Google Translate

duminică, 17 iunie 2012

Români cu care ma mândresc! PE: Adina Vălean, primul român în ”semi-cercul puterii”


Eurodeputata PNL și vicepreședinta grupului ALDE, Adina Vălean, a devenit primul român căruia îi este alocat un loc ”semi-cercul puterii”, respectiv primul rând de locuri din sălile de plen de la Strasbourg şi Bruxelles, rezervate în mod tradițional președinților grupurilor politice din Parlamentul European.



Votată la sfârșitul anului trecut drept “cel mai influent parlamentar european”, eurodeputata PNL Adina Vălean este primul român din istorie căruia îi este alocat până la finalul mandatului un loc în ”semi-cercul puterii” din PE, potrivit unui comunicat de presă.


În acest moment, Grupul ALDE, din care face parte Adina Vălean, este reprezentat în primul rând din plen de către președintele Verhofstadt și de către Vălean.

Eurodeputata Adina Vălean este, de asemenea, împuternicită să ia parte la conferința președinților grupurilor politice din Parlamentul European (în cazul absenței președintelui Verhofstadt) – locul unde se discută cele mai importante decizii pentru Uniunea Europeană. Astfel, eurodeputatul PNL nu face parte doar din semicercul puterii, ci chiar din ”cercul puterii din Parlamentul European”, mai menționează sursa citată.

Vicepreședintă a grupului ALDE din PE, al treilea cel mai important grup politic european, Adina Vălean, din 2007, de când este europarlamentar, a avut câteva dintre cele mai importante rapoarte din Parlamentul European (Raportul privind scăderea prețurilor la roaming, Raportul referitor la libertatea de mișcare a cetățenilor în interiorul Uniunii, Raportul pe cetățenie sau cel pe infrastructură – n.r.), se mai precizează în comunicat.
Sursa:
PE: Adina Valean, primul roman in ”semi-cercul puterii”  Stiri  DC News  De ce se intampla  Ziar online

Iata, mai sunt si români cu care ne putem mândri!
In Parlamentul European avem 33 de deputati.
Despre cei mai multi,
 nici macar nu am mai auzit, daramite sa aflu ca ar face ceva!
Wow... si ce salarii au, cheltuieli pot sa faca!
Admin

45 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. am sters pentru ca se potrivea cu art de mai sus ca nuca-n perete

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bă ţă mică, vezi că poate-ţi şterg şi io vr-o doauă părechi de palme!

      Ștergere
    2. Vad ca va arde de glume, de harjoana!
      Nu va opreste nimeni! Toti stim ca regula, ca persoanele "de fata" se exclud! Prin urmare, faptul ca veti face si glume deocheate, este problema voastra, nu are legatura cu subiectul postat! Altminteri ... aici nu ar mai fi maimuce si maimutoi, ZOO-landul cel mai dintre cele mai, Noo si etc.etc.
      O zi exceptionala va doresc, vorba unui prieten de demult!

      Ștergere
    3. Aha deci aici ii ,,ZOO-landul cel mai dintre cele mai, Noo si etc.etc.
      Sa-mi trag o vule in -ula(bip,bip)si eu care credeam ca-i altceva !!!

      Ștergere
  3. Nu cumva doamna este sotia lui Crin Antonescu?
    Daca Base si-a promovat fiica in Parlamentul european, adicatelea Crin de sa nu o fi facut?!...
    Mai mult, nu cumva zguduirile in organizatia PNL Bucuresti (cu consecinta perpetuarii lui Ontanu las Primaria 2) au avut la baza "prietenia" dintre dna si o alta doamna care lucreaza tot pe la europeni, nimeni alta decat sotia d-lui Rares Manescu, primarele Sectorului 6 Buc?
    Ehei, partidele politice se perinda la putere, dar cumetriile raman mereu!... spre binele nostru, al tutulor romanilor!...
    Mos Cumatrul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cumetre, esti rautacios!
      Mai documenteaza-te! Doamna era demult pe "piciorele" domniei sale! Nu avea nevoie de proptelele nimanui! Vezi? De asta nu ne mai facem noi bine! Nu mai stim sa facem deosebirea dintre grau si neghina! Aruncam si improscam cu noroi, in tot ce vedem in fata ochilor, fara nicio noima! Din pacate, oameni ca tine strepezesc dintii si altora!

      Ștergere
  4. Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică dimineaţă, în localitatea Băneşti din judeţul Prahova. Pilotul avionului a decedat.
    http://www.cotidianul.ro/un-avion-s-a-prabusit-in-judetul-prahova-186204/

    Postez si unul dintre comentariile aferente informatiei:
    "Pilotul se numeste Lazar Petre si este unul dintre cei doi piloti de incercare ai Uzinei De Avioane Bacau . Omul a fost pilot de supersonice , instructor de zbor iar in cadrul Uzinei incerca TOATE TIPURILE DE AVIOANE CARE SE CONSTRUIESC SAU SE REPARA ACOLO !!!! Accidentul s-a produs cand avionul venea la aterizare la o inaltime de aprox 20-25 m . Cablul agatat este un cablu optic de culoare alba iar pilotul venea la aterizare cu soarele in fata !!!! Eu am o intrebare - firma care a pus acolo cablul DE CE NU L-A BALIZAT stiind ca se afla in raza unui teren de aterizare pentru avioane ultrausoare ??? Nimeni nu vede aceasta ilegalitate care a costat viata unui om ??? Dumnezeu sa te odihneasca Patrocle , din cauza * recalcularilor portocaliilor * nu pot veni sa-ti aprind o lumanare .... "
    +++++++++++++++++++++++++++++
    Dumnezeu sa-l ierte!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu sa-l ierte!

    Reteaua aia are probabil 110 kv. Foarte putin probabil sa existe in afara conductorilor de protectie si a celor trei faze alte cabluri.
    In jurul prinzului ai soarele in fata doar daca ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici nu ma pasioneaza, nici nu ma intereseaza europarlamentarii astia romani, care pierd timpul pe la Briucsel si Strasbur ! In afara de faptul ca un popa nebun, pastor retardat de meserie, ne injura in bozgoreasca pana face spume, ca un Severin a fost trimis in ultima banca pentru mismasuri si ca un ciobanoi fara oi ca Becali, a fost ales sa reprezinte statul roman acolo, habar nu am ce labaresc astia pe acolo ! Nu-mi aduc aminte ca ceva care sa poarte marca "Europarlamentarii romanesti", sa-mi fi adus fro bucurie, sau sa-mi trezeasca asea, frun interes !

    NU MA MANDRESC CU NICIUNUL DINTRE EI ! Poate daca as fi fost bozgor, da ! Aveam motive sa-l pup in cur pe popa Storches! In rest, ZERO !

    De doamna aia de mai sus, la fel ! Poa sa fie ea nu in semicercu puterii, ci in punctul cel mai din centru al cercului puterii, ca tot n-am habar si nu ma intereseaza cu ce se ocupa acolo !

    N-am auzit pe niciunul sa manance cacat acolo, dimineata, pranz si seara despre statutul si drepturile militarilor romani, in comparatie cu militarii statelor membre NATO !
    In rest, fara poezie, viata e pustiu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TPM-ule,
      Tzia crescut putza! Felicitari!
      Fara tine, vax albina comenturi!
      Ia mai baga una, bre!
      Ai lu Dogy, ce mai fac?

      Ștergere
    2. Tibica, dragul meu copil, ia de la mine o pastea, iar pe var-miu tigru linge-l pe pistil. Sniper one

      Ștergere
  7. Apoi, tema aleasa este atat de zdralacita, incat nici sa ne-njuram nu este !
    Se agita magnetii in mine si nu stiu pe cine sa ma lipescoi ! Cred ca pe nea Cashu il iau la "Punct ochit" !

    RăspundețiȘtergere
  8. Ia sa va dau eu niste comentarii acuma, ca sa aveti ce injura, ca abia m-am intors de la beraria din colt, si am aflat, de la masa rezervistilor (masa lor un fel de aia ca a lu' regele ala din Camelot, nimeni nu se aseaza la ea, decat cavalerii cartierului!)

    RăspundețiȘtergere
  9. S-adicalea nu putem flocai de postarea sefului? Beei,voi chiar sunteti cu capuletele,ori aveti probleme cu PL-ul?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-are a face!
      Fiecare cu cel doare, cu oile lui!
      Saful cu "stirea zilei", noi cu flocaiala la ce ne priveste!

      Ștergere
  10. PE SURSE
    Vineri, capi di tutti capi din aparare, ordine si siguranta nationala au pus-o de-o taina, pe seama pensiilor. Cica se fac presiuni tot mai mari pentru revenire la o lege similara cu 164, cat mai urgent ! Si cica, instelatii aia cu coaiele mari de prin ministere, incep sa strambe din nas !
    Tot vineri, supercomisia aia interministeriala cica a primit zori s-o puna de-o varianta !

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu sa-l odihneasca pe fostul meu coleg si prieten Petre Lazar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Dumnezeu sa-l ierte! Cica acu vreo 2 ani i s-a luat un interviu de catre o gazeta, iar omul ar fi afirmat ca " in aviatie, doar asii si prostii mor".Pacat ca se duc ce-i mai buni oameni pe care Armata i-a avut...

      Ștergere
    2. o sa il urmeze,corleone,tigri2,stelianp si cezar,pana la sfarsitul anului.

      Ștergere
    3. Bravo mai dobitocule,vezi sa nu fii tu ala care ne va parasi,stii provrbul cu cine sapa groapa altuia,mare prost a mai fatat ma-ta.

      Ștergere
  12. FARA SURSE, ADUNATE DE LA CAVALERII MESELOR PATRATE, PUSE CAP LA CAP
    -Baaa, normal ca nu le convine ca unii au iesit la 55 de ani, iar ei, dupa legea asta, or sa fie gasiti mumificati prin birouri !
    -Da-va'n pula mea ba, o sa vedeti ca tot militenii va scoate si de data asta la lumina, ca astia ai vostri de la armata n-are vana bre ! Noroc cu noi ca v-au crescut salariile atunci cu...
    -Taci ba in gura ma-ti, daca se face iar pensie militara, io imi bag zmeu'n ea pensie marita, si fac raport ca vreau inapoi la aia speciala care o sa fie, chiar daca dupa recalculare imi iese mai mica ! Voi ramaneti pe asta civila ba, cu ea marita, daca vreti !
    -Ba boule, tu ai citit prea mult pe net, taci dracului..

    Mai departe n-am auzit discutia, ca a dat drumul patronul la statie, cu manele de manele la max !
    Unul a dat cu pumnul in masa si a mai cerut o lada de bere ! Eu m-am carat, in pula mea de spion ce sunt !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pun astia de-o lege mai ceva decit aia a lustratiei.

    RăspundețiȘtergere
  14. VASILE says: -GOURKHA!!
    Iunie 17, 2012 at 10:35 am
    Filiala SCMD Curtea de Arges va vota USL tot in 2 pasi. Al 2-lea va fi in 2016 sau in 2020!
    Ultimele evenimente petrecute pe scena politica demonstreaza ca sperantele membrilor SCMD, acelea ca USL va rezolva problema pensiilor militare, s-a dovedit a fi fost o mare minciuna. Concret, azi 16 iunie 2012, rezervistii romani se afla in urmatoarea situatie:

    - niciunul dintre noi nu mai avem pensie militara si nu exista niciun proiect de lege care sa reinfiinteze pensiile militare in Romania, ci doar vorbe goale;

    - cei carora in urma recalcularii pensiilor, le-a crescut cuantumul, vor primi diferentele pana la data de 31.12.2012;

    - nemaivorbind de pensii militare, cca. 27 000 de mii, avem si cuantumuri scazute si nu exista niciun proiect de lege care sa ne readuca noile pensii macar la acelasi cuantum din decembrie 2010 si sa ne recuperam sumele de bani retinute abuziv de statul roman, ci tot numai vorbe goale;

    - celor 27 000 de mii care avem si cuantumuri scazute, noua stapanire USL ne-a aruncat un os: ramanem tot cu pensiile taiate, doar ca nu trebuie sa mai returnam statului si diferentele pentru anul 2011 – cica am fost “amnistiati” fiscal de parca am fost evazionisti;

    In data de 30 mai 2012, premierul Ponta declara: “În Parlament, la Camera Deputaţilor, este un proiect de lege care va fi dezbătut în prima şedinţă, pe 11 sau 12 iunie, şi acolo probabil că decizia va fi să nu li se mai ceară acestor militari (…) să plătească din urmă, din 2011, ceea ce au încasat”. Premierul a facut referire la proiectul de lege de mai jos:

    Dupa cum se observa, proiectul de lege adoptat de Senat in forma sa initiala, spunea cu totul altceva: cei cu pensiile scazute, nu numai ca nu vom plati asa-zisele restante pentru anul 2011, ci vom primi pensiile in acelasi cuantum ca in 2010, plus diferentele fata de cuantumul din 2010 care ni se retin luna de luna incapand cu 1 ianuarie 2012. Prin urmare, prin mecanisme obscure, proiectul de lege care in forma sa initiala ne avantaja, a fost modificat in Camera Deputatilor si facut zob de USL si implicit si de ministrul Dobritoiu, astfel incat cei din categoria cu cuantumuri diminuate, ramanem cum am fost – adica si fara pen

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, astora le raspund eu, tot in doi pasi:
      1. astia e tampiti;
      2. astia e asa de tampiti, incat pricep ... nimica.
      Iar amu, sa le spui si altceva: grija, mare grija! Nemultamitului, Domnul ii poate lua darul!

      Ștergere
    2. Si nu se mai satura futu-i in .ura!

      Ștergere
  15. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ba ce bine l-ai creionat pe .hanimal!!!

      Ștergere
    2. TPM,
      Ai intrecut masura!
      Nu pot admite atacuri ORDINARE la persoana, indiferent cat l-ai ura tu sau altii, pe colegul nostru si pritenul meu Marin Neacsu! Daca asta este "misiunea" ta, considera ca de azi esti "persona non grata" pe acest blog! Pacat!

      Ștergere
    3. Prietene, te-ai lasat corupt! Reciteste ce postai acu cateva zile:

      1. Admin,Romania megalitica 8 iunie 2012, 12:00
      Prietene Tibica cu putza mica,
      Am ati spune cateva in mod confidential, nu ne aude nimeni:

      1. Imi place al dreakului cum combati! Nu intru in detalii, sa nu se prinda nima de ce vreau sa spun, sau sa-ti fure tehnica! Ca in rest, de furat, ti-o furi singur! Nu-i prea usor p'aici!
      2. Trebuie si eu, alaturi de fanii tai, sa-ti multumesc pentru munca depusa, interesul pe care ti-l dai (de-a moaca, ca doar nu ne plateste nima) si mai ales orele de planton! Beliturile, zdrelile ori alte scatoalce incasate, nu am cum sa le recompensez, nici eu nu am asigurare!
      3. Apropo de fani (si pentru a o scurta, ca stau altii la coada), am sa te rog sa-ti pastrezi, duci cu demnitate de acum inainte 100 de ani nickname-ul tau (pe romaneste porecla aleasa vreau sa spun) - adica asta: Tibica cu putza mica. Pe scurt, inca de la primele tale postari m-au sunat cativa prieteni sa ma intrebe daca te-am citit, daca te cunosc, daca stiu cine esti! Pai NU stiu, nana! Habar n-am! (Nu inseamna ca nu mi-as dori!). Iar cel mai tare argument, este faptul ca ai devenit se pare ... idolul babelor (sa nu zic femeilor, ca bag dreaku zanzanie prin casele oamenilor)!!!
      Fi Bine venit, omule!"

      Eu, am fost acelasi ! Am injurat cum m-am priceput mai bine ! Am si luat, am si dat, cam fifti- fifti! Astea sunt cuvintele mele !

      Adica, poti sa-ti bagi sondaju'n cur, pana-ti da pe-o nara fum !

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    5. @/ TPM - NU A GRESIT CU NIMIC!! IN STILUL LUI (AGREEAT DE TOTI) A SPUS NUMAI LUCRURI SI CHESTII ADEVARATE SI LA OBIECT !! Sniper one

      Ștergere
  16. Este pentru prima data cand ma vad CENZURAT, pe acest blog ! A doua oara nu-mi mai elimina nimeni comentariile aici, doar daca nu cumva raman si fara asta !
    SUCCESURI !
    Tibica cu puta mica, alias TPM !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA, cu regret, s-a intamplat sa postezi ceva extrem de rau!
      Un comentariu suburban, un atac la persoana unui coleg si prieten! Oricum, indiferent la adresa cui ar fi fost scris, asemenea COMENTARII, vor avea FIX acelasi DESTIN. Vor fi STERSE imediat! Sper ca intelegi si vei considera un incident regretabil, de acum inchis definitiv ca subiect de discutie! Te astept sa fim cu totii, prieteni! O seara buna!

      Ștergere
    2. Ti-am dat raspunsul mai sus si il repet : poti sa-ti bagi sondaju'n cur, pana-ti da pe-o nara fum !

      Ștergere
  17. Bey, gata, pace si lasati-l pe Nea Cashcavalu-n pace! La culcare ca mai avem si trebi muine! Va trece voua pofta de zburdat pe alte imasuri, vorba lui Cashu!
    NB la ZOO, precum si glumetilor de la 9!

    RăspundețiȘtergere
  18. Hei,
    Timpul este ireversibil... Luati de aici:
    Mehedinti Blog online. Iubiţi-vă părinţii, cât mai sunteţi, cât mai sunt! SARUT MANA TATAL MEU, SARUT MANA MAMA MEA.
    =======================
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2011/09/iubiti-va-parintii-cat-mai-sunteti-cat.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Admin,
    De ce ti-a luat asa de mult timp sa faci asta? Ai dreptate, gluma gluma, ne mai afurisim intre noi, dar minima decenta spune sa nu te legi de cineva care nu se leaga de tine. Imi place sau nu se spune sau cum spune unul sau altul atata vreme cat nu se leaga de mine si sta in banca lui, nu il injur. TPM a depasit masura. Sia luat ce merita!

    RăspundețiȘtergere
  20. @TPM
    Io ti-am zis ca "ti-o iei in cap" si cand colo tu ti-ai luat-o n'gura.....'n pula mea.
    apropo daca neacashu nu te injura tu de ce o faci?

    RăspundețiȘtergere
  21. Neatza buna la ZOO + pacientilor de la Spitalul 9 !

    RăspundețiȘtergere
  22. De bou ce e, ca i se pare lui ca are trei perechi de coaie. Acuma nu ne mai da nici noua voie sa zburdam pe imas. Si noi doar ne impungeam pe aici, el facuse o obsesie pentru cashu care nu se lega de nimeni. Cretin .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, am zis pace! Pace, pace intre noi ast' dobitoace! Ce aveti? S-a umflat taritza in voi? Gata, omul a pus-o si el odata prin gard si-acu vi s-a pus pe el. A gresit! Sta o tura ca la PITICOT. Oricum ne ajunge si ne depaseste el...

      Ștergere
    2. Ce e magarus , nu iti place? Pai poate sa vina sub alte nikuri, ca tine ca doar esti expert nu ? Sau poti sa revii sub alte nikuri

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri