Google Translate

luni, 2 aprilie 2012

Cronica unui deces anuntat! Puterea PDL nu mai e! E, e ... nu mai e!


Frunzăverde denunţă politica de teroare a PDL.
"România, stat poliţienesc".


"Ne e frică să vorbim şi la telefon, ca să nu mai spunem că şi ambiental am putea fi ascultaţi", a spus Sorin Frunzăverde • Fostul lider PDL a avertizat că România s-a transformat într-un stat poliţienesc • Frunzăverde a explicat că a demisionat din PDL şi din cauza viziunii sale diferite de cea a unor lideri democrat-liberali

Sorin Frunzăverde a explicat în cadrul unei conferinţe de presă decizia de a se despărţi de PDL. Acesta a început prin a enumera principalele motive care au stat la baza hotărârii de a părăsi PDL, în favoarea PNL. El a declarat că "haosul administrativ, vrajba politică şi statul poliţienesc sunt principalele cauze ale sărăciei populaţiei". "Ne e frică să vorbim şi la telefon, ca să nu mai spunem că şi ambiental am putea fi ascultaţi", a completat acesta. El a adăugat că opţiunea sa diferă de cea a unor membri din PDL şi este de părere că lucrurile nu mai pot fi rezolvate din interiorul PDL. Preşedintele CJ Caraş-Severin a vorbit şi despre viitorul său politic din PNL.

Reconstrucţie alături de dreapta liberală
"Cred într-o reconstrucţie alături de dreapta liberală", a spus Frunzăverde, rezumând în câteva cuvinte viitorul său politic. Acesta a precizat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea Uniunii Social-Liberale, în calitate de membru al PNL. În plus, acesta a precizat că nu a discutat "foarte riguros" despre funcţiile pe care le va avea în PNL.

"Eu cred că USL e o alianţă conjuncturală, eu când am spus că mă gândesc la o construcţie de dreapta, m-am gândit la PNL. PSD e un partid de stânga, conjunctura (n.r. - USL) poate să dureze şi opt ani. (...) Unde aţi văzut ca o alianţă stânga-dreapta să dureze?", a declarat Frunzăverde.


Revenind asupra motivelor care au determinat schimbarea macazului politic, Frunzăverde a reiterat şi semnalele de alarmă pe care le-a tras, de-a lungul timpului: "Statul poliţienesc blochează antreprenorial, sufocă din punct de vedere antreprenorial, orice iniţiativă. (...) Aceste teme sunt grave pentru România, în toate instanţele de partid, chiar şi în conferinţele de presă, am citat acele declaraţii din 24 octombrie 2010".

Dacă aş fi fost ascultat, probabil că PDL nu era în situaţia în care e acum

"Principala responsabilitate este a noastră, ca principal partid de guvernământ. Lideri importanţi ai PDL au încercat să mă convingă să nu am această abordare. (...) Le-am explicat că nu intenţionez să destructurez PDL, dar, din punctul meu de vedere, nu mai este concordanţă", a declarat Sorin Frunzăverde. "Dacă aş fi fost ascultat, probabil că PDL nu era în situaţia în care e acum", a adăugat acesta, precizând jurnaliştilor că nu a vorbit cu Traian Băsescu, nici cu Emil Boc.

Frunzăverde a subliniat încă o dată, în final, diferenţele de opinie privind acţiunea politică, care există între el şi ceilalţi colegi din PDL. În acelaşi context, preşedintele CJ Caraş-Severin a precizat, cu fermitate, că nu poate accepta la infinit "să asiste la o guvernare excesiv de centralizată".

Proaspătul liberal a făcut câteva precizări şi pe marginea posibilităţii ca şi alţi colegi să-i urmeze exemplul: “nu am asemenea semnale, nu am provocat asemenea discuţii, dar e posibil ca un număr de lideri ai PDL să mă urmeze, dar nu le-am propus asta. (...) Probabil că mă vor urma şi mă bucur că o vor face". În convorbirea cu Mihai Răzvan Ungureanu, i-am spus că din punctul meu de vedere nu voi încerca să distrug guvernarea sa, eu cred că el trebuie să termine această guvernare, are o majoritate parlamentară, atât cât o are, până în septembrie.


"Nu credeam, la mijlocul anilor 1990 că România va ajunge într-o asemenea situaţie", a încheiat Sorin Frunzăverde conferinţa de presă.

Semnalul de alarmă
Sorin Frunzăverde declara, pe 24 octombrie 2010 că "România riscă să se transforme într-un stat poliţienesc, nu într-un stat al poliţiei, ci într-unul poliţienesc, în accepţiunea clasică a cuvântului. Principala problemă a PDL şi a Opoziţiei, pentru că în democraţie nu poţi guverna fără opoziţie, o reprezintă scoaterea ţării din haosul administrativ, din vrajba politică şi din statul poliţienesc, care sufocă economic orice comunitate. Acesta este motivul pentru care compatrioţii noştri resimt mult mai acut criza economică, în comparaţie cu alţii din Uniunea Europeană".
Autor,


Sorin Frunzaverde a demisionat din toate functiile
de R.M. HotNews.ro
Luni, 2 aprilie 2012, 11:17 Actualitate

Presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Sorin Frunzaverde, si-a dat demisia luni dimineata din aceasta functie, dar si din cele de presedinte al Biroului permanent Judetean al PDL Caras-Severin si prim-vicepresedinte al acestei formatiuni politice, relateaza Agerpres. a declarat intr-o conferinta de presa sustinuta la Resita, Sorin Frunzaverde.
"Astazi a fost inregistrata demisia mea cu numarul 4017, din functia de presedinte al Consiliului Judetean Caras-Severin, care va intra in vigoare incepand de miercuri, 4 aprilie. Totodata, sambata, 31 martie, am demisionat din cele doua functii politice, de presedinte al PDL Caras-Severin si prim-vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal",

Atributiile presedintelui vor fi preluate de vicepresedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, Ionesie Ghiorghioni.

Fostul democrat-liberal Sorin Frunzaverde declarase, duminica seara, ca luni dimineata isi va anunta demisia de la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin, dupa ce a renuntat la calitatea de membru al organizatiei PDL Resita, respectiv prim-vicepresedinte al PDL.
"Am renuntat la calitatea de membru al Organizatiei Resita a PDL, am demisionat din functiile de presedinte al Biroului Permanent Judetean PDL Caras-Severin, respectiv prim-vicepresedinte al Biroului Permanent National PDL si maine dimineata (luni, 2 aprilie - n.r.) imi anunt demisia de la presedintia Consiliului Judetean Caras-Severin",
preciza Sorin Frunzaverde, intr-o interventie la Antena 3.


Intrebat daca si-au dat demisia din PDL si cei 38 de primari democrat-liberali care si-au anuntat intentia de a pleca din partid, Frunzaverde a apreciat ca acestia au "alt ragaz de timp".
"Sigur, depinde de fiecare cum va aborda aceasta trecere, acest demers politic, pana la urma. Evident insa ca lucrurile se vor consuma. Ei au facut ceea ce au spus vineri ca fac",
a declarat Frunzaverde.

Fostul lider-democrat liberal a respins totodata acuzatiile ce i-au fost aduse dupa anuntul privind plecarea din PDL si viitoarea candidatura la CJ Caras-Severin din partea opozitiei.
"Ganditi-va ca eu sunt in acest partid de 22 de ani si am fost in acest partid si cand avea sase la suta sau sapte la suta ani de zile si nu am plecat. Nu. Am plecat pentru ca efectiv, de mai bine de patru ani de zile (...) exista o, hai sa spunem, diferenta de opinii intre mine si ceilalti fosti colegi ai mei. Efectiv, am inceput un demers politic care eu cred ca se va concretiza intr-un proiect politic la nivel national. Este adevarat, incepe de aici, din Caras-Severin, din vest, si acesta este motivul pentru care am facut ceea ce am facut",
 a afirmat Frunzaverde.

El a enumerat si cateva din motivele ce l-au determinat sa plece din Partidul Democrat Liberal, afirmand ca nu a fost de acord cu modul in care a fost derulat exercitiul bugetar, 'lipsit de descentralizare', 'profund centralist', dar nici cu reducerea salariilor si pensiilor. De asemenea, Frunzaverde l-a invocat si pe presedintele partidului, Emil Boc, caruia i-a sugerat, ca si alti colegi de partid, sa candideze la Cluj.
"Faptul ca dupa ce, sigur, in calitate de prim-ministru, a vorbit, cum era si fireste, in numele executivului pe care l-a condus, Emil Boc l-a dus la 9%, 8% si in final a fost nevoie sa avem o schimbare de guvern. S-a intors la partid, el, Emil Boc, si acum vorbeste in numele partidului, ceea ce inseamna o condamnare sigura si pentru partid",
a declarat Frunzaverde.


Niciodata nu m-am bucurat de raul nimanui!
Cert insa, este cel putin un adevar:
PDL, plin de trufie, se credea nemuritor!
Acum ... asta e! Reversul medaliei!
Si inca nu e totul!
Grele vremuri!
Admin

43 de comentarii:

  1. Sa vin si eu cu o noutate !
    C.Preda a fost exclus de Prigoana!!
    ,,Imi voi faqce dreptate '' a zis acesta !
    Important: Nu-i mai primiti in USL !!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wowwww.....
      E tare de tot!
      Pune si tu mai multe, un link ceva....

      Ștergere
    2. Până unde se poate merge cu acceptarea candidaturilor pe USL din rândul oamenilor puterii?
      ====================
      Blog Mihai Calinescu - 2 Aprilie, 2012 -
      ====================
      Ceea ce se întâmplă zilele acestea cu privire la candidaturile pentru alegerile locale ne trimite cu gândul la vechiul proverb care spune că pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești. N-a fost zi -și nu cred că s-a terminat încă – în care să nu aflăm că încă nu știu câți primari și consilieri locali ai PDL și UNPR și PRM ș.a.m.d vor candida pentru un nou mandat din partea USL sau a vreunuia din partidele care compun alianța USL. Poți înțelege, în cazuri gen Frunzăverde, că n-ai altă soluție, dar se pare că fenomenul tinde să se generalizeze la nivelul întregii țări, ceea ce nu cred că este totuși benefic pentru USL. Pentru că nu cred că în chiar toate localitățile în care apar astfel de situații partidele din USL chiar sunt în fundul gol în privința pregătirii din timp a unor candidați proprii valoroși, care acum, în pragul alegerilor, se trezesc dați efectiv la o parte sau puși pe locuri neeligibile, pentru a face loc celor care și-au bătut joc de ei și comunitățile respective ani la rând. Poate garanta cineva că mulți dintre cei care acum părăsesc barca portocalie vor munci cu drag și sârg, după ce vor fi aleși, la căștigarea alegerilor parlamentare din toamnă? Mai ales că fenomenul a început să se extindă şi la parlamentarii puterii!

      Ștergere
    3. Deja ai schimbat si tu culoarea ?? Nenorocitule, tradatorule, pana acum i-ai lins in c.u.r. pe pdl=isti....Nu-ti crapa obrazul de rusine? Pai, nu, ca tu nu ai obraz...

      Ștergere
    4. Raspunsul era ptr. gunoiul lui prigoana, sniperul, maimuta, lingaul...
      ANONIM 01,24.

      Ștergere
  2. Prigoană a cerut în scris excluderea din PDL a lui Cristian Preda.
    ===================
    Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, luni, că a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, informează Mediafax. Prigoană a explicat că cere acest lucru pentru că Preda nu se mai regăseşte în PDL, date fiind afirmaţiile denigratoare la adresa lui Emil Boc şi a candidatului la Primăria Capitalei.

    "Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăseşte în PDL şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa preşedintelui PDL şi a candidatului partidului la Primăria Capitalei", a precizat Silviu Prigoană.

    El a adăugat că după ce partidul a hotărât prin vot candidatul la Primăria Capitalei, Cristian Preda a continuat să-l critice şi a aflat cu stupoare că Preda susţine un candidat independent la Primărie în defavoarea candidatului PDL.

    Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

    Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat, duminică, că, din punctul său de vedere, Cristian Preda va fi exlus din PDL, el precizând că "lucrurile vor fi tranşate săptămâna viitoare".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristian Preda: E un abuz pus la cale de Elena Udrea. Imi voi face dreptate!
      HotNews.ro ; Luni, 2 aprilie 2012,
      Europarlamentarul Cristian Preda considera ca decizia BPN al PDL privind excluderea sa din partid este "un abuz pus la cale de Elena Udrea" si ca isi va face dreptate.

      "Este un abuz pus la cale de Elena Udrea, o forma fara fond a politicii romanesti", a declarat Preda, pentru agentia Mediafax.

      Cristian Preda a adaugat ca este regretabil faptul ca BPN al PDL a cazut in capcana.

      "E regretabil ca BPN al PDL a picat in capcana intinsa de cineva care acum fix trei zile spunea ca toata lumea ma vrea candidat. Imi voi face dreptate!", a afirmat Preda.

      Ștergere
    2. Razboiul muierilor din PDL continua!
      Capul lui C.Preda vor/apara!
      ==================================
      Într-o postare pe contul său de Facebook, Monica Macovei îl apără pe colegul său din Parlamentul European: „Cristian Preda trebuie să rămână în PDL și mă voi lupta în CNC pentru respingerea propunerii de excludere. Într-o viață de partid democratică, probleme au cei care nu pot accepta critici, nu cei care aduc critici. Propunerea excluderii lui Cristian Preda acoperă bâlbâielile organizatorice și de strategie ale Organizației București."

      Ștergere
    3. Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!
      Ştergere
      #
      AnonimApr 2, 2012 02:05 AM

      Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!
      Ştergere
      #
      AnonimApr 2, 2012 02:05 AM

      Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei

      Ștergere
  3. Ponta: Am refuzat parlamentari care vroiau să vină la USL. Se pot salva la moţiunea de cenzură
    =========================
    Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa USL, că a refuzat câţiva parlamentari care doreau să vină în opoziţie, cu precizarea că se pot salva faţă de alegători cu ocazia votului la moţiunea de cenzură, informează Mediafax.

    "Pot să vă precizez că am refuzat şi astăzi (luni - n.r.) câţiva parlamentari care vroiau să vină la USL şi le-am spus că există un moment când se pot salva faţă de alegători, în momentul moţiunii de cenzură", a spus preşedintele PSD.

    Ponta a susţinut că cei care au venit la el i-au explicat că nu sunt interesaţi atât de mult de locul de deputat sau senator, ci "nu mai suportă puterea actuală".

    "În ziua moţiunii de cenzură, să meargă spre urne, pentru că Ungureanu, ca şi Boc (..) probabil le va spune să stea în bănci. Şi atunci, cel care va reuşi acest efort extraordinar de a se ridica din bancă să păşească către urnele de vot se va salva", a explicat Ponta.

    La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a întărit faptul că au existat oameni care au vrut să vină la USL şi au fost refuzaţi.

    Antonescu a mai spus că "din ce în ce mai mulţi oameni din PDL fac declaraţii sau gesturi prin care este evident că îşi caută salvarea".
    =================
    Marea degringolada a PDL in plina desfasurare!
    Barcile la apa, dar multe, prea multe au gauri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Antonescu: Conducerea PNL a acceptat în unanimitate ca Frunzăverde să fie vicepreşedinte
      ================================
      Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat luni că Sorin Frunzăverde este "liberal cu acte în regulă" şi a precizat că Biroul Politic Central (BPC) a acceptat în unanimitate ca acesta să devină vicepreşedinte al formaţiunii, informează Agerpres.

      "Am cerut un acord de principiu BPC ca domnul Frunzăverde, în cadrul congresului extraordinar, să fie propus, practic cooptat, ca vicepreşedinte al partidului. Această propunere pe care am făcut-o a întrunit votul unanim al colegilor din BPC", a declarat Antonescu.

      El a precizat că Frunzăverde este, în prezent, membru cu "acte în regulă" al Organizaţiei PNL Caraş-Severin.

      În plus, Antonescu a afirmat că membrii BPC al PNL au salutat gestul politic al lui Sorin Frunzăverde, arătând că nu a constat să existe vreo nemulţumire în legătură cu acesta.

      Fostul prim-vicepreşedinte al PDL Sorin Frunzăverde a declarat că a demisionat, sâmbătă, din PDL.

      Luni, Sorin Frunzăverde şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin şi din cea de preşedinte al Biroului permanent Judeţean al PDL Caraş-Severin.

      Ștergere
    2. Ponta a vorbit iarasi fara cap, s-a grabit sa isi anunte triumful si sa ameninte si uite ca puterea face ea greva acuma si nu mai participa la lucrari in plen , dar baieti desptepti participa la comisii, ca sa isi ia salariile. Ce face Ponta acuma cu majoritatea si cu cei ce voiau sa intre in USL dar trebuia sa dea proba cu motiunea ? NIMIC, FLUIERA A PAGUBA . GURA BATE CURUL .

      Ștergere
    3. Nea Chascavalul ii ofticat pe USL din pricina de ..OLGUTA care i-a zis ..PAS !

      Ștergere
    4. Raspunde nea Chasule....."

      Ștergere
    5. Olguta?
      Nea Chascavalul ii ofticat pe USL din pricina de ..OLGUTA ??? Nnnnnu, nu cred eu din aistea! Voi vreti sa compromiteti omu!

      Ștergere
    6. Sa raspunda NeaChasu!!!

      Ștergere
  4. Puterea PDL unde e?
    ===================
    Plecarea lui Sorin Frunzăverde din PDL schimbă raportul de forţe din Parlament. Împreună cu fostul vicepreşedinte PDL, părăsesc partidul şi doi deputaţi şi un senator de Caraş-Severin, ceea ce în Senat anulează fragila majoritate a puterii. Mai mult, se pare că sunt şi 42 de primari care îl vor urma pe Frunzăverde.

    În Senat, coaliţia de guvernare are probleme înainte de mişcarea politică surpriză anunţată de Frunzăverde. Partidul Democrat Liberal are 45 de mandate, asta până când Radu. F. Alexandru îi va lua locul lui Dan Grigore la CNA şi va fi nevoit să demisioneze din Senat.

    Un alt scaun aproape pierdut de PDL este acela al lui Iosif Secăşan care ar urma să plece la PNL odată cu Frunzăverde. Astfel PDL ar mai rămâne cu doar 43 de locuri.

    La un simplu calcul, puşi la socoteală şi cei 8 senatori UDMR, reiese un total de 65 de senatori pentru coaliţia de guvernare la care se adaugă şi independentul Iulian Urban. Aşadar, locul întâi ca raport de putere în senat revine USL-ului, care numără 67 de senatori, alături de independentul Mircea Geaonă.

    Plecarea lui Meleşcanu le pune din ce în ce mai puţine probleme celor din opoziţie mai ales dacă Sercăşan li se va alătura. La Camera Deputaţilor, Gheorghe Hogea şi Valentin Rusu pleacă alături de Frunzăverde. Astfel că, dacă până acum PDL număra 119 deputaţi, plecarea celor doi, plus alte două plecări la început de lună, ale lui Avram Marian şi Iftimie Dragoş, la care se adaugă şi numirea lui Gheorghe Albu la comisia naţională a valorilor Mobiliare, coboară numărul aleşilor portocalii la 114.

    Tot arcul guvernamental ar avea astfel 166 de parlamentari, iar cvorumul necesar este de 164. Din 10 deputaţi care nu au semnat adeziunea la niciun partid, 9 susţin actuala coaliţie. Notă discordantă face Mircia Giurgiu, fost deputat PDL, actual independent care nu-şi mai susţine vechii colegi. Aşadar dacă-l punem şi pe el la număr, opoziţia ar avea un total de 147 de deputaţi la care se vor mai adăuga, cel mai probabil, cei doi PDL-işti, apropiaţi ai lui Frunzăverde.
    =================
    E, e ... nu mai e!
    Q.E.D.

    RăspundețiȘtergere
  5. luni, 2 aprilie 2012
    Mica schita de scenariu

    Motto:

    “Comitetul Director … infiinteaza, organizeaza si dizolva filialele Sindicatului.” (ROF, Art. 17, lit. j)

    MICA SCHITA DE SCENARIU (de luat aminte!)

    1. CINEVA, sa zicem o persoana cu puteri mari (sau un grup de persoane cu puteri mari!) este deranjat de activitatea unei Entitati (sa zicem c-ar fi vorba de un Sindicat).

    2. Acel CINEVA comanda unei institutii subordonate si bine specializate, sa neutralizeze Entitatea (Sindicatul) care provoaca nervi.

    3. Institutia antamata trece la treaba si, in paralel cu actiunea directa impotriva liderilor Entitatii Enervante – sa zicem c-ar fi vorba, deci, de un Sindicat (scormoniri in viata privata, scotociri in inventarul civil, provocari, intimidari, ascultari, inscenari, supravegheri, etc. ), isi introduce atat in Centrul, cat si in filialele Entitatii Enervante (Sindicat, nu ?!) o seama de oameni – nu multi, dar bine si profesional pregatiti.

    4. Prima operatiune lansata consta in GENERAREA UNEI RUMORI – barfe marunte, smenuri, susanele – de fapt niste serii scurte de fleacuri, trase ca din intamplare, pentru a alimenta gustul contingent pentru deriziune, pentru minimalizare si care, acumulate, ar putea reusi sa induca, destul de repede, indoiala, neincrederea si, daca lucrurile dureaza suficient, chiar respingerea.

    5. Pentru ca rumoarea sa capete un aspect manifest, oarecum public, “tragatorii” seriilor de fleacuri si varii umblaciuni bucale, pun niste catzaoni de vocatie, posesori ai unui presupus simt critic, sa alimenteze necontenit cu “indignari”, cu “semnale de alarma”, cu trageri de mot sau de creasta, cu “dezvaluiri”, forumurile electronice de discutii, forumuri care se transforma din locuri in care se dezbat idei si solutii, in adevarate creuzete cu otrava.

    6. Trebuie spus, neaparat, ca “dezvaluirile” nu vizeaza, cum spuneam, idei si solutii, ci personaje concrete, posesoare ale unei anumite determinari in viata Sindicatului – sa-i spunem de-acum numai asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. 7. Trecand peste tot felul de colateralitati ajustative, peste faptul ca in presa “libera” incep sa apara prestatii suspect de identice in continut cu cele practicate de ingrijoratii“interni”si vizand exact aceleasi tinte vii, peste surprinzatoarele controale de audit picate artileristic de la cel mai inalt nivel, etc., E MOMENTUL SA NOTAM APARITIA IN PREAJMA STRUCTURILOR DE CONDUCERE ALE SINDICATULUI A UNUI GRUP SOLIDAR, CONTESTATAR, VESNIC NEMULTUMIT, VESNIC PRETINZATOR DE “ALTCEVA” SI DE “ALTCUMVA” decat s-a hotarat, in decursul timpului, in Comitetul Director – comitet care include, culmea, chiar memebri ai grupului vesnic nemultumit.

    8. Dar sa vedem din cine este alcatuit grupul doritor mereu de “altceva” si mereu de “alcumva” … Pai INTRUSII FORMATORI – INSTIGATORI au ales bine.

    Grupul este format din persoane cu o slaba cultura sociala (ca sa nu mai vorbim de alte carente de ordin cultural sau profesional), cu o evidenta labilitate emotional-comportamentala, cu frustrari generate de o inexplicabila, la prima vedere, supraevaluare a propriei personalitati.

    9. A venit momentul sa notam ca oamenii institutiei bine specializate, dupa ce au demarat trebusoarele pe care tocmai le-am insirat mai sus, e nevoie sa faca, direct, ceva mai mult decat atat… Si, cu ajutorul grupului nelinistit, vindicativ-rebarbativ, trec la CONSTITUIREA IN SUBSIDIAR, IN CLAR-OBSCURUL FUNDALULUI, A UNEI STRUCTURI PREGATITE SA SE OFERE CA VARIANTA ACTIONALA LA STRUCTURA STATUTARA DE CONDUCERE A SINDICATULUI, STRUCTURA DENUNTATA CA FIIND INCAPABILA SA MAI FACA FATA ACTIVITATII CURENTE.

    10. Pasul urmator: FARA TEMEIURI STATUTARE, “STRUCTURA“ PREGATITA IN FUNDAL ESTE POSTATA IN PARALEL CU ACEEA ALEASA SI LEGITIM INVESTITA. De asta data la vedere, “la public”, cum se spune. Infidela copie este prezentata imediat (sau se autoprezinta singura) ca emanatie a unor mii (?!?) de membri care se simt permanent dezinformati, cu intentie, primejduiti in aspiratiile lor, tradati, chipurile, de niste lideri centrali care una afirma public si alta urmaresc pe ascuns (in realitate nici macar adunarile generale de alegeri n-au reusit sa stranga in filialele bucurestene, de pilda, mai mult de 10-20 % din cotizanti, pentru ca alegerile sa fie macar statutare!!!).

    Structura paralel autoimpusa – fara autoritate decizionala reala si fara vreun temei statutar – isi atribuie denumirea “revolutionara” de “Consiliul-bla, bla-de coordonare-bla,bla- al filialelor-bla, bla”, etc., etc.

    11. Ca sa-i legitimize alteritatea caznita si s-o ridice in ochii membrilor Sindicatului, intrusii formatori-instigatori, nascatorii structurii paralele, ii organizeaza acesteia un dialog DE LINIA A TREIA (!) cu Institutia Militara Nationala, LINIE A TREIA FARA NICI O PUTERE REALA IN GESTIONAREA PROBLEMATICII AFLATE IN DEZBATERE NATIONALA, dialog organizat si desfasurat CU INCALCAREA FARA NICI O JENA A UNEI HOTARARI A COMITETULUI DIRECTOR AL SINDICATULUI. Cu fudulie si cu ignorarea adevaratelor raporturi regulare, legitime, improvizatii negociatori, nemandatati decat de ei insisi, mai dau si un comunicat plin de nebulozitati, intr-un amestec de teme si solicitari specific neavenitilor in problema, comunicat pe care unul dintre ei il semneaza, pentru confuzia generala, cu titulatura de “presedinte” (al cui, de fapt?!)…
    continuare la elucubratii...
    In fine, lucrurile au ajuns cam pana aici, dar nu am dori sa punem punct schitei noastre de scenariu fara a sublinia ceea ce, printre randuri, am mai subliniat privitor la componentii “alteritivi”, “indignati”, “ingrijorati”, ai paralel autoinstalatei structuri de “coordonare”:

    RăspundețiȘtergere
  7. continuare la elucubratii....

    - fruntasul structurii, in calitatea sa de membru al Comitetului Director (COMITET STATUTAR SI LEGITIM !), nu stie, la sedintele de lucru ale acestuia, decat sa intrerupa brutal, sa racneasca in maniera Mos Teaca, sa dea cu pumnul in masa si sa faca imposibil orice dialog civilizat ;
    - este evidenta legatura de “idei” si “initiative” a membrilor structurii paralele cu cei mai virulenti “analisti”, fara probe reale, care aglomereaza cu textele lor agramate, de aproape doi ani, forumurile electronice de comunicare ;

    - este saritoare in ochi slaba prestatie, pe pozitiile lor de raspundere in Sindicat, in filiale mai précis, a componentilor structurii paralele; niciunul nu a reusit sa angajeze un dialog lamuritor cu membrii pastoriti, sa transmita acestora, suplimentar, date de completare la informarile facute zilnic de catre departamente pe site-ul central al Sindicatului, sa le determine acestora reactii puternice de solidaritate si angajare;

    - niciunul, deasemenea, nu a reusit sa mobilizeze, din propriile filiale, mai mult de 5-10% din membri, pentru participarea la actiunile publice ale Sindicatului ; mobilizarea s-a facut pe alte cai si cu succesul cunoscut;

    - nici unul dintre membrii structurii paralele nu este capabil de o implicare media viguroasa, coerenta, superior argumentata;

    - din interiorul de-acum cunoscutelor sale limite umane, culturale, caracteriale, cel care se autointituleaza “presedinte” (paralel ?!), a pronuntat la adresa Comitetului Director ( din care face parte!) grava acuza potrivit careia Comitetul ar fi practicat, sistematic, o “dezinformare continua”, o ascundere a “situatiei reale din Sindicat” si ar fi decazut din sarcina de a conduce, prin mandatul incredintat, Sindicatul.

    Cam asta ar fi schita de scenariu, o schita care semnaleaza gesturi si atitudini ale unor “camarazi” (asa zic ei ca ne sunt) carora le notez aici, spre luare aminte, doua ziceri. Una imi apartine si suna asa: romanasul fudul stie mai mult decat a invatat, poate mai mult decat e in stare si merita mai mult decat i se cuvine.
    A doua ii apartine marelui G. Calinescu : “Inteligenta omului inferior este viclenia”.

    Toate cele bune!

    Valeriu Pricina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Don Corleone,
      Ce sa intelegem?
      De unde ai luat dom'le chestia asta?
      Este mie mi se pare, ciudat de interesanta!
      Pune si matale un link, ceva de verificare originalitate!

      Ștergere
  8. lu' pricina asta ii fileaza lampile rau de tot....sau e disperarea lipsei de bani.Dogaruuuu stieeeee!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. PS astea doua "ziceri" din finalul articolului i se potrivesc LA FIX chiar lui si sefului lui...
    Baaaaa "domnilor" ati ajuns de rasul lumii cu asemenea "articole"

    RăspundețiȘtergere
  10. poftiti si link!!


    http://scmdmedia.blogspot.com/2012/04/mica-schita-de-scenariu.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Don Corleone,
    Avem a multami matale!
    Tre s-ai dam desteptarea si lui Admin!
    Pai... a inceput nana "razbelu" gastii lui D&P cu "restul" Lumii SCMD-iste! Wowwww... Acum se dovedeste ce caracter au si dupa ce plang ei in hohote!!! Banii mei, banii mei! Se pare ca se vor duce fdreakului!

    RăspundețiȘtergere
  12. preluare scmd-srl

    "Amplificatoare si Boxe Profesionale Pentru Toate Buzunarele Senia.ro"

    Acum pe bune,merit si eu un loc in CD-scmd-srl dupa atata reclama pe care le-o fac.Cine credeti ca imi poate pune o pila?? poate ELENA ....ca dansa e mai doamna.Ceilalti sunt prea lacomi si nu-mi dau si mie comision:):)

    RăspundețiȘtergere
  13. La SCMD se intampla FIX ca la PDL.
    =================================
    Mister Pricina "face" in scenariul domniei sale o "facatura": "Cronica unui deces anuntat!". Decesul prin implozie, al SCMD! Pericolul rasului lumii, in obstea militarilor si opiniei publice de bun simt, este manipularea&dezinformarea la care incearca sa recuraga! Nu degeaba a lucrat in presa bolsevico-mancrutzisca! (Sper sa ma fi exprimat bine in termenii acestia, improprii vocabularului meu: bolsevici, mancrutzisti sau cum le-or mai zice! Acesta era vocabularul aparatului de partid si de stat, al celor care lucrau in domenii speciale!)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Corleone
    Te-am rugat sa te mai gindesti.Fii mafiot de omenie,fara poza.Ajunge numele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Biiineeee!Ai dreptate,a fost un actor si un om mult prea bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ....si personajul interesant
      asa ca s-a terminat si cu pseudonimul Don Corleone

      Ștergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Curdelonule , curdelonule ... din capul tau (asta ar trebui sa fie ceva pus deasupra gitului pe care il ai) nimica-nimicuta ... Ca si cetzarushul , si tu , numai copy-paste ... Sinteti niste speriati de bombe ... motanul rapanos este de o mie de ori mai bun ca voi ! Si el tot numai prostii spune ... dar macar sint prostiile lui proprii si personale ...

    RăspundețiȘtergere
  18. Daaa, de prostiile tale si aiurelile lu' Pricina chiar nu zici nimic....ce se intampla acolo la voi??? e gasca de idioti??

    RăspundețiȘtergere
  19. baaaa asta il intrece pe Dogaru si vine puternic din urma ranciogul ha,ha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uita de Batca I lie cu tolba lui de sageti ho.ho

      Ștergere
  20. Ce-ai domnule cu curdeleonu.daca e de ras hai sa radem,care-i problema?

    RăspundețiȘtergere
  21. punem pariu ca pana la sfarsitul zilei pricina sterge articolul??? cxa atunci se trezeste el din mahmureala
    DC10

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce castigi tu curdeleu dezaxat din schimbarea lui pricina? pai tu nu ai condus in viata ta nimic, mai putin saniuta...nici muierile de acasa nu te asculta, esti berbec numai pe bloguri unde injuri, ameninti si balacaresti golaneste orice individ care indrazneste ca comunice cu ceilalti.tu faci parte din jungla, o jungla mlastinoasa si plina de reptile veninoase...stai in parcul tau, reptila!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i doamna PETCU !!

      Ștergere
    2. Dona Petcu?
      Apoi no, eu crek ca no!
      Eu crek ca-i pretinu ala al meu, tamburu major, care mere in pas de defilare in fata muzicii, la demonstratii! Am vazut eu poze cu el, chiar si pe aici, pe blogu aista!

      Ștergere
    3. ..."pai tu nu ai condus in viata ta nimic, mai putin saniuta...nici muierile de acasa nu te asculta, esti berbec numai pe bloguri unde injuri, ameninti si .." E doamna ascultati la mine!!

      Ștergere
  23. Eu castig onoarea si demnitatea pe care ei n-o mai au.Eu castig faptul ca scap de idiotii care pot scrie cretinisme precum,pricina,dogaru,sau tu.SCAP DE NISTE SARLATANI CARE FAC ARMATA DE RAS.Doar atat.
    Dar tu ce castigi?sau mai corect ce pierzi daca iti pierzi cotizantii pe care ii fraieresti zi de zi pentru a le lua banii?

    RăspundețiȘtergere
  24. U ala baaaa .....
    02 aprilie 2012.
    Cronica unui deces anuntat!
    Puterea PDL nu mai e! E, e ... nu mai e!
    Ce de-am nemerit-o noi astia de pe aici!
    Am fost pe mare, mare faza!
    Trebe sa tinem o evidenta!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri