Google Translate

miercuri, 30 mai 2012

Dogaru SCMD, subiect de telenovela… Sper că nu a mai apărut nimic nou în timp ce scriam eu acest articol. Vă rog eu domnule Dogaru, mai lasaţi-mă să respir. Si totusi, au aparut...


Ultimele zile au devenit neîncăpătoare. Voiam să fac un material despre ultima găselniţă a conducerii, când apare activitatea de la Sectorul 6. Am vrut să scriu despre sedinţa din sectorul 6, deschid blogul şi dau peste zvonuri prezidenţiale, o nouă porcărie marca echipa de zgomote. Vreau să scriu despre ea, sună telefonul şi dau de altele. Eu nu mai ştiu ce să fac, îmi e teamă să mă apuc de scris, că dau de alta.

Să le iau pe rând:
1. Ultima găselniţă a conducerii sindicatului, până ieri, era apelul domnului Dogaru la întâlnire pe data de 10, ziua votului. Trecând peste faptul că are şanse minime să i se aprobe manifestaţia tocmai în ziua votului pe motiv că este o acţiune politică, o propagandă mascată, fapt ce este interzis în ziua votului, sau pe motiv că sunt probleme de securitate a secţiilor de votare şi nu sunt suficiente forţe de ordine pentru manifestaţia pe care domnul Dogaru o va aproxima din nou în stilu-i pompos la 10000 de participanţi, această demonstraţie este cea mai mare prostie pe care am auzit-o vreodată în condiţiile în care credeam că le-am văzut pe toate din partea CD.

Această acţiune nu se justifică prin nimic. În repetate rânduri membrii actualului guvern au declarat că sunt de partea sindicaliştilor, în 3-4 rânduri ministrul apărării a declarat chiar şi problemele pe care le întâmpină în punerea în aplicare a modificărilor de revenire la pensiile din 2010 şi o nouă lege a pensiilor sau modificarea ei şi a anunţat chiar şi un program etapizat care începe cu renunţarea la procesul de recuperare a banilor pe 2011 printr-o OUG, URMÂND CA ÎN MOMENTUL GĂSIRII FONDURILOR SĂ SE REVINĂ LA PENSIILE DIN 2010 PENTRU CEI CĂRORA LE-A SCĂZUT PRIN REVIZUIRE.

Toată lumea a înţeles asta, toată lumea înţelege acest lucru, toată lumea acceptă o situaţie care la acest moment este fără ieşire, numai domnul Dogaru nu vrea, el vrea ACUM TOT şi amnistie pentru datoria din 2011, şi ADUCEREA ACUM a pensiilor la nivelul celor din 2010 pentru cei cărora le-a scăzut prin revizuire şi probabil vrea şi diferenţa de bani pe lunile scurse până în prezent TOT ACUM, PÂNĂ PE 10 IUNIE , altfel …
face ce a făcut tata.

 Să fiu iertat dar o astfel de atitudine dovedeşte ori o neînţelegere a situaţiei, ori rea-voinţă, ori un joc deosebit de … mârşav prin care se doreşte decredibilizarea actualului guvern care până la ora asta s-a arătat dispus să redea militarilor nu numai pensiile pierdute ci şi demnitatea. Apelul, sau mai bine zis şantajul pe care îl propune domnul Dogaru pe pagina SCMD prin care dă ultimatumuri pretextând grija faţă de sindicalişti şi instigând la proteste împotriva unui ministru sau a unui guvern care până la această dată şi-a declarat în mod clar sprijinul faţă de drepturile noastre, este nu numai o prostie
este un act IRESPONSABIL ŞI TOTAL ÎN DEZINTERESUL SINDICALIŞTUILOR.

Spun asta pentru că prin acest protest vom reuşi să ne ridicăm în cap întreaga societate, care va spune : „dar ăştia sunt nesimţiţi rău. Nu le ajunge că nu mai dau înapoi diferenţele pe 2011, nu le ajunge că începând cu 2013 vor fi toţi cu cele mai mari pensii pe care le-au avut vreodată, nu le ajunge că vor avea iarăşi pensii ocupaţionale, EI VOR TOTUL ACUM, ANUL ACESTA ŞI DACĂ SE POATE PÂNĂ ÎN ALEGERI. Avea dreptate Băsescu.”

Aşa vor gândi şi nu vor fi departe de adevăr, dacă trecând peste realitatea financiară a ţării, trecând peste drepturile altora cu o situaţie financiară şi socială mult mai precară, trecând chiar peste drepturile profesorilor care au primit prin lege şi prin decizie judecătorească irevocabilă dreptul la majorări de salarii, noi venim acum şi cerem în câteva zile de la instaurarea guvernului să ni se dea tot cât ai bate din palme. Să vă fie ruşine celor care susţineţi astfel de teorii care ne aduc numai deservicii.


2. Pe data de 28.05.2012 Filiala SCMD Sector 6 a avut o adunare generală pentru lămurirea câtorva aspecte legate de conflictul CD-Filiale. Totodată a organizat şi o întâlnire cu un candidat USL şi cu actualul ministru al apărării, domnul Dobriţoiu Corneliu. Toată lumea se aştepta să fie prezent şi domnul Dogaru, cel care nu vorbeşte cu secretarii de stat ci numai cu miniştrii.

Numai că mai nou nici cu miniştrii nu mai discută, de când are 5 dintre ei la degetul mic, probabil că vrea să discute numai cu prim ministrul, sau cine ştie poate vrea să ajungă domnia sa prim ministru. Aşa se face că nu a binevoit să onoreze cu prezenţa adunarea sectorului 6, pentru că … era organizată de Tudor. Bineînţeles că a găsit scuza, NU A FOST INVITAT.

După câte ne amintim noi, şi la demonstraţiile organizate la începuturile noastre, nu se implica în protestele altor sindicate PENTRU CĂ NU FUSESE INVITAT. Texte Dogariene. Reamintesc celor care au uitat, că şi la adunarea de la Craiova a filialelor oltene şi celor din Bucureşti a fost invitat şi a dat 3 răspunsuri diferite la 3 şefi de filiale: unuia i-a răspuns că nu poate veni pentru că e bolnav, altuia că are maşina defectă, şi altuia că are o întâlnire cu conducerea USL.

Deci acesta este domnul Dogaru, cel care aşteaptă invitaţie scrisă pentru a participa la adunarea unei filiale la care participă şi ministrul apărării. Am înţeles că la Buzău s-a dus. Probabil Buzăul a fost mai aproape, sau i s-a promis că va prezida adunarea, pentru că domnia sa merge numai acolo unde este acceptat lider. Chestie de predestinare. În rest adunarea a fost ok, singurul subiect mai controversat fiind absenţa domnului Dogaru. Domnul ministru a răspuns tuturor întrebărilor puse de sindicalişti şi aşa cum comenta cineva pe acest blog, a arătat că nu şi-a uitat colegii nu a făcut promisiuni electorale, a descris situaţia aşa cum este, realist.

Asa cum sugera cineva pe celălalt blog al meu, postez aici cea mai recentă fotografie a domnului Dogaru:
"Presedintele Dogaru, alaturi de ministrul apararii nationale, la adunarea generala a filialei Sector 6, din data de 28.05.2012. In stanga ministrului apararii nationale, domnul vicepresedinte Pricina, iar in spate (randul 2, de la stanga la dreapta)domnii vicepresedinti Nastase si Balan". Pentru vizualizare, faceti clic "aici"
(pana va sar capacele)!


3. Un ultim comunicat al domnului Dogaru zguduie liniştea sindicaliştilor. În stilul scenariilor cu care cuplul Dogaru – Pricină ne-a obişnuit, domnul Dogaru ne dezvăluie nişte zvonuri pe care le-a prins în somn. Este incredibil cu câtă şiretenie ne expune domnia sa unele opinii personale, unele dorinţe, cum ne vâră în ochi unele ipoteze şi cum ne înşurubează în suflete îndoiala vizavi de noul guvern, scoţând pe piaţă nişte „zvonuri” pe care nu le-am întâlnit nicăieri, nu le-a auzit nimeni, le ştie doar domnia sa.

Metoda este veche, dar încă îşi mai face efectul cu atât mai mult cu cât mulţi s-au învăţat să gândească alţii pentru ei, probabil din comoditate. Iată ce încearcă să ne inoculeze domnul Dogaru:

- Oamenii lui Oprea mână în mână cu Ponta controlează guvernul . Domnul Dogaru scoate iarăşi pisica Oprea pe care o leagă când de coada lui Ponta, când de a lui Băsescu, de nu mai ştii unde să te uiţi şi vezi numai duşmani, dar nu pomeneşte nimic despre întâlnirea antrenorului secund al SCMD cu jucătorul Oprea şi cu madam Lupu. De ce oare ?

- „Toate televiziunile si intreaga presa promoveaza defetismul, strecurand electoratului ideea ca totul a fost degeaba, ca astia sunt mana in mana. Revolutionarii de serviciu ai Basescului, specializati in greva foamei, se pregatesc de altfel, sa declanseze primul miting antiguvernamental”. Aici nu înţeleg eu care televiziuni sunt defetiste? Că cele ale lui Băsescu nici înainte nu îl lăudau pe Ponta aşa că de ce l-ar lăuda acum. Dar îmi place chestia cu revoluţionarii lui Băsescu care vor să declanşeze primul miting antiguvernamental.

- Nu înţeleg eu prea bine, sunt alţii decât cei care împânzesc CNSC (eu ştiam că nu mai e nici o asociaţie a revoluţionarilor care să nu cânte sub bagheta domnului Dogaru) şi dacă o fac care este problema, este gelos sau supărat că nu se înscriu şi ei în mitingul lui Dogaru de pe data de 10 ? Nu cumva aceştia au altul programat înaintea lui Dogaru şi îi iau faţa? Nu se poate, asta da nesupunere civică. Ruşine să le fie, ar putea să aştepte până pe 10 şi vor fi 3 care vor protesta, ei şi Dogaru. Dacă vor protesta pe 10 nu vor mai fi oamenii lui Băsescu, vor fi societatea civilă. Lipsă de orientare.

Apropo de cei care promovează defetismul strecurând electoratului ideea că totul a fost degeaba , vă rog stimaţi cititori să revedeţi articolul "În atenţia preşedinţilor BO ale filialelor SCMD" punctele 1-4 şi 6 în care cei despre care spunea domnul Dogaru mai sus, s-au strecurat şi i-au băgat "vorbe în cântec" în timp ce redacta comunicatul. Ceea ce veţi găsi acolo, este exact ceea ce acuză aici domnul Dogaru. Aşa e când ai memoria slabă.

- Ce scenariu frumos a scris domnul Dogaru despre cum a pus la cale Obama cu Băsescu îmbarcarea şi debarcarea lui Ponta. Te înduioşează pus şi simplu câtă imaginaţie. Două lucruri uită să spună domnul Dogaru în scenariul său: a) la întâlnire a participat şi Oprea şi ar fi ştiut de acest joc, deci nu s-ar mai fi băgat lângă finul, ştiind că e sortit pieirii;

b) întâlnirea dintre Obama şi Băsescu la care face referire domnul Dogaru, a fost atât de scurtă încât nu au avut timp nici să rostească cuvântul Ponta. Abia au avut timp să se how-do-you-dească.

- “Si se mai mananca bors nu numai ca Ponta ar fi inteles cu Basescu, dar si ca presedintele SCMD s-ar vedea in secret, de 7-8 ori pe luna cu Basescu. La dame, poate, ca presedintele SCMD nu bea wisky!...”.

TEXTE domnule Dogaru, nu a spus nimeni că de 8 ori pe lună, dar dacă spuneţi dumneavoastră, nu vă contrazic, ştiţi mai bine. În ceea ce priveşte chestia cu băuturica, aveţi dreptate, TOATĂ LUMEA ŞTIE CĂ BEŢI VIN ALB , CHIAR ŞI BĂSESCU, aşa că nu v-ar servi cu Whisky. Doamne dar ce frumos vorbeşte domnul Dogaru, semnatarul documentului, despre Dogaru preşedintele sindicatului. Sunt convins că este un om educat, cu mult bun simţ, îşi deschide uşa la maşină când se urcă, se salută când se vede în oglindă, îşi scoate pălăria în faţa cuierului.

Auziti cum se adresează sieşi:

“Si se mai mananca bors ca presedintele SCMD s-ar vedea in secret, de 7-8 ori pe luna cu Basescu.” Observaţi cât respect, în vreme ce Băsescu este Băsescu, domnul Dogaru este “preşedintele SCMD” . Fineţuri domnule fineţuri... mulţi vede puţini pricepe.

- “Si mai lanseaza Basescu zvonul, sustinut de Oprea, ca va schimba in curand cinci dintre ministrii lui Ponta, care-l deranjeaza, in frunte cu Marga, Dobritoiu si Florin Georgescu, Oprea urmand sa fie din nou ministrul Apararii. Si mai lanseaza Basescu zvonul ca, dispunand de un Guvern Ponta legat de maini si de picioare va sterge pana in toamna orice Opozitie.”

Ptiu drace, care să fie ăia cinci, ăia de fac anticameră la Dogaru, care spunea domnia sa că se calcă în picioare să îi intre în graţii ? Doamne fereşte!

"Tututor acestor basme, le raspundem ca nici americanii nu au faţa de tampiti, nici liderii USL-ului de sinucigasi" şi nici sindicaliştii de fraieri (adaug eu). Nu ştiu de unde a cules domnul Dogaru aceste basme populare, ce echipă de ciripitori în retragere l-au intoxicat, dar deşi termenul folosit (aşa cum ne-a obişnuit domnia sa, civilizat, într-un mod elevat, de adevărat istoric) nu îmi place, subscriu şi citez: “Drept pentru care va recomandam sa raspundeti tuturor zvonurilor (şi zvonerilor, aş adăuga eu) prin trimitere la origini!” De răspândaci nu spun nimic, să spună alţii.


4. Ultimul subiect, este ceva mai delicat şi confirm ce spuneam cu foarte mult timp în urmă, şi anume faptul că TREBUIESC FĂCUTE PUBLICE DATELE CONTRACTELOR FĂCUTE ÎNTRE CONDUCEREA SINDICATULUI ŞI FIRMELE DE AVOCATURA BÂRLĂ ŞI GÎLCĂ.

Când eu ceream prin scrisoare oficială trimisă domnului Dogaru la care încă nu am primit răspuns să mi se spună şi mie, printre altele, care sunt clauzele acestor contracte, primeam prin mail de la domnul Pricină răspunsuri jignitoare pe care nu le-am făcut publice pentru că îmi e mie ruşine de ce şi cum poate să scrie un ofiţer al armatei române. Dar uite că întrebările mele erau justificate.

De ce ? Pentru că unele filiale deşi îşi găsiseră avocaţi, au fost “sfătuite" , îndrumate sau refuzate şi li s-a băgat pe gât Casa Gâlcă. Dar nu li s-au adus la cunoştinţă datele contractului semnat între domnul Dogaru şi casa respectivă, deşi filialele au cerut acest lucru. Acuma, cum unii colegi au câştigat procesul, la un an de zile de la terminarea procesului, departamentul juridic prin domnul Vasile Mihai îi înştiinţează pe sindicalişti care habar nu au cum arată domnul Gâlcă, fiind reprezentaţi de avocaţi locali – e adevărat, apropiaţi ai dmnului Gâlcă - să plătească onorariul de succes de 186 RON.

Cum acesti oameni habar nu au avut de clauzele contractuale, nici nu au semnat vre-un contract cu numita casă de avocatură, ia ghiciţi dumneavaostră, cine va plăti aceşti bani ?

Credeţi că domnul Dogaru, cel care a semnat contractual şi l-a pitit în seiful personal ? Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, SINDICALIŞTII, pentru că eu în locul celor puşi acuma în faţa acestui fapt, în condiţiile expuse mai sus, nu aş plăti. Să plătească cel care a semnat în locul meu şi care nu m-a informat cu termenii contractului. Este posibil ca acest contract să fi fost semnat în baza acelor tabele cerute la sfârşitul anului 2010 celebrele 5 tabele, dar şi dacă este aşa, DOMNUL DOGARU ERA OBLIGAT SĂ TRIMITĂ CAUZELE CONTRACTULUI ŞI SĂ INFORMEZE FILILALELE CU DESTINAŢIA ACELOR TABELE.

Deci domnule Dogaru, bagaţi mâna în buzunar pentru că dacă plătiţi din cotizaţiile noastre, s-ar putea să nu îmi placă. Eu nu plătesc pentru încăpăţânarea, orgoliul, ambiţia, infatuarea şi lipsa de respect a dumneavoastră.

Sper că nu a mai apărut nimic nou în timp ce scriam eu acest articol. Vă rog eu domnule Dogaru, mai lasaţi-mă să respir.

Zvonuri … sindicale
Publicat de Neacsu


Sedinţa Guvernului României din 30 mai 2012:
==========================

Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniți din sistemul de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Domnul Prim Ministru Ponta a comunicat în briefingul de după ședința Guvernului ca s-a aprobat un memorandum de amînare a reținerilor rezultate din revizuirea pensiilor militare, urmînd ca problema de fond să fie rezolvată prin adoptarea propunerii legislative de modificare a OUG nr.1/2011 de Camera Deputaților.
„Era o problemă destul de veche şi stringentă referitoare la o categorie de pensionari militari, în special din MApN, dar şi din Ministerul de Interne cărora, prin recalcularea pensiilor, nu doar că li s-a diminuat pensia, dar de la 1 iunie urma să li se ia, practic, din pensie ceea ce primiseră în 2011. Pentru aceia am aprobat un memorandum. Nu li se ia niciun leu din pensie. În Parlament, la Camera Deputaţilor, este un proiect de lege care va fi dezbătut în prima şedinţă, pe 11 sau 12 iunie, şi acolo probabil că decizia va fi să nu li se mai ceară acestor militari (...) să plătească din urmă, din 2011, ceea ce au încasat",
a susţinut Ponta, la finalul şedinţei de guvern.
===================
============


Revenind la sedinta de guvern de astazi, 30 mai, USL a procedat politic, ca si in cazul semnarii Contractului social cu CNSC, pasand mingea pana dupa alegeri. Pe scurt , nu s-a dat o OUG, nu s-a adoptat o HG , ci un Memorandum prin care se anuleaza doar plata retroactiva a sumelor stabilite prin “regularizare” (oricum am stopat “regularizarea” prin zeci de procese castigate in instanta).

In ceea ce priveste revenirea “asistatilor” neimplicati politic alaturi de Oprea si Basescu la cuantumurile din decembrie trecut, aceasta va fi decisa (daca va fi decisa) din nou, de Camera Deputatilor, in sesiunea extraordinara din 11 sau 12 iunie a.c.

De acord, domnilor guvernanti, prelungim STAREA DE VEGHE proclamata la mitingul din 1 Mai 2012, cand dl. Ponta a coborat in mijlocul nostru si ne-a promis ceea ce ne-a promis, pana in 13iunie a.c. Treaca de la noi si alegerile locale! Dar daca pe data de 12 iunie a.c. cel mai tarziu, situatia nu este rezolvata, cu sau fara semnarea Contractului social, de a doua zi iesim in strada si nu mai plecam pana nu vom fi siguri ca dl. Gherghina Georghe va imparti aceeasi celula cu dnii. Oprea, Igas, Maior, iar dna Maria LUPU cu Udrea, Anastase, Ritzi si Boiangiu!

Honor et Patria!Vae Victis!
Presedintele SCMD,
Col.(r) dr. Mircea DOGARU


NO COMMENT
Admin

63 de comentarii:

  1. nu am stat eu sa iti citesc toata palavrageala,adminule,dar bati campii.
    adica s-au gasit sute de milioane de euro in plus,pentru a marii pensiile militare,extrem de mult,si acuma tonta si porumbacu,au 2 posibilitati:ori se revine pe legea din 2001 si fac economii de sute de milioane de euro,ori dau niste sume modice inapoi,celor a caror pensii au scazut,si se revine pe legea din 2001 a pensiilor dupa alegerile parlamentare.
    ei,tot amana,mapn a spus ca sunt bani,mai a spus ca sunt bani,iar boii,o tot amana.
    aici ii problema,lasa tu ca se va rezolva,ca nu stiu ce,problema ii clara si trebuie dat un raspuns clar,nu ambiguitati.
    ori ii alba,ori ii neagra,nu exista cale de mijloc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei,esti atat de idiot si rau intentionat, incat nici sa descifrezi cine semneaza articolele postarii, nu esti capabil. Dar iti place sa te bagi in seama, sa arati omenirii cat de dastept te-a facut mamitica ta! Sa fi iubit, cu tot neamul tau!

      Ștergere
  2. Deci pana la urma revolutionarii aia basesciani au decis sa puna de o razmerita, pe 13? Ptiu, care sa fie motivul ? Nu se aproba pe 10 din motivele expuse mai sus daer nevazute de Dogaru? Sau, promisiunea lui Ponta ca se va discuta in parlament modificarea la OG1? Mai are cineva dubii vizavi de seriozitatea lui Dogaru care in cateva zile da trei comunicate care se bat cap in cap ? Ba face demonstratie pe data de 10, ba ne avertieaza ca revolutionarii de serviciu ai lui basescu vor sa declanseze primul miting antiguvernamental, ba ne spune iarasi ca va fi el (OMUL LUI BASESCU ?????????)cel care va declansa primul protest antiguvernamental pe data de 13. Iar pe doamna Lupu cand ne spune ca nu e cazul sa ne legam de soarta ei, cand o vrea in puscarie. Cine poate spune ce vrea Dogaru cu adevarat ? Nici el .
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dogaru, face jocuri periculoase.
      In numele sindicalistilor - multi, putini pe care inca ii mai are -, si fara aprobarea, stiinta acestora, isi permite sa faca lucruri deosebit de grave. Nu servesc sindicalistilor, ci doar lui si eventual unui numar limitat de prieteni apropiati. Exploziv news, in curand! Tineti aproape, nici nu stiti ce pierdeti!

      Ștergere
    2. mai exploziv,decat o lege aplicata retroactiv(ce bine ar fi daca m-as putea intoarce in timp sa ii sfartec pantecul mamei lui cezar,corleone,stelianp,tigri in momentul in care se aflau ei in burta)
      si nu are nici cum sa fie mai exploziv decat aplicarea discretionara a hg 1019 la militari.
      sunt extrem de curios ce o sa spuna forurile europene,despre tarasenia asta de lege data de izmanar,treaba cu criza,si ca nu are statu bani,pica din start(s-au cheltuit mai multi bani).

      Ștergere
    3. Inchideti animalul TURBAT !

      Ștergere
  3. @unuia ditre cei trei cavaleri ai apocalipsei(aia 3 care nu vor sa foloseasca litere mari,caci se cred in gura tari)

    Acordarea grupelor de munca ar fi dus la cresterea pensiilor celor retrasi inainte de 2001 si nu numai ale lor.Politicienii cucului au tot tras de timp pentru a folosi electoral manevra.Si asa s-a ajuns la rahatul in care suntem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey ăia 3 e din ceata lui Chiţigoi, mai ezact Czar maimuca scărpina-ne-ar buca, Curleone macarone si Titirigri2 da-ne-ar manşonul înapoi!

      Ștergere
    2. Sa ne sugi--ULA!!

      Ștergere
  4. Revad niste episoade din M.A.S.H. Primesc propuneri pentru echivalentul lui .

    RăspundețiȘtergere
  5. Revad niste episoade din M.A.S.H. Primesc propuneri pentru echivalentul lui Frank .

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.youtube.com/watch?v=XWLzpMiFlb0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  7. Neatza buna la ZOO si pacientilor evadati de la Spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu sugi -ULA!

      Ștergere
    2. Cezar mare babuin sa-l decalotezi pe Chelu al lui Mielu putzin!

      Ștergere
  8. Mey, dar unde-o fi Tarzan asta al nostru Czar maimuca?

    RăspundețiȘtergere
  9. Da, ultimul subiect, adica cel cu contractele (!) incheiate cu casa de avocatura Barla, este mult mai mult decat delicat. Sa nu dea in penal, cum isi bolborosea cineva in barba, ascultand dezbaterile pe subiectul asta, la sedinta filialei de la 6 ! De ce zic "contractele" ? Pen'ca e mai multe de 1. Cica, asa cum s-a explicat cu glas tare si apasat, de catre un onorabil sindicalist care stia ce zice, intrucat pana mai ieri-alaltaieri dadea mana zilnic cu onorabilul Dogaru, atat la venire cat si la plecare, cica initial s-a incheiat 1 contract. Ca nu stim ce contine, nu stim si gata ! De parca ar fi prima data cand nu stim de-o hartzoaga. Problema e caco-ntractul asta primulea a fost de atatea ori modificat cu pixul, unilateral sau bilateral impreuna cu casa aia, incat s-a impus redactarea altui contract. Care si el a avut aceeasi soarta, asa ca a aparut si un al treilea. Nu o zic eu. Problema a fost "lamurita" in fata a 176 de sindicalisti si 7 invitati, la intrebarile tot mai insistente si "nesimtite" ale unui domn de la balcon, care tot o tinea langa cu bulibaseala de pe segmentul asta cu procesele noastre si musai vroia sa stie care e actiunea razelor de luna, asupra galosilor de guma! Eu nu ma bag, ca nu ma pricep la chichitele astea juridico-avocatesti, da' pute a nashpa ! Aaaa... pute a nashpa tare, amestecat cu iz de motorina, si pe segmentu' ala cu alimentatul "fara numar" a autoturismelor ce deservesc comitetul director. Nici pe asta n-am zis-o eu, ci tot un domn din sala (nu de la balcon), caruia i-a sarit "dopul", din senin, asa ca la sticla de sampanie. Leonymus.

    RăspundețiȘtergere
  10. Las " ca rezolva Dobritoiu ca-i Menestru pana in toamna si sindicalist model!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. FELICITARI SI URARI DE BINE


    CATRE TOTI MEMBRII SI SIMPATIZANTII SCMD

    Cu ocazia zilei rezervistului basescian, uram tuturor “asistatilor” - beneficiarilor pe legile 119 si 263/2010 si OUG 1/2011 - ca ajutoarele lor sociale lunare sa se transforme, din nou, in pensii militare de stat, iar ei insisi sa redevina cu adevarat rezervisti si la capitolul drepturi, nu numai la indatoriri!
    In rest, este aceeasi mare gogoasa, care continua sa se rostogoleasca!

    Honor et Patria!
    Vae Victis!

    Presedintele SCMD,
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Habar n-aveam de Ziua Rezervistului. Acum, odata cu bascalia asta de felicitare aparuta pe pagina principala a sindicatului, am. Initial, cand am deschis pagina si am citit titlul, m-a dus mintea, atat cat mai este, la o felicitare adresata genistilor, de Ziua Armei Geniu, sau Ziua Geniului, cum s-o mai numi ea. Vezi sa nu ! Leonymus.

      Ștergere
  12. Czare, maimuco nu uita la ora două să ne mîngîi pe ouă
    Şi să-ţi iei medicamentul ca să-ţi treacă sculamentul!

    RăspundețiȘtergere
  13. MODEL DE MANIPULARE ORDINARA!!,,Foştii militari nu vor mai returna statului sumele considerate că au fost date în plus la pensie"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jegurile dracului - Care militari???

      Ștergere
    2. Gogu says:
      Mai 31, 2012
      Bretonatul asta(Cornelus) va reusi ce Oprea doar a visat, respectiv inducerea unei dihonii intre rezervistii de toate gradele, virstele, specialitatile etc. incit ne vom sfisia intre noi la modul propriu ! Dar e bine fiindca o vor lua si astia pe drumul portocalelor, dar muuuuult mai iute ! Duca-se invirtindu-se !

      Ștergere
    3. cand o sa se revine pe legea din 2001,a pensiilor militare,nu o sa se mai certe nimeni.

      Ștergere
    4. Asta s-o crezi tu ,pafarezule ! Pai nu de la asta a plecat toata tarasenia!!

      Ștergere
  14. @Maimuta de la ora 09:24
    Sa ne sugi de ciorapi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa-mi sugi -ULA!

      Ștergere
    2. Cezare maimuca lui Tarzan sa ne umfli cimpoaiele cu bile timp de un an ca esti mare mocofan!

      Ștergere
    3. Sa-mi sugi -ULA!

      Ștergere
  15. Mey,mey,da' pe unde o fi trioul vesel cu al sau bolnav psihic stelipulea ,or fi in delta Mekongului asa ptr.diversificare!Mey,mey ma si gandesc cum le da lectii de viata alora si cum le scormoneste greselile de ortografie ilustru' stelipulea,cum e el asa cu dex-ul in mana si cum ii executa p=aia de nu scriu corect!Stelipulea las-o jos ca macane si te faci de kkt pe bloaguri,hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai sclavi astia de tradatori ai izmanarului,niste tigani fara demnitate si onoare,tremura acuma,ca niste pi888zde,ca raman fara pensia de handicapat care le-a dato izmanaru.

      Ștergere
    2. Tremura mata ...ca a facut un bou ca tine!!!

      Ștergere
    3. Tremura "ma-ta" nu "mata", cezarush analfabet ce esti! Bai rapanescu, tu esti sigur "hofitzer" in "batalioanele de asalt" ale lui Prigoana...

      Ștergere
  16. cezarushul,se da mare 'telectual,o fi baut apa neinceputa dupa stelipulea,ca el ,doar el e discipolul lui favorit,o fi vrut sa se exprime cu mata,adica mataluta,dar e prea fraierut sa priceapa ceva,ca gandurile lui toate,toate sunt la cvis,sau la criza ,sau recesiunea aia photoshopata,cezarushule sprintar,baga la memeaca ca gagicutele alea se uita doar la bastanii cu bani,sau la baietii destepti care stiu sa se exprime,dar si sa scrie corect!Vezi ca mentoru' tau stelipulea iti da una peste bot,ca tare-i aprig cu agramatii astia gen tu!Hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e. Maimuca e indragostita, dar CVis nu-i e sortita,
      De el imi pare rau ca nu e baiat rau, dar din pacate est...un mare natarau!

      Ștergere
  17. Ca sa vezi ! Dar are si dreptate!!
    CEZAR spunea...
    31 mai 2012, 18:50
    Bai PDL_ACILOR- aveti tupeu sa mai vorbiti? Dati-o dracului ! Voi nu vedeti ce iese la suprafata ? Nastase chiar de ar fi vinovat ii mic copil !
    Udrea 1,6 miliarde cu panarama de Bute
    Anaf -dezastru -casa lui Blejnar ii de 10X ap. lui Nastase - asta trebuia sa aduca bani la buget !!!???
    Posta Romana -dezastru financiar -mama lui Ro .Borta a supt din greu!
    Compet -dezastru Tatal lui Ro.Borta 35 milioane pe luna (oare astia nu se mai saturau??)
    Cetatea lui Videanu la Snagov de 100x Ap. lui Nastase
    Si au trecut doar 2 saptamani !
    Chiar mai puteti vorbi?? Lasati pensiile militare...!!

    CEZAR spunea...
    31 mai 2012, 18:52
    er. 1,6 milioane (dar se vor aduna miliarde caci au disparut fara urma peste 20 miliarde luate de la FMI)

    CEZAR spunea...
    31 mai 2012, 18:53
    er.350 Milioane (sunt nervos !!)

    CEZAR spunea...
    31 mai 2012, 19:32
    Si daca mergem mai departe ,trebuie sa fii cel putin redus mintal sa crezi ca Basescu - boc - seitan - au dorit ca peste 85% dintre pensiile militare sa creasca ( unele chiar in neam prostie!!) Nu !! Impartiti punctajul obtinut la 30 , eliminati MMM si scadeti grupele de munca ! Asta a vrut Basescu ! Calculati-va fiecare !
    Este meritul Exministrului Oprea care cand a inteles situatia ,a dat cu pumnul (la propiu) in masa lui Basescu si v-a adus in situatia in care sunteti!
    Este adevarat ca s-au strecurat si unele erori <<intentionate"(ce a dus la unele cresteri spectaculoase si nemeritate ) Aste se pot rezolva ! Deci PDL-acilor ciocul mic ! Numai si pentru faptul ca avem in sfarsit un guvern romanesc - nesantajabil Daca nu era - il inmormatati pe hortistul - omorator de romani si saracii romani din HARCOV ar fi tacut si plans ,parasiti de toti!!

    CEZAR spunea...
    31 mai 2012, 19:36
    Scuze pentru greseli dar ...m-am cam imbatat cu matrafoxul castigat pe spinarea lui Mos Alecu ! Hai sa traiti!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-a-mbatat cu "Matrafoxul..." pe dracu! S-a-mbatat ca nasul intre bucile Curleonului l-a bagat si-o bashina cu miros de "sulfina" a amushinat!

      Ștergere
    2. Asta chiar are tupeu de nesimtit ordinar.Dupa de i-a lins in coooruri pe pdlichelisti, acum s-a intors cu 360 grade.Un nemernic !Sa-ti fie rusine , limbricule , ca nu meriti sa ti se spune maimuta, e o jignire pentru biata primata.esti doar o taratoare nevertrebata.
      Sa ne sugi de sosete pe toti!Ti-as spune sa ne sugi de scule, dar nu meriti onoarea de a ne atinge .

      Ștergere
    3. Nemeric -limbric ii copilul lui tac-tu ! Tu nu esti decat un prost ingramadit care nu intelegi nimic!!!!

      Ștergere
    4. Sunt un n e m e r n i c pentru ca nu inteleg jigodismul tau?

      Ștergere
  18. Sunteti demni de tot dispretul!!

    RăspundețiȘtergere
  19. incredibil,cum maimuta tiganizata a izmanarului,face campanie pentru izmanar,fara rusine,iar pi999zda aia de lupus plano mai si il lasa sa posteze.
    bah tigan fara demnitae de cezr,din cauza "micilor greseli" cum le spui tu,o sa trebuiasca sa dai bani primiti ilegal in plus din ianuarie 2011,ce crezi,ca la cj luxembourg te joci,si poti aplica legi retroactiv

    RăspundețiȘtergere
  20. si cand ma gandesc ca tigani militari izmanari gen corleone si cezar vorbeau de demnitae si onoare,doar ce baga ei la mat,aia ii onoare si demnitatea tradatorilor astia spurcati de tigri,corleone,cezar si stelipulea.
    p.s.:izmanare,ai grija de fiica-ta ca ti-o fooootem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, dar lui Cezar maimuca ce-i veti face? O veti trage cumva intr-o teapa groasa cit mineca cojocului?
      Nu-l torturati prea tare, ca totusi e mascota noastra...

      Ștergere
    2. Prindeti Animalul Turbat si bagati-L in cusca!!!

      Ștergere
  21. Neatza buna la ZOO si pacientilor Spitalului 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa ne sugi -ULA!

      Ștergere
    2. Cezare, maimuco trebuie sa te predai neconditionat,
      Ca altfel vei face ALUPIGUS neincetat!
      Dupa ce te-ai fi predat
      De Inaltul Tribunal al Blogului vei fi judecat!
      Poate vei fi condamnat si prin Bonga-Bonga vei fi executat, ori poate dosarul tau impreuna cu tine va fi casat/reformat.
      Dar ca sa astazi sa-ti mearga bine
      Ia de la noi un Alupigus in sos de masline!
      (Masline de ovine)

      Ștergere
    3. Daca ..ma prinzi sa-mi sugi -ULA!!

      Ștergere
  22. Oare unde s-o fi pitit sergentul Bula alias Cezar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cezarel, Cezarel sa ne-o pupi in cap nitel!

      Ștergere
    2. ..iar limbricul rapandula, sa ne ia pe toti de sula!

      Ștergere
  23. Maimuco ia asculta aici:
    "TANCUL ROMARM. Anunţul-surpriză al directorului companiei: "Negociem cu columbienii un contract de peste UN MILIARD DE DOLARI". EXCLUSIV"

    http://www.gandul.info/financiar/tancul-romarm-anuntul-surpriza-al-directorului-companiei-negociem-cu-columbienii-un-contract-de-peste-un-miliard-de-dolari-exclusiv-9687643

    RăspundețiȘtergere
  24. TANCUL ROMARM/KKT ROMARM
    du-te si te spanzura prin impuscare

    RăspundețiȘtergere
  25. kkat-ul ala de director ii e frica ,ca va fi schimbat,asta-i tot....baga si el din "top"

    RăspundețiȘtergere
  26. sau nu stiti ca armata columbiana are contracte beton cu americanii in lupta antidrog??
    tu esti prost sau te prefaci?SIGUR NU TE PREFACI!!
    Chiar ai ajuns ca ultima baba:
    "maica am vazut eu la tv....deci asa este."

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adevarat am grait ca sunt un bou, de la 1 ianuarie pina la Anul Nou!

      Ștergere
    2. PS AM UITAT SA MA SEMNEZ. Sniper one

      Ștergere
    3. 1 adevarat ca esti un BOU.
      2.NU esti Sniper one (e la fel de adevarat)

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri