Google Translate

joi, 12 aprilie 2012

CD al SCMD intre prostie si autodenunt! Încotro SCMD ?


Continuăm seria telenovelei de mare succes „SCMD-eu te-am făcut, eu te distrug” cu prezentarea Comunicatului din data de 08.04.2012,şi a altor documente de importanţă strategică pentru mersul către Parlament. Apropo de parlament, să nu uităm că acest sindicat a apărut în urma Legii 329 care a extras din funcţiile de mici funcţionari ai unor Parlamentari pe cei doi şefi din fruntea sindicatului.

În mod normal ar trebui să mulţumim lui Boc pentru această lege care a dat ocazia celor două minţi din fruntea SCMD să se reorienteze spre înfiinţarea unui sindicat care să le apere drepturile pierdute şi să le asigure întoarcerea în parlament, dar nu ca simpli consilieri ci ca titulari de post în scaunele din Casa Poporului. Pe cuvântul meu dacă nu recomand la modul cel mai serios tuturor, admiratori sau nu , să îi voteze pe cei doi dacă vor găsi un şef de partid suficient de disperat încât să îi pună pe listele lor la alegerile parlamentare sau dacă vor candida independent, ceea ce este mai puţin probabil.

Cum, sindicatul nu îl mai pot transforma în partid, că doar au apucat să se jure că nu vor face asta după ce domnul Petrescu le-a sesizat încă de acum 2 ani intenţia, mai rămâne varianta transformării CNSC în trambulină sau găsirea unui partid cât de mic, care să le respecte doleanţele, aşa cum spunea chiar domnul Dogaru acum nici o lună.

În fine, să mergem mai departe. După ce am văzut cum e cu punctul doi din Comunicatul mai sus amintit, să mergem pe firul evenimentului pentru că este suculent.
La punctul 4 auzim că

Mai mai să îmi dea lacrimile. Deci iată că domnii din CD răspund propunerilor filialelor şi îşi însuşesc iniţiativele bune . Acesta era mesajul .. mesajului. De fapt era vorba de scrisoarea trimisă de filiala Piteşti domnului Dobriţoiu, scrisoare prezentată pe blogul filialei, care a căpătat şi un răspuns din partea domnului Dobriţoiu, care este candidatul USL la funcţia de Ministru al Apărării. În răspunsul său, să ne amintim, domnul Dobriţoiu spunea că ar dori ca astfel de mesaje să vină şi de la alte filiale şi chiar de la conducerea sindicatului.

Ei bine, problema din câte îl cunosc eu, l-a cam iritat pe domnul Dogaru. Dânsul nu suportă ca altcineva să îi ia caimacul. Iniţiativa lui Popescu de la Piteşti risca să devină o întrebare jenantă, gen „de ce conducerea sindicatului nu se implică mai mult în această direcţie , de vreme ce viitorul –poate- ministru al apărării cere colaborare la nivel central ? Şi atunci, ca să taie alte legături şi ca să liniştească boborul se aminteşte în comunicat că CD a răspuns pozitiv solicitării Filialei 1 Piteşti. Dar solicitării domnului Dobriţoiu s-a răspuns ? Despre asta nu spune nimic domnul Dogaru pentru că nu doreşte, deşi când este întrebat spune că a demarat discuţiile între conducerea CNSC şi USL. Despre această discuţie, într-un viitor episod, pentru că merită un capitol aparte.
Sper să nu uit.

Deci din acest moment filialele să stea liniştite, să nu mai contacteze pe nimeni, situaţia se află sub control, CD a luat problema în mână şi o va rezolva,ca să nu mai spun că ceea ce promite sau afirmă în acel punct este pur şi simplu aiureală. Deci domnul Dogaru se laudă că va introduce în proiectul de guvernare al USL unele probleme privind principiul neretroactivităţii legii.

Domnule Dogaru:
1. acest principiu deja există atât în lege , cât şi în programul de guvernare al USL. Mai citiţi şi dvs şi alte documente nu numai scenariile lui Pricină. Credeţi că dacă promiteţi abureli de genul acesta v-aţi scos? Hai să fim serioşi, este ridicol ce aţi spus acolo.

2. Dumneavoastră nu aveţi încă contacte cu conducerea USL, doar vă lăudaţi pe la toate colţurile că faceţi şi dregeţi în numele unei structuri alta decât sindicatul pe care l-aţi părăsit practic, pentru că filialele nu doresc transformarea acestuia în rampa de lansare a dumneavoastră către fotoliile de parlamentar.

3. Dumneavoastră nu doriţi cooperarea cu USL, sau mai bine zis nu mai doriţi cooperarea cu USL, a spus-o domnul Pricină la CNR când a afirmat că USL nu are nici o şansă, aţi spus-o dumneavoastră când aţi spus că dacă nici unul din partidele mari nu vă îndeplineşte pretenţiile, sunteţi gata să încheiaţi convenţie cu orice partid, cât de mic, care vă satisface cererile.

4. Aşa că nu mai tot vorbiţi despre discuţiile dumneavoastră cu USL indiferent de pe ce funcţie sau despre introducerea unor puncte în programul de guvernare al USL că nu vă crede nimeni oricum . Dumneavoastră doar mimaţi aceste discuţii şi veţi merge –dacă vor fi demarate vreodată aceste discuţii – cu pretenţii pe care nimeni nu le va acceptă, ceva gen parlament unicameral, pentru a vă plânge apoi că USL nu a ţinut cont de propunerile SCMD sau CNSC. Şi apropo de asta, este cazul să vă gândiţi în ce direcţie o luaţi, oricăcă - oricăcă. Aveţi fundul prea mare pentru a sta cu el între două luntrii. Să nu cădeţi în apă.

Mergem mai departe la punctul 5 al comunicatului care face deliciul cititorilor, este capodopera sau vârful coloanei infinitului prostiei. Să vedem ce spune :


Rămâi mut. Citesc, recitesc şi nu pot crede că cineva poate fi atât de lipsit de logică şi simt practic, atât de neinspirat încât să îşi bage singur capul în laţ. Până şi şoarecele când vine la caşcaval, se învârte pe lângă caşcaval şi doar dacă e mort de foame încearcă să fure caşcavalul, altfel nu se apropie de cursă. Comitetul Nostru Director ne anunţă că a aprobat decizia de retragere din CD a domnului Tudor Marian. Şi continuă apoi spunând - pentru cei cărora le era teamă că se va ajunge la Tribunal şi vom fi desfiinţaţi ştiţi dumneavoastră, vechea marotă-


Fantastic.
Deci nu este nevoie să notificăm Judecatoria Sectorului 1 de modificare pentru că modificarea de fapt ... nu există, pentru că domnul Tudor ca şi domnul Răcăşan , ca şi domnul Năstase, ca şi domnul Vârban


de la demisia celor 3 transformaţi din demisionari în suspendaţi, împotriva cap IV Secţiunea 1 Art. 12, punctul f din statut. Vine domnul Dogaru şi ne bagă pe gât un articol 9 din Statut care dă dreptul membrilor fondatori să aleagă cine va face parte din Comitetul Director, dar uită să amintească şi articolul 15, punctul 1, literele b şi k , puncte care spun că CNR este cel care „b) constituie și validează componența numerică și nominală a Comitetului Director, a președintelui și secretariatului general; k) numește și revocă, individual sau colectiv, mandatele membrilor Comitetului Director și a Comisiei de Cenzori;

Dacă propunerile de numire ale lui Tudor, Vârban, Năstase , Răcăşan ar fi fost făcute după CNR din Octombrie 2011, parcă ar mai fi mers să spui că se va organiza o altă CNR şi până atunci cei sus numiţi sunt interimari, dar când cei 4 funcţionează dinainte de CNR şi la Conferinţă în mod intenţionat nu ai pus pe ordinea de zi votarea acestora, sună a ilegalitate, a încălcare de statut şi lege, de care domnule Dogaru, dumneavoastră şi cei care vă cântă în strună, veţi da seamă. Sunt conştient de ceea ce spun, fac aceste afirmaţii în deplină cunoştinţă de cauză şi aştept să fiu dat în judecată pentru aceste afirmaţii.

Deci, acest punct 5 din Comunicat este practic un autodenunţ al Comitetului Director care afirmă nici mai mult nici mai puţin decât că


Chiar şi aceea de acceptare a demisiei unui membru al CD care nu era membru al CD. Să mori de râs. Numai nişte “profesionişti” puteau să facă asemenea gafe. Încotro SCMD ?
Mă opresc aici, va urma.
By Marin Neacsu


PS. Un lucru nu înţeleg: Dacă conform art. 9 din Statut, Membrii fondatori sunt cei care numesc membrii CD, cine îi revocă? Aştept să văd când se vor întruni membrii fondatori pentru numirea unui înlocuitor al domnului Tudor. Rog CD să mă înştiinţeze, vreau să particip ca simplu spectator. Şi aş mai întreba eu, în ce stat democratic, un for, recte CD este cel care discută demisia sau situaţia propriilor membri ? Din câte ştiu eu, situaţia fiecărei structuri este decisă de eşalonul superior. Deci şi demisiile membrilor CD trebuiesc decise, discutate şi aprobate în CNR. Ce spuneţi domnilor din CD?
=============================
======================
==========

27 de comentarii:

 1. Curdelonule , akordonule... zi ceva ... Chiar ti-ai inceput 'carera' ca plotoner de companie ? Parca ziceai ca nu-i posibil ca Elena (care si-a inceput cariera ca subofiter) sa dea lectii ofiterilor !! Dar tu de ce ta bagi printre ofiteri ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Care o fi şmenul intre neacsu si admin-ul de aici , ca tot ceea ce scrie neacsu la el pe blog este mutat automat si aici ?
  La neacsu pe blog sint paianjeni prin toate colturile , de cit de multi vizitatori are ...
  Aici mai vine steli p-ulea cu echipa lui (curdelonul , cetzarushul si motanul rapanos) si mai fac ceva trafic cu prostiile lor , dar "caimacul" este al admin-ului !... Si-atunci care-i afacerea pentru neacsu ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iarta-l Doamne, ca nu stie ce spune!

   Ștergere
  2. Te inseli. Caimacul e al meu si al echipei. Neacsu e zgircit si nu vrea sa imparta cu noi. Noroc ca mai postezi si tu si ne scoatem citeva pensii in plus.

   Ștergere
 3. Curdeloane , vrei sa repeti , ca nu ti-am auzit raspunsul !

  RăspundețiȘtergere
 4. Acum se explica de esti curdelonule atit de bucuros de legea 119 : pentru ca , voua , subofiterii , v-a crescut pensia . Si daca vine iar o lege militara (ca la cei cu armate serioase) , iar te duci la locul tau de plotoner de companie ...

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest nenorocit de anonim seamana cu o musca de gunoi,unde miroase ceva hop si el.nu spune nimic ,fiindca este semianalfabet,in schimb ii place sa desfafa foi de balega uscata.Prostanacul este nevinovat foarte insistent,mai insistent ca o musculita ce ti se vara in ochi ,el este musculitza care se vara in p..da iepei dupa ce se urineaza.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Motane rapanos, de ce ta bagi in discutie ?
   Tu , daca ai fost conductor de 'sfirleaza cu fofeaza' nu aveai cum sa fii subofiter . Adica tu mai aveai cite ceva in devla atunci cind ai terminat liceul militar ; te-ai timpit , rau de tot , dupa aceea ...
   Ce te supara asa de tare ca curdelonul , membru de baza al echipei steli p-ului , ar fi fost plotoner de companie . Din cauza ca are pensie mai mare ca tine ? Asta-i situatia ! Nu le luati voi apararea fata de cei care spuneau ca este ceva 'impotriva naturii' ?

   Ștergere
  2. Sreveste un a......s si te vei calma!

   Ștergere
 6. N-am de la cine mai impotentule!Iar ramele nu-mi plac.Mai ales daca este una lunga precum dopul si groasa precum paiul.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mei Kunta Kinte ot Hurziceni, vrei sa-ti punem pe lea pe batz gugumanule? Mei, chiar vrei ca nea Orzeatza sa faca din cauza ta pe chelie matreatza? Io cred c-ai fost un rau majur si cu Cezar maimuca te ardeai in c.r, ori in dos ca esti un paros rapanos! Hi,hi,hi!

   Ștergere
 7. Curdeloane , hai cu raspunsul !
  Lasa-i pe cei de la plano , ca se descurca si fara tine ! Si nu-ti mai da cu parerea despre matematica de acolo , ca nu-i ca aia folosita de tine cind numarai izmenele murdare-n cur , pentru a le preda la spalatorie ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. @AnonimApr 12, 2012 12:33 PM
   Acum am vazut ce ai scris.Imi pare rau esti tare frustrat si parca mi-e mila ....du-ti crucea mai departe in viata si fii asa cum esti.Nu e nimeni vinovat ca tu esti "anonimul spiritual" .CUI II PASA DE UN RATAT CA TINE?ITI SPUN EU: NIMANUI!!

   Ștergere
 8. @anonim
  crezi ce vrei....dar decizia mea de re...o gasesti pe blogul plano 10
  Am fost primul a carui decizie am dat-o publicitatii si a fost postata acolo inca de acum 5 luni.Eu mi-am scanat si trimis decizia la plano,tu nici macar nu ai curaj sa respiri.Ooooo!! tu esti MARETUL ANONIM!!!
  In rest ramai asa cum esti...gunoi si asa vei muri.CONDOLEANTE PT.PROSTIA DE CARE DAI DOVADA!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. atentie la ordinea cronologica a celor 2 postari, ca sa nu inteleaga ratatul anonim din scmd(cu functie de conducere) cine stie ce tampenii

   Ștergere
  2. lasa-l ca pe boul asta l-a pus dogaru sa faca revista presei/blogurilor
   maine boul trebe sa dea raportul pe partea "tehnica"ha.ha

   Ștergere
  3. Curdeleu cu capu greu, poate ala-i un ratat, dar tu sigur esti ra-kat!

   Ștergere
 9. Daca nici in Saptamana Mare nu puteti sa dormiti din cauza lui Dogaru, atunci e groasa pentru voi!...Zau ca, uneori, imi este mila de atata suferinta pe care o aratati!...
  Spuneti-i asadar lui Neacsu, dar , vedeti cum faceti, menajati-l, sa nu se imbolnaveasca de icter sau alte alea, ca tocmai imediat dupa Paste nesuferitul ala de Dogaru are o intalnire foarte oficiala cu copresedintii USL, pentru a pune pe hartie of-urile cadrelor militare in rezerva si nu numai ale lor.
  Deci cad jumate din acuzatiile formulate catre Dogy!...
  Cat despre acuzatiile de incalcare Statut, ROF si alte legi, spuneti-i lui Neacsu sa doarma cu ele sub perna in zilele astea ca poate asa va avea o revelatie divina, daca nu suprema, si-i va da gata pe Dogy, pe Pricinos, pe Rinciog si pe alti rai care conduc SCMD-ul!... Ca pana acum nu a convins pe nimeni, de aia s-au aciuat paianjenii pe blogul lui.

  Paste Fericit tuturor, rai si buni, deopotriva!
  Succes in linsarea lui Dogy &Co.

  INGERUL NEPAZITOR AL LUI NEACSU

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ttzzz...tzz...tz...
   Mei, mei, mei ...
   Stai, citesti si te crucesti!
   I-auzi lume : Dogy, Pricinos etc.etc.
   Mei, mei, mei ...
   Si-au zis ei asa: acu', le-am dat raspuns, ce mai vor?
   Mei, mei, mei...
   Daca taceau ... era mai bine!

   Ștergere
  2. @ingerul nepazitor....
   Paste Fericit!!
   ....tuuu esti bun desigur,doar ceilalti sunt rai,este?

   Ștergere
 10. MITA ELECTORALĂ.
  ===============
  Se discută cu lejeritate despre mita electorală, acordată direct cetăţeanului mult prea naiv ca să nu-şi dea seama că o sacoşă cu alimente nu îi poate ajunge 4 ani de zile sau, indirect, prin intermediul primarilor care, dacă sînt fideli Puterii, primesc finanţare consistentă de la „centru”. Evident, jurnaliştii, analiştii şi politicienii abonaţi parcă pe viaţă la anumite emisiuni de televiziune au atacuri de amnezie prelungită şi uită că PRM a semnalat pentru prima oară fenomenul mitei electorale şi consecinţa dezastruoasă a acestuia: fraudarea alegerilor.
  Ar fi necesar să amintim că această metodă nu a fost inventată de PDL. Actuala Putere a perfecţionat-o, însă, într-un mod halucinant de pervers. În mediul rural, dar şi în oraşele mici, sărăcite din cauza distrugerii unităţilor economice care le asigurau locuri de muncă tuturor cetăţenilor din comunitatea respectivă, instituţiile statului apelează chiar la ameninţări directe şi şantaj la adresa alegătorilor, siliţi să voteze cum vor primarul şi acoliţii săi, legaţi de multe ori de lumea interlopă.Ceea ce nu par a pricepe unii dintre români este faptul că primarul nu se uită peste umărul cetăţeanului în cabina de vot şi nu poate afla cine şi cum a votat. Unii aduc ca argument că li se cere să-şi fotografieze buletinul de vot cu telefonul mobil. Ha! Ha! Şi ce dacă? Cine îi opreşte să pună, mai apoi, o a doua ştampilă, ca să-şi anuleze votul dat sub ameninţare? Alţii sînt trimişi cu buletinul de vot deja ştampilat „pe cine trebuie”, urmînd să iasă din secţie cu buletinul neştampilat pe care l-a primit la intrare. Le recomandăm, serios, aceeaşi metodă: aplicarea unei a doua ştampile, care să anuleze buletinul de vot contrafăcut în prealabil de aşa-zişii maeştri ai fraudei. Iată că există ac de cojocul lor, dacă vor şi românii, fără îndoială. Şi, pentru că ne aflăm în Săptămîna Patimilor, ar trebui să semnalăm şi alt fenomen. Mulţi alegători, sărăciţi exact de cei care le oferă, cu nemernicie şi cinism, cadouri electorale, dobîndesc un soi de „frică de Dumnezeu”. Adică: „Maică, dacă mi-au dat, mă bate Domnul dacă mint şi nu-i votez pe respectivii!”. Noi sîntem convinşi că Divinitatea lucrează cu totul alte mijloace. În primul rînd, ar aprecia ca fiecare cetăţean, mai mult sau mai puţin instruit, să-şi aleagă conducătorii după cum îi dictează conştiinţa, iar în al doilea rînd, chiar invocînd scuza sărăciei, actul în sine de a primi mită electorală nu are nici o legătură cu „frica de Dumnezeu”, ci dimpotrivă. Ca să nu mai spunem cît de umilit şi murdar trebuie să te simţi după ce ţi-ai vîndut votul chiar şi pentru 100 de lei. Pentru că dezastrul social-economic în care s-a scufundat România, analfabetismul, sistemul sanitar bolnav, justiţia abuzivă, înstrăinarea resurselor naturale ale Ţării, exodul forţei de muncă, Mafia care controlează instituţiile Statului, poluarea morală şi toate celelalte racile ale societăţii de azi au fost generate exact de inventatorii şi continuatorii sistemului mitei electorale, adică de partidele care s-au succedat la Putere în ultimii 22 de ani, sub diferite formule şi denumiri: PSD, PD, PNL, UDMR. Uneori ne întrebăm dacă sînt unicii vinovaţi, că doar nu i-au paraşutat aici extratereştrii?
  RUXANDRA LUNGU,

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cati ditre cei care ,,iau plasa" citesc internetul??
   Deci, mergeti pe teren daca vreti sa ajunga mesajul la cine trebuie !!Sniper one!!!

   Ștergere
  2. Cezare, te salut! Vezi c-au bagat banane la oferta la magazinul din coltul strazii tale, maimuco. Daca nu-ti ajung spune-ne, ca pt. tine facem cheta. Punem noi mina de la mina, sau cap de la cap, ca sa te satisfacem si sa fii pe deplin multumit!

   Ștergere
 11. [roarmy230] Decizia CEDO care ne-a rezolvat definitiv pe cei care am pierdut fie pensia fie salariul
  TO: 1 More1 recipient
  CC: recipientsYou More
  BCC: recipientsYou
  Hide Details
  FROM:
  • Contele Dracula
  TO:
  • roarmy230@yahoogroups.com
  Message flagged
  Friday, April 13, 2012 1:51 PM
  ==============================
  Asa cum era de asteptat, uite ca s-au adeverit temerile noastre si dintr-o data... drepturile la pensie si salariu au devenit jucaria fiecarui stat si a fiecarui nenorocit de boccaca sau basel.
  CEDO nu mai este ce a fost, fiecare persoana trage acum doar pentru banii ei, indiferent de unde provine si pe amarasteni sa-i apere Dumnezeu de nenorociti.
  =======================
  Cu stima,
  Prin decizia de inadmisibilitate pronunţată la data de 20 martie 2012 în cauza Ionel Panfile împotriva României (cererea nr. 13902/11), Curtea Europeană a Drepturilor Omului a constatat neîncălcarea de către Statul român a dispoziţiilor art. 14 din Convenţie şi art. 1 din Protocolul nr. 1 adițional la Convenţie, sub aspectul luării unor măsuri privind regimul cumulului pensiilor cu veniturile salariale, în scopul reducerii cheltuielilor bugetare, conform capitolului IV al Legii nr. 329/2009.
  ========================
  Dar AVOCATII mai dau banii inapoi?
  Aviz amatorilor de cai verzi pe pereti!
  Spuneti si altora, mai creduli in zic D&P!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am gasit asta acum.
   ==================

   http://hotararicedo.ro/index.php/news/2012/04/regimul-cumulului-pensiilor-cu-veniturile-salariale-reduceri-cheltuieli-bugetare-legea-329-2009-nu-incalca-art-14-cedo-art1-Protocol1-decizie-inadmisibilitate-Ionel-Panfile-c-Romaniei

   ==================

   Ștergere
 12. “Fie in Bucuresti, fie la Bruxelles, Strassbourg sau Luxembourg, vom invinge pentru ca “de partea noastra sunt drepturi si dreptatea, cu noi e cauza cea buna, cu noi e Dumnezeu! ”.
  09.05.2011
  Honor et patria.....

  RăspundețiȘtergere
 13. “Sindicatul va actiona si la Luxemburg si in tara si garanteaza victoria.”
  24.02.2011
  Honor bla, bla....

  RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

Alegeri locale 5 iunie 2016. Veniti la vot! Click here:

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Facebook, Click here:

Lista mea de bloguri

COUNTERsite