Google Translate

marți, 15 mai 2012

SCMD. Cu emotii, CD la ora autodefinirii: o vaca lovita de streche!

Motto:
” Cand un individ oarecare, folosind texte scrise de altul, isi permite sa insulte CD, este limpede ca reprezinta strechea pusa sa intepe vaca sa dea cu piciorul in sistar.” - dixit Dogaru


Dogaru si starea de voma.
By Marin Neacsu.

Nu intenţionam să răspund nici domnului Mandu, nici domnului Dogaru la replicile date apelului meu la raţiune. Şi domnului Mandu nu am ce să îi răspund . Trecând peste ironia dansului şi „jocul de-a joaca” practic domnul Mandu a recunoscut ceea ce am spus eu, si anume că îl iubeşte tare mult pe domnul Dogaru şi că este încă ancorat în trecut ca mod de abordare şi înţelegere a fenomenelor. Nostalgia domniei sale este de înteles până la un anumit punct, dar este o problemă personală care nu mă interesează. Nici eu nu am spus altceva despre dânsul , nici dânsul nu a contestat, ba mai mult a întărit ceea ce am spus eu, deci case closed. Nici nu cred că s-a simţit jignit cu ceva şi nu a pomenit nimic despre vre-un termen „suburban” folosit de mine . Dacă este ceva, o expresie, un termen jignitor la adresa dumnealui personal sau a intelectului dumnealui, îl rog să spună clar care este acela şi sunt gata să îmi cer scuze. Şi cu asta închei capitolul Mandu, lucrurile sunt clare.

 Dacă însă am atins persoana domnului Mandu cu ceva a fost pentru că asemenea
"efuziuni" faţă de actele şi vorbele „ŞEFULUI” ca şi ale altora care îl sanctifică şi îl confundă cu Sf. Ioan, îi creează acestuia impresia că este nemuritor, că reprezintă voinţa Domnului pe pământ, că este trimisul lui Dumnezeu şi eu chiar cred că ajunge un Becali pentru o ţară cu mai puţin de 20 de milioane de locuitori. Dacă becalizăm şi sindicatul militarilor înseamnă că nu a mai rămas nimic curat în zona sindicală.

Revenind la domnul Dogaru, replicile domnilor Mandu şi Cepaliga i-au dat aripi şi l-au făcut să creadă şi să susţină că are susţinerea întregului sindicat. Într-un nou comunicat intitulat ( pentru a doua sau a treia oară , probabil din lipsă de inspiraţie sau de originalitate) „Starea de veghe” Domnul Dogaru se avântă iarăşi în laude la adresa faptelor cu care crede că abureşte sindicaliştii, pune pe tapet vise pe care le consideră fapte aduce din nou în discuţie numărul participanţilor la activitatea de 1 Mai considerând că a fost un succes. Curios, domnul Mandu tocmai incrimina slaba participare a sindicaliştilor.

Au luat parte oare la activităţi diferite, unul dintre ei are memoria grav afectată, sau domnului Dogaru îi vine greu să admită ceea ce toată lumea a sesizat ? Nu e prima oară când denaturează adevărul ca să nu se facă de râs, aşa că am să mă opresc la această motivaţie. Ştiu că nu cade bine, dar asta e . Apropo de număr domnule Dogaru, numărul sindicaliştilor reprezentaţi în Consiliul de Coordonare a filialelor din Bucureşti şi Ilfov, fără a mai pomeni de filialele Oltene semnatare ale Rezoluţiei de la Craiova, depăşesc de multe ori numărul de demonstranţi de la Bucureşti şi de sute de ori numărul admiratorilor dumneavoastră. Este rezultatul unui calcul matematic, nu o invenţie sau laudă.

În noul său comunicat în care se doreşte la veghe, ( veghe împotriva cui domnule Dogaru , împotriva unui guvern care a promis să sisteze – şi o va face - micşorarea pensiilor, guvern care lucrează la o lege ocupaţională pentru militari, guvern care prin ministrul Apărării cu care vă lăudaţi că sunteţi prieten la cataramă, doreşte să redea armatei locul şi rolul său în societate) domnul Dogaru nu face altceva decât să se laude şi să împroaşte cu noroi prin expresii SUBURBANE pe toţi cei care îndrăznesc să aibă o altă părere decât domnia sa. Citez din măreaţa operă a „civilizatului„ domn Dogaru :

.... un individ oarecare ....

” Cand un individ oarecare, folosind texte scrise de altul, isi permite sa insulte CD, este limpede ca reprezinta strechea pusa sa intepe vaca sa dea cu piciorul in sistar.”

Aş fi totuşi curios cine e individul care foloseşte texte scrise de alţii (eu sunt exclus, eu îmi scriu, îmi dactilografiez şi îmi postez singur textele dar ştiu pe cineva care nu ştie să deschidă un calculator, însă dă comunicate), şi cine e vaca. După cum se vede, domnul Dogaru are ce are cu vacile, viţeii, pe care îi pomeneşte la fiecare comunicat aproape.


Nu pot decât să trag concluzia şi dânsul este puternic ancorat într-un trecut de care nu se poate despărţi, un trecut obsedant în care vaca revine precum Bisisica lui Nicolae Moromete. Sau poate e vorba de chemarea străbunilor. Şi bunicul meu a lucrat la CAP la sectorul zootehnic aşa că nu este exclus să fie ceva şi prin familia domnului Dogaru, dar la mine nu a lăsat urme atât de adânci, chiar dacă încă mai mănânc lapte de vacă.

Dar contextul în care domnul Dogaru se referă la acest animal sacru în unele părţi ale lumii, ca şi veninul pe care îl pune în vorbele domniei sale, ferindu-se însă „şmechereşte”, ca şi domnul Pricină, să spună la cine face referire, dar lăsând să se înţeleagă, arată încă odată ce caracter are. Urâte obiceiuri au căpătat pe unde au lucrat. Citez mai departe din limbajul „academic” al domnului Dogaru
„In numele nici unei democratii, nu se permite vreunei filiale sa posteze astfel de vome pe pagina sa, presedintele de filiala fiind raspunzator asa cum la nivel SCMD presedintele si vicepresedintele cu probleme de media raspund de ceea ce apare pe pagina centrala”.
Deci textul din acel „Apel la raţiune” în care fără a jigni pe nimeni, fără a folosi termeni ca cei folosiţi de marele guru gen „vacă, vomă” constituie o vomă care nu merită postată pe blogul unei filiale, pentru că îndrăzneam să cer convocarea CNR dar textul acesta de aici plin de venin, răutate , termeni ciobăneşti , care reprezintă voma domnului Dogaru poate fi postat pe Blogul sindicatului, pentru că a vomat marele şef. Cine are chef să îi înghită voma (ca termen şi limbaj), nu are decât să poftească, eu nu servesc.

Mai mult, domnul Dogaru confirmă ceea ce spuneam în cel de-al doilea articol, cel intitulat „Apelul la raţiune naşte cenzura”, pentru că în al său comunicat, anunţă noi măsuri de reducere a dreptului la opinie, îndrăznind să impună printr-un act al unui Comitet Director NESTATUTAR când cum şi ce au voie să spună filialele. Suntem în era CENZURII iar dacă Băsescu astupă gura „mogulilor” şi retrage licenţe, Dogaru retrage texte de pa paginile filialelor care nu îl proslăvesc, sau care îl critică, ameninţă cu pedepsirea şefilor de filială care nu sunt de acord cu deciziile sale, jigneşte , taie şi spânzură:
„In acest sens, pe langa deciziile de anii trecuti privind persoanele indreptatite sa emita comunicate si interzicerea forumurilor de discutii si a comentariilor anonime la materialele postate pe internet, in care se implicau oamenii DSM-ului si DIM-ului in special, CD a elaborat si va trimite filialelor un nou set de reguli de comunicare in cadrul SCMD, pe care toata lumea a avut posibilitatea sa le consulte si sa intervina, in mod democratic, in faza de proiect.”

Cenzură marca Dogaru ! QED.

Că domnul Dogaru a făcut din colegii de sindicat şi din USL care vor să reintroducă drepturile furate militarilor ţinta unei veghe neîmpăcate, demnă de o cauză mai bună, o spune şi textul de mai jos:

„La mitingul de 1 Mai, care a speriat prin amploare, in conditiile date de “minivacanta”, delasarea generala, contrapropaganda, timp nefavorabil (33 grade Celsius) s-a decis “STAREA DE VEGHE”. Starea de veghe, vis a vis de USL, ca inca potential partener si ca partener dupa semnarea Contractului social, dar si fata de infiltratii in SCMD si in toate structurile CNSC a destabilizatorilor Basescului.”

Nu Băsescu îl deranjează pe Dogaru, ci USL şi „infiltraţii” care „complotează” alături de fosta opoziţie la „bunăstarea” domniei sale . Şi aici îi dau dreptate.

Păi dacă noul guvern reuşeşte să treacă în parlament legile privind modificarea OG1 şi să stopeze procesul micşorării pensiilor şi apoi să reintroducă pensiile ocupaţionale pentru rezervişti, aşa cum a spus doamna Câmpeanu şi domnul Dobriţoiu, ce mai face domnul Dogaru, cu ce îi mai ţine legaţi pe rezervişti ? Pierde cotizaţiile, pierde procesele, pierde  "importanţa"  domniei sale. Fără militari în spinare , cine îl mai bagă în seamă ? Sumbră perspectivă. CNSC este compus din 20000 de mici bisericuţe care îşi văd fiecare de treburile lor, vor mai avea de lucru doar dacă trec în cealaltă tabără.

Aceasta este marea îngrijorare a domnului Dogaru, din această cauză se opune unor contacte reale cu USL, din cauza aceasta a refuzat să semneze ca sindicat deşi filialele o făcuseră de mult , convenţii cu opoziţia, pentru că măsurile luate de opoziţie îi strică jocul şi îi taie macaroana. Ba mai mult, încearcă să interzică filialelor să aibă contacte directe cu ministrul apărării, sau reprezentanţii USL, de teamă că acestea vor avea rezultat şi ... nu se va putea împăuna domnia sa cu ele dar şi pentru că REZOLVAREA PROBLEMELOR MILITARILOR DE CĂTRE NOUA PUTERE ÎL LASĂ FĂRĂ OAMENI ÎN SINDICAT, pentru că aşa cum am spus încă de acum 2 ani, odată cu dispariţia micşorării pensiilor, vor dispărea şi procesele şi sindicaliştii care în proporţie de 70% s-au înscris în sindicat pentru aceste procese.
„Actualul Guvern a trecut, dar conditionat. Este un Guvern provizoriu pana la viitoarele alegeri. Nu are majoritate parlamentara reala. Ca sa treaca, a primit voturi de la parlamentari PDL, UNPR, UDMR, care au ramas in respectivele partide, si de la minoritati, care voteaza dupa cum bate vantul. Intre alte conditionari, este si aceea ca nu vor da afara dintre lingaii lui Basescu, decat pe prefecti, subprefecti si pe secretarii de stat. Daca o dau afara pe madam Lupu, de exemplu, sau pe chestorul Popa, nu vor mai avea majoritate la vot ca sa treaca o noua lege a referendumului sau o noua lege electorala. Deci ar fi o prostie sa consideram ca victoria este deplina si ca oamenii astia pot sa faca tot ce vor, inclusiv tot ce vrem. Este prematur si periculos sa sarim pe ei, pe fiecare ministru in parte, cu cearceafuri de doleante, tradandu-ne intentiile, care sunt de fapt si ale lor.”

Nici nu se putea un text mai „mobilizator” un text mai încurajator şi un îndemn mai ”direct” la colaborare cu noii miniştri şi noua putere. Dacă mai vrea cineva o dovadă că domnului Dogaru îi e teamă de măsurile pe care le va lua noul guvern, mai mult decât de Bau - Bau „Băsescu” să aştepte, aceste dovezi vor veni pe măsură ce guvernul va face ceva pentru militari.
Staţi de veghe !
By MARIN NEACSU, Dogaru si starea de voma
======================
=============
....  un individ oarecare, folosind texte scrise de altul,
spre stiinta si folosul miilor de vizitatori, celor care vor sa si comenteze!
Fara violente, insulte sau injurii, pe care ni le pune aiurea in carca,
de-a-n boulea, o vaca emotiva!
Tuturor, o zi buna!
Admin

122 de comentarii:

  1. Pentru cei care inca mai cred ca Dogaru reprezinta elita armatei, exista pe net doua fotografii sugestive. Puteti vedea acolo cum se executa un gest simplu, salutul militar.
    Cei care stiti cum trebuie sa salute militarii urmariti cum saluta un muzicant (cu scoala militara) si un COLONEL (fara scoala dar cu pretentii la pensia militara ).
    Gasiti pozele aici:

    http://imgur.com/a/z1oec#1

    RăspundețiȘtergere
  2. Te repeti, matraguna! Mai scuteste-ne de clantaneala ta.

    RăspundețiȘtergere
  3. NEA VASILE, EU PARCA TE VAD IN POZA ASTA ULTIMA. BUCALAT SI NEVINOVAT.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Merine,
      Adevar graiesti, bre!
      Am cautat o poza/avatar care sa exprime "intr-o mie de cuvinte", cam tot ce as dori sa spun vis-a-vis de jignirile d-lui Dogaru!
      Sigur, sunt si pledez: NEVINOVAT! Dar cum dracului sa nu ma stie cine sunt? Doi: m-a enervat ACUZATIA, nefondata, ca as "insulta CD"-ul lu'peste prajit, autodefinit ca "vaca la sistar"! Care vaca? - pricep, CD! Care "sistar"? - eroare: cred ca spune codificat, sa nu priceapa decat ei, "initiatii": e vorba de altceva, e vorba de galeata cu ... "pistari"! Asta e "buba", marea durere! Sa nu cumva sa rasturnam, sa dam dura... pistarii!

      Ștergere
  4. Mamaaaa.....
    Vino mama ca sa vezi!
    Ce mulgatoare si-a tras Dogaru!
    Vrem si noi acolo un iemail, tilifon, ceva...

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai ruginitilor doar ...vaca-i libera ! Mulgatoarea este ocupata de mandea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mah,
      Nu te grabi! Vezi ca ai cazut in mare si silnica greseala!
      Care, de care ruginiti vorbesti? NOI suntem aripa TANARA, tatae!

      Ștergere
    2. IO, zic la fel!
      Tatae, nu te baga! Frige!
      Aistea-s tineri, iar de te-or prinde... om te fac!
      Cata matale alta mulgatoare, lasa-i sa se descurce ei cu Dogy!

      Ștergere
    3. Bey fanfaronilore...luati .vaca si ziceti merci!

      Ștergere
    4. Pai cu Dogy sa se descurce ,,HARIPA CU CAS LA GURA" nu =i bai poa sa-l ia si de barbat. Eu ziceam ca ..tarancuta ce mulge ii ocupata de cineva mai matur ..in gandire ,adica de mine!!

      Ștergere
    5. Mai, l-ati vazut pe Clantzanila ce saliveaza...dar nu poate ca i se misca doar..proteza.

      Ștergere
    6. U ala baaaa ....
      V-a lasat fata cu gura cascata ...
      Si doru 'n vene! Etete..., bosorogii dreakului!
      Vedeti ca va cata nepotii, sa-i scoateti'n parc!
      Lasati prostiile, si faceti o fapta buna!

      Ștergere
  6. Eee... dom' Admin... pana la urma tot ai dat "liber" la baleguta lu Neacsu... ca n-o citea nimeni pe blogu' lui...
    E bine, ca bazaiau mustele degeaba si nu aveau pe cine intepa... trecea ziua si nu mai injurau pe cineva, isi ieseau din mana (laba)... etc...
    Mai dar ce revolutionari sunteti tovarasi comunisti!!! Se apropie plenara sau nu va mai prieste pensia?
    Ati terminat lucrarile de primavara, treceti la stabulatie, sunteti la andropauza, ce este cu voi, mandria ostirii si a penitenciarelor?...
    ... hai, liber la trancanit, rumegat si injuraturi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonime,
      Stai aproape, ca nici nu stii ce urmeaza!
      Mai mult, da vestea, tradu stirea si altora...
      Moammmm.... ce grea viata aveti, mai baieti, cucuieti!
      Faceti ce faceti, si tot prost iese! Din ce in ce, mai prost!

      Ștergere
  7. Mei,
    Dar cu magariu, ce ati avut?
    Aista cui si cu ce a mai gresit?

    RăspundețiȘtergere
  8. Ala e Neacsu luat pe sus de greaua sarcina la care s-a inhamat voluntar!!!
    Nu-i greu de recunoscut (urechi, copite etc) numai ca nu si-a mai atarnat telefonul la gat ca il radia...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cam ase iaste ,aveti direptate !!

      Ștergere
    2. NOOOO!
      N-ai ghicit....!
      E Ranciog, care vegheaza! Asa i-a zis Dogaru!
      Stai magariule de veghe, ca d'aia te platesc!
      Iar el... vegeaza pe dreaku! Sta in cooor, si rade la lume!
      Neacsu scrie de zor, iar asta..., oarecare..., ni le da si noua!

      Ștergere
  9. Bai ruginitilor doar ...vaca-i libera ! Mulgatoarea este ocupata de mandea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar isi baga maimuta coada..

      Ștergere
    2. Haide, bre, ca ti-o lasam tie..e cam uratica si are asa.. un ten cam masliniu.Mi se potriveste tie.Dupa ce ai pohtit la eba cea buzoasa, nu prea ne vine sa ne lasam mulsi de aceeasi mulgatoare...Iar ca bonus, ia si magarul!

      Ștergere
    3. Ba nu Magarul vi-l las sa nu ziceti ca-s hapsan! De fapt va si potriviti..HIHIHI ! Sniper one

      Ștergere
    4. Un magar si o maimuta/Opinteau la o caruta..

      Ștergere
  10. Si aici, sunt BANII dumneavoastra!
    -------------------
    Pentru nerespectarea condiţiilor de detenţie. ANP: Statul român, obligat la plata a peste 570.000 euro.

    Directorul general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP), Ioan Băla, a afirmat, într-un interviu acordat AGERPRES,că sunt în evidenţa instituţiei 57 de hotărâri ale CEDO prin care statul român este obligat să plătească 578.995 de euro şi respectiv 10.000 de franci elveţieni pentru nerespectarea condiţiilor de detenţie.

    "La nivelul ANP sunt în evidenţă hotărâri ale CEDO al căror obiect îl constituie încălcarea drepturilor persoanelor private de libertate prevăzute în Convenţia Europeană în anul 2011 - 33 de astfel de hotărâri, statul român fiind obligat la plata sumei de 239.830 de euro şi 10.000 de franci elveţieni în echivalentul monedei naţionale. În acelaşi an, 2011, au fost înregistrate la nivelul instituţiei noastre un număr de 19 hotărâri care obligă statul român la plata a 278.615 euro, iar în 2012, până în prezent, avem cinci hotărâri în care statul este obligat la plata sumei de 60.550 de euro. În sinteză, sunt în evidenţă 57 de hotărâri pe care statul român este obligat să le plătească, cumulând o valoare de 578.995 de euro şi respectiv 10.000 de franci elveţieni", a declarat Ioan Băla.

    El a precizat că ANP nu deţine date certe referitoare la efectuarea concretă a plăţilor, întrucât punerea în executare a acestor hotărâri se face de Ministerul Finanţelor Publice, care transmite în momentul în care primeşte hotărârea CEDO către instituţia culpabilă solicitarea de a-i pune la dispoziţie materiale de cercetare, măsurile luate, dacă sunt persoane vinovate pentru aspectele imputabile, în vederea recuperării prejudiciului de la acestea.
    http://www.cotidianul.ro/anp-statul-roman-obligat-la-plata-a-peste-570000-euro-176952/
    Publicat Joi, 22 martie 2012
    ----------------
    Aproape 600.000 euro + 10.000 franci elvetieni, bani de DAT din bugetul public! Pierderi enorme, care puteau fi evitate! Demisia ori demiterea, domnilor buni de plata!

    RăspundețiȘtergere
  11. Steli p-uleo , cetzarushule si motanule cacacios luati masuri urgente ca curdelonul va face de tot c.....l peste tot ...
    Se-mbata ca porcul si-si vomita umorile pe unde-i vine la indemina ...
    Si-asa sinteti voi cunoscuti , ca niste cai breji , drept niste haimanale ... dar individul va face si mai mult de ris ... Si ne face pe toti de ris , ca se prezinta drept ofiter al armatei romane ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu esti ofiter al armatei romane ? Cred ca glumesti. Dupa expresiile pe care le folosesti esti in mod sigur sef de gloata (functie de soldat neinstruit).

      Ștergere
    2. Haimanale, adunarea ! Vedeti ca si ,, pretenul,, vostru RH va da cu FLIT pe alte bloage.Ce dracu, s-a dezintegrat coalitia , ati pus punct coabitarii? Nu mai latrati impreuna in haita?

      Ștergere
    3. Bai mutaqntilor , rezultati in urma tratarii unor caucioace cu viagra ! Nu va mai luati de D.C. Nu vedeti ca omul ii suparat pentru ca au scos-o la incalzire pe Helena Urdeanu!! Sniper one!

      Ștergere
    4. Am spus eu ca voi v-o trageti pe sub coada...Nu mai sunteti mandrele maimute si curdelei, acum sunteti hiene.Succesuri la sfartecat!

      Ștergere
    5. DC dormea cu poza Helenei sub perna ??Probabil acesta-i motivul pentru care a refulat canalizarea...prea si-a folost curdeleul laba!

      Ștergere
    6. A hiberbat ca ursul...cu laba-n gura.
      Czar, ca vulpea..cu coada-ntre picioare.

      Ștergere
  12. Asa , steli p-uleo ! Aici trebuie sa te laud : orice sef trebuie sa fie in fata , si sa raspunda pentru faptele subordonatilor sai ...
    Lauda ti se cuvine pentru ca tu , ca sef al haitei respective , ai sarit imediat sa iei apararea haimanalelor , prevenind si o posibila intiietate din partea curdelonului , care ar fi dat "cu mucii in fasole" pe lustrul tau de buna-crestere...

    RăspundețiȘtergere
  13. Mei lasati-l in pace pe Curdeleonul ca-i amarit rau de tot...Voi n-ati auzit ca la Bv s-a infundat canalizarea si tot kk-tul a refulat in casele oamenilor? Bietul Curdeleonul, acu-si stringe ciocolata din casa cu lingura. Sireacul de el, pacat...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. KKat la KKat nu-si scoate ochii..

      Ștergere
    2. S-a ingropat in ceea ce a mancat o viata intreaga.

      Ștergere
    3. Don Corleone, este prea de tot!
      Credem ca onoarea va obliga sa iesiti la lupta cu hingherii!
      Ati dovedit deseori ca sunteti un vechi si brav combatant!
      Promitem sa facem galerie, sa stam de veghe si la acest caz!

      Ștergere
    4. Sta intepenit in rahat.N-a respectat sfatul medicului...consumul exagerat de kk, duce la imobilitate.

      Ștergere
  14. BREAKING NEW
    Cica este ziua de nastere a babuinului.Rapid, o lista cu uraturi...cat mai urate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine dreak mai e si asta????
      Spune pe fata, sa stim cui sa uram!

      Ștergere
    2. Maimuta babuin, alis czar, sniper one, nvcincu, legionarul,emilbobu2 s.a.....

      Ștergere
    3. Pentru Toate neamurile tale !

      Ștergere
    4. Czar, eu iti ofer mulgatoarea!

      Ștergere
    5. Cea electrica, evident!

      Ștergere
    6. La cati litrii se opreste automat? Sniper one

      Ștergere
  15. La Multi Ani, CEZAR!
    ====================
    Alaturi de cei dragi, tot ce iti doresti!
    Aceleasi urari de bine si viata lunga, in lumea bloggerilor!
    Sa ne traiesti intru multi si fericiti ani, dragul nostru CEZAR!
    Un oltean care iubeste Timisoara, si saluta cu respect intreg Banatul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc ADMIN ! Aceleasi urari de sanatate si prosperitate din partea...ucenicului!!
      PS. Pentru toti : distractia va incepe la ora 00/17.05.2012 !
      Muzica o aduce ..ELENA (multumesc inca odata !)

      Ștergere
    2. Da, Cezar e ca vrajitorul din ga-oz-Pardon din OZ! Mai trebuie sa-si completeze numai vreo 2 clase gimnaziale, adica a 5-a, a 6-a, a 7-a si a 8-a si-i numai bun de poiet. Mai tare ca Dinescu si Cartarescu!

      Ștergere
  16. @CZar
    La multi ani si sanatate!
    Sa te tii tare si sa ne traiesti ,caci altfel o s...(zgomot de fond,receptie neinteligibila)

    RăspundețiȘtergere
  17. 7 dezvăluiri şocante despre demisia ministrului Educaţiei, Ioan Mang!

    Am obţinut în exclusivitate câteva detalii absolut incendiare despre acest subiect, toate copiate, aşa cum e normal, din ziare japoneze şi israeliene:
    • Ioan Mang a demisionat fiindcă a găsit într-un birou din minister o demisie mai veche a altui ministru şi şi-a scris numele în locul acestuia.
    • Surse din minister spun însă că adevăratul motiv al demisiei e acela că i s-a terminat tonerul la copiator
    • Din salariul pe care l-a luat cât a fost ministru, Ioan Mang a spus că-şi va cumpăra nişte reproduceri după japonezi, dar toate absolut originale.
    • După demisie, Mang a spus că se duce să se închidă la mănăstire, ca să copieze manuscrise.
    • Opoziţia spune că Mang venise cu demisia servită, de acasă, fiindcă ştia deja subiectele şi făcuse şi un semn pe foaie, ca să i-o recunoască la corectură.
    • În cabinetul ministrului Educaţiei se vor instala de acum înainte camere de luat vederi, ca să nu mai poată copia.
    • Mai multe agenţii i-au propus deja să-l angajeze pe un post de copywriter, dar Mang spune că ar prefera o carieră muzicală în trupa Indiggo

    RăspundețiȘtergere
  18. No, dragii mosului, trebe sa stiti cum stau lucrurile cu Col Tudor, cel dizgratiat de Dogaru. Iata ce le spune un sindicalist celor din BO Sector 6:
    ,Poate acum veti intelege:
    Faceţi un spectacol ieftin de circ în care rolul bufonului este jucat de un nimeni, pe care îl numiţi Tudor.
    Încă odată apucaţi-vă de treabă:
    - convingeţi oamenii să nu mai plece din filială;
    - convingeţi oamenii să plătească cotizaţia de membru;
    - convocaţi la secretariatul filialei membrii care au decizii definitive şi irevocabile ale Curţii de Apel Bucureşti şi consiliaţii ce au de făcut mai departe;
    - intraţi în legalitate cu structura B.O. al filialei, aşa cum prevede STATUTUL;
    - mobilizaţi membrii la mitinguri. Vă lăudaţi cu cea mai mare filială, dar la ultimul miting au fost prezenţi mai puţini membrii decât numărul de telefoane mobile ale SCMD date spre folosire la filială;
    - refaceţi evidenţa membrilor filialei nr.2 sector 6. În sector sunt două filiale si nu una.
    - adresaţi-vă conducerii SCMD pentru separarea de bugetul filialei nr.1. sector 6.
    Nu mai faceţi pe victimele şi plângăcioşii sindicatului.
    TRECEŢI LA TREABĂ.
    Aţi bulversat suficient de mult membrii de sindicat cu intoxicări şi lucruri de nimic. În centru este conducerea filialei. Nu menţionaţi nimic ce aţi făcut în mod direct cu membrii din subordine. Pentru asta plătesc cotizaţia de membru? Pentru a avea spaţiu de înjurături pe blogul sindicatului?
    Cine este nemulţumit de cum se conduce sindicatul ÎŞI DĂ DEMISIA ŞI PLEACĂ. Vă erijaţi în justiţiarii şi câinii de pază ai sindicatului. Nimic mai FALS.
    Cereţi UNITATE, DAR DE FAPT PRIN CEEA CE FACEŢI îndemnaţi la fărămiţerea sindicatului, la lichidarea lui, LA CREAREA UNEI STRUCTURI PARALELE DE PUTERE.
    Lovitura de palat proiectată, de preluare a conducerii SCMD, nu a reuşit. Lingeţi-vă rănile. Iar pentru vindecare recomand retragerea din sindicat.
    Cine nu trăieşte în acord cu timpul şi evenimentele curente, este depăşit. Reversul în constituie numei STAREA CONFLICTUALĂ.. Iar aici, B.O. al sectorului 6 EXCELEAZĂ..

    NU M-AM ADRESAT UNEI PERSOANE ANUME. AM DAT REPLAY LA UN MESAJ primit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai priceputara neamule?
      ====================
      Citez din marea si impricinata opera dogariana:
      "Cine este nemulţumit de cum se conduce sindicatul ÎŞI DĂ DEMISIA ŞI PLEACĂ."
      ====================
      U ala baaa .........
      Ce le mai fata neuronul frate!
      Astia te lasa cu gura cascata!

      Ștergere
  19. LA MULTI ANI LUI FRAC-MIU si intregului nostru NEAM! PT.CEZAR fratziorul nost" mai mic, un "ALUPIGUS cu SANATATE ca-i mai buna decit toate!

    RăspundețiȘtergere
  20. S.O.S !
    CONDUCEREA ARMATEI SA INTALNIT CU PRESEDINTELE BASESCU SI VICTOR PONTA ,ATENTIONAND IMPOTRIVA PERICOLUL UNEI LOVITURI DE STAT PRO RUSESTI IN ROMANIA! Tensiunea intre armata si serviciile secrete !


    SERVICIILE ROMANESTI SUNT CONTROLATE DE MOSCOVA....DECLARA GENERALII ARMATEI ROMANE !
    In Romania actioneaza o puternica agentura rusa care a reusit sa se infiltreze la cel mai inalt nivel si chiar sa controleze institutii ale statului. Faptul ca indivizi care servesc interese rusesti ajung in functii importante in Parlament, si Guvern, faptul ca resursele energetice ale Romaniei ajung pe mana unor agenti de influenta ai Moscovei sau la companii care joaca impotriva intereselor romanesti, faptul ca reteaua ruseasca reuseste sa infiinteze trusturi de presa in Romania si sa manipuleze milioane de oameni, demonstreaza esecul lamentabil al serviciilor de informatii ale Romaniei in aceasta batalie. Sau poate demonstreaza faptul ca acestea sunt controlate in totalitate sau partial tot de agenti ai Moscovei!
    AGENTURA RUSA PREIA PUTEREA IN ROMANIA
    Discutiile au pornit de la o informare secreta, ajunsa la Cotroceni, in legatura cu existenta unei stari de "neliniste crescanda" in randul unor comandanti de divizion si cativa generali de stat major, a armatei din Transilvania si nu numai in legatura cu creiera unei noi axe MOSCOVA -BUCURESTI-BEOJING
    Declaratiile noului ministru de Externe arata ca politica externa a USL se sprijina pe o altfel de filozofie privind relatiile internationale, pornind de la admiratia pe care o are Andrei Marga fata de Vladimir Putin si luand in calcul prioritatile acestuia: Rusia si China. Militarii se arata ingrijorati de aceste declaratii si de reactivara a retelei rusesti in Romania,
    Situatia fiind grava pentru prima data generali ai armatei se implica in actul guvernamental,............. desi statutul cadrelor militate interzice implicarea in viata politica.
    Presedintele a fost informat ca unele cadre de raspundere cu inalte funcii in armata si garnizoanele din teatrul transilvan si-au exprimat intr-un cadru restrans nemultumirea si iritarea fata de noua pozitie a guvernului si incercarea de a introduce Romania in zona de influenta
    ruseasca.
    Discutiile au durat 3 ore .

    TENSIUNE INTRE ARMATA ROMANA SI SERVICII !
    Basescu .........a incheiat insistand pe efortul de-a se "monitoriza situatia generalilor in functii de mare raspundere care printr-un exces de zel pot duce la tulburari si caderea guvernului iar o solidarizare prost inteleasa cu cei din alte judete din afara transilvaniei risca stabilitatea statala sau creea conditiile unei posibile lovituri de stat, pe fondul nemultumirii generate de salarii, dotari, miscarile de strada a fostilor colegi acum restructurati si sentimentelor nationalist-patriotice, gresit interpretate ...........
    Seful SRI Maior a declarat ca : "este la curent ca doi-trei sefi de stat major si doi generali de garnizoane din Ardeal ar fi initiat o astfel de dezbarere la o intalnire cu ocazia unui moment festiv familial.
    Seful SIE Mescanu a amintit de existenta unui document CIA, secret care avertiza ambasada americana la Atena, ca exista un risc insemnat, ca in Grecia, pe fondul crescand al nemultumirii populare si iminenta intrare in stare de faliment a statului, exista riscul major al unei lovituri de stat militare, cum s-a mai intamplat in aceasta tara.
    In documentul CIA se vorbeste si de vulnerabilitatea Romaniei de-a se confrunta cu o astfel de amenintare,
    In inchere presedintele Basescu s-a aratat ingrijorat de tensiunea intre
    armata si serviciile secrete !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert, de unde Dumnezeu le tot scoti? Tu ai fi bun de scenarist in "Razboiul Stelelor", partea a 5-a, avindu-l ca erou principal pe Czar maimuca al nostru.

      Ștergere
  21. Neatza buna la ZOO, precum si pacientilor de la Spitalul 9! Pentru Czar cel maimuc, un ALUPIGUS cu Sugiuc!

    RăspundețiȘtergere
  22. PLANO 1O LUPUS OFITER ACOPERIT AL SERVICIILOR !
    Prezenta ofiterilor de informatii infiltrati in redactii pe post de ziaristi constituie in aceste zile subiect de discutii atat in breasla gazetarilor, cat si in mediile politice. Aparitia lor pe bloguri atrage deasemenea atentia,
    Totul a pornit de la o dezvaluire a ziarului Curentul care publica in urma cu cateva zile un material din care rezulta ca SRI recunostea oficiale, ca principalul serviciu de informatii din Romania are ofiteri acoperiti in randul jurnalistilor. Blogul politic a devenit o forta. In perimetrul lor manipularea serviciilor este o prezenta activa deosebit
    de periculoasa.
    Dupa creiarea de catre mine a scandalului ICR au fost deschise 6 bloguri pe numele meu.
    Deschideti
    http://devanewyork.blogspot.com/2010/03/atacul-banditesc-impotriva-antenei-3-in_27.html
    Manipularea serviciilor merge mana in mana cu atacuri banditesti. Aceste atacuri sunt conduse de un ofiter acoperit trimis sa se infiltreze in zona militara . Am primit informatii de la sursa despre acest Lupus. Un ofiter
    al serviciului scrie :
    Nu SRI are cei mai multi ofiteri acoperiti pe post de gazetari. El a declarat ca acesti “blogheristi” apartin altor servicii secrete. Daca e sa dam crezare informatiilor neoficiale, fosta 0215, actuala DGIPI, are cei mai multi ofiteri acoperiti in mass-media si pe blogul politic Nu trebuie sa neglijam nici celelalte servicii de informatii, SIE, DGIA, SPP si STS, care si ele au un apetit pentru a-si racola surse sau chiar si-au infiltrat oameni in principalele redactii. Va trimit documentele despre acest Lupus....
    Am trimis azi un memoriu Comisiei Parlamentare care controleaza serviciile......
    Planorul securitatii nu va zbura pentru prea multa vreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, aici ne potrivim. Nici mie nu mi-a placut de acest Plano/Luspus(h)!

      Ștergere
  23. @Anonim
    Ma intreb dece majoritatea comentariilor sunt semnate Anonim.
    Ele par creiate de ofiterul Lupus. Specialist in pensii si manipularea militarilor naivi !

    RăspundețiȘtergere
  24. Gata cu cetzarushul ...
    Luati si cititi : //groups.yahoo.com/group/roarmy230/message/23267 ,
    si pe urma duceti-va si pe la Plano ... pentru amanunte ...

    Steli p-uleo , cu intreaga ta haita : se-ngroasa gluma !
    S-apropie funia de par !
    Se imputineaza cei recalculati cu draga voastra lege 119 !
    Pregatiti-va sa dati banii inapoi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zice unul,,Daca "a lucrat cam putin in armata" acel colonel ... a avut atributii si
      raspunderi de colonel (nu de plut"" ZEXE- Pentru asta nu se da pensie ! S-a dat solda!

      Ștergere
    2. Mai intai si mai intai, cred ca-i vremea sa dati voi ce ati primit ca foloase necuvenite -conform legii ! Noi asteptam sa apara o alta lege si ,,poate "ne vom conforma ! NU UITA CA SUNTEM MULTI SI AI DRAKULUI !!Sniper one

      Ștergere
  25. @ Prefer atacurile la subiect. Nu refuz atacurile la persoana daca sunt relativ civilizate si se accepta dreptul
    la replica. Nu sunt raspunzator pentru cei lichidati sau care plang pe la colturi....si cer banarea mea.
    Plano a fost trimis pentru manipulare. Celalalt dinainte a fost mutat la un alt departament....primind noi sarcini.

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Ce spui de un " razboi al stelelor " descriind o batalia intre satra lui Coreolone si extra galactici. Un erou manelist....in cosmos. Astept sugestii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert esti incorigibil. Tu spui ca Curdeleonul este un blondel negru? Daca-i adevarat e grav! Vezi sa nu ai probleme cu Romano Criss...

      Ștergere
  27. gata gata ca v-ati cam "incins".Hai sa "ne râdem"
    "dragul" meu RH+,ultimul ti-l dedic



    Sfatul medicului: Daca va e frica sa nu va ingrasati, beti inainte de fiecare masa, 100g de tuica. Tuica elimina frica!

    Zen: Nu esti beat, atâta timp cât înca mai poti sta întins pe podea, fara sa te sprijini.

    El se întoarce acasa noaptea târziu. Sotia, cu o privire crunta îi arata ceasul.- E ora doua!- Si ce? Daca as fi stat acasa n-ar fi fost tot ora doua?

    Un alcoolic se trezeste gol în morga. Se ridica de pe targa si se duce spre usa . La intrare statea o batrâna:
    - Buna dimineata, doamna.
    Aceasta speriata: - Doamne, care dimineata buna, esti în morga.
    - Bine, bine, atunci . Guten Morgen!...

    Doi vechi amici stau de vorba:
    - Auzi, ma, ce e ala sah?
    - Ba, dar nepriceput mai esti! Sahu' e piesele alea care le bagam noi în punga când jucam table...

    Nevasta-mea conduce masina atât de rau, incât GPS-ul i-a zis: "In 50 de metri, trage pe dreapta ca eu cobor"

    - Am venit sa cer mâna fiicei dvs.!- Cea mare sau cea mica?- Cum, nu le are la fel?

    Scrisoare de la profesoară catre părinţi:- "Dragi părinţi, vă rog să-l spălaţi pe Bulă! Miroase!"
    Răspunsul:- "Stimată Doamnă! L-am trimis la scoala sa il invatati nu sa il mirositi!"

    Un cersetor suna la o usa si ii deschide o gospodina iritata, cu mainile in solduri, pusa pe scandal:
    - Ce mai vrei, ba, si tu, ratatule?
    - Pai stiti, daca ati avea niste sticle goale de bere, pe care le-as putea vinde...
    - Arat eu ca si cum as bea bere ?!
    - Aaaa ... atunci niste sticle goale de otet !?

    -Un angajat intarzie la serviciu, seful sau nervos tipa la el: -Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde: -De ce? Ce s-a intamplat la 8:30?

    La un fotograf au venit mai multi chinezi pentru a se fotografia. Fotograful se gandi: "De ce sa developez toate pozele, daca seamana leit unul cu altul? O sa le dau aceeasi fotografie!".Cand primesc fotografiile, un chinez ia fotografia, se uita lung la ea si spune:
    - Nu e fotografia mea.
    - Cum nu e a ta? - intreaba fotograful
    - Nu e fatza ta?- Fatza e a mea, dar camasa nu.

    - Nepoate cum ziceai ca il cheama pe neamtu ala care imi tot ascunde lucrurile prin casa?
    - Alzheimer, tataie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Principalul subiect de gluma este...bautura.Firesc, tinand cont de viciul tau.

      Ștergere
  28. Si uite cum cineva i-a tras-o pe Roarmy230 atotstiutorului Walter Plano:

    "Re: Replici la: Proiectul de la Camera Deputatilor privind modificarea OUG 1

    @Walter
    Eu tot nu inteleg interesul purtat pensiilor militarilor . Unele declaratii
    anterioare sustineau neapartenenta la aceasta categorie ...
    Intelegerea , in profunzime , a discutiilor pe aceasta tema presupune sa fi
    apartinut sistemului ... Eu , cel putin , nu am auzit discutii purtate de fosti
    militari despre , de exemplu , veniturile sau pensiile avocatilor ...
    Dar , fie ...
    Toate intrebarile puse d.lui Ujica (intrebari pline de ingrijorare si de paterna
    compatimire) se bazeaza pe ferma convingere ca sistemul de pensii bazat pe
    contributivitate , lasat de la Dumnezeu fiind , este singurul sistem in toata
    lumea si in toate timpurile ...

    Nu a avut colonelul solde mai mici ! ... a avut colonelul timp la dispozitie MAI
    PUTIN pentru a acumula puncte . Nu din cauza lui (colonelul) nu a avut timp la
    dispozitie pentru acumularea de puncte ... ci din cauza de disponibilizare ...
    din cauza de restructurare a armatei , pentru intrarea in NATO si UE ... Nu cred
    ca poate spune cineva ca NU s-a bucurat de acele intrari !

    Daca "a lucrat cam putin in armata" acel colonel ... a avut atributii si
    raspunderi de colonel (nu de plutonier)... Ca sa nu mai spunem ca , daca a
    lucrat mai putin timp in armata , a lucrat mult in civilie (inainte de armata)
    ... si , in civilie n-o fi fost chiar "un nimic" , daca a fost activat ... si ca
    acei ani (de dinainte de armata) ar trebui sa produca puncte (macar ca la un
    plutonier) , puncte care cumulate cu cele de colonel sa dea o pensie mai mare
    decit a plutonierului...
    "E complicate" chestiile astea , pentru cineva din afara sistemului , influentat
    (in gindire) de de-alde sergentul bula ..."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zice unul,,Daca "a lucrat cam putin in armata" acel colonel ... a avut atributii si
      raspunderi de colonel (nu de plut"" ZEXE- Pentru asta nu se da pensie ! S-a dat solda!

      Ștergere
  29. @ Dragul meu Core
    Te obosesti degeaba. Nimeni nu a indraznit vreodata sa spuna ca sunt normal. America este o tara de nebuni.
    Este un fel de compliment . Normalii nu schimba nimic. In cazul tau nici macar sosetele.

    RăspundețiȘtergere
  30. @ O sa vin in curand in Romania. Sper sa nu-l intalnesc.
    Pana atinci sper ca cersetoria in cadrul militarilor sa fie interzisa prin lege
    sau macar prin regulamentul militar.

    RăspundețiȘtergere
  31. ________________________________
    > From: Walter
    > To: roarmy230@yahoogroups.com
    > Sent: Wednesday, May 16, 2012 11:43:39 PM
    > Subject: [roarmy230] Re: Replici la: Proiectul de la Camera Deputatilor
    privind modificarea OUG 1
    >
    >
    >
    > Â
    >
    > Ataaaat de mult se afirma ca un colonel ar avea o pensie recalculata mai mica
    decat a unui plutonier, dar n-am vazut nicio dovada.
    > Probabil ca acel colonel a fost incadrat direct in armata pe functie de
    capitan sau maior si n-a reusit decat o cariera militara de vreo 20 de ani.
    > De ce ar fi de blamat militarii care au lucrat pana la implinirea limitei de
    varsta pentru pensionare?
    >

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baribalul catre Czar maimuca: Serveste un ALUPIGUS de dimineata, sa nu ti se faca greatza!

      Ștergere
    2. Propun sa-l lasam in pace azi, 17 mai, de maine...il atacam din toate partile, in toate pozitiile.Adunam Alupigus pentru a-i trece mahmureala.

      Ștergere
    3. Esti ..dragutz , dar nu-i cazul ! Lasa NEAMURILE PROASTE sa se "manifeste " tot timpul si fara pauza ! Sniper one

      Ștergere
    4. Czare! Stii ce e mai rau decat sa te vorbeasca lumea ? Sa nu te vorbeasca..., altfel spus: CUGET, deci EXIST.

      Ștergere
  32. Anonime de la 09:20 esti destept foc ... sau floc ...
    Dupa gindirea ta la colonel sa se dea solda (iar pensia sa fie mica) , iar la plotoner sa se dea pensie mare (chiar daca a avut solda mica) . Esti destept ca si puradelul tzigancii : (Cind zice el azi ori ploua , ori nu ploua ... si mare dreptate are ...)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostovane - Colonelul a primit solda mare dupa care-i se calc. pensia ! Pluto. a primit solda de pluto. si la fel ii calculeaza pensia ! Tii mortis sa faci de ras gradul de COLONEL?

      Ștergere
  33. Buna propunerea sa-l lasam in pace de ziua lui pe cetzarush ...
    Dar ce ne facem cu cei de la Curtea Constitutionala care au hotarit sa subtieze legea 119 ... aia care i-a facut-o mare cetzarushului ... si vestea a cazut tocmai acum ? Ca ... daca Curtea Constitutionala mai subtiaza o data legea 119 ... cu militarii ... si cetzarushul trebuie sa dea lovelele inapoi ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dezvolta putin ideea, inca nu m-am documentat.Ce e cu CC si L119?

      Ștergere
    2. Păi dacă e să dea lovelele înapoi, Czar maimuca a cam incurcat-o! De unde o să mai aibă resurse să-şi plătească ratele la bangă pt. împrumutul făcut în vederea achiziţionării fieţelului ăla 600? Ştiţi voi, rapandula aia mică ca Lăstunul...Nici măcar Trabant nu e. Se potriveşte mai mult cu Buick-ul lui Fred Flinstone. Are 5 locuri şi toate în faţă, ca la olteni. Încape şi Stelian şi Tigri2 şi Curdeleu, deşi ăst" din urmă e mai greu...

      Ștergere
    3. LINEA -1400; Turbo - 110 CP. cred ca ti-a scapat ,din cauza de ....invidie!!!!

      Ștergere
  34. Mai intai si mai intai, cred ca-i vremea sa dati voi ce ati primit ca foloase necuvenite -conform legii ! Noi asteptam sa apara o alta lege si ,,poate "ne vom conforma ! NU UITA CA SUNTEM MULTI SI AI DRAKULUI !!Sniper one
    P.S. Propunerea nu o luati in seama ! Neamurile proaste nu au hodina!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey maimuco, tu eşti cam greu de bostan! Czare/Snaipare taci că-i faci de rîs pe ăia "mulţi" de care pomeneşti! Ştii tu: Nu te face de rîs chiar de ziua ta...Hai "La mulţi ani" maimuco!
      PS. Totuşi cîte primăveri "ai făcut"?

      Ștergere
    2. Nu-si vede ,,primavara,, din cauza burtii..

      Ștergere
  35. Bey toti care faceti IHA..IHA ...IHA la L.119 mergeti si dati apa ...magarului ca s-a uscat saracul!!
    PS. In floarea varstei si la ..73 Kg da-ti seama ce de burta am. Nu prea gasesti infanteristi cu burta!!
    Cat despre ,,primavara"" daca-i fii o dama bine, te-as chema la o proba !!
    Am raspuns la tot? Hai ca sunt mai amabil si decat ..Ponta !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai pus punctul pe I! Poate chiar sunt o..dama.
      Ce zodie esti? daca recunosti, nu-ti mai spun maimuta!

      Ștergere
    2. TAUR - evident ! Cum ramane cu ..proba?

      Ștergere
    3. Bey maimuco, dupa minte, tu nu poti fi decit Berbece!

      Ștergere
    4. De ce jignesti berbecul?

      Ștergere
  36. Ramane in...spatiu.Adica virtual.

    RăspundețiȘtergere
  37. ce mai spun,acuma,tiganai izmanari gen corleone,ca revin pensiile ocupationale?
    ce ai facut,puturos,jegos de corleone,(tigir cezar stelia etc.),i-ai baut,pe toti,vezi ca iti iau astia casa,si daca crepi inainte sa dai banii inapoi,vezi ca in iad trebuie sa iti astepti nepotii si copii,ca si ei o sa trebuiasca sa iti plateasca netrebniciile si tradarea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa-i ia lui Czar casa, ca el e in zodia melcului codobelcului.

      Ștergere
    2. Iar a scapat unul de la Socola?

      Ștergere
  38. Bietul corleon..cica se pune taxa pe bere!

    RăspundețiȘtergere
  39. Hai ca v-a venit Mentorul - Anonim17 mai 2012, 12:51

    RăspundețiȘtergere
  40. sa traiasca dilimache~!!Anonim17 mai 2012, 12:51

    RăspundețiȘtergere
  41. O GUVERNARE INTRADEVAR PLANORISTA IN PERPETUITATE !
    PLANORISTUL IMPUSCAT LA TARGOVISTE!
    O varianta nefericiita ar fi Plano Lupus pentru presedinte
    Tigri 2 la armata, Coreolone la lipsa de educatie, celalalt plano la planorism si traseism politic iar mos Alecu dupa soba. Bineinteles la
    afaceri externe ramane Andrei Putin Marga ! Ponta in fund de curte lasat
    fara hartie higienica. Romania va obtine iesirea din NATO devenind un stat intradevar ceausist. Drapelul tricolor va fi inlocuit de drapelul planorist. Diaspora va fi reprezentata de agentul tuturor servicilor nesecrete Robert Horvath care va propune mutarea capitalei la Deva si impuscarea noului presedinte planorist cu toate onorurile militare si nemilitare. Asa sa nu ne ajute dumnezeu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei Robert, cum sa-l pui pe Lupus Eritematos prezidente si pe barzaunele negru si cu par din Hurziceni la Harmata? Uite lui Czar maimuca i-ar sade bine la Ministerul Padurilor, ca tot ii place lui sa stea ba in koor, ba in cap, ca pina la urma nu-ti poti da seama care ii e basanaul si care ii e tartacuta...

      Ștergere
  42. O zi frumoasa de primavara la Targoviste
    @Cezar ...intrerup pentru un moment serbarea....
    Am avut un vis frumos dar dramatic.
    Sper sa fie acceptat ca editorial....
    " O executie nepripita la Targoviste".
    Insfarsit o frumoasa traditie....cu onoruri militare.
    Dupa impuscare se va intona
    "Desteapta-te Romana".
    Nu este vorba de Basescu,desi merita deplin ciuruirea,........ci executia
    ceausistului securist Lupus. Sper sa nu fie doar un vis !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Robert Des Niro, noi credeam ca ai avut vreun vis erotic, sau ceva asemanator. Ca se facea cum Robert pe Curleonezul si pe Maimuca ii altoia si culmea, ca astora, lighioanelor le placea!

      Ștergere
  43. Nenea Cezare La Multi Ani de ziua mata! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca-i mai buna decit toate, precum si un ALUPIGUS sanatos si prin fata si prin dosul tau paros!

    RăspundețiȘtergere
  44. @ FALUS SI MEREU FALUS ! UN FALUS PENTRU LUPUS !
    Sunt un mare maestru al artei erotice... sculative
    Deschide
    http://www.devagallery.com/
    Ultima mea expozitie personala sa chemat dela DALI LA DEVA............
    Voi deschide la Deva sub cetate, un centru al artei foarte erotice.
    Prima expozitie se va chema un FALUS PENTRU LUPUS !

    RăspundețiȘtergere
  45. Erata
    a se citi
    voi deschide sub cetatea romana......

    RăspundețiȘtergere
  46. Anonime de la 17 mai 2012, 11:40 ... CC a scos de la recalculare consilierii de la curtea de conturi , adica art.1 lit h din legea 119 ... Gata , baietii aceia revin la pensii de serviciu (de alea "speciale" , "nesimtite") .
    Urmeaza art.1 lit a si b (militarii , politistii si penitenciaristii) ???????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc.Intre timp, am citit si eu.Dintre noi, doar czar o are nesimtita, noi o avem...obisnuita.

      Ștergere
  47. ... Bey toti care faceti IHA..IHA ...IHA ....
    .............................................
    ===================
    Mamaaaa ........
    Cheama smurdul.... o sa crap de-atata ras!
    ===================
    Oh, sa nu uit! Din nou si azi,
    La Multi Ani, nobile CEZAR!
    Muritorii, te saluta!
    Un oltean ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea vezi ca ai loc in fatza in masina tip Fred Flinstone a lui Czar maimuca...

      Ștergere
    2. LINEA -1400; Turbo - 110 CP. cred ca ti-a scapat ,din cauza de ....invidie!!!!

      Ștergere
    3. Multumes mult ! Tot un ...oltean!!

      Ștergere
    4. Mah,
      Cati vreti sa mergeti cu ocazia mea?
      Primul oltean!

      Ștergere
    5. Are frîna de serviciu la calcîie, iar frîna de mînă...ehee..,ceva în stil Ciuşdei.

      Ștergere
  48. Lupuș spunea...

    @Robert
    L-am notificat pe Plano, pe mail! Incă nu-l ridicaseră pentru Tîrgoviște.

    Să mai și rîdem de bucuria nebunilor!!!!

    ROBERT RASPUNDEA:
    LUPUS
    Se da ordinul de ridicare a tuturor planoristilor si trimiterea catre Targoviste pentru un exercitiu de tragere,

    RăspundețiȘtergere
  49. Parca ziceai ca le faci cate o putulica si ii pui in piata!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Bey copii, dar pe unde-o mai umbla Nea Cashcavalul ca mi-e tare dor de tilifonu lui?

    RăspundețiȘtergere
  51. It is not my firѕt timе to pay a visit this wеb
    page, і am brоwsing thіs web pagе dailly and
    get gоod dаtа from here evеry day.



    My weblοg: cialis

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri