Google Translate

marți, 1 mai 2012

News. Marţi seară, va fi anunţat CABINETUL PONTA. Lista posibililor miniştri a cunoscut câteva modificări în week-end.


Premierul desemnat, Victor Ponta, va anunţa, marţi seară, lista Cabinetului cu care se va prezenta în faţa Parlamentului. Lista posibililor miniştri a cunoscut câteva modificări în week-end. După anunţ, Ponta va cere votul partidelor din USL, precum şi
susţinerea din partea grupurilor parlamentare.

Victor Ponta preciza, luni seară, că alegerea viitorilor miniştri s-a făcut luând în considerare experienţa profesională şi integritatea respectivelor persoane. Ponta adăuga că noul Cabinet va avea 20 de posturi, patru dintre acestea fiind de ministru delegat, fără portofoliu.

La rândul său, liderul PNL Crin Antonescu a precizat că ştie lista Guvernului care va fi anunţat marţi seară, şi că negocierile cu Victor Ponta pe marginea acestei liste nu au întâmpinat nicio problemă. Antonescu a spus că propunerile de miniştri formulate de Ponta au fost foarte corecte.

Singurul nume cert de politcian care va face parte din Cabinetul Ponta este cel al liderului PC Daniel Constantin. Victor Ponta a spus, sâmbătă, că îl susţine pe acesta pentru portofoliul Agriculturii.


Astfel, numele vehiculate până în prezent pentru diferite portofolii sunt:

Ministerul Apărării - generalul Corneliu Dobriţoiu, fost secretar de stat.

Ministerul Economiei - Daniel Dăianu.

Ministerul Finanţelor Publice - Liviu Voinea sau Florin Georgescu.

Ministerul Administraţiei şi Internelor - Liviu Dragnea.

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului - deputatul PSD Mircea Drăghici sau Alin Burcea.

Ministerul Culturii - senatorul PNL Mircea Diaconu.

Ministerul Educaţiei - rectorul SNSPA, Remus Pricopie sau fost ministru Andrei Marga.

Ministerul Sănătăţii - deputatul PSD Nicolae Bănicioiu.

Ministerul Agriculturii - Daniel Constantin.

Ministerul Transporturilor- deputatul PNL Eduard Hellvig, Relu Fenechiu sau Sorin Bota, fost secretar de stat în minister.

Ministerul Muncii - fostul ministru PNL Mariana Câmpeanu.

Ministerul Mediului - Rovana Plumb.

Ministerul Comunicaţiilor - Dan Nica.

Ministerul de Externe - Senatorul PSD Titus Corlăţean sau Călin Popescu Tăriceanu.

Ministerul Afacerilor Europene - Leonard Orban sau Mircea Geoană, reprimit în PSD.

Ministerul Justiţiei - Cătălin Predoiu.

Relaţia cu Parlamentul - deputatul PSD Claudiu Manda.

Ponta a declarat, luni, că doreşte să ceară, lunea viitoare, votul Parlamentului, urmând ca în prima şedinţă a Cabinetului său, în data de 8 mai, să fie aprobată scrisoarea de intenţie către FMI.

Propunerile de membri ai noului Cabinet vor fi supuse votului politic ale organismelor statutare ale partidelor componente ale USL.

După ce lista Guvernului şi programul de guvernare vor fi aprobate de conducerile partidelor din Uniune, Ponta va avea discuţii cu reprezentanţii grupurilor parlamentare - mai puţin PDL, care a precizat că nu susţine demersul USL - pe subiectul susţinerii Guvernului.

Apoi componenţa Guvernului şi programul de guvernare vor fi prezentate Parlamentului, care va stabili calendarul legat de votul care fi dat Cabinetului. Vor fi programate, de asemenea, audierile miniştrilor propuşi, în comisiile parlamentare de specialitate. După votul Parlamentului, în cazul în care Guvernul trece, miniştrii şi premierul vor depune jurământul de învestitură şi îşi vor prelua mandatele.

Rămâne de văzut dacă Victor Ponta va reuşi să primească susţinerea USL pentru Cabinetul său, dacă miniştrii propuşi vor trece de Comisiile parlamentare, şi, cel mai important, dacă Parlamentul va vota acest Guvern.
Sursa:
CABINETUL PONTA, anunţat marţi seară. Ponta va cere apoi votul USL şi al Parlamentului. Care sunt NUMELE VEHICULATE


Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, luni, că are "în minte" lista cu viitorii miniştri, că nu a avut timp să discute cu aceştia şi că speră să nu fie refuzat, el precizând că marţi seară, probabil la ora 21.00, va prezenta lista cu propuneri conducerilor partidelor din USL.

El a precizat că alegerea viitorilor miniştri s-a făcut luând în considerare experienţa profesională şi integritatea respectivelor persoane.
"Am în minte lista Cabinetului. Azi nici cei care vor fi miniştri nu ştiu, pentru că nu am avut timp să discut cu ei. Sper să nu mă refuze, pentru că e un moment extrem de special, e un Guvern cu un mandat special, de şase luni",
 a spus Ponta.

El a arătat că are o listă a miniştrilor şi că marţi va trebui să discute cu fiecare în parte şi, în mod preliminar, cu decidenţii politici ai USL pentru a avea, miercuri, sprijin pentru întreaga listă.
"Mâine seară, probabil la ora 21.00, prezint lista propunerilor către conducerilor celor trei partide ale USL, iar miercuri la ora 11.00 va avea loc CexN al PSD şi structurile similare ale PNL şi PC",
 a spus Ponta.
Sursa:



Tineti aproape!
Stiri in curs de actualizare!
Daca ceva important se intampla,
de aici veti afla printre primii!
Admin
======================
UPDATE
=====================================
1 MAI 2012
Pensionari militari disponibilizati, protestează în Piaţa Victoriei
11h - 14h
===================================================================






Aproximativ 500 de pensionari militari protestează, marţi, în Piaţa Victoriei, nemulţumiţi că măsurile luate de guvernanţi i-au transformat în asistaţi social. Mitingul din Piaţa Victoriei este organizat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate şi Consiliul Naţional al Societăţii Civile.

Victor Ponta a venit cu maşina în Piaţa Victoriei, a coborât din autoturism şi a mers la protestatari pentru a-i saluta. După câteva minute, Ponta s-a întors la maşină şi a plecat din Piaţa Victoriei, fără să facă nicio declaraţie.

Oamenii strigă "Jos Băsescu" şi spun că îi aşteaptă la protest pe toţi cei nemulţumiţi de măsurile luate de guvernanţi în cazul bugetarilor, a pensionarilor, revoluţionarilor, elevilor, studenţilor şi persoanelor cu dizabilităţi.

Protestatarii spun că guvernanţii le-au luat oamenilor statutului şi i-au transformat în asistaţi social.

Aceştia sunt nemulţumiţi şi de schimbările din sistemul de sănătate, din învăţământ, din domeniul legislaţiei muncii şi legislaţiei pensiilor.

Preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), Mircea Dogaru, a spus că vor fi trimise punctele de vedere ale Programului "Platformei Civice" atât la Guvern, cât şi la Preşedinţie, Parlament şi TVR.

Acţiunea de protest este autorizată până la ora 14.00, iar până în prezent s-a desfăşurat fără incidente.

Jandarmeria Capitalei asigură măsurile de ordine în zona de desfăşurare a protestului, dar şi pe traseele care dus spre Piaţa Victoriei.

Circulaţia rutieră este restricţionată până la ora 14.30, pe Bulevardul Aviatorilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piaţa Victoriei, pe bretelele din centrul Pieţei Victoriei ce fac legătura între Bulevardul Iancu de Hunedoara, strada Paris şi Bulevardul Ion Mihalache.

În timpul restricţiilor, şoferii pot circula pe rutele ocolitoare Calea Dorobanţilor - Piaţa Charles de Gaulle - Bulevardul C. Prezan - Piaţa Arcul de Triumf - Bulevardul Mareşal Averescu -Bulevardul Ion Mihalache - Piaţa Victoriei şi Piaţa Arcul de Triumf - Piaţa Charles de Gaulle - Piaţa Dorobanţilor - Calea Dorobanţilor - Şoseaua Ştefan cel Mare.
Sursa: Mediafax.ro
==========================

51 de comentarii:

  1. Guvernul USL va restitui banii pentru pensionari ...
    ==============
    Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat luni, după întrevederea cu delegaţia FMI, BM şi CE, că, din cifrele economice din acest moment, există premise pentru revenirea salariilor la nivelul din 2010, el precizând că acest lucru ar presupune o schimbare a ţintei de deficit.

    “Din cifrele existente în acest moment, sunt premise, într-adevăr. Dar asta presupune o schimbare a ţintei de deficit”, a spus Ponta, comentând astfel declaraţiile ministrului de Finanţe din Cabinetul Ungureanu, Bogdan Drăgoi, care precizase că premisele revenirii există, acestea fiind create de Guvernul PDL.

    Ponta a spus că, deşi creează probleme pentru deficit, revenirea salariilor la nivelul din 2010 reprezintă o prioritate pentru USL. “Reprezintă pentru noi o prioritate (reîntregirea salariilor, n.r.) . Şi cam tot ce reprezintă pentru noi o prioritate eu cred că se va întâmpla până în noiembrie”, a spus Ponta.

    El a menţionat că Guvernul USL va restitui banii pentru pensionari chiar înainte de revenirea salariilor la nivelul din 2010. “Pensiile – chiar înaintea revenirii salariilor, dacă vă referiţi la acea contribuţie încasată ilegal de 5,5% pentru pensiile peste 740 de lei, aceea e chiar – dacă reîntregirea salariilor şi măsurile economice de relansare economică reprezintă prioritatea numărul unu, aceea reprezintă prioritatea numărul zero”, a spus Ponta.

    Liderul PSD nu a dat un termen la care revenirea salariilor sau restituirea banilor pentru pensionari ar urma să aibă loc. “Daţi-mi voie să avem discuţiile tehnice, iar marţi (08 mai, nr.), în prima şedinţă de Guvern vă dau toate informaţiile tehnice”, a spus Ponta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Circa 1000 de sindicalisti in strada!
    Victor Ponta, oprit cateva momente printre ei, i-a invitat incepand cu saptamana viitoare la DIALOG! Nu este rau! Un inceput promitator!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai promitator,ar fi,daca nu numai ca s-ar reveni la legea din 2001 privind pensiile militare(asta deja ii sigur),ci s-ar restitui bani,furati de izmanar,care au fost dati fraudulos pensionarilor militari in plus,din ianuarie 2011.

      Ștergere
    2. Anonim, May 1, 2012 03:44 AM
      Alias Boul, fost vitel al vacii!
      ===============================
      Dupa cum postezi "idei putine, dar fixe", cred ca "boala vacii nebune" este veche, mult mai veche decat spun specialistii, si vadit ereditara! Alooo.... nu te mai faci bine! Doar Abatorul te rezolva!

      Ștergere
  3. Victor Ponta a venit cu maşina în Piaţa Victoriei, a coborât din autoturism şi a mers la protestatari pentru a-i saluta. După câteva minute, Ponta s-a întors la maşină şi a plecat din Piaţa Victoriei, fără să facă nicio declaraţie.
    ===========
    Bietul Ponta!
    Ce dor ii este de-o baie de multime!
    Woww... Dar unde sunt cei 10-30.000 de protestatari sindicalisti promisi?
    Pai ... ce baie sa faca intre 5-600 de protestatari vadit fortat-politizati?
    Asa ca ... venit-vazut-salutat-plecat!
    Inca un esec, marca Dogaru!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelipulea, ai revenit la ceea ce esti de fapt? Un mare anonim ticalos si cinic...Huo!!

      Ștergere
  4. "GENEZA DACO -ROMMA" UN MOMENT IMPORTANT AL
    INCULTURII DE TIP MANELIST !
    STATUIA IMPARATULUI TRAIAN CU FALUSUL ERECT !
    Datorita unuia din ultimele mele filme am ajuns un specialist in arta
    statuara greco romana
    http://tracilslatton.blogspot.com/2011/03/film-about-sculptor-sabin-howard-by.html
    Aceasta statuie trebuia plasata nu in fata muzeului in spatele lui.
    Sunt pentru libertatea de expresie a artei maneliste dar nu in spatiul public oficial.
    Freud este cel care a inventat conceptul de invidie fata de penis. El este legat de sentimentul de castrare al fetitelor atunci cand descopera ca nu sunt detinatoare ale obiectului puterii. Lesinul fetitiei sa datorat acestei invidii.
    Societatea actuala pare a fi instaurat un cult al organelor sexuale feminine. Revistele pentru femei publica tot mai des articole despre clitoris, vulva si vagin asemuindu-le cu flori gingase. Simbolul barbatiei poate sa socheze prin noutatate
    In Grecia si Roma Antica, imagini ale falusului erau prezente aproape peste tot. Pe vase erau pictate falusuri, sculpturile si decoratiunile le prezentau de asemenea, iar de la multe ceremonii publice nu lipseau penisurile erecte, gigantice. Probabil la acest aspect sau gandit edilii primariei.
    Modelele greco romane erau diferite. Plasarea trupului pleostit a lui Coreolone cu falusul puturos duce la vedere contraverse estetice si lesinuri . Ma intreb dece . Este vorba doar de geneza daca - romma si nu daco romana.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ponta primit cu urale. M-am simtit ca in 1989. Felicitari scmd !

    http://www.realitatea.net/ponta-in-mijlocul-protestatarilor-din-piata-victoriei_938063.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fericitule,
      tu nu citesti si parerea altora ???
      Tu te-ai simtit bine strigand ura-ura alaturi de alti 5-600, dar si eu l-am vazut pe ... Ponta!!! El nu a prea fost,deloc fericit! Cand a vazut cat de multi il aclamau, cum aclamatiile erau de fapt RACNELI DIN TOTI BOJOGII, a plecat sireacul, mai repede de cum a venit! Dogaru, habar nu am pe unde era! O fi fost in pauza?

      Ștergere
  6. 500-600 de scmd-isti la nivelul unei tari ca RO si la nivelul "celui mai puternic sindicat din RO??"
    Voi sunteti seriosi sau ati dat in mintea copiilor???
    Pai daca se supara CFR scoate in strada maine 40 000 "pe usor"
    Cam 5000-7000 de clienti sunt doar in real-hypermarket zilnic
    Va imbatati cu "apa rece"
    Cati rezervisti militari sunt DOAR in bucale,ca din toata tara au adus 500-600 restul fiind ai altor ONG-uri
    dogarelu vrea obligatoriu senator sau deputat dar e subtireeee!!
    Va excitati degeaba...nu se schimba o lege pentru 600 de obositi....desi eu va dau dreptate la cei cu "alte conditii" restul,sarlatani
    Ponta a si uitat de voi,are probleme mai importante,cum ar fi de pilda sa conduca o tara.....ce ziceti,voi sunteti "miezul"??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tradatorule ce faci,sunt deja bolnavi,copii tai si familia ta de cancer?
      esti un tigan nespalat,du-te si spalai izmanarului izmenele:))
      ca vrei ca nu vrei,legea se va schimba,de asta fi sigur,tu sti mai bine ca dogaru ii prieten cu voiculescu(cel care conduce guvernu din umbra).
      o sa vorbeasca,ponta cu cei de la cedo(cum a facut si base) sa spuna ca ii ilegala procedura(logic ca ii ilegala jumate au conditi speciale jumatate nu au conditi speciale,sau ca un colonel castiga jumate cat castiga un plutonier),asa ca se va reveni pe vechea lege,si cu putina "smecherie" de la ponta,care o sa spuna,nu am ce face,cedo a spus ca nu ii corect,deci toti,care au primit mai multi bani din ianuarie 2011,vor da bani inapoi.
      trantorilor,dati banii inapoi:)))

      Ștergere
  7. dogaru e la mici si bere cu carbunii stim noi cui.
    Maine va spune ca a fost ...hac " bolnav" si va fi ceva mai buhait ca azi.

    RăspundețiȘtergere
  8. sau a facut mititeii cu "caucioace"??

    RăspundețiȘtergere
  9. Romania tribala.
    ***************
    Daca am ajuns ca o grupare de 5-600 de oameni sa faca legea in Romania, e cum nu se poate mai rau! Inseamna ca "regionalizarea" propusa, are un resort mult mai adanc! Stiu ei ce stiu! Ne vom intoarce la cnezate, voievodate, in plin ev mediu! Baroni si boieri avem destui, mai trebuie doar delimitate "triburile, cnezatele si voievodatele, armatele personale"! Sa traiti cum puteti, din bine in si mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iti este frica futu-te-n gat,la fel,cum cei 1 milion 500 de bugetari nu au vrut sa le scada salariile,asa,chiar ca nu conteaza 100 de mii de betivi care au fost niste trantori tigani,ca tine.
      don tiogan corleone,nu posta anonim,cand mai sus scri acelasi lucru dar cu tigan pseudonim corleone.
      esti disperat,daca ajungi la asa ceva,probabil sti foarte bine,ca dogaru ii prieten cu voiculescu si tu cum ai baut toti bani,nu mai ai bani sa dai inapoi,iti luam casa,jegosule de tradator.
      crezi ca hg,care o va adopta guvernu,ca sa nu scada nicio pensie militara in urma reclacularii ajunge?
      nicidecum,ca tot ajunge un colonel sa castige mai putin decat un plutonier.

      Ștergere
  10. tigano corleone,nu posta,cu diferite nicknameuri,acelasi lucru,am inteles,esti disperat ca nu ai bani de bautura,si o sa iti ia astia casa,cat de curand,dar tu fiind tigan spurcat ar trebui sa fi ars de viu,nu sa primesti pensie.
    apropo,cati bani ai primit in plus,in 17 luni,cred ca s-a adunat o suma asa de mare,ca in urmatorii zece ani o sa ai o pensie de 5 milioane,dupa ce o sa dai banii inapoi.
    vezi suntem buni,nu iti cerem toti banii deodata,le platesti in rate si cu dobanda.

    RăspundețiȘtergere
  11. @anonim
    merci am vazut link-ul,dar "ametitul" intervievat din ce copac a cazut.Sa nu-mi spui ca era colonel!!!Vai de voi cu asemenea specimene

    RăspundețiȘtergere
  12. @anonim
    tu cand dai interviu "desteptule"?
    ...te-n gurita ca sa-ti raspund la fel, nu de altceva......si ai grija la "I"-uri.

    RăspundețiȘtergere
  13. E clar !Dupa ce am vazut link-ul "victoria finala" a fost obtinuta.Asteptam 23 august:):)

    RăspundețiȘtergere
  14. E foarte simplu.Asemenea dobitoc anonim nu poate exista
    Ori e CEZAR ori e admin care "pun gaz pe foc".
    Astia se distreaza si altii fac spume.Ce mishto!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce faceti puradeilor? V-o trageti prin spate ? Va recomand s-o faceti pe fata...don cacatleone, ai grija cu maimuta, vaccinurile antirabice au disparut de pe piata, asa ca, daca, DOAMNE FERESTE, te musca de ALUP, sau, ma rog, surogatul pe care il detii, nu te vad bine..., adica ti se va agrava boala de care, oricum, suferi!! dar nu speria, de mult esti incurabil..

      Ștergere
  15. dogaru va fi numit,secretar de stat la mapn.
    cam atat despre cei care inca mai sperau ca o sa raman legea aberanta 263/2010,privind pensiile militare.
    dati banii inapoi,hoiturilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baahh! Wahh! Wahh!
      De frica, mi-am facut seppuku!
      Nu ca as da banii inapoi, dar nebunu, m-a ciuruit!
      Mi-a tot numarat la oua, pana mi le-a spart jumate!
      Nebunuleee..... acu' ne lasi?... Hai, tu... Pleaca!

      Ștergere
  16. @DC. - jur ca nu-s eu cu asemenea caricaturi ! Oricum m-ai insultat cu chestia asta!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZAR, sezi bland! Spune-i si lui Don Corleone!
      Este unul, "scapat" de la "POIANA MARE"!
      Boul vacii nebune! Al cu ... "idei putine, dar fixe"!

      Ștergere
    2. @CEZAR
      Imi cer scuze!Am incercat "marea cu degetul"

      Ștergere
  17. Hauleu, muicaaaaa.....,
    Dar maimucele? Unde-s maimucele?
    Sa fi plecat cu Dogaru la mici si bere?
    Sa se dea cu caocioacele de-a dura pe undeva?
    Astia-s ca HUDMReu, nu poti pune baza!
    Cand e greu si mai greu, pleaca si te lasa!
    Mei, mei, mei ... ce de curvulite mai pot fi!
    Ale dreak-ului... cand le-om prinde... ce tavaleala le-om trage!

    RăspundețiȘtergere
  18. "Multumim tuturor participantilor la mitingul din Piata Victoriei! - Spiritul civic a invins!"
    Honor et patria ? Vae membris !

    Urmeaza marele miting de la 23 august. (pina atunci nu uitati de cotizatie)

    RăspundețiȘtergere
  19. faceti spume,in continuare,tradatori tigani gen corleone,cezar tigri,etc.
    ca bani tot ii dati inapoi,daca stiati ca ii totu corect,nu va interesa,dar voi stit ca hg1119 s-a aplicat numai la cativa,stit ca un plutonier castiga de 2 ori mai mult decat un colonel,si cel mai important,stiti ca ponta o sa abroge legea 263/2010(ar fi si culmea sa nu o abroge,stiind relatia dintre voiculescu si dogaru).
    apropo,de unde credeti voi ca o sa aiba ponta,bani pentru cresterea salariilor si pensiilor(calculati voi,o crestere la 100 de mii de pensionari militari,cu 1000 de lei,cat vine?),cu banii pe care ii vor returna pensionari militari,al caror pensii le-au crescut,vom iesi din criza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebunuleeee.... n-ai plecat inca?
      Mah... nebunica! Fara tine, viata ar fi trista!
      Asa ca ... tine-o-ntr-o ureche! Nu te lasa!
      Si dai si lupta, si lupta si dai!
      Ia izemplu, de la Dogy!

      Ștergere
    2. Bai BOULE! DEJA A GASIT 6 MILIARDE DE EUROI ASCUNSE DE PDL-ei!!

      Ștergere
    3. bai vaca tiganizata,cu 6 miliarde,si cu pensii militare uriase,nu tin mult banii aia.
      apropo,pentru postacii izmanarului tradator:
      chiar credeti ca,legea 263/2010 va ramane asa.
      vine campeanu si imparte la 30 de ani,cum ii corect,atunci ce o sa faceti,va duceti sa il impuscati pe izmanar?

      Ștergere
    4. Esti prost si BOU! Va impartii la 30 celor care nu au iesit pe baza OG.7 (Restructurare ) Aia au vechime cacalau prostu vacii!!

      Ștergere
  20. Nimic de la steli p-ul sau de la neacsu ... Nu tu o analiza fluviu despre demonstratia de la Bucale ? Nimic , nimic ... Spaima mare-n c...l baietilor (cu treaba cu schimbarea de guvern) daca tac ca porcu-n popusoi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moammm.....
      Transmit de sub pat: sunt mort de frica!

      Ștergere
  21. pai ce sa comentezi de "rivulutia" cu obositii si trei "babushka" aia de la scmd.Crezi ca tara sta in ei?
    stelian P si neacsu nu comenteaza ...ca n-au ce,nici macar rtv n-are ce comenta si a expediat-o in 10 sec.De maine nu vei mai auzi nimic.Punem pariu?

    RăspundețiȘtergere
  22. realitate tv A MINTIT!!!
    Nu au fost nici pe departe "aprox 1000"
    Au fost 4-5 sute de persoane cu toate cele peste 160 de organizatii ale CNSC,adica mai putin de trei de organizatie.SCMD a avut vre-o 200(la nivel national adusi cu japca din judete)
    vedeti inregistrarile video...si dupa aia dati-va cu capul de pereti ca v-a aburit dogaru cum a vrut el.

    Singurul meserias e florin georgescu la finante
    Restul,sunt apa de ploaie,incepand cu "maretul de la agricultura" si terminand cu mareana campuleanu(munca) care o sa va f.ta de- o sa va ia dracii

    RăspundețiȘtergere
  23. CAMPEANU,II DOAMNA CARE SE VA OCUPA,EXCEPTIONAL DE PENSIILE MILITARE,O IMPARTIRE LA 30 DE ANI,SI ELIMINAREA HG 1119,VA ADUCE UN VAL DE BUCURIE IN RANDUL CIVILILOR.
    VA MULTUMIM DOMNILOR MILITARI CA SUNTETI ASA DE DIVIZATI SI PENTRU 100 DE LEI IN PLUS TACETI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DOAR LA CEI CARE NU AU IESIT CU OG7

      Ștergere
    2. Desi nu sint de acord cu dvs, cred ca nici nu va dati seama cita dreptate aveti in privinta sutei de lei si a divizarii militarilor(activi si rezervisti)!
      Uneori civilii sint mai militari decit noi!
      Sanatate tuturor!

      Ștergere
  24. Mie imi convine si de "mareana" de la min muncii.

    Matematic vorbind daca taie OMM mie imi taie 10% dintr-o pensie mica(nici nu se baga de seama)VOUA va taie 20% dintr-o bensie babana si ati belitoooo
    Mai vedem hi,hi
    Auzi marga la externe????
    Bine ca au renuntat la abramburica la educatie!...dar madam campuleanu tot va f.te..hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. continuare:
      multumiti-i lu' dogaru ca va f.te de va indoaie

      Ștergere
  25. ce am aflat acum 5 minute.
    Dan Voiculescu este in litigiu cu Min agriculturii pe bani muuuulti.
    Ma intrebam de ce este ministrul agriculturii cel "care este".Acum stiu de ce
    Voiculescu si-a aranjat "ploile"tocmai la agricultura.

    RăspundețiȘtergere
  26. 1. ALUPIGUS DC!
    2. Alupigus tiger two!
    3. Alupigus Stelian!
    Rapanosii lui huooprea! Mamaligarilor, veti da tot ce-ati luat inapoi! Ha, ha, ha!

    RăspundețiȘtergere
  27. AnonimMay 1, 2012 12:57 PM

    Vrei sursa? Na sursa si data viitoare sa vorbesti politicos tarane.

    http://anticoruptie.hotnews.ro/ancheta-7475495-dosarul-dan-voiculescu.htm

    RăspundețiȘtergere
  28. "In perioada 1991-2003, inculpatii au desfasurat o serie de operatiuni financiare si comerciale frauduloase in scopul de a facilita adjudecarea prin licitatie, de catre Grivco SA (firma din portofoliul lui Dan Voiculescu), a pachetului de actiuni detinut de Ad........ Curdeleu nu ai impresia ca esti papagal! ASTA- I PROCESPE ROL SI NU CU CE ZICI TU! eSTI PAPAGAL!! sUNT VREO 25 DE INCULPATI

    RăspundețiȘtergere
  29. @anonim
    hai sa mori tu "e proces pe rol" si de ce e min. agriculturii la cine trebuie?
    Bai tarane vrei sa-l scoti pe Voiculescu basma curata?
    Ori esti diliu,ori te plateste ala mai bine decat pe Daana Grecu.
    Chiar vrei sa spui ca voiculescu e ingeras??
    Hai spune!
    PS si lasa si pe altii sa citeasca link-ul,nu veni tu cu franturi
    Crescentii dreak!

    RăspundețiȘtergere
  30. Vrei sursa? Na sursa si data viitoare sa vorbesti politicos tarane.

    http://anticoruptie.hotnews.ro/ancheta-7475495-dosarul-dan-voiculescu.htm

    RăspundețiȘtergere
  31. si daca procesul e pe rol cu cine crezi ca e?
    cu mamitica ta sau cu min agric,si cine-i ministru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cacaleone, ai luat-o pe ulei uzat iarasi? ai gresit pet-urile?

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri