Google Translate

luni, 14 mai 2012

Pentru pensionari, precizari importante: Pensiile pana la 1000 de lei se vor majora cu 82 lei iar pensiile de peste 1000 lei se vor majora cu 68 lei incepand cu luna iunie a.c.


Mariana Campeanu ministrul Muncii a discutat la Antena 3 despre majorarile pensiilor si ale salariilor:
"Nu se mai retin contributiile CAS la intreaga pensie. Pensiile pana la 1000 de lei se vor majora cu 82 lei iar pensiile de peste 1000 lei se vor majora cu 68 lei incepand cu luna iunie".
a continuat mentionand o viitoare masura: " Sper ca anul acesta sa revenim la indemnizatia de 85% pentru mame".

Ministrul Muncii si-a continuat sirul declaratiilor: "Poate la anul sa schimbam si legea privind concediul postnatal in asa fel incat o mama sa se intoarca oricand doreste la munca. Nu este normal sa ingradesti dreptul de a munci... Avem cea mai scazuta natalitate din Europa si speram sa incurajam prin masurile viitoare cresterea natalitatii".

Privind majorarile salariale din luna decembrie: "S-a creat o confuzie: salariile se vor mari cu 7,4% in luna decembrie, numai ca salariul pe decembrie la bugetari se incaseaza abia in luna ianuarie. Aceasta majorare va afecta cu siguranta bugetul pe anul viitor".

"In viitorul apropiat vrem sa marim salariul minim la 800 ron si sa reducem nivelul contributiilor de asigurari sociale cu 5 puncte procentuale la angajator. Aceste masuri plus sistemul de impozitare ce va prevede un impozit de 8% pentru salariile de pana la 800 va determina crearea de noi locuri de munca si speram sa stimuleze angajatorii sa declare venitul real al angajatului".

Referitor la pensionarii care au avut venituri suplimentare: "In conditiile in care profesorii sau medicii de exemplu aduc o adeverinta prin care dovedesc ca au muncit cu ora si nu au avut contract individual de munca atunci vor primi banii inapoi".
A concluzionat :
"Un intelectual trebuie sa aiba dreptul sa munceasca toata viata si este o frustrare atunci cand i se ingradeste acest lucru chiar daca a iesit la pensie".
Sursa:



===========================
===============



Guvernul intentioneaza ca, anul viitor, sa reduca nivelul contributiilor de asigurari sociale cu 5 puncte procentuale la angajator, pastrand in acelasi timp cota unica de impozitare de 16% pentru societatile comerciale, a declarat premierul Victor Ponta duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro Tv, potrivit Mediafax:
"De la 1 ianuarie 2013, ne dorim impozitarea pe trei trepte: 16%, pentru societatile comerciale si persoanele cu venituri medii, iar pentru cei cu venituri foarte mici vom incerca aplicarea celorlalte doua cote, de 12% si 8%".
 Victor Ponta a mai adaugat ca saptamana viitoare ar putea fi gasita o solutie in privinta TVA-ului pentru drepturile de autor, aratand din nou ca aceasta politica fiscala a fost aplicata de fosta conducere ANAF in special impotriva jurnalistilor.

In privinta CAS, premierul a aratat ca intentia Executivului este sa efectueze anul viitor o reducere de cinci puncte procentuale la angajator. Anul trecut, Ministerul Finantelor sustinea ca propunerea opozitiei de reducere a CAS ar avea un impact bugetar de 6 miliarde lei.

• Ponta: Statul nu pierde mare lucru din anularea platii TVA la drepturile de autor

Premierul Victor Ponta a anuntat si ca saptamana viitoare ar putea fi gasita o solutie in privinta TVA-ului pentru drepturile de autor, aratand din nou ca aceasta politica fiscala a fost aplicata de fosta conducere ANAF in special impotriva jurnalistilor:
"Am discutat cu ministrul de Finante si cred ca saptamana viitoare gasim o solutie pentru TVA-ul la drepturile de autor. A fost o masura luata de fosta conducere ANAF impotriva jurnalistilor in special si as vrea sa dau un semnal foarte clar ca, desi sigur ca si Guvernul actual e criticat si este normal, nu trebuie sa folosesti instrumente fiscale ca sa lupti impotriva mass-media",
 spune Victor Ponta.

Primul ministru declarase anterior ca a primit "acordul de principiu" al Finantelor pentru a anula obligativitatea platii retroactive a TVA pe drepturile de autor si ca datele releva ca statul "nu pierde mare lucru" din anularea acestei plati, impusa de fosta conducere ANAF pentru intimidarea presei.

Anul trecut, mai multi jurnalisti si artisti au dat statul in judecata, intr-un proces colectiv impotriva deciziei Agentiei Nationale de Administrare Fiscala de a declansa procedurile de inspectie fiscala pentru a percepe, retroactiv, TVA pe veniturile incasate. Din partea autoritatilor, in proces sunt implicate Guvernul, Ministerul Finantelor si ANAF.

• Ponta: Nu renunt la majorarea salariilor bugetarilor nici daca economia se inrautateste

Guvernul nu va renunta la a mai efectua a doua etapa de majorare a salariilor in sectorul bugetar nici daca situatia economica se va inrautati in semestrul II al anului, ci va taia in acest caz din cheltuieli la alte capitole, a mai declarat duminica premierul Victor Ponta.

El a precizat din nou ca pentru bugetari este prevazuta o crestere cu 8% a salariilor de la 1 iunie si diferenta pana la recuperarea integrala de la 1 decembrie 2012. Intrebat daca Guvernul va renunta la a mai efectua a doua etapa de majorare a salariilor in sectorul bugetar in cazul in care situatia economica europeana se va inrautati drastic in a doua parte a anului, premierul a raspuns negativ, precizand ca in acest caz vor fi taiate cheltuieli de la alte capitole.
===================================
==================== 

44 de comentarii:

  1. ... ADMIN, vezi ca iar a "produs" tov. Neacsu o "perla" de gandire comunista ce trebuie publicata, conspectata, memorata si dezbatuta pe blogul matale!
    Fa-i un pustiu de bine si baga-l in seama ca altfel nu are musterii sau muste pe rahatul defecat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IMEDIAT,
      ma voi conforma! Sa vad mai intai cum devine treaba asta cu ... "vaca lovita de streche"!!! "Perle" produce D&Co, pe care noi doar le promovam, le facem publicitate! Ce stiti voi, cum se scrie ... istoria luptei de clasa, sindicalismului marca Dogaru, in epoca net-ului rinciogian (in care unora, care habar nu au sa deschida macar un PC, se gasesc altii sa le "traduca" dupa "ureche si interese", ce apare "scris/vorbit" in lumea virtuala)!

      Ștergere
  2. Pentru cei cu pensii peste 1000 lei cas-ul care se restituie este impozitat cu 16%.Impozit la impozit aplicat de madam Campeanu.Ce teapa ne trage!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ei traiesc printre noi !!!!
    (courtesy by Mr. Calin Scutareanu)

    1.Un tip a cumparat un frigider nou pentru casa lui. Ca sa scape de cel vechi l-a pus in fata casei cu un carton pe el, pe care scrie: E gratis, il vrei, ia-l acasa… Patru zile a stat frigiderul acolo si nimeni nici macar nu s-a uitat la el. “Tipul” a realizat ca oamenii erau prea neincrezatori in aceasta oferta, asa ca a decis sa schimbe cartonul : Frigider de vanzare cu 100 ron. A doua zi cineva l-a furat!

    2.Intr-o zi mergeam pe plaja cu niste prieteni cand deodata cineva a tipat :”Uite o pasare moarta!”..cineva s-a uitat in sus spre cer si a exclamat : “unde, unde?..”

    3.Cand se uita la o casa,fratele meu a intrebat agenta imobiliara in ce directie este nordul,explicand ca nu vrea ca soarele sa-l trezeasca in fiecare dimineata. Ea a intrebat “Soarele rasare in nord?” Cand fratele meu i-a explicat ca soarele rasare in est de ceva timp, ea a dat din cap si a zis: “Oh, nu prea tin pasul cu lucrurile astea..”

    4.Luam pranzul intr-o cafenea, cand fara sa vrem am auzit-o pe angajata ca vorbea despre o arsura pe care a facut-o la sfarsitul sapatamani cand mergea spre plaja cu masina.A condus cu ea decapotata,dar nu credea ca se va arde pentru ca era in mers….

    5.Sora lui “Mircea” are un fel de cutit in masina care este special pentru a taia centura de siguranta in caz ca ramane blocata din cauza unui accident.Ea il tine in portbagaj..

    6.Umblam cu un prieten cand am vazut o femeie cu un cercel in nas, de care era atasat un un lantisor pana la cercelul din ureche. Prietenul meu a zis”Nu se va rupe lantul de fiecare data cand va intoarce capul?”. A trebuit sa-i explic ca nasul si urechea unei persoane raman la aceiasi distanta una de cealalta indiferent in ce directie va intoarce capul…

    7.Nu mi-am gasit bagajele in zona pentru bagaje din aeroport. Asa ca am mers la biroul bagaje pierdute si i-am spus femeii de acolo ca bagajele mele nu au aparut.Ea a zambit calm si mi-a spus sa nu imi fac griji deoarece ea este pregatita si instruita profesional si ca sunt in maini bune. “Acum” (m-a intrebat ea) “..a ajuns avionul dumneavoastra?…”

    8.Cand munceam la o pizzarie am observat un barbat care a comandat o pizza mica la pachet.Parea sa fie singur si bucatarul l-a intrebat daca doreste sa taie piza in 4 sau in 6 felii. A stat si s-a gandit un pic inainte sa raspunda: “..Lasa in 4 felii; nu cred ca imi este destul de foame sa mananc 6 felii. ..

    Da, ei traiesc printre noi!!! Si din pacate, nu doar traiesc printre noi,.. dar se si reproduc!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. O minune de-a rămas UE crăcănată!
    =============
    I. Satul Vişani, din comuna Bârnova, judeţul Iaşi, este unul nici tânăr, nici bătrân, nici mare, nici mic, nici bogat, nici sărac, nici iute la mânie, dar nici moale. Poate puţin mai molcom, aşa, ca dealurile pe care şade, însă blegit, în nici un caz! Şi poate că molcom şi-ar fi târâit oamenii din zonă zilele şi de-acum înainte, înjurându-se cu primarul din cauza drumurilor proaste sau visând, seara, la gura centralei cu gazeificare, câştiguri imense la loto, dacă satul lor n-ar fi fost zgâlţâit din temelii de o minune cum nu s-a mai auzit pe la noi, prin dulcea şi blajina Moldovă.

    Aflaţi dumneavoastră că, duminică seara, când toţi creştinii prăznuiau Buna Vestire, câţiva copii, suflete curate, au găsit pe unul din dealurile Vişanilor mulţime de ambalaje cu un soi de tablete şi tableţele, despre care, copii fiind, au crezut că nu puteau fi altceva decât bomboane aruncate de vreun grup de turişti polonezi aflat în trecere prin zonă. Drept pentru care, fără să mai şadă pe gânduri, s-au pus pe mâncat, care şi cât a putut. Iar gustul nu era nici prea dulce, nici amar, nici sărat, nici acrişor. Deci bunişor, ce să mai…

    Şi nici bine nu s-au săturat ţâncii de mâncat bomboanele, că odată i-a pălit un chef nemaivăzut de joacă, de parcă dăduse soarele după două săptămâni de ploaie. Şi unde n-au început să se joace şi să se tot joace, fugind ca apucaţii, sărind prin copaci, ca maimuţele, săpând gropi pe sub cărare, râzând şi înotând prin băltoace şi câte şi mai câte, de ziceai că i-a lovit strechea.

    RăspundețiȘtergere
  5. II. …Ba c-o fi de la insolaţie, ba c-o fi călcat în lucru necurat

    Toate bune şi frumoase. Seara, deşi nu simţeau pic de oboseală, au fost chemaţi fiecare pe la casele lor. Casele aparţinătoare, carevasăzică. Da’ de unde să se liniştească, că n-aveau astâmpăr nici legaţi cu frânghia de sobă, iar părinţii au început să intre la idei. Ba că-i febră aftoasă, ba c-o fi de la insolaţie, ba unii, mai cu frică de cele sfinte, se temeau chiar să nu le fi călcat copilu’ în lucru necurat. Drept pentru care s-au apucat să-i ia la descusut, iar când au aflat grozăvia, s-au pornit cu toţii spre dealul cu pricina.

    Vestea grozăviei s-a răspândit rapid din casă în casă, astfel încât, în mai puţin de o oră, se băteau oamenii cu sacoşele care să ia mai multe bomboane, tablete sau ce naiba or mai fi fost ele.

    „Orice-o fi, pe digeaba tot îi bun”, gândeau cei mai mulţi, în timp ce îndesau adânc şi-n buzunare, şi-n sân, bucuroşi de aşa pleaşcă.

    Mare, mare, mare minune!

    După întâmplarea cu pricina, viaţa la Vişan n-a mai semănat cu nimic din ce era odată, de se uitau oamenii unii la alţii rânjind, îşi făceau cruce cu amândouă mâinile, scuipau în sân şi tot nu le venea să creadă. Mare minune se abătuse peste satul lor! S-a trezit cucoşu’ la patru dimineaţa, orbit de lumina din sediul Primăriei; uşa la dispensar, altădată ferecată cu săptămânile, era acum larg deschisă, iar popa şi dascălu’ citeau pomelnice şi acatiste, de ziceai că venirea Judecăţii de Apoi e o chestiune de minute. Şi, dac-ar fi fost numai asta, tot minune se chema, dar era cu mult mai mult decât atât. Aflaţi dumneavoastră că toate femeile satului, de la fetişcanele de măritat, nevestele de beţivi şi nespălaţi, mamele eroine şi babele c-un picior în groapă, altădată acrite de griji şi leşinate de muncă sau de boală, ieşeau acum în pragul casei, zâmbitoare, îmbujorate, visătoare şi parcă mai nedormite decât altădată. Iar bărbaţii satului, de la tinereii cu sprâncenele pensate, cum văzuseră că se poartă pe la oraş, până la beţivii care sprijineau gardurile crâşmelor sau moşnegii care adormeau pe veceu, nu mai pridideau cu munca. Care curăţau şanţurile, care reparau podeţurile sau acoperişurile caselor, care spărgeau lemne, care săpau grădini şi, tot aşa, o neînchipuită forfotă şi umblătură, de arăta tot satul ca un muşuroi ce se transforma, din oră-n oră, în ceea ce aleşii noştri obişnuiesc să mai numească, pe la hramuri, „aşiezare la standardi ieuropene!”.

    RăspundețiȘtergere
  6. III. Ţine-ţi bărbăţălu’ bine, că vine sara la mine!

    Vă puteţi lesne închipui că o aşa minune n-a rămas multă vreme necunoscută. Veneau oamenii din satele vecine ca la circ şi se uitau cum înflorea Vişaniul. Case frumos văruite, curţi măturate şi îngrijite, ogoare şi grădini lucrate la milimetru, drumuri asfaltate, gaz, apă şi lumină la fiecare poartă, deşeuri colectate selectiv, plastic la plastic şi hârtie la hârtie, drepturile animalelor respectate, copii bine hrăniţi şi plesnind de sănătate, femei bine ţinute şi bărbaţi mulţumiţi. Seara „hâţa-hâţa” prin case, curţi şi grădini, iar ziua cu munca. Drept e că mai răsărise printre case şi-un soi de swingăreală, de se salutau vecinele, râzând, cu „ţine-ţi bărbăţălu’ bine, că vine sara la mine!”, şi alte ciudăţenii de soiul acesta. Dar cui să-i mai pese, când oaia n-avea gură să povestească ce-a păţit, domnii ştiau să-şi respecte cuvântul dat unul-altuia, iar peste tot satul plutea un soi de atmosferă din asta… hippie.

    „Scrieţi ce vreţi, pupici!”

    Trebuie să subliniem faptul că toate acestea şi multe alte minuni se întâmplau sub neobosita şi directa coordonare a autorităţilor locale, care parcă nu mai puneau geană pe geană. Şi degeaba au declanşat poliţiştii anchete, în zadar, descoperind sursa minunii de la Vişani, au urlat ziarele a ştire-bombă şi tot degeaba i-a arătat lumea cu degetele, că oamenii din sat au rămas tare mulţumiţi de toate câte li se întâmplau.

    „Ei, şi ce dacă or fi fost pastile de Viagra, Levite sau pilule de Lovegra pentru femei, cum vorbeşte gura invidioşilor? Le-am găsit, le-am mâncat, ne-o plăcut efectu’ şi am dat comandă pe internet la o nouă tură pentru tot satu’, că ne prinde tare bine. Păi, de când le-am luat, n-o mai călcat picior pe la mine la Primărie să ceară ajutor social. Toţi banii îi băgăm în investiţii şi pastile. Satu’ vedeţi şi dumneavoastră că arată ca o floare, oamenii-s mulţumiţi şi fericiţi, iar eu voi fi reales sută-n mie! Aşa că să-i dea Dumnezeu sănătate cui le-o scăpat la noi pe deal şi nu îmi pare rău decât c-am trăit atâţia ani în ignoranţă. Iar acu’ vă rog să mă scuzaţi, că mă aşteaptă contabilu’ la el în birou. Avem oleacă de treabă. Scrieţi ce vreţi, pupici!”, ne-a declarat primarul, care, trebuie să recunoaştem, ne privea destul de ciudat.
    ==============
    Un articol bun, legat de ... streche si ce inseamna sa dai VIAGRA unor batrani sau copii!
    Impricinatii, ii rog sa se abtina!
    Nu pe ei ii ... oarecum/priveste!
    Ei pot sa ia si VIAGRA, tot degeaba, caci nimic nu se intampla! Eheee.... d'aia viseaza ei la streche!

    RăspundețiȘtergere
  7. Anonim14 mai 2012, 15:47
    mai oameni buni,sunteti exaltati rau de tot daca ati ajuns sa vedeti in Dobritoiu altceva decat un papagal vopsit.De unde atata putere la el,ati inebunit?Pai noi nu il cunoastem ,ce dracu?1 Nu a fost el secretar de stat la depart. pt. politici patru ani cu liberalii,nu a tinut el locul ministrului vreo sase luni?L-a auzit cineva zicand ceva pe vremea cand infractorul gl.Badalan taia si spanzura prin armata,cand avansarile erau in toi,cand racnea in fiecare zi de ce nu s-au cheltuit banii pt.investitiile liberale ,multe din ele puscarie curata?Pai ce ,nu-l cunoastem noi pe dansul?! Stati mai oameni buni pe loc si aveti rabdare,pt.ca:
    -inafara de aberatii cu apararea strategica ,riscuri, vulnerabilitati si alte teorii nu veti auzi nimic concret de la acest individ ,de altfel modest in mai toate privintele ,inclusiv inteligenta;
    -nu-l confundati cu Oprea ,a carui putere in guvern a fost reala si acest lucru s-a pus in practica in legi,masuri ,inclusiv avansari(unele rele);
    -nu se degradeaza nimeni pt. ca nu poate nimeni decat justitia penala sa ia gradul cuiva, asa ca nu ii puneti omului in carca calitati pe care se teme el insusi sa si le aroge;
    -nu mai confundati bla blaul electoral facut de el si de Alina Gorghiu cat au fost in opozitie,consiliati de niste bieti polutruci de partid aciuati pe langa cabinetele lor pentru o bucatica de paine cumulata cu pesia de disponibilizat,cu ceea ce este pe teren,ca va furati caciula.
    Sa ne mai auzim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-o face Dobritoiu nu stiu! Dar stiu/stim ce a facut Oprea ( pentru multi nu a facut nimic bun). Nu este decat un fanfaron plin de sine. Cui ii place sa-i pupe talpile!

      Ștergere
  8. Mai,tu ai halit din pastilele gasite pe delul Visanilor?
    Unde dracu' ai gasit ,,Anonim 14 mai 2012, 15:47'' ?!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Prostanac esti nene! - mergi pe Punct ochit.....la coment!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Destept esti! Norocul meu ca nu trebuia sa merg pe Cotroceni.RO...

      Ștergere
  10. Mai intii si la'nceput ... ca "penziile" nu se majoreaza . Hai , sa nu zicem ca tanti Mareana nu stie ce-i aia "majoreala" ... sa zicem ca vrea sa ameteasca populimea sa dea mai multe voturi laberalilor ... Iar populimea , ca de obicei , pune botu' ... si da votu' ...

    RăspundețiȘtergere
  11. Stelipulea, hot barbat/Cel mai naspa PDlac/Io ti-o spui asa, mai dur,/Sa ne pupi pe toti-n couououour!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Are dreptate "vecinul" de la 17.57 ... Nu este vorba despre o MAJORARE de pensii ci despre o crestere a "totalului de plata" (rubrica de pe cuponul de pensie) din cauza scaderii contributiei pentru sanatate (CASS ... de pe acelasi cupon) .
    Spre edificare :
    -pensie de 1.000 lei
    --- in prezent
    -------CASS = 55 lei
    -------impozit = 0 lei
    ---------total retineri = 55 lei
    --- in viitor
    -------CASS = 14 lei
    -------impozit = 0 lei
    ---------total retineri = 14 lei
    Rezulta :
    -de primit "in plus" in fiecare luna = 55-14 = 41 lei
    -de primit "in plus" in fiecare luna
    pentru cele 16 luni de calcul diferit = 55-14 = 41 lei
    - timp de 16 luni se vor primi in plus cite 82 lei
    - dupa cele 16 luni se vor primi in plus doar cite 41 lei

    RăspundețiȘtergere
  13. Pensie mai mare de 1.000 lei ...
    -pensie de 2.000 lei
    --- in prezent
    -------CASS = 110 lei
    -------impozit = 142 lei
    ---------total retineri = 252 lei
    --- in viitor
    -------CASS = 69 lei
    -------impozit = 149 lei
    ---------total retineri = 218 lei
    Rezulta :
    -de primit "in plus" in fiecare luna = 252-218 = 34 lei
    -de primit "in plus" in fiecare luna
    pentru cele 16 luni de calcul diferit = 252-218 = 34 lei
    - timp de 16 luni se vor primi in plus cite 68 lei
    - dupa cele 16 luni se vor primi in plus doar cite 34 lei

    Si calculul de mai sus , precum si cel de aici sint facute in baza existentei deducerii (neimpozitarii) din pensie a 1.000 de lei . Daca se va modifica "sistemul" privind impozitarea pensiilor ... calculele trebuie "adaptate" ...

    Sper ca aceste calcule sa nu deranjeze prea tare pe cei care ma acuza ca nu inteleg nimic din tot ce se intimpla ... si ca imi ascund nemultumirile in spatele unor astfel calcule ... care "incurca mintile" celor care sint pe deplin edificati asupra a ceea ce ni se intimpla ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i dreakului de latratori, ii doare doar ca nu au pensii babane, in rest sunt niste aurolaci ieftini...un tantalau, un betivan si un obsedat! despre astia vorbesti, mos alecu?

      Ștergere
    2. Ba bine ca este Mosul Unineural Obosit (MUO) si ne calculeaza el la marele fix

      Ștergere
  14. Daca ne dau comentam ca isi fac campanie sau ca ne mint. Daca ne iau sunt hoti si escroci. Dumnezeu ne mai intelege si ne mai poate multumi pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca si bunul Dumnezeu ar arunca prosopul in ring cind e vorba despre noi.

      Ștergere
    2. E o blasfemie sa pomenesti TU numele lui Dumnezeu.

      Ștergere
  15. Isi fac campanie,ne mint hotii si excrocii !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cei care au conturi (pentru primirea pensiilor) la CEC ... au "intrat banii" !
    Deocamdata s-a aplicat reducerea de CASS ... nu s-a dat si "restanta" pentru prima luna (din cele 16 luni "calculate" diferit) ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La o pensie nesimtita de 4548 ron, am primit net 3805.

      Ștergere
    2. Anonime ... si inainte cit fu pensia asta de 4548 ?

      Ștergere
    3. Dar eu ce sa mai zic .ca la 7147 am primit 6023?

      Ștergere
    4. Da eu ce sa mai zic ca la 8930 am primit doar 7421!!

      Ștergere
    5. Sa aprindeti cite o luminare.
      Si cei care au primit mai mult(sa ramina asa) si cei care au primit mai mult(sa primeasca cit au avut inainte).

      Ștergere
    6. @ 08:42.De doi ani spun mereu acelasi lucru si anume ca am avut-o si o am in continuare MARE.Pana nu demult a fost 3975, apoi s-a facut , de la 1 ian.2012 4319, iar din aprilie, in urma unei contestatii privind grupele de munca, 4548.Dar grupele de munca nu-mi sunt calculate corect nici acum deoarece am 9 ani lucrati la ,, alte conditii ,, care au fost asimilate la ,,speciale,,...Tigrul stie ce spun.

      Ștergere
  17. @mos alecu
    Adica de luna aceasta s-a redus CAS si a crescut impozitul? Boghevici zicea ca din iunie aplica decizia CCR.

    RăspundețiȘtergere
  18. Neatza buna la ZOO si pacientilor de la Spitalul 9! Undeva, intr-un orasel cu vreo 25 mii de locuitori s-au cumparat pixuri si brichete pt. campania electorala in valoare de 3000 de euroi. Sa tot scrii si sa tot fumezi...

    RăspundețiȘtergere
  19. Mey ati auzit ca USL-ul cauta consilieri la ZOO Baneasa? Io l-am propus deja pe Czar maimuca, ca-i tare la limba romana. De fapt e tare in toate limbile!

    RăspundețiȘtergere
  20. @PLANO15 mai 2012, 00:35
    Din cite am auzit eu , madama respectiva n-ar mai fi pe la guvern ... asa ca zisele ei nu prea mai au (dac'or fi avut vreodata ...) nicio valoare ...

    RăspundețiȘtergere
  21. @Anonim15 mai 2012, 07:26 :
    "Ezact" !
    CASS = 209 ; impozit = 534 ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Si nu-ti ajunge NEHALITULE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca-i pe ,,contributivitate''(care-i,cica,sfinta),ce sa-i faci?

      Ștergere
    2. Nehalit cred ca esti tu, eu nu m-am plans niciodata si nici nu am cerut mai mult decat s-au angajat ei sa ofere.N-am solicitat eu RRRRRRasfuterea pensiilor militare, ei au vrut-o...Iar daca e pe contributivitate, cei 9 ani petrecuti intr-o unitate de aviatie, cand luam in lunile de vara 8-9000 de lei,unde sunt??

      Ștergere
    3. @10:57...
      Mai alupigus, nu poti si cu aia-n aia si sa mergi in Rai...

      Ștergere
  23. luni, 14 mai 2012
    Cadrele militare in rezerva din Bucuresti sunt solicitate sa se implice in buna desfasurare a alegerilor locale
    SCMD a fost solicitat ca pana maine, miercuri, 15.05.2012, orele 12.00 sa puna la dispozitia autoritatilor publice locale o lista de 80 de observatori in sectiile de votare.
    Participarea la aceasta activitate va fi remunerata (85 lei/zi).
    Cei interesati sunt rugati sa transmita la Secretariatul General (tel 0736600961 sau e-mail sindicatulmilitarilor@gmail.com):
    Hai ruginitilor SScmd va da o paine Halba!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Cetzrushule , du-te pe bloaga ta ca te asteapta rh-ul ... Steli p-ulea , curdelonu si motanul rapanos se vede treaba ca te cam evita de cind te intretii numai cu rh-ul (si ei "e vita" ... si tu tot asa)

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri