Google Translate

luni, 25 iunie 2012

Coloneii "Făt-Frumos, fiul iepii", două săptămâni de culcat-sculat şi renunţă singuri … Lista lui Gâdea ! Ep.2.


Absolut remarcabil! Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, gaseste singura solutie legala, inaintea ministrului apararii, pentru "lasarea"  fara grade a unora, care apar in  Lista lui Gâdea !
========================





============================================


Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, susţine că i-a propus ministrului Apărării, Corneliu Dobriţoiu, să îi cheme pe toţi coloneii lui Băsescu, avansaţi în grad de Gabriel Oprea, la concentrare. Olguţa susţine că priin această măsură cei în cauză ar renunţa singuri la grade, iar MApN ar face o economie cu cheltuielile de judecată.

”Am propus ministrului Apărării ca, până retrage gradele de colonei de la toţi politicienii şi jurnaliştii, să facă o perioadă de concentrare cu ei, care e obligatorie pentru orice rezervist. Două săptămâni de culcat-sculat şi renunţă singuri…”, scrie Olguţa Vasilescu pe blogul personal.






Ministrul Apărării a anunţat deja că va demara procedurile pentru degradare.
„De regulă avansările cadrelor militare în rezervă se fac în urma unor activităţi de pregătire a rezervei, activităţi care se încheie cu nişte aprecieri de serviciu şi în baza aprecierilor de serviciu oamenii se avansează cu încă o treaptă, nu ca Făt-Frumos, fiul iepii, unii să crească într-o noapte cât alţii în zece ani. Are impactul lui emoţional şi valoarea lui simbolistică fiecare grad, ori în momentul în care cineva care nici nu a trecut prin Armată sau când a văzut armata vorbea «uite, mamă, trec soldaţii» să ajungă de la soldat sau de la absolvent, sau unul care nu a avut nimic în comun cu Armata, la un gard de colonel, e mult prea mult şi instituţia aceasta nu merită jignită în acest fel”,
 a afirmat Dobriţoiu.
Sursa:
De ce se intampla  Ziar online


Doamna Primar Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a intuit perfect!
Gradele acordate, vor fi greu de "luat inapoi" legal!
Solutia propusa o consider remarcabila, legala si extrem de eficienta!
Iar cine va rezista celor "doua saptamani de concentrare",
am putea spune ca-si merita gradele!
Admin, Romania megalitica

123 de comentarii:

  1. Solutia era simpla, a aparut chiar si aici pe blog. Intrebarea este cine va plati aceste doua saptamani cu scoatere din productie ? Legislatia cere sa fie platiti de catre Minister. Are ministrul bani pentru asa ceva ? Hai sa fim realisti si sa acceptam ideea ca teoretic este ok, dar practic irealizabil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa bre Nea Cashule ca nu-i musai sa-i concentrezi in Armata! Poti sa-i concentrezi si la ceva munci in folosul comunitatii...

      Ștergere
    2. Am inteles ca per/total, ar fi vorba de 2600-2700 de avansari, ofiteri si subofiteri in rezerva! De retinut ca Doamna Primar, se refera strict la "coloneii ... politicieni şi jurnalişti", care conform Listei lui Gandea, sunt sub 100. Prin urmare, propunerea este fezabila. Impactul media ar fi teribil! Abia astept sa-i vad cu masca pe figura, transpirand ... sange! Sa vada domnii, cum este cu armata, cum s-au castigat adevaratele grade intr-o cariera militara, "pas cu pas"! Iar daca ARMATA nu are "mancare" pentru "rezervistii concentrati", le ducem noi pachet! Sustinem pe Doamna Primar!?! Voi ce spuneti?

      Ștergere
    3. Nu veri vedea asa ceva nea Vasile. Hai sa nu ne imbatam cu apa rece.

      Ștergere
    4. Neaaa Vasileeee, mie sa mi-o dati pe Olguta..manca-i-as...sa fac sculat-culcat cu ea! Pe MM sa i-o dati lui curdeleu!


      MM= M. Macovei

      Ștergere
  2. mos alecu spunea...
    25 iunie 2012, 12:04
    @CEZAR 25 iunie 2012, 11:01 :
    Timpenia cu "-28%" , lansata de idiotul tau de coleg (intr-ale lipsei unei minime inteligente) ... v-am mai spus (asta in ideea ca , la mintea voastra "creata" , ar avea vreo importanta) : pensia mea a fost diminuata cu aproape 25% . Macar aici , idiotilor , folositi date exacte !

    "Pentru ca am sustinut asta..." ... comentariile tale nu "au sustinut nimic" , fiind simple grohaituri pe teme de pensii , si de "sa traiasca domnul ministru !" ...
    Arata "citatele" in care tu ai spus ceva (mai putin grohaituri) si eu te-am injurat .

    Citeste comentariile mele de mai sus (reluate din prezentari de mai de demult) si vezi ca si eu semnalez situatii ca cele in discutie .
    Grohaiturile tale (la nivel de fraze cu cite o singura propozitie) nu sint baze de discutii ... sint , cel mult , baze de "ha , ha , ha" ) pentru singurul idiot care te mai urmeaza in actiunile tale impotriva mea) ...
    ___________________________________
    Asa mos Alecu, arde-l la buca pe maimuca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine mai kkt Mos alecu' nu e -28% e doar -25%.Ti se pare esential???
    Nu esential e ca ramai acelasi magar prost cu idei fixe si mai ales putine,atat de putine cat sa-ti serveasca PROPRIUL INTERES.
    Te doare-ncur de camarazi!!!Esti prea avar ca sa intelegi ceva.

    PS M-am adresat unui contabil cu manecutze(finantist)imbracat in uniforma militara,provenit pe filiera indirecta care si-a smenuit pensia cum a vrut pula lui.Ma mir ca n-ai pic de rusine mos alecu-28%.
    de ce zic -28%prostule?Din postarile tale de acolo.
    Du-te-'npula mea si modereaza blogul lu' pulanoX ca ti-a lasat sarcina de serviciu sa tai tot ce nu convine pe linea de partid PCR
    Hai MARS de aici civil parsiv ce esti

    RăspundețiȘtergere
  4. CEZAR spunea...
    25 iunie 2012, 12:32
    -28%..-28%.....-28%.....-28%.... Ce ofticat ii mosul unineural parsiv, acum cand vede ca ,,invataturile "lui copiate din Fi-3 si alte documente financiar contabile incep sa fie KK cu muste gabene!! Atentie sa nu-ti plesneasca VENA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. @admin
    Io zic ca 2 saptamani de culcat-sculat NU AJUNG(nu stiu ce-a gandit d-na olguta-deh e femeie),ma rog comanda este culcat-drepti.
    deci este preeeeaaaa putin tu-i in guritza.
    Pt aia veniti pe tarodu'indirect a' lu' tac-su si mari generali finantisti sau kkt tip/model mos alecu ce pula mea le trebuie uniforma militara unor asemenea nemernici.Ce contabilu' civil nu stie sa calculeze cu abacu' lu prostu'alecu??
    Ba stie mult mai mult!Ia intrebati-l pe nemernicul alecu-28% ce stie despre "iecscel"Va spun eu NIMIC!!!
    TROFIN STIE!!

    cand zic generali finantisti ma refer la nastase al scmd-SRL

    Cititi interviul generalului Nastase pe pagina Filialei Sector 5 sau
    astea da fapte de arme si instructie "la greu"

    http://www.cotidianul.ro/povestea-cu-coloneii-facuti-peste-noapte-este-o-mizerie-totala-186875/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone25 iunie 2012, 15:04
      "... ma rog comanda este culcat-drepti".
      Asta e comanda de caprar/caporal nu de maior rachetist - akordist.
      Mai incearca o cautare prin memorie!
      ZSA

      Ștergere
  6. bai in pula mea. Cand ii faceti statuie lu nastase??Nu nu ala de la scmd-SRL ci lu' alalalt ca deja m-am plictisit dupa o saptamana de labareala pe realitatea tv si antena3
    faceti odata statuia aia si lasati-ma in durerea mea ca m-ati intoxicat
    Bagati la cap ca n-am treaba cu pdl-ul dar da-o drecu de treaba e PREA DE TOT....Ce pula mea, il zeifica sau ce mama dreak.
    adminule deja incepe sa-ti placa ciolanul!!
    (chiar daca e "culcat-sculat") cum zice bunacioaiaca de olguta)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai, du-te bre si te spala pe rat!Ne ingretzosezi pe toti!Baga-ti pula in gura, nu tot injura pe aici ca un cioban!Ia-ti tainul de PET-uri si pleaca unde a intarcat mutul iapa...

      Ștergere
  7. Da lu jagardeaua de RITZI cand ii faci ba telegondola ! De cand sta sa fie judecata a ramas BORTOASA a FATAT si se chinuie prin telegondole sa ramana iar BORTOASA..ca pana pica si Base si vine vremea s-o judece mai dureaza un pic!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Ridtzi si Placinta ti le dam tie!Noi le luam pe Udrea si Turcan.Pe MM musai i-o dam lui curdeleu, ca tot au o pasiune comuna...

      Ștergere
    2. Lui varu-miu , cimpanZeul Czar, i-o dam pe Oana Mizil.

      Ștergere
  8. Don Corleone,
    Te suparasi la greu!
    Nu-ti convine sa-i scoatem pe "gradatii/fii iepei" la instructie!
    Bey, Don Corleone! Ce halvita ai matale de la pdl-eii astia, cu grade de colonei luate mai asa... pe ochi frumosi, servicii facute imparatului, s.a. mai mult sau mai putin cunoscute (intuite) de noi, muritorii de rand??! Poti a ne spune sau ne tragi cateva serii de injuraturi (la foc automat)?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-i dea? Niste Pet-uri de bere ieftina ca doar n-are el fatzau de Pils!

      Ștergere
  9. Udrea de plescoi+tuta de pe pagina lu cezar "e ale mele"
    politrucii care nu sunt in stare sa gandeasca cu propria capatana spalata de comunisti sa-si faca o laba trista(daca au la ce)Daca nu sa mi-o faca mie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaaai, iti repet pana incepi sa pricepi cu dovleacul ala al tau umplut cu Noroc si cu plutitor pe stanga care-ti indica plinul...MM este pentru tine!!MM MM MM

      Ștergere
  10. PS Primesc bonus tanti olgutza ca tot e ea "militareasa" si comanda culcat-sculat
    Moamaaa ce misto ar fi 2 saptamani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim25 iunie 2012, 16:07
    1. citeste cu atentie am incheiat cu "*tu-i in gura"Este mai mult decat concludent!Doar sa intre pe mana mea si-s terminati.
    2.Pt curiozitatea matalutza:Am iesit la pensie in 2001(douamiiunu)cu gradul de mr. si asa sunt si acum dupa 11 ani cu pensie de cacat.EXACT LA FEL.Nu sunt membru al nici unui partid/sindicat/asociatie/si orice altceva(in pula mea)
    3.Ma enerveaza ingrozitor CURVELE MASCULINE.
    Cele feminine imi plac.
    4,Ma enerveaza ingrozitor hotii,mincinosii si parsivii care si-ar vinde si mama pt a pune botu' la un partid/functie/ciolan .Constat ca in armata au fost atat de multi cat nici mu-mi inchipuiam.acum constat ca intre rezervisti/pensionari sunt o groaza de nenorociti care posteaza doar la comanda.
    Ce pula mea le mai trebuie la nesatuii astia bosorogi.
    Si mai lasati-ma in pula mea cu "onoarea si demnitatea voastra" ca nici nu aveti habar de asa ceva.Doar BANI,BANI si iar BANI!!!va-n gura(vb lu tibica)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, tu vorovesti singur? Ca pe aici nici dreaku nu te baga in sama...vezi-ti ma de berea ta trezita si lasa-ne pe noi...aici in ZooLand nu este loc pentru tine, poate o fi liber pe la Sapoca.

      Ștergere
  12. Trecand peste faptul ca s-a luat de nepoata lui Czar (nenorocitul dracului !) ,recunosc ca aici cam are dreptate !
    PS. Da condamnatul cu 14 stele Popescoi ce-o mai facea??!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba frac-miu Sniper one, da' ala al tau pdl-izdu Badelan, ce-i mai saugi ca doar ati fost colegi de WC?

      Ștergere
    2. I-a crescut pensia baban pe 119 la fel ca si lui Popescoi !Sniper one

      Ștergere
  13. Drajii mei excamarazi, va rog din sufletul meu de godac, sa ma iertati ca sa va fiu pe plac! Sper sa nu va fi suparat si-n continuare voi minca KKT!

    RăspundețiȘtergere
  14. ...KKT???Manca,manca, doar asta ai facut si in viata/armata "dogarianule"(scuze-injuratura mai urata nu cunosc)
    dogarian=slugile lu dogy care pun botu la bani si profita de necazurile militarilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rapanule, atit timp cit esti mirlan, vei avea parte de tratamentul care ti se cuvine! Aici nu-i vorba de pensii mari, mici-pupa-ne-ai in karici! Aici e vorba de caracter...mon cher!
      PS.
      Acu vr-o 2 zile-ti puse unul o intrebare:
      Cam cite sarsanale Curleonul luase oare
      Ca el fuse arbitru la A.A.
      Ia intrebati-l, sau dati-l in maciuca mea!

      Ștergere
  15. Amu, si penzia ca si omu..de cacat!

    RăspundețiȘtergere
  16. apai cu anonimi ca tine (ca tine la plural ca "esteti mai multi" ce dreak sa faci in viata?kkt de anonim??Iesi pe strada nimeni nu te vede nimeni nu te saluta vecinii nici macar nu te vad...esti ca o umbra.Ba unii mai si calca in..."anonim"
    si pe cutia postala cred ca-ti scrie tot "anonim".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cugetari de alcoolic ratat.Ia mai toarna-un paharel, /Sa ne mai distram nitel!Hopa mai,mai,mai ! Ai ajuns de rasul ZooLand-ului!

      Ștergere
    2. Doi prieteni, pe nume Anonim si Prost, au plecat in CO la mare!
      Anonim, pleaca in larg si se ineaca.
      Prost, suna la 112: Aloo, s-a inecat Anonim!
      Operatoarea: Mai, tu esti Prost?
      Da, dar de unde dreak, ma cunosti tu pe mine?

      Ștergere
    3. trebuie sa si radem tembelule?

      Ștergere
  17. Oare unde o fi nea Clantzanila ?

    RăspundețiȘtergere
  18. "Fratele" meu tu esti alcoolic dar NU ratat esti chiar performant.
    Bai putza de gradinitza ,eu n-am baut in 11 ani de pensie cat ai baut tu in unitate in 5 ani de "tarod indirect"Hai mars bibanule!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUPA BOMBONEL URMEAZA BASEL SI MOTANEL ! SINUCIDERI CU SANSE DE REUSITA !

      Felix a demisionat din Senat. El stie ca nu se va putea prevala de imunitatea parlamentara. Cazul lui este international si terminal.
      In curand decesul motanului cu fular de gat !
      Inspectorii Interpolului scotocesc la Viena despre " sinuciderea " lui Marin Ceausescu. O parte din banii lui Ceausescu au fost ascunsi in SUA. De curand dupa denuntul subsemnatului ,FBI a intrat si el in actiune.
      Filmul meu Averea Diavolului va pune capacul....... si va aduce pe Dan
      Voiculescu spre....... . El descrie cea mai mare frauda financiara din istorie....FURTUL BANILOR CEAUSESCU CARE SE RIDICA PESTE 5 MILIARDE DOLARI.
      Dan Voiculescu este lipsit de noroc.
      Subiectul banilor Ceausescu si crima infaptuita la Viena are un caracter senzational si se vinde ca painea coapta.
      Filmul meu a fost deja cumparat de 11 statii de televiziune din intreaga lume iar serialul din celebra revista americana Vanity Fair va face inconjurul lumi.
      Din surse precise se pare ca generalul si-a pus pistolul in biblioteca, printre cartile
      pe care nu le-a citit niciodata Este un pistol semi automat . Sper sa sa fie o reusita.
      M-am saturat de sinucideri ratate !

      Ștergere
  19. 'neata la ZOO si celor de la 9!
    Ce dracu',v-ati apucat toti sa intocmiti cite o noua lege a ajutoarelor pentru fostii militari?!Ori ati tulit-o toti in Congo si eu dormeam?

    RăspundețiȘtergere
  20. 'neata la noo?? ca la zoo e kkt
    ce pula mea! la ce episod a ajuns telenovela lu'bombo ca le pierd numarul
    Si asta e "restless" si tanar?
    deocamdata ii cam baga in kkt si pe politai,si smurdu si acum si pe proprii avocati.Deja bradisteanu e pe la DNA in vizita.
    adminule cred ca ai aplicat principiul "drumul spre iad e pavat cu intentii bune"
    acum ascultati un "inteligent" numit corlatean.
    Nea neluuu hai dreak mai repede cu minerii aia ca si-au luat-o astia in cap
    Tu-i in gura! Rus e uman,acum si Corlatean e uman legea n-o mai aplica nimeni in pula mea.....las ca ca va dau io la cap si o sa ma doara la bashcheti
    Moamaaa ce vorbeste corlatean,dar nu spune nimic.gargara si iar gargara

    Bradisteanu la DNA acuzat de "Favorizarea Infractorului"
    Sa-mi bag pula in ei de politruci ca iese o telenovela pe cinste


    Baaa io v-am spus ca e 'mana lu' Basescu si a guvernului BoC....sau s-a schimbat guvernoiu
    La Justitie si la MAI doi ministri "corecti"

    Da-o in pula mea de romanie(cu "r" mic).Hai sa sacrificam romania ca doar nu se poate atinge nimeni de ZEUL NASTASE.
    DAR MA SIMT BINE!! Ii sunt superior lui nastase dpdv social si legal.Mult superior!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba PULA AI UITAT DE RITZI ! II GATA SA FETE A DOUA OARA DE CAND ASTEAPTA SA FIE JUDECATA ! DE ASTA NU TE INTERESEZI CIUMEGULE!!

      Ștergere
    2. Bai PULA ritzi e un kaka-maka da o sa-i vina si ei randul.Ce pula mea!Io i-am pus sa fure?La puscarie cu HOTII si mai ales cu cei care-i apara PE NEDREPT?
      Ai auzit ba PULA !!
      Pe tine te cheama Bolcas?

      Ștergere
    3. Daca ai stii tu cum ma cheama - ti-ai da palme de control ..mai nana!

      Ștergere
  21. azi ref la accidentu' ala cu stupii de pe A1 politaiu a "comis-o" urat de tot hi,hi

    citez:
    "Pe la 4...4 si jumate albinele o sa zboare pe camp SA CULEAGA MIERE":):):)(ilputeti vedea pe nea politaiu la stirile protv)
    e absolut reala si e cea mai tare pe ziua de azi.Si ziua de abia a inceput,ha,ha,ha

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ziua abia a inceput si tu ai reusit sa ne-o strici!Nu pricepi ca NIMENI nu te baga in seama? Chiar nu mai ai o bruma de bun simt..???

      Ștergere
    2. Nu pricepi ca esti atat de prost incat deja m-ai bagat in seama....ce pot sa ceri unui prostovan care posteaza o pagina de sus pana jos,jucand roluri de multipli anonimi.De fapt e unul singur si stiti de ce este anonim tot timpul?
      Ii este LENE sa se conecteze de fiecare data cu alt nick
      e mult mai simplu sa scrie de 100 de ori si apoi sa publice ca anonim=kkt

      Ștergere
  22. Asta-i Kurutz de leu...da cu mucii in fasole atunci cind nu si-i unge pe piine si-i haleste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca facem o retrospectiva pe blog a comentariilor cu injuraturi si porcisme, veti vedea ca cei 3 maimutoi Curdeleu, Tigri lu' peste si Czar maimuca conduc detasat in mirlanisme. Ce sa-i faci? Trebuie sa-i suportam sau sa-i dresam.

      Ștergere
    2. ..sau poti sa pleci unde si-a intarcat mutu' iapa.Hai pa anonim=kkt!

      Ștergere
  23. Phiuu,m-ati speriat!
    Am crezut ca v-au ,,ascuns" mascatii.

    RăspundețiȘtergere
  24. Bei, ia auziti aici la maimuca strigate guturale:
    " CEZAR spunea...
    26 iunie 2012, 11:19
    Bag seama ca toti sunt ..extaziati !!
    Eu nu ! Eu sunt Ofticat de la inceput cand citesc.....,, o întâlnire de lucru a doamnei Simona Luminiţa Sîrbu, consilier al ministrului Apărării Naţionale pe probleme juridice cu reprezentanţii c: " ...oare cat va intelege doamna din problematica militarilor ? Sau va face frumos (zambi) si in capsorul ei va gandi:ce dracului mai tot vor si p..... astea ?
    In rest, problematica pusa in discutie....generalitati si chiar tupeisme !
    • -,, Să se revină la posibilitatea cumulului pensiei cu salariu "- cine a zis ca nu se cumuleaza ? Da ,dar in mediul privat ,acolo unde se munceste pe bani reali!! Sunt unii care inca se mai vad sugand la 2 tate BUGETARE ! Jenant!!"
    ---------------------------------------
    Bei maimuco, tu lucrezi cumva pe undeva, ca toata ziulica freci mosorelul pe bloage! Auzi la el "in mediul privat"! Maimuco, daca toata ziua sapi latrine, asta nu inseamna ca lucrezi la privata. Dar cine stie? Tu poate lucrezi la privata dindu-i palme lui Mutu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce-i nene ti s-a facut de baut cafele prin birouri bugetare?

      Ștergere
  25. Nu pricepi ca esti atat de prost incat deja m-ai bagat in seama....ce pot sa ceri unui prostovan care posteaza o pagina de sus pana jos,jucand roluri de multipli anonimi.De fapt e unul singur si stiti de ce este anonim tot timpul?
    Ii este LENE sa se conecteze de fiecare data cu alt nick
    e mult mai simplu sa scrie de 100 de ori si apoi sa publice ca anonim=kkt

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. baaai astia cu sira spinarii din plastilina.La voi si pe cruce o sa scrie"NIMENI"

      Ștergere
  26. Care-i diferenta? La tine o sa scrie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha!!! Corect! La Curlonu pe cruce sigur va scrie:
      "Aici zace Curleonu cel ce bea cu biberonu'
      Bere Noroc si vodca Saniutza
      Prieten bun cu Czar maimutza..."

      Ștergere
  27. Care-i diferenta? La tine o sa scrie ,,Corleone,,.
    Asta ar insemna ,,NIMENI +,,?

    RăspundețiȘtergere
  28. razi tu razi dar ti s-au strepezit dintii din cauza cacatului pe care-l halesti .Ma pis pe politica ta si pe hotii pe care-i aperi(ca esti si tu un mic cacat de politician)Problema e ca PUUUUTI ca un aparator al hotilor.
    Probabil ca esti chiar unul dintre ei,doar ca ai furat armata la greu si alta viata nu cunosti.Acum iti aperi tovarasii de "breasla"
    Bine face ca va da T2 si CEZAR peste bot.T2 si CEZAR au tras din greu iar voi
    cacatilor tupeisti latrati ca niste javre

    Mergeti in pula mea la nastase al vostru(ala de la scmd-srl)marele finantist HOT(NU E FIERBINTE E DOAR HOŢ)
    Ba ciumetilor eu cand zic scmd-SRL nu zic degeaba SRL.....bosorogilor.E pe profit ciumetilor si voi .....prosti de prosti!!
    Dom viitor fost consilier rinciog.Nu mai scrie ca anonim=kkt.Stiu asta nu trebuie demonstrat.Se va face dreptate odata si pentru cei ca voi.
    Retine!!!NU ARE LEGATURA CU CINE ESTE LA GUVERNARE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuzati-mi iesirea! E din cauza drojdiei din bere. Mai pun niste gainatz si-i gata de-o Saniuta.

      Ștergere
  29. Intrebati-l pe ADMIN ce inseamna ranirea de tip "gusa de curcan".Toti puscariasii stiu asta.
    ADMIN va poate lamuri ca a lucrat in sistem si stie.Si admin a fost sef exact peste aia care aplicau "gusa de curcan"
    Ce zici admin?Ma insel?

    RăspundețiȘtergere
  30. 26/06/2012


    Ofiter Si Derebedeu !

    Revista presei in versuri naive — Marcus @ 10:39






    Nemaibantuind prin tara pentru scalde in natiune,
    Si oprit la deplasare pentru poze la Uniune,
    Chiombu are timp de joaca, tema fiind cu soldatei,
    Dandu-i ordin lui Izmana sa ii faca colonei.

    Plina-i plansa lui de joaca cu pinalti si turcesti,
    Pe care ii investeste cu misiuni in Bucuresti.
    Le da-n mana batalioane, regimente sa comande
    Cand o fi de Sfatul Tarii la o-adica el sa scape.

    Si sa ia Puterea toata, fara fite si-ascunzisuri,
    Cum facut-a pan-acuma stand pitit dupa tufisuri.
    In ast timp ostirea tarii, brava si adevarata,
    Da jertfa de sange-afara, fara fala sau rasplata.

    Ne mor tinerii de mine puse-n drumuri de afgan
    Pentru faima lui chiombila cu renume de golan.
    Sa traiesti tu, voda slutu’, aparat de colonei
    Panoplie de pastise, impostori si derbedei!

    Armia-i batjocorita si onoarea-i e patata
    De un neica-nimeni voda, fara mama, fara tata.
    Doar cu dragoste de sine si sete de-navutire
    Ce-a gasit in Romania sursa tampa de marire.

    RăspundețiȘtergere
  31. gata cu anonimii ca m-am saturat!!
    Bai pulelor.Daca in americania un cacat de avocat platit cu bani grei se ia de un judecator..INFUNDA PUSCARIA!
    La noi avocatii (aia platiti de client) se transforma in JUDECATORI
    hai da-o in pula mea ca e prea de tot

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai rapanule, pula e fiu lu' ma-ta aurolacule! Vezi sa nu te futem in gura golanule...

      Ștergere
  32. Domnul şi sfetnicii

    (după Dimitrie Bolintineanu)


    Într-o sală-ntinsă, dezbrăcat de haină,
    Îşi aşteaptă domnul sfetnicii de taină.
    Când şi Lăzăroiu apare, agale,
    Face semn să toarne whysky în pocale.
    Sala este plină, toţi, în aşteptare
    Să-şi audă domnul, ard de nerăbdare.
    După ce mai soarbe înc-o-nghiţitură,
    Domnul se ridică, cu o icnitură,
    Şi, dregându-şi glasul, cu o hăhăială,
    Astfel le grăieşte celor strânşi în sală:
    - „Feţii mei, în urmă cu vreo două ore,
    Mi-a trimis depeşă Ponta, zis Dottore,
    Cum că-mi interzice să merg la Bruxelles,
    C-a decis Divanul să meargă doar el,
    Însoţit de Marga, dregătorul care
    De trebi din afară chiar că habar n-are.
    Ceea ce-mi impune e o blasfemie!
    Cum să mi se-ntâmple asta tocmai mie?
    Îmi trimite vorbă Ponta că va cere
    Celor de la grajduri, niciun cal putere
    Să nu am la poartă, necum herghelia
    Cu care dorisem să-mi transport solia”.
    La aceste spuse, toţi se înfioară,
    Vorbe de ocară, de pe buze, zboară:
    - „Nu se poate, Doamne, ca un copilot
    Pe care, la curse, nu dau niciun zlot,
    Un copist din ăia ce, în tinereţe,
    Faim-a vrut să-şi facă din letopiseţe,
    Astăzi, când se vede sus, pe metereze,
    Să steie-înainte-ţi şi să te-ncontreze.
    Dacă, în solie, tu vei vrea să pleci,
    Noi vom scoate, Doamne, spadele din teci
    Şi, ca să-ţi deschidem cuvenita cale,
    Celor ce te-atacă le vom da la gioale!”
    Domnul se îndreaptă iute către ei:
    - „Aşteptaţi sentinţa, totuşi, feţii mei!
    Ca să le pun contre acestor lichele,
    Mi-a dat Angelescu nişte tinichele
    Ce le-am prins eu însumi juzilor, de robe,
    Astfel ca, prin tainiţi, să-mi găsească probe
    Cu care pe Ponta să îl dau în gât.
    Umpleţi-mi paharul! Pentru azi, atât!
    Publicat de Biliuţă la 10:11

    RăspundețiȘtergere
  33. Pula ala de avocat cazacu vorbeste ca sa nu adoarma.pula alalalt de nastase si-a ales 9 avocati de cacat.Numai nea nelu il mai salveaza pe bombo cu minerii.
    Acu madam Dana si "copilu" Andrei(ala cu Q7) ii baga in cacat si pe bietii politisti

    In 1820 in irlanda era o lege corecta.
    Orice pulica de sinucigas care NU REUSEA in demersul sau....era condamnat la MOARTE!
    Mie imi plac lucrurile bine facute si temeinic ,nu tziganisme de cacat

    RăspundețiȘtergere
  34. Alooo poetii RATATI!!mergeti la paunescu la cenaclu.Va asteapta comunistilor

    RăspundețiȘtergere
  35. Vindeti voi tara ca sa scapati un condamnat!!
    Sa va fie rusine!!

    RăspundețiȘtergere
  36. Ba BOULE NU POTI SA INTELEGI CA_I NEVINOVAT ! DINTRE TOATE ACUZELE L_A CONDAMNAT PE ASTA DE CACAT ! NU INTELEGI CA JUDEC> LU BASE (PROCURORI) I_AU SCHIMBAT INCADRAREA SI L_AU CONDAMNAT LA FEL? PROCESUL TREBUIA SA SE REIA ODATA CU SCHIMBAREA INCADRARII !! CHIAR ATAT ESTI DE I>D>I>O>T!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog sa ma ierti ca sunt asa de bou, dar am capul cit un ou!
      Ca de-l aveam cit nuca, nu mi s-ar fi zis Corleone ci Czar Maimuca.
      Auleuuu!!!Am uitat sa-mi iau pasteaua cu kkt!
      Am plecat imediat, dar inainte, vreau sa va iau dosurile la sarutat. Hai ca v-am pupat!

      Ștergere
    2. ba BOULE!!!! FA-TE JUDECATOR si atunci vorbesti nu grohai
      De unde pula mea stii tu ca e nevinovat?
      DEMONSTREAZA!!ca aia 9 avocati n-au reusit

      Ștergere
  37. Acum imi aduc aminte.Base a zis de muuult.
    "Adriane nici nu stii cat de mic incepi sa fii"
    Oare se poate mai mic de atat?

    Inca astept sa-i faceti statuie sinucigasului ratat.Vreti sa am stima pentru sinucigasi?
    Ei bine aflati ca ii dispretuiesc!!
    Puneti-l voi presedinte pe nastase ca deja a nenorocit destui.Mai poate nenoroci si pe altii,doar sa aveti un pic de rabdare

    RăspundețiȘtergere
  38. @Anonim 15:05
    Cui ii zici bou mai prostovane?II pupati in cur pe acesti banditi cu glas mieros care v-au adus la sapa de lemn.Ei au vile frumoase ,palate,amante ,curve ,bani kklau si voi nu sunteti in stare sa aveti o slujba,o cocioaba,o femeie.copiii vostri sa fie tot slugi ca si voi,sa nu indrazneasca sa ridice ochii de saraci ce sunt?De ce nu puneti mana pe sape,molotoave si securi si sa-i hacuiti.nu mai avem siguranta zilei de maine ,valorile s-au devalorizat,hotararile le iau o mana de dobitoci si hoti,MARI fraieri mai sunteti.

    RăspundețiȘtergere
  39. Pe realitatea TV s-a ajuns la culmea ridicolului
    citez:
    -In RO NU se mai respecta dreptul la viata
    -nastase e legat cu catusele de pat

    RăspundețiȘtergere
  40. gata ma cac pe telenovelele anonimilor cacati
    Din acest moment:silenzio stampa.
    spalati-va pe cap cu tiganii iliescu,nastase,basescu&comp
    Sa ma anuntati cand e gata statuia lu nastase si cand il declarati EROU NATIONAL
    Gataaa ca mi-e scarba!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey Curdeleone, da' pe Helodia ai gasit-o mey blondelule negru? Hi,hi,hi!!!

      Ștergere
    2. Pentru ca te bucuri atat de mult sa dea domnul sa ai si tu in familie exact ce are Nastase - fostul Prim Ministru Ro ,care te-a bagat in NATO si UE < Boratul dracului!!

      Ștergere
    3. PS> Si iti mai spun ba idiotel ca daca nu era Iliescu -Tu si noi toti nu eram la pensie inca !Mai trageam pana la 65 ani dar nu in armata. Din armata plecai cu un sut in cur ca ofiter ceausist si prosovietic! BOULE prost mai esti!!

      Ștergere
    4. Mai magarule,de ce-l preamaresti pe Nastase,care este HOT NATIONAL,el a declansat marea furaciune din RRROMANICA,tu cu te te-ai ales de acolo,banuiesc ca esti un amarat care nici nu trebuie sa tragi apa la closet deoarece mananci numai buruieni asa ca te balegi nu te caci.Idiotul naibii.

      Ștergere
    5. Noi, cu totii ne cacam pe tine1Te si balegam la o adica!

      Ștergere
  41. Mai gunoiule din Bv, maioras tampit ce esti, n-ai vrea tu sa ne faci o bucurie? Pune-ti streangul de gat, jegosule!Ne-am saturat de cacatul tau, de marlanismul tau, de veninul tau, de rautatea ta! NE-AM SATURAT ! INCETEAZA DOBITOCULE!
    Du-te dracului si injura la mormantul celor care te-au facut1Nenorocitule!Stii doar sa blestemi si sa insulti grosolan pe toata lumea! Noi aici avem chef de glume, de mistocareli camaraderesti nu de porcismele tale!Betivan ordinar!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu poa' sa-si puna juvatzu c-are git de groshtei gros
      Ca pina si shtreangu pt. el e alunecos.

      Ștergere
    2. Ce ziceti de K3 K4?

      Ștergere
  42. Mai amaratule tu vorbesti ,care ragai a cadavru,ca va da muma-ta numai mortaciuni furate de la crematoriul abatorului de caini vagabonzi,tu vorbesti,care dupa o asemenea masa copioasa te dai la sex cu maica-ta si cu surorile tale ,faceti futai in familie"reuniunea penticostala".Daca ai judeca putin mai gasca beata ai vedea ca macar inainte de a veni la putere acesti talhari aveai un loc de munca ,o casa ,o familie si nu erai nevoit s-o marlesti pe ma-ta,deoarece n-ai curajul sa-ti intremezi o familie adevarata.Borati-ai caricatura de pula in muma-ta si-n fii-ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta-i Tigrisor -sugeni-ar pula de tigan Hurzicean!!

      Ștergere
    2. Hopa...Haparu Chigru Nero ot Hurziceni! Harapu Alb in ochi. Ia zi-ne indiene, cum e vremea la voi? Ceva ploi, ceva ploi? Dar cu ciori deala? Mai hai hantrenament? Tot hasa iute de mina ai ramas batrine?

      Ștergere
  43. Curdeloane cum ramine cu popii si finantistii pe care vrei sa-i dai afara din armata ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Pana acuma mai zicea cate unul:"Baga-mi-as pula in el de primar",de acuma craiovenii ,cred ,ca au adoptat aceasta forma de salut.Nu-i asa mai pui de tarfa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba de te prinde Olguta te bate de te (autocenzura) pe tine. Poate nu stiai dar fata asta are centura neagra cu 2 dani la wushu.

      Ștergere
  45. Mei, mei dar pe unde umbla Czar maimuca? Ca azi nu-i vazui pe-aciulea buca.

    RăspundețiȘtergere
  46. Ma roade ! O intrebare,desigur. Mandatul ala,cu executare ,,de indata'' da dreptul intrarii in domiciliul ,,criminalului,, si intre 22.00 -- 06.00 ?
    Rog fara porcisme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, tu nu traiesti intr-o tara in care guverneaza legea! Traiesti intr-o adunatura de triburi constituite pe interesuri.

      Ștergere
    2. Fara porcisme!!
      Daca e "de indata"tu ce crezi??NU confunda cu perchezitia.Alta gasca in alta traista

      Ștergere
  47. Si inca ceva.Vad pe A3 doi indivizi, IN CIVIL, dintre care unul cu catusele si armamentul ,,la vedere,,. Nu se vede nici o uniforma asimilata personalului militar !

    RăspundețiȘtergere
  48. Precedentul Nastase va aduce urmatoarele victime.Ritzi si Elena Basescu au comis aceeasi infractiune.Au strans bani pentru campania de europarlamentar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uauu! Iar ai aparut PulanoX? Mei ce stoic esti. Lumea-ti trage cite-un shoot in coor si te da pe usa afara, iar tu intri inapoi pe geam.
      As vrea sa-i vad Pulanule pe toti: de la stinga la dreapta si de jos in sus la zarca. Lasa-ne cu politichia ta de 2 lei...

      Ștergere
  49. Beei ,pacienti si lighioane,resturi de lume si ...posesori de bloguri! Dormiti,rimelor,ai ? Lasa ca va trece.Pregatiti ,,valiza de alarma,, ,ca vine ,,volga neagra,, . ,,Dusmani ai rumanilor,, ce sunteti !
    Am pus doua intrebari serioase si am primit glume de cabinet.
    Beei,ieu mi-am pus toate sperantele in priceperea voastra, iar voi(futu-va-n pricepere) o dati pe dupa prun?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pei daca inteleptul nostru Czar maimuca e plecat la cules de banane, cine sa-ti dea un raspuns 'teligent? Poate doar jurizdu Palanu...ori cine stie tigru' ala din Hurziceni ca-i policalificat.

      Ștergere
    2. Bai rapandule -pe ARMYA e congres baaaaaa

      Ștergere
  50. Policalificat pe dracu.Ala-i birjar si eventual carutas.

    RăspundețiȘtergere
  51. Despre ~asta~ cine, ce mai stie?
    SOCIETATEA ”JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA” - SJMR.
    ==================
    Iata, a intrat dihonia-n SCMD.
    Era si normal sa se ajunga aici. Natia asta, fratilor, si-a pierdut busola. Nu am nimic cu initiativa filialei Sect.6, dar am convingerea ca mult mai grozavi am fi devenit daca atunci cand eu si ceilalti trageam primele semnale de alarma camarazii ar fi dat dovada de luciditate si ar fi decis sa discutam deschis, cu cartile pe fata.

    N-a fost sa fie asa, fuilialele au scaldat-o zicand ca sa vedem la CNR, la CNR conducerea a scaldat-o si tot asa. Cred ca nici nu mai avem capacitatea sa fim lucizi - sa analizam adica activitatea CD al SCMD si sa decidem democratic.

    Greseala capitala a lui Mircea Dogaru este aceea de a vrea sa invarta Cosmosul dupa degetul sau - ceea ce e imposibil. Era si cred ca inca este mult mai realistic (lucid, as zice) ca el sa tina cont de legile Cosmosului - vox populi vox dei! - mama ei de democratie!
    Este mare pacat, mai ales acum, cand multe din neregularitatile de acum doi ani au fost indreptate...
    ---------- Forwarded message ----------
    From: Geo
    Date: 2012/6/26
    Subject: SOCIETATEA "JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA" - SJMR
    To:
    CU PERMISIUNEA DVS, SUPUN ATENTIEI ȘI INTELEPCIUNII TUTUROR O IDEE:

    ESTE CAZUL SA INREGISTRAM SUB SEMNATURA CELOR CARE VOR SA MERGEM IMPREUNA DIN FOSTA FILIALA A SCMD SECT 6 O NOUA SOCIETATE A FOSTILOR MILITARI CARE AM DEPUS JURAMANTUL MILITAR PENTRU ROMANIA CU DENUMIREA

    SOCIETATEA ”JURĂMÂNTUL MILITAR PENTRU ROMĂNIA” - SJMR
    sau care va fi convenita la prima adunare pe baza ideii de reuniune a celor care au depus juramantul militar pentru România ceea ce deschide calea tuturor fostilor militari de toate armele de la soldati la generali și inclusiv a celor activi daca primesc permisiunea sefilor lor in conjunctura data.
    E nevoie de un fel de sindicat independent ca oaste cea mare a țarii de la depunerea juramantului pana la moarte- adica atata vreme cat suntem militari, nu fosti, ci permamenti militari sub juramant.

    LA JUDECATORIA SECTOR 6

    E NEVOIE DE CEL PUTIN 3 PERSOANE
    sediu intr-o garsoniera în sector 6 Bucuresti
    taxa minima fond de pornire din prima cotizatie n e predata la SCMD

    Grupul de initiativa sa fie format tot din cei activi in SCMD sect 6 și alte sectoare din Bucuresti respectiv filiale care agreeaza ideea renasterii unei societati a fostilor militari de toate armele si toate gradele. O adunare de constituire la un loc cunoscut in care sa fie minim 50 de membri ca sa semneze pe actul de constituire ca asociatie.

    Apoi facem apel la celealte filalal SCMD din Bucuresti si teritoriu

    STATUL ADAPTAT DUPA SCMD
    ROF DUPA CEL LUCRAT CORECT LA SCMD

    DOAR DENUMIREA SCHIMBATA

    APOI FACEM APEL LA TOATE STRUCTURILE SCMD-ULUI DICTATORIAL, CATRE SEFII SI MEMBRII DE RAND, SA SE INSCRIE LA NOI SI SA RELANSAM LUPTA PENTRU STATUTUL CADRELOR MILITARE, CONSTITUIREA GARZII NATIONALE DE TIP NOU, CARE SA IA PREIA TOATE ATRIBUTIILE OASTEI CELEI MARI A ȚARII IN VREME DE RĂSTRISTE, PENTRU RECONSTRUCTIA ȘI CONSOLIDAREA FUNCȚIEI DE APĂRARE A STATULUI ROMÂN DIN SPAȚIU CIVIC ȘI MEDIUL REZERVISTILOR.
    AICI CUPRINDEM PE TOTI CEI CARE AU DEPUS JURAMANTUL MILITAR PE VIAȚA SI VOR SA APERE ROMANIA DE TOT CEEA CE ESTE IMPOTRIVA ROMANIEI.

    DE ACORD?

    ESTE SINGURUL LUCRU LEGAL, DEMOCRATIC, INTELIGENT SI SIGUR CARE MERITA SA FIE FACUT IN ACTUALA CONJUNCTURA.

    ALTFEL NE RISIPIM SI NOI IMPREUNA CU TARA....
    --
    GeoStroe
    0722972522, tel/fax:0214138434, geostroe@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Neatza buna la ZOO + respectabililor pacienti evadati de la 9!
      2. Garda asta s-o vrea ceva in stilul unei organizatii paramilitare? Ca dupa denumire n-ar fi exclus asa ceva...Garda Nationala a lui Sadam Husein, Garda Nationala a SUA, Garda Nationala a Hungariei....

      Ștergere
    2. 'neata,stimate pacient!

      ,,STATUL ADAPTAT DUPA SCMD
      ROF DUPA CEL LUCRAT CORECT LA SCMD

      DOAR DENUMIREA SCHIMBATA,,

      Dupa statut si ROF nu are cum !

      Ștergere
    3. Neatza!
      Nenea Geo, este un "pretin" mai vechi de-al lu'nea Dogy.
      Acu crek ca s-au certat pe sefie, fonctii, strategii, dreak mai stie!

      Ștergere
  52. Curdeloane , daca inca nu esti "norocit" ...
    Ai promis ca ne dai link pentru militarii adevarati din America (acolo unde popii , finantistii...) sint civili , nu militari ...
    Sau esti si tu unul din aia facuti la apelul bocancilor ?

    RăspundețiȘtergere
  53. Bai - pe ARMYA e congres baaaaaa !! Mundial ! Sa fiu al dreak ce insemneaza un cur de maimuca blonda si bunaaaa !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trag si io o fuga la Cezar maimuca sa-l pun o tzira sa-mi pupe buca!

      Ștergere
    2. Bei nimic interesant la maimuca! Si-o putoare de bashina...Uauuu!!! Nici cu masca de gaze nu rezisti. Aia de-acolea, pe linga faptul ca nu-si spala tzurloaiele/copitele/labele-in functie de specie, mai sunt si-n post de fasole oloaga. Daca mai trec pe la maimuca, musai sa-mi iau PAI-ul cu mine...

      Ștergere
  54. Baai, lumea buna a pornosagurilor s-a mutat pe bloaga maimutei.Din spirit de solidaritate ne-am adunat , cu mare,mic, prost, chior, orb, surd,gras, slab, sa contribuim la adunarea de fonduri pentru maimuta care vrea sa faca operatie de schimbare de sex. ea zice ca a sfatuit-o una cu breton, mare cunoscatoare a legilor si operatiilor in acelasi timp, si zice maimuta ca acum fiind de gen ambigen vrea sa devina hermafrodita ca si sfatuitoarea sa.Io propun sa-l herelim si pe curdeleu cu aceasta ocazie pentru a printampina inmultirea sa prin futere cu vreo halalera.Asadar, dau un leu pentru curdeleu..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dau si io un leu pt. Curdeleu si-o buca pt. maimuca!!!

      Ștergere
    2. Suje pixul..maimuka isi numara cele 200 (doua sute) de comen....

      Ștergere
    3. Doamne ajuta!Dar nu uita maimucles! Cu ajutorul nostru le-ai facut!!!

      Ștergere
  55. http://www.dcnews.ro/2012/06/fenomen-inexplicabil-produs-de-un-obiect-misterios-din-marea-baltica/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, obiectul se numeste basemobil si isi asteapta stapanul sa-l inalte la ceruri.

      Ștergere
  56. Din ciclul:
    GENIILE SE NASC IN FIECARE ZI

    Va rog sa puneti in aplicare!

    Preluare infom

    lica says:
    Iunie 27, 2012 at 3:21 pm
    O ALTFEL DE CAMPANIE DE CONSTIENTIZARE – CERERE DE MODIFICARE A INSCRISURILOR FALSE DE PE CUPONUL DE PENSIE
    MINISTERULUI APARARII NATIONALE

    C E R E R E

    Numele meu este ……………………………………….., sunt domiciliat în ……………………. ………………………………………., fost ofiter M.Ap.N. trecut în rezerva la data de …………………., nr. dosar pensie 0355…………………., CNP ……………………………..,

    Va solicit urmatoarele:

    1. Eliminarea cuvantului “MILITARE” din sintagma “PENSII MILITARE” inscrisa pe cuponul de pensie care imi este expediat lunar de catre M.Ap.N., intrucat de la data de 01.01.2011 nu mai exista pensii militare in Romania, iar inscrisul respectiv sub forma “PENSII MILITARE” constituie un fals.

    2. Eliminarea referirii la gradul militar detinut la data trecerii in rezerva inscris pe cuponul de pensie. Mentionez ca gradele militare, desi conform art. 2 din L. 80/1995 au titulaturi unice atat pentru militarii activi cat si pentru militarii in rezerva, incepand cu data de 01.01.2011 acestea nu mai au si valori financiare unice, nemaifiind platite efectiv militarilor in rezerva. Prin urmare, pe cuponul de pensie imi este atribuit un grad militar cu valoarea financiara nula, ceea ce inseamna ca in mod faptic, eu nu detin niciun grad militar.

    Va rog sa imi confirmati primirea acestei cereri.

    Multumesc.

    Nume, prenume ………………….

    Nota: se expediaza pe e-mail la adresa:srp@mapn.ro.

    Campania este menita sa mai trezeasca din letargie nu doar institutiile statului, ci si pe noi!

    RăspundețiȘtergere
  57. Dogaru iara da cu mucii in fasole. Se milogeste sa il bage si pe el cineva in seama si cheama la insurectie daca nu il ii semneaza nimeni prostiile din cap. Dar daca il cheama la negocieri este ok, atunci nu mai are nimic cu ei. Si isi roaga ortacii sa iasa in strada cand vrea el ca asa e bine .

    "Este motivul pentru care, continuand discutiile in aceeasi tonalitate cu alianta PNL-PC, vrem sa organizam un miting cu participare masiva, de atentionare a domnului Ponta, in fata Guvernului, in ziua de 14 iulie.Daca pana la data de 14 iulie, domnul Victor Ponta, binevoieste sa finalizeze negocierile cu SCMD si CNSC si se angajeaza prin semnatura sa-si asume Contractual Social, actiunea va fi anulata.
    Rugam, de asemenea, sa se faca o mobilizare serioasa, pentru ca domnii politicieni sa inteleaga ca victoria in alegeri depinde de votul nostru si de hotararea noastra, nu de susele intraparlamentare.Rugam, de asemenea, sa se faca o mobilizare serioasa, pentru ca domnii politicieni sa inteleaga ca victoria in alegeri depinde de votul nostru si de hotararea noastra, nu de susele intraparlamentare"

    RăspundețiȘtergere
  58. Dogaru iara da cu mucii in fasole. Se milogeste sa il bage si pe el cineva in seama si cheama la insurectie daca nu il ii semneaza nimeni prostiile din cap. Dar daca il cheama la negocieri este ok, atunci nu mai are nimic cu ei. Si isi roaga ortacii sa iasa in strada cand vrea el ca asa e bine .

    "Este motivul pentru care, continuand discutiile in aceeasi tonalitate cu alianta PNL-PC, vrem sa organizam un miting cu participare masiva, de atentionare a domnului Ponta, in fata Guvernului, in ziua de 14 iulie.Daca pana la data de 14 iulie, domnul Victor Ponta, binevoieste sa finalizeze negocierile cu SCMD si CNSC si se angajeaza prin semnatura sa-si asume Contractual Social, actiunea va fi anulata.
    Rugam, de asemenea, sa se faca o mobilizare serioasa, pentru ca domnii politicieni sa inteleaga ca victoria in alegeri depinde de votul nostru si de hotararea noastra, nu de susele intraparlamentare.Rugam, de asemenea, sa se faca o mobilizare serioasa, pentru ca domnii politicieni sa inteleaga ca victoria in alegeri depinde de votul nostru si de hotararea noastra, nu de susele intraparlamentare"

    RăspundețiȘtergere
  59. Acu dau cu batu' prin gard ca prea s-au lenevit javrele


    Baaaa i-ati facut statuia lu' sinucigasu' ratat?Erou national,diplome macar un grad de colonel pe lista lu' Huooooprea
    Ce pula mea dormiti in izmenele alea cu lampas,basinosilor!
    Poate scoateti un imn macar ca de poeti ratati nu ducem lipsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiii, curdeleu, nenorocitul dreak,nici pe post de cur nu esti bun,ba pizda broastei!

      Ștergere
  60. PDLac nenorocit si prost si betivan!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu-l in gura de nenorocit!PDLicheaua dreak,boratura infecta ..ce pute a kkat!

      Ștergere
  61. Bai baieti mai incet "cucultura",mai incet,ca ma umpleti de respect,hodorogii dreak.Va cauta moartea p'acas si voi lingeti pula lu'nascase

    RăspundețiȘtergere
  62. PS.v-am spus ei ca dau cu batu??Ia uite cum schelalaie javrele

    RăspundețiȘtergere
  63. "anonimi=KKt"
    Don Corleone = ???
    Serban Doru = persoana concreta/identificabila.
    Valabil si pentru alti adversari ai anonimilor.
    Singurul care are dreptul "sa faca git" in acesata privinta este Neacsu. In rest, mucles!!!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri