Google Translate

vineri, 1 iunie 2012

Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, pune punct oricaror speculatii in materia pensiilor militare


Aş vrea să vă mulţumesc astăzi dumneavoastră, celor care v-aţi dedicat viaţa slujirii Patriei, care v-aţi ales nobila profesie de militar şi v-aţi onorat cu demnitate angajamentele asumate prin sacralitatea Jurământului militar, spunându-vă că Guvernul României a reparat un act nedrept care lovea atât în demnitatea dumneavoastră, cât şi în modul în care statul ar fi trebuit să vă recompenseze activitatea.

Spun asta nu doar din poziţia mea oficială de ministru al Apărării Naţionale, o demnitate onorantă dar, să recunoaştem, temporară, cât, mai ales, din calitatea mea de rezervist şi camarad al dumneavoastră, pentru tot restul vieţii.

Am reuşit, într-o primă etapă, printr-un memorandum aprobat de Guvern în şedinţa din 30 mai, să nu li se ia nici un leu celor cărora li s-a diminuat pensia ca urmare a aplicării prevederilor OUG nr. 1 din 2011. Aceştia nu numai că pierduseră prin recalculare, dar urma să li se ia, practic, şi din ceea ce primiseră în 2011. Acest Memorandum va urgenta aprobarea proiectului de lege aflat la Camera Deputaţilor, care urmează să-l dezbată în prima şedinţă de plen, ca şi cameră decizională.

Proiectul de lege care va fi propus spre adoptare prevede modificarea OUG nr. 1 din 2011 în sensul renunţării la recuperarea sumelor în cazul pensionarilor ale căror drepturi de pensie au fost diminuate în urma recalculării.

O a doua etapă a acestui demers urmăreşte ca, în condiţiile bugetare ale anului următor, să elimine toate discrepanţele cauzate în procesul de rectificare, aducând cuantumul pensiilor celor cărora le-au fost diminuate la nivelul celor din 2010.

Asistăm, în sfârşit, la un act reparatoriu pentru cei cărora le-au fost pe nedrept diminuate veniturile, iar în acelaşi timp îi asigurăm pe cei care, în urma recalculării, au beneficiat de pensii majorate, că, în baza principiului neretroactivităţii,
un bun câştigat rămâne câştigat.

Ziua dumneavoastră, de fapt a noastră, ne găseşte astfel, cu voia lui Dumnezeu, în circumstanţe dătătoare de speranţe, după o perioadă grea pentru rezerviştii Armatei României. Fără a ne ancora în trecut, a venit vremea ca împreună să redăm demnitatea corpului de militari care, deşi formal s-au lăsat la vatră, în inima lor au rămas alături camarazilor activi, gata oricând să li se alăture dacă Ţara o va cere vreodată.

De aceea, consider nu doar o datorie ci şi o obligaţie să acţionez în perioada imediat următoare, cu întreaga mea energie şi cu toate mijloacele pe care le am la dispoziţie ca ministru şi om politic, pentru a repara toate nedreptăţile greu de înţeles şi imposibil de acceptat pe care le-aţi îndurat în domeniul
recalculării pensiilor militare.

Vom acţiona, în paralel, pe linia redefinirii legislaţiei pensiilor militare, în spiritul tradiţional al pensiilor ocupaţionale, existent până acum în Armata României. În acest sens, vom institui un dialog serios, profesionist cu toate asociaţiile cadrelor în rezervă, fără discriminări, în cadrul unei comisii tripartite, alături de reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale şi ai Parlamentului.

Sunt încredinţat că expertiza dumneavoastră, a rezerviştilor, ne va ajuta să găsim cea mai bună soluţie pentru reintroducerea acestui sistem de care se bucură militarii din multe armate aliate, şi pe care l-aţi pierdut în mod nedrept, şi fac asta în numele obiectivului comun de recâştigare a demnităţii militarilor, de recâştigare a rolului, importanţei şi respectului de care s-au bucurat în societate, de-a lungul istoriei, ostaşii noştri.

Nu în ultimul rând, doresc să vă asigur că voi acţiona pentru ca nimeni să nu mai îndrăznească să încerce, prin subterfugii politice, să lovească în demnitatea şi onoarea corpului de cadre, prin avansări abuzive sau prin acţiuni de politizare a armatei.

Închei, asigurându-vă de toată preţuirea, prietenia şi respectul meu. Voi rămâne acelaşi partener serios al dumneavoastră, animat de dorinţa sinceră de a găsi soluţii pentru rezolvarea problemelor care vă frământă. După o viaţă în care aţi dăruit totul Armatei, ei bine, Armata vă datorează acest lucru. Voi veghea ca această obligaţie să fie pe deplin respectată.

La mulţi ani!
Corneliu Dobriţoiu,
ministrul Apărării Naţionale

Mesajul ministrului Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, cu ocazia Zilei rezervistului
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
Contact: 021-319.60.22
COMUNICAT NR. 78
Data: 30.05.2012


Multumim Domnului Corneliu Dobriţoiu, ministrul Apărării Naţionale
In cuvinte putine, a pus capat oricaror speculatii.
Nu vad ce s-ar mai putea intampla rau.
Se asterne linistea si in randul pensionarilor militari,
atat de bulversati de Guvernele Boc!
Urez tuturor, multa sanatate!
Admin

219 comentarii:

  1. In prag de seara,
    Este clar ca lumina zilei:
    D-l Ministru, a luat unora painea de la gura!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asadar, echipa zoo - maimuta, curdeleul, tigrul si clantzanila, luati aminte ce spune domnul ministru:...pentru a repara toate nedreptatile greu de inteles si imposibil de acceptat!Acum imi dau seama de ce voi n-ati reusit sa intelegeti imensa umilire care ne-a fost adusa, PENTRU CA NU SUNTETI IN STARE, PENTRU CA NU PUTETI, PENTRU VOI NU EXISTA DEMNITATE, ONOARE SI MANDRIE.Lichelelor, gunoaielor!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-i ca acu se uita pe A1 la "Pisicile aristocrate"...Tigrul vrea sa hajunga si el in inalta societate!

      Ștergere
    2. 80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
      Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
      Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
      In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
      Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

      Ștergere
    3. SCMD Central
      Comunicat personal al initiatorului SCMD
      Cu 54 minute în urmă

      Ștergere
    4. @plano 10,
      Las-o jos ca macane!
      Aveau dreptate baietii ...
      Ale cui jocuri le faci tu mon cher?

      Ștergere
    5. Mon cher,
      Sa inteleg ca esti fatuca daca n-ai curaj sa semnezi!

      Ștergere
    6. @plano /esti tu plano cum sunt eu Brejnev
      Vezi precizarile ,,mosului"in legatura cu acordarea grupelor de munca 2008 !!

      Ștergere
    7. @Anonim-mos alecu
      Adicatelea, unde sunt precizarile? Parpanghel esti d-ta!

      Ștergere
    8. Plano, tu si cu amicul tau czar maimucles ati stabilit deja ca nu sunt mos alecu.Acum iar v-ati invartit cu 360 grade ..de palinca?Comentariul meu era pentru lichelele mamifere, faci si tu parte din aceasta tagma ??

      Ștergere
  3. Tudoreee,
    Merinee muica, si multi altii! E mare si grea beleaua!
    Sculati voi si ascultati: Dogy v-a declarat acum rezbel voua, mare razbel.
    Este afisat un pogon de acuzatii, "casus belii", dar eu va dau doar atata:
    ********************
    Cu regret pentru dl Col Tudor Marian, ca se lasa dus cu presul de “amicii” ce-i exploateaza slabiciunile, nu-i pot raspunde in schimb numitului Neacsu de la Craiova care ma insulta si ne insulta aproape zilnic, de la infiintarea sindicatului, decat academic, olteneste, prin trimitere la starea initiala si indemnandu-l sa nu se mai autoconvinga atunci cand se admira in oglinda, ca ar fi un geniu al Carpatilor, jurnalist, justitiar, etc. Normal ar fi sa consulte un medic de specialitate!...

    Inchei, informand prin prezenta, ca CD va lua in discutie cele sase propuneri de suspendare a dl. Tudor Marian din functia de presedinte de filiala si a dl. Neacsu din sindicat, urmand sa ridice la CNR propunerile de excludere. De asemenea, CD va da avertismente tuturor celor care, innebuniti de schimbarile actuale, par a abandona interesul general, din dorinta de a pune personal mana pe vreun ciolan. Si, in mod statutar, dat fiind schimbarile de la o zi la alta, in raporturile dintre noi si justitie, Guvernul Ponta sau conducerea USL, deoarece suntem clar in stare de lupta, si pana la alegerile generale inca nu stim daca va fi adoptata prezenta solutie pe calea “Contractului social” sau realitatea ne va impune trecerea la una dintre solutiile de rezerva, CNR va fi convocat numai dupa alegerile generale, pentru a analiza impreuna situatia, castigurile obtinute, tradarile de peste an, si a stabili, tot impreuna, strategia postalegeri.
    ****************************
    In rest, mereti la "orighinal":
    Comunicat personal al initiatorului SCMD
    Pe marginea unui “Apel” si a permanentului conflict
    al dlui Col. (r) Tudor Marian cu sine insusi
    In atentia tuturor celor interesati
    PRESEDINTELE FONDATOR AL SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  4. E jale mare. ce ma fac eu acuma , ca domnul Dogaru vrea sa ma suspende din ... functia de sindicalist ? Doamneeeeeeeeeeee, cum o fi si aia ? Omul asta imi recomanda un doctor. Sper sa nu fie acelasi pe care l-a consultat si el, ca vad ca nu a dat rezultate. Astept si minunea asta.Si ce crede domnul Dogaru ca asa imi va astupa gura ? Ce castiga ? Cade in ridicol, rade lumea de el, auzi, a suspendat un sindicalist din functia de sindicalist. E rasul curcilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merineee....,
      De ce te faci ca nu vazusi???
      Adicătelea te injura de mama, iar tu te faci ca nu-i bai?

      Ștergere
    2. Dragule, atata poate, atata face, eu nu ma cobor la mintea lui. Nu am injurat nici un soldat in toata cariera mea, nu o sa injur acuma un ofiter chiar daca o merita. Nu ma injosesc coborand la mintea si replicile domnul Dogaru. Dar daca a ajuns in starea asta incat sa injure ofiterii armatei romane pe blogul sindicatului inseamna ca e groasa rau, ca e disperat iar Dumnezeu i-a luat mintile pentru ca oricine poate vedea si citi de e in stare sa scrie un presedinte de sindicat. Din partea mea poate sa continue, nu mie imi face rau ci lui.

      Ștergere
  5. No,te suspendeaza,dar depinde de ce si cit timp dureaza !

    RăspundețiȘtergere
  6. Nea Cashcavalu las' ca le trece! Stai linistit ca n-au ce sa-ti faca. Eventual o sa-ti faca ce ne-a facut Czar maimuca noua, adicatelea sa ne mingiie pe oaua!
    -------
    Dar totusi ce mai cauta Parpanghelu asta de Plano pe-aici? In 3 ani cit si-a tinut bloaga, nu si-a dat seama ca fostii militari au ramas cu adevarat independenti politic si ca-i doare in lulea de politicile de rahat pe care le-au dus TOATE partidele ? Mai Pulano, vaz ca te maninca bucile curului si n-are cine sa-ti dea un sut. Meri si vezi-ti de gogonelele tale! Inca o data iti repet ceea ce ti-au spus si altii: "Cum de-ti tot dai tu ifose si pareri" pe subiecte de care n-ai auzit decit tragind cu urechea prin borta cheii? Lasa-ne si dute-n plata domnului, ca vazuram ce caracter mizerabil ai...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. prea frumos,vorbesti de sluga aia fara caracter de plano10.
      jegosu ala ar trebui impuscat in cap.

      Ștergere
  7. Pt ca unii sunt indobitociti rau de tot ma obligati sa ma repet
    Pricepeti si voi odata ce dracu'!!!
    Ce-l mana pe el in "lupta"!!!

    http://sindicatulcmd.blogspot.com/

    ...."In ceea ce ma priveste voi dona, bucuros, lunar, diferenta de 865 de lei in brut, reprezentand executarea mea prin “revizuire”, pentru coliva si pomenile dnei. Maria LUPU si ale stapanilor ei."....
    Honor et Patria!
    Vae Victis!
    Presedintele SCMD,
    Col.(r) dr. Mircea DOGARU
    Publicat de Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Cashule uite io iti dau o solutie ca sa scapi basma curata; cumpara un curcan, o damijana de zaibar, ia-ti-l pe nepotu Cezar Suca si direct la nashu Dogaru la Bucuresti. Sa vezi c-o sa te ierte, ba cred c-o sa te si promoveze.

      Ștergere
    2. Bun, bun!
      Si IO zic la fel!
      Cu damijeana si curcanu, a rezolvat problema/ "suspendarea", iar de "excludere" nici ca va mai fi vorbire! Merine, asculta ce zicem si noi p'aicea! Ca altfel, la razboi, ca la razboi!

      Ștergere
    3. Maimucele asta seara s-au adunat si au facut sedinta!
      Cu unanimitate de labute pe sus (unele au ridicat si cate un picior), s-a hotarat-decretat: "Noi vrem pace, nu razboi!"

      Ștergere
    4. Ce sedinta maimuco?
      La sedinta ai fost tu cu fie-ta, aia, nemaritata!
      Noi am facut Consiliu de Rasboiu al Maimucelor, nu sedinta!
      De va fi nevoe, trupele noastre se vor alatura lu'nea Cashu!
      Damijeana si curcanu, mai bine pastram si sarbatorim victoria!
      Nea Cashu, daca faci rasboi, sa ne spui. Sarim toate maimucele!
      Toate maimucele, atentiune! Ne pregatim de ce poate fi mai rau!

      Ștergere
  8. iarasi,mizerabilul ala de plano10 isi lasa balele pe aici,el, crede,ca dacaai iesit pe un sistem de pensii,poti sa il schimbi,de buna voie,cand ai tu chef.
    el crede,ca daca izmanaru,a bagat conditi aberante,cum ii aia cu hg 1019 si impartirea la 20 de ani in loc de 30,el crede ca totul ii corect.
    bah javre spurcata de plano10,o lege,care expune pensionaru militar asa de mult incat pensia poate fi astazi un miliard si maine 500 de lei,nu ii o lege pentru militari.
    dar ca sa fi linistit,ce spui de asta,aia 80%,care spui tu ca sunt multumiti pe legea izmanarului,sa semneze ca sunt de acord cu legea izmanarului si cine vrea legea din 2001 sa semneze sa ramana pe aia,dar sa nu aud la anu,cand o sa vina spre exemplu unu,gen tapalaba,care o sa spuna,bah,hai sa impartim la 30 si nu la 20 ca asa ar fi corect,ca faceti spume la gura.
    vreti instabilitate,pai atunci luati instabilitate,dar dupa sa nu va aud gura.

    RăspundețiȘtergere
  9. tigane corleone,si pe mine ma mana in lupta,sa se ajunga,in situatia cand,cj luxembourg sa declara neconstitutionala(cum a facut cu multe legi)legea de pensii a izmanarului(cu cat se da sentinta mai tarziu,cu atat o sa ai de dat mai multi bani inapoi),iar voi,slugile izmanarului sa dati banii inapoi,primit ilegal din ian 2011.
    pedeapsa cu moartea,ii un lucru,prea bland pentru cei de teapa,izmanari si a tiganului corleone,iadul si blestemele a milioanelor de romani(din cauza ca au crescut pensii militare,romanii ii blesteama pe cei a caror pensii au crescut),se vor prinde asa de rau de voi,ca,copii vostri e vor imbolnavii de cancer,si copii copiilor vostri vor muri in chinuri groaznice,dar cel mai important,voi,voi veti arde in iad,unde aia 100 de lei dati de izmanar in plus,nu o sa va ajute la nimica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amaratule, ia-ti pasteaua si te culca!
      Stai linistit, totul se termina cu bine!
      Nimeni nu iti va lua un leu din pensioara ta!
      Mai mult, daca ai primit ceva, iti va ramane asa!
      OK? Ai reusit sa pricepi ceva?
      Mergi acum si te culca!

      Ștergere
    2. Bolnavule!!mi-e mila de tine.
      asa cum ti-au zis si altii.....dusuri reci cu furtunul de pompieri+camasa de fortza.
      acum pe bune...te compatimesc....esti duuus rau!!

      Ștergere
    3. Astia, Coarneleonul, Cezar maimuca si restul cetei de pitzigoi e rai tare si malefici. Nu se prind blestemele de ei, cum nu se prinde apa de gisca. Astia trebuie mai intii descintati, cu aghiasma dati, iar apoi prin flacara purificati.

      Ștergere
  10. ,,MANALELE IE VIATZA MEA !''
    Daca voi nu folositi majuscule le foloseste ieu pe de gratis.

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.trilulilu.ro/muzica-diverse/la-cucaracha

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai anonimul pulii calului iar ai iesit din pizdocul ma-ti?Iar mananci kkt cu tiriplia si umbli cu iedesul prin catunele Romaniei,n-ai ce manca,ca prost ,vad ca esti ,destul si peste masura.Bagate-as in pizda ma-ti de pui de tarfa ca tu n-ai nici un D-zeu,nu ti-ar muri nimeni inainte ca esti plin de spurcaciuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai Tarzane macraoane cap ai, minte vai de tine!

      Ștergere
    2. Hasta de la 22;43 vaz ca hesti nervos. Ia serveste tu un ALUPIGUS ca e sanatos.

      Ștergere
    3. Domnu, domnu cu 4 clase la seral...se scrie "baga-te-as".

      Ștergere
  13. Dogaru a inceput sa numere precum Roberta. A zis ca suspenda 6 insi, pe Neacsu si Tudor. Cine il invata sa tina abacul intre picioare ?

    RăspundețiȘtergere
  14. Aloo!!! Chemati veterinarul c-a scapat Titi gri2 cel mai mare co(t)oi din cushca si pe cine il prinde de putza il mushca!

    Crraa, crraa, crraa ce frumoasa-i viata!

    RăspundețiȘtergere
  15. nu am inteles,abia la anu,o sa revina pensia la cuantumu din 2010?
    sau cum?
    acuma ramane numai diminuata,dar neregegularizata?
    astia-s nebuni?

    RăspundețiȘtergere
  16. Dobritoiu, ca orice alt politician, spune ce vrea dar spune si multe prostii. Una din ele este cea de mai jos:

    ...."în baza principiului neretroactivităţii,
    un bun câştigat rămâne câştigat."

    Daca Dobritoiu crede ce spune (eu nu cred) atunci ma astept sa-si convinga colegii de guvern ca acest "principiu" este valabil si pentru bugetarii care au pierdut cel putin 25% in vara lui 2010 si sa le dea banii inapoi integral incepind cu data cind le-au fost luati, retroactiv (ca tot ii este drag termenul) si nu cu tiriita incepind de luna asta.
    Ca CEDO spune altceva vis-a-vis de "dreptul cistigat" nici nu mai conteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Stelica, iar clantzanesti- pardon, iar spui aiureli.Du-te de o ajuta pe tanti Pisi la gatit.Mai ia o maslina, o tuiculita ,mai gusta o sarmaluta si lasa-ne pe noi sa ne razboim cu mamiferele evadate de la Zooland.Ieri a fost ziua matale, azi e pentru oameni mari!

      Ștergere
    2. Anonim2 iunie 2012, 08:36
      Cine te opreste sa te razboiesti cu mamiferele evadate ? Asta fac si eu.

      Ștergere
    3. Bai steli p...a, nu ai vrea sa castigi tu un minus 25% la aparitia pe bloguri? Dupa ce ca esti prost mai pui si frana...

      Ștergere
  17. plano101 iunie 2012, 21:12
    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu zau! Iar dati citate de-ale unui ciumpanZeu! Pulano sa se duca cu aeroplanu unde a dus mutu roata si surdu roata!
      PS. Mai bine dati citate din Basescu ala al vostru dar-ar dumnezeu sa-l aveti la masa, dimineata, prinz si seara, precum si de sarbatorile legale.

      Ștergere
    2. 09:49.
      De-ar da Dumnezeu sa-l aiba continuu langa ei..dimineata, pranz,seara si noaptea-n pat alaturi de muiere.Si ca desert sa-i manance lenutei p.zda umpluta cu scula Qiorului..

      Ștergere
  18. De-i intrebi :
    Ce mai fac si ce-i mai doare ?
    Toti raspund :
    Bani ?!! Noi nuuuu !!
    Doar -demnitate si onoare !!
    A inceput distribuirea la m si la kg !

    RăspundețiȘtergere
  19. Dear Mr. Nea Cashu, uncle Salam will sustain you to became in short time the president of SCMD. Don't forget about the turkey and the zaiber for retired colonel Dogaru! Also our desire is to appoit in vicepresident post of SCMD our best friend, Cezar the donkey monkey!
    Best regards mr. Cashu

    RăspundețiȘtergere
  20. Ziua buna la ZOO si pacientilor evadati de la Spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim1 iuni
    Viteza pe nisip nu-i egala cu viteza pe telina.

    tigri21 iunie 2012, 22:47
    Taci,dracului mai idiotule,spui numai gogomanii!

    Anonim1 iunie 2012, 21:32
    Bine ca n-a fost careva sa- l boteze...BUCI ifal !!

    tigri21 iunie 2012, 22:32
    As avea multe de spus despre acest subiect deoarece am participat la multe aplicatii elicopter contra tancuri ,mai ales in teren framantat dar renunt de teama kknarilor de anonimi care-ti strica buna dispozitie si-ti taie tot elanul de a vorbi,efectiv mi-e scarba sa scriu alaturi de acesti DOBITOCI!

    Anonim1 iunie 2012, 23:06
    Auzi,mai rahat cu par? Aplicatiile tale in teren framintat,cu tancuri,cu vedete ,cu submarine si cu camile au fost cind dormeai dupa ce luai solda.Mai taci dracului cu rahaturile tale.Nu a publicat nimeni nimic,doar tu esti unghia din lindic.
    Baga in ccapul ala sec ca viteza maxima pe nisip nu poate fi egala cu cea de pe pasune. Ce-i asa greu de priceput? Ori esti prost de drept?!

    RăspundețiȘtergere
  22. Anonim1 iunie 2012, 21:29
    Viteza pe nisip nu-i egala cu viteza pe telina.

    tigri21 iunie 2012, 22:47
    Taci,dracului mai idiotule,spui numai gogomanii!

    tigri21 iunie 2012, 22:32
    As avea multe de spus despre acest subiect deoarece am participat la multe aplicatii elicopter contra tancuri ,mai ales in teren framantat dar renunt de teama kknarilor de anonimi care-ti strica buna dispozitie si-ti taie tot elanul de a vorbi,efectiv mi-e scarba sa scriu alaturi de acesti DOBITOCI!

    Anonim1 iunie 2012, 23:06
    Auzi,mai rahat cu par? Aplicatiile tale in teren framintat,cu tancuri,cu vedete ,cu submarine si cu camile au fost cind dormeai dupa ce luai solda.Mai taci dracului cu rahaturile tale.Nu a publicat nimeni nimic,doar tu esti unghia din lindic.
    Baga in ccapul ala sec ca viteza maxima pe nisip nu poate fi egala cu cea de pe pasune. Ce-i asa greu de priceput? Ori esti prost de drept?!

    RăspundețiȘtergere
  23. Nu este bătaie de joc? Nu este expresia cea mai elocventă a umilinţei? Nu reprezintă cel mai clar exemplu de discriminare? Unde este „Legea unitară a pensiilor” prin care se desfiinţează ca “nesimţite” toate “pensiile speciale”? Unde sunt vorbele sforăitoare despre justeţe şi dreptate socială? Ale preşedintelui încă în funcţie! Ale premierului-primar-boC !
    În mod evident, cele de mai sus sunt texte extrase din legile militare, texte prin a căror anulare a fost desfiinţat statutul militarilor în rezervă. Acum sunt introduse în legile celor care se află deasupra tuturor. Ale căror pensii nu s-au “recalculat”. În legile celor care trăiesc într-o altă ţară, în România lor! Întreaga fărădelege, a fost posibilă cu aportul interesat şi anticonstituţional al Curţii Constituţionale! La îndemnul preşedintelui şi al primului ministru-primar-boC !

    Niciodată, în cursul milenarei sale istorii, Armata nu a fost într-un asemenea mod desconsiderată. Iar militarul, niciodată atât de injosit. Despre acest adevăr, domnul preşedinte trebuie să fie conştient! Deoarece istoria, indiferent de intenţiile distrugătoare ale unuia ori ale altuia, îşi va reintra în drepturi, cu neiertătoare consecinţe pentru cei care o neagă. Fie ei preşedinţi de ţară ori simpli muritori.
    Armata, ca instituţie, a tacut . Dar Armata nu este o entitate abstractă. Ea este vie, populată. Iar ei, militarii, sunt fiinţe înzestrate cu gândire. Sunt educaţi şi responsabili. Ei au glas. Ei sunt adevăraţi, au suflet, au simţiri. Şi nu pot suporta la nesfârşit umilinţa. Ei ştiu că au drept crez doar voinţa poporului şi, mai devreme sau mai târziu, vor asculta glasul acestuia. Semnele în acest sens sunt evidente. Ele ies la suprafaţă în ciuda nesfârşitelor oprelişti, legiferate ori nu.

    Dacă este în firea lucrurilor ca orice preşedinte să devină odată un fost preşedinte, niciodată (chiar niciodată!), un militar nu va fi un fost militar! Oricât de mult şi-ar dori, unul sau altul, să se întâmple aşa.

    SURSA: http://teopal.com/?p=1379 --

    RăspundețiȘtergere
  24. "Fostii militari", un concept aberant, incalificabil!

    Preşedintele ţării ne-a mai devoalat o parte din adâncul gândirii creatoare a domniei sale. După o îndelungată şi vinovată abţinere, domnul preşedinte a afirmat într-un discurs printre dinţi, abia stăpânindu-şi ura, că pensionarii militari sunt foşti militari. Un concept prezidenţial mai vechi, neafirmat public până acum, care a produs deja efecte dezastruoase. O afirmaţie menită să mai adauge un strop de otravă dispreţului cu care îi tratase şi până acum pe slujitorii sub drapel.

    Domnia sa, Comandantul, se face că nu ştie că militarul nu depune jurământul numai până la pensie. Se preface că nu cunoaşte, deşi are o pregătire militară atestată de propria biografie, că un militar rămâne militar până la moarte. Chiar şi după !
    Domnul preşedinte ne-a dezvăluit acum, mai clar, adevăratele motivele pentru care au fost desfiinţate pensiile militare de stat: fiindcă, la pensie, conform judecăţii domniei sale, militarul dispare. Devine un „fost”, fără drepturi şi fără identitate.

    Susţinerea publică a acestei idei, permite acum tuturor militarilor, chiar şi celor neîncrezători, să înţeleagă intenţia cu care Curtea Constituţională a concluzionat că militarul nu are drept la pensie. Se vede mai bine că Decizia nr. 735/2010 a C.C.R. nu făcea decât să materializeze juridic viziunea Comandantului Forţelor Armate. Concepţie conform căreia militarul în rezervă nu mai este militar !

    El devine, prin „reevaluare” prezidenţială, un civil nou-nouţ. Ca urmare, proaspătul civil trebuia rupt de instituţia militară. Trebuia sfărâmată legătura sa cu militarii activi. Trebuia ucis, formal, militarul din el, înainte de a o face destinul. Ceea ce s-a şi întâmplat, cu impulsul C.C.R.. Pas cu pas.
    El, pensionarul militar, „fostul militar” conform concepţiei „reformatoare” a preşedintelui, după zeci de ani de muncă şi renunţări la drepturile fireşti oricărui alt cetăţean al ţării, pierde odată cu pensionarea orice drept pecuniar constituţional. A devenit un „fost” Şi atât! Un asistat social de cea mai joasă speţă. Conform Deciziei mai sus menţionate, pensionarului militar i se va atribui ceva ce se numeşte un supliment. Adică, pe româneşte, va fi beneficiarul unei pomeni din mila guvernanţilor! De ce spun pomană? Deoarece, pentru militarul în rezervă pensia a încetat să mai fie un drept constituţional ca la toţi ceilalţi locuitori ai României.

    În mintea preşedintelui de azi şi, prin servilism, în înţelesul constituţional al Curţii Constituţionale, militarul în rezervă poate să dispară. I s-a luat, absolut aberant, dreptul la pensie. În locul pensiei militare i se acordă un supliment!. Odată cu militarul în rezervă,poate să dispară şi armata de rezervă. Aproape o sută de mii de potenţiali luptători instruiţi deja.

    Discriminarea este evidentă! Chiar şi pentru cei mai îngăduitori, ura cu care sunt trataţi „foştii militari” este o realitate. Ca dovadă, iată cum apare, după completare (publicată în Monitorul Oficial nr.64/ 26 ianuarie 2012!), Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor: art.82*)alin.7, „Judecãtorii şi procurorii pot opta între pensia de serviciu şi pensia din sistemul public. Judecãtorii şi procurorii militari pot opta între pensia de serviciu şi pensia militarã de serviciu”…. Ei pot opta. Pentru ei există şi acum pensia militară de serviciu!!! Iar mai departe, la art.85*)alin.2,scrie negru pe alb:”Pensiile de serviciu ale judecãtorilor şi procurorilor, precum şi pensiile de urmaş prevãzute la art. 84 se actualizeazã ori de câte ori se majoreazã indemnizaţia brutã lunarã a unui judecãtor şi procuror în activitate, în condiţii identice de funcţie, vechime şi grad al instanţei sau parchetului, cu luarea în considerare, în procent, a sporurilor intrate în baza de calcul la acordarea pensiei de serviciu, precum şi a sporului de vechime. Dacã în urma actualizãrii rezultã o pensie de serviciu mai micã, judecãtorul sau procurorul îşi poate pãstra pensia aflatã în platã.” Pentru ei se poate! Pentru „foştii militari”, NU !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ai foarte mare dreptate,dar oricum,cei care acuma au dat in judecata statul la cedo,sunt cei care nu o sa moara in mod normal asa de repede,asa ca se vor bucura si de despagubiri,si de pensia militara.
      pana la sfarsitul anului,eu am convingerea,ca dobritoiu o sa revina,pe pensiile ocupationale militare,iar despagubirile(raul a fost facut,nu il poate nega nimeni),vor fi primite in urmatorii ani,cum de altfel a spus si chioru betiv,cand bozgorul marko bello,ia spus ca,militari vor castiga la cedo,iar chioru betiv ia raspuns,pana atunci,nu vor mai fi la guvernare nici eu si nici paduchei pdlaci.

      Ștergere
  25. CUVINTE SFORAITOARE SI GOALE, CARE NU REFLECTA NICI PE DEPARTE REALITATEA!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:26.GOL este capul tau!GOALA iti este inima!
      Nemernicule, ce cauti TU pe un blog al militarilor ??

      Ștergere
  26. plano101 iunie 2012, 21:12
    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
  27. "" Rămâne de văzut dacă vâna sa de militar şi respectul faţă de cuvântul dat nu au fost lichefiate de atingerea cu floarea vitriolată a politicii.
    Eu, unul, nu mă aştept la minuni. Mai degrabă cred în tergiversarea acestei stări de fapt. În elaborarea unui lung şir de motive pentru care nu se poate reveni aşa „dintr-o dată”. La sfaturi şi îndemnuri repetate la răbdare, la promisiuni de încredere în bunele sale intenţii, la asigurări de respect şi la recomandări de a aştepta revenirea economică a ţării.
    Din nefericire, timpul militarilor pensionari este limitat. Va înţelege noul ministru acest simplu adevăr? Puţin probabil. Fiindcă, la rândul său, domnul Dobriţoiu va fi sluga credincioasă a partidului care l-a pus acolo sus."" Teo Pal

    RăspundețiȘtergere
  28. Mey,mey,clantanila,lasa aiurelile de bolnav psihic si treci la bucatarie alaturi de Pushy s-o ajuti la curatatul morcovilor!Lasa morala si fa-te util la bucatarie,sau la psihiatrie,zau asa daca vrei ceva cald la pranz!Lasa aiureala a ta de filozofie de doi bani,ca zau nu-l concurezi pe Kant,nici pe jumatate,asa ca fuga la Bookfest ,poate reusesti sa-ti vinzi cartea,aia a ta scrisa , prostiile si esecurile din viata ta ,altfel decat a celorlalti!Ha,ha!

    RăspundețiȘtergere
  29. Voi ati vazut ce magarii posteaza czar la adresa unei doamne pe blogul Lupului??A sarit haita s-o atace pe biata femeie de parca ar fi tras etnobot pe flituri!

    RăspundețiȘtergere
  30. fantastic,tiganul ala de corleone,posteaza pe siteul lui plano10,un mesaj de sustinere,pentru usl.
    chiar ca romania ii o tara de kkt,daca ajung jigodii fara demnitate ca si corleone,tigri,cezar,stelip, militari.
    pai astia,daca maine ar veni ungurii la guvernare,si le-ar da 10 lei la pensia in plus,ar spune ca romania ii toata a ungariei.
    trebuie sa existe,o metoda,ca jigodile astea,sa fie scoase din armata,sau macar pedepsite.
    daca nu,o sa ma ocup,eu personal,sa primeasca ce merita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nje sugi -ULA ! Bolnaviorule!!

      Ștergere
    2. Bai idiotule vezi ca ai intrecut cu mult masura la injurii.
      idiotule chiar vrei sa-ti rup capul si sa joc fotbal cu el?
      Ai grija MAAAREEE cu amenintarile!!!!KKT CU OCHI CE ESTI
      Ce e ti s-au invechit bataile?O cauti cu lumanarea?
      Bine vei fi "servit" idiotule

      Ștergere
    3. Bolnaviorule ia pe loc repaus narodule!!

      Ștergere
    4. @ Ano,2 iunie 2012, 19:01
      Bravo flocosule! Moama ce le-ai tras-o!. Acum poti sa-ti dai cu Flit!!

      Ștergere
  31. Mey,mey cezar,e o maimuca amarata,de fapt un urangutan,care-i nu-i sta mintea decat la Cvis,daca o alta doamna, are alta parere decat a lui,melteanul de cezarush ia foc! Da,da,creierasul e vesnic in erectie cand se gandeste la Cvis!maimuco,Cvis e buna de fii-tu ,nu de tine,degeaba te gandesti la siliconate,ca n-ai ce sa le oferi!Lasa,vocabularu'ala de meltean,cu d-nele mai in varsta si baga-ti mintile in cap!Ha,ha!
    Nu-l mai copia si imita pe stelipulea ca ala e cu prostata varza si nebuneala lui e molipsitoare!

    RăspundețiȘtergere
  32. Czar maimuca e pe tziclu!
    Cartonash ROSHU!!!

    RăspundețiȘtergere
  33. plano101 iunie 2012, 21:12
    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
  34. Baiii unde-i cretinul cu amenintarile ca-l bat de se caca pe el....Pe romaneste;IL BAT DE SE CACA PE EL tu-l in dumnezeii mamii lui de animal ca trebuie batut la sange si pe nas si pe gura....sa se mai ia el de copii oamenilor!!! si-o sa vada...daca nu cumva pustanii astia de 20-25 de ani n-o sa-l bata "mar".... mama lui de boshorog nebun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20;48
      Duten chizda matii de tigan borit, luaneai maciuca la belit tuten rit!

      Ștergere
    2. Buey, da-l la mine, ca bat si fut ca masina de cusut, buey !

      Ștergere
    3. Bey, io dau ciocane la greu c-asa i-am ghintuit gaoaza lui Curdeleu!

      Ștergere
  35. Buey, cata traficu' pe bloaga asta, sa-mi trag putza pe sub mine ! Cred ca ma bag si eu, la astia cu arta "futurista".

    RăspundețiȘtergere
  36. GATAAAA RAPANOSILOR CA HALTFEL HADUC HINGHERII!!!!

    CINE MAI INjURA PRIMESTE DE LA CEILALTI CITE-UN CAP DE S.LA!!!PARDON: CITE-UN CAP IN GURA!!! S-aude acolo in fund la Cezar maimuca, Chigri2 si Curleonu?

    RăspundețiȘtergere
  37. Mai rahatilor,macar voi sunteti nevinovati,ca sunteti prosti,dar de la niste "telectuali 'cu staf ,am pretentii.cand injurati si spuneti tot felul de baliverne ,eu va iert,ca ,de unde nu-i nici D-zeu nu cere dar de la bloggherii,smec herasii cu pantalonii rupti in fund ,am alte asteptari-m-au dezamagit profund asa ca sa-mi sugeti pula si voi si ei.Ma kk in blogurile voastre de needucati si parsivi,ca numai nimicuri discutati dar aveti pretentii de literati.KK ku perje.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi mei nenea ca noi suntem de aia turcesti nu romanesti ca tine. Mei de nu-ti convine revino miine, dar pina atunci serveste de la Cezar maimucea un Alupigus cu mandarine...ceva gen tartine.

      Ștergere
  38. Sa-ti dau muie cand vei viola-o pe curva de muma-ta,mai nespalatule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chigri2,chigri2 halooo receptie! Da-ne-ai MiniMaxul inapoi!

      Ștergere
  39. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei parosule mai bine iti halegeai ca "icoana" un cap de bou, ca tot ai mintea cit un ou... Cum e vremurile pe la tine pe-acolea pe la Hurziceni? Ham hauzit ca ploua cu rapanosi negri-n cerul gurii ca magari-n virful _ULII asa ca tine, cioc cardelule, profesorule huniversitarule ce hesti!

      Ștergere
    2. Hanonim si Tigridoi, ce v-ati luat-o amandoi !

      Ștergere
  40. Czar va spune voua : mama ce unitate de soc si groza as face cu voi,la nevoie!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ps. inclusiv cu parlitii aia care se predau inainte de a incepe lupta!!Czar

      Ștergere
    2. Maimuco ia un ALUPIGUS de la Sven Hassel si sa ne mingii mansa/levierele de la TR nitzel!

      Ștergere
  41. Miau, miau, miorlau! As minca un cur de maimuta, dar ma multumesc si c-un cap de _uta!

    RăspundețiȘtergere
  42. @tigri1
    Pofta mare si vezi sa nu-ti ramana-n gat!
    Gurmandule de _ute!

    RăspundețiȘtergere
  43. NB la ZOO si Spitalul 9!

    RăspundețiȘtergere
  44. ce-si bat pooola,militarii,de corleone,tigri2,stelianp si cezar.
    mi-e mi-ar fi rusine sa mai postez,in locul acestor lighioane gen corleoen,cezar etc.
    numai,ce poti sa le ceri unor tigani fara demnitate si onoare,care pentru 100 de lei dati de izmanar,ilegal in plus se foot in cooor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Netza buna la ZOO si pacientilor evadati de la Spitalul 9!

      Ștergere
  45. Mai muci pe piept si pe maneci,mai janghinosule,vezi ca faci bale la gura precum Vadim Tudor,tu n-ai somn ,chiar nu vezi cat de prost si de ridicol esti,esti ca malahia din coltul gurii lui ma-ta dupa ce a supt toata noaptea la soferii de TIR din parcare.

    RăspundețiȘtergere
  46. plano101 iunie 2012, 21:12
    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu si frac-tu ala chel de Pulano un ALUPIGUS cu crema de albush!

      Ștergere
  47. ,,ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.''?!?!
    Asa mult ai baut incit nu-ti poti reveni?

    RăspundețiȘtergere
  48. Vin alegerile.
    Vedeti pe unde sunt ,,mascati" pdl-ii si lasati-ii fara ocupatie.Someri.Sho(r)meri in...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha ....
      Cea mai tare!
      Cel mai bun "indemn" electoral!
      Deviza care ar scoate milioane de romani la vot!
      Prietene, ai tot respectul meu!

      Ștergere
  49. in ce judet candideaza,tradatorul izmanar jegos oprea?
    vrem prag electoral de 10% si fara un loc in plus pentru unguri,unde sunt ei 7%.

    RăspundețiȘtergere
  50. In judetul sarmanilor! Mei dar maimuca, tigrul si curdeleul nu candideaza si ei la ceva? Macar soferi la primarii...

    RăspundețiȘtergere
  51. Ba nu ia unul ..FORTE .sa-l simti!!

    RăspundețiȘtergere
  52. Miau, citii pe Megalitica ca unii de-acilea e la origini 100% daci. Ei bine...numai unii e daci ca io, spre ezemplu mi-s tigru bengalez. Ma trag 50% din Raj Kapoor si 50% din taiga de unde era maica-mea. La fel e si cu Cezar maimuca, cu tac-su var primare cu King Congo si maica-sa Cheeta aia lui Tarzan. Nu mai vorbesc de Curdeleu ca ala sigur are printre stramosii din harborele ginecologic un leu si o borta de helefant.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu un muyoten

      Ștergere
    2. Pe blogu' de Mehedinti
      Ai luat una peste dinti !

      Ștergere
    3. Mai du-te mai pe la ma-ta ca-i nimfomana ,mai trage-i un numar si apoi revino.

      Ștergere
    4. Buey tigrisior, ia de aici: sa ma cac in pisda ma-tii cu bucati de bula ! Ce zici, merge la muya lu' matale ?

      Ștergere
  53. ,,Potrivit datelor prezentate de coordonatorul campaniei naţionale a PDL pentru alegerile locale, senatorul Vasile Blaga, miercuri, după BPN al PDL, democrat-liberalii vor candida la alegerile locale din 10 iunie cu 50.235 de oameni, cu aproape 10 mii mai mult decât acum patru ani. "

    Nu va ginditi doar la primari!
    Consiliile locale sunt ,,cazematele" ,,travestitilor".

    Sa-i facem ,,someri" pe cei care nu au stiut sa ne respecte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si io-s candindat din partea lui nea Gabi Oprea la Hurziceni.

      Ștergere
  54. De retinut si facut public, spre stiinta tuturor:
    ================
    "Sa-i facem ,,someri" pe cei care nu au stiut sa ne respecte!"
    ============================

    RăspundețiȘtergere
  55. Mei copii, de ma votati pe mine sigur o veti duce bine!

    RăspundețiȘtergere
  56. Cu toate promisiunile ferme facute , de a nu mai comenta pe aici , se vede treaba ca "sarcinile de partid" , ale lui Plano 10 , sint mai puternice decit orice simt al onoarei .
    Nu am avut nici un fel de interventii in perioada 01.06 ora 22.00 , pina in prezent (din cauza de "defectiune tehnica") . Ca atare toate trimiterile acestui mincinos , la presupuse comentarii ale mele , sint (asa cum se convenise anterior) simple si crase minciuni .
    Reamintesc cele spuse mai demult :

    mos alecu23 mai 2012, 17:41

    Reiau rugamintea (?) catre Plano 10 ... , cu privire la atentionarea si promisiunea facuta (referitor la ID-uri ... , de a-si indeplini promisiunile facute . Daca nu au posibilitati sa le indeplineasca sint rugati (?) sa anunte , pe cei care au crezut in ele , ca au facut respectivele atentionari si promisiuni doar din infatuare si ...
    In acest fel toata lumea va sti sa trateze toate comentariile celor doi ca venind de la doi mincinosi !

    Este vorba despre
    "plano1022 mai 2012, 18:50

    @mosule
    ...
    Daca vrei iti dau si IP PC-ului de unde postezi anonimele.
    ... " .


    //mhblogonline.blogspot.ro/2012/05/incredibil-s-intamplat-de-sarbatoarea.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mosule lasa-l in colo pe Pulano10! Cintaretz la tzambal...Mai bine ai trece mai des pe aici sa-nclinam balanta in favoarea BINELUI, ca acilea luptam la greu cu Czar maimuca cu capul cit nuca, Curleonul bidonul, Titirigri2 si bine-nteles cu Nea Stelica cu putza de furnica.

      Ștergere
    2. tarfa aia de plano10 zis lupus,se mai prostitueaza?
      inseamna ca ii groasa treaba,izmanarului ii este frica de puscarie,dar nu scapa de ea.
      ii extrem de neinspirata treaba,cu legatu de pensionari militari,din partea parlamentarilor.
      o sa vada cat de curand.
      poti sa ii arzi,pe civili cat vrei,dar nu pe militari.
      singuru regret ii ca nu au scazut toate pensiile militare,dar macar asa am vazut cine ii corva dintre militari si se pare ca doar parliti de subofiteri gen corleone,tigir etc.sunt.
      ii extrem de interesant,cum legile se pot aplica retroactiv,cum dreptul la proprietate nu ii respectat,cum poti aplica hg 1019 doar cui vrei tu,si mai ales,cum poti face din oameni,care nu au contribuit niciodata la pensie,sa ii faci,ca si cum ar fi contribuit.
      izmanare,pregateste-te de puscarie,si de faptul ca te vor linsa militari daca nu intri la puscari,din 2 una.
      nu cred,ca o sa accepte prieteni,paducheilor pdlaci de la cc,sa se scoata pragul electoral si nici sa primeasca unguri un loc in plus daca au peste 7% in judetul respectiv,pentru simplu fapt,ca asa,paduchei pdlaci,aproape sigur nu o sa faca mai mult de 5%>

      Ștergere
    3. Scularie,
      Iti trimit IP si ID pe cele trei adrese de mail pe care le folosesti mai des pentru a te Flit-ui pe bloguri.
      Sa le publici tu!
      Intreaba-l pe @Cezar, ca e patit.
      Pacat ca te cobori de la comentarii serioase la prosteli copilaresti.

      Bine ca a ajuns @amadeus, cel cu curtea de la luxemborg, sa-ti tina isonul.

      Ștergere
    4. Trebuie sa recunosc faptul ca , "pe vremuri" , am facut greseala de a considera ca "ai ceva in cap" !

      Acum mi-l atribui si pe Flit ... esti "dus rau cu capul" !

      Unde ai trimis IP si ID ?? ... ca la mine nu a ajuns nimic ! Inca o promisiune facuta de un mincinos !

      Se vede treaba ca esti de-o seama cu cei cu FRICA-n sîn ... ale caror timpenii le sustii , si care te sustin in lupta ta impotriva mea ...
      Inseamna ca simtiti ca am dreptate , si pentru a nu intelege si altii acest lucru ... "combateti" din toate puterile pentru decredibilizarea mea ...

      Este total de neinteles schimbarea produsa in Plano -ul de "pe vremuri" !

      Ramine "cum am stabilit" : esti un mincinos de cea mai joasa speta !!

      Ștergere
  57. Fa-ti la dinti o spalatura
    Cu pasta din sfanta pula.

    RăspundețiȘtergere
  58. Eu nu ma lupt cu nimeni anonimule de rahat eu doar ma amuz si va las sa injurati si sa va imbatati cu iluzii/vise si apa rece.
    am repetat de atatea ori ca mi s-a facut lehamite de idiotii care nu pricep.

    1.cuantumul mai avantajos tb sa ramana in vigoare(ca drept castigat)iar acolo unde s-au facut manarii exista suficiente institutii care sa le descopere si sa-i bage pe faptasi la puscarie.Codul Penal are toate prevederile in acest sens
    2.conditiile speciale NU POT FI EGALE cu "alte conditii" si aici ii dau dreptate lui gourkha(cat despre ambitia /propunerea pe care a primit-o ca din noiembrie sa devina secretar de stat in M.Ap.N e treba lui,dar are si el niste interese nu se "zdrobeste"chiar degeaba)


    http://militar.infomondo.ro/actualitate/ministrul-apararii-despre-problemele-privind-securitatea-romaniei-si-mapn.html/comment-page-1#comment-29544
    Gourkha says:
    Mai 30, 2012 at 4:00 pm

    "... insa prietenii m-au convins sa accept in noiembrie functia de consilier de stat in M.Ap.N."

    Oare o fi fost greu de "convins"??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Macarone la culcare ca miine ai lipit afise electorale cu chipul lui Oprea si Nutica.

      Ștergere
    2. Mai gunoiule, nu erai tu cel care il acuzai pe Gourkha de trafic de persoane ?? Te-am intrebat atunci daca ai si dovezi!
      Esti atat de nemernic incat nu gasesc in limba romana o expresie care sa te caracterizeze...un cur de kkat, un limbric in curul leului.Corleone cacacione.

      Ștergere
  59. tiganu ala de corleone,mai are tupeu sa posteze,du-te ma jegule fara demnitate si onoare si fooote-te cu izmanaru in coor pentru 100 de lei,ca doar atata sti sa faci.
    o sa vezi tu cuantumul cel mai avantajos,cand o sa trebuiasca sa dai bani inapoi,din cauza manariilor facute de izmanar.

    RăspundețiȘtergere
  60. Ba asta ,analfabetule eu pe tine tot te bat ca prea faci umbra pamantului degeaba

    RăspundețiȘtergere
  61. Scularea buey prostovanilor ! E 8 jumate, iar voi dormiti ca amortitii. S-au v-ati mutat pe alt blog ! Hai, la treaba, umpleti sticla de cacat ! Repejor, la rand, ca sa v-o luati unul de la altul, asa gospodareste ! Hai, cine incepe ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai mai colega, nu esti tu intiiul nostru prostovan?
      Maimuco ia un ALUPIGUS pe piine cu unt uns!

      Ștergere
    2. Ba da, ba da ! Hai, si ceilalti, curaj !

      Ștergere
  62. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 09:40

    Uopa! Incep sa faca ochi maimucele. Vezi ca a mai fost unul, pe la ora 8:14 !

    RăspundețiȘtergere
  63. @ Mos Alecu

    Mosule daca pe acest blog administrat de domnul comisar sef Burcu nu s-a facut politica, blogul "Plano 10" a fost si este orientat politic. UNPR-ul, asta este partidul lui Plano. Acest individ fara caracter nu si-a vazut decit interesul propriu. A facut reclama pe NET la tot felul de kk-turi ca sa-si rotunjeasca veniturile, a cezurat comentariile unora, comentarii care nu-i cadeau lui bine la rinza, s-a dat expert in probleme pe care nu le cunostea si multe altele, culminind cu "vinderea" (mai bine spus transferarea) blogului altui "meserias"-Lupus sau cum l-o mai fi chemind si pe ala.
    Urmaresc blogul Mehedinti de la infiintare si tin sa spun ca este pe departe unul dintre cele mai "familiale" bloguri pe care le accesez. Familiale, deoarece suntem o mare familie de la ZOO. Maimuce, chigri, curdelei si alte lighione...Reiterez recomandarea de-al lasa in plata domnului pe asta de-si zice Plano. Nu merita.
    ...Si apoi, aici se mai spun si adevaruri despre El Ducele Dogaru si suita sa, adevaruri care trebuie cunoscute de scmd-isti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 10:06

      Ce duios, ce miscator, cata profunzime! Poate daca reiterai recomandarea cu celeritate, iti intra ! Asa...ia si tu un alupigus, maimuco, pe la muyoten, ca azi e gratis. ERGA OMNES cate un alupigus, la toti din ZOO !

      Ștergere
    2. Da Tibisor, miscator pupa-ne-ai in koorishor!
      SANATACUS si sa-ti bagi in dos un cactus!

      Ștergere
    3. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 10:35

      Asea, de acord, se misca roata! Hai, pulano, curdeleu, tigrisior, cezarica, maimucles, alupigus, stelipulea, neacashu, izmanaru', ce dreaq faceti ? La treaba, pularailor, coiosilor ! Sanatacos, erga omnes!

      Ștergere
    4. Pe bloaga de meheDINTI
      Erga omnes v-ati luat-o'n DINTI

      Ștergere
  64. plano101 iunie 2012, 21:12
    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
  65. Iar maimuta rapandula , nu se satura de pula!
    I-o mai sugi mult lui pulano, czare maimucles?Ne-an saturat de citatele tale din gandirea profunda a telectualului de la care te adapi.Ia un Sloboz din tara lui Oz ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Colega ai gresit, ce dracu? "Ia...din tara lui GaOz"!

      Ștergere
  66. @mos alecu.
    Intr-o vreme ne acuzau ca suntem una si aceeasi persoana, lucru total imposibil.Nu stiu cine esti mos alecu, dar savurez comenturile matale de fiecare data.Pe mine m-a onorat atribuirea acestora mie.Presupun ca intre locatiile de unde postam sunt pe putin 600 km, distanta suficienta pentru a bea un cazan de palinca stricata din aia de-a lui Tigri.Pe la noi asa se spune, ca e stricata- metaforic- adica e veche...Iar pe incuiatii aia lasa-i in plata domnului, ca gura bate curul, iar la ei gura ori cur e totuna.Noi sa fim sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  67. @Anonim 4 iunie 2012, 11:12,
    Esti damblagiu nerecuperabil, nana.
    In veci nu te mai faci bine.
    A cata oara postezi idiotenia asta?
    Eu sunt batran, abia vad sa citesc.
    P.S.: Nu ma face sa fac eforturi inutile, dobitocule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha!!!! Fii intelegator mai omule, ca nu-i altcineva decit Cezar maimuca. El, impreuna cu prietenul lui Pulano10 care-l si intrece sunt de-a pururi recunoscatori chelnerului Oprea!
      Lasati maimuca in pace ca de ma supara, io-i trag 2 capace!

      Ștergere
  68. @11:12, maimuta paduchioasa si de lupa sugacioasa.
    Sa il mulgi mult si bine pe pulano asta al tau, satura-te-ai de sloboz cu alupigus macerat in sos de curdeleu...

    RăspundețiȘtergere
  69. La maimuta rapandula,
    Tocmai ce i-am tras-o-n gura-
    De-o mai prind pe Mehedinti
    Jur c-o fut drept intre dinti!


    Din gandirea profunda a lui pulano.

    RăspundețiȘtergere
  70. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 12:13

    Buey, ala cu metaforicu': sa itzi bagi palinca-n cur, pana scoti pe gura fum ! Din ciclul: curu-mi itzi bate gura. Sanatacos.

    RăspundețiȘtergere
  71. Bey lighioane rapanoase mai cu perdea, mai cu perdea, ca indata se supara administratorul si inchide ZOO, de nu mai are Czar cum sa ne-o decaloteze noua!

    RăspundețiȘtergere
  72. Hai, pauza de masa o ora! Ramane doar unul, de veghe.

    RăspundețiȘtergere
  73. Mei Cezare, hai apari de unde esti pitit! Uite promitem ca nu-ti facem nimic...doar asa te luam la shtanga un pic.

    RăspundețiȘtergere
  74. petre spunea...
    4 iunie 2012, 08:08
    Domnilor fosti; cadre miltare active in armata Romana, mincati-va pensia militara sanatosi si vedetiva de viata voastra care o mai aveti de trait. Nu va mai frecati intre voi ca s-ar putea ca un destept sa vina cu ideea sa va mai taie si ce aveti ca si asa aveti mai mult decit altii. Nu uitati ca punctajul vostru total este impartit la 20, nu la 35 ca la ceilalti care au contribuit cu adevarat la dezvoltarea tarii,voi ati fost consumatori. Subofiterii si MM au fost mai implicati in activitati practice,iar voi intelectuali ce va credeti ai armatei ati stat in birouri avind cafeaua in fata si de pe urma studiilor voastre nu se vede nimic in Romania creat de voi in ultimi 50 ani.

    RăspundețiȘtergere
  75. Mai Tibica, puta mica! Si tu faci parte din haita mamiferelor neevoluate ? Au nu-ti place palinca? Atunci ia tu un alupigus cu pelin de la czar-babuin si-u sloboz din prin tara lui GaOz..cum spune colegul de la @12:34.Ca sa-ti fie cu folos iti mai dau sloboz prin dos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica putza mica4 iunie 2012 la 12:58

      Da-i-o, da-i-o lu Tibica, ca si el v-a dat-o erga omnes. Da-i-o si lu al' de mai sus. Tu-l in gura, auzi, sa nu-i placa lui palinca, tu-ti gatzii ma-tii ! Puta mica ce esti tu !

      Ștergere
  76. Bai ,sa fiu al dracului acum in zi de sarbatoare (data poporului de Trainel),trebuie sa recunosc ca Eu am fost coleg cu voi , astia de mai sus ?
    Nu recunosc nici daca ma beleste cm cu cm pana ,ajunge la 19-20 ! Poa sa puna si sare ..tot nu recunosc!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maimuco, ia si tu un ALUPIGUS cu crema de maciuca uns! Si ca bonus frichinele, mingiia-ne-ai caisele cu ele!

      Ștergere
    2. Mey Czare in zi de sarbatoare sa-l mingii pe Pulano tare!

      Ștergere
    3. NUU RECUNOSC ! NU RECUNOSC...hai ca mai aveti un pic si ajungeti la Km19 !!! Czar

      Ștergere
  77. @12:22...la ce drrrreaku l-ai trezit? uita-te la 12:42 ce grohaie !

    RăspundețiȘtergere
  78. Mai Tibica celeros
    Te-a futut czar prin dos ?

    RăspundețiȘtergere
  79. Tibica cu putza mica4 iunie 2012 la 13:05

    Buey, ala cu cazanu de palinca: ia-o si tu cum a luat-o tigrisoru' la 8:14

    RăspundețiȘtergere
  80. Copii, copii, HALT! Doresc sa-i fac cadou lui Cezar maimuca o DRUJBA cu 4 viteze: taie lemne, bate cuie, da la buci si-i da si _uie!

    RăspundețiȘtergere
  81. @12:48 CEZAR
    Iar de-l prinzi pe Trainel
    Sa ti-o tragi putin cu el,
    De nu v-o pica bine
    Mai luati si de la mine-
    Ii dau si lui Tibisor
    Un cot greu la ousor.
    Iar de pumnul meu cel greu
    Nu scapa nici Curdeleu.

    RăspundețiȘtergere
  82. tarfa aia ieftina de cezar,mai are tupeu sa posteze.
    javra aia fara demnitate si onoare,nu poate fi numit militar,doar o coorva care se fooote in coor cu izmanaru pentru 100 de lei in plus.

    RăspundețiȘtergere
  83. Ala de la 12:42 vrea sa ne explice ca, in timp ce MM si subofiterii erau mai implicati la activitati practice, intelectualii-adica ofiterii, o drojdeau non-stop. Din cazanu cu palinca a lu' ala putza mica, care posteaza de la 600 de km. Ceea ce-i fals, pentru ca, in majoritatea cazarmilor, o perioada s-a baut cot la cot. Cel putin, dupa rivulutie, cand s-a dat liber la crasme in cazarmi, s-a baut in draci. Toti la un loc, si ofiter, si subofiter si mac, ba, uneori, chiar si cate-un tilicar. Sticlele stateau, bine mersi, pe birou. Abia mai tarziu au inceput sa fie dosite prin fisete si sa se aleaga apele. Adica subofiterii au inceput sa se regrupeze intre-ai lor, prin magazii. Asa ca, putza ala, are dreptate. Nu se vede nimic de pe urma telectualilor. Tu-i gaozu lui sa-i tut.

    RăspundețiȘtergere
  84. Mai Tibica putza mica si in cap fara nimica !
    Apele s-au despartit si s-au indepartat la 600 km unele de altele, telectualii au ramas cu Saniuta manca-i-ai lui czar putza, iar pulimea a ramas cu Chivas-ul.A NU SE CITI CVIS, aziv lui czar innamoratul.Tu-te-n gua sa te tut ca la masina de cusut!

    RăspundețiȘtergere
  85. Va dau o veste ..traznet ! Zilni pe aici trece doamna profesoara ,,INCERTITUDINII" Cred c-ati impresionat-o ! Daca nu, dati bice! Nu va lasati , ai drakului de intelectuali!!! Czar

    RăspundețiȘtergere
  86. ,,Un colonel ii spune generalului:
    -Domnule general, aveti pantalonii descheiati.
    -Experimentez, colonele! Aseara am avut camasa descheiata si mi-a intepenit
    gitul..."

    RăspundețiȘtergere
  87. Nu ne lasam!
    ,,Intelectual" ii hinjineru' de sport.

    RăspundețiȘtergere
  88. Excepțional poem!
    Al doilea din ciclul”Patria mea„,de inspirație populară, realizat de către părintele muzicii cehe, Smetana.
    Opt părți în care se „descrie„ absolut mirific cursul Vlatavei , de la imaginea pârâiașelor, culminând cu vânătoarea din pădure , până la cursul domol , când Vlatava se unește cu Elba.
    Astăzi am ascultat poemul de multe ori.
    Cum spui, l-aș asculta la infinit, dragă Luli!

    RăspundețiȘtergere
  89. Czar, sa inteleg ca doamna profesoara e mos alecu ?
    Cu ce am impresionat-o?Inca nu ne-am expus stremeleagurile invartosate, doar Tibica putza mica a recunoscut ca o are mica-mica precum putza de furnica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si de la Vicovu de Sus, ia mai ia un alupigus !

      Ștergere
  90. Mai Tibica putza mica si in cap fara nimica !
    Apele s-au despartit si s-au indepartat la 600 km unele de altele, telectualii au ramas cu Saniuta manca-i-ai lui czar putza, iar pulimea a ramas cu Chivas-ul.A NU SE CITI CVIS, aziv lui czar innamoratul.Tu-te-n gua sa te tut ca la masina de cusut!

    RăspundețiȘtergere
  91. Dracula says:
    Iunie 1, 2012 at 1:52 pm
    Ce curat este acest blog de cand indizivi de teapa lui stelianp,czar si corleone nu mai posteaza!
    Felicitari Admin.ului!
    Sarbatori fericite tuturor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Tibisor, miscator pupa-ne-ai in koorishor!
      SANATACUS si sa-ti bagi in dos un cactus!

      Ștergere
  92. petre spunea...
    4 iunie 2012, 08:08
    Domnilor fosti; cadre miltare active in armata Romana, mincati-va pensia militara sanatosi si vedetiva de viata voastra care o mai aveti de trait. Nu va mai frecati intre voi ca s-ar putea ca un destept sa vina cu ideea sa va mai taie si ce aveti ca si asa aveti mai mult decit altii. Nu uitati ca punctajul vostru total este impartit la 20, nu la 35 ca la ceilalti care au contribuit cu adevarat la dezvoltarea tarii,voi ati fost consumatori. Subofiterii si MM au fost mai implicati in activitati practice,iar voi intelectuali ce va credeti ai armatei ati stat in birouri avind cafeaua in fata si de pe urma studiilor voastre nu se vede nimic in Romania creat de voi in ultimi 50 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tibica cu putza mica4 iunie 2012 la 14:29

      Esti un fel de Tibica cu putza mica si in cap fara nimica !

      Ștergere
  93. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 14:46

    Buey, mosnegilor, ce faceti, v-ati blegit ? Atata puteti ? Ati adormit cu capu' pe clape ? Ce putzulica mea faceti acolo ? Tu-va-n gaoz de maimuce, tocmai cand am prins si eu gustul de ceva muyoten forte, amestecat cu alupigus din zeama de curleone...voi va opriti, coiosilor! Babe cufurite.

    RăspundețiȘtergere
  94. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 14:55

    Buey ala cu palinca de la 600 de Km, buey labagistule, macar tu baga un text aciulea, nu ma lasa, tocmai acu cand mi-o luam mai bine ! Te-a prins baba la clape ? Unde dreaq ati disparut cu totii ?

    RăspundețiȘtergere
  95. plano101 iunie 2012, 21:12
    80% dintre pensionarii militari fusesera umiliti de legea 164/2001, comparativ cu cei care au avut sansa sa se pensioneze de pe functii de comanda sau cu salariu de merit in ultimul an.
    Scrisoarea d-lui ministru cuprinde si jumatati de adevaruri.
    Comparati ce spune dansul cu textul initiativei legislative.
    In initiativa nu se spune ca abia in anii urmatori se va reveni la cuantumul din 2010, pentru cei carora le-a fost micsorata pensia, ci chiar din momentul recalcularii, ianuarie 2011.
    Scrisoarea nu pune punct speculațiilor; tocmai a dat nastere altora.

    ASTA A FOST REALITATEA SI CHIAR MAI MULT DECAT ATATA!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. tzeapa,de acuma in colo,o sa trebuiasca sa si dea bani inapoi cei care au primit mai mult.
      dreptate?
      poate in visele izmanarului.
      asta ii cea mai mare minciuna din univers,o sa se lase si cu puscarie,sa vezi tu atunci,cat de corect a fost procesu,fals in acte la greu,pensii date din burte,numai ca sa taca militari.
      nici nu iti inchipui ce o sa urmeze.

      Ștergere
  96. Pentru toti moldovinnii care muscati fiind ddi Capusa si pari ca s-au tampit di scriu numa porcarii pi blog !
    De la Cvis!! Czar


    " Aflat la iarba verde impreuna cu prietenii,un iesean de 24 de ani a fost muscat de organul genital de o capusa!"
    Si de aici comentarii care mai de care mai tampite gen:
    "-Mda nu ma surprinde nimic avand in vedere ca vine din partea moldovenilor,pai poate se juca omu cu putza'n tarana si l-a capsat capusa ca deh era moldovean pana si capusele au boala pe ei"
    "-Firati ai dracu de moldoveni,ba oameni buni,astia sunt dati dracului,daca sa ajuns sa fwta si o capusa,atunci moldovenii astia sunt inapoiati mintal,de tot rasul"!
    Si cand am citit m-am ofticat!Stiu ca muscaturile de capusa sunt indolore!Adica nu se simt!Si mai stiu ca astea mici si rele de musca nu sunt rasiste!Nu prefera moldovenii in locul ardelenilor sau mai stiu eu ce dracu!!!
    Maxim m-am enervat ca unii arunca cu niste vorbe aiurea in loc sa taca si sa nu se mai opreasca!Din tacut,zic!!!
    Poate eu m-am ofticat ca sunt moldoveanca!Poate m-am agitat ca un Pepsi degeaba!Fara motiv!Dar zi tu e frumos asa?Daca el e moldovean si inapoiat mintal ca l-a muscat o capusa(ceea ce se poate intampla ORICUI) astia prin coment

    RăspundețiȘtergere
  97. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 15:28

    E clar, nu mai ai cu cine sa ti-o tragi pe blog la ora asta. Niste cacaciosi. Mari furnizori de alupigus, muyoten forte si pipetabil, sanatacus, sos de curdeleu, stremeleaguri invartosate...Basinosilor, ati dat de doua ori din cur, v-ati slobozit in gaoz si-ati adormit cu chilotii-n vine !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia si tu un alupigus din Urziceni, pupa-i-ai in koor pe holteni !

      Ștergere
    2. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 16:19

      Asa prostovanilor, hai trezirea si la treaba, ca a inceput "studiul individual" ! Muyoten la greu, de la curdeleu!

      Ștergere
  98. Dobritoiu este complet rupt de realitate in privinta pensiilor militare. Apleaca urechea doar la ceea ce doreste sa auda. Neintentionat sau NU s-a pozitionat conform intereselor personale. Nu am nimic cu domnia sa .Este un bun politician si probabil un si mai bun administrator al afacerilor sotiei. Sper sa fie doar un ministru pe termen scurt. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce va iesi din colaborarea lui cu asazisul Gourkha / Militar Nato ( postac foarte activ pe infomondo si plano 10 ).Acest Gourkha ( in marinimia lui si bineinteles total dezinteresat ) zice ca a acceptat intr-un final ( coplesit de rugaminti) un post de secretar de stat sau consilier in MApN incepand cu luna noiembrie.
    Care ar fi INTERESELE personale vizate de ministrul Dobritoiu ? De exemplu :
    - Revenirea la un sistem de pensii militare aproape similar celui introdus de L 164/2001. Acest sistem l-a avantajat foarte mult spre deosebire de actualul sistem unde are pierderi considerabile datorita varstei la care a trecut in rezerva.
    - Cumulul pensie / salariu in domeniul bugetar…,si ar mai fi si altele dar ma opresc aici.
    Dl. Dobritoiu mai face o confuzie grava si trebuie sa-i reamintim faptul ca pensiile militare stabilite anterior L 164/2001 au fost PENSII MILITARE DE STAT si nu au nimic in comun cu conceptul de PENSIE OCUPATIONALA.
    Sa auzim de bine.
    Vulpoiu ,

    RăspundețiȘtergere
  99. Eu si cu tziganii mei sa-ti iau tot neamul feminin in pula,iar voi baietii din acest neam sa ne-o sugeti ca vad ca tare va mai place.

    RăspundețiȘtergere
  100. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 16:27

    Buey, lindicu' cu cazanu' de palinca, de la 600 km, unde te-ai pitit ? Baga textu' aciulea, gaozarule !

    RăspundețiȘtergere
  101. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 16:40

    Buey gaoaza, ala cu civasul, te-a sechestrat baba ? Treci la clape, maimutoiule, ca fara tine la postare e ca cacatul fara basina ! Treci la treaba prostovane !

    RăspundețiȘtergere
  102. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 16:52

    Si voi ceilalti, buey bosorogilor, v-a plesnit caldura-n freza ? Cam anemic va miscati, sau v-ati cacat pe prostata si-acu asteptati sa se usuce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS maimuco!!!

      Ștergere
    2. Tiberila Fratiu4 iunie 2012 la 17:18

      Atatica, buey rasuflatule ?! Ai inceput ziua in forta si o termini, asea, pe coate ? Mai cu sange, maimutoi bronzat ce esti !

      Ștergere
  103. Badie Dracula, sa ne iei si tu de pula!

    RăspundețiȘtergere
  104. Bre Tiberius, frate cu Alupigus- eu am trei cetatenii ca cum are cel ce ne parasi de vreo cateva zile, de i-ar fi absenta vesnica!Adicatelea, sunt chichinez si ma numesc LinDikMik, sunt hungarez si ma numesc Janosiotiobag si sunt rrroman si ma numesc cezarpuladeimparat.Cu mine te pui, bre?

    RăspundețiȘtergere
  105. Buey, gata cu prostiile, ca am facut varza blogu' asta ! Ne-am luat-o toti suficient pentru ziua de astazi ! Bine fac administratorii de pe celelalte bloage, cum sari calul, cum itzi da muye. Am luat astazi una, pe InfoMondo ala...

    RăspundețiȘtergere
  106. Zice mai marele Doggy, pe pagina principala, ca filiala 1 de la 6 n-ar exista. Cica "Filialele SCMD au primit, recent, un ciudat Apel al unei filiale din Bucuresti, care nu exista. Spre stiinta tuturor celor interesati, prin actele constitutive ale SCMD, numai Comitetul Director infiinteaza si dizolva filiale. In acest sens, in Sectorul 6 al Capitalei, Comitetul Director a infiintat, statutar, prin prezenta a doi membri, doua filiale – Filiala 1 Sector 6, presedinte ales Col. (r) Voinea Ion si Filiala 2 Sector 6, presedinte ales Col. (r) Tudor Marian."

    RăspundețiȘtergere
  107. Cica, asta de-acu, alu Tudor, nu-i buna. Si eu sunt in asta de 2 ani ! Pai daca e asa cum explica Doggy, tre sa-i dau dreptate de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  108. Si mai zice ca, adunarea din 28 mai, a fost nestatutara, ca n-am fost vreo 600 si ceva de oameni, ci numai vreo 170. Iar are dreptate.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri