Google Translate

luni, 7 mai 2012

Tara nimanui. Fondul de pensii aruncat in aer de retele mafiote si functionari corupti! Probleme cunoscute, jaf apocaliptic si ce daca...


167 de invinuiti si un prejudiciu de 2 milioane si jumatate de lei. Peste 600.000 de euro s-au scurs din Fondul de Pensii, prin intermediul unor indivizi cu relatii si "intrare" la functionari corupti.



In Romania oamenii pot iesi la pensie, chiar daca n-au fost angajati nici macar o zi.

Dintr-un buget prea sarac sa serveasca milioanelor de oameni care au muncit o viata intraga, se infrupta cei descurcareti, care contra unor sume de bani, ajutati de intermediari si de oameni din sistem, au devenit la varsta a treia
pensionari cu acte in regula.


Orasul Alba Iulia, in fata Tribunalului. Un grup numeros format din femei si barbati de varsta a treia, intr-un lung sir, la intrare. Majoritatea sunt padurari din zona Tarii Motilor, plus alti patroni de gatere si detinatori ai unor firme care taie si transporta lemn pe Valea Ariesului, in localitatile Horea, Albac, Scarisoara sau Garda. Toti inculpati, cercetati in libertate, intr-un urias dosar de coruptie, cunoscut pe plan local drept
dosarul "mafiei pensiilor ilegale."

Mai exact, acestia au platit unor oameni cu relatii la casele de pensii, sume mari de bani pentru a-i transforma in pensionari de lux.

Intermediarii falsificau cartile de munca sau le obtineau adeverinte privind sporuri ori diplome de absolvire a liceului ca sa le creasca pensia si sa le obtina in acte vechime in munca.

Oamenii nu recunosc nici in al doisprezecelea ceas ca sunt partasi intr-un dosar de coruptie si ca au platit ca sa-si obtina pensii ilegale, nemeritate.

Ei au platit unor intermediari in jur de 2.000 de euro ca sa obtina 1.500 pana la 2.000 de lei lunar pe cuponul de pensie pentru tot restul vietii. Adica recuperau in cel mult un an spaga data pentru un dosar aparent legal. Iar cei 2.000 de euro se imparteau egal intre sase persoane din filiera - doi intermediari, trei falsificatori si o angajata de la
Casa de Pensii Alba.

Viorica Calin, angajata in cadrul Casei de Pensii Alba, e acuzata ca ar fi favorizat inregistrarea in sistemul de pensii a unor documente falsificate.

"Agatarea" clientilor dispusi sa "cumpere" pensii s-a petrecut in perioada 2008-2011.

Mecanismul era simplu: Sabia Coasian din Turda si Constantin Toma din Bucuresti racolau persoane interesate de o pensie generoasa. Intermediarii care actionau in Alba preluau si trimiteau actele oamenilor in Capitala, unde actionau alti 3 falsificatori, rude cu Constantin Toma.

Acestia se ocupau de intocmirea cartilor de munca si a altor documente privind sporuri, toate fasificate. Iar inregistrarea dosarelor la Casa de Pensii Alba era garantata de Viorica Calin, care lucra ca functionara la ghiseul de Registratura.

Coincidenta sau nu, angajata Casei are cabana de vacanta ridicata pe Valea Ariesului, fix unde actiona unul dintre intermediari, arestat in dosar. Acest intermediar i-a insotit pe cativa localnici la Alba Iulia ca sa le demonstreze la Casa de Pensii ca poate inregistra documente falsificate.

Petru Nicola a platit 20.000 de lei, adica aproape 5.000 de euro, ca sa devina peste noapte pensionar de Bucuresti. In Capitala a fost doar o data in viata, cand avea 20 de ani si n-a stat decat cateva ore in Gara de Nord in drumul lui spre Constanta, unde facea armata.

La Casa de Pensii Alba, abia la sfarsitul lui 2011 s-a spart buba si au descins procurorii de la Crima Organizata. La sediul Casei de Pensii Alba, ofiterii DIICOT au gasit 93 de dosare de pensii falsificate, din care 49 incasau deja pensii de luni sau chiar ani buni.

49 de "pensionari" au primit ilegal peste 2,2 milioane de lei,
in total peste 500.000 de euro.
110.000 de lei in 4 ani inseamna o pensie de peste 2.200 de lei pe luna, pentru un singur pensionar ilegal.

Cum a fost posibil ca intermediarii sa "rezolve" aceste pensii ilegale doar cu ajutorul unei angajate de la Registratura Casei de Pensii ramane un mister. Anchetatorii nu pot stabili inca daca la mijloc ar putea fi vorba de mai multi functionari din sistem. Inainte sa fie aprobat, orice dosar depus la Registratura trece prin mai multe maini, in cel putin trei birouri, de unde primeste trei semnaturi oficiale.

Directorul adjunct sustine ca dosarele au trecut de verificarile sale pentru ca falsurile au fost bine facute, nu pentru ca el nu si-ar fi facut treaba. Sustine ca si daca el ar fi fost superficial, raspunderea o poarta si subalternii sai verificatori.

Daca anchetatorii vor stabili ca nu e vorba de complicitate, angajatii Casei risca sa fie invinuiti de neglijenta in serviciu, pentru ca toate cartile de munca falsificate au trecut de filtrul lor. Iar din dosar reiese ca pensii ilegale au fost nu numai in Alba, ci si la casele de pensii din alte trei judete.

Pe Valea Ariesului, cei mai multi dinte inculpati au legaturi de rudenie in primarii.
Consilieri, secretari, viceprimari si chiar primari. Nimeni nu a stabilit pana acum daca intermediarii arestati isi gaseau clientela chiar de la primarie, acolo unde, la serviciul social, este bine cunoscuta situatia batranilor eligibili pentru pensii falsificate.


Ioan Mates, din comuna Horea, este un alt inculpat in dosar. El sustine ca a avut incredere ca nu va fi prins, dupa ce a vazut ca discutiile s-au purtat cu localnicii in gura mare, nu pe ascuns, in centrul comunei, locul unde are biroul parlamentar si unde a fost patru mandate primar Corneliu Olar, actualmente deputat. Oamenii locului sustin ca negocerile pentru documente ilegale se purtau inca de cand deputatul era edil local.

Deputatul afirma ca nu a a stiut nimic despre toata aceasta poveste penala, dar recunoaste ca si procurorii se intereseaza de el.

Acesta sustine ca nu a stiut. Ciudat este ca la Horea, discutiile despre carti de munca si diplome false s-au purtat ani de-a randul si in fata "Biroului Oval" al "Casei Albe" cum este amenajata si numita oficial primaria, in varianta modernizata de Corneliu Olar. Printre "inteleptii satului", tentati cu acte false, este si viceprimarul din Horea.

Ioan Trif, viceprimar in functie inca de cand edil local era Corneliu Olar, povesteste cu seninatate cum in fata primariei si-a "aranjat" o diploma de bacalaureat, din care sa reiasa ca a absolvit un liceu din Capitala. Procurorii au incadrat acest fapt drept infractiune. Viceprimarul este oficial acuzat in dosar si, desi judecat in libertate, risca inchisoarea. La dosar ar exista si interceptari, dar si declaratii ale intermediarului care il incrimineaza pe ediliul local. De altfel, oamenii spun ca intermediarii chiar isi facusera un renume pe plan local, veneau cu oferta lor si la slujbele religioase.

Toti cei care si-au comandat acte false sunt obligati de Casa de Pensii sa returneze banii necuveniti.
Procurorii au stabilit ca "vatamate" au fost in acest dosar bugetele de la Casele Judetene de Pensii din Alba, Arad, Bihor, Cluj, Satu Mare, Teleorman si de la Sectoarele 2 si 3 din Bucuresti.

Exista dovezi clare ca un document falsificat trece usor pe sub nasul autoritatilor, si asta ridica serioase semne de intrebare asupra modului in care isi fac treaba in toata tara angajatii Caselor de Pensii. Un pensionar din Capitala recunoaste ca a fost racolat chiar in fata Case de Pensii.


Intr-un comunicat oficial conducerea Casei de Pensii anunta ca angajatii sai din toata tara nu au obligatia sa verifice realitatea continutului documentelor depuse de fiecare solicitant la dosar. Si ca volumul mare al actelor depuse face imposibila orice verificare suplimentara in fiecare caz in parte.

De altfel cel mai recent control al Curtii De Conturi arata ca aceasta insitutie functioneaza in haos de mai multi ani.

Rezultatele verificarilor vorbesc despre datorii de 6 miliarde de euro, pensii platite catorva mii de persoane decedate si bani pierduti din incompetenta si neglijenta. Cam asta inseamna performanta sistemului public de pensii.

In acest context a fost descoperit de exemplu ca „din cauza unor greseli de exploatare, au fost sterse toate datele din evidenta financiar-contabila pentru anul 2009, de la nivelul Casei Nationale de Pensii". Sau ca au fost virate peste 7 milioane de euro la mai mult de 4.000 de pensionari, in unele cazuri la mult timp dupa decesul lor. Banii au fost incasati de rude, care au zis „Sa fie primit" cand au vazut ca statul e atat de darnic incat nu se uita la bani si ii trimite si dupa moartea contribuabililor.
Reprezentantii Casei de Pensii au recunoscut in toata presa neregulile, dar au dat vina pe familii pentru ca nu le-au instiintat despre deces.

Ministerul Muncii a trimis Corpul de Control la Casa de Pensii, dar verificarile au ramas nefinalizate in conditiile in care s-a schimbat Guvernul si implicit ministrul care a comandat controlul. Pana la noi proceduri, persista un sistem care nu ezita sa iasa in evidenta prin balbe si gestionari cu multe hibe, pe nervii romanilor.

In tot acest peisaj al umilintei si al bramburelii, pensionarii s-au obisnuit sa duca lupte crancene pentru orice leu care li se cuvine.
Aproape 800 de batrani au format la mijlocul lunii trecute cozi uriase in fata Tribunalului Arges. S-au inghesuit sa ceara in instanta CAS-ul de 5.5% platit in ultimul an, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca aceia care au mai mult de 740 de lei pensie nu vor mai plati contributia de 5.5% la asigurarile de sanatate pe intreaga suma primita impusa de Guvern.

Avem o tara in care pacalirea sistemului e sport national chiar si la varsta a treia, in care fondurile statului destinate batranilor sunt gestionate dezastruos, intr-un domeniu din care nu lipsesc faptele penale. Iar traficul de influenta e la indemana unor intermediari care castiga fabulos din relatiile pe care le au in institutiile statului, unde
coruptia nu iese la pensie niciodata.
Sursa: Pro TV

Pensii de lux “la comanda”. Cine sunt oamenii care iau 2000 de lei/luna, fara sa fi fost angajati

REMEMBER:
===================




O funcţionară de la Casa de Pensii Dolj este acuzată că făcea ilegal bani de pe urma persoanelor decedate. Frauda se ridică la peste 100.000 de lei.

O funcţionară de la Casa de Pensii Dolj este acuzată că făcea ilegal bani de pe urma persoanelor decedate. Angajata acorda ajutoare de înmormântare false de două ori pentru aceeaşi persoană, dar unor oameni diferiţi. Funcţionara acorda mai întâi ajutorul de deces persoanelor care aveau dreptul. După ce rudele încasau banii, mai veneau alte persoane care ridicau încă o dată ajutorul, deşi aveau sau nu legătură cu familia decedatului.
“Am avut un control de la Casa Naţională de Pensii, de la Curtea de Conturi, în care ni s-a cerut o situaţie de la ajutoarele de deces pe nişte luni luate prin sondaj. Au ieşit într-adevăr trei ajutoare de deces care au fost acordate de două ori”,
a declarat Daniel Baciu, director Casa de Pensii Dolj.
În total, funcţionara de la Casa de Pensii Dolj a acordat ilegal 64 de ajutoare de deces, din 2007 până în 2009. Paguba depăşeşte o sută de mii de lei. Cazul a intrat în atenţia Poliţiei.



Mai mulţi procurori de la DNA Cluj, însoţiţi de poliţişti de la Poliţia Judiciară de la DNA, au descins ieri la Casa de Pensii Cluj pentru a verifica dosarele de refugiaţi pe criterii etnice din perioada 1940-1945. Trei angajate au fost reţinute, sub acuzaţia că au legătură cu falsificarea dosarelor de pensii privind acordarea ajutoarelor de refugiat pe criterii etnice, din perioada 1940-1945.

Procurorii DNA Cluj au dispus reţinerea juristei instituţiei, Corina Podoabă, şi a două angajate de la ghişeu. Potrivit fişei postului, Maria Derji şi Iulia Ardelean, aveau ca atribuţii de serviciu plata acestor ajutoare, dar şi preluarea dosarelor care conţineau documentele justificative care stăteau la baza acordării acestor ajutoare, cererea persoanei în cauză şi alte două declaraţii ale unor persoane refugiate care atestau că persoana solicitantă a fost refugiată pe criterii etnice în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, potrivit evz.ro.

Surse din cadrul DNA Cluj susţin că în ultima vreme numărul dosarelor depuse de persoane care susţin că au fost persecutate etnic şi, din această cauză, fiind obligate să se refugieze în alte zone ale României, au înregistrat o creştere semnificativă.

În prezent, procurorii DNA Cluj verifică activitatea a cinci angajaţi ai Casei de Pensii Cluj care sunt acuzați că fac parte dintr-o reţea care falsificau dosarele de refugiat astfel încât sute de persoane care nu meritau să primească această indemnizaţie apar pe listele Casei de Pensii.

Aceleaşi surse judiciare au declarat că există mai multe reţele care activează în comunele Cojocna, Râşca, Mănăstireni şi Săvădisla, din judeşul Cluj. De exemplu, între Mănăstireni şi Râşca există doar patru kilometri, dar în evidenţele Casei de Pensii Cluj apar că toate persoanele din Mănăstireni apar refugiate în Râşca şi invers. Nu la fel stau datele dacă se verifică registrele şcolare din perioada 1940-1945, unde cei cei din Mănăstireni care apar refugiaţi în Râşca figurează ca elevi ai şcolii din Mănăstireni.

În Transilvania, numărul celor care au depus deosare a crescut de la un an la altul ceea ce a făcut că bugetul Casei de Pensii să crească în mod semnificativ. Surse judiciare susţin că la Casa de Pensii Cluj există adevarate reţele de funcţionari şi martori de serviciu care pentru anumite sume de bani sunt de acord să mintă pentru fiecare caz în parte.


Se observa cu usurinta ca Fondul de pensii a devenit "pusculita" infractorilor!
Cred ca Presedintele Basescu stia ce vorbeste, cand spunea ca "nu mai sunt bani la pensii"!
Problema este alta acum: USL va continua sifonarea banilor publici?
Va permite unora si altora devalizarea conturilor cu bani publici?
Ori va rupe "pisica", si trimite dupa gratii toti vinovatii!
A nu se uita: Presedinte CNPAS, continua sa fie
protejata d-lui Marian Sârbu-UNPR ,
Domnica Doina PÂRCALABU.
Admin 
===============
===================================================
Merita recitit si acest colaj:



==========================
=============

54 de comentarii:

  1. jaful este generalizat!Statul lui base e zero barat!Sa traiti bine furati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Neatza buna la ZOO si la Spitalul 9! Cezare, maimuco ia un Sugiuc cu dulceatza. ca sa nu ti se faca greatza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre stelip.ulea mai stie cineva ceva ?? M-am uitat la ferpare in presa loco, dar nimic deosebit....

    RăspundețiȘtergere
  4. S-a saturat de prostovani!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. VIVE LA FRANCE!! SNIPER ONE

    RăspundețiȘtergere
  6. Si ce daca?...Pana acuma au furat hotii lor ,de acuma o sa fure hotii nostri,ca ,de ,corb la corb nu-si scoate ochii.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ziua fura,
    Noaptea fura.
    Dimineatza,fura iara.
    De talhari si hoti politici
    Se umplu intreaga tara.

    Sa mergem la vot cu totii
    Ca s-adune averi hotii.
    Ori pe care i-am alege
    Tara-n veci nu se va drege.

    Astia nu-s talhari de-un leu
    Au hotia-n ADNeu.
    Ne indoapa cu "gogosi"
    Si-apoi ne-arunca la cos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excelent! Mare adevar grait-ai!
      Felicitari, tigri2!

      Ștergere
  8. Ce-ai mai baga si tu ghara-n caraiman!Dar nu ajungi.
    De,strugurii ...

    RăspundețiȘtergere
  9. Luni, 7 mai 2012

    ,,Luaţi de la Băsescu!


    Luaţi de la Băsescu, luaţi o portocală,
    Luaţi şi-un colţ de pâine, numai să fiţi cuminţi
    Şi nu uitaţi că are românul o zicală:
    Când e de dar mârţoaga, n-o căuta la dinţi!

    Luaţi de la Băsescu, luaţi încă o sută,
    Din sfertul de salariu ce el vi l-a luat!
    Cu aţă albă treaba aceasta e cusută,
    Cât încă vă mai crede un simplu aluat.

    Luaţi de la Băsescu, luaţi chiar un grăunte
    (Bobiţă cu bobiţă, se face mare sacul!)
    Şi nu-l băgaţi în seamă când trece peste punte,
    Ţinându-se de mână cu fratele său, Dracul! ''

    Publicat de Biliuţă la 08:20

    RăspundețiȘtergere
  10. eu cred ca oamenii astia sunt bolnavi psihici.
    acuma il vad pe dobritoiu ca spune,ca ar fi nevoie de 30 de milioane de lei in plus pe an pentru a ramane pensiile militare ca cele din 2010.
    pai domnule dobritoiu, s-au platit,pana acuma in plus sute de milioane de euro in plus pentru pensiile militare,si daca face cineva un audit,si descopera neregulile care sunt acolo,intra izmanaru la puscarie pe viata.
    ati vazut,unui om a carui pensie a crescut la recalculare?revizuire,acuma la re-revizuire i-a scazut pensia,daca verifica cineva inca o data toate pensiile si vede ca sunt aplicate legeile aiurea(pentru uni conditii speciale pentru altii nu),cred ca ar fi niste surprize uriase,2 pensii erau peste 5000 de lei,acuma sunt 1000 de pensii peste 5000,pe legea asta,s-a furat cum nu s-a furat pe nicio lege niciodata.
    bine ca exista,inalta curte de justitie de la luxembourg,ca aia o sa judece pe fond,si cand o sa vada haosu creat,o sa se lase cu sanctiuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nebunicaaaa .....
      De unde dreak ai mai aparut, nene?
      Ia-ti pastilutele si gata!
      Meri si lasa-ne!

      Ștergere
    2. Auzi D.C.- Pedelacii din Brasov au alocat pentru panselute si borduri de 7(sapte) ori mai mult decat pentru sanatate!! Ca sa nu mai vorbim de patinoarul de 3x mai scum ca ala din UE (jumatate din bani au fost alocati de falcosul ala tupeist!)
      Moaaama ce inghesuiala va fii la DNA !Sniper one

      Ștergere
    3. Iar v-o trageti pe la spate ??..czar si curdeleu, doi papagali evadati din colivie!

      Ștergere
    4. anonim 7:46,nu are rost sa le explici tradatorilor tigani izmanari gen corleone,tigri,cezar etc.,astia tremura acuma de frica....
      pai si ei sunt convinsi ca s-au facut niste hotii cu pensiile militare de te doare capu,pai,cum sa spui,ca acuma sistemul de pensii militar ii corect,cand sunt peste 1000 de pensii smecherite,ce trec de 5000 de lei,inainte erau doar 2 pensii.
      si nu uita,izmanare(sunt convins ca citesti),ai grija de fiica-ta,ca ceasul ticaie.
      si inca ceva,sa nu uit,au spus hotii de la casa de pensie,ca hg 1019 se aplica doar pentru cei care au iesit din 2011,cunosc personal un militar care a iesit in 2011 si lui nu i-a fost aplicata hg 1019,iar altora,care au iesit acum 10 ani,i-a fost aplicata hg1019.
      se "vede" puscaria pentru jegosii aia care au facut asa ceva.

      Ștergere
    5. Ba prostul satului vezi ca sniper One = Cezar ! Mare prost esti

      Ștergere
    6. Prost esti tu, noi stiam de mult acest lucru....

      Ștergere
    7. Noi il cunoastenm bine pe cezarus, si pe fata si pe dos, sub toate intruchiparile sale, n-are loc de incognito.

      Ștergere
  11. Guvernul PONTA:
    ==============
    - in Parlamentul Romaniei a obtinut 284 voturi PENTRU!
    - 92 voturi impotriva!
    =======================
    Felicitari si mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult succes, ca multe sperante avem si noi...Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. Merita din plin votul meu, chiar si numai pentru faptul ca i-au pus pe ungureni cu botul pe labe...

      Ștergere
    3. Nu va fi deloc usor!
      Greul abia acum incepe!
      Sper ca de maine, va fi altfel in Romania!

      Ștergere
    4. Admin, dupa locatia de unde postez, cred ca stii ce e in sufletul meu, apropo de ungureni...

      Ștergere
  12. de ce apare obsesiv,pe ecranul rtv,faptul ca revin pensii speciale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De prosti ce sunt!

      Ștergere
    2. pai tinand cont,ca dogaru ii prieten cu dobritoiu,si dobritoiu,a spus ca va restabili ierarhia corecta,sunt 2 posibilitati,ori revine pe legea din 2001,ori plutonieru,care castiga astazi 2800 de lei pe luna,il "va ajuta" pe colonel sa castige macar cu 50% mai mult.

      Ștergere
  13. Toti "comentati'legile dupa dorinta voastra,de ce nu acceptati principiul ca "toata lumea sa traiasca numai voi sa nu muriti"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai tocmai aceasta idee o promovam NOI.Pe cand VOI latrati continuu, muscandu-va labele de satifcatie, BINE V-A FACUT CA V-A CIURUIT!!Trebuie sa fii tare prost sa nu intelegi...

      Ștergere
  14. Traiasca axa Tandarei-Slobozia!

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,Strungareata'',tusti la usa lui Dobritoiu.Acum,la inceput de mandat,poate intri purtator de cuvint.Profesor esti,inginer de educatie fizica esti,ofiter ai fost(zici tu),prea prost nu esti,cu bunul simt corespunzi normelor ,,buze-n buci''... Salt inainte!

      Ștergere
    2. Ia mai du-te-n crucea ma-ti si tu si neamurile tale pana la a saptea spita.Esti un papagal ,un dobitoc.

      Ștergere
    3. @Flit
      Mai prostalaul satului,tu ce ma-ta faci?Dai cu flit pe o poza,am sa-ti pun un cur sa vad daca o sa dai cu limba pe el,asa cum faci cu pozele porno din revistele desucheate ,cand te ascunzi in baie.

      Ștergere
  16. @ STELIAN P
    La poiezia patriotica a domnului Stelian P publicata in INFO MONDO MILITAR propun o varianta mult mai patriotica

    Acoperiti au fost, Steliani sunt inca
    Si-or fi in spatiul Cezaresc
    Chiar si la romani se-ntimpla
    Si tot securani ei se numesc.

    RăspundețiȘtergere
  17. Valeu mama,iar suntem ingropati de comentarii .Oceanul nu-i suficient de mare(de lat,de lung,degeaba)!
    RH,ai indurare si ne lasa in durerea noastra.
    Revino cind ai ceva scurt,clar si nerepetabil.

    RăspundețiȘtergere
  18. BLOGOSFERA
    CEL MAI IMPORTANT ARTICOL

    UN SCANDAL INTERNATIONAL FARA PRECEDENT. VICE -PRESEDINTELE SENATULUI AMERICAN DAN VOICULESCU A FURAT 1.000.000 $ DIN TEZAURUL STATULUI AMERICA. ADMINISTRATIA OBAMA CERE RESTITUIREA BANILOR SI EXTRADAREA FARA INTARZIERE A CETATEANULUI ROMAN!!!

    Acest articol apartine blogului Robert Horvath-Deva

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe blogul asta o sa ramana,pana la urma ,un nebun si un prost:RH si Flit,sper sa va cititi unul /altuia,balacarelile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Lasa ca vii tu si citesti cu limba scoasa.

    RăspundețiȘtergere
  21. Nimic nou!

    http://flitparalisante.wordpress.com/2010/02/05/s-o-s-liquidacao-flit-paralisante-ultimos-dias-aproveitem-que-vai-acabar/

    RăspundețiȘtergere
  22. UN SUBIECT INTERERESANT
    tigri2
    @RH-zici,peste tot,ca romanii au facut si au dres ,toate smecheriile de pe coaja pamantului>Atunci cum se face ca suntem cea mai saraca natiune dintre tarile"rasarite"?

    Robert HorvathMay 8, 2012 01:33 AM
    Dragul meu Tigru
    Ridici o problema serioasa. Am calatorit mult si pot face comparatii. Romanii sunt una din cele mai inteligente
    natii depe pamant. Talentati, inteligenti si smecheri. Popoarele vechi au aceste caracteristici....evreii, grecii, italienii,
    armenii etc. Romanii spre deosebire de ei nu au avut deschidere spre mare...ramanand agricultori.
    Popoarele din apus au trecut prin doua revolutii industriale...iar SUA si Japonia, Corea de sud traiesc a treia.
    .....
    Romanii pusi in conditii egale se descurca la fel ca ceilalti. Lasa lenea la o parte si devin intreprinzatoti.
    Un alt aspect este geografia....cu cat esti mai aproape de apus....lumea traieste mai bine. Ardealul este inainte
    De aceia gospodaria unui taran roman de langa Brasov nu se deosebeste de a unul sas.
    Din pacate Romania este singura tara din lume unde capitalismul nu functioneaza....pentru ca nu exista.
    Declar pe fata....
    ECONOMIA ROMANIEI NU EXISTA ! ROMANIA VA AJUNGE IN 2050 LA NIVELUL CEAUSESCU. INDUSTRIA A DISPARUT
    APROAPE COMPLECT. 96% DIN PRODUSELE AGRICOLE SUNT IMPORTATE. 1/3 DIN FORTA DE MUNCA A PLECAT
    ROMANIA TRAIESTE NUMAI PRIN ECONOMIA SUBTERANA SI BANII TRIMISI IN STRAINATATE,
    Economia romaneasca este numai pe hartie si in imaginatia politicienilor
    ESTE TARA CU CEA MAI MARE DISCREPANTA DE VENITURI. 3-5 LA SUTA DETINE INTREAGA PUTEREA FINANCIARA
    SI POLITICA. RESTUL DE 95% DETINE NIMICUL SI MIZERIA.
    -----ROMANIA ESTE SINGURA TARA DIN LUME UNDE NUMARUL PENSIONARILOR SI SOMERILOR DEPASETE CU 40% DIN CAMPUL MUNCII.
    Daca esti interesat de aceasta problema sugerez sa scrii un editorial. Va naste o discutie intradevat interesanta,
    Eu sunt cineast de meserie.....castig binisor .....nu am nevoie si timp pentru castiguri suplimentare.
    Antena 3 este in mana motanului pe care incerc sa-l trimet in catuse
    Nu stiu cine este doamna Campeanu. Daca are sani frumosi si piciare lungi sunt interesat sa o cunosc la fata si la trup.
    Respecte si ganduri de bine pana la atacul tau urmator.

    RăspundețiȘtergere
  23. @RH de acord cu tine ,inafara de punctul cu 2050,chiar asa prosti sa fim sa ne lasam condusi de POLITIHOTI pana in 2050?Astia de acuma USLul sunt tot samanta de hoti,nu am nici cea mai mica incredere in ei>Se comporta frumos pana reusesc sa ne puna juvatzul de gat ,la alegerile din toamna,apoi sa vezi vile si matusi Tamara si gaini care fac oua de strutz [pe la Cornu].Lupul isi schimba parul,da naravul,ba.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ia tu in mina problema si fa un partid.Incepe cu programul partidului,ca statutul nu-i problema.
    Hai,salt la ciolan!

    RăspundețiȘtergere
  25. @ TIGRI 2
    CITESTE CU ATENTIE
    ROMANIAN ECONOMY IN 2012. ROMANIA IN DEEPENING CRISIS ...
    Monday 6 of February 2012 at the Institute of International Relations and Economic Cooperation ... In 2050 the Romanian economy will reach the level of 1989 as a historic .... de Institutul de Relatii Internationale si Cooperare Economica.
    centruldiplomatic.wordpress.com/2012/.../romanian-economy-in-2012- romania-in-deepening-crisis/ - Cached - Similar

    RăspundețiȘtergere
  26. Stie cineva ceva despre cei trei crai punpincuristi ..maimuta czar, stelipulea si dezacordatul curdeleu?? Poate au nevoie de ajutorul nostru, probabil au facut uz de abuz si s-au intoxicat cu ALUPIGUS.Sa le dam urgent cu FLIT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma da prooost mai esti,esti proooost,da prost rau pana si mousul m-a muscat de deget cand a vazut cu ce prost stau de vorba.Acuma nu-ti mai pot raspunde ca am degetul bandajat .nu vii sa-mi sufli ca sa-mi treaca buba?

      Ștergere
    2. La cat de prost esti, recunosti singur ca stai de vorba cu un prost uitandu-te in oglinda...iar soricelul a muscat si el ceva solid, ca de era sa muste pe sub masa.. nu prea avea ce.Degete de taranoi cu pamant sub unghii.

      Ștergere
  27. Sunt pe plaja in ...Cuba ! Ii doare in ..profundor de voi !!

    RăspundețiȘtergere
  28. Parosule,pe ei ii doare in tava.,,Profundorul'' este locul unde ei tu suturile.

    RăspundețiȘtergere
  29. Du-te ma,nu ma informa,vai da ce stiut esti?Imi vine sa rad cand ma gandesc ca ma cobor pana la subnivelul tau de gandire.Esti primitiv,abia daca ai depasit faza de homo erectus,boulene mic.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri