Google Translate

sâmbătă, 10 martie 2012

SCMD. Framantari, dezbateri. Si ce daca ... CD-ul ramane impasibil. Nepăsător, indiferent, nemuritor si rece!


Victimizarea - mit sau realitate ?
Dezbateri, dezbateri, dezbateri și concret … nimic.
=========================
Incercăm de ceva timp, la nivelul mun. București și jud. Ilfov să urnim ceva, să instaurăm un, real, climat de dialog cu rezultate benefice pentru filialele noastre.

Ne lovim însă de o încrâncenare deșanțată a câtorva membri de sindicat (cu funcții sau fără dar cu vechime “matusalemică” în sindicat), încrâncenare fără sens, fără directive dacă te gândești la mersul spre normalitate al sindicatului, dar, cu SENS dacă te gândești la teama unora de a nu le descoperi unele carențe caracteriale, dar cu SENS dacă te gândești că adevărul deranjează. Si deranjeaza puternic atunci când vine vorba de știința conducerii, de aplicarea legii în diverse domenii precum resursele umane, financiare, material, etc.

Mai nou, ne lovim de o idee, tâmpită, despre o așa-zisa destabilizare a sindicatului prin acțiuni de dialog între filiale. Adică, dacă se organizează o întâlnire, o ședință, o conferință, o masă rotundă (pătrată, rombică, etc.) la care participă membrii de sindicat (cu funcții sau fără) bine intenționați, cu verticalitate morală, înseamnă că “se pune“ de un “puci“, de o “lovitură de palat”.

Mai nou, nu mai ai voie sa vii cu idei sau soluții spre binele sindicatului, dacă aceste idei, soluții sunt rezultatul unor acțiuni de tipul celor mai sus amintite.

Cele mai “apreciate” idei, soluții, sunt ale unor “lideri” care gândesc “profund” dar, de unii singuri, sunt ale unor așa-ziși specialiști (cu acte sau fără) în ale organizării, justiției, finanțelor, resurselor umane, etc.

Si este mare păcat, pentru că rezultatele se văd în lipsa transparenței, a organizării, a conducerii pe ansamblu.

Mai nou, se poarta idea că te “victimizezi“ dacă începi (pentru că nici măcar nu ești lăsat să termini) să spui că te doare să vezi cum munca unor colegi este interpretată în fel și chip, numai cu scopul “precis stabilit“ de a-i denigra, de a le arunca pe umeri vini imaginare, de ai “folosi”, iar după aceea de ai acuza că “denigreaza, destabilizează, boicotează, etc.” activități, pe care, CULMEA, tot ei le-au gândit, propus, organizat și desfășurat.

Se poate schimba, totuși ceva prin organizare eficientă, prin conducere clară, prin stabilirea unor strategii pe domenii și cu obiective clare de acțiune.

Dar toate acestea se pot realiza prin și cu oameni de acțiune cinstiți, hotărâți și respectați pentru că pun interesele generale deasupra celor personale.

Toate acestea se por realiza prin instaurarea unui climat de dialog, de legalitate, de colegialitate și de ce nu, de prietenie și încredere reciprocă.

Dar NU, noi rămânem sclavii secretomaniei, suspiciunii excesive, a dorinței de a dezbina pentru a stăpâni, a dorinței de a ascunde adevărul sub mantia minciunilor. Exemplele nu ar face decât să alimenteze toate cele spuse așa că, sper că pentru unii, vorba romanului “dă Doamne romanului mintea de pe urmă“ să le deschidă ochii, mintea și sufletul.

Se pare că, totuși, bate un vânt nou și călduț, un vânt venit dinspre Craiova unde a avut loc o CONFERINȚĂ a unor oameni serioși caracterizați de responsabilitate și grija față de binele sindicatului pentru care trebuie să luptăm toți.

Indiferent de piedici, de lupta unora dintre noi de nerecunoaștere a acestei acțiuni, de “deranjul” provocat de rezultatele acestei acțiuni prin afirmarea unor realități dureroase, să nu lăsăm ideile lansate de participanții la Conferință să se împrăștie în cele patru zări.

Să le punem, împreună, în aplicare pentru că numai dacă suntem UNIȚI vom câștiga.
vineri, 9 martie 2012
Președintele SCMD - Filiala Sector 6
Col.(r) Marian TUDOR
Publicat de Lucian DIMITRIU


Hai să demonstrăm … ceva

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate, sub conducerea preaînţeleaptă a domnului Dogaru Mircea, tinde să devină cel mai gălăgios sindicat. Are nu are treabă, de câte ori se simte nebăgat în seamă, domnul Dogaru, sau Mircică, cum îl mai alint eu, mai pune de o demostraţie, aşa încât să mai vină o televiziune şi să îi filmeze zulufii. De obicei întâmplările sunt programate de domnul Dogaru în zile festive, când prin pieţe se dă fasole cu cârnaţi, când toată lumea se bucură, râde şi dansează, cu sau fără motiv. Doar rezerviştii militari, strigă jos, când toată lumea se bucură, pentru că aşa crede domnul Dogaru că iese în evidenţă. Chestiune de fineţe mediatică, deprinsă de pe vremea când domnia sa şi scumpul Val, colegul de celulă de partid prin serviciile care se ocupau cu propaganda şi contracararea, îşi desăvârşeau instruirea în tehnica manipulării.

Toată lumea se întreba de ce doar 25 Octombrie, 1 Decembrie, 24 Ianuarie ? Uite aşa, pentru că atunci toată lumea se bucură, numai noi suntem trişti, şi e normal ca televiziunile să vină să vadă de ce sunt unii trişti când ceilalţi râd. Numai că s-au plictisit şi televiziunile să tot audă acelaşi lucru, mai ales că dacă vor să vadă demonstranţi,
au zilnic ocazia să ia de la Dozatorul de la Universitate.

Aşa că nea Mircică a cam pierdut bătuta. Antenele domnului Voiculescu, cel cu care avea un ghişeft cu dublă partidă, nu prea mai au timp de domnul Dogaru, şi atunci domnul Dogaru a intrat în criză de popularitate. Ba mai mult, unele filiale se cam strâng aşa de capul lor, discută, se informează reciproc, fac schimb de opinii, caută soluţii, ba mai şi critică conducerea sindicală. Periculos . Unii, mai colţoşi, culmea , tot cu numele de Dogaru, dar mai oltean un pic, mai şi cer ca procentul de repartizare a cotizaţiei, să nu fie de 70/30 în favoarea centrului, ci în favoarea filialelor. Auzi “neobrăzare”. =========================
Şi s-a pus nea Mircea pe scris scrisori. A scris la ministrul apărării, a scris la preşedinte a scris prim ministrului şi aşteaptă să fie băgat în seamă. Ce rost au acele scrisori? Ete aşa, să vadă lumea că nu stă degeaba şi să mai facă un pic de fum să nu zică puterea că el nu vrea dialog. Domnul Oprea, nu a avut timp să discute, dar i-a transmis că e gata să audă ce vrea, scoţându-l la discuţii pe domnul Ozunu. Nea Mircea, a muşcat momeala şi într-un “abces”de melancolie, căreia unii îi spun paranoia, a spus că domnia sa nu discută decât direct cu ministrul. Fleoşc! Uite aşa s-a dat de gol că de fapt nu voia nici un dialog, că voia numai să fie băgat în seamă, să se laude apoi că domnul ministru personal l-a invitat la discuţii, pentru că se teme de el.

Cum spuneam, fineţuri de manipulare. Dacă era băiat deştept şi voia cu adevărat discuţii, ar fi acceptat oferta şi ar fi trimis acolo pe cineva din Comitetul Director, ca să nu se “murdărească pe piept”. Dar nici asta nu putea, pentru că cine ştie, dacă ieşea bine şi atunci gloria ar fi luat-o cel care negociase? A mai avut domnia sa, o tresărire de orgoliu tot aşa, para...normală când a spus că toate partidele care vor să conducă România trebuie să facă mai întâi plecăciuni la poarta sa. Aferim !

Vizavi de dispoziţia spre dialog, domnul Dogaru se plânge că nu discută nimeni cu el. Dar domnia sa cu cine dialoghează? Ar putea să ne spună de ce nu a binevoit să participe la adunarea de la Craiova ? A fost invitat şi a promis că vine. Apoi în 24 de ore a spus că nu poate veni dar a dat 3 răspunsuri diferite : ba că se întâlneşte cu liderii USL, ba că e bolnav, ba că nu are cu ce veni că are maşina la service. De parcă dacă venea cu filialele, tuşea. De fapt, domnia sa este deschis doar spre monolog, nu spre dialog. Unele filiale din Bucureşti îl invită de luni de zile să participe la adunările lor şi se face că nu aude.
Căci vrea egalitate, dar nu pentru căţei . Acesta este dialogul domnului Dogaru.

Dar ce, el e mai prost decât Băsescu ? Ce Băsescu s-a dus la Universitate ? Nu . Atunci el de ce să meargă la filiale ? Merge numai acolo unde este adulat, nu unde i se pun întrebări. Păi domnule Dogaru, dacă dumneata nu vrei să te întâlneşti cu filialele de ce ar vrea miniştrii să se întâlnească cu matale ? Ca să le spui ce ? În nici un caz ce vor sindicaliştii, pentru că nu ai de unde să ştii ce vor ei de vreme ce refuzi să participi la şedinţe cu ei. Şi atunci ce să le spui miniştrilor? Ce vrei dumneata ? Asta ştiu ei şi fără să le spui.

A mai trimis dânsul o scrisoare şi domnului MRU-SIE, tot aşa de sanchi, pentru că ştie că nu va fi băgat în seamă, dar dă bine la imagine şi ameninţă că dacă nu i se dă răspuns la scrisoare, pe 14 Martie va organiza un mare miting de protest. Nu pot să nu zâmbesc, la aceste ameninţări care seamănă cu cea din cunoscutul banc cu cowboy-ul care rămâne fără cal şi ameninţă că dacă nu i se dă calul înapoi, face “ce a făcut tata”.
Cam aşa şi “camaradul” Dogaru, cu scrisoarea.
============================
Acuma eu cred că marele protest de pe data de 14 are două scopuri: unul e cel de a mai ieşi în faţă, şi al doilea de a tine sub control situaţia internă care nu prea îi e favorabilă. Este momentul să le dea de lucru celor care nu prea au ce face şi se ţin de adunări şi discuţii şi de a le arăta tuturor că tot el deţine controlul şi este ascultat, în ciuda zvonurilor sau discuţiilor interfiliale. Eu cred că această manifestaţie de protest nu are nici o noimă, nici un scop nici o finalitate. Şi atunci de ce ar ieşi oamenii în stradă ? Pentru că aşa a visat Mircea ? Domnul Dogaru are un stil aparte, dânsul aruncă pisica pe piaţă, apoi sindicaliştii, filialele, dau curs mai mult din bun simţ, mai mult pentru a nu se face de râs sindicatul decât din convingere şi uite aşa iaraşi s-au lăsat prostiţi. Pe asta contează şi domnul Dogaru când aruncă pe piaţă astfel de propuneri fără a consulta pe nimeni.
=========================
Mai nou, a apărut pe piaţă decizia CEDO privind procesul unor grefieri vizavi de recalcularea pensiilor. Decizia este nefavorabilă şi este de rău augur pentru militarii rezervişti. Mai rămâne să vedem care va fi decizia şi pe aspectul discriminării şi ne putem lua adio de la şansele proceselor la CEDO. Acolo nu se dau decizii contradictorii. Având în vedere acest rezultat, se cere mai mult ca oricând o discuţie foarte serioasă privind strategia SCMD pe problema proceselor şi mai ales găsirea unui avocat sau case de avocatură care să cunoască subiectul şi să caute soluţii reale, nu doar să cadă la înţelegere cu conducerea sindicatului în ceea ce priveşte soluţiile.

Discutând cu un prieten vizavi de rezultatele caselor de avocatură tocmite de CD şi de activitatea acelui mare department juridic al sindicatului, mi-am exprimat impresia că undeva, la un anumit nivel ÎN SINDICAT NU SE DOREŞTE CA NOI SĂ CÂŞTIGĂM PROCESELE. De ce cred asta ? Pentru că în mod logic, când se vor termina procesele, se vor termina şi cotizaţiile de sindicat. Sindicatul va rămâne cu maxim 2-3 mii de nebuni , cei care fac şi acuma muncă patriotică prin sindicat, nu cei plătiţi. Cei plătiţi vor pleca, pentru că nu vor mai fi bani. Nu trebuie să fii doctor ca să îţi dai seama că aşa va fi .

Oamenii sunt ţinuţi în sindicat de aceste procese. Şi atunci e normal să menţii procesele pe rol până la sfintele calende, să accepţi politica unor case de avocatură care nu se prezintă la proces, sau să închizi ochii la dezinteresul acestora faţă de procesele sindicaliştilor. Faţă de anul trecut în sindicat au mai rămas aproximativ jumătate din sindicaşti. Fiecare filială ştie câţi oameni a avut şi câţi mai are la această oră. Nu contabilizez numărul celor care nu au plătit cotizaţia pe anul trecut ci pe cei care au plătit acest an. Şi atunci, este clar că odată terminată nebunia proceselor, sindicatul va rămâne la 2-3 000 de membri dacă va urma acelaşi traiect ca şi până acuma.

De aceea e nevoie de discuţii, e nevoie de reorientare, e nevoie de cooperare între filiale, e nevoie de acţiuni adevărate, de tactici şi strategii în toate domeniile, de legături adevărate cu alte asociaţii ale militarilor, cu alte sindicate pentru că vor fi mişcări şi în cadrul altor sindicate, oamenii au început să realizeze că sindicatele fac jocuri politice, unii şefi de cartel sindical sau blocuri sindicale sunt mânjiţi şi urmăresc alte interese. Domnii Văcăroiu, Băsescu, Mitrea, Ciorbea, sunt bune exemple asupra intereselor şefilor de sindicat.

Este de mirare de ce sindicatul nu a deschis proces şi nici nu a luat în discuţie o acţiune în instanţă pe legea sănătăţii, pe asistenţa medicală conform legii 80. Pentru că era un proces în care existau şanse reale de câştig. La Craiova deja avem pe cineva care a câştigat în prima instanţă un asemenea proces. De ce CD nu a pus pe tapet acest proces? Este un subiect care afectează TOŢI militarii, nu doar o parte şi este un proces pe care avem şanse reale să îl câştigâm. Sau aveam , pentru că se pare că a fost schimbată Legea 80 în acest domeniu, sau se va schimba legea sănătăţii şi tot acolo ajungem.

Când îi va informa conducerea sindicatului pe sindicalişti cu privire la situaţia proceselor în care este angrenat sindicatul ? Nici acuma nu se ştie ce procese avem, pe ce speţă şi care este stadiul lor, dar ne lăudăm pe post că avem procese, de parcă numărul lor este important. Ce a făcut domnul Dogaru cu cele 5 tabele pe care le-au trimis filialele în alb la finele anului 2010? S-a spus că vor fi folosite la procese.
CARE PROCESE DOMNULE DOGARU ?
=====================
De ce sindicatul nu abordează aspectele rezultate din Recomandarea Consiliului Europei 1572/2002, care oferă şansa înscrierii militarilor activi în sindicat ? De ce nu se luptă sindicatul pentru acest obiectiv? Asta ar trebui să facă acuma conducerea sindicatului, sunt atâtea probleme de discutat, de armonizat, de revizuit, de stabilit, nu o demonstraţie care practic nu are nici o finalitate. Sunt atâtea aspecte foarte importante de stabilit, iar noi ne plimbâm pe străzi pentru că aşa vrea domnul Dogaru, să ne plimbe în lesă. Au trecut câteva zile de când conducerea sindicatului, se spune, a avut o întâlnire cu şefii opoziţiei şi nu se vede nimic, Nici în media nu s-a prezentat nimic, nici pe blogul sindicatului nu s-a spus nimic. A avut loc sau nu, ce s-a discutat ? Prostimea nu trebuie să ştie. Prostimea trebuie să iasă în stradă când vrea tătucu şi atât.

P. S. Adrian Năstase a afirmat într-un cadru mai restrâns că după ce USL va câştiga alegerile se va reveni la pensiile ocupţionale pentru militari. Se lucrează la un proiect de lege în acest sens la care să cadă de acord partidele din opoziţie şi reprezentanţii pensionarilor din Sistemmul Naţional de Apărare. Este prima dată când un lider de calibrul acesta face o astfel de afirmaţie. Se pare că încep să dea roade protocoalele filialelor SCMD cu USL. Acest obiectiv nu ar fi fost prins poate in planul USL daca nu ar fi existat contactele la nivel filiale.
By Neacsu Marin

==================
===========
====

127 de comentarii:

  1. Radu Campeanu cu ani in urma, propunea o terapie de soc: "taierea cozii cainelui, dintr-o bucata"! Acum, din cate observ, se pare ca tot mai multi vor si in SCMD schimbari, reforma! Vor dialog, democratie, dezbateri reale, probleme concrete de rezolvat! S-au saturat de elucubratiile lui Dogaru si Pricina, de mahalagisme, lipsa strategii si viziune, incompetenta si paranoia, mai ales ca nici la capitolul "cinste", acestia nu stau prea bine! [A se vedea modul de cheltuire si justificare ulterioara a banilor, razultati din cotizatiile oamenilor!]. Mai mult, se pare ca scmd-istii nu sunt dispusi sa trimita in PARLAMENT oameni de calitatea lui Dogaru ori Pricina! De vazut acum, care tabere vor avea castig de cauza! Conservatorii sau Reformistii!
    Vom trai si vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar daca dl Dogaru a pus bazele sindicatului ,fapt laudabil, acesta apattine membrilor de sindicat pentru ca ei ii dau forta si taria.La CRAIOVA s-au discutat lucruri concrete si s-au cerut STRATEGII pentru actiuniile in justitie si pentru sprijinirea OPOZITIEI pentru ca liderii SCMD nu au o pozitie clara fata de aceste lucruri.Se pare ca si sindicatul nostru incepe sa fie controlat de catre putere fapt de ne acceptat de catre membrii sai.La varf e nevoie de OAMENI COMPETENTI cu experienta in conducere care sa doreasca sa se implice in treburile organizatiei.Domnii Dogaru si Pricina sunt depasiti de problemele sindicatului.Sunt multe lucruri carese cer rezolvate si multe intrebari la care nu s-a raspuns si pentru asta FILIALELE SE MISCA cu sau fara voia celor de la centru.Actiunea de la Craiova se va repeta in Moldova si Ardeal iar in APRILIE_MAI vom solicita intrunirea CNR.Hai sa facem si lucruri serioase in folosul nostru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, cred ca aveti multa dreptate!
      Si eu am perceput, probabil datorita net-ului, raboiului dus de bloggeri (neacsu, burcu, plano10, CEZAR etc.), cu CD (D&P) al scmd, ca pe un organism viu, care traieste, are viata si evolutia lui! Mare pacat ca CD/Dogaru&Co, a devenit o mare frana, un tampon urias in evolutia acetui organism! Desigur, cei multi pot decide pasii de urmat! Util ar fi acum, imediat, pana nu incepe campania electorala! Intrarea in politica a SCMD s-a facut urat, prin spatele usilor inchise! Nimeni nu stie ce este in capul lui Dogaru, si mai ales cu cine VOTEAZA el cu adevartat! Nimeni nu cunoaste unde se vor depune Listele cu CNP-urile oamenilor, date suficiente pentru fraudarea a zeci de mii de voturi!

      Ștergere
    2. Si de ce postezi ca Anonim??!!

      Ștergere
    3. Listele lui Dogaru, adjudecate in timp util in alb, ii sunt suficiente sa-si asigure un fotoliu, cel putin lui in Parlament (poate chiar 2-3, si pentru ceva prieteni, apropiati)! De va fi asa, inseamna ca am intuit corect! Negocieri intense, sunt convins ca au inceput demult! Pentru multime, praful de pe toba!

      Ștergere
    4. 1. Cezare, maimuco, tu nu esti anonim? De fapt nu prea esti, ca te-am dibuit la vizuina, shobolan mic, urit si portocaliu ce esti! Hi,hi,hi! Mai bine ramineai Sniper one, Patrik-Shorik, ca bustul ala din lut, balega si paie sigur ti se-nmoaie la prima ploaie si te uda pin" la c...aie.
      2. Dogaru o va lua in "palma" cu listele alea in alb. Nici de sters la ,,,nu-i vor folosi!
      3. Da, trebuie implicarea directa a filialelor in conducerea sindicatului. Gata am vazut de ce-i in stare Dogaru, Pricina si ceilallti ciumpalaci de Bucuresti!
      4. Nea Cashule cind iti spuneam sa dai lovitura de palat anul trecut, n-ai vrut. Acu erai directorul CD...

      Ștergere
    5. AnonimMar 10, 2012 08:44 AM
      "Listele lui Dogaru, adjudecate in timp util in alb,..."

      Iata "contra listele":
      1. Statutul ANCMRR Art.3
      "Functioneaza sub inaltul patronaj al presedintelui Romaniei in calitatea sa..... si sub patronajul ministrului apararii nationale, ministrul fiind Presedinte de onoare."

      2. "În cuvântul său Preşedintele ANCMRR Gl.(r) prof.univ.dr. Mihai ILIESCU, şi-a exprimat “bucuria şi onoarea” de a se reîntâlni “cu Excelenţa Sa Domnul PRIMAR, cu reprezentanţii de elită ai Primăriei Sectorului 2″ pe care i-a rugat să primească “respectosul nostru salut ostăşesc însoţit de cele mai alese sentimente de preţuire şi recunoştinţă camaradereşti”. http://militar.infomondo.ro/tag/ancmrr

      3. http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/operatiunea-epoleti-pentru-partid

      Ștergere
  3. Problemele SCMD nu se rezuma la acele liste, Dogaru chiar nu are ce face cu ele.SCMD nu a intrat in politica, filialele care sprijina USL, ofac din dorinta de a se apropia de cei care maine vor guverna si care au promis ca vor promova o noua lege a pensiilor ocupationala si nimic mai mult.Negocierile cu USL se poarta de catre filiale simai putin de catre Dogaru cum ar fi firesc si asta nemultumeste membrii.Cu cine negocieaza Dogaru si Pricina o sa aflam curand.Dl Pricina nu iubeste USL-ul.Am aflat asta la CNR cand a afirmat ca USL nu are nici o sansa.Atunci am inteles ce au in cap dstinsii nostri conducatori.Atunci dl a jucat si teatru cand facea pe suparatul si chipurile anunta ca se retrage.Sper sa o faca pana nu e prea tarziu, cand lumea va intelege ce au vrut EI sa faca cu sindicatul.Da SCMD-ul sprijina USL-ul char daca cei doi fac alte jocuri si alte aranjamente.La CNR se vor da in vileag aceste jocuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli!
      Pentru fraudarea VOTURILOR sunt necesare DATELE PERSONALE (inclusiv CNP-ul)! Aceste DATE au intrat cu usurinta in posesia celor de la Bucuresti. Acum, pot face ce vor cu ele, inclusiv sa le vanda! Unora sau altora! Chiar mai multora! Sta dracul sa verifice!

      Ștergere
  4. Filialele care au participat la Craiova au dat tonul la REFORMA in SCMD ,reforma care are ca scop sa faca din organizatie una credibila, un partener serios de dialog cu puterea oricare ar fi ea,o organizatie a tuturor militarilor fie ei activi sau rezervisti.Avem aceasta sansa si nu ovom rata.Cei care fac jocuri la doua capete mai bine sa se retraga in glorie decat sa fie huliti.Am pus prea mult suflet in ce am facut pana acum si nu putem sa ne inselam camarazii ca sa mai toleram sa fim manipulati si tarati in jocuri de imagine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect!
      Veti reusi sa convingeti, sunt sigur, mult mai multi decat a visat Dogaru, in cele mai frumoase vise ale sale! Problema este sa reusiti sa urniti caruta! Nu va fi deloc usor! Vorba lui PONTA: cine pleaca de la/din macelarie? Unii, nici macar din fata macelariei, desi se uita cu jind, din strada, la cei DINĂUNTRU, visand ca-si vor primi si ei portia!

      Ștergere
  5. Anonimilor de la ora 10:26,08:44,08:15..
    Stimati Colegi.Nu pot face nimic cu acele liste semnate de noi.Sunt publice si fiecare dintre noi le poate verifica intre data depunerii candidaturii si data alegerii.Atunci sa te tii!.Cititi legislatia referitoare la alegerea deputatilor si senatorilor si veti vedea ca listele cu semnaturi se pot verifica usor.Si nu uitati, nu suntem putini care urmarim daca aceste liste se vor folosi sau nu.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragos,
      Se vede ca nu ai treaba cu politica!
      La toate alegerile, toti au fraudat, mai mult sau mai putin!
      Batalia cea mare, intotdeauna s-a dat pe DATELE PERSONALE+CNP!
      Se introduc individual pe LISTELE de la "urnele speciale", sau acolo unde reusesc sa aiba "control" in secia de votare!
      Operatiunea, poarta denumirea de "vot multiplu", dar nimeni nu este interesat sa afle adevarul, deoarece TOTI fura, toti au baze de date (asa se explica si VOTURILE UNORA CARE AU MURIT DEMULT)! Stii care este partea haioasa? Vor fi mai multi (cu mult) alegatori/votanti, decat in realitate! Ce vreau sa spun? Iata: daca pe real merg la vot 3 milioane, cu bazele de date "ajutatoare/de furat", vom avea de pilda .... 4,5 milioane!
      Ai intele Dragos? Niciodata nu vei sti ca ai votat... de 2-3 ori!

      Ștergere
    2. Aha,
      Acum inteleg de ce nimeni nu a facut inchisoare, desi au fost prinsi toti, de la toate partidele, cu autobuzele, microbuzele, mergand la "vot multiplu", din sectie in sectie de votare!
      Ai dreaku mai sunt, mai frate!
      Banditi de drumu mare!

      Ștergere
    3. Toti fura. Ei se arata cu degetul si se supara ca celalalt a furat mai mult. Ca si cu pungile cu cadouri. PSD se plange ca PDL a dat punci cu ulei si zahar, dar si ei au facut acelasi lucru.. Supararea lor este ca PDL fura din bugetul statului ca sa cumpere voturi in timp ce ei trebuie sa plateasca din banii proprii. Dar nu se pot trimite la puscarie, pentru ca si ei vor face la fel cand vor fi la putere. Din cauza asta nu intra nimeni la puscarie, doar se scuipa prin gard.

      Ștergere
    4. Dragose, fa un pustiu de bine si cere sa vezi acele tabele . Esti in Bucuresti, ai posibilitatea sa o faci mai repede decat mine. fa i cerere oficiala si cere sa le vezi, e dreptul tau. Sa vedem ce raspuns primesti.

      Ștergere
  6. Sa mai ridem si de gagautzi!
    =============================
    Ia vedeti ce gasii azi pe blogul lui New Plano:
    "mos alecu spunea...
    10 martie 2012, 19:03

    @CEZAR 10 martie 2012, 18:25 :
    Daca taceai ... nu-si amintea lumea ca esti prost ...
    Cu OMM (SOSP) :
    - acum 1,8 ori
    - 2015 1,8 ori
    - 2030 1,7 ori
    Deci nicaieri 2-3 ori ...

    Neavind nici un rost sa-mi bat capul cu netoti ar trebui sa-mi vad de treaba ... dar , pentru a nu crede cineva ca tu stii ce vorbesti ...:
    -N-am inteles comparatia intre o presupusa pensie medie de 700 lei si o pensie de 2700 lei ? Vezi ca in acea pensie medie de 700 (in legea bugetului este de 749) intra si agricultorii si cei cu 350 lei ... in nov.2011 pensia medie "completa" a fost de vreo 900 lei ...
    -Daca tot vrei sa demonstrezi (inca o data) ca habar n-ai despre ce este vorba ... de ce nu ai folosit (in locul acelei pensii de 2700) pensiile cu valori peste 10.000 lei anuntate de "pretenii" tai ca fiind pensii re... re... re... pentru unii pensionari militari ? Asa ar rezulta aproximativ 14 ori ...
    -Nu te mai baga in discutii in care se folosesc cifre , pentru ca stii (ar trebui sa stii) ca habar nu ai ce sa faci cu ele ... meseria ta fiind cea de : "ura , ura ... trei petarde ... bilantul sedintei ... daplasarea la cazarma ...""
    Ha, ha, ha! Tare de tot Mosh Alecu, mai ales aia cu petardele.
    Czare, maimuco vai ce ti-a tras-o Moshul! Hi, hi, hi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar prostii cred ca mi-a tras-o Mosu Parsivu ! Cititi pe Plano si o sa intelegeti!! Cei care vor putea! Anonimul de mai sus nu-i in stare sa gadeasca si cu dovleacul lui! El repeta ca ...o maimuta ,da din palme si asteapta ..banana!! Czar

      Ștergere
    2. Si pentru ca Anonimul sa nu mai juiseze ca boul degeaba ,mai dau un raspuns la marlaniile lu Mosu Parsivu pe care maimuta de anonim nu l-a vazut !!Boule !!
      Nikk spunea...
      10 martie 2012, 20:51

      @ Mos Alecu,
      Se pare ca in ultima perioada de timp memoria va cam joaca feste. Pe linga faptul ca ati omis din calcule SOSP-ul ati uitat si de incadrarea majoritatii militarilor in grupe superioare de munca. Mai nou in armata au cam disparut ,, conditiile normale “, foarte putie functii fac obiectul ,, conditiilor deosebite “, majoritatea fiind incadrate in grupa ,, conditii speciale “ si un numar destul de restrans in categoria ,, alte conditii”. Pentru cei cu ,,conditii speciale” ( majoritari in cazul ofiterilor ) procentul de majorare a venitului brut realizat lunar este de 50%. Aveti cunostinta cati civili sunt incadrati in grupa asta de munca. Oare fostii secretari de partid , economistii ,preotii ,juristii si mai stiu eu ce alte categorii de civili, beneficiaza de aceasta incadrare ?
      Deci sa recapitulam :
      - algoritm de calcul favorabil (stagiu complet de cotizare 20 ani);
      - incadrarea in conditii de munca deosebite si pentru majoritatea … speciale (50%);
      - SOSP (fostul OMM) – 10/15/20%.
      Sa aveti toti o seara buna,

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Pentru ,,Mosul Parsivu"- rezulta fara tagada ca esti un prost-care insista si vrea sa ..demonstreze!! Cu atat mai prost !
      Daca nu ai aflat, te informez-dogmaticule, ca civilii aia pe care-i enumeri tu cu dispret, sunt cei care, cum necum, creeaza bunurile materiale (din care te infrupti si tu) creeaza amaratul de buget, din care o felie iti revine si tie !! ACUM AI INTELES PAPAGAL CHIOR !!!!
      Tu in jdemiile de ore pe care le-ai ,,muncit" doar ai Consumat !! Chiar nu iti este RUSINE!!!
      PS. Pentru civilii care trec pe aici ,cu respect ii informez, ca cele mai de sus le-a spus un ofiter-superior!!- Am pus-o si aici pentru a nu se mai obosi maimutoiul de Anonim!!

      Ștergere
    5. Hei, CEZAR!
      Dar Mos Alecu stie ca tu combati la adresa lui pe aici?
      Hmmm.... candva citea acest blog! Acum pe unde o fi?
      Oricum, Mos-u nu se lasa! L-ai mai facut si "Mosu Parsivu"!
      O sa-ti traga Mos-u o tavaleala, de numa-numa!
      O sa rada toate maimucele de tine!

      Ștergere
    6. Aici am avut ,,treaba " mai mult cu Anonimul-jegos ! Lu Mosu Parsivu i-am tras-o acolo unde a pacatuit!! E un nesatul !!Czar

      Ștergere
    7. Mei, mei mare NATARAU Cezar Maimuca asta! Ce mai, gagautza in toata regula. Auzi sa compare mere cu pere...adica cum bine zicea Moshu, pensia maturatorului cu pensia lui Cezar. Dar, poate ca si Maimuca o fi produs inafara de strigatul de "ura la boschetzi", cele "3 petarde" aruncate intr-o balta cu broashte si umplerea zilnica cu aer a sticlei de "Saniutza" din porthart si altceva. Poate ceva praf, ca "securitate", canci!
      Vaz ca dintr-o data Maimuca isi face procese de constiinta cu privire la locul si rolul ei in societatea romaneasca. Foarte bine ca-si pune asemenea intrebari! Daca are probleme in acest sens, sa-si doneze pensia clasei muncitoare!
      PS. Dupa cit esti de analfabet-dovedit de-a lungul timpului si cit ne-ai tot imbirligat cu minciuni pe bloguri (ba ca esti lt.col, ba ca esti col.), nu cred c-ai fost vreodata mai mult decit un pirlit de maiorash, frustrat de ipotenta intelectuala.

      Ștergere
    8. Rolul si locul tau in ..societate ??!! Vai de capul tau ! Nu esti capabil sa intelegi nimic! Inca mai traiesti cu vechile sloganuri....
      Intr-o societate capitalista tu vorbesti de ..locul si rolul tau in societate (un amarastean de pensionar!!)
      Da, hai fa-ne tu o disertatie pe tema ...locul si rolul tau in societatea capitalista !!!....Czar

      Ștergere
    9. Admin zice/Strategia CD al SCMD se dovedeste a fi falita, chiar toxica.
      Am spus si repet: opriti paranoia!
      Mai mult, s-a deschis acum si o alta Cutie, a Pandorei!
      Nu dezvolt subiectul.
      Cine are cap, va pricepe singur!
      Ma rog sa nu am dreptate!
      Admin
      Ai incercat sa intelegi ce vrea sa transmita ? Desigur ca-i prea greu pentru voi, cel putin anonimii de pe aici!! Rugati-l sa va detalieze cu litere mari! Poate poate! Eu am inchis subiectul!

      Ștergere
    10. Cezare, maimuco nu-ti mai place sa-ti zici Zaiber uan? Vezi c-au anuntat astia ploaie pe la voi pe acolo. Nu uita sa-ti iei umbrela ca se moaie chirpicul ala din care ti-e facuta statuia.

      Ștergere
    11. Hooo, cezare, no, ce te ambalasi asa? Orice ai spune, Mos Alecu ti-a tras-o bine de tot.Poti sa latri tu in urma lui cat vrei, oricum nu-i ajungi nici pana la glezna.Te asemeni perfect cu ortacii tai din zoo, dezaxatul, obsedatul si mai nou belicosul din Timisoara.Pe voi, oricat v-ar ocari lumea, tot nu se prinde de soricul vostru.V-ati luat-o si de la Lupus..dar n-aveti rusine, huo, lighioanelor..

      Ștergere
  7. @SnipZAR
    Deci invatamintul ,cercetarea si sanatatea trebuiesc eliminate cit mai rapid.Astia consuma in draci in vreme ce evazionistii si manglitorii din Europa,Dragonul Rosu ,producatorii de cherestea si carburanti se chinuiesc sa scoata tarisoara din rahat.
    SnipZAR,tu esti consilier la 3coceni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu e maimuca de la Circul "3 purici"!

      Ștergere
    2. Mei, mei, mei ...
      Iar au vinit vremurili bune ...
      Rad cu lacrimi! Ma doare burta de atata ras!
      Mei, mei, mei ...
      Sa ne traiasca maimucele!

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Parosule,tu cu cine combati?

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crraaa!Crraaa!Crraaa! Sa traiesti tigrule negru de Hurziceni! Blondelule negru, de ce nu-ti faci tu un blog precum Czar ciumpanzeul unde sa comentezi ce vrea pana ta neagra?

      Ștergere
    2. PS. Si nu-ti mai sterge comentariile dupa ce le postezi, ca mitza care isi ascunde rahatul. Asta daca esti barbat si nu esti un mirtan las.

      Ștergere
  11. Nu te-ai prins Tzugurlane,le las pana ce le citeste prostul caruia ii sunt adresate apoi le sterg.Cand scriu ceva de interes general nu le sterg ,ai inteles Pitecantropus erectus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ham inteles crroncane!!! Cîrrr, cîîîr!!! Crraa, Crraa!!!

      Ștergere
  12. tigri2 spunea...
    11 martie 2012, 14:09

    Din moment ce legile sunt facute pe interes ,si asa au fost si cele anterioare o sa nasca o multime de discutii contradictorii si nemultumirisi L164 a fost facuta prost si actuala lege este proasta[adica nedreapta pentru unii si prea favorizanta pentru altii]Iar cei care au iesit cu Ordonanta 7 nu au beneficiat de toate drepturile prevazute la intrarea tarii in NATO
    Se spunea acolo ca cei disponibilizati vor beneficia de anumite sume ,care sub povara inflatiei au fost ca un fas de balon spart,apoi ca se vor face reconversii sociale etc.Unii s-au chivernisit din asta ,noi nu am mai avut unde muncii si am ajuns datori la banci si umiliti din toate partile.Asistenta medicala pentru militari pensionari gratuita =ioc.Plutonierul a ajuns sa-l bata la fund pe general si sub imboldul piratului chiar sa spuna ca in armata plotonierii au facut totul iar ofiterii doar jucau table ,sah etc.Niste idioti chiar au pus botul la aceste afirmatii.Apoi noi ce sa mai zicem,ne ciondanim intre noi,sindicatul si asociatia pensionarilor-unul hais si altul cea,iar noi ne raspandim in idei contradictorii si nu ne asculta nimeni.Plangem unul pe umerii celuilalt in loc sa punem mana pe bata si sa le dam la capatzana celor ce jefuiesc tara si poporul,doar am cam jurat pentru asta si inca nu ne-am dezis de juramant

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa stam stramb si sa judecam drept:
    Dogaru si Pricina, asa neputinciosi si matusalemici (desi sindicatul este tanar, are doar vreo 3 anisori!...), au creat si dezvoltat un sindicat care, astazi, este cel mai puternic din Romania.
    Cei care se agita in aceste zile si-i vor indepartati din SCMD, in mod logic fac jocul Puterii, Putere care ar dori sa puna laba si pe acest sindicat, dupa ce le-a destabilizat pe celelalte.
    Pe cititorii care nu stiu istoricul blogurilor lui Burcu si lui Neacsu, nu trebuie sa-i mire aceasta ofensiva impotriva lui Pricina si Dogaru, tocmai inaintea unor manifestari stradale anuntate.
    De fiecare data au facut la fel, incercand sa minimalizeze sindicatul si atacand liderii sai, incepand cu prima manifestatie publica a SCMD din 25.10.2010.
    Acesti "prieteni" care isi spun "reformatori" ai SCMD, profita acum si de agitatia acelor sindicalisti mai slabi de inger si oportunisti dintotdeauna, care simt victoria apropiata a SCMD, alaturi de opozitia politica, si care vor sa fie siguri ca vor avea parte si ei de o ciosvarta mai consistenta a eventualelor beneficii (alesi in Parlament, alesi in organele locale ale puterii, etc).
    Unul dintre acesti "bravi" osteni se dovedeste a fi col Tudor (zis Sabiuta, pentru cunoscatori)un veritabil mos Teaca al zilelor noastre, care confunda sindicatul cu regimentul pe care l-a comandat, unul dintre cei care nu pot pricepe ca in materie de conducere politica nu se ridica nici la genunchiul lui Dogaru. Un astfel de om pus in fruntea SCMD nu ar reusi decat sa dezmembreze sindicatul in cateva luni!...
    Omul a inceput sa-si dea arama pe fata, studiati-l pe indelete!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu esti cine banuiesc eu, ma surprinde modul cum ataci pe unii si aperi CD-2Coceni (D&P). Omule, confunzi valorile! Facand din Dogaru si Pricina FUNDAMENTUL de neanlocuit, valorile supreme a tot ce exista, imi aduci cu tristete aminte de Marele Carmaci! Cel putin Ceausescu, si-a dovedit valoarea prin ce a lasat in urma! Cei doi corifei pe care ii aperi (jignind otova pe altii), cu ce se pot lauda? Cu niste MILIARDE lei cheltuite si nici pana azi justificate legal? Cu tone de injuraturi si mizerii la adresa TUTUROR celor care nu le canta in struna? Cu cele mai mari deservicii aduse MILITARILOR PENSIONARI care risca datorita "baloseniei" exprimarilor dogariene, sa capete in OPINIA PUBLICA cel mai mare dusman?? Sa continuam maretele realizari???

      Ștergere
    2. Din cate stim, toate controalele financiare, inclusiv cel de la ANAF, nimeni si nimic nu s-a furat de la SCMD. Aceeasi agitatie, pentru oamenii slabi si cu creier gol, pentru a decredibiliza sindicatul.
      Cei "doi coceni" (ce exprimare impartiala, ce atitudine ocrotitoare pentru bietii sindicalisti, expoatati de doi hapsani Dogaru si Pricina!...) au reusit o performanta de netagaduit: in 3 ani au dezvoltat cel mai puternic sindicat al Romaniei. Este putin? Este mult? Orice "cocean" putea face asta?

      Ștergere
    3. Nu vreau sa monopolizam discutiile, si nici nu tin sa am ultimul cuvant! Nu D&P au fost cine stie ce de capul lor, marile VALORI SINDICALE, marii strategi ori ce altceva ai vrea! Nu, prietene! Raul ivit in viata oamenilor, GANDUL ca-si vor pierde drepturile legal-dobandite, SPERANTA ca pot opri DESFASURAREA evenimentelor, etc.etc. Toate ACESTEA CUMULATE, au facut ca mii de oameni sa se uneasca! In rest ... apa de ploaie!Cu sau fara D&P, tot aia era/este!!! Mai mult,au devenit TOXICI!Exprimarea este corecta! Viitorul va confirma toxicitatea!

      Ștergere
  14. Alo, alo....opriti-va ca rad toti ,,ciumpalacii,, de voi.Noi chir dezbateam o problema serioasa despre SCMD si voi va puneti poalele in cap ca niste tate.A compara activitatea unui militar cu aceea a unui civil e o gresala.Cezare tu ai intrat in sistem pe ,,filiera muncitoreasca,,?...ca nu prea iubesti meseria asta si esti cam saracut cu duhul.Din pacate si armata cu uscaturile ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca Maimuca stie ce-i aia filiera! El cunoaste numai notiunea de tarod, scula cu care se pare ca a fost ghintuit de fostii lui sefi. Dupa cum observi, n-a fost ghintuit prea bine. Deh, materialul de slaba calitate- asta ca sa nu zic altfel sa se supere Maimuca.

      Ștergere
  15. SCMD daca doreste sa fie credibil ar trebui sa-si clarifice doleantele,ei cer anumite reformulari si reveniri la vechile legi dar s-au consultat cu marea masa a militarilor pensionari sau pun mai presus interesele unora prin incalcarea intereselor altora.Sunt mult mai putini cei carora le-au scazut pensiilesi eu sunt de acord sa ramana cu vechile sume dar atunci sa nu ceara revenirea la L164 care pe majoritatea ii dezavantajeaza,care ar fi solutia logica pentru cei iesiti inainte de termensi care au fost fortuiti sa iasa pentru a inlesni intrarea Romaniei in NATO si UE.Chestia este ca varfurile SCMD cer sacrificarea celor multi in favoarea lor[ "cateva catimi %]ori asa ceva nu se face si se naste moarta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde scoti aceste concluzii, muica? Din putul gandirii?
      De unde si pana unde SCMD cere sacrificarea celor multi?
      Tu chiar crezi ca vei ramane cu pensia umflata de Oprea daca va fi dependenta de punctul de pensie?

      Ștergere
    2. N-ai ce-i face. Asa e ti grish2, crrroncan cu minte de mirtan.

      Ștergere
    3. Daaa! Precizeaaza tu obiectivele SS.CMD !

      Ștergere
  16. De la intai aprilie punctul de pensie va fi 15 lei,iar soldele militarilor incepand de la 3000 de euro(pt gradul de sg.maj)
    Dogaru dixit

    RăspundețiȘtergere
  17. zice un tembel anonim:

    "Dogaru si Pricina, asa neputinciosi si matusalemici (desi sindicatul este tanar, are doar vreo 3 anisori!...), au creat si dezvoltat un sindicat care, astazi, este CEL MAI PUTERNIC din Romania."

    Hai sa mori tu!....ca e cel mai "PUTERNIC"
    "Da halatul...halatul cat costa??" zicea un coleg de camera de-al tau
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleonule ma faci sa-mi schimb parerea despre tine.

      Ștergere
  18. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uita-te la tine: negru, mic, urit si ciumpalac. Cit depre dobitoc, daca ma uit la poza aia pe care o afisezi, cu siguranta tu faci parte din aceasta categorie.
      Iti mai aduci aminte cind erai chioshcar si ciori deai din eugeniile camarazilor? Nu le-ai povestit baietzilor de pe aici cum te gudurai pe linga Nicu stii tu care (Dumnezeu sa-l ierte) ca un adevarat cotoi. Acu o faci pe-a fata mare si fudula si cu c..ul ros de s...la. Ce bine ti-ar prinde Legea Lustratiei sa-ti lustruiasca nitzel blana aia rapanoasa.

      Ștergere
  19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  20. Strategia CD al SCMD se dovedeste a fi falita, chiar toxica.
    Am spus si repet: opriti paranoia!

    RăspundețiȘtergere
  21. @tigri2
    Precizeaza cu cine te certi.Ori esti in ceata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se cearta si el de unul singur ca nu-l baga in seama nici mushtele verzi..

      Ștergere
    2. Mei,lunile februarie si martie sunt lunile in care mirtanii intra in calduri, miorlaie si fac ca toti dracii. Asa ca-i de inteles comportamentul mirtanului nostru...

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. T2 -te rog eu sterge asta ! Nu merita atata ,,atentie" ipochimenul!Sniper one

      Ștergere
  22. Sa ridem cu (de) amicul nostru blanos:

    tigri2 spunea...
    11 martie 2012, 19:47

    Mai mosule (Alecu);
    1.Am intervenit in apararea prietenului Cezar deoarece/fiindca l-ai facut prost;
    2.intre noi a fost o raca mai veche datorata arogantei tale;
    3.Am sters doar cuvintele injurioase si nelalocul lor adresate unor"niste";
    4.Parerile mele sunt cam aceleasi de prin 2006 de cand tot scriu pe 'bloage'pot fi usor accesate si nu sunt sub anonimat;
    5.Daca avem aceleasi pareri[sau coincid] eu nu ma dezic de ele chiar daca in particular ne contram -unde ai dreptate doar n-o sa fac precum Antena 3 cu PDLul,vorba aia "ce-i al tau este pus de-o lature si invelit cu brusture"
    ^.Cu tine prefer sa nu ma cert fiindca esti baiat 'citit'si "dus la biserica"mai degraba ma cert cu fostul meu coleg de generatie care se da anonim [deoarece ii este rusine de inculura ce-o emana]si care "musca"si el de unde poate si arunca cu cuvinte dezlanate ca altceva nu are in gamalie.
    O zi buna la toata lumea si te contrasalut.Cand spui corect ma inclin in fata spuselor tale nu in fata ta

    RăspundețiȘtergere
  23. Hopaaaaa! Ole, Ole! ...
    Tablitele nu mai e ...
    =====================
    Întrebarea dvs. asupra "plăcuţelor daco-gete" îşi găseşte un prim răspuns chiar pe situl www.dacia.org , articole/Rom : „Se fură ca în codru la Institutul de Arheologie ?". Vă pot spune că în anul 1875 cu ocazia construirii castelului Peleş din Poina Văcăria, Sinaia, s-a
    descoperit un tezaur de aur compus din mai multe tablete de aur scrise în relief şi alte obiecte de aur. Din ignoranţă sau din.... tezaurul a fost cedat de guvernul procarlist Lascăr Catargiu, lui Carol I. Acesta, în mare taină , decide să le topească şi cu banii obţinuţi pe aur să-şi continuie ridicarea castelului. S-au efectuat însă nişte copii în plumbla ofabrică de cuie din Sinaia. Am înţeles că unele copii au ajuns la prof. Nicolaescu-Plopşor.

    În 1978 a fost trimis la Muzeul Mânăstirii din Sinaia cercetătorul stiinţific M.Dogaru de la Institutul de Studii istorice şi Politice care se pare că a luat de acolo două tăbliţe conţinând această scriere dacică. Ce a făcut el cu ele nu am aflat.

    În salutara lucrare a lui Dan Romalo, "Cronică apocrifă pe plăci de plumb", premiată de Societatea "Dacia Revival" vedem fotografiate, şi publicate, împreună cu o încercare de descifrare aceste uimitoare "plăcuţe de plumb", tăinuite atât de suspect în beciurile Institutului de Arheologie din Bucureşti şi taxate (de incapacitatea sau de frustrarea unor cercetători care îşi văd ameninţate mai vechile lor teorii!) drept… falsuri. Cele 79 de extraordinare "falsuri" sunt, în realitate copiile în plumb, foarte îngrijit realizate, după nişte originale care – ne asigură inginerul Romalo – nu puteau fi decât din aur, cu o tehnologie pe cât de originală, pe atât de dificilă, reclamând un înalt nivel de pricepere mesteşugărească. (Am reprodus fotografiile acestora, cu acorul autorului cărţii, pe site-ul www.dacia.org unde le pot consulta toţi utilizatorii de computer).
    ===========================
    Noi nu suntem urmasii Romei! ,
    Un Interviu cu Prof.dr. Napoleon Savescu
    =====================================
    Problema/cestiunea dracului: Citez:
    "În 1978 a fost trimis la Muzeul Mânăstirii din Sinaia cercetătorul stiinţific M.Dogaru de la Institutul de Studii istorice şi Politice care se pare că a luat de acolo două tăbliţe conţinând această scriere dacică. Ce a făcut el cu ele nu am aflat."
    Cin'sa fie? Cin'sa fie cercetatorul stiintific M.Dogaru ??????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sefu ce ai cu Dogaru? Poate o fi vrut omul sa invetze limba daca, ca aia comunista, de lemn o stie si-acum. Bine ca nu fura tablitzele de la Tartaria, ca pe ele sunt gravate semnele onomatopeice dupa care "vorbeshte" (gesticuleaza mai mult) Czar Maimucles.

      Ștergere
    2. M.Dogaru stie!
      =============
      Concluzia concluziilor:
      Scmd-isti, luati aminte si bagati bine la cap:
      Ciordeala in Tara Romaneasca, are vechime istorica!
      Q.E.D.

      Ștergere
    3. Ei da ! Ne mai faceam probleme de niste cotizatii, platite de niste fraieri!! Sniper one

      Ștergere
  24. @SniZAR,
    daca nu-s banii tai,ce te...doare capul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da la fraieri le-a luat banii! Nicio problema ! Tupeistul insa se foloseste in masinatiunile lui de numele intregului corp de pensionari ! Cu tupeu!! Sniper one

      Ștergere
  25. Sa ridem cu Lolek-Chigri2 si Bolek-Czar Maimucles!
    "tigri2Mar 11, 2012 10:52 AM

    Cezare ai sesizat ca pretenarul tau de la Severin ne-a marcat cu rosu ca sa vada adversarul in caz ca ne dam anonimi.Carcotas nea Puscarie.
    Răspundeţi
    Răspunsuri

    CEZARMar 11, 2012 11:16 AM

    Daaa !! De mult timp pactica metoda!!
    Răspundeţi

    CEZARMar 11, 2012 11:16 AM

    er; practica"

    Ha, ha, ha! Bei cei 2 pui de gugushtiuc: cind postezi logat, data si numele sub care postezi apar cu rosu. Asa este setata platforma blogger si mai mult, am observat ca si goagalul are ceva probleme.
    Prin prostiile din ce in ce mai mari pe care le postati zilnic, i-ati depasit cu mult pe cei din "cascadorii risului" oricare ar fi acestia. Tocmai de aceea ramineti in marea noastra familie de acilea ca sa ne mai si ridem din cind in cind. Stiti voi...risul face bine la sanatati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ..si de ce nu apre la toti? Ex. Dragos mai jos?? Sniper one

      Ștergere
    2. ....,,area noastra familie de acilea ca sa ne mai si ridem din cind in cind. Stiti voi...risul face bine la sanatati!
      Daaa, NE MAI SI RADEM !! S.One

      Ștergere
    3. Maimuco, numai tu vezi "rosu" cind postezi(in fata ochilor), ceilalti postaci nu "te vad" colorat. Asa functioneaza platforma "blogger". Ce dracu esti asa greu de cap?
      Adica pentru tine mei Greuceanu: cind postezi, tu vei apare aici pe blog, cu numele si data de culoare rosie. Ceilalti te vor vedea tot "verde" maimuco! Acu ai inteles? Oricum nu-ti fa probleme ca oricum, dupa stilul vostru caracteristic de shobolani, aveti o "amprenta" inconfundabila...

      Ștergere
    4. Ba Dhesteptule ,dar T-2 cum de m-a vazut ca-s dat cu vopsea?

      Ștergere
    5. Maimuco, nu te-a vazut, te-a mirosit, ca lasi asa in urma ta un puternic miros de sconx. Oricum voi doi va recunoasteti de atita vreme de cind va mirositi sub coada unul pe altul.

      Ștergere
    6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Domnului Anonim Mar 11, 2012 08:36 AM.......Domnule, cele toate controalele de care afirmati au fost doua. Cel efecutat de echipa de control stabilita de Comitetul Director, pentru perioada de la infiintatea sindicatului pana la data de 30.11.2010, care a depistat cheltuieli nejustificate, inoportune si negale si controlul ulterior al ANAF.
    Primul control de care vorbiti a fost unul de tip integral (Ce inseamna?. A se vede legislatia referitoare la verificari si contoale financiare), si au fost depistate disfunctiile.
    ANAF, executand o verificare ulterioara, a citit si a analizat Raportul de control al echipei si neavand obiectii pentru ca aspectele ce-i interesa au fost constatate si analizate, pentru care s-au propus si masurile legale de remediere si implementare a recomandarilor, nu a avut ce sa consemneze. Trebuie spus ca, ANAF a verificat si perioada ce a urmat dupa efectuarea controlului, etapa in care nu au fost constatate disfunctii imputabile celor care au fost incadrati in Depatramentul financiar dupa efectuarea controlului.
    Referitor la remedierea celor constatate, ar fi trebuit Domnule Anonim, ca Dvs, toti sindicalistii, si toti presedintii de filiale sa hotarati ce se va face mai departe, legat fie de recuperarea pagubelor, fie de nerecuperarea lor. Ori, hotararea a fost luata la CNR. O cunoasteti. Ca Dvs, spuneti sa nu s-a intamplat nimic, este Ok. Va recomand sa lecturati Raportul si sa ganditi singur daca banii Dvs. au fost cheltuiti eficient .
    Dvs, jigniti ca si Dl.Dogaru sindicalistii. De ce?. Oricum este explicabil pentru ca sunteti un, Anonim lipsit de curaj.
    Vedeti, aceasta atitudine supara sindicalistii, si-i face sa plece din sindicat, jignirile unora ca Dvs, si Dl.Dogaru.
    Spuneti ca “au reusit o performanta de netagaduit: in 3 ani au dezvoltat cel mai puternic sindicat al Romaniei.”. Am spus-o si o repet: ASA ESTE, ESTE MERITUL DOMNIILOR LOR SI TOT RESPECTUL PENTRU ACEASTA. Dar acesta nu le da dreptul sa jigneasca si sa nu accepte consiliera, mai ales cand derapajele domniilor lor evolueaza. Si ulterior, numai "Dumnealor fondatorii" fara noi cei multi nu ar fi facut nimic. Toate acestea aduc deservicii sindicalistului si sindicatului. Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragos,
      Tu nu realizezi cu cine vorbesti ? Acel anonim iti este cunoscut foarte bine . Este acelasi care se lua si de Mine si de Ana Winzer, si de Elena si de Monac si de Pricop si se ia acuma si de Tudor. Coada de topor a sindicatului, lasul din spatele usilor, cel care musca pe la spate si fuge. Vorbeste de controlul ANAF pe care l-au facut probabi fostii colegi ai unui individ din conducerea sindicatului. Intrebarea este ce a cautat ANAF la sindicat, de vreme ce sindicatul nu are fonduri bugetare si nu desfasoara activitati comerciale? Sau nu este asa ? Cum au acceptat acest control daca nu era legal? Sunt multe cusaturi cu ata alba prin zona asta. In ceea ce priveste " cel mai puternic sindicat " nici nu mai merita discutat. Daca ei considera ca un sindicat care de la 20000 de oameni coboara la 10000 este cel mai puternic numai pentru ca seful acestuia se suie pe o tribuna , strica cu ochii iesiti din orbite jos Basescu si cere partidelor politice sa tina seama de opuinia lui, atunci tara asta isi merita conducatorii. Acest sindicat are sanse sa devina un sindicat puternic atata vreme cat va urmari interesele sindicalistilor , nu interesele personale ale unuia sau altuia, orgoliile si frustrarile unora care au comandat doar mici si bere si acuma vor sa comande armate si societati civice, atata vreme cat va fi organizat si condus democratic nu dupa ureche. Dar daca va continua sa ramana asa, se va intoarce la 1000-2000 de oameni. Iar puterea unui sindicat, ca al oricarei organizatii sta in oamenii care o compun. Ramanand doar cu pupincuristii va deveni foarte "puternic". Lauda-ma gura !

      Ștergere
    2. Domnule Dragos
      In privinta respectarii legislatiei fiscale am mai postat pe vremuri.
      Este interesant de vazut/postat Raportul de inspectie fiscala.
      Verificind pe www.mfinante.ro sectiunea AGENTI ECONOMICI/informatii fiscale si bilanturi(dreapta spre mijlocul paginii pt CUI 26096263)reiese ca pt. 2010 nu sint declarate obligatiile/veniturile celor 6(personal pentru AFSP) si nici contributiile pt. CAS si nici CASS - angajat si angajator(asimilati acestora) cf. C.F. - L571/2003.
      Este de asemenea interesant de vazut cum a fost repartizat
      rezultatul ex./profitul pentru 2010(392.305 lei) de cine si in ce conditii a fost aprobat.
      Pt. 2012, referitor la ex. financiar 2011, cind/cine/unde dezbate, aproba si declara situatia financiara(bilantul)?
      Pina la 30.04.2012 acesta trebuie depus la Adm. Fin.
      Intrebari multe, raspunsuri putine sau deloc.
      Un ultim semn de intrebare: veniturile din administrarea paginilor de internet or fi fost inregistrate la sindicat sau "pe persoana fizica"?
      Tuturor, cu stima.

      Ștergere
  28. "...in 3 ani au dezvoltat cel mai puternic sindicat al Romaniei..."
    Din ce punct de vedere e cel mai puternic sindicat al Romaniei ?
    Numeric ? Al nivelului vocal ? Al rezultatelor obtinute ? Al marimii cotizatiilor ?...............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai sigur -TOOOOTI PENS> MILITARI + CVILII -nu asa zice tupeistul si papagalii juseaza?!!

      Ștergere
    2. Este treaba voastra sa credeti ce vreti dar a spus-o Basescu, cu gurita lui: Dogaru si CNSC (care este tot rezultatul lui) este acea parte a societatii civile care mai deranjeaza puterea. A mai pronuntat Base nume de alti sindicalisti, federatii, confederatii sindicale? Nu.
      Concluzia este logica - in afara de USL, SCMD si aliatii sai sunt principala sperietoare a celor de la Putere. Deci SCMD este cel mai tare sindicat al momentului.QED.

      Ștergere
    3. AnonimMar 12, 2012 02:15 AM
      Ar mai trebui sa te si credem. Sa-ti cer un link, ceva...nu e cazul ca nu ai.

      Ștergere
    4. Dupa o analiza pro funda am ajuns intr-adevar la concluzia ca Dogaru e cel mai tare. Imi cer scuze pt. ce-am postat mai devreme!

      Ștergere
    5. FOOOOARTE BINE ! Pupa-l in partile dorsale sa-l faci si cel mai ...fericit!Sniper one

      Ștergere
    6. Sniper one, sa sufli intregului popor ugandez in burlan! Asta asa ca sa ni se duca funinginea...

      Ștergere
    7. El Comandante - te-ai enervat !?? Strica tenul !! Sniper one

      Ștergere
    8. El Comandante - te-ai enervat !?? Strica tenul !! Sniper one

      Ștergere
  29. Smecherie electorala, sau dileala de primavara:
    ====================
    În Mehedinţi cu doar trei luni înainte de alegeri are loc un fenomen ciudat ,creşte numărul cererilor pentru viza de flotant . În comuna Rogova, 104 persoane au solicitat viza de stabilire a reşedinţei

    Sute de mehedinţeni au migrat suspect dintr-o localitate în alta în ultimele trei săptămâni. Este vorba de foarte mulţi oameni care au mers la serviciile de evidenţă a persoanelor şi au cerut viză de flotant, cu trei luni înainte de alegeri.

    Cei care-au înregistrat la noile domicilii consideră că sunt suspect de mulţi. Ei spun că unii au venit la înregistrare doar cu cartea de identitate şi actul de spaţiu, dar fără cei care ar fi trebuit să dea semnătură că-i vor găzdui de acum înainte. Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Vânju Mare a fost pur şi simplu asaltat în ultima săptămână.

    În Mehedinţi, foarte mulţi solicitanţi de viză de flotant au optat pentru comuna Rogova. „104 oameni au solicitat viză la Rogova, în ultima perioadă”, a spus Emanoil Badea, director executiv la Direcţia Publică Comunitară Mehedinţi.

    Edilul comunei susţine că nu ştie nimic şi că nu are nicio legătură cu solicitarea acestora de a locui la Rogova. „Poate că sunt cetăţeni ai comunei, care au venit la părinţi să-şi facă flotant, nu e treaba mea, nu e problema mea, nu sunt aduşi de mine, pot să fie aduşi de adversari, nu mă deranjează că au venit 104 persoane, ce pot să le fac eu”, a declarat Ion Balaure, primarul comunei Rogova.

    Persoanele care au cerut viză de flotant până în ziua de 10 martie vor mai putea vota la noile reşedinţe. Cei care vor să se mute după această dată, vor vota la domiciliul la care au fost înregistraţi înainte de această dată.
    =====================
    Are cineva vreo explicatiune?
    Oficial, nu ezista!

    RăspundețiȘtergere
  30. Habar n-am cine e primarul din Rogova.
    Zice domn primare:
    ".... nu e problema mea, nu sunt aduşi de mine, pot să fie aduşi de adversari, nu mă deranjează"

    Eu intreb doar:Si daca au fost adusi de prieteni???
    Ce mai super curve.....
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  31. dupa cat e primarul de linistit stie el ce stie
    DC

    RăspundețiȘtergere
  32. Sindicatul lucratorilor din Kaufland, alaturi de noi

    Cu satisfactie anuntam pe toti cei interesati, ca miscarea noastra a patruns si in mediul privat.
    Pe data de 6 martie a.c., Sindicatul Lucratorilor din Kaufland Romania SCS, presedinte dl. Daniel Rosioru, a semnat protocolul de colaborare cu SCMD. De asemenea, a fost semnata si adeziunea la programul in 12 puncte numit PLATFORMA CIVICA, devenind astfel membru al Consiliului National al Societatii Civile (CNSC).
    Ii atentionam pe toti lucratorii din mediul privat ca, in conditiile distrugerii miscarii sindicale, prin aberanta Lege a dialogului social, ACEASTA ESTE CALEA!
    Ii asteptam!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    ==============================
    Oare nu-i prea mare palaria pt. Dogaru???
    Oricum pe noi "ne-a rezolvat"!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. „Cauza militarilor, cauza lui Trosca si Cotuna, este aparata de aliatii nostri, revolutionarii Timisoarei, Pitestilor, Brasovului si Capitalei!
    Ii salutam cu deviza noastra, tradusa in limba pamantului:

    “Onoare si Patrie. Vai de cei invinsi”!

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU
    12.03.2012

    Oare de ce ii saluta cu deviza tradusa ? Asa parere proasta are Dogaru despre aliatii lui sau stie el ceva despre cei cu care se pupa ?

    RăspundețiȘtergere
  34. Sa vedem ce spune GOOGLE despre ultimul aliat dogarian:

    SINDICATUL LUCRATORILOR DIN S.C. KAUFLAND ROMANIA S.C.S
    Judet: Prahova
    Oras: Ploiesti
    Adresa: ***ASCUNSA***
    Cod Postal: ***ASCUNS***
    Telefon:***ASCUNS***
    Fax:***ASCUNS***
    Pentru a vedea campurile Ascunse trebuie sa platesti.
    Datele de contact sunt gratis doar pentru firme active nu si pentru Firmele radiate sau PFA-uri sau profesii liberale.
    Pentru a plati apasa aici

    Cod Unic de Identificare: 26597590
    Nr. Registrul Comertului: -/-/-
    Stare societate : INREGISTRAT din data 03 Martie 2010
    Anul infiintarii : 2010

    Pare firma "serioasa". Ma contrazice cineva ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vedeti raspunsul dat dlui Dragos (AnonimMar 14, 2012 05:46 AM)
      Pe www.mfinante.ro sectiunea AGENTI ECONOMICI/informatii fiscale si bilanturi(dreapta spre mijlocul paginii pt CUI .... gasiti citeva informatii fiscale depre orice agent economic.
      Este un sindicat infiintat in 2010. Va depune primul bilant/situatie financiara pina la 30.04.2011.

      Ștergere
    2. Erata: A depus probabil primul bilant in 2011.

      Ștergere
  35. Sindicatul lucratorilor din Kaufland ???Am auzit de sindicatul fetelor meseriase pe cand sindicatul betivilor ca-s mult mai multi sau sindicatul prostilor?Noroc ca la intrarea partidelor in parlament s-a introdus prag ca ar fi intrat toate scarile de bloc din Ferentari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha,ha,ha,ha..hi.hi,hi..........ETC sniper one

      Ștergere
    2. Ce va mai mirati atit? Nu stiati ca eu, impreuna cu frac-miu Cezar, precum si cu ceilalti membri ai familiei am hotarit sa infiintam sindicatul maimucelor de la zoo?

      Ștergere
  36. Ai dreptul sa faci parte din mai multe sindicate?Eu stiam ca tu esti leader la sindicatul idiotilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti invitatul nostru. E loc destul si pentru tine.

      Ștergere
    2. La loc comanda! Am vorbit cu seful tau. Nu-i de acord sa te primim. Cica sa primim pe orisicine, insa nu asa prostani ca tine!

      Ștergere
    3. Fratilor !!lasati dracului gluma ,e jaleeee mareI
      Iar i-a bagat Cezar-Patrik in ,,tacere radio" pe astia de pe infom. Sariti cu apa si aer ca se ducbaaaaaaaaaa.......Ochila

      Ștergere
  37. Vedeti ce inseamna un dresaj bun la Czar? Ce inseamna o pregatire pisicologica si de lupta de nota 10? Bravos maimucei si antrenorilor sai care au reusit sa faca o adevarata profesionista din ea!
    Cezare nu uita ca te sus tinem si te iubim! Din nou la zoo vreau sa te-ntilnim.

    RăspundețiȘtergere
  38. Distinse domnule coleg,


    Imi face o deosebita placere de a va transmite cele mai bune ganduri, dar un eveniment important ma obliga sa va transmit un e-mail CU RUGAMINTEA DE A-L TRANSMITE MAI DEPARTE PENTRU A FI CUNOSCUT DE TOTI MILITARII IN REZERVA.
    Despre ce este vorba:
    ANCMRR a elaborat un "Mesaj al Biroului Permanent Central", pentru a fi transmis tuturor filialelor sale.
    ACEST MESAJ ESTE LAUDATIV, AUTOFLAGELANT SI MULTUMIT DE ACTIVITATEA SA LA ADRESA APARARII DREPTURILOR SI IMAGINII REZERVISTILOR.
    In calitate de Vicepresedinte al Filialei Sector 5, impreuna cu colegii mei am hotarat sa elaboram un protest pentru a se produce schimbarea imaginii ANCMRR, parasirea de catre cei care sunt obedienti UNPR a acesteia si stabilirea unei platforme alaturi de toate fortele ce apara Armata de rezerva.
    Mi-am asumat responsabilitatea elaborarii (desi unii din membrii Biroului Filialei au ezitat si s-au ferit sa aprobe un asemenea demers), si l-am prezentat in Adunarea Generala a Filialei sectorului 5. Documentul a fost aprobat cu majoritate de voturi 181 pentru, din 188 de participanti.
    Ca urmare a cozilor de topor, conducerea ANCMRR s-a panicat, a intrat in vrie si ....AM FOST CHEMATI INCORPORE, pentru a renunta si,...a fi fortati (subsemnatul singur) la acest protest.
    Intrucat acum actionez independent, VA ROG SA PLASATI ACEST APEL-PROTEST PT CA TOTI MILITARII IN REZERVA SA SE SOLIDARIZEZE PENTRU A-I DA JOS PE OBEDIENTII MINISTRULUI APARARII SI AI UNPR-ului.
    IN SPIRITUL relatiilor deosebite dintre noi, rog sa primiti cele mai sincere urari de bine.
    Cu multumiri anbticipate,

    Assistant Professor Brigadier General (ret) Ph.D. Florea SURDU

    Mobile Phone: 00-40722.380.068

    RăspundețiȘtergere
  39. Moshu asta "Assistant Professor Brigadier General (ret) Ph.D. Florea SURDU" e senil rau de tot.S-o fi "autoflagelat" tare la viata lui,ca n-are toate "tziglele pe casa" Acum domnu' assist profess...brigadier general(ret) doar se "autoflatuleaza" hi,hi ce haios e gagiu cu "ss-urile" lui.
    semnat
    Brigadier Generallissim
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nasoala treaba! Gata ,astia de pe infom. si-au dat duhul .Puteti merge sa le luati cizmele si ..pistoalele ca oricum nu mai au nevoie ! Zamolxis sa fie cu ei! Ochila

      Ștergere
    2. Vedeti ce inseamna un dresaj bun la Czar? Ce inseamna o pregatire pisicologica si de lupta de nota 10? Bravos maimucei si antrenorilor sai care au reusit sa faca o adevarata profesionista din ea!
      Cezare nu uita ca te sustinem si te iubim !!! C.O.R

      Ștergere
    3. Pentru prima data si intias oara sint de acord cu tine.

      Ștergere
  40. Acelasi fuhrer, doua ore diferite:

    08.03.2012
    Comunicat privind mitingul SCMD din 14 martie a.c.
    „Va rugam sa faceti mobilizare generala printre prieteni si membri de familie, pentru a fi prezenti, incepand cu orele 11.00 la miting.”

    13.03.2012
    In atentia mass media
    „Adunarea incepe la orele 12.00, in Piata Eroilor, respectiv platoul din fata Academiei Militare.”
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. P.S.
      Sper sa nu-mi spuna cineva ca pentru "elita armatei" trebuie doua ore diferite (la ora 11.00 incepe mitingul iar la ora 12.00 incepe adunarea).

      Ștergere
    2. Stelica, nu fi carcotas!
      Problema e sa vina oaminii!
      Oricum, din cei 500.000, tot se vor aduna 20-30.000!
      Iara daca nu si nu... s-au vandut toti, in frunte cu Tudor!

      Ștergere
    3. @ Stelian - Pe Armya ,Helen... vrea ceva de la dvs.. Sniper one!!

      Ștergere
    4. @Sniper one
      Multumesc de atentionare.

      Ștergere
  41. Coloneii dogarieni in lupta cu gramatica (cu gramatica tarii pentru care ei isi dau si viata, mai putin bacalaureatul)):

    „Membrii Biroului Operativ nominalizati mai sus ,va pregati in scris si va depune la Secretariat ,documentele cu problemele specifice ,”

    PRESEDINTELE SCMD –FILIALA 1 PITESTI ,
    Colonel ,Victor Popescu
    sâmbătă, 10 martie 2012

    RăspundețiȘtergere
  42. Bun!!! Daca uni-s dogarieni, alti-s librici acarieni! Vezi Stelian, Curleon si Czar-Maimucles-Sniper uan!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba boule - sa-mi arati si mie,, animalul"-libric acarian !!

      Ștergere
    2. Baaaa, desi mi-e sila sa-ti raspund bou e fiu lu ma-ta care e vaca de prasila!!

      Ștergere
  43. si inca una tareeee…de la limbricul sef ca doar e "cult" si are "studii" ce p(an)a mea

    “Maine, 14.03.2012, SCMD organizeaza o adunare de protest fata de discreditarea justitiei, executiile silite la care sunt supusi rezervistii militari”
    Cu speranta unei relatari cat mai fidele,

    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Doamne fereste de executiile silite,eu credeam ca se numesc executari ca altfel asta,dogarelu o fi vrand sa ne impuste??
    Don Corleone
    PS acu' tot eu sunt vinovat de ce spune analfabetul ala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....problema e ca dupa ce scrie limbricul sef textul,acesta mai trece prin 2-3 maini,cel putin pe la ranciogu trece sigur(ca el posteaza-dogaru e varza cu PC-urile)Ce dreak acolo toti sunt tampiti?(elena ce dor imi e de tineeee!!!)
      Don Corleone

      Ștergere
    2. Tu nu esti vinovat ca ma-ta te-a ouat prost...Tac-tu!

      Ștergere
    3. sa-i lasam pe altii fara "interesuri" sa vada cine-i prostul
      prostule anonim,ca daca postez eu anonim dreak te-a luat,dar eu nu sunt rama ca tine

      Ștergere
    4. adica "râma" sa nu crezi cumva altceva la cat esti de prostanac
      Ca nu esti nici margarina nici de pus in tablou esti doar cu diacritice prostovane

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri