Google Translate

luni, 23 aprilie 2012

In problema pensiilor Decizia CC, dezastru electoral? Nu, domnilor Guvernanti! Incompetenta Guvernului, unor ministrii de vai mama lor! Aceasta este nenorocirea noastra, a tuturor


Mai mulți lideri locali ai PDL au cerut conducerii centrale să determine guvernul să rezolve imediat problema CASS-ului încasat de la pensionari. Ei au fost informați că a avut vineri o discuție cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu, după decizia CC referitoare la Legea Pensiilor. Pedeliștii îi cer lui Ungureanu ca în cel mai scurt timp să anunțe că pensionarii își vor primi înapoi banii luați de CNAS, fără să mai fie nevoie să cheme statul în Justiție. Restituirea ar trebui să se facă fie printr-o Hotărâre de Guvern, fie printr-o Ordonanță de Urgență. Unii parlamentari PDL vor vota moțiunea, dacă problema nu este rezolvată de către guvern.



Premierul a cerut un răgaz pentru a stabili sursele de finanțare. Este vorba despre restituirea unei sume de peste 300 de milioane de euro, iar ministrul de Finanțe, Bogdan Drăgoi, e așteptat să se întoarcă luni de la Washington. Guvernul ar urma să propună un calendar al operațiunii, care urmează să se facă în etape. Specialiștii susțin că ar fi imposibil ca restituirea acestei sume și reîntregirea salariilor bugetarilor să se facă simultan.


Totuși, liderii filialelor PDL insistă ca anunțul să fie făcut luni, sau cel târziu marți. Pre-campania electorală a fost dată peste cap de hotărârea CC, iar imaginile cu pensionari care se înghesuie la ușile tribunalelor afectează șansele primarilor PDL de a conta la locale. Peste 2 milioane de familii sunt afectate de decizie, iar fenomenul asedierii instanțelor se va amplifica, dacă guvernul nu reacționează la comentariul neinspirat al ministrului Muncii, Claudia Boghicevici. Aceasta a declarat că pensionarii care vor să-și recapete banii trebuie să acționeze statul în Justiție.

Opoziția va acuza reaua voință a PDL și la citirea Moțiunii și în conferințele de presă de la începutul săptămânii. Premierul ar putea fi tentat să își promoveze imaginea prin reîntregirea salariilor, cred membrii PDL, asociind dificultățile pensionarilor cu fostul Executiv, care a stabilit normele de aplicare a Legii pensiilor.
Sursa:


Uniunea Naţională a Judecătorilor din România: Instanţele sunt ASALTATE cu cereri ale pensionarilor, cerem Guvernului să ia măsuri

UNJR cere Executivului să ia măsuri prin care să rezolve situaţia pensionarilor afectaţi de reglementarea privind contribuţiile de sănătate declarată neconstituţională de CCR, avertizând că un nou val de litigii ar duce la blocarea activităţii secţiilor de soluţionare a conflictelor de muncă.
"Uniunea Naţională a Judecătorilor din România (UNJR) constată cu îngrijorare că în urma publicării în Monitorul Oficial a Deciziilor cu nr. 223 şi 224 din data de 13.03.2012 ale Curţii Constituţionale, instanţele judecătoreşti au fost asaltate cu cereri din partea pensionarilor prin care se solicită să le fie restituite sumele încasate cu titlu de CASS. În condiţiile în care la acest moment instanţele de judecată au de soluţionat un număr foarte mare de dosare, ceea ce afectează celeritatea desfăşurării proceselor, un nou val de litigii ar duce la blocarea activităţii la nivelul secţiilor specializate în soluţionarea litigiilor de muncă",
se arată, astfel, într-un comunicat de duminică al UNJR.

Prin măsurile "de ordin legislativ şi administrativ" solicitate Guvernului s-ar evita cheltuielile imense care vor fi generate de aceste litigii, precum şi blocarea activităţii instanţelor de judecată, consideră UNJR.
"UNJR reaminteşte Guvernului României, şi în special ministrului justiţiei, domnul Cătălin Marian Predoiu, că este responsabil pentru asigurarea funcţionalităţii justiţiei ca serviciu public, astfel că este momentul să se implice activ în vederea identificării măsurilor necesare pentru gestionarea acestei situaţii, responsabilitatea Domniei Sale fiind deopotrivă faţă de cetăţenii pensionari cărora trebuie să le asigure respectarea drepturilor lor legale, cât şi faţă de sistemul judiciar, căruia trebuie să îi asigure condiţiile materiale şi logistice pentru a putea funcţiona în mod eficient",
 se mai arată în comunicat.

UNJR solicită, de asemenea, Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să îşi îndeplinească rolul de garant al independenţei justiţiei şi să acţioneze ferm în vederea evitării supraîncărcării până la blocaj a instanţelor de judecată.
"Reamintim CSM că împarte cu Ministerul Justiţiei responsabilitatea pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului judiciar, astfel încât este momentul să acţioneze concret în acest sens. În acest moment este nevoie nu de declaraţii incurajatoare sau de exerciţii de imagine, ci de măsuri urgente şi ferme pentru gestionarea acestei situaţii care poate deveni extrem de păgubitoare atât pentru cetăţeni cât şi pentru sistemul judiciar",
subliniază UNJR.

Potrivit OUG 107/ 2010, persoanelor care beneficiază de pensii de peste 740 de lei li se reţine, de la 1 ianuarie 2011, 5,5 la sută contribuţii de sănătate.

În mai multe judeţe, după intrarea în vigoare a acestei ordonanţe mii de pensionari cu pensii mai mari de 740 de lei au depus plângeri prealabile la casele judeţene de pensii, în care solicitau restituirea contribuţiei de sănătate de 5,5 la sută, iar instituţiile le-au respins pe considerentul că o astfel de cerere nu poate modifica o ordonanţă de urgenţă.


În 13 martie, Curtea Constituţională a constatat că dispoziţiile art. 259 alin.(2) din Legea 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, care au format obiectul excepţiei de neconstituţionalitate ridicate de Kiss Andrei în dosarul 204/33/2011 al Curţii de Apel Cluj - Secţia comercială, de contencios administrativ şi fiscal, sunt constituţionale în măsura în care se interpretează în sensul că procentul de 5,5 se aplică numai asupra veniturilor din pensii care depăşesc 740 de lei.

Potrivit Casei Naţionale de Pensii Publice, noua modalitate de calcul al contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate se va aplica în mod automat pentru toţi pensionarii care au pensii mai mici de 740 de lei, nefiind necesară depunerea unor cereri.


Ministrul Muncii, Claudia Boghicevici, a declarat, vineri, că pensiile sub 740 de lei nu sunt afectat de reţinerea contribuţiilor de asigurări sociale de sănătate, iar pentru cererile de restituire retroactivă a sumele plătite pentru CAS nu există temei legal, prevederile aplicându-se doar pentru viitor.

În cazul pensionarilor care se înghesuie de mai multe zile la instanţe pentru a depune cereri de anulare a OUG 107/2010 în baza căreia li se reţine din pensie 5,5 la sută pentru contribuţiile de sănătate, dar şi de restituire a sumelor reţinute până acum, ministrul Muncii a spus că nimeni nu le îngrădeşte dreptul la justiţie, dar că aceştia trebuie să ştie că nu le ia nimeni acest drept şi nu trebuie să îşi rişte sănătatea.
Sursa:


Milioane de pensionari cer solutii, nu bataie de joc!
Milioane de pensionari, cer DEMISIA "blondei" de la Ministerul Muncii!
Milioane de pensionari, va roaga sa-i lasati in liniste si pace!
DA, suntem in an electoral!
Evitati dezastrul, Domnule Prim Ministru!
Admin

145 de comentarii:

  1. Noi nu traim intr-un STAT! Traim intr-o adunatura de triburi constituita pe interese mafiote!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa le spunem,
      Trebuie sa dam cu ei de pamant!
      Noi ii alegem pe ei, nu ei pe noi!
      Noi le dam lor salarii, nu ei noua!
      Daca nu se pricep, nu au solutii, ACASA!

      Ștergere
    2. Evident !!TU TRAIESTI PE O CRACA !!Sniper one

      Ștergere
  2. @ ADMIN - parca te agiti prea tare !!!??? Chiar iti este teama ca PDL nu va mai conta la alegerii??
    Sincer imi pare rau de oamenii care se inghesuie ...ca la sfintele moaste si apa chioara, dar pe de alta parte nu pot sa nu jubilez, cand vad ce frumos si-o trage PDl-ul cu manuta lui !!! Miscare CCR a picat la tanc - traiasca!!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, bei..maimuta a schimbat sensul de mers fara a semnaliza, ba, mai mult, a intors pe linie continua!Azi nu-l hacuim ca e sarbatoare, dar de maine..so pe el!

      Ștergere
  3. PS. Trei sferturicel putin dintre cei care stau la cozi, isi merita soarta ! Sa-si aminteasca unde au pus destul(stampila) acum 6 ani , acum 4 ani etc!!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Satisfactia ta este intotdeauna in suferinta altuia.Chiar tu, cu gurita ta, spui mai sus ca juisezi de placere....of,of, cezare, cezare..

      Ștergere
    2. Pai ce facusi cezarica ? Te convertisi? Din guralivul pdleopulalau,ai ajuns mare socialist? Te dai cu Hollandezul ??
      Ai intors armele?

      Ștergere
  4. ....,,.nu pot sa nu jubilez, cand vad ce frumos si-o trage PDl-ul cu manuta lui " ASA AM SPUS NU MANCA .....perje!! POATE ITI PARE RAU DE SUFERINTA PDl-ului !! TREABA TA !MIE NU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai musti mana care te-a hranit??Nu ii ridicai in slavi pentru ca ti-au dat cativa techini in plus la MICUTA TA pensie??Credeai ca devii barbat cu 2 cm, pardon, 2 lei in plus?

      Ștergere
    2. ..trei sferturi dintre cei care stau la cozi... la EI te refereai cand spuneai ca juisezi de placere, nicidecum la pdl!Nu fi lepra!Niet caracter.

      Ștergere
  5. ...ce mult conteaza 2 cm in plus ! Vrei sa spui ca PDL a facut asta? Sa fim seriosi ! Sarbu ii in PDL ? OPREA CARE V-A PRICOPSIT PE UNII , DAR NU AVETI TARIA SA RECUNOASTETI II IN PDL ! CUNTRUL- STANGA !!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catzarushule ... ca sa fim corecti ... discutia cu pensiile nesimtite a initiat-o madama laberala mariana cimp(ul)eanu ...

      Ștergere
    2. Singurul pricopsit esti tu, noi am muncit pentru banii astia, nu ne-am pensionat la 45 de ani.

      Ștergere
    3. Czare si citi ani ai tu, moshule? In jur de circa si un pic 80? In cazul asta fii atent sa-ti deschei prohabul la berneveci inainte de a face pishu, iar inainte de a face caca da-ti proteza jos, nu de alta dar sa n-o inghiti si dupa aia sa te muste de kuur.

      Ștergere
    4. Nu isi face griji, poarta pampersi de la butik-ul lui curdeleu...

      Ștergere
    5. A incercat initial OB-uri, dar le-a dat ALUPIGUS si s-au umflat deteriorandu-i proteza.Oricum, proteza era facuta din barabule.

      Ștergere
  6. AnonimApr 23, 2012 04:02 AM
    Am auzit ca Cezar Maimuca impreuna cu Curdeleonul, Chigrul2 si Stelian au fugit din PDL/UNPR la PRM. Bravo Maimuco, dar mai bine te inscriai in partidul lui Jiji ciobanul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i dam Czarului ce-i al cezarului, adica un "ALUPIGUS" dragastos fiindca e baiat frumos.

      Ștergere
    2. pai acuma aflu si eu,ca astia enumerati de tine sunt niste tigani jegosi,ce draq cautau tigani in armata,in loc sa fie exterminati,acuma pentru 2 lei in plus tradeaza armata.

      Ștergere
    3. Lasa ca erau buni si astia saracii la ceva! Mai ales in trupele aeropurtate si cercetare-diversiune.

      Ștergere
    4. @ano 08,16.
      Imi permit sa te completez ...IA SI DE LA BASESCU, IA DE LA BASESCU, IA DE LA BASESCU!
      Czare, sa fie primit!

      Ștergere
    5. @Anonim 08:19 AM:
      Astia nu e tzigoineri, e baieti de-ai nostri din popor! Uite, de egzemplu, Czar e negru-n cerul gurii, ca magaru-n virful.....lii, Chigru2 saracutzul de el e un pic mai brunetzel, dar nu s-a nascut pictat ci in Hurziceni a stat mult la bronzat. Culoarea Curleonului de-o analizam, din Trivale vedem ca se trage de aia uneori tipul mai rage.

      Ștergere
    6. @08,34.
      ...si leoaicei nu i-o trage.

      Ștergere
  7. Alt scandal la Casa Nationala de Pensii
    Indemnizatiile revolutionarilor au fost calculate gresit.
    Rectific ce am spus zilele trecute: Boghicevici e mai blonda decit Udrea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe pariu ca si pensia lui czar e calculata gresit!
      Ce-o sa mai juisam si noi cand ii vor lua din ea!

      Ștergere
  8. CODUL DE PROCEDURA FISCALA PE ANUL 2012
    ARTICOLUL 117
    Restituiri de sume
    (1) Se restituie, la cerere, debitorului urmatoarele sume:
    a) cele platite fara existenta unui titlu de creanta;
    b) cele platite in plus fata de obligatia fiscala;
    c) cele platite ca urmare a unei erori de calcul;
    d) cele platite ca urmare a aplicarii eronate a prevederilor legale;
    e) cele de rambursat de la bugetul de stat;
    f) cele stabilite prin hotarari ale organelor judiciare sau ale altor organe competente potrivit legii;
    g) cele ramase dupa efectuarea distribuirii prevazute la art. 170;
    h) cele rezultate din valorificarea bunurilor sechestrate sau din retinerile prin poprire, dupa caz, in temeiul hotararii judecatoresti prin care se dispune desfiintarea executarii silite.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa cum se vede scuza madamei Boghicevici ca nu au instrumente fiscale, ca nu se aplica retroactiv, ca legea nu prevede, este o gogoasa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Paparude fara minte ! Auzi ce zice urangutanul-bolsevic ,,Singurul pricopsit esti tu, noi am muncit pentru banii astia, nu ne-am pensionat la 45 de ani". Da dar daca nu era pomana de la Oprea cu 20 + grupe speciale la toti birocratii cu uniforma militara ...era mai subtirel carn atul pe care iil molfaiti!!! Sniper one
    ALO DON OPREA - VEZI CA APLICI SELECTIV OG.1019 si nu-i BINEEEE! MULTI NE VOM SUPARA !!!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Czare, acu vreo luna te laudai ca ti-ai cumparat SAMSUG.Sa ti-o sugi linistit, poate o mai lungesti...
      Chiaburul

      Ștergere
    2. FRAIERE SE ZICE-SAMSUNG!!

      Ștergere
    3. Pai il citam pe el!DESTEPTULE!

      Ștergere
    4. Da-i si lui oprea asta al tau un alupigus. Cumpara-i si un SAMSUG!Poate v-o faceti pe 69!

      Ștergere
    5. FRAIERE SE ZICE-SAMSUNG!!

      Ștergere
    6. Desteptule, eu il citez pe czar.Daca nu ai suficienti neuroni, renunta la a mai comenta ceea ce nu intelegi.

      Ștergere
    7. Ma doare-n zgrebeni de oprea-l tau!

      Ștergere
    8. FRAIERE SE ZICE-SAMSUNG!! Si eu sunt Czar! Fraiere!!

      Ștergere
  11. Voi juisa si eu dar numai daca o frecati la foc automat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo unde sunt aia care plangeau la A3 ca mor de foame ? Nu mai miorlaie unul ?? Oare de ce?? Din decenta ar trebui macar sa multumeasca si sa-si ceara scuze!!

      Ștergere
  12. Cui sa ceara scuze ? Aluia cu carnatul subtirel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lui OPREA pe care-l injurau cu spume la gura !
      PENZIA mea zicea unul ! Sa nu=mi ia Penzia mea ! Acum PENZIA LUI II MAI MARE si tace ca ...in cucuruz!!

      Ștergere
    2. Ti-am scris mai sus ce sa-i dai lui oprea asta al tau..

      Ștergere
    3. PS> ala care zicea ii si puscariabil ..ca bonus!!Doi ani cu suspesoare!!!!!

      Ștergere
    4. Iar daca tot te guduri pe langa stremeleagul lui oprea, tin sa-ti spun ca cei 400 de lei primiti in plus nu m-au imbogatit.Era oricum mare..insa tu ai grija, prea umbli in curul gol pe langa....sculata.

      Ștergere
    5. Nu-ti place adevarul!! Era mai simplu cand puteai baga pumnul in gat!! Daca s-a vrut o AMENINTARE iti recomand s-o pastrezi pentru tine !!

      Ștergere
    6. Iubesc adevarul.Dar, fara nicio amenintare, departe de mine acest gand, - era doar pentru a colora comentul,priveste ce se intampla acum la Casa de pensii.Cica s-au calculat gresit pensiile a zeci de revolutionari si urmasi.Deci, peste un an pot veni cu aceeasi placa ,respectiv ca s-au calculat eronat mii de pensii militare si sa fii nevoit sa dai inapoi ceea ce ai primit in plus.Mie nu mi-ar fi atat de greu, tinand cont de faptul ca o am mare, insa pe tine nu te vad bine...nu te vad bine deloc..si cu ea mica, si subtire ,greu,greu..

      Ștergere
    7. Smechere stai linistit !! Pleaca prostii astia de la guvernare si vin altii care stiu sa aprecieze ...marimea ! Deci stai linisti si cobeste pentru mine!!!!Sniper one!!

      Ștergere
    8. Cum masoara? La fel cum numara si Roberta ?

      Ștergere
  13. Fraiereeee...mergi si fa treaba mica...!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mei asa va vreau, combativi, nu mamaligi!
    Hai Cezare ce faci? Te lasi batut? Vezi de fii atent la protectia muncii-vorba unui distins antecomentator "nu mai umbla in bucile goale pe linga "aia" sculata, mai tata", ca ti-o trag astia deindata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, dar unde sunt toti ceilalti? Stau in gradene si aplauda?
      Intrati in joc...ce naiba, doar suntem barbati nu mironosite, n-am lucrat la manastiri.Evident, in limita pardonabilului.V-am rugat mai sus sa nu-l hacuiti pe czar azi, de Sf. Gheorghe,sa-l belim incepand de maine.Hai la lupta cea mare!!

      Ștergere
    2. @Chestia cu ..belitul chiar ii serioasa? Si daca da ..de unde intentionati sa incepeti??!! Poate fac si eu o ..baie ! Sniper one

      Ștergere
    3. Czare, misca-ti brancile mai iute...oricum, mintea nu tine pasul cu ele..

      Ștergere
  15. Ha haparut si Nea Cashu pe blog...Hunde hai fost dom'le, pe hunde hai humblat?
    Io propun ca hin cinstea lui NeaCashcavalul sa tragem 21 de salve de hartilerie, de halea de manevra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai care dracului ai mai tras ...una???

      Ștergere
    2. De la mielul mancat la Pastele Cailor ni se trage, adica vreau sa spun ca tragem, sau ca o tragem...fi-ar ea de limba ...cred ca se limba plimba in gura.

      Ștergere
    3. Mult e dulce si frumoasa, limba ce-o vorbim..

      Ștergere
  16. Vad ca acuma v-o trageti prin futere unul la altul si nu zice nimic ,nici un ciumpalac plin de cultura si de smecherii-ca WCul de hartii.mie mi-au sarit in cap toti gentelemanii ca de ce injur si-i fac sa roseasca[la obrajorii lor subtiri ca un cur de copil mic].Vai mama voastra de aurolaci,cu vreju' cat paiu-ntre craci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hirrr, hirrr, miau, miau, mi-o iei...

      Ștergere
    2. Noi ne-o tragem elevat!Asta-i diferenta!

      Ștergere
    3. Si inca ceva : czar tine la tavaleala, e de-al nostru, pe cand tu ...cred ca mergi pe un drum paralel.

      Ștergere
    4. Tigrisor de ce nu poti fi tu baiat rezonabil? De ce trebuie tu si Curleonul sa injurati tot timpul? Ai cumva probleme de sanatate? Spune-ne ca sa stim ce tratament sa-ti aplicam!
      Dr.Ciomlu

      Ștergere
    5. Un lucru nu inteleg eu !! Cum de-l tot ghiciti pe Tigrisor.....???

      Ștergere
    6. Vb. lui czar, ii dam un alupigus.Iar ca bonus, un SUGUS.

      Ștergere
  17. Ceva noutati pe axa Tandarei Slobozia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta nu-i din Slobozia, e din Sclobozia.La noi, sclobozul are un inteles ...adica este, cumva, finalizarea unui alupigus, respectiv ceea ce-i ramane lui czar in gura..

      Ștergere
    2. Bai magarule ALUPIGUS FORTE ii doar pentru musafiri adicalea ..de-ai ca tine!!!

      Ștergere
  18. Bai nana, am fost plecat!
    Dar ce-am gasit, bairam se cheama!
    Iar de-o fi sa mor, am murit de ras!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur.Sa aveti o seara frumoasa, sa va iubiti partenerele,sa-i multumim lui czar pentru figuratie -!!!!- si posesorului blogului pentru gazduire.

      Ștergere
    2. Sefu, partenera mea e Czar Maimuca si-i cam greu s-o iubesc fire-ar ea de maimuca sa fie, ca nu vrea nebunatica deloc sa stea ca e iute si zglobie!
      King Kong

      Ștergere
  19. @NeacsuApr 23, 2012 09:16 AM :
    Daca referirea este la "celebra" contributie pentru sanatate ... care ar fi baza legala pentru restituirea sumelor retinute anterior hotaririi Curtii Constitutionale (din continutul articolului prezentat) ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mos Alecu,
      ==========
      Baza Legala este ceea ce IDIOTII au scos din PROGRAMA FACULTATII DE DREPT: Logica Juridica!
      Ce vreau sa spun? Simplu, logic:
      CC a stabilit ca nu este "CONSTITUTIONALA" retinerea unor sume! Corect! Pai cum se cheama ce s-a intamplat pana acum? Un ABUZ DE DREPT, mos alecu! Cum poate fi reparat? Simplu: "retrocedarea" sumelor retinute, insotite de scuzele de rigoare! Asa ar proceda un GUVERN responsabil, cu ministrii competenti!

      Ștergere
    2. Bre Mosule, sa traiesti! Lasa deaqului azi, CCR-ul! Mai bine hai sa bem o harashpinca de St.George. A promis Czar Maimuca ca aduce o balaie ce te zgirie pe coaise! Sper ca te-am scapat din necazul cu Plano...

      Ștergere
  20. @AnonimApr 23, 2012 12:28 PM :
    In comentariul meu ma referisem STRICT la o eventuala prevedere legala la care s-ar fi facut trimitere in comentariul lui Neacsu !

    Cit despre argumentatia folosita (cu abuzul de drept...) intr-o eventuala justificare a obligativitatii restituirii sumelor retinute ... mai trebuie revazuta celebra "fraza" : "hotaririle Curtii sint obligatorii ... dar numai pentru viitor" . Fraza care trebuie inteleasa ca : " ce-a fost , a fost ... pe viitor se face cum spunem noi !"

    RăspundețiȘtergere
  21. @NeacsuApr 23, 2012 12:49 PM :
    Deci ar fi vorba despre :
    Art. 117 Restituiri de sume :
    ...
    d) cele plătite ca urmare a aplicării eronate a prevederilor legale;
    ...
    f) cele stabilite prin hotărâri ale organelor judiciare sau ale altor organe competente potrivit legii;

    Cu "aplicarea eronata..." inteleg .
    Nu inteleg care sint organele JUDICIARE care au stabilit... Nu am auzit despre abilitarea CC
    ca avind competente in stabilirea taxelor/impozitelor si a modului de calculare a acestora ...
    Cit despre "aplicarea eronata..." ... reiau cele spuse si ieri:
    Norme de aplicare a Codului fiscal
    Art. 296^9 alin. 9
    18. Pentru pensionarii ale căror venituri din pensii depășesc 740 lei, contribuţia datorată se calculează prin aplicarea cotei stabilite de lege asupra întregului venit și se virează odată cu plata drepturilor bănești asupra cărora se calculează de către cei care efectuează plata acestor drepturi. Prin aplicarea acestei cote nu poate rezulta o pensie netă mai mică de 740 lei.

    Exemplul nr. 1— În situaţia în care veniturile din pensii sunt în cuantum de 741 lei, contribuţia datorată va fi determinată astfel:

    741 x 5,5% = 40,76 lei, rotunjit la 41 lei potrivit legii.

    În această situaţie, pentru a rezulta o pensie netă de 740 lei,contribuţia datorată este de 1 leu.

    Exemplul nr. 2— În situaţia în care veniturile din pensii sunt în cuantum de 784 lei, contribuţia datorată va fi determinată astfel:

    784 x 5,5% = 43,12 lei, rotunjit la 43 lei potrivit legii.

    În această situaţie, contribuţia datorată este de 43 lei, iar pensia netă este de 741 lei.

    De aici s-ar parea ca "nu s-a alpicat" eronat legea ... s-a aplicaT AD LITERAM ...

    RăspundețiȘtergere
  22. @AnonimApr 23, 2012 12:34 PM :
    Multumesc pentru invitatie ! Vezi sa nu ai probleme cu Cezar pentru o astfel de invitatie ... nu cred ca sint dintre cei pe care i-ar accepta Cezar in apropierea lui !

    Legat de "necazul cu Plano" ...nu au aparut semne ca as fi fost "scos din cauza" ...

    RăspundețiȘtergere
  23. @AnonimApr 23, 2012 01:02 PM :
    "Ezact" !

    Probabil "baietii" de la guvern se chinuie sa emita o HG care sa modifice modul de calcul din Normele de aplicare a Codului fiscal ... si sa "bage" si o prevedere referitoare la restituirea sumelor incasate in baza vechilor prevederi ... Greutatea emiterii unei astfel de HG consta in faptul ca trebuie "sa rupa de la gura consortiului de la guvernare" sume apreciabile , sume care se rup din "cheltuielile de protocol destinate campaniei electorale" ...

    RăspundețiȘtergere
  24. AnonimApr 23, 2012 09:25 AM

    "...Da dar daca nu era pomana de la Oprea cu 20 + grupe speciale la toti birocratii cu uniforma militara ...era mai subtirel carn atul pe care iil molfaiti!!! Sniper one"
    Oprea nu "a dat" de la ma-sa! Si-a aparat pozitia de ministru. Amintiti-va chestia cu "daca o singura pensie sub 3000 de lei scade imi dau demisia!"
    In privinta CENTRU-STANGA doar vorbe scrise intr-un statut de 2 bani.
    Recurs la memorie: Sustinem masurile de austeritate ale guvernului pe o perioada limitata de 6 luni (idem a zis si UDMR). Si ce s-a intimplat? Au votat o noua lege unica a salarizarii care i-a afectat pe toti bugetarii. Sper ca Reevaluatul si ai lui sa lipseasca din noul Parlament.
    Ca sa nu mai vorbim de cumpararea multor rezervisti cu gradele acordate in ultimii 2 ani.
    Daca merita stimat un asemenea individ spalati-va pe cap cu el!

    RăspundețiȘtergere
  25. Mai , oameni buni , vorba cuiva de pe aici : "Lasa deaqului azi, CCR-ul..."
    Ceva este in mare neregula ... Dogaru a publicat , iarasi , ceva ... si neacsu sau echpa steli p-ulii (cetzaryshul , curdelonul si motanul rapanos) tac "ca porcu-n popusoi" ...
    Nimic , dar nimic , din partea acestor vajnici aparatori ai populimii ... tocmai acum cind se pregatesc alegerile ! Si daca , doamne fereste , mai sint si dintre cei care se lasa pacaliti de Dogaru ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citii! Elucubratii. Mania grandorii sa grandoarea maniei?

      Ștergere
    2. Te referi la intalnirea secreta cu cineva al carui nume nu se poate spune?? Pai nu te-ai lamurit de D&P?? Paranoia&Trombon!!

      Ștergere
  26. Cetzarushule (AnonimApr 23, 2012 09:25 AM) ... si ce-o sa-i faci oprii daca te superi pe el ? Il vei pupa-n c.r numai de 23 de ori pe zi ... fata de cele 24 de pupaciuni pe care i le aplici acum ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Neatza buna la Zoo!
    +++++++++++++++++++++
    Da e suspecta tacerea unora, care mai inainte "dadeau ca cainii prin gard"...
    S-ar putea ca mastodontul de Curdeleone sa fi-nceput campania electorala.

    RăspundețiȘtergere
  28. ARS POETICA sau ESENTA PURA LA SScmd
    ,,Isi imagina cineva cu 3 ani in urma ca va apare un sindicat al rezervistilor care sa grupeze militari in rezerva si retragere din toate structurile sistemului national de aparare? Un singur nebun credea ca este posibil si a fost sustinut, din loialitate, de o mana de nebuni, chiar daca nu credeau decat pe jumatate. Astazi SCMD este o forta care ingrozeste Puterea si nu numai. doghy Sniper

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu eu nu-mi imaginam ! Si mai ales nu-mi imaginam ca va fi pus pe ,,picioare "de un ,,nebun" alaturi de o mana de alti ,,nebuni"- ca sa-l Citez pe autor!! Sniper one

      Ștergere
    2. Multi, foarte multi au vazut paranoia in timp util.
      Nu au asteptat ziua in care "nebunu", incearca public sa-si salveze "apucaturile" prin trecerea benevola in categoria "iresponsabililor"! Cu el, ia toata gasca!

      Ștergere
  29. DON MINISTRU OPREA - VA SEMNALEZ CA OG. 01019 SE APLICA SELECTIV CU PREPONDERENTA BIROCRATILOR IN HAINE MILITARE !! NU E BINE ! DUSMANUL PROFITA DE SITUATIE!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. INFORMARE PENTRU TOTI CEI CARE CITESC PE AICI-MILITARI!
    Este in vigoare OG. 1019 prin care se acorda cadrelor militare ,,conditii speciale- la grupele de munca" LA MAI s-a aplicat demult! Ca de obicei ei tac si fac !
    La MApN se aplica SELECTIV - Cu preponderenta Birocratilor !
    Toate organizatiile lui peste (sscmd) tac ! Oare de ce? Pentru ca ei au primit! Don MINISTRU OPREA L-119 RISCA SA SE TRANSFORME INTR_O NOUA L-164 !!!!
    Don BURCU- asta-i SUBIECT ADEVARAT ! Lasati Blondele de la guvern!

    RăspundețiȘtergere
  31. Ia luati de aici sa vedeti cine abia isi tirie zilele in criza:
    http://www.jurnalul.ro/economia/guvern-autoritati-bani-cheltuieli-salarii-610795.htm

    RăspundețiȘtergere
  32. maiag spunea...
    24 aprilie 2012, 11:20
    LATRATORUL CERE RECOMPENSA
    Azi tovarasul FELIX MOTANUL,a cerut ca MIRCE DOGARU,latratorul sindicatelor militarilor sa fie propus sa candideze la functia de primar la un sector/.Abia acum fraerii care l au sustinut poate relizeaza de ce marele panglicar si fraerici ,dupa ce a mincat banii membrilor sindicatelor cu tot felul de minciuni si promisiuni false se dadea de ceasul mortii.AVEA in spatele sau un fost securist,propitar de media.Nu este exclus ca multe jocuri sa fie facute la umbra fraericiului.oare ce legaturi obscure sa fie intre ei?cu ce v ati ales domnilor care i ati cintat in struna si prin spiritul de turma a ti intrat in jocul pacaliciului platind sutre de lei la avocatii familiei?rezultatul?nea Mirciuca a iesit la ciuguleala.VOTATI PACALICIUL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare, tare!
      Unde citim stirea? Da-ne si noua un link!

      Ștergere
    2. Tz, tz, tzz!
      Ne, ne, ne !
      Dogaru este doar scos la incalzire!
      Varianta 1:
      ==========
      I se arata doar terenul, stiut fiind ca el vrea musai un loc de senator, iar de nu si nu, merge si unul de deputat! Acum, chestia asta cu primaria, doar praf in ochi pentru toata lumea! Manipularea electoratului! La toamna, nu se mai mira nimeni!
      Varianta 2:
      ===========
      Nimeni nu este dispus sa-i accepte "pretentiile" lui Dogaru! Atunci, i se ofera aceasta posibilitate, acest "ciolanas" de sector! Daca il accepta bine, dacu nu, nicio paguba!

      Ștergere
  33. Valeu,valeu,valeleu!Cuculica,scrie intii pe o hirtie,respira de citeva ori adinc,reciteste ce ai scris si agreseaza-ne dupa acest efort.

    RăspundețiȘtergere
  34. A primit cineva decizii cu modificarea grupelor de munca dintre cei carora nu le-a scazut pensia?Am un fost coleg care a primit o noua decizie in care 11 ani la conditii deosebite pe vechea decizie acum ii are trecuti la conditii speciale.Pe vechea decizie ii scadea pensia fata de cea pe legea 164 iar acu ii creste nesemnificativ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit o noua decizie de revizuire pe baza HGS-1019 in care, in loc de 8 ani suplimentari la vechimea grupelor de munca, acum am 19 ani! Per ansamblu pensia care era mai mica cu aproape 10 milioane vechi dupa prima revizuire a mai crescut cu 4 milioane net. Insa, calculelele sunt aiurea de tot, gresite (lasind laoparte prima revizuire unde, la fel greseli girla...). Calculul per ansamblu e o porcarie. Un kkat toata revizuirea asta. Dupa calculele celebrelor programe Trofin si Mos Alecu, ar fi trebuit sa-mi creasca pensia cu 11 milioane net.

      Ștergere
    2. Vrei sa spui ca ii creste nesemnificativ peste ce avea pe L164!!!???

      Ștergere
    3. Nu! Fata de L164, pensia o am mai mica cu 6 milioane vechi! Spuneam mai sus ca din 10 milioane in minus, dupa aplicarea HGS-1019 la a 2-a revizuire, am mai recuperat 4 milioane. Totul la net.

      Ștergere
  35. pt ca pe unii ii f..e grija de ce nu postez,iata ca postez.
    In rest ce sa spun; la ce tampenii scriu smecherii anonimi,nu pot sa scriu nimic,pur si simplu n-are rost

    Paradoxuri ale postcomunismului

    Tot ce putea fi mai bun inainte de 1989 era o paine alba, pufoasa si
    eventual, calda. Tot ceea ce putea fi mai rau era o paine neagra, de
    secara/graham, de care lumea era satula pana peste cap.


    Tot ceea ce poate fi mai rau, pentru sanatatea omului capitalist din
    anii 2000, o franzela pufoasa. Aceasta se transforma intr-o adevarata
    bomba daca, Doamne pazeste!, mai e si calda. Tot ceea ce poate fi mai bun pentru romanul capitalist postrevolutionar e o paine neagra, de secara/graham, pentru care lumea se bate la magazin.


    In "iepoca odioasa", oamenii erau gata sa se calce in picioare pentru un litru de lapte cu grasime, de la tarani. Laptele de la ICIL era
    prelucrat si nu avea deloc grasime.
    Comunistii erau injurati pentru ca scoteau totul din el.


    Mai cumpara cineva astazi lapte cu mai mult de 1,5% grasime?
    Nu, pentru ca face rau sanatatii. Romanii consuma cu cea mai mare placere laptele cel mai slab si cel mai putin gustos, atunci cand nu prefera chiar laptele de soia.


    Carnea cea mai buna (si rara) era cea de porc, pe care o obtineai pe sub mana, de la abator, sau de la o ruda cu casa si curte la tara . Lumea se batea pe sorici si pe jumari si era, in schimb, satula de carnea de pui si de pestele oceanic, din alimentara.


    Mai nimeni nu se uita acum la carnea de porc. Puiul si pestele, insa,
    da! Acestea sunt alimente usoare cu care se traieste bine.


    Unul dintre motivele pentru care Ceausescu era injurat cel mai tare era faptul ca taia curentul oamenilor.

    Acum, intraga Romanie stinge, benevol, lumina de Ziua Pamantului. Stam pe intuneric si ne simtim ecologisti. Mai mult, ni se recomanda sa facem, pe cat posibil, economie de energie electrica, sa tinem aprinse cat mai putine becuri, sa punem in functiune cat mai putine
    electrocasnice. Nimic nu ni se pare mai firesc.


    Regimul comunist era odios pentru ca ne limita anumite libertati.
    De pilda, ne interzicea sa corespondam cu rudele sau cu prietenii
    din strainatate.

    Acum, cei care lucreaza in birourile corporatiilor nu mai pot coresponda cu nimeni. Yahoo messengerul si yahoo emailul sunt interzise, cel putin in timpul orelor de program.
    Iar programul nu tine, ca pe vremuri, doar opt ore in special daca exista o concurenta intre departamente, cine depaseste primul norma de afaceri. Multi angajati sustin ca aceste restrictii sunt firesti. E normal sa li se interzica sa intretina corespondente private, de ce sa piarda ei pretiosul timp al marelui binefacator corporatist?
    Iar daca managementul citeste corespondenta de serviciu a angajatilor, cu atat mai bine: conducatorii au dreptul sa ia masuri pentru a asigura bunastarea perpetua a firmei, pentru a depista
    elementele lenese si pentru a preintampina eventualele acte de sabotaj.


    Omul comunist manca, de voie, de nevoie, dietetic, insa tanjea dupa o mancare gustoasa.

    Omul capitalist are la discretie mancarea gustoasa si si-o interzice. De ce? Pentru ca tine la silueta si urmeaza indicatiile medicilor


    Din proprie vointa, romanul postrevolutionar isi baga acum pe sub nas painea neagra, lapte degresat si pui lesinati, isi opreste singur
    curentul, renunta benevol la propriile drepturi, isi lasa corespondenta la indemana sefilor si sustine sus si tare ca toate aceste lucruri sunt cat se poate de firesti. Ba mai mult, ca privatiunile ii fac si o mare placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey Cur des Leones esti cumva manager la compania aia de produs oaua din Codlea, ori la cules castravetzi cu curaul ala mare al tau pe 2 rinduri in Hispania?

      Ștergere
    2. Don Corleone,
      Multumim! Maine va fi si mai rau!
      Si totusi, se vor gasi destui care sa guite cat este de bine!
      Care sa proslaveasca binefacerile democratiei post-revolutionare!

      Ștergere
    3. Super tare DC. Mama cu ce pofta am mai ras !!sniper one

      Ștergere
    4. Maimuca Czar s-a uitat in oglinda, si-a vazut chipul si a ris cu pofta! Maimuca-i tot maimuca!!!

      Ștergere
  36. Eu am primit o noua decizie de revizuire pe baza HGS-1019 in care, in loc de 8 ani suplimentari la vechimea grupelor de munca, acum am 19 ani! Per ansamblu pensia care era mai mica cu aproape 10 milioane vechi dupa prima revizuire a mai crescut cu 4 milioane net. Insa, calculelele sunt aiurea de tot, gresite (lasind laoparte prima revizuire unde, la fel greseli girla...). Calculul per ansamblu e o porcarie. Un kkat toata revizuirea asta. Dupa calculele celebrelor programe Trofin si Mos Alecu, ar fi trebuit sa-mi creasca pensia cu 11 milioane net.

    RăspundețiȘtergere
  37. @AnonimApr 24, 2012 05:04 AM , AnonimApr 24, 2012 05:03 AM :
    Inteleg ca ati introdus , in aplicatia de calcul a pensiei , datele din prima anexa la decizia de pensie (elementele privind veniturile si conditiile de munca) , si ca rezultatul nu "seamana" cu elementele centralizatoare inscrise in ultima anexa la decizia de pensie ... Interesanta situatie ! Asta ar putea conduce la concluzia ca deciziile de re... re... se fac "la mina" , cu o crestere de pensie prestabilita , inscriindu-se fictiv niste elemente care sa arate "tugulanului" cum si de unde i-ar fi crescut pensia ... Cresterea de pensie este pentru calmarea spiritelor (foarte utila si necesara in orice perioada electorala) si pentru evitarea solutionarii contestatiilor , mergindu-se pe ideea ca "tugulanul" va spune : "Daca mi-a mai dat ceva , inseamna ca au tinut cont de contestatia mea !" .
    Lipsa de "asemanare" intre rezultatele furnizate de aplicatia de calculare a pensiilor si datele centralizatoare inscrise in decizia de pensie mai poate conduce si la o alta concluzie : coordonarea metodologica pe care Casa nationala o exercita asupra Caselor sectoriale s-a rezumat la : "Dati-i in p...a masii de bosorogi ... scrieti in decizii cit vreti sa le dati , ca ei tot nu stiu cum se calculeaza pensia !" . Afirmatia "metodologica" a Casei nationale se bazeaza pe faptul ca imensa majoritate a pensionarilor ei habar nu au despre asa ceva ... si ca de ce "abonatii" Caselor sectoriale ar fi altfel ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ii socant ce se intampla cu pensiile militare,ii si mai socant ca nu se pronunta cedo mai repede,ii evident pentru oricine ca se intampla niste ilegalitati,ca va ajunge statu sa plateasca la despagubiri.
      in momentul de fatza,o pensie poate sa scada cu 60% sau sa creasca cu 100%,depinde de noroc,totul ii neclar.
      spre examplu,la m.a.i.,s.r.i au scazut aproape toate pensiile cu sume cuprinse intre 10% si 60%,si asa au ramas,nu a mai intervenit nimeni,macar daca bagau hg 1119,dar nici macar atat,plus ca sunt multi care primesc bani de la m.a..i ca acolo au fost in ultimi ani,dar 90% din timp au fost militari.
      nici nu stiu cum mai poate fi corectat haosu asta.
      vagauna ccr,spune ca cass de 5,5% nu se poate restitui retroactiv,dar de la pensionari se pot da inapoi sume uriase,ii ceva de neinteles.
      nu stiu ce parere au alti,dar singura solutie ar fi,cu parere de rau pentru cei carora le-au crescut pensiile,ca cedo sa spuna ca toata treaba asta cu revizuirea si recalcularea sa fie ilegala,iar cei carora le-au crescut pensiile sa inapoieze banii,iar cei carora le-au scazut pensiile sa primeasca despagubiri i sa se revina la cuantumul din dec 2010 pentru toti.
      ii posibila?

      Ștergere
    2. Daca iei un ALUPIGUS FORTE este posibil..sa ti se topeasca in gura!!!

      Ștergere
    3. cine pi9zda mamei tale esti anonim de la 7:12?
      ai fumat ceva stricat?
      sau chiar asta ii cel mai probabil scenariu si iti este frica ca iti iau astia banii de bautura.
      betiv spurcat ce esti,mori tu impreuna cu nepoata ta sifilitica.
      ca daca ti-o prind undeva ti-o violez.

      Ștergere
    4. Tigrisor ce mai faci mama? Iar te gasesc hingherii!!

      Ștergere
  38. Ni-no,ni-no,ni-no!
    Pacientul Stelip(ulea) este asteptat la ambulanta.Persoanele care au insotit pacientul sint(sunt) rugate sa aprinda cite o luminare in memoria ,,alimentatiei rationale'' I.C.C.(inainte de capitalismul comunistilor).
    Despre preturile comparative lapte ,,dezgresat''/,,regular'', unt unt/ unt cu amidon,porc/pasare si despre cresterea pretului utilitatilor comparativ cu descresterea puterii de cumparare nu guiti nimic? Mai,ori esti serios ori esti vadim!Pardon,pamfletargiu!

    RăspundețiȘtergere
  39. Atentiune,atentiune!
    Mesajul
    ,,Ni-no,ni-no,ni-no!''
    este adresat maimutei T.M.
    Stelip(ulea) este rugat sa primeasca anonimele mele scuze.
    (bine ca nu l-am omorit)!

    RăspundețiȘtergere
  40. nu stiu ce parere au alti,dar singura solutie ar fi,cu parere de rau pentru cei carora le-au crescut pensiile,ca cedo sa spuna ca toata treaba asta cu revizuirea si recalcularea sa fie ilegala,iar cei carora le-au crescut pensiile sa inapoieze banii,iar cei carora le-au scazut pensiile sa primeasca despagubiri i sa se revina la cuantumul din dec 2010 pentru toti.
    ii posibila? Atentie a scapat newbunul din cusca !!

    RăspundețiȘtergere
  41. Ni-no,ni-no,ni-no!
    Pacient nou pe peronul ,,de stinga'' !
    Ni-no,ni-no,ni-no!

    RăspundețiȘtergere
  42. marți, 24 aprilie 2012
    PUNCTE DE VEDERE
    "Aceia dintre dumneavoastră care nu aţi plătit cotizaţia de membru al SCMD, aveţi în vedere faptul că, va veni o vreme în care ve-ţi regreta amarnic, acest sindicat militar, singurul care a generat pentru 92% dintre pensionari, starea de automulţumire financiară. In luna mai 2012, cel puţin la nivelul Filialei din Braşov a SCMD, vor rămâne membri numai acei camarazi care sunt cu cotizaţia la zi….
    Reveniţi la realitate, plătiţi cotizaţia şi reluaţi lupta sindicală…."
    Preşedintele SCMD, Filiala 1 Br....,
    Prof.univ.dr. Petrişor Mandu

    RăspundețiȘtergere
  43. Bani ,nu mai sunt bani....va vine sa credeti ca asta o spune un Prof.univ.dr.

    si general pe deasupra???!!!

    RăspundețiȘtergere
  44. Acum intelegeti de ce nu scriu nimic?Ii las pe "profesionisti" sa se dezlantuie.
    ex:"CEDO sa spuna ca legile RO sunt ilegale!!!??
    "Drum bun cale batuta"

    RăspundețiȘtergere
  45. @Steli(pulea)

    ,,vor rămâne membri numai acei camarazi care sunt cu cotizaţia la zi…''

    Inteleg ca nu esti ...,,memBru''.

    RăspundețiȘtergere
  46. Despre dom'(tov) general Mandu???
    Mi-a fost cdt. bt. timp de 3 ani de zile in sc.of.
    acum aprox 30 si ...de ani.
    sunt satul de el "pana peste cap" chiar si acum dupa atata timp....amanunte sa va dea el,ca daca vorbesc eu e nashpa rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei curleonezule, tu ai facut scoala de ofiteri, ori pe aia de hingheri?

      Ștergere
  47. Tigri2, bai frate, ala cu "ALUPIGUS" nu e altul decit prietenul tau Cezar maimuca,Sniper1, TNT...cu care pina de curind te scarpinai pe burta. Daca Czar Maimuca are vreo nepoata, poti sa-i faci mangealicul numai ca-ti trebuie cel putin 2 care s-o tina. Eventual roaga-l pe Curleonul si Stelian sa ti-o imobilizeze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hi,hi,....n-au nici-o sansa ca stie lupte libere si karate!!!

      Ștergere
    2. Tigri2, oare cum o fi sa regularizezi o maimuca? Ca vorba aia: "Ce naste din maimuca, banana iute apuca"! De aia cred ca trebuie ca aia 2, Corleonul si Stelianul sa ti-o tina. S-ar putea sa te zgiriie pe buci, daca de coada n-o apuci!

      Ștergere
  48. Iote na ca s-o gasit "rezolvarea"!!Mai ca ma apuca plansu' din cauza raguselii.


    "Observatii privind organizarea manifestatiilor publice ale SCMD

    Sunt dezamagit de faptul ca adunarile SCMD constituie, in principal, o posibilitate de intalnire intre fostele cadre militare care, odata sosite la locul de intalnire, se aduna in grupuri mai mari sau mai mici pentru a depana... amintiri, a discuta despre... ce s-a mai intamplat celor care nu au putut sa vina, ce s-a mai intamplat prin alte localitati de unde vin participantii etc. formand "suete" chiar si cu spatele spre tribuna de unde vorbitorii nici macar nu pot fi auziti din cauza galagiei !
    Cred ca adevaratul scop al adunarilor ar fi mai bine realizat daca s-ar crea un personal de serviciu care sa se implice efectiv, cu banderole distincte, care sa determine mentinerea unei ordini "cat de cat" stricte pe timpul adunarii, daca s-ar crea culoare distincte la locurile de desfasurare a activitatilor, PE SECTOARE, PE LOCALITATI (creindu-se perimetre care sa fie mentinute pana la terminarea activitatii, nu numai in primele 10 minute !), astfel incat o adunare a SCMD sa nu fie o manifestare ca la un targ, ci sa se permita vorbitorilor sa fie ascultati si auziti, sa se intervina initial chiar de la tribuna sa fie avertizati toti participantii ca sunt adunati pentru derularea disciplinata a ordinii de zi, iar cei care doresc "suete" sunt liberi sa plece fara a deranja pe cei care doresc sa ramana.
    De aceea presedintele SCMD pleaca de fiecare data ragusit de la activitate !
    Cu respect,
    Dorel AMARIUCAI"

    http://scmdorganizare.blogspot.com/2012/04/observatii-privind-organizarea.html

    PS.Da nea AMARIUCAI asta nu are grad,sau o fi civil,ca pana acum tipau ca din gura de sarpe

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Dorele ...bune ideile matale da ..parca mai trebe nitel ...FUCHSS !! AdicaleA pe tot timpul miscarilor ordonate se se deplaseze tarlanul in pas de defilare si sa faca intoarcerile reglementare,ce pizda masiii sa vada civilele cu care va amestecarati ca militerul nu-i laba ursului!! cu respect!! Sniper one

      Ștergere
    2. @sniper
      Haiii tuuu nu fi rau.Poate incearca deli'kat

      Ștergere
  49. Baaaa sa nu ma injurati,ca eu am facut doar copy/paste.Ideile"cretze" sunt ale lor,si pe deasupra ii mai si popula...pupola...p..larizez pe toti

    RăspundețiȘtergere
  50. FYI-commercial(pe romaneste reclama)
    Va rog sa va conformati!!


    http://paginajuridicascmd.blogspot.com/2012/04/ghidul-activitatilor-membrului-scmd.html

    RăspundețiȘtergere
  51. Pe diferite bloguri si site-uri de socializare a aparut informatia ca as candida la functia de primar al Sectorului 2 al Capitalei.
    Ii anunt si pe prieteni si pe neprieteni ca nu voi candida nici la locale, nici la generale, pe nici o lista, pentru ca razboiul meu este impotriva capitanului de nava Basescu, nu a fruntasului Ontanu sau a maresalului Iordanescu.
    Honor et Patria! Vae victis!

    Presedintele SCMD
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU

    http://sindicatulcmd.blogspot.com/


    PS De senator sau deputat...MUCLES!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Las ca mai vedem.....

      Ștergere
    2. DC ia un ALUPIGUS de la mine ca maine sa-ti mearga bine!Sniper one

      Ștergere
  52. AnonimApr 24, 2012 10:57 AM
    Tigri2, oare cum o fi sa regularizezi o maimuca? Ca vorba aia: "Ce naste din maimuca, banana iute apuca"! De aia cred ca trebuie ca aia 2, Corleonul si Stelianul sa ti-o tina. S-ar putea sa te zgiriie pe buci, daca de coada n-o apuci!

    RăspundețiȘtergere
  53. Ba ce liniste s-asternu...Venira unele lighioane cu capuse, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  54. FARA PRECEDENT - Intr-o scrisoare deschisa, fostul adjunct al Procurorului General al Romaniei, Gabriela Ghita, inculpata in dosarul ”Examen la INM” face dezvaluiri ample despre justitia murdara din spatele usilor inchise! Ghita acuza DNA de pseudo-anchete, abuzuri si atrocitati si magistrati din ICCJ de servilism!
    ===================================

    http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/fara-precedent-intr-o-scrisoare-deschisa-fostul-adjunct-al-procurorului-general-al-romaniei-gabriela-ghita-inculpata-in-dosarul-examen-la-inm-face-dezvaluiri-ample-despre-justitia-murdara-din-spatele-usilor-inchise-ghita-acuza-dna-de-pseudo-anchete-abuzur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey, tu esti ruda cu Czar maimuca, ast' al nostru?

      Ștergere
    2. bai fraiere,las-o in pace pe gabriela ghita,incearca si ea sa "se scoata".Asa fac toti si pana la... si dupa bercea mondialu'
      Tu o crezi pe "cinstita"gabriela??Fraiere!!
      Dupa mintea ta proasta ar trebui desfiintat DNA-ul?
      Fir-ar a naibii de treaba:Daca DNA nu-si face treaba e de rau.Daca si-o face e si mai rau
      Tu cum ai vrea papagalule?Oricaca,oricaca!!

      Ștergere
  55. Da tu cezare (cu litere labartate)esti prost rau de tot.esti cam jeg.
    auzi tampenie!!!!!

    ....madam ghita acuza DNA de "atrocitati"

    Boulica cezar labartat vezi ce inseamna cuvantul atrocitati si apoi poti s-o pupi in c.r pe inculpata,PROSTULEEEE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC ia un ALUPIGUS de la mine ca maine sa-ti mearga bine!Sniper one

      Ștergere
  56. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DC ia un ALUPIGUS de la mine ca maine sa-ti mearga bine!Sniper one

      Ștergere
  57. Domnule Prim Ministru, Raportez:
    Dezastrul nu a putut fi EVITAT!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri