Google Translate

vineri, 20 iulie 2012

20 iulie 2012. IMPORTANT. Președintele interimar Crin Antonescu, a sustinut o declaratie de presa! Raspunsul Presedintelui suspendat, Traian Basescu! UPDATE.


"Am cerut directorului STS sa desfiinteze echipamentele speciale de la sediul de campanie. (...) Paza si protectia la care Traian Basescu are dreptul prin lege e deplin asigurata fara telefoane speciale. Cred ca directorul STS va lua masurile necesare si odata cu luarea acestor masuri cazul este inchis",
a afirmat vineri presedintele interimar Crin Antonescu, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni.

Declaratiile lui Crin Antonescu:

Am vazut, din pacate, o fateta de necrezut pentru un om public in general, cu atat mai mult pentru un sef de stat, cum ii place sa spuna, in iesirile de ieri ale domnului Basescu.

Intr-un mod iresponsabil fata de aceasta tara, a vorbit de lovitura de stat, de destructurarea serviciilor, de ticalosi, tradatori, limbaj politic pe care nu l-am mai auzit nici macar in Romania de la ultimele discursuri ale tovarasului Nicolae Ceausescu, sef de partid al lui Traian Basescu, la data respectiva.

Sa clarificam chestiunile legate de STS si instalarea unor echipamente de telecomunicatii speciale al sediul de campanie.

Cred ca lucrurile sunt foarte clare, s-a deschis o dezbatere publica si a fost de datoria mea sa incerc sa limpezesc niste lucruri in raport cu legea.
Pe mine, personal, nu ma intereseaza cate telefoane speciale are la dispozitie domnul Basescu.

Chestiunea e ca in tara asta exista legi, ele trebuie respectate si exista oameni care au la randul lor pin lege obligatia de a face ca legile sa fie respectate.

Eu nu puteam sa ma sustrag de la a lua anumite masuri. La fel a socotit si Comisia pentru Aparare din Senat, indrituita cu controlul si supravegherea STS.

Lucrurile sunt foarte clare, echipamentele au fost instalate in virtutea unei legislatii care prevede strict beneficiarii unor asemenea instalatii.

Au fost instalate printr-o interpretare mai larga decat prevedea legea a notiunii de presedinte.

Nu avem in legislatie notiunea de presedinte suspendat. Este vorba de cineva a carui calitate de presedinte este intrurupta, cu toate prerogativele in consecinta.

Aceasta este unica posibila, nu exista nicaieri in alta parte, nici in Constitutie, nici in legea STS, nici in regulamente deschise sau cu caracter secret o precizare legata de presedintele suspendat.

Avand in vedere ca aceasta instalare s-a facut pe baza unei dispozitii verbale a presedintelui inca in exercitiu, am adresat o solicitare scrisa directorului STS in care i-am cerut sa ia de indata masurile pentru a se reintra in deplina legalitate, respectiv intreruperea functionarii acestor servicii speciale intr-un spatiu privat si pentru o persoana privata.

Cred ca directorul STS va lua masurile necesare si odata cu luarea acestor masuri cazul este inchis.

Legea este lege, si ea se aplica nu dupa crede Traian Basescu, nu dupa cum da ordine verbale, ci in conformitate cu litera si spiritul acesteia.

Sigur ca domnul Basescu a folosit acest prliej in care nu putea sa raspunda decat in mod ridicol, ca foloseste aceste mijloace speciale pentru a comunica cu SPP, folosind acest discurs pentru a delira in mod jalnic despre lovituri de stat.

Paza si protectia la care are dreptul prin lege e deplin asigurata
fara telefoane speciale.

In prima zi a mandatului meu, l-am chemat pe seful SPP si primul lucru pe care i l-am spus a fost privitor la respectarea legii in aceasta privinta.

M-am asigurat ca tot ce trebuie sa faca SPP pentru domnul Traian Basescu trebuie facut si e foarte important.

Despre lovituri de stat, despre aprecierile lui Traian Basescu legate de Comisia Senatului, despre tot acest delir, as vrea ca reprezentantii principalelor state cu traditii democratice, reprezentantii la Bucuresti, sa faca cunoscute aceste discursuri ale lui Traian Basescu conducerilor lor politice din Statele Unite si din Europa.

Imi doresc mult ca domnul ambasador Gitenstein sa-i informeze pe doamna Hilarry Clinton, pe domnul Barack Obama, cine este si cum se exprima Traian Basescu, cum o Comisie a Senatului e calificata drept adunatura de politruci de un om care vrea sa fie presedinte al Romaniei.

S-a vorbit de incercarea mea de a destructura serviciile speciale din Romania, o aberatie, nu era vorba de mai multe servicii, ci de un serviciu.

Traian Basescu nu mai are niciun sef de serviciu pe care il avea cand a preluat mandatul.

Evident ca oameni din aceste servicii, in frunte cu sefii lor, carora le-am cerut intotdeauna un singur lucru, sa respecte legea, stiu ca Traian Basescu minte si minte cu nerusinare.


Delirul iresponsabil al lui Traian Basescu face in continuare rau Romaniei, astfel de declaratii sunt in continuare preluate in presa internationala, si imaginea Romaniei, in ciuda tuturor eforturilor pe care le-am facut in ultima vreme, se poate deprecia din nou.

Traian Basescu este in mod evident o epava politica, prin discurs, atitudine, aspect,comportament.

Miza acestui referendum este ca intreaga Romanie sa fie salvata de la a ajunge o epava.
Eu cred ca domnul Basescu ar trebui sa renunte macar la un lucru. Nu pe mine sa incerce sa ma mai ameninte sau intimideze.

Stie de ani buni ca nu sunt omul pe care sa-l sperie sau santajeze.

Daca amenintarile cu puscaria pe care le lanseaza in fiecare zi ii pot speria pe unii care au incalcat legea, pe mine Traian Basescu nu are cum sa ma sperie.

Traian Basescu a reusit, dintr-un adversar politic pe care nu l-am respectat niciodata, a reusit sa ma dezguste.
Ii cer pentru bunul gust public sa renunte la astfel de mijloace de lupta, la astfel de forme de comportament delirant care ne compromit pentru durata lunga.


INTREBARI:

Aveti un raspuns de la STS?

Dumneavostra suntei foarte preocupati de viitor. Problema mea e in prezent. V-am spus ce astept, ce cred ca se va intampla. Nu am nicio indoiala ca directorul STS intelege exact ce si de ce trebuie sa faca, in raport cu legea. Eu nu i-am ordonat acest lucru, ca nu suntem in armata amandoi, eu nu fortez legea, nu am dorit sa incalc absolut deloc legea, am facut o propunere in CSAT si daca pentru un vot nu a intrunit consensul am renuntat la ea. Respect legea la linie si nu am nicio indoiala ca in urma discutiei din Senat si a adresei de azi asta va face domnul general Opris.

Ca eu am o lista cu sefi ai serviciilor care sa fie schimbati - eu am spus din prima seara ca nu intentionez schimbarea vreunui sef de institutie, ca doresc ca aceste institutii sa functioneze corect si fara nicio implicare in batalia politica. Nu am o astfel de lista, am ajuns la propunerea de ieri in fata unei situatii inacceptabile din punct de vedere legal.

Aveti de gand sa semnati un decret de revocare din functie a domnului Fota? In 2007 presedintele Basescu a beneficiat de niste linii speciale.
Nu am de gand sa semnez niciun decret legat de domnul Fota, am spus cand am venit aici ca nu eliberez din functie niciun consilier al domnului Basescu pentru aceasta perioada de interimat si in ciuda unor lucruri mai greu de accepta domnul Fota isi poate savura conditia pana la 29 iulie cel putin sau cel mult. Ceea ce nu au inteles unii dintre colegii dumneavoastra este ca la CSAT domnul Fota nu era un consilier din vacanta, este consilier prezidential pentru securitate nationala si in aceasta calitate face parte de drept din CSAT. Nu stiu ce s-a intamplat in 2007, nu eram presedinte interimar atunci, daca era aceeasi legislatie, nu cred ca e in ordine ca s-a intamplat.

Au aparut informatii ca atentatorul din Bulgaria ar fi ajuns acolo prin Romania.
Nu, nu s-a discutat despre asta. 

 Sursa:
Crin Antonescu: Am cerut directorului STS sa desfiinteze echipamentele speciale de la sediul de campanie. Traian Basescu, o epava politica, care delireaza jalnic despre lovituri de stat 
 HotNews.ro 
  Vineri, 20 iulie 2012


Traian Basescu despre intreruperea comunicatiei STS: Din punctul meu de vedere e o chestiune ridicola, ea a fost insa utilizata pentru ca STS are o misiune foarte importanta, transmiterea datelor de la alegeri. Aveau nevoie probabil ca sa mai adauge doua milioane, trei milioane de voturi la transmisie
HotNews.ro
Vineri, 20 iulie 2012
"Lucrul acesta trebuia facut de la inceput, insa e de un ridicol total. Telefonul asta il ridici si iti raspunde o centralista si ii spui da-mi legatura cu aghiotantul, cu ofiterul SPP, daca e acolo, iti da legatura, daca nu pe mobil. La ce te ajuta: nu exista riscul ca de la operatorii de telefonie sa se afle ca te duci la Suceava si acolo sa te astepte un grup violent. Acum o sa sun pe mobil, asta e. Este neimportant, pur si simplu garanta securitatea convorbirilor. ",
a declarat vineri seara presedintele suspendat Traian Basescu la emisiunea
"24 Intr-o ora" de la Digi 24.

Declaratiile lui Traian Basescu:

Un operatori de telefonie, ceea ce e putin probabil, poate sa spunem sa intercepteze o convorbire ca te-ai duce nu stiu unde. Nu s-a intamplat in Romania, dar...

Telefonul operativ e doar pentru securitatea convorbirilor, nu sunt cifrate, nu sunt codate.

Din punctul meu de vedere e o chestiune ridicola, ea a fost insa utilizata pentru ca STS are o misiune foarte importanta, transmiterea datelor de la alegeri.



Aveau nevoie probabil ca sa mai adauge doua milioane, trei milioane de voturi la transmisie.

Alta explicatie nu am de ce aceasta inscenare cand presedintele interimar putea sa spuna simplu domnule Opris, incetati functionarea telefonului operativ. Alta explicatie nu am de ce a trebuit acel circ cu comisie parlamentara...

Cand ma uit la disperarea acestor oameni, pentru ca ei vor pierde referendumul, si il vor pierde urat, nu pentru ca nu s-a realizat pragul, ci pentru ca romanii nu vor fi de acord ca presedintele lor sa fie debarcat printr-o lovitura de stat. Romanii vor vrea sa-si judece presedintele la finalul mandatului.

Sa te legi de o structura militara, politic, e o prostie.

Eu cunosc oamenii de acolo (STS), sunt oameni care isi fac datoria si stiu ca daca ar face ilegalitati sunt responsabili in fata legii, ca si cetatenii, care daca ar vota dublu,
sunt cinci ani de puscarie.

Asa cum am vazut incalcarile de lege pana acum, la oamenii astia ma astept la orice, sunt disperati.

Nu au inteles ca romanii sunt suparati pe mine, si asta e o chestiune a relatiei mele cu poporul care m-a ales, dar romanii nu sunt nedrepti.

Ei vad ce s-a intamplat, ei stiu ca bun, rau, cum a fost presedintele, a tractat tara in momentul de criza maxima din 2010 si nu am ajuns nici ca Grecia, nici ca Spania, nici ca Irlanda.

Demiterea presedintelui pentru romani e un moment in care isi pun intrebari.

Sunt covins ca romanii inteleg un alt aspect: ce s-ar face cand un presedinte care nu are majoritate - pentru ca asta s-a intamplat cu mine - un presedinte ca sa supravietuiasca ar trebui sa devina sluga majoritatii parlamentare: gratiaza-l pe x, senatorul Voicu sa nu mai aiba dosar penal, fostul ministru Chiariu la fel.

Oamenii astia inca au ramas in anul 2004, ei cred ca inca justitia mai poate fi manipulata.

Pe toata lumea a durut foarte tare ca am adus un Morar, o Kovesi, o presedinta de Inalta Curte care nu are legaturi politice.

Ei au nevoie de un om ca Balan, care se ducea la Victoras ca sa vada pe cine si unde sa mai puna.

Cred si acum ca procesele sunt ireversibile.

Stiind atmosfera din justitie, eu nu as indrazni sa sun un procuror nu sa-i cer ceva, sa-l intreb care e stadiul unui dosar. Asa ceva nu e posibil pentru ca te refuza procurorul.
======================
==========


Gura pacatosului, adevar graieste ?!!?
Iata, asa mai aflam si noi una, alta ... unele, chiar deosebit de grave!
STS trebuie sa ne spuna, sa ia atitudine: are sau nu dreptate Basescu?
Sa intelegem ca "anterior", STS cu asa ceva s-a ocupat?

Citez, Basescu:
" ... STS are o misiune foarte importanta, transmiterea datelor de la alegeri.
Aveau nevoie probabil ca sa mai adauge doua milioane, trei milioane de voturi la transmisie.
Alta explicatie nu am ... "

=========================================================


======================================
UPDATE
Azi, 22 iulie, la Craiova!
=======================








Daca se intampla ceva important, veti afla si de aici!

66 de comentarii:

  1. No, i-au taiat macaroana! Mai trebuie putin fainosag..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, pe kioru trebuie sa-l lucreze la glanda ca altfel nu se poate! Sa speram ca-n puscarie vor fi baieti buni, care sa-l lucreze cind s-o apleca dupa sapun?

      Ștergere
    2. Apoi no ...
      Ha, ha, ha ....
      Mey, ce-mi plac glumele tale!

      Ștergere
  2. Nu ca m-ar interesa prea tare, dar ce cloaca a ajuns si bloaga aia a lui Pulanox/Lupulus...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. No, lasa... fiecare pasare pe limba ei piere..

      Ștergere
  3. USL a depus ieri după amiaza o plângere penală împotriva a 15 persoane:
    M.R. Ungureanu
    Monica Macovei
    Traian Băsescu
    Sever Voinescu
    Sebastian Lăzăroiu
    Cristian Preda
    Raluca Turcan
    Andreea Paul (Vass)
    Cezar Preda
    Cristian Boureanu
    Emil Boc
    Vasile Blaga
    Anca Boagiu
    Nicuşor Păduraru
    Ioan Oltean
    Acuzația: “răspândire de informaţii false, pentru defăimarea ţării şi a naţiunii şi pentru periclitarea siguranţei economiei naţionale şi a stabilităţii monedei”.

    Delictul de opinie a fost desființat in România, in 1989.

    Si asta pentru ca libertatea de exprimare e garantata prin Constituție. Băieții din USL s-au întors in timp, tocmai pe vremea lui Ceaușescu! Așa ca, ce-o fi in mintea lui Ponta, nu-mi dau seama. Se crede in Cuba? Se crede Che Guevara?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-i sugi pixul !

      Ștergere
    2. Si pe noi sa ne sugi de sosete!

      Ștergere
    3. RoBort iar ai uitat sa-ti iei pasteaua. Vezi ca avem pregatita pentru tine, la 9 o camera capitonata si-n albastru toata pictata.

      Ștergere
    4. Magarul tot porc de magar este! Bashinosule din USA: iar dai cu ratul pe aici?
      Mars in mata dobitocule de magar ce esti!

      Ștergere
  4. Mircea Dogaru, președintele SCMD, intuiește că acțiunile sale din ultimul timp riscă să aducă un serios prejudiciu electoral USL. In ultimul său apel către pensionarii ale căror pensii au fost majorate prin revizuire, Mircea Dogaru încearcă să îi prostească pe pensionarii militari cu minciunele scoase din arsenalul specific dezinformatorilor.

    Crede că astfel pensionarii militari vor rumega mai liniștiți catastrofele de proiecte de lege a pensiilor militare pe care dînsul le propune și pe care noua majoritate parlamentară ar trebui să le adopte.

    Cum să-l mai bănuiești de bune intenții pe Dogaru cînd amăgește prin proiectele sale cu pensii opționale, cu pensii NATO etc, dacă spune că pensiile pe Legea 263/2010 sunt ajutoare sociale sau ca valoarea punctului de pensie în 2010 a fost de 738 lei și ar fi scăzut la 732 lei în 2011?

    Că minte este usor să vă convingeți, citind doar Evolutia valorii punctului de pensie.
    ====================
    Dixit, Plano 10 !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey, amindoi mint precum basescu si amindoi sunt niste fanfaroni...

      Ștergere
  5. Hai NB la Zoo + 9! Czare, maimuco multumim ca si azi ne-ai scarpinat la oaua si ne-ai razbuzato-n doua! Si ca muine sa-ti mearga bine, serveste din noaptea asta un ALUPIGUS cu mandarine!

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna dimineata la ZOO + 9! Cezare ca sa ai o zi fara gretza, te rog serveste maimuco un ALUPIGUS cu paine prajita, oua de gugurlui si dulcetza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marsss in PIZDA MA-TIIIIIIIIIII

      Ștergere
    2. Cezare maimuta sa ne pupi in putza!

      Ștergere
    3. Buna dimineata scheletelor ambulante, inchipuitilor si acoperitelor, lighioanelor si gazelor, vaduve negre si paianjeni,intr-un cuvant tuturor celor ce populeaza aceasta lume mirifica.Salutam aparitia distinsului BOU MARE, care ne onoreaza cu prezenta si ne impresioneaza cu marimea coarnelor, muult mai mari ca ale lui czar!!

      Ștergere
    4. Marsss in PIZDA MA-TIIIIIIIIIII

      Ștergere
    5. Bai, muystul de la 10,00: uimeste-ma si pe mine cu o explicatie.Cum se traduce in ardeleneste GUGURLUI?

      Ștergere
    6. BOUL (mic)DE CEZAR vrea sami (sa-mi?!, o fi stiind el cum este corect)i-a !!?? locul. Cum se poate asta daca io mis ce-l mai mare agramat? Nici EBA si nici asta micu numi pot lua trofeul. Corect, analfabetu-le!?

      Ștergere
  7. Car'va's'zica "Citez, Basescu:
    " ... STS are o misiune foarte importanta, transmiterea datelor de la alegeri.
    Aveau nevoie probabil ca sa mai adauge doua milioane, trei milioane de voturi la transmisie.
    Alta explicatie nu am ... " .
    Booon ! Sa zicem ca uselistii vor sa fure milioane de voturi . La ce-i folosea lui telefonul de la STS ? Le telefona useleilor si le spunea ca nu-i frumos ceea ce fac ? Putea sa-i impiedice , pe uselei , sa faca nefacutele ? Nu cumva telefonul ii trebuia pentru a face el smigulatii ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Wow!
      Te-ai prins, vericule!
      D'aia era asa turbat! A ramas pe minus cu 2-3 mil. voturi!

      Ștergere
  8. Curiozitate: Cu cine a tinut Admin. aseara la meci?
    Pareri, pronosticuri?

    RăspundețiȘtergere
  9. VOTATI PENTRU BASESCU!!! EU IL ADMIR SINCER PE BASE! E CA UN FRATE PENTRU MINE!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Muuuulti il vor adopta ca pe o ...fetita!In curand..

      Ștergere
    2. E un Falus de Pedelac ! Dati clik pe nume!!

      Ștergere
    3. Asa e Noi astia care n-e asemanam n-e adunam Sus basescun puscarie!

      Ștergere
  10. Mey, ia urmariti voi chestia interesanta de pe YouTube si ziceti-mi ce pareri aveti. S-aude acolo in fund la Cezar maimuca?

    http://www.cotidianul.ro/apelul-dr-rath-catre-poporul-german-si-popoarele-europei-189072/

    RăspundețiȘtergere
  11. Cetzarushul e timpit complet . Se lauda cu vizite pe bloaga lui din ANUL 2011 :

    CEZAR19 iulie 2012, 17:30

    A visitor from Mountain View, California
    viewed "ARMYIA -: 2011-07-24" 1 hour 1 min ago
    CEZAR20 iulie 2012, 08:47

    A visitor from Netherlands
    viewed "ARMYIA -: 2011-05-08" 1 hour 14 mins ago
    CEZAR21 iulie 2012, 10:53

    A visitor from Kathmandu
    viewed "ARMYIA -: 2011-10-30" 22 mins ago
    (://cezar-armyia.blogspot.ro/2012/07/votati-pe-29-pentru-viitorul-romaniei_17.html)

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.ht

    Sondaj:Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?

    40%Da / 58%Nu / 2%Mă abțin -=-=- Voturi: 75

    Nu stiu de ce ma duce gindul la girafa. Gitu' mamii lor !

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.ht
    Sondaj:Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    40%Da / 58%Nu / 2%Mă abțin -=-=-=- Voturi: 75

    Nu stiu de ce ma gindesc la girafa. Gitu'mamii lor ...

    RăspundețiȘtergere
  14. Baaai, soldovenilor, ce facurati, bre??Pai ce se intampla la Iesi? Ati adoptat deja ..fetita?

    RăspundețiȘtergere
  15. Martin Schulz, avertisment dur pentru Uniunea Europeană - Yahoo! Ştiri
    =============
    "Manifestaţiile din Spania demonstrează că explozia socială este o ameninţare reală, din cauza ratei ridicate a şomajului în rândul tinerilor din Europa", a declarat Schulz într-un interviu acordat revistei germane Bild.
    Schulz a pledat pentru aplicarea rapidă a unor noi programe europene pentru crearea de locuri de muncă destinate tinerilor. Spania a anunţat vineri noi previziuni economice foarte sumbre, recesiunea urmând să continue, iar rata şomajului fiind în creştere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O scrisoare de protest, pe Facebook., scrisă de un tânăr care a susţinut BAC-ul în acest an. Citeşte scrisoarea de protest:
      ==========================
      ,, Generaţia rataţilor ! Generaţia etnobotanistilor ! Generaţia idioţilor ! Generaţia Facebook ! – aşa ne cataloghează mass- media şi opinia publică din întreaga ţară, în zilele acestea, pe toţi care am dat Bacalaureatul – eu le spun doar atât – RUSINE !

      Ruşine tuturor !
      Ruşine pentru că aţi ajuns să daţi vina pe o generaţie crescută de voi, arătată cu degetul acum, tot de către voi! Ruşine sistemului care ne-a crescut ! Ruşine modelelor, care ne sunt promovate de mai bine de 20 de ani încoace ! Ruşine nouă, vouă, profesorilor, elevilor, politicienilor, mass-mediei, ROMÂNIEI!

      Am ajuns după 20 de ani de şpagă, de modele gen Becali, Tălmăcean şi Bianca Drăguşanu, de învăţământ gresit manageriat, de legi făcute gresit, să profite cei puternici, de Facultăţi pe pile şi pe bani, din care au ieşit generaţii întregi de dascăli, care ne-au educat pe noi, cei idioţi şi fraieri, cei care ne aflam acum în aceeaşi oală, indiferent dacă ne-am luat sau nu BAC-ul!

      Am ajuns la limită !
      Nu mai suportam ! Refuzam sa credem că suntem o generaţie pierdută !
      Suntem de fapt prima generaţie, care va fi sacrificată cu folos, şi asta deoarece ne-am saturat de ceea ce se întâmplă în ţara aceasta !
      Totul trebuie să înceteze ! Pentru aceasta vom ieşi în strada şi vom cere dreptate !
      Cerem ajutorul oamenilor corecţi, ajutorul moral de care avem nevoie pentru a progresa !
      Toată lumea este acum şocată de rezultatul Bacalaureatului şi implicit de Invăţământul romanesc.
      Ohh, dar ce surpriză!! Cât e de neaşteptat ! Ce şoc !

      Ștergere
    2. INCREDIBIL ! SENZAŢIONAL !
      Adică, dintre aceşti copii care, din '99 si până acum, li s-a schimbat programa de ,, n'spe '' ori, care au intrat la Liceu, să dea Bacalaureat la geografie şi s-au trezit în clasa a XII-a, că dau la fizica, aceşti copii, care au văzut zi de zi la televizor, cum este încurajată prostia şi incultura, de ,,băieţii'' cu bani făcuţi fraudulos, înconjuraţi de curve semi-îmbrăcate, în direct la televizor, aceşti copii bătuţi de soartă, fiindcă s-au născut, într-o ţară ca aceasta, o ţară în care e mai important, ce chiloţi are Crudu, decât rezultatele sportive şi intelectuale ale tarii, aceşti copii, care nu au devenit nişte ... ,, genii eminesciene '' ??? Serios ??? Aceşti copii, care nu au intelect, nici măcar cât ... Einstein ??? DOAMNE ! CE NERUŞINARE !!
      Mai nemernicilor, etnobotanistilor !!!
      Cum puteţi mai, gunoaielor, mai loazelor, să nu învăţaţi şi să nu intraţi fără pile şi copiat la Facultăţi, când aveţi atâtea modele demne de urmat ???
      CUM E POSIBIL O ASEMENEA DEPRAVARE ?
      Adică mai bine staţi pe Facebook si pe Messenger, decât sa urmăriţi modelele oferite la T.V. ???

      Adevărul e că de 20 de ani ne aşteptam sa iasă nişte flori de nufăr, în locuri în care nu am aruncat nici măcar seminţe de urzica ! Aceasta e realitatea !
      Va uimeşte promovabilitatea de la BAC ?
      Dar de aceea de la Titularizări, de ce nu ziceţi nimic ? Ei nu-s loaze, etnobotanisti ?
      E posibil sa iei 1,20 la Titularizare şi sa te mai consideri ,,profesor'' ?
      E posibil sa iei Diploma frauduloasa la ,,Spiru Haret" ... si sa educi apoi generaţii întregi ?
      Ştiaţi ca 25% din toţi profesorii actuali au studiile făcute la ,, Spiru Haret '' ?
      Sau asta nu e important pentru voi ?
      Ştiaţi că suntem pe penultimul loc din Europa şi la egalitate cu Congo, la nivelul învăţământului ?
      Şi aceasta nu de acum, de un an-doi, ... ci de aproape, două decenii !!!
      Aşadar, de ce va miraţi ?
      De ce sunteţi indignaţi ?
      Aaaa… aveaţi impresia ca dacă le oferiţi părinţilor şi bunicilor noştri, spectacole T.V. ieftine şi barbare, adevărate sugative de ,,rating'', sau dacă le cumpăraţi votul şi ii minţiţi în campanii electorale, desantate, noi odraslele lor, o sa fim dintr-o dată ... ,, altfel '' ?

      Ei bine, suntem ,, altfel '', dar nu asa cum credeţi voi !
      Suntem diferiţi !
      Suntem diferiţi prin faptul că ştim sa spunem:
      GATA ! Gata cu adevăratele ,, gunoaie'' din ţara asta ! Nu va mai merge ! Noi avem onoare şi demnitate, nu mai suntem nişte slugi în fata voastră, iar dacă nu vom reuşi să vă schimbam, vom pleca din ţară, şi atunci sa rămâneţi voi, să vă plângeţi de milă ! Noi, aceasta generaţie a etnobotanistilor, cum ne spuneţi voi, o să vă arătam ca avem mai mult curaj decât toate generaţiile voastre de comunişti,... la un loc!
      Noi reprezentam adevărata forţă, deoarece noi suntem VIITORUL, iar voi sunteţi doar nişte amărâţi, care veti muri şi veti fi uitaţi de istorie !
      Voi aţi fost PERIOADA NEAGRĂ din istoria acestei tari şi asa veţi fi ţinuţi minte,
      iar noi, noi suntem PRIMII ! PRIMII care se revolta împotriva voastră !" Mihaela Cosma

      Ștergere
  16. SUNT UN FALUS, FALUS, IAR DIMINEATA, PRINZ SI SEARA SERVESC ALUPIGUS!!! PE BASESCU IL IUBESC SI NU STIU CUM SA-L SLUJESC!

    RăspundețiȘtergere
  17. Buey lighionelor, ati auzit ca Institutul Cantacuzino a falimentat? Asa ca, daca va musca cumva vreo lighioana turbata, s-ar putea s-o beliti toata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intram in carantina, de falus czar sa ne tina!

      Ștergere
    2. Ihaaa, ihaaa, ihaa ...
      Radea magariu! Bey, era un magariu p'aici, pe bloagele lu'admin! Stie careva adresa? Faina postare, dar nu stiu unde s-o mai gasesc! Stie careva? Puneti aici link!

      Ștergere
    3. Mei,
      Mi-am adus aminte! Magariu se chema Traienel!

      Ștergere
    4. E la sediul de campanie si nu mai are fir ..scurt!! Il are luuung!!Iha,iha,-fac unii la L119 !!Czar

      Ștergere
  18. Mai fratilor ia auziti de colea ce-i facu Mosh Alecu maimucei:
    "mos alecu spunea...
    20 iulie 2012, 22:00
    Sergentule bula nu te suspectez de vreun pic de inteligenta ... si de aceea nu ma simt confortabil cind cineva , care citeste pe aici , se gindeste ca amindoi am fost militari ...
    Chiar nimic nu ai de scos din capul tau "propriu si personal" ???
    Zi si tu citeva propozitii "productie proprie" in afara de a ma tot musca de c.r pe mine !
    Iti propun sa-i ceri lui Lupus adresa mea de e-mail ... ma rogi frumos , si-ti dau eu niste texte pe care sa le prezinti ca fiind ale tale ... sa nu mai creada lumea ca tu esti "prostul satului" !"

    I-o trase moshneagul la maimuca drept in buca!

    RăspundețiȘtergere
  19. Bey fratilor ce-i face Cezar lu Mosu-28%! Ia uitati aici::

    CEZAR spunea...
    20 iulie 2012, 21:21
    Din intamplare i s-a aprins si al doi-lea neuron ! Ia uitati cum si-a revenit Mosul!!

    mos alecu spunea...
    20 iulie 2012, 19:50
    @Lupuș 20 iulie 2012, 19:30 :
    Gata ! Am ridicat mina !
    Elegant "adusa din condei" problema ...!

    Dar indemnizatie de dispozitiv n-am avut inainte de a se fi "inventat" ... Dupa cum , intr-o prima faza de acordare a indemnizatiei de dispozitiv , personalul dintr-o serie de unitati neoperative , nu primeau acest spor ...

    mos alecu spunea...
    20 iulie 2012, 19:53
    @Lupuș 20 iulie 2012, 19:30 :
    Din cele spuse ar putea iesi o propunere interesanta : se iau in calcul doar acele elemente (si se acorda un procent mai mare) ...

    Dar ce facem cu pilotii , marinarii , scafandrii , etc. , etc ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si lui Gourcha CEZAR spunea...
      21 iulie 2012, 14:08
      @ Gourcha - Cat de intelighent esti omule !OG1 cuprinde pe langa CONTRIBUTIVITATE si elemente care fac diferenta civil -militar ! Parca tipai dupa asa ceva ! Impartirea la 20 este compensatia pentru parasirea sistemului inainte de termen pentru ...bla bla.. nici asta nu mai stii ? ]
      Sa fie de vina caldura ?

      Ștergere
    2. CEZAR spunea...
      21 iulie 2012, 14:26
      INCA odata se vede cat de tampiti suntem - garantat o parte mai mica dintre noi , dar care face valuri!!
      L-119 + Og1 sunt foarte bune !
      Mai trebuie cateva ajustari si ....va dura sute de ani (principiul )
      1. reglementat la sange grupele de munca (grupa o )
      2. Filtrat cu responsabilitate ,,impartirea la 20" (beneficiari doar cei cu vechime incompleta dat OG7 )
      3. Verifica veniturile mai ales acolo unde sunt dubii - in fapt cresteri aberante !
      4. Las pe Gourcha si ai lui......

      Ștergere
    3. Gourcha a ramas fara trompeta!!

      Ștergere
  20. Mai fratilor , cumnatilor , care-i treaba cu curdelonul ? Dar de steli p-ulea cine mai stie ceva ? Ca nu li se mai simte duhoarea pe-aici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, Curleonezul si Mosh Stelica putza mica (cit aia a lui Cezarica) e in campanie electorala. Ei e probesishti...Numai maimuca noastra n-a luat egzamenul, ca iel oricum chiar de alearga de unul singur tot pe locul 2 ajunge.

      Ștergere
    2. Normal, nu, ca locul unu i-mi apartine

      Ștergere
    3. Cezarica boulica, te pui cu prostul? Pai daca el stie sa numere numai pana la ..2!

      Ștergere
  21. Ia si citeste, sa vezi ce mai zice Basescu in campanie!
    Bey, e de rasu plansu! Vorbeste la figurat si de Dogy:
    ======================
    De la: Cobuz Lenuta
    Către: "roarmy230@yahoogroups.com"
    Cc: Sindicatul Militarilor
    Trimis: Vineri, 20 Iulie 2012 13:30:50
    Subiect: Re: [roarmy230] mesaj catre presedintele suspendat

    Parca as fi vorbit eu! Sa inteleg ca ati ascultata ieri dupa masa interviul de pe Radio Romania Actualitati?

    Ieri dupa masa (dupa ora 18), pe Radio Romania Actualitati i-a fost luat un interviu dlui presedinte (suspendat) Basescu. Va rog din suflet (cei care stiti sa "scotociti" prin cotloanele Internetului sa il cautati si sa vedeti ce a zis, indirect,adica fara a da nume, de dl. Dogaru). Doamne, am zis ca nu e adevarat! Poate puteti sa il postati si pe grup!
    ====================

    Re: Răspuns: [roarmy230] mesaj catre presedintele suspendat
    FROM: cobuz elena
    TO: sindicatul-cadrelor-militare@googlegroups.com
    roarmy230@yahoogroups.com
    Friday, July 20, 2012 2:39 PM

    Multumesc, Bogdan!
    Va rog sa observati cum zice ca unii dintre noi au pierdut, colo, cateva sute de lei (pentru mine, 11 sute sunt MULTE! pentru altii dintre voi, care STIU CA ATI PIERDUT CU MULT MAI MULT, ce sa zic?)

    Cat despre celelalte vorbe, eu nu mai am nimic de spus! A se revedea paragraful in cauza:

    Este adevarat, e o categorie de ofiteri care au iesit la pensie la 30 de ani, 40 de ani, care au luat atunci intre 12 si 36 de salarii, ei au semnat ca vor sa iasa la pensie, li s-a facut o pensie militara. Acestia din categoria... e unul asa cu o fata mai mistretoasa asa, cu plete, in varsta... Militarii din aceasta categorie au pierdut la pensie cateva sute de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Citez pe dom'Presedinte suspendat Basescu: "... e unul asa cu o fata mai mistretoasa asa, cu plete, in varsta... "
      ====================
      Bey,
      Voi intelegeti ce vrea sa zica ????
      Adica il facu pe Dogy ... porc/mistret ????
      Bey, Io crap de ras cu astia! E de toata coma!

      Ștergere
    2. Ce te miri ?Poate auzise si el despre noi, cei de aici, adica despre ..ZooLand.

      Ștergere
    3. Buna dimineata tutror!
      Anonim21 iulie 2012, 22:44 postind ce zice coana Leana mi-ai stricat-o! (dimineata).
      11 sute pierdere? Altii, cadre militare adevarate, abia au dupa 20 de ani cu 6-700 mai mult decit a pierdut ea!
      Abia se mai linistise blogul fara ea!
      Haide pa!

      Ștergere
    4. Baaa, tu esti din ala...cum se zice? Misogin?!

      Ștergere
  22. Mey, pina la mistretul de Dogaru, sa scapam de porcanul de basecu...

    RăspundețiȘtergere
  23. NB la Zoo + 9! Czare sa ne scarpini pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna dimineata si pace voua, misunatori,misunatoare,mistreti, maimute,boi si magari!Cu bucurie constat ca adunatura noastra sporeste pe zi ce trece si ne apropriem de milion!Tocmai cat ii trebuie lui base sa se elibereze.De functie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cat traficul este mai mare, comentarii mai multe si pertinente, utile celor ce ne citesc, cu atat SANSELE noastre de a fi VIZIBILI, de a fi AUZITI, cresc! Mai mult, vom avea posibilitatea de a PROMOVA anumite OPINII, PROPUNERI, care isi maresc considerabil "SOARTA/DESTINUL", de a fi luate in seama! Asta mi-am dorit de la inceput: UNITATE, intelegere, prietenie, sprijin reciproc! Din pacate, nu au fost ATUNCI prea multi care sa inteleaga DRUMUL propus! Au facut tot ce le-a stat in putinta sa fiu indepartat, chiar eliminat de pe net! Nu a fost sa fie asa! Multumesc tuturor celor care au fost/ramas alaturi! Impreuna am razbit, iar sansele de mai bine cresc! O zi buna, tuturor!

      Ștergere
    2. Ohoo, ce onoare ! M-ai coplesit, domnule Admin! Pot sa iau pe loc repaus??

      Ștergere
  25. Mai, ala cu soarele ! Ce facusi, l-ai sechestrat in balcon?

    RăspundețiȘtergere
  26. Auziti ce cer astia din PDL: camere in sectiile de votare! Dupa buletine inseriate, copii ale listelor cu alegatori, supervizare UE etc. acum vor supraveghere cu camere.Deci ne spun metodele prin care au fraudat in 2009.Le vom da tot ceea ce cer, sigur le vom da un...DA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si va mai zic una.. Viktor Orban vine in Romania in perioada referendumui.Oare ptr ce??Maghiarii sunt indemnati sa boicoteze prin absenta.Daca pana la ora 19 se prezinta 9 mil de alegatori, sunt indemnati sa mearga si sa spuna NU.Ma intreb, oare noi, romanii, ne lasam pe mana minoritatilor din nou ??

      Ștergere
    2. DA?
      O singura intrebare:
      Cand au fost ei la putere asa au procedat? Aceste MASURI cerute acum, au fost luate de catre PDL pentru prevenirea fraudarii votului? Bey, stau si cuget: mari nesimtiti pot sa fie! Oricum, prin cele spuse/cerute, PDL face DOVADA certa cum au casigat PUTEREA/alegerile de pana acum: PRIN FRAUDA! Concluzia? JOS CU MAFIOTII! Sa scoatem din istorie si politica aceasta KliKa PDL! Prima miscare: VOTUL din 29 iulie!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri