Google Translate

marți, 10 aprilie 2012

Lupte grele in SCMD. CD, un nou comunicat: Tudor, inamicul public numărul 1.


Dupa scenariul lui Pricină şi răspunsul lui Tudor, cum era şi normal, CD contraatacă. Un nou comunicat face din Tudor inamicul public numărul 1. Mă aşteptam la asta aşa cum mă aştept să nu se oprească până nu pleacă Tudor din toate structurile sindicale sau chiar şi din sindicat, aşa cum au făcut practic cu Ana Winzer, cu Elena Cobuz, cu Monac, din care au făcut trădătorul şi criminalul Sindicatului, căruia i-au pus în cârcă şi au scos pe toate drumurile relaţia de familie cu Oprea. Dar despre relaţia de familie a domnului Dogaru cu familia Băsescu, nu spune nimeni nimic. Bineînţeles, soţiile celor doi se cunosc şi ? Care e problema ? Sunt de acord, ar putea fi sau ar putea sa nu fie o problemă, dar de ce nu se judecă cu aceeaşi monedă toate cazurile? De ce pentru unii e o crimă să te întâlneşti cu reprezentanţi ai ministerului şi să le pui întrebări, iar pentru alţii este foarte bine dacă cer audienţe la ministru care este atât de detestat încât unii se întâlnesc cu el pe ascuns ? Sunt întrebări la care făcătorii de scenarii nu pot răspunde.


A apărut un alt comunicat al CD cu unele decizii luate într-o şedinţă la care au participat doar cei dragi conducerii, lipsind – nu se spune de ce – domnul Răcăşan, cel care le-ar fi întrerupt unanimitatea votului. Bine lucrat, ca la partid.

Din acel comunicat postat Duminică 8 aprilie pe pagina domnului Rînciog, aflăm la punctul 2 ceea ce aflasem şi din pagina departamentului juridic, şi anume că trebuie să ne mai căutăm la teşcherea să mai scoatem nişte firfirei pentru domnul Gâlcă, pentru un nou proces, pe deciziile de regularizare. Să moară Ceacanika dacă înţeleg eu de ce.

Deciziile de regularizare , sau înştiinţările respective sunt urmare şi practic articole ale aceleiaşi legi pe care deja am contestat-o în instanţă, OG1/2011 respectiv Legea - 263 şi practic nu mai este nevoie să o contestăm într-un alt caz, face parte din actul de contestare a OG1 atâta vreme cât este urmare a aceluiaşi act.

De ce alt proces, când se poate interveni pe procesul de revizuire şi cere ca aceste înştiinţări de poprire să fie suspendate până la soluţionarea cazului pe OG1 în totalitate ? Cererea se susţine şi prin faptul că Ministerul a probat că nici până la ora asta nu a reuşit să finalizeze procesul revizuirii pensiilor de vreme ce tot curg decizii şi nu s-a dat nici măcar răspuns la contestaţiile trimise de pensionari.

Deci practic Ministerul Apărării nu este în măsură să spună ce sumă ar trebui reţinută, de vreme ce nu a încheiat procesul revizuirii, iar orice poprire ar fi pur şi simplu eronată, arbitrară. Acest lucru se poate susţine cu probe într-o intervenţie pe procesul intentat pe deciziile de revizuire şi nu poate primi decât aviz favorabil pentru că nu există contraargumente. În plus existând un proces declanşat pe procesul de revizuire cu toate componentele sale pe de o parte Ministerul Apărării sau Casa Sectorială de Pensii nu poate declanşa alte operaţiuni sau alţi paşi pe un act contestat în instanţă, iar noi nu putem ataca în instanţă fiecare articol sau anexă componentă a actului deja atacat decât dacă am făcut greşeala să admitem la deschiderea primului proces că nu contestăm decât în parte legea.

Oare aşa a făcut domnul avocat Gâlcă ? Sau practic nu vrea decât noi bani aşa cum Dogaru vrea noi cotizaţii şi cât mai mulţi sindicalişti lângă el? Practic această cerere nu e altceva decât o încercare de a dovedi cât de necesar este domnul Dogaru. Frumoasă încercare. Din această nouă acţiune, avocaţii câştigă bani, iar conducerea sindicatului de toate.


De fapt am mai asistat la o manevră avocăţească prin care eram avertizaţi cu privire la acţiunile CEDO. Eram atenţionaţi atunci subtil, aşa cu fineţe să avem grijă cei care doresc să meargă la CEDO cu proprii avocaţi, că dacă nu ne este bine întocmită acţiunea, putem pierde şi odată creat precedentul cazul nostru ar putea fi folosit împotriva altora din sindicat, nominalizând în clar casa de avocatură Gâlcă. Se recomanda atunci contactarea respectivei case de avocatură sau chiar mergerea pe mâna ei. Să am iertare, cine îmi garantează mie că nu tocmai această casă de avocatură ne duce în prăpastie, că e cea mai bună şi ştie cel mai bine ce e de făcut şi cum trebuie făcut? Până acum nu m-a convins cu nimic ba mai mult, din ultimul comunicat am reţinut chiar că nu îi interesează decât banii, recomandând un alt proces acolo unde nu e cazul.

Părerea mea. Acuma fiecare om poate consulta alţi avocaţi pentru a le afla punctul de vedere. Dacă tot suntem la capitolul avocaţi, interesant este şi punctul de vedere inserat aşa în treacăt pe comunicatul cu privire la activitatea de pe 1 mai, unde se spune negru pe alb că
„In paralel, vom actiona in justitie si SCMD si ceilalti membri interesati ai CNSC, dand in judecata guvernul, cu sprijinul unei mari case de avocatura, care isi asuma aceasta misiune si este capabila sa o duca la bun sfarsit. Basescu, Boc, Seitan, Ungureanu, Oprea, Igas, Udrea, etc. trebuie adusi in fata justitiei!”.
 Hopaaaaaaaaaa, pauză. Să recitim „CU AJUTORUL UNEI MARI CASE DE AVOCATURĂ CARE ÎŞI ASUMĂ ACEASTĂ MISIUNE ŞI ESTE CAPABILĂ SĂ O DUCĂ LA BUN SFÂRŞIT!!!!!!?????????????.

Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, Casele de avocatură Bârlă şi Gâlcă au auzit ? CD a găsit în sfârşit o casă de avocatură care poate duce ceva la bun sfârşit. Mulţumesc domnule Dogaru, eu de mult spun asta şi nu m-a luat nimeni în seamă. Dumneavoastră aţi pus punctul pe I. Nici eu nu puteam să fiu mai clar şi mai obiectiv. Aveţi dreptate, ne trebuia o casă de avocatură care să fie în stare să ducă la bun sfârşit – pentru noi, nu pentru ei - un proces. Acuma v-aş ruga să ne spuneţi despre cine este vorba, să ne informăm şi noi, nu de alta, dar să ştim cui dăm banii, că degeaba ne spuneţi după ce aţi semnat contractul şi nu mai avem ce face. Cred că vă trebuie şi avizul nostru nu ?

Poate cu ocazia asta desecretizăm contractele cu celelalte case de avocatură şi aflăm şi noi ceva date. Ce spuneţi ? Sau trebuie să aşteptăm 50 de ani ?


P.S.: Mă opresc aici, nu vreau să scriu un roman, nu ar putea citi domnul Pricină. Dânsul e învăţat mai subţire, aşa de vară.
==========================
==================
=========


duminică, 8 aprilie 2012
Informare privind unele decizii luate de catre Comitetul Director al SCMD in sedinta din 05.04.2012
Comitetul Director al SCMD (CD) s-a intrunit statutar, cu o singura absenta (Col. Racasan Stefan), in dupa amiaza zilei de 05.04.2012, votand in unanimitate urmatoarele decizii:
1. Organizarea in Bucuresti si in toata tara, cu apel la aliatii din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC), a unor ample manifestatii, in ziua de 1 Mai 2012. La Bucuresti urmeaza sa participe si delegatii ale filialelor din teritoriu.

2. In ceea ce priveste deciziile de regularizare a pensiilor, care trebuie urgent contestate in tribunale, in conditiile in care s-a primit de la casele de avocatura oferta de reprezentare contra onorariului de 300 lei+TVA/membru SCMD si 1000 lei+TVA/nemembru SCMD, s-a aprobat propunerea Departamentului Juridic de elaborare a contestatiei si trimiterii modelului catre filiale, pentru ca fiecare membru al SCMD, aflat in aceasta situatie, sa-l poata completa si depune singur la tribunal, anuntand apoi filiala. Ulterior, reprezentarea in tribunal va fi asigurata, cu delegatie, de catre juristi mebri ai SCMD, din filiale si de la centru.

3. S-a reglementat, in baza hotararii CNR, doar pentru membrii SCMD cu vechime din 2009 sau 2010, care nu au primit decizii de recalculare si nu au putut actiona in justitie, in 2011, pe pasii 1a si 1b, acordarea unui ajutor de 50 lei+TVA, in procesele de revizuire.

4. S-a raspuns pozitiv solicitarii Filialei 1 Pitesti de inserare a unor puncte de vedere privind principiul neretroactivitatii legii si cuantumul pensiilor aflate in plata, in proiectul de guvernare al USL, prezentat de dl. Gl. (r) Cornel Dobritoiu.

5. Comitetul Director (CD) a luat cunostinta de decizia dl. Col (r) Tudor Marian, trimisa presedintelui SCMD in data de 02.04.2012, inregistrata la Registratura SCMD cu nr. 1496/03.04.2012, de retragere din functia de vicepresedinte al SCMD. CD a constatat ca nu este necesara nici o comunicare la tribunal, dl. Col. Tudor fiind desemnat vicepresedinte, conform Statutului, art 9 par. (3) lit (b), de catre membrii fondatori. In aceasta situatie, CD a hotarat sa se adreseze membrilor fondatori, in baza aceluiasi articol din Statut, pentru desemnarea unui alt vicepresedinte care sa raspunda de Departamentul Organizare, si sa transmita membrilor SCMD urmatoarele:
a)Planul de masuri, adoptat statutar dupa CNR 2011, a prevazut o delegare de competenta catre vicepresedinti a domeniilor de responsabilitate si a relatiilor directe cu presedintii de filiale dintr-un anumit teritoriu, care se constituie in Consiliul consultativ al respectivului vicepresedinte; numai in baza acestuia dl. Col. Tudor avea, ca vicepresedinte, responsabilitati pe Bucuresti si jud. Ilfov. La ora actuala, domnia sa este, din punct de vedere statutar, doar presedinte al Filialei 2 Sector 6 Bucuresti; b)Statutar si conform ROF, orice structura a SCMD este creata, organizata si desfiintata numai de Comitetul Director.
6. CD nu a infiintat niciodata vreun consiliu de coordonare filiale si respinge o atare structura nestatutara si susceptibila de a crea paralelisme si sciziuni. CD atrage atentia BO ale Filialelor din Bucuresti si Ilfov ca au fost manipulate de catre unul dintre “venerabili”, coleg de loja cu domnii generali Oprea si Mihai Iliescu, in sensul parasirii activitatii legate de buna functionare a filialelor, si ca nici una dintre deciziile BO nu poate fi statutara daca nu s-a facut cu aprobarea majoritatii membrilor filialei. Viitorul vicepresedinte cu probleme de organizare va lua masuri pentru intarirea filialelor din Bucuresti si Ilfov si a BO ale acestora.

7. CD atrage atentia ca a votat repingerea oricarui dialog la nivelul MApN, sub nivelul ministrului Oprea, orice actiune de acest gen desfasurandu-se nestatutar si fiind de natura a aduce prejudicii imaginii SCMD care doreste, speram ca in cvasitotalitatea membrilor sai, sa dialogheze cu numita tovarasa Lupu, doar in tribunal, prin intermediul avocatilor.

8. CD isi exprima nedumerirea fata de toate acuzele aduse nestatutar si pe cale de coterie, de catre un fost membru al sau, la adresa activitatii departamentelor si chiar a CD, urmand ca in numele transparentei reclamate sa i se puna acestuia, public, un set de intrebari, la care sa raspunda.

9. CD a hotarat sa respinga orice tentativa de scindare a sindicatului in interes propriu, de catre una sau mai multe persoane, considerand ca aceasta este o actiune dorita si angajata de actuala putere politica, in plin an electoral, cand SCMD se vadeste a fi unul dintre putinii adversari reali ai regimului. Aceasta deoarece CD a constatat, dincolo de declaratiile verbale, de dragoste catre presedinte si de “ingrijorare” fata de bunul mers al activitatii, o actiune constienta sau nu, cat se poate de practica, a unui grupuscul de 7-8 persoane, vizand destructurarea sindicatului, prin inventarea unei structuri paralele Comitetului Director, neconsultarea tuturor membrilor filialelor constituite de CD in Bucuresti, dezinformare, incercare de manipulare a presedintilor si a membrilor BO ale filialelor din Bucuresti si initierea unei strategii paralele si contraproductive cu aceea a CD. Exemple ar fi contactarea unor politicieni nesiguri din USL, care au solicitat si primit datele personale ale membrilor SCMD din Bucuresti, emigrand ulterior, cu tot cu acestea, la UNPR, sau atacurile vizand inlocuirea membrilor Departamentului Juridic (mai nou si a Comisiei de Disciplina) pentru refuzul de a face contestatii-mamut, la presiunea unor nemembri de sindicat, dornici sa se reprezinte singuri in instanta, avand de-a gata toate elementele actiunii.

10. Rezolvarea tuturor problemelor legate de bunul mers al activitatii filialelor din Capitala este de competenta CD si a viitorului vicepresedinte cu probleme organizatorice.

11. CD va supune analizei Departamentului Juridic si Comisiei de Disciplina a SCMD punctele 7- 9.

12. CD atrage atentia tuturor membrilor SCMD sa faca o distinctie clara intre calitatea lor de membri ai unor partide (indiferent care) si calitatea de membru SCMD. Orice actiune la care participa in calitate de membri ai partidelor in cauza, in tara sau in strainatate, priveste, sub toate aspectele, inclusiv financiar, respectivele partide, nu SCMD.

COMITETUL DIRECTOR AL SCMD
Publicat de Sindicatul Militarilor la duminică, aprilie 08, 2012
http://scmdsecretariat.blogspot.com/2012/04/informare-privind-unele-decizii-luate.html
===========================
==============
Pentru alte detalii, click aici:
CD al SCMD in razboi total si iminent cu “Structura paralel autoimpusa – care isi atribuie denumirea “revolutionara” de “Consiliul-bla, bla - de coordonare - bla,bla- al filialelor-bla, bla” etc., etc.!” Scenariu scris de Vicepresedinte Valeriu Pricina

70 de comentarii:

  1. Curat,murdar...coane Marine.MOS TEACA din sindicat scenarist de profesie a inceput sa-si puna planul in aplicare si baga zanzanie pe toate ,,fronturile,,.Clasicilor in viata li s-a urcat la cap puterea si au trecut la organizarea societatii civile autentice pe care o contrapune actualei opozitii.Se pare ca nu au primit ce isi doreau si s-au hotarat sa mearga in alegeri bazandu-se pe noul CNSC.Sindicatul a devenit anexa CNSC si pentru asta trebuie ,,reformat,,si curatat de opozantii guralivi care spun ce gandesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu inteleg,cum poti sa dai zeci de milioane pentru un pensionar si sa ei alte zeci de milioane de la alt pensionar,unde ii logica?....MARE BOU ESTI DACA NU INTELEGI NICI MACAR ATATA LUCRU!!

      Ștergere
  2. Pacat ca filialele tac si nu iau atitudine.Azi Tudor maine.....cine stie.

    RăspundețiȘtergere
  3. @admin,eu sti ce nu inteleg,de ce nu faci un articol,cu izmanarul tradator de tara,tot cu dogarieni astia si pricini astia,de care nu ii intereseaza pe nimeni,sa faca ce vor,daca gasesc fraieri.
    problema ii la izmanar,spun fara sa exagerez,ca in urma revizuiri plus regularizare,se va ajunge in situatia ca ofiteri sa moara pur si simplu de foame(si si tu sti asta).eu nu inteleg,cum poti sa dai zeci de milioane pentru un pensionar si sa ei alte zeci de milioane de la alt pensionar,unde ii logica?
    in fine,de ce nu faci un articol,despre tradarile izmanarilor unperist,ca aia au distrus practic armata,nu dogarieni sau pricini au furat pensiile,de fapt,daca nu era izmanaru nu exista scmd si doagrieni.
    sa speram,ca despagubirile vor fi cat mai mare si incarcerarile celor vinovati cat mai repede.
    apropo,a trecut tacit legea,ca nu are voie sa scada nicio pensie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai nevoie sa iti spuna cineva ce a facut izmanarul? Nu stii ? Toata lumea stie.Ce face Doagru si Pricina, cei care se lauda ca ii apara pe militari nu stie lumea. Unii chiar cred ca ce spun ei este adevarat. Uite ca despre asta trebuie sa stie sindicalistii, despre izmenarii din sindicat, despre cei care sub masca ajutorului, le iau si ultimul lucru care le-a mai ramas, speranta. Se joaca cu procesele lor si le irosesc sansele de a isi recastiga drepturile,dandu-i pe mana unor avocati care nu se părezinta la procesele lor, care le recomanda sa nu vina la precese, care pierd proces dupa proces si dupa ce pierd unul inventeaza altul. Refuza discutiile cu cei ce ii pot ajuta pe militari, pentru ca nu primesc si ei niste locuri pe liste.Tine aproape, mai sunt lucruri de auzit.Pana acuma am tacut. Dar cand ei ataca fara nici un pic de rusine oamenii care au facut cu adevarat ceva bun in acest sindicat, voi spune lucrurilor pe nume nu cu scenarii ci cu fapte si dovezi. Cu cat vor impinge mai mult magaria, cu atat voi spune mai multe.

      Ștergere
    2. Ca doar te pricepi la mancat... kko

      Ștergere
    3. @AnonimApr 10, 2012 11:52 AM

      pastilele,pastilele,ti-am mai spus ai uitat sa-ti iei pastilele de nebunie
      Don Corleone

      Ștergere
    4. Matale ori ca ..ori ca ca.Ce face IZMENARU e grav dar la fel de grav e ce fac si cei care manipuleaza constiinte si isi bat joc de cei care chiar au crezut si cred in SCMD.De acum sindicatul e al nostru nu al lor chiar daca ei l-au fondat.Cand vad ca filialele si anumiti lideri locali nu le impartasesc pv sau chiar fac ceva pentru oameni trec la represalii.Sindicatul e o forta prin noi si dupa aia prin,,eruditia,, lui pricina care nu a facut nici pe jumatate din cat a facut Tudor.Rusine sa-i fie POLITRUCULUI batran.

      Ștergere
    5. ....<<,,.eu nu inteleg,cum poti sa dai zeci de milioane pentru un pensionar si sa ei alte zeci de milioane de la alt pensionar,unde ii logica?....MARE BOU ESTI DACA NU INTELEGI NICI MACAR ATATA LUCRU!!

      Ștergere
    6. nu inteleg,cum poti sa dai zeci de milioane pentru un pensionar si sa ei alte zeci de milioane de la alt pensionar,unde ii logica?....MARE BOU ESTI DACA NU INTELEGI NICI MACAR ATATA LUCRU!!

      Ștergere
  4. Mei ce seamana Jedi ala din poza cu Czar maimuca al nostru! Leit Cezar! Hi,hi,hi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inteligenta si capacitati paranormale - DA!

      Ștergere
    2. Da, Cezar e ca vrajitorul din gaOZ!

      Ștergere
    3. Era obligatoriu sa apara si ..SCARBA!!

      Ștergere
    4. Iar ala de-si spune tigri2 si se semneaza adeseori cu "t2", mai bine si-ar spune "TIMPIT 2" din Urziceni!

      Ștergere
    5. Du-te mai si-o fute pe ma-ta si pe fii-ta si nu te lega de toata lumea.Sa te pupu-n varful pulii toti care-ti dau dreptate si-ti fac posibile aparitiile belicoase.

      Ștergere
  5. Astora le e frica ca le iau altii fata.Pai lumea nu vede ca sunt filiale care au facut mai mult decat CD,filiale care au construit relatiicu cei care aupromis ca vor schimba LEGEA,care sunt cu adevarat o forta in plan local care se implica in viata urbei pentru ca militarii sa fie bagati in seama ?Ce face CD?...distruge ce construiesc filialele,angajeaza avocati din anturajul lor si papa banii,angajeaza CLIENTI in structurile SCMD,BAGA PUMNUL IN GURA CELOR CARE II CRITICA,ISI NEGOCIAZA VIITOARE FUNCTII PENTRU EI....SE FAC CA FAC.

    RăspundețiȘtergere
  6. Il vrem pe NeaCashu din nou cu blazon/fotografie! Ori cu aia de mitza, ori cu aia unde-i imbracat popa! DAR FARA TILIFON!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si fara H-ieroina la insectar , la care militerii ruginiti sa dea onorul!!

      Ștergere
    2. Cine ma fhurerul. nostru drag..?

      Ștergere
  7. "In deplin acord cu stapanul sau de la Cotroceni, astazi 10.04.2012, “baciul ungurean” cheama la Palatul Victoria societatea civila “de buna calitate”. Adica tuterii prezidentiali, baietii “fini”, cu sponsorizari externe din ONG-uri, alti civici de serviciu si resturile sindicatelor timorate....
    Tuturor celor care nu au meritat invitatia, le uram sarbatori fericite!"

    Cu alte cuvinte, "presedintele celui mai puternic sindicat din Romania", nu a fost invitat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu numai ca nu i-a invitat, dar nici macar nu i-a bagat in seama!

      Ștergere
    2. Nu l-au chemat de frica ..

      Ștergere
    3. E si urat ...strica imaginea pe tv!!

      Ștergere
    4. Cine ma fhurerul. nostru drag..?

      Ștergere
    5. Nu domle ,era vorba de buhaiul de balta...

      Ștergere
    6. Hai ma ! Cand ridica el pumnul format din cinci caltabosi fierti parca-i G.Giui varza

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. Ultimii doi, niste gunoaie! O sa vina prigoana sa va ia cu farasul..cat de curand.Doi bolnavi de invidie, de ura si unul chiar de alcoolism.Gunoaie!

      Ștergere
  9. EI BINE SI EU GANDESC LA FEL,INDIFERENT DACA VA CONVINE SAU NU

    Bill Cosby: „Am 74 de ani şi sunt sătul”
    (Bill Cosby - unul din cei mai mari actori americani în viaţă: http://en.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby)
    Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, în afară de o scurtă perioadă de timp, în anii ’50, când am fost în armată. În afară de perioadele când am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe săptămână şi nu mi-am luat concedii de boală timp de 40 de ani. Am reuşit să câştig salarii rezonabile, dar n-am avut moşteniri şi prin urmare a trebuit să lucrez ca să ajung la ceea ce am acum. Având în vedere ce se întâmplă în economie, pensionarea mea se pare că a fost o idee proastă şi sunt sătul. Foarte sătul.

    Sunt sătul să mi se tot spună că trebuie să „ajut financiar” persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt sătul să mi se tot spună că Guvernul va lua din banii pe care îi câştig - prin forţă, dacă e necesar - şi îi va da oamenilor prea leneşi ca să câştige bani.

    Sunt sătul să mi se tot spună că Islamul e „Religia Păcii” când în fiecare zi pot citi zeci de relatări cu musulmani care îşi omoară surorile, soţiile şi fiicele pentru „onoarea” familiei; sau despre musulmani care manifestează violent pentru cea mai mică ofensă; sau despre musulmani care omoară creştini şi evrei fiindcă nu-s „credincioşi adevăraţi”; sau despre musulmani care ard şcolile de fete; sau despre musulmani care omoară cu pietre victimele violurilor, pe care le consideră „adultere”; sau despre musulmanii care le taie fetiţelor mici clitorisul şi labiile vaginului; toate acestea în numele lui Allah, fiindcă Koranul şi Legea Islamică le impune să facă asta.
    Sunt sătul să mi se tot spună că trebuie „fim toleranţi cu alte culturi” şi deci trebuie să lăsăm Arabia Saudită şi alte ţări arabe să îşi folosească banii din petrol ca să finanţeze moschei şi şcoli islamice care răspândesc ura contra ne-musulmanilor în Australia, Noua Zeelandă, Regatul Unit, SUA şi Canada. Şi asta în timp ce nimeni care trăieşte în Arabia Saudită sau alte ţări arabe nu are voie să construiască vreo biserică, vreo sinagogă sau vreo şcoală religioasă, care să înveţe lumea despre dragoste şi toleranţă....

    Sunt sătul să mi se tot spună să îmi reduc standardul de viaţă, pentru ca astfel să lupt împotriva Încălzirii Globale, pe care nimeni n-are voie să o dezbată.

    Sunt sătul să mi se tot spună că consumatorii de droguri sunt de fapt bolnavi şi că trebuie să îi ajut să se trateze şi să plătesc pentru stricăciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau uriaş i-a înghesuit pe o alee întunecoasă, le-a îndesat praf de cocaină pe nas şi le-a înfipt vreun ac în venă, în timp ce ei tot luptau să se opună?
    Sunt sătul să tot aud de atleţi, artişti şi politicieni bogaţi din toate părţile, care vorbesc de greşelile lor inocente, de greşelile lor stupide, de greşelile lor din tinereţe, când de fapt toţi ştim că singura lor greşeală a fost că au fost prinşi asupra faptului. Sunt sătul de oamenii care cred că au drept la orice, fie ei bogaţi sau săraci.
    Sunt într-adevăr sătul de oamenii care nu-şi asumă responsabilitatea pentru vieţile şi acţiunile lor. Sunt sătul să îi ascult cum învinovăţesc Guvenul, sau discriminările, sau orice altceva, pentru problemele lor.
    Sunt de asemena sătul să văd tineri şi tinere, adolescenţi sau abia trecuţi de 20 de ani, care se „împodobesc” cu tatuaje şi piercinguri, retezându-şi singuri şansele să fie angajaţi undeva şi apoi cerşind bani de la Guvern.
    Da, sunt al dracului de sătul. Dar de asemenea sunt fericit că am 74 de ani. Fiindcă nu am să ajung să văd lumea pe care o fac oamenii ăştia. Îmi pare rău doar pentru nepoata mea şi pentru copiii ei. Mulţumesc Domnului că-s pe drumul către El şi nu invers.
    Nu există altă cale ca acest mesaj să fie larg răspândit, în afara faptului că fiecare din noi care sunt la fel de satui ca si mine, sa-l retransmita!
    Aceasta este şansa ta să faci diferenţa !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ia auziti voi cum isi face Kunta Kinte de Urziceni autocaracterizarea pe un blog:
    "tigri2 spunea...
    11 aprilie 2012, 19:26
    Oare de ce am rabdat atatia ani de privatiuni,umilinte,examene grele si mi-am oferit viata si sanatatea in slujba tarii[in speranta unei pensii de3cnte si a asigurarii unei vieti mai bune pentru familie] cand puteam sa fiu un simplu maistru sau subofiter pe care sa nu-l prea bage nimeni in seama si care sa mearga seara cu sarsanaua plina cu de toate[mancare,echipament,basca vanzari de anumite materiale si produse,smenuri cu comisia de casare ,etc];examene ioc,licenta la doi ani ioc,orice control sau comisie venita din afara ii testa pe piloti,ca doar pilotul trebuia sa stie ce norma de budigai are soldatul romanesc,iar smecherul de la alimente era la chef cu cei din comisie.Eu eram prostul regimentului ,eu si numai eu imi adunam rewsturile colegilor din catastrofe si tot eu ii plangeam iar smecherii regimentului profitau chiar si din aceste necazuri...acuma au si ei ca si mine spor de 50%,si pensii mai mari deoarece ei stateau pana la 55 de ani si au facut vechime.eu neputand sta fiindca nu-mi permitea sanatatea si statutul,de ce toate astea?Si cum mai au obrazul sa ne cheme la actualizarea documentelor pentru caz de razboi,chiar o sa mai fiu patriotul care sa-si dea viatza pentru niste talhari???"

    Mai Kunta, Dumnezeu sa-i ierte pe camarazii tai-de fapt ei sunt si ai nostri. Stii tu ca cei buni si curati sunt mai iubiti de Cel de Sus...
    +++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Cit despre tine, chestia cu "Eu eram prostul regimentului..." cred ca aici ai perfecta dreptate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tigri2 spunea...
      11 aprilie 2012, 20:03
      Mai Cezarica /Nu-ti port pica,/Si la o adica /Nu am pensie mica.Dar,de la vladica la opinca sa mai renuntam la frica ,Nu vezi ca Occidentul se ridica si romanul ia nimica?
      Vrei sa stii ce pensii ar trebuia sa avem?Pai ori si cum ai socoti;cele doua si cu una-s tri,ar cam trebui sa avem aceiasi suma ,la pensii ,pe care o aveam in perioada de varf a economiei romanesti 1989[eu ,spre exemplu aveam 7000 pe luna deoarece stiu ca aveam niste cantece de petrecere care sunau cam asa;hai sa dam mana cu mana cei cu sapte mii pe luna /iara cei cu 700 sa..."

      Ștergere
    2. De ce te dai 'anonim'si scrii citate din geniul urzicenean ,daca ai sange in instalatie spune cine esti ,spune ce ai de spus[ceva nou si inteligibil] si o sa te respect,dar asa mai FLIT[ti-ai ales numele precum ti-e ocupatia] o scarboasa masinarie de pacalit gandacii,asta esti.

      Ștergere
    3. Bai omul lui Dumnezeu, pentru a 100-a oara: Tu nu stii de gluma, ori esti dus cu capul? Vezi ca intr-o postare de mai sus ai injurat ca un carutzash din Coshereni. Oare asta ti-e cu adevarat pregatirea pe care pretinzi c-o ai? Pina nu-ti schimbi comportamentul pe blog, ramii pentru mine si nu numai, inamicul public nr.1!

      Ștergere
    4. Sa nu -mi spui ca iti pregateai singur elicopterul pentru zbor, ca faceai profilacticele de unu` singur, si il trageai (pe el, elicopteru`) la bretea, ca erai si armurier si radist si dirijor si carai gazul cu galeata sa alimentezi si... . Las-o ca macane al naibii! Fara echipa esti ZERO in orice specialitate militara! Haide pa, ca am si alte treburi!

      Ștergere
  11. ATENTIE! Merita ATENTIA
    multora dintre noi:
    =======================
    Legea nr.758/12.12.2011 - propunerea legislativă pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 1/2011, privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, s-a aflat astăzi pe ordinea de zi a plenului Senatului.
    Întrucât nu a intrat în dezbateri şi nu a fost supusă votului, propunerea legislativă a fost adoptată tacit, prin împlinirea termenului de adoptare tacită la data de 11.04.2012.
    ----------------------------------------
    Propunere legislativă pentru modificarea şi completarea
    Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 1/2011
    privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor
    acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţa naţională
    ---------------------------------------
    Număr de înregistrare Senat: L758/2011
    Adresa: -
    Prima cameră: Senat
    Tip inițiativă: Propunere legislativă
    Inițiatori: Arcaş Viorel - senator PSD;
    Bota Marius-Sorin-Ovidiu - senator PSD;
    Coca Laurenţiu-Florian - senator PSD;
    Cordoş Alexandru - senator PSD;
    Crăciun Avram - senator PSD;
    Dobra Nicolae - senator PD-L;
    Haşotti Puiu - senator PNL;
    Meleşcanu Teodor-Viorel - senator PNL;
    Mitrea Elena - senator PSD;
    Oprea Mario-Ovidiu - senator PNL;
    Silistru Doina - senator PSD;
    Vasilescu Lia-Olguţa - senator PSD;
    Cindrea Ioan - deputat PSD;
    Dobre Victor Paul - deputat PNL;
    Gorghiu Alina-Ştefania - deputat PNL;
    Iordache Florin - deputat PSD;
    Popescu Dan-Mircea - deputat PSD;
    Scutaru Adrian George - deputat PNL;
    Voicu Mihai Alexandru - deputat PNL
    Număr de articole: 1
    Avizul Consiliului Legislativ: 1161/03.11.2011
    Procedura de urgență: Da
    Stadiu: înscris pe ordinea de zi
    Caracterul legii: Organică
    Termen adoptare: Termenul de adoptare tacită este
    de 45 de zile, și se calculează de la data de 12.12.2011.
    Termenul se împlinește la data de 11.04.2012.
    Termenul este calculat conform art. 75 alin.(2) și
    art. 115 alin(5) din Constituția României, republicată, coroborat cu art. 113-115 din Regulamentul Senatului."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pt. informatie domnule Admin! Sa vedem mai incolo ce s-o mai intimpla, ca doar traim in Romanika...

      Ștergere
  12. Na că o făcu de oaie şi Czar Maimuca al nostru:
    ------------------------------------------------
    maioru'umilit spunea...
    11 aprilie 2012, 19:52
    @cezar
    dar tu esti ofticat rau mai boule (ca vitel nu ti-a placut sa-ti spun)cand vezi ca cei carora ne- a scazut pensia s-ar putea sa ne creasca din nou. La unii chiar a crescut( vezi cazul meu)
    cineva spunea:
    poti sa-mi iei ce-i mai scump pe lume...dar sa nu le dai pensiaaaaa,ca atunci ma voi ofticaaaa
    Socatule !!!
    Esti in postul Pastelui si te bate Dumnezeu de atata ura pentru ai tai (daca ai fost in mijlocul lor).
    De asta nu putem sa urnim tara asta. Din cauza unor nesimtiti ca tine care daca si-au vazut sacii in caruta fuge cu ea ca sa nu si-i mai puna asi altii !
    Esti un nenorocit!
    Nici nu ma intereseaza ce comentezi ....
    ------------------------------------------
    Păi bine Cezare, degeaba am investit noi în tine atîta educaţie şi pregătire, ca să iei mardeală de la un biet maioraş?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. MAGARULE PE ASTA NU AI VAZUT_O? PUN EU LABA PE TINE!!

      CEZAR spunea...
      11 aprilie 2012, 20:59

      maioru'umilit spunea...
      11 aprilie 2012, 19:52

      @cezar
      La unii chiar a crescut( vezi cazul meu)
      :
      TU CHIAR ESTI BOLNAV ! PAI DACA TI_A CRESCUT CE MAI VREI MAI GROBIANULE? CUM DE NU_TI POTI PLATI RATELE SI ..CONIACUL ?? VAI DE CAPUL TAU ! BUN NUME TI+AI ALES!

      SI S_A INSTALAT TACEREA!!

      Ștergere
    2. MOAMA CE LE FACE CEZAR ! IONEL CRED CA MERGE SA SE SPANZURE!!!

      CEZAR spunea...
      11 aprilie 2012, 20:30

      @ IONEL-stiu ca esti ofticat! Ai dat din greu din coate si te aranjasei si tu ! Acum iti vezi investitia cum ca s-a dus de rapa
      ! Oricum munca nu ti-a placut !Motiv suficient sa te spanzuri ! Promit ca voi scuipa de doua ori!!!
      SI S_A LASAT SILANCE!!

      Ștergere
    3. Adica sa intelegem ca Cezar maimuca inttreaba si tot el raspunde?
      PS. Si nu mai scrie cu majuscule ciumpanzeule...

      Ștergere
    4. Tare Czar al nostry ! Vin de pe planox . I-a lichidat! Se vede ca are pregatire de lupta si pshica de nota 10
      Sa te vaz eu daca se spanzura ratoiul de Ionel!!

      Ștergere
    5. CEZAR spunea...
      11 aprilie 2012, 20:24

      @/Ionel N. se pare ca ai toate motivele s-o faci tu mai inainte,apoi vin si eu sa scu1p si sa zic:da-l in masa ca era un porc!!

      Ștergere
    6. Bey fratilor ati reevaluat Maimuca? Cum, l-a facut KO pe Ionel? Bravos Cezare the chief of all monkeys of the world!

      Ștergere
    7. Nicio speranta, s-a facut de ras, ca de obicei, limba romana e straina pentru el.

      Ștergere
  13. Curdeloane , akordoane ... vezi ca ti-a furat unul "anonimatul" pe la plano ... Sub numele tau de "anonim" spune lucruri care-or sa faca sa-ti explodeze bidonul de bere chiar cind ti-o fi lumea mai draga ...

    RăspundețiȘtergere
  14. preluare de la scmd-srl

    Anunt in legatura cu Deciziile Curtii Constitutionale nr 223 si 224 din 15.03.2012 (CAS 5,5%)

    Din verificarile facute la casele de pensii sectoriale rezulta faptul ca suma de 640 lei, retinuta abuziv incepand cu 01.01.2011 pana in present, se va restitui celor in drept, in baza unor ordine inerne, dupa ce motivarea celor doua decizii va fi publicata. In consecinta, membrii SCMD nu trebuie sa faca nici un demers pentru recupararea respectivei sume de bani.
    Consilier juridic,
    Col. (r) Vasile MIHAI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curleoane, facind abstractie de subiectul/citatul in sine pe care l-ai postat, ne bucuram/intristam ca iar nu mai postezi sub hanonimat.

      Ștergere
    2. uite cu ce ipocrit puteti avea de-a face.Ce si-a gasit sa spuna tocmai cine???Un anonim:

      AnonimApr 11, 2012 12:47 PM
      ...." ne bucuram/intristam ca iar nu mai postezi sub hanonimat."
      (si mai vorbeste si in numele altora)

      Ștergere
    3. "In consecinta, membrii SCMD nu trebuie sa faca nici un demers pentru recupararea respectivei sume de bani."

      Nasol, da nasol de tot ! Cei care nu sunt membri SCMD ce demersuri trebuie sa faca ? Trebuie sa ne inscriem in sindicat ?

      Ștergere
    4. Ce-i mai mica si mai mica decita "aia" la furnica? Este "aia" a lui Nea Stelica! Hi,hi,hi!

      Ștergere
    5. Atentie! Galusca asta o spune un consilier juridic adica un omolog a lui Elena ! Sa te strambi de ras ,nu altceva! Sniper one

      Ștergere
  15. Don Corleone spunea...
    11 aprilie 2012, 22:47
    @Kara Deniz
    ca problema cu restructurarea a fost cum a fost credeti ca-i putem invinovati pe subof sau mm??
    PS am vazut pe aceste bloguri un oarecare ce spune tot timpul"parlitii de subofiteri"si-i injura tot timpul.NU SUNT DE ACORD CU ACEST ANONIM!
    PS 1am terminat LM Breaza si cariera ca ofiter
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Curleoane, mey frac-miu, io stiam ca tu ai terminat LM-ul dar, fiind "meritoriu" la BAC 1-11, precum si pe timpul "studiului", n-ai fost admis decit la Scoala de S.Of. de la Medias! Asa-i oare, trebuiie sa te reevaluam si pe tine la fel ca pe Uprea, Czar, Chigri2 si Stelica p.m. mica?

    RăspundețiȘtergere
  16. Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS inainte de cafeluta!!

      Ștergere
    2. Cezare, rapan batrin, mi-am baut cafeaua inca de la ora 07.00. Unii mai si lucreaza nu stau ca bivolul pe coada...

      Ștergere
    3. Bine ! Bravos ! Serveste atunci un ALUPIGUS ..dupa cafeluta!!!

      Ștergere
    4. bai, gunoi de timisoara, iti dorim sa ai sarbatori aidoma sufletului tau negru si spurcat.., tu, cei dragi tie, familiei tale, tuturor, un paste negru si trist ca voi.GUNOAIELOR!

      Ștergere
  17. Neatza buna la Zoo si in primul si in primul rind lui Czar Maimucles, cel mai mare ciumpalac si macac in viata !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din moment ce il saluti, iti doresc sa-i alupigus...si dai si lupta, neicusorule..

      Ștergere
  18. Va place noua mea poza? Cind m-am uitat la Stelian P, mi-a cazut falca!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde-i poza mea ca o cauta fuhrer-ul de 2 ani ?

      Ștergere
    2. Numai in imaginatia ta bolnava te cauta cineva, in realitate te cauta frumoasa cu coasa, dar nu stai acasa...oricum, te va gasi.Ii dorim si noi multe succesuri! Adica sa va gaseasca, pe tine, pe curdeleu, pe limbricul analfabet..sunteti vreo cativa, o gasca...

      Ștergere
    3. @AnonimApr 12, 2012 03:35 AM
      Sa nu sapi niciodata groapa altuia ca nu se stie cind cazi in ea. Voi dogarienii aveti mare experienta in rateuri.

      Ștergere
    4. NU sunt dogarian, NU sunt membru de sindicat.DOGARIENII exista doar in mintea ta bolnava...Sunt un om obisnuit, normal, un om care se bucura de ceea ce i-a dat Dumnezeu si nicidecum de nenorocirile altora asacum faceti voi..

      Ștergere
  19. Cred ca poza asta e mai frumoasa...

    RăspundețiȘtergere
  20. Duceti-va camarazi si postati pe blogul pe care ELENA zice că îmi apartine.Eu as posta dar proprietarul Lupushi nu lasa anonimii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Comentariul de mai sus nu imi apartine. "Camarazii" cred ce vor sau cit ii duce mintea.

      Ștergere
  21. Tara arde si baba se piaptana. Iaca, o sa cada pdl-ul si odata cu el toti cacaciosii care isi lasa fecalele pe acest blog, respectabil, altcumva. Nea cashu a luat-o-n bot cu "reclamele" lui cu tot. Asa-i viata cand esti prost si mai pui si frana. Ce sa-i faci - fiecare cum isi asterne...

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri