Google Translate

luni, 18 iunie 2012

Mesajul Presedintelui SCMD Dogaru: nu ma intereseaza parerea voastra, nici a altora, iar in rest ...


Referitor la posibila transformare a SCMD in partid politic.  La sugestia pe care cu obstinatie o avanseaza diferiti domni colonei, mai mult sau mai putin legati de mass media militara de altadata, de a transforma SCMD intr-un partid politic, raspunsul este acelasi dintotdeauna: NU.

In Romania de astazi, perceptia populara asupra partidelor politice se asimileaza cu ideea de gasca, de grupuri de interese total straine intereselor nationale, cu ""baietii smecheri"", cu cei imbogatiti din furtul (devalizarea) in totul sau pe bucati a fostei industrii romanesti sau din speculatii imobiliare cu terenuri ale statului sau ale obstilor locale, cu cei care au adus Romania si pe romani la sapa de lemn.

Deocamdata Armata in ansamblul ei, adica actualii si fostii militari, nu au intrat in constiinta romanilor ca delapidatori si tradatori de tara.

Multumim pentru repetatele sugestii si tendinte de manipulare in acest sens, dar SCMD a fost si va ramane ceea ce s-a anuntat a fi: un sindicat, adica o forta constienta, puternica, de neoprit in apararea drepturilor legitime ale tuturor categoriilor de militari.
In concluzie, nu mai emiteti zvonuri otravite domnilor, este inutil!...

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Publicat de Sindicatul Militarilor”


Aceasta declaraţie aparţine după cum se vede domului Dogaru Mircea, Iniţiatorul şi a fost dată în Iulie 2010, când apăruseră primele semne şi informaţii că domnul Dogaru doreşte să folosească sindicatul pentru a se lansa în politică fiind în căutarea unui partid mic fără prea mulţi sprijinitori, dar cu bani, căruia să îi promită voturi şi de la care să primească fotolii. Găsise domnia sa pe atunci un partid mic destul de nebăgat în seamă ca susţinători, dar cu un şef degrabă dătătoriu de speranţe şi finanţe, un vulpoi numit Felix. Doamne ce mai tandreţuri, ce mai promisiuni şi jurăminte ce mai love story în toată regula. Dragostea a fost repede sesizată, cineva l-a întrebat ce caută sindicatul printre partide şi Dogaru pe la Antene, iar domnul Dogaru s-a grăbit să dea anunţul de mai sus, ca să pună capăt şuşotelilor.

Pe vremea aceea, “Armata in ansamblul ei, adica actualii si fostii militari, nu au intrat in constiinta romanilor ca delapidatori si tradatori de tara.” sau mai bine-zis, Dogaru, că la domnia sa se referea când spunea armata, deşi era foarte forţată alăturarea.

Între timp s-au întâmplat multe lucruri, naţiunea a evoluat iar optica, pretenţiile şi morala Iniţiatorului au suferit transformări radicale pentru că tot în Iunie, dar 2012, Iniţiatorul a întors armele şi ne spune că:


“2. Optiunea “capra si varza” sau solutia de mijloc. Aceasta presupune sa ne orientam spre cei care mai inca interese comune cu noi. Deci exclusiv spre alianta PNL-PC. Sa-i atragem atentia lui Crin Antonescu, locomotive, astazi abandonata a USL, ca, daca nu va fi suspendat/demis Basescu vara aceasta, ca sa avem in octombrie alegeri parlamentare si prezidentiale la un loc, va ajunge presedintele Romaniei atunci cand ne vom recupera si noi drepturile furate, adica la “Pastele cailor”. Sa semnam Contractual social doar cu acesta alianta, promitand ca vom sustine exclusiv candidatii ei la alegerile generale.”

Deci acuma militarii adică Dogaru se amestecă în viaţa politică, pe faţă, nu doar prin studiourile TV, pentru că a pierdut şi a rămas fără portofoliu.

Dar dacă şi acuma este lăsat de izbelişte, Iniţiatorul ne recomandă, ne cere, ne ordonă să trecem la varianta 3 :


“Intrucat presedintii unora dintre ONG-urile aliate noua, sunt si presedinti de partide “de buzunar”, vom putea arunca in alegerile generale un astfel de partid, de pilda al d-lui Viorel Ringhilescu (cel care contesta in justitie existenta legala a PDL si UNPR), a d-lui Petre Racanel sau altul, si vom face toti alianta electorala cu respectivul partid.”

Cu alte cuvinte, acuma lăsăm dracu orice pretenţie de cinste şi neimplicare politică, armata poate intra în conştiinţa românilor oricum, nu mai contează, trebuie să ne alegem şi cu asta basta. ASTA ESTE POHTA CE A POHTIT-O DINTOTDEAUNA INIŢIATORUL.

A mai încercat în două rânduri să se lipeasca de două partide mici, de buzunar (de ceas) , care în schimbul voturilor acceptaseră nişte nominalizări pentru membrii fondatori. Acum un an, eram împinşi către Partidul unui alt istoric, poate vă mai amintiţi Partidul României Europene. A trecut şi amorul acesta şi iată, a apărut în preajma alegerilor un alt partid liliputan, PRODEMO la care Candidatul Rînciog a aderat repede şi s-a înscris pe lista de consilieri. Îşi făcuse omul socoteala că la câţi sindicalişti sunt în Bucureşti se alege, aşa cum şi Iniţiatorul conta pe 60000 de participanţi la ultima adunare dată prin mail. Probabil că numărul de voturi luate de Candidat a fost egal cu cel al celor ce au răspuns apelului Iniţiatorului, adică 500, dacă nu mai puţin.

Cert este că acuma Iniţiatorul nu numai că doreşte implicarea direct şi formarea unei formaţiuni politice dar are în buzunar şi viitoarele personalităţi ale căror nume le vehiculează de parcă aceştia nu numai că şi-au dat acordul dar chiar l-au rugat să îi primească lângă el.Nu se mai mulţumeşte cu cei cinci miniştri cu care este în strânsă legătură, domnia sa acuma numeşte miniştrii după cum vrea, conduce ţara, iar mâine poimâine păzea Europa, vă vine un nou conducător.

Îmi e teamă să ghicesc ce diagnostic ar da un psihiatru.

Partea proastă însă este nu că încearcă să târască sindicatul în jocuri periculoase, că se face personal de râs, dar aceste declaraţii şi pretenţii pun în pericol însăşi existenţa sindicatului care şi aşa a fost înfiinţat la limta legalităţii şi domnia sa ştie ca este aşa şi un alt judecător nu ar mai înscrie sindicatul, de aceea fuge ca dracu de tămâie de schimbarea statutului. Citind ce scrie domnul Dogaru în articolul acela cu “SCMD şi CNSC în faţa optiunii decisive”, te întrebi fără să vrei ale cui interese le serveşte Iniţiatorul pentru că ale sindicaliştilor în mod cert nu.

Sindicaliştii au înţeles că la acestă oră atâta vreme cât PDL a făcut tot ce a putut pentru a ne desfiinţa ca oameni şi categorie socială, singura variantă este o încercare de apropiere de cei care erau până mai ieri în opoziţie. Preluarea puterii de către USL a readus speranţele pensionarilor militari ca şi altor categorii sociale. Faptul că USL, respectiv Ministrul Apărării doresc să ne redea demnitatea, statutul şi - când vor fi fonduri - pensiile la cuantumul din 2010 este clar, primii paşi au fost făcuţi, s-a stopat procesul reţinerii banilor pe 2011, s-a înfiinţat comisia de elaborare/modificare a legii pensiilor militare, s-au luat măsuri pentru a se permite accesul în sediile Cercurilor Militare pentru toţi pensionarii militari, fără discriminare,
dar domnul Iniţiator tot nu e mulţumit.

Şi nu e mulţumit, pentru că în felul acesta , dacă militarii îşi recapătă pe baze legale prin lege toate drepturile, CINE MAI STĂ ÎN SINDICAT ŞI CINE MAI PLĂTEŞTE COTIZAŢIILE ? Aceasta este drama Iniţiatorului, acestea sunt interesele pe care le urmăreşte . De aceea - dar nu numai- a început o campanie de persiflare, ameninţare, şantaj, destabilizare, împotriva celor pe care se preface că îi susţine.

ALE CUI JOCURI LE FACE ? Ale cui interese le reprezintă? În nici un caz ale sindicaliştilor, în nici un caz ale pensionarilor militari. Toate aceste “nemulţumiri“ presiuni, pretenţii, ameninţări, nu fac altceva decât:
• să creeze confuzie, neîncredere, chiar disensiuni între sindicaliştii şi pensionarii care acordă credit lui Dobriţoiu, şi cei care desi clamează- ca şi Iniţiatorul- că nu îi interesează cuantumul ci principiile şi demnitatea, urmăresc doar banii pe loc fără întârziere;

• să creeze presiune la nivelul alianţei şi să îi facă să ne abandoneze pentru că deşi am primit semnale –prin fapte- că ni se vor rezolva problemele, continuăm să îi atacăm şi să cerem imposibilul;

• dezbine coaliţia aflată la putere, prin tratament diferenţiat aplicat partidelor din interior, respectiv orientarea către PNL şi CD şi luptă împotriva PSD. ASTA ESTE CEEA CE URMĂREŞTE DOMNUL DOGARU. ÎNTREBAREA ESTE IMPINS DE CINE? Ale cui ordine le executaţi domnule Dogaru? Ca o urmare a cestei politici se poate ajunge chiar la certuri între sindicalişti, ştiind că unii din ei sunt membri ai PSD, alţii ai PNL. Asta urmăriţi domnule Dogaru? Pentru ce, pentru a vă păstra cotizaţiile ?

• dea ocazia societăţii, - PRIN DECLARAŢIILE SALE ŞI AFIRMAŢIILE TOTAL IRESPONSABILE - să blameze din nou armata, pentru jocuri murdare. Comunicatul domniei sale a dat ocazia unor indivizi de la Evenimentul Zilei(care abia aşteaptă să îl prindă în off-side),dar şi participanţilor la emisiunea lui Zgriblea la RTV, să afirme că militarii sunt coada de topor a unor politicieni, “minerii “ lui Antonescu sau mai ştiu eu ai cui.

A REUŞIT DOMNUL DOGARU, ÎN SCRISOAREA ADRESATĂ COPREŞEDINŢILOR USL, PRIN AFIRMAŢIILE SALE IRESPONSABILE – CARE NU AU NICI UN SUPORT REAL, (DAR ÎN GÂNDIREA PARANOICĂ TREBUIAU SĂ ÎI RIDICE COTA DE LUPTĂTOR), SĂ AFIRME NICI MAI MULT NICI MAI PUŢIN DECÂT CĂ MIŞCAREA OAMENILOR DIN PIAŢA UNIVERSITĂŢII A FOST COORDONATĂ ŞI MANIPULATĂ DE EL:

“Am contribuit prin reprezentantii nostri permanenti (rezervisti, revolutionari, ONG-uri, etc) la evitarea politizarii noului fenomen Piata Universitatii”

Nimic mai fals, nimic mai neadevărat, cu toţii ştim că mişcarea a fost spontană şi mai ales că SCMD nu a avut nici un amestec, ca organizaţie, ca sindicat cu acele mişcări. Că au fost printre protestanţi din când în când şi pensionari militari, este adevărat dar aceştia au venit neorganizaţi, fără însemnele sindicatului fără a fi organizaţi, fără a fi trimişi de cineva.

Prin afirmaţia sa domnul Dogaru a reuşit să pună egalitate între mineri şi militari, a reuşit să facă media să se întrebe ale cui jocuri le face sindicatul şi militarii şi cine stă în spatele nostru. Şi asta numai din dorinţa de a se erija în marele conducător, Che Guevara al României, conducătorul iubit.

DOMNULE DOGRAU, ATI ADUS PRIN ACESTE AFIRMAŢII MARI DESERVICII SINDICATULUI ŞI MAI ALES PENSIONARILOR MILITARI CARE DE ACUMA VOR FI VĂZUŢI CA MASĂ FOLOSITĂ MANIPULATOR DE FORŢE OCULTE.

Veţi da seamă pentru aceste fapte în faţa CNR. Aţi mai făcut o afirmaţie în piaţa Victoriei, referitor la apartenenţa tânărului Alexandu Gheorghe la o închipuită organizaţie secretă a tinerilor ofiţeri, afirmaţie care l-a costat cariera.

VREŢI SĂ DISTRUGEŢI SINDICATUL CUM AŢI DISTRUS ŞI CARIERA OFIŢERULUI ? L-aţi consiliat greşit, l-aţi împins la gesture necugetate, i-aţi promis imunitate şi sprijin, l-ati împins în politică în politica dumneavoastră de doi bani v-aţi lăudat că nu i se va întâmpla nimic, iar acuma este cel mai tânăr rezervist. "Felicitări!" Aţi reuşit să păcăliţi un om. Poate aţi mai păcălit câţiva, pe cei care vă ridică imnuri şi vă transformă în sfânt dar nu puteţi prosti tot sindicatul.

Faceţi un joc periculos, periculos pentru sindicat şi sindicalişti, în încercarea de a vă propulsa în viaţa politică. Numiţi miniştri, faceţi şi desfaceţi alianţe, ridicaţi partide la prag electoral, propulsaţi oameni politici, toate astea într-o minte bolnavă. Faceţi ce vreţi cu mintea dumneavoastră, dar lăsaţi sindicaliştii în pace. Militarii adevăraţi nu participă la astfel de jocuri. Jucaţi-le singur şi aveţi mare grijă ce spuneţi, ce declaraţi în numele sindicaliştilor.

Sunteţi supărat că cei care formează actuala guvernare nu vor să semneze un pact cu dumneavoastră, care v-aţi ales în fruntea unei organizaţii fantomă -CNSC- pretinzând că aveţi sprijinul a zeci, sute de mii de oameni numai din dorinţa de a fi băgat în seamă.

Pentru că ezită să semneze acel Contract cu dumneavoastră aţi început să îi ameninţaţi, să îi şantajaţi cu acţiuni de protest, dar nu realizaţi că tocmai aceste ameninţări şi afirmaţii iresponsabile îi fac să nu vă bage în seamă, chiar să nu se afişeze în prezenţa dumneavoastră, pentru că v-aţi creat o imagine nu tocmai favorabilă. Culmea este că au acceptat întâlniri, dialoguri, chiar semnarea de protocoale la nivel filiale în teritoriu, cu oameni care au prezentat încredere, discernământ, seriozitate.

Cum puteau semna ceva cu cineva care azi spune că va semna un protocol asemănător celor al filialelor la nivel conducere SCMD- USL, iar apoi afirmă că nu doreşte să semneze acest protocol pentru că "nu doreşte să se amestece în politică", dar se laudă pe blogul sindicatului că se află într-o fază superioară a semnării protocolului. Cam ce fel de partener de discuţii sau de cooperare aţi putea fi domnule Dogaru, când dumeavoastră cereţi sindicaliştilor să se rupă de USL, să coopereze numai cu două partide din Uniune? Iar Contractul social cu cine vreţi să îl semnaţi, cu USL sau numai cu PNL şi CD?

Măcar specificaţi domnule Dogaru ca să ştie primul ministru, să nu vină degeaba la întâlnire şi să se trezească dat afară, pentru că nu doriţi să semnaţi şi cu el. Sunteţi chiar atât de rupt de realitate încât nu realizaţi că PNL şi PC nu vor rupe alianţa cu PSD de dragul dumneavoastră şi nici nu vor semna un document separat cu CNSC pentru că vor rămâne fideli documentelor semnate în cadrul USL. Cerând celor două partide să semneze doar ei cu dumneavoastră, dovediţi că de fapt :

*** ori sunteţi total rupt de realitate;
*** ori doriţi şi încercaţi să îi dezbinaţi;
*** ori practic nu doriţi să semnaţi acest document pentru că ştiţi că nu vor semna în condiţiile impuse de dumneavoastră;
*** ori o combinaţie a ultimelor două variante;

Ce încredere prezintă în faţa unor eventuali colaboratori, un om care interzice comentariile pe blogurile sindicatului pentru că conţin critici la adresa sa, care suspendă vicepreşedinţi pentru că au avut tupeul să îl întrece DE CE sau au spus NU SUNT DE ACORD , sau să ceară suspendarea unor preşedinţi de filială pentru că au cerut dialog şi DESFIINŢEAZĂ ABUZIV FILIALE pentru a astupa gura a sute de oameni care nu sunt de acord cu modul lui de a conduce ?

CINE AR INTRA LA DISCUŢII CU UN ASTFEL DE OM ? V-aţi pus vreodată întrebarea asta domnule Dogaru Mircea? V-aţi pus vreodată întrebarea cât rău aţi făcut acestui sindicat prin aceste fapte prin acest mod de a acţiona ? E timpul să vă puneţi aceste întrebări, e timpul să nu mai căutaţi răul în altă parte, răspunsul se găseşte în faptele şi declaraţiile domniei voastre. E timpul poate să vă întrebaţi ce se întreabă atâţia oameni : CE CĂUTAŢI ÎN FRUNTEA SINDICATULUI, PE CINE REPREZENTAŢI DE FAPT ?

Prin ultima postare aţi reuşit să vă daţi arama pe faţă şi să arătaţi că de la bun început nu aţi urmărit altceva decât să vă faceţi sau să manevraţi un mic partid sau mai mare, care să vă dea posibilitatea să ocupaţi funcţii înalte, să conduceţi, să manevraţi, să manipulaţi oameni, să vă numiţi prietenii, pe cei care vă cântă în strună în diferite funcţii să să îi controlaţi. Pentru a atinge acest scop v-aţi folosit de acest sindicat în numele căruia ameninţaţi, şantajaţi, cu proteste stradale dacă nu sunteţi băgat în seamă. Aţi reuşit să faceţi opinia publică, reprezentanţi ai media să pună semn de egalitate între pensionarii militari şi mineri, prin declaraţii iresponsabile, rupte de realitate care urmăreau decât satisfacerea unui orgoliu nemăsurat.

Pensionarii militari nu sunt nici masă de manevră, nici soldaţii dumneavoastră de plumb domnule Dogaru !

P.S. Este pur şi simplu incredibil cât de rupt de realitate poate să fie Iniţiatorul, cât de absurd când afirmă : ” Care presa? Aia care a spus ca suntem 500 de oameni cand eram 6000 si 2000 cand eram 30.000?” NU POT CREDE 30000? Ceauşescu era sănătos la minte când credea că e iubit de 20 de milioane de români (?!?). Nici Groapa nu cuprinde atâţia oameni . Dacă îl aude conducerea lui Dinamo îi cumpără sindicatul şi îl aduce la meciuri pe post de suporteri.

Pentru cei care încă îi mai cântă în strună INIŢIATORLUI, o dedicaţie pe măsură!
By Marin Neacsu
luni, 18 iunie 2012; Click Link: Arama lui Dogaru

==========================
=================
=========

76 de comentarii:

  1. Asa este si arata o POSTARE dupa ... DERATIZAREA generala! Hmmm.... sper sa fi scapat de infectie! Sa fi murit lighioanele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va doresc o seara buna, tuturor prietenilor mei!
      Daca vor navali din nou Lighioanele, voi trece la MODERAREA "tuturor" comentariilor. Nu risc sa-mi pun lumea in cap, din cauza unor Lighioane non-umane! In rest, sa auzim numai de bine!

      Ștergere
  2. Neacsu
    Acuma ma pot culca linistit !
    In sfarsit si un blog cu comentarii mai putine decat pe blogurile mele !

    RăspundețiȘtergere
  3. Recomandam Administratorului sa stearga toata arhiva, ca nu se stie ce-i vine in cap nebunului si ce face pe timpul noptii, cand lumea normala la cap doarme !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca putem glumi, inca rade, inseamna ca suntem sanatosi la cap! Va multumesc pentru sfat, dar ii spun "nebunului" ca am pus "maturoiul" la indemana, iar daca nu va fi cuminte, il pun in functiune una-doua! Asa voi incerca sa pastrez totusi NORMALITATEA pe acest Blog, in parametrii de comun acord stabiliti! Iar de nu si nu, abia atunci voi trece la MODERAREA comentariilor, deorece nu sunt NEBUN sa stau sa PAZESC blogul!

      Ștergere
  4. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA19 iunie 2012 la 20:54

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-ai prins, nu-i asa?
      Testul a fost OK!
      Asa va fi de fiecare data, daca nu-ti bagi mintile in cap!

      Ștergere
    2. Un vizitator onest de peste granite
      Din pacate, viteza dumneavoastra de reactie nu este suficient de mare !
      Am reusit sa citim comentariile nebunului!
      Va recomandam sa treceti la 7 varp ! Engheigi !

      Ștergere
  5. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA19 iunie 2012 la 20:59

    Se pliaza bine pe tema de mai sus,copiata de la "By Iri-Marin Neacsumbeanu" si, mai ales, pe degetul piticului !

    RăspundețiȘtergere
  6. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA
    19 iunie 2012, 20:59
    Se pliaza bine pe tema de mai sus,copiata de la "By Iri-Marin Neacsumbeanu" si, mai ales, pe degetul piticului !

    Daca numar pana la 4 si nu l-ai sters, esti slb !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu asta imi propun!
      Dimpotriva, vor fi sterse cu o marja de intarziere, tocmai pentru a vedea toti cei interesati DE CE au fost sterse! Nu eu sunt de vina ca am ajuns in acest punct sensibil! Eu am RUGAT : fara atacuri abjecte, suburbane, la persoana, familie! Atat! A fost ceva rau? Am cerut prea mult?

      Ștergere
    2. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA19 iunie 2012 la 21:16

      Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  7. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA19 iunie 2012 la 21:07

    Te-am luat !
    Sunt mai rapid ca tine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu nu vezi ca alergi de unul singur?
      Cu cine concurezi si pentru ce?
      Ar fi culmea prostiei, sa iesi pe Locul II.

      Ștergere
    2. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA19 iunie 2012 la 21:41

      Nu ma intereseaza locul, ci ideea !
      Te-am luat !

      Ștergere
  8. O bere rece aveti?Daca tot astept sa se lase praful...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmareste Counter Site, dreapta Blog!
      La numarul FIX 550.000, ospatarul vine cu berea dorita!

      Ștergere
  9. NON-UMANUL LIGHIOANA DERATIZATA19 iunie 2012 la 21:44

    6 iunie

    “Azi, mai mult ca oricand, in COMENTARIILE blogului,
    cu opinii "pro" si "contra", mai in gluma, mai in serios,
    s-a pus din nou PROBLEMA CENZURII, moderarii comentariilor.
    Va solicit sprijinul, pentru a decide in comun!
    Alaturi, voi pune si un sondaj!


    Moderam comentariile
    7 (6%)

    Cenzuram comentariile
    5 (4%)

    Interzicem unele comentarii
    6 (5%)

    Pastram REGULILE cunoscute
    88 (83%)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esenta, esentelor:
      ==================
      1. Moderam comentariile - comentariile vor apare dupa ce le citesc si aprob;
      2.Cenzuram comentariile - unele comentarii vor fi sterse, chiar daca au fost postate liber;
      3. Interzicem unele comentarii - blocarea tuturor, cu exceptia bloggerilor inregistrati;
      4. Pastram REGULILE cunoscute - asa cum au fost pana azi.

      Ștergere
  10. Numarul 550.000 !!!
    A fost tras de mine!
    Orice rau, a fost spre bine!
    Am castigat o bere rece!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce e ,ce e ?? v-ati tampit??
    Ca acu' am venit si eu si vad "deratizati" morti pe aici.Nu mai inteleg nimic
    dar deratizatul ar trebui si incinerat.....asa pt a fi siguri ca nu-i nici la Zoo nici la Noo.....Dooaaaamne cat de bolnavi pot fi unii!! pe langa astia/asta Robert Horvath e copil de tzatza
    Tu TPM(*Te-n Pele-ul Meu) chiar nu te simti??sau nici usturoi n-ai mancat,nici gura nu-ti miroase/pute.Ba afla ca iti pute si inca rau de tot

    RăspundețiȘtergere
  12. Nebunul a prins viteza!
    Din acest moment, am introdus MODERAREA comentariilor!
    Toate comentariile care respecta minimele reguli de comunicare, de comportare civilizata, vor primi APROBARE si vor apare la locul lor! Restul, directia cosului de reziduri!
    Multumesc pentru intelegere!
    Nimic nu se pierde, cu totii vom castiga!

    RăspundețiȘtergere
  13. PRELUARE DE PE "PUNCT OCHIT, PUNCT LOVIT"

    Domnu Neacsu
    Constatam ca pe Blogul de Mehedinti, au cam luat-o toti in dinti !
    S-a inchis "la liber" acolo!

    Ne dati voie sa mai postam si noi, cate una mica, pe aici ?
    Promitem ca nu injuram pe nimeni !
    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  14. PRELUARE DE PE "MARIN NEACSU"

    Domnu Neacsu
    Constatam ca pe Blogul de Mehedinti, au cam luat-o toti in dinti !
    S-a inchis "la liber" acolo!

    Ne dati voie sa mai postam si noi, cate una mica, pe aici ?
    Promitem ca nu injuram pe nimeni !
    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  15. PRELUARE DE PE "ARMYIA"

    Domnu CEZAR
    Constatam ca pe Blogul de Mehedinti, au cam luat-o toti in dinti !
    S-a inchis "la liber" acolo!

    Ne dati voie sa mai postam si noi, cate una mica, pe aici ?
    Promitem ca nu injuram pe nimeni !
    Multumim !

    RăspundețiȘtergere
  16. Pentru cei interesati s-a inchis "la liber" si la "Romania Megalitica"

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari pentru 550000 nea Vasile.Nu stiu daca merita toate sacrificiile pe care le faci, toate noptile pierdute, toate supapararile si injuraturile, celor care fie intra si pleaca fara a spune buna ziua sau multumesc, fie inhjura ca la usa cortului de parca asa au invatat acasa la ei, cand intra la cineva in casa , sa vomite pe covor sau pe mileul de pe masa. Foarte putini stiu sa aprecieze eforul pe care il faci ca sa tii blogurile tale intr-o prezentare impecabila si cu subiecte atractive , informatii la zi, puncte de vedere de toate felurile. Nu ma refer la postarile preluate de la mine , ca sa nu spuna cineva ca ma laud singur, ma refer la toate blogurile tale si la munca imensa pe care o depui. Mi se pare o blasfemie sa intri intr-o casa asa curata, asa frumoasa si sa te apuci sa injuri fara sa tii cont ca in casa mai sunt copii, poate femei care nu doresc sa te auda expunandu-ti ”barbatia!” si talentele in expresii de nirjar. Dar ce sa faci , cand deschizi un club, daca nu este un club cu invitatii,aste este riscul. Sper sa inteleaga fiecare ce este de inteles. Cu respect si numai urari de bine . Sper sa fiu prin zona si sa castig eu berea de 1.000.000. SANATATE !

    RăspundețiȘtergere
  18. Neatza buna la ZOO + pacientilor de la 9! Cred ca ieri am pierdut ceva. Vaz ca fuse vinzoleala si foiala mare pe-acilea...
    Bei Czare, maimuco poti veni cu niscaiva detalii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna dimineata tuturor!
      =====================
      Iti dau eu cateva explicatii:
      Cineva, a tinut neaparat sa-mi dovedeasca in mod argumentat ca cea mai nenorocita Lighioana, tot omul poate fi. In esenta, mi-a infectat postarea cu zeci de "comentarii" preluate pe sistem copy/paste, majoritatea suburbane in exprimare sau atac, injurii la persoana. Toate incercarile de mediere au esuat. Asa am ajuns la moderarea comentariilor. Nu este nicio nenorocire. Libertatea exprimarii este garantata, cu exceptiile cunoscute (publicate in NOTA acestei sectiuni: comentarii). Singura problema reala o constituie un oarecare defazaj temporal (de regula cat se poate de mic), intre momentul postarii comentariului si aparitiei lui pe blog. De retinut, ca TOATE comentariile vor apare dupa ce vor fi citite si aprobate de mine. Responsabiltatea celor scrise, va apartine in continuare. Comenteaza inteligent si vei primi multumirile noastre! Admin.

      Ștergere
  19. Sunt curios daca aceasta "minune"va incalca regula generala si va tine mai mult de trei zile.

    RăspundețiȘtergere
  20. Hotul striga HOTII !!! - este una dintre zicalele romanilor care se potiveste si aici. Stim toti ca inlocuirea conducerii ANCMRR a fost ceruta oficial, la Caracal, cu nerusinare de Vicepresedintele SCMD, nu invers:
    =============
    19.06.2012
    INFORMARE -Catre toti membrii SCMD - ANCMRR si “dizolvarea” SCMD

    Bucurie mare pentru staff-ul ANCMRR – “dizolvarea” SCMD! ... In urma celor trei negocieri succesive la nivel varf cu PSD, domnul Gabriel Oprea a fost in masura sa-si linisteasca ciracii din fruntea ANCMRR, pentru care UNPR a reprezentat si reprezinta “partidul de suflet”. Domnia sa le-a garantat ca nimic nu se va schimba la Ministerul Apararii Nationale, ca oamenii sai sunt pe pozitii si vor ramane, ca nimeni nu va fi tras la raspundere pentru sumele colosale virate acolitilor ca “pensii” si “regularizari”, in dispretul Legii…263/2010 si al…OUG 1/2011, ca Generalul Dobritoiu este izolat si ca oricum nu mai face pureci multi in functia de ministru, aceasta urmand sa revina UNPR. Deci si Legea pensiilor militare de stat, ca proiect, va muri in fasa. Mai mult, ceea ce a provocat mare bucurie, pe seama camarazilor care nu au facut sluj in fata lui Oprea, bucurie stimulata de cupe de sampanie – PENSIILE SCAZUTE VOR RAMANE SCAZUTE. Expresia, salutata cu frenezie, a fost “Le-am tras-o!”

    Conducerea ANCMRR va ramane in fruntea bucatelor, acordand grade in rezerva, bilete la mare si excluzand SCMD si celelalte structuri organizatorice ale rezervistilor de la accesul in cercurile militare.

    Vestea care ne bucura este ca la aceasta agapa s-a rostit fraza care dovedeste cat de temuti suntem: “Despre marirea pensiilor scazute nu se va putea vorbi decat dupa DIZOLVAREA SCMD”. Deci sperantele domnului Oprea sunt legate, in continuare, de distrugerea SCMD, realizabila prin actiuni interne. Drept urmare, stimati membri SCMD, daca primiti telefoane, din partea staff-ului ANCMRR, inclusiv din partea reprezentantilor a doua filiale SCMD bucurestene (persoane care si-au vazut sacii in caruta sau care n-au rezistat promisiunilor) cum că sa va retrageti din SCMD si din procese, fiindca banii dvs. sunt cheltuiti aiurea pe avocati si fac ei o alta asociatie de tuteri, trimiteti-i pe respectivii unde stiti dvs. ca trebuie sa-i trimiteti!...

    Cata vreme calitatea clasei politice este aceea pe care o constatam cu totii, demersul juridic ramane, pana la urma, singura sansa, asa cum a remarcat candva si dictatorul Basescu.

    In replica, ii transmitem dlui Gl. Iliescu Mihai ca onoarea si demnitatea noastra de militari, difera de ale domniei sale care pare a se impauna cu statutul de “asistat” si ne indeamna sa scoatem in continuare strigatele de razboi: “Jos Basescu”, “Jos Oprea”, “Jos Udrea”, etc, la care, daca Premierul nu intelege care ii este interesul si ca nu mai are nevoie in vacanta parlamentara de “militarii” lui Oprea, (pe post de majoritate la vot) gen Iordanescu si Ontanu, se va adauga, in curand, si “Jos Ponta”! Mai ales daca Oprea da ordin acolitilor lui sa se manifeste anti ... SCMD.

    Treizeci daca ramanem din treizeci de mii, ne vom bate pana la capat! Cat despre bucuria găstii dlui Iliescu, adica a politrucilor agramati ajunsi peste noapte intelectuali, doctori, generali cu 4 stele, de la capitani in rezerva, si alte “grade” pana la inclusiv “33”, nu putem spune decat, crestineste: “Iarta-i, Doamne, ca nu merita!”

    Deocamdata continuam tratativele cu Alianta PNL-PC, in vederea celor promise pentru noi si salvarii ministrilor acestei aliante, vanati de oamenii regimului Basescu. 14 Iulie, ziua caderii Bastiliei, este aniversarea inceputului democratiei europene. Ar putea fi si ziua caderii Bastiliei romanesti!

    Honor et Patria! Vae victis!
    PRESEDINTELE SCMD,Col. (r) Mircea DOGARU
    Publicat de Sindicatul Militarilor

    RăspundețiȘtergere
  21. TPM,
    Comenteaza civilizat, si vei primi LIBER la postare.
    In cazul in care o tii LANGA, cu atacuri si obscenitati, nu vei mai vedea niciodata postat vreun comentariu de-al tau pe aici, indiferent cat de "anonim" vei incerca sa te infiltrezi! Nu duc o batalie cu tine, deoarece fata de oamenii bolnavi, nu am alte sentimente decat mila, compatimirea! Imi pare rau! Pacat de tine , nu de mine! Am vazut ca ai trecut sa inebunesti si pe altii. In curand, se vor SATURA toti de tine!
    P.S.: Ti-am citit cu ATENTIE toate comentariile pe care mi le-ai trimis! Toate, au luat acelasi drum, au ajuns la aceeasi destinatie! Vina iti apartine! Te crezi in lupta, te zvarcolesti mai rau ca amaratii aia in camasa de forta! Cand vei reveni la normal (daca poti), iti vei recapata dreptul de postare! De preferat ar fi sa-ti iei LIBER de pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  22. CENZUROIULE

    Ti-am facut blogul zdrente si abia e inceputul !
    Iti dau eu "comentarii civilizate", luate toate de pe blogul asta, de te satur ! Ai sa le tot citesti, pana ai sa le inveti pe de rost !

    Dupa ora 18:00, stai cu ochii pe ""Romania megalitica", ca ma mut acolo, iar dupa miezul noptii, pe "Hronicul semnelor"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TPM alias Anonim,
      Din ultimul calup de comentarii, am decis sa-ti postez pe acesta! O fac din urmatoarele motive: 1. sa se dumireasca tot "neamul" cine esti si cat te duce mintea; 2. sa-ti spun ca ... gata, de acum, ghena va fi locasul preferat, de neinlocuit al "productiilor" tale de om blolnav cu capu! Regretabil! Asa e viata! Cu lumini si umbre!

      Ștergere
  23. Texte, nu asta ma intereseaza, ci IDEEA in sine !
    Doar TU cu MINE, singuri aici ! Feis tu feis !
    Placerea e sublima !
    "Neamul" nici nu te mai urmareste !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simpatic nebunul nu-i asa?
      Pai .... daca nu injura pe nimeni, nu face pe perversul in limbaj ... sau alte apucaturi bezmetice, nu ataca de-a "naroada" pe nimeni ... de ce sa nu-l public?

      Ștergere
  24. Eu cred ca-i pacat sa suferim noi toti, pensionarii de la ZOO, din cauza unuia de la 9! Bai Tibica, fii rezonabil! Daca ai ceva in particular cu Nea Cashu du-te la el pe bloage si certati-va, sau impungeti-va pe imashurile alea pina v-o veni acru in gura. Uite din cauza ta sunt nevoit sa fac mishto de frac-miu Czar tocmai acasa la el! Ba, aici daca n-ai observat e un club select...Daca vrei sa ramii membru, io zic sa-ti ceri scuze in particular lui domn' Burcu si sa mergem mai departe asa ca niste baieti de baieti. Sunt convins ca Admin nu-ti va purta rica. Fiecare dintre noi mai greseste - errare humanum est-dar a duce chestiile astea de orgoliu in absurd, cred ca e o mare prostie.
    Io asa zic. Ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai asta uratul, care te dai frate cu Cezar Imperatore ( chiar nu iti este rusinse!!) dac vrei sa faci pe mediatorul fi corect !
      TPM - a avut o singura vina - a facut o postfata bine documentata si originala la scrierile (omagiile) lui NeaChasu ! Acum ca l-a pus pe Admin intre ciocan si nicovala este o alta poveste de poveste !

      Ștergere
  25. Eu cred ca din tibica asta ati facut un fel de sharon stone doar ca el uita sa puna picior peste picior....ramane asa cu ele cracanate:):):)

    in alta ordine de idei:
    Azi ma intreba un mosulica pe terasa la o bere o chestie care m-a lasat masca
    -auzi ma nene daaa, cu rosia montana si cu gazele de sist si tot scandalul de rigoare de ce nu se mai aude nimic de cand cu pontica asta si guvernul lui??
    Nu o fi cumva manaria lor??
    Voi ce ziceti?Ca io zic ;da ma nene chiar asa.de ce oare atata liniste?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, tu fii atent la locomotiva aia sa nu iasa din priza! Curleoane, de aia a deraiat ghezeshul, ca tu, in loc sa tragi frina de mina erai la bere.

      Ștergere
    2. Mergi cu frana de mana trasa la max !
      Postezi azi si te vezi pe sticla maine!

      Ștergere
  26. Anonim7 iunie 2012, 10:49
    Bey, Tibica...daca tot ai facut tu trecerea in revista, spune-mi ..chiar atat de lata am facut-o??Zice cocoana ca am ca am fo pe bleoaga lui czar si ca am vrut sa i-o pun la una Criza..., dar nu oricum ci cu pornosaguri!Baa, si cand s-a dus cocoana mea s-o ia pa aia la scatoalce , cica a intampinat-o czar cu PULA PULA. Mai asta e om? Ce camarad e asta??

    Palincarosul din tufis.
    P.S. Maa, serpoaica mea a chemat vet-ul si mi-a pus microcip la ca caine, bre...apropos, pe caine il cheama Cezar.

    RăspundețiȘtergere
  27. CEZAR7 iunie 2012, 12:52
    Anonime e...veche si ii a lui Gourkha ! Numai prostul ii nou !! S.o

    RăspundețiȘtergere
  28. Anonim7 iunie 2012, 18:14
    Sa-mi trag o vulpe in pula ! Avem peste 60 ,ne doare in cur ! Avem valoare ,avem cautare- sa moara ceta lui Curdeleu si Cezarpoi!! Hal cu palinca

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim7 iunie 2012, 19:03
    Mosule ai dreptate din nou! Sa le dam o miuie mica lui Pulano, Curleonu, Tigri si Cezarica minte mica cit e putza de furnica!

    RăspundețiȘtergere
  30. Anonim7 iunie 2012, 19:57
    Baa, ce-l fute pulano pe czar in guritza...Pulane, se vede ca sunteti neamuri, gramatica te da de gol...c-a ajuns si admiratorului lui Clantzanila sa-si dea seama.C-A!

    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim7 iunie 2012, 19:58
    La Pulano intre craci,
    Tu ai dreptul doar sa TACI!

    P.

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim7 iunie 2012, 19:22
    PS. Cezar a zis sa-i dai o muie lu baba matale ...! Vezi sa nu te muste!

    Răspundeţi

    RăspundețiȘtergere
  33. Anonim7 iunie 2012, 20:45
    muyei, ia o pastea sa-ti treaca dihareea!

    RăspundețiȘtergere
  34. PRELUARE DE PE ARMYIA

    Anonim
    20 iunie 2012, 14:11

    Ba da-o-n chizda ma-sii de treaba! Du-te-n coaiele mele si te bate cu Cashu si lasa-ne-n durerea noastra!



    CEZAR
    20 iunie 2012, 14:12

    Auzi - cred ca esti TPM-daca te uiti la blonda asta cu strungareata - de mai sus ,nu-ti vine asa, sa lasi dracului lupta asta inutila !
    Hai gata ! Inteleptul cedeaza ! Stiu ca esti ofticat ! Ai si dreptate ,totul a pornit de la NeaChasu - si ,,maretele" lui puncte de vedere !!
    Personal am agreeat scrierile tale pentru ca printre ,,pornoexprimarile" pline de savoare ...spuneai multe adevaruri ..adevarate!!
    Intelege si tu -Don Burcu este pe fir direct cu Chasu ! L-ai pus intre ciocan si nicovala ! Eu zic sa deschizi un blog si sigur vei face istorie!! Pana atunci,nu te opreste nimeni sa mai bagi cate o soparla si pe aici! Atentie sa nu ma ...fitilesti cu ceva ca ...iau masuri!!! O zi buna (si racoroasa pe la tine, ca miroase a brad!!)

    RăspundețiȘtergere
  35. Don Corleone
    10 iunie 2012, 15:08

    Ptiu drace ca imi scapa destu pe la pulush 10 si-am si taiat-o de acolo si-mi tai si mana de-oi mai scrie ceva vreodata in cacanaria aia de partid.Eu voiam sa vorbesc cu oamenii si cand colo ma trezeam in plina sedinta de partid.
    Ba mai dadea si tov secretar bob partid cu mine de pamant daca nu-i cadea lui bine la "enteres"Vorba lu ala "putzulica": Ia mai da-l in pula mea!!
    scuzati expresia "Ia mai da-l"

    RăspundețiȘtergere
  36. C E Z A R & PRETENII
    10 iunie 2012, 17:34
    Mei ce-ati facut cu blogul asta ai? A fost destul sa lipsim citeva zile si voi l-ati transformat din ZOO/9 in stabilimentul de la Socola. Ce parere ai varule Czar?



    C E Z A R
    10 iunie 2012, 17:41
    Mei, mi-s tare suparat pe voi, tare de tot! Dar pe unde-o mai fi Nea Cashu ca mi-e dor de-o analiza de-a lui?

    RăspundețiȘtergere
  37. Anonim10 iunie 2012, 23:16
    @10 iunie 2012, 22:40

    Unde vezi tu boule dreapta si stanga in romanica
    tu nu vezi ca e totul un kkt

    Răspundeţi

    Anonim10 iunie 2012, 23:20
    Vad ca esti inclus in multime !
    Gibonule!!

    Răspundeţi

    Anonim10 iunie 2012, 23:31
    Bey Curleoane, dar la tine în Bv cum sunt oamenii? Ca si acolo la voi e de toate natziile. De la beduini si pina la polinezieni asa ca tine si ca ala cu putza mica. Nu mai vorbesc de maimuce gen Czar sau alte lighioane flocoase...

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim11 iunie 2012, 12:16
    Bunul simt al unora pe unde o umbla?
    Halal limbaj de foste cadre militare!

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim11 iunie 2012, 13:32
    Ia si 'neata o pastea!

    RăspundețiȘtergere
  39. Bei Ponta,gata cu liru-liru.
    Futei,ca altfel raminem fara urmasi!

    RăspundețiȘtergere
  40. PRELUARE DE PE ARMYIA


    CEZAR
    20 iunie 2012, 14:25
    Bai asta uratul, care te dai frate cu Cezar Imperatore ( chiar nu iti este rusinse!!) dac vrei sa faci pe mediatorul fi corect !
    TPM - a avut o singura vina - a facut o postfata bine documentata si originala la scrierile (omagiile) lui NeaChasu ! Acum ca l-a pus pe Admin intre ciocan si nicovala este o alta poveste de poveste ! (publicat sau Nu? pe Mh!)

    CEZAR the greatest ciumpa
    20 iunie 2012, 14:49
    Bei fratele meu cel urit, eu n-am treaba cu TPM sau cu Cashu. E treaba lor si nu ma priveste pe mine. Insa nu-mi convine ca din cauza unora sa nu pot comenta pe MH. Maimuco mie nu-mi trebuie calitatea de moderator. Ti-o las tie toata, ca am vazut ca te pricepi. De fapt la ce nu te pricepi tu, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  41. Am spart gheata!
    ,,Nastase este primul premier care intra dupa gratii, sentinta este definitiva!''

    Astept cu nerabdare primul presedinte cu aceeasi destinatie.Intru multi ani!

    Daca Nastase a luat doi ani Basescu nu scapa fara doisprezece.
    Mi-am pus o dorinta si am suflat in luminare. Nu va spun ce-mi doresc!

    RăspundețiȘtergere
  42. Băsescu, președinte judecător. Adrian Năstase, condamnat definitiv în dosarul “Trofeul Calității”.
    =========
    Fostul premier, Adrian Năstase, a fost condamnat, miercuri, la doi ani cu executare în dosarul “Trofeul Calității“. Decizia completului de cinci judecători ai ÎCCJ este definitivă.

    Sentință în dosarul “Trofeul Calității”. Fostul premier, Adrian Năstase, a fost condamnat la doi ani de către completul de cinci judecători de la ÎCCJ. În aceste condiții, Adrian Năstase va fi nevoit să se prezinte de bunăvoie în arest sau va fi ridicat de acasă de către organele de polițe.

    Completul de cinci judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis în parte recursurile făcute de Adrian Năstase şi ceilalţi inculpaţi din dosarul “Trofeul calităţii”.

    Astfel, instanţa a casat senţina din ianuarie prin care Adrian Năstase a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare şi, în rejudecare, a schimbat încadrarea juridică a faptei de care este acuzat.

    Pentru noua infracţiune reţinută în cazul lui Năstase, judecătorii au hotărât ca fostul premier să fie condamnat tot la doi ani de închisoare cu executare.

    În 30 ianuarie 2012, fostul premier Adrian Năstase fusese condamnat la doi ani de închisoare cu executare, de către un complet de trei judecători al instanţei supreme, în dosarul “Trofeul calităţii”, în care este acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

    În acelaşi dosar, Irina Paula Jianu, fost inspector general de stat al Inspectoratului de Stat în Construcţii, a fost condamnată la şase de închisoare şi cinci ani de interzicere a unor drepturi, pedeapsă la care i s-a aplicat un spor de un an.

    Diana Gasparovici, fost inspector general de stat adjunct la ISC, Mihail Cristian Vasile, director general al SC Eurografica SRL şi soţii Marian Ioana şi Bogdan Popovici au primit fiecare câte şase ani de detenţie, la care s-a aplicat un spor de un an.

    http--www.dcnews.ro-2012-06-basescu-presedinte-judecator-adrian-nastase-condamnat-definitiv-in-dosarul-trofeul-calitatii-

    RăspundețiȘtergere
  43. Băsescu rămâne acasă. MAE l-a scos de pe lista delegației de la CE
    ====================
    În războiul dintre cele două Palate, pe tema participării la Consiliul European de la Bruxelles, se pare că premierul Victor Ponta a câștigat. Ministerul Afacerilor Externe l-a scos pe Traian Băsescu de pe lista delegației României care va merge la CE.

    Ministerul de Externe a transmis la Bruxelles lista demnitarilor care vor participa la Consiliul European din 28 iunie-29 iunie. Pe listă se regăsesc doar prim-ministrul Victor Ponta, ministrul de Externe, Andrei Marga şi ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

    “Astăzi, Ministerul de Externe a transmis la Bruxelles, la Comisia Europeană, componenţa delegaţiei României şi mandatul delegaţiei. Am primit tot astăzi agenda finală a reuniunii de pe 28-29 iunie şi pot să confirm că punctele aflate pe ordinea de zi a Consiliului European sunt reprezemtate de situaţia economică şi socială din acest moment în Europa şi Mecanismul Financiar Multianual 2014-2020, adică exact subiectul pe care l-am dezbătut la Bucureşti împreună cu preşedintele Barroso şi alţi nouă prim-miniştri”, a spus Ponta.

    Întrebat de jurnalişti dacă delegaţia României anunţată la CE îl include şi pe preşedintele Traian Băsescu, Ponta a răspuns: “Componenţa este primul-ministru, ministrul Afacerilor Externe şi ministrul Afacerilor Europene”.

    El a precizat totodată că vrea să aibă o nouă discuţie cu şeful statului pe această temă.

    Băsescu rămâne acasă. MAE l-a scos de pe lista delegației de la CE Stiri DC News De ce se intampla Ziar online

    RăspundețiȘtergere
  44. Demisie contra demisie
    ======================
    Este clar ca Presedintele Traian Basescu intentioneaza sa obtina fie demisia, fie demiterea lui Victor Ponta. Demisia, ca urmare a declansarii impotriva acestuia a unei uriase presiuni interne si externe vizand prezumtia de plagiat sau demiterea, in urma declansarii unei anchete penale impotriva sefului Executivului.

    Este la fel de limpede ca Victor Ponta se va apara. El nu face parte din categoria luptatorilor cu picioare de lut. Nu il prea vad sfarsind prin a fi victima lui Basescu. Si ceea ce este interesant este ca arma cea mai eficienta si mai rapida aflata la dispozitia lui Ponta este suspendarea, urmata de demiterea Presedintelui. Deci demisie contra demisie.

    In Boston locuiesc doi Finkelsteini. Un nume nu tocmai comun. Cu titlu de exemplu, in intreg statul Massachusetts nu sunt decat patru persoane cu acest nume. Unul dintre cei doi este consultantul de imagine al Presedintelui Traian Basescu, care anterior i-a fost consultant si prietenului acestuia, controversatul premier maghiar Viktor Orban iar cel de-al doilea lucreaza, si nu intr-un post oarecare, la publicatia “Nature”, cea care a lansat tema plagiatului. Extrem de ciudata aceasta coincidenta, descoperita de Inpolitics. Alte coincidente, la fel de ciudate, le-a consemnat Cotidianul. Este clar ca facatura vine de la Bucuresti. Si nu de oriunde, ci din laboratorul de la Cotroceni. La fel si in ceea ce priveste mediatizarea externa. Cativa trepadusi de-ai Presedintelui transpira din greu, vanturand “bomba politica” prin toate redactiile din lume unde au acces. Obiectivul este, cum aratam mai sus, o extraordinara presiune mediatica impotriva lui Ponta, de natura sa se transforme in presiune politica. Dar cum ar putea fi copresedintele USL si presedintele PSD si seful Guvernului izolat politic intr-un asemenea hal incat sa cedeze si sa demisioneze?

    Stim de unde a pornit razboiul dintre palate, stim si de ce dar nu stim cum se va sfarsi. Pentru ca, pana una alta, nu stim cum va reactiona Ponta. Dar putem intui.

    Imi este clar ca Presedintele Traian Basescu, stiind ca inevitabil va avea loc un razboi final cu USL, a procedat asa cum trebuie sa procedeze orice strateg. In masura in care a avut posibilitatea, si a avut aceasta posibilitate, a ales si momentul rafuielii si terenul de lupta. Daca tot se va pune in viitor problema suspendarii sale sau a demiterii, direct de catre Parlament, pentru inalta tradare, Presedintele s-a gandit ca cel mai bine este ca asaltul final impotriva sa sa aiba loc acum si nu alta data.

    Demisie contra demisie Stiri DC News De ce se intampla Ziar online

    RăspundețiȘtergere
  45. Va doresc o seara buna tuturor!
    Am ingropat securea razboiului!
    ===================
    Am dat drumul la comentarii!
    ============================
    Sper sa mergem pe drumul cel bun, sa nu ne intoarcem de unde am plecat acum, sdau ... de ce nu ... si mai rau! Decat MODERARE, prefer sa INCHID definitiv acest Blog. Imi ramn destule de facut in viata! Vointa am suficienta sa pot face tot ce imi doresc, chiar impotriva unor dorinte proprii! Nu uitati! Sunt printre putinii care m-am lasat de fumat dearece ASA AM HOTARAT EU!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuculica,dupa patru ani de abstinenta am reinceput sa fumez ca si cum nu as fi intrerupt niciodata.Acum am paisprezece ani fara... fumuri.
      Sa ne ,,auzim '' sanatosi!

      Ștergere
  46. Ti-am zis ca sunt diabolic !
    Asa cum pot sa aduc faima unui blog, in cateva zile, la fel de bine pot sa-l si bag in cacat, in mai putin de 48 de ore.
    Repet, dupa care am plecat: pe mine nu ma cenzureaza NIMENI, asa de-a'n pulea !
    Din acest moment m-am retras! Inclusiv "Lincurile reciproce" pot sta linistite. N-am sa mai deranjez pe nimeni !

    Ca anonim am "debutat" aici si tot asa plec.

    RăspundețiȘtergere
  47. Bei, io-l vad in curind pe Bashica ca-l urmeaza pe prietenul lui Adrian! Bei, am zis Adrian si nu Hadrian nepot-miu!

    RăspundețiȘtergere
  48. Anonim20 iunie 2012, 22:17
    Te'npula mea tibica!!!Iote ca daca pleci tu moare blogu'?asta s-o crezi tu paranoicule.Nu stiu de cand e blogul asta(cred ca de prin 2005-2006)dar eu scriu tampenii pe aici de fo' doi ani si n-am avut probleme.TU AI PROBLEME CU PERSONALIATEA PARANOICA.Deci:te'npula mea tibica....DEFINITIV!!!!

    RăspundețiȘtergere
  49. @tpm
    Zici ca esti diabolic???Noooo esti doar bolnav,foarte bolnav,mai bolnav decat RH(si nu credeam ca pe RH il poate depasi un dobitoc mai mare.Uite ca tu ai reusit.du-te unde si-a intarcat "mutu' iapa" pula belita ce esti(asta am spus-o ca sa vezi cum e limbajul tau)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey gata! Curleoane n-ai vazut semnul ala de circulatie pe care Adminu l-a postat pt. aia in stare de hebrietate? Ia vezi ca-ndata iti saltam permisul de mecanic de locomotiva mai ales dupa ce-ai facut ieri in triaj...

      Ștergere
  50. Ete na ca deja i se facu rau,asa brusc.Ai dreak cum se imbolnavesc toti la comanda si suna la 112 dupa ambulanta(vb de nascase)
    uite asa numai "demnitate si onoare" pe toate drumurile....la kg sau metru dupa cum bine va zicea CEZAR

    RăspundețiȘtergere
  51. pula asta de vanghelie cand merge la puscarie??

    RăspundețiȘtergere
  52. idiotul vorbeste idiotenii;almanahe,almanahe!!

    RăspundețiȘtergere
  53. Am o RUGAMINTE SPECIALA:
    =============
    Ingropati si voi SECUREA RAZBOIULUI!
    Va rog eu! Va multumesc pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  54. Lista ofiţerilor numiţi la strict secret de Oprea, reevaluatul lui Băsescu
    Robert Turcescu, colonel PDL în MApN

    Postul de televiziune Antena 3a publicat, miercuri seara, în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, realizată de Mihai Gâdea, lista cuprinzând mai multe persone din viaţa publică românească, avansate în grad militar, de fostul ministru UNPR al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. Cei mulţi din lista publicată de Antena 3 au primit gradul de colonel, unii având grade militare mult mai mici.
    În listă sunt incluşi de-a valma politicieni, jurnalişti, foşti miniştri, primari, preşedinţi de consilii judeţene.Printre ei şi Robert Turcescu, în dreptul nuemuşui fiind trecută apartenenţa politică: „PDL” şi gradul acordat: „colonel”.
    Colonel a ajuns, conform aceleiaaşi surse, şi fostul prim-ministru de 78 de zile, Mihai Răzvan Ungureanu.
    Printre cei avansaţi la gradul de colonel se află şi fosta secetară şefă a lui Boc, Ştefania Ferencz.
    Conform informaţiilor difuzate de Antena 3, Turcescu a ajuns colonel deşi nu şi-a satifăcut nici măcar serviciul militar.
    Ministrul apărării naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a anunţat la Antena 3 că Armata va declanşa procedura în Justiţie pentru anularea ordinelor lui Oprea de avanasare în grad a oamenilor politici şi a jurnaliştilor.
    http://www.cotidianul.ro/robert-turcescu-colonel-pdl-in-mapn-186560/

    Ce kkt a ajuns si armata asta!

    RăspundețiȘtergere
  55. bai ma uit la stiri si nu pot crede in asemenea porcarii....salvari/ambulante,i s-a facut rau e un mare kkt nastase asta un las de kkt(bine ca oricum stiam)futu-l in gura pana acum era sanatos tun si acum e "crizat"
    Uite ca cei 9 avocati penalisti AI LU AROGANTU' au ajuns la un mare kkt.CHEMATI AMBULANTA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  56. @,,Ti-am zis ca sunt diabolic !" 20 iunie 2012, 22:17
    Sincer,regret pierdera unui mare concurent la titlul de producator ale celor mai zbanghii comentarii.
    Ma bucur pentru ingropaciunea securii razboiului.
    Sanatosi sa fim!

    RăspundețiȘtergere
  57. Cica nastase a incercat sa se sinucida si n-a reusit....ha ,ha tocmai EL MARELE VANATOR!!!Ba voi ati fost militari sau ce,ca sa credeti teatrul asta de prost gust.
    Una reala:
    In 1820 in irlanda sinucigasii care nu reuseau....erau condamnati ghici la ce...LA MOARTE!!pe bune nu mintesc

    RăspundețiȘtergere
  58. @dC
    Beei zdrelitule,treci pe apa plata cu lamuie!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri