Google Translate

miercuri, 4 aprilie 2012

Conducerea SCMD, intre scandal si penibil!

Conducerea SCMD între penibil, manipulare şi prostie.
Acum aproape o săptămână, mai precis pe data de 29.03.2012, domnul Dogaru - mă rog, Rînciog în numele domnului Dogaru - posta un material pe pagina principală a sindicatului. Materialul, intitulat Ori SCMD ori Băsescu - Radiografia unui conflict nu aducea nimic nou în ceea ce priveşte conflictul Băsescu SCMD, care există , chiar dacă nu la nivelul la care şi-l doresc unii, deci mă întrebam de ce a simţit domnul Dogaru nevoia să îl readucă pe pagină.


Pe Băsescu, nu SCMD îl preocupă acum, are destule probleme cu decesul în familie, cu decesul din partid, cu alegerile, cu Brianna Caradja, cu Cupru Min, cu canadienii, cu americanii. Să vii acum dintr-o dată cu un subiect de genul acesta ca şi cum Băsescu nu te mai lasă să dormi este o încercare puerilă de a te băga singur în seamă.

Numai că adevăratul scop al materialului nu era Băsescu, alte pericole îl păşteau pe domnul Dogaru, dar cum nu putea spune pe faţă, bărbăteşte ce îl doare şi nici să spună lucrurilor pe nume, a încercat să lovească indirect, prin aluzii şi iluzii, nu înainte de a scoate în faţă „pisica”Băsescu cu care să sperie membrii de sindicat şi să o lege de cei care îi critică sub o formă sau alta actul de conducere.


Metoda e veche, mai veche chiar decât Partidul Comunist Român, deci şi aici elementul de noutate este zero. Lucrul nou este virulenţa cu care domnul Dogaru loveşte în colegii din Bucureşti şi de pretutindeni, doar pentru că au îndrăznit să se întâlnească altfel decât convocaţi de domnia sa şi să se informeze reciproc, căutând soluţii la problemele sindicatului, dar mai ales, să îi ceară lui, El Lidero Maximo să răspundă la nişte întrebări.

Acesta este adevăratul pericol pentru Dogaru - după cum vedeţi, eu spun lucrurilor pe nume, nu le maschez sub intenţii sau scenarii false - acesta este adevărul, sau adevărata ameninţare la adresa lui Dogaru, nu a SCMD cum încearcă să inducă. Încă de pe vremea când Ana Winzer, Zăpor, Cobuz, Pricopi, Ilie Marian şi alţii îi spuneau că merge pe un drum greşit refuzând discuţiile cu sindicaliştii, domnul Dogaru şi cei 2-3 de pe lângă ei care se simt şi ei ameninţaţi, au încercat să răspundă întrebărilor sau acuzelor cu învinuiri, materiale, scenarii postate de cele mai multe ori sub anonimat, prin care loveau în cei ce îl criticau şi îi declarau portocalii, oamenii lui Oprea, destabilizatori, duşmani ai SCMD. Cum spuneam, metoda e veche, dar ce să faci, atâta ştie, atâta face.


Nu aş fi răspuns la acest articol dacă nu ar fi apărut al doilea, la fel de meschin şi parşiv, tot cu insinuări la adresa „duşmanilor din umbră” construit pe aceaşi structură, după aceleaşi principii, dar un pic mai absurd şi chiar demascator – pentru dânsul şi cel care l-a scris, domnul Pricină - pentru că de data asta , domnii recunosc singuri din preambul că ceea ce oferă sindicaliştilor sunt simple scenarii, scenarii care le umbla prin cap şi care nu îi lasă să doarmă.

Dar nu uită nici domnul Pricină să aducă în faţă pericolul Băsescu, pe care îl leagă şi el de unele „elemente” răuvoitoare, din interiorul sindicatului. Nu am să intru în amănunte. Sincer să fiu, nu voiam să răspund nici la acest articol. Nu pentru că nu era lupta mea, ci pentru că nu era „numai„ lupta mea şi am considerat că e de datoria celor ce au fost atacaţi – indirect, mişeleşte, pe la spate – şi mă refer aici la filiale, şefi de filiale, pe care cei doi corifei ai SCMD îi transformă de-a valma în duşmani ai sindicatului, să dea un răspuns atacurilor laşe ale celor doi şefi de sindicat şi să lămurească lucrurile în faţa propriilor filiale, a şefilor şi a colegilor din sindicat.


Am văzut un răspuns al lui Tudor, cel devenit acum inamicul public numărul 1 al lui Dogaru şi Pricină, şi deşi este un răspuns consider că nu atinge esenţialul, poate şi din cauza faptului că implicat fiind a scris mai mult cu inima şi a sărit elementele esenţiale.

Aşa m-am decis să abordez subiectul şi să lămuresc pentru toţi acest scenariu, această cacealma a conducerii sindicale, aceste învinuiri absurde şi ÎNCERCĂRI ALE CONDUCERII SINDICATULUI NOMINALIZÂND ÎN MOD CLAR PE DOMNII DOGARU ŞI PRICINĂ, DE A DESTABILIZA SINDICATUL ŞI A CREA DISENSIUNI ÎN CADRUL FILIALELOR ŞI ÎNTRE FILIALE, prin acuze nefondate, nesusţinute, prin scenarii nu absurde ci pur şi simplu rău intenţionate, prin manipulare şi intrigă. Nici Iago nu e o noutate pe pământ aşa că se înscrie în tipologia celor sus amintiţi.


Hai să o luăm metodic, să citim materialul domnului Pricină că e mai recent şi mai acuzator, să vedem care sunt acuzele şi la adresa cui. Am să îmi permit să pun punctul pe I, să spun la cine sau ce anume se referă domnul Pricină ca să fie lucrurile clare, nu aşa îmbârligate cum îi place autorului scenariului de doi bani. Dacă cumva interpretările mele sunt greşite, îl rog să intervină şi să spună că am greşit, poate aşa va vorbi şi domnia sa aşa ca bărbaţii, ca militarii, nu ca fitiliştii de cartier.

Trec peste jignirile pe care numitul Pricină le aduce unor colegi pe care îi cataloghează drept labili psihic, fără cultură socială, acest gen de acuze îi este caracteristic, atâta ştie, atâta spune, probabil se uita în oglindă când a scris şi am să trec la esenţă:

1. „Structura paralel autoimpusa – fara autoritate decizionala reala si fara vreun temei statutar – isi atribuie denumirea “revolutionara” de “Consiliul-bla, bla-de coordonare-bla,bla- al filialelor-bla, bla”, etc., etc.” Acesta este un citat din domnul Pricină.

2. „Ca sa-i legitimize alteritatea caznita si s-o ridice in ochii membrilor Sindicatului, intrusii formatori-instigatori, nascatorii structurii paralele, ii organizeaza acesteia un dialog DE LINIA A TREIA (!) cu Institutia Militara Nationala, LINIE A TREIA FARA NICI O PUTERE REALA IN GESTIONAREA PROBLEMATICII AFLATE IN DEZBATERE NATIONALA, dialog organizat si desfasurat CU INCALCAREA FARA NICI O JENA A UNEI HOTARARI A COMITETULUI DIRECTOR AL SINDICATULUI.”

Acestea sunt practic acuzele aduse acestui Comitet de Coordonare, şi implicit domnului Tudor Marian, preşedintele filialei sectorului 6,membru (?)al Comitetului Director,şef al Departamentului Organizare al SCMD, sau cel puţin aşa încă mai scrie pe manşeta blogului SCMD.

Trecând peste faptul că atacarea pe la spate, în public a unui coleg, membru în Comitetul Director, cu acuze fără acoperire, pentru simplul motiv că nu este de acord cu modul de conducere al celor doi tătuci şi le crează discomfort, sau le pune în pericol poziţiile pe care le doresc veşnice, este lipsită de fair play atâta vreme cât el le-a spus direct în faţă punctul de vedere, nu pot să nu remarc prostia. Pentru că numai isteţime nu se poate numi atacarea unui om pentru că a dus la îndeplinire hotărârile CNR ale statutului şi ale CD. În teama lor că sunt ameninţaţi de toţi cei care nu îi aplaudă şi le pun întrebări, domnii Dogaru şi Pricină îl atacă pe Tudor şi acest Consiliu de Coordonare spunând că este nestatutar, ca şi întâlnirea cu Ozunu. Mai mare prostie nu am auzit, iar cei doi domni îşi dau cu stângul în dreptul cu o înverşunare demnă de cascadorii râsului.


Să le luăm pe rând.

1. Această” structură paralel autoimpusă” nu este nici nestatutară nici împotriva deciziilor Comitetului Director. Şi am să dovedesc asta cu documente, nu cu vorbe şi scenarii .

Ce spune statutul?

- Art. 6. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate are următoarele scopuri principale:realizarea unității și forței de acțiune ale membrilor săi pentru punerea în valoare și apărarea drepturilor, libertăților, intereselor legale și legitime ale tuturor categoriilor de militari;
- Art.12 . l. dreptul de a înființa și administra, în interesul membrilor de sindicat, unități economice, sociale, sportive, culturale, de presă, etc
- Art. 16. (1) Conducerea sindicatului este asigurată de un Comitet Director format din
- președinte, secretar general, vicepreședinți, și câte un reprezentant pentru fiecare euroregiune distinctă, aleși de Consiliul Național al Reprezentanților pe un mandat de 5 ani.
În data de 28.12. 2011, într-o şedinţă a CD se stabileşte înfiinţarea unor Consilii Consultative pe zone geografice , după cum urmează: Sud, Sud-est, Vest, Est, Centru şi Bucurşti +Ilfov. Acestor zone li se desemnează câte un membru din comitetul Director, spre consultare şi coordonare.
2. Întâlnirea celor 4 reprezentanţi ai Comitetului de coordonare a filialelor din Bucureşti şi ilfov cu o delegaţie a MApN indiferent de cine a fost condusă, nu este nici nestatutară, nici nu constituie un cat de trădare şi mai mult, respectă statutul şi chiar iniţiativa şi decizia CD:

Ce spune statutul?

Art. 6. Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate are următoarele scopuri principale:
b) acționarea prin toate mijloacele legale pentru îmbunătățirea protecției sociale a cadrelor militare de toate categoriile, pentru respectarea, promovarea și apărarea drepturilor și intereselor lor sociale, economice și civile;
d) susținerea de negocieri cu reprezentanții Guvernului, Președenției, Parlamentului României, ai sindicatelor de resort și comisiilor parlamentare de specialitate, pentru respectarea drepturilor legale cuvenite și pentru soluționarea oricăror revendicări și probleme care intră în competența acestora, inclusiv soluționarea propunerilor de decorare și avansare în grad a membrilor de sindicat, cadre în rezervă și retragere;
j) conlucrarea nemijlocită cu Ministerul Apărarii Naționale și celelalte ministere de resort pentru aplicarea prevederilor legale referitoare la cadrele militare în rezervă și în speță la cadrele militare disponibilizate pentru perfecționarea permanentă a acestor prevederi

Art. 7. Pentru înfăptuirea scopurilor sale, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va acționa prin următoarele mijloace specifice luptei sindicale:
a) negocierea, medierea, concilierea;
b) interpelarea Guvernului României, a ministerelor de resort, purtarea de tratative cu acestea în cazul în care hotârârile luate contravin sau afectează negativ drepturile legale sau statutare ale membrilor de sindicat;
c) manifestul, petiția, protestul, întrunirea, demonstrația;
În data de 23.02.2012,pe blogul sindicatului, domnul Dogaru ne informează cu titlul de o şchioapă: “SCMD IN DIALOG CU MINISTRUL APARARII NATIONALE
Doamnelor si domnilor colegi,
Intr-o emisiune la postul B1 TV, interpelat de realizator, domnul ministru Gabriel Oprea a admis ca nu respinge un dialog cu conducerea SCMD.

La sugestia unor presedinti ai filialelor din Bucuresti si a membrilor Comitetului Director, i-am raspuns in scris ca suntem si noi dispusi sa dialogam cu domnia sa, deoarece domnia sa, daca vrea, are un cuvant de spus (initiativa legislativa) in calitate de membru al Parlamentului si Guvernului, in ceea ce priveste abrogarea unor legi antieuropene si anticonstitutionale impotriva rezervistilor. L-am rugat sa stabileasca locul si ora.

Din pacate, in locul domniei sale, tratandu-ne ca pe niste simpli solicitanti, ne-a raspuns dl. secretar de stat Ozunu, propunandu-ne o intalnire cu domnia sa. Vorba lui Razvan Dumitrescu: de cand se numeste dl. Ozunu … Oprea, si ce ne poate oferi domnia sa? Vrajeli, privind acceptarea de catre noi, eventual colaborarea la ilegala recalculare sau la fel de ilegala revizuire?”

Iată deci că:

1. Înfiinţarea acelui Comitet de Coordonare la nivelul filialelor Bucureştene nu numai că este statură, dimpotrivă este obligatorie, dacă statutul este un document ce trebuie respectat, statut ce conţine la art 6,12 şi 16 prevederi pe care Comitetul Director le ignoră de 3 ani de zile , lucrând după ureche sau după cum se scoală domnii Dogaru şi Pricină. Ba mai mult, chiar ei decid până la urmă în CD înfiinţarea acestor Comitete, indiferent cum s-or numi, desemnează un membru al CD să le “direcţioneze” (de fapt sperau ei să le controleze şi să le manipuleze), dar cum acestea îşi aleg în mod democratic un organ propriu de conducere care nu e pe placul domniilor lor, incept scenaritele şi învinuirile, îndemnând practic la răzmeriţă şi- urmând metoda lui Băsescu - asmuţind sindicaliştii, celelalte filiale împotriva celor care ridică pretenţii şi cer respectarea statutului, a deciziilor CNR sau pun întrebări vizavi de activitatea” GREILOR” din CD (mai mai să spun PDL).

Pe când un Cristian Preda şi în SCMD ? Nu există nici o îndoială că acest comitet de coordonare este nu numai democratic, ci şi statutar şi respect chiar directiva trasată de chiar Comitetul Director pe care cei doi încearcă să îl conducă după bunul plac, nu după cum spune statutul. . Mergând mai departe, spre a demonstra buna credinţă a Consiliilor de Coordonare amintesc că la cel de la Craiova a fost invitat şi domnul Dogaru, care însă a refuzat aducând 3 motivaţii diferite una mai absurd ca alta, dar a trimis pe domnul Vârban ca responsabil pe zona aceasta. DECI DOMNULE PRICINĂ ACUZAŢIA DUMNEAVOASTRĂ ESTE NU NUMAI ABSURDĂ CI ŞI PROSTEASCĂ PENTRU CĂ VA DAŢI SINGUR CU STÂNGUL ÎN DREPTUL Ca şi la punctul 2.

2. Discuţiile cu delegaţia MApN condusă de Ozunu, nu sunt nici nestatutare, nici nu pot fi considerate acte de trădare, pentru că practic reprezintă OBLIGAŢII STATUTARE ALE CONDUCERILOR SINDICATULUI ŞI FILIALELOR aşa cum reiese din art. 6. b,d,j, 7.a,b. Ba mai mult , aceste discuţii au fost iniţiate chiar de Domnul Dogaru, şi aprobate după cum spune chiar dânsul în Comitetul Director, deci nu li se poate imputa celor 4 ofiţeri nimic.

Şi ca să merg mai departe, pot spune că domnul Dogaru nu a respectat prevederile punctelor sus amintite din Statut şi mai mult, a trădat interesele sindicaliştilor refuzând să mai participle la discuţii pe motiv de orgoliu personal, că nu discută decât direct cu ministrul. Renunţarea la apărarea intereselor sindicaliştilor din cauza unor orgolii personale şi a unor fumuri de vedetă locală, mi se pare mie o trădare faţă de sindicat şi faţă de interesele sindicaliştilor. Nu cădea nimănui nasul dacă mergea la aceste discuţii şi afla punctul de vedere oficial al Ministerului nu al ministrului, vizavi de unele aspecte printre care de interes vital pentru sindicalişti se aflau MS 132 şi Modificarea OG1/2011. Acuma cel puţin ştim cum stăm, am avut un punct oficial privind aplicarea MS 132şi avem promisiunea - să vedem dacă o va respecta - că Ministrul sprijină modificarea OG1/2011, aşa cum e propusă de membrii USL.

În felul acesta, ASCMD nu se mai poate lăuda că ei sunt cei care au dus la modificarea legii, aşa cum a apărut pe net iar domnul Oprea nu se mai poate plânge că SCMD nu doreşte dialogul şi refuză să îşi expună punctele de vedere civilizat, recurgând doar la urlete şi pumni ridicaţi ameninţător în aer. Vizavi de linia a treia, îi amintesc domnului Pricină că aşa cum reiese din comunicatul domnului Dogaru însuşi, Domnul Ozunu a fost desemnat de Ministrul Oprea SĂ REPREZINTE MINISTERUL ÎN DISCUŢIILE CU SCMD. Deci care este linia a treia domnule Pricină ? Poate cea pe care vă veţi retrage dumneavoastră şi colegul în scurt timp.

Recomand tuturor sindicaliştilor să nu uite că lupta sindicală nu înseamnă numai greve, demonstraţii şi huiduieli, toate formele de atingere a scopurilor şi intereselor membrilor trebuie luate în seamă şi folosite până la ultima clipire de şansă. Dacă domnul Dogaru crede că se va impune numai prin negativism şi prin slogane, huiduieli, aşteptând să fie rugat să participe la discuţii sau pretinzând că deţine cheia succeselor şi este personalitatea numărul 1 în ţară în faţa căreia trebuie să tremure toţi şefii de stat sau partide aşa cum se lăuda, se înşeală. Continuând aşa va fi refuzat de toţi şi în curând şi de sindicalişti.

Nu mai comentez celelalte acuze ale domnului Pricină la adresa lui Tudor şi a şefilor de filială membri ai comitetului de Coordonare, pe care îi învinuieşte că nu ştiu să organizeze sau să îşi mobilizeze membrii de filială sau nu sunt capabili de o implicare media viguroasă. Aceste acuze sunt din nou prosteşti pentru că toată lumea a recunoscut capacitatea de organizator a domnului Tudor şi modul în care el alături de ceilalţi colegi din Bucureşti au organizat toate activităţile comune din teritoriu la Bucureşti. Să vii acum să susţii ceea ce susţine domnul Pricină reprezintă ceva iresponsabil, o palmă pe care şi-o dă singur. Oare acest fost propagandist cu acte, absolvent de Stefan Gheorghiu , se crede la şedinţele de partid când se însuşeau directivele de partid fără comentarii ? Deşteptarea!

Şi dacă este cineva care aduce mari deservicii sindicaliştilor militari acesta nu este nici Tudor, nici Ionaşcu , nici alti membri ai filialelor. Nu am văzut nici un articol în presă sau pe net prin care cineva de la filiale să fie contestat şi să pună sindicatul într-o lumină proastă. Am văzut însă o mulţime în care cei doi şefi sunt nu contestaţi ci prezentaţi şi imaginea lor suprapusă pe imaginea armatei, a rezerviştilor militari. Şi din păcate, această imagine este foarte şifonată. Am să exemplific cu o postare a unei persoane pe care nu o cunosc, am luat-o la nimereală de pe net şi demonstrează exact ceea ce spuneam . Imaginea pe care o creează aceştia sindicatului.

http://www.imondo.ro/blog/?p=3190

Cine are minte poate vedea şi singur cine face imagine proastă sindicatului.

P.S. Ameninţarea domnului Pricina cu desfiinţarea filialelor, conform articolului din ROF este nestatutară şi dovedeşte nu numai necunoaşterea statutului ci şi a celor mai elementare norme de democraţie. NIMENI NU POATE DESFIINŢA UN ORGAN ALES PE BAZE DEMOCRATICE, DECÂT CEI CARE L-AU ALES DOMNULE PRICINĂ. VĂ PUTEŢI ŞTERGE UNDEVA, POATE LA NASUL PURTAT PREA SUS, CU ACEL ARTICOL BAGAT ABUZIV ÎN ROF ŞI VOTAT PE FUGĂ ÎN CNR. Filialele şi organele lor de conducere au fost înfiinţate şi alese de adunările generale ale membrilor iar Comitetul Director, respectiv reprezentanţii lor doar au participat la consituirea lor, nu le-au constituit. Domnul Dogaru a fost invitat la acele sedinte de constituire, nu a avut drept de vot, doar s-a bucurat că au fost infiinţate şi că se mai încasează nişte bani. Deci mai uşor cu desfiinţarea. Mai consultaţi avocaţii când deschideţi gura. Aştept cu nerăbdare să vă puneţi ameninţarea în practică.

miercuri, 4 aprilie 2012
By Marin Neacsu
Conducerea SCMD între penibil, manipulare şi prostie

118 comentarii:

  1. Clar ca lumina zilei. Pricina vine cu scenarii, Cashu cu articole din statut si documente ale CD. Ce mai e de comentat? Pricina sa plece la cules de castraveti. Planton 3.
    DCNU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DCNU? - DAIA !
      =============
      Ai vazut vreunul sa plece de bunavoie din macelarie?
      Altii nu pleaca nici macar din fata macelariei! Isi asteapta randul!
      DAIA

      Ștergere
  2. Vedeti ca ati uitat (si nu este frumos ...) ca pe lista celor beliti de CD al SCMD sa-l treceti si pe Col Monac.
    Toti cei nominalizati de analistul Neacsu, impreuna cu Monac, au demascat ororile din CD SCMD si de aceea au fost maziliti de cei doi mari derbedei, Dogaru si Pricina.
    Sindicalisti, ascultati vocea analistului Neacsu si prietenilor Burcu et Co., acesti vajnici luptatori pentru binele rezervistilor militari, si debarcati-i pe derbedei!...
    A, sa nu uit: cel mai bun conducator al ostilor sindicaliste este, in mod evident, col Tudor (zis Sabiuta), ca de aia se zbate el, mititelul atat!... Cum, sa fie el la cheremul lui Dogaru si Pricina?!...El, marele comandant, in subordinea a doi "civili"?!

    Analist 3 de serviciu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Interesant!
      Dar despre d-l Monac ce se mai stie?
      Sau isi vede linistit strict de problemele domniei-sale?! Ceva mi se pare fff ciudat! Faptul ca multi dintre cei care au parasit SCMD (la varf), au trecut "total" in silenzio stampa, cu toate ca au fost facuti arsice, chiar albie de porci! Sa fi aplicat principiul "cel mai destept cedeaza", sau actele de corupere si compromitere sunt atot-cuprinzatoare??!! Ciudat!

      Ștergere
  3. In scop umanitar,sa nu mai priviti inapoi cu minie.

    El (tigri2)ii raspunde lui@RH
    -,,Stimate Bertutz,atitudinea mea nu este iesita din comun,este normala,.doar indolenta marii majoritati ma face sa par incisiv,compri?''
    Atunci eu spun:
    -Asta nu-i normal!

    ...si atunci a început cearta!

    RăspundeţiŞtergere
    Anonim Apr 4, 2012 09:23 AM
    Vai, dar unde-s comentariili analistilor nostri?!...
    Ce-ai facut, Burcule, le-ai sters?
    Dar de faci asta. muica?
    Eu as vrea sa citesc si sa recitesc, precum Biblia, in fiecare zi , sa ma adap din putul gandirii voastre, si acum ce ma fac?
    De ce le-ai sters?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nanaaaa,
      matale cu cine te certi?
      Cine si ce sterge??? Revino-ti, prietene!
      Pe aici este democratie! Nimeni nu sterge la nimeni!
      Cel mult, unii autori isi revizuiesc fiind in viata, opera!

      Ștergere
  4. Ei,am copiat ultimele comentarii de dincolo si le-am adus ,,la zi'',sa nu umble prin prea multe postari poporul unic capitalist cind se intoarce pe seara de la slujba bugetara,slujba de la biserica sau de la rind la inscris in u.n.p.r.(exceptiile stau ,,la coada '' ppdd;.sa fie sanatos!)

    Am observat si eu ca ,,platforma'' are niste reactii ciudate.Dispar comentariile,dar apar din nou dupa o vreme.Pina nu vor mai aparea decit cele ,,selectionate''...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK, totul este in ordine!
      Este foarte bine cand toate se sfarsesc cu bine!

      Ștergere
  5. Mai copii, mai de ce va certati voi? A fost suficient sa fiu plecata nitzel in tzarile calde dupa banane pentru iubitul meu Cezar el Maimucles si voi ati si inceput hirjoana. Ati uitat avertismentul pe care il are domnu Nea cashu pe blog? Vreti sa vi-l reamintesc? Ia auziti de colea:
    " Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru impunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating."
    Mei ati auzit?
    Da, ia ziceti voi dragilor, cit am lipsit, ati dat de mincare la surorile mele maimuce, la curleoni, chigri, scorpio-ni, precum si altor lighioane de aici de la ZOO? Nu se prea vede...

    RăspundețiȘtergere
  6. Mincarea a lipsit.De beutura ,ce sa ma spun?!Asta-i motivul pentru care unele personaje au cam luat-o la laba(cautind-o pe alte meleaguri).

    RăspundețiȘtergere
  7. @admin
    tundeti-l pe dogy macar in photoshop....ca la buhaiala n-aveti ce-i face!!e de la "protocoale"

    RăspundețiȘtergere
  8. ...si petele de pe fatza sunt de la beutura
    are asta un ficat cat mingea de basket

    RăspundețiȘtergere
  9. Si voi sinteti(sunteti) de la CNAS?

    RăspundețiȘtergere
  10. Hai noapte buna la ZOO! Va salutez pe toti! Io miine am treaba, nu ca altii-vezi Cezar, care freaca banana babana toata ziua si-o pupa pe Creatura visatoare. Chiar asa! Ce-o fi gasit fata aia de pe blogul ala Armya al lui Czar, la aceasta maimuca? Bani nu, actiuni la bursa nu, cit despre aia...He, he, he! Cei mai mica si mai mica decait "aia" a lui Cezarica? Este "aia" de furnica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si tu ce putza me', vrei ma?
      N-ai loc de e'?

      Ștergere
    2. OFTICATULE - Cezar e mandru si frumos si destept ! D-aia il iubesc!!Cvis

      Ștergere
  11. hai "sa ne radem" cu dogy

    1."....bogatiile noastre fiind vandute pe nimic plus comision"
    intrebare :cat e comisionul din nimic??
    2"....am iesit in strada pe calduri tropicale sau pe geruri siberiene"
    intrebare:dincolo de minciuni unde traieste mormolocul asta?La polul nord sau la ecuator
    si incheiere apoteotica:
    3.Si pentru toate acestea este absolut necesar sa iesim in strada, toti, pe 1 Mai, pentru a atentiona intreaga lume civilizata ca ne-am saturat de hoti!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    mai jos aveti paranoia(cred ca dogaru e la concurenta cu pricina la scris tampenii)

    http://sindicatulcmd.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Papagalilor - Armata v-a creditat fara dobanda 1 an ! Acum ati vrea sa nu mai dati nimic inapoi! Ciumeti nesatui!!

      Ștergere
    2. Ba vrem! Vrem sa va dam pe voi dracului!

      Ștergere
  12. e belea...au fost primite doua executari silite
    Tot e bine ca au invatat ca nu sunt" executii silite" cum ziceau mai deunazi.Sunt mandru ca au invatat de la mine analfabetii astia....daaaa comisionu' comisionu' unde e??

    INFORMARE

    Stimaţi colegi luni, 02.04.2012, au fost primite primele două decizii de regularizare emise de Casa de pensii sectorială a SRI. În aceste condiţii Biroul Operativ SCMD-Filiala Constanţa a hotărît ca vineri 06.04.2012 să desfăşurăm o adunare de protest faţă de executarile silite la care vor fi supuşi rezerviştii militari.
    Adunarea se va desfăşura între orele 10.30-12.00 pe platoul din fata Prefecturii Constanţa.
    Vă rugăm sa vă anunţaţi colegii, prieteni si membri de familie, pentru a fi prezenti în număr cît mai mare, incepand cu orele 10.15 la această adunare de protest.

    Biroul Operativ SCMD-Filiala Constanţa

    daca li se caca doua vrabii in cap au motiv de inca o adunare de protest.Orice motiv e bun cat timp mai sunt fraieri care platesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inca unii care bat campii!
      Deciziile de regularizare nu au nimic a face cu ... executarile silite, si cu atat mai mult, cu ... executiile silite!
      Vai mama ei de stiinta de carte!

      Ștergere
    2. pai daca astia sunt copii lui Stalin....asta e...

      Ștergere
    3. @hai "sa ne radem" cu dogy
      1-nu se precizeaza ca ar fi comision procentual din vinzare;
      2-in plina globalizare(clima inclusa)se poate admite ca formulare;
      3-o mare petrecere cimpeneasca pe teme care au mai fost abordate in decembrie si ianuarie in piete publice sau la Universitate ar fi un bun inceput de actiune civica.

      Dogaru este mai bun pamfletar decit Vadim.

      Ștergere
    4. @zicsieu
      Da, hai s-o "dam la-ntors" ca poate ne "scoatem" din ridicol
      ESTI COPIL??
      cel mai pur stil dogarian il puteti citi mai sus
      PS 1 dvs sunteti finantist?
      2 sunteti meteorolog?
      3 sunteti rapsod popular?

      Ștergere
    5. Papagalilor - Armata v-a creditat fara dobanda 1 an ! Acum ati vrea sa nu mai dati nimic inapoi! Ciumeti nesatui!!

      Ștergere
    6. Mai maimuta neevoluata, cred ca traiesti in alte timpuri, cu secole in urma.Pe blogul lui lupulea , cel care v-a primit cu atata drag, tu esti deja in Saptamana Luminata.Prost esti , ba, pacatosule!Prost de prost, fudul si arogant.
      Bai patzachina, tine post si multumeste pentru pensia pe care o ai, nu te bucura de raul altora.Vine vremea sa dai socoteala, viata nu iarta, rau faci rau primesti.Dar tu esti pagan, tu nu ai niciun Dumnezeu.Bata-te!

      Ștergere
  13. vorba unui "intelectual" dogarian(se cunoaste dobitocul) :dar cacand s-au scazut salariile la sute de mii de bugetari cu 25% ce s-a intamplat??
    Uite acum sunt doi si e gata "rivulutia"

    RăspundețiȘtergere
  14. acum pe bune
    am sa urmaresc" marea manifestare de protest" de la Constanta
    Sunt curios sa vad la cate emisiuni de stiri apar
    Daca apar si la "breaking news"dau o bere
    Cine pune pariu cu mine ca nu-i baga nici dracu in seama.Hai cine are curaj?

    RăspundețiȘtergere
  15. @AnonimApr 4, 2012 01:12 PM
    ,,Inca unii care bat campii!
    Deciziile de regularizare nu au nimic a face cu ... executarile silite, si cu atat mai mult, cu ... executiile silite!
    Vai mama ei de stiinta de carte!''

    “Hahaha, sa mori tu!”

    http://www.romanialeaks.org/2012/04/basescu-facut-presiuni-asupra-sri.html

    RăspundețiȘtergere
  16. @Da, hai s-o "dam la-ntors" ca poate ne "scoatem" din ridicol

    ,,ESTI COPIL??
    cel mai pur stil dogarian il puteti citi mai sus
    PS 1 dvs sunteti finantist?
    2 sunteti meteorolog?
    3 sunteti rapsod popular?''


    1-simplu ca vaca,am terminat opt clase;
    2-,,caldura infernala'' nu localizeaza Romania in infern,desi ca adevar de viata ...;
    3-rapsod popular nu,dar participant la adunarile din piete publice in decembrie si ianuarie,da!

    Nu pot asista ca un tapir la abuzurile ,,puterii'' in legislativ si la mizeriile guvernului in teritoriu.
    Va placut ,,apararea'' lui popouviciu la meltenismul rutier inregistrat de echipajul politiei rutiere?

    Sa nu fim tapiri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1parerea dvs,nu va contrazic
      2verificati longitudinea si latitudinea (dar nu intrebati dogaru ca ajungeti cine stie pe unde)
      3nu comentez...alegerea va apartine
      "aparare popoviciu"...ingrozitor,detest,mizerabil,mincinos ordinar,un nenorocit pur si simplu n-am cuvinte(si idiotul prefect IDEM)
      DC

      Ștergere
  17. ,,v-a placut'',ca sare profesorul-inginer la beregata ,, marii majoritati(doar indolenta marii majoritati ma face sa par incisiv,compri?)''

    RăspundețiȘtergere
  18. @AK
    @,,1parerea dvs,nu va contrazic''
    Accept compromisul la #1.Dante nu avea GPS.
    "aparare popoviciu"...RAMIN INDATORAT.

    RăspundețiȘtergere
  19. Uite, ca sa nu va mai pierdeti timpul vizitandu-i blogul lui Neacsu, iata ce va aduc aici:

    "Muica, ia cetiti, pentru dreapta cujetare istoricul coridei (Tudor versus pricina -SCMD):

    04.04.2012 http://scmdsector6.blogspot.com/2012/04/comunicatul-consiliului-de-coordonare.html (Tudor)
    03.04.2012 http://scmdsector6.blogspot.com/2012/04/comunicat-31-martie-2012.html (Tudor)
    02.04.2012 http://scmdmedia.blogspot.com/2012/04/mica-schita-de-scenariu.html (Pricina)
    28.03.2012 http://scmdsector6.blogspot.com/2012/03/comunicatul-consiliului-de-coordonare.html (Tudor)
    09.03.2012 http://scmdsector6.blogspot.com/2012/03/dezbateri-dezbateri-dezbateri-si.html (Tudor)
    15.11.2011 http://scmdsector6.blogspot.com/2011/11/cum-poti-fi-dezgustat-de-actiunile.html (Tudor)
    02.11.2011 http://scmdsector6.blogspot.com/2011/11/constiuirea-consiliului-de-coordonare.html (Tudor)
    02.11.2011 http://scmdorganizare.blogspot.com/2011/11/consiliul-de-coordonare-filialelelor.html (Tudor)
    Muica, e groasa treaba! Tare mult a mai muncit sireacul Tudor asta! Si de cand se zbate el, sireacul, si raii aia nu i-au dat o functie si mai mare sau barem un grad - general sau, de ce nu - maresal. Sigur daca se duce la UNPR va deveni egalul (in grad)al lui Ontanu...

    Torero

    Ajutorul lui Torero
    PS: Poate ne mai aduceti voi, cetitorii informati, si alte noutati de la aceste coride...

    RăspundețiȘtergere
  20. Da Icleanu, pe unde o fi? Nu vede ca seful lui este in mare pericol? De ce nu-i ia apararea?

    nedumeritul

    RăspundețiȘtergere
  21. Fara nervi,fara referiri la ACTA!

    http://moshemordechai.wordpress.com/2012/04/04/eu-nu-votez-ca-boul-editia-ilustrata/

    Eu spun ca este un inceput bun pentru ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, io stiam ca rapanosii astia ca tine iau rabie nu dalac! Cum e vremea in Hurziceni? Ai grija ca de-acu au inceput sa-nfloreasca moliile...

      Ștergere
  23. Mai du-te-n pizda ma-ti de jegos.

    RăspundețiȘtergere
  24. OFF topic:
    ==========
    Deputatul de Timiş Gheorghe Ciobanu care şi-a anunţat, miercuri, demisia din PDL, s-a înscris în PSD, a anunţat, joi, la Timişoara, liderul social-democrat Victor Ponta, precizând că alături de Ciobanu au trecut la PSD 15 primari din judeţul Timiş.

    "Am venit la Timişoara ca să îi spun bun venit domnului deputat Ciobanu alături de noi, un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi pe care l-am dorit alături de mine. Alături de domnul Ciobanu au venit în echipa PSD un număr de 15 primari şi sperăm să câştigăm cât mai multe voturi şi să avem o prezenţă din ce în ce mai puternică", a declarat Victor Ponta, într-o conferinţă de presă.

    La rândul său, deputatul Gheorghe Ciobanu a spus că a trecut la PSD pentru că are încredere în Victor Ponta.

    "După cum mă cunoaşteţi, am avut o politică a cetăţeanului, am sprijinit cetăţenii, bisericile, pensionarii şi copiii. Declaraţiile mele au fost constante. Am trecut la PSD pentru că am încredere în Victor Ponta. Am purtat aceste discuţii mandatat de primarii din colegiul meu. Am avut discuţii cu domnul preşedinte Victor Ponta, m-a convins să vin alături de dânsul în procesul de reformă a clasei politice", a spus Gheorghe Ciobanu.

    Deputatul PDL de Timiş Gheorghe Ciobanu şi-a anunţat, miercuri, demisia din partid.

    Ciobanu era vicelider al grupului PDL din Camera Deputaţilor. El a ocupat în trecut funcţiile de subprefect al judeţului Timiş şi de consilier local la Timişoara, iar în perioada 2002-2003 a fost director executiv la clubul Poli AEK Timişoara. În perioada 1990-2001, Ciobanu a lucrat la Vama Timiş, ajungând, de la revizor vamal, director al Direcţiei Regional Vamele Timiş.

    În ultima săptămână, mai mulţi lideri ai PDL, în frunte cu Sorin Frunzăverde, au plecat din partid, mergând la USL. Printre demisionari se află fostul primar al Slatinei, Darius Vâlcov, care era liderul PDL Olt. Acesta s-a înscris în PSD şi va candida din partea USL pentru un nou mandat de primar. Marţi, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte al PDL Neamţ, a anunţat că se va înscrie în PNL şi va candida din partea USL pentru un nou mandat.
    ============
    Las' ca-i bine! Bine, bine!

    RăspundețiȘtergere
  25. e bine pe dracu
    va intalniti cu pdl-istii fix in usl.Ca nu toata lumea stie chestiile astea dar voteaza si sunt inmiit mai multi ca cei 3 lulele 3 surcele de pe bloguri
    Mai e un picut si psd va deveni "partidul unic".Atunci sa vezi ce-o sa-si faca de cap
    PS si daca ciobanu asta are atata vechime in vama Timis(inca din anii 90) as fi curios sa-i vad si averea,sau o fi vre-un nevinovat:):)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. normal ca a ajuns director ca avea de unde da spaga.L-a folosit pdl pe post de sponsor si acu poate mai are bani si pt psd ca sigur are,altfel nu era propus pdl-istul sa candideze din partea usl.si membrii vechi care au muncit in usl raman cu"buza umflata"Cine a spus ca "viata e dreapta??"

      Ștergere
    2. ... si membrii vechi care au muncit in usl raman cu"buza umflata" ....
      ==============
      Prietene, aici se greseste fundamental!
      Iata in modul cel mai simplist nenorocirea politica din Romania ultimilio 22 de ani! Iata dovada ca oamenii merg spre politica-partide, pentru a obtine-lua ceva! Nu, nu, nu! Profund eronat! Asa nu ne vom mai face bine niciodata! Lacomia si foamea de mai mult ne vor pierde, distruge definitiv!

      Ștergere
  26. Banu', ochiul dracului!
    =====================
    UPDATE 11:40 - Surse guvernamentale, citate de Antena3, susţin că ministrul Mediului a demisionat. Demisia vine în urma discuţiei avute, timp de o oră, cu premierul Ungureanu, la Palatul Victoria. Aceleaşi surse susţin că înlocuitorul lui Borbely va fi Attila Korodi.
    ...............................
    Potrivit unor surse oficiale, citate de Mediafax, premierul Ungureanu a discutat, miercuri seara, la telefon cu ministrul Mediului, cei doi convenind să se întâlnească astăzi pentru a discuta despre acuzaţiile DNA.

    Anterior convocării lui Borbely la Palatul Victoria, premierul Ungureanu a discutat atât cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, cât şi cu vicepremierul Marko Bela.

    DNA a sesizat procurorul general să solicite Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru obţinerea cererii de urmărire penale faţă de Borbely Laszlo, deputat şi ministru al Mediului, pentru două infracţiuni de trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere, în formă continuată.

    Solicitarea a fost făcută în conformitate cu dispoziţiile articolului 109 alineatul 2 din Constituţie, articolului 12 şi articolului 19 din Legea 115/1999 republicată privind responsabilitatea ministerială, precum şi ale deciziilor Curţii Constituţionale nr. 665/5 iulie 2007 şi nr. 270/10 martie 2008, a precizat DNA.

    Procurorul general al României a înaintat, miercuri, ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, sesizarea procurorilor anticorupţie privindu-l pe ministrul mediului Laszlo Borbely, cercetat pentru două fapte de trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere.

    Surse judiciare au declarat că Laszlo Borbely nu şi-a trecut în declaraţia de avere un apartament din Bucureşti, achiziţionat împreună cu soţia dar trecut pe numele cuscrei sale, Maria Vincze, precum şi vânzarea unei case din Târgu Mureş, cu tot cu teren, în valoare de 30.000 de euro, către Anton Molnar, om de afaceri.

    Potrivit acestora, anchetatorii au constatat faptul că ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a achiziţionat un apartament în Calea Victoriei din Bucureşti, locuinţă ce a fost trecută pe numele cuscrei sale, documentele de vânzare-cumpărare fiind întocmite la notar, audiat şi el de procurorii anticorupţie.

    Cuscra ministrului Mediului le-ar fi declarat procurorilor anticorupţie că locuinţa a fost plătită de soţii Borbely, ea nedispunând de suma de 80.000 de euro, cât a costat apartamentul conform actelor întocmite la notar, au mai declarat sursele citate.

    RăspundețiȘtergere
  27. mafiotii mei sunt mai corecti decat ai lor

    .....si in urma renovarii apartamentului firma respectiva a castigat 18 din cele 36 de contracte cu institutia apele romane,institutie aflata in subordinea Min. Mediului al carui ministru este...borbely!!!!
    Don Corleone

    RăspundețiȘtergere
  28. Scrisoare deschisa catre Caragiale
    =================================
    Stimate nene Iancule,
    Ambetat de tristeţe şi turmentat de scumpiri bezmetice, îţi compun această misivă tristă şi de adio, că ce mă enervează când vine vorba despre opera matale, este gogoriţa că satira îşi păstrează actualitatea, că personajele seamănă leit cu cele din zilele noastre, poltroni, tembeli, pungaşi, mahalagii, hahalere, bagabonţi etc.
    Să avem rezon, coane Iancule, tălică ai scris pentru copii, scenarii de desene animate.

    Eşti mărunt, neicuşorule! Ia hai, să te cocoşez cu niscaiva exemple. Matale ştii cât ar costa acum o masă la "Iunion"? Şi câtă verzitură îi lipeşti pe frunte manelistului minune, care ţine acuma locul lui I.D. Ionesco?
    Şi să te văd eu dacă ai corajul să vii pe jos de la "Iunion" acasă, noaptea. Că te dezbracă lotrii cu ranga.
    Heavy metal! Dacă ai vedea cine-i acuşica în fruntea bucatelor, te-ai închide la "Gambrinus" şi nu te-ai trezi din beţie decât să te închini. Suntem o ţară penală, meştere. De la prezidenţie la govern, toate mangafalele cu foncţii sunt în libertate condiţionată. Nu ştii cum şi cât se fură. Răcnesc gazetele de vuiesc Carpaţii! Şi toate oalele sparte le plăteşte poporul acesta de coate-goale, care nu mai visează castele în Spania. Visează căpşuni.
    S-au înmulţit nesimţiţii şi proştii şi vorba matale: "Cu prostia te poţi lupta, dar ea întotdeauna învinge!"

    Zicea Nae Ipingescu: "Să nu mai mânânce nimeni din sudoarea, bunioară, unuia ca mine sau ca dumneata şi să şază numai poporul la masă, că el e stăpân". Mai mult de jumătate din popor e în mare mizerie şi tot atâta ar vrea să-şi lase ţara . O să zici că le crapă obrazul aleşilor? Ei, aş! Unde este Rică Venturiano cu "Angel radios"?
    E timpul cocotelor. Ziţa, Veta, Joiţica, Didina sau Miţa Baston au fost sfintele-sfintelor. Paraşutele au acuşica golaveraj la televizor. Să vezi filme deochiate, nene Iancule! S-a uitat şi Bubico al meu la o emisiune şi de atunci nu mai latră. Guiţă! Domnul Goe e ticsit de droguri şi mamiţa vorbeşte la telefon, la linia fierbinte.
    Conul Leonida şi soaţa şi-au depus pensia la pubelă, de unde şi mănâncă, Tipătescu este Naşul mafiei judeţene, Dandanache face tocşouri de seară, jupân Dumitrache zis "Titircă Inimă-rea" e primar şi milostiveşte cu parcuri
    moca toate rubedeniile.

    Se face Capitală până la matale la Ploieşti , numa' borduri şi mijlocul rămâne aşa cu gropi, cu mahalale fără apă şi canal, fără buleftrică. Caţavencu combate la gazetă contra marilor corupţi, el fiind curat deoarece până şi banii lui au fost spălaţi. Ghiţă Pristanda e finanţist acu', din negoţul cu maşini furate, alte fapte necurate ca şi şpăgi nenumărate. Până şi frizerul Nae Girimea se minunează câtă prostime s-a umplut de mătreaţă şi câţi politicieni de valută. O soţietate fără prinţipuri, morală şi cinste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prezidentul vorbeşte romanes, la televizor, cu fraţii şi surorile lui, la care s-a dat dezlegare să belească Europa. Fericiţi că au un preşedinte care îi înţelege, fiind apropiat de ei ca nărav şi poftă de viaţă. În ţară, băieţii deştepţi la matrapazlâcuri au strâns averi din care să se îndestuleze toate loazele lor, până la două mii paş'opt.
      Se fac mafioţi unii pe ăilalţi şi mă jur pe cursul valutar că au dreptate toţi. Dacă nici ei nu s-or şti între ei?. Altminteri e "criză teribilă, monşer". Dacă ai cunoaşte Parlamentul de acum i-ai dedica "Năpasta", promisiunilor guvernului, schiţa "1 aprilie", Justiţiei"Lanţul slăbiciunilor", vieţii noastre politice - "D-ale carnavalului",scrisoarea către FMI şi Consiliul Europei este "Scrisoarea pierdută", iar viitorul nostru poate fi asemuit cu "O noapte furtunoasă". Bravos naţiune! Egzistă nişte unii care zic că suntem " Ţara lui Caragiale".
      Ei, aş! Moravurile de pe vremea matale erau. parfum. Şi atunci, eu cu cine votez? Aceasta-i întrebarea!
      Cică dă-i, Doamne, românului mintea de pe urmă şi pe urmă el votează la fel. Într-un singur loc ai avut dreptate, nene Iancule. Atunci când ai zis că românul s-a învăţat să aibă din toate câte nimic. În fruntea soţietăţii s-au aburcat mitocanii şi nu le poţi bate obrazul, întrucât (tot matale ne-ai învăţat) mitocanul se naşte jignit.
      Încolo, frică ne e că ne-am născut în România şi o că o să murim în Becalia sau Băsescia!
      Dar să fim optimişti, că dacă nu murim o să fie şi mai rău!

      Ștergere
  29. Bă fraţîlor mai întîi sara bunâ la tăţ, la maimuce şî la tătâ menajăria de la ZOO (asta câ sâ nu sî supere hanimalurili creati di bunu Dumnezău). Mă hoameni buni umblai zîlili hastea cu ceva hafaceri di fiare (de celi vechi) nu di cele di la ZooLand şî uiti ci găsîi:
    1. "Saptamana trecuta a expirat termenul pana la care autoritatile trebuiau sa finalizeze procesul de regularizare a pensiilor militare revizuite anul trecut
    Potrivit OUG nr. 1/2011, in cazul pensiilor militare revizuite in cursul anului trecut, pentru care a rezultat un cuantum mai mare decat cel aflat in plata in decembrie 2010 (in numar de circa 65.000), diferenta aferenta anului 2011 va fi achitata esalonat, pana in decembrie 2012. In schimb, pensionarilor militari carora, in urma revizuirii, le-a rezultat o pensie mai mica decat cea din decembrie 2010, li se va retine, in cursul acestui an, din pensie, tot esalonat, suma in plus incasata „necuvenit” anul trecut, in aceasta situatie putandu-se afla circa 10.000 de persoane
    La inceputul lunii ianuarie a acestui an, sefa Directiei Financiar-Contabile din Ministerul Apararii Nationale (MAPN), Maria Lupu, a anuntat public finalizarea, la sfarsitul anului trecut, de catre casa de pensii sectoriala a ministerului, a procesului de revizuire a pensiilor militare, fiind transmise pensionarilor militari toate deciziile de revizuire.
    Potrivit acesteia, in urma revizuirii, dintr-un total de 75.787 de pensii militare, 86% (circa 65.000) au crescut in urma revizurii, fata de cuantumul din decembrie 2010. In medie, pe totalul acestor pensii majorate, cresterea a fost de 34%, respectiv de 572 de lei pe luna. „In plus, niciuna din pensiile in cuantum de pana la 3.000 de lei ale pensionarilor cu cariera militara completa nu a scazut, toate aceste pensii crescand”, a declarat Maria Lupu.
    Ce inseamna „regularizare”

    OUG nr. 1/2011, intrata in vigoare de la 31 ianuarie anul trecut, prevede ca atat in cazul pensiilor care cresc in urma revizuirii, fata de cuantumul din decembrie 2010, cat si al celor care scad, „nu mai tarziu de data de 31 martie 2012 se va efectua regularizarea acestora, prin stabilirea sumelor de plata sau de recuperat, dupa caz, in functie de cuantumurile rezultate dupa luarea in considerare a tuturor documentelor care atesta veniturile realizate pe intreaga durata a stagiului de cotizare”.
    Asta inseamna ca, pana la sfarsitul saptamanii trecute, casa de pensii sectoriala a MApN trebuia sa trimita pensionarilor militari decizii de regularizare a pensiilor rezultate in urma revizuirii.
    Aceste decizii de regularizare cuprind tabele cu esalonari, fie ale sumelor pe care acestia trebuie sa le primeasca in plus in fiecare luna, pana in decembrie 2012, pentru acoperirea diferentei fata de pensia incasata efectiv in 2011, mai mica decat cea rezultata din revizuire, fie ale sumelor care urmeaza sa li se retina lunar din pensie, in cazul celor carora le-a fost revizuita in minus pensia fata de cuantumul din decembrie 2010, dar care au continuat sa primeasca integral cuantumul respectiv in cursul anului trecut."

    RăspundețiȘtergere
  30. 2. "Situatie exploziva

    Din datele comunicate de MApN rezulta ca pana la circa 10.000 de pensionari militari s-ar putea afla in situatia de a fi primit decizii de revizuire in minus a cuantumurilor pensiilor, comparativ cu nivelul din decembrie 2010, precum si tabele de regularizare cu sumele care urmeaza sa li se retina lunar din pensie, pentru recuperarea cuantumului „necuvenit” incasat in plus in cursul anului 2011, comparativ cu suma rezultata in urma revizuirii.
    Practic, in acest fel, acesti pensionari s-ar confrunta, de facto, cu o dubla operatiune de taiere a pensiilor: ar primi pensii mai mici fata de cele din 2011, iar din acestea li s-ar mai opera si retineri, pentru acoperirea diferentei intre ce au incasat in 2011 si ce a rezultat ca ar fi trebuit sa incaseze din revizuire.
    Asta in conditiile in care, pe rolul instantelor de judecata din intreaga tara se afla deja, in diferite stadii de procedura, mii de procese intentate de pensionarii militari fata de decizia Guvernului de a recalcula pensiile de serviciu din aparare, ordine publica si siguranta nationala. Multe din aceste actiuni in instanta au fost declansate inca din anul 2010, de la prima hotarare de guvern de recalculare a pensiilor militare dupa modelul celor „civile”, respectiv in functie de contributivitate.
    Pe langa asta, multi pensionari militari acuza faptul ca, in decembrie 2011 si ianuarie 2012, au primit, la intervale foarte scurte de timp, nu una, ci mai multe decizii de revizuire a pensiilor, fiecare cu continut diferit, iar altii sustin ca, desi au primit scrisori de felicitare de la ministru pentru ca le-a crescut pensia in urma revizuirii, in decizie au gasit un cuantum diminuat al pensiei.
    Cum s-a ajuns la revizuire

    In august 2010, Curtea de Apel Cluj a dispus suspendarea HG 735/2010 de recalculare a pensiilor de serviciu din aparare, ordine publica si siguranta nationala.
    Respectiva hotarare de guvern ii obliga pe beneficiarii de pensii militare sa depuna ei insisi cereri de recalculare a pensiilor potrivit algoritmului pensiilor de asigurari sociale si, in plus, sa obtina si sa prezinte prin demersuri proprii documente doveditoare cu privire la stagiul de cotizare, ve¬chimea in munca si veniturile realizate in fiecare an de cariera. In caz contrar, ei ar fi urmat sa fie „penalizati” prin calcularea punctajului de pensie nu in raport cu veniturile reale realizate, ci cu salariul mediu brut pe economie din perioadele respective, alegandu-se, in consecinta, cu pensii mult mai mici.
    „Starea de fapt prezentata este de natura a crea un dezechilibru intre interesul ge-neral si imperativul protectiei drepturilor fundamentale ale persoanei”, se arata in motivarea sentintei Curtii de Apel Cluj. Desi Guvernul a inaintat recurs, Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a confirmat, in ianuarie 2011, sentinta de la Cluj, fapt care a obligat autoritatile sa emita OUG 1/2011, de revizuire a pensiilor militare recalculate.
    „Austeritatea” nu e in voga in 2012

    Mai multi parlamentari ai USL au depus la Senat, in ultima parte a anului trecut, un proiect de modificare a OUG nr.1/2011 privind revizuirea pensiilor militare. Scopul initiativei legislative este, in esenta, acela ca, in urma procesului de revizuire, absolut niciuna din pensiile militare aflate in plata sa nu scada fata de cuantumul din decembrie 2010.
    Propunerea prevede concret ca, „in situatia in care, prin procesul de recalculare/revizuire, a rezultat un cuantum mai mic (al pensiei, fata de cuantumul din decembrie 2010 - n.r.), sa se mentina cuantumul pensiei avute inainte de acest proces”, potrivit expunerii de motive a proiectului de lege.
    In document se mai arata ca, in acest fel, s-ar elimina situatia pensionarilor militari care s-au ales, in urma revizuirii, cu pensii mai mici decat in decembrie 2010 si carora, „incepand cu luna ianuarie 2012, li se va acorda pensia in cuantumul diminuat, urmand ca din acesta sa le fie retinute sumele acordate pe parcursul anului 2011”."

    RăspundețiȘtergere
  31. 3. "Sanse mari de adoptare

    Atat Guvernul, cat si Comisia de munca de la Senat si-au exprimat dezacordul fata de proiectul de modificare, cea din urma chiar saptamana trecuta. Insa apropierea alegerilor si intensificarea atmosferei electorale, ca si schimbarea raportului de forte dintre putere si opozitie, atat in Parlament, cat si in afara acestuia, sporesc sansele de adoptare ale proiectului.
    Astfel, multi parlamentari ai PDL ar putea vota „pentru”, mai ales dupa degringolada provocata de dezertarea la USL a lui Sorin Frunzaverde. La randul lor, parlamentarii UNPR ar putea avea un motiv in plus de a sustine proiectul, dat fiind ca titularul portofoliului MApN este chiar seful partidului, care tine la imaginea sa de protector al pensionarilor militari. Pe de alta parte, potrivit lui Victor Ponta, de saptamana aceasta opozitia este majoritara la Senat, avand un vot in plus.
    Proiectul are mari sanse de a trece de Senat chiar si daca nu ajunge sa fie dezbatut si votat de alesi in plen, in conditiile mentinerii actualului blocaj parlamentar. Asta pentru ca martea viitoare, pe data de 10 aprilie, se implineste termenul de adoptare tacita a sa, potrivit Constitutiei si regulamentelor Senatului.
    Ieseam mai ieftin daca statul statea in banca lui

    Modul haotic in care actuala putere a derulat reforma pensiilor militare a facut ca acestea sa ii „coste” mult mai mult pe contribuabili dupa recalculare si revizuire decat inainte. De exemplu, anul trecut a fost nevoie de o suplimentare de buget de 690 de milioane de lei pentru plata tuturor pensiilor din aparare, ordine publica si siguranta nationala, in conditiile in care, anterior, Guvernul estima economii bugetare de 300 de milioane de lei in urma recalcularii acestor pensii.
    In primele doua luni din 2012, doar la MApN, pentru pensii s-au cheltuit 489,556 milioane de lei. Daca media lunara se va mentine pe tot parcursul anului, pentru pensiile din aparare se vor cheltui circa 2,937 miliarde de lei in 2012, cu peste 19% (478 de milioane de lei) mai mult fata de prevederile din buget, de 2,459 milioane de lei."

    Chestia hasta o haflai de haici:
    http://www.stiri.com.ro/stire-25718/anul-electoral-i-ar-putea-scapa-pe-militari-de-taierea-pensiilor.html

    Io hatîta vă zîc: sâ puneţ bani de-oparti câ nu sî ştie cu hăştia...Az îţ dau şî mîni hîţ iau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai , in acest caz, ce vor face limbricii satisfututi care se zvarcolesc pe aici si elimina laude si linsaturi la adresa puterii?Ce motiv de batjocura vor mai avea ?
      Sunt pline blogurile cu profil militar de cacarezele lor, oamenii cu expertiza nu mai posteaza din cauza acestor viermi.
      Acestia sunt fostii ofiteri ai ARMATEI ROMANE?

      Ștergere
    2. Limbrici=maimute=curdelei=babalai= GUNOAIE

      Ștergere
    3. Serveste un ALUPIGUS in loc de mie -badarane nesatul!!

      Ștergere
    4. hauzi faaa,prostu hare "hecspertiza"
      haia o fi buna sub hbuuric ca io prefer hexperienta ca hastia cu hecspertiza sint labari
      al dreak garoiu'ha hanvatzat hengleza dah nu stie cu ce sa haleshte.
      hauzi hecspertiza!!
      Vanessa&Melissa

      lasa fa ca hare halupigus

      Ștergere
    5. hauzi fa??
      dah dohgaru hare iecspertiza ca hal are shantajeuri sexuale hala si cu pricina
      melissa

      hai faaa ca hastia e da remat...viseaza si hei ca he terminati
      vanessa

      Ștergere
  32. Tulai, Doamne!
    -------------
    Şantaj Marca Băsescu Pentru că refuză să dea avizul de mediu la Roşia Montană, lui Laszlo Borbely i s-a fabricat un Dosar Penal (?!)
    ---------------------------
    DNA-ul condus de Daniel Morar se face, încă o dată preş la picioarele lui Traian Băsescu (??!). Pentru că Laszlo Borbely continuă să refuze să dea avizul de mediu la Roşia Montană, i s-a fabricat un Dosar Penal şi, mai mult, se cere aprobarea Parlamentului pentru ridicarea imunităţii acestuia. Făcătura se vede de la o poştă, pentru că faptele care i se impută ministrului Mediului sînt în totală disproporţie cu acuzaţiile de trafic de influenţă şi de fals în Declaraţiile de Avere în formă continuată.
    De fapt, ungurul este acuzat că ar fi beneficiat de serviciile unei firme care s-ar fi ocupat de amenajarea unor locuinţe (?!), prejudiciul fiind de 20.000 de euro. La cît s-a furat şi se fură în România, această sumă este una de-a dreptul ridicolă. Dar satrapul George Sörös nu mai are răbdare, iar interesele sînt atît de mari, încît nu mai contează că sacrificatul este chiar unul de aceeaşi etnie cu el. Pe zi ce trece, se strînge laţul în jurul Chiorului, care n-are cum să scape de o nouă suspendare, de data aceasta definitivă. Dacă ungurii îşi iau mîna de pe el, puşcăria îl aşteaptă, iar acolo sînt destule locuri şi pentru toată şleahta de bandiţi care încearcă să se salveze pe ultima sută de metri.
    Ridicarea imunităţii lui Laszlo Borbely, pe repede înainte
    Comisia Juridică a Camerei DeputaţilorLaszlo Borbelyridicarea imunităţii parlamentareBiroul Permanent al camerei Deputaţilor aviz pentru cercetarea penală Abia s-a uscat cerneala pe cererea procurorilor DNA de aviz pentru cercetarea penală şi ridicarea imunităţii ministrului Mediului că s-a şi trecut la următoarele proceduri. Hârtia a circulat foarte repede pe traseul DNA-Parchetul General-Ministerul Justiţiei-Parlament, spre seară a trecut prin Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor (o conferinţă telefonică), fiind şi trimisă pentru raport la Comisia Juridică.Asta înseamnă că mâine în Comisia Juridică va fi gata raportul cu propunerea favorabilă atât pentru avizul de cercetare penală cât şi pentru ridicarea imunităţii parlamentare. În aceste condiţii cel târziu marţi va fi convocat un plen al Camerei Deputaţilor şi totul se va rezolva favorabil pentru DNA.Laszlo Borbely este acuzat de trafic de influenţă şi fals în declaraţiile de avere în formă continuată.

    PS: Cât de repede va urma cererea pentru încuviinţarea arestării? Dacă demisionează nu cred că se va mai pune vreo problemă de corupţie :)

    RăspundețiȘtergere
  33. In hafara de copy/paste poti gandi, haaa??
    ca hastea le-am citit deja maghraoane,sau hatzi citesti doar ce hatzi convine
    vezi ca le hiei painea de la gura halora de la hpresa ca si gura la copiii lor trebe sa mance ho paine....coloratule hauar'de
    hapoi tu sa faci bortoiu mare mancati-ai" da sub buric" himparate
    cu dadicatie nahispravitule!!
    Vanessa &Melissa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai fiti ale dreakului sa fiti, tu Vanesso si tu Melisso!
      Ma, vo va harde de glume si hastia se omoara hintre ei?
      Pai ba fomeile dreakului, noi nu trebe sa ne bagam? Sa-i lasam ase, de capul lor?

      Ștergere
    2. Bă Vanilesa şî Cordesaa, io ham vrut sâ vă hinformăz, mînca-v-aş, mînca-le-aţ, mînca-mi-aţ ...sufletu sâ-mi mîncaţ! Vez ci hînsemneazâ sâ fii domn? Da vanilio, nu chumva heşti rudâ cu Cezăricâ hal nostru? Ori poati mai rău...

      Ștergere
    3. Chigru hal Negru,
      Pai asa crezuram si noi ca vrusasi tu. Sa na hinformezi si pa noi. Dar hete c-ale dreakului de fomei, se facura ca nu vad. Chigrule, noi te subtinem pe matale, ca ma chemara hai mici si-mi zisara ca-i mare zavera pe haici.Ca vor sa te bata niste fomei!

      Ștergere
    4. Hal dracului Gabor ce hanalist pulitico -iecunomic -militaro - caldarar se facu !Sniper one

      Ștergere
    5. Ba prostime ,lu Vanesa & Melissa ii harde de CORDEALA ! sniper one

      Ștergere
  34. Dhapoi sa ne bateti cuh fhruntea sub buric baaah domnisorilor,hamparatilor!!
    Vanessa &Melissa
    Mhaine lah manifestatiune bahhh??

    RăspundețiȘtergere
  35. OFF topic:
    ============
    Băieţii deştepţi ar putea plăti daune uriaşe
    ====================
    Clienţii privilegiaţi ai Hidroelectrica pot fi nevoiţi să ramburseze statului dublul prejudiciului.

    Daunele pe care traderii aflaţi sub contracte bilaterale cu Hidroelectrica ar trebui să le plătească dacă la nivelul Comisiei Europene se va considera că energia ieftină de care beneficiază este ajutor de stat „ar fi enorme", a declarat ieri Valentin Mircea, vicepreşedintele Consiliului Concurenţei (CC), în cadrul conferinţei Focus Energetic.

    Valoarea daunelor pe care asa-zişii „băieţi deştepţi" din energie ar trebui să le plătească este de ordinul miliardelor de euro, consideră specialiştii din energie. La nivelul anului 2009, se considera că aceştia au beneficiat de diferenţe de tarife în valoare totală de un miliard de euro. Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că, după o analiză ce se desfăşoară de mai bine de un an pe piaţa energiei, a demarat, în urmă cu două săptămâni, o anchetă în care sunt vizate Hidroelectrica şi companiile care au contracte bilaterale cu aceasta în afara pieţei reglementate (aşa-zişii „băieţi deştepţi").

    Prejudiciul, plus dobânzi aduse la zi

    Concurenţa colaborează cu Comisia Europeană, care analizează posibilitatea demarării unei anchete de ajutor de stat, considerând că aceste tarife preferenţiale către anumiţi clienţi privilegiaţi pot fi considerate ajutor mascat. În cazul în care se consideră ajutor de stat, aceste companii vor fi nevoite să ramburseze pagube echivalente cu diferenţa de tarif de care au beneficiat plus dobânzi la zi, în funcţie de dobânzile bancare, a explicat Valentin Mircea.
    -----------------------
    Azi se semnează contractul Cupru Min. Banii vin la toamnă.

    Astăzi, la sediul Ministerului Economiei, Florin Vlădan, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, va semna, alături de un împuternicit al companiei canadiene Roman Copper Corp., contractul de privatizare a Cupru Min. Banii ar putea intra în vistieria statului abia peste patru luni şi jumătate, a declarat pentru „Adevărul" Florin Vlădan. Preţul de 200,8 milioane de euro al societăţii este unul corect şi calculat doar pe baza activelor societăţii, fără a se ţine cont de resursele de cupru din sol, pentru că nu acestea au fost privatizate, ci societatea, a declarat ieri Sorin Găman, directorul Direcţiei pentru Resurse Minerale din cadrul Ministerului Economiei. Adevarul.ro

    RăspundețiȘtergere
  36. Avocatii SCMD o pun de un nou proces aducator de bani si cotizatii.Atata stiu, atata fac. Nu vorbesc nimic despre miile procese pierdute cu succes, dar ne recomanda cu caldura sa deschidem alt proces si sa dam alti bani, ca mai au oamenii de plecat in concedii, de facut vile si de cumparat jipane.

    http://paginajuridicascmd.blogspot.com/2012/04/in-atentia-membrilor-scmd-care-au_05.html

    Stiam ca asta se va recomanda.Baietii vor bani, multi bani si daca se poate numai prin avocatii lor . Ca sa poata sa isi traga si ei un comision. Traiaasca casele de vocatura Barla si Galca care ne duc din esec in esec dar si din proces in proces.Frumoasa conlucrare, inteligenta tactica.Dar de ce nu vorbesc cei din departamentul juridic despre conjugarea cauzelor, pentru ca in definitiv este vorba de contestarea OG1/2011 si de efectele aceleiasi legi pe care o contestam in procesul pe revizuire. Acele adrese sunt urmare a procesului de revizuire deci practic aceeasi cauza, nu mai e nevoie de alt proces , doar de trimiterea intampinarii si cererea ca pana la rezolvarea cauzei sa nu se opreasca nimic mai ales ca procesul de reviziurie inca nu s-a incheiat, revizii tot vin pe banda rulanta si nici ministerul nu stie la aceasta ora care este suma pe cere trebuie sa o opreasca. Motive suficiente ca un judecator sa spuna : nu opriti nici un leu pana nu ati incheiat procesul de reviziuire.La asa ceva nu lemerge mintea avocatilor, sau nu au nici un interes?Ca sa nu mai spun ca se asteapta votul pe legea de modificare a OG1/2011, inca un motiv ca judecatorii sa spuna cel putin Cip, daca nu Pas. Pana la alt proces mai sunt pasi de facut domnilor avocati si juristi din departamentuil Juridic. Ce repede sariti voi la punga sindicalistilor, mai ceva ca Boc.

    RăspundețiȘtergere
  37. La asa ceva nu le merge mintea avocatilor, sau nu au nici un interes?
    ---------------------
    Merine, raspunsul este unul singur: nu au niciun interes! Avocatii fac exact ce le cere "angajatorul"! Iar "angajatorul", dupa cum bine spui, isi doreste din nou mii si mii de procese! Nu conteaza mai apoi ce si cum! Daca si de ce le pierde!Important este sa se afle in treaba,cotizatiile conteaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hin acest caz si hadvocatii hau acelasi interes cu "angajatorul" ca si gura la copii lor.......paine
      Melissa&Vanessa

      Ștergere
  38. daca trece de senat legea,in 10 aprilie(adoptare tacita),in legatua cu faptul ca pensiile militare nu scad,in urma recalcularii,cand se primesc banii furati inapoi(in transe,sau toti odata)?
    oricum,senatu ii blocat,deci nu are cum pana marti sa nu se adopte aceasta prevedere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In transe!
      Regula ar fi... pana la sfarsitul anului!
      Dar la idiotii astia... nu se stie care an poate fi!

      Ștergere
    2. DECI II OFICIAL,DACA TRECE DE SENAT,NU MAI POT SCADEA PENSIILE MILITARE?

      Ștergere
    3. Sigur, aceasta a fost ratiunea promovarii!
      Nu pot insa uita, mania proletara cu care a infierat-o D&P!
      [ De atunci i s-a tras si lui Monac, semnatar si contributor al proiectului de Lege (de modificare)! ] Ce-o fi avut in cap?

      Ștergere
    4. Ei, ce?
      De ce te mai miri?
      Simplu! Se gandeau la cotizatii si cotizanti!
      Pai APROBAREA acestei Legi, ii lasa pe alde D&P fara "obectu" muncii! Pericol altminteri sesizat si de (im)pricinati, motiv serios de a coti URGENT catre politica, platforme civice etc. De a gasi alte "posibilitati" de subzistenta pe vremurile astea nenorocite, dar pline de tot felul de fraieri si ... "baieti destepti", in egala masura! La cateva mii de fraieri, se gaseste una-doua, un "baiat destept"! Sa traiti bine!

      Ștergere
    5. totusi,chiar daca ramane pensia la fel,eu cred ca in nicio tara,un parlit de subofiter,castiga de 3 ori mai mult decat un ofiter,deci va dati seama,ca astia doar amelioreaza treaba,dar pana la dreptate mai este mult,ori le creste celor carora le-au scazut pensia,cu vreo 50% mai mult decat in dec 2010,ori cei carora le-au crescut,vor fi nevoiti din ianuarie 2013 sa dea banii inapoi,pe anii 2011 si 2012,inclin spre a doua varianta.
      macar bine ca s-a terminat cu scaderea,de acuma trebuie sa inceapa razbunarea militarilor(cei carora le-au scazut pensia)

      Ștergere
    6. Cam asa e.Numai ca activitatea sindicatului nu se termina cu modificarea legii si cu pensiile. Mai trebuie sa se militeze pentru reintroducerea pensiei ocupationale, pentru recastigarea drepturilor anulate prin modificarea legii 80, pentru dreptul militarilor activi de a face parte din sindicate, asa cum cer legile europene, pentru dreptul sindicalistilor de a desfasura activitati in sediile Cercurilor Militare, pentru racastigarea de catre Ministerul Apararii a terenurilor cedate clientelei politice, si multe altele. Aceste lucruri insa nu prin procese se pot obtine ci prin negocieri si discutii cu actuala opozitie. Numai ca domnii Pricina si Dogaru nu prea le au , ei vor scenarii si multe procese. Si multe emisiuni TV. Cand opozitia va castiga alegerile, cine ii mai invita pe ei la tv ? Daca nu sunt procese pe pensie, cum mai apar ei in fata lumii, cui mai striga HUO si impotriva cui mai urla ? Problema mare. Din cauza asta, procesele trebuiesc taraganate, eventual pierdute, ca sa tina sindicalistii aproape de El lidero Maximo. Asteptati sa vina toamna si veti vedea ce nu ati vazut. Daca nu cumva pana atunci se lamuresc treburile intern .
      Mai nou , vad ca domnul Dogaru a trimis si el o scrisorica de 10 randuri lui Oprea. Domnule, s-a prostit si Dogaru ? El nu stie ce a spus Pricina despre cei care discuta cu Oprea si gasca lui ? Pai vrea sa il dea Pricina afara din sindicat cu nu stiu care articol din ROF? Doamne fereste !

      Ștergere
    7. eu nu stiu cum ii treaba cu pricina si dogaru,dar izmanaru,ar merita vreo cativa ani de puscarie buna,ca iti dai seama ca vreo 20 de mii de pensionari militari vor razbunare,iar el are o fiica,de care trebuie sa aiba,mare grija dupa ce nu va mai fi ministru.
      important ii sa treaca in 10 aprilie prevederea aia cu faptul ca nicio pensie nu scade dupa recalculare,dupa,se poate trage aer in piept si gandi mai limpede.
      cei de la cedo,nu vor fi foarte multmiti de faptul ca pe timp de criza,tu cresti pensiile(per total),si nu cred ca vor fi foarte bucurosi nici de faptul ca cineva care nu a contribuit in viata lui la fondul de pensii sa ii se calculeze ca si cum ar fi contribuit,plus ca faza cu faptul ca un parlit de subofiter castiga mai mult decat un ofiter,ii chiar o nedreptate majora.
      mai pe scurt aia de la cedo,nu pot invoca,faptul ca economia ii subreda,atata timp cat pensiile militare per total au crescut.

      Ștergere
    8. hapoi boule si noi avem o hi fiica si a zas un bou la fel ca tine si haa,,,haaa s-o umplut paretii blocului cu sangele dan botu lui(da la 8 pan la parter cah bou n-a mai avut timp de lift)hapoi la ce hetaj stai gabore ca he distanta mai scurta
      Baaaah si ce respect hare acuma si dupha zace hani,cah stie sa zhaca sar'mana
      tz-ai dracu ca a trebuit sa zugravim dupa-aia paretii cah bou punea mana pa phareti si lasa borshu p-acholo da acu hare raspect!!
      melissa&vanessa
      hauarde strict autentic

      Ștergere
    9. hapoi cumpara mata sfoara ca io hati dau sapunu

      Ștergere
  39. http://www.independentonline.ro//2011/09/30/Razie-a-Politiei-la-Urziceni_5471/

    Razie a Poliţiei la Urziceni
    "Efective sporite de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa-Serviciul Ordine Publică, Serviciul Criminalistic, Serviciul Investigarea Fraudelor, Serviciul Investigaţii Criminale, Serviciul Rutier, Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi Serviciul Intervenţie Rapidă, au fost angrenate joi, 29 septembrie a.c., în intervalul 20.00-23.00, în ample acţiuni desfăşurate pe raza municipiului Urziceni. Astfel, peste 60 de poliţişti au acţionat sub coordonarea conducerii Inspectoratului, poliţiştii controlînd, prin cele 6 filtre rutiere instituite pe raza municipiului şi a localităţilor limitrofe, 306 autoturisme. De asemenea, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 33000 lei.
    Mai mult, trei şoferi au rămas fără permise de conducere, iar faţă de alţi 6 şoferi s-a luat măsura reţinerii certificatelor de înmatriculare.
    Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii de investigare a fraudelor au indisponibilizat cantitatea de 49 tone de porumb boabe, identificată în două autotrenuri ce se deplasau pe DN2. Şoferii, doi bărbaţi, de 50 ani, din Prahova, nu deţineau documente de provenienţă pentru cantităţile de cereale, fapt pentru care poliţiştii au luat măsura indisponibilizării acesteia pînă la finalizarea cercetărilor."

    Nu se stie daca au participat si cei de la protectia animalelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si?
      Si ce vrei sa spui?
      Hai spune, spune si nu ne mai frige! Rupe-o!

      Ștergere
    2. Aha ,au arestat si prostituatele si era si mama-ta printre ele.Am priceput.

      Ștergere
    3. Mei, mei nu erau cei de la Protectia Lighioanelor erau cei de la Hingheria S.A. si cica ar fi cautat un rapan de tigru si-o maimuca...

      Ștergere
  40. http://webtv.realitatea.net/fun_monden/maimuta-spalatoreasa?autoPlay=true#ve_video_player_a

    Maimuta sau maimuca?!

    RăspundețiȘtergere
  41. HAtentiune, Hatentiune!
    Toate maimucele hatente la mine!
    Iaste de stire, la voi acuma:
    e unu p'aici care o cata cu lumanarea!
    Vrea o scarmaneala, o tavalelea ceva, sa-i tina!
    Or i-o dam, or il lasam in plata lu domnu!?!
    Voi oarece, ce ziceti? I-o tragem or nu i-o tragem?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai tradatorii astia spurcati,merita exterminati,nu doar "tavaliti",ei si urmasii lor,sa nu ne trezim peste 20 de ani cu asemenea specimene,iarasi.

      Ștergere
    2. Ghaboru isi dete jos Palaria ! Digeaba se vede negreala ciaurule!!

      Ștergere
    3. hai tz-ai drac da ghiaori cah mult vret voi sa traiti tz-ai drac
      Hauz!! pehste 20 zaci da ani ne hantalnem tot cu hastia.
      Haa!!! fa melissooo hauz da ce le e lor frica
      Vanessa

      Dah fa hauziiii lasa-i fa ca ie prosti,veziti dha puradaii tai si da maghraonul dan paris ca hastia ie prosti nu stieee sa "produca" nihmica,dah sa gandesc la alegirili dah pehte 20 da ani
      Haulioooo fa ,vezi ca prostu zice ceva dah hacstarminare
      Melissa

      Ștergere
    4. hauzi faaaa!!
      scraie mai gios hadminu ca sa haiba "limba decenta"
      Io zic ca-i da bine fa!

      Ștergere
    5. Fa Melissa si Mercedeza hai la cordeala fa ca nu mai iaste de trai cu Gaborii haiste!!S.O

      Ștergere
  42. In sfirsit, ULTIMA BATALIE.

    06.04.2012

    1 MAI PE VIATA SI PE MOARTE
    RATIUNEA UNEI BATALII!

    ….„Asadar, stimati colegi, pe 1 MAI va trebui sa iesim in strada in Bucuresti si in toata tara, pentru a da o ultima batalie pentru dreptul la existenta al Romaniei, al natiunii romane, al nostru al tuturor.”….

    Presedintele SCMD
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tulai doamne, iar aparusi Clantzanila!Ti-ai lipit proteza? da-i cu alupigus, vorba amicului tau.

      Ștergere
  43. Sunteti un grup lipit de prietenul meu oltean care chiar nu vreti sa vedeti decat ce va spune el.Marin a ajuns pe post de ursitoare,prezicatoare,judecator universal,moasa lui DOGARU ,icoana la care se inchina tot rezervistul,sperand dracu mai stie ce .Curios e ca nu-l cheama nimeni de consilier.Si-a gasit un camp de bataie cu niste cetateni care traiesc pe o alta lume.Eu citesc cu interes comunicatele domnului Dogaru.Cine dracu sa-l priceapa?Cui se adreseaza dumnealui?Vedeti o mare de rezervisti ,multi necajiti din varii motive ,stand cu dex-ul in parc si chinuindu -se sa priceapa ce e lupta sindicala in interior.A facut o mare greseala cand s-a inconjurat doar de bucuresteni in comitetul director.Chiar credeti ca daca nu carcotim nu judecam?
    Domnul Dogaru se poate astepta ,si o vom face, la o alta constructie in Ardeal .Sper sa am acceptul si al altor colegi,sa ne facem o organizatie proprie,in mod sigur si a rezervistilor nu numai ...
    Sper ca intelegeti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care-i problema? Noua ne place Zaibarul!

      Ștergere
    2. Hîn primu rînd Sara bunâ la tăţ baieţîî, hurzîtoarelor şî corditoarelor! Şî sâ nu huit di maimuţî şî celelalte hanimăluri!
      Faciţ fraţîlor ci-oţ faci, da faciţ odatâ ceva ca sâ şî meargâ, adicâ sâ funcţoneze. Câ hamu îs la horganizaţîi di haste de-ale meletarilor câ nu li mai ştii număru...HANCMRR, SCMD, precum şî alti ligi şî horganizaţîi...

      Ștergere
    3. hapoi chigrule io ham hasthia in cocioaba la mine,hapoi nu-mi trebe halta
      -maghraonu presedinte
      -vanessa vicepres...
      -melissa tiitoare=adj vicepres
      -hal batran consilier
      -ha batrana hal tine pal batran pa scaun
      -puradeii(6) ie membrii luh mahgraonu ca e dan membru lui
      hapoi mai havem posturi dah ahsteptam fraieri la" contizantii" ca ne hecspulzara frantujii si jandarii ne homoara cu hieru vechi.
      eee vremuri grele bre doar in fraieri mai havem nadejdea
      vanessa&melissa

      Ștergere
    4. dah ne primeste si noua vc-urile aia da la scmd ca sa ne hafiliem la plathorma haia c-o fi ceva da furat fier si pa acolo pa plathorma
      V&M

      Ștergere
  44. Fa Melissa, Vanessa, Mercedeza si care dreak va mai bagarati printre oaminii mari, hai fa mergeti d-aici, ca hadminu baga filme, filme de nehuitat, zau fa!
    =================
    FILME ISTORICE DE NEUITAT:
    ==========================
    http://romaniamegalitica.blogspot.com/p/filme-istorice-de-neuitat.html

    Mai cultivati-va si voi fa, mai videti un Pier Brice tanar, Florin al lu Parsic si cati altii. Lasati dreaku politica, ca nu-i de voi!

    RăspundețiȘtergere
  45. Da'cu Jean Constantin tinar este filme?

    RăspundețiȘtergere
  46. "Radmilla Kus, o femeie în vârstă de 55 de ani din Croaţia, a povestit presei internaţionale cum se încălzeau, pe timp de iarnă, strămoşii ei. Femeia a spus că aceştia foloseau, dacă era prea frig, căciuli din lână, create special pentru organele genitale.

    Femeia a spus că a făcut şi ea câteva astfel de „haine“ special pentru turişti, dar aceştia au fost atât de încântaţi de acest produs, încât au spus că vor mai multe produse. Astfel, Radmilla a ajuns să facă o afacere din hainele speciale pentru organele genitale masculine şi a angajat mai mulţi croitori pentru a o ajuta. „În tradiţia noastră, femeile cred că, dacă bărbaţii îşi menţin mereu calde zonele intime, aceştia sunt mult mai fertili, iar şansele pentru a face copii sunt mai mari“, a spus Radmilla Kus."
    http://www.adevarul.ro/life/viata/VIDEO_Cum_isi_incalzeau_croatii_zonele_intime_in_trecut-_Cu_ajutorul_unor_-caciuli-_speciale_0_677332623.html

    Ehe...cred ca un astfel de fes i-ar prinde bine si lui Czar maimuca sa si-l puna pe varza pe timp de iarna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dah mhai e loc de ciorditoare la scmd phacolo pa la shafime??
      ca sa ne depunem shi noi wc-urile
      Vanessa &Melissa

      Ștergere
    2. haaah eroare vc-urile ....ha ,hacu he bine??

      Ștergere
  47. baaaah ca ne aduseram aminte cu demonstratiunea da lah Constanta cuh marthalogii aia 2 ca puhseram pariu pt azi.
    cine da berea ghiaurilor??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cum ha fost? Noi habar n-avem! Nu ne spusa nima. Ia spune-ne tu, mancat-as! Ca sa hstim si noi, dham or nu dham berea!

      Ștergere
  48. pentru administratorul blogului,de ce nu faci un articol,sau un amr,de genu,au mai ramas 2 zile si 3 ore pana legea privind faptul ca pensiile militare nu mai scad va trece tacit,deci se va adopta.
    prea putine,informatii despre faptu,ca legea asta va trece tacit,100%,deci pensionari vor primii banii inapoi si nu va scadea nicio pensie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene Anonim,
      ===============
      Citeste te rog aici: In atentia unei largi categorii de pensionari, fosti militari. Desi blamata de CD al SCMD, acum este cea mai buna solutie: http://mhblogonline.blogspot.com/2011/12/in-atentia-unei-largi-categorii-de.html
      =================
      Vei constata ca permanent am fost si raman racordat la interesele colegilor! In momentul in care NOUTATI importante vor prinde contur, se vor regasi IMEDIAT si pe acest blog. Tine aproape si ai incrdere! P.S.: Pana una - alta, aceasta, asa cum am spus si atunci, este cea mai buna si viabila solutie! Numai sa fie odata!

      Ștergere
    2. Bai AMR, nu ai vrea tu si un telefon sa iti dea tie adminu, ca sa te anunte cand trebuie sa mananci ? Deschide gura mare, aaaaaaaaaaaaaaa, acuma papa .. bravo.. asa, vezi papa baiatul, papa! TU SA NU GANDESTI, CA DOARE !

      Ștergere
  49. haoliooo vine secu pahste iei.....


    http://scmdmedia.blogspot.com/2012/04/reguli-de-comunicare-in-cadrul.html

    hapoi nu ne mai bagam vc-urile la scmd ca se inhpute treaba
    vanessa&melissa

    RăspundețiȘtergere
  50. Si totusi ... O veste proasta, pe care am evitat s-o promovez din considerente atat juridice, dar mai ales umane. Nu face bine la sanatate!
    ===========================
    Pe data de 21.03.2012 in cadrul procedurilor legislative privind
    Pl nr. L758/2011
    Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţa naţională, s-a primit aviz (nr.149) de respingere de la: Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital.
    ===========================
    Oricum, procedurile continua!
    Trebuie sa ajunga in dezbaterea Senatului, fiind inscrisa pe Ordinea de zi inca din 15.12.2011. Sa avem rabdare, alte date nu exista!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Juridic vorbind, aceasta comisie nu a facut decat sa-si insuseasca punctul de vedere al fostului Guvern Boc: de respingere! Sigur, ar fi fost mai bine sa "aprobe", chiar daca bagau nist amendamente, dar si asa ... nu este o mare NENOROCIRE! Plenul va decide! Acolo se va vedea ce si cum stau lucrurile!

      Ștergere
  51. eu acuma am auzit la stiri,ca nenorocitii astia de senatori vor sa se intalneasca,chiar in 10 aprilie.
    ar fi cel mai bine sa treaca tacit,dar la ce ghinion,au avut militarii in ultimi ani,ar putea,chiar daca pdl nu are majoritaeta,un nebun de la psd sau pnl sa voteze pentru respingere.
    foarte rea vestea,macar daca asteptau pana miercuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hapoi tu hasta cu stirili!!
      Mai bine hati dau io in bobi si vanessa hin cartz ca tzaie sagur hati iese popa prostu'
      Vanesa &Melissa

      Ștergere
    2. jucati la 6 din 49:):)

      Ștergere
  52. hauzi fa ce hintalepti ieste hastia


    Nu-i atat de dificil sa gasesti femeia visurilor tale. Dificil este sa o ascunzi de sotie.
    *
    Inainte de nunta te gandesti ca mai buna ca ea nu exista. Inainte de divort te gandesti ca mai rea ca ea nu exista. De fiecare data gresesti!
    *
    Femeia la volan este ca o zeita pentru ceilalti! Pasagerii se roaga, iar pietonii isi fac cruce!
    *
    Ai deja patruzeci de ani? Vrei sa arati in ochii celorlalti cu douazeci de ani mai tanar? Vrei sa-ti admire toti tineretea? Spune-le ca ai 60!
    *
    Barbatul ideal nu bea, nu fumeaza, nu se drogheaza, nu injura si nu exista.
    *
    O bere scurteaza viata cu cinci minute, o tigara cu opt minute, iar o zi de munca cu opt ore.

    Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu.
    *
    Sa devii drogata, alcoolica si curva e foarte simplu. Este suficient sa nu saluti batranele de pe banca din fata blocului!
    *
    O secretara blonda catre sef:
    - Sunt concediata?
    - Nu. Dar de ce intrebi?
    - Pai de ce ati scos canapeaua din birou?

    V&M

    RăspundețiȘtergere
  53. @V&M
    Interpretare sub limita,impresie artistica- 1.
    Propun sistarea.

    RăspundețiȘtergere
  54. hadica ne descremenezi??
    vanessa&melissa

    RăspundețiȘtergere
  55. @V&M
    Hai,la demachiat! Alt rol,alta viata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fa Melisso am pus-o ce Chezarica ! O vinit acasa si a gasit somonul halit Fa!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri