Google Translate

joi, 26 iulie 2012

Basescu si Ceausescu, doi paranoici. Betia puterii, i-a rupt definitiv de popor. Scandalul vilelor de protocol. 29 iulie. Veniti la referendum, singura solutie!

Casa din Mihaileanu ... nu mai corespunde celui mai iubit fiu al poporului, omul de neinlocuit ...

Premierul Victor Ponta i-a invitat, miercuri, pe jurnalişti să facă turul unei vile din nordul Capitalei, Vila Dante, despre care spune că a fost pregătită pentru Traian Băsescu, pentru ca acesta să se mute acolo după terminarea mandatului. Oficialul le-a spus jurnaliştilor că vila a fost modernizată cu un milion de euro. În replică, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, a declarat că informaţiile "vehiculate şi girate personal" de prim-ministrul Victor Ponta cu privire la renovarea Vilei Dante "reprezintă o diversiune" şi că Traian Băsescu nu a solicitat niciodată efectuarea de renovări la Vila Dante.



Vila Dante este aşezată chiar lângă Vila Lac 3, actuala reşedinţă a preşedintelui Traian Băsescu. Luxoasa vilă are o suprafaţă construită de 1.387 metri pătraţi şi un teren aferent de peste 5.100 de metri pătraţi. Locuința impresionează prin numărul de camere, holurile generoase, bucătăriile uriaşe, dar și prin domeniul din spatele ei. Peste 100.000 de euro s-au cheltuit numai pentru mobilier.

"Imobilul este viitoarea locuinţă a lui Traian Băsescu, dacă acesta îşi termină mandatul. Dacă este demis, nu va mai beneficia de ea. Vila a fost renovată începând din anul 2010, la solicitarea lui Traian Băsescu", a declarat Victor Ponta.

Premierul susţine că renovarea şi modernizarea vilei au costat circa 1.000.000 de euro. "Nu ştiu câţi români care lucrează la stat şi-au făcut o casă nouă cu banii câştigaţi din salariu. Sper ca Traian Băsescu să-şi ceară scuze public celor care au suferit în această perioadă", a spus Victor Ponta.

Acesta intenţioneată să ceară un control la RAAPPS care să decidă în ce măsură au fost justificate aceste investiţii într-o perioadă de criză.

"Aici sunt reparaţii şi renovări care i-ar face invidioşi şi pe cei mai bogaţi oameni din Europa",
a spus Ponta.

El a arătat că, deşi vila aparţine Guvernului, accesul a fost posibil doar după suspendarea preşedintelui Băsescu, când interimarul Crin Antonescu a dat dispoziţii SPP să permită accesul primului-ministru. "Eu, ca prim-ministru, nu voi semna ca această casă să treacă la Băsescu. Voi solicita un control şi, dacă se dovedeşte faptul, atunci Băsescu să dea banii înapoi", a mai spus Ponta.

Bogdan Oprea: Informaţiile vehiculate de Ponta privind Vila Dante, o diversiune

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu, declară că informaţiile "vehiculate şi girate personal" de prim-ministrul Victor Ponta cu privire la renovarea Vilei Dante "reprezintă o diversiune" şi că Traian Băsescu nu a solicitat niciodată efectuarea de renovări la Vila Dante.

"Domnul Traian Băsescu, în calitate de preşedinte al României, a locuit şi locuieşte în prezent la vila Lac 3", se precizează într-un comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu.

"Informaţiile vehiculate şi girate personal de prim-ministrul României, domnul Victor Ponta, reprezintă o diversiune, iar domnul Traian Băsescu îi solicită acestuia să prezinte public probele care dovedesc că a solicitat lucrări de renovare sau amenajare a vilei Dante", a adăugat Oprea.

VILA DANTE
Vila Dante a fost subiect de scandal încă de acum un an, când presa a scris că vila se amenajau pentru preşedintele Traian Băsescu. Muncitorii de pe şantier vorbeau de lucrări de amploare. Atunci, Administraţia Prezidenţială a negat că Băsescu ar intenţiona să locuiască în Vila Dante.. Muncitorii care lucrau acolo în mai 2011 spuneau că în Vila Dante totul era schimbat. S-ar fi făcut lucrări de consolidare şi s-ar fi schimbat acoperişul. Chiar şi piscina ar fi fost modificată, iar mobilierul înlocuit.

Iniţial reprezentanţii RAAPPS au refuzat să comenteze. Ulterior au trimis un comunicat.


Minciuna are picioare scurte... aici si acum, este dovada

"Urmare a precipitaţiilor abundente din ultima perioadă, personalul de întreţinere a semnalat la imobil apariţia de infiltraţii care au generat deteriorări majore ale instalaţiilor de climatizare şi electrice care provoacă scurtcircuite instantanee, prezentând pericol de accidente letale, iar instalaţia de încălzire prezintă pericol iminent în exploatare. Acest fapt a impus necesitatea expertizarii imobilului pntru a se determina gradul de avariere. În prezent, se execută lucrări de expertizare a imobilului.",
se precizează RAAPPS.

Muncitorii spuneau însă că la Vila Dante se făceau lucrări de amenajare în toată regula şi nu doar o simplă expertiză.

În răspunsul oferit RAAPPS mai spune că lucrările au costat 25.500 de lei fără TVA şi au fost realizate cu SC Carpaţi Poiect, societate care a proiectat imobilul. Cât priveşte valoarea lucrărilor viitoare suma urma să fie stabilită după finalizarea expertizei.

Pe de altă parte Cotroceniul susţinea, la acea vreme, că era vorba doar de zvonuri.
"Preşedintele României nu a făcut niciun demers pentru a schimba actuala reşedinţă oficială de care beneficiază pe durata mandatului de şef al statului. Preşedintele nu intenţionează să locuiască în Casa Dante, în timpul mandatului sau după expirarea acestuia", susţinea Cotroceniul.

Potrivit presei, la Vila Dante reamenajări s-au făcut şi în 2003 ca să servească aparatului de lucru necesar unui şef de stat. Lucrările au făcut din Vila Dante un spaţiu impropriu de locuit pentru o familie, având mai multe săli de şedinţă şi birouri. De altfel a fost folosită deseori pentru întâlniri de partid. Vila a rămas în această formă până în toamna anului 2010 când muncitorii întâlniţi pe şantier spuneau că ar fi început noile lucrări de amenajare.


Ponta: Am aflat de la SPP că Băsescu folosea piscina de la Vila Dante, a ales parchetul şi mobila
25 iul 2012, 22:29 | RTV.net

Noi dezvăluiri în cazul vilei Dante. Casa a fost renovată chiar sub îndrumarea preşedintelui Traian Băsescu, acuză premierul Victor Ponta. Şeful Executivului a afirmat la RomâniaTVa aflat de la Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) că preşedintele Traian Băsescu folosea deja piscina Vilei Dante în perioada în care imobilul era în proces de reamenajare şi că şeful statului şi-a ales personal chiar şi parchetul şi mobila. Miercuri seară, Traian Băsescu a negat orice legătură cu Vila Dante şi a spus că scandalul este o diversiune.






Vila Dante e amplasată în cartierul Primăverii, iar premierul spune că i-ar fi revenit lui Traian Băsescu, la finalul mandatului. E de 26 de ori mai mare decât un apartament cu două camere. Renovarea locuinţei a costat peste un milion de euro, bani luaţi din vistieria statului.

Premierul Victor Ponta a povestit la RomâniaTVa aflat despre situaţia de la Vila Dante după ce secretarul general al Guvernului nu a fost lăsat de SPP să pregătească vila pentru o întâlnire cu ambasadorii statelor UE acreditaţi la Bucureşti şi că a avut acces în vilă, a fost posibil doar după ce Crin Antonescu, din postura de preşedinte interimar, a vorbit cu şeful SPP.

"Am avut o întâlnire cu ambasadorii UE, ştiam că vila este în patrimoniul RAPPS şi l-am trimis pe Secretarul General al Guvernului să facem întâlnirea în această vilă. El s-a întors şi mi-a zis că nu poate să intre pentru că este în paza SPP. Am vorbit eu cu ei. <> Ei au spus: <>. După suspendare, Crin Antonescu a sunat la SPP şi a zis să-l lase pe primul-ministru. Este cea mai bogată casă pe care am avut-o vreodată. Ei apoi mi-au zis că e vila Preşedintelui şi că domnul Presedinte vine acolo la piscină şi pentru alte activităţi. Şi-a mutat din Vila Lac 3 aparatele de fitness şi jacuzzi şi alte lucruri. Am văzut multe case bogate, dar asta este cea mai bogată casă pe care am văzut-o vreodată. Am vorbit cu SPP, cu muncitori si mi-au zis ca a venit Traian Basescu acolo si a ales mobila si parchetul. El s-a gândit că o să fie tot un premier slugoi şi a zis că îi va da vila în care şi-a ales mobila, parchetul, şi-a ales tot. (...) Şi acum domnul Băsescu ne minte cu neruşinare, zice că nu a dormit noaptea... Eu cred că nu ar trebuie să doarmă noaptea din cauză că şi-a făcut o asemenea casă din bani publici", a spus Victor Ponta la RomâniaTV.

Premierul Victor Ponta i-a invitat, miercuri, pe jurnalişti să facă turul unei vile din nordul Capitalei, Vila Dante, despre care spune că a fost pregătită pentru Traian Băsescu, pentru ca acesta să se mute acolo după terminarea mandatului. Oficialul le-a spus jurnaliştilor că vila a fost modernizată cu un milion de euro.





Vila Lac 3

Vila Dante este aşezată chiar lângă Vila Lac 3,
actuala reşedinţă a preşedintelui Traian Băsescu. Luxoasa vilă are o suprafaţă construită de 1.387 metri pătraţi şi un teren aferent de peste 5.100 de metri pătraţi. Locuința impresionează prin numărul de camere, holurile generoase, bucătăriile uriaşe, dar și prin domeniul din spatele ei.
Peste 100.000 de euro s-au cheltuit numai pentru mobilier.

În replică, preşedintele Traian Băsescu a negat orice legătură a sa cu renovarea Vilei Dante afirmând că, în cazul în care premierul Ponta va găsi un document prin care să fi dispus renovarea, le va cere chiar el românilor să-l demită la referendumul de duminică.

Nu era necesar! La pupincurismul Guvernelor Boc, orice "vorba", era "litera de lege"!

=================================
======================



















=================================
==================


Imi vine sa vomit!
De ce a mai fost impuscat
CEAUSESCU?
Cu ce a fost mai pacatos?

36 de comentarii:

  1. Bey, pe ce se duc banii nostri ... !
    Astia traiesc ca-n vise,iar noi murim de foame!
    "Nomenclatura" democratiei, cu odraslele lor de fite si fitosi, bate toate recordurile! Ma intreb daca asta ne-am dorit si inca mai vrem...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei, baga-ti mintile in cap!
      Respecta drepturile omului!
      Pai tu vorbesti? Mei, tu esti un bou!
      Pai n-ai aflat? Asa a zis tactu Basescu! Romanii, este boi!
      Iar la boi, unde dreak ai vazut tu drepturi? conditii?
      [ P.S.: Afla de la mine, vitelule: boii mai asteapta! UE a dat acum ceva vreme (de anul trecut), conditii si drepturi ...... doar la gaini si porci!!! Daca nu crezi, cata si vei afla!!! ]

      Ștergere
    2. Mey, boii nu este porci! Noi mergem la vot sa-l dam jos pe matelot.
      Mai ales ca la vila Dante n-a constuit nici măcar un grajd.Si iarba e grasa in curtea aia de peste o juma de hectar.
      Muuuuuuuuuuuuuuuu!

      Ștergere
  2. Si totusi... cu Ceausescu parca a fost mai usor!Cu asta e greu al dreaku, dar tot il dovedim pana la urma!

    RăspundețiȘtergere
  3. Muei,omul face economii la ottomobile.Miine parca-l vad ca vinde Loganul si cumpara trei Tata Nano;pentru el,EBA si SIDA.
    Cotroceniul nu-i de vinzare,ca are saraca Maria un rest de economii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar o luam de la capat cu paranoicii astia. Grea boala si foarte greu de descoperit. Biet popor roman asta nu-ti doresc!
    Pana maine trebuie desigilat si biroul de la Cotroceni al paranoicului.
    Populatia trebuie sa afle tot, fara menajamente.
    Jos Basescu, jos Mafia!

    RăspundețiȘtergere
  5. Muei si ieu is tare curios ce scrie pe copertile alea cu ,,istoria Romaniei,,.

    RăspundețiȘtergere
  6. Basescu are infractiunea in sange!
    ================================
    El a spus in repetate randuri ca Revolutia l-a gasit cu foarte multi bani, bijuerii, ceasuri de mare valoare etc. Era inca de pe vremea lui Ceausescu multimilionar, unul dintre cei mai bogati romani! De unde asta ??? Din infractiuni, din CONTRABANDA! In CONCLUZIE: daca pe vremea unor LEGI dure, care condamnau la moarte pe unii ca el (daca ii prindeau/dovedeau) a facut atata amar de avere ... ma intreb ca boul.... acum, cand stie ca nimeni nu are ce sa-i faca .... cam ce AVERE a putut STRANGE ???? Bey, asta ne-a furat de ne-a stins .... neamul, tara, poporul! Dupa el, vom stinge lumina cu totii, sau ne vom lua lumea in cap! Vom trai si vom vedea!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buey, eu propun sa nu fiti prea duri cu mentorul meu spiritual Basescu, gurul care mi-a ghintuit koorul! Io zic sa-i pregatim o cusca la Zoo..asa ca sa-l putem vizita din cind in cind si sa-i dam cite-o banana printre gratii.

    RăspundețiȘtergere
  8. "Emil Boc a fost un om de o onestitate extraordinară faţă de România, şi-a sacrificat tot pentru a depăşi criza. Ceea ce eu am spus tot timpul PDL : e o perioadă de criză, va trebui să schimbăm 2-3 guverne până trece criza. Am ajuns la o menţinere excesivă a unui guvern. fie el si onest din punct de vedere al datoriei fata de tara, dar cu lipsuri de comunicare. Intr-o perioadă de criză, intr-o ţară incă insuficient consolidată democratic, bine e să reuşeşti să schimbi 2-3 guverne ca să treci perioada dificilă. Nu s-a reuşit asta, nu eu am fost responsabil de acest lucru. In aprilie 2011, la o discutie cu conducerea partidului, le-am spus trebuie să schimbăm guvernul, au spus intai da, pana la a doua discutie, a fost nu. Ce socoteli si-au făcut...nu e chiar greu de imaginat. Dar e clar că trebuia să schimbăm 2-3 guverne in timp de criză", a declarat Băsescu azi pentru realitatea.net.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emil Boc ?????
      Asta care i-a facut anvelopari, reparatii curente, mobilari si mai stie dreaku ce, pe la casele si viloaiele imprejmuite cu garduri de 6 m inaltime, spp-isti cu nemiluita, pe zeci si sute de milioane euro ???? Pai cum dreak sa-l zica de rau??? Eheee.... sa nu inceapa Boc sa vorbeasca.... atunci sa vezi belea/de/belea!

      Ștergere
  9. Dupa referendum sper ca impricinatul sa mai apara la tv.
    Precum Saddam Hussein.

    RăspundețiȘtergere
  10. Robert Horvath spunea...
    26 iulie 2012, 10:31
    Cezar= Lumpen militar

    RăspundețiȘtergere
  11. CEZAR spunea...
    26 iulie 2012, 11:46
    @RH+_ Sobolane...trage-i cu Saparol + Cazmarol si impachetari cu pamant galben (este preferata adincimea de 2m)Doar asa dispare duhoarea de ..sobolan!!!
    Pe asta nu ai vazut-o SUJETi-ai pixul de pedelak

    RăspundețiȘtergere
  12. Dogaru facut praf de Ponta la tv. Acordul pe care l-a prezentat Dogaru este o minciuna. Ponta spune ca habar nu are cine este colonelul Dogaru si nu a semnat nici un document cu el

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.gandul.info/politica/colonelul-dogaru-baga-mortul-in-casa-usl-la-ce-s-au-angajat-ponta-constantin-si-chitoiu-cand-au-semnat-contractul-cu-societatea-civila-9904105

    RăspundețiȘtergere
  14. NE BAGA DOGARU IN CACAT PANA LA GAT!! TREBUIE SA APARA DESOLIDARIZAREA REZERVISTILOR DE CATRE ACESTA !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam mirosi a kko turceasca...Ia un ALUPIGUS! Sniper one

      Ștergere
  15. Într-o scrisoare deschisă, edilul Sectorului 1, Andrei Chiliman îi cere explicaţii preşedintelui interimar al PNL, Daniel Chiţoiu pentru semnarea unui protocol cu Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), care îşi propunea printre altele şi desfiinţarea Curţii Constituţionale, ANI, DNA şi CNSAS.

    RăspundețiȘtergere
  16. Problema apare pe "lista obiectivelor" cerute de CNSC. Printre ele, ca obiective imediate, se prevede "desfiinţarea structurilor de poliţie politică de tip stalinist şi a instrumentelor politice tip Curtea Constituţională, ANI, DNA, CNSAS". Această listă a obiectivelor nu este semnată de liderii USL. Cu toate acestea, colonelul Dogaru susţine, într-un interviu pentru gândul, că cei trei lideri au avut cunoştinţă de toate aceste cereri: "Nu au avut nicio obiecţie la obiectivele noastre".

    RăspundețiȘtergere
  17. Mircea Dogaru dezleaga enigma: materialul e din ianuarie si… l-au semnat

    “Materialul este din ianuarie, l-am discutat cu liderii USL pana in luna aprilie, urmand sa-l semneze ei atunci. Lista a ramas neschimbata, iar ei l-au semnat, iar o parte din obiective au fost indeplinite”, a declarat colonelul in rezerva Mircea Dogaru.

    Agenda

    RăspundețiȘtergere
  18. Cei care nu merg la vot, nu vor avea timbrul pe CI.! In acest fel vor fi RECUNOSCUTI si ALUNGATI de peste TOT! ATENTIE asadar!!! Toate administratiile locale sunt controlate de ..USL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17:26.Ei, si? Si sa ne sugi!

      Ștergere
    2. E prea cald sau asa esti si cind esti la racoare?

      VREI SA TRANSAM PROBLEMA CU PARUL?
      RAMIN VINATAI!

      Ștergere
    3. Ei si - OUT de la servici daca suji bani de la bujet! Asta era raspunsul OK

      Ștergere
  19. PROPUNERI PRIVIND CONSTITUIREA GRUPURILOR

    (COMISII, DELEGATII) DE DIALOG CU LIDERII USL

    - In atentia tuturor structurilor care formeaza CNSC –



    Doamnelor si domnilor presedinti de federatii sindicale, sindicate, asociatii, uniuni, fundatii,


    Conducerea USL si-a dat acordul de principiu, pe lista obiectivelor noastre…..

    Cu multumiri anticipate,

    Presedintele SCMD

    Col.(r) dr. Mircea DOGARU


    Cine nu crede sa mearga la link-ul de jos:

    http://cnsc-2012.blogspot.ro/2012/07/propuneri-privind-constituirea.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Dogaru isi traieste ultimele zile. ca presedinte de sindicat. Daca sindicalistii il mai tin in frunte de acuma, se pot spala cu el pe cur. Urmariti B1tv, se discuta lista lui Dogaru si se rade copios.. A reusit Dogaru sa faca sindicatul de cacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. LABE 1 TV se rade continuuu...dar seamana a plans!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri