Google Translate

miercuri, 27 iunie 2012

Breaking News. Basescu si CCR versus Victor Ponta. Razboi total. Stiri care ne vor marca grav viitorul


Curtea Constituțională: Traian Băsescu participă la CE.
Curtea Constituţională a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, că preşedintele Traian Băsescu participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului, această atribuţie putând fi delegată de către acesta, în mod expres, primului-ministru.


”În şedinţa din ziua de 27 iunie 2012, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.e) din Constituţia României şi al art.34 din Legea nr.47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, a examinat cererea formulată de Preşedintele României privind soluţionarea conflictului juridic de natură constituţională dintre Guvern, reprezentat de primul-ministru, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte.

La şedinţa de judecată au participat, din partea Preşedintelui României, domnul Ştefan Deaconu, consilier prezidenţial, iar din partea Guvernului, primul-ministru, domnul Victor-Viorel Ponta, împreună cu ministrul justiţiei, domnul Titus Corlăţean, şi ministrul pentru relaţia cu Parlamentul, domnul Mircea Duşa.

În urma deliberărilor, cu majoritate de voturi, Curtea Constituţională a constatat existenţa unui conflict juridic de natură constituţională între Guvern, pe de o parte, şi Preşedintele României, pe de altă parte, generat de acţiunea Guvernului şi a primului-ministru de a-l exclude pe Preşedintele României din delegaţia care participă la Consiliul European în perioada 28-29 iunie 2012.

În exercitarea atribuţiilor constituţionale, Preşedintele României participă la reuniunile Consiliului European, în calitate de şef al statului. Această atribuţie poate fi delegată de către Preşedintele României, în mod expres, primului-ministru.

Argumentaţia reţinută în motivarea soluţiei pronunţate de Curtea Constituţională va fi prezentată în cuprinsul deciziei, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Preşedintelui României şi Guvernului”, se arată în comunicatul remis presei de către CC.



Gitenstein, întâlnire neanunţată cu Băsescu la Cotroceni
Maşina ambasadorului SUA, Mark Gitenstein, a fost zărită în această după amiază intrând la Cotroceni. Întâlnirea dintre Băsescu şi Gitenstein nu este anunţată pe niciun canal oficial al preşedinţiei sau al ambasadei americane în România.

Întâlnirea dintre Băsescu şi Gitenstein are loc în plină criză constituţională în România, provocată de scandalul reprezentării României la Bruxelles dintre preşedinte şi premier.

Traian Băsescu abia a revenit din Turcia de la summit-ul OCEMN. În aceste zile situaţia este tensionată în Turcia din cauza conflictului cu Siria. Turcia a anunţat că va convoca Consiliul NATO pentru a decide care va fi poziţia alianţei în legătură cu Siria.


Victor Ponta: “Evident” voi merge la Bruxelles
După anunțul Curții Constituționale, care a decis că președintele Traian Băsescu poate reprezenta România la Consiliul European, premierul Victor Ponta a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că el va merge la Bruxelles.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, după decizia Curţii Constituţionale, că va merge, “evident”, la Bruxelles, la Consiliul European.

“Eu cred că preşedintele va înţelege până la urmă că ascunderea în spatele celor cinci judecători e împotriva interesului public”, a spus Ponta.


"Evident", stirile sunt ...


 ... in curs de actualizare!
Admin

89 de comentarii:

  1. Traian Basescu va fi invitat scurt la o activitate foarte importanta care va face imposibila prezenta sa la Bruxelles.

    RăspundețiȘtergere
  2. Din nou, Gitenstein face legea in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  3. era logic sa castige presedentia acest proces. asta spune legea

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa spune lgea lui Basescu nu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. anonim, constitutia, pune mana pe constitutie. presedentia reprezinta statul roman pe plan extern. e a doua functie ca importanta a unui presedinte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Presedindele(nu rpresedentia)reprezinta statul roman pe plan extern,asa cum tzuica de dude reprezinta Oltenia.

      Ștergere
    2. Presedintele asta nu ne mai reprezinta pe noi ei reprezinta interesele lui Gitenstein

      Ștergere
  6. Da, foarte bine, atunci sa mearga Basescu sa reprezinte Romania la meciul cu Froch in Canada. Iar tu mergi cu el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, ce meci cu Floci? Da io nu pot mere??De fapt, nuu, daca e cu Floci, presedintele ne reprezinta mai bine.

      Ștergere
  7. Bai basbuzucule, Basescu este de inteles ca gandeste asa, el vrea sa conduca tot, dar tu nu ai nici o scuza, decat prostia.

    RăspundețiȘtergere
  8. @buzuc marius - BAI BOULE CATI PRESEDINTI MAI SUNT ACOLO ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Bey,
    Nu va este clar tuturor?
    Basescu si Gasca, ne-au lamurit deplin! Ne-am saturat!
    Trebuie sa plece! Cu cat mai repede, cu atat mai bine!
    Atentie insa: inca are o multime de ... "Fat-frumos, fiul iepei"!
    Bey, iar astia e ... militari cu grade! 2600-2700, recent "descoperiti", + inca fro 2700 de procurori nou "numiti in functii", si ... + dreak mai stie .... cati or mai fi .... "acoperiti"! Hmmm .... Deloc usor de dat ... plecat de buna voie! Va fi o batalie, pe viata si pe moarte! Nu auziti cum zanganesc catusele? Nu vedeti ca e mare "naloaga" la DNA? Sa spuna Codrutza, de nu-i asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. injurati, injurati dar macar aveti barbatia sa semnati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei care injura nu au barbatie tocmai de aia injura, caci se cred mai barbati asa.

      Ștergere
    2. Bey maimutoilor,
      Pai nu v-am spus?
      Cum dreak sa ma semnez, daca mor de frica?
      Ce vreti voi? Sa ma salte Codrutza?

      Ștergere
    3. Bey, cred ca aterizasi in forta printre noi, aicilea la ZooLand.Pai, neica, habar nu ai in ce te-ai bagat.te tin pingelele??Sa vezi mintenas ce de barbarii capeti peste flit de nu-i mai sti in ce cusca sa te ascunzi!Vezi sa nu nimeresti cu-cur-deleonul ca va fi vai si-amar de noada ta!Mai bine cu maimuta, ca aia salta coada.

      Ștergere
    4. S=o facem la botic frumos pe dna Codruta

      Ștergere
  11. poftim garantarea democratiei marca USL : monitorul oficial de astazi prin ordonanta de urgenta se muta din subordinea parlamentului la guvern. concret decizia curtii constitutionale va putea avea efect exact cand vor muschii lui victor ponta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, tu chiar vrei razboi cu noi?

      Ștergere
    2. Aloooo, mai nene marius_buzuc colorat politic,
      De ce ne "intoxichezi" cu prostii a la boc-ii pdl-aci?
      De ce nu vazusi ca zagreanu ala, slugoiul sti matale cui,
      de obosit ce fu, refuza sa scrie "hotararea"? Eheee .... apai atunci, ce treaba avem cu monitorul??? Ce vina are Ponta?

      Ștergere
    3. Mariuse, nu te supara , batalia se da cu toate armele de fiecare parte. Fiecare l;upta cu ce are , Bsdescu cu Procurorii, DNA,judecatorii, CCR, Ponta cu Guvernul, ministerele si parlamentul. Am spus de mult, ca va fi un razboi total, fara menajamente, fara reguli. Asta avem si trebuie sa recunoastem ca Basescu l-a inceput.

      Ștergere
    4. mariane pe tine nu am de ce sa ma supar vreodata. dupa cum stii am alte optiuni, idei ganduri dar cu placere ti-am citit scrierile. cu unele am fost deacord, pe altele le-am contrazis, pe unele le-am completat. ma stii

      Ștergere
    5. Bai, burzuc, mai intai, ca sa patrunzi in minunata tara a maimutelor, leprelor ,lighioanelor de tot felul si a venerabililor locatari ai spitalului noua, trebuie sa iei un sloboz din tara lui GaOz si sa te botezam cu un Alupigus concentrat sa devii un combatant.Altfel, iti spunem scurt BASTI!

      Ștergere
  12. STATUL DADAIST MODERN !
    Romanii au creiat dadaismul si teatrul absurdului prin
Tristian Tzara si Eugen Ionescu.
Ca curent artistic el pledeaza pentru neprevazut, arbitrariul total, abolirea formelor si organizeaza spectacole prin care se pronunta impotriva artei, gustului estetic sau moralei.
Din punct de vedere artistic, dadaismul contopeste elemente ale futurismului italian, cubismului francez si expresionismul german si mai nou manelismului romanesc.
Dadaismul supravietuieste in politica prin personalitariile presedintelui Basescu si a primului ministru Ponta. Ei pun baza unui stat dadaist modern.
    Lupus Plano
    un mare maestru al absurdului universal !
    Apare alaturi de nume destul de sonore.........Louis Aragon, Guillaume Apollinaire, Albert-Birot, Marcel Desnos, Max Jacob, Marie Laurenciu, Rene Magritte, Ribemont-Dessaignes, Erik Satie, Phillipe Soupault, Tristan Tzara, Edgar Varese
    Nastase unul din cei mai corupti politicieni post revolutionari este prezentat ca un ingeras cu aripi la fundulet....un bonbonel.

    RăspundețiȘtergere
  13. Mariuse, putem avea pareri diferite, chiar si simpatii politice diferite, esti un om de caracter si pentru mine asta conteaza. Cu timpul poate ne vom armoniza si opiniile. trimite-mi te rog un mail adresa mea de mail e pe blog, vreau sa discutam ceva . sau lasa-mi nr de tel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mariuse atentie mare!!!
      Vrea sa te converteasca precum catolicii pe indieni.Ori de buna voie ori te....aaaa.....baga in PSD

      Ștergere
  14. Bai neorientatilor:):)
    Io am bagat batul prin gard in pagina anterioara si am spus ca javrele vor sari sa latre.Cand colo schelalaie doi maidenezi plini de purici de partid.
    Asadar tovarasi mai trag odata cu batu' pe uluci si propun so-lemne.

    Impacam si capra si varza:
    la brucselu sa mearga nascase!!!Ii fac astia statuie,ii da diploma de erou national,il face colonel pe lista lu'huuuoprea,dar sa mearga cu masina lu fii-su andrei ala cu Q7 cumparat din economiile lu' tac-su din salariul de bugetar.
    Am senzatia ca am uitat ceva.Aaaaaa da. Nascase detine si recordul "ghines buc" pentru cel mai meserias ratangiu la sinucideri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Crapa fiara in tine de ciuda, porc mistret si invidios ce esti !pai daca tu ai beut toata viata, ai ajuns un om de kkat cu o penzie de kkat si o a vere de kkat.Rahatule!

      Ștergere
  15. PS Atentie sa nu uite esarfa aia "aliganta" da 350 da ieuroi,ca ie antiseptica.Deja ministerul sanatatii a comandat 400.000de buc pt aia de la tara ca ie buna si in loc de brusture cand te caci.E finaaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Baaa da ala de sta'ncur pe scaun in dreapta de tot cine pula mea e ca mi se pare foarte cunoscut.Voi il stiti??hi,hi(baa langa maimuta bruneta vopsita blonda) ca unii ati dat in mintea copiilor si nu mai stiti care-i dreapta stanga si nici macar stanga-nprejur hodorogilor cu lampas la pijama

    RăspundețiȘtergere
  17. Nici un schelalait nimic??Hmmm sa vezi ca astia s-au dus la meci si ii doare-npula de Nastase,Ponta si Basescu.Halal "patrioti" ce sa zic!!!hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, persoana identificabila, concreta si coapta de putregai care te dai drept doru serban..fi-ti-ar scris numele in evidente cu verde!Nu ma zgandari kkatul prin gard ca risti sa te ineci cu el, la cat ai mancat la viata ta, riscul este enorm.Ai grija cum te adresezi respectabililor de la asezamantul nr. 9 ca astia nu stiu de glumele, mai ales glumele tale rasuflate, si-o sa te trezesti cu o copita intre felinare de nu-ti va recunoste meclosonul nici nevasta-ta.Baai, noi cei de aici avem reactii imprevizibile si de regula suntem alergici la cei ce miros a alcool, devenim agresivi chiar turbati.Sa nu mai indraznesti sa iei in deridere sentimentul nostru patrihotic , bre cracanatura, ca te futem in gura!

      Ștergere
  18. Bei, ce-i cu galagia asta? Tu-va rasele-n coor de lighioane! Ia fiti cuminti ca acu vorbesc cu homologul meu Obanana si va trimit la afgani.
    Vaz c-aparura pe bloaga noi evadati de la 9. Le zic un calduros "bine ati venit" minca-var Tigri2 si Curleonul! Dati si voi o maslina si-o balaie, ori sunteti ca frac-miu babuinul ala batrin de Timisoara, pestritzi la matze?
    Hai la treaba, ca vaz ca Bashica vrea sa-l ajunga din urma pe raposatul de la Tirgoviste! Atentie la spate, ca e unii p-acilea care dac-ai scapat portofelul, indata iti fac felul!

    RăspundețiȘtergere
  19. Iete ce scrie pe blogul filialei 6. Si noi care credeam ca gata s-a spart buba.

    IN ATENTIA COLEGILOR NOȘTRI DIN FILIALA SECTOR 6 REFERITOR LA SOCIETATEA "JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA" - SJMR

    Pe anumite bloguri si alte mijloace/canale de socializare/comunicare :site-uri, mailuri, Facebook, etc au apărut discuții și luări de poziție referitoare la SOCIETATEA "JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA" - SJMR , lansata de domnul GEO STROE!

    Folosim acest prilej pentru a va aduce la cunoștință faptul ca Filiala sector 6 a SCMD nu este angajata cu nimic în aceasta acțiune, locul nostru fiind în continuare alături de camarazii noștri din SCMD, împreună cu care vom lupta in continuare pentru realizarea scopurilor pentru care a fost creat și ființează SCMD!

    PREȘEDINTELE FILIALEI SECTOR 6 SCMD
    col. ( r. ) MARIAN TUDOR
    Vizualizări: 3 | Adăugat de: Costel | Data: Astăzi

    RăspundețiȘtergere
  20. Neatza buna la ZOO + respectabililor pacienti evadati de la 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neata la toata populimea!
      Da io de buna dimineata a trebuit sa-i trag o flegma lu ala de-si zice persoana pipaibila si identificabila, fiti-ar numele de ocara
      dorule!Ipochimenul se crede parul pubian nr. 1 , ala de se intinde spre LinDik, si a trebuit sa-l ta-l tai in doua ca sa-si puna mustata din el pentru a nu se mai scopi pe gura cand guiteaza , el crezand ca juiseaza.

      Ștergere
    2. @09:48
      E chiar asa de gras rimatorul?

      Ștergere
    3. Jagardeaua se lauda ca are 190 cm si cam tot atatea kile..creier ioc.Soric la greu,asta-i curdeleu.

      Ștergere
  21. @ciumeti(anonimi=kkt=mincinosi)
    nu eu am zis ce inaltime am,nici cate kg,nici daca beau si cat(oricum o bere vinerea seara tot beau ca in rest nu am timp de baut,am treaba)si nici daca am creier sau nu.VOI mincinosii o spuneti,conform principiului.....sa minti,sa minti intr-una,chiar daca nu-i adevarat ceva, ceva tot ramane
    Deci din inaltime puteti scadea 8 cm iar din greutate cam 95 de kg
    In rest ati ramas la batranete asa cum ati trecut si prin viata,...ca niste gunoaie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai kk cu ochi de broscoi!Io t-am zis ca nu esti bun nici pe post de cur!Ca la tine curul ori gura , totuna.De ce minti mistretule ? pai mie mi te adresai anul trecut cu aceste amenintari: am 1,90, vreo 95 kile, ma numesc doru serban si te bat mar.Asa imi spuneai tu mie , tantalaule! Ori erai in stare de delirium tremens ori erai in starea ta naturala, adica beat crita.Despre viciul tau au scris fostii tai colegi, ti-amintesti de unul Skiuc ?? Ca il injurai mai ceva ca tiganii!Gunoi dospit ce esti!

      Ștergere
    2. !.minti cu nerusinare!!
      2.skiuc coleg cu mine?Habar n-am cine se ascunde sub numele de skiuc.SA SPUNA EL DACA MA CUNOASTE SI DE UNDE.Oricum ce am dedus din postarile lui ar fi faptul ca e cam tinerel,mult in urma promotiei mele.Altfel ramane la fel de mincinos ca si voi.
      La "inteligenta" pe care o afisezi atunci cand scrii(ora 19:21) pot sa-ti spun doar atat:esti naiv,credul(halesti tot ce posteaza altii) si mai ales avand cele doua "calitati" de mai sus dai dovada ca esti si PROST.
      asa se explica si numele tau...ANONIM

      ps Pai parca ziceai ca am 190 de kg nu 95.Vezi ce necinstit,ordinar si porc esti??Ce mincinos.Cu asemenea caracter esti gunoi uman nu altceva.anonim=kkt=mincinos si parsiv

      Ștergere
    3. Tot GUNOI esti, cu 190 sau 95...

      Ștergere
    4. @curdeleu
      fraiere ala e chiar skiuc nu te prinzi?

      Ștergere
  22. Si nu mai furati,nick-uri ca nu va face cinste gunoaie ce sunteti ,hac,hac,in rest"demnitate si onoare" de politruci.... hac,

    RăspundețiȘtergere
  23. baaaa si nu ma cheama doru si nici serban,ce pula mea v-a lovit soarele in cap??

    RăspundețiȘtergere
  24. Mdaaaa in viata mea n-am avut treaba cu puscariile dar acum invat si eu de la tv cam care-i treaba cu procedurile de vizita, ca e eveniment national(zice realit tv).D-na nastase e in vizita la sotu' si nu putea fi scapat
    "evenimentu".Si io credeam ca e la brucsel plecat cu Q7

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai sigur ca nu te cheama nici doru si nici serban ...
    Cind te cheama cineva , te cheama "Bai , boule , vino incoace !"

    RăspundețiȘtergere
  26. pe realit. tv se fac deja comparatii intre nascase si Mihai Viteazul(amandoi au fost tradati)
    "Evenimentul National"(vizita la adrian nascase continua din plin la tv)Eu ma duc sa schimb batista, ca pe prima deja am umplut-o de lacrimi

    RăspundețiȘtergere
  27. Ba pachet de SLANINA SI PE CREER ! Gindeste la ; M.Viteazul, T.Vladimirescu , Cuza , Antonescu si chiar Ceausescu!! Cacat cu ochi !!

    RăspundețiȘtergere
  28. Wowww....
    Cat jigodism la reporteri si tv-uri, in cel priveste pe A.Nastase!
    Cata lipsa de deontologie profesionala, minima decenta si cultura!
    Cata manipulare, dezinformare, ura si mizerie umana! Imi vine sa vomit!
    Maimucelor, unde e pasteaua?

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu eu am facut comparatia lu'nascase cu Mihai Viteazu ci iubitele si cultele voastre "jurnalizde" de la rea-lit tv.
    a mai aparut una la stiri(jurnalizda)..."Baiatul s-a inecat in lacul in care apa avea o inaltime(?!) de aproape 3 metri"

    cat despre "marele alb" vezi ca e unul la puscarie care chiar seamana cu dumneata(inclusiv la caracter)

    RăspundețiȘtergere
  30. Bey,
    Suntem cei mai tari! "Evident", subiectul ultra/fierbinte al zilei!
    Se intarata al dreakului, lucrurile in Romania! Fierbinteala la extrem!
    Tineti aproape, urmeaza cel mai tare serial/telenovela!
    Puncte fixe de trecere, sediul pdl/fuse:Ungureanu/woww,parca scapase de la 9, Palatul Cotroceni (ora 14,30!)!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mei nu ratati la 14:30 Discursul Intiiului Debedeu al Tarii!

    RăspundețiȘtergere
  32. Bei KurutzdeLeu, fii atent si ia-ti conspecte de la mentorul tau etilat

    RăspundețiȘtergere
  33. Bey...Bashica hera ca Curleonul de obicei, adicatelea trotilat! Ce si-o fi spus chiorpecul? "Ba, decit sa ma cert cu hautomobilistu la Bruzell, mai bine ma aghesmuiesc in tara cu wisiki nitel"!

    RăspundețiȘtergere
  34. DECE NEVS- cica gagiu s-a imbatat asa de tare ca pierdu avionul.....HIHIHI DOTTTORRRREEEE

    RăspundețiȘtergere
  35. Bei, gata pauza! La arme, ca ne face concurenta frac-miu babuinul din TM!

    RăspundețiȘtergere
  36. tigri228 iunie 2012, 19:43
    Mai Cezar,ce-a ajuns blogul tau?Acuma ,cand este nev oie sa ne spunem parerile si "OF:urilevine cate un magar -doi sa ne strice "ploile".Chiar trebuie sa discutam aceasta problema a pensiilor ,ce se va intampla cu noi.Suntem militari ,iar tu esti unul care stii cum se lucreaza cu oamenii ,ia masuri sa-i elimini pe acesti tembeli care o tin "langa;numai cu kkturi de doi lei.
    Sa le futem dumnezeii mamii lor de avortoni si sa-i eliminam de pe acest blog,precum a facut Lupus .
    Cezare nu te amagi cu doua trei aparitii a unui paduche precum acesti anonimi de doi lei ,te rog sa iei o hotarare.Eu o sa te sprijin cu toate fortele.sa eliminam jegurile dwe la discutii.Multumesc.tigri2

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Cezare nu te amagi cu doua trei aparitii a unui paduche..."
      Subiectiva? Predicativa? Atributiva?
      Acordul, dom` profesor, acordul gramatical nu Akord -ul 75!

      Ștergere
  37. @Anonim 19.55
    mai aurolacule dupa ce ca muma-ta nici nu stie cine ti-a fost tata in violul din canalul unde dormea vii tu un dobitoc,fara carte ,un pui de tarfa ordinara,un cretin sa stai la masa discutiilor cu OAMENI,mai jegosule du-te si te spala ,da-te cu capul de pereti si stai de vorba cu drogatii tai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba rapanule negru, macraoane mai ai frati din astia ca tine iesiti din oua de cioara?

      Ștergere
  38. Muei asta de la 20:10, iar ai uitat sa-ti iei pasteaua.

    RăspundețiȘtergere
  39. @Anonim 20.22
    Daca ai varsta sub 25 de ani sa dea Domnul sa nu ai noroc in viatza,sa traiesti in umbra celorlalti si sluga sa le fii ,toata viatza.
    daca ai peaste 25 de ani du-te si te sinucide ca faci umbra pamantului,degeaba.tu nu sesizezi cata prostie poate sa zaca intr-un cap cat nuca,precum este al tau.ce corcitura de om cu magar esti.cum se cheama specimenul fatat dintre o proasta si un magar?Precum esti tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il cheama Tigri2, da-ne-ar pielea inapoi. Si fiindca-i baiat cuminte, el ne-o da si inainte.

      Ștergere
    2. De cap sa - ti fie!

      Ștergere
  40. Mai rahat,tu habar nu ai cine sunt eu,de aceea am sa-ti fac o urare:taratzi-ai coaiele ,pline de rapan,prin pizda ma-ti ce seamana cu o gaura de cacastoare,plina de viermi.SDi sa-ti faci WC permanent pe mormantul ma-ti ,asa ca sa nu te uite.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da ba egiptzianule, stim ca esti cam natarau kiss a-ne-am in capul tau!

      Ștergere
    2. Si in gua, si in gua... Si io, si io, si io!!

      Ștergere
  41. hai ca deja e prea de tot!!

    RăspundețiȘtergere
  42. Promotia 1975 Stefan cel Mare
    Written by Admin Liceul Militar Wednesday, 21 January 2009 13:15

    Clasa a XII-a A
    Prof. Popa Floarea

    ----------------22. Kis A. Viorel KIS A. VIOREL

    1. Achitei Gh. Vasile
    2. Astefanesei I. Teodor
    3. Bot I. Ioan
    4. Bretan Valer
    5. Bruma Gh. Vasile
    6. Cerbu V. Iulian
    7. Ciontos Gh. Ioan
    8. Ciornei C. Doru
    9. Ciornei I. Liviu
    10. Cârciumaru T. Petrisor
    11. Cobuz C. Corneliu
    12. Cojan I. Liviu
    13. Costache D. Adrian
    14. Damian C. Costel
    15. Dumitriu V. Lucian
    16. Fat Gh. Viorel
    17. Ghetu P. Cornel
    18. Giurgi Ioan
    19. Hodea M. Mihai
    20. Ignat Gh. Romulus
    21. Irimia M. Mihai
    22. Kis A. Viorel KIS A. VIOREL
    23. Knoblau M. Gheza
    24. Lungu N. Ion
    25. Maxim N. Dumitru
    26. Mocanu V. Pavel
    27. Mocean L. Simion
    28. Moldovan C. Ioan
    29. Oprisan E. Dinu
    30. Pal A. Radu
    31. Pop I. Nicolae
    32. Scarlatescu M. Marian
    33. Serban A. Alexandru

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hauleu muica!!! Tigru fuse coleg de LM cu Doru Ciornei? Uauu!!! Si ala un visator, dar nu asa ca felina de zburator. Voia sa rezolve ce n-a rezolvat nimeni in lume pina acum: problema inversa a balisticii exterioare. In rest baiat bun Doru ala. Era linistit-nu ca lighioana noastra, ca-si lua pastelele la timp...

      Ștergere
  43. Va este somn?
    Hmmm.... ce urmeaza, nu este pasteaua de somn!
    Dimpotriva! Exact ca-n filmele cu indieni pe vremuri!
    Strigate de lupta! Chemari la tavaleala! Raspunsuri ... pe masura!
    Stati aproape, nici nu banuiti ce pierdeti! Vin ... indienii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pieile rosii din Hurziceni in frunte cu marea capetenie Coada de Tigru?

      Ștergere
  44. Mai anonim ce crezi c-ai rezolvat cu acest tablou ,ma mandresc,poate-l gasesti si pe ala de la piloti,am fost cineva ,am fost un VIP,un erou national in viata,am luptat pe timp de pace,dar tu cu ce te poti mandri,ce jeg uman ai fost de ti-e rusine sa te legitimezi[scriinumai sub anonimat si numai gogomanii]vorbeste mai agramatule,incultule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, vezi ca e mai multi anonimi. Nu ti-am pus-o eu! De tablou ziceam-nu te gindi la prostii.

      Ștergere
    2. Tigrule cre ca trebuie sa-ti marim doza de pastele

      Ștergere
  45. FASCISMUL ROMAN ANTI ROMAN TREBUIE OPRIT !
    New York Magazin
    Domnule redactor Culian
    Asistam la o contralevolutie. Elita tarii se ridica impotriva interesului si
    nazuintele Romaniei. Mii de intelectuali se ridica in apararea celui mai sinistru personaj imaginabil seful ICR, Horia Patapievici.
    Nu noi am creiat acum patru ani celebrul scandal ICR New York. Scandalul
    este continuu si este creiat de o banda anti culturala si anti romaneasca asezata
    in fruntea culturii....sau mai precis in fruntea anti culturii.
    Cel mai grav este faptul ca am fost tradati. Ponta si noua putere in loc sa-i arunce la lada de gunoi sa hotarat sa lase conducerea ICR neatinsa.
    Umilirea celor putini si cinstiti continua.
    Pentru prima data in istoria politica asistam la un fenomen nou cu totul inedit. Romanii se ridica impotriva lor insasi. Clasa politica aliata cu elita intelectuala se infasoara cu drapelul antinational sfaramand cu furie tot ce au creat generatile precedente. O natiune intreaga refuza sa se uite in oglinda fiindu-i rusine sa fie roman. Desfintarea culturii nationale este institutionalizata, devenind politica de stat. Eminescu este daramat, limba romana este considerata un pericol, iar folclorul uitat cu desăvarsire. Noua inchizitie lustruieste catusele. Cei care se ridica impotriva noului tip de fascism sau au putina demnitate, sunt declarati nebuni de legat .Ei trebuie desfiintati” Nu intamplator conducatorii acestui fascism sint grupul de intelectuali antiroman din lurul presedintelui Basescu .........
    Suntem putini dar multi la New York. La fel ca acum patru ani trebuie sa uitam ce ne
    desparte si sa ne unim fortele. Sper ca intelectuaiii si oamenii de bine din tara si din diaspora sa ni se alature.
    Fascimul roman anti roman trebuie oprit !
    http://devanewyork.blogspot.com/
    Robert Horvath Deva cineast New York

    RăspundețiȘtergere
  46. Nimic nou la ...noua

    << tigri2 tel.:0764416274
    ,,am fost cineva ,am fost un VIP,un erou national in viata,am luptat pe timp de pace" >>

    RăspundețiȘtergere
  47. << tigri2 28 iunie 2012, 23:36
    Mai anonim ce crezi c-ai rezolvat cu acest tablou ,ma mandresc,poate-l gasesti si pe ala de la piloti,am fost cineva ,am fost un VIP,un erou national in viata,am luptat pe timp de pace,dar tu cu ce te poti mandri,ce jeg uman ai fost de ti-e rusine sa te legitimezi[scriinumai sub anonimat si numai gogomanii]vorbeste mai agramatule,incultule!
    >>

    RăspundețiȘtergere
  48. Buey Rapanila,
    fara de pastila esti cam agitat ,
    chiar de te-ai luptat doar ,,in timp de pace,,
    si ca rezultat ,ca un constipat,
    te visezi pe oala imortalizat.

    RăspundețiȘtergere
  49. S-o futi pe muma-ta mai ciumete !

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri