Google Translate

miercuri, 13 iunie 2012

Update. SCMD - FILIALA SECTOR 6 BUCURESTI. Toate-s vechi si noua toate; Ce e rau si ce e bine. Tu te-ntreaba si socoate ...


Va prezint DOCUMENTUL care a condus la suspendarea
Blogului SCMD - FILIALA 1 SECTOR 6 Bucuresti


COMUNICATUL BIROULUI OPERATIV (BOp) AL SCMD - FILIALA SECTOR 6

BOp al SCMD - Filiala Sector 6 a luat act de ,,Comunicatul personal al initiatorului SCMD Pe marginea unui "Apel” si a permanentului conflict al dlui Col. (r) Tudor Marian cu sine insusi”, publicat pe pagina principala a site-ului in data de 01.06.2012, si a hotarat sa transmita Presedintelui SCMD, urmatorul punct de vedere:

1. BOp al SCMD- Filiala Sector 6 apreciaza ca documentul care, desi se doreste a fi un comunicat personal catre dl. col. Tudor Marian se dovedeste a fi totusi unul public, poate fi catalogat si ca un mic ,,inceput de tratat de cunostinte” al dl-ui Presedinte Dogaru asupra starilor conflictuale, specifice impricinatului. Astfel, asemenea unui guru, dansul familiarizeaza toata suflarea care acceseaza pagina principala a SCMD, cu anumite stari care apartin altora, si pe care, credem noi, fiecare si le cunoaste cel mai bine. Ne intrebam astfel (a cata oara?!) daca nu era mai firesc o discutie, chiar si intre patru ochi, a celor doi presedinti.

2. Comunicatul reprezinta, in esenta, o incercare vizibila si nereusita de escamotare a adevaratelor probleme existente la nivelul managementului SCMD si un transfer al unor responsabilitati ,,neimplinite” si al unor vini imaginare asupra col.(r) Tudor Marian, Presedintele Filialei.

Sirul atacurilor nejustificate este indreptat deopotriva si asupra celor ,,7-8 prieteni ai dansului”, ,,vesnicii destabilizatori ai SCMD”, in realitate membrii BOp al Sectorului 6 ori ai Consiliului de Coordonare al Filialelor din Bucuresti si Ilfov (depinde in ce casuta doreste sa-i plaseze dl.Dogaru).

Pentru orice om de buna credinta si care ne cunoaste, este evident o mare gogomanie, intrucat acestia n-au avut, nu au si nici nu vor avea drept scop decat unitatea si coeziunea sindicatului si nu destructurarea lui, asa cum demonstreaza insasi realitatea.

3. Intrucat dl. Presedinte Dogaru arata in Comunicatul mentionat ca 
"Filialele SCMD au primit, recent, un ciudat Apel al unei filiale din Bucuresti, care nu exista. Spre stiinta tuturor celor interesati, prin actele constitutive ale SCMD, numai Comitetul Director infiinteaza si dizolva filiale. In acest sens, in Sectorul 6 al Capitalei, Comitetul Director a infiintat, statutar, prin prezenta a doi membri, doua filiale – Filiala 1 Sector 6, presedinte ales Col. (r) Voinea Ion si Filiala 2 Sector 6, presedinte ales Col. (r) Tudor Marian.”
dorim sa facem urmatoarele precizari, conform prevederilor aceluiasi ROF, pe baza caruia ne desfasuram cu totii, activitatea:

- ca existam ca Filiala este un lucru evident, ca doar nu emitem din Luna, insa constatam ca d-lui presedinte Dogaru i-au trebuit aproape 2 ani sa constate existenta si functionarea filialei ori sa ia la cunostinta despre existenta Protocolului de fuzionare al celor doua filiale, infaptuit de comun acord de catre presedintii acestora, semnat in data de 10.07.2010, si transmis tot de atunci Secretariatului SCMD care a luat act prin semnatura, despre acest fapt.

Mai mult decat atat, atributul CD de a infiinta ori dizolva filiale, despre care vorbeste domnia sa, a fost aprobat si introdus ca prevedere in ROF in cadrul CNR desfasurat in data de 18.10.2011, la Alba-Iulia, deci la aproape 2 ani de la fuzionare, asa cum aratam.

4. Referitor la afirmatia ca
"Astazi, in Sectorul 6 al Capitalei sunt 1395 de membri cotizanti SCMD, si am mari dubii ca majoritatea acestora au habar din ce filiala fac parte si cine le conduce Biroul Operativ. Ca o adunare generala a acestei filiale sa fie statutara, la ea trebuie sa participe 698 de participanti "
iar trebuie sa aratam ca Adunarea Generala a fost statutara nu prin prezenta celor 698 membrii ci a numarului participantilor, intrucat potrivit ROF Art.32 (3) Adunarea Generală este legal constituită în prezenţa a cel puţin jumătate plus unu din totalul membrilor săi şi adoptă hotărâri cu majoritate absolută. Dacă la ședință nu se întrunește cvorumul menționat, se convoaca o noua adunare generala care este legal constituită indiferent de numărul membrilor prezenți, hotărârile urmând a fi luate cu majoritatea simplă a celor prezenți.

Pentru edificare exista si filmul video integral al sedintei, la dispozitia doritorilor.

5. Referitor la intrebarea retorica a d-lui Dogaru
,,Puterea ca o mana de oameni sa utilizeze cota parte din cotizatia stabilita de CD a 1395 de cotizanti, fara avizul statutar al acestora?”
ii reamintim, ca vicepresedintele BOp cu probleme economico-financiare a prezentat Informarea privind situatia financiara a Filialei (inaintat Secretariataului SCMD impreuna cu celelalte documente in urma desfasurarii Adunarii Generale) care nu numai ca n-a lasat niciun dubiu asupra modului de utilizare a banilor membrilor Filialei, dar acestia au intrebat cum e posibil sa fie cheltuite sume extrem de mici in 2 ani de functionare, si de ce membrii care desfasoara activitati nu sunt platiti (lucru de fapt aprobat in Adunarea Generala de anul trecut).

6. Referitor la afirmatia ca
"…dl. Col Tudor, care a continuat, cu megastructura domniei sale (despre care cei 7600 de membri ai filialelor din Bucuresti si Ilfov n-au habar, iar o buna parte din manipulatii initial si-au cerut déjà scuze presedintelui SCMD pentru ca n-au stiut in ce se baga) si manipuland BO ale Filialelor din zona sud, a incercat sa transforme adunarea generala a unei filiale de dincolo de Olt, intr-o mega adunare, care sa-i asigure controlul asupra unei mari parti a sindicatului”
ne intrebam si noi prin ce puteri supranaturale ori oculte, BOp al Filialei noastre poate manipula BOp ale unor Filiale din sud, asigurandu-l pe dl. Presedinte Dogaru ca n-am ravnit, nu ravnim la scaunul domniei sale si nici nu intentionam sa dam vreo lovitura de palat..

7. Referitor la afirmatia
"CD va lua in discutie cele sase propuneri de suspendare a dl. Tudor Marian din functia de presedinte de filiala urmand sa ridice la CNR propunerile de excludere”
 reamintim d-lui presedinte Dogaru ca, potrivit ROF.:

Art.44. (1) Președintele filialei este ales, revocat, sau suspendat în/din funcție de Adunarea Generală, în ședință ordinară sau extraordinară.

Art.17 (l) CD are următoarele atribuţii hotărăște suspendarea din funcție a membrilor CD în cvorumul și majoritatea prevăzute de Statut și propune revocarea acestora de către CNR; si ca urmare, afirmatiile domniei sale sunt cel putin hazardate.

8. In consecinta, BOp al Filialei Sector 6 apreciaza ca documentul d-lui Presedinte al SCMD este o incercare de manipulare a parerilor si poate a opiniilor membrilor de sindicat, o spalare pe maini ca a lui Pillat din Pont cu indicarea vinovatului de serviciu- col. Tudor Marian si de aceea prefera calea cea simpla, adica. a transfera raspunderea si raspunsurile in planul personal si conflictual cu presedintele Filialei, devenit astfel o marota.

De aceea, BOp al Filialei Sector 6 solicita - imperativ si ultimativ - ca dl Presedinte al SCMD sa dispuna CD convocarea BOp al Filialei ori a Adunarii Generale, pentru lamurirea definitiva si constructiv a disensiunilor aparute la nivelul celor doua conduceri.

Cu mentiunea ca, deontologia profesionala si libertatea de opinie obliga Secretariatul SCMD sa publice prezentul document pe pagina principala a SCMD, BOp al Filialei Sector 6 asteapta sa dispuneti ora, locul si data intalnirii solicitate.

In situatia nedorita a unui refuz, ori a niciunui raspuns, apreciem ca in ciuda eforturilor numeroase si sustinute depuse de Presedintele si BOp al Filialei Sector 6, Presedintele SCMD si CD nu doresc detensionarea si lamurirea problemelor, situatie in care, ne declinam orice raspundere informand totodata, celelalte filiale ale SCMD.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SECTOR 6

Click aici:


===================
Noua pagina web a SCMD - FILIALA SECTOR 6 BUCURESTI,
poate fi accesata aici:


sau
=============================================

FELICITARI DOMNULUI RARES MANESCU , NOUL PRIMAR AL SECTORULUI 6
Admin, Romania megalitica
======================================

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate. Filiala Sector 6
14 iunie 2012 - UPDATE
====================

ASA SE SPUNEA ODATĂ!!!!
23.04.2012
SCMD versus Internationala a IV-a Mafiota!

 - ....... Ca SCMD nu intentioneaza sa isi depasesca misiunile trasate militarilor de Constitutie, dar, ca aparator al natiunii, a inceput organizarea pentru lupta a societatii civile, Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) grupand sute de sindicate si ONG-uri care totalizeaza, prin membrii cotizanti ai fiecarei structuri aderente, circa 6 milioane de voturi;
 - ...... Ca SCMD, desi penetrat, "ciuruit”, de agenti ai Puterii, care incearca sa-i manipuleze membrii, pe crize de orgolii, ambitii retrezite la viata si stimularea cu promisiuni de viitoare mariri, nu numai ca va rezista internelor ratoieli stupide, deoarece Comitetul Director va pune la dispozitia tuturor membrilor sai cea mai puternica arma - intrebarea "Cui foloseste?” (cutare manifestare, cutare ratoiala, cutare interpretare sau acuza) dar va invinge pentru ca insasi armata urmaritorilor incepe sa constate cu groaza ca SCMD a avut dreptate si ca este singura solutie.
http://sindicatulcmd.blogspot.ro/search?updated-max=2012-05-02T14:30:00%2B03:00&max-results=8&start=8&by-date=false

Chiar asa domnule DOGARU! Cui folosește faptul ca :
========================
- luați toate deciziile de unul singur oricât de grave ar fi ele și considerați membrii de Sindicat si președinții de Filiale ca pe niște simple piese de mobila?

- refuzați cu obstinație dialogul cu cei de mai sus , chiar dacă este vorba despre fondurile financiare ale organizației din care cu toții facem parte , SCMD? In aceasta direcție se înscrie și întrebarea când aveți de gând sa purtați un dialog cu BIROUL OPERATIV al FILIALEI sau dacă nu ne recunoașteți (asa cum ați declarat în scris după ce doi ani v-am fost alături în marșuri , mitinguri adunări si alte forme de protest desfășurate pe frig, zăpadă ,ploaie sau arșiță ) când veți convoca ADUNAREA GENERALA A FILIALEI pentru a înceta aceasta stare de lucruri pe care domnia voastră dar și sfătuitorii din preajma ați generat-o? Probabil ca ați uitat ca unul din colegii noștri a fost luat cu SALVAREA de la unul din mitingurile pe care le-ați convocat pe căldură în PIAȚA REVOLUȚIEI! De buna seama ca ați uitat și pe colonelul TUDOR peste care acum scuipați pe unde apucați ,care v-a fost alături începând cu ziua când ați convocat primul marș și nimeni nu știa încotro sa o apuce(eram cât pe ce sa spun ca ați organizat.Nu ați organizat nimic. Au organizat extraordinarii oameni pe care i-ați avut aproape și de care acum va îndepărtați pe zi ce trece.

- " ați elaborat(după o analiza efectuata împreuna cu becurile de neon din clădirea pusa la dispoziție pe gratis cu atâta amabilitate și eleganta de partenerii noștri de la PNL sector 1, pe care apoi ii beșteliți cum va vine la gura , prin scrisoarea adresata celor trei copreședinți ai USL) un asa zis "SISTEM DE NORME INTERNE DE COMUNICARE" (în fapt un draconic cod de cenzura, mai aspru decât pe vremea lui CEAUȘESCU sau decât sistemul de lucru cu documentele NATO de la Ministerul Apărării Naționale. Știm ca nu ați lucrat cu documente NATO dar botnițele elaborate de dvs. , în fapt de unii dintre subalternii care vor sa justifice într-un fel cele douăzeci de milioane pe care le ridica lunar de la SCMD. E o suma frumoasa douăzeci de milioane, nu ?) pe care sunteți primul care -l încălcați?

Având în vedere ca sunt destule întrebările pe care vi le punem în acest material ne oprim aici in speranța ca veți începe dialogul cinstit cu noi . Ținem cont și de faptul ca mai sunt și alte sute de întrebări pe care vi le-am adresat prin asa zise NOTE INTERNE dar la care ați adoptat aceeași poziție. Nu ați răspuns sau ați băgat capul ca struțul în nisip!

Nu trebuie sa va fie frica de noi domnule DOGARU! Nici unul nu vrea sa va ia locul , va recunoaștem meritele depline în crearea acestei organizații dar , în ultimul timp "ați început sa o luați pe miriște!Ne vom opri cu aceste materiale în ziua când veți începe dialogul cu noi! Pana atunci nu mai faceți presiuni asupra noastră cu diverși popești, stați sau cepaligi ca nu tine!!!!!

Va dorim multa sănătate si va așteptăm la dialog.Cafeaua o oferim noi!!
Costel GĂLĂȚEANU


PUNCT DE VEDERE AL PRESEDINTELUI FILIALEI ADRESAT MEMBRILOR SCMD – FILIALA SECTOR 6 BUCURESTI


Consecventi principiilor , scopurilor si obiectivelor stabilite de STATUT, ROF SI CONSILIUL NATIONAL AL REPREZENTANTILOR – Alba Iulia 2011, dar si a ACORDURILOR DE COLABORARE incheiate cu partidele componente ale USL, BOp al filialei sector 6 , si-a propus , organizat si desfasurat toate actiunile intro transparenta totala si cu dorinta ca toti membrii filialei sa fie , permanent, informati cu faptul ca mandatul , incredintat BOp de catre ADUNAREA GENERALA, va fi indeplinit .

Eforturile noastre s-au lovit de o neintelegere a demersurilor noastre de catre PRESEDINTELE SCMD Col(r) Dogaru Mircea sprijinit de un grup de adepti care, nici acum nu au inteles directia spre care trebuie sa se indrepte SCMD.

Ba mai mult, sustinand ideea ca , prin presiune , prin amenintarea ca vom iesi in strada daca nu ne vor fi indeplinite solicitarile , presedintele SCMD, incita membri de sindicat la actiuni nesabuite. Toate acestea sunt in totala contradictie cu eforturile facute de noul guvern si in special de catre ministrul apararii , gl. Corneliu DOBRITOIu pentru a ne recastiga drepturile furate de o guvernare inconstienta.

Actiunile presedintelui de a elimina de pe pagina SCMD a filialei sectorului 6 se inscriu in actiunile acestuia de a destabiliza sindicatul prin impunerea , numai a punctului sau de vedere,sau a sarcinilor primite de la "seful sau”.

Avem o sansa deosebita, BIROUL OPERATIV AL FILIALEI SECTORULUI 6, ESTE FORMAT, ESTE ALES , DIN OAMENI DEOSEBITI, CU PREGATIRE DEOSEBITA, OAMENI ANGAJATI , VOLUNTAR, SA MOBILIZEZE MEMBRII FILIALEI NOASTRE LA AFIRMAREA ACESTEIA , CA CEA MAI PUTERNICA FILIALA DIN TARA.

Va solicit sa continuam actiunile noastre pentru afirmarea SCMD ca FORTA CARE UNESTE EFORTURILE PENSIONARILOR MLITARI DE A LUPTA PENTRU A LE FI RECUNOSCUTE, DE CATRE TOTI CETATENII TARII, EFORTURILOR DEPUSE PENTRU CA TARA SA-SI PASTREZE DEMNITATEA .

Va solicit sa nu raspundem actiunilor destabilizatoare.

Va solicit sa fim uniti , sa indepartam din randurile noastre ( cu toate ca se elimina singuri ) pe cei care nu inteleg ca SCMD exista si va exista, indiferent, de eforturile unora ( nesatisfacuti de rezultatele alegerilor) de a profita de buna credinta a noastra.

Solicit colegilor din filialele SCMD din Bucuresti si din toata tara sa analizam cu simt de raspundere mandatul nostru de a reprezenta membrii de sindicat , sa nu ne lasam influentati de colegi care-si urmaresc interesele personale, sa actionam dincolo de aceste interese, sa demonstram ca , militarul a fost, este si va fi , emblematic pentru tara, pentru ca este al tarii.

Solicit ( in nume personal) tuturor membrilor de sindicat sa discutam, sa analizam si sa hotaram , impreuna, asupra mersului SCMD.

Solicit membrilor , actualului Comitet Director, sa-si analizeze componenta , planificarea si desfasurarea sedintelor pentru eliminarea tuturor supozitiilor referitoare la incalcarea prevederilor Statutuli si ROF-ului privind desfasurarea sedintelor CD.

SINGURA CALE DE DIALOG RAMANE CONSILIUL NATIONAL AL REPREZENTANTILOR.

Solicitarile mele sunt facute pentru a elimina supozitiile presedintelui SCMD ca doresc, personal, convocarea CNR pentru provocarea "unor alegeri”, alegeri in urma carora urmaresc interese personale.

Ii aduc la cunostinta domnului presedinte si pe aceasta cale, ca aderarea mea la sindicat nu a urmarit si nici nu va urmari, niciodata, interese personale si ii mai solicit sa-si retraga afirmatiile conform carora doresc sa-i subminez autoritatea si funcita.

Raman consecvent ideilor stabilite cu toti colegii mei din sindicat ca , acesta trebuie sa ramana forumul nostru de dezbateri, prin care vom putea sa ne exprimam, liber, opiniile, ideile si propunerile pentru bunul mers al sindicatului.

Doresc, totodata, sa elimin ideile, inoculate de presedintele sindicatului, privind faptul ca filiala noastra destabilizeaza sindicatul. Daca prin , informare oportuna si reala destabilizam, inseamna ca trebuie sa organizam sedinte comune pentru studierea dictionarelor limbii romane.

Solicit , ca pe forumul paginei noastre , sa organizam o dezbatere libera, corecta , principiala si demna privind implicarea noastra , personala, pentru afirmarea SCMD , NU CA IMAGINEA LUI …. CUTARE , CI IMAGINEA UNEI STRUCTURI DEMNE, REALISTE, CORECTE IN APRERCIERI SI ADEVARAT PARTENER DE DIALOG.

SOLICITARILE MELE SUNT GENERATE DE IMPOSIBILITATEA DE A DIALOGA CU PRESEDINTELE SCMD, CARE , NICI NU MAI RASPUNDE LA APELURI TELEFONICE DAR FOLOSESTE PAGINA SCMD ( PAGINA EXCLUSIVA A D-LUI RANCIOG ) CA ELEMNENT DE IMPUNERE A IDEILOR PROPRII SAU IMPUSE DE STAPAN.

NU DORESC SA INTRU IN DISCUTII , NEPRINCIPIALE , CU ADEPTII UNOR TEORII FANTEZISTE PRIVIND EXISTENTA SCMD NUMAI PRIN ACTIUNI IN JUSTITIE SAU STRADALE CI DORERSC SA PUTEM DIALOGA , SINCER SI CORECT , ASUPRA DESTINELOR NOASTRE.

SA NU UITAM CA IN FATA JUDECATORULUI ABSOLUT – SUNTEM EGALI.

Presedintele SCMD Filiala sector 6
Col(r) Marian TUDOR


ACEESUL LA INFORMARE SI COMUNICARE AL MEMBRILOR DE SINDICAT DIN SECTORUL 6

Buna seara
doamna colonel (r) CALOIAN MONICA
domnule locotenent colonel ENE ARSINEL

Dumneavoastră în calitate de șefi de compartimente cunoașteți situația ivita pentru a doua oara privind accesul la informare si comunicare al membrilor de sindicat ai FILIALEI (si nu numai) pe site-ul FILIALEI sector 6 ?

Daca o cunoașteți va rugam sa va precizați poziția in legătură cu aceasta ilegalitate grava!

Daca nu, ce doriți sa întreprindeți ca sa o cunoașteți.

Menționăm ca actuala stare de lucruri aduce grave prejudicii libertății de exprimare si de informare a membrilor de sindicat si a BIROULUI OPERATIV din FILIALA sector 6 a SCMD. Aceste prejudicii sunt produse de oameni care sunt plătiți din banii noștri! Si pe banii noștri nu permitem comportamente ca la SRL GOGOAȘA ÎNFURIATĂ .

Așteptăm urgent sa ne precizați punctul dumneavoastră de vedere și ce măsuri doriți sa întreprindeți pentru revenirea la legalitate a celor care sunt în fruntea acestei organizații dar care nu respecta legea.

Punctul de vedere al PREȘEDINTELUI sindicatului si măsurile de o ilegalitate crasă pe care le-a dispus , le cunoaștem din spusele numitului lt. col. RANCIOG DUMITRU , salariat la SCMD din banii noștri si beneficiar de avantaje ("proprietar al site-ului) de a căror legalitate ne îndoim precum și dintr-o luare de poziție publicata mult timp pe pagina principala a SCMD , dar pe care acum a retras-o. (Materialul se găsește la președintele FILIALEI noastre)

Având în vedere gravitatea faptei care se petrece pentru a doua oara si sub ochii si probabil cu acordul dumneavoastră , așteptăm sa va precizați poziția.

Menționăm ca starea GRAVA de lucruri similara , existenta pana la măsurile Ia fel de ilegale luate de conducerea SCMD, ieri,12 IUNIE 2012 a fost dezbătută si de ADUNAREA GENERALA a FILIALEI din 28 MAI 2012, Ale cărui documente au fost depuse la sediul central în termenul legal!

Daca nu sunteți părtași la aceste măsuri ilegale, acționați in consecință.

Conținutul acestui document dar și al răspunsului dumneavoastră va fi făcut cunoscut prin orice mijloc , deocamdată tuturor membrilor noștri de SINDICAT!

Totodata va sugeram sa nu mai faceți presiuni asupra noastră prin diversi popești, cepaligi , stați , etc ale căror acțiuni lingușitoare dar si prin întrebările de tip securist ( "domnule colonel ,dumneata ești ala care ai comandat ..... ca iti aduc eu aminte cine ai fost dumneata "pun iarasi pe tapet , o etapa trista amintire din viata poporului roman. Noi nu vrem sa repetam "procesul științific" prin care au fost scrise cele n volume din "ISTORIA MILITARA A POPORULUI ROMAN " care au fost aruncate imediat după revoluție pe geamurile bibliotecilor din cazarmi sau au fost date la soldăți sa aprinda focul in sobe . Si dacă vreți sa avem conducători care se vor lideri la nivel național a diverși cai pe pereți (TELE 7 ABC, CNSC, SEATO, CENTO , ORGANIZAȚIA PENTRU DESALINIZAREA APEI DE MARE ) si altele , in calitatea dumneavoastră de șefi de compartimente , dar și de primi sfătuitori legali ai celor care conduc , "trageți-i de mâneca" atunci când o iau razna pentru ca altfel deveniți părtași la ilegalități cu ei.

Mai presus de lege nu este nimeni ! Si nu o sa ne îngenuncheze acum vreun cetățean căruia i s-au desenat soldatii ca sa stie si el cum arata! Sau i s-o fi ridicat la cap ca vezi doamne conduce generali? Ne oprim aici deocamdată!

Cu aleasa considerație,
COSTEL GĂLĂȚEANU
Vicepreședinte (media)
Filiala SECTOR 6 a SCMD

148 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Regula este sa nu intervin!
      Dar ... toate au o limita!
      Nu cred ca ai vrut sa faci postarea... pe care tocmai am sters-o!
      Daca vrei sa ramanem prieteni, evita sa mai postezi jigniri!
      Crezi ca esti mai barbat jignind o femeie? Te inseli!

      Ștergere
    2. Nu-mi vine sa cred ! Uitati-va la ce ore din noapte se posteaza ! Ca unul a baut pana a dat in coma si a trebuit sa intervina totusi cineva sa-i puna un pic de frana, asta-i alta treaba !

      Ștergere
  2. Dl.Burcu nu pot decat sa va felicit.Numai asa veti avea un blog,interesant, si pentru comentatori care nu doresc sa citeasca injuraturi,jigniri si atacuri la persoana. Acelasi cititor constant al Romaniei Megalitice,Dragos ICleanu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnule, esti tare. Chestia cu felicitatul...hai treaca-mearga.Nici nu strica, dar nici nu da bine. Insa, chestia cu "atacul la persoana" m-a dat pe spate. La propriu. Pai bine fraticule, cine a facut atac la persoana, pe data de 28 mai, in sala teatrului Masca, de a amutit tot auditoriul ? Cine ataca asa, fara microfon, de nu-l mai puteau opri nici aia cu microfoane de prin prezidiu ? Acu, nu ca ce atacai taluta acolo, la adresa unui domn de prin CD, ar fi un atac total murdar, insa indicatiile pe care le postezi mai sus, sunt profund de coplesitoare.

      Ștergere
  3. In RRomanica,orice minune tine trei zile..sunt curios cat tine pe acest blog.Cat priveste SCMD cu cererile si pretentiile formulate ,eu as fi de parere sa primeze logica si bunul simt ,cum pot vorbi unii oameni,ce reprezinta o minoritate[infima]in numele majoritatii,iar cei carora i se adreseaza de ce iau in seama aceste cereri fara o analiza temeinica.Si apoi minoritatea se supune majoritatii nu cine striga mai tare are dreptate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai exact, la ce ar trebui sa se refere logica aia invocata mai sus ? Ca de bun simt, mai vedem noi, dupa ce ne lamurim despre ce este vorba in postare. Daca a reusit cineva sa afle ce vrea minoritatea aia, rebela si nesupusa, sa posteze, ca sa comentam si noi.

      Ștergere
    2. Bey asta "Ririitul", maistru la injuraturi: ia fa-ti blog si impuneti "printzipurile" acolo! Te crezi neprihanit ca "fata mare si fudula si cu coorul ros de _sula"?

      Ștergere
  4. Mai hanonicule,eu nu ma cred "usa de biserica"dar vreau sa ma corectez si sa ma pocaiesc,bineinteles daca o sa am cu cine ,daca nu ma retrag si gata ,poti sa porcai cat doresti,asta daca te lasa administratorul si nu impune niste reguli clare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai bine mai Tigrisioare, ai votat in draci cu "Pastram regulile", de-ai spart toate retingurile si, acuma te-ai suparat si pleci ? Unde, ai ? Ia zi, unde ai sa pleci ? Cine te crede ? Loc mai bun ca aici...in veci nu gasesti!

      Ștergere
    2. Lasa ca asa-i felina lasha. Se supara si-si sterge comentariile.

      Ștergere
  5. Domnu Neacsu, nici nu a amintit bine omul de mustul ala care cica-l da in toamna si, huoopaaa, te-ai si proptit la inscrieri. Te-ai si bagat in fata, sapcaliule ! Si inca nu de unul singur, ci cu tot neamul, frate !
    Asteapta bre, inscrierile se fac pe baza de bon de ordine ! Urmeaza preselectiile zonale, o faza semifinala, ca la Eurovisan, si dupe aia mai vedem “Cine cu cine vorbeste” !
    Pana una-alta, intra pe o postare mai veche de aici, aia cu “Încă o minune la Caracal (…)” si ai sa gasesti acolo un panou cu un indemn, care ti se pliaza perfect (indemnul, nu panoul !) pe intentie. Daca n-ai timp, ti-l reproduc eu : “Doby- DRUM BUN- II BUN O PULA !”

    RăspundețiȘtergere
  6. Ori se fac descinteri in forta, pe la domicilii, ori lumea a iesit deja la mitingurile anuntate de la centru, ca altfel nu se prea explica apatia ! Ori tema nu e buna...

    RăspundețiȘtergere
  7. URMARITI ASTAZI PE SAITUL CAMEREI DEPUTATILOR


    Ordinea de zi pentru şedinţele Camerei Deputaţilor din zilele de 13 - 14 iunie 2012

    I. PROCEDURĂ DE URGENŢĂ
    Format PDF:

    8. Pl-x 102/2012
    Proiectul de Lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.1/2011 privind stabilirea unor măsuri în domeniul pensiilor acordate beneficiarilor proveniţi din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională (PL-x 102/2012) - lege organică - Adoptat de Senat în condiţiile art.75 alin.(2) teza a III-a din Constituţia României, republicată

    Raport comun - Comisia pentru muncă şi Comisia pentru apărare
    Cameră decizională

    Se dezbate sub rezerva primirii raportului

    RăspundețiȘtergere
  8. Bey fratzilor, dar pe unde-o umbla maimuca ca mi-e dor de ea?
    Voiam s-o votam ca s-o trimitem in parlamentul europena in locul lui nea Bashica...

    RăspundețiȘtergere
  9. GASITI DETALII PE:

    http://www.cdep.ro/pls/caseta/eCaseta.OrdineZi

    RăspundețiȘtergere
  10. TPM- ARU NeaCaschavalule!!
    Hai sa detaliem un picut....
    ,,
    Olguţa pe care şi numele a ajutat-o, diminutivul fiind pe măsura imaginii, ceva micuţ, delicat, casant, de bibelou, a câştigat poate un procent şi din spiritul protectiv al oltenilor şi cel de castă al oltencelor împotriva unui Solomon cu ochi şi apucături de balaur. Să vedem acum dacă păpuşa este de porţelan sau diamant. Oricum ar fi, Solomon a primit de la Olguţa un High-Kick a la Bonjasky;'' Spui matale cu parsivenie !
    Toata lumea stie ca nu o ai la pipota pe Olguta pe motiv ca nu te-a bagat in seama cu..nu stiu ce" ! Ai atacat-o dur in inestimabilele tale comentarii!
    Ai lasat cu parsivenie poarta deschisa sa poti zice oricand ...V-am spus Io!!!
    2. Desi te dai pretentios nevoie mare ,te-ai facut rapid pres la don Menestru ,doar pe motiv ca ai si tu o oarecare pierdere si poate o vezi inapoi -- In treacat- nu ai lamurit pe nimeni de unde pierderea de peste 1000 lei....
    3 O tii la insectar pe o tanti pe post de H-ieroina si nimeni nu stie pt. care motiv!! -In treacat ,tanti ar cam trebui sa fie la catedra nu sa bantuie prin televiziuni si intalniri SScmd......deocamdata cam atatica!!

    RăspundețiȘtergere
  11. O,ce veste...

    http://xa.yimg.com/kq/groups/23653800/169643124/name/UNKNOWN_PARAMETER_VALUE

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca nu ma insel, personajele din poveste se denumesc, unul generalul izmanar, iar celalalt, generalul torpilor Erga Omnes, nu ?
    Problema lu' domnu de mai sus, e ca s-a minunat citind asa o veste, dar eu va zic ca nu e nicio veste !
    Altceva asteapta lumea, ceva cu iz de zanganit de fiare, ceva actiune, bre !

    RăspundețiȘtergere
  13. anonim says:
    Iunie 12, 2012 at 11:23 am

    daca ii asa cum spui tu,militari chiar nu mai au nimica de pierdut,indivizi gen izmanaru,corleone,cezar,stelianp,tigri2,vor fi haituiti si in gaura de sarpe si vor fi exterminati.
    si asa,nu mai are nimica de pierdut pensionaru militar.
    ---------------------------------
    Hi, hi, hi! Bey, puneti-va bine cu mandea ca e hartilerist! Lighioanelor, dati si voi acolo o maslina si-o balaie, ca sa le trag alora de va urmaresc un ciocan? De foc, desigur...

    RăspundețiȘtergere
  14. Am eu asa o banuiala ca se va reveni la sentimente mai blande, filiala 6 isi va primi blogul sau .. nu se stie, poate si alte filiale vor iesi din circuit.Sa vedem ..
    Cititorul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo ....
      Stiti voi ce constat?
      Si astia de la 6, sunt la fel de dogarieni ca si restul. Bey, noi le facem publicitate, murim de grija lor, iar ei nici macar un multumesc. Asa stim noi sa ne comportam unii cu altii, dar avem pretentii! Cred ca Admin o sa inteleaga bine ce am spus.
      O zi exceptionala,tuturor!

      Ștergere
  15. Pe 31 mai a fost ziua militarilor din arma geniu. Obositoarea Militara n-a “scos” niciun cuvintel.In numarul actual aflam, inca de pe prima pagina, ca e ziua parasutistilor militari. Cinste lor. Undeva, in coltul din stanga jos, Ciars de Gol se explica ca “Parasutistii militari au atuul care le da libertatea de a fi mai aproape de Dumnezeu” . De acord. Insa, acelasi atuu il au si genistii. Singura diferenta este ca unii zboara de sus in jos, iar ceilalti de jos in sus. Ar fi meritat si ei un LA MULTI ANI pentru cei peste 150 de ani de istorie.
    Dar cui sa-i spui. Baietilor astia de la Obositoare le-a intrat doctrina izmanarului in sange ca otrava ! Mai rau decat mercurul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha! Ai dreptate si cu zburatul si cu bernevecul!

      Ștergere
  16. Mai am destul până atunci, dar mi s-a părut amuzantă povestea pentru când voi fi...la pensie !

    Oamenii tineri, care înca muncesc ma întreaba din cand în cand ce fac acum ca sunt iesita la pensie cu timpul meu liber.
    Ziua trecuta, am fost prin centru la cumparaturi. Am intrat într-un supermarket pentru 5 minute, ca sa-mi cumpar o paine.
    Cand am iesit, un politist scria o amenda pentru parcare în loc nepermis. I-am zis:
    - Ce-ar fi sa iertati un pensionar de data asta?
    El m-a ingorat si a continuat sa scrie amenda.
    I-am zis atunci ca e un comunist. S-a oprit, s-a holbat la mine, si apoi a început sa scrie alta amenda.
    Am continuat prin a-i spune ca e un mancator de rahat. A terminat si cu a doua amenda si a început sa o scrie pe a treia.
    Am continuat asa vreo 20 minute. Cu cat îl zgandaream, cu atat scria mai mult.
    Nu-mi pasa... Eu venisem cu autobuzul. Barem ma distrez putin la pensie ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luati si dumneavoastra indemnul transmis domnului de mai jos. Succesuri.

      Ștergere
  17. Na, ca sa vezi cum e cand te mananca in cur si n-ai ce face !
    Zic, hai sa fac un lucru marinimos si sa dau stirea aia cu ordinea de zi, din Camera Deputatilor, si pe alte bloguri. Intrucat la Plano10 iti trebuie viza de la Ambasada SU ale A ca sa intri acolo, am ales doua bloguri de mare audienta nationala si internationala: "Punct ochit si cel lovit" si "Marin Neacsu". Ambele, in ultima saptamana, au adunat 3 comentarii, asa ca, m-am gandit ca-i fac omului un bine, un pic de reting nu strica !
    Bai, ce mi-a tras-o, ce mi-a facut ! M-a zapacit, nana, sa moara ceacanica lui !
    Asa ca, pentru comportamentul extrem de dur, domnu Neacsu, va mai transmit inca o data indemnul: "Doby - DRUM BUN - II BUN O PULA !".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TPM,
      Am eu asa ... o banuiala!
      IO crek ca matale semeni cam mult cu nea Cashu!
      Bey, ar fi chiar culmea, sa am si dreptate! Alte pareri ce zic?

      Ștergere
  18. Tocmai ce sunt in masura, sa-i raspund pe surse domnului Anonim13 iunie 2012, 11:45

    GRESITI
    Abia acum incepe
    Deocamdata domnul Galateanu face unele presiuni la Monica pentru "Ilegalitatile grave" si "crase" ce se produc acolo-vezi pagina independenta a filialei.
    Eu zic ca subiectul trebuie extins si pe alte paliere. Iata cateva posibile scenarii de "ilegalitati si mai grave", chiar periculoase:

    “URZEALA TRONURILOR”.
    Filiala 6 aruncata, din nou, in exil. Amenintari cu suspendarea si izgonirea definitiva din Imperiu.
    Lovitura marsava. Un “locotenent” trimis sa atace , la baioneta, anecemere Caracal. La un pas de dezastru intre rezervisti.
    Suli in coaste. Clasa politica, post-ungureana, amenintata cu iesiri “masive” in strada.
    CEDO strica jocul “caselor” de avocatura. In timp ce unii au ajuns déjà pe la cele mai inalte curti, casele de avocatura din Bucuresti inca mai sunt la “Pasul 1 a”. Urmeaza “Pasul 1 b” in iarna, dupa care pasul 3 W bis (dabl iu se citeste), planificat pentru vara lui 2014 ! Orice esec, fost, prezent si viitor, va fi pus in carca grupului nesimtitilor de particulari de la Cluj !
    Stimulentele acordate amarastenilor din birourile operative de la filiale, SUSPENDATE. Nu mai ajung banii pentru salarii grase, prime si alte protocoale, pentru cei de la centru. Numarul platitorilor de cotizatii-redus drastic. Fug sindicalistii.
    Marele proiect cu CeNeSeCe- un big fas ! Moscova nu mai crede in lacrimi. “Copilul” s-a sufocat, in timp ce sugea.

    DICTATURA DE PROST GUST.
    MANIPULARE ORDINARA.
    CENZURA DE DOI BANI.
    APUCATURI RAZBUNATOARE, URA SI PROSTIE.

    Ei ?

    RăspundețiȘtergere
  19. @TPM13 iunie 2012, 12:36

    Brrrr !!! Apocaliptic:):):).....da' bine si corect ai scris

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aste e ...
      Ce este al lui, este al lui ...
      Scrie al dreakului de bine ...
      Pacat ca starneste invidia altora ...
      Pacat ca altii, desi buni, nu vor a mai comenta!
      Pacat! Asta demonstreaza inca o data, ca am devenit un neam de ciudati! Un neam ce nu mai poate fi multumit, impacat cu nimic! Fiecare se vrea unic, fiecare un buric al pamantului!

      Ștergere
    2. Domnule, eu cand vreu sa fluier, injur
      Cand vreau sa injur, scriu
      Si nu pot scrie decat aici ( sau DOAR, ca nu mai stiu exact come se dice la voi)

      Ștergere
  20. Cel mai tare sef de sindicat de la Gimi Hoffa incoace, ne anunta, pe cea mai principala pagina a sindicatului (altii sa moara de necaz ca nu mai fac parte din grila de programe a lui Hranciog), ca a reusit sa-i sperie SERIOS pe cei de la guvernare, asa ca au bagat urgent pe OZe chestia aia cu pensiile si cu cumulul.
    Cica, daca pana maine nu-s votate, e de nashpa rau de tot !
    Mai naso e daca se voteaza, adica ramane CDul in poponeata goala. Eu deja stau cu bagajele la usa, sa ma mut, in interes de serviciu, la anecemere !

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna ziua! Ati fi interesat de o colaborare? Mai jos va las adresa mea de e-mail, daca sunteti interesat va rog sa imi trimiteti un mail in care sa imi spuneti cum putem lua legatura pt mai multe detalii(Yahoo Messenger, email telefon,etc).
    Adresa mea este raul.poenar@yahoo.com. Multumesc, o zi excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze nu am precizat cui ii e adresata oferta de colaborare. Oferta ii e adresata lui "Admin,Romania megalitica".

      Ștergere
    2. Nu inteleg de ce vreti, neaparat, toti aici. Nu ca domnul de la administratie ar avea ceva impotriva cuiva! Sau ca v-ar cenzura ( in afara de cazul disperat de la ora 02:37, cand a trebuit sa intervina decisiv si brutal, daca vorbiti fara "biiip" !
      Nu-nu, toti avem locuri sub soare, unii mai in fund, e adevarat !

      Ștergere
  22. @TPM
    Pai tu nu fusashi la manifestatiune??Se coc in soare sute de mii de dogarieni si matalutza te scriezi pa bloage??(azi la manifestatiune au fost peste cinci sute de mii-pe sursele lu'gourka zic)
    Pai azi trebuia sa fie manifestatiunea ,aia ultimativa,si urma sa fie repurtata "victoria finala"(nu stiu a cata ca le-am pierdut sirul)....
    Las ca va arata el dogarelu ce poate....pe 23 august hi,hi(milionu' e garantat)
    @TPM
    Ia si tu un pornhub ca eu am luat brazzers de la tine de ragai....hac,hac

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna ziua! Ati fi interesat de o colaborare? Mai jos va las adresa mea de e-mail, daca sunteti interesat va rog sa imi trimiteti un mail:

    futemtimpuldepomana@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu zic ca puta mica a facut o pasiune pentru Cashu, se tot da pe langa el si pe Cashu in doare in duda de declaratiile lui. Cat de obsedat trebuie sa fii sa tot umnli cu curul gol pe langa puta sculata ?Care puta nu este tpm ca el este doar curul.

    RăspundețiȘtergere
  25. "Cel mai tare sef de sindicat de la Gimi Hoffa incoace..." Bey 'T-en Pele-ul Meu, cel mai tare lider sindical a fost Gimi Tirbuşon, mey!

    RăspundețiȘtergere
  26. Nu-mi vine sa cred !
    In asta zi, de 13 iunie, aftar votarea din 10, alt Greuceanu de la CeDe ne indeamna, pe saitu’ lu’ Harcioaga sa votam cu inima !
    Ia de colea, daca nu credeti :
    “Atât, că Dumnezeu nu bate cu parul ! Votaţi cu adevărul din voi! Col. (r.) Valeriu Pricină”.
    Mosiule, ce tanar esti, cine dracu te-a pus sa te ocupi, tocmai acum, de niste stele de general ? Da-le-n pula, oricum nu mai ai ce sa le faci, pentru ca sunt date prin Decret presidential. Si pana nu fac oamenii fro penala, cu executare, posesorii raman cu ele.
    Mai bine zi-ne ceva noutati de pe la conducere ! Nu ne abate de la nasoleala !
    Mi-a scris un domn, Galateanu se cheama el, ca cica cartile unui colega de-al vostru de la centru, n-a zis cine, care se intituleaza ceva de genul “Istoria Militara a Poporului Roman in enspe exemplare” , dupa Revo din 89, o fo toate date afara din biblio, la tilicari, ca sa aprinda focul prin cazarmi.
    Da eu nu cred.
    Aaaaaa… ca sa nu uit, numele si pre numele de Carol “INTAI”, se exista numai in capul tau de istoriografician, plecat de acasa la 14spe ani sa se faca armatean, pe la nush ce liceu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Treboia sa adaug ca istoria a notat numai de Carol I

      Ștergere
  27. Cotele apelor Dunarii ...
    Armya 109 deschideri de pagina pe zi ; in prabusire de la 189 in saptamina trecuta .
    Mehedinti 810 deschideri pe zi ; in crestere de la 694 in saptamina trecuta .
    Plano10 186 deschideri pe ORA (4464 pe zi) ; stationar fata de 189 in saptamina trecuta .

    RăspundețiȘtergere
  28. na, ce sa zic, nana, toti vrea acu cate un bon de ordine mai in fata, pentru selectia de la toamna, aia cu mustul, unde vine si Neacsu cu fii-su...

    RăspundețiȘtergere
  29. Nici nu a apucat bine sa posteze Pricina prostia aia, scrisa de colunelu'State de la cai ferate, ca a si pus botu' filiala de Pitesti.
    Ia, ia, oameni buni:
    Domnule Colonel Pricina ! IN ACEST MOMENT ,NU PUTEM SPUNE DECAT ATAT : << LA ASA GENERAL ,ASA ALEGATORII >> INSA NOI CREDEM INVERS : ...LA ASA ALEGATORI ,ASA GENERAL ...,in rest...,ASTEPTAM REFORMA USL !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aloooo... Harcioaga, tu ce mama dreaq cenzurezi acolea, bai boule !

      Ștergere
    2. Deci, Pricina asta INTAIUL, dupa Doggy cel mai al 3spelea, se da cu patinele de lemn la gioale !

      Ștergere
  30. O VICTORIE NAUCITOARE A PURADELULUI PENSIONAR COREOLONE !

    @ Coreolone este victorios in Europa si in intraga lume.
    Comisia juridica a Senatului a dat, miercuri, rapoarte negative in cazul a doua propuneri legislative privind sanctionarea in bani si prin inchisoare a cersetoriei, precum si amendarea celor care dau bani cersetorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pai tiganu de corleone,mai exista?
      de cand ii dobritoiu la mapn,tremura, ca dobritoiu,o sa ii taie pensia de handicapat din decembrie 2012(de unde bani,ii criza,asa ca cedo nu il poate apara pe tiganul corleone).

      Ștergere
    2. Ba, Curleonu e baron de Sacele, juca-s-ar bu bilele mele, Tigri2 e marchiz ca-i de loc de pe linga Hoghiz, iar Czar maimuca e pair-momirlan mingiia-ne-ar pe buci un an!

      Ștergere
    3. Trec tigani pe drum,
      Drumu-i plin de fum,
      Fumu-i plin de scrum,
      Foc ardea!
      Vai tigani, tigani,
      Gipsies si gitani,
      Fara cer si ani,
      Trec pe drum!
      Tiganie, rai
      Rai care erai
      Caravan serai
      Acadea.
      Raiul meu beteag,
      De pe alt meleag
      Cat imi esti de drag,
      Nu stiu cum.

      Trec tigani prin colb
      Colbul este orb,
      Orbul e un corb,
      Giacardea.
      Cade seara-n camp,
      Soarele-i scalamb,
      Cortul este stramb,
      Foc ardea.
      Fac tiganii foc,
      Focu-i la mijloc,
      Fete cu ghioc.
      Si cu carti de joc,
      Hai, noroc, noroc,
      Vino la soroc.

      Vino sa-ti ghicesc,
      Cartile vorbesc
      Si nu ne mintesc,
      Giacardea.
      Fata de caro,
      Sub cer indigo,
      Sa-ti spun incotro
      Foc ardea.
      Ca multi ani s-au scurs
      De cand el s-a dus
      Cu un pui de urs
      Pe un drum.
      Cu belciug si lant,
      Fara nici un sfant,
      Spre un targ bizant,
      Foc ardea.

      Zaiafet acum,
      Lautari duium,
      Numai tu nicicum,
      Giacardea.
      Noaptea de-ar veni,
      Pe pamantul gri,
      De ne-ar adormi,
      Orisicum.
      O, dar azi, dar azi,
      Ceru-i de atlaz,
      Soarele-n extaz.
      Ei se duc la pas
      Spre un alt popas,
      Satra de pripas.
      Pana nu-i mai vezi,
      Pana nu-i mai crezi
      Si din ochi ii pierzi.
      Printre ceturi verzi,
      Ceturi de livezi,
      Vezi ca nu-i mai vezi.

      Giacardea, cardea,
      Gialino mura,
      Gialino mura,
      Gialino mura,
      Gialino mura,
      Gialino mura,
      Gia mura, mura,
      Ce mïsto...

      Versuri de la: http://www.versuri.ro/

      Ștergere
  31. Bai,nu stiam ca s-a infiintat o sectie la 4coceni.Nu inteleg cheltuiala,ca nebunul umbla liber.

    RăspundețiȘtergere
  32. PDL începe desprinderea de Traian Băsescu.
    ==========
    Vă puteați imagina, în 12 iunie 2011, că 25 de parlamentari PDL votează o recomandare anti-Băsescu? Sau pe Ioan Oltean-Broască părăsind sala, în timp ce se vota Articolul 136, solicitat de președinte? Ori că UNPR nu mai ia poziție de drepți când se dă comanda de la Cotroceni?

    Mai importantă decât pierderea guvernării centrale este dezastrul de la locale. Sau, mă rog, succesul pe care îl clamează presa și postacii portocalii, comparând un cal, adică șase sectoare ale Capitalei, cu un pui, adică șase comune din Bărăgan.

    Pe Flutur, de exemplu, l-au dat jos oile cu care a scris pe dealuri, pupinbăsismul și slugărnicia. Lui Oltean ar trebui să-i fie mai frică de viitorul șef al DNA, decât de Daniel Morar, omul președintelui.

    Înjurăturile pe care Băsescu i le-a adresat lui Oprescu l-au tras în jos pe Prigoană, în Capitală.

    E destul de greu, după ce ți-ai justificat existența prin omagii aduse Conducătorului Iubit, să-l demaști, în direct, fără să provoci voma spectatorilor.

    Desigur, ar fi o soluție: ca Traian Băsescu să aibă la fel de mult curaj ca Elena Udrea și să demisoneze din funcția de președinte al organizației numită România. Și-ar salva onoarea și ar salva și PDL.

    Mi-e teamă însă că osmoza îi face inseparabili. Ceaușescu le-a dat o șansă celor din CPEx, când și-a oferit demisia. O fi învățat ultimul lider comunist al României lecțiile istoriei?
    Val Vâlcu / 12 Jun 2012 / dcnews

    RăspundețiȘtergere
  33. Pe marginea unui "PUNCT DE VEDERE AL PRESEDINTELUI FILIALEI ADRESAT MEMBRILOR SCMD – FILIALA SECTOR 6 BUCURESTI", postat pe fila de rezerva a filialei, am facut un sondaj de opinie in randul rezervistilor din intreaga tara. Iata cele mai semnificative mesaje:

    Costel, Buzau
    Nu ma mai intereseaza sindicatul vostru de disponibilizati. M-am saturat de scandalurile dintre Dogaru si Pricina, sau cum il cheama pe ala mai slabut cu mustata. Nu-mi mai place. Eu nu am iesit cu ordonanta ca altii. Am cerut si eu ordonanta, da mi-a zis domnul ala de la minister, Fratescu parca il cheama, ca nu se da erga omnes.

    Ion, Navodari
    Am castigat toate procesele pana acum, iar doamna aia de la defece, cu cocul ca Ana Paucher nu mi-a dat banii inapoi. Nu-mi place de Tudor, prea se crede sef ca la Brigada de garda. Prea da cu pumnii in mese!

    Cibi Borno, Caracal
    Galateanu ala are dreptate. Istoria Militara a Poporului Roman in enspe exemplare este un fals. Bine au facut ca i-au dat foc dupa revolutia din 1848. Ma intoc eu din exil, de la Caracal, si sa vezi atunci spanzurari. Pe toti ii spanzur, cu extremistul ala de Tudor in frunte !

    Gica, Botosani
    Ma chis pi parerilii voastri. Ne-o mancat banii astia di la sindicat cu procesilii celea. Amu vre si nush ci taxa di succes. Am auzat ca tati di la conducirii is nisti betavani ordinari, mai mari ca pi la noi. Eu nu cred ci zaci ala, Tudor.

    IS, Bucuresti
    Tudor daca era baiat destept si nu se punea in clanta cu Harciog, nu-i inchidea netul. Si lua si acuma salariu gras. Asa, i-a luat si telefonul mobil, tot, tot. Degeaba se da mare cu Poterescu ala care a castigat la primarie la sectorul 6 si face poze cu el pe net. Ala si-a vazut sacii in caruta si il doare undeva de rezervisti.Doggy are dreptate cu starea de veghe, in loc sa fim uniti azi toti la miting, sa punem presiune, noi ne-am luat dupa unul Neacsu care are ceva cu seful cel mare.

    Maricica, Pascani
    Eo is urmasa di rezervist. Barbatu neu o murit si n-o mai apucat sa cii regulat. Eo am pensii dupa iel si cu ci mai am di pi vandut lapti, ini agiungii. Am dat si la ciedo, am platit tat pi anu aista. Nie imi agiungi atata cat iesti, domnu aciela di la Bucuresti imi placi di iel, di la televizor. N-am ninica cu omu, ca s-aneu o fost saf di diepozit la alimientii.

    Poc, Cluj-Napoca
    Rusine mare bai, astia de la capitala. In loc sa va ocupati de pregatirea proceselor, voi va certati toata ziua. Daca aveti curajul, postati pe net forma initiala a contractului incheiat cu Galca, sa vada toata lumea ce panarama e acolo la voi. Tudor are dreptate, ca altfel nu-i inchidea netul.

    Celelalte mesaje primite, nu pot fi postate din motive pe care probabil ca le banuiti. Asa, doar ca o exemplificare, din 13466 de cuvinte, peste 13 mii au un sens vulgar, urat, neacademic si nu pot fi reproduse. Restul sunt doar vocale si semne de punctuatie, fara importanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha, ha, ha ...
      Hi, hi, hi ...
      Smurdu, sa vina smurdu! Vreau pasteaua, ca ma ia dreaku, de-atata ras!

      Ștergere
  34. De retinut:
    ==========
    Şeful statului a semnat, ieri, decretul pentru promulgarea Legii privind reţinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de reţele publice de comunicaţii electronice şi de furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului, precum şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vietii private în sectorul comunicaţiilor electronice, se arată într-un comunicat emis de Preşedinţie, informează finanţiştii.ro.

    Actul normativ, cunoscut drept Legea Big Brother, prevede obligativitatea furnizorilor de telefonie fixă şi mobilă şi de internet să reţină timp de 6 luni anumite date ale abonaţilor care să fie trimise, la cerere, autorităţilor din domeniul siguranţei naţionale pentru acţiunile de prevenire, cercetare, descoperire şi urmărire a infracţiunilor grave.
    Companiile de telefonie şi internet sunt obligate ca în termen de 48 de ore din momentul în care primesc o cerere de la organele de urmărire penală, prin care li se solicită transmiterea datelor stocate, să facă acest lucru. În cazul în care operaţiunea nu este posibilă în 48 de ore, datele trebuie transmise în cel mult cinci zile.

    În textul legii este stipulat şi faptul că anchetatorii au obligaţia de a informa persoana ale cărei date sunt reţinute în termen de 48 de ore de la momentul transmiterii solicitării, cu excepţia cazurilor în care persoana respectivă este implicată în acţiuni care periclitează siguranţa naţională.

    Ce date sunt reţinute?
    Firmele de telefonie mobilă şi fixă trebuie să stocheze următoarele date:
    - numărul de telefon şi numele celui care dă un telefon, numărul şi numele destinatarului unui apel, numărul şi numele celui spre care a fost redirecţionat un apel, adresele acestora
    - data, ora iniţierii şi a încheierii comunicării
    - sms-urile, mesageria vocală, teleconferinţele, transferul de date, redirecţionarea şi transferul apelului, serviciile multimedia
    Companiile de internet sunt obligate să reţină următoarele informaţii:
    - numele şi adresa abonaţilor
    - data şi ora conectării şi a deconectării de la internet, adresa de IP, data şi ora conectării şi a deconectării de la serviciul de poştă electronică sau de telefonie prin internet
    - datele necesare pentru identificarea echipamentului de comunicaţie al utilizatorului, precum şi pentru localizarea geografică a acestui echipament.
    Sursa: finanţiştii.ro

    RăspundețiȘtergere
  35. INFORMARE 13.06.2012
    Va comunicam ca astazi, 13.06.2012, in Comisia de specialitate a Camerei Deputatilor au primit aviz favorabil amendamentele la OG1/2011.
    Maine, 14.06.2012, aceste amendamente vor fi dezbatute si votate in plen.
    Sa auzim de bine!
    scmdfiliala1hunedoara

    RăspundețiȘtergere
  36. @scmdfiliala1hunedoara,
    Va multumesc si Salut prezenta voastra pe acest Blog! Fiţi bineveniţi! Sa fie intr-un ceas bun!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu va lasati manipulat, filiala Hunedoara nu exista ! Nu-i dati idei Tatucului, ca numa ce auzim ca-i trimite si pe cei de la DEVA in exil, dupa aia de la Filiala 1 plus 2 sector 6

      Ștergere
  37. Comisii:Pensionarii militari nu mai sunt obligaţi să returneze sumele primite în plus la recalculare
    Comisiile de apărare şi de muncă din Camera Deputaţilor au adoptat, miercuri, raportul la proiectul de lege privind pensiile militarilor, potrivit căruia pensionarii militari nu mai sunt obligaţi să returneze sumele primite în plus pe perioada recalculării drepturilor băneşti.
    "Procesul e în doi paşi. Într-o primă urgenţă s-a oprit măsura abuzivă prin care urma să le băgăm oamenilor mâna în buzunar, să li se oprească sumele primite anul trecut şi în a doua etapă vom aduce pensiile diminuate la nivelul avut în plată în decembrie 2010", a declarat ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, după şedinţa comisiilor.
    Vicepreşedintele Comisiei de apărare, George Scutaru (PNL), a spus că "timp de un an fostul Guvern a făcut o recalculare a pensiilor militare, regularizări" şi dacă nu se făcea această modificare pensionarii militari trebuia să restituie în 6 luni cât s-a primit în plus la vechea pensie pe perioada recalculării.
    "Dacă cineva avea 20 de milioane de lei, s-au pus în plată 15 milioane. Dar el a primit în acel an 20 de milioane. Dacă nu făceam această modificare, trebuia într-un timp scurt, de 6 luni, să restituie cât a primit în plus pe vechea pensie, pe perioada recalculării. Am zis că este inuman, pe de o parte oamenii au fost afectaţi de o diminuare a pensiilor şi apoi să mai plătească şi din urmă", a spus Scutaru.
    El a arătat că de această măsură vor beneficia 26.500 de pensionari militari, dintre care 9.020 pensionari MApN, 1.500 pensionari SRI şi aproximativ 15.500 pensionari a Ministerului de Interne.
    "La noile negocieri cu FMI dorim ca din 2013 să revenim cu pensiile militare la cuantumul din 31 decembrie 2010. Este un angajament politic al USL", a mai spus Scutaru.

    http://www.mediafax.ro/social/comisii-pensionarii-militari-nu-mai-sunt-obligati-sa-returneze-sumele-primite-in-plus-la-recalculare-9744375/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care o fi explicatia ca la Interne sunt atit de multi afectati?

      Ștergere
    2. Pai din cauza ca e mai multi bre, de fro 3 ori ! Astia are de toate: militieni la greu, ceva politieni si un pic de politisti; jandarmi cat vezi cu ochii, unii inca de pe vremea "Morometilor", basca toata granicerimea plecata de la armata militara; daca ii mai pui si pe aia cu tulumbele de la contraincendii, de la cluburile Dinamo din tara, bla-bla, ai sa vezi de ce e mai multi

      Ștergere
  38. Neatza buna la ZOO + pacientilor evadati de la 9!!!

    RăspundețiȘtergere
  39. Cica, procesul e in doi pasi ! La "amaratii" astia de regulati totul este in doi pasi, pana si procesele lui Galca end Company sunt in doi pasi, ca la tango: 1a si 1b. Sa vedem noi de cati pasi vor fi nevoie cand se va reveni la cuantumul din 2010 si trebuie returnata diferenta oamenilor pe 2 ani, la unii sume uriase ! Cred ca pasii de la o sarba olteneasca, de aia care incepe la ora 15:30 si se termina dupa ce pica si ultimul saltator, n-or sa ajunga.
    La fraierit suntem nambar oan, pana se aplica ea o masura reparatorie, pana la capat, aproape ca situatia se rezolva de la sine, pe cale naturala. Analistul de mai sus, domnul Devesel Scuteanu, a fost dezinformat cras. Cifrele alea sunt vechi, perimate. Intre timp au mai crapat 966 de asistati, din care 488 in retragere, scosi din evidenta CeMeJeurilor, iar ceilalti in rezerva. Pe surse, am aflat ca Ministerul Finantelor nu a fost multumit de numarul de fosti activi, care crapa lunar, comunicat de doamna Lupu si s-au cerut masuri suplimentare care sa duca la sporirea numarului de crapati natural. To pe suse, am aflat ca Doggy si-a luat angajamentul sa rezolve el problema, adica sa inceapa o serie de mitinguri fara de sfarsit, numai la 34 de grade si cu distribuirea gratis pe timpul cat se striga "JOS" si "IESI AFARA", a cator mai multe lichide (vodca si vin rosu, in special).
    Asta-i ! Sunt atat de afectat la ganditoare de comportamentul clasei politice, incat nu-mi mai ramane decat sa RAD-ca proasta-n targ !

    RăspundețiȘtergere
  40. De- intrebi ,
    Ce mai fac si ce-i mai doare ,
    Toti raspund :
    Bani - noi nuuuu!!
    Doar , demnitate si onoare......sniper one
    Vax victis!!

    RăspundețiȘtergere
  41. Sa dea dracu ! Pe http://scmdsector6.ucoz.ro/ a inceput o noua sesiune Doggy-Tudor. Deocamdata a iesit in fata Greuceanu Galateanu. Ce va ziceam eu mai sus, ca Doggy va incerca sa mai extermine ceva bosorogi pe la mitinguri, tinandu-i in soare ? Iaca, nici bine n-am grait ca mi se si confirma ca, de fapt, procedeul asta a mai fost experimentat de Doggy, insa noroc cu SMURDUL !

    RăspundețiȘtergere
  42. E simpatic al dreaq Costel asta, i se potriveste ca o manusa postul de vice, responsabil cu media ! E tare omul in pix, scrie de zici ca bate morse, nu degeaba este transmisionist de profesie militara ! Are stil, ce mai !

    RăspundețiȘtergere
  43. Am auzit ca se ofera domnu' Neacsu de la INCERTITUDINI, sa faca un curs intensiv, de 2-3 saptamani, pentru invatatul tehnicii si adevaratei arte in blogarit, cu toti care vor sa scrie antiDoggy. Daca se face cu fonduri MUE, nerambursabile, ma inscriu si eu, in prima serie.

    RăspundețiȘtergere
  44. http://www.cdep.ro/pls/caseta/dap?p_file=F185768329/oz20120614.pdf

    RăspundețiȘtergere
  45. Nene admine Neacsu a comis inca o capdopera pe care inca n-ai prelua-to !
    Stim ca nu a-i timp sa produci ceva propiu . Numai cu copiute iti mentii bloaga . Adu repede lucratura neacsului sa cada in cur concurenta de invidie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa-i faci nana ...
      ================
      Fiecare cu strategia lui!
      Cert este un lucru: aici nu vei gasi "cai verzi pe pereti"!
      Iar cei care ne "cata" zilnic, stiu asta! Iar eu le multumesc!

      Ștergere
    2. Da, da sefu, nu va lasati manipulat de astia care vor sa ne fure de atentie pe alte bloage ! NUMAI AICI e adevarul suprem! Nu ca la "Bai Lupus" care tot pune poze cu Ceghe Vara (ma refer la parul de pe cap)si apoi cere prin apel ajutorul lu'Moni si Lumi' ca sa-l lamureasca de ce dracu beneficiaza el : de ajutoare sau de pensie?

      Ștergere
  46. Da, da, cred ca e cea mai tare analiza pe care am citit-o sau observat-o la teve. Imi place foarte mult, am retinut si eu ca, daca numerotezi cu cifre si litere fiecare subcomentariu la comentariul deja comentat, ai mai multe sanse sa-ti citeasca cineva, macar pana spre unul din capete, prostarea. Ia, ia: 1,2,3,4,5 b,c,d.
    In afara de succesul rasunator la publicul larg (nu mai incercati sa comentati, pentru ca i s-a blocat saitu cu tot cu linc de la atatea postari! mai bine dati-i laicuri !) si de consistenta solida a informatiilor, eu, (daca as avea eu un asea blog)nu-i ziceam "La placinte, inainte" ci "Cu Placintă inaintă", ca tot e in trend zilele astea !

    RăspundețiȘtergere
  47. O hanaliza de KK-:
    - Eu am retinut din analiza NeaChasului ca-i ,,catastrofa pt. ca cele UdeMereu nu vor mai intra in parlament , guvern ,presedentie si drept urmare nu vor mai fi ministrii al culturii de perje ,ai sanatatii de moarte ,ai mediului infect etc. etc
    La fel USL istii au fost niste idioti ca au castigat asa mult pentru ca acum nu mai au oameni in parlament si la prima motiune hop PDL vine la putere!!!Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  48. PS. si mai era ceva ! Daa - USL a intrat deja pe,, panta descendenta ""!!
    Ce insemneaza sa ai clarviziune nene si mai ales sa fi ofticat pt. ca Olguta (,,fragila ,bibelou de potrelan casant"- cu cativa dani la centura insa!!)nu te-a bagat in seama si ti-a zis: pa tu.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai,
      Voi chiar vreti sa trageti o analiza la materialul cu pricina??

      Ștergere
    2. Nu sefu, nu la materialul cu Pricină, ci la ala cu Plăcintă, alu domnu Cashu.

      Ștergere
    3. Ce dracu sa-i faci daca e pus acolo la "Lincuri reciproce" si te tot imbie poza aia cu placinte, sa intri acolo ! Deja are un comentator ! Pazea !

      Ștergere
    4. Da,da ..la ala cu Placinte !!

      Ștergere
  49. Pe surse: in urma solicitarilor tot mai insistente ale liderilor spirituali de la Filiala 1 + 2 sector 6, o delegatie de la centru formata din domnii Pricina, Nastase, Balan, State, Harcioaga, Galci end Vasilica si presedintele de la anecemere Caracal, insotita de o alta delegatie compusa din doamnele Monica si Cobuz, ambele conduse de Big bratăr Doggy, se va deplasa la sediul filialei cu pricina (cu probleme, nu cu Pricina), pentru discutii transparente. Motivul e cafeaua data gratis de domnul Galateanu, precum si provocarea aia a domnului Tudor, care zice in apdeitul de mai sus, ca "in fata JUDECATORULUI ABSOLUT toti sunt egali !". Cei de la centru sustin ca ei sunt un pic mai egali, si au dovezi temeinice, insa probele vor fi expuse numai dupa ce beau cafeaua ! Singura conditie a centrului: la transparente sa nu participe si domnu Icleanu, care de vreo doua luni tipa ca un scapete intruna si cere tot mai insistent sa-i explice cineva cum este posibil, ca acelasi auto al sindicatului, in aceeasi zi, de la aceeasi pompa, fara sa circule deloc, se poate aproviziona cu sute de litri de carburant !
    Va tinem la curent !

    RăspundețiȘtergere
  50. S-a trezit si "Bay Lupus" de la Plano10 ! Aici s-a analizat inca de alaltaieri declaratia aia stupida de ieri a lui Devesel Scuteanu ! Arunca unul o tampenie si, huopaaa, toti pe ea, ca mustele, frateeee... Pai, in primul rand, nu-i adevarat pentru ca stirea este falsa si manipulatoare. Ia adunati sa vedeti cat da: 9.020 + 1.500 +15.500 ! Da 26.500 ? Nuuuu daaaaa !

    RăspundețiȘtergere
  51. BAAAA sa fiu al dracului..asta-i tare ! Asta cu Otomobilul sindicatului ! Dar are o explicatiune ..pentru don Icleanu !
    Domle -daca rabla de masina avea rezervorul spaaaart? Asa se explica cum ca Harciogul (ca cred ca el alimenta ) a tot pus la pompa si a tot pus...... Simplu nene ! Bine ca nu s-a gandit sa puna pana se...umple!!! Sniper one

    RăspundețiȘtergere
  52. Beei,ii simplu!Avea cita borta in rezervor si alimenta deasupra unui canal.Mergea omul si platea iar cind sa porneasca,surpriza,rezervoru' gol. Se da jos,realimenteaza...Si tot asa.Pai ce,te predai din prima ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E Clar ca becul negru ! Nu mai aruncati cu kk pe oamenii onorabili !
      Trecem la alt subiect !!Sniperone

      Ștergere
  53. Pe surse: incepand de maine, departamentul media si comunicare din SeCeDeMe, a primit ordin ca, in fiecare dimineata, pe biroul principal al presedintelui, sa se afla o mapa cu un fel de "Revista" presei" a blogului de Mehedinti (pe celelalte birouri, toate vor ramane la locul lor, numai bolul cu gheata va fi pus inapoi in frigider, cand nu mai este necesar de el pe birou).
    Departamentul, format din domnul Arsinel, a fost instruit ca, toate cuvintele urate la adresa intaiului presedinte sa fie cenzurate, iar cele de la adresele domnilor Tudor, Galateanu, Icleanu si ale presedintelui ancemere Caracal, sa ramana exact in forma postata de comentatori.

    RăspundețiȘtergere
  54. Sefu, m-a sunat unul de la Deva ca sa va scriu pe blog (ei inca n-are curaj)ca, dupa ce ati salutat public prezenta celor de la scmd filiala 1 hunedoara, acu au numai controale pe cap de la centru ! Toti cauta unde este filiala asta, ca la centru nu figureaza, da cineva de acolo sustine ca ea totusi ar exista, iar astia de la Deva o ascund in ilegalitate si ca pe presinte l-ar chema Tito Partizanu'.
    Va roaga sa dati o dezmintire ceva, tot pe blogu' asta, ca la RTV nu se mai uita nimeni de o juma de luna !

    RăspundețiȘtergere
  55. ,,Un beat turta sta pe bordura in fata unui bar. Un strain il intreaba daca ii este rau sau daca nu se poate ridica. Beatul raspunde:
    - Hei! Stii tu cine-s eu?
    - Nu! Cine?
    - Isus Cristos...si ti-o pot dovedi. Vino cu mine!
    Intra in bar si strainul dupa el.
    Barmanul il vede pe betiv si zice suparat:
    - Isuse! Iar esti aici...''

    RăspundețiȘtergere
  56. Omule, nu vreau sa carcotesc, da' cred ca ti-o furi !

    RăspundețiȘtergere
  57. Ati ras voi, ati ras, dar pagina aia noua a filialei de la 6 are "Visitors" chiar si din SU ale A ! Altele, vorba aia, deja celebre, cum e blogul ala cu "La placinte" sau planul zece, nici macar din judet n-au vizitatori !

    RăspundețiȘtergere
  58. America! Pe mine ma intereseaza aia din Caracal si mai ales,de duminica incepind,aia din Cluj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. uite eu ii trimit lu adminu,chiar acu o poza cu miss america .Daca o sa vrea el sa posteze e bine daca nu e NU dar poza e supeeeer!!!

      Ștergere
  59. @TPM
    Nu vreau sa fiu plictisitor,dar esti bun ,al dreak de bun....iar am ras cu lacrimi.daca se tine adminu' de cuvant si deschide mustaria la toamna cu invitati cu tot poate chiar o sa-ti vad meclosanu'(ca tu ai zis nu io)
    Da ce voi credeti ca da adminu' ceva???Ete na...pula,pula(ma refer la melodie hi,hi)

    PS Uitai sa-ti spun ca io n-am fost invitat da' nici nu fac ca nea cashu sa iau si puradeii dupa mine asa la "futu-i pomana"Mai bine stau in "stendbai" ca poate ma invita pula ala de pulush10 la vre-o adunare de partid cu rahat si apa rece(ete ca iesi cu versuri)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hapai, sa traiesti coane!
      Crek ca ai direptate: Czar o sa vina la toamna la San Severin si va aduce sigur cu el : Pula, Pula ... Nu crek, c-o sa vina el cu mana goala!

      Ștergere
    2. Chiar daca as fi invitat oficial, nu risc o noua arestare ! Imi ajung 21 de zile de arest la "Tzuhaus gheboren". Doar daca as veni in travesti, imbracat militar. Mai am cizmele de la promotie, o pereche de pantaloni pana, cu vipusca, vestonul de la costumul de ceremonie-cu tot cu eghileti, port-harta si stiletul. N-am sapca, da' are un vecin o caciula militara buna, de la garzile patriotice si cred ca mi-o imprumuta !

      Ștergere
    3. Czar maimuca o va aduce pe AIA, dar in buca!

      Ștergere
    4. Bey 'Te-n Peleul Meu, ia-ti parpalac de la vinatori, ca tot aia-i...

      Ștergere
  60. Un nou comentariu naucitor pe blogul domnului Cashu. De data aceasta trebuie sa ma recunosc depasit. Asa o imbinare de cultura laica, politica, sportiva si sindicala, nu am citit in viata mea. Daca trebuie sa se focalizeze Doggy si ai lui pe ceva anume, in zilele astea, aici trebuie sa fie atent. Am un filing ca de la domnul Cashu va incepe inceputul de sfarsit.
    Domnul Tudor ar trebui, deindata si in mod public, sa-l declare cetatean de onoare al Filialei 6 !!!
    Zic gurile rele ca, dupa un anumit "Tibica cu puta mica", care cica s-ar fi ascuns in Germania cu fratii Nutu Camataru, de vreo saptamana, nea Cashu a devenit a doua cea mai cautata persoana din tara, pentru inalta tradare ! Doar gurile rele zic, nu toata lumea...
    PeSe: Slatina n-are nimic de spus ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inalta aia tradare e mai inalta ca doggy??Ca daca nu, e joasa tradare,nici macar medie si se mai sucare si electrica din motive de "curenti slabi"
      Ba, da cu un vin,o berica ceva potol,gratare, vine cineva sau bem must pana ne cufurim pe noi.Must sa beti voi martalogilor ca pen' mine e motorina prea scumpa ca sa beau pishoarca aia de must si dupa aia sa ma cac imprastiat o saptamana

      Ștergere
    2. pai tu esti un caca-t imprastiat toata viata,nu doar o saptamana.::)))
      corleone,pana la sfarsitul anului o sa dai coltu,fi sigur de asta.

      Ștergere
    3. Domnu, domnu...omul a fost elegant si a zis, asa metaforic, "la un must". De altfel, fiecare e liber sa crape in el ce si cat doreste !

      Ștergere
  61. @TPM
    lasa,lasa ca o fi metaforic da' daca e pe "bune"ca asa fac si guvernoii,numai in metaforii ne tin hi,hi

    pt pulica cu "datu' coltului"
    1.mustul se face inainte de sfarsitul anului
    2.ai grija ce doresti altora...ca nu se stie(ne nastem pe rand si o mierlim pe "saritelea")>ce te inghesui asa ??
    3. si cel mai important.Iar ti-ai uitat pasteaua de te crizezi in halul asta?

    RăspundețiȘtergere
  62. ,,Anonim14 iunie 2012, 14:03
    Hapai, sa traiesti coane!
    Crek ca ai direptate: Czar o sa vina la toamna la San Severin si va aduce sigur cu el : Pula, Pula ... Nu crek, c-o sa vina el cu mana goala!"
    *** Pe,, ASTA'' daca l-as prinde sigur l-as premia !! Are omul o intuitie ,ceva de speriat!! Personal am ras cu lacrimi si ...iti multumesc pentru asta!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hapai coane Czar,
      Iaste ca avui direptate?
      Iaste c-o sa fi si matale la San Severin?
      IO pusai pariu: n-o sa vini matalii, cu mana goala!
      Daca aduci Pula,Pula, poate vin si fetilii matale!
      Alea care canta si danseaza "non-stopu", da'nu prea au toale, sireacele! Iaste mai mult in chelea goala! O trebui sa ne grabim, sa mai fie ceva caldura! Poa'sa ne videm prin sectembre?!

      Ștergere
    2. Mai vedem....daca-i treaba fezabila!!Czar

      Ștergere
  63. pt ofticosu' la care vine iarna inaintea mustului

    ia citeste mai jos si daca stii sa folosesti in link poti sa o linci in continuare....da vezi sa nu crape pipota in tine ofticatule

    "Ce a propus inițiatorul și ce au aprobat Comisiile de Muncă și Aparare din Camera Deputaților

    Cititi Raportul comun al Comisiilor de Muncă și Apărare din 13 iunie prin care se propune o modificare prescurtată a OUG nr.1/2011, respectiv numai a ....."

    http://www.plano10.com/2012/06/ce-propus-initiatorul-si-ce-au-aprobat.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare cacat ce a postat planul zece. Un text de ala alambicat, a la Devesel Scuteanu.
      Esenta e aceasta:
      -nu se iau banii inapoi la cei fututi cu regularea;
      -ciocu mic ca, pana la reparatia capitala, mai e (intai sa vedem cum dansati la toamna si dupa aia vedem daca mai e de discutat);
      Am mai discutat chestia asta, de dimineata.

      Ștergere
    2. tigane corleone,daca tu esti o tarfa mica de tigan,nu inseamna ca toti se fooot in coor ca tine pentru bani,sincer,pe mine ma doare in cot ca bani nu mai trebuie dati inapoi,mie imi este de razbunare,de faptul ca ai patat onoarea militara(tu si inca cativa,gen cezar,tigri2 stelianp,si fiti siguri de faptul ca stiu unde stati),adica tu in loc sa taci ca ti-a marit izmanaru pensia de handicapat,tu vi si improsti cu noroi asupra militarilor care au ajuns sa castige cat un ceapist,eu nu vorbesc de mine,eu vorbesc despre alti militari,care chiar aveau nevoie de pensia intreaga,nu sa vada,ca vine chioru betiv si izmanaru si spun ca este criza,dar per total cresc masiv pensiile militare,adica nu are nicio logica,inca din contra,baga romania in criza si mai adanc.
      in fine,pregateste-te de iad,ca fi sigur ca acolo o sa ajungi pentru faptul ca ai tradat militarii.

      Ștergere
  64. Daca tot s-a dat liber la injuraturi chiar si in parlament, propun sa trecem la faza a doua: la gioale, oameni buni, care pe care apuca, nu conteaza ! Cine ramane "in picioare" pana la stingere, scapa de planton !
    Pentru inspiratie, va dau doua exemple proaspete, din Parlament:
    -Florea catre Anastase: te crezi la discoteca ? sau
    -Florea catre Anastase: te-am pus sefa la parlament ca sa numeri bile.
    De aici, dezvoltati cum va duce bila pe fiecare !

    RăspundețiȘtergere
  65. Pana Gheorghe Stefan Lovitura de la 11spe Metri a demisionat de prin pedele, numa voinicii astia ai nostri, nu se lasa. Ei si cu Smeagol, de la Cotro !

    RăspundețiȘtergere
  66. RoBorta declara, in direct pe oteve, ca, deocamdata, nu poate demisiona, pentru ca, inca, n-a terminat de numarat bilutele de la Legea pensiilor unitare, iar presedintele Iliescu ii tot baga o sula in coaste, si se tot incurca !

    RăspundețiȘtergere
  67. Toti ataca pe toti:
    -Vasile pe Elena
    -Dorin pe Alma
    -Doggy pe Tudor
    -Planul zece pe By Lupus
    -11spe Metri Stefan pe Falca
    -Falca pe RoBorta
    -Base pe Ponta
    -Neacsu pe Doggy
    -Galateanu pe Moni
    -Stanisoara pe Poc
    -Corleone pe Sefu ca vrea sa-i dea numai must

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o sa-l auzi pe Neacsu injurand inseamna ca am dat in mintea ta, asa ca actualizeaza lista.

      Ștergere
    2. Unde dracu am spus eu de injurat mai sus, oameni buni !
      Am zis ca toata lumea "ataca" pe toata lumea !
      Sa-mi bag placinta daca mai stiu ce cuvinte sa folosesc !
      Sefu, vezi cum te face cate unul din asta sa-i umbli la mestecatoare ?

      Ștergere
    3. Omul asta-i suparat ca a ramas cu un singur comentariu la "Placinta" aia, de dimineata, si acu cauta galceava pe unde apuca !
      M-am bagat eu acolo la tine ? De ala de la 11:22, care te-a comentat asa frumos, nu te-ai luat ! M-ai gasit pe mine !
      Sa-ti fie rusine domnule, este inacceptabil comportamentul tau !

      Ștergere
    4. Sory, ramasesem cuplat pe replica dinaite cu injuraturi de la 16.30. Mea Culpa !

      Ștergere
  68. las ca va arat eu voua cat de fioros sunt>Dar mai intai sa halesc ....

    RăspundețiȘtergere
  69. neacsule nu era vorba de injuraturi .Te stim toti ca esti elegant,dar era vorba .....cum p..la mea ramane cu "mustul" ala (acu fie vorba intre noi ca am fost ofiteri si avem cultura ....ce p.la mea!!)


    da idiotu cu camasa de forta(Anonim14 iunie 2012, 16:08) nu mai zice niiic,niiiic.Ca devine simpatic in nebunia lui si cele 30-40 de cuvinte pe care le repeta ca un papagal,....sau sunt mai multe?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nici nu il atac macar pe Dogaru. Eu am treaba cu ce face Dogaru cu acest sindicat si atat. In rest , din partea mea ii doresc viata lunga si sanatate si lui si tuturor prieteni sau adversari. Cand vecinul meu avea o capra si eu nu, ma bucram ca am de unde sa cumpar lapte, nu il pizmuiamsi nici nu ma ruagm sa ii moara.

      Ștergere
    2. @Neacsu
      Asta inseamna ca nu esti roman.

      Ștergere
  70. Adica,papagalu' sa fie stelipulea ,ca el e cu fluturii si cu papagalii si dincand in cand si cu pescuitul la mamaliga?asi,el e prea smecher sa scrie ceva inteligibil si inteligent el o arde cu fuhrerul,are si el o dambla!Si-n alta ordine de idei io cred ca invitatia adminului ascunde ceva,ceva mai tare ca-n romanu' ala ,10 negri mititei a lui agatha christie,da,da,vrea sa ne hacuiasca ,sau de fapt,sa-l hacuim noi pe maimuca,stelipulea si corleone,trioul de nota 10. NU va lasati aburiti de must si alte bauturici,ca s-ar putea sa vina si domn ministru si vad pe unde scoateti camasa!Ei ,ce ziceti de analiza in priza,nu asa!Stelipulea iar vine cu rahaturile lui basite de barcagiu si cu proteza lipita cu corega,maimuca vine cu creatura visatoare soldoveanca,asa ca ce dracu' asteptati,sa v-o trageti cu tibisoru',alelei......vise,vise,si iar vise!

    RăspundețiȘtergere
  71. Ai bre domnu Cashu, a fost asa metaforic, da ce, cand Vasile i-a spus Elenei ca "ti-ai pus toti delfinii in functii", a fost atac ? Sau cand Dorin i-a spus domnisoarei Alma ca "te-am pus acolo la parlament sa numeri bilele, nu sa le pierzi", a fost atac ? Nu bre omule, sunt asa niste spekereli basistice, ca sa se abata atentia de la Ponta si s-o poata sterge el la Conseil d'europ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am gresit, mi-am cerut scuze. Le accepti bine, nu le accepti, asta e.

      Ștergere
  72. Si, domnu Casu, in loc sa-mi multumiti pentru comentariul de la 13:59, care v-a adus inca un vizitator pe blog, va luati de mine.
    E chestia aia cu "Futirii di mama" sau asea ceva!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ironia dumitale si insistenta cu care pedalezi pe o idee obsesiva imi dovedesc ca totusi greseala nu e chiar atat de grava. Sa ai o zi buna !

      Ștergere
  73. 14.06.2012
    Vesti (triste) de la Camera Deputatilor si de la presedintele SCMD

    RăspundețiȘtergere
  74. "VICTOR PONTA nu va dezamagi niciodata POPORUL ROMAN !"
    joi, 3 mai 2012
    Preşedintele SCMD, Filiala 1 Braşov
    Preşedintele Alianţei Pentru Respectarea Democraţiei - Octavian Paler
    Gl. mr.(r). prof.univ.dr. Petrişor Mandu

    RăspundețiȘtergere
  75. stelipuleo ,da-i inainte cu tupeu,mare tupeu ai oricum pipincuristii si incompetentii vor fi din nou pe val,ai pierdut portocaliule si nu te lasi ,ataci ,ataci,ehei frustrarile astea si blocajele psihice nu-ti dau pace,da,da esti un mos basit si plin de ura pe succesele altora!Asa-i in viata,daca-ti pute aici,asta e ,trebuia sa ramai in orice tara capitalista dornica sa se spele cu tine pe cap!Ciocu'mic si joc de glezne,taca-ti fleanca aia si nu ne mai obosi cu dumele tale basite si anacronice!Vezi sa nu dai hold-up pe la frigider ,ca ai interdictie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ai, dogarian micut si furios ? A dat filoxera peste tine ? Despre ce succese vorbesti ?
      Fa un dus rece si spune-mi ce am pierdut eu ? Am impresia ca esti pe dos, asa-i ?

      Ștergere
    2. Bai pula anonim tu ce peleu meu mai vrei???Nu vezi ca esti o pula bleaga??
      panda
      si nu ma enerva ca ti-o dau pa'n dinti ......

      Ștergere
    3. @Anonim14 iunie 2012, 19:28
      Baaaa ce prost esti!!!Dar tu fiind asa de prost nici nu astept sa intelegi.Iti dau un sfat:impusca-te prin spanzurare,scapi planeta de un idiot.IDIOTULE!!
      ursuletul panda

      Ștergere
  76. barcagiule, lasa vrajeala,asta de doi bani,baga-ti mintile in izmene si nu te mai da ganditoru' de la hamangia ca esti varza,ai impresia ca esti ironic si plin de umor, da esti de mare kkt.stelipuleo ai imbulinat-o rau de tot si acu' ca esti la pensie te dai mare dom'soara de pension,zau spala-te pe dinti si lasa-ne cu vrajelile astea de doi bani!ai furii si frustrari inclusiv sexuale,asa ca se explica si blocajele astea psihice,fa-ti un control de specialitate si lasa arogantele astea de hipster de doi bani!

    RăspundețiȘtergere
  77. De aceasta data, vreau-nu vreau, trebuie sa fiu total de acord cu Doggy dă prezident. Ei, cei cu ea marita, au toate motivele sa-i atace pe cei cu ea micsorata, slabita, stafidita. Asa cum si de fapt face domnul Stelio'pulă, sau cum tot il intitulati de la o ora la alta, de nici eu nu mai stiu ecsagt.
    Vestea lui "dă prezident" este rea si trista. Vestea de la Parlament o stiam de azi dimineata. Am tot comentat-o, de-am umpluto de fecale !

    Daaar, ca exista si un dar, rea si trista este stirea doar pentru cei care sunt obligati sa-si plateasca si rata a doua de cotizatie pe anul acesta, ca altfel cica risca autosuspendarea si nu vor mai face parte din lotul care va castiga procesele la CEDO !
    Si, uite asa, vestea trista pentru unii, e o veste exceptionala pentru altii, care iau salarii babane din cotizatiile noastre !
    Mai mult ca sigur ca de maine, colonelul ala platit cu bani grei pentru "evidenta proceselo", State parca-i zice, se va recalifica la locul de munca, pe evidenta banilor intrati in contul central. Ca doar e vara, pleaca lumea in concedii, ce dracu.

    Sa nu-mi spuneti mie curdeleu, daca nu-i asa. Eu, baremi, am platit ca proasta cotizatia pe tot anul si de aia nu imi este ciuda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @nenea tpm
      pai tu nu cotizezi bai curdeleu??La noapte esti planton si iti dau sa alegi ce vrei tu.
      "planctonu" schimbu' 1 si 3 sunt ocupate....acum alege!!

      Ștergere
  78. Cetzarushul l-a chemat in ajutor pe RH , cu articole din 2008 ... poate , poate i se mai scoala si lui ratingul ...

    RăspundețiȘtergere
  79. Incerc, de vreo 3 ore, sa tot intru pe blogul cu "Placintele", insa mi se tot afiseaza ca, din cauza traficului sufocant, Google Chrome nu se poate conecta la acel linc.
    Stie cineva ce s-a intamplat, sau cunoaste o alta adresa de acces ?
    Nu de altceva, dar vreau sa mai citesc inca o data acea postare fulminanta, care a adunat mii si mii de vizitatori !

    RăspundețiȘtergere
  80. ATENTIE la OFERTA:
    Cine baga votul cu numarul 100, are o bere de la sefu blogului, iar daca face si clic pe a 4-a bulina, are un sejur gratuit, pe Clisura !

    Sunati-va neamurile care inca n-au votat !

    RăspundețiȘtergere
  81. Aaaaaaaa, pai stati sa va spun !
    Acu stiu de unde are domnu Cashu atata talent la scris si, mai ales, atata succes. Il invata Biliuta, de la el isi trage seva succesului ! Tocmai ce-am vizitat eu Tolba c-o sageata si ce sa vad: pai vad cum domnu Casu tot ii cere parerea maestrului, daca e bine, daca suna frumosss....
    Acu cica ne pregateste un pictorial cu "Cuiul catarii", sau asa ceva
    Intrati repede acolo, sa vedeti minunea

    RăspundețiȘtergere
  82. Atentie, mai este doar 1 vot pana la cel cu nr. 100 !

    RăspundețiȘtergere
  83. @TPM14 iunie 2012, 20:26
    ahaaa deci concurenta neloiala!!!cum ar fi.....intrati repede acolo!!...

    RăspundețiȘtergere
  84. *la mea ca l-am pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  85. PENTRU TOTI BLOGARII SI VIZITATORII ACESTUI BLOG
    Tineti minte !
    Scandalul din pedeleu de azi, 14 iunie, ora 8:42, este copil de tata pe langa scandalul care va izbucni la varful secemedeului !
    Deja acolo se strang probe si se urzesc scenarii !
    SeCeMeDeu' e in prag de colaps, miroase a dezintegrare.
    Eu nu plec ca lasu', la anecemere, aici raman. Prost, prost, dar macar dobitoc pana la capat !

    RăspundețiȘtergere
  86. Pe surse

    Suta la 100, votul cu numarul o suta, va fi inregistrat pe numele printului Ciars !
    Asa ca, nu va mai buluciti sa votati ! Dupa votul 100, se da liber !

    RăspundețiȘtergere
  87. Asta-i , n-am ce va face ! 100 !
    Hai curdelonule ca erai cel mai tare din parcare la informatica ...

    RăspundețiȘtergere
  88. Si 101 .
    Ca sa nu avem vorbe curdelonule ...

    RăspundețiȘtergere
  89. Daca tot este liber ... fie si 103 .
    Hai curdeloane , macane ceva ...

    RăspundețiȘtergere
  90. Ar fi fost CORECT sa nu rupeti contextul in caz ca m-ati citat fiindca replica este DUPA CALAPODUL ARATAT CHIAR DE DUMNEAVOASTRA in acel APEL COMPROMITATOR postat de "inexistenta" Filiala Sector 6: Iata parte din interventia mea publicata de CSMD la http://scmdmedia.blogspot.ro/2012/06/comentariu-la-apelul-membrilor-scmd.html

    "Domnule Col. (R) Galateanu, s-ar putea sa va confund dar am impresia ca sunteti un vechi transmisionist si atunci as putea sa va reamintesc date din trecutul dumneavoastra ce cu siguranta va pot fi incomode. Incerc de aceea sa fiu fairplay si sa nu ma gandesc la trecutul inevitabil coplesitor al luptei adaptabilitatii NOASTRE comportamentale la acel mediu existential ostil. Din start IMI CER SCUZE pentru aceasta replica neconforma idealurilor mele existentiale.
    Am insa o incarcatura de EXTREMA REVOLTA fata de acele inechitati vizibile oricand dar acceptate si proliferate de indivizi gen Dinu Paturica care MI-AU PRODUS profunde suferinte personale dar si familiale. Ar trebui sa fiu validat ca o victima a comunismului dar sunt constient de faptul ca din necesitate m-am facut luntre si punte pentru a depasi viciile unui sistem oprimant sustinut de numerosii “ciripitori” delatori, chiar ofiteri dar fara de coloana vertebrala." SUNTETI CUMVA AFECTA SAU CU MUSCA PE CACIULA???
    Nu cred ca ati suferit OPRIMAREA COMUNISTA asa cum am simtit-o eu si dovediti si acum DORINTA DE GALCEAVA si nu de UNITATE SI LOIALITATE in SCMD.
    In consecinta domnul Dogaru desi este psihologic firesc afectat de atacurile dumneavoastra cu iz VIZIBIL de CALOMNIE SI DORINTA MANIACA DE PUTERE ramane superior ca si FORTA DE CORECTITUDINE vizavi de aceste practici neloiale.
    Va doresc sa simtiti din plin RECULUL acestor atacuri fara temei in cunoasterea reala a "istoriei" subsemnatului.
    Ma bucur totusi ca ati inceput IATA sa citati si din Biblie desi nu va prinde in caracter, "vizibil si din avion" ca sa reiau citatul.
    Dumnezeu sa va indrume pasii fiindca e nevoie vad de insanatosire si va urez ... multa sanatate !
    Acelasi Ioan CEPALIGA

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri