Google Translate

miercuri, 25 aprilie 2012

Justitia murdara din spatele usilor inchise! Judecatori si procurori corupti. Acuzatii fara precedent, facute de un fost adjunct al Procurorului General al Romaniei


FARA PRECEDENT - Intr-o scrisoare deschisa, fostul adjunct al Procurorului General al Romaniei, Gabriela Ghita, inculpata in dosarul ”Examen la INM” face dezvaluiri ample despre justitia murdara din spatele usilor inchise! Ghita acuza DNA de pseudo-anchete, abuzuri si atrocitati si magistrati din ICCJ de servilism!


O perioada de timp a avut incredere in actul de Justitie, pentru ca provenea dintr-un sistem in care a considerat ca adevarul nu are cum sa nu iasa la iveala, ca a fi magistrat inseamna, inainte de toate corectitudine fata de lege si impartialitate, independenta si discernamant. Acum insa nu mai poate sa taca, motivand ca ultimele aparitii in mass media, in care a devenit cap de afis in tematica eliminarii pensiilor de serviciu la magistratii acuzati de coruptie, este picatura care a umplut paharul. Asa ca fostul adjunct al Procurorului General al Romaniei, Gabriela Ghita, a transmis presei, azi, 22 aprilie 2012, o scrisoare deschisa.


O scrisoare dura in care dezvaluie adevaratele motive pentru care a ajuns sa fie inculpata in dosarul ”Examen fraudat la INM”, dezvaluie jocuri murdare ale procurorilor si magistratilor care ocupa pozitii-cheie in asa-zisa lupta impotriva coruptiei, si ce este cel mai grav, ofera informatii despre anumite atentate esuate la adresa familiei sale, dar si a altor magistrati care au fost eliminati din sistem pentru ca au avut tangenta cu dosare extrem de importante, peste care s-a pus capac, invocand in acest sens celebrul dosar „Flota”. Tinand cont de aceste dezvaluiri fara precedent, Lumeajustitiei.ro a decis sa publice integral aceasta scrisoare, in speranta ca sistemul judiciar mai poate fi readus la normalitate.


„SCRISOARE DESCHISA

Subsemnata GHITA GEORGETA GABRIELA, fost adjunct al procurorului general Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in perioada 2002 – 2006 adresez opiniei publice, tuturor organizatiilor nationale si internationale care ma cunosc si tuturor persoanelor prezenta scrisoare deschisa. Recent, numele si imaginea mea au fost vehiculate in mass media in legatura cu o propunere referitoare la eliminarea pensiilor de serviciu pentru magistratii condamnati pentru fapte de coruptie.

Este regretabil ca, si de aceasta data, mass media s-a lasat manipulata de aparatul de propaganda portocaliu, inclusiv cu privire la procesul penal in care am fost si sunt implicata. De aceea, ma vad nevoita sa prezint adevarul asa cum este, pentru a nu lasa si pe mai departe lucrurile in clar-obscurul creat de DNA si accesoriile sale din justitie. Pentru a nu lasa loc speculatiilor, fac precizarea ca nu am nimic de ascuns – chiar dimpotriva – si invit intreaga mass media si orice persoana de buna credinta sa ia cunostinta de acuzatiile vadit mincinoase, pseudoprobele si actele dosarului penal, inclusiv excesele, abuzurile si atrocitatile comise de „magistratii” care au instrumentat dosarul, inclusiv de judecatorii instantei supreme.

Precizez (de fapt, repet) ca procesul penal in care am fost inculpata este o inscenare comandata personal de presedintele in functie – „preacinstitul” Traian Basescu – si pusa in opera de Laura Codruta Kovesi, Daniel Marius Morar, Mircea Zarie si ceilalti prin metode de coruptie si terorism de stat pentru un motiv foare simplu: „ingroparea” definitiva a „Dosarului Flota” si eliminarea probelor din dosar, lucruri care nu puteau fi duse la bun sfarsit decat prin „disparitia” (inclusiv fizica) a celor care au avut legatura cu acest dosar si au cunostinta de probele care au existat. Problema esentiala si adevarata este ca presedintele in functie stie cel mai bine ca cea de-a treia expertiza, realizata de Daniel Morar contrar legii (de altfel, la instigarea publica a aceluiasi Traian Basescu) si care ar fi constatat inexistenta unui prejudiciu, nu este nici pe departe o proba corecta, fie si numai daca ne amintim declaratia fostului presedinte Emil Constantinescu care s-a opus in anul 2000 (deci, inaintea guvernului Nastase) ca Traian Basescu sa fie tarat prin fata camerelor de vederi cu catuse la maini pentru frauda de sute de milioane de dolari din „Dosarul Flota”. Faptul ca ex-presedintele Constantinescu avea dreptate este demonstrat, pur si simplu, de rapoartele Curtii de Conturi, Corpului de control al guvernului si prima expertiza judiciara, documente – toate – anterioare anului 2000.

Si, ce caut eu in aceasta ecuatie ? E foarte simplu, in calitatea de adjunct al procurorului general am solutionat, ca procuror desemnat, cererea inculpatului Traian Basescu de recuzare a procurorului general al PNA, Ioan Amarie si a procurorilor Ioan Otel si Vasile Draghici (procurorii de caz si, ulterior, autorii rechizitoriului).

Pentru a solutiona cererea de recuzare am avut pe masa, timp de cca. doua saptamani, intreg dosarul si astfel am avut acces la piesele cauzei. Profesional vorbind, pot afirma ca procurorii de caz au dat dovada chiar de prea multa indulgenta fata de inculpatul Traian Basescu (avand in vedere gravitatea faptelor) si aici, cred ca a fost vorba de interventia politicului de la acea data, de a fi menajat inculpatul principal si nicidecum de a fi acuzat pe nedrept.

Revenind la inscenarea in care am fost implicata, cred ca opinia publica ar trebui sa cunoasca si o alta „executie” comandata in legatura cu „Dosarul Flota”, aceea a procuroarei Angela Ciurea, fost procuror de sedinta la PNA, penultima persoana din sistem care a avut contact cu acest dosar.

Cat priveste afirmatia de coruptie si terorism de stat, arat ca subsemnata si membrii familiei mele am fost victimele a doua atentate efectiv criminale, realizate sub aparenta unor accidente de circulatie. Aceste lucruri nu ar trebui sa fie de mirare, deoarece asemenea atentate au fost raportate si in cazul procurorului Vasile Draghici (autor al rechizitoriului din „Dosarul Flota”), impotriva judecatoarei Mona Pivniceru (care a protestat public impotriva presedintelui Traian Basescu pentru modificarea fundalului stemei tarii din albastru in violet – certa incalcare a Constitutiei, apta de a conduce la suspendarea presedintelui) si impotriva Irinei Jianu, trimisa in judecata impreuna cu fostul prim ministru Adrian Nastase si fara care dosarele acestuia nu mai au sens.

In ceea ce priveste dosarul penal propriu – zis, in care am fost implicata, repet invitatia adresata intregii media si tuturor organizatiilor, institutiilor si persoanelor de a avea acces la absolut toate piesele dosarului si a face propria evaluare a cazului.

Cu titlu de exemplu, mentionez o foarte mica parte din falsurile si abuzurile procurorilor şi magistratilor „chemati” sa „faca dreptate” in dosarul meu:

- procuroarea Elena Botezan, dupa ce a fost demascata a fi utilizat in interes propriu o cauza penala, a fost adusa de la Serviciul Teritorial Cluj la sediul central al DNA, fara indeplinirea nici unei forme legale, special pentru acest dosar. Ca a fost vorba de o provocare/instigare comandata, rezulta din simplul fapt ca procuroarea Botezan a fost adusa la sediul central al DNA cu o luna inainte de desemnarea comisiei de examen, iar dupa finalizarea dosarului a fost avansata sef al Serviciului Teritorial Cluj al DNA;

- procurorul R.C. a fost „atras” in colaborarea cu DNA in conditiile in care DNA avea deschis pe numele acestuia dosarul penal nr. 13/P/2005 despre solutionare caruia nu se mai cunoaste nimic iar instanta („suprema”) a refuzat cererea de cunoastere a acestui dosar. Cand, in instanta, martorul a incercat sa declare adevarul, a fost intrerupt de presedinta completului de judecata cu afirmatia „ce faceti, imi stricati dosarul ?”

- autorizatiile de interceptare in dosar au fost date de judecatoarele M.M.D. si Rodica Aida Popa care nu indeplineau conditia ceruta de lege de judecator desemnat (si, din punct de vedere legal, nu aveau dreptul de a autoriza interceptarile iar, in consecinta, faptele lor de arme reprezinta chiar infractiuni); ulterior, dra Rodica Aida Popa a fost avansata vicepresedinte al instantei supreme, pozitie din care, impreuna cu judecatorul Ionut Matei au facut opinie separata in „Dosarul Miron Mitrea”, opinie separata motivata absolut nejuridic si prin invocarea unui „context actual al dosarului”. Opinia separata a judecatorilor Rodica Aida Popa si Ionut Matei a fost identica opiniei publice anterioare a presedintele Traian Basescu;

- declaratia martorei M.F. a fost in totalitate si vulgar falsificata, nici una dintre semnaturile acesteia neapartinandu-i, iar 4 (patru) dintre semnaturile atribuite acesteia fiind in realitate imitatii ale semnaturii mele !

- martora B.E. a declarat in instanta ca la urmarirea penala i-au fost atribuite afirmatii care nu i-au apartinut iar, ulterior a fost chemata de procurorul general Laura Codruta Kovesi si constransa sa-si schimbe declaratia. Desi aceasta ultima afirmatie a fost facuta in fata instantei si martora a cerut sa fie consemnata, instanta (instanta superma !) a refuzat sa consemneze sustinerile martorei;

- acuzarea s-a fundamentat pe o insinuare (prezentata in rechizitoriu), ca eu m-as fi intalnit in ziua de 23.11.2007 cu unul dintre inculpati (C.E.) si asa ar fi avut loc transmiterea subiectelor de examen. Intr-adevar, C.E. s-a intalnit in acea zi cu o persoana, dar nu cu mine, iar in dosar existau doua fotografii (color) ale acestei persoane, din care rezulta cu evidenta ca aceata era altcineva, dar astfel s-a construit acuzatia impotriva mea;

- ca probe materiale ale acuzarii au fost invocate mai multe inregistrari telefonice si ambientale (nici una originala sau autentica). Doua dintre acestea, care se doreau esentiale de acuzare, au fost grosolan falsificate, cea telefonica lipsindu-i in urma prelucrarii 1,200 secunde, iar cea ambientala avand consemnate, in portiunea „esentiala”, date aberante (data: 30.12.2035, durata 79 milioane de minute etc.), rezultat al prelucrarii inregistrarii cu programe de editare audio- video;

- dosarul cauzei nu a fost repartizat aleatoriu, conform legii, ci a fost „dirijat controlat” catre un coplet fomat din judecatori reputati pentru „faptele de arme” anterioare si ulterioare:

- Livia Luminita Zglimbea (presedinta completului), pentru arestarea nejustificata, direct in recurs, a lui Reman Gheorghe Domocos, cauza pentru care statul roman a fost obligat la plata de daune de 48.700 euro. Nu atat eroarea judiciara ar fi importanta, ci motivarea cu care a fost justificata, motivare absolut nejuridica, contradictorie si aberanta (motivul arestarii era constituit din recunoasterea de catre instanta de recurs a contradictiilor dintre probele in acuzare). Ulterior, Reman Domocos a fost achitat de doua instante si apoi scos de sub urmarirea penala pentru exact inexistenta probelor, astfel cum constatase prima instanta care respinsese cererea de arestare.

- Ioana Surdescu, cunoscuta pentru solutia si motivarea din dosarul „Casa parintilor ministrului justitiei Monica Macovei”, argumentul cinic al instantei fiind ca partile indreptatite se pot adresa pentru despagubiri la Curtea Europeana a Drepturilor Omului;

- Ionut Matei, cunoscut ca „judecatorul binefacator al Camatarilor”, pentru opinia separata din „Dosarul Miron Mitrea” (alaturi de vicepresedinta ICCJ, Rodica Aida Popa), opinie separata identica aceleia a presedintelui Traian Basescu, motivata prin „contextul actual al dosarului”, condamnarea cu executare a ex-prim-ministrului A. Nastase (coincidenta, dupa ce T. Basescu isi aratase nemultumirea ca, in „Dosarul matusa Tamara” procurorul ceruse condamnarea cu suspendare) si, in fine, prin arestarea preventiva a judecatoarei Georgeta Buliga, in urma unei degradante inscenari prin care era vizata de fapt judecatoarea Mona Pivniceru („vinovata” de dezvaluirea modificarii stemei tarii). Contributia judecatorului Ionut Matei a fost esentiala deoarece prin arestarea preventiva ceilalti judecatori au fost constransi sa pronunte condamnarea judecatoarei Georgeta Buliga, a carei unica vina ar fi putut fi o abatere disciplinara. Important pentru intelegerea „contextului” este insa altceva: pentru reusita arestarii judecatoarei Georgeta Buliga a fost modificata, prin lege, chiar competenta instantelor de judecata, dovada fiind ca primul act material imputat acesteia a avut loc chiar in ziua in care a intrat in vigoare „Legea micii reforme” si prin care competenta de arestare in prima instanta a „coborat” de la instanta suprema la curtea de apel. Motivatia reala a fost de a se evita competenta Competului de 9 Judecatori de la ICCJ care era privit ca nesigur pentru reusita operatiunii. Ca „Legea micii reforme” a urmarit un scop precis este dovedit – cu asupra de masura – de faptul ca Noul Cod de procedura penala prevede vechea competenta legala, deci modificarea competentei instantelor a fost una ad hoc, necesara pe moment, si – evident - intuitu personae.

- la randul sau, completul de judecata a facut eforturi in eludarea chiar si a celor mai elementare si necontestate norme legale, fara a mai vorbi de refuzul de a accepta macar existenta Convetiei pentru apararea drepturilor omului si a libertatilor fundamentale si a jurisprudentei CEDO;

- este remarcabila conduita acestui complet care a respins cererea referitoare la inexistenta oricarei sesizari a organului de urmarire penala prin pervertirea fatisa a normei legale iar, pentru a nu fi chiar atat de evidenta „licenta” judiciara, nesfiindu-se nici de la sustragerea actelor din dosar, sustragere demonstata in sedinta publica;

- un ultim exemplu – desi nu cel de pe urma - al conduitei remarcabile a magistratilor in aceasta cauza: procurorul Guli Sterian (candidat la examen) a fost trimis in judecata si ulterior condamnat (de „instanta suprema”) cu suspendare pentru instigare la folosirea de informatii nedestinate publicitatii, constand in indemnarea unui alt inculpat (C.E.) de a obtine subiectele de examen.

Or, din moment ce nimeni nu a fost macar trimis in judecata pentru folosirea de informatii nedestinate publicitatii (subiectele de examen), inseamna ca nici Guli Sterian (si nimeni altcineva) nu a avut acces la subiecte !

Or, daca Guli Sterian şi nimeni altcineva nu a avut acces si nu a folosit subiecte de examen (obtinute fraudulos – se presupune), ce am transmis eu ?? Şi, daca nici Guli Sterian si nimeni altcineva nu a avut acces si nu a folosit subiecte obtinute înaintea examenului, cum a mai fost fraudat examenul ?

Acestea sunt motivele pentru care invit si rog toate organizatiile interne si internationale si orice persoana sa ia cunostinta de unul din cazurile de abuzuri incredibile si inadmisibile intr-o societate normala, realizat la comanda de Directia Nationala Anticoruptie, de care s-ar rusina si Lavrenti Beria daca ar mai trai.”
Sursa:
http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/fara-precedent-intr-o-scrisoare-deschisa-fostul-adjunct-al-procurorului-general-al-romaniei-gabriela-ghita-inculpata-in-dosarul-examen-la-inm-face-dezvaluiri-ample-despre-justitia-murdara-din-spatele-usilor-inchise-ghita-acuza-dna-de-pseudo-anchete-abuzur


20.04.2012.
Magistraţii corupti cu pensii nesimţite: Florin Costiniu, Gabriela Ghita, Sterian Guli, Iuliana Pusoiu

Fost sef al Sectiei Civile a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ), trimis in judecata de DNA pentru complicitate la trafic de influenta, Florin Costiniu primeste o pensie de 16.063 lei, fostul procuror general adjunct al Romaniei, Gabriela Ghita, condamnata in prima instanta la doi ani de inchisoare cu suspendare, primeste o pensie de 6.604 lei.

Potrivit TVR, procurorul Sterian Guli, condamnat si el in prima instanta, primeste o pensie de 9.271 lei, iar judecătoarea ÎCCJ Iuliana Pusoiu, anchetată pentru luare de mită în dosarul judecătoarei Gabriale Bîrsan, are o pensie de 9635 de lei.

Fost sef al Sectiei Civile a ICCJ, Florin Costiniu s-a pensionat in 2010 si beneficieaza de o pensie de 16.063 de lei pe luna, arata TVR. Florin Costiniu a fost arestat preventiv pentru trei zile in 2010 si acum este judecat in libertate pentru coruptie in dosarul senatorului PSD Catalin Voicu. Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul judecator Costiniu pentru complicitate la trafic de influenta.


Procurorul Sterian Guli, condamnat la 2 ani de inchisoare cu suspendare (sentinta nedefinitiva) a solicitat si el pensionarea. Procurorul Guli ar urma sa beneficieze de o pensie de 9.271 lei, adica 80 la suta din ultimul salariu.

Sterian Guli a fost gasit vinovat pentru ca a obtinut pe sub mana subiectele la concursul pentru postul de sef al Parchetului Bucuresti. Cand a fost trimis in judecata, in mai 2008, procurorul Guli a fost suspendat din magistratura si nu a mai primit salariu. Acum, el cere sa fie pensionat inainte de un verdict definitiv. Cristian Daniel, membru CSM, a explicat pentru TVR ca daca procurorul va fi pensionat dupa ramanerea definitiva a hotararii de condamnare el nu va mai beneficia de pensia de serviciu.


Fostul procuror general adjunct al României, Gabriela Ghiţă, condamnată în primă instanţă la doi ani de închisoare cu suspendare in dosarul procurorului Sterian Guli, primeşte o pensie de 6604 lei,

Judecătoarea ÎCCJ Iuliana Pusoiu, anchetată pentru luare de mită în dosarul judecătoarei Gabriale Bîrsan, primeste o pensie de 9635 de lei, aprobata de CSM. Preşedintele nu a semnat decretul de eliberare din funcţie, astfel ca judecatoarea nu primeste inca pensia.


Codruta Kovesi: Magistratii condamnati pentru coruptie nu trebuie sa primeasca pensie de serviciu
Procurorul general Laura Codruţa Kovesi spune că magistraţii condamnaţi pentru fapte de corupţie nu trebuie să primească pensie de serviciu şi că, după ce începe acţiunea penală, magistratului ar trebui să-i fie suspendat dreptul de a primi pensie de serviciu.
"Astazi CSM a amanat aprobarea cererii de pensionare a unui magistrat condamnat pentru coruptie. Cred ca este un lucru bun. Noi mereu am formulat obiectii in aceste cazuri. Cred ca magistratii trebuie sa beneficieze de pensii de serviciu pentru o cariera de 25-30 de ani. Cred ca magistratii trebuie sa beneficieze de pensie de serviciu numai daca isi fac treaba corect. In momentul in care ai fost dovedit ca ai comis o fapta de coruptie, in momentul in care ai fost condamnat pentru o fapta de coruptie nu cred ca mai trebuie sa existe acesta pensie. Trebuie modificata legislatia",
a declarat Kovesi la TVR.
Sursa:
http://www.revista22.ro/magistratii-corupti-cu-pensii-nesimtite-florin-costiniu-gabriela-ghita-sterian-guli-iuliana-pusoiu-14464.html


Grav, deosebit de grav!
Am ajuns nu de ieri de azi, rau si foarte rau!
Daca despre magistrati, judecatori si procurori se fac asemenea dezvaluiri, se aduc acuzatii FARA PRECEDENT, ma intreb ce se intampla in alte institutii ale statului,
militare, militarizate ori civile!
Incompetenta, hotia si coruptia, au aruncat Romania in haos!
Criza este atat de profunda, incat am mari rezerve in ce priveste viitorul!
Admin

110 comentarii:

  1. Ca justitia are coruptii ei stiu si bebelusii. Ce nu stiu nici ei nici oamenii maturi este de ce magistratii in corpore nu stiu nimic, dar absolut nimic despre cea mai mica spaguta in sistem. Toti sunt ingerasi cu aripioare pina cind singerosul "dictator" mai face cite un dosar si atunci victima isi aminteste brusc fapte care iti fac pielea de gaina.
    Specific aceste dictaturi singeroase este faptul ca si soferii implicati in accidente de circulatie sunt tot victimele lui Basescu:
    - se gindeau la dictator si din cauza asta nu au vazut.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian, si acum ma vad nevoit sa-ti dau dreptate!
      Madam Ghita, atat timp cat i-a fost bine in functie, NO PROBLEM!
      Acum insa, vazand PERSPECTIVA ramaneri fara 70 MILIOANE/luna, s-a TREZIT la realitate si dai si lupta, si lupta si dai!
      Madam, de pomana zbaterea! Nu vad care partid, care politicieni ii vor da dreptate in ce priveste CUANTUMUL pensiei!
      PS: Miliatarii care savarseau un anume tip de infractiuni, pri "hotarare judecatoreasca" erau degradati, pierzand AUTOMAT toate drepturile, inclusiv PENSIA MILITARA! Cu magistratii de ce sa nu se poata??? Deoarece, dupa cum vedem, ii au "la mana" pe ff multi politicieni si ii santajeaza cu ce stiu/cu dosarele tinute cu anii prin fisete??? ??? ???
      Pentru asta, nu numai ca le-as reteza PENSIA, dar ia-as trimite ani buni si la "racoare"! La Jilava, Gherla etc.
      Unu' care stie ce spune!
      La Multi Ani, celor din Justitia Militara!

      Ștergere
    2. Si inca CEVA:
      ============
      Luati aminte (cititi cu atentie) la ce spune madam' cu liniuta!
      Va rog sa va ganditi: daca in "lume buna" se intampla "asa", cu OMUL DE RAND ce credeti? Care ii situatia "amarasteanului" fara pile, cunostinte, relatii - tradus in capitalism si democratia lu'peste/originala a lu'Iliescu - intr-un singur si important concept/notiune: BAN! Ai bani, ai de toate!
      Inclusiv dreptate!

      Ștergere
  2. Buna dimineata, oameni!
    Daca aceasta inseamna democratia, Daca aceasta inseamna inamovibilitatea magistratilor, Daca acesta este Statul de Drept, Atunci ... domnilor Iliescu, Constaninescu si Basescu, Duceti-va dracului cu toate acestea! Eu am nevoie de mult mai putin: magistrati care sa stie carte, cu frica de Lege si Dumnezeu! Restul, vin de la sine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevar grait-ai! Astia care impreuna cu politicienii au distrua o tzara cred ca merita mai mult decit o simpla injuratura.

      Ștergere
    2. Dupa cum arata societatea romaneasca ai asteptari/dorinte prea mari. Desi, sint de acord cu tine, ramin sceptic. Cei 20 de ani ai lui Brucan tind sa fie 50. Pacat!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Serveste un ALUPIGUS_ FORTE ! Este foarte posibil sa se topeasca in gurita ta!!

      Ștergere
  4. Justitia "rrromaneasca"?O banda de hoti,care,dupa ce fura si inseala toata cariera ,isi mai trage si niste pensii de peste 100 de milioane [10.000 lei].Ei suteaza ,ei marcheaza ,ei arbitreaza.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @tt2
      Care suta de milioane? Poate vrei sa zici 150 de milioane.Dar sa nu generalizam.
      Nu e rau daca au asemenea salarii si pensii. Nu sunt atat de multi prercum militari, politistii si cei din serviciile secrete.
      Va dati seama ce coruptie ar fi daca ar avea si ei salarii si pensii de politisti?

      Ștergere
    2. Da Plano10,am inteles ,iti aperi clanul,bravo de asa gandire,de aceea excolegii dvs.si-au facut sistemul lor de salarizare,ei au facut legile,ei le-au votat,ei le-au pecetluit.SDa aiba ei ,restul populatiei D-zeu cu mila.Bravos lex,rrrrromanes lex.la noi ca la nimeni.Da-mi te rog un exemplu de magistrat cu cel putin 20 de ani de activitate care sa nu fie avut[sit mat f buna in comparatie cu restul pop]sdi da-mi un militar cu aceiasi postura[nu politai ca astia-s mana dreapta a magistratilor.kkt in ea ordine.

      Ștergere
  5. Desteapta fata , baschetbalizda ! Probabil are in cap tot atita minte cit este si intr-o minge de baschet ...
    Cetzarushule sari repede ... ca dupa ce schimba individa legea , iti gaseste cine stie ce "bube-n cap" si-ti taie pensia "contribuitiva" atit de greu obtinuta de tine ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Prostovane (asta-i un semn de inalta apreciere),orice pensie poate fi taiata, mai putin cea CONTRIBUTIVA ! Sniper one
    P.S. Este o blasfemie si o sfidare fara precedent ca in Ro zilelor de azi cineva care nu a IMPINS societatea nici macar cu un mm mai sus-ci dimpotriva sa aiba cadou,o pensie de peste 15.000 lei
    Inteleg - ai,, inventat " apa ,leacul pentru cancer , motorul care merge cu apa si duce la viteza 3x warpp societatea si lumea intreaga iti este recunoscatoare si te recompenseaza...dar astia ??!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezare ia si tu un ALUPIGUS! Tu esti precum Grivei, dulaul, care sta pe coada si se linge pe...oaua!

      Ștergere
    2. CEZAR,
      Nu fi suparat!
      Asta s-a indragostit de tine, dar nu stie cum sa ti-o spuna!
      La el/ea, si injuratura-i vorba! Pe noi ne dicstreaza la maxim!

      Ștergere
    3. Sunteti deacord cu mine ca-i un magar nerusinat si needucat care vorbeste pornografic in spatiul public ?? Sniper one

      Ștergere
  7. Coincidenta?
    Astazi este ziua Justitiei militare. O sa fac sapaturi sa vad daca printre cei enumerati este si vreun militar.
    Tuturor juristilor militari si juristelor militare (inclusiv "JURIZDEI" - ai ramas Corleoane in istorie cu acesta sintagma) sa fiti sanatosi si sa aparati obiectul muncii (adica pe toti militarii, de la soldat la general) fara partinire si fara interese absconse!
    Repet: SA APARATI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conform DEX, SINTÁGMĂ, sintagme, s. f. Unitate semantico-sintactică stabilă, formată dintr-un grup de două sau mai multe cuvinte între care există raporturi de subordonare; p. ext. locuțiune; expresie. – Din fr. syntagme.
      Asadar, ai folosit aiurea cuvantul SINTAGMA! Stiu, ai vrut sa pari intelectual, dar nu ti-a iesit. Ramai ce esti....

      Rolul justitiei militare nu este cel pe care incerci sa il evidentiezi. Mai bine stai in banca ta, nu incerca experiente care te depasesc (mai ales intelectual).

      Ștergere
    2. Mai pe direct spus si fara ,,sintagme" functionarii in albastru aveau rolul sa ne lege sau sa ne puna sa platim pagube -dupa caz !!

      Ștergere
    3. In Justitia Militara, ca peste tot, oriunde adica, au lucrat oameni si oameni! Am cunoscut si JIGODII (indivizi care urau tot ce era militar), dar si OAMENI de mare calibru, excelenti profesionisti. Iar daca ar fi sa-mi dau cu parerea, jigodiile au fost ... mai putine! La Multi Ani, celor din Justitia Militara!

      Ștergere
    4. @Anonim 02.27
      @Admin

      Multumim de urari.

      Aveti dreptate, fiecare si-a facut datoria asa cum/cat l-a dus capul. Care cap, uneori, se mai si pleca, din pacate...
      Personal, am constiinta curata si, asa cum am mai spus-o, privesc in urma cu mandrie.

      Ștergere
    5. ELENA,
      Pentru tine multe MULTUMIRI si un special La Multi Ani!
      Sti tu de ce! Pentru carcotasi, ma explic: ELENA urmareste acest blog, dar comenteaza ff rar (din pacate)! Cu toate acestea, ramane o buna colega si prietena de nadejde (la nevoie)! Inca o data, Multa Sanatate, implinire a tot ce iti doresti, fericire langa cei dragi! La Multi Ani, ELENA!

      Ștergere
    6. La multi ani si multe bucurii,muuuulta sanatate,iti doreste 'tigrisor"

      Ștergere
    7. @Elena,
      urarile sunt pentru tine.

      Ștergere
    8. da admin asa e....ramane o "buna" colega;de interesele ei nu zici nimic??
      Ca s-a dus dreak colegialitatea intre atatea "luntrii politice"
      Cea mai buna colega a ELENEI este chiar ELENA!
      Luati-va gandul de la ....bla,bla,bla .Treaba-i clara de un an de zile si inca de mai mult.
      Daca iese banu e ok,daca nu NU!
      Capisci? sau trebuie si un desen?

      Ștergere
    9. @Corleone
      Ai de spus ceva CLAR, spune! Nu te rupe si tu in figuri de mare inteligent, ca nu tine. Sau du-te in alta parte, unde tine, (stii tu mai bine la ce ma refer)! Elena a declarat si demonstrat de vreo 3 ani ca e PNL-ista, nu si-a schimbat opinia politica (cel putin pana aseara la ora 19,00 categoric nu) si nici nu cred ca are de gand sa o faca.
      Cu ce te-a influentat (in rau) pe tine ceea ce face ea?

      Ștergere
  8. Mai vrea cineva mustarul?

    RăspundețiȘtergere
  9. ROBERT HORVATH SUA says:
    Aprilie 25, 2012 at 2:17 am
    Stimata redactie
    Trimit in premiera un articol care va interesa pe militarii romani.
    Toata lumea cunoaste despre vanzarea flotei navale.
    Vanzarea flotei aeriene catre terorismul internatonal este cu mult mai grava,
    deschideti articolul terminal
    ” Scaunul electric- sentinta definitiva ”

    http://devanewyork.blogspot.com/

    Reply
    ROBERT HORVATH CINEAST SUA says:
    Aprilie 25, 2012 at 9:10 am
    Stimata redactie

    Postez de un an de zile pe acest blog. A fost un exercitiu de pregatire
    a articolului urmator. In cazul in care sunteti oameni de onoare si de bine
    al veti posta. El dovedeste ca asertiunile mele in legatura cu tensiunile si nemultumirile din armata romana sunt corecte. Articolul meu poate creia discutii interesante intre militari SI civili Va multumesc anticipat,

    http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NOUL SERVICI DE SPIONAJ AL ARMATEI AMERICANE SPRIJINA ARMATA ROMANA ! INTALNIRE SCMD SI ALEXANDRU GHEORGHE !

      Acesta este un articol de exceptie. El va da informatii care sunt ascunse voua
      de servicile secrete penetrate in toata media romaneasca. Se vor face eforturi
      de discreditare. Voi fi declarat nebun de legat . Nu conteaza. Deseori nebunii spun
      adevarul.
      De un an de zile cu exceptia blogului meu personal
      http://devanewyork.blogspot.com/
      postez numai pe blogurile militare ……INFO MONDO MILITAR, ARMYIA, PLANI 1O etc. Motivul este simplu. Armata este cheia evenimentelor politice , sociale si economice care se petrec in Romania.
      Voi incepe cu doua stiri care trebuie puse impreuna. Fara exagerare aceste stiri
      au o importanta extraordinara.
      Incerc sa rezumez
      PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
      WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like …….Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
      Pentagonul va crea un nou serviciu de spionaj, care va trimite agenţi sub acoperire în toată lumea pentru a oferi autorităţilor americane un flux global de informaţii despre eventualele ameninţări, anunţă The Guardian.
      Spionii săi vor fi recrutaţi din interiorul Pentagonului şi, potrivit informatilor mele jurnalistice actioneaza deja in Romania.
      UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICISA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
      Comunicat oficial :
      Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
      O intalnire similara a avut loc cu grupul de ofiteri din jurul lui
      ofiterului rebel Alexandru Gheorghe.
      va urma
      Robert Horvath Deva ziarist de investigatie specializat in terorism si transport ilegal de arme.

      Ștergere
    2. Robert, ti-am citit postarea de pe blogul tau. Nimic nou sub soare. Daca amerlocii bombardeaza un grup de civili, se numeste "paguba colaterala", daca altii fac acelasi lucru se numeste terorism. Subiectul este prea evaziv, iar aici e cam inghesuiala. Cit despre onoare si bine, cred ca toti-cel putin la nivel declarativ suntem asa...

      Ștergere
  10. Pentru AnonimApr 25, 2012 02:27 AM :
    Chestia cu "...zdei" nu este a curlonului , pentru ca nu-l duce pe el capul la asa ceva , si pentru ca , initial , a fost folosita (de cu totul altcineva) in legatura cu reprezentante ale partidului aflat la putere in prezent ... iar , pentru el , o astfel de terminatie legata de acest fel de individe este o curata blasfemie ...
    Este adevarat ca curlonul a preluat aceasta modalitate de adresare dar a folosit-o strict la denumirea meseriei Elenei ... ceea ce este altceva ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @AnonimApr 25, 2012 07:37 AM
      Nu pot spune decat ca esti "cu pluta" ca sa fiu elegant

      Ștergere
  11. CITEZ:
    ======
    UN REPREZANT AL NOULUI CLANDESTIN DEFENSE SERVICI SA INTALNIT CU REPREZENTANTII SMCD !
    Comunicat oficial :
    Joi, 11 aprilie a.c., un expert al Pentagonului in probleme romanesti a avut o discutie la sediul central cu reprezentantii Departamentului Relatii si conducerea SCMD.
    ==================
    Gura nebunului adevar graieste?
    Cat de nebune este Robert Horvath Deva, ziarist de investigatie ?
    Dar cei din CD al SCMD? Nu de alta, dar am vazut si eu komunikatul cu pricina! Unde numele celui din asa - zisul Pentagon, era trecut sub tacere!
    Baaaa, astia (alde Horvath & Presedinte dr. Dogaru), ne baga-n razboi diplomatic cu pretinii de dincolo de hocean!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nou, pe fluxul de STIRI:
    =======
    Surse din USL au declarat pentru DeCe News că în acest moment s-au adunat 236 de prlamentari care vor vota moţiunea de cenzură împotriva guvernului Ungureanu. USL are nevoie de 231 de voturi pentru a trece moţiunea, iar în acest moment există şanse mari ca actualul guvern să fie demis.
    ==================

    RăspundețiȘtergere
  13. De ce stă ascuns Traian Băsescu până la moțiune.
    ================
    S-au împlinit două săptămâni de la ultima apariție a lui Traian Băsescu în public. De Paște, a stat ascuns în vila lui Ceaușescu, trimițând SPP-ul să-i aducă Lumină.O perioadă atât de lungă de tăcere nu a mai avut din ianuarie, când a ”dispărut” zile în șir, după declanșarea protestelor din Piața Universității.

    Dacă ar mai fi existat astăzi un Traian Băsescu de acum doi ani, am fi putut crede că asistăm la liniștea dinaintea furtunii. Că pregătește o lovitură. Acum, are dreptate Emil Boc:”Pușca și cureaua lată, jucător eram odată”. Ultima mișcare pe care a făcut-o s-a dovedit un fâs, oricât s-a tras de urechi presa portocalie, care dorea să audă cum bubuie o bombă. Mai mult, gestul lui Ponta, care a rupt scrisoarea, a sugerat ce utilizări ar putea avea actele prezidențiale, în scurtă vreme.

    De fapt, ce ar mai putea să facă Băsescu? Carisma a pierdut-o în 2010. Imaginea de om puternic s-a pleoștit în ianuarie, 2012, când a retras Legea Sănătății. Cedările succesive nu i-au adus înapoi popularitatea, dar i-au fragilizat regimul. De trei luni, actuala Putere a pierdut inițiativa și nu are cum s-o recâștige. Ce să mai facă: niște arestări? Își victimizează adversarii. Promisiuni? Hă, hă, hă! Singura strategie a președintelui e trasul de timp.

    În această ecuație, moțiunea de cenzură e o etapă cheie în păstrarea funcției până în decembrie 2012. Dacă se schimbă majoritatea guvernamentală, jocul s-a terminat. România poate să recâștige măcar șase luni din acest an pierdut. Dacă nu, agonia continuă, iar Traian Băsescu câștigă cele 6 luni pierdute de români.

    Așa că interesul lui este să-l salveze pe Mihai Răzvan Ungureanu (în sensul de salutar). Pentru asta, trebuie oprită hemoragia de parlamentari PDL. De cine fug aceștia? De Traian Băsescu. Când Petre Roman a dus partidul la 7 procente, pediștii au avut alternativă:l-au schimbat cu actualul președinte. Acum, Boc, Anastase sau Ungureanu sunt tot Băsescu. Ca să scape de acest lider impopular, nu au decât o variantă: să părăsească PDL.

    De aceea va sta ascuns Băsescu până la moțiune: ca să nu-și sperie proprii parlamentari.
    Val Vâlcu - DeCe News

    RăspundețiȘtergere
  14. Sunteti deacord cu mine ca-i un magar nerusinat si needucat care vorbeste pornografic in spatiul public ?? Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era vorba de potaia asta/AnonimApr 25, 2012 06:13 AM !!

      Ștergere
    2. Alupigus Cezare! Ce, nu-ti mai prieste maineza din oaua si mushtar rapanila? Dupa ce i-ai injurat pe toti, acum vrei s-o cotesti? Te dai fata mare si fudula si cu coorul rupt de ...ula? Ia de la Oprea ospatarul un alupigus mic si noua sa ne mingii catargul si caisele un pic!

      Ștergere
    3. Multumesc de urare, dar vreau un ALUPIGUS mare! Sniper one

      Ștergere
    4. papagalii dracului !dau si ei din aripi!!

      Ștergere
  15. Ha, ha, ha! Ia auziti de colo, balada Curleonului scrisa de Robert Horvath:
    "Robert HorvathApr 25, 2012 10:56 AM
    @IN AMINTIREA LUI COREOLONE ZIC CORCODEL !

    A-nceput de ieri sa cada
    Cate-un rrom, pe urma doi.
    Franta pusa e pe sfada,
    Si ni-i da pe toti gramada,
    Inapoi.
    Nu e cuser, dar e bine
    Pentru Sarkozy, acum;
    Taberele-s toate scrum,
    Dar navalnic vuiet vine
    De pe drum.
    Sunt tigani si balabuste,
    Vin la Otopeni, tipand,
    Si se-mping si sar razand,
    Si se-mpiedica de fuste,
    Vrand-nevrand.
    Cei mai mari, acum, din sfada,
    Stau, pe-ncaierare pusi,
    Cei mai mici, de foame-adusi,
    Se scancesc si stau gramada
    Langa usi.
    Colo-n colt, acum rasare
    Un tigan mai maruntel,
    Chinuindu-se sa care
    O sacosa mult mai mare
    Decat el.
    Opt cercei intr-ansa are,
    Cinci bratari si-un portofel,
    De la niste trecatoare,
    Pe sub turnul ala mare,
    Zis Eiffel.
    Altul, zau, cu dansul, n-are
    Nici bagaje, nici nimic,
    Doar un lant, cu-o cruce mare,
    Care salta in miscare
    Pe buric.
    Trei tiganci cu burta mare
    Si cu rochii fistichii,
    Nu au loc ca sa coboare,
    C-alapteaza fiecare
    Doi copii.
    Un reporter vine-n graba
    Sa le ia un interviu
    Si se-nvarte in pustiu
    Pana cand raspunde-o baba,
    Cam tarziu.
    Se-otaraste rau batrana
    Catre cel cu microfon,
    Si-l injura francofon,
    Fi'nca nu mai e romana
    De bonton.
    Zice: - "Merde, cam mare graba,
    N-am facut nimica rau,
    Uite-aici, iti spune baba,
    Ne bagara pe degeaba
    La bulau.
    Si, degeaba ne-au dat banii
    Ca, mai smecheri suntem noi.
    Intr-un an sau maxim doi,
    Ne intoarcem, toti tiganii
    Inapoi.
    Nu e mare socoteala
    Ca acasa ne-ati trimis,
    Ne-adunam la repezeala
    si sA vezi atunci ciordeala
    La Paris"!"
    Bravo Robert, bis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH doar plagiaza si nu indica autorul

      Ștergere
    2. Opera este a lui Don BILIUTA (ILIE BATCA) Sniper one

      Ștergere
  16. Eu constat ca USL va castiga in mod sigur si alegerile locale si pe cele generale si inca DETASAT la un scor zdrobitor.
    Si dupa.....???Eeeee atunci apare beleaua.
    Eu de abia astept sa-i vad la guvernoi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai auzit Cezare? Daca vine USL-ul o dai inapoi, ma nana! Pensia mai, pensia, nu pielea!

      Ștergere
    2. Pielea inteleg c-o dai matale ...inapoi!!
      Abia astept sa vina ....impozitarea PROGRESIVA iti spune ceva?
      Tot ce trece peste X miare harst 30=40 % Sa vezi cum se rotunjeste bugetul 1 Stai oleaca.. sniper one

      Ștergere
    3. Dupa jegurile aste de PDL-ei si copiii de la gradi fac o impresie mai buna

      Ștergere
    4. @Don Corleone
      Sa intelegem ca tie iti convine asa cum e acum, cu lichelele astea la guvernare! Normal, cine se aseamana.... Altfel nu se explica bucuria ta in ... devans pentru faptul ca nu se vor descurca cei de la USL daca, eventual, vor castiga alegerile.
      De ce nu demonstreaza cei care sunt la guvernare ACUM ce tari sunt? Au o sansa nemaipomenita de a arata ce pot. De fapt, arata. Si tie iti convine? E normal?

      Ștergere
  17. A-nceput de ieri sa cada
    Cate-un p.d.l.-ist pe strada...

    RăspundețiȘtergere
  18. Foare buna impozitarea progresiva !

    RăspundețiȘtergere
  19. unii sunt chiar loviti la cap:sa ma explic


    "Si dupa.....???Eeeee atunci apare beleaua.
    Eu de abia astept sa-i vad la guvernoi"

    ce inseamna "beleaua"??? pe scurt sa vezi ce o sa-si mai dea la gioale PSD vs PNL vs PC pentru ciolan ,functii si posturi.Abia atunci va fi distractia adevarata.USL va dispare in maxim o luna dupa castigarea alegerilor.Deocamdata sunt in avanpremiera.Doamneee ce o sa ma mai distrez dupa revelionul 2013.Mai ceva ca la serviciul RO de comedie
    Am sa pastrez aceasta postare si am sa v-o reamintesc prin ian.,feb., la anul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu te aprob si te sustin!
      Am "fix", aceeasi opinie!
      Din pacate, politicienii romani vad in politica un mod de a face bani, de imbogatire rapida, desi fara justa cauza!
      Atat timp cat nu vor raspunde PENAL pentru faptele lor in legatura cu GUVERNAREA, mereu asa va fi! Din pacate!

      Ștergere
    2. @DC. vorbesti ..vorbe de PDL-ist ofticat!
      PSD a mai colaborat(a sustinut guvernul minoritar PNL) cu PNL !
      Prima realizare MAJORA:
      1 Vor face un guvern curat romanesc care respecta vointa electoratului!! - Nu unul peticit si anticonstitutional a la PDL
      Nu va mai fii supus santajului ca acum PDL pentru a sta si el la ,,Guvernoi"
      Diferenta calitativa dintre oamenii USL si PDL este enorma!!
      Roberta - plimbatoarea de chiloti pe scena - al treilea om in STAT ? Doamne fereste si ajuta-ma sa mai indur greata ce o port de peste 6 ani Sniper one

      Ștergere
  20. Impozitarea PROGRESIVA??
    Supeeeer!!!Asa chiar as vrea sa fie...dar cred ca USL-ul o sa uite,hi,hi(stiu ei de ce)
    Deocamdata asta cu "progresivul" e pentru a aduna voturi de la aia multi si saraci....dar PSD &PNL sunt partide de bogatani,asa ca ales bules.Pam.Pam!
    PS Nu ca PDL ar face exceptie la bogatie.
    si daca vreti sa stiti cei mai bogati sunt ghici...UDMR(ex: atilla KERESTOY(de la cherestea)nu Verestoy

    RăspundețiȘtergere
  21. Cine pune botul la aburelile lui Horvath si comunicatele lui Dogaru e mai nebun decat ei. S-au intalnit unul cu altul, unul s-a prezentat expert al serviciilor secrete americane, celalalt reprezentant al armatei romane si uite ce aiesit. Te doare burta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @neacsu
      doare burta......de ras.

      deocamdata blogul dvs,a scapat de gunoaiele deversate de RH cu tona,dar cred ca nebunul o sa va gaseasca si o sa aiba de facut copy/paste pe inca un blog.
      Sper sa ma insel.

      Ștergere
    2. Nici o sansa. Eu accept comentarii pe blog, nu propaganda ieftina.

      Ștergere
  22. Iar in privinta poeziei daca aia e scrisa de "marele cineast" eu ma las de blogareala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus ,poezia este opera lui Don Biliuta!! Sniper one

      Ștergere
  23. @ Un politist la Paris la umbra Arcului de Trimf al legitimeaza pe Corleone.
    Adesa ?
    Nu stiu.... casa mea fiind pe roate se schimba mereu.....mereu....mereu

    RăspundețiȘtergere
  24. Propun ca cersetoria sa fie interzisa cadrelor militare prin lege,
    Vedeti .....Cazul Coreolone.

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Coreolone
    A te arunca singur in fata tancului nu este necesar un gest patriotic !

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Blondel
    Intre un tanc modern si o satra chiar pe patru roti ....este o deosebire elementara,

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Neacsu
    Nu te framanta. Eu sunt artist vizual. Poezia nu este a mea dar se potriveste pentru delicvent,
    Nu arunca telefonul
    Deschide
    http://www.devagallery.com/
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html

    Viitorul meu film de lung metraj Chosen ...prezentat Festivalul dela Venetia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma framant domnule Horvath, dar minima decenta cere ca atunci cand postezi ceva ce apartine altuia sa mentionezi sursa, altfel treci din tabara oamenilor seriosi in cea a celor care urmaresc sa insele . Chestie de orientare. Nu repet ce ti-am mai trimis si alta data pe alte site-uri. ramane valabil .

      Ștergere
  28. WC Japonez de tip carlInga impotriva WC curte fara capac
    Diferenta de inteligenta si tehnologie de cel putin 5-7 secole .
    Coreolone= tehnologie de ev mediu de fund de curte fara capac.
    Horvath =În Japonia aceste closete se numesc ウォシュレット ( Woshuretto (pronunția în japoneză a cuvântului englezesc inexistent „washlet”), care este de fapt o marcă înregistrată a firmei TOTO Ltd., și care are multe funcțiuni avansate. Depinzând de model, aceste closete, de exemplu, își ridică capacul automat atunci când cineva se apropie, spală anusul și vulva cu jeturi de apă a cărei temperaturi este reglabilă (inclusiv o serie de funcțiuni de pulsare și masaj), le usucă apoi cu jet de aer cald, trag automat apa și închid capacul după folosire.
    SISTEMUL DE CONTROL :

    HORVATH =WC are o unitate controlata cu 38 de butoane
    Coreolone= Niciun buton

    Cu toate că la prima vedere toaleta arată ca orice altă toaletă occidentală, ea are o serie de funcțiuni suplimentare integrate fie în scaun fie în colac. De exemplu, ridicarea automată a capacului, colac încălzit, funcțiune de masaj, jet de apă reglabil, uscare cu jet de aer cald, unitate de control fără fir, tragere automată a apei și funcțiune deodorantă. Aceste funcțiuni pot fi controlate fie cu ajutorul unei unități de control care se află pe una din părțile scaunului, fie pe perete cu transmisie fără fir........

    http://ro.wikipedia.org/wiki/Toalete_în_Japonia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo, titlurile si interpretarile dumitale seamana din ce in ce mai mult cu cele ale Robertei Anastase dupa replica lui Ponta cu impuscatul .Penibil !

      Ștergere
  29. ...."spala anusul"(wc-ul lui RH)......"(inclusiv o serie de funcțiuni de pulsare si masaj)...."

    Aici cu pulsarea in anusul lui RH cred ca e cam dureroasa si masochista treaba.Dar poate ii place nebunului.
    Fugi RH si cumpara-ti si vaselina!

    RăspundețiȘtergere
  30. NOUL SERVICI DE INFORMATII ALE ARMATEI AMRICANE ACTIONEAZA IN ROMANIA .
    SI PREGATESTE O REVOLTA A MILITARILOR ?

    PENTAGONUL ARE UN NOU SERVICI DE SPIONAJ
    WASHINGTON (AP) — The Pentagon is rebranding and reorganizing its clandestine spy shop, sending more of its case officers to work alongside CIA officers to gather intelligence in places like .......Romania after a decade of focusing intensely on war zones.
    La cateva ore distanta dela anuntul de infintare a noii structuri informationale agentii americani
    se intalnesc cu SCMD si cu celula rebela din jurul ofiterului rebel Alexandru Gheorghe,
    Cititi postarea anterioara
    http://devanewyork.blogspot.com/2012/04/noul-servici-de-spionaj-al-armatei.html
    Cum se pot explica aceste intalniri ce par a avea un caracter de urgenta ?
    Americanii cunosc tensiunea din armata romana. Ei sunt informati ca armata sau cel putin o
    mare parte din ofiterii superiori sunt nemultumiti de preluarea puterii de catre serviciile secrete.
    In cazul in care apare un vid de putere armata se pregateste sa preia puterii,
    Noul serviciu american vrand sa controleze situatia tine o legatura activa cu celule ufiterilor rebeli
    si cu sindicatul ofiterilor disponibilizati.
    Iata fragmentul unui material care circula ..................
    "Din surse personale demne de incredere....... Dupa primele zile de manifestatii violente din Piata Univesitatii armata a fost gata sa umple golul de putere si sa ia puterea. 
Ofiterul Alexandru Gheorghe a fost trimis inainte pentru a incerca apele. El a reprezentat un grup larg de ofiter rebeli cu un program politic bine stabilit. Celulele secrete din armata sunt in continua legatura cu militatii disponibilizati. 
Zeci de inalti ofiteri au fost pusi sub o stricta monitorizare, pentru a nu deveni liantul unor manifestari ale politistilor si militarilor nemultumiti de actualele lor conditii de viata. De asemenea, structurile speciale depun toate eforturile pentru a impiedica germenii unei potentiale lovituri de stat paramilitare, folosind diverse metode, de la prelucrarea directa a angajatilor de catre ofiterii de contrainformatii, pana la intimidarea fatisa a acestora. Nemultumirea militarilor si-a gasit refugiu pe internet.
    Utilizatoriii se indeamna unii pe altiii sa fie in prima linie a marilor manifestatii care ar urma in primavara.
    Robert Horvath
    Jurnalist de investigatie New York- Tokyo

    RăspundețiȘtergere
  31. ULTIMA ORA
    FOSTUL PRIM MINISTRU EVREU AL ROMANIEI A PRIMIT, Premiul "Felix Posen" al Universităţii Ebraice din Ierusalim, Israel
    Un alt minoritar Coreolone nu a primit decat un sut in fund !!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert, dragule mai ia si tu o pauza tehnologica.

      Neatza buna la ZOO!

      Ștergere
    2. Serveste un ALUPIGUS-FORTE!!

      Ștergere
    3. Multumesc de urare, dar vreau un ALUPIGUS mare! Sniper one

      Ștergere
  32. Cezare, maimuco citeste "Hronicul Semnelor"! Vine Sfirsitul Lumii! Mai bine ti-ai dona pensia aia babana pentru construirea Catedralei Mintuirii Neamului. Poate asa vei fi mintuit de pacatele preacurviei, sadomiei, minciunii, tilhariei, zoofilie si multe, multe altele pe care le-ai infaptuit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta, de un pacat foarte mare nu va fi iertat : PROSTIA!

      Ștergere
  33. ANOS pacatos !- ceea ce spui tu ii BLASFEMIE !! Afla de la mine ca DUMNEZEUL MEU - DUMNEZEUL ADEVARAT nu intra in catedralele si in bisericile voastre ,construite cu bani FURATI !! El este in inima fiecaruia ! Sau nu! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Cezare, cunoastem. Tu te rogi la zeul Maimuca din templul Maimuţelor, Jaipur.Tu...e-n c...r. Ia un ALUPIGUS de amiaza ca astazi sa ai mintea treaza!

      Ștergere
    2. Pentru Cezar: ia un ALUPIGUS! Sniper one

      Ștergere
  34. A-nceput de ieri sa cada
    Cate-un p.d.l.-ist pe strada...

    RăspundețiȘtergere
  35. Pentru hotaririle politice(deciziile politice) zic maimutoii astia cu curul portocaliu ca nu pot fi trasi la raspundere.Pai daca fug in Honduras,nu !

    RăspundețiȘtergere
  36. Pentru toti PDL-eii, ce circula pe aici (mai mult sau mai putin deghizati in ..oameni de bine !!) luati de la Sniper one:
    alex parolea-moga spunea...
    26 aprilie 2012, 10:02
    Eu nu mai înțeleg nimic . Ieri , am trăit unul dintre cele mai jenante momente ale statutului de cetățean condus ... Intempestiv , când trebuia să tacă - dna Roberta Anastase - Președinta Camerei Deputaților din Parlamentul Romaniei , a vorbit ! Tema era una extrem de serioasă și privea un segment matur al populației - pensionarii . Ascultând-o , am rămas fără grai . Idioțenia , lipsa coerenței ,mediocritatea , necunoașterea istoriei legislativ-guvernamentală , lipsa culturii generale ,ghiveciul ideatic - mi-au declanșat o stare de neliniște și teamă incomensurabilă - instantaneu mi-am dat seama că nu putem vorbi de conducători și conduși ...
    Întreb - au fost justificate sacrificiile acestor milioane de oameni , activi și productivi vreme de 30-40 de ani spre a suporta umilința și statutul de victime ale unor pârliți, vremelnic aflați la decizie ,acum în ultimul anotimp al vieții ?
    Am trei copii - dacă unul dintre ei , unul singur , mi-ar fi provocat starea din care n-am ieșit încă , stare provocată de unul dintre cei trei oameni din stat , în următoarea secundă , m-aș fi sinucis ...

    Fraților , vorbim de Romania , de Poporul Roman , de avuția n

    RăspundețiȘtergere
  37. http://marcus64.wordpress.com/2012/04/26/si-tu-radu-tudor/

    ,,Curvetu’ de Anastase, hoata dovedita-n fapt,
    Intrebata fiind de pensii ne vorbi de atentat:
    Cum ca Ponta si Olguta asasini in Parlament
    Ii vor viata si-ar ucide-o doar pentru antrenament.

    Ba, mai mult, cu ea in groapa, cu pomenile facute,
    Vor ucide si poporul, turma tampa de cornute.
    Ponta deja-i manca banii, furand pensiile-n draci,
    Ca sa-si faca el concedii insotit de-ai sai ciraci.

    Despre pensii numai bine, isi vor lua batranii banii
    Pe la pastele lu’ calu’, si-asta de-or voi golanii.
    Conform vorbei care zice cum ca mortu’ de la groapa
    Dus e, vere, pe vecie, nimeni nu il mai dezgroapa.

    Si-uite asa Roberta hoata a mai pus de-un furtisag
    Lasandu-ne c-o dilema, ce-a iscat un ramasag:
    Astia doi de vor s-omoare, Victoras si cu Olguta
    Au ceva cu ea anume, sau o vor si pe Lenuta?''

    RăspundețiȘtergere
  38. domnilot,de la usl,aveti nevoie de bani,nimic mai simplu,reveniti pe legea din 2001 privind pensiile militare,si toti care au primit bani in plus din ianuarie 2011,sa returneze bani inapoi,dar cu dobanda.
    simplu.
    au putut face paduchei pdlaci,asa puteti sa faceti si voi,vad,ca cedo in loc sa se pronunta cat mai repede,tace,in momentul de fatza,100% asa vor face cei de la usl,de cedo,nu trebuie sa le fie frica,ca se pare ca nu ii intereseaza.
    iar la grefieri,judecatori(din sistemul non-militar) sa li se calculeze ca la civili(cum ar fi si normal),si uite asa,se fac bani,pentru buget,in urmatorii cinci ani.

    RăspundețiȘtergere
  39. PENTRU USL-Contributivitatea ii sfanta si de neatins ca principiu de constituire a unei pensii !!
    Banii ii vor face din impozitul PROGRESIV ! Simplu si foarte corect ,inclusiv cu pensiile militare ce au crescut nejustificat de mult !!

    RăspundețiȘtergere
  40. Da mai,ai dreptate! Ia ,pune mina si fa un tabel ,,nominal'' cu cine si cit trebuieste sa returneze.Dobinda in coloana separata.Vezi,sa nu lipseasca rubrica ,,observatii'',unde sa poata unpr-eii si pdl-ii sa-si exprime multumirile.

    RăspundețiȘtergere
  41. Unede a disparut dedicatia lui Marcus pentru roBorta?

    ...
    ,,Si-uite asa Roberta hoata a mai pus de-un furtisag
    Lasandu-ne c-o dilema, ce-a iscat un ramasag:
    Astia doi de vor s-omoare, Victoras si cu Olguta
    Au ceva cu ea anume, sau o vor si pe Lenuta?''

    RăspundețiȘtergere
  42. Dece Ofiterul Alexandru Gheorge a fost dat in din armata? Si Coreolone nu ?
    Acesta a fost surprins cu mana intinsa in uniforma militara pe malurile Senei.
    Desi nu sunt militar voi scrie un memoriu. Orice cadru militar sau civil poate
    sa-l semneze. Asa sa ne ajute dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  43. Scrie Robert,scrie.Dar pentru sertar.Ai ,,infundat'' blogurile ca pe WC-urile din America.

    RăspundețiȘtergere
  44. @ Coreolone
    Daca prima inviere acum doua mi de ani este sarbatorita de intrega lume
    crestina.....a doua este sarbatorita mai mult de populatiile indiene .

    RăspundețiȘtergere
  45. Atacurile semnate Anonim dovedesc lipsa de curaj si virilitate ostaseasca .

    RăspundețiȘtergere
  46. Asa este,ai dreptate.Nu as vrea sa am ,,curajul'' si ,,virilitatea ostaseasca'' de care dai dovada.
    La noi medicamentele sunt scumpe ,raportat la venituri.

    RăspundețiȘtergere
  47. @ Coreolone
    Înţeles Sursa
    Total 45 cuvinte
    baftă noroc baht, din turceşte “baht”
    balic student în primul an balih “purceluş”
    baros ciocan mare baros
    belengher penis pelo, “testicul”
    benga; bengos dracul, vesel, glumeţ benga, “drac”
    biştari bani bish, bishto, “douăzeci”
    a buli a strica bul, “cur”
    bulan noroc
    bulangiu ticălos;
    a bunghi a cerceta bangi, “trecătoare, strungă”
    băşcălie bătaie de joc baštali “şa (de călărit)”
    a cafti a bate kafti
    canci nimic kanč
    candriu ţicnit, într-o ureche kand, “ureche”
    a ciordi a fura cior, ciordiom
    cocal os al braţului kokalo < ngr. kókkalon;
    cocar penis kokar
    a cordi a face sex kur, kurdo
    călău gâde kalo “negru”
    dadă tată de ţigan dad
    danci copil de ţigan den ci “dă-mi ceva”
    diliu nebun dilo
    ditai; ditamai foarte mare ditai, “iată”
    gagiu; gagic; gagică persoană, iubit/iubită gaği, “persoană neţigancă”
    ghes ghiont ges
    hacana la o parte hakana
    a hali, haleală a mânca, mâncare halo
    lovele bani lovo, pl. love
    mandea eu hakana
    a mangli a fura manglo
    a mardi a bate mardo
    a se matoli a se îmbăta mato
    a mierli a muri merau
    mingeac; mij organ sexual feminin mindj
    mişto bun, frumos mišto
    mol vin mol
    mucles tăcere! mukles
    muie gură mui
    naşpa, naşparliu rău, urât naşparlo, “urât”
    nasol rău, urât nasvalo “bolnav”, nasul “rău, meschin”
    a paradi a strica pharado
    a se pili a se îmbăta pilo
    pirandă ţigancă piramní, iubită
    rom ţigan rom “om”
    şucar frumos, bine šukar
    a şuti a fura suto
    tanana dans ţigănesc

    RăspundețiȘtergere
  48. @RH
    Lasa-l pe @Coreolone;nu are vina in caz.
    Invata temeinic ce ai inceput mai sus si mai slabeste-ne o vreme,sa ne revenim dupa atacurile tale cu ,,stiri senzationale''.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa,
      Cine mama dreak este Horvatha asta?
      Une dreak l-ati gasit? De unde aparusi nene?
      Ia hai usi de pe aici, ca ne bagi in boale!
      Iar de nu... iti vor da baietii ALUPIGUS, de nu poti duce!

      Ștergere
    2. Nu-l iubesc pe dezacordat, dar dintre cei doi nebuni, parca nebunul nostru este mai putin nebun.Domnule Admin, hasaieste-l pe RH neg. de pe aici ca riscam sa se molipseasca cezarusul si stelipulea si va fi vai si-amar de tablita noastra ...

      Ștergere
    3. @ano 07:22
      rectificare: este RH POZITV( are multe "cruciulite" in sange)

      Ștergere
    4. Curdeleu, asta e negativ din toate pdv.Brrr, ca sa folosesc si eu onomatopee...

      Ștergere
  49. L-ati aceptat si v-ati bucurat de RH,tu-va-n bot de ratani,singurii care l-au contrat au fost Don Corleone si cu tigri2.Acuma de ce va schimbati cu 180 de grade?Ciocoilor,pardon,ciochistilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai vita incaltata,
      Cine crezi ca l-a acceptat pe psihopatul ala?
      Cine crezi tu ca se bucura de gugumaniile lui bolnavicioase?
      A fost un ratacit bezmetic, in cautare de publicitate perversa!

      Ștergere
    2. Vita incaltzata este ma-ta aia chioara si betziva ,tac-to a fost un bou sim te-au fatat pe tine >>>un magar.

      Ștergere
    3. Tigrisor mama ,un pic de flit sub coada iti face bine la intelectul ..lipsa!!

      Ștergere
    4. Ia doua ALUPIGUS si un SUGUS.Freaca-te cu Diana si pune-ti stergura cu otet pe cap.ulpulii.Apoi, te stergi la gura.Hai, sictir.

      Ștergere
  50. Mai ,mai ,ce miros de tigri doi !!

    RăspundețiȘtergere
  51. Hooo gata...timeout,calmati-va ca imediat va bag un set de bancuri bune....sau poate nu prea:):)(de gustibus non disputandum)Moooamaaa ce dastept sunt de cand "omblu pa bloaghe"!!)Aici e "sursa da cultivare" pa bloaghe.Dixit!!
    Baaa ca dastept sunt:):)

    PS RH pozitiv ma intrece totusi ...hi,hi

    RăspundețiȘtergere
  52. Ratoilor,comentati cronologic,deoarece raspunzind unui comentariu @RH (++) din 2011 ne ..... traiectoria !
    Multumiri multiple si anticipate.

    RăspundețiȘtergere
  53. Wonderful goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just too magnificent.
    I really like what you've received right here, certainly like what you are stating and the way in which through which you say it. You're
    making it entertaining and you still care for
    to stay it sensible. I can not wait to learn much more from you.
    This is actually a terrific web site.

    Check out my homepage - anti cellulite treatment

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri