Google Translate

sâmbătă, 9 iunie 2012

Maine, hai la vot! Acum se vede, cine-i prost ori idiot. Update: REZULTATE ALEGERI LOCALE 2012


Nu cred că oamenii din Cluj sunt bătuți în cap, chiar dacă astăzi s-ar putea să aleagă un primar căzut în cap de pe scară. E inutil să amintim cine a fost Emil Boc, cât rău a făcut și ce tărie de cârpă folosită a dovedit în politică. Nicio măreață realizare edilitară nu-i justifică iertarea.

Drumuri și curățenie putea face și altul, n-o avea Boc monopolul administrației publice, dar dacă nu e sancționat pentru ce a făcut la Palatul Victoria, oricare alt șmecher se va simți tentat să repete isprăvile. Iar clujenii nu vor mai avea, atunci, la dispoziție, fondul de rezervă al guvernului, ca să se dea Apostu jos din pat pentru 50.000 și să le facă parte.



Repet, nu e prostie și nici hoție, din partea clujenilor. Chiar dacă s-au mobilizat resurse uriașe pentru ca dosarele cu secretele lui Boc și Apostu să nu ajungă la adversari, e imposibil să fi fost ”motivați” și oamenii serioși din Cluj. Eu cred că aceștia îl votează pe Boc de rușine. Le e rușine că au greșit îngrozitor, în 2004 și 2008, așa că își validează precedenta decizie prin votul de azi: no, dacă îl vrea lumea, înseamnă că e bun.

Pentru că valurile schimbării din 2012 au pornit și din Cluj, unde au început mitingurile pro-Arafat, ar fi păcat pentru clujeni să nu ducă la capăt ceea ce au început: afară, afară…Cu ceva mobilizare, cu atenție la blaturi ( care nu sunt excluse în acea zonă unde PSD nu a contat decât ca sparring partner pentru PD), o victorie a normalității ar fi posibilă.


Nici oamenii din Craiova n-or fi hoți, violenți și neamuri proaste, cum sunt cei pe care se baza Antonie Solomon când lua apărarea infractorilor care buzunăreau o femeie căzută pe trotuar. Din afara comunității, nu-mi explic cum se joacă meciul, cu un scor strâns în care Olguța Vasilescu are doar câteva procente avans, iar șmecheriile și suveicile nu pot fi excluse.

Spre deosebire de Cluj, Craiova e o rușine, din punct de vedere al administrației publice, iar Solomon e o rușine, ca lider. Să vadă, unii, în primarul Solomon, un șef la fel ca ei: neserios, fanfaron, oportunist, îngălat? Să fie invidia față de mai tânăra Olguța atât de mare încât unii să accepte mizeria, doar pentru a nu face ea curățenie? Tot ce pot spera este ca mobilizarea cetățenilor din Craiova să fie mai bună decât a clanurilor din Craiovița.


În fine, cea mai dură bătălie se duce în sectorul 3, ultima redută a PDL în Capitală. Conform unui sondaj efectuat de chiar de portocalii, în ultima săptămână, Robert Negoiță l-a depășit cu peste 12 la sută pe Livache, omul pe care Băsescu l-a propus premier, în 2009. Disperarea este atât de mare, încât ar putea apela la planul B: folosirea celor peste 20.000 de flotanți, mutați fictiv la adrese din sector. PDL are un sistem propriu de numărare a voturilor, pe care l-a și folosit în 2009, cu succes. Astfel, ar putea ști, în timp real, unde să-și trimită autocarele și să tragă sforile, în interiorul secțiilor. Nu strică să ne amintim o lozincă mai veche: nu pot ei fura cât putem noi vota.
Oameni buni din sectorul 3, nu le dați nicio șansă!

Crin Antonescu, care votează la 9 dimineața, cu Robert Negoiță, a spus clar, parcă răspunzând la un editorial din DeCe News:
Să nu ne fie milă!
Mai bine răi, decât proști sau idioți!

Sursa:
Acum se vede la vot, cine-i prost ori idiot

-----------------------------
---------------------
Stiri in curs de actualizare!
Urmariti in principal comentariile!
Reporterii de teren ai blogului nostru, va vor tine la curent!
In unele situatii, prin anumite si multe locuri, chiar va fi interesant!
Admin
===============================


Click Link:


Rezultatele de la exit poll, rezultatele parţiale şi rezultatele finale ale ALEGERILOR LOCALE 2012 în toate judeţele.
Admin
=====================================

76 de comentarii:

  1. Sa-i facem someri pe pdl-ei!
    Si pe ,,neamurile,, lor.
    La ...brutarie cu oranjgutanii,unepulacii si curvele udmr ereu !

    RăspundețiȘtergere
  2. Tibica cu putza mica9 iunie 2012, 21:40
    Pentru cacatii care zgalma prin cacat, ca asa au primit dispozitii de la alti cacati, pentru a-mi pune pumnul in gura: nu aveti ce sa-mi faceti ! Tehnic, imi puteti anula accesul, o perioada, la net. Juridic, ma pupati in cur ! Mor cu voi de gat.
    MULTUMESC ADMINISTRATORULUI ACESTUI BLOG.
    SALUT.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu ma las pina nu vad macar o foto cu ,, Juridic, ma pupati in cur !,,

    RăspundețiȘtergere
  4. @admin
    Asa-ti trebuie ,deoarece te-ai bucurat la reting din partea unor idioti,niste copii facuti din laba si puroi cu sange,pui de curve borate,acuma spala-te cu ei pe cap si pupa-i in varful pulii,ca si tu esti un nemernic fara pereche.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care este problema?

      Ștergere
    2. Brava Tigrisor , le-ai zis-o nene asa cum meritau ! Flit

      Ștergere
  5. ,,Masochistul

    Eu il votez pe Boc.Imi place cum am fost chinuit de el in multiplele lui guvernari.Vreau sa mai fiu umilit,mintit,schinjuit,pacalit,inselat,... de d-l Boc.Eu sunt masochist.Sunt multi ca mine in Cluj. ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai intii rade-l!

      Ștergere
    2. Cei cu puta mica,nu au ce cauta la vot! Sunt predispusi sa stea CAPRA!!Sniper one

      Ștergere
  6. @Anonim 09.36
    Mai avortonule,mai fura ma-ta castravetzi cu cururl?S-a spalat pe dinti de la ultimul sugiuc de puli,spune-i sa fie curata ca vine pula mea in inspectie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Stie cineva noutati de prin centrele de votare?
    Vine lumea? Cu cine voteaza? E pe cinstite sau se fura in draci?
    Alooo, maimucele ce ne pot spune? Nasucul vost', ce vesti ne da?
    Cine bea sampanie diseara? Aia sau ailalti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimucele din Sud si Est sunt in revizie tehnica. Incearca in Vest la babuinul ala de Cezar!

      Ștergere
    2. Mie mi-au spus aia de la Noo ca maimucele s-au imbatat. Gasira damijeana lu nea Cashu (aia de impacare cu Dogy), s-ale dreaku, in loc s-o pastreze pana dupa razboi, pentru victorie, se apucara s-o beura toata! Asta e! Ne facuram de rasu lumii!

      Ștergere
    3. Sigur ,,AIA""-Sniper one

      Ștergere
  8. se fura-n draci pe cinstite,dar inca nu se stie care-i masina de furat mai buna.aflam mai pe seara(de parca ar interesa pe cineva) ca de maine tot saracani ramanem

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi da, dar ei stiu ce fac, de ce o fac si cum o fac!
      Chiar si in opozitie, nu este rau, nu se moare de foame!
      E drept, in loc de 5 stele, trebuie sa te multumesti cu 3 stele!
      Oricum, pe noi nu ne baga nima-n seama! Ei cu ei, noi cu noi!

      Ștergere
  9. @sniper one
    Ba nu!! "AILALTI"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub nici-o forma!Garantat :,,AIA"" sniper one

      Ștergere
    2. Imposibil!!! am verificat "PE SURSE" (vezi intoxicare gourkha) si ies AILALTI desi acum 10 minute a sunat tel(tot pe surse) si cica ies UNII....pula mea?!

      Ștergere
  10. Ptiu drace ca imi scapa destu pe la pulush 10 si-am si taiat-o de acolo si-mi tai si mana de-oi mai scrie ceva vreodata in cacanaria aia de partid.Eu voiam sa vorbesc cu oamenii si cand colo ma trezeam in plina sedinta de partid.
    Ba mai dadea si tov secretar bob partid cu mine de pamant daca nu-i cadea lui bine la "enteres"Vorba lu ala "putzulica": Ia mai da-l in pula mea!!
    scuzati expresia "Ia mai da-l"

    RăspundețiȘtergere
  11. ,,Masochistul

    Eu il votez pe Boc.Imi place cum am fost chinuit de el in multiplele lui guvernari.Vreau sa mai fiu umilit,mintit,schinjuit,pacalit,inselat,... de d-l Boc.Eu sunt masochist.Sunt multi ca mine in Cluj. ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba tu sa-ti lingi matzu precum Grivei de la stina!

      Ștergere
  12. ,,Recomandarea Aliantei Familiilor din Romania: Nu votaţi nici un candidat ...''

    Asociatia de mai sus are sediul in aceeasi debara cu Asociatia crescatorilor de camile...

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce trebuie să şti despre alegerile locale. Ai aici toate informaţiile.
    =================
    Duminică, 10 iunie, circa 18,3 milioane de români vor merge la vot pentru a alege o nouă administrație locală- primari, consilii locale, președinți de consilii județene și consilii județene. Dacă acum patru ani primarii încă mai erau stabiliţi de un al doilea tur de scrutin, în condiţiile în care niciun candidat nu întrunea peste 50% din voturi, de această dată capătă mandatul de edil acela care obţine, pur şi simplu, cele mai multe voturi. Aceeaşi regulă se aplică şi în cazul preşedinţilor de Consilii Judeţene.

    Duminică, 10 iunie, vor avea loc alegeri pentru alegerea primariilor, consiliilor locale, consiliile județene și a președinților consiliilor județene. Pentgru Capitală, bucureștenii vor alege consiliile locale ale sectoarelor, consiliul general al Capitalei, primarii sectoarelor și primarul general al municipiului București.

    In caz de balotaj se organizeaza un nou tur de scrutin la doua saptamani de la primul tur (24 iunie 2012) la care vor participa doar candidatii care se afla in aceasta situatie.

    Fiecare alegător va primi câte patru buletine de vot, iar dreptul la vot se poate exercita numai în comuna, oraşul sau municipiul unde domiciliază votantul.

    Fiecare alegător va vota la secţia de votare la care este arondată strada sau localitatea, potrivit delimitării făcute, şi unde sunt înscrişi în listele electorale permanente, în listele electorale complementare sau în lista suplimentară întocmită de primar.

    Dacă o persoană a fost omisă de pe aceste liste, va putea vota, făcând dovada, cu actul de identitate, că domiciliază în raza secţiei de votare respective.

    Dacă un alegător s-a mutat într-o altă localitate (sau într-un alt sector al Capitalei), cu cel puţin 3 luni înaintea datei alegerilor (mai precis până în 10 martie 2012), va putea vota în unitatea administrativ-teritorială respectivă.

    Persoa­nele netrans­portabile din cauza bo­lii sau inva­li­dităţii, aflate în spitale sau în azile, pot vota cu urna mobilă, numai dacă au domiciliul în raza teritorială în care se află locul în care sunt internate. Alegătorii netransportabili din cauza bolii sau invalidităţii, pot cere în scris, inclusiv în ziua votării, preşedintelui secţiei de votare de care aparţine, ca o echipă să se deplaseze cu o urnă specială şi cu materialul necesar votării – ştampila şi buletine de vot – la locul unde se află alegătorul, pentru ca acesta să-şi exercite dreptul de vot.

    Persoanele condamnate care nu au fost lipsite de drepturi electorale şi cele arestate preventiv votează numai dacă au domiciliul în comuna, oraşul, municipiul în care se află penitenciarul în care sunt deţinute.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce sancțiuni riști dacă încalci Legea electorală.
    ===================
    Continuarea propagandei electorale după incheierea campaniei electorale prin lansarea, afișarea sau distribuirea materialelor electorale de orice tip, precum și sfătuirea alegatorilor, în ziua votării, la sediul secțiilor de votare să voteze sau să nu voteze anumite partide politice, alianțe politice, ori candidați independenți se sanctioneaza cu amendă de la 1400 la 2000 de lei.

    Purtarea, pe durata votării, de către membrii biroului electoral al secției de votare sau de către persoanele acreditate, de ecusoane, insigne sau alte însemne de propagandă electorală se sanctionează cu amendă de la 1400 la 2000 de lei.

    Impiedicarea prin orice mijloace a liberului exercitiu al dreptului de a alege sau de a fi ales constituie infracțiune și se pedepsește cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani și interzicerea unor drepturi.

    Persoana care votează fără a avea drept de vot ori alegatorul care votează de mai multe ori în ziua alegerilor constituie infracțiune și se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

    Violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al secției de votare ori de către alte persoane constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani.

    Tiparirea și utilizarea de buletine de vot false, introducerea în urna a unui numar suplimentar de buletine față de cele votate de alegători, falsificarea prin orice mijloace a documentelor de la birourile electorale, precum și utilizarea unui act de identitate nul sau fals constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 7 ani.

    RăspundețiȘtergere
  15. Mergi pe...
    VIS
    ZODII COMPLETE: FECIOARĂ - Dragii mei, cei care mai treceţi pe aici din când în când, trebuie să vă spun că am intrat într-o lipsă cronică de timp, implicat în nişte proiecte începute ...
    Cu 1 săptămână în urmă

    RăspundețiȘtergere
  16. Mei ce-ati facut cu blogul asta ai? A fost destul sa lipsim citeva zile si voi l-ati transformat din ZOO/9 in stabilimentul de la Socola. Ce parere ai varule Czar?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, mi-s tare suparat pe voi, tare de tot! Dar pe unde-o mai fi Nea Cashu ca mi-e dor de-o analiza de-a lui?

      Ștergere
  17. CEA MAI BUNA STIRE II DECIZIA DE LA CEDO,PRACTIC,DOBRITOIU,LE POATE TAIA PENSIILE TUTUROR MILITARILOR A CAROR PENSII AU CRESCUT,IAR PENSIILE CARE AU CRESCUT SA LE CREASCA ARTIFICIAL(ALE 10%).
    ASA AR FI CEL MAI CORECT,TUTUROR PENSIONARILOR MILITARI A CAROR PENSII AU CRESCUT SA PRIMEASCA 700 DE LEI PE LUNA(DPDV JURIDIC NU POT FACE NIMICA PENSIONARI MILITARI).
    CEI A CAROR PENSII AU SCAZUT(AIA 10%) SA LI SE DUBLEZE PENSIILE SI S-AR FACE ECONOMII DE SUTE DE MILIOANE DE EURO.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha esti tare fratzioare! Intr-adevar ar fi tare de tot, dar ce stii, Czar maimuca ar fi de acord?

      Ștergere
    2. Ba!! bolnavule cu capu' asa sa fie ca nici tu nu mai stii ce vrei.Dar vorba unuia mai hatru......pasteaua ,pasteaua roz ai luat-o??

      Ștergere
    3. @bolnavul cu pasteaua
      Io zic sa i se tripleze(dar numai lui) Somn usor bolnavioru irecuperabil

      Ștergere
  18. Bai ,,nemtenilor,, ,mergeti mai la vot,ca o luati in bot !!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bei hodorogilor,unde pielea prunii umblati? V-au pus babele sub sechestru?

    RăspundețiȘtergere
  20. @anonimi: stiti bancul cu roz? Atunci treceti la ...ros.
    Impartialu'

    RăspundețiȘtergere
  21. Lupuș says:
    Iunie 9, 2012 at 3:42 pm

    Pai la ce le mai trabuie ca CEDO s-a pronuntat.
    Toate actiunile militarilor pe Legea 119/2010 vor fi declarate inadmisibile potrivit deciziei CEDO din 15 mai 2012 în cazul Albuta.
    ttp://militar.infomondo.ro/actualitate/mapn-a-infiintat-o-comisie-pentru-reconstructia-sistemului-de-pensii-militare.html/comment-page-1#comment-29707
    Clic pe Lupus .
    Lupus=Plano10 .

    RăspundețiȘtergere
  22. Da mei,mai ai si alte vesti ,,bune,, ?!

    RăspundețiȘtergere
  23. Bei,am emoturi de ma apuca cufureala. Nu ca pdl-ii si scursurile n-ar fi luat-o in bot.Dar ii vreau ,,eradicati,,.
    SI DUPA SA-I VAD IN ,,PIJAMALE,, , LA ,,BRUTARIE,,!

    RăspundețiȘtergere
  24. Se zice ca Bucurestenii au stiut cu cine voteaza!
    Se pare ca USL a acastigat Capitala!
    Asteptam si alte date!

    RăspundețiȘtergere
  25. Da domnule Admin si fratele meu geaman din Timisoara a cistigat. I-a tras-o in Falca PDL-ului!

    RăspundețiȘtergere
  26. Sariti,sariti fratilor ca-i Clujul sub ocupatie ! Suspectez implicarea masiva a Caracalului !!!

    ,,Masochistul

    Eu il votez pe Boc.Imi place cum am fost chinuit de el in multiplele lui guvernari.Vreau sa mai fiu umilit,mintit,schinjuit,pacalit,inselat,... de d-l Boc.Eu sunt masochist.Sunt multi ca mine in Cluj. ,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu voteaza Partidul Maimucelor c-or sa-ti dea si tie de-o maslina, de nu, de-o banana!

      Ștergere
  27. Sondajele exit poll au putut arata, dupa ora 21, ca Sorin Oprescu ramane primarul Capitalei, USL a castigat toate marile orase, iar Emil Boc a pierdut la Cluj! Urmeaza numaratoarea voturilor si anuntarea rezultatelor finale!

    BUCURESTI: La Primaria Capitalei, Sorin Oprescu a castigat detasat, cu 64,11%, in fata lui Silviu Prigoana, care a obtinut 17,58%.

    Castigatori la sectoare, potrivit exit-poll
    Primaria sectorului 1 - Andrei Chiliman (USL) cu 74,52%,
    Primaria sectorului 2 - Neculai Ontanu (UNPR) cu 49,01%,
    Primaria sectorului 3 - Robert Negoita (USL), cu 58,51%,
    Primaria sectorului 4 - Cristian Popescu Piedone (USL) - 80,08 la suta
    Primaria Sectorului 5 - Marian Vanghelie (USL) - 56,02%.
    Primaria Sectorului 6 - Rares Manescu (USL) - 50,61%.

    TIMISOARA: Potrivit primelor rezultate estimative, obtinute in urma exit-poll-ului realizat de IRES, la Primaria Timisoara, Nicolae Robu a obtinut 51,6 la suta din voturile timisorenilor, fiind urmat de Adrian Orza, cu 22%. Citeste mai departe

    ORADEA: Conform exit poll-ului realizat de antena3, Ilie Bolojan a fost votat de 72,5% dintre oradeni. Cel de-al doilea aspirant la functie in topul oradenilor este fostul ministru al sanatatii Cseke Atilla cu 15,9%. Candidatul PDL, Mihai Groza a obtinut doar 6% dintre voturi. Citeste mai departe

    CLUJ: Marius Nicoara a obtinut la alegerile locale 2012, conform exit-poll-ului CCSB, difuzat de Antena 3 actualizat la ora 21, un procent de 43,1%, in vreme ce Emil Boc a inregistrat 40,3%. Exit-Poll-ul comandat de Realitatea TV ii da, insa, pe cei doi candidati la egalitate, cu cate 41%. Citeste mai departe

    DEVA: Pentru primaria din Deva candidatul USL Petru Marginean a obtinut 51,3%, iar Dorin Gligor din partea PDL - 23,1%. Pentru Consiliul Judetean Hunedoara ordinea candidatilor la presedintie si a formatiunilor politice care au prezentat liste cu candidati este: USL - 48,1%, alianta PDL-UNPR-PNTCD - 25,1%.

    IASI: Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita (PSD), obtine un nou mandat, cu 65,8%, fiind urmat de Daniel Oajdea (PP-DD) cu 11%.

    BACAU: primarul PNL Romeo Stavarache ramane in functie, cu 62%, in timp ce contracandidatul sau, Cristinel Manolache, are 12,3%.

    Exit-poll IRES - Emil Boc pierde la Cluj, Olguta Vasilescu castiga la Craiova.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cluj!

    ,,Pana sa ma aplec,melcul...tzusti !,,

    RăspundețiȘtergere
  29. Bai gibonilor,hoOntzanu ii in carti. Ce PL-ul meu ati pazit ?

    RăspundețiȘtergere
  30. Daca se arata la orizont un nou "partid unic" ati/am belit-o cu totii
    Maaare grija .....mai vorbim peste un an-doi daca om mai putea.La un procentaj de castig apropiat de 70% ne apropiem vertiginos de "iepoca iliescu"Parerea mea.
    Mai vb peste un an-doi daca om mai putea hi,hi
    Baaa nu injurati ca n-am treaba cu nimeni dar eu m-am fript cu partide d-astea atotputernice.Istoria e plina de ele

    RăspundețiȘtergere
  31. Bai mafiotule,mai lasa-ne cu premonitiile. Ne crezi clujeni?Ai stat in soare? Ce cacat de partid unic intre stinga si dreapta?Esti damblagiu?
    Partid unic,partid unic..
    ,,Rechinu,rechinu!!!,,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca nu vezi mai departe de ziua de maine,nu-i vina mea

      Ștergere
    2. si apropo de clujeni:Sunt de departe mai gospodari si mai educati decat cacatii de bucuresteni cu tiganii lor cu tot.Si crede-ma ca ii stiu foarte bine si pe unii si pe altii
      De cand au ajuns clujenii niste paria???Cumva de azi?Ce ai cu ei fanaticule de partid

      Ștergere
    3. Gresesti rau de tot D.C. ! Din pacate !

      Ștergere
  32. Prin reflexie vad dincolo de orizont! Si daca de dai la mine iti arat si eu un deget ,fara sa am avatar!
    Ce legatura are faptul ca-s clujenii gospodari cu faptul ca au votat un consiliu de cacat? Fanatic esti tu,mai...

    RăspundețiȘtergere
  33. @10 iunie 2012, 22:40

    Unde vezi tu boule dreapta si stanga in romanica
    tu nu vezi ca e totul un kkt

    RăspundețiȘtergere
  34. Vad ca esti inclus in multime !
    Gibonule!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Bey Curleoane, dar la tine în Bv cum sunt oamenii? Ca si acolo la voi e de toate natziile. De la beduini si pina la polinezieni asa ca tine si ca ala cu putza mica. Nu mai vorbesc de maimuce gen Czar sau alte lighioane flocoase...

    RăspundețiȘtergere
  36. Auzi ,oontzanu pastreaza pozitia.Asta si consiliul de la Cluj mi-au stricat tenul.
    Numai ,,brasoveanul,, are erectie.
    Mafiotule,esti normal cu nervul?

    RăspundețiȘtergere
  37. Bey maimucelor, ZOO-land si voi astia de la Noo,
    Eu sunt ala cu pasteaua. Pai sa va spui cum e cu pasteaua!
    Mosu meu al vechi, adica bunicu lu bunicu, al de-l uitase moartea pe lumea asta, pe la fro 95 de ani, poate chiar mai mult, ma intreba: "cei aia pastea? Eu nu stiu cei aia pastea!". Iar cand ii spuneam ca este o bombonica mica alba, pe care o iei daca te doare capu, cu putina apa, sau... daca te doare in gat ... , el zicea: "Hmmm... prostii! Astia-s prostii! Pe mine daca ma doare capu, ma leg cu foi de varza acra; ma doare gatu, ma leg cu felii de cartofi! Pastea? Cei aia pastea? Prostii taica, prostii. Pasteaua e prostii!" Asta este istoria cu pasteaua! Nu va mintasc!
    O zi buna tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  38. Pleac' ai nostri, vin ai nostri, noi raminem tot ca prostii!! Felicitari clujenilor ca au dovedit inca odata vechea vorba romaneasca: "Cap ai, minte ce-ti mai trebuie!"

    RăspundețiȘtergere
  39. ,,Masochistul

    Eu il votez pe Boc.Imi place cum am fost chinuit de el in multiplele lui guvernari.Vreau sa mai fiu umilit,mintit,schinjuit,pacalit,inselat,... de d-l Boc.Eu sunt masochist.Sunt multi ca mine in Cluj. ,,

    RăspundețiȘtergere
  40. http://www.youtube.com/watch?v=xIUmvLBU6p0&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  41. Mai jegosule,mai carpa umana,tu ce pizda ma-ti cauti printre oameni si ma mir,cum de te baga oamenii in seama,cand tu esti un limbric ratacit pe gunoiul asta de blog?Esti un pui de tarfa ordinara si un dobitoc incult,kkm-as in pizda ma-ti si-n gura ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bravo Tigrule!!!

      Ștergere
    2. Brava Tigrule! Ia si tu un ALUPIGUS + 1 pastea si mai du-te-n aia mea!

      Ștergere
  42. Necrofagilor,nu aveti ocupatie?

    RăspundețiȘtergere
  43. De la Nea Cashcavalu citire:
    "Puteţi face orice comentarii în limitelei decenţei , bunului simţ, respectului reciproc. Orice comentariu care încalcă regula va fi sters.
    Nu am nici o satisfacţie să văd cititorii, oricine ar fi ei, înjurandus-e sau atribuindu-şi epitete mascate pe blogul meu.
    Dacă aveti chef de hârjoană şi trimteri prin locuri ascunse vederii, faceti-o pe alte imaşuri. Eu voi scoate orice comentarii de acest fel de pe blog. Dacă aveti comentarii de făcut la subiect bine, dacă nu, pentru âmpunsături personale mergeţi acolo unde posesorii de blog vor rating."

    RăspundețiȘtergere
  44. Bunul simt al unora pe unde o umbla?
    Halal limbaj de foste cadre militare!

    RăspundețiȘtergere
  45. Necrofogilor,necrofililor,va lingeti...ranile?

    http://www.trilulilu.ro/muzica-folk/daniel-iancu-gainat-si-muci-primaria-din-padure

    RăspundețiȘtergere
  46. ,, de foste cadre militare,,?

    Cadavrele ramin militare,ca nu-i ca la virgine!

    RăspundețiȘtergere
  47. Alegerile la romani si rezultatul muncii celor alesi.Oricare au fost si sunt ei.

    http://www.trilulilu.ro/muzica-folk/daniel-iancu-patria-ce-e-mama-patria

    RăspundețiȘtergere
  48. PD-lacilor !! Se pare ca ati luat Muie- Dubla !!!

    RăspundețiȘtergere
  49. Bai,putin respect pentru decedat! (Mortii mamii lor!)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i fut in gura pe cei care au mai ramas (Brasov -se aude acolo in fund la doamna??!!) Patinoar mai scump cu de 3x si voi ii realegeti ! Vai de capul vostru!!

      Ștergere
  50. Baaaeii,am spus respect !
    Respectatii pe cei invinsi!Ca si ei ne-au respectat (ái nu zau )
    (Grijania mamii lor !)

    RăspundețiȘtergere
  51. USeLeilor,beliti ochii cit ceapa de buzau!

    Daca faceti glumite si credeti ca la toamna nu va ,,frigem,, la cur, va inselati !
    Ne-am saturat de ,,cozi imbirligate,,. Sa functioneze justitia !

    Ce cacat de procurori avem daca acuzatiile lor cad precum cad castelele de nisip sub ploaia de primavara ?

    Bei Ponta,gata cu liru-liru.
    Futei,ca altfel raminem fara urmasi!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri