Google Translate

miercuri, 2 mai 2012

Victor Ponta si Gabriel Oprea au batut palma!


Ceea ce acum o saptamana parea de neconceput s-a oficializat miercuri: Victor Ponta, presedintele PSD, si Gabriel Oprea, liderul UNPR au semnat un protocol prin care progresistii isi dau voturile - fostii aliati ai pedelistilor vor asigura o investitura fara emotii pentru premierul desemnat si pentru echipa sa.

Celelalte puncte ale protocolului prevad: instituirea taxei de solidaritate pe averile foarte mari in actuala sesiune legslativa, adoptarea legii electorale cu vot uninominal pur si asigurarea unei majoritati confortabile la masurile Guvernului Victor Ponta privind cresterea salariilor, a pensiilor si ridicarea nivelului de trai.

==========================
==================


Dupa ce presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca "in acest moment nu mai exista coalitia guvernamentala", plangandu-se ca a fost tradat, ca nu mai exista incredere in partenerii sai, iar Victor Ponta a aparut la Palatul Cotroceni in urma lui Traian Basescu, ca premier desemnat, UNPR pare sa fi virat brusc spre cei care s-au dovedit ca-s mai tari acum in Parlament.

Liderul UNPR Gabriel Oprea vorbeste acum de proiectele comune UNPR - PSD

Gabriel Oprea a anuntat ca formatiunea sa va vota noul Guvern:
"Pana la urma, domnul Ponta imi este prieten. Sunt convins ca toti colegii mei vor vota pentru stabilitatea acestei tari". El a adaugat ca pentru aceasta decizie a contat si pozitia PSD fata de unele proiecte sustinute de UNPR: "Totdeauna intre partide se negociaza. Sunt lucruri directe ce tin de bucataria parlamentara. Oricum, PSD si Victor Ponta au anuntat ca vor sprijini taxarea averilor mari. O va face in continuare",
 a precizat vineri seara Gabriel Oprea la B1Tv.


Neculai Ontanu - de necrezut: Fostul guvern a adus un atentat grav la siguranta oamenilor
"Este absolut o necesitate ca in urmatoarele zile, cat mai rapid, sa se instaleze noul guvern. Noi vom sprijini in Parlamentul Romaniei noua guvernare tocmai pentru ca sa se asigure o stabilitate pentru Romania",
a sarit, sambata, alt membru marcant al progresistilor, Neculai Ontanu.

El a precizat ca aliantele cu PDL pentru alegerile locale au fost desfiintate din pricina refuzului democrat-liberalilor de a introduce taxa pe averile foarte mari, de a reintregi salariile bugetarilor, de a reintroduce ajutoarele sociale eliminate si de a elimina plata CAS pentru pensiile mici.
"Ne-am lepadat ca de Satana. Nu era o alianta viabila. La Bucuresti, mergem pe propriile picioare. Fostul guvern, ma refer in principal la guvernul PDL condus de Emil Boc, a adus un atentat grav la adresa sigurantei si a vietii oamenilor, iar lucrul acesta noi l-am refuzat din momentul in care s-a pus problema sa facem o alianta pentru Bucuresti UNPR-PDL",
a declarat Neculai Ontanu, citat de Mediafax.
===============
======================

Victor Ponta, sprijinit si de grupul minoritatilor.
Guvernul are acum, in spatele sau, un plus de 40 de parlamentari. Premierul desemnat, Victor Ponta, a declarat, miercuri, ca a facut o propunere oficiala grupului minoritatilor nationale de a sprijini Guvernul USL. Ponta a anuntat ca a primit, in acest sens,
"un acord de principiu", anunta Mediafax.

"Daca vom semna, si cred ca vom semna, un protocol si cu grupul minoritatilor si cu grupul UNPR, aceasta va asigura Guvernului o majoritate de peste 40 de parlamentari, ceea ce inseamna o majoritate stabila, ceea ce e un lucru important",
a subliniat liderul USL.


Vasile Blaga: nu votam niciun guvern din care nu facem parte

"Pozitia PDL este ca nu votam niciun guvern din care nu facem parte. Asta a fost pozitia noastra si in 2007, si in 2008, si asta va fi pozitia partidului", a precizat Vasile Blaga. El a precizat PDL nici nu are motive sa voteze noul guvern, pentru ca nu a vazut programul de guvernare, dar ca sunt ministri candidati, in echipa lui Victor Ponta," care deja au probleme". [Controverse pe lista lui Victor Ponta - Mircea Diaconu si Victor Alistar]

PDL va vota impotriva la investitura Guvernului Victor Ponta, cu 112 deputaţi şi 39 de senatori. "Discutiile vor continua intre colegii din coalitie. Va spun in continuare pozitia PDL, o sa vedem in continuare si pozitia celorlalti fosti parteneri sau actuali parteneri de coalitie, coalitia cel putin pana luni exista",
a adăugat Vasile Blaga.
Sursa:



Preşedinţii PSD şi UNPR, Victor Ponta şi, respectiv, Gabriel Oprea, au semnat, miercuri, un protocol pentru susţinerea Guvernului USL. Premierul desemnat Victor Ponta a venit la grupul UNPR din Cameră unde era anunţată o întâlnire cu grupurile Uniunii, care a durat doar câteva minute.

Imediat, Victor Ponta şi Gabriel Oprea au semnat protocolul, care are cinci puncte.

Este vorba despre votul UNPR pentru învestirea Guvernului Ponta şi de colaborare între grupurile parlamentare ale PSD şi UNPR.

Celelalte puncte ale protocolului prevăd: instituirea taxei de solidaritate pe averile foarte mari în actuala sesiune legslativă, adoptarea legii electorale cu vot uninominal pur şi asigurarea unei majorităţi confortabile la măsurile Guvernului Ponta privind creşterea salariilor, a pensiilor şi ridicarea nivelului de trai.


Si a fost ziua a doua ...
Admin

64 de comentarii:

  1. Liderii UDMR şi UNPR au lipsit de la conferinţa de bilanţ a lui Ungureanu.
    =========================
    Principalii lideri ai UDMR şi UNPR au lipsit de la conferinţa de presă în care premierul demis Ungureanu și-a prezentat bilanţul la Palatul Victoria, şeful Guvernului fiind însoţit la această acţiune de miniştrii PDL.

    Din partea UDMR, la conferinţa de bilanţ a participat doar ministrul Sănătăţii şi secretarul general al Guvernului, în timp ce vicepremierul Marko Bela, aflat în Palatul Victoria, şi liderul UDMR, Kelemen Hunor, au absentat.

    La conferinţă nu au fost prezenți nici miniştrii Apărării şi de Externe, lideri UNPR.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iulian Iancu, scos de la Ministerul Economiei de “băieții deștepți”.
    ==================
    Înainte de investire, Guvernul Ponta a și reputat un “prim succes”: deputatul PSD Iulian Iancu, care ar fi trebuit să ocupe funcția de ministru al Economiei a dispărut în ultima clipă de pe lista Guvernului.

    “Băieții deștepți” au fost, se pare, extrem de abili și influenți în rândul noului Guvern. Iulian Iancu, președintele Comisiei de specialitate din Camera Deputaților a dezvăluit în repetate rânduri la TV contractele frauduloase ale “băieților deștepți” cu Hidroelectrica și Nuclearelectrica.

    El a arătat opinie publice jaful programat de sute de milioane de euro anual făcut de băieții deștepți din energie și care jonglează după cum vor și li se permite probabil, contra unor comisioane grase, cu energia electrică, petrolul și gazul României.

    Contactat de De Ce News, Iulia Iancu a confirmat că a avut cunoștință despre presiunile “băieților deștepți” atunci când numele său a fost vehiculat la Ministerul Economiei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriel Oprea a anuntat ca formatiunea sa va vota noul Guvern:
    ... "Totdeauna intre partide se negociaza. Sunt lucruri directe ce tin de bucataria parlamentara...'' a precizat vineri seara Gabriel Oprea la B1Tv.

    Daca-i vorba de bucatarie si ospatarie...


    http://www.youtube.com/watch?v=yBOEkoKHy_U

    RăspundețiȘtergere
  4. E...E...E...sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daogaru,
      e...e... unde e?
      Pai se pare ... nu mai e!
      USL, facu altfel ... cartile!
      ps: Zi tu sniper one, ca le ai cu astia!
      Cum devine chestia asta... USL-OPREA-SCMD?

      Ștergere
    2. In zadar racnea ..buldogul/Ca si leul in turbare.....
      PS, leul= Puneti ce va place ' Daogaru su Blaga!! Sniper one!

      Ștergere
    3. Ai pica pe el ca ti-a dat plodul afara din politie dupa doar doua luni ?

      Ștergere
    4. Daca te referi la mine ..nu ai nimerit ! Baiatul meu,absolvent de drept- licentiat, a demisionat din politie ! Demisia i-a fost aprobata dupa vreo 3 saptamani pe motiv ..sa faca o luna intreaga sa-l poata platii! In realitate, tot au facut eforturi sa-l determine sa se razgandeasca!! Sniper one

      Ștergere
    5. Cezare, nu-mi place sa atac familia celor cu care ma tachinez pe net, insa pentru tine si, mai ales, pentru un gunoi numit Akord75, era o revansa mai veche.In urma cu un an mi-ati balacarit, jignit si insultat in mod grosolan sotia si copii, ati asociat numele meu unei anumite etnii batjocorindu-l in fel si chip.Asa-i ca te doare cand e vorba despre copii?Vezi, pentru asta nu te iert, dar nu vreau sa cad atat de jos ca voi umilind un copil sau o femeie.Intr-un cuvant, esti un jegos si un nemernic.

      Ștergere
    6. ACCEPT TOT CE AI SPUS --DACA_MI DAI SI UN EXEMPLU --IN CEEA CE MA PRIVESTE !!
      VREAU CU C/P
      IN caz contrar TU ESTI UN JEGOS SI UN NEMERNIC ,,ORICINE AI FII!! ASTEPT SI IAU DREPT MARTORI, PE TOTI CEI CARE NE CUNOASTEM PE ACEST BLOG !!

      Ștergere
    7. DUPA CUM USOR SE OBSERVA PORT POLEMICA CU UN ,,ANONIM" NICI MACAR UN N-N asa ca mine!!~ SPUNE SI ASTA MULTE DESPRE CARACTERUL TAU!!

      Ștergere
    8. @D.C.- O INTREBARE: crezi ca persoana in cauza de mai sus, este una si aceeasi- la care ma gandesc si eu??

      Ștergere
    9. Hai ma lighioana dracului,rupe-i gura lu maimuca !Sau te-ai cacat pe tine!!!

      Ștergere
  5. Bei,tu lasa prostiile si ai grija unde (si pe cine) toarna huoooprea! Sa nu-ti pateze...reputatia,ca e negru(de oftica).

    RăspundețiȘtergere
  6. Acum sa vedem cine recunoaste re-re-revizuirile.Cine a ,,actualizat'',cine a verificat...Si de fapt ma intereseaza daca ratoiul frasila ,,va avea'' o vinataie la cur.
    ,,Amirale'',vezi ca ta strig chilotii!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai izmanaru,doar voteaza guvernu ponta,,tot ce vrea voiculescu se face in guver(prietenu lui dogaru).

    RăspundețiȘtergere
  8. Cursul BNR sparge bariera psihologica de 4,40 lei / euro.
    =========================
    Cursul BNR: 4,4168 lei/euro! E un nou record istoric atins, miercuri, de moneda nationala. Cotatia reflecta incertitudinile legate de masurile pe care le va adopta noul Executiv - de la adoptarea masurii de cenzura incoace, leul scade, cu toate eforturile bancii centrale de a-i tempera declinul: cand si unde se va opri?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pina la 7.00 mai ai de mers.

    RăspundețiȘtergere
  10. Care sunt prioritățile Cabinetului Ponta, în viziunea lui Tăriceanu.
    ======================
    Liderul deputaţilor PNL, Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri în Palatul Parlamentului, că priorităţile Guvernului Ponta sunt organizarea corectă a alegerilor, relansarea economiei şi crearea de locuri de muncă, apreciind că noua formulă guvernamentală este ”o formulă echilibrată între cele 2 componente ale USL”.

    “Prioritatea fără îndoială este legată de organizarea corectă şi rapidă a alegerilor, desfăşurarea lor în bună ordine. De fapt o serie de obiective legate de aceste alegeri au fost deja anunţate. Oamenii doresc să îşi recapete cât mai repede puterea de cumpărare, dar acest lucru nu se poate face decât pe o bază economică sănătoasă, deci prioritatea din punctul meu de vedere în domeniul economic şi social este relansarea economiei, creşterea economiei şi crearea de locuri de muncă”, a spus el.

    În opinia liberalului, ”este obligatoriu să facem toate eforturile pentru a elimina corupţia politică care a măcinat în ultima vreme alegerile în România în aşa fel încât să asigurăm deplină legitimitate celor care vor reprezenta cetăţenii, atât în structurile de putere locale cât şi cele parlamentare ”.

    Călin Popescu Tăriceanu are încredere în noul Executiv, afirmând că apreciază componența Guvernului ca fiind ”o formulă echilibrată” între cele două formațiuni importante ale USL. ”În primul rând mi se pare o formulă echilibrată între cele 2 componente ale USL, apoi pot să apreciz că sunt oameni cunoscându-i foarte bine cu certă valoare profesională, cu experienţă politică şi sunt convins şi îmi doresc foarte mult ca această echipă să reuşească în sensul aşteptărilor cetăţenilor, să performeze cât mai bine”, a mai spus liberalul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cezare, cezare..ce noroc ai! ai un cur de lins in continuare..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai ce legatura,are izmanaru,cu guvernu ponta,ei nici macar nu conduc,unptradatorii,nu au nimica de spus,nu ai vazut,ca pnl,nu voteaza nimica din ce spune izmanaru.

      Ștergere
  12. Seara buna la ZOO si la Spitalul 9!

    Czare/maimuca verde from Zair/Sniper si rapan ia un ALUPIGUS scurt inainte de culcare si nu uita sa te speli pe picioare ca-ti put cam tare!

    RăspundețiȘtergere
  13. FMI, de acord ca Guvernul să ia măsuri pentru îmbunătăţirea traiului pensionarilor
    =============
    Reprezentanţii FMI în România sunt de acord, "în principiu", ca guvernul să ia măsuri pentru îmbunătăţirea traiului zilnic al pensionarilor, în măsura în care situaţia economică a ţării va permite acest lucru, au declarat pensionarii care s-au întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii Fondului.

    Potrivit pensionarilor, reprezentanţii Fondului Monetar Internaţional (FMI) s-au declarat de acord inclusiv cu solicitarea privind restituirea banilor reţinuţi cu titlu de contribuţie de sănătate, însă cu aceeaşi condiţie.

    Pensionarii au mai spus că s-au simţit la întâlnirea de miercuri, în multe momente, "ca la discuţiile cu ministrul Muncii când ni spunea că numărul nostru este mai mare decât cel al contribuabililor", după cum a mărturisit preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor Pensionarilor, Preda Nedelcu.

    Pe de altă parte, reprezentanţii federaţiilor de pensionari au apreciat deschiderea spre dialog a delegaţiei FMI, subliniind că aceasta a fost prima ocazie de a discuta faţă în faţă cu şeful Fondului în România, Jeffrey Franks.

    Revendicările pensionarilor au fost menţionate şi într-un memoriu adresat FMI. Astfel, pensionarii au cerut FMI să intervină pentru ca ei să primească înapoi banii reţinuţi cu titlu de contribuţie de sănătate şi pentru respectarea prevederilor legale, în sensul indexării pensiilor cu rata şomajului şi cu jumătate din creşterea reală a câştigului salarial din 1 iulie.

    Federaţia Naţională "Unirea" a Pensionarilor din România a solicitat FMI să ceară Ministerului de Finanţe anularea sistemului de compensare a datoriilor statului cu contribuţiile de asigurări sociale, dar şi prorogarea, timp de doi ani, a transferului din fondul de pensii a sumei de 2,2 miliarde de lei, precizând că aceşti bani "sunt vitali" pentru supravieţuirea pensionarilor.

    Pensionarii au subliniat, în memoriu, că se impune restituirea sumelor reţinute din pensie "abuziv" de la 2,2 milioane de de pensionari, începând cu 1 ianuarie 2011, precum şi aplicarea, din 1 iulie, a prevederii legale privind indexarea pensiilor cu rata infaţiei şi cu jumătate din creşterea reală a câştigului salarial.

    În acelaşi document, pensionarii arată că pensia medie în România este de 750 de lei, "fiind cea mai mică din UE", şi că, în ultimii trei ani, veniturile lor au scăzut dramatic din cauza faptului că nu au mai fost majorate nici măcar cu nivelul inflaţiei, iar preţurile la alimente, medicamente, servicii medicale şi încălzirea locuinţei au crescut.

    Federaţia Naţională "Unirea" susţine că 3,5 milioane de pensionari trăiesc în sărăcie, situându-se sub nivelul de trai decent.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai asa, ca nu pricep!
      **********************
      Pai nu este vorba de Dogaru?
      Nu s-a intalnit el cu cei de la FMI?
      Nu este el Reprezentantul "tuturor/pensionarilor" si "societatii civile/militarilor/disponibilizatilor" etc.etc.? Mei, mei ..... Si aici, ca la Noul Guvern, i-au luat altzii "fatza"!!! Rai mai sunt unii... Pai degeaba sa fi racnit el din toti rarunchii???

      Ștergere
  14. cred ca o sa il bage astia la zdup,pe izmanar,pana in noiembrie 2012(macar ramane fiica sa,nesupravegheata),tinand cont ca au aplicat hg 1119 doar la cateva procente dintre militari.
    cred ca ii fapta penala,sa aplici legea doar pe sfert.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana te gandesti tu la fii-sa ca numai asta spui,mai bine iti tragi o laba(daca ai la ce)ha,ha

      Ștergere
    2. boulica....huoooprea tocmai a semnat protocol cu pontica.
      Impusca-te!!!

      Ștergere
  15. Georgescu: Sunt sigur că vom găsi soluţii pentru reîntregirea salariilor şi plăţile către pensionari
    ==========
    Florin Georgescu, ministrul nominalizat pentru Finanţele Publice, a declarat, miercuri, după prima şedinţă informală a Cabinetului Ponta, că este sigur că Executivul va găsi soluţii pentru reîntregirea salariilor personalului bugetar şi pentru plăţile restante către pensionari.

    "Sunt sigur că vom găsi soluţiile necesare pentru satisfacerea promisiunilor referitoare la reîntregirea salariilor personalului bugetar, pentru plăţile către pensionari, cele cuvenite, cu respectarea strictă a ţintei de deficit bugetar, aşa cum va fi ea negociată şi convenită cu reprezentanţii FMI, pentru anul 2012", a declarat Florin Georgescu, la finalul întâlnirii de la sediul USL cu miniştrii desemnaţi de Victor Ponta.

    Georgescu a spus că, pentru 2012, România se situează sub 3% din PIB deficit bugetar, ceea ce este un angajament mai vechi, pentru încadrarea unui grafic de diminuare a deficitului, mult mai mare anii anteriori.

    "Deficitul va fi de sub 3% în acest an, cu toate aceste cheltuieli care vor fi făcute pentru reparaţii materiale către cetăţeni", a continuat el.

    RăspundețiȘtergere
  16. DELA COLUMNA LUI TRAIAN LA COLUMNA LUI COREOLONE !
    Tinand seama ca celebra de acum statuie cu imparatul Traian in fundul gol si falusul la plina vedere a creiat atata interes si lesinuri ma voi ocupa de o alta
    opera a manelismului prea mult intarziat . COLUMNA LUI COROLEONE.
    El trateaza pe invers celebra Columna lui Traian care este un monument antic din Roma construit din ordinul împăratului Traian care s-a păstrat până în zilele noastre. Este geneza unei noi natiuni creata prin incrucisarea poporului romm cu cel roman .
    Columna are o înălțime de aproximativ 30 de metri și conține 18 blocuri masive de marmură de Carrara, fiecare cântărind 40 de tone.
    Inițial în vârful columnei se afla o statuie a lui Coreolone, însă ea a fost înlocuită în secolul XVI cu o statuie a Sfântului Petru Roman.

    O inscripție de la intrarea în interiorul columnei, oarecum criptică, deoarece o parte a textului a dispărut, are următorul cuprins:
    Senatus poPOPULUSque imp. CORELONE Aug. Germ. Dacico pontif. Maximo trib. pot. XVII imp. VI p.p. ad declarandum quantae altitudinis mons et locus tant[is oper]ibus sit egestus.MASTURBATUS.
    Columna a fost ridicată atât pentru a comemora victoriile lui Coreolone, fiind o adevărată istorie gravată în piatră, cât și pentru a servi ca mausoleu militar
    (după deces, cenușa FALUSULUI IMPERIAL va fi depusă în încăperea de la baza columnei).

    RăspundețiȘtergere
  17. pe blogul asta chiar n-ai cu cine discuta.
    auzi proba de om tampit si bieinteles ANONIM

    AnonimMay 2, 2012 11:26 AM

    "....şi pentru respectarea prevederilor legale, în sensul indexării pensiilor cu rata şomajului şi cu jumătate din creşterea reală a câştigului salarial din 1 iulie."


    Vi se pare ceva in neregula la idiot?Ca sa vedeti ca nu e nici macar copy/paste.E dezinformare

    RăspundețiȘtergere
  18. sa-i indexeze idiotului "rata somajului"

    RăspundețiȘtergere
  19. Bei,iel nu stie nimica. Ratzoil frasila a manimpulat re-re-revizuirile.Nici scrisorile de felicitare nu ierau de la iel.Ierau de la Ielena ot Flescoi,inainte de schimbarea de sex(cu traienel,nu-mparatul ala chel).

    RăspundețiȘtergere
  20. CLARIFICARE IMPORTANTA

    SA NU FIU GRESIT INTELES SI ACUZAT :

    Plasarea trupului pleostit a lui Coreolone cu falusul puturos duce la vedere contraverse estetice si lesinuri . Ma intreb dece . Este vorba doar de geneza daca - romma si nu daco romana.

    RăspundețiȘtergere
  21. Mai lasa-ne cu portocaliul,ca ne-a ajuns.Si in general,ia o pauza.Nu prea lunga.Pentru inceput ,trei luni.

    RăspundețiȘtergere
  22. Acum un an de zile vorbeam de zilele in care USL se va alia cu UNPR pentru a obtine majoritate in parlament. OPREA NU VA PATI NIMIC, E NASUL DE BOTEZ AL LUI pONTA, I-A NASIT COPILUL. Asa ca nu va mai mirati. Bineinteles ca se putea ca USL sa isi traga pe sub mana numai numarul de oameni din UNPR si chiar PDL de care ar fi avut nevoie ca sa aiba o majoritate , dar asta i-ar fi costat bani si eforturi. Asa, tot ce dau sunt promisiuni, garantii ca nu vor intra in puscarie si asta convine mai mult USL. Prinsipiile, promiosiunile facute populatiei, legamantul cu Satana, numai conteaza pentru Ponta. Oprea a fost rereevaluat. Intre seful mafiei personale a lui Nastase, veselarul lui Basescu si nasul lui Ponta nu e nici o diferenta, e acelasi om iar politicienii sunt toti la fel.

    RăspundețiȘtergere
  23. se pare ca nu prea sunt bani,si informatia,conform caruia se va trece de urgenta pe legea din 2001 a pensiilor militare,iar cei care au primit mai multi bani din ianuarie 2011,vor trebui sa returneze banii pentru a creste salariile.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahaaa.....
      Abia acum mi-a picat fisa!
      =========================
      Pentru a scapa de NENOROCIRE, pentru a nu mai da banii inapoi, nu ezista decat una SOLUTIUNE: inscrierea IMEDIAT in SCMD si plata inainte/in avans a cotizatiei - pe doi ani, pentru a pune de niste procese de rasunet, pe care urmeaza precis sa le castigam la CEDO !!!!

      Ștergere
  24. Eu am fost la posta si deja am trimis banii.Sa-mi scrii cind ii primesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de ce sa primesc,bani de la tine?
      eu trebuie sa returnez bani,o suma modica,asta ii,in vremuri de criza militari se vor sacrifica.

      Ștergere
  25. eu sincer,nu cred,ca izmanarul va scapa de puscarie,ati vazut ce a spus pnl,ca ei nu au protocol cu tradatorii unperisti.
    nu ii asa de prost,ponta,incat sa se certe cu pnl,pentru izmanar.
    acuma prioritate,pentru izmanar,ii sa treaca luna asta hg,privind faptul ca nu va scadea nicio pensie militara in urma recalcularii.
    ii tardiva reactia,hg 1119 a fost aplicata doar pentru izmanarii de partid si felicitatii de izmanar,eu cred ca numai pentru asta merita,puscarie izmanaru,ca nu a aplicat legea pentru toti.
    acuma,in legatura cu haosu creat de izmanar in sistemul de pensii militare(si chiar si cel mai infocat tradator(vezi corleone) imi da dreptate),eu cred ca ar trebui sa plateasca de la lingai de la cc,pana la chioru betiv.
    ii asa de mare haosu,ca se va termina rau de tot,pentru cei care sunt vinovati,asta ii sigur.
    vedem ce spune,curtea de justita de luxembourg,privind aplicarea partinitoare a unei legi.
    mai vedem,si ce spune cedo in legatura,cu discriminarea creata.
    apropo,ma tineti minte ce a spus marinaru betiv basescu(se poate cauta pe google),lui marko bella cand,marko bella a spus,ca treaba cu recaclularea pensiilor militare ii ilegala si romania o sa piarda la cedo,citez din memorie:pana peste 2 ani,cand primesc ei decizia ,macar le-am luat din bani,iar noi nu o sa mai fim la guvernare si o sa trebuiasca sa plateasca usl.
    uite,jeg de marinar chior,ca nu numai ca nu ai facut nicio economie,dar ii posibil sa si faca cineva puscaria din cauza acestei aberatii de lege,si cine stie,poate sa va ajunge la tine,ca tu ai avut idee stralucita sa bagi militarii si civili in aceeasi oala(de fapt,civili au mai multe drepturi,ca in urma recaclularii daca scade pensia,la civili,ramane la fel,dar la militari scade).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alooo,
      Cu cine te certi nene???
      Ia-ti repede pastiluta si mergi de fa nani!

      Ștergere
  26. Bine,atunci astept banii tai.Sacrifica-te!

    RăspundețiȘtergere
  27. Plano 1O UN BLOGHER LIPSIT DE ONOARE SI SIMTUL UMORULUI CU VEDERI DE MANA STANGA !

    Lupuș spunea...
    2 mai 2012, 23:02
    @Robrt
    Vă rog să încetați cu referirile maghiaro-țigănești la adresa românilor.
    Dacii contemporani Impăratului Traian nu au avut vreo tangență cu migrările violente ale hunilor și nici cu cele pașnice ale țiganilor, ambele petrecute peste secole.
    DREPT LA REPLICA
    R.H : Fiind un om lipsit de sensul umorului si de onoare faceti afirmatii extrem de grave care trebuie probate.
    Nu am facut niciodata referirile "maghiaro-țigănești la adresa românilor".
    Rog pe un om serios si competent, scriitorul Alex Parolea Moga sa-si cu parerea.
    Lipsa de ascutime de minte este pardonabila....manipularea etnica NU
    Nu cer scuzele de rigoare ,

    RăspundețiȘtergere
  28. Gata , Neacsu si-a gasit "de lucru" ... Acum are ce are cu Ponta ...
    Nu am inteles : reevaluatul este "naşul" sau "cumatrul" lui Ponta ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ca deobicei NeaChascaval sta si el pe margine si ce nu intelege..musca si baga cica o analiza ..traznet!!!

      Ștergere
  29. Deschid ca deobicei presa britanica. Norocul meu ca stau pe scaun.;
    MAIDANEZUL COREOLONE IN PRESA BRITANICA
    "Statuia Imparatului Traian, in presa straina: Tipul nu poarta lenjerie, dar maidanezul Coreolone are o esarfa"

    Statuia imparatului Traian, amplasata pe scarile de la Muzeul de Istorie, a ajuns sa fie subiect de glume si iornii si in presa internationala.

    "Postura ciudata si nuditatea personajului masculin, ca de altfel si aparitia lupului cu o esarfa care reamintesc de steagul dacilor au starnit o avalansa de remarci ironice", scriu britanicii de la The Telegraph

    RăspundețiȘtergere
  30. CITITI INFO MONDO MILITAR


    DECE SAMURAII IMPARATULUI VOR CAPUL UNUI SPION ROMAN LASAT FARA SERVICI ?
    Prabusirea agenturii Razvan Ungureanu din Japonia ! CORESPONDENTA TERMINALA DELA TOKYO!

    ATACUL SECURITATII ROMANE IMPOTRIVA JAPONIEI !

    Trimet aceste randuri din restaurantul informativ preferat lui Traian Ungureanu nimit DARIE depe artera principala a orasului Tokyo Ginza.
    Nu este departe de studioul meu de filme . Kiyoko sotia mea apreciaza sarmalutele, ciorba de vacuta ….nu si microfonul pus sub masa.

    Sunt insotit de un artist in civil care relateaza :
    Acum nu demult ambasada a comandat o masina romaneasca.
    Faptul de a aduce un automobil peste oceane in tara soarelui rasare si a automobilelor, a atras atentia serviciului japonez. Pretinzand ca sunt beti si conducand sub influenta alcolului cativa agenti au busit masina la cateva ore de la sosire. Imediat a intervenit politia care a ridicat masina. Surpriza mare nu a fost instalatie ultramoderna de ascultare, monotorizare audio si
    video ci diferite echipamente ultra moderne chiar de ” atac energetic. ”
    Incidentul nu este secret si a patruns in toate ziarele japoneze.
    ..............
    ................
    --------

    RăspundețiȘtergere
  31. Jos palaria pentru domnul Neacsu. ! Guvernul condus de la Grifco ....actele la control motanule !

    RăspundețiȘtergere
  32. Ponta îmbrăţişează „trădătorii'' şi „ofiţerii acoperiţi'' de la UNPR

    Dogaru stie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ar trebui sa stie?
      Este vreun bagator de seama?
      Dar pana la urma, cine este acest Dogaru?
      Hai sa fim seriosi! Pastrati-l pentru voi!

      Ștergere
  33. VICTORIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    …gratie initiativei BO al Filialei 1 Buzau si dlui vicepresedinte Valeriu PRICINA, SCMD are astazi un membru in guvern: presedintele de onoare al Filialei 1 Buzau, dl. Gl. (r) Corneliu DOBRITOIU, Ministrul Apararii Nationale.”
    02.05.2012
    Honor et Patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stelian, ce ai cu bietul om?
      De ce vrei sa-i faci rau?

      Ștergere
    2. Wow!
      Am o propunere:
      ================
      Hai sa pariem! In cat timp va ajunge gl Dobritoiu "albia de porci" a pres.dr.Dogaru? ~ 1-2-3 luni ~ ??? Eu as zice ca ......... in mai putin de-o luna! Voi ce ziceti?

      Ștergere
  34. o veste destul de proasta,pentru cei carora le-au crescut pensiile,si o veste foarte buna,pentru cei carora le-au scazut pensiile,treaba asta cu dobritoiu,dogaru si prietenul voiculescu(care conduce guvernu din umbra).
    acuma,mie imi este frica,ca,din lipsa de bani(mru a lasat doar datorii) sa nu faca un "matrapazlic',cu ,curtea de justitie de la luxembourg care sa spuna,ca ii ilegela legea 263/2010(motivele sunt destul de multe,de la hg 1119,pana la faptu ca nu s-au gasit zeci de ani,pentru simplu fapt ca un militar nu a contribuit niciodata la pensie,ca un civil).
    am vazut ca saracii baieti se bucura,ca oprea se gudureste pe langa ponta,o fi asa,dar oprea nu mai are nicio putere,lui doar ii este frica sa nu faca puscarie deoarece a dat cu banu,cine sa primeasca bani dupa hg 1119,iar cei care chiar aveau mare nevoie sa li se aplice hg 1119,nu au primit asa ceva.
    situatia,oricum o sa fie extrem de delicata,si din bucurie(suparare) nu o sa ramana asa,nici daca se pun extraterestri in nas.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ma... asa sa fie?
      Sa mori tu? Ca eu nu mai pot de frica!

      Ștergere
  35. ha ha ha,nu sunt destui bani pentru cresterea pensiilor si salariilor,oare ce o sa se intample,cand o sa dea ponta de sutele de milioane de euro care s-au platit in plus pentru pensiile militare din 2011 ianuarie?
    poate de aceea dobritoiu a semnat cu scmd,dogaru spune despre victorie,iar voiculescu ii foarte bun prieten cu dogaru(probabil dogaru va fi secretar la mapn).
    ce distractiv,o sa fie urmatoarele 6 luni.
    cum s-au lasat umiliti militarii din 2010(atunci toti stiau ca pensiile vor scadea drastic) asa o sa se intample si acuma(doar cu cei a caror pensii au crescut,cei a caror pensii au scazut,acuma jubileaza),in loc sa faca ca in serbia cand a fost vorba de pensii militare(in serbia au venit militarii in activitate cu tancurile pana in fatza parlamentului,aia chiar ca au demnitate),ai nostri o sa stea iarasi capra.
    acuma sa vedem,va mai scoate izmanaru(de fapt,mai mult va infundat,dupa cum se vede)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prostule nu ai inteles nimic !
      NU SUNT BANI SPECIAL ALOCATI PENTRU MARIRI DE SALARII SI PT> RESTITUIREA FURTISAGULUI LA PENSII! I_A DURUT IN CUR PE PEDELACI !
      IN REALITATE BANI SE VOR GASII - PRIN TAIEREA VESTITELOR ,,INVESTTII ALE LUI UDREA, PRIN TAIEREA SUMELOR PREGATITE PT. CAMPANIA PEDELACA ..ETC ETC VOR FII BANI CACALAU!! Sniper one

      Ștergere
  36. Ponta: Boc şi MRU nu au prevăzut bani pentru salarii
    =======================
    Premierul desemnat Victor Ponta a declarat că situaţia este mult mai rea decât s-a crezut iniţial. După ce ministrul propus la Finanţe, Florin Georgescu, s-a uitat peste hârtii a constatat că nici Guvernul Boc, nici Guvernul Ungureanu nu au alocat bani pentru mărirea salariilor.

    “Acum, când Florin Georgescu a început să se uite pe hârtii, pe buget, rezultă foarte clar că nici Guvernul Boc şi nici Guvernul Ungureanu nu au prevăzut bani pentru creşterea salariilor, nu au alocat niciun leu pentru restituirea sumelor încasate ilegal de la pensionari”, a spus Ponta.

    El a susţinut că, în schimb, Guvernul “nu s-a abţinut de la a aloca bani clientelei politice, în special baronilor locali ai PDL”, criteriul fiind exclusiv politic.
    =================
    Pai ... asta nu se cheama deturnare de fonduri?
    Ministrii trebuie sa afle si ei ca exista legi, sanctiuni aspre pentru acest gen de fapte! Inca nu am vazut in cei peste 22 de ani de bezmetica guvernare, vreunul care sa raspunda penal in legatura cu faptele sale/in legatura cu serviciu, si in calitate de inalt demitar.

    RăspundețiȘtergere
  37. Câmpeanu: Priorităţile la Muncă sunt restituirea celor 15% la salarii şi a sumelor oprite pensionarilor
    ===========================
    Mariana Câmpeanu, propusă pentru Ministerul Muncii, declarat, miercuri, că priorităţile sale sunt respectarea legii şi o cheltuire transparentă şi corectă a banului public, primele măsuri fiind de reparare, în sensul restituirii celor 15% la salariu bugetarilor şi a sumelor oprite pensionarilor.

    "Din punctul meu de vedere, al Ministerului Muncii, doresc ca în această scurtă perioadă două lucruri să reparăm: să restituim cei 15% personalului bugetar, o măsură abuzivă şi care trebuia reparată de mult şi pensionarii să primească sumele oprite pentru asigurările sociale în mod abuziv", a spus Câmpeanu.

    Ea a arătat că trebuie ca Guvernul să fie validat de Parlament, iar mai apoi va avea loc o întâlnire a fiecărui ministru desemnat cu cel aflat încă în funcţie, pentru a vedea "care este situaţia fiecărui minister".

    Ministrul desemnat a mai spus că a avut o propunere către vechiul Guvern, privind restituirea contribuţiei de asigurări sociale până la sfârşitul anului, în tranşe egale, prin diminuarea sumelor către Casa de Asigurări de Sănătate.

    "Trebuie să vedem cât reprezintă suma pe care urmează să o dăm, dacă acoperă sau nu şi să stabilim dacă această restituire se face aşa cum am propus sau găsim o soluţie mai bună. Dacă vom găsi acei bani cu care se laudă acum vechiul guvern, cinci miliarde de euro, nu ştiu unde sunt ascunse, o să reanalizăm problema şi o să o comunicăm", a mai declarat Mariana Câmpeanu.

    Ministrul propus la Muncă a arătat că dacă nu vor fi găsişi acei bani, "ne aşteaptă o rectificare bugetară pentru restituirea salariilor şi căutarea surselor pentru restituirea sumelor de la asigurările de sănătate". "Ceea ce vă pot confirma este că o vom face", a adăugat Câmpeanu.

    RăspundețiȘtergere
  38. Poveste suedeză despre socialism
    ===============
    Un profesor de economie de la un colegiu din Suedia a declarat ca nu a picat vreodata pe cineva la examen, dar a picat odata o grupa intreaga. Acea clasa a insistat ca socialismul este functional si ca nimeni nu ar trebui sa fie sarac si nimeni bogat, toata lumea EGALA!

    Profesorul le-a spus, "OK, vom face in grupa aceasta un experiment asupra socialismului. Se va face media tuturor notelor, si fiecare va primi aceeasi nota, astfel incat niciunul nu va pica si niciunul nu va primi nota 10."

    Dupa primul test, notele au fost adunate si impartite la numarul de studenti, si toti au primit un 8. Studentii care au studiat intens au fost suparati, dar cei care au invatat mai putin au fost bucurosi peste masura.
    Cum cel de-al doilea test se apropia, studentii care studiasera putin au invatat si mai putin, iar cei care studiasera mai intens si-au spus ca si ei vor o "pomana", asa incat si ei au studiat mai putin. Media celui de-al doilea test a fost 6! Nimeni nu mai era fericit.
    Cand a fost dat al treilea test, media notelor a fost 4.
    Notele nu au fost crescatoare deoarece au aparut certurile, acuzatiile, ura si nimeni nu a vrut sa invete pentru beneficiul altuia. Spre marea surpriza a tuturor studentilor, toti au picat.

    Profesorul le-a spus ca socialismul va pica in final deoarece, atunci cand recompensa este mare, efortul pentru a avea succes este, de asemenea, mare. Dar cand statul nu mai acorda acea recompensa, nimeni nu va incerca sau va vrea sa aiba succes.
    Nu putea fi o explicatie mai simpla.

    Iata un scurt paragraf care sintetizeaza totul:
    "Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber, iar bogatul in afara libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care, la randul ei, nu primeste pentru ceea ce a muncit. Statul nu poate da cuiva ceva, fara sa fi luat mai inainte de la altcineva. Cand jumatate din populatie vede ca poate sa nu munceasca, pentru ca cealalta jumatate va avea grija de ea si cand jumatatea care a muncit realizeaza ca nu are sens sa mai munceasca, pentru ca altii sunt beneficiarii muncii lor, atunci, prietene, acesta este sfarsitul oricarei natiuni. Nu poti multiplica bogatia divizand-o."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Semnat D.C.- un pedeleu ofticat! El vrea sa zica ,ca ce a fost mai inainte a fost capitalism care producea......trebuie sa fii orb sa sustii asa ceva

      Ștergere
  39. La poiezia patriotica a domnului Stelian P publicata in INFO MONDO MILITAR propun o varianta mult mai patriotica


    Manelisti au fost, Steliani sunt inca
    Si-or fi in spatiul Cezaresc
    Chiar si la romani se-ntimpla
    Si tot coreolenii ei se numesc.

    RăspundețiȘtergere
  40. SENZATIONAL !
    Am inceput sa lucrez in studioul meu de arta la statuia lui Stelian avand in brate pe Imparatul Traian. El va fi expus in perpetuitate in galeria mea se arta,
    DESCHIDETI

    http://www.devagallery.com/

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri