Google Translate

duminică, 1 aprilie 2012

Reorganizarea administrativ-teritorială a României. Un subiect fierbinte, sustinut si de prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu


La finalul reuniunii Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor de la Odorheiu Secuiesc, premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, sâmbătă, că este nevoie de reorganizarea administrativ-teritorială a României.

La o conferință de presă după reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor de la Odorheiu Secuiesc, întrebat despre reorganizarea administrativ-teritorială a României, prim-ministrul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat că este adeptul reorganizării administrativ-teritorială a României, precizând că acest aspect nu a fost discutat la reuniunea Asociaţiei Prefecţilor şi Subprefecţilor la care a participat.



"Există un proiect la care ţin pentru că sunt convins că este nevoie de o reformă a administraţiei publice şi, implicit, de reorganizarea administrativ-teritorială. Azi nu am vorbit despre acest lucru",
a spus premierul.

Actualul Parlament trebuie să adopte în perioada următoare Legea sănătăţii şi Legea de reorganizare administrativ-teritorială, pentru că reforma statului să fie întregită, declara preşedintele Traian Băsescu, la începutul lunii martie, în pofida faptului că UDMR se opune adoptării Legii privind reorganizarea administrativ-teritorială a României.
===============================
===================
===========



13 Jun 2011

Cel mai discutat subiect din ultimele zile, cel privind reorganziarea administrativ-teritoriala a Romaniei,
venita la propunerea presedintelui Traian Basescu,
este comentat si de parlamentarii maramureseni. Acestia, cu mici exceptii, au spus un nu hotarat unei astfel de reorganizari, fiind de parere ca judetul Maramures ar avea multe de pierdut in cazul in care judetele vor fi desfiintate.

Senatorul PNL, Liviu Titus Pasca, a spus ca totul este doar o tampenie a oligofrenilor “portocalii” din fruntea tarii, Basescu, Boc si Udrea.
“Sunt discutii de oligofreni, ale lui Basescu, Boc si Udrea. N-o sa fie nicio reorganizare teritoriala. Daca se va face asa ceva, se va face in perioada 2012-2016, dupa o consultare a specialistilor, a populatiei, si nu se va ajunge la desfiintarea judetelor. Eventual, se vor crea acele regiuni. Sigur, prefectii pot sa vina in fruntea acestor regiuni, si un consiliu regional, care va fi ales probabil din 2016. Restul sunt tampenii lansate de pedelisti, ca sa atraga atentia opiniei publice.

Ce credeti, ca se poate face o reorganizare asa, ad-hoc si in iunie 2012 sa votam cu buletine si numere pe masini de Cluj? Nici in Germania nu se poate face asa ceva. Consider ca timpul este extraordinar de scurt si nu se poate face o bulversare cand atentia trebuie sa fie pe relansarea activitatii economice”,
 a spus Liviu Titus Pasca.

Nici macar deputatul democrat-liberal, Doru Lese, nu este de acord cu masura propusa de marinarul Basescu, acesta afirmand ca Maramuresul ar fi dezavantajata.
“Astea sunt povesti de doi lei. Cel putin in momentul asta, nu ar fi oportun, nu si-ar avea locul, si nu asa. Pentru Maramures ar fi mai rau, pentru ca va pierde si mai mult. Romania e impartita oricum pe tarile ei istorice, sau ar trebui sa o faca pe modelul bisericesc, pe episcopii, ca sa nu ne pierdem identitatea”,
a spus Doru Lese.

Deputatul PNL, Vasile Berci, a vorbit in termeni duri la adresa Puterii, acuzand-o de delir si de stupiditate. Totodata, acesta a lasat sa se inteleaga ca o eventuala reoganizare de acest fel, ar duce tara intr-un haos fara precedent.
“Actuala Putere a intrat intr-o zona de delir. Daca urmarim ultimele trei saptamani, au avut mesaje si initiative care sunt de-a dreptul seismice. Astia guverneaza prin socuri. Ganditi-va la ceea ce inseamna revizuirea Constitutiei, desfiintarea posturilor de politie din mediul rural, la celelalte idei cu care au venit in ultimul timp, si ultima, care e cireasa de pe tort, reorganzarea teritoriala. Raspunsul din partea Comisiei Europene e clar, absortia de fonduri pentru perioada 2007-2013 este convenit intre Bruxelles si Guvernul Romaniei pe actuala structura administrativ-teritoriala.

Ceea ce vrea actuala Putere ar insemna aruncarea intr-un haos absolut al statului roman, care oricum sunt decredibilizate. Exista o lege care stipuleaza ca tot ceea ce tine de reorganizarea administrativ-teritoriala, presupune obligatoriu referendum. Sunt niste calcule de natura electorala, inclusvi UDMR a venit cu o idee in care incep sa cred, si anume ca s-ar dori amanarea alegerilor de anul viitor. Ganditi-va la ierarhia Bisericii Ortodoxe si a celorlalte Biserici, Episcopiile… E greu de imaginat ca nu s-ar crea un haos. Judetul de Nord-Vest, cu resedinta la Cluj se va numi Crisana. Moldova de Sud va avea resedinta la Constanta. E stupid. In cazul in care isi vor asuma raspundere, partidele din USL vor organiza puternice proteste civice in toate judetele”,
a spus Vasile Berci.

Deputatul Nicolae Bud (PDL) a fost singurul care n-a spus nu unei reorganizari teritoriala, dar asta doar in cazul in care se ajunge la un consens din partea tututor.

“Sigur ca, pot sa spun ca este de utilitate publica, numai ca reorganizarea aceasta trebuie sa se bucure si de o anumita sustinere, care sa mearga pana la un consens. Pentru Maramures ar aduce si avantaje si anumite lucruri care pot fi trecute la capitolul de dezavantaje. Fiecare a inteles asa, cam cum il taie capul, reorganziarea asta”,
a precizat Nicoale Bud.

Vlad HERMAN
Foto: gandul.info

Subiectul nu este gluma de 1 aprilie.
Este de mare interes si presanta actualitate.
Cu argumente "pro" si "contra",
cum comentati?
Cine pierde? Cine castiga? Cui foloseste?
Admin

100 de comentarii:

  1. Admin va spune tuturor, Buna dimineata!
    Politicile de editare si administrare a celor 5(cinci) bloguri raman aceleasi! Speram sa fie bine, poate cu mult mai bine! Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza buna la Zoo, la maimuce, chigri, curdelei si scorpio-ni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aparut CIUMA BUBINICA?

      Ștergere
    2. SeRVESTE UN ALUPIGUS INAINTE DE UN SNAPS !!!

      Ștergere
    3. Hi,hi,hi! Cele 2 lighioane, Czar maimuca laba trista si Mirtanul hurzicat, unul pe altul s-au scarpinat.

      Ștergere
  3. Io cred ca Admmin-ul si-a vindut bloagele asa cum a procedat airPlanoX...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce face banul din om ! Salut pasiune , salut distractie si harjoneala.....Banu vorbeste! Ce trist !
      Sniper one

      Ștergere
    2. Wowww!
      Ce rai puteti fi!
      Cat de repede aruncati cu pietre!

      Ștergere
    3. Snipere, tu numai la bani te gandesti...ti s-a marit ranza de atata pizma si invidie, ti-ai dat arama pe fata..Pai din cauza rautatii tale nu ai bani si esti un milog si sarantoc ce bantuie prin ograzile altora..de nemernic ce esti, pe tarlaua ta nu intra nimeni, ba, pardon, doar cei ca tine..stelip., curdeleu si cate o moima ...

      Ștergere
  4. radud spunea...
    1 aprilie 2012, 11:36

    Prin Hotărârea de Guvern nr. S 1019/2010 a fost modificată HG1294/2001, NORMELE cu privire la „Stabilirea locurilor de muncă şi activităţilor cu condiţii deosebite, condiţii speciale şi alte condiţii, specifice pentru cadrele militare în activitate”(modificările vizează anexa nr.1 la aceste Norme). În baza Hotărârii de Guvern nr.S1019/2010, Ministrul Apărării Naţionale a emis Ordinul nr.MS132 /28.12.2010. Acest Ordin nu abrogă ci modifică Ordinul anterior M116/05.09.2002 (NUMAI ANEXA NR.1, normele în sine , rămânând valabile). In aceste norme, la Art.9 se precizează că şi „cadrele militare care au trecut în rezervă începând cu data de 10.04.2001 (iar prin Legea nr.90/2007, pentru toate cadrele militare în rezervă), beneficiază de toate drepturile acordate prin HG nr.1294/2001” , modificată, în prezent cu H.G.nr.S 1019/2010. Prin urmare, Anexa nr.1 la H.G. S-1019/2010 trebuia aplicată tuturor militarilor în rezervă care au drept de pensie, deci şi celor vătămaţi prin OUG nr.1 /2011.
    Interpretarea şi aplicarea discriminatorie a acestor acte normative a produs serioase prejudicii financiare militarilor în rezervă ale căror pensii continuă să fie diminuate şi o imagine publică negativă instituţiilor care le-au aplicat.

    RăspundețiȘtergere
  5. A disparut si adresa de mail a administratorului, v.b.@...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma mir ca a rezistat atit de mult.Om calit.

    Dar si cu asa tapiri este greu de trait.Asa ca...uneori iti vine sa dai totul pe o punga (goala,ca-n povestea cu Pacala)!

    RăspundețiȘtergere
  7. Io nu crez că şăfu ne-a făcut una ca hasta! Hîl ştiu de caracter, nu ca alţîî...Dacâ iera ca Plano hăl bătrîn de mult închidea ZOO. Da cine ştie? Poate lighioanele mănîncâ pre mult..., îngrijitori-s scumpi, aşa câ n-ari cine sta cu dîrjăul pe hele. Ori o fi ceva legat de zîua de azi de Pîcîlici...
    Credeţ voi c-o fi uşor sâ hai grijâ de maimucâ, chigru, curleon ş-o mîţâ scorpion?

    RăspundețiȘtergere
  8. ,,A disparut si adresa de mail a administratorului, v.b.@...''

    Si ce,cind a disparut flota a disparut si Marea Neagra?

    RăspundețiȘtergere
  9. Maimucelor, voi ati mancat azi?
    Dupa cum si cat comentati, se pare ca nu.
    Iar daca nu, luati AICI aminte:
    ==============================
    Beneficiile mancarurilor picante.
    Ne produc senzatii tari si cateodata chiar si dureri de stomac. Cu toate astea, mancarurile usturate pot avea un impact pozitiv asupra sanatatii.

    Multi oameni se declara fani ai mancarurilor iuti, considerand ca putina usturime aduce un plus de savoare alimentelor. Majoritatea nu stiu, insa, ca mancarurile picante nu sunt doar gustoase, ci si sanatoase. Iata principalele efecte pozitive pe care acestea le au asupra organismului.

    Ne ajuta sa pierdem in greutate
    Mancarurile condimentate influenteaza metabolismul, permitand organismului sa isi accelereze arderile. Studiile au dovedit faptul ca principalul compus din ardeii iuti, capsaicina, poate determina corpul sa arda calorii suplimentare timp de 20 de minute dupa terminarea mesei.

    Pastreaza sanatatea inimii
    Cercetatorii spun ca in zonele unde se mananca in mod frecvent alimente picante, riscurile de atac de cord si de accident cerebral sunt mult mai mici. Motivul? Se pare ca ardeiul iute are capacitatea de a reduce efectele nocive ale colesterolului, iar capsaicina poate lupta impotriva inflamatiilor ce cauzeaza dilatarea vaselor de sange - un factor de risc pentru problemele de inima.

    Ajuta la prevenirea cancerului
    Capsaicina din ardeiul iute are capacitatea de a ucide celulele canceroase, precum si pe cele ce produc leucemia. Un condiment special, aflat în pudra de curry si in unele feluri de mustar, poate incetini raspandirea cancerului si cresterea tumorilor. Se poate spune ca efectul este oarecum similar cu cel al medicamentelor.

    Scad tensiunea arteriala
    Vitaminele A si C intaresc peretii muschilor inimii. Fluxul de sange din corp devine si mai puternic, iar sistemul cardiovascular ajunge sa fie mai sanatos si sa functioneze mai bine.

    Ne imbunatatesc starea emotionala
    Mancarurile usturate contin hormoni precum serotonina, care ne ajuta sa invingem stresul si depresia si ne induc o stare de multumire.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In viata fiecaruia dintre noi exista momente cand suntem nefericiti, tristi, nervosi, cand totul devine insuportabil si nimeni si nimic nu ne mai intra in voie.
      =======================================
      Vinovatii principali pentru aceste momente sunt stresul, oboseala dar si alimentatia gresita, haotica si starile prin care treci sunt un semnal ca organismului ii lipsesc niste substante importante care te-ar putea ajuta sa-ti mentii echilibrul, sa te simti bine si impacat cu toata lumea. Aceste substante se pot procura, mai ales, din alimente.

      Serotonina, cunoscuta si sub numele de hormonul fericirii, este implicata in procese precum somnul, starea emotionala, apetitul si sensibilitatea si tot ea este aceea care ofera senzatia de placere. Se crede ca persoanele care sufera de depresie cronica pot avea o deficienta de serotonina. Alimentele bogate in serotonina sunt: pastele, legumele, cartofii, cerealele, laptele si produsele lactate, carnea de pasare, nucile.

      Vitaminele din grupul B sunt foarte importante, mai ales pentru nervi, dar sunt cu adevarat eficiente numai impreuna si nu separat. Desi distincte ca structura, dar si prin rolul pe care il au in organism, toate vitaminele care formeaza complexul B se afla in stransa relatie interfunctionala. Vitaminele din complexul B se gasesc in lapte si produse lactate, galbenus de ou, cereale, banana, varza, praz, drojdie uscata, morcovi, ciuperci, pepene, fasole boabe, fulgi de ovaz si de porumb.

      Lipsa din organism a calciului si magneziului provoaca afectiuni suparatoare si, uneori, chiar foarte grave daca nu este depistata la timp. Carenta de calciu si magneziu se poate remedia printr-o alimentatie bogata in aceste elemente, mai ales daca este depistata la timp.

      Calciul este important nu numai pentru oase puternice si dantura sanatoasa, ci si pentru creier si celule nervoase. Lipsa de calciu produce agitatie, neliniste, spaima, suferinzii sunt permanent obositi si lipsiti de putere. Calciul, in stare naturala, poate fi procurat din lapte si produse lactate, spanac, varza alba, suc de sfecla rosie.

      Lipsa magneziului din organism poate provoca stari depresive si insomnie. Ultimele cercetari au stabilit ca magneziul poate actiona ca un calmant natural, potolind iritabilitatea si emotiile.

      Organismul isi poate procura magneziul pe cale naturala din cereale integrale, ficat, nuci, smochine, migdale, ciocolata arahide, cartofi, lapte si produse lactate, banane, mere, legume verzi, miere de albine, de preferat cea poliflora, ape minerale bogate in magneziu.

      Alimentele bogate in nutrientii necesari pentru ca organismul sa functioneze normal, nu se gasesc la supermarket-uri, ci in piata. Cine este interesat si chiar vrea sa se hraneasca sanatos merge in piata la producatorii autohtoni. Nu sunt multi, marfa lor nu straluceste ca cea din supermarket dar este totusi, mult mai sanatoasa si mult mai aproape de natural.

      Ștergere
    2. Serotonina, endorfina, ciocolata si fericirea.
      =======================================
      Cercetatorii americani Hammer si Lykken sustin ca misterul fericirii are de-a face cu chimia. Mai precis, cu chimia corpului nostru. Fiecare om vine pe lume cu un numar de receptori ai fericirii, continuti in zestrea sa genetica, acestia asteaptand sa fie ‘hraniti’ cu endorfine si serotonina. Cand receptorii au primit o cantitate indestulatoare din acestia, psihicul atinge cote maxime.

      Serotonina si endorfina reprezinta doua substante cu metabolisme strans legate intre ele, care se influenteaza reciproc si a caror cantitate e controlata de creier.

      Serotonina este un monoaminotransmitator sintetizat la nivelul unor neuroni din sistemul nervos central, la nivelul celulelor enterocromafine sau plachetelor, care are un rol important in producerea somnului, în procese mintale şi afective, în funcţii motorii, în termoreglare, în reglarea presiunii arteriale, în actul vomei, în funcţii hormonale. Este produs din triptofan si i s-a identificat un rol important in producerea depresiei, daca se gaseste in cantitate scazuta. E numit si ‘hormonul fericirii’ si unii sustin ca e implicat in ‘chimia dragostei’.

      Endorfinele au fost descoperite in 1975 si reprezinta o clasa de peptide cu actiune opioida. In functia de zona in care se gasesc, endorfinele sunt stocate ca atare sau sub forma inactiva. Interactioneaza cu receptorii localizati la nivel cerebral, reducand senzatia de durere, interactionad similar cu medicamente precum morfina si codeina. Alterarea metabolismului endorfinelor duce la tulburari psihice, iar o anumita substanta numita b-endorfina produce o marcata stare de rigiditate sau mobilitate numita catatonie.

      Endorfina reduce intensitatea duerii si anxietatea, stimuleaza sistemul imun, intervine in procesul invatarii sau in adaptarea la lumina sau intuneric. Actiunea lor dureaza peste 30 de ore.

      Iata cum influenteaza endorfina si serotonina starea de spirit a indivizilor. Producerea de endorfine variaza de la o persoana la alta.

      Endorfinele sunt eliberate in prezenta luminii puternice, a anumitor alimente(ciocolata, ardei iuti (cu lor componenta numita capsaicina ce determina acea senzatie de durere) ) , in cadrul exercitiilor fizice, in timpul rasului, in cadrul stresului sau activitatilor sexuale.

      Multi sufera de ceea ce ar putea fi denumit ‘dependenta de endorfine’ si au tendinta la exercitii fizice intense, pot avea multiple tatuaje si piercinguri sau isi pot provoca singuri taieturi care nu fac altceva decat sa declanseze eliberarea de endorfine.

      Ștergere
    3. In ceea ce priveste serotonina lucrurile par si mai interesante.
      ===============================
      Probabil ca nu este o simpla coincidenta faptul ca atunci cand te simti stresat sau suparat simti o nevoie acerba de dulciuri. Mancarea bogata in carbohidrati produce o crestere a concentratiei de triptofan (un aminoacid precursor serotoninei si un tranchilizant natural). Asadar, o masa bogata in carbohidrati induce un sentiment de calm, pace si satisfactie, deoarece sporeste productia de serotonina in creier. Insa, consumul carbohidratilor simpli in locul celor complecsi poate avea un efect de moment. Te vei simti in plina forma, insa starea aceasta va fi una de scurta durata, deoarece nivelul insulinei va scadea conducand la pierderea energiei, la depresie sau "concentratie scazuta de zahar". Daca te gandesti ca o alta cantitate de zaharuri te va ajuta sa iti revii, ia-ti gandul! Nu va face decat sa inrautateasca si mai mult starea ta!

      Serotonina e implicata si in depresia si senzatia de somnolenta asociata cu trezitul mult prea tarziu, printr-un mecanism extrem de simplu : cand soarele apune serotonina e transformata in melatonina, la rasaritul soarelui acest proces se opreste(numai daca esti treaz). Legatura intre productia de serotonina si alternanta zi-noapte explica de ce oamenii se pare ca sunt mai fericiti in timpul verii(datorita duratei mai mari a zilei).

      Consumul de legume si produse pe baza de cereale determina si el depresie. Vegetalele sunt bogate in cadmiu(ce provin in mare parte din randul ingrasamintelor), cadmiu determinand scaderea nivelelor de serotonina. De aceea, cei care consuma frecvent aceste produse nu sunt deseori ‘'shiny happy people'.

      Utilizarea contraceptivelor orale care influenteaza balanta hormonala din organism,in timp indelungat se asociaza cu depresia, pentru ca intervine in productia de estrogen,care creste activitatea receptorilor pentru serotonina. De asemenea anticonceptionalele cresc nivelul de cortizol, cu transformarea triptofanului intr-o serie de produsi .

      Vitamina B3 , in cantitate mica, duce si ea la deficienta la nivelul productiei de serotonina,pentru ca ajuta la transformarea triptofanului in serotonina

      In concluzie, se pare ca aproape toate dorintele noastre au la baza nevoi complexe ale organismului si e mai mult vorba de ‘chimie’ decat pura intamplare,conform principiului :’Nimic nu e intamplator !’(nici macar un consum ‘inocent’ de ciocolata).

      Bibliografie :
      www.13.waisays.com/
      en.wikipedia.org/wiki/Serotonin
      www.chemsoc.org/exemplarchem/entries/mbellringer/endorphins.htm
      ===========================
      Maimucelor ati priceput?
      Aveti AICI si ceva idei ... de afaceri!

      Ștergere
    4. Aha, acum intelegem de ce Czar maimuca are depresie, ca ia contraceptive pt. laba...

      Ștergere
    5. Ce-are reorganizarea teritoriala cu endorfina, serotonina... ? Aceeasi legatura ca Sniper cu consultanta financiar - bancara. Vai de cozonacul nostru!

      Ștergere
  10. Snipere, parca erai consultant financiar bancar autorizat(PFA).
    Cum se face ca il faci cu bani pe Admin si nu faci banii tai (pentru tine) pe Armya? Nu "banu vorbeste" ci invidia din tine! Vai de cei carora le-ai acordat consultanta!
    Adio si-un praz verde!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica vrei sa vand si eu ! Ei uite D.C. ca eu nu voi vinde !
      Daca-i cazul trag obloanele dar de vandut ...NU! Sniper one

      Ștergere
  11. Hei, lume, lume!
    ==============
    Pregatiti-va de un scandal monstru!
    SCMD-isti isteti, buturuga mica, rastoarna caru' mare!
    Principii care si-au dovedit valoarea: socoteala de acasa ..., la care se adauga: unde dai si unde crapa! P.S.: Va cerem un pic rabdare, ingaduinta! Suntem in plin proces de documentare! Nu vrem sa dezinformam, manipulam etc. etc. Aici, faptele vorbesc! Sa tinem aproape!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU NE MAI INTERESEAZAAAAA.....................!! Sniper one

      Ștergere
    2. Ni ni nininini.....!!
      Eah!

      Ștergere
    3. PS. Vorba lui D.C. -Adio si un praz verde!! Sniper one

      Ștergere
    4. ARU:
      =================
      Sa scoatem SCMD din "Lista de subiecte" ???
      Opiniile si dorintele voastre vor face Legea!

      Ștergere
  12. Atentiune la zoo!
    Parosi sau nu,tineti haproape!

    RăspundețiȘtergere
  13. Și uite așa Mehedinti Blogonline a trecut de 500.000 de accesări, taman azi de 1 aprilie. Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!
      Nu a fost deloc usor!
      Impreuna, vorba cuiva, vom razbi catre milion!

      Ștergere
  14. BRAVO pentru cele 5 sute de mii de accesari! Sa dea Dumnezeu sa ne intilnim aici si la 2-3 milioane si cine stie?
    Felicitari Adminului, felicitari maimucelor, curleonilor, chigrilor si scorpio-nilor, precum si tuturor celorlalti comentatori surdo-muti!
    ==================
    Stau si ma intreb de ce oare ia Czar Maimucles contraceptive pt. laba cind poarta minusi mena jere de guma?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK, Felicitari si Multumiri tuturor!
      Cafea, mici si bere la discretie ... Nasu plateste!
      Fara tiutiun va roaga IO, Stan Patitu!
      Dar ...
      Cum ramane cu SCMD? Mai postam ori nu?
      Ideal ar fi sa NU. Sunt mari, majori si vaccinati!
      E treaba lor ce, cu cine si cum o fac!
      Asa zic IO, nu dau cu paru!

      Ștergere
    2. @anonim 09.46
      Mai gunoiule tu nu ai o parere pertinenta ,nu stii sa spui macar o vorba buna din 10 porcarii pe care le grohai?
      Demonstreaza-ne macar o data ca poti spune ceva ,ca poti discuta omeneste.Din gura ta ies numai admonestari si jigniri copilaresti,daca cumva nu esti din tagma noastra du-te si te joaca de-a pititea cu garoii tai nu scuipa pe toate blogurile tot felul de baiguieli de doi lei.Nu vezi ca esti depasit ,te ignora toti ,tu nu ai pic de personalitate,cine esti de fapt???

      Ștergere
    3. Bey asta pirlitu-napirlitu de rid toti de tine: iar ai uitat mey laba trista sa-ti iei Serotonina?

      Ștergere
  15. Hi,hi, hi!!! Ce sa vinzi tu Cezare? Pielea tigrilor din padure?

    RăspundețiȘtergere
  16. Io dak mai gasesc tampenii la sc.scmd-srl tot va dau linku'
    da' de ce sa nu ne distram??

    RăspundețiȘtergere
  17. preluare site scmd

    Cresterea Prepelitelor
    Afacere cu Profit 1500€/luna dupa doar 62 Zile in 20mp. Detalii aici

    RăspundețiȘtergere
  18. IERARHIA SCMD SECT 6 BUCURESTI hi,hi!!

    Plt. Adj. (r) Petcu Daniela - Presedinte
    Telefon: 0736600982, 0725938020

    Col. (r) Zorzoana Stefan - Vicepresedinte
    Telefon: 0745110176
    E-mail: zorzoanastefan@yahoo.com

    Col. (r) Gheorghe Ion - Vicepresedinte
    Telefon: 0727715575
    E-mail: ion.gheorghe@fppetrolgaze.ro

    Col. (r) Vasiloni Zamfir - Vicepresedinte
    Telefon: 0721171497
    E-mail: zamfirvasiloni@yahoo.com

    Col. (r) Tambrea Ilie - Vicepresedinte
    Telefon: 0724135040

    Col. (r) Gheorghe Stefan - Vicepresedinte
    Telefon: 0720596615

    Col. (r) Pahon Stefan - Vicepresedinte
    Telefon: 0736600984

    Col. (r) Colocioiu Costica - Vicepresedinte
    Telefon: 0721438321, 0736600983

    Col. (r) Andreescu Emil - Secretar
    Telefon: 0736600981, 0725987960
    E-mail: andreescu.emil@yahoo.com

    Col. (r) Orzan Marcel - Secretar
    Telefon: 0736600985

    Administrator pagina Internet:
    Col. (r) Batca Ilie
    Telefon: 0745189429
    E-mail: batca.ilie@gmail.com

    Sediul Filialei: Sos. Alexandriei, nr.88, Bl. PC-10 (fosta Farmacie Teius) mjl.de transport: tramvai 32, autobuz 226 (statia Margeanului)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rapanosule, labarule, esti INVIDIOS, urla INVIDIA in tine..! Tu n-ai condus niciodata nimic, doar sticla de SANIUTA!Ividiosule, frustratule, neputinciosule... hi,hi,hi, ho,ho,ho, ha,ha, ha s-un praz verde de la maimuta czar- doar atat poti!

      Ștergere
    2. Cred ca ti-a raspuns doamna PETCU!!!Sniper one

      Ștergere
    3. Tu esti limbricul din curul curleonului ?

      Ștergere
    4. "Rapanosule, labarule, esti INVIDIOS, urla INVIDIA in tine..! Tu n-ai condus niciodata nimic, doar sticla de SANIUTA!Ividiosule, frustratule, neputinciosule... hi,hi,hi, ho,ho,ho, ha,ha, ha s-un praz verde de la maimuta czar- doar atat poti!"

      @czar
      cat despre asa zisa invidie .....vai de ei si mama lor:):)
      ...si cand ma gandesc ca n-am facut nimic altceva decat sa postez o informatie oficiala a scmd!!!
      Dar unora le place in troaca

      Ștergere
    5. Daca zicea asta la A3 ii rezolva pe toti coloneii de sub ea! Pacat!Sniper one

      Ștergere
    6. Wau CE CLASA ARE GAGICA !! SE VEDE CA DUCE O CARUTA DE COLONEI !!

      Ștergere
  19. o mai tineti minte pe d-na Petcu cea cu sot general ce mahalagisme facea pe A1/2/3.
    Da,da ea esteeeeee!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa dai laba cu ea, sunteti la fel.

      Ștergere
    2. Daca zicea asta la A3 ii rezolva pe toti coloneii de sub ea! Pacat!Sniper one

      Ștergere
  20. LA VOT!!!! VOX MAIMUCLES VOX DEI !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. si mai departe,va distrati singuri!

    http://scmdfiliala2sector5bucuresti.blogspot.com/2012/03/comunicatul-nr-13-din-30032012.html

    RăspundețiȘtergere
  22. nici macar nu iau bani ca le fac reclama "moca"

    RăspundețiȘtergere
  23. @Corleone
    Lasa dracului prepelitele,ca dupa inundatii o sa zici ca ala care explica altuia cum este cu bursa:

    ,,Rate trebuia sa cresc!''

    RăspundețiȘtergere
  24. @Admin
    Daca vreti sa discutam ola nivelul unor foste cadre militare,sa schimbam impresii, sa ne ajutam cu un sfat ,as propune ca sa se scrie doar logat,sa dispara cei ce se ascund in spatele anonimatului si strica bunul mers al conversatiilor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Admin mai bine, ca afacere de succesuri, in loc de cresterea crechelitzelor sa crestem chigri si daca se poate si din cei negri hurzicati!

    RăspundețiȘtergere
  26. Milaaaa! Va implor, mila!
    Baaa ... Ma ia dreakului de atata ras!
    Ba asta cu prepelitele si al cu ... ratele mai apoi....
    Sunteti de coma, ma oamini buni! Am vazut aievea ... nenorocirea ...
    Potop de ape ... prepelite mii, vai mama lor ... iar unu, sireacu ...
    ,,Rate trebuia sa cresc!'', ,,Rate trebuia sa cresc!'' ...

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu obosesti sa tot ei suturi?
    Schimba tratamentul sau medicamentul!

    RăspundețiȘtergere
  28. Hei, hei, hei!
    Pui de lei! Si a fost 1 aprilie!
    Si ati trcut cu bine "TEXTAREA"!
    Am mult a multami! Niciodata nu voi renunta la voi, prieteni!
    Iar banii, banii niciodata nu s-au lipit de mine! Banii nu au valoare!
    Valoare suntem noi, prietenia, relatiile dintre noi!
    Bine ne(v)-am regasit!
    Admin, Vasile Burcu
    p.s.: E-mail-ul este la locul lui!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca o completare: hanonimi, maimuce, lei, chigri, mitze si halte maimutze! Acum crestem si crechelitze...

      Ștergere
    2. Neaparat si rate! Sa nu piarda nimeni!

      Ștergere
  29. pai daca-i pe bune....revin cu moaca mea
    dar unii dintrer voi sunt parsivi.Oricum nu va ajuta la nimic

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi,hi,hi!!!!!!!!

      Ștergere
    2. Nu esti decat o laba, nici macar una de urs, ci una de sobolan, un sobolan din cartierul tiganesc unde locuiesti...o laba amarata de potzoc..

      Ștergere
  30. @Corleone
    Parsivi ,neparsivi,dar si cu nume si cu ,,moaca'' este cam mult.
    Numai cu numele parea mai suportabil!Mai gindeste-te.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io zic ca Curleonu sa comenteze in limbajul ala cu semne.

      Ștergere
    2. Io zic sa comenteze pe blogul muistului, ala cu alu alu alu pigus.

      Ștergere
  31. Neatza buna la Zoo, la maimuce, chigri, curdelei si scorpio-ni!

    RăspundețiȘtergere
  32. Chigru este in concediu medical.Isi aranjeaza ,,tiglele''.

    RăspundețiȘtergere
  33. Cetzarushul "filosofeste" (nu cu capul lui ... ca stim cu totii cite parale face devla de pe umerii lui ... prin metoda proprie de copy-paste) despre partidul dandiaconesc ...
    Si primeste un raspuns (care este posibil ca , deja , sa-l fi sters ) :

    AnonimApr 2, 2012 12:16 AM
    Cum adica "Cine sunt oamenii lui DD ?"
    Iata-i :
    -steli p-ul (gl Chelaru)
    -curlonul atoatestiutorul
    -motanul rapanos
    -cetzarushul multinominal

    RăspundețiȘtergere
  34. ...altarul ma-ti de avorton,ca mult esti prost,vezi sa nu te muste mousul de degetele alea jegoase cu care il accesezi.

    RăspundețiȘtergere
  35. Rizi tu rizi,dar cind vei fi obligat sa te prezinti cu sticla la caserie sa-ti primesti cei 20.000 de CoCo,ca tot romanul,cum o sa faci?
    Ehei,nu orice ,,pirlit'',poate patrunde gindirea ,,populara'' .

    RăspundețiȘtergere
  36. Traiasca hacxa Caracal-Urziceni-Tandarei!

    RăspundețiȘtergere
  37. Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!

      Ștergere
    2. Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!

      Ștergere
    3. Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!

      Ștergere
  38. Esti prost gramada pe tine te las sa votezi cu sticla de aurolac.

    RăspundețiȘtergere
  39. Profesore,mai pune cite o virgula!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  40. Mare om,mare caracter! Hom de-al nostru.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ia dobitocule de aici: ;; '' ,,,., ... ???!!!{}()<>/.Asta te preocupa pe tine boule,nu ce se spune?

    RăspundețiȘtergere
  42. @t/2
    ,,...altarul ma-ti de avorton,ca mult esti prost...''

    ,,BINE CA ESTI TU DESTEPT!''

    RăspundețiȘtergere
  43. Dom' inginer,nu te zbuciumaca iti cade tigla de pe coperis!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  44. Mai jagardea,tu nu valorezi pentru mine nici cat o "bilutza'din nas.

    RăspundețiȘtergere
  45. Cine ,acest idiot?Nu valoreaza nici macar cat un "atarnatel".

    RăspundețiȘtergere
  46. Am inteles,nu trebuieste sa repeti .Ce, eu sint(sunt) tigru surd la vinatoare?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. #
      AnonimApr 2, 2012 02:04 AM

      Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!
      Ştergere
      #
      AnonimApr 2, 2012 02:05 AM

      Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!
      Ştergere
      #
      AnonimApr 2, 2012 02:05 AM

      Traiasca haxa Caracal-hUrziceni-Tandarei!
      Ştergere
      Răspundeţi

      Ștergere
  47. @tigri2
    Varsa-ti laturile si foloseste "elevatul" tau limbaj scris prin alte parti!
    Chiar ma intreb cum de ai trecut atitea teste psihologice si atitea vizite medicale. Atita stii, atita faci: injuri golaneste! Nici pe paginile "suporterilor" nu gasesti asemenea exprimari.
    De la un pilot ca tine propriile - ti pretentii ar trebui sa fie mai mari.
    Nu uita: prostul cind nu are argumente incepe sa urle si sa injure!
    E doar un sfat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu esti cel ce ma tot sacaie pe toate blogurile inseamna ca esti mult mai prost si mai periculos decat el.Cristosii ma-ti de imbecil!

      Ștergere
    2. M-am convins! Este pentru prima data cind folosesc asemenea cuvinte.
      ESTI UN BOU!

      Ștergere
  48. Ai reaparut?Incredibil cit de razistent la suturi esti!
    Nu poti pricepe ca eu sunt peste tot inca dinainte de a exista tu?
    Si vorbeste frumos,asa ca un profesor inginer (doctor academician nu cred sa fii).

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  49. Mai,n-ai inteles .Dupa ce te ,,faci'' platesti prin Armya,ca de acolo ai primit ,,reteta''.
    Sa-ti fie de bine!

    Flit

    RăspundețiȘtergere
  50. Aceast schim de replici a avut loc undeva,intr-un loc ce reincepuse sa fie linistit.
    ======
    tigri2Apr 2, 2012 02:59 AM
    Am spus si o repet nu -l doresc ..... presedinte dar sunt de acord cu cele douazeci si ceva de puncte din platforma program si votez cu ... in speranta ca vor influenta la aplicarea acestor platforme.In legatura cu cei 20.000 de euroi promisi nu este chiar cum gandesc unii,nici nu s-a pus problema ca fiecare cetatean sa primeasca aceasta suma ci treptat pentru infiintarea unei afaceri viabile,sunt niste conditii destul de greu de indeplinit.Pe mine ma intereseaza sa intre tare in cei ce au furat ,au inselat si au distrus economia tarii noastre.Hotia si hnecinstea a patruns in toate ungherele vietii ,problema este cum vom starpi-o?
    Zicea un batran ca numai un razboi sau un cataclism ne mai salveaza.
    Zic si eu :

    cica ,daca acuma erau legionarii ,ii impuscau din doi in doi [cu repetitie ]pe toti cei ce se manjeau cu banii poporului.

    RăspundeţiŞtergere
    FlitApr 2, 2012 03:12 AM
    @t2
    ,,Zic si eu :cica ,daca acuma erau legionarii ,

    ii impuscau din doi in doi [cu repetitie ]

    pe toti cei ce se manjeau cu banii poporului.''

    Copile,tu categoric nu esti zdravan la tartacuta!Mergi si te trateaza.

    Flit

    RăspundeţiŞtergere
    tigri2Apr 2, 2012 03:38 AM
    Mai papagalule,du-te si canta la alta masa ,ca nu am maruntis sa-ti dau.Ai dreacu' de puradei,n-ai loc de ei.Mars la shatra,puriule.Ja, la carutza.mo shaurea !

    RăspundeţiŞtergere
    tigri2Apr 2, 2012 03:53 AM
    Mai nemernicule tu daca nu ai ce face de ce nu pleci la furat sau la cersit sau cu familia "la produs".Vrei numarul meu de telefon ca sa nu mai suparam ochii citittorilor cu baiguielile tale .Ti-l dau ,ma suni si putem sa ne injuram "in voie'.Esti mai rau ca raia sau paduchii,pe unde scriu hop si tu.Spune-mi cu ce te-am deranjat fi-ti-ar ma-ta si...[o sa-ti spun la telefon].te rog sa ma suni ,scumpete.

    RăspundeţiŞtergere
    FlitApr 2, 2012 04:09 AM
    Pentru paduchi da-ti cu Lindan.Ham ce face,iar de furat daca ar fi nu ham loc de-ai tai(hai di partidul care-i hal poporului).
    Cind ham nevoie de hun numar ham tiganca mea,asa ca tu ,,fa-te'' singur!

    Flit

    RăspundeţiŞtergere

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri