Google Translate

miercuri, 6 iunie 2012

Mehedinti Blog online. Probleme de uz intern. Apartinatorii (vizitatorii sustinatori si comentatorii), sunt chemati sa-si spuna cuvantul! UPDATE, Sondaj de opinie!


Azi, mai mult ca oricand, in COMENTARIILE blogului,
cu opinii "pro" si "contra", mai in gluma, mai in serios,
s-a pus din nou PROBLEMA CENZURII, moderarii comentariilor.
Va solicit sprijinul, pentru a decide in comun!
Alaturi, voi pune si un sondaj!
Admin


Tibica cu putza mica 6 iunie 2012, 08:03
Ioteee maimutoii, au facut ochi ! I-au trimis babele la piata dupa lapte si ei se mozolesc pe blog. Pai bine buey constipatilor, nici n-a'nceput bine ziua si, deja, simtiti nevoia de ceva alupigus pe la muyutza ? Vi s-a facut de-o rozeta sparta, asea pe necacatelea ? Buey, stai ca dau adunarea artileriei grele, animale paroase !
=================================

Răspunsuri Anonim 6 iunie 2012, 11:00
Buna, tuturor! Ziua a inceput SUPERB!
Discutam cu cineva ieri (VIP), despre Blogul acesta si comentariile din ultima vreme. Stiti "maimucelor, babalacilor, zoo-land, spitalul 9" etc.etc. (din prea multa dragoste si pretuire v-am enumerat asa), ce mi-a spus? Nu aveti de unde sti! Va spun eu. Zice: Baaaa.... aia sunt extraordinari, ii citesc de 3-4 ori pe zi! Ma distreaza la culme "productiile" lor, mai ales ca sunt sincere, naturale si deseori cu foarte mult talent. Oamenii aceia se distreaza pe banii lor, distreaza si pe altii "free", lucru mai rar in capitalism! Iar despre limbaj? Nu avem ce discuta! Sa nu uitam ca unii folosesc un limbaj IDENTIC, dar sunt platiti cu bani grei de la BUGETUL PUBLIC! Vrei doar un singur exemplu? Ti-as putea enumera mai multe! Patapievici. Horia-Roman Patapievici.
========================

Anonim 6 iunie 2012, 11:11
EXTRAORDINAR!
Citez spre exemplificare: ce am scris la 11:00, corespunde pe deplin adevarului:

Tibica cu putza mica 6 iunie 2012, 08:47
Buey muyutza, aici e Taj Mahal-ul culturii universale ! E insasi chintesenta esentei sintetizatoare. Aici e preputzul universului, buey janghinosule. Ce dreacu ai ? Ti-a ramas hartia igienica lipita de cur ? Te-ai pisat pe degete, asea de dimineata ?

Anonim 6 iunie 2012, 08:52
Asa Tibica tata, da-le la gioale, pana vin eu din parcare!Tine piept, da-le cu flit, arde-i chiar si cu putin spirt!Mama lor de hoti, ii tut in gua pe toti!
======================
Avea dreptate Doamna Prof.univ.dr. ... (VIP) care va citeste de 3-4 ori pe zi! Sunteti extraordinari! Daca o spuneam eu, cred ca ma luati imediat ... la "ranga"!
===============================


Anonim 6 iunie 2012, 11:18
CE a fost si ce a ajuns blogul asta !Don Burcu bagati-le la retardatii astia niste Coment .Retro de acum 2 ani! Poate realizeaza si ei diferenta si se rusineaza ! Armat oricum au facut-o de KK!!
Sniper one

Anonim 6 iunie 2012, 11:24
Maimuco ia un ALUPIGUS de la tine de acu 5 luni postat, ca sa nu fii suparat! Mei Czare gaOZ-are, mai ai curaj sa ne faci critica cind numai prostii ai postat si cu tigri2 si PulanoX, tu te-ai imperechiat?

Tibica cu putza mica 6 iunie 2012, 11:35
Ce armata, buey boule ! Unde ma-ta'n zbantz vezi tu armata aici, buey cracanatule. Nu ti-e clar ca aici e Taj Mahal-ul culturii mondiale ? Superarta futurista ! Buey zbarca, armata nu "oricum" a fost facuta de KK, ci asa gospodareste, pe-ndelete, de prostovani ca tine. Nu te mai lua de armata, buey constipatule. Vezi ca te zic lu sefu' si acu itzi da alupigus la greu.


Anonim 6 iunie 2012, 13:17

DOMNULE BURCU!
Comentul de la ora 11,00 sa-l puneti pe tapet!
Sa-l invete fiecare maimuta, fiecare locatar din Zooland ca pe Tatal Nostru.Sa fie logo-ul nostru!
S-aveti sanatate!
Cel cu palinca.
 ===========================
Sursa:

===========================================


Va solicit sprijinul, pentru a decide in comun!
Alaturi, voi pune si un sondaj!


1. Moderam comentariile?


2. Cenzuram comentariile?


3. Interzicem unele comentarii?


4. Pastram REGULILE cunoscute, enuntate anterior!
Admin


Cu privire la SONDAJUL in desfasurare!
Acolo nu sunt intrebari!
V-am INVITAT sa VOTATI,
ce ati dori sa fac in caltate de Admin:
=================
1. Moderam comentariile - comentariile vor apare dupa ce le citesc si aprob
2.Cenzuram comentariile - unele comentarii vor fi sterse, chiar daca au fost postate liber
3. Interzicem unele comentarii - blocarea tuturor, cu exceptia bloggerilor inregistrati
4. Pastram REGULILE cunoscute - asa cum au fost pana azi
================
P.S.:
Aveti posibilitatea cei cu IP-uri dinamice (care de regula se schimba odata la 24 ore, altele dupa fiecare restartare a PC-ului), sa votati in cele 9 zile de fiecare data cand obtineti un nou IP.
De asemenea, puteti sa reveniti asupra deciziei cu privire la ultimul vot
(sa-l scimbati in altceva, daca veti dori)!
Admin, Romania megalitica

125 de comentarii:

  1. Pastram regulile dar cu conditia ca sa ne mai autocenzuram nitzel. Si io postez mishtouri si chiar ma gindeam ca ieri am cam intrecut in limbaj masura antrenat de comentarii. Cred ca devenim prea vulgari in limbaj, chiar daca Czar maimuca cu mintea e de mult in derapaj. Uitati, io promit ca pe maimuca nu-i voi mai trage shuturi in buca si voi fi mai respectuos tragindu-i doar picioare-n dos! Ce ziceti, suna mai frumos? Hai Czare pronunta-te nu sta in rogoz!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Al 4-lea punct: "Pastram REGULILE cunoscute, enuntate anterior!", practic nu este o intrebare ci o confirmare a pastrarii regulilor.

      Ștergere
  2. Tarziu. Pentru mine. Oficial m-am retras din ZOO si de la spitalu noo la ora 12:28. Recititi declaratia mea solemna. Asa ca, sa nu vorbesc urat, pe tibica puta mica-asa cum m-au botezat maimucele, il doare in curutz de cenzura si de sondajul asta de opinie. In exact 3 zile de cand am intrat pe blogul asta, v-am spart la trafic, iar numai dupa o zi am devenit sef de haita. Asa ca, cenzureala placuta, blogosfera-i mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai mey Tebe nu fi rau. Ce Dumnezeu? Ia-ti pasteaua cu apa rece ca-ndata iti trece!

      Ștergere
    2. Tibicaaaa, ......
      Ti se urca la cap honoarea?
      Adicatelea tu ai dreptate! Ajunsaram noi de rasu' lumii?Ajunsaram! Ajunsaram noi pe prima pagina? Ajunsaram! Hai tu, sa moara dreaku, dujmanii de nacaz! Hai pa, si baga mare!

      Ștergere
  3. Ce poate fi mai mult decit a fost?
    Ramine ,,cum am vorbit sub apa!"
    Macar stim o treba:,,ce-i ingusa-i si pe gard "

    RăspundețiȘtergere
  4. Bei dracii mei, poate ca blogul asta o fi cititit de niscaiva hacademicieni si-s invidiosi pe noi ca folosim asa limba. Mai ales eu si Curdeleu...
    Pai nu spunea Admin-ul, citind pe cineva ca operele noastre futuriste is recomandate in manualele alternative, ca din ele se inspira si Patapici si Cartescu si cine stie poate chiar si nea Bashescu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CEZARE,
      Vezi ca ma suparai, pe tine muica!
      Sa nu-ti aduci talica aminte de Mircica? De asta a lu'Dinescu?! Mereu il vedeam pe la teve ca-l doare-n cur de Basescu si ce mare kk facea din asta? Se loa careva de limbuta lui? Nuuuu ..... ca scotea holteanu de la maglavid, una-doua, dosaru'de un'e il dadura aia afara, ca cica era incompatibil (pe inverese ar zice unii).

      Ștergere
  5. RO.borta si labartata lui ,,cuc''osh sa mearga pe manele.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Si cei care copiaza identitati celebre (ca de examplu a mea ) sa mearga direct in sp...sp...spam sa dea dracul!

      Ștergere
  7. Rahat! Sa ma stau cu ochii beliti sa vaz ce cont folosesc(cind felicitez maimutoiul suprem folosesc numele de facturare)?
    Ce,daca asta cu nume de motoreta are poza vedem si ce deget ne arata?
    Bip,bip,...propun sa raminem cum am fost.Si mai mult decit atit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Baga tu in locul meu,ca am fost numit sa execut operatiunea ''BORS''.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:20

    Sefu' cu Adminu, am promis ca m-am scos de la clantaneala, da mi s-a facut iar de-o muyutza! Bagai de seama ca m-ai citat de 3 ori in postare, iar vreo doi comentatori tot la "gandirea" mea facura trimitere. Asa ca, daca tot am prins valoare, vorba lu' Pata, pana la sfanta cenzureala, o sa ma mai sparg in figuri pe aici. Nu de alta, da' am o datorie morala fata de maimucele astea care m-au primit cu bratele si cracii larg deschisi. Nu-i pot lasa la greu, dupa ce mi-au tras-o, de si acum ma intreaba baba de ce vorbesc cu maxilarele inclestate ! Daca esti baiat giugiuc si nu ne tai la lingurica, itzi promit ca-ti fac blogu' de Mehedinti, ca un soare printre sfinti! Nomber oan ! Numa sa dau lincu la vreo 10-12 prieteni d-ai mei, absolventi ai Scoalei Superioare de Arte Futuriste, si ti-l duce pana in Havaii, tata. Tu te iei dupa constipatii aia basinosi carora le este rusine sa-si citeasca pana si placuta de pe usa apartamentului ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica,
      Vrusai sa te salut, dar al dreaku de goagal, imi fura comentu!
      Ai vaoare tata! Valoare in sine, nu adaugata, ca astia cu tva-u!

      Ștergere
    2. Tibi, vezi ca-mi folosesti rimele!
      Eu am intrat in depresie prostnatala.Blogul unde mi-am expulzat progeniturile vrea sa ma cenzureze...dupa ce ieri i-am fatat peste 40 de blogorei...ma duc la Muza mea din frigider, cea de caise ..ma ma fripse nea Vasile.

      Ștergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone,
      De ce esti suparat, bre?
      Ori esti gelos? Bine, bine, dar pe cine?

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Don Corleone, ai si tu dreptate!
      Sunt AICI, si urmaresc cu mare ATENTIE dezbaterile "parlamentare"! Tocmai de aceea, am pus si o NUMARATOARE obiectiva, nu ca aia pe care o ... toti! Deci .... Tocmai asta vreau si eu! Sa stabileasca "poporul", politica editoriala a "comenturilor"! Vox populi, vox Dei!

      Ștergere
    2. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 18:15

      Sefu, ma lesi ? Semeni cu ala Intaiul, cu Vax Sictiris !

      Ștergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Pulano intre craci
      Tu ai dreptul doar sa TACI!

      Ștergere
  13. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:38

    Uite, vedeti domnu' admin cine-i de vina ? Eu stau frumos, cu ochii-n sticla si astia ma lucreaza la muy !

    RăspundețiȘtergere
  14. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:41

    Seros acum, nu vad cu ce am gresit. Nu am folosit alte cuvinte decat cele din DEX, deci nu eu sunt de vina. Ca sa va demonstrez, luati de aici:

    CUR s. v. anus, dos, fund, popou, şezut.

    CĂCÁT, căcáţi, s.m. Excrement, fecale. (din lat. cacatus; cf. căca)

    PÚLĂ, púle, s.f. (Vulgar) Penis. (meglenorom., macedorom. pulă; < lat. pulla, fem. de lapullus (= pui); pentru semantism, cf. jargonul madrilen polla (= puică şi penis), it. uccello(= pasăre şi penis), bg. patka (= raţă şi penis), rus. potka (= pasăre şi penis), rus. petuch(= cocoş şi penis) etc.; derivarea din lat. pūbes, prin interm. unei forme *pūbŭla este improbabilă; derivarea din lat. pupula este fantezistă) [şi DMLR]

    PÍZDĂ, pízde, s.f. (Vulgar) Vulvă. (macedorom. chizdă; < sl., cf. bg. dialectal, slovac., ceh., pol. pizda, rus. pizdá) [şi DMLR]
    Cói (-oáie), s.n. – 1. Testicul. – 2. Contragreutate. – Mr. col’u, pl. coal’e, istr. col’e. Lat.cōleus (Diez, I, 132; Puşcariu 394; Candrea-Dens., 385; REW 2038; DAR); cf. alb. kulje„hernie“, it. coglia, prov. colh, v. fr. coil (fr. couille), sp. cojón. – Der. coios, adj. (cu testicule mari).

    FÚTE, fut, vb. III. Tranz. (Vulg.) A realiza actul sexual un bărbat cu o femeie. ♢ (În formafutu- + pron. pers. neacc. în dativ, cu variantele eufemistice ắtu-, tu-) Formulă de imprecaţie (fútu-ţi mama ta, fútu-i mama lui, etc.). (din lat. futuĕre; cf. fr. foutre, sp.joder, it. fottere, cat. fotre)
    Este adevarat ca, uneori, le-am asociat gresit, adica am pus pula la un loc cu gura, etc.

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ati aparut si voi ca cioclii!Cum simtiti miros de mortaciune, hop si voi ca hienele!Credeati ca ne vom ingropa blogul ?

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Mai du-te tu in spam-ul meu!Miroase pana aici kktul ce l-ai halit ambalat in Saniuta!Apari si tu unde e rost de pomana, fi-ti-ar numele de ras!Trepadusul suburban, pe nume Doru Serban.


      Si nu sunt gunoi ca tine, deci semnez: cel cu palinca.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  16. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:46

    Ai vazut sefu ? Pai sa nu le umpli vorbitoru' de cele sfinte, la cacati de genul lu'curdeleu, cezarica putza mica si mai nustiu care pulano 10 ? Le-au dat oamenii astia de la ZOO, de luni intregi alupigus, da ei tot nu se lasa. Se tin ca borelia de om, maica !

    RăspundețiȘtergere
  17. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:49

    Uite sefu, vezi cum se caca pe el constipatu' ala de la 17:43 ? Nici lu'matale nu-ti da pace ! Pa-i sa nu-i umbli la mestecatoare cu ceva organe ?

    RăspundețiȘtergere
  18. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:54

    Sa-i spuna cineva lu' oparitu' ala de curdeleu, care si-a mozolit de doua ori azi chilotii cu maro deschis, ca sondeala asta de opinii dureaza inca 9 zile, buey. Nu la prima muye, mai consistenta, te superi si pleci. Du-te parosule, la pulano 10 !

    RăspundețiȘtergere
  19. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 17:56

    Traiasca libertatea !
    Jos cenzura !
    Adminu' e cu noi, adminu' e cu noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traiasca Ursus!
      La fel si sugus,
      Langa el si alupigus!

      Cel cu pa..

      Ștergere
  20. Schimbarea regulii, bucuria pulii!Adica a pulalailor de czar, curdeleu si altii..Uita-i cum se bucura si balesc de placere numai la gandul ca vor fi primii!Cand am venit pe acest blog erau doar ei..si excrementele lor, veninul lor si injuraturile lor, in plus si aroganta lui clantzanila pe care eu l-am botezat.Nea Vasile risti sa ramai din nou doar cu ei..
    Eu sunt ala cu palinca
    Si, umil, va intind branca...

    Sper sa nu raman cu mana intinsa ca a regelui Lear!
    P.S. Mascariciul de la 17:10! Ai nevoie de ajutor ??

    RăspundețiȘtergere
  21. Negativ!
    Operatiunea "Bors pentru NATO" a fost un succes.
    Matusa Aneta sa traioasca!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Nea Vasile, pai te iei dupa opozitie?Nu vezi ca moima ti-a impins in cetate calul buce-falus troianus??Ca daca a lui e mica-mica precum aia de furnica, vrea sa fie a lu matatale si mai mica !Pai te lasi pacalici la un pifan neinstruit? O primata neevoluata?
    Hai la o palinca.Ma enerva si asta cu matusa, ce dreaku ,pai numai Aneta fu ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Bai oparitilor! Care vine de la Oprea, adica opariti! Nu va bucurati degeaba si sariti intr-un picior ca Mircica langa chior!

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai NATO suntem.Ce,credeati ca NATO ii numai NUTZI?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, nu ma aburi ca sunt nervos nevoie mare!Ce dreaku tot ii dai cu borsu, eu sunt ala cu palinca!Bors sa bei tu , da-le si alora din NATO!Eu , cu gandul tot la UE, am luat o mare MUIE!

      Ștergere
  26. Mei nu va mai agitati atita de pomana! Au dreptate unii cind propun sa se pastreze radacinile cuvintelor tocmai de la stramosii nostri daci si romani (cica, conform unor cercetari mai recente ale lui domn' dr. Savescu, noi ce postam p-acilea ne-am trage mai mult din clanul dracilor din semintia dacilor). Dar, pt. ca unii e mai rusinosi si o fac "pe-a fata mare si fudula si coorul ros de sula", propun urmatoarea alternativa: Folosirea sinonimelor!
    Astfel pt. cuvinte gen:
    1. buca, zabauca, maimuca, shmenar, cocalar - sa folosim cuvintul Czar, iar. pt.
    2. PET, bere Noroc, saniuta, cur mare, cap greu, natarau - sa folosim cuvintul Curdeleu.
    Ei, e buna solutia?

    RăspundețiȘtergere
  27. Nea Vasile, ii vezi cum juiseaza, uneori chiar si pulseaza?
    Insa intr-o buna zi, vai de p.ula lor va fi !
    Cel cu palinca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, macar e de pruna ori e de aia de duda de la voi de la Oltenia?

      Ștergere
    2. Bey, bey, e din pruna mea curata!Si nu sunt oltean cu 24 de masele!Nici din Caracal unde s-a rasturnat carul...si nici din Rachitele, sa ma sugi putin de ele...
      Cel cu palinca.

      Ștergere
    3. Ca palinca sa patrunda
      Trebe sa ma sugi de duda..

      Cel cu palinca.

      Ștergere
    4. @19:10
      Lasa-l ba ca asta bea pulinca de aia de pufoaica asezonata cu gainatz toata.

      Ștergere
  28. SI SA NU UITATI:plano101 iunie 2012, 21:12

    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la Plano dintre craci
      Tu ai dreptul doar sa TACI!
      Cel cu palinca.

      Ștergere
  29. Poti sa-mi iei tot ce am mai scump pe lume
    Poti sa-mi iei zilele, noptile sau anii de vrei
    Sa ma lasi singur intr-un loc anume
    De unde sa nu pot sa ma intorc la ai mei-
    DAR SA NU-MI IEI NICIODATA GRAIREA !
    SA NU-MI IEI NICIODATA GRAIREA!

    Nea Vasile, nu ne-a pus suficienta botnita cel Chior si urat de popor?Acu vii si matale sa ne mutilezi meclosonul??
    Cel cu palinca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey, ia si tu o pastea sa-ti treaca melancolia. O pastea algocalmin pe Cezar coiosu sa-l mingai putin.

      Ștergere
  30. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 19:22

    Domnu' adminu, sper ca nu lasati cacatul asta postat aici, inca noua zile. Pretenarii s-au regrupat pe pulano10, isi dau cu parerea despre-o razmerita pusa de aia activii! Cica le-a venit sangele in putza ! Pana mai ieri nici nu-ti mai raspundeau la telefon, iar acu vor drepturi. Ca si urticatii aia de la Obositoru Militar, care se tot scuza, ca cica ei n-au fost acolo cand se tipareau pagini intregi cu muianele lu' aia, care-i dadeau limbi in cur umflatului !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene,
      Sezi bland. Dogy si cu inca alti cativa de prin ograda lui, vor nevoie mare sa puna presiune pe Ministrul Apararii Nationale, si chiar pe Liderii USL. In acest scop, in ultima perioada, au trimis mai multe "scrisori" deschise sau mai putin deschise, in nota lor obisnuita de santaj ordinar si cacialma de doua parale.

      Sigur, ramane de vazut daca cineva si cine anume va pune si botul! Iar daca se va intampla asta, acel om/politician sau ministru, indiferent cum il cheama si ce functie are, va ramane fix cu Dogy si ai lui! Ramane de vazut ce va iesi din sforile trase la greu de Dogy si ceata lui de pitigoi sinucigasi in aceste zile dinaintea marii intalniri "tripartite" unde spera sa obtina Locul I si cel mai mult dintre toti cei invitati!

      Ștergere
    2. Dogaru a uitat ca recent a nenorocit cu invaturile lui, pe locotenentul ala ... Gheorghe, parca il chema. Acum vrea sa instige si pe altii, la razmerita? Pai ce fac astia, din asa zisul anonimat, sunt infractiuni curate! Asa este cand nu stii carte, sau ai baut cerneala crezand ca-i vin!

      Ștergere
  31. Tibica cu putza mica6 iunie 2012 la 19:32

    Buey, pace voo, de la spitalu' noo ! Plec, ca ma chama baba la apelu' de seara ! Plec sa fac sectoare, ca poate ma lasa sa i-o pun o tzara, dupa stingere ! Ca tot n-am prea avut cui sa i-o pun asta zi, si tre sa ma sloboz si eu, nu ? Bat pariu ca numa la prostii va ganditi ca ma gandesc. Sa va fie rusine, buey coiosilor. Iar tu ala cu palinca, sa ti-o bagi in cur, pana-ti da pe ghena (gura) fum !
    Traiasca sefu' nostru bun !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă răpanilă să nu uiţ sa-nchiz răţîli şî s-adormi iepurii. Bă ai auzît?
      Bă să nu care cumva să laş şoşoii s-adoarmă cu ochii deschiş că altfel mîne trebă să le beleşti maţu.

      Ștergere
  32. trebuie interzise dejectiile verbale ale tradatorilor jegosi si fara demnitate,a caror famili vor fi haituite dupa alegeri,gen corleone,tigri 2,stelianp si cezar.
    eu bag mana in foc,ca dupa alegeri o sa fie macel in familile acestor tigani tradatori.
    pai mah jegosilor,nu uitati ca voi ati tradat armata,nu un civil,asa ca o sa platiti cu vietiile copiilor si nepotiilor vostri.
    aveti grija ca nu mai este mult si o sa iesiti "pe cale naturala" din sistem,voi si familile voastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nenea ai si 'neata dreptate, dar ia totusi o pastea ca sa nu-ti cada tensiunea!

      Ștergere
    2. aoleooo a scapat nebunu'

      Ștergere
  33. Hopaaa, ia cititi voi aici:
    --------------
    Anonim 6 iunie 2012, 19:46.
    Pai ceva Probe daca sunt, nu-i vad bine pe mascaricii astia.

    RăspundețiȘtergere
  34. o sa fie coada dupa alegeri,la familie tradatorilor jegosi gen corleone,cezar tigri stelianp.
    o sa fie familile lor batute,violate si aruncate la groapa de gunoi,cadavrele lor.
    sper sa fim cat mai multi,trebuie sa ne unim si sa ii haituim pe jegosi aia pana la ultimu,ca sa nu riscam,ca si nepoti lor sa creasca sa intre in armata si sa tradeze armata pentru 100 de lei in plus dati de alt tradator.
    trebuie exterminati izmanarii astia.
    vom reusi de data asta sa ii starpim hoiturile lor jegoase si mai ales a copilor si nepotilor lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey lasa ca-i trimitem la greci la cules de masline si de castraveti cu coorul pe 2 rinduri. Dar ia zi, ti-ai luat pasteaua? Aia roz, aia roz!

      Ștergere
    2. DACA SI ASTA_I COMENT. CARE SE INCADREAZA IN POLITICA BLOGULUI >>>APOI DON BURCU ..... CRED CA TREBUIE SA INCHIDETI SONDAJUL!!

      Ștergere
    3. Eiiii, uite Nea Vasile ca acu chiar sunt de acord cu cenzura, manca-mi-ar czar p.ula.Anonime de genul celor de mai sus, sau injuraturi vulgare, insulte si amenintari la adresa familiilor sau rudelor celor ce posteaza,toate acestea trebuiesc stopate.La fel trebuie inchisa gura celor ce posteaza scabros,trivial,obscen,porcesc si orice mitocanie rostita si scrisa de mamiferele slobode la gura.Astora sa le dam sloboz din GaOz si sa-i dezinfectam cu palinca din pruna mea curata.
      Palincarosul.

      Ștergere
  35. In data sde 08.06.2012, pe site-ul MApN va aparea comunicatul Ministrului Apararii privind infiintarea unei comisii comune Minister- Rezervisti- Parlament care va lucra si va contribui prin efort comun la modificarea/amendarea/ inctocmirea legislatiei care priveste personalul Ministerului Pararii Nationale, activ sau in rezerva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cashcavale ia si mata o pastea ca sa-ti treaca mai usor noaptea!

      Ștergere
  36. Avem loc pentru tot felul bolnavi.Leacuri nu-s. Duta,ala care se trage cu base de de puta,a trimis banii pentru...maimuta.

    RăspundețiȘtergere
  37. Tibiiii, da ratzele, ratzele unde sunt ??Ca vine potopuuuul!!!



    Cel cu palinca, adica Palincarosul.

    RăspundețiȘtergere
  38. Mi-a dat tata ca sa tac
    Mac,mac,mac,mac-
    Doua ratze s-un godac
    Mac,mac,mac,mac,mac-mac
    Uite-asa ii dau si eu,
    Mac,mac,mac,mac
    Pe Czar si Curdeleu.
    Mac,mac,mac,mac
    Ii vand pentru un leu
    Mac,mac,mac,mac,mac
    C-amandoi au capul greu!

    Palincarosul.
    Stiati ca singurul cuvant din lb. romana care nu are ecou este ,, mac,,?

    RăspundețiȘtergere
  39. Acest blog a devenit atat de anonim ca si multimea de anonimi care-l populeaza ca pe un WC public.
    De fapt un singur postac se clonează pe numele altora sau scrie zeci de comentarii ca anonim.
    Ca prima masura cred ca ADMINUL trebuie sa permita numai comentariile celor care au un cont Google si sa bage la spam comentariile care cloneaza conturile celorlanti comentatori.
    Or sa inceapa sniper si scularie sa ma injure.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu sa impui reguli pe bleoga ta!Dupa ce ca ti-am facut rating si ti-am adus popularitate, ne-ai porcait bine si ne-ai amenintat cu publicarea identitatilor.Mistretule!
      Palincarosul.

      Ștergere
    2. Cand te populam pe tine, nu-i asa ca ti-era bine?? Si tot anonimi eram!
      Mareee dreptate are mos alecu, nu esti decat un GUNOI!
      Ia de-aici si tu..ia un sloboz de prin tara lui GaOz!

      Palincaroul.

      Ștergere
    3. Bey PulanoX, mey ţică, lui Gogu ăla micu al lui Cezărică să îi faci o frecţie mică. Vezi c-ai c-am întrecut măsura lua-ne-ai la trîntă..., sau ce vrei, numai s-o iei.
      Esti nerusinat si cu tupeu la greu keliosule si ofticosule! Afla ca blogul ala al tau a fost, este si va ramine un kkt! Bai ciumpalacule chiar ma faci sa rid! Dupa ce i-ai eliminat de pe porcaria aia a ta de blog pe Curleonu, Mos Alecu, Tigri2 si multi altii, vii acum sa ne faci morala!
      Ai un caracter mizerabil. Nici nu meriti sa fii bagat in seama. Poate in altceva si unii de aici chiar s-ar putea s-o faca...Si pt. stiinta ta, daca asta conteaza, afla ca Sniper e Cezar, iar alalalt probabil vreo fantasma din tartacutza aia a ta.

      Ștergere
    4. Bai Pulane, m-ai trezit , ca sa-ti trag una in flit!
      Bai, Kover-ere, eu te propun persona non grata si te bag in....
      SIS ca INDEZIRABIL! Pai CPM pazesc eu aici ?


      Palincarosul

      Ștergere
  40. Doar pinguinii au viitor.

    RăspundețiȘtergere
  41. Bey, Czar asta e atat de pampalau incat daca ii spui sa conjuge verbul A FI, o sa inceapa.. EU FIU, TU FIICA, EL, EA, FIU..
    Palincarosul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa i-o sugi lui Ducipal jafule cu usoare urme de sange in alcool!!

      Ștergere
    2. La Pulano intre craci
      Tu ai dreptul doar sa TACI!


      Sa ma sugi de sotete..chiar de sunt putin desuete.
      Palincarosul.

      Ștergere
  42. N-o sa te injure nimeni.Parerea ta.
    WC,boschet,sant ,rigola,...

    Tu crezi ca lumea nu se mai pisa ca pui tu sechestru?

    RăspundețiȘtergere
  43. Mi s-a urcat palinca la cap si pe Pulano cred ca-l bat!

    Merg la culcare, baba sa-mi dea alinare!
    Pentru toti din Mehedinti,
    Eu va pup frumos pe dinti!

    Palincarosul.

    RăspundețiȘtergere
  44. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Noroc ia si tu o pastea vorba unuia!
      Noroc ca n-am calcat in tine...

      Ștergere
  45. jegosul ala de pulano10,mai are tupeu sa posteze.
    du-te mai tigane si foote-l in cooor pe izmanar,ca de obicei ii dai limbi.
    un singur pensionar militar,daca castiga la cedo,dinamiteaza legea ilegala data de izmanar si va baga la puscarie pe toti care ati furat.
    adica nu are rost sa ii explici unui pensionar militar,ca ii normal ca un plutonier sa aiba pensie dublata,iar un colonel sa aiba pensie injumatatita,ca o sa spune(pe buna dreptate) ca esti nebun.
    plana10 aka lupus ii un wc publica in care se pisha toti.
    mai uita-te pe tabelele alea si o sa vezi mii de pensii care au crescut urias,un exemplu elocvent ar fi o pensie care a crescut de la 3500 de lei la 7500 de lei.
    ti se pare normal mah boule,sau tie ti se pare normal ca o pensie de 2000 de lei sa ajunga la 1000 de lei?

    RăspundețiȘtergere
  46. Nu-i in versuri,da-i cu sex oral
    ,,Funar se zbate vreme îndelungata sa amenajeze în Cluj un lac de agrement si dupa lungi eforturi, vine în sfârsit ziua inaugurarii.
    Când sa taie panglica, un reporter îl întreaba:
    - Domnule primar, ce frumos si mare e lacul. E asa de mare ca nu i se vede malul celalalt. Ce e dincolo de el?
    Funar raspunde , împlinit:
    - Austria!"

    RăspundețiȘtergere
  47. DOOOOAAAMMNEEE AJUTAAAAA,apara si pazeste !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Pulano intre craci
      Tu ai dreptul doar sa TACI!


      Puteeee, maiii, pute a maimutaaaaaaa!Jegosule!
      Palincarosul.

      Ștergere
  48. SI SA NU UITATI:plano101 iunie 2012, 21:12

    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La PULANO intre craci,
      Tu ai dreptul doar sa ...TACI!


      Palincarosul.

      Ștergere
  49. SI SA NU UITATI:
    pdl si unpr suturi in cur sa le dati !

    RăspundețiȘtergere
  50. alea nu sunt amenintari ale sunt realitati care o sa se intample.
    nimeni nu vine la ei si o sa le spuna,hai sa ne batem,daca cred asa ceva,inseamna ca sunt idioti.
    izmanarilor,fiti pregatiti de cele mai mari umilinte si chinuri.
    prost ii si tiganu de corleone.
    apropo,cati bani ti-a dat izmanaru,ilegal in plus,de ajungi sa iti risti viata si viitorul familiei pentru ei?
    tinand cont ca ti-a crescut pensia incasata ilegela,inseamna ca esti batran,si oricum nu mai ai mult de trait(o sa am eu grija sa fie mai putin decat te-ai fi asteptat).

    RăspundețiȘtergere
  51. Intre craci ,cu gura plina,
    Poti sa tragi doar o basina...

    RăspundețiȘtergere
  52. Mai copii il provoc pe Plano la o partida de amor, numai sa nu ma dati cu Flit sau Muscamor!

    RăspundețiȘtergere
  53. Domnu Administrator, domnu Administrator io propun ca accesul celor sub 18 ani sa fie interzis acilea pe blog. Asa cred ca s-ar rezolva si eventualele probleme cu privire la moderare, cenzurare...

    RăspundețiȘtergere
  54. Undi gauozu iei di triabi ai vazut pensionari sub 18 anisori?
    Bei,asta-i doar pentru profesioniti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba sa fie interzis copiilor, batrinilor si fumeilor gravide! Ca la huzul de arma!

      Ștergere
  55. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 07:29

    Alooo......boso, atentiune ! Pregatirea pentru adunare ! La 7:30, inspectia de dimineata, sa v-o trag la creata ! Pe la opt sr inchide editia de seara si va dau primele concluzii ! Atentie ca ciumpalacii gaozari umbla la voturi, incep sa soseasca voturle din strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  56. Neatza buna la ZOO si pacientilor de la Spitalul 9, iar al' cu prunele sa ne mingiie pe oaua!
    Nu pot sa-l uit pe Czar si sa-i fac o urare: Maimuco vezi azi sa n-o furi prea tare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. De asemenea salutari la toata lumea buna, inclusiv lui domnu' Pruna/Duda!

      Ștergere
  57. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 07:59

    Buna dimineata voo, cei de la noo !
    Mai toata noapte belii fasolea prin gaura din gard, sa vad ce se-ntampla pe la ZOOteca ! Nu de alta, da'am mai vazut eu prostanaci, de-o noapte presedinti.
    Nu stati linistiti si nu va bucurati ca Vox Pulii e pentru, in sondaje, cam cat primaru' care este la sectoru' 5 ! Am fel de fel de informatii, pe surse,ca labagistii aia de curdeleu umbla cu seacosele pe la usile oamenilor, ca sa voteze pentru cenzura suprema.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey asa-i, ai dreptate! Curdeleu e hagent electoral unpr-ist, ca de aia are figura de trist...Ce mai? Un fripturist!

      Ștergere
  58. Neata!
    Mei, de pasteaua mea, stie careva?
    A dreaku baba, mi-a pierdut pasteaua!
    Mei, mei ... doar una mai aveam pana la penzie!

    RăspundețiȘtergere
  59. Curdelonu' , cel mai destept in IP si ID , dac-ar sti oaresce despre aste treburi , v-ar face praf tot rezultatul votului , in citeva ore , si singur , fara alte ajutoare . Da' el se pricepe numai la dat limbi nu la calculatoare ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai aurolacule, mei PD-Lacule, bey PD_Leule!
      Mei si aici, tot la furat VOT-uri te gandesti?
      Mei, daca te prind, iti trag o smetie, mai al dreaku decat jandarii la Mehedinti. Bei, ai auzit? Lasa-te de cioace cu alde noi! Pastreaza-te pentru dumineca. Fara smecherii pe la urne, pe la numaratoare, o sa mai vedeti voi ... draci, halvita puterii. Bei, salutari lu'Nutica lu'Cocos! Traianel, magariu, a zis ca nu se baga!

      Ștergere
  60. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 08:26

    Buna dimineata domnu' cu adminu'. Ti-am promis eu ca in cateva ore itzi facem zdrente traficu ? Aici e lumea buna, maestre !
    Hai, tre sa recunosti, chiar si fara tematica, noi am reusit peste 100 de comentarii. Altii nici nu viseaza la o asa bunaciune, abia daca au 3 comentarii, de la inceputul anului, la un loc (din care 2 autocenzurate/sterse de catre autori, precum curdeleu mai sus.
    Am facut revista presei si am constatat ca este multumitor: tintele au fost doborate, unele pe bune, altele de la butoane ! Iaca aici, analize poli frate, nu cacaturi de alea rasuflate ca pe bloagele nu spui care, ca sa nu le fac publicitate de-a'pulea:
    1. La "Oameni dastepti" :Patapievici, Cartarescu, Dinescu, dr. Savescu, Tibica
    2. La "Politici" : Base, RoBorta, Oprea, Nutzi
    3. Concepte si apucaturi: Vox Populis si Vax Sictiris, Doggy si cu ai lui/Maimutoii dracului, Obositoru' Militar, NATO, palinca, pufoaica
    4. Ne-am plimbat, metaforic vorbind, pe la Caracal, Havaii, Rachitele si prin Oltenia
    5. Au fost avortate cateva cuvinte de stil noi, precum "mecloson", care are radacinile adanc infipte in muye, mekla, muyan, fatzau
    6 Au fost scoase la iveala diferite scenarii periculoase, de-alu Doggy si ai lui, s-a vorbit de comisia tripartita, locotenentu' Gheorghe, plano10 dintre craci
    7. Arta de a vorbi prin scris aproape ca plesneste-n culmea perfectiunii: cuvintele precum pula, cur, pizda, coaie au fost mult mai bine si mai just asociate cu gura, nas, gat, nari, bot, buze si, chiar si cur, nu ?
    Si toate astea, in timp ce maimucele nu s-au dus pe alte bloguri "intelectuale" (nu spun care), murite inainte sa se nasca

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey frat-meu, esti dastept de mori, nana!
      Se infoaie plamanii in mine, can' ma gandesc la tine!
      Mey, mai tii minte? Bietu' tata, mereu zicea ca tu om n-o sa te faci?
      Mey, mey ...de-ar trai el sa vada! Sa-si vada ficioru... om cu carte!
      Sa vada el sireacu, ce scrisasi talica aicilea!
      Bey frat-meu, citesc si plang, plang si citesc!
      Esti dastept, nana!
      Mi-s mandru de talica! O sa scriu textu' pe-o foaie si-o sa-l pun sub perina, unde o tineam pana acu, pe Leana lu'Cucos! Da-o dreaku, te pun pe tine, pe tine fratioru meu cel drag si dastept! Eheee ... de-ar trai si bietu' tata!

      Ștergere
  61. Ce facurati dracosilor ? Il facurati si pe Lupus sa-si inchida Poiana lui Iocan ? Nu mai intra nimenea acolo fara bulentin de indentitate , adeverinta de sanatate si invitatie de la mai marele locului . Cre' ca Lupus s-o suparat pe voi ca-l luati la stanga spunindu-i Plano , cum il chema pe el altadata .

    RăspundețiȘtergere
  62. http://hotararicedo.ro/index.php/news/2012/06/pensiile-cadrelor-militare-reforma-produsa-prin-legea-nr-119-2010-decizia-de-inadmisibilitate-in-cauza-constantin-abaluta-si-altii-c-romaniei

    RăspundețiȘtergere
  63. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 08:52

    Astia se autocenzureaza si se autoinchid de ciuda frate. Imi pare rau ca s-a inchis la pulano 10, da' mai sunt si alte bloage de cultura, cum ar fi INCERTITUDINI, Toalba c-o sageata, Marin NeaCashu (asta se autocomenteaza, sa aiba si el ceva acolea ), CURDELEU, etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma autocomentez, raspund celor care comenteaza si mi se pare o problema de bun simt. Cum insa unii au lipsit la lectiile privind acest subiect, nu au cum sa vada diferenta.

      Ștergere
  64. plano106 iunie 2012, 21:41
    Acest blog a devenit atat de anonim ca si multimea de anonimi care-l populeaza ca pe un WC public.
    De fapt un singur postac se clonează pe numele altora sau scrie zeci de comentarii ca anonim.
    Ca prima masura cred ca ADMINUL trebuie sa permita numai comentariile celor care au un cont Google si sa bage la spam comentariile care cloneaza conturile celorlanti comentatori.
    Or sa inceapa sniper si scularie sa ma injure.

    RăspundețiȘtergere
  65. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 09:10

    Bag sama ca, astazi, au dublat bagabontzii paza la noo. Ori v-au pus babele interdictie la clape.

    RăspundețiȘtergere
  66. Bey, va saluta ala cu palinca sau ce a mai ramas din el bietul!Cela cu muyosanul ce bea apa cu paiul e copil mic pe langa mine, ca eu beau doar cu pipeta.Mai, ma lua aseara valul- nu al lui Troienel-, si dand la clape si la tuica baui vere o litra.Azi noapte de sete am baut demachiantul cucoanei si cand ma vazu asta azi dimineata cu ochii umflati si cu smantana pe mustati, numai ce-mi arse vreo doua cu gherutele ei din portzolan.Si uite asa am reusit sa am un mecloson de s-a speriat si bietul caine iar papagalul- altul decat eu-, s-a intors cu cracii in sus.Dar sa nu ma labartzez ca timpul e scurt si pedeapsa lunga, in concluzie am primit 10 zile de interzis pe Zooland, aparatura sechestrata si munca silnica in gradina.Deci, dragii mei, luptati si pentru mine , steagul sus pana ramanetzi cu batzul!Pe pup pe dinti pe toti din Mehedinti!

    Ramane cum am stabilit, sa se revizuiasca primesc, dar sa nu se schimbe nimic, sa moara dusmanul pulano de ciuda...avem trafic, avem valoare, pe noi in p.ula ne doare.Na, ca veni cocoana!!

    RăspundețiȘtergere
  67. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 09:35

    Ei sefu' cu adminu', vedeti ca merge si o tzara de naratiune ? V-am zis eu, fratilor, ca aici e centrul culturii universale ? Ce Taj Mahal, asta-i mic, oameni buni. Nici Ermitajul nu se compara cu ce-i aici. Vezi ce face palinka din om ? Si domnia voastra, maestre, vreti sa ne puneti camere de supraveghere, ca la handicapatii aia cu bac-ul !

    RăspundețiȘtergere
  68. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 09:43

    Hai c-am mai pus-o de doua voturi. Pentru. Tocma' can' lipeam eo o electorala pe usa de la lift (o sigla cu textu': Votati pe Mehedinti/Ca va fac sex la dinti !), m-am intalnit cu doi activi (unu'cu pantofi cu gaurele de vara si, celalalt, cu ciorapi galben-spalacit) care, curiosi, cica se baga si ei astazi. Oricum, chiar daca voteaza sau nu, chestia cu dintii ramane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica, ma pocni iar cocoana de-mi sari bulionul pe bornau..
      Acu, chiar ca nu mai ma bag..lupta tu si pentru mine, sa ne fie la toti bine!

      Ștergere
  69. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 09:48

    Buey strapezitilor, ce dreaq e cu atata condescendenta ? Am deschis poarta la zoo, inca de la 7douas'noo...

    RăspundețiȘtergere
  70. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 09:55

    Hai buei bosumflatilor, cacu 65 % n-avem nevoie de "aliante". In cel mai rau caz, daca ne fac aia la voturi (cu tot neamu'lor), facem pactu' cu aia de la punctu' 1, si tot noi guvernam. Numa daca nu se supara maestrul si ne dizolva, de ne sar placile din gura, cu tot cu fixodent !

    RăspundețiȘtergere
  71. Tibica cu putza mica7 iunie 2012 la 10:02

    Cumva, "Fara poezie/Viata e pustiu" ? Bag sama ca am ramas cu muya-n soare, de unul singur. E clar, ori ati primit amenintari serioase, ori v-ati constipat de-a binelea, de nu mai puteti nici tusi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica,
      Hai ma nu fi rau!
      Citesc si ei, dar nu le vine sa creaza!
      N-auzisi ce-i facura aia de la CEDO lu' Dogy?
      Il cracanara, mai rau ca pe talharu' ala de pe cruce, care facea conversatie cu Christos! Ia baga-te si tu pe acolo, ca-i jale mare! Pulanodix, o dat-o si el la intors!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri