Google Translate

vineri, 8 iunie 2012

Încă o minune la Caracal. Un vicepreşedinte SCMD Bucuresti, a cerut Ministrului Apararii - nici mai mult nici mai puţin, decât să il destituie pe ŞEFUL ANCMRR si sa numeasca in locul lui pe cineva de la SCMD


Miercuri, 07.06.2012, Ministrul Apărării Naţionale, domnul general mr.(r) Corneliu Dobriţoiu a avut o întâlnire la Casa Armatei din Caracal, cu pensionari militari din garnizoană, membri ai SCMD şi ANCMRR.


La întâlnire au participat şi delegaţii ale filialelor SCMD Dolj şi Slatina. De asemenea a participat şi doamna Cristiana Anghel, deşi un membru marcant al ANCMRR Caracal a vrut să îi refuze accesul pe motiv de … nu se poate, uitând că localul este un local public iar participarea publicului nu era interzisă şi neştiind probabil că doamna Anghel este membru de onoare al unei filiale sindicale a militarilor în rezervă. Până la urmă incidentul a fost aplanat şi activitatea a început cu o prezentare a situaţiei generale din armată de către domnul ministru.

Au fost expuse în general problemele care se cunoşteau şi din interviul acordat de domnul ministru. Domnul Ministru a menţionat printre altele:

• Spiritul de corp al armatei este puternic zdruncinat;

• Armata se confruntă cu cheltuieli prea mari pe probleme de personal;

• Instituţia se află într-o acută criză de identitate şi acest aspect va genera - dacă nu se iau măsuri urgente-probleme de percepţie la nivel NATO, vizavi de capacitatea României de a susţine financiar obligaţiile asumate în cadrul alianţei, în procesul de planificare comună a apărării;

• Armata nu trebuie să fie doar o instituţie care trece pe sub Arcul de Triumf la 1 Decembrie;

• Va prezenta o Analiză de Stare a ministerului, analiză la care va invita ca participanţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor militarilor, analiză care va cuprinde un raport fidel al situaţiei armatei care să arate atât starea de fapt cât şi necesităţile şi priorităţile ministerului;

Pentru situaţiile în care ministerul în urma unor procese va fi nevoit să plătească daune unor persoane private, pensionari, acestea vor fi plătite, dar se va declanşa cercetare administrativă şi cei care se fac vinovaţi de abuz sau nerespectarea legilor , cei care au provocat acele pagube, vor plăti personal.


În ceea ce priveşte situaţia pensiilor şi pensionarilor, domnul ministru a precizat:

1. Citesc şi eu unele bloguri şi site-uri cu specific militar, iar când nu am timp, departamentul media mă informează cu tot ce se discută şi vă preocupă, ştiu că sunt unele preocupări sau temeri că ar exista unele incapacităţi de comunicare ori tendinţe care vă spun, îmi sunt străine, de aceea pot să vă asigur sunt informat şi vă cunosc problemele şi nu mă voi abate cu un pas de la promisiunea de a vi le soluţiona;

2. Nu se poate şi nu voi accepta ca cea de-a doua instituţie în preferinţele şi încrederea populaţiei să fie adusă în genunchi. NU VOI ACCEPTA AŞA CEVA !

3. Cunosc faptul că sunt unele neînţelegeri între unele asociaţii sau forme de asociere ale dumneavoastră la anumite nivele. Vreau să îngropăm securea războiului. Ştiu că aceste divergenţe au plecat dintr-o politică de învrăjbire abil dirijată. Este condamnabil că cineva s-a jucat cu rezerva de mobilizare a armatei, promovând sau avansând pe funcţii, persoane care nu au nici o pregătire militară. Nu poţi include în lucrări la mobilizare persoane care au fost avansate la apelul de seară, fără competenţe în domeniu şi se pune chiar problema unei anchete judiciare în acest domeniu;

4. În ceea ce priveşte rezolvarea problemei pensiilor, acestea se vor rezolva aşa cum am mai spus pe etape, datorită problemelor financiare. Chiar dacă la minister s-au identificat fonduri pentru rezolvarea problemei revenirii la cuantumul din Decembrie 2010 pentru cei cărora le-a scăzut pensia prin revizuire, pentru celelalte ministere , respectiv MAI sau SRI, acest lucru nu este posibil şi la nivel guvern şi chiar politic s-a decis să nu se creeze discrepanţe sau discriminări între ministere , care ar duce la nemulţumiri sau chiar disensiuni între categorii de pensionari;

5. Zilele următoare va fi prezentată o hotărâre a parlamentului care va stipula modul în care va fi rezolvată această problemă;

6. Pe data de 08.06.2012 Ministerul Apărării va prezenta un Comunicat cu privire la înfiinţarea unei comisii formate din membri ai ministerului, reprezentanţi ai asociaţiilor militarilor şi membri ai comisiilor de apărare şi finanţe ai parlamentului, care vor colabora la reproiectarea pachetului de legi pentru apărare, începând de la legea 80 şi incluzând Legea Pensiilor. La nevoie unde va fi necesar ne gândim şi la cooptarea unor reprezentanţi ai MAI şi SRI;

7. Am dat ordin în ceea ce priveşte accesul tuturor rezerviştilor în sediile Cercurilor Militare, indiferent de asociaţia dincare fac parte. De acuma dacă veţi mai întâlni refuzuri, vă rog să mă inştiinţaţi, pentru că deja se va intra la neexecutare de ordin.


Cam acestea au fost punctele mai importante prezentate de domnul ministru atât în cadrul prezentării cât şi ca urmare a unor interpelări sau luări de cuvânt. După expunerea domniei sale, a urmat prezentarea de către domnul col.( r ) Hurezeanu a unor cereri şi propuneri ale ANCMRR Caracal, în 18 puncte, aproape toate similare cu cele deja înaintate de diferite asociaţii sau filiale şi postate pe bloguri, exceptând unele probleme cu aspect specific, cum ar fi problema sediilor Cercului Militar şi Casei Ostaşului din Caracal.

 De asemenea s-a cerut ca ministerul să sprijine financiar ANCMRR, ca asociaţie de utilitate publică. Domnul Ministru a replicat că datorită situaţiei financiare rezolvarea acestei cereri va rămâne suspendată.

Au mai luat cuvântul domnul Dogaru Dumitru de la SCMD Slatina şi doamna Cristiana Anghel care a cerut domnului ministru să nu se umble cu jumătăţi de măsură când este vorba de respectarea drepturilor militarilor sau repararea unor nedreptăţi.


Pentru că a venit vorba de domnul Dogaru, Iniţiatorul SCMD nu a fost prezent dar a trimis doi reprezentanţi, doi vicepreşedinţi din care unul a reuşit să îl reprezinte cu succes, cerând domnului ministru – „în spiritul celor spuse de domnul ministru vizavi de securea războiului” - nici mai mult nici mai puţin decât să ÎL DESTITUIE PE ŞEFUL ANCMRR ŞI SĂ NUMEASCĂ ÎN LOCUL LUI PE CINEVA DE LA SCMD ???.
ECCE HOMO.

Este inutil să mai spun că toată lumea a rămas interzisă la prezentarea unei cereri atât de absurde şi prosteşti. Dacă acesta este mesajul cu care domnul general Bălan a venit din partea domnului Dogaru, atunci am mai reuşit să ne facem de râs încă odată. Probabil domnul Dogaru crede că dacă dânsul îşi permite să îşi bage nasul în problemele filialelor şi să încerce să suspende preşedinţi de filială care NU AU FOST NUMIŢI DE DÂNSUL CI AU FOST ALEŞI DE ADUNĂRILE GENERALE, şi domnul ministru îşi poate permite să se amestece în problemele interne ale asociaţiilor militarilor în rezervă.

Propunerea domnului Bălan, vicepreşedinte al SCMD s-a lipit ca şi cocoşatul de gard, pe dorinţa domnului ministru de a aplana disensiunile dintre asociaţiile militarilor, dorinţă exprimată cu doar 15 minute înainte. Dacă asta este politica SCMD, şi aceştia sunt oamenii care o conduc, putem aştepta 1000 de ani până la unirea tuturor militarilor şi realizarea unei forţe cu adevărat puternice. Ale cui interese le-a reprezentat domnul BĂLAN ?


Vă daţi seama cum vor fi de acum relaţiile dintre ANCMRR şi SCMD Caracal, după de domnul Bălan le-a aruncat pisica şi a plecat la Bucureşti.

Întâlnirea a luat sfârşit fără alte probleme, părerea generală fiind că există disponibilitate din partea ministerului cel puţin, pentru rezolvarea problemelor militarilor de toate categoriile, singurele necunoscute fiind cele de nivel tehnic, financiar.

P.S. În ceea ce priveşte variantele apărute pe bloguri, lansate de unii care pretind că deţin „surse”, domnul ministru a afirmat că datele respective nu provin din surse ale MApN,  cunoaşte zvonurile respective dar nu este nimic real din ce se susţine acolo. Proiectul unei viitoare legi a militarilor urmează a fi întocmit, discutat analizat şi aprobat de comisia pe care doreşte să o formeze luând în discuţie orice propuneri sau variante care vor fi agreate.
=========================


Cele 7 "minuni" din Caracal:
 1 - S-a construit un bloc si s-a uitat macaraua in interior;
 2 - A luat foc sediul pompierilor;
 3 - S-a furat usa politiei;
 4 - Cimitirul e pe strada Invierii;
 5 - Brutaria e construita pe strada Foametei;
 6 - Inchisoarea e pe strada Libertatii;
 7 - Exista o singura scoala in oras si se numeste Scoala nr. 2.;
***** Şi, mai presus de toate, ceasul din Gara Caracal: orele sunt indicate atât cu cifre romane (de la I la XII), cât şi cu cifre arabe (de la 13 la 24). În plus, ora 16, în cifre romane, nu apare ca şi IV, ci e reprezentată prin patru liniuţe verticale: IIII. ……………………………………
In ceea ce priveste carul ori căruța cu proști, rasturnat/ă la Caracal ….
Sunt multe variante … Mereu si mereu, apar noi versiuni ...
Ale dreak de coincidente, cum toate la Caracal se intampla ... !

140 de comentarii:

  1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 10:38

    Daca sefu zice ca-i "Bun o pula", atunci asa sa fie. Ministrul asta, de cand e la aparare, cred ca a stat mai mult printre bosorogii din rezerva. Si de aia, si de aia. Adica si de pe la sindicat, da' si de pe la asociatii si ligi. Ce dracu sa faca mai mult. Lasa, sa se mai incaiere si aia din teritoriu, ca mie prea mi-a ajuns de cand tot ma scuip cu vecinu' Costica, de la anecemere, cand ne intalnim la ghena. Si pana mai acu' un an, eram cei mai de model vecini. Nicio sticla nu ramanea ea fara de dop, iar noi sa nu fim tet a tet. Cand la el si cand la mine. Acu pula, nici tuica nu mai merge de unul singur, mi-e dor de Costica a meu si-mi tot vine sa-i bag o pula'n cur lu Dogaru, si-acolo s-o las.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene Tibica...(ma rusinez, na!),
      Trebuie sa ma explic!
      1. De cand e Blogu asta pe lume, mereu am miltat pentru unire, unitate intre noi cei din rezerva, de toate neamurile si categoriile + activii, pe care sa-i sprijinim ori de cate ori au nevoie, dar fara a ne baga in mustaria lor!
      2. Cum dreaku sa fie "bun drumu" "unitatii/unirii" noastre (poza este autentica, luata de pe net, tot de prin Caracal), cand vine generalul Balan cu asemenea propuneri de o enorma si vanoasa prostie? Spuneti voi, cum devine chestia asta?
      3. Bun. Voi posta daca va fi cazul, si de unde a plecat idiotenia asta, deoarece exista o oarecare "cronologie scrisa" a unor evenimente derulate de D. Actiuni despre care nu stiu toti sindicalistii, deoarece nu obisnuieste nici sa-i informeze, daramite sa le ceara aprobare in ce face si cum face!
      O zi buna, tuturor!

      Ștergere
    2. Sefu', sunt onorat ca mi-ai raspuns, tocmai mie ! Pe chestia asta, de bucurie, ii trag niste puli babei, de-o sa-i sara placa din gura, ca la 20 de ani: fara griji si fara bani, sa se auda pana la etajul 8!
      Nu te rusina si intituleaza-ma cu numele intreg, adica, un Tibica fara si de "cu puta mica", e ca si cum te-ai caca fara sa te basesti ! Prea sec, prea fara rezonanta, zau...
      La primu punct, subscriu total. Pai degeaba am stat eo pana la 1 noaptea pe blogu asta, pana a adormit si cel din urma carcotas ? Nu ne-am unit noi ieri, mai tare ca niciodata, toti si de toate neamurile, pe blogu lu matale ? Un activ imi zicea, azi dimineata, ca suntem plecati bine de-acasa, da de cand i-am dat lincu, cica ne citeste. Singur, ca-i mai rusinos. Pai nu-i asta uneala SUPREMA ? Iar cacanarii aia vor cenzura, vor pumnul in gura, lanturi, chestii de alea... da tot pe blogu asta-s! Ma tin de promisiune si ti-l fac de doua ori mai stralucitor ca Koh-I-Noor.
      Al doile: generalul ala habar n-are ce-i cu el, a dat si el din clanta ca sa nu adoarma. L-a urmarit Doggy prin gipies pas cu pas. Un cuvintel n-a iesit din vorba Nascatorului de Vae Sictiris. Pai cum dracu, cand e vorba de atatia bani la mijloc, salarii de nici nu viseaza altii si alte matrapazlacuri de astea, da-le-n pula de principii. Aici cred ca are dreptate stelipulea ala !
      Las-o asa ca e buna, postarea e multilateral dezvoltata. Si ca sa va arat ca nu-s carcotas, bag doua tuici ca sa-mi fac coraj si ma duc la vecinu Costica sa ne impacam. Nu de alta, da babele noastre stau la taclale, la o cafea, iar noi ne tot pandim unu pe altu, ca sa nu ne calcam pe bombeuri.

      Ștergere
    3. Prietene Tibica cu putza mica,
      Am ati spune cateva in mod confidential, nu ne aude nimeni:
      1. Imi place al dreakului cum combati! Nu intru in detalii, sa nu se prinda nima de ce vreau sa spun, sau sa-ti fure tehnica! Ca in rest, de furat, ti-o furi singur! Nu-i prea usor p'aici!
      2. Trebuie si eu, alaturi de fanii tai, sa-ti multumesc pentru munca depusa, interesul pe care ti-l dai (de-a moaca, ca doar nu ne plateste nima) si mai ales orele de planton! Beliturile, zdrelile ori alte scatoalce incasate, nu am cum sa le recompensez, nici eu nu am asigurare!
      3. Apropo de fani (si pentru a o scurta, ca stau altii la coada), am sa te rog sa-ti pastrezi, duci cu demnitate de acum inainte 100 de ani nickname-ul tau (pe romaneste porecla aleasa vreau sa spun) - adica asta: Tibica cu putza mica. Pe scurt, inca de la primele tale postari m-au sunat cativa prieteni sa ma intrebe daca te-am citit, daca te cunosc, daca stiu cine esti! Pai NU stiu, nana! Habar n-am! (Nu inseamna ca nu mi-as dori!). Iar cel mai tare argument, este faptul ca ai devenit se pare ... idolul babelor (sa nu zic femeilor, ca bag dreaku zanzanie prin casele oamenilor)!!! Fi Bine venit, omule!

      Ștergere
    4. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 12:36

      Da sefu', pana si eu am ajuns intr-un asa hal, de m-am sunat de unul singur si mi-am raspuns ca nu-s eu ala care scrie.

      Da, ca si viata asta, va veni si momentul sa-mi prezint scrisoarea de sfarsit de mandat. Pe blogul asta. Si, atunci, am sa ma semnez. Nicio grija.

      Ștergere
  2. Dogarianul cu "propunerea" se bazeaza pe citatul de mai jos, citat pe care Dobritoiu nu il dezminte:

    "…gratie initiativei BO al Filialei 1 Buzau si dlui vicepresedinte Valeriu PRICINA, SCMD are astazi un membru in guvern: presedintele de onoare al Filialei 1 Buzau, dl. Gl. (r) Corneliu DOBRITOIU, Ministrul Apararii Nationale.”
    02.05.2012
    Honor et Patria! Vae victis!
    Presedintele SCMD
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    Daca Dobritoiu e numitul SCMD-ului in guvern si nu dezminte asta atunci e normal sa primeasca ordine de la Dogaru iar fuhrer-ul sa nu-si piarda vremea si sa-l onoreze cu prezenta. Azi el e in relatii directe cu Ponta, nu-si mai pierde timpul cu un amarit de ministru.
    Ce o sa piarda dogarienii....asta e alta poveste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 10:52

      Ma uimesti. De unde puleamea esti tu asa bine pus pe surse. Tot dezgropati niste cacaturi vechi de cand lumea si va spargeti in scenarii.

      Ștergere
    2. faptul ca o filiala a SCMD s-a gansit sa il declare pe domnul Dobritoiu membru de onoare, nu il face pe ministru omul sindicatului , mai ales ca prin statutul ANCMRR , este si presedinte onorific al ANCMRR.Si atunci al cui om este? Numai un infumurat ca Dogaru se poate lauda ca are 5 ministri in guvern cum s-a laudat SI DD CAND L-A PRIMIT OE OJDEA IN PARTID, CA ARE GRUP PARLAMENTAR. Asa ca sa lasam speculatiile si interpretarile aiurea. Cel mai bine ar fi ca Dobritoiu sa renunte la ambele titluri, ca sa impace si capra si varza, sau mai bine zis verzele.

      Ștergere
  3. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 10:45

    Vazut-am ca ministrului ii place sa navigheze pe bloage. Mai mult ca sigur ca Mehedintu' ii noambar oan! Scuze ministre, da eu am fost bolnav rau de tot. Acuma-s la noo, zilnic vine cate unul in vizita la mine, cu leptopu, ca sa blogaresc si eu un pic. Si nu ma lasa decat aici, la Mehedinti.

    RăspundețiȘtergere
  4. La Caracal,tot prin zona cu macaraua,sunt balcoane fara usa.Si viceversa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pana acu juma de an eram toti cu curu-n pula, pan la gat. Chiar unora, mai scunzi de inaltime, le mai iesea si pe gura cate o bacata. Ne-o dadea ala cu ERGA OMNES de la usa lu' Oprea, de umblam cracanati. Si aia regulati, da' cu bani in plus da' si ailalti, si fututi si cu banii luati!
    Acu, nici nu te poti caca linistit, ca hop cate-un comunicat de la mai-marele purtator de cuvant al ministerului. Buey, cum se'nvarte roata. Acu m-am lamurit eu de ce ma saluta toti activii de prin bloc, de parca as fii nush ce mare scula pe la em100 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibi,
      Esti ceva ruda cu ...
      Tibica cu putza mica? ...

      Ștergere
    2. Da e ruda cu ala cu tzuica de duda!

      Ștergere
  6. Bey, dar unde-i Cezar MaiMucles? Pe unde-o umbla gibonul? Mi-e dor de el ca sa-l _UUUT in cooor nitzel!!!
    Maimuco tu esti din CaraCal? Ca dupa cum te misti pe bloage cred ca tu esti a 8-a minune din lume, care maninca gem si kk prune!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cu ase comenturi nu e de mirare ca doar 40 de vizitatori au intrat in ultimele 2 zile pe acest blog si n-au vomat. Au rezistat ca sa si voteze.
    Bleaaaah!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey constipatule, nici Casa Poporului nu a avut atatia vizitatori in ultimii 20 de ani, cat a avut bloaga asta intr-o zi jumate (ca jumate n-a fost curent, si nu se pune)
    Te-n pula mea sa vezi trafic pe blogurile alea serioase ! Am mai scris astazi despre asta, i-o usor la deal ca-i sa gasesti. Tibica cu puta mica ma numesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ala de la 11:28, tot eu sunt, tu-ti gura ma-tii de muyan prost ce esti, ca m-ai nervozat buey, tocmai cand imi intrasem si eu in laba, tu ma zgandari la lingurica. Daca ai ceva de comentat, baga acolo, daca nu, taci. Ca te umplu de glorie eterna in doi timpi, buey.

      Ștergere
  9. Buey boule, de nervi mi-am tras-o singur, tu-ti....

    RăspundețiȘtergere
  10. In ultimele 7 ore au fost aproape 300 de accesari.
    Balan,asta cu propunerea de inlocuire in ANMR... cu unul din SCMD de unde a aparut?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo,
      Talica nu cetesti ce scrie prin postarea de mai sus???
      Her gheneral Balan, i-o zis direct menestrului, la Caracal, de la prezidiu (in public si cu voce tare). Iote-l si-n poza, daca nu m-or fi lasat ochetii! A fost daravera mare, mai ales ca acolo era toata floarea ANCMRR din Caracal, Oltenia si nu numai! Tibica cu puta mica are dreptate: gheneralul s-a trezit clantanind prostii! Asta daca nu o fi indeplinit un ORDIN expres al SS (Sefului Suprem), FCMD.

      Ștergere
  11. Buey, tocmai ce m-am hotarat sa nu ma mai bag, da nu pot sa ma abtin. E tari caracalenii astia frate. Baga si ei, pe pagina filialei, un indemn de mi-a dat puroiul pe nas ! Cica, cum se zice la final, numai tot ceea ce SEAMANA a furt, manipulare și-într-un cuvânt- încălcarea prevederilor legii electorale, sa fie semnalat la 112. Adica, ce-i pe bune, sa ramana asa, ca nu se pune. Asta ar veni cam asa; merg eu la vot, intru dupa perdea si incep sa mi-o manipulez, prin buzunar, da numa' ma fac, n-o manipulez de-adevaratelea. Ma vede caracaleanu si ma da in gat la 112, ca am facut gesturi care seamana cu o manipulare adevarata, si ma-sfaca politienii ! Dar daca, intru eu dupa perdea, o manipulez de-adevaratelea, pana mozolesc carpa cu ceva zama de putza, aia nu se mai pune. Ca a fost pe bune !

    RăspundețiȘtergere
  12. Cand imbatranesti, ajungi sa crezi ca toate cacaturile-s importante. Asta mi-a venit asa, n-am luat-o de nicarilea.

    RăspundețiȘtergere
  13. ,,Balan,asta cu propunerea de inlocuire in ANMR... cu unul din SCMD de unde a aparut?
    ,,

    Adica de unde pina unde peleu'meu ii mare scula in plata scmd,unde a fost inainte,ce-a mincat,are drept de vot,ori ii sub interdictie madicala?

    RăspundețiȘtergere
  14. Tibica pulica(mica)

    Ai "grijeee" MARE "grijeee" ca puterea si laudele prea multe te duc la pierzanie.Si eu te-am laudat dar acu nu ti-o lua in cap ca eu te-am facut eu te omor.....in pula mea!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. courleone, credeai ca se indoia cineva ca nu esti talica betivul Tibica care il mani-puleaza pe nana?

      Ștergere
    2. @Anonim8 iunie 2012, 12:50

      Pare rau,esti tolomac.
      Ehee n-am eu talentul lui prostovane

      Ștergere
  15. Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 13:50

      Promitator, da' insuficient. Dezvolta-le nitel. Chestia cu lampa imi place, e de noutate. Am tras-o in bara ( adica am bucmarcat-o, i-am pus semn).

      Ștergere
  16. Nici Pulea Spataru' nu mai scrie pe acest blog de cand l-au infectat janghinile astea,imputite.in scurt timp n-o sa-l mai citeasca nimeni.Mehedinti i-a fraiele in mana si scapa de nenorociti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da,
      Maimucele, in loc sa fie aici, sa combata la greu, se pregatesc de rezbel! Asa i-au promis lu pretinu nea Cashu! Merg impreuna la rasboiu!

      Ștergere
    2. @ tristu' de la 12:47

      "I-a" tu ceva in mana si invata sa scrii

      Ștergere
    3. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 14:25

      Las-o, n-o mai da'n spiritual. Nu toti au avut caiete Dictando, unii au mai scris si pe maculatoare. Bunicul meu stia doar sa se semneze. Si a trait 102 ani. L-am ingropat intr-o zi de august. Vrei sa-ti umblu la muiutza ? Are omul o parere si tu o fugaresti, dupa care tipi c-ai ramas cu borna-n soare si cu curu' scamosat. Ia-te de mine, fartate.

      Ștergere
    4. Bai muee,vrei sa te frig la dinte?Lasa fleaca si mergi be burta!

      Ștergere
    5. Pai tu bai tibica pulica ai scris si pe garduri de 64 de ori,pula-npizda da' ai scris corect ,..cred.
      Ca daca doar doua cuvinte stiai.... aia e
      Acum stii cam 10-15 si toate cu conotatie sexuala sau pornografica.Oricum ai facut ceva progrese intr-o viata de om...ce pula mea!

      Ștergere
  17. Bay, io in loc sa-mi incarc cocia ma sparg in figuri pe aici cu voi.Bey, io la ora trii trebe sa plec, fac un popas in Temesvar sa-i trag o muie lui Czar si apoi partie..Bai Tibica putza mica, eu, nasul tau, iti plang de mila, ba, ca prea ai inceput s-o iei in freza.Ce draku faci, vrei sa-ti bagi meclosonul din nou in RK?Bei, astia te umplura de spuza de cordeleu cu iz de ciocolata amaruie cu sos de muie!Si tu ce faci, meri la piata cu cocoana!!Ba, ramai aci planton pe peron pana ma intorc..

    RăspundețiȘtergere
  18. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 14:11

    INCREDIBIL ! Pe cea mai principala pagina a sindicatului, daca dai clic acum,ai s-o vezi pe Monica cum ne atentioneaza s-o punem de-o veghe. Cica vine strategia, inainte de 21 decembrie 2012, cand sa anuntat sfarseala lumii. I-am spus si babei ca Departamentul Juridic a aflat de chestia asta nashpa, de la CEDO, insa mi-a spus sa ies, ca intra aburi in casa, de la mancarea de pe aragaz. Am iesit, da-o'n pula mea. Vrea ea futai, deseara. Abia astept punctele alea de vedere ale lu' Galca. Are dreptate baba, cat am tot dat pe proces, trageam o fuga-n Grecia. Acu nu stiu daca mai pot ajunge, macar, pana la Vama Veche. Macar sa ajung, ca de intors nu ma mai intorc.
    Da' m-am mai linistit ca secedeme nu se lasa si va continua lupta. Cititi si voi.

    RăspundețiȘtergere
  19. Baaa, dar la Caracal parca mai era o minune! Ceva de-o roata de la o caruta rasturnata, pe care Czar o conducea odata. Si-n ea se afla mai tata numai populimea cea elevata. De la Stelian, Curleonul si Planu 10, la Tigri2 marele cotoi!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bai tibica pulica.eczamplu' tau cu bunica-tu nu-i bun ba pula, nu-i bun.Pai daca ar fi asa ca se spune ca mersu pe jos e sanatos(faceti miscare cel putin 30 min/zi inseamna ca postasii ar fi nemuritori)Mai bine mai trage-ti(tie/iti/ti) o muie pt. relaxare dar vezi sa nu ramai blocat de spate.
    Si cainele cand isi linge pula are o dilema.Nu stie saracu daca da muie sau ia muie.Cred ca nici tu nu stii dar trebuie sa perseverezi.Bafta!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 15:00

    Aoleo...m-a sunat soacra-mea si m-a intrebat de unde are adminu' poza aia cu panoul, de mai sus. Care panou, babo, tu-te in gingii de stirba, nu trebuia sa fii la ziua mortilor, in cimitir ? Cica ala cu "DRUM BUN- Ii bun o pula !", ca vrea sa-si puna si ea unu la poarta, cu rame de termopan. Da, in loc de "Doby", sus in drapta, ea o sa scrie "Doggy". Si mi-a tras-o, fara sa stie harca asta de fii-sa, ca sa nu ma mai iua de Doggy si ai lui, ca datorita lu sindicatu' asta nu stau eu pe la coltu blocului, cu mana intinsa la Ponta si Dobritoiu.
    Zgura ma-tii de babornita, pun eu mana pe tine. N-am benzina acum, da' vine ea pensia...

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce dragut ! Vorbeste don Corleone el cu el si mai apare si el-l ! De tot balciu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 15:35

      Buey babo, ti-ai mucificat mosneagul si ti s-a facut de-o muye ? Crezi ca nu te vad ?

      Ștergere
  23. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 15:32

    Sa-mi bag pula. De data asta serios. Pana si baba a simtit ca ceva nu-i in regula. Asta e, am facut-o, am facut-o. M-a mancat in cur sa intru pe blogu' lu' Neacsu si sa-i invit pe toti pe Mehedinti/ Ca sa le umblam la dinti ! Acu vad ca, acolo, e si o eroaica a poporului roman. Aia care a fugit de catedra, ca sa crape. Da n-a fost sa fie, acu e sindicaloasa, ca mine. Am pus mana pe telefon si mi-am sunat nepotii: ba, tu-va'n gat, le-am zis eo ! Hai buni, spune ce vrei, ca tocmai ce eram la o partida de prizat ! Zic eo, ba pularailor (ma rog, si ceva pizde), voi o cunoasteti pe eroaica aia a poporului roman, bla-bla, care urmeaza sa fie cioplita pe columna de la Roma, unde-o fo si badea Cartan ? Maaaa...ma, ce mi-am luat-o ! Nu pot sa reproduc, ca mi-e rusine da', cel putin, m-au lamurit astia micii de ce se ia bacul, pe capete !
    N-am nimica cu eroaica, da' parca prea au dreptate astia micii.

    RăspundețiȘtergere
  24. Bai fata Palida ..nu-i eroaica ! E H-ieroina ! Ce dracu! Ii dam honoru de cand se trezi moarta- taman la tembeliziunea lu Felix Cotoi ! Ba si ce mai dadea din gurita zaceai ca ..acu a inviat!!Palincarosul

    RăspundețiȘtergere
  25. Bey Curleonu macaronu alias Tibica putza mica cit e aia de furnica, ia mai ia o muie mica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 16:56

      Buey constipatilor, nu va mai lasati nepotii pe la clape, ce dracu, aici sunt si chestii de XXX !

      Ștergere
  26. Bai ruginitilor cam gata, ati dat muie, ati luat muie( eu cred ca mai mult ati luat!!) Da uitati ce-i mai jos !
    Eu zic sa stam cu ochii ca pe butelie pe,, Luminita"" asta ca SIGUR va face prostii ! Sa-i ajutam cu propuneri, sa le cerem sa ne spuna pe ce varianta merg ..etc...... Sniper one

    COMUNICAT DE PRESĂ
    Ministrul Apărării Naţionale a aprobat joi, 7 iunie a.c., constituirea Comisiei pentru elaborarea actelor normative care să reglementeze reconstrucţia sistemului de pensii militare ocupaţionale. Acest organism are drept misiune analizarea şi evaluarea situaţiei actuale a pensionarilor militari din perspectiva aplicării legilor 119/2010, 263/2010 şi a OUG 1/2011, în vederea elaborării actelor normative care să reglementeze drepturile actualilor pensionari militari, cât şi cele ale viitorilor pensionari militari, în prezent în activitate.

    „Consider că acest prim demers întreprins astăzi este o dovadă a respectului pe care îl datorăm celor care şi-au făcut şi îşi fac datoria faţă de ţară, precum şi o probă a faptului că ne ţinem promisiunea de a acţiona pentru redarea demnităţii şi a drepturilor unei categorii nedreptăţite de măsurile arbitrare luate anterior. Comisia s-a născut din nevoia stimulării unui dialog social efectiv între rezerviştii şi militarii în retragere, societatea civilă şi sfera politică, în interesul soluţionării problemelor reale acumulate”, a apreciat ministrul Corneliu Dobriţoiu.

    Preşedinte al acestei comisii a fost numită Simona Luminiţa Sîrbu, consilier al ministrului Apărării Naţionale, specialist în drept. La lucrările comisiei vor fi invitaţi parlamentari şi reprezentanţi ai asociaţiilor şi sindicatelor cadrelor militare în rezervă şi în retragere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 16:54

      Zau, frate, de unde ai luat stirea, ca m-am oparit tot !

      Ștergere
    2. De la Maimuca gindire cacu-m-as in ea de stire!

      Ștergere
  27. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 16:46

    Na, ce sa mai zic ! Imi cer mii si mii de scuze fata de caracaleni. Ma voi autoflagela, pan’ la moarte!
    De ce ? Iaca, numa ce suna unul la usa mea, tot rezervist, sa ma intrebe daca mi-am notat numarul. Un bou da gauri cu o bormasina hitlerista bosh in peretii de la etajul 2, asa ca nu aud prea bine. Il invit in casa pe vecinu’ si, pana sa se aseze, il intreb: si ce pula mea vrei ba ? Zice el: vezi ca au dat astia de la noi, un numar de telefon ca sa sunam. Care noi, ba pula, ia o tuica si taci, tu-te’n gatzi (sunt mai mare in grad ca el, asa ca imi permit). Ia treci aici. Si deschidem amandoi fila lu' sindicatu’ de la filiala 6.
    Sare asta ca fript: uite, uite, aici, zice ca: “va semnalam ca aveti la dispozitie telefonul 0219896” !
    Da nici eu nu ma las: ba pula, ce numar de telefon e asta ? Ia mai ia o tuica, ca vedem noi !
    Uite, uite ca mai zice ceva, si sare el cu curaj: ” nu va speriati este un numar din 4 cifre la fel ca acelea de la TAXI” !
    Aoleeo, asa e cand nu citesti pana la cap o propo din ditamai fraza. Deja se-ngroasa gluma si-o chem pe baba. Ma explic: uite un bou care zice ca telefonu are 4 litere, da eo si cu vecinu’ numaram tot cate 7 ! Si incep sa-i demonstrez, cu degetul pe monitor: 0 ii prima, 2 ii a doua, 1 a treia, 9 a patra…. Pleaca baba: betivanii dracu’, aveti chef de misto - si ne-a lasat cu muya in pahar. Fiecare cu al lui.
    Buey, imi scutur muya eo, si ma uit pe monitor doar cu ochiul drept (ca sa nu suprapun scrisul): tot 7 litere e bre ! Vecinu zice ca-s cifre, ca a invatat el la primara si sigur is cifre ! Subscriu si eu, in cele din urma, si sunt de accord ca sa votam schimbarea. Hai, sa-i mai futem cate-o tuica !
    Asa ca, dragi caracaleni, nu va puneti cu capitala! Dati cu 112, pana cand v-o lua politienii !

    RăspundețiȘtergere
  28. Bey,Tibica,vezi cum faci sa n-o lasi pe baba ta gravida,ca vad ca toata ziulica i-o tragi,si ai grija,ca nu te vad schimband scutece si plimband boracii prin parc!A,daca vrei sfatul meu ia-l dadaca pe stelipulea cel mai coios si pizdos face educatie alor mici cu dex-ul si -i invata o engleza mai ceva ca-n Inglishtan!Asa ca,contacteaza-l pe stelipulea din Bucuresti ,mai catre Timisoara maimucai de cezar,si vezi daca poate sa fie baby sitter part time sau full time,ca el e cam sarit dupa fix,are amnezii temporare si pasagere ,sa nu te lasa cu ochii-n soare,cat despre puta ta cea mica,mica,mica,dar jucausa!Ha,ha,poate te vedem in cartea recordurilor,....

    RăspundețiȘtergere
  29. Cum de unde ? SScmd - pag. juridica !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 19:30

      Te las in pace. Nu te-ai prins ca ma manca de-un misto, cand te-ntreb de unde-ai luat-o? Pai bine frate, eu mi-am molfait cacatul inca de pe la ora 9 si ceva, cand a postat-o Neacsu. Da pe postarea anterioara a lu' sefu de la Mehedinti si-ai sa gasesti undeva pe acolo, in jur de ora noua si ceva, ca noi ne-am traso-n dinti, deja. Aici viata curge cu tumultoare, prietene, nu-i "Punct ochit, dar si lovit", unde se-ngalbenesc comenturile la soare !

      Ștergere
  30. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 19:17

    Nu mai e timp de comentat. Toata lumea-i la teve, a inceput europeana de fotbal. Primul meci: Dogaropulos-Tudorowschi. Rezerve: Pricinopulis, la greci si Galateanowici, la polonezi. Arbitrii: casa Galca si avocatii, la mijloc si Moni Calo, la colturi. Vizioneala placuta!

    RăspundețiȘtergere
  31. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 20:00

    0-1 la pauza, iar pentru greci repriza a doua va fi de coma. Joaca cu un om in minus, Racasanopulis a fost suspendat pentru cumul de cartoane. S-a pisat contra lu Dogaropulos. Cica urmeaza suspendari la greu si in echipa lu' Tudorowschi, pentru intrari criminale, prin alunecare, la gioale.
    Vizionare placuta.

    RăspundețiȘtergere
  32. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 20:16

    Lovitura nimicitoare, palitura crancena fratilor. De dimineata comentam eu, de pe surse, cam asa:
    "RAZBOI TOTAL - DOGGY vs TUDOR
    Se ascut coasele, zangane scuturile. “Greul” Galateanu Costy iese pe bloage, cu goarna dupa el. Icleanu da la gioale, in direct, pe oficiosul sindicatului (asta nu-i “greu”, da-i simpatico, de zici ca-i leit Radar din M.A.S.H- 4077).
    Prevad ca Termopile va pali in fata lu’ “Poligrafiei nr.4-Sector 1, Bucuresti”. Tudor si spartanii lui vor rescrie istoria universala! Sa ma cac imprastiat si sa n-am parte de curent in lampa din veioza, cand s-or juca astia pacanele cu sigurantele de la tabloul electric general. Sange va curge. Si prin tribunal.
    Imi zicea un activ, de pe la o operationalizata certificata NATO, ca mai prin toate cazarmile aplicatiile pe harta, cu transmisiuni da’ fara trupe in teren, sunt in toi. Si cica, ha-haaaa buey mosule, de cand te-i liberat tu, trupele proprii-adica “Muntii nostri”, sunt Doggy si gasca lui, iar “Muntii vostri” e Tudor.
    Contraapelul lu’ Doggy la apelul lu’ Tudor e de 8 zile cap de afis pe saitu’ sindicatului. Il stiu pe de rost. Pana si un mosneag de la scara 3, care n-are net, a auzit ca Intaiul Nascator de Sindicat, Vae Victis- Hae Sictiris, l-a facut “Paria”. Striga de la balcon ca surda pulii, daca si eu sunt. I-am spus ca DA si ca-i de bine, sa stea linistit. Nu a crezut pana nu i-am redat, fidel, din memorie, textul: “Nimic pentru mine, totul pentru SCMD!. Pentru ca fara SCMD, toti cei care se dau mari si tari astazi, si intind mana ori la Ponta ori la Oprea, nu ar fi fost nimic decat niste paria, aruncati de doi ani in afara societatii, plangandu-si in pumni neputinta, la colturi de strada.”
    Astea le-am aflat pe-afara, astazi de dimineata. Da eu nu cred si pace !"

    Texte frate, n-am fler. Sigur a intervenit antrenorul general, Dobri, si a pus ordine in casa de nebuni. S-a sters tot de pe paginile lu sindicatu: si toata muya trasa de Doggy si ai lui lu filiala 6, dar si toata muya trasa de Tudor si ai lui, lu Comitetul Director.
    Nu ma mai bag la analize cu astia, ca belesc pula. Si Neacsu la fel. Cine si-a copiat postarile pentru albumul personal, a fost istet. Peste una-doua saptamani se vor vinde cu bani grei.

    RăspundețiȘtergere
  33. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 20:22

    De maine ma schimb la denumire, nu mai postez decat sub acoperire, deja ma cauta setetistii, sepepistii si toti istii din serviciile speciale. M-a sunat unu' si mi-a zis sa-mi trimit familia in Congo, sa-mi vand apartamentul si sa dau cainele spre adoptie lu' Prigoana.
    E de rau frate Neacsu, ne face Doggy la dinti. Vezi daca am pus botul ?

    RăspundețiȘtergere
  34. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 20:57

    Scor final Dogaropulos-Tudorowschi: 1-1. De pe surse am aflat ca meciul a fost aranjat. S-a bagat antrenorul general cu 3 stele, Dobri, si a adus pacea si prietenia. Gata cu matreataaaa! Tiki-taka, pac-pac, vorba lu Jiji !

    RăspundețiȘtergere
  35. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 21:16

    Am trimis catre Wikipedia o modificare, de adaugare la “Cele șapte minuni ale lumii lui Talal” si pe cea de-a opta: “Doggy, Tudor si ai lor/ Se-mpacara, fratilor”. N-au vrut s-o accepte, pe motiv ca, Statuia lui Zeus din Poligrafiei nr.4, nu va rezista langa Farul din Alexandria de la Filiala 6.

    RăspundețiȘtergere
  36. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 21:24

    M-a sunat colegul de banca din scoala, cel mai bun prieten al meu, care n-a vrut sa-si dea numele, sa ma anunte sa ma potolesc, ca sun urmarit. Mi-a zis sa nu cumva ma trezesc cu v-o surpriza de aia neplacuta, sa dea vreun scuter peste baba, asa incognito, cand se intoarce de la biserica! Mare pierdere ! Ca si baba a ras de mine de dimineata, cand mi-a zis sa nu crap, ca n-are bani pentru crematoriu.

    RăspundețiȘtergere
  37. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 21:33

    Pentru ca domnul Neacsu m-a cenzurat de doua ori astazi si mi-a dat dilit de pe blogul dansului, eu ii doresc, din suflet, urarea de pe panoul postat de sefu' lu' Mehedinti, mai sus. Apoi, ii recomand sa si-l puna, ca icoana, la blogu'Punct ochit si punct lovit, ca tot e cam saracacios pe acolo.
    Da eu am banuit ca asta imi da muye si am dat copy la ce-am postat.
    Iaca:
    "Tibica cu putza mica vineri, iunie 08, 2012 3:51:00 PM
    Ce rau e sa fii muci ! Ce putza mea vrei tu sa zici ? Crcacl, pUNct oCGIT, nEAchsu labagit ! M-a sunat unu' Tibica cu puta mica si mi-a spus ca aciulea e de bine !

    Tibica cu putza mica vineri, iunie 08, 2012 2:38:00 PM
    Vai maestre, doar o zi sa-mi pun mintea pe aici si va aduc in siajul lu' Mehedinti. Ce-i cu cufureala asta ? Va certati pentru o cratima, cand lumea fierbe. Se poate ? Hai cu toti pe Mehedinti/Ca sa va umblam la dinti !"

    Am zis eu ceva urat ?

    RăspundețiȘtergere
  38. @tibica (stiti voi care)
    e dictatura,e dictatura!!! cotcodac,cotcodac.

    RăspundețiȘtergere
  39. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 21:57

    A inceput meciul al doilea.
    Dogarevici, de la rusi, cu Tudorbaros Cech, de la cehi. Cred ca si astia scot un egal. Se aude ca, de la pauza vor intra si rezervele: Nastasevici si Pricinovici la rusi si Costelcech Galatosh, la cehi, ca astia au numai o rezerva la filiala.Ailalti sunt toti suspendati si nu au drept de joc.

    RăspundețiȘtergere
  40. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 22:10

    Daca mai voteaza unu'de bine la "Pastram", se fac 70 de procente ! Asa cum am prevazut dimineata. Carcotasii care vor cenzura si pumnul in gura, un pic de muye va rog ! La rand, in coloana cate unul, pe baza te tabel, cu semnatura, ca voi ati fi in stare sa va bagati de cate 2-3 ori peste rand ! Ca babele la sfintele moaste, in dealu' patriarhiei. Muye, zabalosilor !

    RăspundețiȘtergere
  41. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 22:18

    Deja e 2-0 pentru Dogarevici. Tudorbaros Cech, in loc sa alerge dupa minge, el alearga dupa casierul central, ca sa-i dea banii nevirati la filiala si telefoanele mobile suspendate inapoi.

    RăspundețiȘtergere
  42. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 22:25

    La faulturi se sta bine, ca-i intuneric afara si nu se vede bine. E 6-6 pana acu. Dau amandoi, ca Bute si cu ala, in prima repriza. Mai nasol va fi dupa pauza, daca intra si Costelcech Galatosh, ca asta are peste 143 de kile, frate. Poate pica de acord si, in repriza a doua joaca sumo, ca oricum mingea nu se mai vede.

    RăspundețiȘtergere
  43. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 22:35

    Am ajuns sa vorbesc de unul singur. Baba a simtit ca am luat-o prin porumb si mi-a adus un calciu forte.
    E nasol sa nu te bage nimeni in sama. Imi aduc aminte de cuvintele unui blogarist celebru, care deja fac parte din patrimoniul national. Iacata-le:
    "E greu să ai viaţă socială fără uşa blocului deschisă, te izolezi aşa, te alienezi în capu tău, ajungi schizofrenic pe mai multe roluri şi nu-ţi mai calcă nimeni pragu când vede că tu vobeşti cu tine pe mai multe voci".

    RăspundețiȘtergere
  44. tibica tibica.....mica
    io ti-am zis ca esti super bun,dar ti-am zis si ca autoabureala te duce la pierzanie blogareasca.Daca nu ai ce spune mai bine taci.
    una peste alta felicitari pentru autocaracterizarea/sinceritatea de mai sus.
    poate nu te pierdem chiar de tot,mai ai o 'sclipire' hi,hi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana la urma "baba" ta ca si a mea si a celorlalti ne vor de fapt binele,doar ca si noi trebuie sa avem puterea de a recunoaste.Ce zici?

      Ștergere
    2. Hi hi hi!!!
      Betivul curleone a uitat sa se deconecteze in anonim/ Isi raspunde singur.
      Vorbeste cu sine pe mai multe voci. hi hi hi

      Ștergere
  45. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 22:54

    Acu vad NOTA de la subsol, unde sefu ne roaga sa comentam inteligent ! Pai eu zic ca inteligent am comentat, cand m-am bagat pentru prima data pe blogul asta ! Nici n-am scos o bucata de inteligenta din mine si am luat-o frate, de am facut soc anafilactic. M-am plimbat cu SMURDUL o ora prin oras, cu sirena pusa ! Mama, ce mi-am furat-o. Baba nu era acasa, m-a cautat cu gipiesul o zi intreaga. Prima data a sunat la morga si la Institutul medico legal,. da' m-a gasit la noo.

    RăspundețiȘtergere
  46. Tibica cu putza mica8 iunie 2012 la 23:37

    Final de meci, dezastru total, 4-1. Le-a tras-o Dogarevici la astia de la filiala 6, in pas de dans. Bute e copil de tzatza, pe langa ce au incasat Tudorbaros Cech si cu Costelcech Galatosh. A intrat in teren toata filiala, chiar si membrii simpatizanti, plus inca vreo 10 de pe la anecemereuri. Macel frate ! Urmeaza filiala de la 5 si, o dubla, cu filiala de la Craiova, care a jucat in deplasare, fara licenta de la centru.

    RăspundețiȘtergere
  47. pai nu are ce sa mai traga dogarevici in filiale ca ce te faci daca-i pleaca galeria si platitorii de bilete.Ramane cu buza umflata si fluiera a paguba lunea in biserica?Ramane.

    RăspundețiȘtergere
  48. io fusei acu pe bloaga scmd-srl si mai interesant era incaltamintea la oferta dar preturi mari si calitate slaba.Si-o fi deschis astia de la scmd-serele f'un SH?

    RăspundețiȘtergere
  49. stiu ca o sa radeti dar ei sunt papusile(absentescu+che gargara)...papusarii sunt ailalti

    apropo ca tot vorbea dom eugen de tatici si alte parascovenii.Dom Eugen de unu Iliescu ai auzit? sau de zicala"Nu vrem kent nu vrem valuta Petre Roman sa ne f*ta"
    Astia tatici dom Eugen!!!+ "sfantul" Nastase

    Minerii iti plac atunci cand pun panselute cu tarnacopul? Nu de altceva dar tot vorbeai despre tatici.Ia de-aici!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 07:10

    BUNA DIMINEATA, la toti cei de fata si viitori vizitatori.
    Este uichend, este bine, noaptea a fost linistita.
    Nu ne-a "lucrat" nimeni la voturi, treba merge unsa ! Nici mie nu-mi vine sa cred ! Chiar sunt surprins ce s-a intamplat pe blogul asta, doar in vreo 37 de ore ! Metamorfoza pura. Bag de seama ca, aproape de la sine, cuvintele prind alt contur. Pai daca se continua tot asa, in vreo 2-3 zile o sa tipe toata lumea buna ca nu suntem consecventi, ca sensul blogului se pierde, ca e plictis la fel ca pe toate bloagele, ca unde erau vremurile de alta data, ca de ce ne-a mancat in poponetz sa ne-apucam noi de sondaje, bla...bla.
    Zau, nici mie nu-mi vine sa ma recunosc ca am reusit sa folosesc, fara sa ma forteze nimeni, o serie de cuvinte, de care nici nu mai eram sigur daca au fost preluate in DEX-ul editie 1996: domn, sotie, dumneavoastra, fatza, si altele.

    RăspundețiȘtergere
  51. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 07:35

    DARRR, animat de indemnul de pe panoul de mai sus, pe care sefu' blogului ostentativ l-a postat acolo, mi-am revenit, asa cum ma cunosc si eu pe mine insumi.
    Pai cum sa nu-mi revin urgent: intru in bucatarie sa vad ce face, de vreo 3 ore bune, scumpa mea sotie, iubirea vietii mele, ochiul meu de sticla, sprijinul existentei mele pe pamant. Tocmai isi terminase de anvelopat muyana, cu 3-4 straturi de fond de ten, de-i semana meclosauru' cu blocurile celebre a lu'Vanghele de la sectorul 5. Brusc imi trec prin minte o serie de cuvinte precum: pula, buci, cur, gat, ma-tii, etc., insa nefiind asociate intr-o ordine logica, intr-o propozitie sau ceva, nu am deschis gura.
    Baba tocmai isi strangea sculele, intr-o geanta de aia de la masca contra gazelor model 76, pe care i-am adus-o cadou acu vreo treijde ani, de la o casare de materiale de resortul "Aparare chimica" (acu e enbisi).
    Zic eu, tot in gand, asta ma scoate in oras, iara-s duce azi. Duce sacosele, duce geanta, duce gunoiul la ghena, stiti voi. Stapanul inelelor, ce mai.
    Ma trimite sa-mi iau izmenele pe mine si sa nu mai stau in geam ca proasta, ca-i iau lumina de la geam si nu vede sa-si traga bordura la muye cu rujul.
    Asa ca, astazi am o zi plina.
    Mai pe seara.

    RăspundețiȘtergere
  52. Neata!
    Neata maimucelor si la toti de la Noo!

    RăspundețiȘtergere
  53. ,,Masochistul

    Eu il votez pe Boc.Imi place cum am fost chinuit de el in multiplele lui guvernari.Vreau sa mai fiu umilit,mintit,schinjuit,pacalit,inselat,... de d-l Boc.Eu sunt masochist.Sunt multi ca mine in Cluj. ,,

    RăspundețiȘtergere
  54. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 11:39

    Ia-ia, pazea lume, ca s-au dat sondajele peste cap ! 70% ! Numa cat am fo la marchet , vreo 2-3 ore !
    Ca sa nu mai zic de trafic ! S-a dat contorul peste cap. Pana si cacanarii aia, care vor cenzura , si-au abandonat blogurile personale si stau cu mufele numa’ pe Mehedinti. Am vrut si eu sa dau un mess unui amic si mi-a raspuns sec, adica mi-a bagat iconu’ ala cu “acuma-s ocupat”. Revin eu, cu insistenta, si-i bag si eu una seaca: da ce pula mea faci bre, ai intrat pe XXX si-ti tragi o laba de control ?
    Imi raspunde ca, ba omule, serios, citesc ceva pe un blog si n-am timp. Si –mi zice ca ar fi bine sa intru si eu pe Mehedintu’ cu onlainu’ ! Sa derapez pe gresie, si nimic mai mult !
    Na, sefu cu blogu, ca sa vezi, imi zice mie unu’ unde sa intru !
    Pai, in concluzie ? Nici cel mai tare sait de cultura (http://www.dacoromanica.ro/), deschis acum cateva luni, de Biblioteca Academica a Romaniei impreuna cu Biblioteca Metropolitana Bucuresti, nu are atatia vizitatori intr-o singura zi ca “Hai cu noi pe Mehedinti/Sa v-o dam la toti in dinti” !
    Mai rau stau niste labagiii de prieteni de-ai mei, de prin zona unde au facut astia acu vreo 20 de ani un pod de flori peste Prut, pentru ca, betivanii dracului, au baut fondurile date moca de la MUE si au ramas numa cu un singur net pe toata zona, care si ala are sediul intr-o crasma. Cica l-au trimis pe unul din retragere, care are diabet si nu bea (da cica sigur e viu), la un curs de Ai Ti de o saptamana, si ala ii blogareste pe Mehedinti onlain. Deocamdata nu pot decat sa citeasca, ca a borat unu’ pe tastatura o juma de bidon de vin rosu, amestecat cu tuica de pufoaica si, tot ce a fost din metale de alea rare, s-a topit! Daca are cineva o tastatura veche, ramasa de la nepoti, sa le-o trimita !
    Asta doar referitor la sondaj. Mie-mi convine si cu aia 6% de la “Moderam”, ca sefu’ e cu noi si daca-i mai umblam pe la corazon, se face ca nu vede-nu aude.

    RăspundețiȘtergere
  55. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 11:59

    Buey constipatilor, astia care v-ati dat la conducerea lu’ comitetu’ director alu’ sindicatu ! Atentie ca a inceput Prigoana alora care or mancat cacat cu duba, impotriva initiatorilor si intai nascatorilor de sindicalisti de pe acest pamant.
    Eu mi-am tras doua poze color, una cu Doggy si una cu Tudor si le-am lipit pe usa de la intrare, pe interior, in dreptul vizorului si, serios cum sunt eu, o chem pe baba si ii spun: buey, fii atenta aici, daca vrei sa ma mai vezi. Aciulea sunt doua poze. De fiecare data cand suna cineva la usa, te uiti intai pe vizor. Daca ii vezi pe astia doi, nu dai drumu’, iar daca intraba de mine, zici ca-s la noo, de-o saptamana !
    M-a facut “mosneag nebun” si a plecat zicandu-mi numa lucruri faine, de-i sarea placa din gura!
    Da’, eu, nu ma las: buey clantzauco, si sun-o si pe harca de ma-ta, sa nu ma dea in gat babornita dracului, ca-s acasa. Si-am fugit, ca nu mai era de stat pe-acolo!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey Tibica cu putza mica,
      De noi nu-ti este mila?
      Bey sa stii de la noi, de la Mehedinti:
      Noi l-am avut sef de filiala pa adminu, dar a venit ordin sa-l radiem si sa nu-i mai citim bloaga/asa am facut de necaz multi. Dar acu', de cand ai intrat matale, luam laptopu, wireless-ul si iesim pe banca, in fata blocului (cativa au chiar parculete, ca ne facu dom primare zeci de parculete prin oras si printre blocuri) si te citim, analizam si dezbatem. Stii care e partea nasoala? Facea prea mult galagie, radeam de speriam copii, si au venit babele sa vaza ce si cum. Mamaaaa.... Cqan dadura ele de vorbele lu matale, se alese prafu de sedinta noastra. Acu, ele cetesc, analizeaza si rad manzeste, iara pe noi ne trimit cu nepotii la plimbare, sa facem ceva de-ale gurii, vai mama noastra. Bre Tibica cu putza mica, ia spune matale boua, cum sa proceduram cu babele? Noi vrem sa citim ce ne intereseaza fata de ce ne spui, dar babele, nu si nu, spun ca le plac vorbele lu matale! Hai bre, cum facem??? A.R.U., scmd/haripa mhblogonline

      Ștergere
  56. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 12:00

    Neacsule, se aude si la tine, acolo in cur ?

    RăspundețiȘtergere
  57. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 12:44

    M-am intalnit cu unu activu, din bloc de la mine, pe la "REAL- de 5 ani fara egal !". E aviator tipu', pe la o flotila de pe langa capitala. Are omu si doua grade militare: e si capitan, e si comandor, da, cica numa' avion nu mai are. A avut unul, destul de bunicel, da acu' cica juma e dezmembrat de aia de la firma "Fiaaaareeee vechi luam, corolifere cuuuumparaaammm ! Acuma asteapta sa le aduca de alea fara pilot, care cica e mai bune. Si ce m-a impresionat a fost faptul ca, cica, pe piloti ii recicleaza, ca tot n-are ei avioane din 2014. Ii face pe toti un sobor de preoti, pe stat anexa la Regimentu' de la Turnu Magurele, ala de-i zicea Eftimie Croitoru (asta-i tipul ara erou, care de muci ce era a dat cu cangea-n bomba, si pulbere se facu).
    Cat a scormonit baba in frigorifica cu fasole congelata, am mai schimbat vreo doua vorbe, na, ca vecinii. Bineinteles ca am ajuns la Mehedinti si i-am explicat ca unii carcotasi vor sa ne faca la dinti si sa ne cenzureze saitu, ceea ce-i mare pacat. Omu scoate telefonu mobil si-mi zice sa repet adresa cu lincu, ca s-o bage in memorie, ca o uita pana acasa. Si ne-am despartit. Baba m-a citit ca iar ma roade la rozeta, bla-bla, stiti voi.
    Chestia e ca ne-am reintalnit acu vreo 10 minute pe afara, cand eu imi plimbam potaia sa se cace, iar el isi punea costumul la masina, ca sa n-o prinda praful. Ca a lui e noua, vorba aia.
    L-am intrebat de vot, asa, lingusitor...iar el m-a intrebat daca am baut ceva stricat si, cica, sa-l las in pace, si a plecat. Adica mi-a intors curu' si, mai si bolborosea ceva. Asa ca, i-am urat numa de bine, iar el s-a luat de neamul meu. Cica, cum ar veni intr-o traducere, neamul meu n-are calitate si de aia am si eu ceva la mansarda !

    RăspundețiȘtergere
  58. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:26

    RAZBOI INTERGALACTIC IN SeCeMeDe! Imperiul lu' Tudor contraatacheaza! Star tric, Andromeda si Star uars, risca sa devina doar amintiri ! Fucusima e mic copil, Cernobal doar o acadea ! Filiala lu sectoru' 6 e un fel de " invaders total". Cititi si va cruciti. La arme, batalioane romane !
    Ia-n de aici, care mai sunteti treji (adica nemucificati):

    COMITETULUI DIRECTOR AL SCMD

    COMUNICATUL BIROULUI OPERATIV (BOp) AL SCMD- FILIALA SECTOR 6

    BOp al SCMD- Filiala Sector 6 a luat act de ,,Comunicatul personal al initiatorului SCMD Pe marginea unui “Apel” si a permanentului conflict
    al dlui Col. (r) Tudor Marian cu sine insusi”, publicat pe pagina principala a site-ului in data de 01.06.2012, si a hotarat sa transmita Presedintelui SCMD, urmatorul punct de vedere:
    1. BOp al SCMD- Filiala Sector 6 apreciaza ca documentul care, desi se doreste a fi un comunicat personal catre dl. col. Tudor Marian se dovedeste a fi totusi unul public, poate fi catalogat si ca un mic ,,inceput de tratat de cunostinte” al dl-ui Presedinte Dogaru asupra starilor conflictuale, specifice impricinatului. Astfel, asemenea unui guru, dansul familiarizeaza toata suflarea care acceseaza pagina principala a SCMD, cu anumite stari care apartin altora, si pe care, credem noi, fiecare si le cunoaste cel mai bine. Ne intrebam astfel (a cata oara?!) daca nu era mai firesc o discutie, chiar si intre patru ochi, a celor doi presedinti.
    2. Comunicatul reprezinta, in esenta, o incercare vizibila si nereusita de escamotare a adevaratelor probleme existente la nivelul managementului SCMD si un transfer al unor responsabilitati ,,neimplinite” si al unor vini imaginare asupra col.(r) Tudor Marian, Presedintele Filialei.
    Sirul atacurilor nejustificate este indreptat deopotriva si asupra celor ,,7-8 prieteni ai dansului”, ,,vesnicii destabilizatori ai SCMD”, in realitate membrii BOp al Sectorului 6 ori ai Consiliului de Coordonare al Filialelor din Bucuresti si Ilfov (depinde in ce casuta doreste sa-i plaseze dl.Dogaru).
    Pentru orice om de buna credinta si care ne cunoaste, este evident o mare gogomanie, intrucat acestia n-au avut, nu au si nici nu vor avea drept scop decat unitatea si coeziunea sindicatului si nu destructurarea lui, asa cum demonstreaza insasi realitatea.

    RăspundețiȘtergere
  59. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:28

    3. Intrucat dl. Presedinte Dogaru arata in Comunicatul mentionat ca
    “Filialele SCMD au primit, recent, un ciudat Apel al unei filiale din Bucuresti, care nu exista. Spre stiinta tuturor celor interesati, prin actele constitutive ale SCMD, numai Comitetul Director infiinteaza si dizolva filiale. In acest sens, in Sectorul 6 al Capitalei, Comitetul Director a infiintat, statutar, prin prezenta a doi membri, doua filiale – Filiala 1 Sector 6, presedinte ales Col. (r) Voinea Ion si Filiala 2 Sector 6, presedinte ales Col. (r) Tudor Marian.”
    dorim sa facem urmatoarele precizari, conform prevederilor aceluiasi ROF, pe baza caruia ne desfasuram cu totii, activitatea:
    - ca existam ca Filiala este un lucru evident, ca doar nu emitem din Luna, insa constatam ca d-lui presedinte Dogaru i-au trebuit aproape 2 ani sa constate existenta si functionarea filialei ori sa ia la cunostinta despre existenta Protocolului de fuzionare al celor doua filiale, infaptuit de comun acord de catre presedintii acestora, semnat in data de 10.07.2010, si transmis tot de atunci Secretariatului SCMD care a luat act prin semnatura, despre acest fapt.
    Mai mult decat atat, atributul CD de a infiinta ori dizolva filiale, despre care vorbeste domnia sa, a fost aprobat si introdus ca prevedere in ROF in cadrul CNR desfasurat in data de 18.10.2011, la Alba-Iulia, deci la aproape 2 ani de la fuzionare, asa cum aratam.
    4. Referitor la afirmatia ca “Astazi, in Sectorul 6 al Capitalei sunt 1395 de membri cotizanti SCMD, si am mari dubii ca majoritatea acestora au habar din ce filiala fac parte si cine le conduce Biroul Operativ. Ca o adunare generala a acestei filiale sa fie statutara, la ea trebuie sa participe 698 de participanti “
    iar trebuie sa aratam ca Adunarea Generala a fost statutara nu prin prezenta celor 698 membrii ci a numarului participantilor, intrucat potrivit ROF Art.32 (3) Adunarea Generală este legal constituită în prezenţa a cel puţin jumătate plus unu din totalul membrilor săi şi adoptă hotărâri cu majoritate absolută. Dacă la ședință nu se întrunește cvorumul menționat, se convoaca o noua adunare generala care este legal constituită indiferent de numărul membrilor prezenți, hotărârile urmând a fi luate cu majoritatea simplă a celor prezenți.
    Pentru edificare exista si filmul video integral al sedintei, la dispozitia doritorilor.
    5. Referitor la intrebarea retorica a d-lui Dogaru ,,Puterea ca o mana de oameni sa utilizeze cota parte din cotizatia stabilita de CD a 1395 de cotizanti, fara avizul statutar al acestora?”
    ii reamintim, ca vicepresedintele BOp cu probleme economico-financiare a prezentat Informarea privind situatia financiara a Filialei (inaintat Secretariataului SCMD impreuna cu celelalte documente in urma desfasurarii Adunarii Generale) care nu numai ca n-a lasat niciun dubiu asupra modului de utilizare a banilor membrilor Filialei, dar acestia au intrebat cum e posibil sa fie cheltuite sume extrem de mici in 2 ani de functionare, si de ce membrii care desfasoara activitati nu sunt platiti (lucru de fapt aprobat in Adunarea Generala de anul trecut).
    6. Referitor la afirmatia ca “…dl. Col Tudor, care a continuat, cu megastructura domniei sale (despre care cei 7600 de membri ai filialelor din Bucuresti si Ilfov n-au habar, iar o buna parte din manipulatii initial si-au cerut déjà scuze presedintelui SCMD pentru ca n-au stiut in ce se baga) si manipuland BO ale Filialelor din zona sud, a incercat sa transforme adunarea generala a unei filiale de dincolo de Olt, intr-o mega adunare, care sa-i asigure controlul asupra unei mari parti a sindicatului”
    ne intrebam si noi prin ce puteri supranaturale ori oculte, BOp al Filialei noastre poate manipula BOp ale unor Filiale din sud, asigurandu-l pe dl. Presedinte Dogaru ca n-am ravnit, nu ravnim la scaunul domniei sale si nici nu intentionam sa dam vreo lovitura de palat..

    RăspundețiȘtergere
  60. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:29

    7. Referitor la afirmatia “CD va lua in discutie cele sase propuneri de suspendare a dl. Tudor Marian din functia de presedinte de filiala urmand sa ridice la CNR propunerile de excludere”
    reamintim d-lui presedinte Dogaru ca, potrivit ROF.:
    Art.44. (1) Președintele filialei este ales, revocat, sau suspendat în/din funcție de Adunarea Generală, în ședință ordinară sau extraordinară.
    Art.17 (l) CD are următoarele atribuţii
    hotărăște suspendarea din funcție a membrilor CD în cvorumul și majoritatea prevăzute de Statut și propune revocarea acestora de către CNR;
    si ca urmare, afirmatiile domniei sale sunt cel putin hazardate.
    8. In consecinta, BOp al Filialei Sector 6 apreciaza ca documentul d-lui Presedinte al SCMD este o incercare de manipulare a parerilor si poate a opiniilor membrilor de sindicat, o spalare pe maini ca a lui Pillat din Pont cu indicarea vinovatului de serviciu- col. Tudor Marian si de aceea prefera calea cea simpla, adica. a transfera raspunderea si raspunsurile in planul personal si conflictual cu presedintele Filialei, devenit astfel o marota.
    De aceea, BOp al Filialei Sector 6 solicita- imperativ si ultimativ- ca dl Presedinte al SCMD sa dispuna CD convocarea BOp al Filialei ori a Adunarii Generale, pentru lamurirea definitiva si constructiv a disensiunilor aparute la nivelul celor doua conduceri.
    Cu mentiunea ca, deontologia profesionala si libertatea de opinie obliga Secretariatul SCMD sa publice prezentul document pe pagina principala a SCMD, BOp al Filialei Sector 6 asteapta sa dispuneti ora, locul si data intalnirii solicitate.
    In situatia nedorita a unui refuz, ori a niciunui raspuns, apreciem ca in ciuda eforturilor numeroase si sustinute depuse de Presedintele si BOp al Filialei Sector 6, Presedintele SCMD si CD nu doresc detensionarea si lamurirea problemelor, situatie in care, ne declinam orice raspundere informand totodata, celelalte filiale ale SCMD.


    BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SECTOR 6

    RăspundețiȘtergere
  61. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:31

    Am preluat integral chemarea la lupta, intrucat, pana deseara, saitu' lu' Filiala 6 va fi doar amintire !

    RăspundețiȘtergere
  62. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:35

    Sefu' lu' saitu' cu Mehedinti
    Schimbati tema, ca e veche, deja indemnul cu " Doby- DRUM BUN- II BUN O PULA", nu-l mai ingite nici harca aia de soacra-mea, cu toate ca eu nu vad ce nu ar fi bun de inghitit din indemnul respectiv !

    RăspundețiȘtergere
  63. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:47

    M-a sunat un coleg care lucreaza, sub acopereala, la departamentul 16-chestiuni speciale, biroul 133- urmariri prin borta cheii si mi-a spus sa stau pe foale, adica sa nu mai postez, ca cica nu vad ca-s prost ca am ramas de unul singur pe saitu asta si ca doar norocul ma face ca, inca, nu sunt deja in groapa de gunoaie de la Glina !

    RăspundețiȘtergere
  64. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 13:56

    Acu va transmit in direct, ca sa stie toata tara: sunt ultimele mele cuvinte catre voi, dragi prieteni. Baba e la vizor si imi tot repeta ca e unul la usa, cu parul cret si c-o tigara in gura... ba nu, cica doua are, care insista sa-i dam drumul. Ii zic sa reziste si sa-l tina de vorba, ca fug prin balcon ( sar in copac si de aici e simplu), da' numa' ca nu-mi gasesc izmenele ! Baba ma injura. Cica mi-a spus ea sa nu beau azi, ca pute a cacat la sindicatu ala...

    RăspundețiȘtergere
  65. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 14:01

    Zgura ma-tii de baba, cu harca de ma-ta ! Era vecinu de la parter, vroia cheia de la subsol, iar tu mi-ai zis ca-i ala sefu' de la sindicat cu paru cret !
    Tu-ti gatii ma-tii, m-ai facut sa ies in curu gol afara, lasa ca vrei tu pula...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baba lu Blegu de Tibica - vreu pula o pula de la tine ! Merg la harmasarii tineri du-te-nflocii mei de expirat!

      Ștergere
  66. bai tibica zi-i lu' baba sa se uite bine.....ca ala de la usa e "fumat" are tigarile in nas nu in gura....in gura are'o pula...a mea a ta si a cui o mai vrea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. gata,gata retractez nu aparuse postarea cu vecinu'(da daca a venit la baba nu la tine eeeeee!!!)

      Ștergere
  67. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 14:06

    Mai am o tzara de putere, dupa asea o umilinta: buey Neacsule, stelipulea, curdeleu, pulano10, nu va lasati mani pula ti, prieteni !

    RăspundețiȘtergere
  68. manipula...?? sau ce ca io nu inteleg cuvintele aste mestesugite....intelectuale.....deci tot o pula ca asa se termina.Da ce e cu mana aia de la pula ca ma bagasi in ceatza

    RăspundețiȘtergere
  69. Avem un nou dusman ! Platiti-va cotizatia si tineti aproape !

    vineri, 8 iunie 2012
    "Luptam acum si cu CEDO.Pentru inceput!!!
    Toti membri de sindicat(MApN,MAI,SIE,STS) din zona Transilvaniei(STRAVECHI PAMANT ROMANESC)care sunt implicati IN PROCESUL inaintat la CEDO de Filiala CLUJ a SCMDRR in IANUARIE 2011,sunt rugati sa trimita pana in 20.06.2012 copie dupa ultima din cele 6-7-8 decizii de pensionarre si dupa talonul de pensie din IUNIE 2012,pentru completarea actelor existente la aceasta structura europeana,aservita finantistilor si miliardarilor de carton din UE."


    Vicepresedintele Filialei Cluj a SCMDRR
    Col(rz) Sorin Berariu

    RăspundețiȘtergere
  70. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 14:47

    M-a sunat un var de-al meu, si el militar de cariera ( dupa ce a terminat scoala militara de maistrii militari de marina de la Constanta, a doua zi a inceput cariera pe un vapor grecesc, si dus a fost vreo 10 ani !), sa-mi zica ca, ba vere tireaz-o ca nu mai e de stat acolo la tine, te-au mirosit astia. Daca vrei sa mai vezi lumina frate, imi zice neamul asta al meu. Daca nu, cica sa-i spun babei "ADIO PULA", ca-n filmul ala celebru cu un gringo din tecsas, sa-i cumpar un vibrator nou cu baterii duraselii si sa fug la el, ca-mi da azil.
    Ii zic eu, cu retinele de la ochi cat curu' de la sifoanele de pe timpul lu' Ceasca, si unde pula mea-sau, ma rog, ce a mai ramas din ea, vrei sa fug bre, ca, daca vin la tine la Drobeta tot ma gabuie astia de la CD, a lu' Doggy ! El varu' asta desteptu', ca are trei cetatenii, imi zice intr-o barladeanco-spaniolo-canadianco-indonezianco curata (s-a nascut la Barlad) : ba pulatrista, eo is la Niu Iorc. La Severin mi-o mai ramas numa baba si bicicleta aia Pegas. Aici tre sa vii daca vrei scapare ! Du-te ba, ii zic eo, patriotii nu fuge ba cacanarule. Nu-si lasa colegii de sindicat la greu ! Tace, da revine dupa un timp ! Ba labagistule, daca vrei vorbesc eo cu ministrul vostru, cu Frunzaverde, ca mi-i prieten si mi-a fost vecin aici in Severin, si-ti pun o vorba !
    Tac si eu, da revin: buey moaca lunga, tu esti lovit la cap ? Ce Frunzaverde bre. Cica, zice el, ultima data, inainte de a cadea in cap, la propriu, din cambuza direct in cala vaporului, pe timpul unui uragan nimicitor in Pacific, ministru era Frunzaverde !
    I-am urat numa de bine.
    Ba vere

    RăspundețiȘtergere
  71. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 14:57

    Buey, Curdeleu ! Inclin sa-i dau dreptate lu pretinu' ala al tau care o tot tine langa ca esti mucificat 98% din timp. Nu ca starea de mucificare ar dauna la pateu, da se pune intrebarea: de unde pula noastra, a astora de pe 164, si regularizati si cu banii luati, ai tu atatia bani de dat pe mucificatoare ?

    RăspundețiȘtergere
  72. Baaaaaaaa Tibica cu mintea cit putza mica a' lu' Czar, Curdeleonule mai lasa-ne ca ne-ai creat crampe la stomac si kkt imprastiat! Baaaa, mai ia si tu o muye de la cine-ti place si lasa-ne! Du-te-n sloboz la maimuta roz!

    RăspundețiȘtergere
  73. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 16:15

    Buey, am vrut sa dorm si eu un piculetz, ca-mi ticaie timpanele ca jocul de pacanele din gara Dolhasca. Asa ca m-am intins langa baba. Pula somn frate, pute asta a mort, asa ca am revenit

    RăspundețiȘtergere
  74. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 17:13

    Trebuie sa va anunt, cu parere de rau ca, o perioada, nu mai pot posta.
    Tocmai ce si-a anuntat harca aia de soacra-mea intentia de a veni sa stea cateva zile la noi. S-a dus linistea mea. Buey, are asta o clantza de-ti vine sa-ti futi tot neamul. Cand e treaza (cam vreo 20-30 de minute pe zi), iti face capul calendar despre ce inseamna ortodoxismul asta pe planeta si despre cat de fraieri suntem noi astia de la oras ca nu avem asa un popa ca la ei in sat, ca sa dam si noi bani la fiecare slujba de duminica, pentru clopotul cel nou de la biserica. Placa veche, m-am saturat. Tot da ea bani pentru clopotul ala de cand purtam eu pantaloni evazati si beam mastica cu flacaii la balul din sat. Chestia nashpa e dupa ce o ia harca prin porumbi. Numa ce vezi ca-i sare siguranta ! Daca stai cu ea, te fute-n gura ca de ce stai ca proasta acolo, ca de ce trebo s-o spionezi. Daca nu stai, iar te fute si ti-o da peste tot, ca de ce nu stai tzapan acolo s-o asculti si sa-i mai torni cate-un pahar. Ca ea e batrana si ca nu degeaba a crescut copii o viata. Buey oameni buni, si e asa de urata de n-am vazut in viata mea femeie mai hidoasa ! Are un muyan de zici ca-i leit cauciucul ala nou, de la roata de rezerva, marca ol sizan. Mai are si par pe fata, da numa pe o parte. Cica, odata cand era mai tanara, pe la vreo 72 de ani, cand vopsea o usa, in loc sa puna diluantul in vopsea si sa bea din sticla cu matrafox de sfecla, a facut invers, a baut tot diluantul si a pus tuica in vopsea. Ei, de atunci, zice ea, tot ce e pe partea dreapta a corpului s-a metamorfozat, s-a uscat, s-a decolorat. Pana si ochiul drept e mai deschis in pupila, zici ca seamana leit cu lampa aia de culoare alb-laptos, care palpaie la trecerea de cale ferata, cand nu vine trenul.
    Zau, ma uit siderat la baba mea si ma intreb cum de a putut sa suga tzatza de la harca asta de soacra-mea. Ori era bolnava, ori era si ea beata, frate.
    I-am zis babei sa-i zica ma-sii sa vina cu cursa de noapte, aia care ajunge la 23:30, ca eu pe timp de zi nu ma duc s-o iau de la autogara ! Am mai patit-o de vreo doua ori, de era sa ajung si la teve. Cat pe ce sa fiu arestat de mascati ca am fugit cu mortul de la morga !
    Asa ca, daca ne mai auzim prin iulie, e bine.
    Harca zice ca vrea sa mearga la mitingul din 13 iunie, ca nu degeaba a stat ea atata de veghe cu damigeana in brate si ca a venit momentul sa-l cunoasca personal pe Doggy !

    RăspundețiȘtergere
  75. Aladin, lampa...9 iunie 2012 la 17:22

    Miine ,cu totii la vot sai futem in bot!

    ,,Un copil optimist si unul pesimist il asteapta pe Mos Craciun. Pesimistul e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, optimistul nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile.
    Vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap.
    Copilul optimist primeste o balega.
    Se intalnesc copiii si schimba impresii:
    Pesimistul:
    - Mai, eu am primit un trenulet, dar nu e prea mare, o masinuta, dar nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, dar e cu lapte, fara alune si asa mai departe.
    Optimistul rade incantat:
    - Mai, eu am primit un cal, dar nu-l gasesc!,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 17:39

      Cine te-a scapat pe-aici, buey ! Daca vrei glume, vezi ca este un sait special unde poti posta. Se numeste "Mioritice". Aici e sait de cultura, buey babornito, futu-te-n gura!

      Ștergere
  76. SI TI FUT IEU PI TINI ,MEI DECA DENT ULE !
    Ci-n ti criezi mei pula,fari di danturi si ma iei la suli?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 18:10

      Buey constipatule, ce pula mea ai baut omule ! Ce tot te scremi atata bre, zi-i pe sleau, ca sa inteleaga toti: frei sa mi-o tragi ca-s decadent, adica o pula fara dantura ! Asa buey, curaj ca nu-ti fac nimic.

      Ștergere
    2. Consipat esti tu,bai krokodilul Ghena,ci-mi aduc aminti di tati ralili din bloc. Tu trebu si fii ala cari scrii mascari in liftu nost.Pun ieu mina pi tini si daci nici atunci nu t-o placie secsu si-mi faci reclmatii la CEDO.Futu-va si va fut di intieliectualii pulii!

      Ștergere
  77. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 18:05

    Citesc pe pagina de la filiala 5 un articol preluat si postat de Diliutza, intitulat "Mesaj pentru Ucraina: România nu acceptă limba “moldovenească”".
    Sa fac infract miocardanic, auzi tu, Romanica baga presiune la foale. Mi-am sunat repede un fost coleg de liceu, care acum e pe la Vicovu' de Sus, sa vad care-i pulsu' in zona, dupa declaratiile lu' Marga. Cica e nasol de tot, Ukraina e decisa sa anuleze meciurile de fotbal din campionatul european si sa plece cu tot cu capitala in Siberia. Sucar mare, cica va ramane un vid in zona de granita cu Ukraina mai ceva decat dupa retragerea lu' Aurel, trimis aici acu vreo doua mii de ani, sa colonizeze curvele dace cu scursurile imperiului roman, care au scapat de cusca cu lei.
    Pai buey pularailor, zic eu, ca de aia e un blog liber, noi nu suntem in stare sa-i futem una peste ochi lu Ciubi Barna ala, care tot il spanzura pe Avram Iancu prin toate pietele, nu suntem in stare sa-i rupem muya lu' bozgorul ala de secui, ca nici nu-i pot rosti numele de atatea consoane adaugate si voi va dati la Ukraina ! Buey, numa daca trag astia o basina, ne trezim gramada toti la nisipurile de aur. Buey pularailor, numa daca ragaie astia o data, se rezolva urgent si problema tuturor cainilor fara stapan din sectorul 5. Buey ministre, cine pula mea te consiliaza ? Baga-ti scutul ala in cur, juma-juma cu al batran si vedeti-va de treaba. Dupa ce ca suntem paduchiosi si rapanosi, mai avem si ifose.
    Doamne, apara-ma, in ce tara traiec frate...

    RăspundețiȘtergere
  78. Bey,raszbunariea va fi crunta! Cin ti criez bey manimpulantule? Vriei si ni dituniezi di pi calia cia buni,fututi si ti fut di mortaciuni.Ci cind moi sculara pi multi oi mui.
    Da numa si ma scol ,macari un pchic,si va fut ca un lin dik.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 18:56

      Asa prietene, nici eu nu am avut caiete Dictando cand am invatat sa scriu ! Prima data am scris pe-un gard, pana am terminat o cutie cu 100 de buati de creta. Daca vrei te ajut. Ia, itzi dau o serie de cuvinte, pune-le tu intr-o fraza: cur, gat, muye, ma-ta, mama si cu neamu' meu, pizda, bot, fut, futu-ti, nara, buza, moaca, meklosan. Deocamdata iti ajung. Iti propun, pentru inceput, sa compui niste fraze simple, ceva de genul: "gura ma-tii", dupa care, daca te descurci, sa treci de la simplu spre complex, apoi spre foarte complicat, ca de exemplu: " gura ma-tii buey", "tu-ti gura ma-tii buey boule", etc.
      Ia sa vedem, te descurci ?

      Ștergere
  79. Bey Tibica cu putza mica,
    Scmd/haripa mhblogonline, asteapata raspunsul lu matale. Hai nu te face ca nu citisi hapelul de la hora 18:14, data de astazi. Nu de halta, dar stam in fata blogului cu laptoruril pe bloaga si cu babele la botoane. Eu imi cer scuze cu h-ul asta, dar sunt cam racit si cam harai la baba, firea drekului sa fie, ca zice sa nu te deranjez, ca o sa te superi si nu o sa mai ne mai raspunzi deloc.

    RăspundețiȘtergere
  80. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 18:41

    Buey ala din Mehedinti, de la 18:14,
    In primul rand ma cac pe lincu tau, ca nu se exista asa ceva: "scmd/haripa mhblogonline" ! M-au mai sunat vreo 10-15 cunostinte sa ma intrebe daca am reusit sa intru pe adresa aia, ca sa v-o dau la toti la muye: mosnegi, babe, administratori de bloc, politieni si care pula mea mai sunteti pe acolo ! Evident, le-am spus sa se linisteasca, pentru ca lincu e un fals grosolan, si este legat direct la un satelit rusesc de supraveghere, ca sa ne descopere pe noi, astia destabilizatorii. Eu zic sa va carati in casa, ca incep meciurile adevarate:
    Olanda, in teren cu Doggy van der Vil contra lu' Danemarca, cu Lars Tudorsen.

    RăspundețiȘtergere
  81. Pentru rigoare ... ceasul din gara nu poate fi atribuit ca O MINUNE A CARAŞPELULUI . Firma producatoare a distribuit asemenea "minunatii" in multe locuri din (cel putin) Europa . Si in gara pe care o mai vizitez eu , citeodata , se "ezista" un astfel de ceas ... si gara asta este la multe "ceasuri" departare de Caracal ...
    Imi pare rau pentru mindria "caracalenilor" (si a oltenilor , in general) dar asta "nu se pune" !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 19:00

      Ai vrea tu. Alea-s falsuri, niste chiciuri, ca Rollexul meu cumparat de pe plaja de la Vama Veche: trei la leeeeuuu, nu dati banii pe prostii si luati ceasuri la copiii ! trei la leuuuuu...

      Ștergere
  82. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 18:44

    Si ia mai puneti voi mana si indemnati-i pe severinenii adevarati, sa voteze mai sus si nu stati ca mustele la soare. Hai, intr-o ora sa vad 75 % ! La munca maimucelor, nu numai la hilizeala !

    RăspundețiȘtergere
  83. Shi noi,babili,zlabli,gloabili...?
    Futu-va-as cu cacatu'vost di campionat! Las ci-ti minca din basicicili patronilor,minca-ne ati pizdoiu cit vrghioiu'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 19:04

      Ce, ce ? Ai zis ce va de pizdoci ? Hai ca e aproape incitant.

      Ștergere
  84. @mos alecu
    Da' balcon fara usa ai mai gasit undeva? La cite ore distanta?!

    RăspundețiȘtergere
  85. @Tibica cu putza mica9 iunie 2012, 18:56

    Bay,futu-ti buza,ca la moaca ta ,fara nara,fara bot,ce pizda neamului sa-i dau in git ,ca ma-ta si neamu' tau n-au vazut meklosan mai borit ca al tau !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 19:18

      Buey transpiratule, io ti-am zis sa compui o fraza, iar tu ai scos un fel de comunicat, de zici ca seamana leit cu ala al departamentului juridic. Daca mai puneai si-un "CEDO" pe acolo, era perfect.

      Ștergere
  86. @Anonim9 iunie 2012, 18:52 :
    De aia cu usa si balcon ... n-am vazut !

    Nu inteleg de ce nu este numarata la "minunile caraşpelene" chestia cu "macaraua ramasa intre blocurile pe care le ridicase de jur-imprejurul ei" ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei,atunci noteaza.
      In HCC(...,...,...),la strada ,un bloc are balcoane ,dar nu are usi spre...
      Alt bloc,are usi spre strada,dar nu sunt balcoane...

      DD,DUPA CE REZOLVA PROBLMA CELOR 20.000 EURO,poate sa transmita din ,,capitala '' democratiei si imaginile doveditoare.
      Ori poate mai sunt si alti supravietuitori ?!

      Ștergere
  87. Daaa?
    Ei, la' ca-l pun Tibi alu huooprea sa-ti trimit-o fraza di 2 literi.
    Buey,tu cu capuleitili iesti uoricum normal?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 19:38

      NeaCasule, talescu intelegi ce vrea omul asta ? Ca nu vreau sa-l jignesc, da' parca ma atrage, ca musca la caca !

      Ștergere
  88. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 19:36

    PULANO 10, lupuse, ti-am umplut blogu' de cacat. Asta pentru ca mi-ai dat muye si m-ai cenzurat. Sa vada toata lumea, de la vreo 30 de comentarii acu' doua zile, ai ajuns la ZERO barat ( alea trei nu se pun, ca nu-s comentarii). Te-am facut ! Ti-ai furat-o, si inca asta nu e tot. Daca nu te autodesfiintezi sau suspendezi pana vine soacra-mea, sunt cu ochii pe tine. Te-am mancat, cacat cu dinti !

    RăspundețiȘtergere
  89. Mai Tibica,mai suge ma-ta pula,mai stie meserie?Acuma a trecut de la tineret la pensionari,de fapt tot neamul femeiesc din familia ta au fost si sunt curve,de cand dai cu caciula in ele si nu cad pana raman fara dinti ca sa poate suge pula la leprosi ,sa nu-i zgarie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:21

      Asea buey rapandulo, cand sa-mi dea si mie o lacrima c-am ramas ca proasta'n targ, de unul singur, uite ca a aparut si unul de calibrul meu ! Asa frate, da-i, mai arde-mi una ! Ia-mi si baba la muye, da-i si ei in gaoz ! Stai c-o chem acu la monitor !

      Ștergere
  90. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:17

    Si pe NeaCasu il fac la dinti, doar aici pe Mehedinti ! Dar nu acum, ca inca mai sunt postate pozele alea cu ministrul Dobritoiu si n-am o replica adecvata ca sa i-o dau in muye maimucei acuma. Lu' NeaCasu, evident. Va arat eu ce inseamna maretie si decadere, cacanarilor. Caderea Constantinopolului a fost asa, o alba ca zapada si niste pitici, un basm pentru copilasi ! Te prind eu ! Ai sa plangi dupa vremurile cand aveai cate 2-3 vizitatori si 4-5 comentarii pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  91. In sfarsit ,acest blog a ajuns latrina,closet,cacastoare,Wc,privata,buda,scursoare de gunoi si fieful unor prosti ,jeguri umane ,scursuri ale societatii ,precum Tibica si alti aurolaci de-ai lui.

    RăspundețiȘtergere
  92. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:31

    Buey, proasta pulii, tu nu intelegi ca, deja, se duc tratative cu biblioteca academiei oamenilor de stiinta de pretutindeni, pentru incheierea unui contract permanent de colaborare cu blogu' de Mehedinti ? Vezi ca am mai scris, pe larg, despre acest subiect, dar tu, ofticosule, citesti numai ce-ti place la gura lu' matale: latrina, closet, cacastoare, WC, pula-n gura ta, bla-bla.
    Da-i replai, ba boule si-ai sa vezi ce de cultura e aici !
    Deja voturile l-au depasit, ca procent, pana si pe Vanghele, primaru care este.

    RăspundețiȘtergere
  93. Mai mucosule ,du-te si fa laba in alta parte cu dobitocii de seama ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:40

      Buey cacatule, da' stii ca ai o tzara de valoare ? Ooopa, asta nu-i curdeleu, frate, are texte in sange !

      Ștergere
    2. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:42

      Mi-a zis baba ca daca-mi mai fac laba, ea pleaca la ma-sa. Mi-ai dat o idee buna, pentru asta te sar o tura !

      Ștergere
  94. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:37

    Si, buey prostovane de la 20:18, daca vrei veceu de 5 stele, du-te'n pula mea de handicapat, facut din zeama de laba, la blogurile la care le trag eu muye la greu, pentru ca m-au cenzurat.
    Aooolea ce m-ai nervozat, iar Olanda nu mai baga golul ala odata !

    RăspundețiȘtergere
  95. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 20:51

    Si, pentru toti cacatii astia cu ochi, care m-ati incoltit de cur: putina clementa compatrioti, am ramas de unul singur si nu pot sa va tin piept la toti ! Bag eu cate 2-3 sute de cuvinte la minut, da ma epuizez deja !

    RăspundețiȘtergere
  96. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 21:00

    Am primit o atentionare de la compania la care am abonament de net. Mi s-a atras atentia ca sunt pe cale sa fiu dat in gat, de un hacher. Cica capu'pulii retelii de hacheri e ala care m-a facut mucos si ca trebuie sa am mare grija cu tipu'.
    M-a intrebat daca vreau sa ma deco, ca-i groasa ! Si sindicatu' umbla pe urmele mele, si mai multi cetateni de bine, care toti zice ca s-au recunoscut ca fiind insusi ei cei care au luat muye.
    Aia de la Mehedinti, care au facut un linc special pentru mine, mi-au zis sa nu ma las ca au necazuri cu babele ! Cica de la "Sclava Izaura", n-or mai vazut asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  97. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 21:08

    Uite, striga si vecinu de la 3, de pe geam, cica: nu te lasa bre, da-le-o ca s-o simta. Ne-au furat banii cacatii astia de la sindicat, futu-l in gura de avocati. Ies si eu pe geam, ca prea e prost asta: buey, aici nu-i sindicatu' bre, ce avocati buey avortatule, intra dracu in casa !

    RăspundețiȘtergere
  98. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 21:16

    Ala de la 3 nu se lasa si iara urla ca disperatu: ba vecine, ai vazut comunicatu' departamentului juridic, ala cu CEDO ? Care ba, zic eu, ala de la ora 18:56, cu: "Bay,futu-ti buza,ca la moaca ta ,fara nara,fara bot,ce pizda neamului sa-i dau in git ,ca ma-ta si neamu' tau n-au vazut meklosan mai borit ca al tau !" ? Da, da, zice ala de la 3. Si ce dracu vor sa spuna vecineeee ! Lasa ca-ti zic maine, dupa vot, du-te dracu la culcare !

    RăspundețiȘtergere
  99. Tibica cu putza mica9 iunie 2012 la 21:40

    Pentru cacatii care zgalma prin cacat, ca asa au primit dispozitii de la alti cacati, pentru a-mi pune pumnul in gura: nu aveti ce sa-mi faceti ! Tehnic, imi puteti anula accesul, o perioada, la net. Juridic, ma pupati in cur ! Mor cu voi de gat.
    MULTUMESC ADMINISTRATORULUI ACESTUI BLOG.
    SALUT.

    RăspundețiȘtergere
  100. In noi este puterea!

    Ce,daca avem putza mica nu se numara?!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri