Google Translate

joi, 26 aprilie 2012

SCMD un Big Brother sindicalist al zvonurilor, viselor si comunicatelor care mai de care. Te doare bulbul rahidian!


Nu am mai scris de mult despre problemele si frământările conducerii sindicale, ca să nu fiu învinuit că destabilizez în apropierea unor evenimente deosebite organizate de minunata noastră conducere, dar lucrurile se precipită se aglomerează si preşedintele nostru dacă nu e băgat în seamă suferă. Aşa se face că dacă nu spune nimeni nimic, spune singur, numai să se scrie ceva .


Nici nu ştiu ce subiect să abordez mai înainte şi aşa mai sunt dator cu continuarea unui document şi nu îmi place să promit fără să mă ţin de cuvânt. În plus încă mai aştept răspunsul domnului Dogaru la cererea mea şi reamintesc că ceasul ticăie.

Citesc paginile sindicatului şi cu fiecare articol sau comunicat mă întreb unde o să ajungem. Eu nu ştiu cum pot unii oameni să vorbească cu atâta uşurinţă despre lucruri în care nu cred, sau cât de proşti cred ei că ar fi cei cu care vorbesc încât să nu ţină minte de la o zi la alta ce li s-a spus. Despre ce e vorba?

Domnul Dogaru a fost rugat să îşi stabilească poziţia oficial faţă USL şi să spună dacă intenţionează să semneze vre-un protocol la nivel central, aşa cum se lăuda cândva. S-a lăudat cu acest lucru la Craiova şi de asemenea şi după scrisoarea trimisă de Filiala Argeş domnului Dobriţoiu. Întrebat de şefii de filială când va face acest lucru, până la urmă a declarat că nu vrea să implice sindicatul în luptele politice, că nu ăi dă voie statutul. De acord, statutul nu îi dă voie să desfăşoare activităţi politice nici să subordoneze sindicatul unor interese politice sau să desfăşoare propagandă politică în rândul sindicaliştilor.

Dar, spre mirarea mea, apare pe Roarmy un document care poartă antetul SCMD cu toate însemnele, mai oficial şi decât comunicatele semnate de „conducerea SCMD” pe blog, care ne invită nici mai mult nici mai puţin decât să ne punem vieţile în slujba unei adunări cu pretenţie de partid, care însă spre deosebire de USL promite locuri prin consiliile locale membrilor SCMD care doresc să se înscrie în partid. Partidul, numit PRODEMO, este plin de iluştri necunoscuţi, poate oameni de valoare, poate oameni bine intenţionaţi, nu le contest bunele intenţii, nu partidul în sine face obiectul discuţiei.

Ceea ce mă nedumireşte este cum de conducerea sindicatului, dintr-o dată a uitat de statut şi ne sfătuieşte să studiem „oferta” acestora? Fără să vreau mi-am adus aminte de un alt moment de acum aproape 2 ani când domnul Dogaru ne anunţa că urmează să formeze structură sindicală împreună cu alt sindicăluţ care acceptase să … fie condus de … conducerea SCMD sau cu alte cuvinte acceptase pretenţiile de lider ale lui tătuca. Încă de atunci am înţeles de ce Mircică nu dorea să colaboreze cu marile sindicate sau centrale sindicale: pentru că nu se putea impune în fruntea alianţelor.

Acelaşi lucru, aceleaşi vise, aceleaşi pretenţii şi în ceea ce priveşte relaţia cu partidele. Acceptă colaborarea cu partidele care oferă funcţii de conducere. Astea sunt principiile pentru care luptă conducerea sindicatului. La punctul 3 al comunicatului, domnul Dogaru cere să fie informat cu toate datele privind sindicaliştii care vor candida pe liste la viitoarele alegeri indiferent pentru ce funcţie, indiferent pentru care partid. Interesant .


Domnule Dogaru nu doriţi cumva să vi se dea raportul săptămânal cu toate activităţile desfăşurate de sindicalişti, cine cu cine s-a întâlnit, ce au discutat şi eventual cine a mai crâcnit împotriva conducerii SCMD ? Apropo, dragi colegi posesori de telefoane obţinute prin „oferta” negociată de conducerea sindicatului, unde vine factura? Cine este posesorul de contract şi cine primeşte lista cu convorbirile ? Nu cumva vi se monitorizează convorbirile ? Vizavi de cererea domnului Dogaru de a fi informat cu listele respective, ţin să îi atrag atenţia că îşi depăşeşte atribuţiunile funcţionale, că începe să devină „Big BROTHER” iar în atribuţiunile sale nu este trecut nimic despre situaţia politică a membrilor de sindicat. Deci mai uşor cu situaţiile privind opţiunile politice ale sindicaliştilor. Vă depăşiţi cu mult fişa postului. Şi apropo de situaţii, dumneavoastră când prezentaţi situaţia cu procesele sindicatului ? Sunteţi obligat conform statutului să daţi seamă. Şi veţi da.

Într-un alt document suntem informaţi că CNSC s-a întâlnit cu conducerea USL şi au discutat despre Contractul Social pe care îl vor semna, nu ştiu când. Suntem informaţi că cei din conducerea USL vor întocmi Contractul şi ne vor anunţa când vor dori să îl semneze. Deci operaţia a fost un succes, pacientul este mort.

Ceva mai încoace, ne confruntăm cu internaţionala a IV-a Mafiotă. Brrrrrrr, înfricoşător. Probabil că iar a trebuit să îşi schimbe careva ceva pe la maşină şi ca să poată scoate bani de reparaţii a dat vina pe duşmanii de clasă. Ce este interesant aici însă este numărătoarea a la Roberta prin care domnului Dogaru îi iese la socoteală – na, că era să spun că îi iese socoteala - nici mai mult nici mai puţin de 187000 de oameni, ca să nu mai spun că în alt comunicat vorbea de 6 milioane. Cui slujeşte această minciună nu ştiu, dar este clar că domnul Dogaru îşi supralicitează forţele şi şansele în speranţa că va impresiona şi că va fi băgat în seamă. Dacă ne uităm pe lista asociaţiilor care formează CNSC vom observa că sunt marea majoritate organizaţii de maxim câteva sute de oameni, şi adunate la un loc nu pot da 6 milioane nici dacă îi numeri prin metoda pantentată de Roberta Anastase. Aş cere pe această cale să ni se spună şi nouă de unde i-a dat această sumă. Bănuiesc că datele nu sunt secrete. Apropo de cifre, rog pe această cale din nou pe domnul Rînciog să se ţină de cuvânt şi să îmi trimită şi mie, aşa cum a promis, situaţia cu activul de sindicalişti. REAL, nu din vise.

Şi acum un alt document, o aşa zisă informare a unor zvonuri care cică ar circula prin Poligrafiei. A apărut pe data de 24.04 o dezminţire la unele zvonuri care ar circula prin Poligrafiei de pe data de 18.04, adică după discuţiile CNSC cu şefii USL.
„Pe diferite bloguri si site-uri de socializare a aparut informatia ca as candida la functia de primar al Sectorului 2 al Capitalei. Ii anunt si pe prieteni si pe neprieteni ca nu voi candida nici la locale, nici la generale, pe nici o lista, pentru ca razboiul meu este impotriva capitanului de nava Basescu, nu a fruntasului Ontanu sau a maresalului Iordanescu. Aspir, in schimb, alaturi de alti colegi, la functia de purtator de cuvant al societatii civile organizate, in Piata Victoriei, in data de 1 MAI, incepand cu ora 11.00.” 
 Citat din Dogaru. Ei bine, acest zvon a fost lansat. De cine ? Şi de ce nu i s-a dat o dezminţire până pe data de 24 când USL şi-a anunţat candidaţii ?

Întâmplător sau nu, candidatul la sectorul doi era încă nedecis şi ca să fie coincidenţa şi mai stranie, deocamdată candidatul este tot un preşedinte de sindicat. Este posibil ca să nu fie nimic la mijloc şi confuzia să vină din faptul că un şef de sindicat este propus sau susţinut de PSD la primăria sectorului 2. Dar la fel de bine este posibil că PC, respectiv Felix să se fi luptat –fără succes- pentru alt lider de sindicat. Cert este însă că la această oră locul nu este bătut în cuie, se mai negociază încă, candidatura fiind legată de cea a sectorului 6. Una peste alta, domnul Dogaru a simţit nevoia să dea o dezminţire, deşi acesta este un lucru minor pe care eu nici nu l-aş fi băgat în seamă.

Mult mai interesant pentru noi era să ne comunice strategia privind acţiunile sindicatului, nu candidatura sa. Interesant însă şi caracteristic pentru Dogaru este replica din ultima frază, cea în care ne anunţă că domnia sa nu se apleacă să candideze contra lui Onţanu, are aspiraţii mai mari. Nu mă miră, ştiam că se crede El Lidero Maximo, din cauza asta văzând că sindicatul scade numeric iar unii chiar îi contestă autoritatea şi competenţa, a inventat CNSC adunând 20 de mici sindicăluţe şi asociaţii ale tuturor revoluţionarilor care de câte ori se întâlnesc se ceartă între ei, numai să fie băgat în seamă şi să devina „ a treia putere” bineînţeles după China şi SUA, sau după SUA ŞI China. Vise taică, vise. Să ne amintim şi fumurile cu discuţiile cu Ministrul, când nu s-a "coborât" să discute cu altcineva decât cu ministrul Fumuri Marca Dogaru.

Şi acum bomboana pe colivă: din lipsă de Tudor care să organizeze acţiunea de la 1 Mai, domnul Dogaru în criză de specialişti face experimente şi exerciţii de alarmare prin MAIL. Asta da bomboană. Să mai spună cineva că pensionarii nu sunt în ton cu tehnica şi nu se adaptează din mers. Te doare bulbul rahidian . Acum un an şi ceva domnul Dogaru propunea înfiinţarea unor structuri de „securitate „ internă, care să fileze tot şi să aibă grijă de corespondenţa SCMD, de teama duşmanilor care vegheau pe la colţurile cercului sindical. Acum a uitat de toate aceste precauţii şi dă alarma prin mail, ştiind că adresele de mail sunt penetrate şi de copii de grădiniţă. Să nu vă surprindă domnule Dogaru dacă atunci când veţi ajunge „în raionul de alarmă” veţi da cu ochii de mai mulţi jandarmi decât sindicalişti. Îmi amintesc de fazele când primeam alarmă la unitate şi cei din comisie, care trebuiau să vină să dea alarma „neanunţată” se întâlneau la poartă sau prin subunităţi cu cei pe care trebuiau să îi alarmeze înainte chiar de a da alarma. Aproape că uitasem de aceste faze, dar mulţumesc domnului Dogaru că mi-a adus aminte. Dar mai am o întrebare. Pe domnul Dogaru cum îl anunţă, că domnia sa nu are adresă de mail şi nici la calculator nu ştie să se uite. Ce ne facem, venim noi şi nu vine şefu? Alt obicei din vremurile vechi.

Şi acum în fine, să trecem în revistă un alt document postat pe blogul sindicatului. Când am citit titlul, m-am închinat. Am crezut că a înnebunit lupul. Ia uitaţi ce scrie: „Observatii colegiale critice privind organizarea manifestatiilor publice de catre SCMD” Când am citit am crezut că s-a îmbolnăvit conducerea SCMD sau a fost Rînciog în concediu postnatal şi a dat altul liber la publicare un material critic la adresa conducerii mult iubite. Am desfăcut cu înfrigurare pagina şi ... m-am liniştit. Un domn, probabil viitorul Şef Departament Organizare după cum scrie, ne ceartă că atunci când ne manifestăm la Bucureşti, în loc să sorbim cu nesaţ urletele şi îndemnurile de „JOS CUTĂRICĂ „ ale domnului Dogaru şi celorlalţi vorbitori, noi stăm de taină, socializăm, schimbăm impresii, amintiri, ba unii mai beau şi o bere pe la vre-un colţ de stradă sau gură de metrou. Huoooooooooooooooo, iresponsabililor. Păi de aia vă adună domnul Dogaru ? Nu vă e ruşine ? ASTA E ATITUDINE CIVICĂ? În loc să aplaudaţi ca pe vremea asasinatului voi discutaţi între voi ? Doamne ce palmă la adresa domnului Tudor care a dat voie pe timpul cât a fost şef de departament la astfel de manifestări.”

Înfierez cu mânie sindicalistă acest gen de manifestări, sunt de acord cu tovarăşul Amăriucăi. Sunt de acord să se înfiinţeze detaşamente de asalt, ăăăăăăăăăăăă, pardon poliţişti de serviciu, sau personal, nu contează cum îi spune, la nevoie poliţie sindicală, cu banderolă, care să îi ridice pe cei care nu sunt atenţi la discursuri, nu aplaudă, nu conspectează şi nu strigă atunci când li se spune. Fiecare grup fiecare filială să aibă desemnaţi tovarăşi care să filmeze, să înregistreze pe toţi cei care cad în abatere să îi amendeze, să nu mai fie primiţi în autobuz şi să se întoarcă pe jos acasă, iar la sosire să fie discutaţi în organizaţia de bază şi pedepsiţi cu plata dublă a cotizaţiei. Alte măsuri vor fi stabilite de Comitetul Director, după caz. La a doua abatere să plătească cotizaţia pe 5 ani, iar dacă recidivează să fie scos din sindicat, să îşi piardă toate drepturile mai puţin dreptul de a plăti cotizaţia.

De asemenea propun ca să fie închiriată fanfara militară care să cânte marşul de întâmpinare la sosirea domnului Dogaru, iar domnul Amăriucăi să îi prezinte raportul la sosire. Domnul Tudor să fie şeful gărzii de onoare. Demonstranţii să strige :
"HONOR ET COTIZAŢIA", iar domnul Dogaru să răspundă : "Vae Vouă!”
Sper ca propunerile mele să fie bine primite de Comitetul Director.
miercuri, 25 aprilie 2012
=========================
=================
=========

55 de comentarii:

  1. Apropo de exercitiul de alarmare initiat de fuhrer-ul suprem. Exact pe pomenitul Roarmy se vad rezultatele. Un dusman al poporului a trimis unui dogarian un e-mail care incepe cu cordialul HI si promite vesti senzationale pe link-ul postat la sfirsit. Bietul dogarian da clic si vede o pagina in care, vai !, nu e injurat cine trebuie. Ce nu stie el este ca tocmai a incasat un virus care ii verifica adresele si le trimite celorlalti dogarieni un mesaj similar. Ce se vede de doua zile pe blogul cu pricina e de risul bebelusilor. Morala e urmatoarea:
    - participati le exercitiul fuhrer-ului ca sa raspinditi virus-ul !
    Lasind gluma amara, sfatul meu e urmatorul:
    - cei care folositi Windows luati unul cu licenta si cu banii de cotizatie la avocati luati un antivirus profesional

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi place de merinosul de mr. D, dar nici de tine tataie Stelian!Aveti ceva... nu stiu cum sa zic repulsiv in voi! Ah, da mi-am amintit! Cred ca e legat de legaturile genetice intre ovine si caprine.
      ==============================
      Nea Cashcavalule, cre ca ti-ai dat foc la valiza de data asta. Te beleshte mr.D. Sigur va angaja mardeiasi sa-ti aranjeze freza. Hi,hi,hi! Ce-o sa fie rau, o sa fie faptul ca s-ar putea aia sa-ti strice tilifonul. Mai bine las-l acasa o perioada sa nu-ti distruga raketzii blazonul.

      Ștergere
    2. Curdeleu, ati ajuns sa va spuneti in fata adevaruri stiute ? Ca nu va agreati? Pai nici noi pe voi!

      Ștergere
  2. @Steclutza cu vitriol

    ,,cei care folositi Windows'' .

    ,,Tu cit timp pierzi zilnic ...''

    Noi folosim serviciile serviciilor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai cu bancurile,ca acusica ies la plimbare pacientii !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai PirtzLeonul candideaza la UNPR, Czar Maimuca ca independent, Tigri2 la PRM si Stelica la verzi. Astia e in campanie electorala deja!

      Ștergere
  4. FYI.
    depaseste orice banc....ca e pe bune!

    Gala Bute a fost o înşelătorie? Departamentul de Luptă Antifraudă a sesizat DNA
    26 apr 2012, 19:41 | Actualizat (acum 25 min)
    Mediafax
    Departamentul de Luptă Antifraudă (DLAF) a sesizat DNA în legătură cu posibile acte de corupţie şi alte fapte penale comise în principal de Rudel Obreja în contextul organizării galei "Campion pentru România", eveniment sportiv la care pugilistul Lucian Bute a boxat la Bucureşti.


    Rudel Obreja / FOTO: REALITATEA TV
    În nota de control întocmită de inspectorii DLAF şi înaintată DNA, notă obţinută de MEDIAFAX, este descris modul în care Rudel Obreja, preşedinte al Federaţiei Române de Box, a dat dreptul de exclusivitate în organizarea galei de box "Campion pentru România" unei firme care îi aparţinea tot lui.

    În baza acestui contract de exclusivitate de la federaţia condusă de Obreja, firma lui Obreja, Europlus Computers SRL, a obţinut, prin negociere directă de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus la acel moment de Elena Udrea, un contract de 10.175.168 de lei, având ca obiect "Promovarea brandului turistic al României". Valoarea a fost stabilită în baza unui studiu întocmit de The AdComp - Divizia de Publicitate SRL, la comanda Europlus Computers, valoare pe care MDRT "şi-a însuşit-o".

    Inspectorii DLAF au ajuns la concluzia că firma lui Rudel Obreja nu avea în niciun caz capacitatea tehnică şi profesională de organiza o asemena gală sau de a presta servicii de promovare a României ca destinaţie turistică şi a brandului naţional. Cu numai două luni înainte de organizarea galei, firma lui Obreja, Europlus Computers, care avea patru angajaţi - doi part-time cu patru ore pe zi şi doi part-time cu două ore pe zi - şi-a adăugat ca activităţi secundare "serviciile de reprezentare media" şi "Activităţile agenţiilor de publicitate". Firma însă nu a angajat vreun specialist în aceste domenii, din datele ITM reieşind că până la momentul la care a primit contractul de la minister a avut aceiaşi patru angajaţi: un contabil, un subinginer electronist, un inginer electromecanic şi un consilier juridic.

    În aceste condiţi, DLAF a ajuns la concluzia că MDRT a încheiat contractul cu firma lui Obreja în baza exclusivităţii pe care aceasta o primise de la Federaţia de Box condusă tot de el.

    RăspundețiȘtergere
  5. continuare:

    Imediat după obţinerea contractului de la MDRT, firma lui Obreja a luat un credit de la BRD, garantând cu sumele ce urmau să fie obţinute din acest contract. MDRT a plătit, la 1 februarie 2012, o primă tranşă din contract, în valoare de 8.116.800 de lei. Banii au intrat în contul de trezorerie deschis de BRD pentru a-şi primi banii din contractul dintre MDRT şi Europlus Computers. Plata s-a făcut din bugetul MDRT, însă urma să fie decontată din Fondul European de Dezvoltare Regională. Cererea de rambursare a fost depusă în 16 februarie, însă autoritatea de management a acestui proiect în România a suspendat verificarea ei, până la încheierea controlului DLAF.

    "Pentru majorarea artificială a valorii cheltuielilor efectuate în legătură cu organizarea galei, în corespondenţa cu DLAF, SC Europlus Computers a invocat plăţi în valoare de 239.493,82 de lei care nu pot fi considerate ca fiind efectuate pentru organizarea reuniunii de box profesionist şi care nu au legătură cu activităţi de promovare a României. Aceste cheltuieli se referă la bilet de avion pentru Denisa Obreja, haine la comandă pentru Rudel Obreja, comisionul din vânzarea biletelor de intrare la gală, servicii de cazare şi masă achiziţionate înainte de încheierea contractului cu MDRT pentru un grup de persoane care nu sunt angajaţii Europlus Computers SRL, dineu după gala de box din 9 iulie sau servicii de consultanţă prestate în perioada iulie 2011 - ianuarie 2012", afirmă inspectorii DLAF în documentul de control transmis DNA.

    Valoarea totală a contractului dintre Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) şi Europlus Computers, firma preşedintelui Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, care a organizat evenimentul în care a boxat şi Lucian Bute, a fost de 1,93 milioane euro fără TVA.

    Gala de box profesionist "Campion pentru România", în cadrul căreia a avut loc şi meciul dintre Lucian Bute şi francezul Jean-Paul Mendy s-a desfăşurat pe 9 iulie la Romexpo.

    La 1 noiembrie 2011, MDRT anunţa că firma lui Rudel Obreja va încasa suma de 1,53 milioane euro, fără TVA, cu aproape 400.000 euro mai puţin decât valoarea din contract, întrucât nu şi-a îndeplinit unele obligaţii.



    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/gala-bute-a-fost-o-inselatorie-departamentul-de-lupta-antifrauda-a-sesizat-dna_936817.html#ixzz1tAil9OSD

    RăspundețiȘtergere
  6. No va place "bancul" cu BUTE??(desi cred ca el nu are vina)altii sunt banditii care l-au folosit

    RăspundețiȘtergere
  7. Salutari de la ro.Borta !

    RăspundețiȘtergere
  8. Decizia lui ...MARCUS

    ,,Despre pensii numai bine, isi vor lua batranii banii
    Pe la pastele lu’ calu’, si-asta de-or voi golanii.
    Conform vorbei care zice cum ca mortu’ de la groapa
    Dus e, vere, pe vecie, nimeni nu il mai dezgroapa.''

    Deci,

    ,,Conform vorbei care zice cum ca mortu’ de la groapa
    Dus e, vere, pe vecie, nimeni nu il mai dezgroapa.''

    RăspundețiȘtergere
  9. Mei, dar unde disparu Cezar maimuca? Oare il luaram cam tare in biza?

    RăspundețiȘtergere
  10. CEZARApr 26, 2012 06:19 AM
    @RH !
    Se zice ca oamenii superiori ,discuta despre principii ,fenomene etc
    Cei mai marunti, despre intamplari cotidiene etc
    Redusii mintal discuta unul despre celalalt!!!!
    Cu parere de rau vad ca tu te-ai cantonat in trena lui don Corleone si in caruta cu coviltir!
    Ori iti revii ,ori ne despartim...fara regrete!!!
    P.S. Dupa cantecul lui Tudor Gh. apare o UM a Armatei Romane,care da onorul la drapel si intoneaza Imnul de Stat al Romaniei !
    Sper sa te ridici in picioare ,asa cum fac de fapt toti americanii ,indiferent de culoarea pielii!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cezar participa la safari
    !
    http://www.youtube.com/watch?v=JJbGahUb97Y

    RăspundețiȘtergere
  12. Obsesiile neacsului nu mai prezinta interes nici pentru curlon ... iar steli p-ul da palme p... ca be obicei ...

    RăspundețiȘtergere
  13. pe mine ma uimesc anonimii astia cu "inteligenta "lor.
    Oare ce demonstreaza cu asemenea postari,care sunt argumentele??
    apropo..anonimii" nu ie multi" e doar unul si atat
    hai Pa! ca pierdem timpul de pomana "domnule" R(anonim)..,ciog

    RăspundețiȘtergere
  14. "cartile" s-au jucat de mult,zarurile au fost aruncate,asa ca deja esti plictisitor.
    Poti sa latri si la luna,ca e degeaba "domnule"cu ghilimele anonim.
    Scurt pe doi esti un gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  15. vezi ce simplu e sa semnezi anonim tov R?

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu va dau doar titlul si inclusiv link-ul
    http://cnsc-2012.blogspot.com/2012/04/in-randurile-de-mai-jos-si-in-fiecare.html

    "Mars de protest - pe jos, de la Galati catre Capitala. SCMD ii asteapta, pe protestatari in Piata Victoriei, pe 1 Mai!"
    In poza se vede si grupul maret de protestatari...fix 11 persoane(inclusiv cei care sunt in poza trecatori "ca musca in lapte"(in total 5 "obositi" 4 gospodine si restul 2 ametiti)

    Hai sa vad si eu anonimule R marsul asta de protest"pe jos"intre Galati si Bucuresti.CHIAR ATI PIERDUT ORICE SIMT AL REALITATII???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D.C - du-te bai in suflet ! Ma faci sa deschid un link ca sa vad 10+1 speriati? Sniper one

      Ștergere
  17. Cam vreo doua din galatence e bune!

    RăspundețiȘtergere
  18. mizerabil ce s-a intamplat cu armata romana,izmanaru pur si simplu da peste cap ierarhiile,colonei ajung sa castige cat ceapisti,ajung oameni sa inapoieze statului sute de milioane de lei,ca si cum ei ar fi de vina,pentru ca statu fura.
    bine ca astazi va trece motiunea de cenzura,astia de la usl,au urgenta nevoie de bani,iar pensionari militari vor trece inapoi pe legea din 2001(nu exista cale de mijloc,ori aia din 2001 ori aia din 2011,iar statul nu are bani pentru aia din 2011),iar cei care au primit mai multi bani din ianurie 2011,vor trebui sa returneze bani.
    revenind pe legea din 2001,statul poate inapoia fara problemele cass de 5,5% furat celor 2 milioane de romani.

    RăspundețiȘtergere
  19. TIGANI ,EVREI, ROMI, JIDANI, SI GOLANI !

    @ Poporul care a dat doi M.
    Eu cred ca trebuie facut o noua delimitare.
    Poporul care a dat lumii Biblia ,pe Isus Cristos,Spinoza, Freud ,Einstein si
    sute de laureati ai Premiului Nobel nu poate fi numit POPORUL JIDAN.
    Jidani pot fi numiti fara reticienta cei rosii...ma refer in special la cei veniti
    pe tancurile sovietice. Cei care cred in Moise nu in Marx. Exemplele sunt
    exrem de numeroase. Jidani sunt Ana Puker, Brucan, Tismaneanu, Patapievici si mai ales Razvan Ungureani,
    @ Tiganii pot fi numiti cum vreti....tot tigan raman. Cuvantul nu are nimic
    preiorativ, Nu se poate spune " Dragoste de rom " eventual dragoste de coniac......Au dat tarii alaturi de evrei numerosi comunisti si securisti si
    cel putin 2-3 presedinti de tara cu care nu ne mandrim. Nimeni nu poate nega talentul lor muzical,la ghicit si cersit. Multi sau integrat societatii..... si acum integreaza societatea in ei. Apsolut toate persoanele sau personalitatile care tangenteaza cu acest blog sunt excluse din discutie........cu exceptia lui Coreolone

    RăspundețiȘtergere
  20. 06.04.2012
    ….„Asadar, stimati colegi, pe 1 MAI va trebui sa iesim in strada in Bucuresti si in toata tara, pentru a da o ultima batalie pentru dreptul la existenta al Romaniei, al natiunii romane, al nostru al tuturor.”….

    Presedintele SCMD
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Asadar stimati comentatori, daca e ULTIMA batalie, imi iau si eu bilet.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza buna la ZOO!
      Czare ia un ALUPIGUS acum dimineatza ca sa ti se taie greatza si sa nu ai ca Stelian probleme grave la bostan!

      Ștergere
    2. Trebuie sa servesti obligatoriu un ALUPIGUS-FORTE !

      Ștergere
  21. Forte,forte,dar nu este si varianta 3 in 1?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar varianta 3 in UNA ! UNA-trebe gasita!! sniper one

      Ștergere
  22. Cotizati, cotizati, cotizati !!!!!
    Vladimir Ilici D.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ziua în care 322=231. Live text de la Moțiunea de cenzură.
    Ora 12:40: Pe hârtie sunt 233 de voturi împotriva Guvernului.
    ==============================
    În Parlament a început dezbaterea și votarea Moțiunii de cenzură ”Opriţi Guvernul şantajabil. Aşa nu, niciodată!”. De la instalarea regimului de putere personală al lui Traian Băsescu, ar fi a doua oară când un guvern marionetă instalat de acesta ar putea fi demis. În octombrie 2009, o moțiune de cenzură a trecut, iar premierul Emil Boc a rămas interimar, până la alegeri.

    Aflat de mai nici trei luni în fruntea Guvernului, premierul Mihai Răzvan Ungureanu suferă la o prăbușire fără precedent a cotei de încredere și nu ar reuși să mai rămână în funcție până la alegerile din noiembrie. Schimbarea majorității în Camera Deputaţilor, după ce Senatul are o majoritate USL pune în discuție legitimitatea regimului Băsescu, fiind discutate atât scenariul preluării guvernării de către Opoziție, cât și al suspendării președintelui.

    USL are nevoie de voturile a 231 de senatori și deputați, care ar trebui să voteze DA la moțiune. Astfel, votul lor ar fi similar votul celor 322 parlamentari care l-au suspendat pe Băsescu în primăvara anului 2007.

    UPDATE 9:20 - Cezar Măgureanu a anunţat că va vota pentru moţiunea de cenzură, după ce s-a consultat cu PNL-istul Dan Radu Ruşanu. Măgureanu şi-a dat demisia în urmă cu puţin timp din PDL, rămânând senator independent.

    UPDATE 9:30 – A început ședința în care moțiunea de cenzură se va vota. Parlamentarii USL sunt prezenţi în număr foarte mare, în vreme ce băncile puterii sunt aproape goale, senatorii şi deputaţii acesteia începând abia acum să vină.

    UPDATE 9:34 - Senatorul PSD Lia Olguța Vasilescu citește de la tribuna textul moțiunii de cenzură.

    UPDATE 9:40: - Deputatul neafiliat Gheorghe Zoicaş a declarat, vineri, că va vota împotriva moţiunii de cenzură

    UPDATE 9:48 - Victor Ponta: “Sper că mai există oameni cu demnitate, oameni cu respect, cu simţ politic. Votaţi moţiunea, fiţi oameni!”

    Birourile Permanente reunite au stabilit timpii de dezbatere: Guvernul are la dispoziţie maximum 60 de minute, atât pentru începutul moţiunii, cât şi pentru partea de final, pentru a-şi exprima punctul de vedere.

    Grupului parlamentar PDL i-au fost alocate 53 de minute pentru dezbatere, în timp ce PSD are la dispoziţie 44 de minute.

    Liberalilor li s-au alocat 29 de minute, UDMR are la dispoziţie 9 minute, în timp ce minorităţile şi independenţii au la dispoziţie 6 minute pentru discursuri.

    RăspundețiȘtergere
  24. UPDATE 10:00 - Crin Antonescu: “Mult a fost, puțin a rămas. Din partea USL nu veți avea nicio surpriză. Nu am de unde să ştiu ce vor face democrat-liberalii.”

    UPDATE 10: 08: Ponta a anunţat că Opozţia mai are nevoie de patru parlamenari. Ungureanu mai este susţint doar de un singur românn şi acela este Traian Băsescu.

    UPDTE 10: 17 – Boc: Opoziţia nu are cele 231 de voturi necesare pentru a trece moţiunea. PDL nu ia în calcul altă variantă decât rămânerea actulului Guvern.
    UPDATE: 10: 20 – Boc: Am vorbit cu fiecare parlamentar în parte şi sunt convins că în acestă zi Coaliţia va sta unită. Moţiunea USL nu are şanse.

    UPDATE: 10:25 - Mihai Răzvan Ungureanu: “Doresc să le răspund celor care au ridicat semne de întrebare privind oportunitatea primului ministru de a se afla la Varșovia. Am fost acolo pentru România, pentru a apăra interesele României. Știm cu toții ce înseamnă China. România nu e un magazin pe care să pui o placă închizând ușa și să spui că te întorci după ce îți termini vacanța, eventual în Dubai. Încerc să-mi dau seama cum percep cetățenii români care se află în afara granițelor mesajul ca ideile de nediscriminare nu își mai pot găsi reflecție în acțiunea unei părți a politicienilor din România.”

    UPDATE: 10:37 – Premierul Ungureanu a declarat, în discursul său din Plenul Parlamentului, că nu este convins că PNL, în afara vehemenţei cu care îi atacă apartenenţa politică, chiar crede în justeţea moţiunii de cenzură, în condiţiile în care măsurile de privatizare ale Guvernului au fost susţinute şi de fostul premier liberal Tăriceanu.

    UPDATE: 10:50 - Aproximativ 20 de parlamentari ai coaliţiei de guvernare sunt în sala de plen a Parlamentului în timp ce premierul Ungureanu îşi prezenta discursul la dezbaterea moţiunii de cenzură.

    UPDATE 10:59 – Ionuț Chisăliță de la PSD a venit în scaunul cu rotile la Parlament.

    ”Sper ca prin prezența mea să dau un exemplu tuturor parlamentarilor să meargă să voteze. Consider că acest guvern este incapabil”, a spus Chisăliță.

    VEZI FOTO - Ionuț Chisăliță a venit în scaunul cu rotile la Parlament

    UPDATE 11:14 -PDL-istul Theodor Paleologu: “Râde ciob de oală spartă”, a declarat el despre pretenţiile Opoziţiei referitoare la Putere, exprimate în moţiunea de cenzură.

    UPDATE 11:26 – A luat cuvântul Victor Ponta

    UPDATE 11:29 – ”Guvernul actual este Băsescu-Ungureanu, nu doar Ungureanu. Trebuie să dai vina şi pe cel care decide, nu doar pe cel care execută. Sper să nu mai avem ocazia să ascultăm raportul a 100 de zile de mandat a guvernului Ungureanu, deja ştim ce nu s-a realizat în această perioadă”, spus Ponta la începutul discursului.

    UPDATE 11:45 – Victor Ponta: ”Alături de colegii din USL, sunt gata, de mâine, să îmi asum conducerea țării”

    UPDATE 11:50 – ”Lângă mine se află un prieten și un deputat care a vrut să își facă datoria față de cei care l-au ales. Îi mulțumesc lui Ionuț Chisăliță și îi spun că rămâne prietenul nostru și că indiferent de rezultatul moțiunii, în inima mea va rămâne gestul pe care l-a făcut față de lașii, fricoșii și lipisții de demnitate.”, a spus Ponta

    UPDATE 11:52 – Ioan Oltean: Avem atâtea voturi cât să nu treacă moțiunea

    UPDATE 11:54 - Ungureanu a ieșit din sală de plen. Nu a dorit să facă declarații presei la ieșire, doar a cerut zâmbind să fie lăsat să treacă. A fost preluat imadiat de Roberta Anastase și Ioan Oltean.

    RăspundețiȘtergere
  25. UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a ținut un discurs în maghiară, engleză și română.
    ======================
    UPDATE 12:08 - Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor: “Româna am înţeles-o, engleza am înţeles-o. A treia limbă a semănat cu maghiara, dar nu prea. Provenind, ca şi mine, dintr-un oraş unde jumătate dintre cetăţeni sunt români şi jumătate maghiari (n.r. Târgu Mureş), Ciprian Dobre ar trebui să înveţe mai multă maghiară”.

    UPDATE 12:20 – Ungureanu a revenit în sala de plen însoţit de trei dintre miniştri Cabinetului său.

    UPDATE 12:23 – Ponta: “Din informaţiile pe care le am în acest moment avem 227 de parlamentari care vor vota moţiunea. Nu s-a răzgândit niciunul dintre cei care au trecut la USL.”

    UPDATE 12:25 - Cătălin Croitoru, deputat PDL, a declarat că va trece la PSD şi că va vota astăzi la vedere.

    UPDATE 12:30 – A luat cuvântul liderul PNL, Crin Antonescu

    UPDATE 12:37 - “Puterea Guvernului nu vine de la cetăţean, ci de la telefonul lui Băsescu”, a spus Antonescu

    UPDATE 12:47 – Crin Antonescu: Este jenant să ne spuneți povești despre naționalism și patriotism luminat de la începutul anilor ’90. Nimeni dintre noi nu a negat niciodată dreptul minorităților la identitate lingvistică și culturală. PSD și PNL au guvernat împreună cu UDMR și au făcut lucruri fundamentale pentru minoritatea maghiară. PNL nu va accepta niciodată ideea că limba română nu mai este singura limbă oficială în statul român. Facem facultăți în câte limbi vreți, dar statul român, cât timp există, cât nu l-ați dus acasă în Modrogan, statul are obligația să dea dreptul oricărui cetățean să meargă la medic și să vorbească limba oficială – limba română.”

    UPDATE 13: 02 – Deputatul PDL, Mircia Giurgiu, a anunţat că va vota moţiunea de cenzură.

    UPDATE: 13: 04 – Boc: Moţiunea nu trece! Pierderea lui Cătălin Croitoru era asumată de mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  26. Categorie Stiri. Ziar online.
    Mișcarea lui MRU după moțiune: o singură variantă așteaptă aprobarea de la Cotroceni.
    ===========================
    Strategii Puterii au decis, deja, care va fi următoarea lor mișcare politică, după moțiunea de cenzură. Indiferent de rezultat, Mihai Răzvan Ungureanu are o singură variantă. Împreună cu o parte a PDL, grupată în jurul intelectualilor, reformiștilor și a unor foști liberali, veniți mai târziu în partid, va lansa Mișcarea Răzvan Ungureanu, la care se poate asocia și o parte a ”doamnelor” lui Băsescu. Declararea intenției ar putea fi făcută imediat după aflarea rezultatului la votul cu bile, pentru a specula momentul emoțional și a avea cea mai largă acoperire media posibilă.

    MRU va avea două tactici de discurs, adecvate situației care va rezulta în urma votului. Dacă moțiunea trece, el va acuza clasa politică, traseiștii și lipsa de consistență a politicienilor ”vechi”, declarând că lansează Mișcarea către o nouă politică, ambiționat de opoziția lor la reformă. În mesaj se vor strecura și aluzii la trădarea unor pedeliști, ca să justifice nevoia unui nou partid. Discursul de lansare ar urma să fie un rechizitoriu la adresa demagogiei și populismului vechilor polititicieni, care nu au ideologie și se asociază în coaliții ”monstruoase”, dar și o chemare la luptă a celor care vor reforma clasei politice și a statului.

    În cazul în care guvernul va supraviețui moțiunii de cenzură, MRU va declara că votul îl împinge la luptă, fiindcă i-a dovedit că o mare parte a parlamentarilor a înțeles mesajul său reformist. Astfel, ar avea de partea sa și politicienii reformiști și societatea, va susține Ungureanu. Strategia sa se va baza pe sporul de imagine consecutiv unei victorii în Parlament, ce trebuie fructificat urgent, pentru a nu se repeta scenariul din martie-aprilie, când cota de încredere a lui MRU s-a prăbușit cu 30 la sută.

    În cazul că moțiunea trece, Ungureanu ar mai putea simula un pseudo-conflict cu Traian Băsescu, care l-ar desemna din nou premier. Scopul este inducerea în percepția publică a unei separări între Băsescu și Ungureanu, care să crească șansele acestuia de a păstra o cotă de încredere de peste 20 la sută. Astfel, Ungureanu ar urma să refuze postul, declarând că nu-și dorește funcția, că USL ar trebui să-și asume răspunderea actului pe care l-a realizat (moțiunea), iar el, Ungureanu, va încerca să ia Puterea prin alegeri, în fruntea Mișcării.

    Strategia propusă pentru MRU așteaptă încă validarea de la Cotroceni. Traian Băsescu analizează toate scenariile și urmează să ia o decizie în cursul zilei de vineri. Cea mai mare temere a sa este că simularea conflictului cu Ungureanu ar putea da Opoziției prilejul operațiunilor de suspendare. De asemenea, Băsescu ar fi preferat să aștepte rezultatele de la locale, pentru a lansa sau nu Mișcarea. Din păcate, este silit să urgenteze o decizie, din cauză că prăbușirea lui MRU în sondaje este mai rapidă decât s-a anticipat, ca și disoluția PDL.

    RăspundețiȘtergere
  27. Si totusi, le este frica!
    ========================
    ORA 12:01; Întâlnire Ungureanu, Blaga, Anastase, Oltean, Boc, în biroul preşedintelui Camerei.

    Premierul Mihai Răzvan Ungureanu, precum şi liderii PDL Vasile Blaga, Roberta Anastase, Ioan Oltean şi Emil Boc s-au reunit, la ora transmiterii acestei ştiri, în biroul preşedintelui Camerei, în timp ce în plen se dezbate moţiunea de cenzură.

    După discursul liderului PSD, Victor Ponta, premierul Ungureanu a ieşit din sala de plen. El a fost urmat imediat de către preşedintele Senatului, Vasile Blaga.

    Aceştia au intrat în biroul preşedintelui Camerei, unde erau aşteptaţi de Emil Boc, Roberta Anastase şi Ioan Oltean.

    Vineri dimineaţă, înaintea şedinţei plenului reunit, premierul Ungureanu şi liderii PDL au numărat parlamentarii puterii care, conform analizelor, nu vor susţine moţiunea de cenzură şi care sprijină Guvernul, concluzia fiind că opoziţiei îi mai lipsesc două voturi pentru a demite Executivul, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

    Numărătoarea parlamentarilor a avut loc în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, unde premierul Mihai Răzvan Ungureanu a venit însoţit de liderul PDL, Emil Boc.

    RăspundețiȘtergere
  28. Continuam cu STIRI din PARLAMENT:
    ====================
    UPDATE 13: 02 – Deputatul PDL, Mircia Giurgiu, a anunţat că va vota moţiunea de cenzură.

    UPDATE: 13: 04 – Boc: Moţiunea nu trece! Pierderea lui Cătălin Croitoru era asumată de mult timp.

    UPDATE 13: 12 – Udrea: Moţiunea nu trece şi este bine aşa. Este mai bine pentru ţară. Un guvern cu Ponta acum nu ar avea niciun rost.

    UPDATE 13: 23: Sorin Plăcintă a izbucnit în plâns în momentul în care a intervenit în plen. Aceasta a cerut ca presa şi politicienii să nu îi mai hărţuiască familia. “Am plâns în Plen pentru că mă doare burta şi nu mai suport să mă ameninţe nimeni”

    UPDATE 13:27 – Sorina Plăcintă: Da, votez moţiunea de cenzură!

    UPDATE 13:35 - ”PDL-iştii care votează moţiunea de cenzură vor fi excluşi direct din partid, este o chestiune de caracter”, susține Emil Boc

    UPDATE 13:52 – Ponta: Domnule Ungureanu vă mulţumesc că că nu v-aţi luat şi de bona mea şi doar de vacanţa în Dubai!

    UPDATE 13:55 - Mihai Răzvan Ungureanu a revenit la tribuna Parlamentului. “Aţi observat astăzi două moduri de adresare. Unul al fostului premier Adrian Năstase, căruia îi mulţumesc, şi unul al lui Victor Ponta, care vrea să fie premier, şi căruia nu pot să-i mulţumesc”.

    UPDATE 14:00 - Sorina Plăcintă NU poate vota, pentru că este încuiată în biroul Ralucăi Turcan.

    UPDATE 14:02 – Procesul de vot a început. Parlamentarii puterii nu votează.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaaa....
      E tare, tare! Chiar asa? Pana acolo sa se fi ajuns?
      Este oare posibil? Auzi nene: UPDATE 14:00 - Sorina Plăcintă NU poate vota, pentru că este încuiată în biroul Ralucăi Turcan !!!
      Pai sa vina Melitia, sa chemam Pompierii, Descarcerarea !!!
      Tre sa facem ceva! Biata femeie! Vai de SENATORII Romaniei!

      Ștergere
    2. UPDATE 14:11 - Sorina Plăcintă a fost strigată în Parlament și trecută ca ABSENTĂ.
      ==================
      Vom ajunge de rasul curcilor!
      Bai Placinta, cine crezi ca te crede?
      Ti-a fost frica de UDREA? Ti-a fost frica de arestarea lui fii-tu? Fatuca lu' Placinta, senatoare vai mama ta, sti ce spune o vorba din romani? De ce iti este frica, nu o sa scapi! Nici tu si nici ficiorul tau! Se zice ca nici barbatu-tau nu doarme prea bine! Stiu localnicii ce stiu!Ca de n-ar sti, n-ar povesti!

      Ștergere
    3. UPDATE 14:20 – Potrivit unor zvonuri, anumiţi membri ai minorităţilor naţionale s-au decis în ultimul moment să nu mai voteze pentru moţiunea de cenzură.

      UPDATE 14: 30 – Varujan Pambuccian a confirmat pentru DeCe News că va vota moţiunea.

      UPDATE 14:31 – Ludovic Orban de la PNL este absent.
      ============
      Ce spuneam noi pe aici?
      Ludovic Orban de la PNL - o pramatie de om, un derbedeu parasutat in politica damboviteana! Iata-l, umbla lelea! QED !!!

      Ștergere
  29. Am aprins inca o luminare!
    Cine ar putea sa-l inlocuiasca pe huooprea?

    RăspundețiȘtergere
  30. ati belit pooola,fmm de tradatori,toti bani primiti in plus de militari din ianuarie 2011 vor fi dati inapoi,si se va reveni pe legea din 2001,pentru ca romania are nevoie de bani.

    RăspundețiȘtergere
  31. ARESTARI/retineri! Frauda fonduri europene!
    =================
    Iancu Simion, președintele PDL Caraș Severin, reținut pentru 24 de ore.
    =================
    Iancu Simion, primarul din Oțelul Roșu și președintele PDL Caraș Severin, a fost reținut pentru 24 de ore, joi noaptea, de procurorii DNA. Alături de acesta au mai fost reținuți și primarul din Socol, Ghiţă Valentin, şi a şefului APIA Caraş Severin, Romică Anculia. Ei vor afla vineri dacă vor fi arestați preventiv într-un dosar care implică fraude cu bani europeni.

    Cu cătuşe la mâini, cei trei au fost duşi sub escorta jandarmilor la arestul Poliţiei Timiş, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Singurul care a vorbit a fost primarul din Oţelu Roşu care a susţinut că “nu este vorba decât de o reţinere până dimineaţă”, scrie pressalert.ro.

    În cazul lui “Simi”, acesta a fost acuzat că a primit şpagă 15.000 lei pentru un contract de refacere a pajiştilor din Oţelu Roşu, fiind, de asemenea, acuzat de asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni şi fals în înscrisuri, conform avocaţilor săi. Tudor Jurj a primit interdicţia de a părăsi ţara.
    =======================
    Eheeee .... geme tara de asemenea fraude!
    Cele mai tari ACUM, cele vizand STUPII/albinele!
    La cati bani "au luat toti", ar trebui sa vedem si pe strazi/trotuare [prin orase] "stupine", nu numai la tara ori prin locuri melifere!

    RăspundețiȘtergere
  32. A CAZUT UNGUREANU 1. CINE VA URMA ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A PICAT GUVERNUL MAGHIARO_ROMAN! DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    2. Musca-ti limba pentru .... ce gandesti!

      Ștergere
    3. Iar tu, Cezar, dupa ce i-ai pupat in cur pentru .... contributivitatea lu' peste prajit, vii acum aici si te faci ca te bucuri!

      Ștergere
    4. Cine? Czar, maimuta.Chiar daca nu cade, se impiedica!

      Ștergere
    5. CINE VA URMA ?
      VA URMA: UNGUREANU 2.

      Ștergere
  33. Are cineva pilule pentru bulbul rahidian al lui neacsu?
    Sa-l ajutam, sireacul, ca mereu se vaita!

    Omul cu bulbii

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri