Google Translate

vineri, 30 martie 2012

Din categoria "vin alegerile"! Sa prevenim fraudarea, deturnarea acestora!


Ce Jaguar, ce Porsche? Hai sa-ti dea tata un loc in Parlament.
Beizadelele Romaniei au evoluat, nu mai primesc un Porsche cadou de la parinti, ci ... un loc de parlamentar.


O spune presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Cezar Preda, care atrage atentia asupra pericolului ca, in toamna, sa se cumpere locuri de deputat ori senator, pe un milion de euro!
"Pericolul din toamna aceasta este ca oamenii, pe sistemul acesta labil de vot, cu bani vor intra in Parlamentul Romaniei. Si vor intra oameni care vor multiplica aceste derapaje de la ce inseamna mentalitate. Pentru ca pe bani se face. Si ca o concluzie, as vrea sa ma duc putin in spatiul romanesc al cadourilor care se fac",
 spune Cezar Preda intr-un interviu pentru Mediafax.


Alarmant! S-a facut trecerea de la politicieni platiti de interlopi la
"pot sa intru cu bani sa fac eu politica"!


"Am vrut sa avem o analiza foarte clara a penetrarii lumii interlope in spatiul politic romanesc si evolutia sa de la aceea de a te folosi de oamenii politici si pana ati atinge scopul. Au depasit aceasta situatie in 2004, au inceput sa intre ca si consilieri locali, judeteni, iar in 2008 au depasit si aceasta bariera si au intrat direct in viata politica spunand «Ce nevoie mai am eu de politician cand pot sa intru cu bani sa fac eu politica?» si am ajuns la aceasta nenorocire",
a afirmat Preda.


Ce Jaguar, ce Porsche? Hai sa-ti dea tata un loc in Parlament... pe un milion de euro

"Beizadelele Romaniei nu mai primesc de la parintii lor cadouri precum Jaguar, Porsche, Bentley. Vor primi cadouri locuri de parlamentar. Asta se primeste la 23 de ani, fie ca esti fata, fie ca esti baiat - «Hai sa-ti dea tata un loc in Parlament. Ce problema e pentru mine sa bag un milion de euro sa fac fetita mea, care a terminat acum o facultate, s-o fac parlamentar sau baiatul meu sa-l fac parlamentar?». Astea vor fi multiplicate. S-au intamplat si in 2008, avem cazuri. Se vor intampla si in 2012 mai abitir, daca nu schimbam legea, daca nu facem societatea civila sa aiba un cuvant de spus",
a mai declarat Cezar Preda.

Articolul se afla pe urmatorul:


Cezar Preda, presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI,
spune adevarul. Ca om care citesc multa presa, analize de tot felul, constat
ca nu este judet, politician care sa nu-si fi PROPULSAT odrasla in politica!
Se pare ca politicienii romani au descoperit/reinventat gaina care face ouale de aur!
Da, Cezar Preda (de fapt SRI-ul), trage un semnal de alarma in timp util!
Ramane de vazut si care va fi efectul!
Ce vor intelege si cum vor vota romanii!
Admin

68 de comentarii:

  1. "baaaa" fugiti si platiti ca e belea
    cuvinte in ambalaj frumos dar esenta este banu'

    http://scmdfiliala1craiova.blogspot.com/2012/03/consecventa-atitudine-intre-interes-si.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da colega ai inteles bine.Asa cum ai dat buluc la sindicat cand iti ardea buza si cand erai in stare sa faci orice pentru a nu ramane cu pensia injumatatita,tot asa fa bine si fi CONSECVENT IN COMPORTAMENT daca in convingeri oscilezi.

      Ștergere
  2. bun si un exemplu....,,Atitudinea unor camarazi care deși s-au înscris în sindicat, nu împărtășesc valorile acestuia, pasivitatea și neimplicarea în viața de organizație, neparticiparea la ședințe și la activitățile organizației precum și neachitarea obligațiilor financiare (modice de altfel), adică plata cotizației au dus la slăbirea temporară a forței SCMD, fapt dorit și de „dușmanii” din toate mediile. Prin tot ceea ce nu faceți dragi camarazi, contribuiți la slăbirea organiz

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai un pic, sa ma dumiresc....
      Cum devine asta ... "...au dus la slăbirea temporară a forței SCMD,..."!!!! Cum asa? Pai nu spunea mintenas Daogaru ca ei "sunt cei mai tare", forta prima din Romania? Acum ... asa repede ... a dat gripa, anemia in voi? Cum devine asta ... ???

      Ștergere
    2. Nu e nevoie sate dumiresti.Tu se pare ca esti oaia pierduta si nu cea ratacita de turma. Nu tie ti se adreseaza apelul.Ramai la UNPR.

      Ștergere
  3. Ca sa vezi ! S-a desteptat si Preda! Mai ramane sa treaca la USL!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezar Preda, intotdeauna a fost "un cap limpede" in PDL!
      Nu ar face rau sa ia o ATITUDINE transanta!
      Oricum, reforma in PDL nu se va face!
      Cine crede asta, viseaza!
      Cai verzi pe pereti orange!

      Ștergere
    2. Nu trebuie bagati in seama si nici in USL ! ASTIA CU MOACE DE OAMENI SOBRI de asa zisa calitate, au facut cel mai mare rau ! Au girat PDL si au pacalit fraierii la vot ! Sniper one

      Ștergere
    3. Fraierii au fost pacaliti cu galetusa, uleiul, zaharul si faina, iar altii cu "suta ori 50 de mii/pe stil vechi"!
      Grav este ca nimeni nu a raspuns in fata legii!
      Toti au tipat, dar... ce daca!
      Cu frauda pe frauda calcand, au ajuns in Parlament!
      Iar acum.... direct in arest ori puscarie (unii, mai fraieri)!
      Hotul, tot hot ramane!

      Ștergere
  4. Bai fratilor va rog sa nu-l confundati pe Cezar Preda cu Cezar maimuca al nostru! E o mica, mare diferenta...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ochi ai ..garoiule ! Nu esti din Hurziceni?

      Ștergere
    2. Pe aproapi şăfu, pe-aproapi. Hîs din cartieru Poşta din Hurzîceni undi unchiu meu, cel tigru poştea caprili lu hăl" bătrîn, iar cînd nu găsă caprili, poştea muştili verz ci roieu pe lîngî iel.

      Ștergere
  5. Taci mai paduche ca tu nu ai nici un strop de caracter.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu heşti hunchiule? Sa trăieşti 1000 de ani fărî rk! Hai sî li spun băieţîlor de hacilea câ mata heşti Pardaileanu fameliei!

      Ștergere
  6. De retinut: Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Omul conduce cu mână de fier judeţul. Când şi-a anunţat plecarea, toţi cei 52 de primari PDL din Caraş s-au încolonat cuminţi, pentru a-l urma.

    Faptul că toţi primarii PDL din Banatul de munte schimbă macazul la ordinul lui Frunzăverde spune totul despre forţa acestuia în Caraş-Severin.

    Ştirea că şi parlamentarii PDL de Caraş au anunţat că îl urmează pe Frunzăverde, este bomboana de pe colivă. Practic, PDL a încetat să existe în judeţ.

    Plecarea lui Frunzăverde din PDL este o fractură cu efecte puternice şi pe plan central, pentru partidul aflat la guvernare. Liderii PDL au fost zăpăciţi la aflarea ştirii. Primarul municipiului Arad şi finul lui Traian Băsescu, Gheorghe Falcă, a fost atât de uimit încât credea că este o glumă, când a fost contactat de reporterii Adevărul din Arad. „Vreau să verific ştirea înainte", a răspuns siderat Falcă.

    Elena Udrea şi-a exprimat şi ea uimirea. Deputatul Toader Paleologu a recunoscut că este o lovitură serioasă pentru partid.

    Interesant este că, până în acest moment, Frunzăverde nu a explicat oficial şi în detaliu de ce pleacă din PDL. Miercuri va susţine o conferinţă de presă în care va explica această schimbare. A declarat reporterilor Adevărul din Reşiţa doar că acesta este „începutul construcţiei dreptei româneşti".

    Pentru un alt site de ştiri a declarat că nu a demisionat din PDL. Nici nu poate să o facă, pentru că ar pierde funcţia publică pe care a fost ales. De facto schimbă tabăra, dar de drept nu depune demisia la partid, pentru a nu produce efecte juridice asupra funcţiei publice. Este o şmecherie pe care PDL o foloseşte împotriva adversarilor, când atrage aleşi locali. Acum s-a întors împotriva PDL prin decizia lui Frunzăverde, un greu al partidului.

    Ştirea a fost anunţată marţi de liderul PNL Caraş-Severin, Marcel Vela. Acesta a declarat că Frunzăverde devine candidatul USL pentru consiliul judeţean şi că în plan politic s-a discutat plasarea acestuia în poziţia de vicepreşedinte naţional al PNL. Pe plan local, Frunzăverde este simplu membru PNL, spune Marcel Vela. Momentan liberalii cărăşeni nu au evaluat exact efectele acestei migraţii.

    Ionesie Ghiorghioni, prim-vicepreşedintele PDL Caraş-Severin, a declarat reporterilor Adevărul din Reşiţa că toţi cei 52 de primari şi cei trei parlamentari ai filialei locale vor pleca alături de Frunzăverde. Decizia echivalează cu un act de desfiinţare a uneia dintre cele mai puternice filiale PDL din România.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana pe data de 07 aprilie a.c., baietii destepti din politichia romaneasca ... se orienteaza ... corespunzator! Ce surprize.... PDLe, PDLeee .... unde eeee ????
      Mai sa vezi ... ce bucurii ii mai asteapta !!!!
      Zornaie in draci ... catusele !!!!
      Alooo, deschideti portile !!!

      Ștergere
    2. Cine a organizat această nouă fugă mitologică?
      =============================================
      Eu dacă aş fi în locul lui Antonescu şi Ponta aş spune aşa: „pleacă parlamentarii şi primarii din PDL ? Bravo lor, mai bine mai târziu decât niciodată. Vor să se înscrie în PNL sau PSD? Bravo lor, dar trebuie să treacă o perioadă de verificare de un an de zile cel puţin, să demonstreze că merită să fie acceptaţi, să le verificăm activităţile, afacerile să nu ne trezim că luăm un Boldea în partid. Nici nu se pune problema candidaturii lor, indiferent cine ar veni. Vine la noi din convingere, foarte bine, să o ia de jos.”

      Numai că eu nu sunt nici Ponta şi nici Antonescu iar ei au altă viziune politică. Ei urăsc trădarea, dar îi iubesc pe trădători. Pe cei care vin la ei, nu pe cei care pleacă. Ce ciudată este logica asta politicianistă. Meleşcanu este trădător pentru că a acceptat funcţia de şef SIE, fără a intra în PDL, dar Frunzăverde este erou pentru că a plecat din PDL, a intrat în PNL şi a acceptat candidatura la consiliul Judeţean Reşiţa. Morala asta este mai flexibilă decât politica.

      Acum nu este exclus ca şi PPDD să facă aceeaşi greşeală şi în foamea de parlamentari să primească câţiva PDL- işti. Dan Diaconescu chiar a recunoscut că ar primi şi că aşteaptă câţiva parlamentari, a spus chiar că ar avea programat cam câte unul pe săptămână. Partea proastă pentru el sau cine ştie, partea bună este că parlamentarii nu prea se înghesuie în PP chiar dacă este în urcare în sondaje şi asta pentru că nu vor să îşi strice blazonul. Calitatea celor ce se declară la OTV susţinători ai lui Diaconescu şi ai Magdei Ciumac lasă mult de dorit şi deocamdată parlamentarii nu se înghesuie să treacă la farse cu Fătu. Asta arată că totuşi au şi ei, mândria lor.

      CITITI o excelenta analiza pe: http://neacsum.blogspot.com/

      Ștergere
  7. Mai am zis post negru.
    Si voi veniti cu ,,blonzii'' hurzicati la vorbitor?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Fat Frumos,poate-i dai o mana de ajutor cezarushuluipe armyia lui si-l ajuti olecuta pe stelian ca nu stie daca-i oltean,soldovean,banatean cacica gps a luat-o razna,asa-i la batranete te lasa toate si elena -i necajita si vrea ea sa afle ce hram poarta stelianu' nostru!!Minte bine tataita e priceput si le scalda din condei,pardon din tasta de n-ati vazutara!!ce-i trebe' lu'Helen mos Tagarta asta, habar n-am ,alt figurant nu-si gasi

    si ea! basca ca o tine langa danga scmd -ul si ai lui conducatori !Bleh,ce sony ii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Vizavi de OTV mai este o dilemă, dacă nu chiar trilemă: am înţeles că DD l-a supărat pe CNA sau pe Băsescu pentru că face propagandă electorală în afara campaniei sau pentru că se leagă de afacerile lui Băsescu şi ar fi un contracandidat puternic al lui Băsescu, la alegerile din … 2014. Haida de! Băsescu îl suspendă acum, pentru că acesta îi vrea scaunul în 2014 când el nu mai candidează la preşedinţie? Cine poate să creadă asta? Eu nu. Dar dilema nu e asta . Dilema este : dacă OTV a greşit acum, de ce CNA nu l-a pedepsit acum şi îi retrage licenţa din septembrie ? De ce nu i-o suspendă acuma ?Asta îmi aduce aminte de bancul cu tipul care înjura şi îi face secretarul de partid morală cerându-i sa nu înjure măcar o zi, să vadă dacă se poate abţine. Şi omul promite să nu mai înjure o zi. Numai că a doua zi, îl supără tare un coleg. Tipul e gata să îl înjure, dar îşi aduce aminte de promisiune şi îi spune : „bă, ai mare noroc, am promis că azi nu înjur, dar mâine tot te bag în .. puii mei!” Aşa şi cu Diaconescu. CNA îl suspendă, dar mâine, că azi trebuie să fie victimă, să vadă toată lumea că e singurul care "luptă cu adevărat" cu Băsescu singurul pedepsit de Băsescu, deci singurul către care trebuie să se îndrepte cetăţenii. În timpul acesta suspendatul fără suspendare îşi vede de campania electorală liniştit, ajutat chiar de măsura care nu s-a luat practic împotriva lui, fură electorat de unde poate, organizează demonstraţii „spontane” în faţa sediului CNA fără a păţi nimic în timp ce Brianna Caradja e băgată de trei ori în dubă într-o zi pentru că a stat în faţa ministerului Economiei. Păi cine era mai „periculos” pentru Băsescu, Brianna sau Diaconescu? După declaraţii, Diaconescu. După măsurile luate, Brianna. Eu nu ştiu, dar tot nu înţeleg de ce e suspendat OTV abia din Septembrie dacă tot e suspendat. E ca şi cum ai condamna un infractor dar i-ai spune : esti condamnat la 3 ani de închisoare peste 30 de ani. Nu e aşa că în cei 30 de ani s-ar putea să se comute pedeapsa sau să se prescrie ? Şi atunci care e pedeapsa ? „Pedeapsa” lui Diaconescu este să strângă voturi de la cei care nu mai vor PDL ul care oricum nu mai avea nici o şansă. Dar voturile astea sunt cele care s-ar fi dus către USL. Subtil jocul.

    Cititi aici: MARIN NEACSU-blog, Fuga din Serai şi pedeapsa lui Diaconescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ASTA_I RECLAMA MASCATA !!!

      Ștergere
    2. Zau ma?
      Reclama mascata zici?
      Ia baga tu atunci niste ... comenturi de comenturi! Grija mare, sa nu te(ne) doara capu'!

      Ștergere
    3. Publicat de Neacsu la 09:33
      Trimiteţi prin e-mail Postaţi pe blog!Distribuiţi pe TwitterDistribuiţi pe Facebook
      Reacţii:
      0 comentarii: Nimeni nu-l citeste pe neaCaskavalul ! Nu-i bai important este ca el crede ca face cele mai tari analize pulitice si ieconomice

      Ștergere
    4. Mie imi place cum le "vede" Neacsu. Tie de ce nu iti plac? Din care motive ai reactii adverse? Cu ce te deranjeaza? Faptul ca nu mai comenteaza pe aici? E treaba si strict optiunea lui! Iar blogul acesta, este un blog liber, deschis oricaror "optiuni"!

      Ștergere
    5. E simplu sa stai pe margine si sa musti ba pe unul, ba pe altul !
      Mai tine si H-ieroina la insectar sa-i dam onorul cica! Culmea-i ca nici ea nu-l citeste-coment. Ridicolul trebuie sa aiba totusi o limita....

      Ștergere
  10. Special ptr.Elena,nu Rubinstein ,Cobuz!

    Asadar ca sa nu te mai framanti de una singura si sa faci tot felul de supozitii care mai de care mai lol iata ce-am gasit pe infom la data de 4 martie afirmatie scrisa si facuta de Stelian P.

     Stelian P. says:
    Martie 4, 2012 at 6:45 pm
    Acum mai bine de doi ani si eu voiam sa ma inscriu in sindicat. La momentul respectiv erau cei mai vocali. Am inceput prin a ma informa despre ei. Cind am vazut pe blog lozinca MOARTE FMI ! si celelalte aberatii l-am contactat pe Dogaru si l-am rugat ca intre “gradati” sa adopte un limbaj civilizat si sa nu ceara moartea nimanui. I-am spus ca in fata unui fost comandant de nava nu merg amenintarile si ca ar trebui sa discute cu el ca de la colonel la sef de stat. Am primit o cascada de mesaje in care eram facut albie de porci (slugoi pedelist era un compliment). Atunci mi-am zis “Bine, daca nu vreti ca aliat un om cu experienta si relatii, o sa aveti un dusman.”
    Avind multi prieteni in sindicat si informatii suficiente, mai ales despre Pricina, am ales sa-mi duc eventuala lupta singur (e mai greu) dar sa le explic celorlalti membri cine ii conduce.
    Am cerut adeverintele de venituri si la nevoie aveam o dovada daca era cazul sa contest Decizia. Din fericiere nu a fost nevoie.
    Din dec. anul trecut dupa respingerea RIL am scris si pe bloguri ca singura sansa este lupta individuala (nu eu o spun ci instantele) si ca lupta cu gloata (nici termenul asta nu-mi apartine) este inutila.
    Am mai scris ca exista o sansa ca sa se salveze oamenii de plata banilor primiti in plus: DISCUTIA CIVILIZATA cu puterea. A venit parca in intimpinarea voastra un nou prim-ministru cu multa, multa scoala. Inca nu i s-a uscat semnatura pe juramint iar Dogaru scrie la doua saptamini de la investire:
    ““Aia hoti, astia hoti/mama lor la toti!…”, adica ce mi-e Boc, ce mi-e Ungureanu!…”
    Mai astepti ceva de la sindicat

    Daca stai bine la capitolul : detalii....s-ar putea sa ai niste revelatii interesante!
    Hai sa te ajut!:
    -1 Nu cred ca venea special acest Stelian p.la Bucuresti ,sa stea de vorba cu Dogaru si Pricina,cheltuieli cu cazarea ,masa ,deplasarea,etc.doar ca sa arate ca e in stare ,ca poate si poate le sufla astora in ceafa si le vine vreo idee stralucita sa-l puna pe el in fruntea bucatelor!!!!!
    -2 Ti-ai dat seama cat alearga dupa functii si glorie in eternitate!
    Aia au fost mai destepti si l-au lasat cu ochii-n soare,sa-si muste mainile de necaz!
    Dupa ce ti-am expus vreo cateva motive,ti-ai dat seama ca este timisorean ,cum sunt eu american!
    El e barcagiu,adica cu barcuta lui Ulise,nu chiar un derbedeu cum imi place mie sa cred c-a fost Ulise,dar mariner,mai cu staif si cu stele pe umar!
    Nu-ti fa iluzii are vreo 66 de ani si e vesnic in depresie,ca viata n-a fost prea darnica cu el!

    RăspundețiȘtergere
  11. Special ptr.Elena nu Rubinstein ci Cobuz!!!!!
    Iata de declara pe infom Stelian P.la data de 4 03 ac.

     Stelian P. says:
    Martie 4, 2012 at 6:45 pm
    Acum mai bine de doi ani si eu voiam sa ma inscriu in sindicat. La momentul respectiv erau cei mai vocali. Am inceput prin a ma informa despre ei. Cind am vazut pe blog lozinca MOARTE FMI ! si celelalte aberatii l-am contactat pe Dogaru si l-am rugat ca intre “gradati” sa adopte un limbaj civilizat si sa nu ceara moartea nimanui. I-am spus ca in fata unui fost comandant de nava nu merg amenintarile si ca ar trebui sa discute cu el ca de la colonel la sef de stat. Am primit o cascada de mesaje in care eram facut albie de porci (slugoi pedelist era un compliment). Atunci mi-am zis “Bine, daca nu vreti ca aliat un om cu experienta si relatii, o sa aveti un dusman.”
    Avind multi prieteni in sindicat si informatii suficiente, mai ales despre Pricina, am ales sa-mi duc eventuala lupta singur (e mai greu) dar sa le explic celorlalti membri cine ii conduce.
    Am cerut adeverintele de venituri si la nevoie aveam o dovada daca era cazul sa contest Decizia. Din fericiere nu a fost nevoie.
    Din dec. anul trecut dupa respingerea RIL am scris si pe bloguri ca singura sansa este lupta individuala (nu eu o spun ci instantele) si ca lupta cu gloata (nici termenul asta nu-mi apartine) este inutila.
    Am mai scris ca exista o sansa ca sa se salveze oamenii de plata banilor primiti in plus: DISCUTIA CIVILIZATA cu puterea. A venit parca in intimpinarea voastra un nou prim-ministru cu multa, multa scoala. Inca nu i s-a uscat semnatura pe juramint iar Dogaru scrie la doua saptamini de la investire:
    ““Aia hoti, astia hoti/mama lor la toti!…”, adica ce mi-e Boc, ce mi-e Ungureanu!…”
    Mai astepti ceva de la sindicat

    Asadar analizeaza si tu cele spuse de Stelian P.si fii atenta la niste banale detalii:
    1- Nu facea drumul Stelian P.Timisoara-Buc,doar asa sa faca cheltuieli cu deplasarea,cazareasi haleala,asa ca sa demonstreze ce?Poate daca vroia el sa fie in fruntea bucatelor si a gloriei eterne!Sa le dovedeasca astora doi ca el e mai destept, ca poate,ca bla blaurile de convenienta!!!!!Esti de acord ca nu-i timisorean deloc,dar vrea sa puna pe jar inimile frante a unor categorii de domnite!!!!!Persoanele de fata se exclud nu-i asa????(recte tu, Elena dear)
    Deci meseria cam ai ghicit-o un fel de Ulise mai modern,mariner pe barcuta,nu un derbedeu ca Ulise cum cred eu!!!!
    Nu e colonel a fost marinar,bine cu grade si stelute mai mari pe umarul lui!Are vreo 66 de ani si e -n depresie ca viata n-a fost prea darnica cu el,asa ca.....trage tu concluziile!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Special ptr.Elena nu Rubinstein ci Cobuz!!!!!
    Iata de declara pe infom Stelian P.la data de 4 03 ac.

     Stelian P. says:
    Martie 4, 2012 at 6:45 pm
    Acum mai bine de doi ani si eu voiam sa ma inscriu in sindicat. La momentul respectiv erau cei mai vocali. Am inceput prin a ma informa despre ei. Cind am vazut pe blog lozinca MOARTE FMI ! si celelalte aberatii l-am contactat pe Dogaru si l-am rugat ca intre “gradati” sa adopte un limbaj civilizat si sa nu ceara moartea nimanui. I-am spus ca in fata unui fost comandant de nava nu merg amenintarile si ca ar trebui sa discute cu el ca de la colonel la sef de stat. Am primit o cascada de mesaje in care eram facut albie de porci (slugoi pedelist era un compliment). Atunci mi-am zis “Bine, daca nu vreti ca aliat un om cu experienta si relatii, o sa aveti un dusman.”
    Avind multi prieteni in sindicat si informatii suficiente, mai ales despre Pricina, am ales sa-mi duc eventuala lupta singur (e mai greu) dar sa le explic celorlalti membri cine ii conduce.
    Am cerut adeverintele de venituri si la nevoie aveam o dovada daca era cazul sa contest Decizia. Din fericiere nu a fost nevoie.
    Din dec. anul trecut dupa respingerea RIL am scris si pe bloguri ca singura sansa este lupta individuala (nu eu o spun ci instantele) si ca lupta cu gloata (nici termenul asta nu-mi apartine) este inutila.
    Am mai scris ca exista o sansa ca sa se salveze oamenii de plata banilor primiti in plus: DISCUTIA CIVILIZATA cu puterea. A venit parca in intimpinarea voastra un nou prim-ministru cu multa, multa scoala. Inca nu i s-a uscat semnatura pe juramint iar Dogaru scrie la doua saptamini de la investire:
    ““Aia hoti, astia hoti/mama lor la toti!…”, adica ce mi-e Boc, ce mi-e Ungureanu!…”
    Mai astepti ceva de la sindicat

    Asadar analizeaza si tu cele spuse de Stelian P.si fii atenta la niste banale detalii:
    1- Nu facea drumul Stelian P.Timisoara-Buc,doar asa sa faca cheltuieli cu deplasarea,cazareasi haleala,asa ca sa demonstreze ce?Poate daca vroia el sa fie in fruntea bucatelor si a gloriei eterne!Sa le dovedeasca astora doi ca el e mai destept, ca poate,ca bla blaurile de convenienta!!!!!Esti de acord ca nu-i timisorean deloc,dar vrea sa puna pe jar inimile frante a unor categorii de domnite!!!!!Persoanele de fata se exclud nu-i asa????(recte tu, Elena dear)
    Deci meseria cam ai ghicit-o un fel de Ulise mai modern,mariner pe barcuta,nu un derbedeu ca Ulise cum cred eu!!!!
    Nu e colonel a fost marinar,bine cu grade si stelute mai mari pe umarul lui!Are vreo 66 de ani si e -n depresie ca viata n-a fost prea darnica cu el,asa ca.....trage tu concluziile!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Special ptr.Elena nu Rubinstein ci Cobuz!!!!!
    Iata de declara pe infom Stelian P.la data de 4 03 ac.

     Stelian P. says:
    Martie 4, 2012 at 6:45 pm
    Acum mai bine de doi ani si eu voiam sa ma inscriu in sindicat. La momentul respectiv erau cei mai vocali. Am inceput prin a ma informa despre ei. Cind am vazut pe blog lozinca MOARTE FMI ! si celelalte aberatii l-am contactat pe Dogaru si l-am rugat ca intre “gradati” sa adopte un limbaj civilizat si sa nu ceara moartea nimanui. I-am spus ca in fata unui fost comandant de nava nu merg amenintarile si ca ar trebui sa discute cu el ca de la colonel la sef de stat. Am primit o cascada de mesaje in care eram facut albie de porci (slugoi pedelist era un compliment). Atunci mi-am zis “Bine, daca nu vreti ca aliat un om cu experienta si relatii, o sa aveti un dusman.”
    Avind multi prieteni in sindicat si informatii suficiente, mai ales despre Pricina, am ales sa-mi duc eventuala lupta singur (e mai greu) dar sa le explic celorlalti membri cine ii conduce.
    Am cerut adeverintele de venituri si la nevoie aveam o dovada daca era cazul sa contest Decizia. Din fericiere nu a fost nevoie.
    Din dec. anul trecut dupa respingerea RIL am scris si pe bloguri ca singura sansa este lupta individuala (nu eu o spun ci instantele) si ca lupta cu gloata (nici termenul asta nu-mi apartine) este inutila.
    Am mai scris ca exista o sansa ca sa se salveze oamenii de plata banilor primiti in plus: DISCUTIA CIVILIZATA cu puterea. A venit parca in intimpinarea voastra un nou prim-ministru cu multa, multa scoala. Inca nu i s-a uscat semnatura pe juramint iar Dogaru scrie la doua saptamini de la investire:
    ““Aia hoti, astia hoti/mama lor la toti!…”, adica ce mi-e Boc, ce mi-e Ungureanu!…”
    Mai astepti ceva de la sindicat

    Asadar analizeaza si tu cele spuse de Stelian P.si fii atenta la niste banale detalii:
    1- Nu facea drumul Stelian P.Timisoara-Buc,doar asa sa faca cheltuieli cu deplasarea,cazareasi haleala,asa ca sa demonstreze ce?Poate daca vroia el sa fie in fruntea bucatelor si a gloriei eterne!Sa le dovedeasca astora doi ca el e mai destept, ca poate,ca bla blaurile de convenienta!!!!!Esti de acord ca nu-i timisorean deloc,dar vrea sa puna pe jar inimile frante a unor categorii de domnite!!!!!Persoanele de fata se exclud nu-i asa????(recte tu, Elena dear)
    Deci meseria cam ai ghicit-o un fel de Ulise mai modern,mariner pe barcuta,nu un derbedeu ca Ulise cum cred eu!!!!
    Nu e colonel a fost marinar,bine cu grade si stelute mai mari pe umarul lui!Are vreo 66 de ani si e -n depresie ca viata n-a fost prea darnica cu el,asa ca.....trage tu concluziile

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai bre ranciog las-o moarta ca asta e....te strofoci degeaba

      Ștergere
    2. pardon:spre deosebire de anonimul ranciog eu semnez
      Don Corleone
      PS niste gunoaie si mai ales fara legatura cu politica.Ei sunt gunoaie asa PUR SI SIMPLU

      Ștergere
    3. Mai lasa-l naibii pe labarul ala paranoic... daca Elena doreste sa cunoasca noi uniforme, e treaba ei.Dar cu mosul asta bolnav incurabil de dogarita si sindicalita , cred ca e timpul sa rupem orice dialog,face parte din alta generatie, alta structura si , cred, alta viata...Odihneasca-se in pace!

      Ștergere
  14. Si mie imi place de NeaCashcavalu, dar fara tilifon si fara halatul de popa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place Nea Caskavalu, dar sa fie impletit si putin afumat.

      Ștergere
    2. --ai vrut sa zici-fara costum de tobosar...!!!

      Ștergere
  15. Mei, dar unde-i Maimuca si ceilalti protagonisti din Cartea Junglei? Unde-i Sandokanu si Curdeleonul alaindelonul? Unde-i Stelian gurul care i-a rupt lui Czar maimuca c.rul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Cred ca sunt la circ plecati ca cei 4 sunt de cruce frati!

      Ștergere
    3. Serveste un alupiguS ,te trezesti si poate observi ca-i ai in coasta...ho,ho,ho!!

      Ștergere
    4. AnonimMar 30, 2012 05:21 AM
      Hala negru hurzicat e la forja la tratat!

      Ștergere
    5. vrei sa afli unde sunt?
      sunt aici dar NU imi pierd timpul cu de-alde tine.

      Ștergere
    6. @AnonimMar 30, 2012 09:43 AM
      sincer sa fiu eu te compatimesc....in ce hal ai ajuns!!

      Ștergere
    7. Koorleoane dar ce-ti furara prietenii tai fotografia? Pacat, ca-ti statea bine cu degetul ala...

      Ștergere
    8. Unde fuse Corleonu? Pai saracu fu plecat la mama dracu"!

      Ștergere
    9. Mai du-te-n pizda ma-ti de imbecil si tu si cei ce te sustin sa-ti etalezi magariile.

      Ștergere
    10. Curdeleon s-a transformat in ..LABA.

      Ștergere
    11. Mei chemati iute o hambulanta ca iar haparu pe blog Hopa Mitica!

      Ștergere
  16. Păroasă, cocoţată într-un pom,
    maimuţa CEZAR meditează despre om.
    (El doarme sub copac, gol, după scaldă-
    ogoru-i tare, ziua fu prea caldă...)

    Urât e, Doamne! -cugetă maimuţa-
    rău l-a-ntocmit natura, sărăcuţa!
    (aşa arată , deci? -vai tare-i slut!-
    aşa ceva de cînd sînt n-am văzut!...):
    anapoda, fără măsură,
    lung de statură,
    cu şira-băţ, subţire şi prea dreaptă,
    şi-n sus de ochi, pleşuv,
    cu-n fel de treaptă...
    Prea mare-n cap, în labe e prea scurt,
    iar cît despre culoare-
    sfinte soare!-
    parcă-i făcut din ouă şi iaurt!
    Şi să-l auzi vorbind -ce-i umblă gura,
    maimuţărind în sunete natura!...
    Cum naiba stă pe labele din urmă?...
    Cu ce se scarpină şi cu ce scurmă?...
    Şi cum se urcă oare în copac?
    (Şi-o muscă-i vine ăstuia de hac!)
    Nici coadă n-are, maică, ptiu!, nici blană-
    pe ger o să-l ia dracu de pomană!...
    Şi tot aşa zicea...
    -Măre Vlahuţă,
    cum să se tragă ăsta din maimuţă?!...

    Morala:

    CEZARE Dacă ţi-ai lepădat coadă şi blană
    şi-ai coborît devreme din copac,
    să nu te-aştepţi, tu, mîndră lighioană,
    c-ai să le fii maimuţelor pe plac!...
    (Geo_Dumitrescu)

    RăspundețiȘtergere
  17. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VJrAXcvCRI4

    RăspundețiȘtergere
  18. ..Dosarul Zambaccian: trei ani de închisoare cu suspendare pentru Adrian Năstase și soția sa; Yahoo! News – 3 ore în urmă..
    =============================
    Instanța supremă l-a condamnat ieri pe fostul premier Adrian Năstase la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Zambaccian". Liderul PSD a fost pedepsit pentru infracțiunea de șantaj și a fost achitat pentru cea de luare de mită. Decizia poate fi atacată cu recurs la completul de cinci judecători.

    Aceeași pedeapsă a fost primită de soţia acestuia, Dana Năstase. Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o pentru „participaţie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamală”. În ceea ce privește acuzația de complicitate la luare de mită şi şantaj, judecătorii au dispus achitarea sa.

    Potrivit procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, Adrian Năstase ar fi primit, între 2002 și 2004, în mod direct şi prin intermediul Danei Năstase, foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630.000 de euro. Suma include contravaloarea unor bunuri importate din China şi costurile transportării acestora, precum şi valoarea unor lucrări efectuate la imobilele lui Năstase din localitatea Cornu şi din Bucureşti.

    UPDATE 1: Judecată în același dosar, fostul șef al Inspectoratului de Stat în Construcții, Irina Paula Jianu, a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare, în urma contopirii a două pedepse: una de doi ani, pentru folosirea bunurilor societății comerciale împotriva scopurilor acesteia și o alta de trei ani, pentru participație improprie la folosirea de documente false în timpul controlului vamal.

    RăspundețiȘtergere
  19. România a avut anul trecut mai puțini pensionari decât în 2010
    =============
    ..Numărul pensionarilor din România a ajuns în 2011 la 5,58 milioane, în scădere cu 86.000 de persoane față de anul precedent, se arată într-un comunicat al Institutului Național de Statistică. În același timp, pensia medie lunară a fost de 753 de lei, în creștere cu 5,2% față de 2010.

    Pensia media de asigurări sociale a fost de 773 de lei, cu mari diferențe între regiuni: la Giurgiu a fost 620 de lei, în timp ce la București a ajuns la 974 de lei.

    După sistemul de pensionare, cea mai mare valoare a pensiei medii lunare (1891 de lei) a fost acordată celor care au lucrat ca avocați. Cea mai mică, de 311 lei, a revenit agricultorilor.

    Procentul celor care au ieșit la pensie înainte de termen a fost de 2,4%, cu 2.000 mai mult decât în anul precedent.
    Yahoo! News – 9 ore în urmă

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NENE lasa-ne cu copy/paste din yahoo ca nu esti chiar asa destept,le citim si singuri si cu muuult inainte de a face tu copy/paste.DE CE TE CREZI ASA DESTEPT??ESTI DOAR RIDICOL!
      ...anonim de kkt

      Ștergere
    2. boulica
      acum vii cu articolul dupa 20 de ore ca doar boii ca tine nu l-au vazut

      Ștergere
    3. Betia culorii politice va face sa fiti ridicoli! Va face sa uitati de bunul simt, de reguli minime de comportare! Va "permite" sa nu vedeti jignirile aduse fara noima!
      Astia sunteti si atat puteti! Reactii si deprinderi vechi!
      E grea schimbarea! Uneori ... imposibila!

      Ștergere
  20. ,,Odată, o maimuţă din neamul Anecdotic ,*
    Venind la sfat pe-o creangă de arbore exotic ,
    A zis : Atenţiune ! Sunt foarte afectată !
    Tot circulă o vorbă , deloc adevărată
    Că omul ar descinde din buna noastră rasă .
    Ba chiar ideea asta îmi pare odioasă !
    Şi, zău, savantul Darwin, tot neamul ni-l jigneşte
    Când spune cum că omul cu noi se înrudeşte !
    Aţi pomenit vreodată divorţuri printre noi ?

    Copii lăsaţi pe drumuri sau arme de război ?
    Am inventat, noi, cipuri şi alte drăcării ?
    Însemne sataniste, otrăvuri, şmecherii ?
    văzut-aţi pe vreunul, retras în jungla deasă ,
    Ca să scornească arma distrugerii în masă ?
    Tot ce lăsăm în urmă, când mai sărbătorim ,
    E biodegradabil. Natura o-ngrijim .
    Iar omul otrăveşte, în fiecare zi ,
    Păduri, câmpii şi ape, şi zările-azurii . . .

    N-avem starlete porno sau dive-travestiţi ,
    Şi, orişice s-ar zice, nu suntem troglodiţi !
    Cine-a văzut în hoardă la noi bolnavi mintali ,
    Drogaţi, lacomi de sânge sau homosexuali ,
    Escroci, bandiţi , gherile sau vreo tutungerie ?
    În neamul nostru nobil nu vezi aşa prostie !
    Noi n-avem mafii crude în stirpea noastră-aleasă ,
    Nici terorişti, nici dogme, nici luptele de clasă . . .
    * Cât am bătut eu jungla, scuzaţi , n-am observat
    În obştea maimuţească vreun cocotier privat .
    Urmând calea cea bună şi , evident , corectă ,
    Adolescenţii noştri părinţii şi-i respectă .
    În ierarhia noastră , cum e firesc şi drept ,
    Devine şef acela viteaz , agil , deştept ,
    Capabil viaţa obştei s-o ţină , s-o păzească ,
    De rele şi primejdii turma să şi-o ferească .*
    *
    Adesea şeful nostru îşi riscă mândra blană ,

    Ca turmei să-i găsească loc de dormit şi hrană .
    Pe când , priviţi ! La oameni , ferească Domnul sfânt ,*

    Şefi sunt cei fără suflet şi fără de cuvânt ,
    Corupţi , vicleni , jigodii , cu gura cât mai mare ,
    Nebuni după putere şi după bunăstare !
    De turma lor n-au grijă nici cât un bob de mei ,
    Contează doar averea şi înmulţirea ei .
    Nu veţi vedea vreodată , cât soarele şi luna ,
    O minte de maimuţă dospind în ea minciuna .

    La om , tot ce înseamnă minciună , intrigi , ură
    Sunt legi de referinţă , a doua lui natură .
    Chiar dac-aş fi silită de vreun laborator ,
    N-aş deveni vreun Iuda ori vreun informator . . .

    Şi iată înc-un lucru din lumea mea frumos :
    La noi nu se întâmplă război religios ,
    Nici sfinte inchiziţii , nici libertăţi în lanţuri ,
    Nici chefuri după care să ne culcăm prin şanţuri ,
    Nici ordine mondială , şi nici naţionalism ,

    Şi nici vreo îndoială ce-aduce ateism . . .

    E-ADEVĂRAT CĂ OMUL , ACEST BIPED, GUNOI ,
    ARATĂ CA MAIMUŢA , DAR N-A DESCINS DIN NOI ! ''

    RăspundețiȘtergere
  21. Neatza buna la Zoo, la maimuce, chigri, curdelei si scorpio-ni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un alupiguS in loc de snaps!

      Ștergere
    2. Neatza buna la intelectualii - onomatopeici !! Broasca-n gat !

      Ștergere
    3. Baaaa.... adormitelor(tilor)!
      Se face seara, baaa... Voi azi nimic, nimic?
      O dati in mici cu bere pe langa taraful Cetzar-usului???
      Rusine voua, tuturor triburilor de maimuce, chigri si ce-or mai fi! Va facurati de panarama satului(dracului)! Rad si curcile!

      Ștergere
  22. Ham hoferte la maimuce, fete mari si tinere duduce!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ce faci nana, le scoti la produs???

      Ștergere
    2. Daca tot o faci, si vrei sa ai succesuri, schimba-ti dreakului mecla aia! Ia te fa tu unuuu de numa, numa! Sa moara maimucele de dragul tau!

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Ba garoiule !! Ce sa fac cu uzatele si nespalatele tale?????Sniper one

      Ștergere
  23. Hopa...Uite-l si pe Czar Maimuca, chip de lut, cel tare-n laba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #
      Uitati ce sfaturi da Maimuca unei viitoare soferite!!!
      1.

      Hai, hai,cu trastioara,/ Pana-n deal la Marioara !
      Cvis ,cu masina la sosea...!!
      Ştergere
      2.
      CEZARMar 21, 2012 10:44 AM

      PS
      ....baga , baga , ..baga a intaia !!!
      Ştergere
      3.
      CEZARMar 22, 2012 08:57 AM

      Calc-o tare la podea / Ai prins suta / Baga a treia ....
      Ştergere
      4.
      CEZARMar 22, 2012 09:36 AM

      Ia cu suta in viraj!!
      Trage frana si da-i ..gaz.
      Intra-ntromba in bulevard !!
      Daca-i rosu semaforul,
      Nu-i nimic , inchide ochii .
      Baga-n motor piciorul......
      Ştergere
      5.
      CEZARMar 23, 2012 03:57 AM

      Ma oftici!!
      Ştergere
      6.
      CEZARMar 23, 2012 01:50 PM

      Tu nu mai spui un cuvat? Care-i problema?
      Ştergere
      7.
      CEZARMar 24, 2012 03:31 AM

      Cred ca blogul asta-i pe pilot automat, care nu se defecteaza, nu se defecteaza, nu se............
      Daca nu pui un cuvant din care sa inteleg ca-i Cvis ,nu mai trec 10 ani pe aici!!
      Ştergere
      Răspundeţi

      #
      Creatura Visatoare...Mar 24, 2012 02:39 PM

      Sunt bine...doar ca nu am timp...mai deloc..si la calculator ajung doar cateva minute pe zi...Scuzili meli...Ti pup!Ma recunosti? :D
      RăspundeţiŞtergere
      Răspunsuri

      1.
      CEZARMar 25, 2012 12:15 AM

      Nu sunt conviins ! Mai pupa-ma odata!
      Ştergere
      2.
      CEZARMar 29, 2012 01:49 AM

      Te cauta si canadienii !!Ai pus-o fato !!
      Ştergere
      3.

      Ștergere
    2. Tare maimuca! Ii miroase a catrintza...Cine stie? Poate "creatura-i" vreo baba, asa ca nadejdea lui Czar sta tot in laba!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri