Google Translate

miercuri, 11 iulie 2012

Grav. Deosebit de grav. Scandal fara precedent in justitie. Traian Basescu a inceput campania electorala. UPDATE.


Descinderi DNA, miercuri dimineata, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii - CSM, vizati fiind procurorul George Balan, membru al CSM, si consilierul acestuia, procurorul Marcel Sampetru, acuzati ca si-ar fi negociat cu premierul Victor Ponta functiile de de procuror general al Romaniei si procuror sef al DNA. Cele doua functii sunt ocupate acum de Laura Codruta Kovesi si Daniel Morar, apropiatii fostului regim. Asa cum era de asteptat, USL neaga acuzatiile!

Pocurorii DNA au inceput urmarirea penala impotriva celor doi colegi ai lor de la CSM, acuzati ca s-au folosit de note informative ale DGIPI in scopul obtinerii sprijinului politic, pentru a fi numiti procuror sef al DNA si procuror general al Romaniei, dar negociau si alte functii de conducere din Ministerul Public.

Oana Schmidt Haineala, vicepresedintele CSM, a declarat pentru Realitatea Tv ca institutia a incuvintat cercetarea intr-o cauza instrumentata de DNA.
"Ancheta este in derulare, la sectia 1 pentru combaterea coruptiei. Vorbim despre un membru CSM si consilierul acestuia. In acest moment nu este suspendat din functie",
a spus Oana Schmidt Haineala.

Crin Antonescu: nu-i schimb acum pe Laura Codruta Kovesi si Daniel Morar

Intrebat marti daca, asa cum a declarat anterior, se impune schimbarea sefilor Parchetului General si DNA si a Parchetului General, presedintele interimar Crin Antonescu a raspuns: "Sunt declaratii facute intr-o alta calitate decat aceasta si exista sensuri si nuante diferite. In calitate de presedinte interimar si pentru perioada aceasta de interimat pot sa va spun ca este exclusa orice schimbare la varful acestor institutii".

"Reafirm preocuparea mea, a primului-ministru, a ministrului de Justitie, cu care am avut o indelungata convorbire telefonica privitoare la independenta Justitiei, a tuturor organismelor Justitiei, in raport cu factorul politic. Nimeni dintre noi nu a avut si nu are intentia de a afecta in cel mai mic mod functionarea acestor institutii si independenta lor in raport cu factorul politic",
 a adaugat Crin Antonescu, intr-o declaratie sustinuta la Palatul Cotroceni.

CSM: politicieni, nu mai vehiculati propuneri de numire in functii cheie in justitie!
"Plenul Consiliului Superior al Magistraturii face apel la responsabilitate din partea tuturor actorilor politici si vectorilor de opinie de a se abtine in a vehicula potentiale candidaturi sau propuneri de numire in functii cheie in justitie - cum sunt functia de procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si cea de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. Plenul apreciaza ca inoportuna luarea unor decizii definitive in perioada de provizorat institutional",
anuntase marti CSM


Traian Basescu a inceput campania electorala cu aceste descinderi?

Se vehiculeaza ca ancheta vizandu-i pe cei doi procurori de la CSM nu e deloc intamplatoare: Traian Basescu a inceput campania electorala! Dealtfel, Traian Basescu a afirmat, de la tribuna Parlamentului, ca "a avea grija de tara inseamna in mod deosebit sa nu va atingeti de justitie si de institutiile statului".

Dealtfel, presedintele suspendat a acuzat nu o data ca in inlocuirea sa din functie mascheaza de fapt incercarea de subordonare a justitiei - probabil aceasta idee va fi si una dintre cele care vor guverna campania electorala pentru referendum a lui Traian Basescu!


Grav, extrem de grav!
Daca acesta este adevarul, in cateva zile CAUZA trebuie solutionata, vinovatii sa plateasca!
Daca este doar "inca un dosar", care din "intamplare" serveste de minune in campanie Presedintelui suspendat, d-lui Traian Basescu, de asemenea, in cateva zile trebuie sa aflam!
Indiferent de REZULTAT, noua PATA pe imaginea Romaniei, va ramane!
Vinovatii, trebuie sa plateasca!

============
UPDATE
11 iulie 2012, ora 19,30
Clarificari importante, iar DNA sa ne spuna acum, public!


Senatorul PSD, Dan Șova, consideră că este o ”coincidență bizară” între afirmațiile președintelui Traian Băsescu, începutul campaniei pentru referendum și lansarea acestor zvonuri, arătând că i se pare ”umoristic” să-ți imaginezi că liderii USL se duceau la Băsescu să facă trafic de influență.

Este o “coincidență bizară” între începerea campaniei electorale de la referendum și zvonurile privind referirile la USL dintr-o anchetă DNA deschisă asupra unor membri CSM, a declarat, miercuri, senatorul PSD Dan Șova pentru NewsIn.

Social-democratul a fost întrebat în ce măsură zvonurile potrivit cărora un membru CSM și consilierul acestuia şi-ar fi negociat cu persoane din conducerea USL funcţiile de procuror-şef al DNA şi de procuror general al României.
“Eu nu cred că ne afectează deloc. Mie, sincer să fiu, mi se pare o treabă umoristică, pentru că trebuie să ne uităm la modul în care sunt numiți procurorii în România, procurorul-șef al DNA și procurorul general. Mă refer la faptul că Ministrul Justiției propune, CSM avizează și Președintele României numește. Am înțeles de la televizor că înregistrările sunt vechi de acum o lună. Dacă sunt vechi de acum o lună, vă reamintesc că acum o lună era liniște pe scena politică românească și încercam să coabităm cu președintele Traian Băsescu. Mie, sincer să fiu, mi se pare umoristic ca cineva să-și imagineze că liderii USL se duceau la Traian Băsescu să facă trafic de influență să numească procurorii. Eu nu pot să iau decât ca pe o glumă treaba acesta”,
a declarat Șova, care a mai fost întrebat dacă există vreo legătură între campania pentru referendum și aceste zvonuri.
“Nu știu, acuma nu pot să îmi imaginez că DNA-ul este oficial în campanie electorală. Sper să nu fie așa, Doamne ferește! Este o coincidență bizară între afirmațiile președintelui (Traian Băsescu, n.red.), începutul campaniei și lansarea acestor zvonuri. Dar eu cred că cel mai simplu s-ar rezolva dacă astăzi, nu mâine, astăzi purtătorul de cuvînt al DNA-ului ar ieși public și ar spune ce anchetează, pe cine, pe ce probe se bazează în mod transparent, când s-au petrecut faptele, deci să spună public ca să știm despre ce vorbim. Așa, să facem speculații, mi se pare o glumă. Păi niciun lider USL nu are atribuții în numirea procurorilor în România, în România procurorii sunt numiți prin decret prezidențial. Iar trafic de influență, conform lui 256 (articolul 256 din Codul Penal, n.red.) trebuie să îl faci pe lângă persoana care are atribuția, ori atribuția de numire este la președintele României. Uite, eu spre deosebire de președintele României care crede că noi vrem să preluăm controlul asupra Justiției, mă rog, nu știu de la cine să-l preluăm, asta e o altă întrbare, eu nu-mi imaginez că cineva a făcut trafic de influență pe lângă el ca să numească procurori. Nu cred asta”,
a precizat Șova.

Sursa:
============================
==================
========

Preşedintele suspendat Traian Băsescu i-a invitat, miercuri seară, pe jurnalişti să viziteze sediul său de campanie, amenajat la unul din etajele unui imobil pe strada Comăniţa, aflat în Sectorul 2 al Capitalei. Printre prezențele agreabile s-a numărat și mezina președintelui, Elena Băsescu.

Băsescu şi-a cerut scuze de la jurnalişti pentru că spaţiul este foarte mic, membrii staff-ului său de campanie fiind destul de înghesuiţi în cele trei încăperi, nemaifiind loc şi pentru un centru de presă, iar jurnaliştii interesaţi să urmărească campania au fost nevoiţi să se instaleze în stradă.

”Ştiu că e foarte mic, asta e, a trebuit să fie găsit într-un timp foarte scurt”, a spus Băsescu, acesta făcând împreună cu jurnaliştii turul sediului său. În cele trei încăperi a fost amenajată o sală în care lucrează consilierii preşedintelui, o sală pentru monitorizarea media, iar a treia cameră, în care şi-a instalat biroul şi preşedintele Băsescu, este folosită şi pentru şedinţe.

Printre membrii staff-ului de campanie se afla şi europarlamentarul Elena Băsescu, fiica preşedintelui, care le-a oferit jurnaliştilor sticle cu apă şi fructe.


Băsescu şi-a anunţat strategia: cere românilor să stea acasă

Primul discurs al lui Traian Băsescu în calitate de preşedinte suspendat a conturat principalele linii de atac în această campanie electorală. Băsescu a insistat pe subiectul prezenţei românilor la vot şi a cerut oamenilor să invalideze procedura iniţiată de USL. În dublă cheie, această declaraţie le recomandă cetăţenilor să stea acasă la referendum, iar invalidarea ar constitui o victorie.

“Nu e cinstit să pui un preşedinte ales de două ori şi după 8 ani de mandat şi 3 ani de criză să-i ceri să obţină 51% din voturi şi totuşi sunt convins că românii nu vor participa la acest mod de a face politică. Le cer celor care mă sprijină vitoctoria la referendum. Obiectivul meu, deşi pare imposibil, este să câştig referendumul. Am convingerea că românii vor fi cinstiţi cu preşedintele lor, vor aprecia ceea ce am făcut

Băsescu i-a atacat pe cei din USL pentru controversa numărului de alegători. “Vor să reducă numărul alegătorilor la 15 milioane. Este necinstit pentru că electorii sunt înregistraţi la MAI , nu la INS. INS a constatat că în România locuiesc 19,5 milioane de români, dar pentru Ponta nu sunt români cei 1,5 milioane din Italia şi 1 milion de români din Spania. Românii nu vor să participe la ceva necinstit”, a insistat Băsescu.
======================
============


DNA, agent electoral pentru Basescu?
Magistrati din CSM, URMARITI PENAL!

Magistraţi CSM urmăriţi... penal!Şoc şi groază în... justiţie!?... Doi înalţi magistraţi din CSM, dintre care unul este membru plin al Consiliului, sunt cercetaţi de... DNA. Cu avizul... CSM. Sunt implicate instituţiile statului - DNA, CSM şi, posibil, nişte servicii secrete – în campania electorală a preşedintelui suspendat şi în demersurile unor lideri ai PDL de denigrare a României? Un important membru al PNL o spune cu subiect şi predicat. Un fost înalt magistrat şi demintar în Ministerul Justiţiei pune şi mai tare degetul pe rană făcând aluzie la zicala KGB: ”Noi nu scriem istoria, noi o facem!”. Acest scenariu ar fi... cumplit!

Magistratul George Bălan, fost procuror general al Parchetului Curţii de Apel Bucureşti, a fost „ascultat” de DNA şi de serviciile secrete... încă din luna februarie. Iar ieri, împreună cu fostul magistrat militar Marcel Sâmpetru şi cu Mihai Vlad, fostul şef al SIPI Ilfov, a fost pus sub... urmărire penală. Motivul? Primii doi ar fi negociat cu lideri USL funcţiile de procuror general al României şi, respectiv, de şef al... DNA. Mai mult, ar fi folosit şi informaţii ”top secret”. De ce tocmai acum, fix în prima zi de campanie a preşedintelui suspendat şi fix în ziua în care premierul Victor Ponta se află la Bruxelles pentru a-i lămuri pe liderii europeni că în România nu e haos? Liderul PNL Mihai Voicu a dat, ieri, un răspuns tranşant: ”Sunt instituţii ale statului care sunt agenţi de campanie ai domnului Traian Băsescu”. Dacă ar fi aşa, ar fi extrem de grav.

CSM avizează...
Direcţia Naţională Anticorupţie a solicitat, marţi, Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii aviz pentru percheziţionarea birourilor procurorilor George Bălan, membru CSM, şi al lui Marcel Sâmpetru, fost procuror la fostul PNA, actualul DNA, şi fost consilier al lui Bălan, care de la începutul anului fusese mutat la Direcţia Resurse Umane a Consiliului. Potrivit solicitării DNA, cei doi ar fi obţinut informaţii de la Direcţia Informativă de Protecţie Internă (DGIPI), pe care le-ar fi divulgat unor persoane politice. În baza acestor informări, Bălan şi Sâmpetru şi-ar fi negociat ocuparea unor funcţii de conducere în Ministerul Public. Ei sunt acuzaţi de DNA de divulgarea de informaţii secrete către persoane neautorizate.

...şi DNA acuză. ”Înţelegeri de tip mafiot”?...
Procurorii George Bălan şi Marcel Sâmpetru, de la Consiliul Superior al Magistraturii, sunt acuzaţi de DNA de divulgarea de informaţii secrete către persoane neautorizate. Anchetatorii DNA, citaţi de Mediafax, susţin că Bălan şi Sâmpetru, beneficiind de sprijinul unor persoane din mediul politic, nu s-ar fi sfiit să recurgă la mijloace mai degrabă asemănătoare înţelegerilor de tip mafiot pentru a accede la funcţiile pe care şi le doreau.
"Încercările de a manipula numirile din interiorul instituţiilor care prezintă interes pentru politicieni sunt cu atât mai reprobabile cu cât beneficiază de sprijinul şi de aportul unor persoane care au funcţii de conducere în cel mai înalt for al magistraţilor, cu atribuţiuni directe în procedura de numire a procurorului-şef al DNA şi al procurorului general al României",
arată procurorii anticorupţie în referatul de începere a urmăririi penale a lui Bălan şi a lui Sâmpetru. Conversaţiile grupului constituit din comisarul-şef Mihai Vlad, şeful Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Ilfov, procurorii Marcel Sâmpetru şi George Bălan, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov şi liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, ar face dovada interesului politic
"în aservirea instituţiilor cu atribuţii în combaterea corupţiei şi a marii infracţionalităţi economico-financiare, cu acordul celor chemaţi, cel puţin la nivel teoretic, să asigure evitarea imixtiunilor politicului în activitatea justiţiei".
Bălan: „Cauza n-are nicio legătură cu telefonul pe care i l-am dat premierului”.

„Tot ce ştiu este de la televizor. Nu am săvârşit nicio infracţiune. Eu nu m-am referit la vreo persoană în nicio discuţie privind numirile pe funcţii, ci am vorbit despre principii”, a spus George Bălan, citat de mai multe televiziuni. „Cauza n-are nicio legătură cu telefonul pe care i l-am dat premierului”, a mai declarat George Bălan, la ieşirea din sediul DNA, cu privire la stenogramele în care este surprinsă şi o discuţie între el şi premierul Victor Ponta, în care premierul îl invita la o cafea.

Procurorul general al României, Codruţa Kovesi, a spus că, dacă acuzaţiile se vor confirma, Sâmpetru şi Bălan ar trebui excluşi din magistratură. Ea a precizat totuşi că „persoanele cercetate beneficiază de prezumţia de nevinovăţie”.

„Refuz să-mi imaginez că, în secolul XXI, demnitarilor de stat le poţi asculta telefoanele fără autorizaţie”

Mai mulţi magistraţi din cadrul CSM s-au declarat surprinşi de aceste acuzaţii. Judecatorul Mona Pivniceru, membru al CSM, spune că nu crede informaţiile legate de presupusele negocieri pentru funcţii ale procurorilor George Bălan şi Marcel Sâmpetru.
„Ca să pot comenta, trebuie să am date despre fapte. La acest moment avem doar un scandal mediatic, fără fond. Refuz să-mi imaginez că, în secolul XXI, demnitarilor de stat le poţi asculta telefoanele fără autorizaţie”,
a declarat public Mona Pivniceru. Cu toate acestea, preşedintele CSM, Alina Ghica, a declarat ieri că cei doi procurori cercetaţi de DNA au fost suspendaţi din funcţii.
„Cei doi procurori anchetaţi de DNA au fost suspendaţi, ieri, din funcţii de către Secţia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii. Nu vedem de ce ar afecta credibilitatea instituţiei acest scandal. Sigur, nu e o situaţie plăcută, dar pârghiile legale au fost folosite”,
a spus Alina Ghica.

Ponta: „Dacă au convorbiri ale mele, să le facă publice”

Potrivit procurorilor anticorupţie, George Bălan ar fi avut convorbiri telefonice cu mai multe persoane, printre care procurorul Sâmpetru, şeful Serviciul de Informaţii şi Protecţie Internă (SIPI) Ilfov, Mihai Vlad, dar şi cu premierul Victor Ponta. Procurori DNA au efectuat, tot ieri, percheziţii la locuinta lui Mihai Vlad, care este acuzat că le-a dezvăluit informaţii confidenţiale procurorilor anchetaţi. După ce stenogramele înregistrate de DNA au apărut în presă, premierul Victor Ponta a solicitat la începutul şedinţei de guvern de ieri ca interceptările din acest dosar să fie făcute publice. „Dacă nu o publică şi o dau doar pe surse la prietenii din presă, înseamnă că intră în bătălia politică şi eu nu cred că cineva îşi doreşte acest lucru. Voi cere oficial celor de la DNA, dacă au convorbirile mele, eu aşa am citit în ziarele lor, că au convorbiri ale mele, să le facă publice. I-aş ruga, totuşi, să nu publice şi discuţiile pe care le-am avut cu soţia mea”, a declarat, mai în glumă, mai în serios, premierul. El a scris ieri pe reţeaua de socializare Facebook că „va urma o nouă zi plină de manipulări şi minciuni! Iată încă o dovadă că nu se poate coabita cu Traian Băsescu. Sunt imun la astfel de atacuri”.

”Băsescu a plecat liniştit.” Oare?
Un comentariu foarte interesant a făcut ieri, în exclusivitate pentru „ring”, conf. dr. Gheorghe Mocuţa, fost procuror şi fost demnitar în MJ, care, printre altele, ne-a declarat: ”Părerea mea este că, la ora actuală, se aplică în România ceea ce citeam despre KGB, care spunea: «Noi nu scriem istoria, noi o facem!». Din acest motiv, eu cred că toate lansatoarele astea şi toate aluziile cu privire la o anumită problemă care se fac într-o zi şi care sunt urmate de susţineri demonstrează o premeditare, demonstrează un plan elaborat şi demonstrează preocuparea cuiva de a ocupa timpul altcuiva. Cred că aici asta s-a urmărit. Când s-a spus «dottore» (n.r. - aşa i s-a adresat, ironic, Băsescu lui Ponta), după o perioadă a venit chestia cu plagiatul, iar când s-a spus că se vrea să se pună mâna pe justiţie (n.r. - tot Băsescu a spus asta înainte de a fi suspendat), după câteva zile au apărut doi procurori care sunt cercetaţi că şi-ar fi negociat funcţiile. Hai, să fim serioşi! Păi, câţi n-au fost chemaţi din cealaltă tabără?!Sau, dacă ar fi să punem invers problema, câţi din cei care sunt acum în funcţii de conducere n-au fost chemaţi înainte fie de Monica Macovei, fie de alţii pentru a fi văzuţi: chiar şi de Băsecu! Pentru a fi văzuţi şi pentru a fi numiţi în anumite funcţii! Eu cred că nu e nimic întâmplător, eu cred că toate sunt planificate. Şi, pe măsură ce vedeţi azi că se spune despre ceva şi a doua sau a treia zi se confirmă, înseamnă că toate au fost realizate pe baza unui plan. (...) Eu cred că Băsescu a plecat liniştit că toţi cei care rămân în urmă continuă ce-au început, chiar şi din inerţie”. O inerţie a cui? A banalităţii... a dezastrului?

”Iată încă o dovadă că nu se poate coabita cu Traian Băsescu.” - Victor Ponta, premierului României

„Nu am săvârşit nicio infracţiune. Eu nu m-am referit la vreo persoană în nicio discuţie privind numirile pe funcţii, ci am vorbit despre principii. (...) Cauza n-are nicio legătură cu telefonul pe care i l-am dat premierului.” - George Bălan, înalt magistrat CSM

”La ora actuală, se aplică în România ceea ce citeam despre KGB, care spunea: «Noi nu scriem istoria, noi o facem!».” - Conf. dr. Gheorghe Mocuţa, fost procuror
===========================
==============

69 de comentarii:

  1. USL-ul are tot ce vrea. Puterea locala ii apartine, guvernul e condus de USL, parlamentul face tot ce vrea USL, presedintele interimar e de la USL, tiranul a fost alungat. Ce mai asteapta guvernantii ca sa ne faca un popor de fericiti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. USL nu are nimic!
      USL se kk pe ei de frica acuzatiilor pe care le tot aduc unii ca Monica Macovei, Andreea Pora, Cristoiu, Robert Turcescu (fat frumosul,fiul iepei), TRU, MRU, CTP, B1TV, Realitatea TV, Basescu&Gasca, si altii, morti de frica unor dosare cat Ceahlaul, care asteapta pline de praf si mucegai, sa fie solutionate.
      USL cand se va destepta din "amortire", va fi prea tarziu!
      Basescu stie ce are de facut, si face vad ca bine, indiferent de raul incomensurabil adus tarii, poporului roman! Asta nu-l priveste! Tara, poporul, au divortat demult de acest individ!

      Ștergere
    2. Daca sunt cacati pe ei de frica unor muieri gen Pora si Macovei atunci sa se stearga pe botic si sa-i lase pe altii cu singe in instalatie. Ce au facut concret pentru tara de doua luni ? Ce mai asteapta acum ?

      Ștergere
    3. @Anonim11 iulie 2012, 14:13,
      ==============
      Ai si nu ai dreptate!
      Muieri gen Pora si Macovei, altii ca ele sunt de fapt "interfetele", "goarnele" neobosite ale unor PREA-PUTERNICI-STAPANI, "dinlauntru si din afara", vorba cronicarului! Nemernicii care ne-au vandut tara, padurile, muntii, solul si subsolul, tot ce vreti si nu vreti a gandi ca se putea vinde, acum TREMURA din tatani, din toate incheieturile alcatuirii lor! Nenorocitii pun TOTUL pe-o carte: nu trebuie sa piarda puterea! Poporul roman nu trebuie sa afle ce s-a intamplat de la Ceausescu incoace, cu osebire in ultimii 7-8 ani! Din nefericire, aceste JIGODII au puternica sustinere "din afara", deoarece tara a fost scoasa demult la mezat. Tineti aproape! Urmeaza dezvaluiri incendiare!
      Bucata cu bucata, cum a fost devalizata Romania!

      Ștergere
    4. Apropo de ...
      ... Andreea Pora, Cristoiu, Robert Turcescu (fat frumosul, fiul iepei), CTP, B1TV, Realitatea TV si alti/analisti din mass-media "corupta, vanduta" mogulilor, unor interese partizanale ... aveti voi idee cam ce salarii "strict confidentiale" pot sa aiba??? Cam cate mii si mii de euro/luna?

      Bey maimucelor, cautati sa aflati, dar sa aveti pasteaua la indemana!!! Atentie, interzis cardiacilor sau celor predispusi cu ... capul! Prin urmare si in concluzie: este normal si firesc ca ACESTI NENOROCITI sa behaie, caraie si sa cotcodaceasca NON-STOP toate ineptiile, mizeriile din lume! Ce treaba au ei? Nimic nu-i priveste, decat varsarea banilor in cont! Aaaaa.... nu mai vrea sa plateasca "mogulul", "stapanul"? NO PROBLEM, se muta imediat la "opozitie", la un alt "stapan", la fel de interesat de un "gornist" cu patalama si trecere la populime, la fraierii de zi si noapte cu ochii beliti la ei si urechile ciulite la ce le "vantura" gurita lor! Cam asa au ajuns lichelele din presa! De ani, multi ani, au descoperit ce bine se poate trai din "santaj", ori/si din "plata" facuta de "moguli", "partide"!
      Cautati sa vedeti si ce avere/vile/masini pot sa aiba!
      Unii si-au luat si iahturi!
      Altii, proprietati (5stele), pe mapamond!
      Monaco, Elvetia, USA etc.,etc.

      Ștergere
  2. Esti prea PROST de pui asemenea intrebari!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Jigodiile comuniste ajunse la putere,credeau ca reincep jaful si hauleala de unde o lasase puscariasul Nastase,uitand ca intre timp liberalii lui Antonescu mai trasesera niste brazde in avutia tarii timp de patru ani;in ultimii opt ani anonimule tampit, pdl a guvernat trei,in criza grea.De aceea se plng,in frunte cu papitoiul de Ponta de cand au venit la guvernare ca nu e liniste in tara ca sa se ocupe linistiti de ceea ce stiu ei mai bine.
    Inca nu s-a pus problema vreunui program de guvernare sau macar proiect de ceva bun pentru tara.Tresar la fiecare zgomot, pentru ca nici nu au oameni necompromisi-nu au de unde pune un ministru ca lumea,toti au dosare de pe vremea lui Nastase pentru hotie si furt ordinar.
    Cel mai grav este insa ca ne-am intors iar la Iliescu si Hrebenciuc,tara beneficiaza din nou de doctrinele proletare si de banditul calificat Hrebe.
    Liberalii au ajuns in cacatul comunist din avaritia unor politicieni nerabdatori sa ajunga iar la ciolan,uitand ca acum trei ani erau ei la putere si nu au guvernat rau.
    Un Ponta care face glume pe seama problemelor grave ce apar si se tot smiorcae ca il sacaie Base este absolut dezolant si ingrijorator.Tipul nu este matur si ii lipseste conducatorul de doctorat ce trebuia sa il indrume si acuma.A ramas cu bunicul ILICI,dar asta nu prea mai are vlaga,mai adoarme,mai da rateuri, asa ca e pe mana vechilor banditi si smanglitori,care sunt nerabdatori sa fure ,dar nu e liniste in tara.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ba BOULE BASHINESCU SI CU BLAGA NU SUNT COMUNISTI SECURISTI -MARE IDIOT MAI ESTI VERE!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. erata BLEAGA!!!~

      Ștergere
    2. BEEEEEY LUMEEEEEE asculta la mine : S-a confirmat BLEAGA a copiat in tooooaaate LUCRARILE DE DOCTORAT
      Nesimtitul cu ce voce de tunet il facea el hot pe Ponta ! Ce le-a trebuit au gasit!!

      Ștergere
  5. ATENTIUNE, comanda la mine!
    Prima dezvaluire incendiara: stiti voi cine este Mihaela Radulescu???
    Diva de la televiziuni, tipa aceea super-bogata, fost casatorita cu unul Elan si dreaku stie cum il mai cheama (dar super afacerist, super bogat)?
    Asta, care zilele trecute, era prezenta pe ecranele TV-urilor, cand in lenjerie intima, cand pazita de garzi de corp fara numar, cand intrand/iesind pe usile DNA-ului lui Morar???
    ================================
    Eheeeee..............
    Sa va spui eu la voi, din amintirile mele, belitilor!
    Multi probabil ati vazut "imaginea", stiti despre ce este vorba, dar nu ati facut legatura in timp! Nu v-ati dat seama, nu ati realizat ce pot scoate/face "specialistii", desigur si astia pe bani grei, din neica/nimeni!
    =================================
    Informatia pe care v-o dau este reala, dar bine ascunsa, pazita cu strasnicie de cei interesati! Cine nu crede, sa verifice atent, si sa ne comunice si noua rezultatul propriilor eventuale investigatii!
    =================================
    Deci, v-am fiert ... suficient:
    Prin ian/feb 1990 (nu retin exact data), a fost adunata o multime de oameni in fata Guvernului care protestau impotriva proaspetilor instalati la putere, impotriva in special a lui Ion Iliescu! La un moment dat, in mijlocul oamenilor/protestantilor vine un TANC si Ion Iliescu. Langa TANC, iar apoi se URCA PE TANC, o "fatuca", "o tigancusa" de 15-18 ani! Tipand din toti rarunchii, a intrebat pe Iliescu "ce a facut acesta in ultii 5 ani" (intrebarea find notorie), iar de pe TANC, a cerut multimii: "MOARTE LUI ILIESCU", iar multimea a inceput sa scandeze: "MOARTE LUI ILIESCU"!...
    ======================
    Ei bine, spiritele s-au potolit, Iliescu a scapat ... cu bine!
    Dar....iar fatuca, a revenit peste ceva vreme, multi "uitand" de unde ...
    Asa am aflat ca "este fata de pe tanc", cea cu "moarte lui Iliescu", "ce ai facut in ultimii 5 ani?", ca se numeste .... Mihaela Radulescu, originara de undeva de prin Moldova, mi se pare, atunci, proaspata absolventa de liceu, aflata .... intamplator la ... REVOLUTIE!
    =========================
    Cine vine cu completari, alte amintiri/depozitii/informatii de pe net?
    Luati aminte! Informatia aceasta am obtinut-o din mass-media timpului aceluia, am vazut/auzit chiar o discutie intr-o emisiune televizata!
    Deci: sa nu incerce cineva sa spuna ca bat campii!
    Diva Mihaela Radulescu, are acest trecut!
    De unde si atatia bani, nu ma intrebati!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare, vericule! Uitasem!
      Am vazut si eu faza cu tancul, si fata de pe tanc! Fata aceea era incaltata in adidasi, aspect pe care l-am discutat in familie!

      Ștergere
    2. Lasa ,lasa dar nu ati vazut-o cu PISTOLUL TT IN MANA?? Mai cautati prin arhivele Tv. Sniper one!!

      Ștergere
    3. Dar de celebra Esca nu va amintiti ??? Ca tot atunci a ..debutat si ea!

      Ștergere
    4. @Anonim 11 iulie 2012, 18:19,
      Pretine, nu ai inteles nimic din cele discutate de noi!
      Vad ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda!
      Tu prinzi alte posturi!
      Iti plac ... blondele!

      Ștergere
    5. Eu vorbesc foarte serios . Gagica era cu un pistol in mana la vanatoare de ..teroristi cu inca vreo cativa cu P.M.! Eu am vazut-o in cateva secvente si cred ca ea a si comentat episodul!! Sniper one

      Ștergere
    6. @Sniper one,
      Eu cred in ce spui!
      Inseamna ca "pustoaica" nu era chiar intamplator la "livolutie"!
      Inseamna ca ulterior au avut grija "tovarasii" de ea, asa de fapt cum s-a si intamplat! Toti "tovarasii" de la "livolutie" au ajuns bine, cu exceptia celor care "intamplator" s-au aflat ca "oameni nepotriviti, in locuri nepotivite"! Asa au murit unii! Degeaba, si spre procopsania altora! Mihaela Radulescu, a fost "omul potrivit, la locul potrivit"! D"aia a si reusit apoi!

      Ștergere
    7. @18:37.
      Cred ca esti ..dus rau.Pai despre CE discuti tu?? Uita-te in presa vremii, arhiva TVR, si o sa vezi ca ATUNCI a DEBUTAT si marea ..Esca.Cu rabdare, poate gasesti propria-i marturisire.The One.

      Ștergere
    8. Si daca tot vorbiti despre Raduleasca, stie careva CAT la suta poseda din AFACEREA SMURD??????

      Ștergere
  6. Buey, buey si tiganca din Bacau (Cezare completeaza tu punctele de suspensie te rog ca sa rimeze cu "sa-mi.......n-coorul...au!", precum si cealalta cotoroanta, Zîna, de data asta din Roman, fac parte din creiturile visătoari ali lu Cezăricâ cel cu puţa nicâ cît îi mintea lu Tigricâ!

    RăspundețiȘtergere
  7. Totusi...unde-o fi Curleonu ce bea berea cu biberonul? De la caldura s-o fi inmuiat si precum o bucata de osinza topita la canal o fi alunecat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baai, curdeleul s-a ascuns de rusine.Zice ca pana si asta caruia ii sta brosCOIUL in gat ,a ajuns colonel si el NU..Ce rusine mai mare vrei???

      Ștergere
    2. A lunecat si a cazut in coada, din coada in cap si din cap in p.ula..si si-a luat pedeapsa pe masura!

      Ștergere
  8. Ioan Oltean a ajuns colonel în rezervă, dar nu a cerut-o şi nici nu a făcut nimic în acest sens. Preşedintele PDL Bistriţa a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că a fost surprins şi el de această înaintare în grad, care a fost, probabil, un dar.
    "Sigur că ştiam că sunt colonel, dar n-am solicitat, n-am beneficiat de niciun drept, nici nu ştiu pe unde e livretul militar. A fost o ofertă pe care a făcut-o ministrul Oprea la vremea respectivă, nu numai mie. A fost un dar, nu ştiu cum să-l numesc. Poate nu e termenul cel mai potrivit. Dacă m-a surprins? Da, am fost foarte surprins", a declarat Oltean.
    PDL-istul a spus că nu îi foloseşte la nimic şi nici nu a pus în CV acest aspect, iar cât priveşte motivele şi detaliile înaintării în grad, nu ştie despre ce e vorba.
    "Nu vreau să dezvoltăm acest subiect. Eu ştiu că ministrul are această posibilitate de a înainta în grad soldaţii şi ofiţerii în rezervă. În ce condiţii şi de ce a făcut-o, vă rog să-l întrebaţi pe domnul Oprea. Din ce ştiu eu, sunt 2.700 de înaintări în grad, foarte mulţi sunt de la PSD şi de la liberali", a mai spus Oltean.
    Mai mult: CADOURI HALUCINANTE între politicieni. Şi cum recunosc senini că le primesc - Ştiri interne | Libertatea.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ioan Oltean ,
      desi are o functie importanta in PDL, prin cele afirmate la conferinta de presa, REZULTA ca habar nu are de Legislatia acestei tari, ca SIGURANTA, ORDINEA PUBLICA SI APARAREA Romaniei nu il privesc, sunt concepte de care saracul .... nu a auzit!
      Ioaneee......,
      Atunci ce dreak te mana pe tine in lupta?
      De ce nu stai tu linistit la casele, copii si nevasta ta?
      Bey mamelucilor, v-ati batut joc de tara si poporul roman, de tot ce a fost mai valoros in tara asta, inclusiv de ARMATA! Din aceste cauze, motive + hotia, jaful, marlania si altele, trebuie sa plecati, sa va duceti unde a intarcat dracu copii si mutu iapa!

      Ștergere
  9. Ministrul bulgar de finanţe Simeon Djankov a explicat miercuri că ţara sa nu este interesată, pentru moment, să înceapă o procedură de aderare la zona euro, relatează AFP şi BTA, citate de Agerpres.
    "Bulgaria nu este interesată, în această etapă, să intre în sala de aşteptare a zonei euro - mecanimsul MCE II", a declarat ministrul, invocând "evenimentele nefaste din zona euro dintre 2009 şi 2012".
    Mecanismul ratei de schimb europene (MCE II) defineşte cadrul cooperării în materie de politică monetară dintre zona euro şi ţările din Uniunea Europeană care se pregătesc să treacă la euro. "Chiar dacă suntem pregătiţi şi intrarea în sala de aşteptare este singurul pas pe care îl mai avem de făcut (pentru a adera la euro), nu cred că Bulgaria are interesul de a face acest pas în acest moment', a explicat Djankov.
    "Există un grad mare de nesiguranţă. Nu avem de ce să ne grăbim, din cauza potenţialelor efecte negative. De aceea aşteptăm ca situaţia să se calmeze", a conchis el.
    Cea mai săracă membră a Uniunii Europene, Bulgaria beneficiază de indici macroeconomici stabili, cu o datorie publică de 14,3% din Produsul Intern Brut în luna ianuarie, notează AFP.
    http://www.cotidianul.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am spus deseori si eu:
      Bulgarii, precum englezii, stiu ce vor!
      Bine ar fi sa beleasca bine ochii si actuala putere!
      Cand in sac ti-au ramas doar cateva oua, si acelea vai mama lor, trebuie sa fi tembel sa o iei la fuga,sa faci pe maratonistul sef!

      Ștergere
    2. Maa, pe tine te-a invat vanghelie sa conjugi verbul A FI ??

      Ștergere
  10. Situaţia din România, discutată săptămâna viitoare la CE.
    ===================
    Comisia Europeană se va reuni săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri, pentru a discuta despre situaţia politică din România, afirmă comisarul UE al Justiţiei, Viviane Reding, citată de AFP şi de agenţia italiană ANSA.

    Oficialii de la Bruxelles va decide miercurea viitoare ce abordare va avea faţă de situaţia din România, a precizat Viviane Reding, conform paginii online a agenţiei italiene ANSA.

    Viviane Reding consideră că situaţia politică din România reprezintă “un mare pericol” şi ar putea afecta progresele ţării spre o “integrare deplină” în Uniunea Europeană.

    ”Personal, eu văd un mare pericol în recentele evenimente din România, care pot afecta progresele înregistrate în ultimii ani”, a spus comisarul european, care se va întâlni miercuri cu ministrul român al Justiţiei. Viviane Reding nu a exclus, la nivel personal, posibilitatea ca Executivul UE să continue “câţiva ani” supravegherea statului de drept în România, “cu consecinţele pe care acest lucru le-ar avea” asupra integrării ţării în Spaţiul Schengen.
    ================
    Bucura-te, Monica Macovei!
    Bucurati-va pdl-eilor, tradatorilor de neam si tara!
    Ascult acum, in aceste clipe si pe Basescu, otravurile acestuia!
    Si sunt ocupat! Vomit, Vomit, Vomit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut in seara aceasta la RTV, un BOU de fost ministru, care "radea bucuros" si spunea actualului ministru al apararii ca o sa vedem noi ... ce va fi saptamana viitoare! Facea referire idiotul si manifesta bucurie in zambetu-i de tampit ingamfat, la " Comisia Europeană care se va reuni săptămâna viitoare, cel mai probabil miercuri, pentru a discuta despre situaţia politică din România"! Asta e, se bucura tradatorii de neam si tara!

      Ștergere
  11. Conexiunea dintre George Bălan, Monica Macovei şi Gregorian Bivolaru
    ================
    Numele lui George Bălan, procurorul anchetat de CSM, apare într-unul dintre cele mai grele dosare din ultimii ani. El a fost procurorul care a redeschis dosarul MISA, a lui Gregorian Bivolaru. În anul 2010, Bălan a lansat un atac dur la adresa Monicăi Macovei, ministru al Justiţiei, în perioada în care el redeschidea dosarul MISA. El o acuza pe Macovei de presiuni puse asupra procurorilor şi a precizat că Monica Macovei este cea care a închis acest dosar.

    Într-un interviu acordat site-ului www.luju.ro în septembrie 2010, procurorul George Bălan o acuza pe Monica Macovei că a făcut presiuni asupra lui, atunci când era ministru al Justiţiei, în dosarul MISA.

    “Fostul ministrul Monica Macovei a avut mai multe intervenţii publice prin care a solicitat pe de o parte cercetarea, anchetarea şi sancţionarea magistraţilor care au lucrat la acest dosar, dar şi achitarea inculpatului Gregorian Bivolaru, afirmaţii făcute pe postul Antena 3 în data de 4.01.2005. Acest aspect a fost cuprins şi de către concluziile Inspecţiei CSM, iar afirmaţiile mele au acoperire deplină”, spunea Bălan, in 2010.
    =================
    Eheee ....
    Va veni vremea cand madama asta, trebuie sa ne spuna mult mai multe!
    Intre altele, si natura relatiilor ei cu G. SOROS, si nu numai!
    Madam Macovei, tine minte: va veni si vremea ta!
    Asa cum va veni si vremea lui Basescu!
    Sa raspundeti pentru raul facut poporului roman!
    Tarii in care v-ati nascut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey maimucelor,
      Voi stiti ce-a spus asta seara mereu?
      Ca el este un politician CINSTIT, iar poporul apreciaza asta!
      Bey, ati inteles?? Bagati la capatana: Basescu este cinstit!
      Basescu este cinstit! Mai trebuie sa repet! Cinstea lui il caracterizeaza de pe vremea cand facea CONTRABANDA (cu ceasuri, tablouri etc.) pe vapoare, prin porturile lumii! Asa a explicat mereu, de unde a avut la revolutie zice el, Kg de ceasuri de mare valoare, multe tablouri super-valoroase etc.et. O singura intrebare, al carui raspuns nu l-a dat niciodata: cum a scapat EL de ochiul vigilent al securitatii??? CONTRABANDA, atunci, prin Lege, se pedepsea cu ani grei de puscarie!
      Sa na spuna macar ACUM! Cum a scapat?!?

      Ștergere
  12. Lumea justiției solicită MJ să ceară excluderea din magistratură a judecătorilor Neacșu, Danilet si Dumbravă
    =========================================
    Lumeajustitiei.ro solicită ministrului Justiției să ceară excluderea din Magistratură a judecătorilor Adrian Neacșu, Cristi Vasilică Danilet si Horatius Dumbravă pentru acțiuni politice. Cei trei magistrați au solicitat în perioada de interimat la Președinția României să nu fie declanșată procedura de numire a procurorului general sau a șefului DNA.

    Potrivit site-ului lumeajustitiei.ro, cei trei procurori ai CSM au solicitat plenului Consiliului , marți seara, „emiterea unei declarații față de implicarea justiției în discursul politic”

    Cei trei judecatori proveniți din fostele ONG-uri partenere ale Monicăi Macovei (Cristi Vasilică Danilet a fost chiar consilierul fostului ministru Monica Macovei) susțin că au convins Plenul CSM să aprobe o cerere a lor, vizând adoptarea unei declarații publice, avand următorul conținut:

    „Catre Plenul Consiliului Superior al Magistraturii
    Stimata doamna presedinte,

    Subsemnații judecatori Adrian Neacsu, Cristi Danilet, Horatius Dumbrava, in calitate de membri alesi ai CSM, va solicitam suplimentarea ordinii de zi a Plenului CSM din 10 iulie 2012 cu inca un punct, respectiv emiterea de catre CSM a unei declaratii publice avand urmatorul cuprins:

    1. CSM, in calitate de garant al independentei justitiei, solicita in mod ferm Parlamentului executarea de indata a hotararilor judecatoresti ale inaltei Curti de Casatie si Justitie, precum si a actelor emise de Agentia Nationala de Integritate ramase definitive conform dispozitiilor legale si care comporta consecinte juridice.

    Intr-un stat de drept este inacceptabil ca autoritatile si institutiile statului sa nu se supuna hotararilor judecatoresti irevocabile – si facem referire directa la refuzul comisiei juridice a Camerei Deputatilor de punere in executare a hotararilor instantei supreme prin care s-a constatat incompatibilitatea unor parlamentari.

    2. CSM, in calitate de garant al independentei justitiei, solicita o maxima retinere din partea factorilor politici in folosirea justitiei si independentei acesteia ca tema electorala.

    3. CSM solicita ca in perioada de interimat la Presedintia Romaniei sa nu fie declansata procedura de numire definitiva in functia de procuror general al PICCJ si procuror-sef al DNA”.

    Judecatoarea Mona Pivniceru, dar si procurorul George Bălan s-au opus acestei propuneri, declarând că asemenea lucruri nu privesc CSM-ul.

    În aceste conditii, cei trei judecatori pro-Macovei, se arată pe site-ul lumeajustiției.ro, prin solicitarea lor de a impune politicului, repectiv ministrului Justiției și Președintelui interimar al României, ca „în perioada de interimat la Președintia României să nu declanșeze procedura de numire definitivă în funcția de procuror general al PICCJ și procuror-sef al DNA”, reprezintă o imixtiune a justiției în actul politic.

    Față de aceste activități cu caracter politic, lumeajustitiei.ro recomandă adunarilor generale ale judecătorilor întrunirea în vederea revocării din funcție a celor trei judecători, care angajează Justiția în probleme politice, care nu o privesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe adresa Presedintelui suspendat,
    Prea-cinstitului Comandante Basescu:
    Aloo, nanaaa, ce stii matale de Reteaua Blejnar?
    Sau poate ... nici nu ai auzit de el, nu stii in care Guveranare a fost si unde anume mare, mare Sef ??? Aloooo, asa ati Guvernat cu Boc tara? De asta vreti sa reveniti inapoi la Palat? Inca nu v-ati facut plinul? Inca nu a-ti stors cum se cuvine toate RETELELE IN FUNCTIUNE de peste 7 ani de zile?
    Nenicule, acum sau peste 2 ani, TOT puscaria te paste (asteapta)!
    Pe tine si toata gasca de banditi+curvele aferente!

    RăspundețiȘtergere
  14. Casa de producţie DNA. Cum ajung informaţiile la presa portocalie.
    ====================
    Primele informaţii despre acţiunea DNA împotriva celor doi procurori George Bălan şi Marcel Sâmpetru au plecat, pe surse, din presa favorabilă PDL. Presa portocalie anunţa că DNA face percheziţii la domiciliul celor doi procurori, chiar dacă acţiunea nu începuse la ora difuzării acestor informaţii. George Bălan a intrat în direct la Antena 3 şi a precizat că la el acasă nu nu se face nico percheziţie. În urma acestor declaraţii, discursul s-a schimbat din mers şi au apărut alte informaţii conform cărora s-a înaintat o cerere la CSM pentru a da aviz favorabil percheziţiilor.

    Informaţiile despre descinderile DNA au venit înainte de acţiunea propriu-zisă a procurorilor. Presa portocalie a anunţat în acelaşi interval orar, aceleaşi informaţii. George Bălan a dezminţit însă toate informaţiile apărute. “Tot ce ştiu este de la televizor. Eu nu am săvârşit nici o infracţiune (…). În nicio discuţie privind numirile pe funcţii eu nu m-am referit la vreo persoană, ci am vorbit despre principii”, a spus Bălan, la Antena 3. El a precizat că nu se desfăşoară nicio percheziţie la domiciliul propriu.

    Bălan şi Sâmpetru sunt acuzaţi că au avut întâlniri secrete la Ministerul Justiţiei cu înalţi demnitari şi au încercat să se impună ca şefi ai DNA şi CSM. Acuzaţia că au fost la Ministerul Justiţiei ar putea fi contrazisă, pentru că, cei doi, din calitate de procurori, aveau în fişa postului activităţi la Minister.

    Evenimentele de astăzi ar putea marca debutul campaniei electorale pentru referendum. Una dintre acuzaţiile aduse de Traian Băsescu USL-ului a fost că încearcă să pună mâna pe justiţie. Filmul evenimentelor de astăzi şi sursa infomaţiilor ar putea indica un posibil scandal cu potenţial electoral pornit din tabăra susţinătorilor preşedintelui suspendat.

    Laura Codruţa Kovesi şi Daniel Morar se află pe final de mandat la CSM şi DNA. Pentru a face aceste percheziţii a fost nevoie de acordul celor doi, iar acuzaţiile principale pentru cei doi procurori sunt că au încercat să se impună ca şefi la CSM şi DNA.
    ==============================
    Bey, asa intimideaza astia USL-ul!
    Gugustiucii, fara sange in instalatii!
    Prin magarii mediatice, scurgeri cu ungeri pe surse etc. etc.
    Iar multi, foarte multi fraieri pun botul, casca gura, ciulesc urechile, si belesc ... inca 2 ani p_a! Vor avea doar circ, ca paine nu mai e demult!

    RăspundețiȘtergere
  15. ROMANIA: 18.308.612 de votanti!
    ===============
    Ministrul de Interne, Ioan Rus, a precizat că în acest moment în România sunt 18.308.612 de oameni care au 18 ani. Aceasta este cifra pe care se va merge oficial la referendum. Conform datelor oficiale, pentru suspendarea lui Băsescu este nevoie 9.154.307 voturi.

    CCR a decis că referendumul din 29 iulie va fi valid doar cu prezenţa a jumătate plus unu din numărul total de alegători. Ioan Rus, care se ocupă de organizarea referendumului din partea USL, a precizat că listele pentru referendum sunt unele noi, modificate la 10 iulie.

    “În acest moment, pe listele electorale sunt 18.308.612 de oameni care au 18 ani, deci care au drept de vot”, a spus Ioan Rus.

    Ministrul a precizat că până la referenfum, sarcina partidelor este să îi convingă pe alegători să meargă la vot. “Eu ca Guvern trebuie să organizez în perfectă legalitate acest referendum. Vrem să facem o comisie de transparenţă ca să vadă lumea cum organizăm referendumul şi să vadă că respectăm legea. Până la referendum, partidele trebuie să se mobilizeze şi să îi îndemne pe cetăţeni să vină să voteze”, a declarat Ioan Rus.

    RăspundețiȘtergere
  16. Salve tuturor de la stinga la dreapta si vitzeversa! Daca Bashica, derbedeul natiei si toata gasca lui-impreuna cu toti ceilalti tilhari ai natiei, indiferent de culoarea politica nu ajung dupa gratii in urmatorii 2 ani, atunci trebuie ca in tara asta sa facem o noua revolutie a sovietelor! Asa sa ne-ajuta Iosif Visarionovici, Leiba Leibovici, Strul Strulovici, Obama Obamovici so on, so on!

    RăspundețiȘtergere
  17. „Astăzi am dat 47 de telefoane la 47 de militari în rezervă, ale căror pensii sunt diminuate, pentru a-i invita la mitingul din 14.07.2012. Am primit 1 răspuns pozitiv şi 46 negative, motivate în fel de fel de culori. Din răspunsul lor, am înţeles că nu le pasă!”

    Preşedintele SCMD, Filiala 1 Braşov
    Preşedintele "Alianţei Pentru Respectarea Democraţiei - Octavian Paler"
    Gl.mr.(r). prof.univ.dr. Petrişor Mandu
    marți, 10 iulie 2012

    RăspundețiȘtergere
  18. ATENTIE, cei care votati Traian Basescu:
    ===========
    Ponta: Nu cred că putem coabita cu Băsescu dacă acesta revine la Cotroceni.
    ==========================================
    Premierul Victor Ponta a declarat că, în cazul în care Traian Băsescu ar reveni la Palatul Cotroceni după referendum, nu va putea coabita cu acesta. ,,Dacă preşedintele Băsescu revine la Cotroceni, nu cred că putem coabita. Eu am încercat timp de 45 zile de la preluarea mandatului şi nu s-a putut", a spus Ponta, la RTV. Preşedintele suspendat a declarat, vineri, că dacă se va întoarcea la Cotroceni după referendum şi îl găseşte pe Victor Ponta încă premier, nu îi va mai da acestuia un nou mandat de premier, chiar dacă USL va câştiga alegerile din toamnă.
    =========================
    INTREBARI: Daca Basescu revine, in urmatorii 2(doi) ani la ce va asteptati sa fie in Romania? Cum va putea fi Guvernata Tara? Ce va fi in toate planurile posibile interne si externe? Ce se va alege de noi toti? Vom pleca toti peste 2(doi) ani cu Basescu? Bine, bine, dar unde ??? Sau vom modifica Constitutia si-l VOTAM pe Basescu pe viata, desfintam Parlament, desfintam Guvern si infintam Servicii! Cat mai multe Servicii! Macar vom curati (salubriza) cu astea, asa cum merita, acest popor indobitocit, umilit, ingenuncheat mereu si mereu de o gasca de derbedei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Basescu le-a cerut romanilor sa stea acasa la referendum, ca le da inapoi 25% luati cu japca. Si romanii i-au raspuns: " Lasa-ne, javra, iti dam noi 51%! Voturi DA.

      Ștergere
  19. ,,LEGE nr. 406 din 10 iulie 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman

    EMITENT: PARLAMENTUL
    PUBLICAT: MONITORUL OFICIAL nr. 386 din 16 iulie 2001

    Parlamentul României adopta prezenta lege.

    ART. 1
    (1) Prevederile prezentei legi se aplica persoanelor care au avut calitatea de şef al statului roman.
    (2) Persoana care exercita funcţia de şef al statului roman beneficiazã de prevederile prezentei legi de la data încetãrii mandatului.
    (3) Nu beneficiazã de prevederile prezentei legi persoana cãreia i-a încetat calitatea de şef al statului roman ca urmare a sãvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau ca urmare a demiterii din funcţie prin referendum.

    ART. 2
    Persoanele care au avut calitatea de şef al statului roman beneficiazã pe durata vieţii de urmãtoarele drepturi: ....

    http://www.monitoruljuridic.ro/act/lege-nr-406-din-10-iulie-2001-privind-acordarea-unor-drepturi-persoanelor-care-au-avut-calitatea-de-sef-al-statului-roman-emitent-parlamentul-29571.html

    11 iulie 2012, 23:54

    Anonim spunea...
    lica
    23:15:51, 11 Jul 2012

    ... Persoana care exercita funcţia de şef al statului roman beneficiazã de prevederile acestei legi de la data încetãrii mandatului (folosinta gratuita a unei locuinte de protocol, o indemnizatie lunara, paza si protectie, folosinta gratuita a unui autoturism).

    Nu beneficiazã de prevederile prezentei legi persoana cãreia i-a încetat calitatea de şef al statului roman ca urmare a sãvârşirii unei infracţiuni pentru care a fost condamnata definitiv sau CA URMARE A DEMITERII DIN FUNCTIE PRIN REFERENDUM.

    Dragii mei, haideti sa il ajutam pe Traian sa simta ceea ce am simtit noi cand ne- a taiat SALARIILE SI PENSIA!

    http://www.cotidianul.ro/cinstitul-basescu-a-mintit-inca-din-prima-zi-de-campanie-188356/

    11 iulie 2012, 23:59

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate!
      Mai mult, ganditiva cata economie se va face luna de luna, an de an! Bani cu care se pot face multe lucruri bune pentru copii cu dizabilitati, batranii aruncati in strada!

      Ștergere
  20. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm
    Sondaj:Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    67%Da / 30%Nu / 3%Mă abțin --Voturi: 30736

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.stelian-tanase.ro/la-zi/de-ce-popularii-europeni-reactioneaza-dur-contra-romaniei/

    "Partidul Popular European pierde prin debarcarea lui Băsescu majoritatea in Consiliul European. În prezent Partidul Popular European este reprezentat în Consiliul European de 14 şefi de guvern şi de stat. Majoritatea este fragilă şi balanţa se inclină spre partidele liberale şi social-democrate. Dacă luăm in calcul că în Olanda în septembrie alianţa de stânga formata din social-democraţi si socialişti va câştiga alegerile parlamentare, iar creştin-democraţii olandezi se vor retrage în opozitie, popularii pierd în numai şase luni trei şefi de stat şi de guvern: Franţa, România şi Olanda.

    Prin alegerea lui Crin Antonescu drept preşedinte al României, geometria politică la nivelul instituţiilor europene se schimbă în mod fundamental. Liberalii europeni ar deţine prin Crin Antnonescu o poziţie de veto în Consiliul European. Liberalii europeni ar deveni king-makerii politicilor europene. Fără voturile liberalilor nu ar exista majoritate în Consiliul European. În urma acestor schimbări, popularii europeni pierd posturi cheie la toate nivelurile administraţiei europene. Nu este exclus ca viitorul preşedinte al Comisiei Europene să provina din rândul social-democraţilor europeni. [...]"

    11 iulie 2012, 19:51

    RăspundețiȘtergere
  22. I: ce ar spune un roman daca l-ar vedea pe Basescu ingropat in ciment pana la gat?

    R: Mai trebuie ciment!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unui blocaj al traficului. Deodata, cineva ii bate in geam:
    - Domnule, teroristii l-au rapit pe basinescu si cer 10 milioane de dolari rascumparare . Altfel ameninta ca il vor stropi cu benzina si ii vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta.
    - Bine, si cat da fiecare? zice omul din masina.
    - Cam 5 litri…

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua matusalemicilor chiriasi din stabilimentul 9, animalelor si jigodiilor care bantuie aceasta lume inchipuita, adica virtuala.La fel, buna ziua si celui ce crede ca soarele rasare de pe balconul lui! Sa nu uite ca apune in gradina mea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde e gradina ta, c-as veni si eu in ea. Pe la apus de soare, seara, pe racoare...

      Ștergere
    2. Sa-mi faci o favoare!

      Ștergere
    3. Ce favoruri, bre, cand Presedintele nostru- fie-i numele scris cu verde-, ne indeamna la cinste?Pai nu sunteti voi patrula de popandai a ZooLand-ului care mentine linistea, ordinea si ..cinstea maimutelor primitive si neevoluate ??

      Ștergere
    4. Imi faci cinste-ntr-o ogiva, cu o bere costeliva, si-o maimuta primitiva.

      Ștergere
  25. @12:08.
    Tu vrei in lupta dreapta sa ne luptam sau in versuri.. ca de nu imi spui ce vrei, scot arcusul meu din.. tei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gata! Am scos iataganul
      Vino sa-ti arat firmanul!

      Ștergere
    2. Te-am batut, ti s-a scurs timpul.
      Ma asteapta acum "Olimpul".

      Ștergere
    3. Te provoc de-aici de sus,
      De pe ..Muntele Venus!

      Ștergere
    4. Eu privesc acuma tamp.
      Chiar la muntele Olimp-
      Si ma-ntreb precum un zmeu
      Tu te crezi a fi chiar..zeu?

      Ștergere
    5. Populat Olimpul e de muritori!
      Cum tara e plina, azi, de tradatori.

      Ștergere
  26. Muei ,,rimelor'',pe caldura asta s-a incins maltul in voi?

    RăspundețiȘtergere
  27. Cu ruj nu umbla? Ori cu...rugol.

    RăspundețiȘtergere
  28. Baai bosorogilor, v-am scos din amorteala!Ca prea stateati ghiocei...sau cu ochi-n uniformele lui czares maimukles si cu labele pe sub masa!Pe la labii n-aveti cont deschis, scheletelor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mars in pizda ma-tii !!

      Ștergere
    2. Muei Handel,nu mai sta cu capuletele-n soare!

      Ștergere
    3. @14:44.
      Esti... exponentul expirat al ofiterimii romane in ..retragere.Atata, stii, atata poti!Bine cel putin ca te-ai autocorectat!Trebuia sa lasi magaria in toata splendoarea ei..

      Ștergere
  29. Pentru cel cu iatagan, eu iti zic..mai catingan! pentru lupta ce-o pornesti, care-i miza ce-o pohtesti ??

    RăspundețiȘtergere
  30. Bei ia fiti cuminti ca indat' v-o trag la dinti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici, pe Mehedinti, noi cu tontii suntem sfinti!

      Ștergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri