Google Translate

joi, 21 iunie 2012

UPDATE: Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut! Gestul lui Năstase, a fost făcut din demnitate şi mândrie! Da, mă aşteptam, pentru că ştiu că are demnitate şi mândrie, şi nu merita aceste umilinţe.


Europarlamentarul PSD Corina Creţu a declarat, miercuri noapte, că gestul lui Năstase, la care ea se aştepta, a fost făcut din demnitate faţă de umilinţele
pe care le-a îndurat în ultimii şapte ani.


Corina Creţu a spus că este un gest dramatic,  
"făcut din demnitate faţă de umilinţele pe care Adrian Năstase le-a îndurat în ultimii şapte ani".


Liderul PSD a spus că a fost evident că Năstase a fost hărţuit.
"Nu ştiu cine ar fi putut să reziste",
a adăugat Corina Creţu, care a venit la Spitalul Floreasca pentru a vedea care este starea de sănătate a lui Năstase.
Întrebată dacă se aştepta la gestul lui Adrian Năstase, Corina Creţu a răspuns:
"Să fiu sinceră, da, mă aşteptam, pentru că ştiu că are demnitate şi mândrie, şi nu merita aceste umilinţe. Mi se pare incredibil".
Potrivit acesteia, Nicu Bănicioiu i-a spus că, cel mai probabil, Adrian Năstase va intra în operaţie.
Adrian Năstase are o plagă latero-cervicală, aproape de vena jugulară, produsă cu o armă de foc de calibrul nouă milimetri, au declarat, miercuri noapte, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Parchetul instanţei supreme a anunţat, miercuri noapte, că face cercetări în cazul tentativei de suicid a lui Adrian Năstase, care a avut loc în timpul punerii în executare a mandatului privind condamnarea acestuia la doi ani de închisoare în dosarul "Trofeul calităţii".

Pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost constituită o cauză având ca obiect incidentul petrecut miercuri seară, "cu ocazia executării mandatului privind executarea pedepsei privative de libertate a închisorii aplicată numitului Năstase Adrian", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public.
"Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost sesizat de organele de poliţie, iar din primele date comunicate a rezultat că, ar fi existat o tentativă de suicid a numitului Năstase Adrian".
Sursa:
Corina Creţu Mă aşteptam la gestul lui Năstase, a fost făcut din demnitate şi mândrie  Mediafax

S-a intamplat ieri in Romania!
Un gest socant, un gest care va lasa amprente istorice!
Adrian Nastase,
a fost "cel mai bun Prim Ministru" al Romaniei!
De azi, ceva se va schimba! Romania de maine, va insemna altceva!
Multi, foarte multi, trebuie sa stie: sa-si pregateasca de pe acum valiza!
Una mica. Doar strictul necesar!
Admin

========================
UPDATE 21 iunie 2012
Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut!
=========================

Filmul tentativei de sinucidere a lui Adrian Nastase
Posted by Radu Tudor on June 21st, 2012
Filmul unei seri de groaza in strada Zambaccian. Miercuri, 20 Iunie.

Dupa pronuntarea condamnarii cu executare pentru Adrian Nastase si restul persoanelor in dosarul “Trofeul calitatii”, ministrul de interne Ioan Rus l-a sunat pe fostul prim ministru pentru a se pune de acord in privind modalitatii de a-l aduce in arestul politiei. Ioan Rus i-a spus lui Nastase ca exista doua variante care sa-l fereasca de imaginea unui fost prim ministru plimbat cu niste catuse la maini prin fata camerelor de luat vederi :

a) fie se prezinta singur la sediul Directiei Cercetari Penale, arestul din Rahova, pentru a fi incarcerat
b) este trimisa o echipa de politie la el acasa, cu geamuri fumurii, care sa intre in garaj, sa intre toti in masina si sa demareze spre Rahova

Adrian Nastase i-a replicat lui Ioan Rus la telefon : “Acest lucru nu se va intampla niciodata. Eu nu voi parasi domiciliul meu. E in puterea mea sa decid asta”

La insistentele ministrului de interne ca toata procedura ridicarii de la domiciliu sa se desfasoare in termeni agreati de comun acord, Nastase a replicat dur : “N-are nici un rost sa insisti. Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut”.

Din aceasta convorbire a reiesit ca Adrian Nastase are de gind sa-si puna capat zilelor. De urgenta a fost trimis echipajul de Politie si o ambulanta, pentru a incerca o discutie, o prevenire a evenimentului. Ministrul de interne Ioan Rus i-a comunicat premierului Victor Ponta continutul convorbirii cu Adrian Nastase si senzatia ca fostul premier e pregatit sa faca un gest dramatic. Exista informatii inca neverificate potrivit carora Ponta l-a sunat pe Nastase, incercind sa-l convinga sa nu faca nici un gest necugetat. Dar decizia fostului premier era deja luata, in urma socului psihic extrem de puternic suferit ca urmare a condamnarii cu executare.

Politistii s-au prezentat in strada Zambaccian. Au prezentat mandatul de aducere in arest. Adrian Nastase si Dana Nastase, vizibil afectati psihic, nu s-au opus in nici un fel.

Adrian Nastase le-a spus politistilor : “Dati-mi voie se merg sa iau niste carti cu mine”. Replica politistului a fost : “Nu va pot lasa sa mergeti singur, trebuie sa merg cu dumneavoastra”. Nastase a replicat : “Foarte bine, sa mergem amindoi”.

Nastase si politistul au intrat in biblioteca, acesta din urma fiind la 3-4 pasi in spate. Nastase s-a postat la birou cu fata la usa si a spus : “Imi pare rau ca trebuie sa asisti la asa ceva”. A scos pistolul dintre doua carti aflate pe birou si l-a dus la tampla. Politistul a sarit spre mina lui dreapta, incercind sa-l prinda de palma pentru a putea impiedica declansarea tragaciului. Intr-o fractiune de secunda glontul a pornit, el strabatind din spate spre fata zona gitului, din pozitia in care mina cu pistolul fusese deviata de efortul extrem de riscant al politistului.

Nu exista nici un fel de indoiala ca Adrian Nastase a vrut sa sa sinucida, el ducind pistolul la timpla, actionind tragaciul fara nici un fel de retinere. Daca politistul n-ar fi sarit practic pe Nastase, incercind sa-i duca mina la spate si sa-i ia pistolul, astazi fostul prim ministru ar fi fost cu siguranta mort.

Ambulanta era deja alertata, fiind in proximitatea casei. Echipajul medical a urcat de urgenta, a constatat plaga impuscata si a decis transferul de urgenta la spital. In casa era o atmosfera de soc si groaza, fiind alertat de urgenta si Parchetul General. Desi Nastase era constient dar intr-o stare psihica deplorabila, nu s-a stiut nici o secunda cit de grava este leziunea provocata prin impuscare. Evaluarea amanuntita a fost facut de echipa pluridisciplinara de la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Sursele din ancheta confirma premeditarea evidenta a gestului facut de Adrian Nastase, determinarea acestuia fara nici o indoiala, fapt confirmat si de cele trei scrisori de adio scrise pentru sotia Dana si fiii Andrei si Mihnea.

Potrivit evaluarii psihologice si psihiatrice preliminare, exista riscul ca amenintarea asupra vietii lui Adrian Nastase sa nu fi disparut in urma tentativei nereusite de suicid de miercuri seara. Daca dupa recuperarea medicala in urma internarii se va pune in continuare problema arestarii si incarcerarii fostului prim ministru, exista o posibilitate solida ca acesta sa-si doreasca in continuare sa-si puna capat zilelor, pentru a preveni un act de umilinta suprema pe care nu-l poate suporta din punct de vedere psihic.
Sursa:

============================


Multumesc, Radu Tudor!
Admin, Romania megalitica

77 de comentarii:

  1. explica-mi si mie cum e cu "demnitatea si mandria" la sinucigasi????
    cred ca urmeaza sa-l faci erou national cat de curand.Nu-i asa adminule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarasi ai aparut, nemernicule? Domnule Admin, de ce-i permiti acestui golan sa-si verse boraturile pe blogul matale?Decat el, mai bine Tibica puta mica.Atacul acetui cretin alcoolic la adresa lui Nastase nu este tot atac la persoana? DE CE II PERMITI???In plus, vad ca a aparut iarasi pulano, acesta este motivul pentru care ne-ai scos pe noi din joc ?????

      Ștergere
  2. Cei care nu au auzit de "harakiri" , "seppuku" , sigur ca vor pune intrebari retorico-timpite ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bai mosule-28% faci confuzie de termeni.Vrei sa spui ca idolul tau nascase are educatie si mentalitate de razboinic japonez??/esti prost sau te faci.Sigur nu te faci.
      si goering s-a otra(de fapt dupa)vit inaintea procesului de la nurenberg.Erou este si asta?Erou e cel ce sta cu fruntea sus in fata plutonului de axecutie nu hotii astia .

      Ștergere
    2. nu poti gasi un alt loc in care sa iti reversi VOMA? poate mai suntem si altii care nu suporta actori xxx pe acest site...

      Ștergere
  3. La formularea : "Multi, foarte multi, trebuie sa stie: sa-si pregateasca de pe acum valiza!" propun sa fie citita : "Multi, foarte multi, trebuie sa STIM: sa NE PREGATIM de pe acum valiza!" . Nimeni nu mai este in nici un fel de siguranta !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma gandesc ce bafta a avut boulica ala de boculet ca nu mai e el prim-ministru cu guvernul PDL ca i-ar fi linsat astia acuma pe toti cu basescu in frunte din cauza "eroului nastase"
    Am impresia judecatorii aia au avut un dosar superbeton daca si-au permis sa dea o asemenea sentinta in asemenea conditii politice si unei asemenea "scule" ca nastase dupa 6 ani de procese.Totusi unde e "onoarea si demnitatea"??
    1.daca tentativa de "suicid" este doar teatru
    2.de ce il opereaza abia azi?Nu cumva rana nu este chiar asa de grava?

    RăspundețiȘtergere
  5. Furam cat putem ,distrugem tara si apoi plangem pe umarul poporului pe care l-am "muls"pana a iesit sange,apoi dam dovada de demnitate si mandrie ,ne transpunem in pielea talharului de pe cruce care s-a cait si d-zeu i-a iertat toate pacatele.Ipocriti,parsivi ,talhari=politicieni romani[TOTI].

    RăspundețiȘtergere
  6. Curdelonule nu te mai gindiri atita ca s-ar putea sa dauneze la desteptaciunea ta de la cap . Nu mai fa eforturi care-ti depasesc putirintele mintii . Asteapta si tu sa apara steli p-ulea si sa-ti traseze linia pe care sa mincati rahat .

    RăspundețiȘtergere
  7. Motanele cacacios ...Ipocriti,parsivi ,talhari=politicieni romani[TOTI]. ...
    Aici este si idolul tau ...domnul Dan ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Curdeloane , curdeloane ... N-ai reusit sa dovedesti PET-urile de Noroc aseara ... si-ai luat-o de dimineata pe aratura ...

    RăspundețiȘtergere
  9. gata va las sa va adulati eroul eu nu mai zic nimic.....dar la gat avea un fular /esarfa de firma, perfuzii nu erau,in operatie nu a fost bagat de urgenta,totul e o mare kknarie.Va las cu eroul vostru si cu mos alecu-28% ca sa-l idolatrizati impreuna pe marele erou national ADRIAAAAAAN NASTASEEEEEEE!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am uitat sa zic;Hai PA!! ca am alte treburi mai importante de facut

    RăspundețiȘtergere
  11. In primul rind: " Neatza buna la ZOO + pacientilor de la 9!"
    In al doilea rind un ALUPIGUS lui Czar, asa de dimineata ca sa nu i se faca azi de la caldura greata!
    Bei la ora asta sunt satul de munca, "harnicilor"!
    Hai s-aveti o zi buna!
    PS. Czare, maimuco vezi pe unde stai pitit azi cu prietenii tai, aia blanoshi ca nu care cumva sa va loveasca damblaua!

    RăspundețiȘtergere
  12. "Oameni politici, jurnalişti, directori tv, pe lista unui ordin secret de înaintare în grad ca ofiţeri superiori
    Mihai Gâdea a făcut public în cadrul emisiunii un ordin secret al Ministrului Apărării Naţionale, la aceea vreme Gabriel Oprea, de înaintare în grad în mod excepţional a unor rezervişti la gradul de ofiţer de rang superior.
    Pe listă anexată ordinului menţionat apar 66 de nume, printre care cele ale unor oameni politici, jurnalişti, directori tv.

    Pe lista respectivă apar: Apostu Sorin, Blejnar Sorin, Benea Gheorghe, Botiş Ioan Nelu, Boureanu Cristian, William Brânză, Daniel Brânză, Bud Nicolae, Falcă Gheorghe, Robert Turcesc, Alexandru Lăzescu, Mihai Răzvan Ungureanu, Gheorghe Ştefan, Liviu Negoiţă, Cezar Preda ş.a.

    În unele din cazurile discutate s-a putut consemna faptul că ridicarea în grad a fost cu adevărat excepţională, de la gradul de fruntaş sau caporal la cel de locotenent-colonel sau colonel.

    Într-o intervenţie telefonică, Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale, a declarat că ministerul pe care îl conduce consideră că în cazul ordinului excepţional de ridicare în grad, adus în discuţie în emisiune, s-au comis abateri de la regulamentele militare şi că se va deschide o acţiune de anulare a efectelor acestuia. Cornel Dobriţoiu a mai declarat că în urma unor consultări cu departamentul juridic se va lua şi o decizie în ceea ce priveşte o viitoare acţiune îndreptată şi împotriva fostului ministru, Gabriel Oprea.

    La solicitarea comentatorilor din studiou, ministrul Apărării a confirmat faptul că Robert Turcescu, care apare pe listă ca fiind înaintat la gradul de colonel, în 2010, nu a efectuat serviciul militar, obligatoriu până în 2006."
    http://www.jurnalul.ro/special/lista-secreta-inaintare-in-grad-ofiteri-superiori-616137.htm

    RăspundețiȘtergere
  13. Cind Nastase era intrebat de ce nu renunta la imunitatea parlamentara ca sa termine mai repede cu procesele raspundea ca nu renunta deoarece el trebuie sa lupte si pentru sotia lui. Acuma l-as intreba cum lupta pentru sotia lui daca s-a comportat ca o cirpa, nu ca un barbat ?
    Acuma o sa-l spele sotia pe fund daca ramine cu sechele. Asa lupta pentru ea ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asa pui problema, Stelica, inseamna ca ti-e strain sentimentul de ONOARE!
      Lasii nu au ONOARE!

      Ștergere
    2. Ai dreptate. Lasii nu au onoare. Cei care au onoare nu fug de raspundere cu pistolul in mina si nu-si lasa familia in plata Domnului. Cei care au onoare lupta pentru ei si pentru familia lor. Ce a facut Nastase e un act de lasitate. Politistii trebuiau sa-l trinteasca la pamint ca pe orice borfas si sa-i puna catuse.

      Ștergere
    3. Stelica, esti lipsit complet de onorabilitate!
      Orbit de ura, adulmeci sange ca o fiară salbatica.
      Aducerea la cunostința a unui mandat de arestare nu este o descindere la un borfas!
      Daca tu ai fi condamnat ca ai tradat tara in misiunile pe care le-ai executat în strainatate, este ca, în lasitatea ta, nu-i asa,te-ai lasa incatusat?

      Ștergere
    4. Ai pus punctul pe I. Daca mi-as fi tradat tara atunci as fi folosit arma impotriva mea fara sa mai astept sa-mi sune politia la usa. Daca Nastase s-a impuscat deoarece se simtea vinovat atunci isi merita soarta dar asta inseamna ca minte cind vorbeste despre dosare politice. Noi stim bine cit mint inculpatii si cit recunosc fara probe.
      Politistii trebuiau sa-l incatuseze deoarece sunt sigur ca o sa fie acuzati ca nu au prevenit gestul de "onoare" al lui Nastase. Nu era mai bine asa decit sa-l lase sa-si faca rau ?
      Daca Nastase avea "onoare" atunci putea sa se impuste fara sa mai astepte politia mai ales ca stia ce-l asteapta fara ca politistii sa-i mai aduca ceva la cunostinta.

      Ștergere
    5. Ai probleme de intelegere!
      Te pusesem în situatia de a alege, ca individ onorabil, ce ai fi facut daca ai fi fost condamnat pe nedrept ca ai tradat!
      Daca te-ai plimbat prin Europa, dupa 2002, ca simplu cetatean nu in misiuni, ai putea sa-i multumesti guvernului Nastase, ingratule.
      E clar ca faci parte din armata de rezervisti basisti data in vileag aseara.

      Ștergere
    6. Daca as fi fost condamnat pe nedrept pentru tradare (ma indoiesc, dar fie ca speta) atunci as fi luptat pina la CEDO si oriunde ca sa-mi dovedesc nevinovatia. Nu mi-as fi lasat sotia tocmai acum la batrinete fara ajutor, nu le-as fi lasat copiilor chiar si umbra de indoiala ca mi-am luat viata deoarece, poate am fost vinovat. Trebuie sa-i multumesc si lui Hitler ca am rulat cu 200/ora pe autobahn si sa ignor relele pe care le-a facut, altfel ma faci si in cazul lui ingrat ? Trebuie sa-i multumesc lui Nastase ca a umplut armata si internele cu rablele alea de ARO ca sa mai amine falimentul iminent al uzinei, pentru niste voturi in plus ? Pe banii cui a platit muncitorii de la ARO ca sa produca ceva falimentar, pe banii lui sau si pe banii mei si ai tai? Militarii care au murit in rablele alea urmarind TOYOTA sau alte masini adevarate, tot lui Nastase trebuie sa-i multumeasca ?
      Politistii care urmaresc in Dacia infractorii cu Mercedes sau BMW, tot lui Nastase trebuie sa-i inalte osanale ?
      Nastase a vrut sa fie demnitar asa ca a fost rasplatit si platit prea bine pentru meritele lui.

      Ștergere
    7. Daca te referi la generalii avansati la apelul bocancilor, parca si pe tine te-am rugat de vreo doi ani sa ma ajuti cu date concrete ca sa scriu ceva. Ai uitat ? Crezi ca as cere date daca sunt si eu pe lista aia ?

      Ștergere
    8. @ Plano - nu asa ! Pune te rog o analiza comparativa cu Ro inainte de Nastase (cand inflatia era peste 150% ) si Ro cand i-a dat-o lui Base (inflatia cred ca era 6%! Cifrele pot face diferenta !!!

      Ștergere
    9. In timpul guvernarii Nastase a fost o crestere economica medie anuala de 5%, deci peste 20% in 4 ani.
      Cresterea a continuat si sub base în acelasi ritm doar cat a fost premier Tariceanu. Odata cu Boc economia a luat-o la vale.
      Pacat ca in 2004 romanii au dat tara pe mana unui incult si imoral manelist.
      Cu Nastase presedinte, Romania ar fi avut alt destin in Europa. De asta si-au permis sa rada si Berlusconi si Sarkozy.

      Ștergere
    10. Baaai, se cearta catrahoantzele, mai!Se balacaresc intre ei. mai ceva cum faceam noi cand ne-a lovit strechea tibisciana!
      Haideti, baa patzachinelor, spurcati-va , ba, ca de nu va porcaim noi si dreaku va va fi nanas!

      Ștergere
  14. @sticlutza cu vitriol
    Esti un izvor de rahat.

    RăspundețiȘtergere
  15. Epoca NASTASE,epoca de maxima decadere morala a Romaniei,epoca guvernarii dupa pofta inimii la vedere,cinica,avandu-l ca exponent si mentor pe acest individ plin de sine si arogant,speram ca va ramane de trista amintire si prin aceasta sentinta monotorizata de CE ,dar si prin gestul de lasitate al lui Nasase.
    Ponta a luat-o exact pe urmele mentorului sau cu metodele discretionare de conducere;insa atentie:el nu are expierenta pe care o avea Nastase cand a fost desemnat,si face numai gafe la vedere.
    Nu putem deplange ,ci doar sa aplaudam faptul ca in sfarsit e condamnat seful mafiei institutionalizate la toate nivelurile,poate astfel va incepe asanarea care e asteptata de la revolutie incoace.
    Bravo procurori si judecatori!RUSINE FSN,PDSR,PSD,USL!

    RăspundețiȘtergere
  16. ...Mort in Afganistan = un grad in plus...
    ...Pupat in cur portocaliu sau UNPR = cinci grade in plus!!!

    Concluzia: pupatul in cur este mai sigur si mai eficient!
    La treaba cu totii...

    RăspundețiȘtergere
  17. Minele "plasate" si fixate de marinar isi fac treaba cu cinste!!!
    Bravo celor ce au anticipat si au facut miscarile necesare!
    USL va fi tocat din interior pana cand o sa vina din nou la putere PDL si Basescu (prin interpusi daca nu direct)!
    Gherila PDL-ista este perfect instruita si duce la indeplinire planurile stabilite cu mult timp in urma.
    Cine joaca cinstit pierde!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. ... pacat de politistul care a intervenit... trebuia sa-l lase sa-si termine treaba asa cum incepuse!
    Un fost premier impuscat era o continuare perfecta pentru un presedinte executat.
    Un exemplu de urmat pentru toti politicienii: Nastase = asa DA! Pt politisti: asa NU!

    RăspundețiȘtergere
  19. Capitolul 4 - Acordarea gradelor si inaintarea cadrelor militare in gradele urmatoare


    Art. 45
    Acordarea gradelor si inaintarea in gradele urmatoare se fac dupa cum urmeaza:
    a)
    b)
    c) gradele de ofiteri in rezerva, cu exceptia celor prevazute la lit a), in timp de pace, prin orin al sefului Statului Major General;

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu injura nimeni? A intarcat balaia? Spitalul 9, rezerva pentru fosti militari este toata la meno sau andro-pauza?
    Praf de liniste dupa "lista rezervistilor" a maretului Oprea?
    Mandriti-va de "colegii" facuti colonei in rezerva pe sest de cel care a tras tare sa-si adauge stele pe umar...
    Macar sa ajunga saracul maresal in rezerva, ca benemerita de la natiune!

    RăspundețiȘtergere
  21. ... am ramas tuflit: cum, un general de parada a facut de capul lui propunerile si le-a aprobat, fara sa stie ce si cum, domnul ministru, virgin si neprihanit ca o fecioara gestanta dintr-un manunchi de flori!?
    Vai, vai unde am ajuns: sefii de stat major isi fac de cap in armata, se dau dupa politica, pupa maini si dosuri, isi fac "relatii", se "asigura" pentru mai tarziu?
    Sunt si ei "oameni"? (Esti "om" cu mine sunt "om" cu tine, nu?)

    RăspundețiȘtergere
  22. ESTE ULTIMA ,,BUCURIE" PE CARE O MAI POATE AVEA BASE SI PEDELACII SINISTRII !!
    DE ACUM RAZBOIUL SE VA PURTA CU ARMELE LE VEDERE !
    Imi explica si mie cineva:
    1.,, Exponentul coruptiei "
    - pentru ce fapta de coruptie a fost condamnat ?
    2. Dolarii MASLUITI din dosarul fabricat-cine raspunde ,cum de s-a trecut cu vederea si s-a lasat linistea?
    3 Pentru celelalte 2 dosare in care a fost decl. nevinovat cine raspunde?
    4. Cum a fost cu schimbarea incadrarii juridice?
    Cele 5 vrajitoare s-au autocondamnat ! Nu vor mai avea liniste pana nu ...ca si cei care l-au regulat pe Ceausescu!!
    O ultima remarca-Nastase ii vinovat desigur - pentru ca nu i-a spart capul balaurului atunci cand trebuia!!!
    PS. cel de mai sus ii un Falus ! Informatiile insa sunt ..bune daca se confirma!

    RăspundețiȘtergere
  23. Cica "onoarea" armatei trebuie spalata!?
    Nu mai trebuie facut nimic, armata nu mai este ceva onorabil de cand lupta sub steag strain si pentru cauze aiurea.
    Rusinea ne acopera si nu se va sterge in veci!

    RăspundețiȘtergere
  24. PS. @ Admin - Cred ca ar fi bine daca ati prezenta o situatie comparativa cu SITUATIA TARII atunci cand a preluat Nastase si cand a predat-o !
    Imi cer scuze, as prezenta eu, dar nu am datele oficiale si nu vreau sa fac vreo eroare sa sara pedelacii sinistrii!

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Anonim 21 iunie 2012, 10:36
    ,,... domnul ministru, virgin si neprihanit ca o fecioara gestanta dintr-un manunchi de flori!?''

    Capitolul 4 - Acordarea gradelor si inaintarea cadrelor militare in gradele urmatoare


    Art. 45
    Acordarea gradelor si inaintarea in gradele urmatoare se fac dupa cum urmeaza:
    a) gradele de general si amiral in activitate si in rezerva, in timp de pace si in timp de razboi, prin decret al Presedintelui Romaniei, la propunerea ministrului apararii nationale, dupa consultarea colegiului ministerului;
    b)
    c)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar chiar nu ma intereseaza cum se face avansarea in gradele de la pct. a...
      ... De lista generalilor se ocupa alta "fecioara" cu sediul in dealul Cotrocenilor, dar si asta isi pune semnatura pe ce pun in pagina tucalarii cu stele pe umeri.
      Mi-e scarba de ce a ajuns sa fie gradul militar... nu mai este nimic!
      Dar parca este ceva care ar trebui sa ne puna pe ganduri: toti vor "onoruri militare" cand trec pe lumea cealalta! De ce?...

      Ștergere
    2. Iete - te ca are dreptate si Dogaru intr - o privinta: gradul militar a ajuns (si) rasplata pentru serviciile facute partielor politice.
      Daca pentru unii este valabila zicerea ca au fost avansati "la apelul bocancilor", altii nu stiu nici macar ce e aia/ala.
      Astfel de general cu 4" stele, asa "subordonati"!
      ANCMRR tace ca .... in papusoi. Deviza "PATRIE, ONOARE, DEMNITATE" e pentru altii, nu si pentru Biroul Permanent Central?!

      Ștergere
  26. Excelent, citez: "Te judecă şi te condamnă cineva care nu are statut legal de judecător. Nu îţi sunt admise probe şi martori pentru apărare. Martorii acuzării nu sunt audiaţi în totalitatea lor. Eşti condamnat deşi ţi se spune că nu sunt probe împotriva ta. La recurs, ale cărui motive pot fi citite aici, ţi se schimbă încadrarea juridică a faptei şi eşti condamnat pe loc, definitiv, fără a putea beneficia nici măcar de dreptul la apărare cuvenit noii situaţii juridice. Doar trebuie să dăm bine în legătură cu MCV-ul, nu? Mai ales că ţi-am spus de la bun început că nu voi fi un bun preşedinte pentru tine, Adrian! "

    Am citat, nu plagiat!

    RăspundețiȘtergere
  27. lica says:
    Iunie 21, 2012 at 12:17 pm
    R E C H I Z I T O R I U

    Anul 2004 luna august ziua 09

    Procuror şef secţie Vasile Drăghici – Secţia de combatere a corupţiei şi procuror Ioan Oţel, de la Parchetul Naţional Anticorupţie, Bucureşti,
    Examinând actele, lucrările precum şi probele administrate în dosarul nr. 20/P/2002, al Parchetului Naţional Anticorupţie Bucureşti, privind pe inculpaţii:
    - BĂSESCU TRAIAN
    - director general al Inspectoratului de Stat al Navigaţiei Civile în perioada 1989-1990; – subsecretar de stat şeful Departamentului transporturi navele din Ministerul Transporturilor în perioada 1990 – aprilie 1991
    - ministrul Transporturilor în perioadele mai 1991- noiembrie 1992 şi 1997 – iulie 2000
    - director/preşedinte al Comitetului Director Petroklav Inc. Bahamas în perioada iulie 1991 – octombrie 1992
    faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor prev. de
    - art.10 lit.a din Legea nr.78/2000
    - art.289 cu aplic art.41 alin.2 C.p.
    - art.291 cu aplic art.41 alin.2 C.p.
    - art.289 C.p.
    - art.291 C.p.
    - art.276 lit.a din Legea 31/1990 (modificată prin Legea nr.195/1997) cu aplic art.13 în referire la art.208 lit.a din Legea 31/1990, nemodificată.
    - art.23 lit.a şi b din Legea 21/1999, cu aplic art.13 rap. la art.23 din Legea 656/2002 art.23 lit.a şi b
    - art.26 rap. la art.248 combinat cu art.2481 cu aplic art.13 în referire la art.248 alin.2 C.p., cu aplic. art.41 alin.2.
    - art.26 rap. la art.248 combinat cu art.2481 C.p. cu aplic art.41 alin.2 C.p.
    - art.26 rap. la art.276 lit.a din Legea 31/1990 (modificată prin Legea nr.195/1997) cu aplic art.13 în referire la art.208 lit.a din Legea 31/1990, nemodificată.
    - art.26 rap. la art.23 lit.a şi b din Legea 21/1999, cu aplic art.13 rap. la art.23 din Legea 656/2002 art.23 lit.a şi b
    - art.2151 alin.2 C.p. modificat cu aplic. art.13 în referire la art.223 alin.3 C.p.
    - art.26 rap. la art.289 cu aplic art.41 alin.2 C.p.
    - art.26 rap. la art.291 cu aplic art.41 alin.2 C.p.
    - art.248 combinat cu art.2481 cu aplic art.13 în referire la art.248 alin.2 C.p.,
    - art.248 combinat cu art.2481 C.p.
    - cu aplicarea art.33 lit.a C.p.

    Preluat de pe INFOM

    RăspundețiȘtergere
  28. Apar mai multe aspecte aici .
    1.ce este sinuciderea, un gest de curaj sau lasitate? Raspunsul nu il poate da nimeni pentru ca tine de forul interior, educatie, temperament, situatie, traditii, impulsuri interne si externe, uneori nici nu pot fi explicate. Asa ca toti au dreptate, sau nimeni, iar motivatia si explicatia gestului o poate da numai cel care a facut-o. Cei care fac greva foamei, se expun aceluiasi efect, se poate spune ca se sinhcid zilnic. Ce facem ii blamam pentru gestul de a se sinucide zilnic cate un pic?Cel care a sarit de la balconul parlamentului sau colegul care si-a dat foc in fata Cotrocenilor tot un gest suicid au avut in minte sau se putea solda la fel Ii condamnam si pe ei ? Deci NICI O PERSOANA NU ARE DREPTUL SA JUDECE UN ASTFEL DE GEST DECAT DACA A TRECUT PRIN EL. Toate comentariile pe marginea gestului sunt inutile indiferent din partea cui ar veni. Eu personal m-am gandit la varianta asta si pot spune ca il credeam in stare, m-am gandit ca Nastase nu va face puscarie, va intra in spital, sau daca ajunge in celula se sinucide, pentru ca la educatia lui (este un punct de vedere personal, asa il vedeam eu)nu se putea vedea in celula alaturi de alti puscariasi si nici plimbandu-se in cerc prin curte si atins ca o maimyuta sau aratat cu degetul. Nu ii judec gestul, nu stiu de ce a facut-o, nu putem pune etichete pe astfel de gesturi.
    Pe cei care sustin ca sinuciderea nu poate fi un gest de onoare,ii intreb nu de ce exista sepukku la japonezi, ci de ce in traditia armatei romane, militarilor care erau prinsi cu fapte reprobabile, furt sau tradare, li se punea pistolul in mana si li se cerea sa isi salveze onoarea onoarea si sa evite un proces rusinos? Chiar si armata germana , cea mai disciplinata, educata si onorabila armata a Europei exista acest gest de onoare.
    2.este un proces corect sau un proces comandat?
    Argumente pro si contra pot sa fie aduse cu miile. Cert este ca din toate procesele sale, a fost condamnat pe cel mai usor, cel mai putin documentat si probat, cu greseli grave de justitie, incepand de la faptul ca procesul a fost judecat de o judecatoare care nu are acest statut fiind procuror detasat la ICCJ, si i s-a schimbat incadrarea judiciara in cazul acestui recurs , si practic condamnat in baza acestei incadrari pentru care avocatii apararii nu au putut sa isi pregateasca apararea. Deci vicii de procedura flagrante, care ii vor da castig de cauZa la CEDO.Deci a fost condamnat doar de ochii lumii, ca sa se dea un exemplu, ca sa aiba ce pune pe masa la Bruxelles cineva , dar ca sa ii de totodata posibilitatea lui Nastase sa castige la CEDO si sa isi spele dosarulGreselile sunt atat de flagrante incat nu se justifica altfel si nu il condamni pe Nastase cu un asemenea dosar.S-a urmarit efectul pe termen scurt dar si avetrizmentul catre toti clientii, ca Băsescu inca mai detine judecatorii sub control. Decorarea bosorogilor de la CCR este inca un exemplu si o dovada. Vor urma cei care l-au condamnat pe Nastase.
    3. Este Nastase vinovat sau nu ? Eu cred ca este, dar de multe altele. Nastase trebuie judecat si condamnat pentru multe , ca multi alti prim ministri sau ministri care ne-au adus unde am ajuns, dar modul in care a fost instrumentat cazul si probele aduse in acest caz, din datele care exista pana acuma, ma fac sa cred ca a fost condamnat abuziv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hai cashule ca deja l-ai facut "erou national" pt propriile tale interese politice.Si cand vorbesc despre interesele tale politice stiu ce spun.Statuie cand ii ridici?

      La punctul 1 cel putin faci niste comparatii de-a dreptul idioate.Tu compari mere cu pere??
      Ca vorbeai despre traditii?! Uite de-aia in religia ortodoxa nici macar de slujba in biserica nu au dreptul sinucigasii,iar in alte religii nici nu sunt primiti in cimitir in pamant sfintit.Cam asta e logica dumitale scoasa cu forcepsul din interese politice.
      -Prea marirea sinucigasilor daca apare "cazul potrivit"Tare duplicitar esti Cashule.Pot jura ca ai fi un nou si perfect reporter pentru a servi interesele Ant 1/2/3(si a patronului lor bine inteles)
      Si tu vrei sa faci bani pe cale politica,se vede si din avion

      Ștergere
  29. Steliane,tu iar o dai in sf-uri ieftine!Ramai mataluta la tine pe blogul ala al tau de doua parale si lasa-ne cu filozofia ta aiuristica!Dana Nastase,baietica e super desteapta si super instruita sa-si poarte singura de grija !E o mare deosebire intre Pusa ta si Dana Nastase!Ea provine dintr-o familie buna si instruita si are si studii,pe cand Pusa ta, e-n teza si antiteza,asa ca las-o jos ca macane!Dana Nastase ,poate fi ce vrea ea,consilier oriunde,departe de INTEL COMPETITIV!Asa ca mai fa analize la onoare,studii,plagiat,papagali,fluturi,pesti,si alte dracovenii,trage-i la masea un zaibar mic,in amintirea socrului tau si lasa-ne cu labarelile astea ,zau ca daca te prindem te punem sa-ti faci sepukku,ca tot ii invoci tu pe japonezi!Sa nu te sinucizi,din lasitate sau poate din onoare?????E cazul??????Hi,hi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adresa blogului steli p-ulii este secreta ??

      Ștergere
    2. Dana Nastase=fiica ministrului agriculturii Angelo Miculescu membru CC al PCR si al CPEx.Pe cale de consecinta sotul "a binemeritat"Din acest pdv nu e mare diferenta fatza de Dogy "maretul"

      Ștergere
    3. @Anonim21 iunie 2012, 15:54
      Este secreta. Nici eu nu o stiu.

      Ștergere
    4. Ba caine turbat ! Nu ai un pic de compasiune pentru o familie lovita de necaz ! Acum te legi si de nevasta sa !
      Explica bai, pentru ce l-a tinut 7 ani prin tribunale !
      Nici macar la nivelul lui RITZLI nu are acuzatiile! Un prim -ministru ! Lasa ca vine vremea impartelilor ,stai linistit pe lada de bere !!Sniper one

      Ștergere
    5. UITE AICI ACUZATIE !!
      Băsescu riscă 12 ani de închisoare pentru spălare de bani
      La "Exces de putere" de la Antena 3 au fost difuzate materiale dovezi palpabile referitoare la faptul că preşedintele Traian Băsescu a fost cercetat pentru spălare de bani, iar dosarul cu pricina a fost închis pe motivul dobândirii de imunitate prezidenţială a învinuitului.
      Realizatoarea Oana Stancu a prezentat documente care l-ar incrimina pe Traian Băsescu de spălare de bani, acesta riscând să facă 12 ani de închisoare. Documentele tranzacţiilor datează începând cu anul 2000, când Traian Băsescu a cumpărat un teren din Băneasa cu 1.000.400.000 lei vechi pentru a-l vinde mai târziu cu 12 miliarde de lei vechi.

      Ștergere
  30. Inca o magarie marca Basescu:
    Parola: ”Bucuresti cu b mic”.
    ============
    Primul articol pe subiectul “Ponta plagiat” a apărut în revista Nature. În presa apropiată Cotroceniului s-a început însă mobilizarea încă din cursul zilei. Câțiva jurnalişti, agreați de Palatul Cotroceni, au primit avertizări încă de la amiază că se pregăteşte lansarea unei informaţii bombă şi li s-a cerut să urmărească siteul Nature.com. În cursul zilei li s-a înmânat un stick parolat, iar parola urma să fie oferită seara.

    În seara de luni, când a izbucnit scandalul, ei au difuzat aproape simultan aceleaşi informaţii. În articolul apărut în revista Nature, la ora 20:00, ora României, se preciza că sursa care a remis documentele era anonimă, dar în presa românească la ora 20:30 o parte din publicaţii deja aveau încărcate cele 155 de pagini de text ale demonstrației! Potrivit cotidianul.ro, unele persoane din redacția TVR Info aflaseră de scandal cu opt ore înainte ca Nature să publice articolul.

    Iată filmul zilei de luni şi traseul informaţiilor:

    ORA 17 – Mai multi jurnalişti apropiați preşedintelui sunt anuntaţi de la Palatul Cotroceni că vor primi documente extrem de importante. La ora respectivă nu li s-a spus exact despre ce subiect este vorba.

    ORA 18:00 – La insistenţele jurnaliştilor, surse din Cotroceni le spun că este vorba despre documente care dovedesc că lucrarea de doctorat a lui Ponta este plagiată.

    ORA 18.30 – Jurnalistii primesc un stick parolat şi li se transmite că vor primi şi parola la ora 20:00. Sunt sfătuiţi să urmărească în tot acest timp siteul revistei Nature.

    ORA 20.30 – Jurnaliştii sunt sunați şi le comunică parola cu care pot deschide documentele de pe stick: bucuresti, precizându-li-se că “este cu b mic”.

    parola ”Bucuresti”. Cum au primit jurnaliștii lui Băse ”plagiatul” Stiri DC News De ce se intampla Ziar online

    RăspundețiȘtergere
  31. Iată o parte din persoanele care apar pe lista celor avansați în grad de către fostul ministru al Apărării, Gabriel Oprea, și în dreptul cărora apare apartenența politică PDL, deși o parte nu sunt membri ai partidului:
    ===================
    - Adăscăliței Vasile – PDL – Locotenent – colonel – 2010
    - Apostu Sorin – PDL – Locotenent – colonel – 2011, primarul Clujului,
    - Arnăutu Decebal – PDL – Colonel – 2010
    - Bardan Cornel Ştefan – PDL – Colonel – 2010
    - Blejnar Sorin – Şef ANAF – PDL – Colonel – 2011
    - Botiş Ioan – Nelu – Deputat, Ministrul Muncii – PDL 2010
    - Boureanu Cristian – Deputat – PDL – Colonel – 2011

    - Brînză William Gabriel – Deputat – PDL – Locotenent Colonel – 2011
    - Brînză Daniel – Secretar Executiv Diaspora – PDL – Colonel – 2011
    - Falcă Gheorghe – Primar Arad – PDL – Maior – 2010
    - Ferencz Ştefania Gabriela – Secretar Adjunct al Guvernului – PDL – maior
    - Flutur Gheorghe – Preşedinte Consiliu Judeţean Suceava – PDL- Colonel 2011
    - Alexandru Lăzărescu – Director TVR – PDL – colonel – 2011

    - Robert Turcescu – Jurnalist – PDL – Colonel – 2010
    - Mihai Răzvan Ungureanu – Premier – PDL – Colonel 2011
    - Gheorghe Ştefan – PDL Neamţ – PDL – Colonel 2010
    - Ialomiţeanu Gheorghe – Ministru de Finanţe – PDL – Colonel 2010
    - Iliescu Valentin Adrian – Şeful Dep. pt. Relaţia cu Parlamentul- PDL- Colonel 2010

    - Liviu Negoiţă – Primar sect.3 – PDL – Colonel 2012
    - Oltean Ioan – Deputat – PDL Colonel 2010
    - Preda Cezar Florin – Vicepreşedinte PDL – Colonel 2011

    În timpul emisiunii “Sinteza Zilei”, de miercuri seară, ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu a intervenit telefonic și a dat vina pentru aceste decizii, îndeosebi, pe fostul ministru al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea.

    Potrivit sursei citate, pe lista celor înaintați ”la secret” de Oprea, apar și persoane care de la sublocotenent au ”sărit” direct la gradul de colonel.
    ================
    Proteste la Cotroceni pentru Năstase şi coloneii lui Băsescu
    ========================
    Grupul de protestatari din Piaţa Universităţii a obţinut autorizaţie de protest în faţa Palatului Cotroceni începând cu ora 17:00. Cezar Avrămuţă, stegarul Pieţei Universităţii, a declarat pentru DeCe News că astăzi vor merge la Cotroceni pentru a cere demisia lui Traian Băsescu. Motivele protestului sunt atât cazul Adrian Năstase, cât şi cazul avansărilor în grad făcute de MaPN.

    “Am obţinut autorizaţie de protest la Cotroceni pentru o perioadă de două săptămâni. Vom merge grupul care protestează în fiecare seară la Universitate, 50-60 de oameni, dar mă aştept să ni se alăture şi alţii, mai ales având în vedere situaţia. Mergem să protestăm împotriva caratiţei lui Băsescu. Este incredibil unde s-a ajuns. Cu aceşti colonei, cu Adrian Năstase, este incredibil. Abia acum începem să vedem cât de mare este caracatiţa”, a spus Cezar Avrămuţă.

    Protestul este autorizat pentru o perioadă de două săptămâni, în fiecare zi, între ore 17:00 şi 19:00.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Capitolul 4 - Acordarea gradelor si inaintarea cadrelor militare in gradele urmatoare


      Art. 45
      Acordarea gradelor si inaintarea in gradele urmatoare se fac dupa cum urmeaza:
      a)
      b)
      c) gradele de ofiteri in rezerva, cu exceptia celor prevazute la lit a), in timp de pace, prin orin al sefului Statului Major General

      Ștergere
    2. Art .37 ;
      Ofiterii in rezerva provin din:
      ==================
      a) ofiteri trecuti din activitate in rezerva;
      b) absolventi cu diploma de licenta ai institutiilor civile de invatamint superior care au indeplinit serviciul militar cu termen redus, in raport cu nevoile fortelor armate si cu rezultatele obtinute la examenul-concurs sustinut la terminarea pregatirii militare;
      c) absolventi ai institutiilor militare de invatamint pentru formarea ofiterilor, scolarizati la solicitarea aviatiei si marinei civile sau a altor beneficiari;
      d) maistri militari si subofiteri in rezerva, care, in timp de razboi, indeplinesc cel putin 3 luni, cu rezultate foarte bune si bune, functii prevazute a fi incadrate cu ofiteri in unitatile militare aflate in zona actiunilor militare;
      e) absolventi cu diploma de licenta ai institutiilor civile de invatamint superior sau, la nevoie, ai liceelor, cu diploma de bacalaureat ori ai scolilor echivalente, cu diploma, cu profil corespunzator specialitatilor militare deficitare in Ministerul Apararii Nationale, care au virsta de cel mult 35 de ani. Barbatii trebuie sa aiba stagiul militar indeplinit;
      f) studenti ai institutiilor militare de invatamint pentru formarea ofiterilor care au promovat penultimul an de studii, in situatia in care nu mai pot continua pregatirea, dar sint apti pentru serviciul militar. Nu se acorda grad de ofiter studentilor exmatriculati.

      Statutul cadrelor militare, legea nr. 80/1995;
      Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 155 / 20 iulie 1995

      Ștergere
    3. Art. 3 ;
      Gradul militar este un drept al titularului si reprezinta recunoasterea in plan social a calitatii de cadru militar. Gradul de ofiter, maistru militar si subofiter nu se poate pierde decit in cazurile si in conditiile prevazute de lege.

      Art. 4
      Cadrele militare se pot afla in una dintre urmatoarele situatii:
      a) in activitate, cind ocupa o functie militara. Calitatea de cadru militar in activitate se mentine si pe timpul cit acestea sint eliberate din functii pentru a urma diferite forme de pregatire in interesul serviciului, precum si atunci cind sint puse la dispozitie: in vederea incadrarii sau trecerii in rezerva ori in retragere; pentru cazurile de boala stabilite prin hotarire a Guvernului; pe timpul cit sint in captivitate.
      Pot fi ofiteri, maistri militari sau subofiteri in activitate persoanele care au numai cetatenie romana;
      b) in rezerva, cind nu ocupa o functie militara, dar intrunesc conditiile prevazute de lege pentru a fi chemate sa indeplineasca serviciul militar ca rezervisti concentrati sau mobilizati, iar la nevoie, in calitate de cadre militare in activitate;
      c) in retragere, cind, potrivit legii, nu mai pot fi chemate pentru indeplinirea serviciului militar.

      Statutul cadrelor militare, legea nr. 80/1995;
      Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 155 / 20 iulie 1995

      Ștergere
    4. Art. 61 ;
      In timp de pace, ofiterii, maistrii militari si subofiterii in rezerva pot fi inaintati in gradul urmator, in raport cu nevoile fortelor armate, dupa expirarea stagiului minim in grad, daca au o comportare demna, au obtinut rezultate bune si foarte bune pe timpul concentrarii si au fost propusi prin aprecierile de serviciu.

      Art. 62
      In timp de pace, pentru inaintarea in gradele de colonel si comandor, in afara conditiilor prevazute la art. 61, ofiterii in rezerva trebuie sa fi absolvit, cu diploma de licenta, o institutie militara de invatamint superior.
      Se excepteaza de la prevederile alin. 1 absolventii institutiilor civile de invatamint superior care, la mobilizare, sint incadrati pe functii prevazute cu studii corespunzatoare specialitatii in care sint pregatiti.

      Statutul cadrelor militare, legea nr. 80/1995;
      Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 155 / 20 iulie 1995

      Ștergere
    5. Art. 64 ;
      Ofiterii, maistrii militari si subofiterii in activitate si in rezerva care, in executarea misiunilor sau in alte situatii, savirsesc fapte de eroism si acte exemplare de curaj pot fi inaintati in gradul urmator, in mod exceptional, atit in timp de pace cit si in timp de razboi, chiar daca nu indeplinesc conditiile prevazute la art. 54-56 si 61.

      Statutul cadrelor militare, legea nr. 80/1995;
      Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 155 / 20 iulie 1995

      Ștergere
  32. Un batrinel scoate capul din cabina de votare si ii intreba pe cei din comisie:
    - Auzi, ...-va-n gura se scrie despartit sau legat?

    RăspundețiȘtergere
  33. Mai pulano10 iar ai venit cu FSN-ul pe aici?Ca daca veneai cu PSD nu era suparare.Tu esti mai comunist ca angelo miculescu si ion "te leaga" la un loc.Chiar vii din "neoliticul" comunismului!!Asteptam minerii si "prea sfantul"iliescu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Curleoane, mecanicule de CFR nu-mi esti drag deloc, dar la capitulol Pulanu, ma fac frate cu tine, adica cu dracu si poate scapam de Pulacu!

      Ștergere
    2. Don Serbane,
      Ipocrit poti sa fii!Cati ani ai servit ~anticomunistule~ sub regimul comunist?
      Vezi ca te cauta ~minerii ~ pe strada Garii, la al treilea stop, din Brasov.

      Ștergere
  34. @Plano10
    Cu ce gandesti mai tiPULE,adica ,acesti banditi ne fura si ne talharesc de 22 de ani,nu mai avem siguranta zilei de maine ,suntem nevoiti sa ne parasim familliile si sa plecan peste mari si tari sa ne cautam de munca,raman copiii fara parinti din cauza lacomiei acestor vampiri ,gen nastase,basescu si toti POLITIHOTII ,iar noi sa ne necajim cand se incearca o cat de mica dreptate ,acesti nenorociti nu trebuie impuscati,nu trebuie condamnati la inchisoare ,nu trebuie spanzurati ci trebuie rastigniti si jupuitiiar averile adunate trebuie rewturnate poporului iar fraierii ce-i compatimesc trebuie adunati si obligati sa serveasca cate o bucatica prajita din acesti hoti si talhari ,precum rasculatii lui Gheoghe Doja.Blestemati fie ei si urmasiilor ca mult rau au facut acestui neam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kiusule,
      Nu are Nastase avere mai mare decat DDD-Elodia- seful partiduletului cu care numai din prostie poti sa votezi!

      Ștergere
    2. Mai dobitocule ,mai du-te-n pizda ma-ti cu tot neamul tau de fraieri,nu-ti ajunge cat te-au furat acesti nemernici,as alege pe oricine chiar si un regim fascist numai sa nu mai fure de la acest popor obidit din care si tu faci parte dar la prostia ta te prosternezi in fata celor care te fura si te injosesc.mare natang mai poti fi.

      Ștergere
    3. Chigrului si Pulanului 10 sa le dam mielu-chelu sa ni-l frece!

      Ștergere
  35. Motanele cacacios de ce spui minciuni ... tu nu tia-i parasit familia , tu ai
    trimi-so pe nevastat-a la munca , iar copii tai trebuie sa suporte risetele colegilor lor de cele ce spui tu prin lume .
    Te-a facut Domnul Dan sef de cuib in tirgul tau ca tare il ma-i pupi in partea din spate !

    RăspundețiȘtergere
  36. Curdelonule ca tare prost mai poti fi ... Dupa cit de mult il tot pupai in c.r pe domnul ministru te putea face si el macar colonel . Asa t-ia facut numai o pensioara ceva ma-i mare si tu tot continui s-al lingi .
    La citi colonei a facut el ce era daca mai facea colonel inca un prost ? Ca doar nu dadea de la el , s-iti putea face si pensia si mai mare .

    RăspundețiȘtergere
  37. Steli p-ule este bine ca te recunosti sub numele de steli p-ulea ...

    Stelian P.21 iunie 2012, 17:24

    @Anonim21 iunie 2012, 15:54
    Este secreta. Nici eu nu o stiu

    RăspundețiȘtergere
  38. eu nu cred ca adrian nastase s-a impuscat. totul este un circ ieftin. toti din psd cand au avut probleme cu legea au ajuns pe mana lui bradisteanu. voicu, nicolaescu acum nastase

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce sa vezi, ce sa vezi?!!!
    Camarazi de arme: Tigri2, Turcescu, Don Corleone, Boureanu, Ferencz Ştefania Gabriela, Cezar si Falca etc. Ha Ha Ha si Hi Hi Hi!
    Deja am o stima deosebita pentru "lepadatul de Satana" - Ontanu: asta macar a fost militar in termen!

    RăspundețiȘtergere
  40. Steli p-uleo iarasi maninci rahat , ca de obicei ...

    Stelian P.21 iunie 2012, 13:22

    Daca te referi la generalii avansati la apelul bocancilor, ... Crezi ca as cere date daca sunt si eu pe lista aia ?

    De unde sa stim noi ca nu esti unul dintre ce-i inscrisi acolo ? Ca tare mai semeni la gindire si la vorbire cu multi dintre cei dea-colo

    RăspundețiȘtergere
  41. Anonime de la 21;49
    Baietii aratati de tine nu sint camarazi de arme . Ei sint camarazi de limbi in c...l basului .

    RăspundețiȘtergere
  42. Nene Anonim21 iunie 2012, 22:10 invata dracului sa scrii analfabetule

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonimul sau 'anonimii",cred ca este numai unul si prost,vre-un kknar cu patru clase,in orice caz,un tzigan nenorocit care are net in casa si sta toata ziua la tastatura,de munca nu poate fi vorba ca acesti garoi n-au muncit niciodata .Mi-e scarba sa conversez cu acest dobitoc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba, tu nu esti tigru esti un buhai de balta! Sa vezi ce-ti trag eu la coccis cind te-oi prinde rapanule! Nici cu flit, nici cu clisme nici cu acatizde...

      Ștergere
  44. Ce ascunde Kovesi în cazul Năstase? Secretul ofițerului rănit în Zambaccian.
    =================
    Identitatea celor doi ofițeri de Poliție implicați în cazul Adrian Năstase ar fi trebui să fie protejată. Presa a aflat, însă, numele unuia dintre ei, respectiv comisarul șef Nicolae Costea. El este cel care l-a lovit peste mâna cu care ținea pistolul pe fostul premier. Un rol la fel de important în salvarea vieții lui Adrian Năstase revine colegului său, iar declarațiile celor doi ar putea lămuri semnele de întrebare ridicate de inamicii lui Adrian Năstase.

    Astfel, după ce Costea a deviat revolverul, de la tâmplă spre gât, Năstase s-a prăbușit la podea, din cauza șocului. El nu a lăsat pistolul din mână, iar după ce și-a dat seama că nu a reușit în tentativa sa, a mai apăsat de trei ori trăgaciul. Al doilea ofițer de poliție s-a repezit și a băgat mâna între trăgaci și percutor, împiedicând-ul pe Năstase să-și ducă la capăt actul suicidar. Ofițerul a fost rănit la mână, înainte să reușească să-i smulgă revolverul lui Adrian Năstase.

    Epuizat, Năstase a rămas ca paralizat câteva minute. Medicii au intrat și au pansat plaga. Dana Năstase a fost cea care a insistat să-i schimbe cămașa și să-i mascheze rana cu un fular. Potrivit declarațiilor înregistrate de Parchet, cei doi ofițeri confirmă că Adrian Năstase era hotărât să-și pună capăt zilelor și abia la spital a ieșit din șoc, după teribila desfășurare a evenimentelor.

    Dacă Parchetul ar face publice declarațiile celor doi ofițeri, suspiciunile strecurate în mass media, inclusiv de către politicieni din tabăra lui Traian Băsescu, s-ar putea risipi. Însă, după ce Valentin Șelaru, procurorul șef al Secției de Urmărire penală și criminalistică de la lângă instanța supremă, a dat informații presei, imediat după tragedie, comunicarea a încetat brusc. Este posibil ca Laura Codruța Kovesi să fi interzis comunicarea publică, dar într-un astfel de caz, cu mare impact , lipsa de transparență crează confuzii și tensiuni în societate.

    RăspundețiȘtergere
  45. Umilirea fostului Prim Ministru!
    Nu va bucurati,idiotilor! Va vine si voua randul! Mai repede decat credeti!
    ===============
    Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de magistratii Curtii Supreme, dupa trei ani si patru luni de la trimiterea in judecata a dosarului Trofeul Calitatii. Decizia este definitiva si a fost luata cu unanimitate de completul de 5 judecatori dupa deliberari ce au durat mai bine de sase ore. Magistratii au decis si interzicerea lui Nastase a unor drepturi timp de doi ani, printre care interzicerea dreptului de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice. Fostul prim ministru nu a fost prezent la citirea sentintei. Fostul premier fusese condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in prima instanta, iar instanta de recurs a mentinut sentinta, dar a schimbat incadrarea juridica a faptei comise de Nastase, inlaturand forma continuata a infractiunii. Pe langa Adrian Nastase, magistratii i-au condamnat la inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi si pe Irina Jianu (6 ani), Bogdan Popovici (6 ani), Marina Popovici (5 ani), Diana Gasparovici (5 ani) si vasile Cristian (6 ani).

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri