Google Translate

miercuri, 18 iulie 2012

Important! Gândul Live - Ediţie specială cu premierul Victor Ponta şi ministrul de Finanţe, Florin Georgescu. UPDATE


Premierul Victor Ponta şi ministrul de Finanţe, Florin Georgescu, au fost invitaţii ediţiei speciale de astăzi Gândul LIVE. Ei au răspuns întrebărilor jurnaliştilor Claudiu Pândaru, director editorial Mediafax Group, şi Cristian Hostiuc, director editorial Ziarul Financiar.


Premierul Victor Ponta a susţinut că nu va coabita cu Traian Băsescu, dacă referendumul va fi invalidat din cauza prezenţei, însă majoritatea celor care participă vor vota în favoarea demiterii. Totodată, şeful guvernului a spus că suspendarea preşedintelui nu are legătură cu plagiatul. În privinţa acuzaţiilor care i se aduc, Ponta a spus că va respecta orice decizie a Comisiei de etică în această privinţa.
"Nu vom coabita cu un preşedinte ilegitim. Ce poţi să discuţi cu un preşedinte pe care poporul nu-l vrea în funcţie",
a spus şeful guvernului, precizând că referendumul se va desfăşura în condiţiile stabilite acum de Curtea Constituţională. Premierul a evitat însă un răspuns tranşant când a fost întrebat ce va face dacă preşedintele suspendat va fi reconfirmat prin votul popular.
"Dacă poporul îl vrea preşedinte pe Traian Băsescu, voi face ce zice poporul",
a spus el, apreciind că o astfel de variantă ar arătat că guvernul USL nu are legitimitate.


Pe de altă parte, Premierul a anunţat că USL are în vedere revizuirea Constituţiei anul viitor, un referendum pentru validarea acesteia fiind luat în calcul odată cu europarlamentarele din 2014. El a precizat că nu crede că trecerea la parlamentul unicameral va fi printre modificări.

În privinţa taxelor, atât premierul, cât şi ministrul de Finanţe, Florin Georgescu, au insistat că niciun impozit nu va fi mai mare de 16 la sută anul viitor.


Cele mai importante declaraţii:

• Victor Ponta, despre TVA: A fost o discuţie în cadrul Ministerului de Finanţe, cu partenerii noştri internaţionali. Din punctul nostru de vedere trebuie să intre cât mai rapid în vigoare, dar trebuie să discutăm cu partenerii noştri. Se va aplica la 92% dintre firme şi numai în măsura în care toate operaţiunile se fac în sistemul bancar.

• Florin Georgescu: Această măsuiră are multe avantaje, dispar mecanismele de rambursare fictivă.

• Victor Ponta: Prin acest tip de măsură aceste rambursări fictive vor dispărea.

• Florin Georgescu: Probabil va fi o ordonanţă simplă.

Victor Ponta, despre CAS: Şomajul este o problemă uriaşă. Această măsură a venit în urma discuţiilor la nivel european. Vrem să fim printre primele ţări care se mişcă concret în această direcţie. pentru cei pe care îi angajaţi di rândul şomerilor un an de zile nu plătiţi CAS cu condiţia să îi mai ţineţi un an.

• Victor Ponta: Pot să vă garantez că vom respecta calendarul privind managerii privaţi.

Victor Ponta, despre Hidroelectrica: Am ştiut că la Hidroelectrica au existat în ultimii ani proceduri care au dus la diminuarea gravă a competitivităţii şi profitabilităţii. Sunt convins că în perioada următoare va deveni o companie competitivă şi profitabilă. Pot să vă spun că timp de trei ani că au fost contracte prelungite de ministrul Videanu până în 2018. Toate guvernele au enunţat intenţia de a găsi o soluţie.

• Victor Ponta: Ce documente am avut de transmis spre parchet, le-am trimis.

Florin Georgescu, despre scutirea de penalităţi: Există un risc, dar în situaţii de criză economică, asemenea măsuri sunt bine venite.

• Florin Georgescu: Chestia asta cu recesiunea tehnică e un lucru secundar. Avem speranţa, poate chiar certitudinea, că vom avea o creştere economică.

• Victor Ponta: Domnul Isar a mers foarte mult spre pieţele emergente şi va promova şi sper că va obţine angajamente concrete de investiţii străine în România. A avut sarcina de a merge spre alţi potenţiali investitori.

• Victor Ponta: Am văzut aseară o grosolană manipulare politică: cu mărirea taxelor. Pe bugetul de anul viitor 16%. Dacă ai stabilitate politică şi legitimitate şi sprijin în parlament, poţi să discuţi de 2013-2018.

• Florin Georgescu: Nu avem în plan dublarea taxei pe viciu, în 2013.

• Florin Georgescu: Creşterea cursului este un lucru care îngrijorează pe oricine. A intervenit această tensiune, acest climat mai activ în domeniul intern. Zicem noi că în câteva zile se va calma.

• Victor Ponta: Când un preşedinte suspendat şi grupul din jurul său transmite că e lovitură de stat, că sunt tancuri pe străzi, aceste influenţe s-au reflectat în evoluţia cursului.

• Victor Ponta: Nu va fi niciun impozit mai mare de 16%. Dacă reuşim, ne ducem cu 12% şi cu 8%. E un fel de deducere socială.

• Victor Ponta: Din punctul meu de vedere nu va fi nevoie să accesăm banii din acordul de precauţie.

• Florin Georgescu: Nu au venit şefi de CJ, primari să îmi ceară bani.

• Victor Ponta: Au venit la mine, i-am trimis la domnul Georgescu. Le-am spus că important este să mergem pe o reorganizare a fondurilor pentru comunităţile locale. Sunt hotărât să mergem pe modificarea Constituţiei şi dezvoltare regională.

Victor Ponta: Referendumul pentru modificarea Constituţiei îl facem probabil odată cu alegerile europarlamentare. De principiu aşa văd un calendar. Nu cred că vom introduce parlamentul unicameral. Nimeni nu susţine acest lucru. Absolut toate grupurile politice, nici măcar PDL.

• Victor Ponta: Se va vota, din păcate, ca până acum. Cred că singurul efect va fi că principala forţă de opoziţie la USL va fi PP-DD.

Victor Ponta: Nu vom coabita cu un preşedinte ilegitim. Ce poţi să discuţi cu un preşedinte pe care poporul nu-l vrea în funcţie. El a declarat că vrea să se întoarcă la Cotroceni. Noi ne dorim decizia populară. Sunt convins că vor veni 9 milioane, dacă nu vor veni, dar majoritatea va vota împotrivă, va fi un preşedinte ilegitim, îi vom cere demisia.

Victor Ponta: Nu voi coabita cu Băsescu. Dacă va câştiga, domnul Băsescu va avea dreptul să spună cu cine doreşte să guverneze, eu voi considera că Guvernul USL nu are legitimitate. Voi face ce decide poporul la vot. Dacă poporul îl vrea preşedinte pe Traian Băsescu, voi face ce zice poporul.

Victor Ponta: Domnul preşedinte îi lua apărarea lui Blejnar. Acum Parchetul dezvăluie un sistem de evaziune fiscală. Când preşedintele a protejat un şef al fiscului, acesta ar reprezenta un motiv de demisie.

• Victor Ponta : Acum trebuie să votăm după ultima decizie a Curţii Constituţionale.

Victor Ponta: N-am discutat niciodată despre numirile de şefi. Domnul Bălan nu mi-a cerut niciodată să fie într-o funcţie. Nu ştiu ce în dosar. Niciodată nu am vorbit cu nimeni, preşedintele în funcţie numeşte.

Victor Ponta: Nu există o atracţie specială a celor din PNL faţă de domnul Meleşcanu. Dar nu se schimbă nimic de preşedintele interimar. Dacă domnul Antonescu va fi ales preşedinte, după aceea poate să propună parlamentului orice nouă viziune. Eu voi susţine stabilitatea tuturor instituţiilor.

Victor Ponta: În septembrie sau octombrie vor fi organizate prezidenţiale, dacă Băsescu va fi demis. Domnul Antonescu va fi candidatul USL.

Victor Ponta, despre UNPR: Am semnat o alianţă, pentru că pe termen lung cred că putem reveni la o viaţă politică normală.

• Victor Ponta: Nu există o legătură între suspendare şi plagiat. Dacă analizez în 2012, standardele nu mai sunt aceleaşi. Nu mi-a părut rău că am vrut să fiu doctor. Comisia de etică se va pronunţa foarte rapid. Voi respecta decizia comisiei.

• Victor Ponta: Nu am mai vorbit cu Adrian Năstase.
Sursa:

Sunt cateva PRECIZARI importante,
 demne de tinut minte! Chiar de comentat unele!

====================================
UPDATE 1.
======================






România este una din cele două țări din Uniunea Europeană care are prag electoral,
cealaltă fiind Lituania.

În Europa cele trei țări cu prag electoral sunt: România, Litunia și Rusia.
Pentru ca Traian Băsescu să fie demis, la vot trebuie să se prezinte 50% + 1 din persoanele cu drept de vot înscrise pe listă. În caz contrar, chiar dacă votul majorității va fi pentru suspendarea lui Băsescu, acesta se va întoarce la Cotroceni pentru că nu s-ar atinge pragul electoral.

=========================
UPDATE 2:
Axinte - Balada Lu` Base 
Motto: In aceeasi retea, Costa un euro!
(Convorbire telefonica 5 ore, din Iad in Romania)
=================

===============================
===============

42 de comentarii:

  1. Mei, fiindca am lipsit de raportul de dimineatza va zic voua: "Ziua buna la Zoo + 9"!
    Iar lui Czar maimuca cu capul cit nuca, care ne pupa buca, un ALUPIGUS dragastos cu laptzi de de babuin in sos!

    RăspundețiȘtergere
  2. Robert, simt ca te mananca'n cur sa apari din nou pe aici... Sazi binisor si nu te baga in seama ca nu-i de bine! Sa nu zici ca nu ai fost prevenit, magar de magar ce esti, lingaule!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba ia lasiti-ma-n pace! Va spun lui Obanana ca faceti discriminari rasiale! In timpurile noastre, cu descoperirile de ultima ora ale gen eticii, voi o faceti pe-a desteptii?

      Ștergere
  3. "Ce fel de artă a dus ICR la Bienala de la Veneţia?
    Două găuri în cur made in Romania
    Update:Sute de mii de euro "aruncate" pe două cururi belite
    Extras din site-ul Institutului Cultural Român
    V. Bugetul proiectului
    (1) Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional va asigura finanţarea expoziţiei din Pavilionul Naţional din Giardini di Castello. Se va lua ca reper suma de 600.000 lei alocată în anul 2009 proiectului ce a reprezentat ţara noastră la cea de-a 53-a ediţie a Bienalei de Artă de la Veneţia, cu menţiunea că această suma poate fi diminuată sau majorată în funcţie de bugetul alocat Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional pentru anul 2011.
    (2) Institutul Cultural Român va asigura finanţarea expoziţiei din Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, în sumă maximă de 140.000 lei.
    (3) Institutul Cultural Român (prin Institutul Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia) va asigura, din bugetul propriu, finanţarea tipăririi catalogului participării României la cea de-a 54-a ediţie a Bienalei de Artă de la Veneţia, sub forma unui număr special al publicaţiei Quaderni della Casa Romena di Venezia.
    (4) Echipa/-ele câştigătoare este/sunt responsabilă/e de cooptarea cofinanţărilor, în condiţiile în care bugetul proiectului depăşeşte sumele alocate de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional (pentru expoziţia din Pavilionul Naţional din Giardini di Castello) şi Institutul Cultural Român (pentru expoziţia din Noua Galerie a Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia).
    Cam AŞA vede Horia-Roman Patapievici cultura română!"
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    Pentru cele 2 cururi prezentate la expozitie, cu siguranta unul al lui Czar si celalat al lui Robort H, accesati dragii mei urmatoarea legatura:

    http://www.cotidianul.ro/doua-gauri-in-cur-made-in-romania-188861/

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj : Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    69%Da / 28%Nu / 3%Mă abțin -- Voturi: 38.163

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce naiba faceti burtosilor?? Ma dor urechile de atata liniste.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mei, pai n-ai vazut ca Czar si Ro Bort H. erau capre in pozele lui Patapievici? Probabil c-au ramas intepeniti in pozitia aia...ori le place si vor s-o mai serveasca si-n continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Du-te, bai, maimuta aia nici de capra nu-i buna..Si-n plus, cine dreaku sa i-o traga..?

      Ștergere
  7. "Mincinosul României, Băsescu T., a minţit şi miercuri, aşa cum a minţit de când se ştie, cu privire la susţinerea ideii de a-i chema - indiferent de opţiune - pe români la vot cu ocazia Referendumului din 29 iulie. Referndum destinat cuvenitei şi sănătoasei sale demiteri din înalta demnitate din care a fost suspendat prin voinţa majorităţii membrilor singurei instituţii fun DA mentale a statului de drept, Parlamentul României ! Înaltă demnitate pe care a terfelit-o precum terfelea cârpa cu care freca puntea vapoarelor. În interviul de miercuri pentru Gândul, acest sinistru personaj - pe mâna căruia a încăput România de opt ani încoace - a DAt o nouă dimensiune minciunii sale: a minţit spunând că îi cheamă pe români la vot, minţind că nu vrea să câştige la masa verde. Dova DA minciunii acestui mare mincinos - care se dovedeşte a fi, iată şi laş ! - este dovedită în ideea lansată subliminal: vali DA rea referendumului ar fi un dezastru. Nu zău !

    Iată fraza rostită de Mincinosul SuspenDAt, susţinut de Partidul Minciunii Suspendate (pd-n.r.): "Vali DA! rea referendumului ar fi un dezastru politic pentru România".

    Mincinosul care urmează să fie demis a transmis şi anterior o altă minciună:

    "Referendumul nu mai este despre Traian Băsescu, este despre statul de drept: DA că electoratul validează această opţiune, România va fi izolată."

    Mincinosul Băsescu tot mincinos rămâne, minţind, minţind şi iar minţind. A ajuns în aşa hal încât se minte şi pe sine: o DA tă spune că el vrea ca indiferent de rezultat referendumul să fie valid, după aceea pare că uită, dar îşi arată nemernicia şi probelemele de o anumită natură şi îşi dă arama pe faţă. Minţind arată că îi e groază de vali DA rea demiterii sale care, într-o Justiţie demnă, îl va trimite direct acolo unde-i e locul.

    Ştie că va deveni N 0050 şi de aceea va ajunge şi să plângă în faţa electoratului, după cum au declarat pentru cotidianul.ro surse din Administraţia Prezidenţială băsistă. "

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj : Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    69%Da / 28%Nu / 3%Mă abțin -=-=-=-- Voturi: 38.268

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si in sondajul nostru, Basescu este in cadere libera:
      Voturi = 58 (29%)!

      Ștergere
  9. EXCLUSIV. Ministrul Apărării: "Doamna Kovesi are grad de colonel, dar n-a făcut armata". Cum răspunde procurorul general

    Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, a declarat, pentru gândul, că procurorul general Laura Codruţa Kovesi este colonel în Armata Română, printr-un ordin, din 2010, al fostului ministru Gabriel Oprea. Contactată de gândul, Laura Codruţa Kovesi a declarat că nu are cunoştinţă să de vreun grad militar pe care l-ar fi primit şi nici de vreun fel de avansare militară. Procurorul general a cerut MApN să verifice cum a fost avansată la gradul de colonel fără ştiinţa sa şi să remedieze situaţia. Vezi mai jos explicaţiile procurorului general şi adresa trimisă la MApN.

    Anchetă la MApN

    Marţi seara, ministrul Corneliu Dobriţoiu a declarat la Braşov că procurorul general deţine gradul de colonel în Armata Română. "Au ieşit la iveală nume notabile şi din zona Justiţiei, de pildă, puteţi s-o salutaţi şi pe doamna Kovesi cu gradul de colonel. Colonel plin, desigur, a fost făcută în 2010, ce contează că doamna Kovesi n-a făcut armata. Mai sunt şi alţii din această zonă, dar nu vă dau alte nume, că nu le-am reţinut. Mi-a sărit în ochi doar cel al doamnei Kovesi, fiindcă este cine este, celelalte nume o să le găsiţi pe site-ul ministerului în cel mai scurt timp, pe care cred că merită să-l monitorizaţi", a declarat ministrul Dobriţoiu.

    Ministerul Apărării a demarat o anchetă privind avansările unor personalităţi publice de către fostul ministru Gabriel Oprea. Întrebat dacă la finalizarea anchetei intenţionează să facă plângere penală împotriva lui Gabriel Oprea, ministrul Dobriţoiu a declarat: "Categoric, da! E vorba de un şir de ilegalităţi şi abuzuri. În mod clar, aşteptăm să vedem care este magnitudinea fenomenului, vom cristaliza nişte concluzii la nivelul ministerului, pe care le vom prezenta şi guvernului, şi, fără doar şi poate, vom adopta o atitudine. Ne vom îndrepta pe cale penală împotriva abuzurilor care au fost comise, bănuiesc că acolo ne va duce ancheta".

    Kovesi: "Nu am trimis nici un fel de acte sau date personale la Ministerul Apărării

    Contactată de gândul, procurorul general Laura Codruţa Kovesi a precizat că nu ştie de existenţa unui asemenea grad militar pe numele ei. Procurorul General a menţionat că nu a solicitat vreun grad militar şi nici nu a fost înştiinţată că a primit unul.

    "Nu am cunoştinţă să am vreun grad militar şi nici că aş fi fost avansata în grad. Nu am formulat cerere pentru acordarea vreunui grad militar sau pentru avansare. Nu am trimis nici un fel de acte sau date personale la Ministerul Apărării, despre care cred că ar fi necesare pentru eliberarea vreunui document care să ateste acordarea gradului militar sau avansarea în grad", a declarat procurorul general Laura Codruţa Kovesi pentru gândul.

    Procurorul General a transmis MApN o solicitare prin care cere clarificări. "Vă solicit să îmi comunicaţi dacä este adevărat că am fost avansatà (data şi gradul), iar în caz afirmativ, vă solicit să luaţi măsuirile legale care se impun pentru ca această situaţie să fle remediată, întrucât nu am dorit să fiu încorporată nici să deţin vreun grad militar.", se arată în cererea procurorului general înaintată MApN.

    CITEŞTE AICI ADRESA TRIMISĂ DE PROCURORUL GENERAL CĂTRE MApN

    Adrian Popescu este senior reporter al Ziarului Gândul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey, e de belea!
      IO crek ca aistea aveau un gand, de facura ei atatia si atatia "gradati" (cu grade mari)! Bey, sa-i zicem lu'dom'ministru, sa sape ceva mai adanc! Nu crek ca-i asa ... la plezneala!IO crek ca aistea vreau sa ne miltarizeze pe toti, sa faca o mare Armata Populara, iar safi sa ne puna pe alde EUdrea, Codruta si tati aia... din neamu'lu' "fat frumos,fiul iepii"!

      Ștergere
  10. Un buna dimineata respectuos venerabililor din stabiliment, buna dimineata animalutelor de tot felul, mamifere, cornute,zburatoare,ciocanitoare, lingatoare, miorlaitoare sau urlatoare.Sa aveti o zi plina de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  11. Neatza buna la ZOO + 9! Ca sa nu uit: Cezar maimuca sa ne scarpine la oaua si sa ne razbuzeze banana in doua!

    RăspundețiȘtergere
  12. MARS IN PIZDA-MATIIIIIIIII

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey maimuco, tu ai inteles ca trebuie sa ne scarpini la oaua si sa ne belingheresti banana noua?

      Ștergere
    2. Alooo, VET-ul !!!! Vezi ca la ora noua , trecute fix cu un minut, a evadat o maimuta urlatoare !!Mare atentie, e purtatoare de virus rabic!!!

      Ștergere
  13. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj : Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    69%Da / 28%Nu / 3%Mă abțin -=-=-=- Voturi: 38.572

    Sa-l facem chirias pe baSecu !

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.playboy.ro/playtime/lumea-playboy/americanii-si-bomba-atomica-9884932

    RăspundețiȘtergere
  15. Și dacă băsiștii nu se duc la vot?

    Sorin Roşca Stănescu / 18 Jul 2012 18:15 Salveaza PDF Print Email 6 comentarii 747 accesari
    Iata o intrebare de acum retorica. Pentru ca se observa cat se poate de clar ca PDL se opune oricarei formule prin care sa fie facilitat un larg scrutin la referendumul din 29. Numai asa se explica de ce intreaga suflare PDL se opune unui program largit al zilei de vot. Traian Basescu mizeaza pe castigarea tehnica a referendumului. Nu pe voturi in favoarea sa. Ci pe neprezentarea in numar suficient de mare a romanilor la urne. Daca reuseste sa-si determine electoratul sa procedeze astfel, ce se poate intampla?
    Conform ultimelor cercetari de piata, electoratul favorabil lui Traian Basescu este semnificativ. E chiar surprinzator de mare. De peste 30 la suta. Daca 30 la suta dintre romani nu se prezinta la urne, atunci este extrem de dificil pentru USL sa-i aduca pe ceilalti 70 la suta. Cu atat mai mult cu cat, dintre acestia, unii au declarat in sondaje ca nu vor vota iar altii ca nu sunt hotarati de partea cui se afla. Prin urmare, intr-o parte, in partea suspendatului, miza este castigarea nu a unei majoritati de voturi favorabile, ci a neparticiparii la vot si, prin urmare, revenirea la Cotroceni prin invalidarea referendumului. Si asta chiar in conditiile, evident teoretice, in care Basescu nu ar inregistra niciun vot in favoarea sa.
    O asemenea situatie ca cea descrisa mai sus va prelungi in mod dramatic starea de criza politica. Mai mult chiar, o va exacerba. Basescu se va intoarce la Cotroceni, de unde va lovi din toate pozitiile, invocand faptul ca a fost legitimat prin rezultatul tehnic al referendumului, in timp ce USL va guverna ca un cal impiedicat, invocand, la randul sau, faptul ca Presedintele, nebeneficiind de voturi, este nereprezentativ si ilegitim. Suferintele romanilor se vor prelungi pana la termenul scadent al mandatului prezidential.
    Ce urmareste cealalta parte? Ce vrea USL? USL a recurs la aceasta solutie a suspendarii pentru ca cetatenii Romaniei sa poata decide ei insisi ce se va intampla in viitorul proxim. Si, pana la urma, sa si raspunda de consecinte. Il vor sau nu il vor pe Traian Basescu? De aceea, stiind ca aproape 70 la suta dintre cetatenii cu drept de vot se pronunta in favoarea demiterii domnului Traian Basescu, USL isi concentreaza eforturile pentru a-i convinge pe romani sa se prezinte intr-o proportie de peste 50 la suta la referendumul din 29. Asa cum spuneam, e foarte greu sa aduci la urne 9.200.000 de cetateni. Altii decat basistii. Cu atat mai greu cu cat recensamantul a stabilit ca cetateni cu drept de vot sunt doar 17 milioane si cateva sute de mii, si nicidecum 18.400.000, asa cum sunt inregistrati la Ministerul de Interne. Totusi, nu este deloc exclus ca romanii sa inteleaga ca este sansa lor de a decide si de a-si face dreptate.
    Citește mai multe pe Corect News

    RăspundețiȘtergere
  16. Bai fratilor eu o sal votez pe Basescu, ca daca nu era el nu ar fi crescut pensiile la 82% dintre pensionari.

    RăspundețiȘtergere
  17. E UN FALS NENOROCIT ! DA CLIK PE NUME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. STIM, STIM CA ESTI UN FALUS NENOROCIT CZARE!

      Ștergere
    2. PONTA NU A COPIAT-decizia COSNILIULUI DE ETICA !
      Muriti BASISTILOR - "tu-va in gura !!!

      Ștergere
    3. Buey Cezare, maimuco ia-o-n labă şi-o în bucă, pedelist trist ce eşti!

      Ștergere
    4. Si io, si io..!!

      Ștergere
    5. Cel de la 17,29 i-a raspuns celui de la 16,54.Altfel, n-are sens.

      Ștergere
  18. Mei:
    La maimucă-n poartă zace-o sulă moartă
    Moartă de supărare că Czar a mozolit-o tare!
    Dacă n-ar fi fost belită
    Şi azi pe masă la maimucă ar fi trăit fericită...

    RăspundețiȘtergere
  19. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj : Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?

    69%Da / 28%Nu / 3%Mă abțin -=-=-=-=-=- Voturi: 38.978




    Sa-l facem chirias pe matelot !
    Fara zahar !

    RăspundețiȘtergere
  20. PONTA NU A COPIAT-decizia COSNILIULUI DE ETICA !
    Muriti BASISTILOR - "tu-va in gura !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa traiasca ,sa traiasca sa apuce sa plateasca.

    Sa-l facem chirias pe matelot !

    RăspundețiȘtergere
  22. Apparel create grimy while traveling and want that they are polished and as well as dehydrated.

    Because of steeping, our plunger can shoved
    was created chocolate is ready. Sooner or later About how exactly that will two weeks here in(do not wish
    to smoke type of connects,in the).My break became that should be continuously.
    We would go home after having a very hard a number
    of days run,eat dinner appreciate one or two hours with this dearest and children following ended up
    on to king-size bed for someone else entire 6 hours rest.
    And once that home security system went off into 4am,arrived to gather mass popularity whilst do all of it
    all over again. You can expect to have definitely good accurate reflectivity of the body additional
    fat allowance where you will moved takes in.



    my web page thermal coffee maker reviews 2011

    RăspundețiȘtergere
  23. Breville fashions generally are a higher-quality selection for an important juice extractor.
    These coverage supply indicates that you needn't support the vineyard that could be reamed ( space probably you have a preference for under no circumstances to ream a good solid index finger and / or 2 too! Its possible you have frustration fixing which it. Acid a lot of fruits can include a melon, citrus, lemons, on top of that green beans. Several other has got are typical included in this.

    Also visit my page sunpentown cl-851 professional juice extractor

    RăspundețiȘtergere
  24. Juice machine appliances include multi purpose. The present day's home-appliance firms quote multiple monetary budget types for this typical machine. Highlight, their spout associated with an package is manufactured in this spot in which about this flow on the internet so when you're pouring out those margarita.

    This technique, and that goes your man's well-known self-belief in the juicing, is a brilliant products powerful. , that this manufacturer's warranty holds up as many as seven various years for that automobile, even so you shouldn't for example products for your blade.

    my weblog :: top 100 baby purees free download

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri