATRIE-DEMNITATE”, si cu convingerea realismului mesajului nostru, va asiguram de respectul cuvenit varstei, profesiei, pregatirii profesionale si al dragostei de cariera militara.

Cu aleasa pretuire si demnitate militara,
Biroul Filialei Sectorului 5 al ANCMRR
(Pentru conformitate in calitate autor, Vicepresedinte Gl bg (r) Conf univ Florea SURDU)

NOTA. Prezentul PROTEST-APEL a fost adoptat in Adunarea Generala aFilialei Sector 5, din data de 06.03.2012 cu 182 voturi pentru, 6 impotriva, 0 abtineri, din totalul de 188 de membrii prezenti.


Despre colegii din Filiala Sector 5 Bucuresti a
A.N.C.M.R.R.,
am mai scris pe acest blog, cel putin de doua ori!
De fiecare data am apreciat JUSTETEA cauzei si opiniilor acestora.
Azi redau cele doua mesaje primite, fara a sti in ce masura sunt si reale!
Supuse dezbaterii publice, sunt convins ca vom afla adevarul!
Admin

107 comentarii:

  1. Salut, Vasile! Să ne spună Iliuţă, că e membru SCMD sector 5. Poate şi Neacşu, ca membru SCMD.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ică, Apelul este al membrilor Filialei Sector 5 a ANCMRR, deci nu are nicio legătură cu Filiala Sector 5 a SCMD. O legătură ar fi totuşi. Anume că mulţi dintre membrii ANCMRR - Filiala Sector 5 sunt şi membri ai SCMD. Sau invers. Cum vrei să o iei. Acesta a fost şi motivul pentru care am postat respectivul Apel şi pe pagina SCMD - Sector 5.
      S-auzim de bine!

      Ștergere
    2. Se zvoneste ca va scoate toarsa"Plotonier la instructie de front !!?? Adevarat sau fals ? Sniper one

      Ștergere
    3. Falş în acte publice! Vinovatul să fie pedepsit în piaţa publică!

      Ștergere
    4. Ica, nu am ce sa comebntez aici. Este vorba de o problema interna a ANCMRR, eu nu sunt membru al acestei asociatii. Dar, asa cum am spus, incep sa se aleaga apele... cam rpin toata asociatiile si sindicatele. Nu pot decat sa sper sa se va face in favoarea membrilor nu in a conducerilor si intereselor unor parveniti. Poate asa vom realiza cine suntem si faptul ca suntem asmutiti unii impotriva altora din dorinta unora de a conduce. Cu cat mai multe asociatii ale militarilor, cu atat mai multi sefi si sefuti. NU EXISTA MOTIVE DE URA INTRE MILITARI ! Acestea pleaca de la conduceri.

      Ștergere
    5. Si totusi parca ziceati ca astazi ies aia cu 3-4000/luna, sa strige ca mooooooor de foaaaaaaame!!!Sniper one

      Ștergere
    6. Gata Dogaru deacum nu mai are treaba cu militaurii ! I-a rezolvat ! Acum are maxima grija de profesori,medici ingineri,muncitori cu carca et etc. El le da salariul tot din urma si cu rata inflatie.........Pe gurita lui a zis!

      Ștergere
    7. Pt. dl. Neacsu:
      Motive de ura nu ar trebui sa existe! De nemultumire, datorate rahaturilor de compromisuri facute de guvernanti in speranta unui nou mandat, DA! Ma indoiesc ca nu ati facut o comparatie intre "cantitatea si importanta" activitatii dvs. de - a lungul anilor si a unora din cei pe care ii cunoasteti.
      Numai de bine!

      Ștergere
  2. Este sezonul in care vice(primarii) se bat cu primarii...Probabil este o lupta(poli tica?)intre doi grei pentru influenta (politica?) in filiala!
    Daca nu vor patronajul MApN sa-si caute sediu,etc...E un protest al unei singure persoane !Ceilalti au renuntat la el ceea ce inseamna ca au avut niste motive!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar cu cele 182 voturi pentru ... cum ramane?
      Cei 182 de pensionari militari s-au razgandit asa repede?
      Nemultumirile exprimate par cel putin logice, chiar reale!
      Apoi ... ce sa cred? Chiar asa am ajuns? Doar o simpla masa de manevra in mana unor politicieni verosi? Ar fi cumplit!

      Ștergere
  3. aoleuuu iar a aparut "autoflagelantul"la 3 zile dupa infom
    io ii zic "autoflatulantul"

    RăspundețiȘtergere
  4. Campania electorală pentru locale demarează pe 11 mai.
    ===================
    Guvernul a stabilit începerea campaniei electorale pentru alegerile locale să înceapă pe 11 mai, 2012, iar înscrierea candidaților să fie încheiată la 1 mai. Costurile totale estimate pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor sunt de 99,864 milioane de lei.

    „Executivul a aprobat astăzi (marți, n.r.) un set de Hotărâri de Guvern privind organizarea alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din acest an, în vederea unei bune desfăşurări a acestui proces extrem de important”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

    Scrutinul pentru alegerea primarilor, consilierilor locali, municipali, judeţeni şi a preşedinţilor consiliilor judeţene va avea loc în data de 10 iunie 2012.

    În programul calendaristic stabilit prin HG se prevede că, până în 10 aprilie, partidele şi alianţele politice, ca şi organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale vor comunica BEC semnele electorale, urmând ca acestea să fie aduse la cunoştinţa publicului.

    Candidaturile vor putea fi depuse până la data de 1 mai şi tot până la acea dată vor putea fi adresate solicitările pentru alocarea timpilor de antenă.

    Campania electorală va începe cu 30 de zile înainte de data desfăşurării alegerilor, respectiv în 11 mai, şi se va încheia în data de 9 iunie, ora 7.00. Procesul de votare din 10 iunie va începe la ora 7.00 şi se încheie la ora 21.00. În cazul turului al doilea de scrutin pentru alegerea primarului sau pentru alegerea preşedintelui consiliului judeţean, potrivit legii, acesta va avea loc la două săptămâni de la primul tur, respectiv, în 24 iunie 2012.

    De asemenea, Guvernul a aprobat şi alte acte normative privind modelele ştampilelor care vor fi folosite la alegerile locale din 2012, modelele buletinelor de vot, modelul timbrului autocolant care se va aplica pe cartea de identitate a persoanelor care votează, modelul copiei de pe lista electorală permanent, de pe lista electorală complementară şi de pe lista electorală suplimentară, precum şi alte documente tehnice necesare organizării procesului de votare.

    Costurile totale estimate pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor sunt de 99,864 milioane de lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru ca , daca nu-i vorba de ceva contra SCMD , lumea nu se indeasa la vorba , mergeti (patrik-ul cetzarush si motanul cacacios) si-l salvati pe curul_de _leu ... ca-l facura praf si pulbere pe infomondo ... Hai , ca-i de-al vostru : gura mare , minte ioc ... dar nu este frumos sa va lasati colegul la-nghesuiala ...
    Si mai vedeti ca nici steli p-ul vostru nu se simteste pre bine . Mai da el limbi pe ici pe colo , dar nici pe armya cetzarushului nu nai are vlaga ...

    Aoleo ... mai motan cacacios , tu mai ai copii la liceu ?... si te bagi in discutii cu oamenii mari care au nepoti la liceu ? Stai dracului in scaunelul tau de gradinita , invata carte mai intii , si pe urma baga-te in seama !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule ,te mananca ..greabanul ?
      Esti ofticat ca v-ati facut de KKT cu marea demonstratie si acum versi balele pe aici?? Nu-i frumos ..piticule!!! Sniper one

      Ștergere
    2. Licheaua de patrik cetzarush a fost si s-a facut si el de ris ... Cheama patrik-ule_cetzrush si pe motanul cacacios si pe steli p-ulea ... macar sa va faceti de ris toata gashca ...

      Ștergere
    3. Dati un link sa ne fie ziua buna!

      Ștergere
    4. Sa ma pis pe mormantul ma-ti de magar,iti mai violezi tu nepoatele mai batran basinos si libidinos ?Du-te si aduna-ti nevasta si fiica de la produs ca au inghetat de frig,le-au violat [cu voia lor] niste ciobani care treceau pe acolo,si la urma cainii si-au facut nevoile pe el.

      Ștergere
    5. Tara-mi-as.coaiele pe poteca pizdii ma-ti de curva si apoi da-ti-as muie ca sa-ti spal dintii aia cariati.Dupa ce ti-ai violat toata familia de-i spunea fii-ta lu' frate-so ca el fute mai bine decat tine si el i-a raspuns ca si ma-sa a spus la fel,adevarat futai in familie ,te-ai apucat sa dai cu curul in populatie homalaul dracului.

      Ștergere
    6. citesc si ma uimesc ce pot sa scoata din ei niste retardati turbati si lasi numiti "anonimi"
      vai de voi gunoaielor
      ADMIN ia vezi tu cata "turbaciune" au astia de mai sus.
      fugiti la injectii antirabice ca au turbat toarsii cu IC+SM
      au coborat dincolo de ultimul nivel de civilizatie"bravi ofiteri" nu mai zic din ce armata ca tin la tara mea

      Ștergere
    7. Sunt amicii tai ,dezacordatule, cei care posteaza asemenea dejectii... nu esti departe nici tu de acest vocabular...ce semeni, aia culegi!
      Fii atent la paranteza pusa... nu ti se pare ca o foloseste des in postari unul dintre voi ?? Dintre cei patru nemernici care sunteti, unul mai slobod la gura, mai vocal si mai colorat in exprimare.La mamiferele mari este perioada de turbare.Acum intelegi ??Turbatilor...

      Ștergere
  6. Gata Dogaru deacum nu mai are treaba cu militaurii ! I-a rezolvat ! Acum are maxima grija de profesori,medici ingineri,muncitori cu carca et etc. El le da salariul tot din urma si cu rata inflatie.........Pe gurita lui a zis! Ochila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, tu sigur vrei sa-ti umflu si celalalt ochi! Dupa aia o sa te uiti ca sefu tau bashinescu, cu un ochi la faina si cu unul la slanina.
      Kactus Klay

      Ștergere
    2. Goagal- sa ia act de amenitarile proferate de asta ... asta ..Cley Cley

      Ștergere
  7. @Anonim 08.55,lovite-ar cancerul de colon si buba neagra,mancate-ar ciuma si ai ajunge cersetor boschetarul naibii,plesniti-ar timpanele si te-ar lovi guta,sa-ti intre o tepuse in ochi si sa ti se risipeasca averea si sa pierzi tot ce ai mai drag.sa n-ai parte de inmormantare si sa te ciugulesca ciorile si sobolanii,sa ai parte de o moarte rusinoasa intr-o hazna publica,sa-ti doresti moartea si sa te chinui mai mult decat Cristos,ordinarul dracului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba tu asta Chigru 2 cum e vremea in Hurziceni, macraoane? Crezi ca daca acu te dai anonim nu stim cine esti? Ba mirosi de la o posta, dar nu a chigru ci a mirtan si a fum. Cit platesti impozitul pentru cortul in care stai, sau tu ai hapartament de ala cu coviltir?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Ba jura si te cred!!!

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    6. Ba se vede ca esti macraon...Macar te pricepi la facut ceaunele, ori mai mult le ai pe astea cu CIORIdeala?

      Ștergere
    7. "lovite-ar" ... "mancate-ar"... "plesniti-ar"...
      Fuga la cartile de romana ale nepotilor!

      Ștergere
  8. Ce ma bucur cand vad niste nenorociti lacomi si disperati(mai ales lacomi).Asa,asa blestemati in continuare ca dogaru v-a invatat "cultura" babelor hi,hi
    PS Dupa MANIFESTAREA GRANDIOASA de astazi sa nu uitati cotizatiile ca va da bulangiu ala afara si nu mai aveti ce suge de la dogaru(ca lui ii placeeee)si f....ti si cu banii luati
    hai sa traiti si sa platiti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Curleoane, mei vezi ca prietenul ala al tau Cezar Maimucles are o fisura anala. Nu vrei sa i-o astupi cu degetul ala al tau pe care il tot tii erectat?

      Ștergere
    2. Prefer nasul tau ! Dar musai dupa ce te-ai spalat!!! Czar

      Ștergere
  9. In visele lor[erotice]ei cred ca vor rasturna guverne ,vor schimba legi,vor veni trupele NATO sa-i apere si sa le dea inapoi ce-au smecherit cu L 164.Doghi ii amageste .ameninta ,si sunt destui care pun botul.mai vine cate un avocat ,care n-are clienti si-i incurajeaza [de,sa ia si el niste banuti de la fraier].Bine ai spus si violati si cu banii luati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa mori tu cu degetu-n nas!

      Ștergere
    2. @t2
      lasa-i sa turbeze nu mai conteaza.....ce rost mai are??

      Ștergere
    3. soso says:
      Martie 15, 2012 at 7:22 pm

      Domnilor, situatia cu salariile de merit este cunoscuta si tolerata la nivel ministerial si guvernamental. Nu s-a dorit inlaturarea nedreptatii cu privire la includerea “pe viata” a salariului de merit in salariul de baza deoarece clientii abonati la aceasta bonificatie ( sefii si oamenii lor) au o influenta si o anumita putere de care guvernantii se tem. Dupa taierea cu 25% a veniturilor, pentru a nu supara prea tare sefimea din minister( MAI, MAPN, MJ, SRI, etc ) cu sistarea si a salariilor de merit, s-a acceptat aceasta situatie care dureaza de trei ani si care va mai tine mult timp. Bineinteles ca situatia s-a generalizat si in teritoriu iar multi care “s-au vazut cu sacii in caruta” stau cuminti in banca si nu se mai agita cu munca. Asa ca unii sunt fraieri iar altii smecheri.

      Ștergere
  10. http://www.google.ro/imgres?q=TIGANI+URZICENI&hl=ro&sa=X&biw=1024&bih=725&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=v2fxPE3fxVPH1M:&imgrefurl=http://vlad69.blogspot.com/2009_11_01_archive.html&docid=0d-PkGPVLeYRfM&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_fRY9YDBLv5M/SwcC6uCZnAI/AAAAAAAAAHA/fVJ2Zj6U6SU/s1600/a42b4dde8771da0L.jpg&w=1600&h=1200&ei=0MhZT9irNc3Nsgb2meigDA&zoom=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU SE VEDEEE!!!! Ecranul negru, fundalul negru si Chigrul 2 tot negru!

      Ștergere
    2. Bai fratilor CE RUSINE ! OANA DOBRE sa-l faca mop si sa stearga cu Daogaru pe jos !! L_a intrebat ce pensie are si....jaful da din colt in colt!
      Zice Oana -""Domnule dar aveti colegi cu 3-4000 ! Astia sunt la manifestatie? Chiar nu aveti simtul rusinii ??"" Sniper one

      Ștergere
    3. Ba Czare tu esti bou de tot, ma nene!!!

      Ștergere
    4. Anonimule ,este posibil sa ai dreptate ! Detaliaza pe puncte - DE CE SUNT EU BOU SI NU TU?!!
      Poate se ,,desteapta " si altii!! Czar

      Ștergere
    5. Dogaru - in fata la PDL( unde picheteaza!),,Noi vrem ca acest regim sa cada..." Bine si noi vrem ,dar cine-i spune lui Dogaru ca un regim nu cade cand vrea EL+ 10; 100; 1000 de uratori ?? Asteapta nene ALEGERILE LIBERE si in functie de votul poporului cade sau nu!! Czar

      Ștergere
  11. Ia mai lasa-ma in pace mai licinii celovek[ultimul om]sau scursura societatii,ai o fata de adolescenta proaspat avortata si o minte de copil retardat de mi se face sila sa te mai citesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Postarea de mai sus este pentru Moromete de la 01.48,stie el de la cine ,de fapt ati constatat si voi ca nu a spus ,nu spune si nu va spune nimic inteligibil,este prost gramada si-n afara de ng,ng,nu stie .N-o sa vedeti vre-un comentariu pertinent de la acest dobitoc ,acest animal cu chip uman.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stie tot POPORUL- PE CEA MAI RAMAS DIN PLANO cenzura functioneaza super!!
      Ultimul comentariu a sunat cam asa: Hauuuuuuu -Lupule cu ce haita esti??
      Cred ca nu-i cazul sa-l mai ajutam sa faca un ..ban!!!Czar

      Ștergere
    2. Czare, nu-ţi intră gramatica-n cap, nici de-a dracului! (CEA CE-A!) Dar văd că la înjurat eşti primul. Nu îţi este ruşine să scrii asemenea bălăcăreli, pe un blog respectabil?

      Ștergere
    3. De la tasta...LUPULE!!!

      Ștergere
    4. HAAAUUUUUUUUUUUUU! Ce te-aş mai da la haită, berbecule.

      Ștergere
    5. Posteaza cineva un link sa vad si eu emisiunea ?

      Ștergere
  13. Chiar vorbeam ieri cu fostii colegi mai astora nu le este jena sa iasa la mitinguri cu 3-4000 si mai mult pensie si altii cu 3-400,care au in meniu doar un cartof si o bucata de paine pe zi si mor de frig in casa sa -i priveasca?Si asta o fac nu neaparat pentru a cere ceva ca incitatorii si capii stiu ca nu vor obtine nimic
    O fac doar pentru cotizatia si increderea [pentru votu care vine] din parte unor fraieri.Rusine,lipsa de onoare si demnitate,pai Doghy are peste 4000 penzie ,si pentru ce ?,ca n-a facut o ora de instructie si nici nu stie ce-i alarma sau serviciu de garda sau de lupta.?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea sa gresesc , dar cand l-a intrebat Oana a mormait ca a mai ramas doar cu...1700!! Sa confirme (infirme ) cineva!!!

      Ștergere
    2. Nu sunt bilbiit dar am ales gresit locul.
      Posteaza cineva un link sa vad si eu emisiunea ?

      Ștergere
  14. Anul trecut in decembrie spunea cineva ca intre 0,1-0,2% dintre pensionarii fosti militarizati.iar un avocat spunea ca au intelegere ca in situatia cand vin cu clienti sa primeasca si gasca din conducere niste procente.Fraierilor ,opriti-va ca nici CEDO nu va intoarce legile,nu mai imbogatiti avocatii si smecherii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEDO s-a pronuntat!
      Doar unii, nu vor sa inteleaga!
      Vor sa se hraneasca cu iluzii, cai verzi, pensii NATO!
      Este problema si placerea lor! Isi fac de lucru!

      Ștergere
  15. Tot de neinteles de ce admin nu misca nici-un deget pentru a face cit de cit ordine pe-aici ? Sau si el este unul dintre acei anonimi ... in incercarea de a-si mari numarul de accesari ?
    S-o creada el ca avind comentatori pe cur_de_leul , cetzarushul si motanul_turbat va trece de cele 24-25 accesari/ora spre cele 145 accesari/ora ale lui Plano ... mai degraba se va indrepta spre cele 6 accesari/ora ale armyei cetzarushului ...
    Fiecare si-o face cu mina lui ... si mintea unor dobitoci ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai n-ai aflat???
      Aici este democratie, "dobitocule"!!!
      "Ordinea", autocenzura, se face pe cale naturala!
      Dupa cat il duce mintea si cultura fiecaruia!
      Sunt multi carora le mai plac si glumele, harjoneala!
      Altora, tavaleala in toata regula, sau fara ... reguli!
      Iar catorva ... le ploua mereu, mereu!
      Sunt prea impovarati! De una, de alta!
      Nu au chef de nimic! Viata este o povara!

      Ștergere
    2. Bai a dracului lighioana ! Alta treaba nu ai decat sa ...numeri accesarile pe ora/zi/ saptamana /bloguri? Esti bolnav nene!!! Ochila

      Ștergere
    3. Si inca ceva foarte dragutz!! Daca Tu ai cumparat blogul proasta investitie ai facut ! B/Plano e pe moarte! Mai traieste din osanza lui Plano si din faptul ca inca nu au aflat toti schimbarea !
      Plano a fost istet si a speculat -competent o nisa . Gata s-a terminat . Cu pensiile militare treaba-i inchisa. Alta tema blogul nu are deci fraiere KAPUT!!Sniper one

      Ștergere
  16. Statul grec va înceta să mai achite 40.000 de pensii primite pe nedrept.
    ========================
    Ministrul George Koutromanis a avertizat de asemenea că pensionarii care primesc pensiile în mod corect ar putea suferi noi reduceri ale sumelor acordate, deşi acestea au mai fost tăiate cu 40 la sută în ultimii doi ani, dacă Grecia nu reuşeşte să iasă din recesiunea care o afectează pentru al cincilea an consecutiv.

    "Dacă recesiunea continuă în 2013, 2014 şi 2015, nu trebuie să ne aşteptăm să avem acelaşi nivel al salariilor şi pensiilor", a declarat ministrul în Parlament, citat de agenţia de presă semioficială Ana.
    Ministerul grec de Finanţe anunţase marţi că va verifica pensiile foştilor funcţionari publici pentru a-şi actualiza listele şi a identifica eventuale fraude. Această operaţiune intervine după scandaluri care au ilustrat deficienţele administraţiei elene, care au condus la achitarea pensiilor unor persoane decedate.

    Pe de altă parte, trei angajaţi ai principalului fond privat de pensii, Ika, au fost arestaţi miercuri. Potrivit poliţiei, aceste persoane sunt suspectate că au profitat de pe urma poziţiei lor pentru a obţine câştiguri personale dar şi pentru apropiaţi ai lor.

    De exemplu, o femeie care nu are copii a primit indemnizaţii pentru două naşteri, potrivit presei elene.Prejudiciul pentru Ika este evaluat la şase milioane de euro pe opt ani, a afirmat poliţia, precizând că o percheziţie la un suspect a permis descoperirea a 960.000 de euro în numerar.
    ========================
    Iata ce inseamna si Fondurile private de pensii!
    Bani, multi bani, la discretia unor delapidatori!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi avem un CSPP (comisia de supraveghere a pens. priv.)- La o adica astia trebuie beliti pt. ca mananca o paine foooarte alba doar pt. asta!!Czar

      Ștergere
    2. Nu tu faceai apologia pensiilor private? Eu am spus si atunci si spun si acum: de acord cu pensiile private, dar de ce oblgatorii? De ce 2-2.5% din CAS sa ajunga piinea alba a unora?
      Inconsecvent, imperatore!

      Ștergere
  17. Hai măi dati link-ul ala spre emisiunea cu dogarelu si oana dobre sau nu va lasa "sfantul" dogaru s-o faceti ca e base "dictator"?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D.C. Ieri pe Realitatea -ora aprox 19- concomitent pe A3 la Dumitrescu, Pricina ii rezolva pe profesori ,medici si lucratorii cu carca !!Hai mai munceste si tu !! Sniper one

      Ștergere
    2. multam fain!!doar atat imi trebuia ora aprox si postul TV
      Inca odata,merci!

      Ștergere
  18. las ca ni-l da adminu....ciumpalacilor

    RăspundețiȘtergere
  19. Daaa!Avem si comisia de supraveghere a asigurarilor.Tocmai a usuit-o pe director MRU.Era acolo haos ca la Glina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Cei doi Mihai au făcut un gest salutar pentru bolnavii de cancer și de nesimțire.""- E DE RAS SAU DE PLANS?! de pe NOUL PLANO

      Ștergere
  20. Pina primim link-ul cu Dogaru va dau eu unul simpatic:

    http://www.evz.ro/multimedia/video/detalii-video/video/mihai-razvan-ungureanu-ii-da-lectii-de-limba-romana-lui-mihai-gadea.html

    RăspundețiȘtergere
  21. jenant gadea asta.O dadea din "colt in colt", "telectualul lu' peshte prajit"
    Problema e ca toti gresim dar unii mai au si pretentii de mare personalitate publica.....Oricum asupra rezervistilor militari vor fi "executii silite"(de executari silite n-a auzit animalul)(dogaru dixit)
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.timesnewroman.ro/politic/6814-voiculescu-il-banuieste-pe-gadea-de-blat-in-dezbaterea-cu-premierul-ungureanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. soso says:
      Martie 15, 2012 at 7:22 pm

      Domnilor, situatia cu salariile de merit este cunoscuta si tolerata la nivel ministerial si guvernamental. Nu s-a dorit inlaturarea nedreptatii cu privire la includerea “pe viata” a salariului de merit in salariul de baza deoarece clientii abonati la aceasta bonificatie ( sefii si oamenii lor) au o influenta si o anumita putere de care guvernantii se tem. Dupa taierea cu 25% a veniturilor, pentru a nu supara prea tare sefimea din minister( MAI, MAPN, MJ, SRI, etc ) cu sistarea si a salariilor de merit, s-a acceptat aceasta situatie care dureaza de trei ani si care va mai tine mult timp. Bineinteles ca situatia s-a generalizat si in teritoriu iar multi care “s-au vazut cu sacii in caruta” stau cuminti in banca si nu se mai agita cu munca. Asa ca unii sunt fraieri iar altii smecheri.

      Ștergere
    2. Bravo, Soso! Parcă vorbeşti "din casă" Ai dreptate!

      Ștergere
    3. citat din voiculescu cel "cinstit"

      „O să am o discuţie cu el să văd ce s-a întâmplat. Sper că a prins o zi mai proastă şi nu a blătuit dezbaterea, cum a lăsat impresia. Iar dacă nu mai poate înjura pedeliştii, să-mi zică, că-l plătesc pe altu ca s-o facă. Pentru bani, angajaţii mei trebuie să fie capabili de orice, asta nu trebuie să uite Gâdea”, a adăugat Voiculescu.

      si conchide "apoteotic":
      "Pentru bani, angajaţii mei trebuie să fie capabili de orice, asta nu trebuie să uite Gâdea”,(exact pe masura "valorilor" securistului felix )
      dana grecu face si ea ce poate ca banii-s multi multi/razvan dumitrescu idem iar la SOV "combate "capra aia de cretzuleasca
      A mai ramas "corectul" mircea badea si alte hahalere
      Si uite asa isi vand unii constiinta
      DOGARIENI!... DREPTI!!!Vizionare placuta la intoxicari mediatice.

      Ștergere
  23. Gata nu se mai inghesuie tovarasii sa scrie pe blog,si-au luat salariili,cate 40-100 de milioane si maine la meting sa le mai dea,ca deja,le-au cheltuit si mai vor.

    RăspundețiȘtergere
  24. ...si felix "gandeste si gandeste" de nu mai poate

    „Timp de 2 ore, Gâdea a stat capră în faţa lui Ungureanu! Nu se poate să îţi vină omul lui Băsescu în emisiune şi la final să aibă o imagine mai bună decât înainte. Păi de aia îl plătesc eu pe Gâdea, ca să le facă imagine pozitivă pedeliştilor?”, s-a revoltat Voiculescu.

    Si eu "naivul" credeam ca e post de stiri si informatii corecte/obiective nu comert(pe bani multi) politic murdar hi,hi

    DOGARIEEENI!....DREPTI!!!CU ONORUL SPRE "STANGA" (LA VOICULESCU),INAINTEEEE MARS!

    RăspundețiȘtergere
  25. Poate n-am dreptate si de aceea cer scuze daca supar pe cineva.

    Oameni buni observ o relaxare sora cu moartea, mine cel putin asa mi se pare.

    Ieri la "Academie" am iesit binisor pentru ca ne-au ajutat cei de la CNSC, Piata Universitatii, aviatorii civili etc.

    Azi a fost "tragic" la "Modrogan". Fara cei de mai sus puteam termina numaratoarea pe degetele de la doua maini.

    Se pare ca am ramas tare putini. Multi poate ca sunt multumiti cu ce au obtinut deja, multi au obosit probabil, multi se multumesc in continuare doar sa priveasca asa cum au facut-o mereu, altii or fi ocupati, dar sa ramanem o mana de oameni e chiar greu de acceptat.

    O zi trista, poate doar una din cele ce vor mai urma.

    Sa fiti iubiti si aparati de Cel de Sus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant de stiut:
      Ce ti-ai fi dorit? La ce te asteptai?
      Chiar crezi in fanfaronada lui Dogaru?
      Daca da, va fi greu de tine! Vor veni prea multe zile triste!

      Ștergere
    2. nu fi trist!Dogaru a mai repurtat "o noua victorie"si tot asa va "infrange" pana la victoria finala,daca el nu pricepe ca oamenii conteaza
      dogaru vrea sa se vada deputat/senator/sau macar ceva director de deconcentrate....in rest Dumnezeu cu mila!
      dogaru nu mai are ce promite dupa doi ani de minciuni sfruntate

      Ștergere
  26. Curdeleu, Cezar/Snaipar/Petrik/Shorik si Harapul buzat de Hurziceni au fost azi comentatorii blogului...
    Pentru ca opozitia azi a avut treaba, cele 3 lighioane de mai sus si-au facut de cap. Hai sa mai echilibram nitel balanta.
    Ba voi astia 3 nu aveti nici o activitate productiva? Va pierdeti toata ziua pe NET, cind pe INFOM, cind pe Planox, cind aici debitind numai idiotenii? De fapt...
    1. Curleonu sigur nu si-ar putea gasi, ca inca nu s-au inventat scaunele care sa sustina 1 chintal jumate cit are el, iar ca sa umble i-ar fi prea greu sa-si plimbe gelatina.
    2. Cezar e prea natarau ca sa-l angajeze cineva, poate doar prin afara la cules de castraveti cu curul pe 2 rinduri ca la asta se pricepe. De fapt asa cum a si recunoscut era abonat permanent la muncile agricole. Cred ca la cit praf a produs de cind a facut ochi, o pensie de CAP-ist i-ar fi suficienta.
    3. Harapul din Hurziceni...Ei, aici e mai groasa treaba, ca pe asta nu-l angajeaza nimeni din cauza colorii. Ce mai, el e discrimitat precum negrii aia de pe plantatiile de bumbac din Luisiana. De fapt el e specialist in CIORIdeala si la spoit tuciul de mamaliga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hopaaaa s-a intors ranciogu de la "GRANDIOASA MANIFESTATIE VICTORIOASA"
      Nu-ti pot raspunde.Esti mult prea "inteligent" cand postezi prostovanule

      dar ai venit cam tarziu de la "manifestatiune"Pana la ora asta te-ai facut manga tu si dogaru.Ati sarbatorit toata ziua lichelelor.Stai sa-l vezi maine pe dogarelu ce buhait o sa fie,zici ca l-a lovit trenul

      Ștergere
    2. Curleoane si ceilalti, ceilalti cimpanzei? Ori i-au trimis nevestele la culcare rapanule?
      Ba, da tu cum iti "transporti" kilele alea? Folosesti cumva roaba? Ai mai studiat si tu semidoctule ceva de IT, sa vezi diferenta dintre GB si Gb? Hi,hi, hi!!!

      Ștergere
  27. esti indubitabil prost si ai interventii "salutare":):)
    Vezi ca maine o sa fi mahmur betivanule "revolutionar"
    si pune-te pe treaba pe blogul scmd-srl ca pui o poza pe zi ,articolele sunt de kkt +lacrimogene sambata si duminica blogul e putred, dar la reclame esti fff smecher le actualizezi in permanenta(deh banii)
    Daca te afla carliontatu dogaru te f..te ala.Ai noroc ca ti-ai ales bine prostul de sef,oricum nu pricepe nimic....viorele,ranciogule>Aici ai dreptate il f.ti la bani de nu se vede fara ca tu sa faci nimic.
    tine-o tot asa daca ti-ai gasit un prost de sef

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te speria ca n-o sa afle.E prea prost
      el opreste un PC scotandu-l din priza si atunci ii e frica,ca se curenteaza.

      Ștergere
    2. ....maine te vad la pichetarea p..lii>sa nu uiti sa mergeti dup-aia la LA GIL ca aveti timp de la 14 la 23 sa-i bei banii lu' dogaru.

      Ștergere
  28. "AnonimMar 15, 2012 12:19 PM
    Poate n-am dreptate si de aceea cer scuze daca supar pe cineva.

    Oameni buni observ o relaxare sora cu moartea, mine cel putin asa mi se pare.

    Ieri la "Academie" am iesit binisor pentru ca ne-au ajutat cei de la CNSC, Piata Universitatii, aviatorii civili etc.

    Azi a fost "tragic" la "Modrogan". Fara cei de mai sus puteam termina numaratoarea pe degetele de la doua maini.

    Se pare ca am ramas tare putini. Multi poate ca sunt multumiti cu ce au obtinut deja, multi au obosit probabil, multi se multumesc in continuare doar sa priveasca asa cum au facut-o mereu, altii or fi ocupati, dar sa ramanem o mana de oameni e chiar greu de acceptat.

    O zi trista, poate doar una din cele ce vor mai urma.

    Sa fiti iubiti si aparati de Cel de Sus"


    asta o spune un om de bun simt betivanule.Vedeti ce nenorociti sunteti??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai vrea sa-ti fredonam un cintec de leagan OX-I-urule?

      Ștergere
    2. nene ai dat de belea.l-ai suparat pe "El Fascistos Comandante"

      Ștergere
    3. Pana si Printesa Briana C. e mai tare ca voi,amarastenilor ! Au luat-o jandarmii in brate (au pipait-o bine) ,au bagat-o de 2x in duba... Voi amaratilor ce faceti , chiar nu va baga nimeni in seama ??
      Aviz Elena.....??!! Sniper one

      Ștergere
    4. #

      Dogaru - in fata la PDL( unde picheteaza!),,Noi vrem ca acest regim sa cada..." Bine- si noi vrem ,dar cine-i spune lui Dogaru ca un regim nu cade cand vrea EL+ 10; 100; 1000 de uratori ?? Asteapta nene ALEGERILE LIBERE si in functie de votul poporului cade sau nu!! Czar

      Ștergere
  29. Czare, shobolane foloseste un singur nikname! Nu-i cazul sa-ti zici in toate felurile maimuco. Si mai du-te la munca asistatule...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru cele 3 maimuuce (Czar, CurdeLeonu si Harapul din Hurziceni) si pentru seful lor din Dealul Cucuvelei, o dedicatie:

      http://www.vplay.ro/watch/1j8jewqk/

      Ștergere
    2. Shobolan ii copilul lui tactu Sniper one

      Ștergere
  30. @Anonim,mai degraba prostonim,vezi tu daca nu stii decat limba tzigano-romana si nici pe aia,n-ai de unde stii ca una scrie pe bener si alta spun interlocutorii,dar la gradul tau ,ridicat,de prostie merge.doar tu si cu nevinovatul ala de Horwath Horty ce mai spurcati aceste bloguri.Asa este cand o ai pe muma-ta amanta si pe fii-ta tziitoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crrrraaaa!Crrrraaa! Cum e vremea la Hurziceni?

      Ștergere
  31. "Un avion de pasageri, care a disparut fara urma in anul 1946, pe traseul Rio-Havana, a aterizat in luna decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul sau se aflau 36 de schelete.'
    Asta sigur era chilotat de Harapul din Hurziceni.

    RăspundețiȘtergere
  32. Erau 37 dara ala mai prost[tu] a evadatsi vine acuma sa faca pe ofticosul ca la vizita medicala pentru admitere la pilotaj a fost respins[la psiho]deoarece baiatul este cam dus cu capul si acuma are invidie pe pilo9ti.Zi ca nu-i asa impotentule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .....,,Se pare ca am ramas tare putini. Multi poate ca sunt multumiti cu ce au obtinut deja, multi au obosit probabil, multi se multumesc in continuare doar sa priveasca asa cum au facut-o mereu, altii or fi ocupati, dar sa ramanem o mana de oameni e chiar greu de acceptat....,,, of,of vai de capul vostru si printesa B.C. ii mai tare !!! Sniper one

      Ștergere
    2. Ba asta Kunta Kinte, tu n-ai fost pilot ba. In cel mai fericit caz ai chilotat oile GAZ-ului impreuna cu Stelica pretenarul tau. Lasa-i pe adevaratii piloti in pace. Tu ai visat probabil sa devii pilot, dar n-ai trecut de testul de inteligenta, ca ai IQ-ul sub 10.

      Ștergere
  33. Mai prostovane cum poti spune ca n-as fi fost pilot ,nu ai tinere de minte ca am pilotat in acelasi card cu muma-ta si ca-n urma raidului te-a avortat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craaa! Craaa! Salutari de la neamurile tale de CIORIditori!

      Ștergere
  34. Da da stiu si eu ca ma-sa se incurcase cu-n bou si-a fatat vitelul care este.

    RăspundețiȘtergere
  35. Da buuuunaaa mama mai avea si darnica tare ,ea o dadea la toata lumea era cand cu comandantul regimentului cand cu regimentul comandantului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Balaoachesule de Hurziceni!!! Chilot pe U445!!!Hi,hi,hi!!!

      Ștergere
    2. pt comp-letare ;ma-sa si cu gura ii placea dar numai cu batalionu' ca cica dupa aia o dureau falcile de atata lins si supt
      deci e clar pe dobitocul asta l-a scuipat ma-sa in pakma si l-a bagat ,sau o musca verde l-o fi carat

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri