Google Translate

sâmbătă, 7 iulie 2012

UPDATE:1;2;3. Demiterea presedintelui Traian Basescu. Referendum 29 iulie 2012. DA sau NU. Vrem nu vrem, ne place ori nu, va fi un vot istoric! Dumnezeu nu doarme! Nici poporul!


Cetatenii care vor sa-si exprime votul la referendumul din 29 iulie 2012 isi pot exercita acest drept la orice sectie de vot, indiferent de domiciliu. Vezi ce alte noutati aduce referendumul fata de alegerile locale din 10 iunie!


Campania electorala a inceput deja, vineri seara, imediat dupa publicarea in Monitorul Oficial a hotararii de organizare a referendumului pentru demiterea presedintelui, si se va incheia la 28 iulie, ora 7, a anuntat ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.


Iata ce trebuie sa stie alegatorii despre referendumul din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu:

- Sectiile de vot vor fi deschise la ora 8 si se vor inchide la ora 20.


- Votul la referendum va putea fi exercitat oriunde in tara, fara sa mai existe obligativitatea ca votul sa fie exprimat doar in circumscriptia electorala unde votantul isi are domiciliul.


- De asemenea, vor fi deschise sectii de vot si in strainatate, unde isi pot exercita dreptul de vot romanii aflati in afara granitelor tarii.


- Cetatenii vor primi un singur buletin de vot, pentru a raspunde la intrebarea daca sunt sau nu de acord cu demiterea presedintelui Traian Basescu.


- Au dreptul de a participa la vot toti cetatenii romani care au implinit varsta de 18 ani in ziua referendumului - 29 iulie 2012.


- Nu vor exista sectii speciale, iar, in linii mari, sectiile vor fi cele de la recentele alegeri locale.


Confectionarea stampilelor pentru toate sectiile de vot se va face de catre Ministerul Administratiei si Internelor prin Monetaria Statului, timbrele autocolante se vor tipari prin compania Imprimeria Nationala, iar tiparirea buletinelor de vot se va face prin Monitorul Oficial, toate sumele urmand sa fie suportate de MAI.


Judecatorii Inaltei Curti implicati in referendum vor fi alesi duminica prin tragere la sorti, iar partidele politice trebuie sa isi desemneze pana la 10 iulie reprezentantii in Biroul Electoral Central si in celelalte birouri electorale.
Sursa:
http://www.agenda.ro/news/news/57272/referendum-2012-ce-va-fi-diferit-fata-de-alegerile-locale.html

Vrem sa facem ceva bun?
Trebuie sa iesim cu totii, la vot!
Trebuie sa aratam tuturor, de aici si aiurea, ca poporul roman nu doarme!
Sa demonstram ca ne-a venit mintea la cap! Sa aratam ca stim ce vrem!
Admin
========================

Buletinul pentru referendumul din 29 iulie.
Tu cum vei vota?
===========


Guvernul a stabilit modelul pentru buletinele de vot, ştampilele, timbrele autocolante şi procesele-verbale care vor fi folosite la referendumul naţional din data de 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
Tu cum vei vota la acest referendum? Aşteptăm răspunsurile voastre în secţiunea de comentarii a acestui material + VOTUL vostru in sondajul nostru de opinie! Extrem de interesant: votul de pana azi, coincide cu un SONDAJ DE OPINIE national, facut de un serviciu specializat!
Admin, Romania megalitica
===========================

UPDATE:


luni, 09 iulie 2012
Traian Băsescu a fost la CCR.
Judecătorii discută contestaţia privind suspendarea
====================================

Curtea Constituţională discută, la această oră, contestaţia depusă de Traian Băsescu în urma deciziei Parlamentului de a-l suspenda din funcţie, precum şi împrejurările care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de preşedinte al României. De asemenea, magistraţii CCR vor lua în discuţie sesizările PDL privind neconstituţionalitatea modificărilor aduse de către Parlament Legii referendumului şi Legii de organizare şi funcţionare a Curţii Constituţionale. Traian Băsescu a mers şi el luni la CCR. Preşedintele suspendat a plecat după o jumătate de oră de la şedinţa CCR.

UPDATE 14.35 Preşedintele suspendat Traian Băsescu a plecat de la CCR, după o jumătatate de oră de la sosire. "Hotărăşte Curtea", a fost singurul comentariu făcut de Băsescu. Preşedintele suspendat s-a întors la Palatul Cotroceni.

UPDATE 14.00 Preşedintele suspendat Traian Băsescu a ajuns la CCR unde judecătorii analizează, de la această oră, cererea sa de soluţionare a "conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlamentul României, pe de o parte, şi preşedintele României, pe de altă parte". "Cred că este bine ca la Curtea Constituţională să existe şi viziunea preşedintelui asupra a ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută legat de decapitarea primilor doi oameni în stat, plus Avocatul Poporului", a precizat Traian Băsescu, citat de Mediafax. "Nu aş fi vrut să nu rămână direct punctul de vedere al preşedintelui legat de ce s-a întâmplat săptămâna trecută şi cred că este important chiar pentru istoria noastră", a susţinut Băsescu. El a mai fost întrebat ce aşteptări are de la judecătorii Curţii în ceea ce priveşte şedinţa de luni: "Mi-aş dori să nu ia lucrurile fragmentat, ci să le privească în ansamblu, ca să înţelegem toţi şi în primul rând românii ce s-a întâmplat săptămâna trecută".

Curtea Constituţională s-a întrunit, luni, pentru a constata existenţa împrejurărilor care justifică interimatul în exercitarea funcţiei de preşedinte al României, potrivit articolului 11, punctul B, litera b, din Legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea CC. Curtea Constituţională va comunica apoi cele constatate Parlamentului şi Guvernului.

De asemenea, judecătorii Curţii discută pe marginea conflictului reclamat de preşedintele Traian Băsescu în raport cu Parlamentul, ca urmare a suspendării sale din funcţie.

Pe agenda CCR de luni se află şi sesizările PDL privind neconstituţionalitatea modificărilor aduse de către Parlament Legii referendumului şi Legii de organizare şi funcţionare a Curţii Constituţionale.

Potrivit unor surse din CCR, citate de Mediafax, judecătorii au în vedere şi judecarea contestaţiilor formulate de Vasile Blaga şi Roberta Anastase împotriva revocării din fruntea celor două Camere ale Parlamentului.

Parlamentul l-a suspendat din funcţie, vineri, pe preşedintele Traian Băsescu, cu 256 de voturi pentru şi 114 împotrivă. Două voturi au fost anulate din cele 373 exprimate de parlamentari. În aceste condiţii, preşedintele Senatului, liderul PNL Crin Antonescu, preia interimatul funcţiei de preşedinte al României.

Traian Băsescu a transmis, vineri, preşedintelui Curţii Constituţionale o cerere de soluţionare a conflictului juridic de natură constituţională dintre Parlamentul României, pe de o parte, şi preşedintele României, pe de altă parte. Traian Băsescu a făcut declaraţii de presă la Palatul Cotroceni şi a subliniat că decizia de a ataca suspendarea nu vine din dorinţa de a "ţine de scaun", ci pentru a apăra instituţia preşedintelui României

PDL a depus, miercuri, 27 iunie, sesizările privind neconstituţionalitatea modificărilor aduse de Parlament Legii referendumului şi Legii Curţii Constituţionale, a declarat deputatul PDL Daniel Buda, preşedinte al Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

Camera Deputaţilor a adoptat, în 26 iunie, în calitate de for decizional, cu 187 de voturi "pentru", 56 "împotrivă" şi 5 abţineri, proiectul care modifică Legea referendumului şi instituie demiterea preşedintelui, la referendum, prin votul majorităţii celor prezenţi la urne.

În 4 iulie, Guvernul a adoptat o ordonanţă de urgenţă care elimină hotărârile Parlamentului dintre actele asupra cărora se poate pronunţa Curtea Constituţională.

În 5 iulie, Guvernul a modificat prin ordonanţă de urgenţă Legea referendumului, stabilind că preşedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor valabil exprimate, la nivelul ţării, ale cetăţenilor participanţi.

Citeste mai mult pe RTV.NET: http://www.rtv.net/traian-basescu-a-fost-la-ccr-judecatorii-discuta-contestatia-privind-suspendarea-video_35313.html#ixzz209BZoigE
UPDATE 2.
=====================
Curtea Constituțională a validat suspendarea lui Băsescu

Potrivit comunicatului de presă, Curtea Constituțională a constatat că procedura de suspendare a Președintelui României a fost respectată.

De asemnea, cererea de constatare a unui conflict între Parlament și Președinție, formulată de Traian Băsescu, a fost respinsă.

Totodată, Curtea Constituţională l-a declarat pe Crin Antonescu preşedinte interimar al României.

Preşedintele suspendat Traian Băsescu s-a aflat la sediul Curţii Constituţionale, luni, pentru aproximativ o jumătate de oră.

Premierul Victor Ponta a declarat că Prezenţa lui Băsescu la Curtea Constituţională e o formă de presiune, însă e normal să fie acolo

Întrebat dacă prezenţa la CCR a lui Traian Băsescu ar putea înclina balanţa într-o parte sau în alta, Ponta a răspuns: “Nu ştiu. E o formă de presiune, foarte clar, dar în acelaşi timp e normal să fie acolo”.

“Ce decide Curtea, respectăm”, a adăugat Ponta.


Curtea Constituțională a respins contestațiile lui Blaga și Anastase

Curtea Constituţională a decis respingerea contestaţiilor lui Vasile Blaga şi a Robertei Anastase privind revocarea lor din funcţiile de preşedinte al Senatului, respectiv preşedinte a Camerei Deputaţilor.
====================


UPDATE 3.
marti, 10 iulie 2012
CCR: Referendum, validat de o prezenţă de jumătate plus unu din cei înscrişi pe liste
======================================
Curtea Constituţională a decis că legea prin care s-au făcut modificări la articolul 10 din Legea referendumului este constituţională în măsura în care asigură participarea a cel puţin jumătate plus unu din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.

Măsura anunţată de CCR schimbă strategia pentru echipa lui Băsescu. El va avea interes ca oamenii să nu se prezinte la urne. În actualele condiţii, dacă va fi o prezenţă de peste 50% la vot, iar din cei prezenţi se va vota împotrvia preşedintelui, acesta va fi demis.

În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a constatat că Legea pentru modificarea art.10 din Legea 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului este constituţională, în măsura în care asigură participarea la referendum a cel puţin jumătate plus unul din numărul persoanelor înscrise în listele electorale permanente.

În ziua de 10 iulie 2012, Plenul Curţii Constituţionale, învestit în temeiul art.146 lit.a) din Constituţia României şi al art.15 din Legea 47/1992 privind organizarea şi funcţionarea Curţii Constituţionale, s-a întrunit pentru a soluţiona, în cadrul controlului anterior promulgării, obiecţia de neconstituţionalitate formulată de un număr de 71 de deputaţi aparţinând Grupului Parlamentar al Partidului Democrat Liberal referitoare la neconstituţionalitatea Legii pentru modificarea art.10 din Legea nr.3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului.
=====================

Gata. De acum, se intra in linie dreapta!
Adeptii Presedintelui Basescu, (PDL, varf de lance), sunt cei care vor vota "NU",
si vor face tot ce le sta in putinta ca oamenii sa nu vina la urne, sa nu voteze!
De asemenea, vor lupta prin orice metode si mijloace, sa anuleze cat mai multe voturi!
Cei care vor vota "DA" (USL, in principal), cei care vor dori sa demita ACUM
pe Presedintele Basescu, vor trebui sa scoata VOTANTII la urne, sa vegeze la legalitatea votului!
Admin

156 de comentarii:

  1. Hai Base, hai Base cel cinstit cu 4 case! Am pariat pe tine ca vei ajunge in sos de masline.

    RăspundețiȘtergere
  2. Noul presedinte:

    http://forum.realitatea.net/showthread.php?t=61811%29

    RăspundețiȘtergere
  3. RUDY GIULIANI RACOLAT DE SERVICIUL EXTERN UNGUREANU ! URMEAZA W. Clark
    RACOLAM CANDIDATI LA PRESEDENTIE....PE CAND PRESEDINTI ?

    Am informat FBI ca fostul primar al New York-ului celebrul Rudy Giuliani a devenit purtatorul de cuvant al mafiei de armament.
    Aceasta companie cu sediul in Wall Street avand 11 etaje intr-un zgarie nori reprezinta sediul central al mafiei de armament.
    Prin aceasta companie in se incheie contracte ilegale cu statul roman si ajung comisione de sute milioane de dolari in buzunarul fostului presedinte Basescu si cercurilor militare din jurul lui. Actiunea este cordonata de Ambasada Romaniei in SUA si Consulatul de la New York ( CONSUL PARJOL ) un prieten de nadejde al firmei Degeratu – Minovici.
    DESCHIDETI INCREDIBIL PRINTRE RACOLATI BAN KI MOON SECRETARUL GENERAL ONU......MAI FACE SI EL UN BANUT
    http://mic-associates.com/
    Sesizarea mea a creiat panica totala.
    Imediat Departamentul de Stat a contactat
    Ambasada si a cerut verificarea companiei romanesti . Cablurile au ajuns pe WIKILEAKS PRELUAT DE NEW YORK TIMES : Last year, the US Embassy to Romania discovered that a firm where ex Army Chief of Staff General Constantin Degeratu was working was involved in trading military technique and arms without being licensed to do so by the Romanian authorities
    The embassy found this out after checking the firm, at the request of the US state Department, the cables reveal.


    CONFORM LEGISLATIEI AMERICANE
    TOATE VANZARILE DE ARMAMENT SI CONTRACTELE DE ARMAMENT
    TREBUIESC ANULATE !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te combatem, dar nu ne intereseaza povestile tale!
      Pasteaua... ti-ai luat-o? Sa nu uiti! Pasteaua, face bine la caputz!

      Ștergere
  4. ,,Pasteaua... ti-ai luat-o? Sa nu uiti! Pasteaua, face bine la caputz!''

    Pasteaua face bine si la capulete !

    RH,daca ai luat-o prin porumbul amerlocilor esti pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  5. Mei nu ma vreti pe mine prezident? Uite de beneficiez de sufragiile voastre, promit sa-l dau pe mina CIA pe RoBort!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PS. Scuze pt. fotografia anterioara, dar e luata de la o sedinta a consiliului de administratie al Ordinului Maimucelor, iar pozarul nostru era cu ochii mai mult pe banana decit pe obiectiv.

      Ștergere
  6. 4 gogoşi uriaşe ale lui Traian Băsescu
    Băsescu: nu am minţit niciodată
    19 aprilie 2007. „Dacă voi fi suspendat de Parlament, demisionez în 5 minute”
    Nu credem că mai trebuie să dăm vreo explicaţie care să demonstreze contrariul acestei afirmaţii.
    19 mai 2007. „Vă propun ca (...) o dată la 3 luni să ne vedem în Piaţa Universităţii, în ultima sâmbătă de la fiecare a treia lună, la ora 17,00, pentru raportul preşedintelui în faţa românilor” (Declaraţie făcută în Piaţa Universităţii după exit-poll-ul referendumului pentru demitere – n.a.). Din 19 mai 2007, Traian Băsescu nu a mai pus piciorul în Piaţa Universităţii.
    8 decembrie 2010. “Soţia mea a fost neintegrată în câmpul muncii trei luni. La ambii copii. Deci, nu am avut întotdeauna în România 24 de luni de ieşire din câmpul muncii”.

    (Declaraţie făcută în emisiunea Prim-plan la TVR 1, subiectul fiind modificările aduse de către guvernul Boc în regimul concediului maternat. Cu aceiaşi ocazie, reamintim, Traian Băsescu a lansat expresia, „Toată ţara asta a devenit o ţară de mămicuţe şi bebeluşi”)

    În 1995, în publicaţia Ochiul Soacrei, în cadrul unui interviu, dna Maria Basescu afirma: “De 15 ani sunt casnică. (...) Am stat foarte mult singură. E adevarat, la început am încercat să dau fetiţa la creşă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă şi nu manca. Aşa că am rămas acasă. Singură”. (Menţionăm că Elena Băsescu avea în 1995 exact 15 ani – deci sigur, de când s-a născut şi până a împlinit 15 ani, dna Elena Băsescu nu s-a aflat „în câmpul muncii”. Nu se cunosc informaţii în ceea ce priveşte concediul post natal pentru Ioana Băsescu. Aceasta avea în 1995 vârsta de 18 ani.)

    RăspundețiȘtergere
  7. 29 septembrie 2011. „În 1989, în vistieria ţării se aflau 296,5 tone de aur. Acum mai sunt 103 tone. Să-i întrebăm pe toţi care au fost la guvernare, să-l întrebăm pe domnul Mugur Isărescu, unde sunt 193,5 tone de aur? Pot să vă spun eu că s-au vândut! S-au vândut casă se dea pensii şi salarii!” (Afirmaţie făcută la Roşia Montană într-o discuţie cu săteni, contestatari ai proiectului RMGC) Tot cu această ocazie, Traian Băsescu a mai afirmat: „În perioada următoare, o să mă ocup şi de desecretizare” (a contractului RMGC – n.a.)

    După numai o oră de la aceste afirmaţii, într-o intervenţie la Realitatea TV, consilierul guvernatorului BNR Adrian Vasilescu a precizat: „După 1989 şi până acum, România nu a vândut un gram de aur”. (Cât despre desecretizarea contractului, nici până în ziua de astăzi acesta nu a fost dat publicităţii – n.a.).
    http://www.cotidianul.ro/4-gogosi-uriase-ale-lui-traian-basescu-188054/

    RăspundețiȘtergere
  8. Muei, Bana Imperator,pune si tu pozele alea la ,,vedeala'',ca la rezolutia asta vad doar cu ochiul mintii.Ai mila de niste bieti pensionari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @ Banana Imperator
      Scuze pentru stircosirea supremului nume.

      Ștergere
    2. Bei, va rog sa ma scuzati dar trebuie sa plec la o nunta in famiglie! Socru mare-i varu-miu din Timisoara, Czar babuinul batrin, iar nash...ehe, cine credeti ca ie? Corleonul, ca el e cu nashitul si cu praznuitul!
      PS. Aveti ceva urari sau felicitari de transmis babuinului maimukles?

      Ștergere
  9. Casa de piatra maimutoilor tineri si sanatate nuntasilor!Buei,usor cu mango ala fermentatu',ca miine va doare capu'!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pt. urari!!!!Am beut, am beut si deshtu' ca fusei natarau si-n coorul maimucei Czar il aveam, unul c-o sula mare mi l-a ...tut!!!!

      Ștergere
  10. UN SECRET IMPORTANT
    @ Chiar daca deranjeaza . Voi scrie in articol pe aceasta tema......
    Ne convine sau nu toate evenimentele importante au
    fost hotarate in afara granitelor de sute de ani.
    Romania este o tara relativ mica intre mari puteri.
    Voi aminti evenimentele curente 89 , intrarea in NATO etc

    Acum cei veniti la putere si-au ridicat in cap marile
    puteri occidentale, .......avand sprijinul Moscovei
    Cititi opiniile ministrului Marga ....un vechi agent de influenta,
    Garantez si sper sa fiu contrazis.....Ponta nu va rezista.
    Va cadea mai repede sau mai tarziu!.
    Independenta nationala de tip Ceausescu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am mai spus IO, ca tu o tii langa!
      Rupi gardurile cu prostiile tale, repetate mereu si mereu!
      Idei putine, dar fixe! Asa este la unii... diagnosticul!

      Ștergere
  11. Anonimi puturosi
    La culcare .
    Stingeti lumina daca aveti bani de bec .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei RoBec Deva de Hanjou, vezi ce se-ntimpla de nu-ti iei pasreaua?

      Ștergere
  12. Buna dimineata, palinca sa va spele greata!

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca-i nunta mare in neamul mamiferelor feline si senine din stabiliment, eu nu pot decat sa le urez cusca de granit mirilor! Iar cu Nasu Mare, mare grija, ca asta risca sa va fure toate beutura.. deh, vin vremuri grele si blanarul isi face provizii!Io zic sa-i puneti niste fotoghin in pahar ca si asa se da el mare cunoscator in motoare, poate da un spectacol si va juca pe jar ca ursu la circ!

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Cald tare la bloc.Oare la Curte se simte ceva iz de racoreala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e mult mai bine decat la bloc. Mai dam cu furtunul putintica apa rece , mai stam la umbra, tragem storurile, udam aleile...si frecventam des pivnita!

      Ștergere
    2. Ziua buna la Zoo + 9! Era buna o palincuta...Da, insurateii, moderni, nu vrura din astea traditionale de-ale noastre. Furam tratati cu zama de plosnite + Alexandrion + vin alb de MAT. Aperitive cu toate bliz-blizurile, tot felul de nazdravanii dar nu romanesti. Mai fratilor ascultati la mine: Mincarea + beutura traditionala romaneasca-i sfinta!
      Pacat ca n-au avut pt. var-miu Cezar banane prajite. Pentru el au avut numai banane nebelite. Si-a belit maimuca la ele, si-a belit...

      Ștergere
    3. Baaa, da mireasa?Ati furat-o ? A platit nasu mare ? Ori s-a bagat in traditie si s-a uitat in pruna miresei ca asa spune vorba, nasu tre sa vada pruna miresei! Ce palinca pura iese din aia...

      Ștergere
    4. Mei, din cauza caldurii, uitara toti ca mireasa-i furata. Toti dormeau pe caise ca bivolii. Asa dupa vreun ceas isi adusera aminte de ea...Rascumpararea fu rezonabila: 2 sticle de zeama de plosnite.

      Ștergere
    5. Tot din cauza caldurii nu vaz bine... furata sau fututa ??

      Ștergere
  15. Stie careva daca Cezar maimucles a reusit sa-si ia anul asta bac-ul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaai, si-a luat si masterul in comunicare ling- vistica, nonverbala si agramata..

      Ștergere
    2. Cand vrea sa spuna DA, ridica coada..

      Ștergere
  16. Daa ! 9,99 din prima!!sniper on e !

    RăspundețiȘtergere
  17. Baaaaiiiii! Tu-va-n dinti pe astia de la Mhedinti!ce mama dreaku facurati la bac?? 27 la suta??!!!! Rusinica, rusinica...si celor ai lui Cezarica!Acolo barem e mai mult...Si va mai dati destepti, ...ti-ai dreaku de semi, semi, semiolteni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bei, dezastru mare e la Nea Cashu-Bubico! Degeaba scrie el la gazete, daca ai lui nu stie sa citeste!

      Ștergere
    2. Bai, daca nu stie sa ceteste, stie sa maraie, poate invata chiar si sa latre...

      Ștergere
  18. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sbGpleT5eLo#t=226s

    RăspundețiȘtergere
  19. Europarlamentarii USL, in razboi cu Joseph Daul, presedintele PPE.
    =================
    Disputa din Parlamentul Romaniei pe suspendarea presedintelui Traian Basescu s-a mutat in Parlamentul European. Europarlamentarii USL ii raspund lui Joseph Daul, presedinte al Grupului PPE, din familia politica din care face parte si PDL: "Domnule Daul, o lovitura de stat nu se face prin referendum national, cereti-va scuze!"

    In urma votului din Parlamentul roman cu privire la suspendarea presedintelui Traian Basescu, presedintele grupului Partidului Popular European, Joseph Daul, facuse o declaratie in acesti termeni:

    "Inlaturarea primilor trei oameni in stat, presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si Presedintele tarii, in doar patru zile, prin incalcarea regulamentelor Parlamentului, legilor si a Constitutiei, pot fi considerate lovitura de stat. Nu putem spune ca aceasta a fost o lupta politica intre doi adversari, ci un atac concentrat impotriva institutiilor statului, sistemului judiciar si statului de drept. (...) Institutiile europene ar trebui sa ia masurile corespunzatoare pentru a se asigura ca statul de drept este respectat in toate statele membre."

    Reprezentantii USL, catre Joseph Daul: asteptam scuzele dvs publice adresate poporului roman.
    ====================
    Corect! Sa-si ceara scuze imediat!
    Iar descreierata de Monica Macovei, sa respunda penal!
    Platitorii din Romania a "taxelor" pentru UE, cer respect si dreptate!
    Nu acceptam nimanui sa ne impuna sa fim "cetateni de mana a III-a!"
    Ori jucam in aceeasi Liga, ori la dracu cu experimentele voastre!
    Indiferent cum se cheama: UE, SUE, 'ue!

    RăspundețiȘtergere
  20. Sondaj IMAS: doua treimi din romani ar vota pentru demiterea lui Basescu.
    ===========
    Potrivit sondajului IMAS, realizat la comanda Europa FM si citat de Agerpres, 79,8% dintre romanii cu drept de vot intentioneaza sa se prezinte la urne la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, 15,2% dintre respondenti spun ca nu vor merge la vot, iar 5% nu stiu sau nu s-au decis.

    Datele sondajului mai arata ca 64,3% dintre participantii la referendum vor vota pentru demiterea presedintelui Basescu, 27,4% dintre cei care vor merge la urne afirma ca vor vota impotriva demiterii, iar 8,3% nu stiu sau nu raspund.
    =========================
    Hmmmm ....
    Sa judecam logic:
    Ce a facut si cum a facut Basescu in 7 ani, am vazut cu totii!
    In afara de vesnicele scandaluri cu Guvernul (mai putin cu guvernele Boc, complet obediente), invrajbire si ura generalizata, nimic notabil si bun pentru tara, popor. Atunci si in concluzie: cat de cretin trebuie sa fi, sa votezi pentru alti 2(doi) ani cu Basescu? Cat de idiot trebuie sa fi croit pentru a crede ca in urmatorii 2(doi) ani s-ar putea intampla ceva bun in tara asta?! Hmmm! Este dreptul fiecaruia sa gandeasca, sa voteze cum vrea!

    RăspundețiȘtergere
  21. Bey,bey..lui czar maimukles ii va creste nasul precum are coada.Minte cu seninatate, ca sa-l citez pe unul inca in viata, adica spune minciuni cu al lui flit cand zice ca a fost la pescuit.NU! A fost la bloguit! pe toate ziarele si fituicile care s-au vopsit in alb, apar comenturi ale unuia care semneaza ba Czar , ba Maimuta urlatoare de fitile bagatoare, ba Maimuta arlechin ce se crede babuin.


    La pescuit.. cu ce ?? cu aia de furnica???

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe loc repaus - ruginitilor!! Sniper on e

    RăspundețiȘtergere
  23. Finlanda vrea sa iasa din zona euro?
    =============
    Finlanda nu se va agata de euro cu orice pret, s-a saturat sa plateasca datoriile altora! Declaratia ministrul de Finante Jutta Urpilainen a alarmat cancelariile occidentale - referirea la Grecia si Spania e mai mult decat evidenta. Retractarile ulterioare parca n-au contat!

    "Finlanda s-a angajat sa fie membru al zonei euro si estimam ca euro este benefic pentru Finlanda. Totusi, Finlanda nu se va agata de euro cu orice pret si suntem pregatiti pentru toate scenariile, inclusiv cel de a renunta la moneda unica europeana", a declarat Urpilainen pentru cotidianului financiar Kauppaleht. Potrivit ministrului finlandez de finante, citat de Mediafax, Finlanda ar prefera sa se pregateasca pentru o iesire din zona euro decat sa plateasca datoriile altor tari din regiune!

    Jutta Urpilainen a recunoscut joi, intr-un interviu acordat cotidianului Helsingin Sanomat ca Finlanda, una dintre putinele tari din zona euro care mai dispune de rating maxim triplu A, va avea o pozitie dura in privinta ajutoarelor financiare.

    Autoritatile de la Helsinki si-au exprimat reticenta fata de permiterea Mecanismului European de Stabilitare de a achizitiona obligatiuni de pe piata secundara in cadrul acordului liderilor UE de saptamana trecuta.

    Anul trecut, Finlanda a obtinut dreptul, in cadrul celui de-al doilea program de sustinere a Greciei, de a incheia un acord bilateral cu aceasta tara pentru garantarea recuperarii imprumuturilor acordate statului elen. Finlanda a anuntat joi ca va negocia saptamana viitoare cu Spania obtinerea aceluiasi tip de garantii, in schimbul participarii la sustinerea bancilor iberice.

    Un purtator de cuvant al ministrului, Matti Hirvola, a incercat sa linisteasca apoi apele,anuntand ca "toate afirmatiile potrivit carora Finlanda va parasi zona euro sunt false".
    ====================
    Bravo Finlanda !
    Sa nu uitam de Anglia!
    De pozitia de forta pe care a adoptat-o mereu!
    Cinste lor, stiu ce vor! Cu cinste, curaj si demnitate, isi apara interesele!

    RăspundețiȘtergere
  24. Maimuca pescuitoare cu coada dintre picioare. Mei nu va luati dupa minciunile babuinului. Asta a mai tras un bac ca vrea s-ajunga din babuin macac.

    RăspundețiȘtergere
  25. Buey, care sunt ciuri buri aia de voteaza cu chiorpecul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu or fi gasit o metoda de furat VOTURI in favoarea lor, constat ca sunt multi, prea multi sobolani care refuza evidenta, care nu se dau dusi asa ... prin VOT democratic! Interesant de vazut, de urmarit zi de zi evolutia acestui sondaj!

      Ștergere
    2. Apropo de FURAT voturi:
      Atentie la ce le trece manipulatorilor prin minte!
      Au decis ca sloganuri: "albul contra negru"; "cine este pentru Basescu,poarta alb"; "cine tine/voteaza Basescu,poarta maneca scurta"! Bey, oameni buni, pai pe caldurile astea cine poarta negru? Cine merge la costum? Sa intelegem (ar vrea pdl-eii), ca tot ce vedem in "alb" si la "maneca scurta" pe strada in aceste zile de campanie, sunt TOTI "sustinatorii lui Basescu"!
      [Iar daca sunt atat de multi, cum dreaku sa votez eu contra?] Wowww.... cat de golani si smecheri mai pot fi!

      Ștergere
    3. In unele zone din Asia albul este culoarea doliului.
      Or fi stiind ei ceva!
      Sa vezi doliu(negru) dupa 29.07!
      De cap sa le fie!

      Ștergere
  26. REMEMBER: Bacalaureat 2011.
    ==============
    Este DOVADA, poate cea mai dureroasa, ca tara aceasta, poporul acesta,
    este guvernat de imbecilitatea unor incompetenti! Iata unde a dus politizarea excesiva, prostia, cinismul, diletantismul, iresponsabilitatea si aroganta unor neispraviti.
    Atat, si ar fi suficient intr-o lume normala, ca intreg Cabinetul sa-si dea DEMISIA!
    Dar lumea noastra ... O lume nebuna, nebuna, nebuna … de legat!
    Admin
    http://mhblogonline.blogspot.ro/2011/07/cutremur-in-invatamantul-romanesc-un.html
    ========================
    Bacalaureat 2012, un alt mare si cumplit dezastru!
    Dovada imbecilitatii Guvernarilor si Reformelor lui Basescu/Boc/PDL !!!
    Un motiv in plus sa ne lase, sa plece unde a intarcat mutu iapa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza buna la ZOO + personalitatilor evadate de la 9!

      Ștergere
  27. 9 iulie 2012, data la care s-ar putea opri internetul

    Patru milioane de oameni din întreaga lume riscă să nu se poată conecta luni, 9 iulie, la internet, din cauza unui virus. Acesta redirecţionează utilizatorii către site-uri fantomă, într-o încercare de a fura informaţii financiare şi personale.
    Virusul DNS Changer, aparent pus la punct de o reţea din Estonia, a fost descoperit de autorităţile americane în toamna anului trecut. FBI a creat un sistem temporar care filtrează programele rulate de calculatoarele infectate prin serverele sale. Însă aceste servere vor fi oprite, iar patru milioane de calculatoare încă infectate nu se vor mai putea conecta la internet.
    Conform Discovery, FBI a postat un avertisment pe site-ul sau, conform căruia toate calculatoarele infectate cu virusul DNSChanger vor fi deconectate de la internet pe data de 9 iulie. Se crede că hackerii au infectat patru milioane de calculatoare din întreaga lume, dintre care 500.000 numai în SUA.
    În aceste condiţii, FBI îi îndeamnă pe toţi utilizatorii să intre pe site-ul www.dns-ok.us. Dacă fundalul site-ului este verde, PC-ul nu este infectat. În schimb, dacă rezultatul este un ecran roşu, vizitaţi www.dcwg.org/fix, care listează o serie de programe antivirus gratuite şi un soft cu ajutorul căruia puteţi şterge virusul din calculator.
    Experţii recomandă în principal Microsoft Windows Defender şi Avira. Sau, pentru cei mai precauţi, este recomandată deconectarea imediată de la internet şi contactarea furnizorului de internet.

    Asa ca actionati ca atare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci reclama!
      Nu cred ca cineva care este cit de cit familiarizat cu PC-ul iti va spune ca Avira este mai bun decit multe aplicatii gratuite!
      Nu mai vorbim de cele adevarate, cu licenta!
      Am uitat! Cereti sfatul lui D.Corleone!
      El ne "lumina" si ne porcaia pe toti in privinta utilizarii PC-ului. Doar ca al lui "nu avea tasta pentru euro"!

      Ștergere
  28. Accesati site-ul www.dns-ok.us.Dacă fundalul site-ului este verde, PC-ul nu este infectat. În schimb, dacă rezultatul este un ecran roşu, vizitaţi www.dcwg.org/fix, care listează o serie de programe antivirus gratuite şi un soft cu ajutorul căruia puteţi şterge virusul din calculator.
    -----------------------------------------
    -----------------------------------------
    Atentie, blogul lui Nea Cashu este infectat!!!
    Nea Cashule, daca ne citesti, verifica-ti blogul! Am spus-o si ieri! Aici nu-i vorba de o "antireclama" ci de siguranta pc-urilor tuturor celor care-ti acceseaza bloaga.

    RăspundețiȘtergere
  29. Programul de achiziţie de avioane şi elicoptere este în reevaluare - Ministrul Apărării

    Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat la Buzău, că programul de achiziţie a avioanelor şi elicopterelor este în reevaluare, precizând, totodată, că "realitatea bugetului este o tragedie care ar trebui asumată politic", transmite corespondentul MEDIAFAX.
    Ministrul Apărării Naţionale a declarat, vineri, în localitatea buzoiană Zoiţa, la locul accidentului în urma căruia patru persoane şi-au pierdut viaţa, că programul de achiziţionare a avioanelor multirol şi a elicopterelor este în reevaluare.
    Întrebat de jurnalişti despre eventuale investiţii în dotarea armatei, Dobriţioiu a afirmat: "Fără buget, uitaţi-vă unde am ajuns, când avem de împărţit trei paie. Realitatea bugetului e o altă tragedie care ar trebui asumată politic. Pe oamenii noştri îi ţine în picioare pasiunea pentru zbor, zburăm cu ce echipamente avem. Bineînţeles că ne preocupă în primul rând să dimensionăm un buget raţional pentru armată şi să proiectăm o strategie de înzestrare a armatei".
    De asemenea, ministrul Apărării a precizat că, dacă în urma cercetărilor efectuate ca urmare a accidentului aviatic produs pe 5 iulie 2012 la Zoiţa, în judeţul Buzău, comisia de anchetă va stabili cauzele tragediei, iar celelalte elicoptere de tip IAR 316 B vor trece de teste, se va zbura din nou cu acest tip de aparate.
    Dobriţoiu a explicat la Buzău şi de ce anchetele în tragediile aviatice durează atât de mult, precizând că în astfel de situaţii fiarele rezultate în urma evenimentelor sunt contorsionate, iar comisiile de anchetă trebuie să facă cercetări amănunţite înainte de a da verdictul final.
    "Anchetele decurg rău pentru că aparatele sunt contorsionate în urma accidentelor. Comisiile tehnice categoric îşi vor face datoria, dar nu se pot aventura în evaluări până nu fac analizele de laborator şi nu elimină orice îndoială. Fiarele sunt contorsionate. Aţi văzut cât au durat, în urma tragediei de la Baloteşti, analizele tehnice ale epavei", a mai spus ministrul Apărării Naţionale, vineri, la Buzău.

    http://www.cotidianul.ro/programul-de-achizitie-de-avioane-si-elicoptere-este-in-reevaluare-ministrul-apararii-188133/

    RăspundețiȘtergere
  30. Bey, duna dimineata la coiosi, cracanati si contribuabili, mamifere, taratoare si ciripitoare. Io mi-am verificat ecranul si a aratat verde cu dungi albe si rosii.Ce dreaku o fi asta?? I sau H?! ca nu mai retin cum erau pozitionate dungile.Totusi cred ca ierea H ca astia, cica, nu se duc la vot...ca nu-i votul lor, asa ca toate speranta in populimea plecata la munca in I....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Domain Name System Changer este un ... Malware, care nu are treaba cu PC-urile noastre de prin Romanica! Lasati dreakului subiectul asta si nu mai bagati spaima in oameni! Noi sa videm ce facem cu Basica, cum demontam manipularile, mesajele otravite ori subliminale cu care specialistii lui "viruseaza" mintea/votul unora adusi/dusi cu pluta! Retineti, nu este de glumit!

      Ștergere
    2. Pai, io ce dreaku spuneam! ase, mai taraneste, sa fie pe intelesul narodului, pardon, norodului..

      Ștergere
  31. Află cum votează Dan Diaconescu și PPDD la referendum.
    ===============
    DeCe News l-a întrebat pe Dan Diaconescu dacă partidul are o poziție și dacă va adresa un îndemn electoratului său.

    ”Nu este lupta noastră, ne-a răspuns Dan Diaconescu. În general, noi luptăm cu întreaga clasă politică, noi credem că USL=PDL, așa că ne luptăm și cu Crin Antonescu și cu Traian Băsescu. Totuși, în acest moment trebuie să înlăturăm răul mai mare. Acum putem scăpa România de Traian Băsescu și o vom face. Apoi ne vom confrunta cu Antonescu. Deci, la referendum votăm pentru suspendarea lui Traian Băsescu, odată ce s-a pus problema aceasta”.

    RăspundețiȘtergere
  32. Băsescu a pierdut Bucureştiul. Stă prost şi în fiefurile PDL.
    ================
    Politologul Cristian Pârvulescu a interpretat sondajul dat publicităţii de IMAS. El consideră că procentul de 64% este foarte greu de întors de Băsescu, iar dacă privim în istorie, o diferenţă atât de mare nu a fost întoarsă aproape niciodată. Pârvulescu atrage atenţia că datele acestui sondaj arată o uniformizare a opţiunii de vot între toţi membri societăţii.

    “De remarcat că Băsescu pierde Bucureştiul. Conform IMAS, 71% dintre cetăţenii Capitalei vor vota suspendarea lui Băsescu. Atenţie, este vorba despre Băsescu, nu despre PDL. Se spunea că Ardealul e fief al PDL, dar şi aici are peste 60% împotriva lui”, a spus Pârvulescu.

    Pârvulescu a mai explicat că un alt indicator important este faptul că Băsescu a pierdut votul popular. La nivelul oamenilor cu venituri mici, 71% se declară împotriva lui Băsescu. La nivel de sex, femeile votează majoritar împotriva lui Băsescu. Nici între tineri şi bătrâni nu există diferenţe, tendinţa fiind aceeaşi.

    Politologl atrage însă atenţia că aceste cifre ar putea ţine oamenii în case, mai ales că este vară, iar finalul lui iulie este perioadă de concedii. “Şi dacă avem 60% prezenţă, nu 80% şi tot e bine”, a competat Cristian Pârvulescu.

    RăspundețiȘtergere
  33. No, ba, adica noi ardelenii suntem prosti?? Si oltenii e destepti??
    Baaa, noi aci avem un primar leberal,ales cu o majoritate zdrobitoare la al doilea mandat.No, ma, ca doara io nu-s din Cluj...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va spuneam mai sus ca bozgorimea nu mere la vot, ca nu-i lupta lor..ase ca mereti voi, ROMANII, ca e lupta noastra...cum dreaku sa va mai spui, uite ca subliminal nu precepurati..

      Ștergere
  34. Bei, dar Cezar Maimukles ce-o mai fi, ca inafara de babuin, nu-l vad nici oltean, nici banatean?

    RăspundețiȘtergere
  35. ,,Vara asta se poarta alb''a neagra!
    ,,Vara asta se poarta alb''in dungi!
    ,,Vara asta se poarta alb''cu ,,urme de frina''!

    RăspundețiȘtergere
  36. Baaai, iara stati bagati in budighai cu maneci scurte si cu ochelarii de distanta fixati in tembelizor?? Desteptarea , cracanaturilor, ca czar maimukles ne-a luat-o inainte, fara a arbora Criza!Mintenas bate suta, iara noi o frecam ..pe loc!

    RăspundețiȘtergere
  37. Deci nu vreti sa basadim! Atunci stati dreaku cu bendeul la soare ..ti-ai dreaku de bosorogi!

    RăspundețiȘtergere
  38. Ce-ai mai,furnici in chiloti?

    RăspundețiȘtergere
  39. Bey, cica maimuca fuse la pescuit la Dunare. A dat la somn cu motz de kkt, viermusi si limbrici tinuti la racoare, sub lingua maimucei...Si cica a prins hamsii-Cezare de burlan sa ne tii! Mare pescar si deopotriva cocalar babuinul.

    RăspundețiȘtergere
  40. @09.28
    Stai tu linistit, PC-ul meu nu are nimic. Multumesc pentru grija, vezi-ti de computeruyl tau si lasa gulgutele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nea Bubico, ia grija la parvoviroza canina, ca se ia de maimuce la cotei!

      Ștergere
    2. Ieri la accesarea blogului dumneavoastră antivirusul meu mă atenționa că este o problemă. Astăzi văd ca nu mai spune nimic.

      Ștergere
    3. Kara, o fi fost ceva pe retea.

      Ștergere
  41. Baaa, poate l-o fi luat si pe ala de-si spune cur de leu.. la cat kkt a halit asta la viata lui, poate sa-l tina pe czar la infinit la pescuit.Si mai ganditi-va ca, plin de kkt fiind, cate muste atrage...

    RăspundețiȘtergere
  42. Ba care dintre voi, anafura caprei, tot il voteaza pe chioru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E unul care are 74 de neamuri, toate cu bronz natural !

      Ștergere
  43. Ce așteaptă Traian Băsescu de la Curtea Constituțională.
    ================
    Traian Băsescu s-a întâlnit pentru a doua oară cu judecătorii CCR în ultima lună. După ce i-a decorat la Cotroceni, astăzi s-a dus la sediul Curții Constituționale pentru a-și face auzit punctul de vedere în cazul suspendării.

    Este exclus să obțină anularea votului din Parlament, așa cum a și recunoscut în ultima intervenție de la Cotroceni. Trei sunt însă punctele de interes pentru Traian Băsescu. În primul rând, președintele ar vrea ca Vasile Blaga și Roberta Anastase să fie repuși în funcție, prin decizii ale CCR. Astfel, propaganda PDL ar putea susține, în interior și mai ales în afara țării, că nu s-au respectat procedurile.

    Cea mai importantă miză este revenirea la legea PDL de protecție a președintelui Băsescu. Anulând ordonanța de urgență privind validarea referendumului, Băsescu speră să scape, pe baza legii introduse în urmă cu câteva săptămâni de PDL. Astfel, chiar dacă 6-7 milioane de români vor cere demiterea lui Băsescu, referendumul nu ar fi validat fiindcă e imposibil ca 9-10 milioane de oameni să se prezinte la vot (listele electorale nefiind actualizate, după plecarea a 2-3 milioane de români în străinătate).
    ==========================
    Imi este o imensa scarba cand vad cum se tine de scaun, de putere!
    Imi vine sa vomit cand vad ca fuge de un VOT curat, cinstit, al electoratului prezent la urne! In sfarsit, chiar daca ne va mai manca doi ani din viata, de retinut ca in afara de o ura IMENSA, nu va reusi sa obtina nici el, nici gasca lui! Oricum, de RASPUNDERE pentru ce au facut, au furat si devalizat in tara asta, nu vor scapa!

    RăspundețiȘtergere
  44. Gunther Krichbaum, cel care i-a scris lui Barroso despre situația din România, este căsătorit cu fosta consilieră a lui Macovei.
    =======================
    Gunther Krichbaum, președintele Comisie de afaceri europene din Parlamentul german, se numără printre persoanele care au fost interesate de situația politică din România. În acest sens, acesta i-a cerut şefului Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, declanşarea procedurii de infringement împotriva României şi suspendarea votului său în Consiliul European în urma subminării statului de drept şi democraţiei, lucru pe care l-a cerut și Monica Macovei.

    “Vă scriu cu mare îngrijorare în legătură cu situaţia politică actuală din România. Ultimele evoluţii indică faptul că România se îndreaptă spre o “democraţie ghidată”. În ultimele săptămâni, structurile politice au fost alterate cu o viteză rapidă. Statul de drept a fost subminat, independenţa sistemului judiciar a fost pusă sub semnul întrebării iar structurile alese democratic au fost suspendate”, afirma deputatul CDU Krichbaum, într-o scrisoare adresată lui Barroso pe 4 iulie.

    ”Prin urmare, cer Comisiei Europene pe care o conduceţi să ia în considerare atât declanşarea procedurii prevăzute de Tratatul UE la Articolul 7 (alineatul 3), precum şi a procedurii de infringement potrivit articolului 258 din Tratatul de Funcţionare a UE. Pe durata acestor proceduri, ar trebui instituită o suspendare a dreptului de vot al României”, cerea deputatul german.

    Poate că numele lui Gunter Krichbaum trecea neobservat în scandalul declanșat, săptămâna trecută, față de evenimentele politice din România, dacă acesta nu ar fi legat de europarlamentarul PDL, Monica Macovei. Potrivit jurnalul.ro, soţia lui Gunther Krichbaum este Oana Harvalia, consilier personal al fostului ministru al Justiţiei, Monica Macovei.

    Cotidianul Gardianul relata în 24 august 2006, despre fundaţiile care au înlesnit adopţiile internaţionale şi care au aparţinut unor oameni influenţi din societatea românească. Pe această listă apare şi numele fostei consiliere personale ale Monicăi Macovei. Astfel, Oana Harvalia a fost director executiv al Fundaţiei “Părinţi şi Copii”, ea fiind la acea vreme şi secretar PNŢCD. Gardianul cita în acest context pe Teodora Bertzi fostul secretar de stat al Oficiului Românde Adopţii (ORA) care declara că “în România adopţiile s-au făcut pe bandă rulantă. Copii înfiaţi erau trataţi ca pe o marfă”.

    Funcţiile deţinute de Oana Harvalia la fundaţie şi în PNŢCD nu se mai regăsesc pe declaraţiile de interese depuse în 2008, când era consilier personal la Ministerul Justiţiei şi nici la eliberarea din funcţie. O regăsim însă pe Oana Harvalia pe lista avocaţilor de top din Bucureşti şI Ilfov. Foarte probabil ca fundaţia sa nu mai fi fost utilă, după ce în 2001 guvernul condus de Adrian Năstase a dispus întreruperea adopţiilor internaţionale.
    ==============
    Nimic nu este intamplator!
    Toate au o explicatie! Iata cum, nemernicii se aduna impotriva Romaniei!

    RăspundețiȘtergere
  45. Angela Merkel sare in apararea lui Traian Basescu: statul de drept, incalcat inacceptabil!
    =====================
    E inacceptabila incalcarea principiilor de baza ale statului de drept intr-o tara membra a UE! In acesti termeni duri a condamnat cancelarul german Angela Merkel modul in care a fost suspendat presedintele Traian Basescu si celelalte evolutii din ultimele zile de pe scena politica din Bucuresti. Merkel a discutat luni la telefon cu Basescu! Raspunsul lui Victor Ponta? "Nu doamna Merkel va vota in 29 iulie!"

    Angela Merkel & Co, portdrapelul unor eventuale masuri impotriva Romaniei!

    "Cancelarul a subliniat ca va sustine Uniunea Europeana pentru a adopta eventualele consecinte necesare in urma destituirii lui Basescu. Masuri in acest sens ar putea fi adoptate dupa discutiile prevazute cu Victor Ponta din aceasta saptamana, la Bruxelles...Suspendarea lui Traian Basescu, vineri, si organizarea unui referendum s-au derulat de o asemenea maniera incat violeaza principiile de baza ale statului de drept si trecand peste toate institutiile Constitutiei”, a precizat purtatorul de cuvant al Guvernului german, Steffen Seibert.

    "Avem nevoie de mecanisme care sa ne permita sa raspundem rapid si impreuna atunci cand un stat partener din cadrul UE esueaza in mod grav in respectarea literei si spiritului valorilor comunitatii europene", a spus, duminica, si ministrul german de Externe Guido Westerwelle .

    Ce raspunde Victor Ponta? Doamna Merkel si democratii crestini din Germania sunt cei care au crezut in austeritatea din Romania!

    "Doamna Merkel si democratii crestini din Germania sunt cei care au crezut in austeritate, in taieri in Romania, mai putin la dansii, in timp ce restul Europei spune un singur lucru: ca sunt in standarde in regula si ca problema va fi rezolvata de romani. Traian Basescu conduce un atac mizerabil. Nu doamna Merkel va vota in 29 iulie, ci poporul roman!"
    ============================
    Doamna Merkel si democratii crestini din Germania sa-si vada de treburile lor, de DATORIA publica uriasa a Germaniei, pe care Liderii o ascund fata de poporul german!Germania,sa nu uite:in Romania,poporul este inca suveran!
    DA, stiu ca plang dupa Basescu, deoarece Basescu le-a facilitat multe, in detrimentul interelor poporului roman! Iar alte PROBLEME (intre care o DATORIE imensa a Germaniei fata de Romania), nici macar nu a indraznit sa le ridice spre a fi discutate! Sigur, d'aia Basescu merita a fi ajutat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La patibulare electorală cu base'!JOS basescu!

      Ștergere
    2. Mdam Mrkel are o intelegere cu Base sa se uite de datoria Germaniei. Baselu a vandut tot ce a putuit inclusiv datoriile tarii, Rosia Montana, Sarmisegetuza, ca sa isi pastreze scaunul. Din cauza asta il plang europenii si toti cei care au apucat cate o bucata din Romania.

      Ștergere
  46. PSD atac dur la Macovei: cer retragerea mandatului de europarlamentar.
    =======================
    Liderul de grup al eurodeputaților PSD, Cătălin Ivan, a declarat, luni, că va solicita președintelui Parlamentului European o anchetă în cazul declarațiilor europarlamentarului PDL Monica Macovei legate de invocarea articolului 7 și că va cere ca fostul ministru de Justiție să își piardă mandatul de europarlamentar, întrucât a dezinformat şi a dus în eroare lideri politici din PE”.

    „Când un oficial al statului român spune că trebuie invocat articolul 7 şi România să îşi piardă dreptul de vot în Consiliu, iar fondurile europene pentru România trebuie suspendate, este vorba de un atac fără precedent la adresa României şi a intereselor naţionale, prin urmare nu poate să nu rămână nepedepsit”, a declarat Cătălin Ivan, care a precizat că „nu există un precedent, nu s-a întâmplat niciodată ca un eurodeputat să invoce art. 7 împotriva statului pe care îl reprezintă, sunt şocaţi şi cei de la Bruxelles”.

    Cătălin Ivan a mai anunțat că, luni, va înainta o scrisoare preşedintelui PE, „în care cerem o achetă şi invocăm chiar articolul 1 din Codul de conduită al europarlamentarilor”. „Cerem ca Monica Macovei să îşi piardă mandatul de eurodeputat întrucât a dezinformat şi a dus în eroare lideri politici din PE. (…) Nu există un precedent, nu s-a întâmplat niciodată ca un eurodeputat să invoce art. 7 împotriva statului pe care îl reprezintă”, a explicat Ivan, adăugând că preşedintele PE poate propune preşedinţilor grupurilor politice o anumită sancţiune, iar cea maximă, pe care PSD o cere în cazul Macovei este ”pierderea mandatului pentru grave prejudicii aduse PE”.

    Potrivit celor declarate de Cătălin Ivan, PSD solicită şi o comisie de anchetă în Parlamentul naţional în cazul eurodeputatului PDL, fiind posibilă chiar depunerea unei plângeri penale. În acest context, liderul PSD a mai afirmat că „preşedintele grupului PPE din Parlamentul European declara la Strasbourg, de faţă cu eurodeputaţi români, că habar nu are care e situaţia din România, dar îşi face şi el datoria”.

    “Există o îngrijorare mare (în Europa, n.r.) pentru că a fost lansat un val de minciuni din partea PDL prin sistemul orchestrat de Monica Macovei. Au fost plasate articole în ziare din Europa de către apropiaţi ai Monicăi Macovei, care apăreau azi pe site-ul ziarului, iar în secunda următoare Macovei trimitea link-uri tuturor membrilor Parlamentului European”, a mai adăugat Cătălin Ivan.
    ====================
    Perfect justificat!
    UE sa retina: mai multi BANI a primit de la Romania, decat au dat!
    Poate ca va veni si vremea adevarului: la ce ne serveste UE?
    Ce am castigat? Ce am pierdut? Cu probe si dovezi concrete!
    Romanii au o vorba: cine o cauta, o gaseste!
    Atentie, UE! Atentie, Germania!
    Nu suntem cetateni de mana a III-a!
    O vreti pe Macovei? Il vreti pe Basescu? Ii dam gratis!
    Procopsiti-va voi cu ei! Noi ne-am saturat!

    RăspundețiȘtergere
  47. JOS CHIORUL BETZIV SI DERBEDEU!!! JOS TURMA DE HOTI A PDL. Dupa ce au fost in Internationala Socialista, jegosii astia din PDL au cotit-o la dreapta. Cit despre escrocii de nemti care cocheteaza cu rusii si-si dau acordul privind federalizarea Basarabiei, nu pot sa-i bag decit in chizda mamiticii lor.
    Asta se datoreaza hotilor si tradatorilor care au condus aceasta tara timp de 22 de ani, dar mai cu seama celor care au guvernat in ultimii 3 ani. Acum se vede clar ca Bashina a furat voturile la prezidentiale, ca prea se incrinceneaza pe putere. Soarta lui cit si a PDL-ului va fi crunta dupa pierderea alegerilor. Astia vor infunda puscariile; va o fi o adevarata vendeta a usl-asilor.
    Bai fratilor, i-am injurat pe Nea Nelu si Nea Milica Tzapu dar, dupa cite rele ni s-au intimplat sub chioru, asta ultimul nu merita decit juvatzul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. KoooRECT!!sniper on e

      Ștergere
    2. Buey Maimucles auzii ca prinsesi un somn barosan la motz de rahat...

      Ștergere
  48. Cum ne-a reclamat Băsescu la Merkel.
    =========================
    Cancelarul federal Angela Merkel a avut o convorbire telefonică, luni, 09 iulie, cu președintele demis, Traian Băsescu.

    Steffen Seibert, purtătorul de cuvânt al guvernului federal a declarat că Angela Merkel a purtat, luni, o detaliată convorbire telefonică cu președintele român Traian Băsescu.

    În centrul acestei convorbiri s-au aflat actualele evoluții ale politicii interne din România. Relatările președintelui Băsescu au confirmat îngrijorările guvernului federal. Cancelarul federal consideră că este inacceptabil ca într-un stat din Uniunea Europeană să fie lezate principiile fundamentale ale statului de drept. Uniunea Europeană se bazează pe valori comune, pe care toate guvernele trebuie să le respecte; aceasta este valabil și pentru guvernul României.

    Cancelarul federal a subliniat faptul că susține Uniunea Europeană în situația în care va fi necesară adoptarea unor măsuri adecvate. Acestea ar putea fi luate după convorbirile planificate în această săptămână la Bruxelles cu primul ministru Victor Ponta.
    ==========================================
    Se confirma ce stiam de ceva vreme!
    Interesul national nu conteaza pentru Basescu, Monica Macovei&Gasca!
    Reclamagii neamului, au un singur tel: sa se tina cu dintii de scaune, de putere! Romani, beliti bine ochii! Astia nu au mama, nu au tata! Sunt in stare sa vanda pe nimic, sa dea la schimb pe "putere", tot ce a mai ramas!

    RăspundețiȘtergere
  49. Boratii din reteaua lui Blejnar, care risca muie vesnica, voteaza cu Beshascu !
    Boratzi=tigani=blejnar=basescu=macovei=pulanoastra

    RăspundețiȘtergere
  50. Se cam duc voturile contra, nu ? De frica sa nu va umble la coponul de pensie, astia care sunt si vor fi, v-ati sunat toate neamurile sa voteze pro base !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei ai perfecta dreptate. Io si neamurile noastre din triburile maimucelor, curleonilor si chigrilor de carton, tinichigii si ospatari de frunte, scosi "timpiti" din scoale, votam cu betzivu cu-n ochi la faina si cu unul la slanina!

      Ștergere
  51. Czare, CPM facusi cu buca?

    RăspundețiȘtergere
  52. Pe data de 29 iulie, catre ora 21, nu voi purta chiloti si, pe cat posibil, voi incerca sa nu port nici izmene. Vreau sa-i dau muia suprema, lu' chioroslac, in curul gol, simultan cu anuntarea rezultatului ! Deja mi-am pregatit cateva tabloaie, unele solo, iar altele cu BUBA ! Le-am prins cu cate o pioneza, la cacastoarea ecologica, la inaltimea verificata, prin masurare-de la pamant la coaie, de 110 centimetri !
    Parca nu mai trece timpul asta...vibrez de pe acum de placerea ce ma va coplesi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baaa, mai bine sa-ti pui pampersi sa nu juisezi pe tine pana atunci..

      Ștergere
    2. Am-am si pempersi ! Au o culoare foarte interesanta in zona pe unde ma cufuresc, dar nu-i schimb pana pe 29 ! Imi vor fi de folos, ceva in stilul "Cireasa de pe tort" !

      Ștergere
  53. Ponta: Oricare va fi decizia CC, o vom respecta. Prezenţa lui Traian Băsescu acolo este o presiune.
    ==================
    Victor Ponta a declarat astăzi că prezenţa preşedintelui suspendat la şedinţa Curţii Constituţionale reprezintă o formă de presiune, însă a apreciat faptul că acesta trebuie să se afle acolo, scrie Mediafax.

    Premierul a mai menţionat că oricare va fi decizia Curţii Constituţionale, aceasta va fi respectată.

    Întrebat dacă prezenţa la CCR a lui Traian Băsescu ar putea înclina balanţa într-o parte sau în alta, Ponta a răspuns: "Nu ştiu. E o formă de presiune, foarte clar, dar în acelaşi timp e normal să fie acolo".

    "Ce decide Curtea, respectăm", a adăugat Ponta.

    Preşedintele suspendat Traian Băsescu s-a aflat la sediul Curţii Constituţionale, luni, pentru aproximativ o jumătate de oră, declarând presei că a vrut să "fie exprimat punctul de vedere personal al preşedintelui".

    RăspundețiȘtergere
  54. Cuvintele Angelei Merkel, interpretate greşit de presa din România. Vezi ce a spus de fapt Cancelarul german.
    =========================
    Traian Băsescu a avut luni o discuţie telefonică cu Angela Merkel, Cancelarul Germaniei. La sfârşitul acestei convorbiri, purtătorul de cuvânt al Guvernului Federal, Steffen Seibert, a postat pe site-ul Cancelariei un comunicat.

    Potrivit cotidianul.ro, presa de la Bucureşti nu a interpretat cuvitele Angelei Merkel în mod corect, aceasta fiind foarte precaută în legătură cu situaţia din România. "Consider inacceptabil dacă într-o ţară UE se încalcă principiile de bază ale statului de drept".

    În schimb presa din România a interpretat cuvintele Angelei Merkel astfel: "Încălcarea statului de drept în România este inaceptabilă".

    RăspundețiȘtergere
  55. La cezar s-a inchis taraba !
    Cica sa mai incercam maine, ca in seara asta are malarie !

    Avertisment: ceva nu este în regulă aici!
    cezar-armyia.blogspot.ro are conţinut de la img1.123tagged.com, un site cunoscut că distribuie programe malware. Computerul dvs. se poate virusa dacă accesaţi acest site.
    Google a descoperit că pot fi instalate software-uri dăunătoare pe computerul dvs. dacă continuaţi. Dacă aţi accesat în trecut acest site sau dacă prezintă încredere pentru dvs., este posibil să fi fost compromis recent de un hacker. Nu ar trebui să continuaţi şi probabil ar trebui să încercaţi din nou mâine sau să accesaţi alt site.
    Am notificat deja img1.123tagged.com asupra faptului că am găsit programe malware pe acest site. Pentru a afla mai multe despre problemele apărute pe site-ul img1.123tagged.com, accesaţi pagina Google Pagina de diagnostic Navigare sigură.

    Dacă înţelegeţi că accesarea acestui site poate dăuna computerului dvs., accesaţi oricum.

    RăspundețiȘtergere
  56. Aaaaa...acuma inteleg ce ma tot gadila la koor cand faceam caca mult azi dimineata: sigur era un hecar de ala care imi inghesuia un virus de tipul lu'meluer pe gaura cu pricina !

    RăspundețiȘtergere
  57. Dogaru vrea miting cu orice pret, impotriva oricui, numai sa iasa el in fata, sa se urce la tribuna si sa il vada lumea la tv. Asta e bolnav rau.

    09.07.2012
    MITING ANTIBASESCU – sambata, 14 iulie 2012
    Indiferent de hotararea Curtii Constitutionale, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va mobiliza pe toti membrii disponibili din Bucuresti si din judetele apropiate, precum si pe toti aliatii din cadrul Consiliului National al Societatii Civile, sa participe la MITINGUL ANTIBASESCU din ziua de 14 iulie a.c.
    Mitingul se va desfasura in Piata Victoriei cu incepere de la ora 10.00 a.m.
    Indemnand cetatenii Romaniei sa voteze ANTIBASESCU la referendum, ii indemnam sa voteze pentru statul de drept, impotriva minciunii, hotiei, ticalosiei si tradarii.
    JOS BASESCU!
    PRESEDINTELE SCMD,
    Col. (r) dr. Mircea DOGARU

    RăspundețiȘtergere
  58. BUEI, MAIMUCA SI CU NEA CASHU OT BUBUICO E CLIENTI A LA MALAWARE! EI E CLIENTI A LA MALACHIE, ASA CA ATENTIE LA JIGODIE SAU BOALA LUI CARRE DE LA CASH CA VALU SI COAEZAR!

    RăspundețiȘtergere
  59. Mei ce inseamna sa fii tolomac! I-am zis lui Nea Bubico ca are probleme cu PC-ul si nu m-a crezut. Acu vad ca maimuta are aceeasi problema! Ba, ce inseamna sa umbli ca ala cu "...nu-i ...destul, daca nu e si fudul"!
    Ba aveti grija ca la maimuce si la cotei ie carantina, asa ca nu trageti pe blogul lor nici macar o beshina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dreaku mai, a dat jigodismul in ei?? sau..din ei??

      Ștergere
  60. No, se pare ca pruncutii astia de-l voteaza pe Bashinescu - Boc o s-o ia la cioc.
    Cu respect din UE,
    probashinescului muie!

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna dimineata mamifere, taratoare si ciripitoare.Miscati-va bucile de dimineata ca mai tarziu o sa va implantati iar curul in dormeza si felinarele in ecran si nu vom avea cu cine sa vorbim.Cat timp va beti cafeluta cu laptic , mai clampaniti cate o injuratura sau o urare..sa fie primit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neatza!
      Bey, maimucelor, ZOOland si Noo,
      avem o problema: suntem ciuruiti zi de zi, de la suspendare!
      Se pare ca "Fat-frumos, fiul iepii", s-a clonat in draci p'aici!
      Urmariti si voi sondajul! Nici ca mi-a venit a crede!
      Ori mobilizarea lor e mai buna, ori au gasit o metoda de a fura, ori cu adevarat avem o problema! Pai daca asa ne prezentam pe 29, ne meritam soarta in urmatorii 2(doi) ani!

      Ștergere
  62. HELP MY ! M-au atacat ai drakului ! Cine da o ..laba de ajutor !!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca umbli-n curu gol pe langa dansa sculata!!

      Ștergere
  63. Buna dimineata onorabili pacienti si dragi...animale!

    Cald tare la bloc.Oare la Curte(CCR) se simte ceva iz de racoreala?

    ,,Vara asta se poarta alb''a neagra!
    ,,Vara asta se poarta alb''in dungi!
    ,,Vara asta se poarta alb''cu ,,urme de frina''!


    Pe locul intii - ,,Vara asta se Poarta Alba''

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate si un pic Jilava, ca sa fie mai racoroasa zeghea !

      Ștergere
  64. Tipa unul in disperare ca s-a uitat pe sondaj, dupa ce s-a trezit si era sa adoarma la loc, brusc ! Cica nu-i vine sa creada in ce hal s-a ajuns! Eu zic sa zica mersi daca in urmatoarele 5 zile se mai mentine peste 50% cu "Da" pentru demitere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-ai vrea tu sa iei un Alupigus de dimineata??Ca palinca n-o stricam pe ratze!

      Ștergere
    2. Alupigus, Alupigus unora, cu dulceata pentru greata!

      Ștergere
  65. Mey, Czare, vericule pe internet se gasesc tot felul de antivirusi, nu versiuni complete, dar oricum ceva care in prima faza sa te scape de purici. Postase ieri cineva o adresa, parca "www.dcwg.org/fix". Acceseaz-o, alegeti un antivirus (eu iti recomand Kasperski) si vezi de poti scapa de goange. Daca nu, musai ia legatura cu Flit ca te rezolva el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Czare, eu iti recomand Biocan L, Biocan BHPPi,Biocan R...ti-am mai spus, nu umbla in curu gol pe langa E.A. sculata!!!

      Ștergere
    2. Multumesc frate ,,Anonim10 iulie 2012, 09:59" ce bine sa ai prieteni - sa te fut in gura ! Czar

      Ștergere
    3. Vere antivirus am ! Tocmai asta imi spune ca nu pot intra ca-i Mallware - sau ce dracului o fi!!

      Ștergere
    4. Buey Cezare, poate ti-o fi intrat o sula-n cur si ca s-o extragi, trebuie mai intai descintata, razbuzata si de tine belita toata! Ei vezi dac-ai umblat in curu gol pe linga Ea sculata?

      Ștergere
    5. Cine-i labagiul ala din poza, care saluta hitleristic si se plange ca n-o mai poate extrage din cur ?

      Ștergere
    6. Buey, ala labagist e Czar maimucles cel trist! Cel mai mare si mai tare ONANIST!

      Ștergere
    7. ...si un mare narcisist!

      Ștergere
  66. http://www.catavencii.ro/Coperta-de-miercuri-vara-asta-se-poarta-altul_0_4844.html

    ,,Vara asta se poarta altul !''

    RăspundețiȘtergere
  67. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sunt peste 20 k de voturi.Nu prea seamana cu ce avem aici ,in dreapta,sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Aici este o "urna speciala"!
      Aici din pacate, s-au adunat si voteaza in draci, "clonele" lui "Fat-Frumos,fiul iepei"! Cum dreak au ajuns aici, habar nu am! Moammm.... si astia e mai rai ca virusii! Se tin scai de noi! Fac tot ce le sta in putinta, sa ne compromita! Vedeti unele comentarii,limbajul suburban, atacurile inacceptabile la persoana!

      Ștergere
  68. Cezare, maimuco, daca ai antivirusul pe CD, floppy ori stick, incearca sa-l rulezi chiar de la startarea pc-ului! Daca nu-l ai, fa-ti rost de unul gen "bootabil", sau...solutia capitala: formatare + reinstalare tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu-l ai tu (antivirusul), ia-l de la un vecin cu internet!

      Ștergere
    2. Moooaaamaaa...ce destepti e astia ! Buey maimuca sau flaimuca, cum itzi zic astia de la aipal, care se pricepe de creapa la devirusare ! Daca n-ai sa reusesti pana duminica, da ziua voatelor pro si contra, eo zic sa-ti arunci pisiul la gunoi si sa te devirusesti c-o palinka

      Ștergere
    3. Aecea toti o facut scoalele superioare de ofiteri activi si pasivi, pe locuri de muncitori ai partidului comunistic romanesc si da haia se pricepe la daviruseala ! Ce-a prins fiecare da la fii, fiice si ceva nepoti !

      Ștergere
  69. Mei Czare, vericule uite ce raporteaza goagalul de capusa de la tine de pe blog:
    "Navigare sigură
    Pagină de diagnosticare pentru 123tagged.com

    Care este starea actuală de marcare pentru 123tagged.com?
    Site-ul este marcat ca suspect. Accesarea acestui site poate dăuna computerului dvs.

    O parte a acestui site a fost marcată pentru activitate suspectă de 2 (de) ori în ultimele 90 de zile.

    Ce s-a întâmplat când a accesat Google acest site?
    Dintre cele 376 (de) pagini testate pe site în ultimele 90 de zile, am constatat că 16 (de) pagini au dus la descărcarea şi instalarea de software dăunător fără consimţământul utilizatorului. Ultima accesare a acestui site de către Google a avut loc în data de 2012-07-09 şi ultima identificare de conţinut suspect pe acest site a avut loc în data de 2012-07-09.
    Acest site a fost găzduit pe 1 (de) reţele, inclusiv AS36351 (SOFTLAYER).

    A funcţionat acest site ca intermediar, fapt ce a dus la distribuirea suplimentară de programe malware?
    În ultimele 90 de zile, 123tagged.com nu pare să fi funcţionat ca intermediar pentru infectarea niciunui site.

    A găzduit acest site programe malware?
    Nu, acest site nu a găzduit software dăunător în ultimele 90 de zile.

    Cum s-a întâmplat acest lucru?
    În unele cazuri, anumite terţe părţi pot adăuga cod dăunător pe site-uri legitime, motiv pentru care vom afişa mesajul de avertisment.

    Paşii următori:
    Reveniţi la pagina anterioară.
    Dacă dvs. sunteţi proprietarul acestui site, puteţi solicita o examinare a acestuia cu ajutorul Instrumentelor Google pentru webmasteri. Puteţi găsi mai multe informaţii despre procesul de examinare în Centrul de ajutor pentru webmasteri Google.
    Ultima actualizare: acum 9 (de) ore
    © Google - Pagina de pornire Google"

    RăspundețiȘtergere
  70. Czare, io am glumat, ma cu tini cand t-am zas sa iei Biocan.Te-n gua de maimuta, stii bine ca-mi esti drag si de aia sunt calare pe bleoaga ta tata zua.Hai, mai, nu te oftica!Dar am vorovit serios cand t-am zas ca ai umblat in curu gol... pe langa focul rosu, ce dreak sa-ti fac..Trebuia s-o iei si tu mai catingan, ase mai batraneste.Da sa stii ca noi suntem alaturi de tine,venim cu labile, zburam cu aripili, ne taram pe jos,numa sa te vedem sanatos!

    RăspundețiȘtergere
  71. http://scmdsector6.ucoz.ro/

    RăspundețiȘtergere
  72. Cezare, babuinule, buey tu iesti
    Pretinul si nascota noastra
    Da-ti-l-am pe chigri2 de blana de pensula sa-l beleshti!

    RăspundețiȘtergere
  73. Bai fratilor ce se mai bucura maimucea cind il "vizitau" paduchii si capusele dinafara tarii. Hi, hi, hi Cezare, parca-ti spunea cineva mai demult pe blogul tau, care inca nu ajunsese la reshapat, ca Organizatia (aia de protectie a maimucelor) are IP-ul dinamic!

    RăspundețiȘtergere
  74. Uitati ce scrie la Nea Cashu pe bloaga:
    "Navigare sigură
    Pagină de diagnosticare pentru presaonline.com

    Care este starea actuală de marcare pentru presaonline.com?
    Site-ul este marcat ca suspect. Accesarea acestui site poate dăuna computerului dvs.

    O parte a acestui site a fost marcată pentru activitate suspectă de 11 (de) ori în ultimele 90 de zile.

    Ce s-a întâmplat când a accesat Google acest site?
    Dintre cele 761 (de) pagini testate pe site în ultimele 90 de zile, am constatat că 23 (de) pagini au dus la descărcarea şi instalarea de software dăunător fără consimţământul utilizatorului. Ultima accesare a acestui site de către Google a avut loc în data de 2012-07-09 şi ultima identificare de conţinut suspect pe acest site a avut loc în data de 2012-07-09.
    Printre programele software dăunătoare se numără 1 trojan(s).

    Sunt găzduite programe dăunătoare pe 1 (de) domenii, inclusiv kmkhhiq.changeip.name/.

    1 (de) domenii par să funcţioneze ca intermediare pentru distribuirea de programe malware vizitatorilor acestui site, inclusiv probizav.info/.

    Acest site a fost găzduit pe 1 (de) reţele, inclusiv AS6910 (DIALTELECOMRO).

    A funcţionat acest site ca intermediar, fapt ce a dus la distribuirea suplimentară de programe malware?
    În ultimele 90 de zile, presaonline.com pare să fi funcţionat ca intermediar pentru infectarea a 1 (de) site-uri, inclusiv livenews.ro/.

    A găzduit acest site programe malware?
    Da, acest site a găzduit software dăunător în ultimele 90 de zile. Acesta a infectat 7 (de) domenii, inclusiv livenews.ro/, eziare.com/, evobook.ro/.

    Cum s-a întâmplat acest lucru?
    În unele cazuri, anumite terţe părţi pot adăuga cod dăunător pe site-uri legitime, motiv pentru care vom afişa mesajul de avertisment.

    Paşii următori:
    Reveniţi la pagina anterioară.
    Dacă dvs. sunteţi proprietarul acestui site, puteţi solicita o examinare a acestuia cu ajutorul Instrumentelor Google pentru webmasteri. Puteţi găsi mai multe informaţii despre procesul de examinare în Centrul de ajutor pentru webmasteri Google."

    RăspundețiȘtergere
  75. Ce a spus Băsescu la ultima întâlnire cu consilierii de la Cotroceni.
    ==========================
    Surse din echipa președintelui suspendat au declarat pentru DeCe News că Traian Băsescu a sperat până în ultima clipă într-un verdict favorabil la Curtea Constituțională. Atunci când a văzut decizia CCR, el a confirmat consilierilor că nu mai are șanse într-o confruntare populară, după suspendare.

    ”Bine, mor eu, a spus președintele, dar o să-i trag pe cât mai mulți după mine. Cel puțin Ponta și Antonescu nu vor scăpa, dar vor fi și alții”. După ce a rostit această frază, Băsescu nu a mai adresat niciun cuvânt asistenței, retrăgându-se în birou cu câțiva apropiați.

    Această ”profeție” poate fi citită în două registre. Se așteaptă, astfel, atacuri la Ponta și Antonescu, ca și aruncarea în presă a unor înregistrări video, cum s-a procedat cu Mircea Geoană. Strategia anti-USL era, însă, previzibilă. Mai degrabă, ”alții” s-ar putea referi la foștii aliați ai lui Băsescu, care au întors armele.

    Nu este exclus ca avertismentul să fi fost adresat chiar pedeliștilor care nu se alătură cu entuziasm luptei de apărare a președintelui suspendat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The Kioru must die in jail by futere de utere! Golanul dreak!

      Ștergere
  76. MApN Comunicat nr. 126/ 09.07.2012


    Absolvenţii colegiilor militare liceale au obţinut, la examenul de bacalaureat din acest an, rezultate foarte bune, promovabilitatea generală fiind de 98,5 la sută.
    Astfel, din totalul de 272 de elevi de clasa a 12-a de la Colegiul Militar Liceal "Ştefan cel Mare" Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul" din Alba Iulia şi Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" din Breaza, doar patru au fost respinşi.
    Promovabilitatea la liceul din Câmpulung Moldovenesc a fost de 100 la sută, la Alba Iulia de 98,88 la sută, iar la Breaza de 96,74 la sută.
    Elevii au susţinut examenele la Centre de examinare din localităţile Câmpulung Moldovenesc (Colegiul Silvic "Bucovina"), Alba Iulia (Colegiul "Horia Cloşca şi Crişan") şi Breaza (Liceul teoretic "Aurel Vlaicu"), în aceleaşi condiţii ca şi colegii lor din mediul civil.
    Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, adresează în mod public felicitări, atât absolvenţilor colegiilor militare, cât şi corpului profesoral, apreciind faptul că învăţământul militar a menţinut la un nivel de excelenţă calitatea actului educaţional.

    M-aș bucura dacă structurile noastre asociative ar face un gest simbolic și ar premia pe cei mai merituoși dintre acești tineri și, de ce nu, dintre dascălii acestora.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tipic romanesc ! Umblatul cu gesturile de simbol, adeca cu cate o seacose de plastic, nereciclabila, de 0,10 lei noi/buc., in care sa se puna cate un premiu consistent pentru fiecare merituos: o pasta de dinti "Primavara", o "trusa" de 6 carioca din anii '92-'94, un stilou Parcar de 5,40 lei /buc. si o diploma color plastifiata !
      Tu-va-n gura de imbuibatii dracului ! "Merituosii" poate-poate ca s-or alege cu cate un gest simbolic, acolo, daca s-o gasi vreun fraier, in timp ce putorile si banditii neamului nu mai stiu ce, cat si cum sa mai fure !
      Sictir in cristosii ma-tii !

      Ștergere
    2. Meri in OZ !
      Unicul,singurul,marele premiu este aceasta victorie care, pe ,,clapaugi'' ii va duce spre un viitor sigur!Peofesorii sunt deja ,,premianti''(adica au fost premiati) fiind parte a unui sistem performant,care va dainui acestor vremuri ...basite.

      Ștergere
  77. Băsescu mizează pe Felix Tătaru, strategul câștigător al PDL.==============
    Strategia președintelui suspendat Traian Băsescu pentru referendumul din 29 iulie va fi pusă la punct tot de către Felix Tătaru, cel care s-a implicat și în campaniile din 2002, 2004 și 2007 pentru candidatul Traian Băsescu. Separat, PDL pregătește acțiuni paralele cu cele ale președintelui demis, agresive împotriva USL, scrie RTV.net.

    Felix Tătaru se va ocupa de campania pentru referendumul în urma căruia se va decide dacă va fi sau nu demis de la preşedinţia României, potrivit unor surse apropiate președintelui demis Traian Băsescu.

    Coincidenţă sau nu, Felix Tătaru a înfiinţat în urmă cu cinci luni o nouă agenţie de PR, sprijinit fiind de o companie austriacă. Aceleaşi surse afirmă că imaginea şi detaliile campaniei vor fi anunţate “într-un timp foarte scurt” şi că Tătaru nu va fi singura persoană care va lucra pentru imaginea preşedintelui suspendat.

    Cu toate acestea, Felix Tătaru afirma, pentru TVRinfo.ro, cu puțin timp înaintea alegerilor locale din 2012, că, pentru prima dată în 12 ani, compania sa nu s-a implicat în campania electorală pentru alegerile din 10 iunie, din cauza datoriilor pe care democrat-liberalii le-ar avea către agenţie. „PDL ne datorează nişte bani”, a motivat Tătaru neimplicarea în campania de atunci.

    Cât privește sediul de campanie pentru Traian Băsescu, președintele demis a ţinut foarte mult ca acesta să coincidă cu cel pe care l-a avut la dispoziţie la referendumul din 2007. Surse din conducerea PDL au explicat pentru RTV.net că în ultimele zile au avut loc mai multe încercări pentru închirierea imobilului din Strada Vasile Lascăr 148. Cum proprietarul clădirii a respins toate ofertele, oamenii preşedintelui au fost nevoiţi să instaleze noul sediu de campanie într-o clădire din apropierea respectivei case.

    Concomitent cu instalarea sediului de campanie în noua locație, democrat-liberalii, prin vocea prim-vicepreşedintelui Cezar Preda, continuau acuzaţiile la adresa USL. În fapt, atacarea directă a reprezentanților USL este principala tactică a pedeliştilor în această campanie electorală. Atacurile vor fi făcute însă fără o asociere directă cu Traian Băsescu, de teama ca imaginea şifonată a pedeliştilor să nu îi afecteze şi mai mult imaginea preşedintelui suspendat.

    Potrivit celor declarate la RTV.net, de către vicepreședintel PDL, Cristian Boureanu, “Traian Băsescu va avea o strategie proprie, dar partidul va fi alături de domnia sa. PDL va continua protestul împotriva loviturii de stat dată de USL”.

    RăspundețiȘtergere
  78. Congresul al IX-lea
    "(...

    ) Este meritul istoric al Congresului al IX-lea de a fi pus capat conceptiilor si practicilor straine socialismului, de copiere si ploconire in fata a tot ce era strain, de a fi renuntat cu hotarare la asa-zisul "model unic" obligatoriu pentru constructia societatii socialiste si a fi proclamat principiul realizarii socialismului pe baza legilor obiective si a principiilor socialismului

    stiintific, corespunzator vointei si realitatilor din patria noastra, pornind de la faptul ca noua oranduire se realizeaza in mod diferit de la o tara la alta, de la o etapa la alta".


    Marile realizari
    "Este necesar sa subliniem ca in 20 de ani, din 1945 pana in 1965, s-au alocat pentru fondul de dezvoltare circa 400 de miliarde de lei, in timp ce in perioada 1966-1990, avand in vedere si prevederile de investitii pentru anul viitor, s-au alocat peste 5.000 miliarde lei.

    Din totalul fondului national de dezvoltare, investitiile au reprezentat in cei 20 de ani – (1945 –1965) circa 340 de miliarde de lei, iar din 1966 pana in 1990 acestea se ridica la peste 4.300 de miliarde de lei. Din totalul investitiilor, circa 2.300 de miliarde de lei au fost alocate pentru realizarea unei puternice industrii socialiste, moderne.

    Ca urmare a acestei puternice dezvoltari, se poate spune ca nu exista domeniu mai important in care industria romaneasca sa nu realizeze produse de inalta tehnicitate si complexitate, competitive cu cele mai bune pe plan mondial.

    Numai pe acesta baza s-a asigurat ca la sfarsitul actualului cincinal industria patriei noastre sa fie de peste 145 de ori mai mare decat in 1945, din care de 128 de ori realizata dupa cel de-al IX-lea Congres al partidului. In primii 20 de ani – 1945-1965 – s-au alocat circa 56 de miliarde de lei pentru agricultura, iar din 1965 pana in 1990, peste 650 de miliarde de lei.

    Pe aceasta baza s-au realizat programul de irigatii, de amenajari funciare, puternica dotare cu tractoare si masini agricole, cu tot ce este necesar, asigurand baza tehnico-materiala pentru infaptuirea cu succes a obiectivelor noii revolutii agrare. (...)

    Ca rezultat al dezvoltarii generale a fortelor de productie, al alocarii unui procent important, de peste 30% din venitul national pentru fondul de dezvoltare si acumulare, dupa Congresul al IX-lea al partidului, avutia nationala va fi, in 1990, de circa 5.660 de miliarde de lei, fata de numai 252 miliarde de lei in 1945 si de 810 miliarde de lei in 1965 (...)"

    RăspundețiȘtergere
  79. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj: Sunteţi de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?

    68% - Da / 29% - Nu / 3% Mă abțin
    Total Voturi: 26820

    3625 comentarii
    fritz
    Ma idiotilor!!..Nu vedeti ca va merge tot mai rau??..Unde a ajuns Euro de cand e Ponta?..AAAAaa..a dat banii inapoi pensionarilor..??...Si nu vedeti unde au ajuns preturile?? Va fii mai bine?? Cand??..Nu vedeti ca Ponta si-a pus Europa in cap??..Ce sperati voide la acesti tineri comunisti?? Inapoila vremea lui Ceausescu?? Va fii mai rau..!!..Atunci....asa ve-ti traiiidin 29 iulie in colo de ilvotatipe Antonescu!! Restrange comentariul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai ala nu e fritz, e guitz! Bashica si cu pdl-ul sunt de dreapta, cum sunt io Czar maimuca! Astia mint si fura cum deschide gurili 'te-i-as in creierasii mamei lor de tilhari, labari sovietici!

      Ștergere
  80. Caldura mare, fratilor ! Cred ca de aia fiecare-i cu ce-l doare ! Unu-i cu virusii, altu-i cu suspenzeala, halalalt cu bacul, istalalt cu congresul lu' ceasca... s-a dus dreaq coiueziunea de grup, uniformitatea in idei si-njuraturi

    RăspundețiȘtergere
  81. Traiasca Romania libera de hoti si tradatori !!! Ciocoi pribeag, adus de vânt, De ai cu iadul legământ Să-ţi fim toţi câini, loveşte-n noi! Răbdăm poveri, răbdăm nevoi Şi ham de cai, şi jug de boi N-avem puteri şi chip de-acum Să mai trăim cerşind mereu, Că prea ne schingiuiesc cum vreu Stăpâni luaţi din drum! Să nu dea Dumnezeu cel sfânt, Să vrem noi sânge, nu pământ! Când nu vom mai putea răbda, Când foamea ne va răscula, Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa Nici în mormânt! Mausoleul de la Marasesti o lectie de istorie pe care o inveti brusc si dur – atat ramane din zeci de mii de tineri: niste oase albite de vreme, ingramadite in cripte, intr-un mausoleu rece si lugubru. Regii si presedintii se umfla in pene, iar floarea popoarelor lor piere. Aici nu te cutremuri de patriotism, ci de rusine ca stramosii tai au putut participa la astfel de maceluri (contraatacurile romane au fost purtate in mare parte la baioneta!). Si de tristete ca atatia tineri (60-70.000 de tineri) au murit absolut degeaba !!! LA REFERENDUM FRATI ROMANI , LA REFERENDUM !!! JOS USL, TRADATORII DE LEGE, DE NEAM SI DE TARA!

    RăspundețiȘtergere
  82. Wow! After all I got a web site from where I be capable
    of actually get useful facts concerning my study and knowledge.



    my weblog calories burned walking

    RăspundețiȘtergere
  83. Such addition shall greatly improve specific location detection typically, in addition to detecting location distance relative to
    other objects. Both support tethering and have a GPS
    transceiver with A-GPS. It will show you a list of Active Applications and you can press End
    to shut them down individually or press End All to close everything.


    Look at my page galaxy s4

    RăspundețiȘtergere
  84. In fact, even if you lost the whole partition, data recovery is still able to retrieve the lost data
    for you. The introduction of the Samsung Chromebook into
    the marketplace signifies a shift away from the traditional concept of a laptop where
    the devices itself stores all of the information that you require.
    With built-in Adobe Flash support and a great browser, my children have complete access to their documents, calendars, email, and entertainment.


    My web page samsung chromebook reviews

    RăspundețiȘtergere
  85. While the latter may have better specs, the kindle fire HD
    8. t have the benefits of an ebook reader (like reduced eye strain and long battery life),the i - Pad
    is in color and has a lot more functionality as a tablet (since it is really
    like a small computer). With the Kindle version of the full-color touchscreen
    yag you can linger to read the book, view or multimedia reference works and other entertainment sources.

    RăspundețiȘtergere
  86. The apple tv is much cheaper now, at only $99, a far cry from
    what it used to sell for back in 2007 when it was more than $200.
    This article lists the most promising and thought provoking tech gadgets available for under $100.

    You can edit and set for conversion here, such as file and title name, bit rate, frame rate, file size,
    frame resolution, aspect ratio, volume, and so on.

    RăspundețiȘtergere
  87. Apple currently offers two sizes of Mac - Book Air notebook, respectively 11.
    1: The $2,250 Swarovski-studded 32GB i - Pad, 5 Ridiculously Expensive Apple Gadgets You Won't Believe Are Real, and $20,000 Diamond Studded Apple IPad, the Most Expensive IPad Yet. Compared to the Mac - Book Professional especially, it has the slow processor.

    Also visit my web blog ... mac air

    RăspundețiȘtergere
  88. The 8GB version is only being sold through Google's own store, rather than physical retailers - but online buyers appear to have shunned it, surprising Google, which had thought that the cheaper version, despite having only half as much storage, would sell better than it has. 1 tablet cannot handle DVD discs directly without DVD drive. Moving on, this handset ships with Android Gingerbread for its OS but soon enough the famous Ice Cream Sandwich update will land on this phone.

    Feel free to visit my web site nexus 7

    RăspundețiȘtergere
  89. They must have been forced to face several uncomfortable issues as far as the use
    of their i - Phone is concerned. 1 is Samsungs
    replacement of the original Galaxy Tab 10. 3GHz Nvidia Tegra 3 quad-core processor plus
    1GB of RAM.

    Also visit my page samsung galaxy tab

    RăspundețiȘtergere
  90. 6 IS USM Lens for Canon EOS SLR Cameras is a high
    priced lens, however this is for good reasons. Make a list
    of your requirements, and then choose the right model for yourself.

    On the other hand, the Nano worked fine, but after a couple of
    hours of steadicam work, my arms were getting tired.


    Review my web-site: canon eos 6d

    RăspundețiȘtergere
  91. For More Information of Smartphone Products please visit.
    The application Execution Environment provides an interface
    for application programming. It can also be used to quickly search
    Google or Wikipedia.

    Also visit my weblog :: galaxy s4

    RăspundețiȘtergere
  92. Nikon D200 was launched way back in November 2005
    and still is one of the favorites for beginners in photography field.
    A great side pan requires that the camera travel together with the subject in both X and Y-axis.
    It helps capture images in challenging lighting conditions, with an exceptional low-light
    performance.

    Feel free to surf to my web-site ... nikon d7100 review

    RăspundețiȘtergere
  93. The press conference saw the intro to hardware enhancements about the Samsung Galaxy Note 2, and the profound interpretation of its
    major system functionalities. 5 million plus Samsung Mobile USA Facebook fans and 3 million
    Samsung Mobile US Twitter followers to participate in the
    celebration, including an exclusive performance by artist, Kanye West.
    Are you looking for more information on Samsung galaxy unlocked.


    Feel free to visit my blog galaxy note 10.1

    RăspundețiȘtergere
  94. It's so small so you can bring it when you travel around. All 3 of the devices take care of high-definition streaming video, although the XD is the most reasonably priced with 1080p capability. However, Play - On does allow developers to make custom channels that you can load onto your server.

    my blog roku

    RăspundețiȘtergere
  95. Just go and browse through some serviceed online websites and acquisition
    out the deals of your best with just few simple clicks.
    The specifications are sure to attract every gadget geek, but anyone who
    has the opportunity to get their hands on the Play - Book will never want to part ways with it.

    You can output the display to a bigger monitor with the help of a mini- HDMI slot.


    Feel free to visit my web blog; blackberry playbook

    RăspundețiȘtergere
  96. Hi there! This is my first visit to your blog! We are a group of volunteers and starting a
    new initiative in a community in the same niche.

    Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!


    Also visit my web page ... web design affordable

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri