Google Translate

joi, 26 iulie 2012

Mircea Dogaru, Presedintele SCMD, se dovedeste cel mai tare dintre agentii electorali Pro Basescu! Bomba cu care se ameninta pe surse, a fost DETONATA! Despre PARANOICUL Dogaru, noi dezbatem aici de luni de zile! UPDATE. Halucinant!


Un document furnizat ziarului gândul în cursul zilei de miercuri încearcă să demonstreze că Guvernul Ponta s-a angajat să desfiinţeze Curtea Constituţională, DNA, ANI şi CNSAS. Părţi din document au apărut în cursul acestei după-amieze pe mai multe site-uri de ştiri.

gândul a stat de vorbă în ultimele 24 de ore cu părţile implicate şi vă prezintă, în continuare, povestea completă a celui mai "exploziv" document care a apărut în săptămâna referendumului.

Pe data de 13 iulie, conducerea USL a semnat cu un număr de circa 60 de asociaţii, fundaţii şi ONG-uri un ACORD în care se spun următoarele:

CLICK PENTRU A MĂRI

"Conducerea USL este de acord, în principiu, cu lista obiectivelor propuse de entităţile componente ale Consiliului Naţional al Societăţii Civile (CNSC) prn Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD). Începând cu 18 iulie 2012, până la debutul campaniei electorale parlamentare, fiecare punct va fi redactat de comun acord în formă definitivă, în baza discuţiilor cu reprezentanţii fiecărei structuri a CNCS care l-a propus". Documentul este semnat de co-preşedinţii USL Victor Ponta, Daniel Chiţoiu şi Daniel Constantin, pe de o parte, şi colonelul Mircea Dogaru, pe de cealaltă.


Problema apare pe "lista obiectivelor" cerute de CNSC. Printre ele, ca obiective imediate, se prevede "desfiinţarea structurilor de poliţie politică de tip stalinist şi a instrumentelor politice tip
Curtea Constituţională, ANI, DNA, CNSAS".
Această listă a obiectivelor nu este semnată de liderii USL.

Cu toate acestea, colonelul Dogaru susţine, într-un interviu pentru gândul, că cei trei lideri au avut cunoştinţă de toate aceste cereri: "Nu au avut nicio obiecţie la obiectivele noastre". De asemenea, Victor Ponta a declarat, pentru gândul, că totul este o manipulare de campanie şi că lista obiectivelor a fost ataşată ulterior ACORDULUI semnat:
"E o tâmpenie. Cum să susţinem desfiinţarea Curţii Constituţionale, a ANI, a DNA şi a CNSAS?!"
Colonelul în rezervă Mircea Dogaru, liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate a declarat pentru gândul că obiective precum desfiinţarea Curţii Constituţionale, a ANI, a DNA şi a CNSAS au fost discutate cu liderii USL.

„Materialul este din ianuarie l-am discutat cu liderii USL până în luna aprilie, urmând să-l semneze ei atunci. Lista a rămas neschimbată, iar ei l-au semnat, iar o parte din obiective au fost îndeplinite”,
a declarat colonelul în rezervă Mircea Dogaru.

El a precizat că liderii USL nu au avut obiecţii asupra niciunui punct cuprins în acest document.

„Curtea Constituţională, ANI, DNA sunt instrumente staliniste politice. Noi spre exemplu suntem în proces cu Curtea Constituţională de doi ani negându-i dreptul la existenţă pe baza faptului că legea de funcţionare a Curţii Constituţionale excede Constituţia. Toate legile apărute cu aprobarea acestor indivizi care nu au nicio legătură cu justiţia sunt nule de drept”, 
 a subliniat Dogaru.

Întrebat de gândul dacă cei de la USL sunt de acord cu aceste puncte, liderul SCMD a spus că cei de la USL sunt de acord cu toate punctele cuprinse în lista de obiective. Mai mult, el a dezvăluit că cei de la USL au avut la dispoziţie documentul patru luni de zile.

„Ei au avut patru luni acordul la dispoziţie, l-au semnat şi nu au avut nicio obiecţie. Curtea Constituţională dublează Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DNA dublează Parchetul General, nu se justifică. Sunt instituţii bugetivore, care nu se justifică şi care dublează instituţii ale statului şi arme politice în mâna unora şi altora. Le-a făcut Năstase pentru el şi au încăput pe mâna altora, dar asta e altă problemă. Ei au semnat protocolul cu noi. Materialul respectiv l-au avut la dispoziţie patru luni”,
 a declarat pentru gândul Dogaru.

El a spus că nu contează că Uniunea Europeană a spus că nu se pot desfiinţa instituţii precum Curtea Constituţională sau DNA.

„Cei de afară fac o gravă confuzie între Curtea Constituţională şi Curtea Supremă din alte state. O să le explicăm că avem o Curte se numeşte ÎCCJ. Nici o problemă, o să le explicăm noi. O să-i explicăm lui Barroso că a fost ales cu votul a 22% din electorat lui madam Merkel că a fost aleasă cu 34% din întregul electorat şi numai ruşii mai au baremul de 50% plus unu. Aceşti europeni la care ne uităm ca la nişte dumnezei sunt de fapt nişte copii mari, care gândesc mai puţin decât noi pentru că au mai multă tehnică la dispoziţie. Când le spui că în România respectăm democraţia ei spun vai dar trebuie respectată”,
a fost punctul de vedere exprimat de colonelul în rezervă Mircea Dogaru.

Victor Ponta: Este o tâmpenie

Premierul Victor Ponta contrazice însă afirmaţiile liderului SCMD. El spune că totul este „o minciună ordinară de campanie” şi că ideea desfiinţării CCR, ANI, DNA, CNSAS este o „tâmpenie.
„Este o tâmpenie, cum să fim de acord cu desfiinţarea Curţii Constituţionale, a ANI, a DNA, a CNSAS. Nu se poate aşa ceva. Fiecare om are dreptul să ceară ce vrea, dar nu pot fi de acord. De aceea, nici nu am semnat vreodată aşa ceva. Este o minciună ordinară de campanie. Acordul are o singură pagină şi prevede că de pe 18 iulie şi până la începutul campaniei electorale şi până la începerea campaniei electorale vor fi identificate obiectivele comune în urma discuţiilor. Restul nu are nicio legătură cu celălalt document, fiecare cere acolo ce vrea”,
 a declarat pentru gândul premierul Victor Ponta.

Primul ministru a adăugat că „este o făcătură clasică” prin punerea alături a două documente care nu sunt legate.

„Eu am semnat o pagină, atât. Nici nu cunosc restul obiectivelor. Este o făcătură clasică prin punerea alături a două documente care nu sunt legate. Restul, ce vor ceilalţi oameni nu este problema noastră”, a fost concluzia lui Victor Ponta.

Daniel Constantin: Am semnat o singură foaie, nu am avut anexe

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a cărui semnătură apare pe Acord, a declarat pentru gândul că a avut în faţă o singură foaie, care nu cuprindea niciun fel de obiective.

„Documentul pe care l-am semnat nu avea niciun obiectiv ataşat. Repet, documentul pe care l-am semnat era doar un acord de principiu pentru stabilirea obiectivelor comune. Noi am avut în faţă o singură foaie, celelalte documente nu au fost anexă. Dacă erau anexă se spunea pe documentul iniţial că are anexe”, a precizat pentru gândul preşedintele PC.

El a dezminţit semnarea unui acord care să prevadă desfiinţarea CNSAS, ANI, DNA.
„Sub nicio formă nu suntem de acord cu desfiinţarea Curţii Constituţionale, sub nicio formă nu suntem de acord cu desfiinţarea DNA şi ANI”,
a afirmat pentru gândul Daniel Constantin, preşedintele PC.





CLICK PENTRU A MĂRI
etc. etc. etc.
CITEŞTE DOCUMENTUL INTEGRAL
AICI:
Colonelul Dogaru bagă mortul în casa USL. La ce s-au angajat Ponta, Constantin şi Chiţoiu când au semnat CONTRACTUL cu "societatea civilă"

Stiri in curs de actualizare!

Prieteni, colegi!
A venit vremea din pacate, sa aratam cu degetul:
in cine ati crezut voi? pe cine ati urmat?
Un PARANOIC, insetat de bani si putere !?!
Un PARANOIC care in zilele acestea, v-a vandut la kilogram?!?
Absolut regretabil ca mass-media, unii-altii, au facut din
neica-nimeni Mircea Dogaru un INCREDIBIL "cineva"!
Agentul  de influienta DOGARU, a fost pana AZI un "agent" bine "lucrat" in laboratoarele basiste, bun de aruncat in lupta doar la "mare, absoluta si deosebita nevoie"! Sub desavarsita "acoperire" a unui asa-zis Lider Sindical Militar, a capatat popularitate si notorietate, reusind sa pacaleasca si cateva mii de pensionari militari!  Acum, regretele acestora, vor fi prea tarziu!
Raul, a fost facut!
"BOMBA" DOGARU, a fost DETONATA!
=========
===================
UPDATE 1. Halucinant!
Iata ce retine Oficiosul pro-Basescu,
din OPERA lui Dogaru:


"Nu ştim dacă, prin susţinerea pe care o acordăm USL,
nu vom face altceva decât să legitimăm nişte ticăloşi.
Nu ştim nici contrariul. Sunt doar supoziţii. Ştim însă că, dacă Traian Băsescu nu va fi demis prin referendum, ne aşteaptă exact situaţia de dinainte de ieşirea în stradă, în luna ianuarie a acestui an".

Citiţi mai mult:
 Dovada loviturii de stat: Ponta se angajează să îngenuncheze Justiţia - Referendum pentru demiterea preşedintelui 2012 > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dovada-loviturii-de-stat-ponta-se-angajeaza-sa-ingenuncheze-justitia-993800.html#ixzz21ljvWk5w
EVZ.ro
==============
=============================
==============
UPDATE:
Cererile CNSC ar transforma România într-un lagăr post-apocaliptic
Documentul pus în fața liderilor USL de către CNSC, numită de-a lungul materialului Societatea Civilă, cuprinde o listă de cereri, intitulată Obiective Imediate, și care este împărțită pe mai multe domenii de interes - social, politic, administrativ etc.

Aceste „Obiective imediate” cuprind cereri aberante într-un stat de drept, unele lăsându-te stupefiat. Sunt cereri de tip Revoluție populară, din vremea Rusiei bolșevice sau din celelalte mișcări comuniste din estul Europei, Cuba și America de Sud. Ponta, Chițoiu și Constantin și-au pus semnăturile pe acest document, declarându-se de acord „în principiu” cu toate cererile.

Iată mai multe exemple:

La Capitolul A, Restaurarea Democrației, punctul 7 spune:
„Modificarea Constituției în sensul acordării dreptului de suspendare a președintelui de către cetățeni, printr-un milion de semnături (...)”.
O asemenea posibilitate de suspendare a șefului statului nu există în nicio țară din Uniunea Europeană.

 La punctul 8 se cere: „Renunțarea la reforma administrativă a județelor”.

Vor controlul asupra TVRLa punctul 10, CNSC vrea să aibă controlul asupra TVR: „Consiliul de Administrație al televiziunii publice să aibă în componență doi reprezentanți ai CNSC”.

Mai departe, la punctul 19, se cere garantarea eradicării sărăciei: „Ridicarea nivelului de trai la un salariu minim garantat, pentru un trai decent și fără discriminare la coșul zilnic de hrană”.

Altă regulă instituită de CNSC, la punctul 21: „Abrogarea HG-urilor și OUG-urilor care au stabilit renunțarea la drepturile prevăzute în contractele colective de muncă, sporuri, al 13-lea salariu, tichete de masă, vacanță, creșă etc”.

Dogaru visează la o nouă dictatură populară în care el să fie cenzorul suprem
======================================================
Capitolul B începe cu o cerere halucinantă: controlul CNSC asupra tuturor instituțiilor statului. Iată paragraful:

„1. Asigurarea pârghiilor necesare, în vederea garantării realizării cererilor Societății Civile (cetățenilor) legitime. Astfel, solicităm ca în fiecare organ sau structură de putere și administrativă (Parlament, Guvern și Agențiile sale, ministere și alte organe ale Administrației Centrale, organele locale ale Puterii și Administrației etc.) să fie incluși 2-3 reprezentanți ai Societății Civile, experți și profesioniști în materie, care să formeze un birou de avizare a tuturor deciziilor și măsurilor cu caracter general, adoptate de organele respective și care vizează populația sau diverse organe și categorii ale acesteia. Acești reprezentanți ai Societății Civile vor fi persoane de legătură cu organele respective și ele trebuie consultate permanent în diverse ocazii.”

Practic, Dogaru cere liderilor USL - iar aceștia au fost „de acord în principiu” - anularea atribuțiilor tuturor instituțiilor statului și punerea acestora la dispoziția unor comitete populare, numite „Societatea Civilă”, ca pe vremea Revoluției Bolșevice.
În fiecare instituție din România ar urma să există un birou în care niște „experți” din popor să devine cenzorii oricărui act executiv.

Citiţi mai mult:
 EVZ.ro
========================
===========

UPDATE 2.
Ponta, PNL si Basescu reactioneaza!
Lepadarea de MIRCEA DOGARU
- Urmariti un material VIDEO, difuzat de PDL -
=============================================


==========================
=================

122 de comentarii:

  1. Ce agent?
    Ce bomba dogaru?
    O nenorocita de "martoaga romaneasca", ce s-a dorit de catre niste magari, a fi un adevarat "cal troian" in lumea sindicala, de ce nu, a noii puteri! Eheee.... stau si cuget! Cate "cartite" or mai fi "pregatite", bine acoperite, gen "martoaga a la dogaru"?

    RăspundețiȘtergere
  2. ,, Curat murdar...,,.
    Acum, eu mai repede il cred pe Daniel sau pe Ponta . Daca anexele nu sunt semnate , apoi acolo pot sa apara orice fraze si cuvinte. Inclusiv ca USL se angajeaza sa ma faca si pe mine general. Dar ca eu am refuzat. Ce dracului, anonimul are dreptate este un ,, cal troian,, dar care are burta sparta si cad agentii din el pana la poarta cetatii. Daca Dogaru a facut asa ceva acum inainte de referendum atunci ar fi bine sa se mai spele pe picioare...in fantana de la Cotroceni cand iese de la curs.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cred ca ELENA ar trebui sa ne mai povesteasca cate ceva din activitatile SCMD...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. “Reconstructia” sistemului de pensii militare o noua abureala manipulatorie (lansata de “bretonatul” care a facut si face orice i se dicteaza pentru a fi ministru) a masinii diversioniste marca “voiculescu-felix motanul turnator” si sustinuta zgomotos, contra cativa zornaitori, de “anticomunistul” si “persecutatul de Ilie Ceausescu prin CI” – “marele si singurul ” luptator impotriva tuturor celor care nu-i impartasesc ideile “revolutionaro-paranoice”.Oricine are minime cunostinte juridice isi da seama ca actiunea este din start sortita esecului. Pornind de la titlu -PENSII MILITARE DE STAT- si trecand la continut -SE ADRESEAZA MILITARILOR, POLITISTILOR SI FUNCTIONARILOR PUBLICI CU STATUT SPECIAL” se poate vedea amalgamul fara acoperire juridica a unuor categorii care nu au nimic in comun (decat eventual un pistol in dotare). Si in final o intrebare pentru domnul Dobritoiu : ARMATA CHIAR NU MAI ARE NICI UN FEL DE SPECIALISTI IN RESURSE UMANE SI IN DREPT DE ATI ADUS CONSILIERI CIVILI IMPUSI DE SCMD? OARE DOAMNA AVOCAT ESTE MAI CALIFICATA DECAT ACTIVII DIN ARMATA CARE AU LUCRAT SI LUCREAZA DE ANI IN ACEST DOMENIU? DE CE L-ATI MAI CRITICAT PE OPREA CAND SUNTETI LA FEL? CA “PRESEDINTE DE ONOARE” AL UNEI FILIALE SCMD SUNTETI SI DUMNEAVOASTRA ADEPTUL HAOSULUI CU CARE DOGARU AMENINTA TOATA ROMANIA? IN AFARA ABURELII “AMNISTIEI FISCALE” PENTRU PENSIONARII MILITARI, PE CARE II TRANSFORMATI IMPLICIT IN INFRACTORI, CE ATI FACUT CONCRET BINE PENTRU MILITARII ACTIVI SAU IN REZERVA? URMEZA CUMVA SA SCOATETI ARMATA LA NESUPUNERE CIVICA IN PIATA UNIVERSITATII ASA CUM VA CHIAMA SEFUL DE PARTID?
      P.S. Documentele sunt autentice si au fost primite de toti"zeii", acestia semnand in cunostinta de cauza.
      P.S.2 Referitor la proiectul legii pensiilor militare de stat trebuie precizat ca "autorul copy-paste" este Coltescu, Dogaru si clica luandu-l sub pulpana lor si cautand sa-l impuna "comisiei"
      P.S.3. Marea mea nedumerire este cum de accepta unii militari adevarati nu fosti politruci sau CI-sti sa se compromita in asa hal urmand un paranoic ce nu-si urmareste decat propriile interese?

      Ștergere
  4. Traienel,ia ,,trusa de alarma,, si salta pasul!

    Sa-l facem chirias pe barcagiu!

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca ne grabim cu concluziile....http://www.plano10.com/2012/07/din-2010-se-discuta-despre-inlocuirea.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      Esti dus cu pluta!
      Nu ma intereseaza ce se discuta prin 2010, ma intereseaza ce se spune AZI, ACUM, despre situatia creata, despre RAUL facut EXACT in zilele acestea. Batalia electorala a atins cote inimaginabile, iar dogaru si idioteniile lui, sunt folosite ProBasescu, AntiUSL. Acum pricepi??? Eheee ... nu degeaba ne-a facut boi tactu Basescu!

      Ștergere
    2. Asta cu grabitu, cred ca tu nu sti sa citesti ce scrie presa, urechi nu ai sa auzi si ochi sa vezi ce se spune pe la TV-uri, indeosebi ProBasescu (B1TV,ex.). Asta nu aude si vede decat pe taticul lui Dogaru. Bravo, musiu! Sa traiesti bine!

      Ștergere
  6. Muie,stati blinzi,ca altfel va dau foc cu petrolierul.

    RăspundețiȘtergere
  7. CEZAR spunea...
    26 iulie 2012, 15:11
    CEZAR spunea...
    26 iulie 2012, 15:00
    @/tigri2 - Norocul Romaniei ,,sta" in faptul ca mai sunt de-ai ca tine si RH+ care vad salvarea in DD + Basecu ! Deci nu-i totul pierdut. Mergi linistit in Austria ,nu veni la vot si totul este oK
    Dupa BASECU PENSIA TA NU TRECEA ACUM DE 900,lei
    Iti explica mos Karici, ca-i mai competent la asta ! SALUTARE si un praz verde!

    CEZAR spunea...
    26 iulie 2012, 15:46
    P.S. ..fatuca aia din Iasi (Simona ) m-a trecut in lista ei cu ,,medaliati" si mi-a multumit public ! Oare de ce ? Cred ca pe tine nu te-a bagat in seama...sau mai stii ? Verifica pe blogul ei!!

    tigri2 spunea...
    26 iulie 2012, 16:17
    @Cezar
    1.Daca 56%din electorat se va prezenta la vot si numai 85% dintre acestia vor spune DA atunci de ce cei 15% care nu spun DA se mai prezinta la vot?Si ,prin reducere la absurd sa presupunem ca n-ar avea rost prezentarea acestora la vort daca tot nu-i vor demisia ,arunci ii scadem din cei 56%si va fi:56x15%=8,4>>56%-8,4%=47,6% ceea ce reprezinta:18,3x47,6%=8,71 milioane de alegatori.De unde se vede ca lipsesc:9,15-8,71=440 mii de alegatori,astia sunt cei cu pensiile marite si rudele lor de gradulI+amantele celor matusalemici[gen karicescu]
    2.Vezi ca este un microbuz Bucuresti -Barlad care trece pe langa Urziceni[tg],daca cumva te napadeste dorul,ca ,de iubirea n-are margini,si vrei sa-i faci o vizita Simonei sa-mi spui ca sa dau dezlegare triburilor marginase sa va jefuiasca.

    maiag spunea...
    26 iulie 2012, 16:28
    CEZARE,vreau comentariu referitor la documentele semnate de daogaru cu ponta si compani.ai tupeu nataraule?

    CEZAR spunea...
    26 iulie 2012, 17:05
    Bai BARCAGIULE cu vaselina sub unghii - trage-i de puta pe ai de sunt membrii nu pe mine MOTORISTULE !
    Ponta a prezentat ce a semnat !
    O invitatie la PISCINA lu BASECU nu ai ? Tu si T sa va dati zoaile jos!!

    maiag spunea...
    26 iulie 2012, 17:51
    porcule,de ce mintasti lumea.poporul.esti un poponar ordinar,nu te lega de vaselina mea,ca o pun la dispozitia celor care o sa te babardeasca la popou ,nataraule

    CEZAR spunea...
    26 iulie 2012, 18:20
    2 Ani am batut in clape , ca sa ai tu pensia cu care te lauzi acum RATOIULE !! Nu ai dat nici macar un coniac la halba...nataraule! Daca nu votezi te termin ,te desfiintez ..virtual desigur!

    mos alecu spunea...
    26 iulie 2012, 18:41
    Sergentului bula , cel cu FRICA-n sîn ...
    In nici un caz nu mi-as putea permite sa interpretez genialele idei ale motanelului cacacios ...

    De neinteles pentru mine este faptul ca voi , doi buni "preteni" , cu aceeasi cantitate de inteligenta (foarte , foarte apropiata de zero) , ati ajuns sa va spuneti atitea cuvinte urite , in fata atitor oameni ...

    Dar nu disperati ... ca in orice mare iubire (in care nu conteaza sexul) si intre voi se vor relua pro-fund-ele relatii care v-au caracterizat idilica lupta impotriva celor care vor "sa va fure pensioarele" daruite de ... "sa traiti dom'ministru" (cum spuneai tu) ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Buey Czare la ora 23, tu si mirtanul cacacios de mansha sa ne iei! Hi, hi, hi!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Celor de la gandul nu le-a dat cineva,o persoana documentele.Documentele respective sunt pe blogurile SCMD-ului.Ei nu au facut decat ca citeasca blogurile SCMD-ului.Cautati si va veti convinge.Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  10. Bătălia pentru accesul în sfera puterii a cuprins tot eșicherul politic, de la consilierul local din Vâșcăuți la președintele României. Pentru prima dată în 23 de ani, în acestă ciolaniadă, se implică în masă poporul, ba mai mult, chiar și lady UE, abandonează regulile școlii de dans și bune maniere și se amestecă în cafteala asta cu iz balcanic. După ce ăi de la putere vor cădea la pace și își vor redistribui lingurile cu care vor umbla la oala cu smântână , oalele sparte le vom plăti tot noi, populimea de rând. Doar că de data asta, deși vom fi la fel ca în atâtea rânduri, și bătuți și cu banii luați, vom avea totuși satisfacția că am apucat să dăm un dos de palmă , mai de pe margine, în acestă încăierare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domn' director tot respectul pt. domnia ta!
      1. Trebuie sa scapam de Kioru!
      2. -II- de latzos!

      Ștergere
    2. Si ce propui mai calutule? Sa belim ochii, ca chibitii? Mars la vot!

      Ștergere
  11. Hai NB la ZOO +9!
    Czare maimuco, fix la ora 9 duios sa ne mingai pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
  12. In urmă cu două săptămâni, cei trei lideri ai USL-Daniel Chiţoiu (PNL), Daniel Constantin (PC) şi şi Victor Ponta (PSD)- au semnat un document prin care îşi dădeau acordul, "de principiu", cu desfiinţarea Curţii Constituţionale, DNA şi ANI. Solicitarea venea din partea lui Mircea Dogaru, un lider sindical foarte controversat.
    ======================
    O înţelegere între USL şi o alianţă formată din mai multe sindicate şi asociaţii ale societăţii civile a aruncat ieri în aer scena politică românească. Semnatarii documentului, parafat pe 13 iulie 2012, sunt - din partea USL - Victor Ponta, Daniel Chiţoiu (şeful PNL pe timpul mandatului de preşedinte interimar a lui Crin Antonescu) şi Daniel Constantin (preşedintele PC). De cealaltă parte - Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC) - cuprinde un număr de 53 de federaţii, ligi, asociaţii, sindicate. Mandatat să negocieze şi să semneze în numele acestora a fost liderul Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), col. (r.) Mircea Dogaru.
    ==============
    Pe prima pagină a acordului dintre cele două părţi se afirmă că "liderii Uniunii Social Democrate sunt de acord, în principiu cu lista obiectivelor propuse de entităţile componente ale CNSC". Aceste obiective trebuie dezvoltate şi finalizate într-un timp foarte scurt: de la 18 iulie până la debutul campaniei electorale parlamentare, pe 28 octombrie anul acesta. Acordul este unul avantajos atât pentru alianţa aflată la guvernare, cât şi pentru CNSC.
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/document-incredibil-ponta-a-semnat-un-act-prin-care-se-declara-de-acord-cu-desfiintarea-curtii-constitutionale-ani-dna-cnsas-271612-main_pic1.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bey,
      ala cu grabitu!
      (Anonim26 iulie 2012, 21:50)
      ===============
      Acu vezi si intelegi "boule", (asa iti zice tactu Basescu, nu eu)cum este privita, vazuta si inteleasa NEMERNICIA lui Dogaru??? Cam toata presa ProBasescu, vantura aceste documente si acuza GRAV, nefondat, USL! Oricum, tu pricepi greu, sau deloc!

      Ștergere
    2. 2000 de revoluţionari şi rezervişti vor bruia mitingul preşedintelui Băsescu de joi, din Capitală, organizat de PDL. UPDATE: mitingul rezervistilor, APROBAT!
      =============================
      Celebrul revoluţionar bucureştean Pluto a ţinut să anunţe România Liberă că 2000 de revoluţionari din toată ţara ( adica Bucureşti, Constanţa, Braşov şi Piteşti) şi rezerviştii militari ai lui Mircea Dogaru şi Dumitru Iliescu ( general, fost şef SPP, fost consilier al lui Ion Iliescu) se vor aduna joi la ora 17.00 la Piaţa Victoriei, de unde se vor deplasa spre Piaţa Revoluţiei, unde vor ajunge la ora 19,00.

      "Vom ocupa trotuarele de la marginea mitingului lui Băsescu şi vom striga " Jos Basescu!" "Ieşi afară, javră ordinară!" şi ce ne mai spune coordonatorul nostru de la USL" sustine revoluţionarul.

      Pluto, pe numele său real Nelu Florea, fost militar la Revoluţie, apoi poliţist, a devenit celebru in 1992, ȋn urma unei altercaţii cu liderul interlop Fane Spoitoru, care l-a rănit cu o sabie. A fost membru activ la organizaţia de revoluţionari "Club 22"din Bucuresti, condus de fostul parlamerntar PSD Emil Cutean, acum la inchisoare ȋn urma unei condamnări pentru corupţie.

      Despre marşul si contra-mitingul lor de joi, Pluto ştie că e autorizat deoarece " aşa ni s-a transmis de la USL, că totul e legal" şi se va face cu acordul (?!) Jandarmeriei şi al Ministerului de Interne (condus de Ioan Rus-PSD). Insă, ȋn realitate, pentru joi, ȋn Piaţa Revoluţiei din Bucureşti există emisă o singură autorizaţie doar pentru un miting PDL , fixat ȋntre orele 19,00-20,00.

      USL-ul are şi ea autorizaţie, insa pentru mitingul de joi de la Romexpo- zona Casa Scânteii-, la o distanţă considerabilă de Piata Revolutiei, pentru a se evita conflictele dintre grupurile de manifestanţi. USL-ul insa nu va respecta regula, si, potrivit lui Pluto, joi, va organiza o contra-manifestaţie in Piata Revolutiei, cu scopul de a bruia mesajele PDL-ului şi ale lui Traian Băsescu.

      Cine ii finanteaza pe contra-mitingisti

      Revoluţionarul Pluto mai precizează că la mitingul din Piaţa Revoluţiei, USL i-a distribuit pe revoluţionarii din Piteşti, coordonaţi de Dorin Popa (cu finanţare de la baronul local PSD Constain Nicolescu); a distribuit două grupuri de revoluţionarii de la Braşov, unul condus de Lazăr Maior ( fost parlamentar PSD, condamnat pentru corupţie) şi celălat de Ciprian şi Marian Bercea ( toţi finanţati de liberali). De asemenea, vor fi prezenţi si revoluţionarii adusi din Constanţa, mobilizaţi şi finanţati de PSD prin primarul Radu Mazare şi de baronul local Nicuşor Constantinescu. " Cadrele militare ale lui Dogaru vor fi prezente la ordin" mai spune Pluto.
      http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/2000-de-revolutionari-si-rezervisti-vor-bruia-mitingul-presedintelui-basescu-de-joi-din-capitala-organizat-de-pdl-update-mitingul-rezervistilor-aprobat-271585.html

      Ștergere
  13. Apropo, ce aţi căutat la B1 domnule Dogaru? Notorietate?
    ===========================
    Aveţi acuma să vă iasă pe nas. Se cere o întrunire de urgenţă a CNR al sindicatului şi discutarea domnului Dogaru la modul cel mai serios. Dacă militarii rezervişti mai doresc să fie reprezentaţi în acest mod de domnul Dogaru atunci sindicatul are o mare problemă.

    Ca o curiozitate, ca să înteleagă toată lumea cum lucrează domnul Dogaru, am fost anunţat de doamna Cristiana Anghel, care figurează ca membră a CNSC că habar nu are de conţinutul documentului incriminat, că nu a semnat nici un astfel de document, că NU ESTE DE ACORD CU PUNCTELE PRIVIND DESFIINŢAREA CCR şi mai mult, se va retrage din CNSC pentru că nu doreşte să mai facă parte dintr-o asociaţie care se foloseşte de numele ei fără a fi consultată.

    Şi a mai declarat doamna că nu este singura membră a CNSC care nu a semnat acel document şi nu se regăseşte în obiectivele domnului Dogaru. Neavând acordul celuilalt membru, nu îi fac public numele, dar este liderul unui sindicat membru al CNSC. Şi atunci întreb eu, dacă chiar membrii CNSC nu au habar de pretenţiile pe care Dogaru susţine că le-au semnat, cum ar putea şti Ponta care nu a semnat decât un accept de a discuta ?

    Ce a urmat la B1 după intervenţia lui Dogaru nu a fost deloc plăcut pentru sindicalişti.

    O altă întrebare care se pune, este daca mai doreşte cineva de acuma încolo să mai negocieze ceva cu Dogaru şi daca USL va mai semna ceva cu el.
    http://neacsum.blogspot.ro/2012/07/dogaru-cea-mai-mare-victorie-de-la.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+MarinNeacsu+(MARIN+NEACSU)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De astazi esti MAESTRE!
      Desi patimas si obsedat de Dogaru uite ca ai avut 90% dreptate.

      Ștergere
  14. @Neacsu
    Hai mai intii sa facem o analiza pe text. La 18.07.2012 fuhrer-ul anunta printr-un „Comunicat de presa al presedintelui SCMD” (el exista inca pe blogul sindicatului) ca „…aceasta lista a fost NEGOCIATA (ce a negociat Ponta daca zice ca nu a citit-o ?) in cursul lunilor ianuarie – aprilie a.c. cu cei trei co-presedinti ai USL si aprobata (LISTA !!!) de principiu in ziua de 14 iulie a.c.”
    Ieri a aparut un film in care Dogaru vorbeste despre lista si o pune in fata lui Ponta si a celorlalti co-presedinti. Ponta i-a in mina dosarul iar ieri se intreba „cine este Dogaru ?”. O fotografie de la intilnirea respectiva exista inca pe blogul sindicatului. Spun INCA deoarece vad ca mult discutatul ACORD a disparut de pe blog (???)
    Cine minte cu nerusinare, Ponta, Dogaru sau amindoi ?

    RăspundețiȘtergere
  15. PE CAND UN PRESEDINTE ROMAN ?
    Un tigan poate sa fie presedintele Romaniei daca are calificarea necesara. Cred ca fiecare cetatea indiferent
    de etnie poate sa ocupe fotoliul prezidential.
    Nu este primul si nici ultimul. Iliescu a fost si tigan si comunist. Crin Antonescu nu are nici o calificare ...si nici macar talent mizical.
    În Isaccea lumea îl ştie ca fiind de-al lui Căcărău. Puţini ştiu că ai lui Căcărău în acte sunt numiţi Antonescu. Micuţul oraş dobrogean avea să-l dea lumii în 21 septembrie 1959 pe George Crin Laurenţiu Antonescu. Şi astfel, o localitate obscură de pe malul Dunării avea să intre în galeria marilor localităţi ale României alături de Scorniceşti şi Olteniţa.

    RăspundețiȘtergere
  16. Vad ca multi dintre membrii faimosului CNSC se spala pe miini si declara ca nu stiau nimic despre aberatiile dogariene cu desfiintarea CC.
    Nici noi, cititorii blogului SCMD nu stim nimic despre asta ? Nici despre "Moarte FMI !" nu am auzit nimic ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buey mosh proteza, iar ai aparut pe-acilea? Credeam ca ai plecat cu tzircul...ala de purici!

      Ștergere
    2. Buey,
      Te inseli, am fost plecat in vacanta si la revenire am nimerit la tzirc.

      Ștergere
  17. Neatza buna la ZOO + 9 ! Fix la ora 9, Czare maimuco, ghertzoiule duios sa ne mingai pe oaua! Ba da nu uita: pe amindoua!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. maaaars in PIZDA MA-tiiiiiiii

      Ștergere
    2. Anus @09:05
      maiag spunea...
      26 iulie 2012, 17:51
      Czare, porcule,de ce mintasti lumea.poporul.esti un poponar ordinar,nu te lega de vaselina mea,ca o pun la dispozitia celor care o sa te babardeasca la popou ,nataraule

      Ștergere
    3. CEZAR spunea...
      26 iulie 2012, 17:05
      Bai BARCAGIULE cu vaselina sub unghii - trage-i de puta pe ai de sunt membrii nu pe mine MOTORISTULE !
      Ponta a prezentat ce a semnat !
      O invitatie la PISCINA lu BASECU nu ai ? Tu si T sa va dati zoaile jos!!

      Ștergere
  18. Steliane,
    Situatia sta cam asa. Dogaru a convins niste sefi de mici sindicate si asociatii din care multe chiar ale militarilor rezervisti, cume este organizatia Octavian Paler care este a lui Mandu de la Bracsov, sau Proconcordia de la Craiova, sau chiar persoane fizice, cum este doamna Cristiana Anghel, sa se alauture intr-o sociatie care sa dea o putere mai mare .. zicea el, celor ce luptau cu Basescu. S-a pus in fruntea lor, pentru ca ei, celelalte asociatii membre nu aveau timp si nici chef sa se implice in alte activitati. Dogaru i-a incredintat ca vor rupe pamantul, dar de fapt urmarea sa isi faca un rebnume ca mare luptator pentru libertate. De fapt urmarea sa ocupe si el niste functii pe ici pe colo, sa isi puna unii oameni de incredere prin functii de consilieri, " specialisti" etc , pentru a deveni el un fel de eminenta cenusie din umbra. Unele din cerintele obiectivelor CNSC sunt foarte clare in acest sens. Cei contactati, au crezut in bunele intentii ale acestuia l-au lasat sa se ocupe el de acest CNSC ei nemaiavand alte contributii decat prezenta la momentul infiintarii. Dogaru a facut ce a vur, a bagat CNSC in toate comunicatele si actiunile sale, fara a se consulta sau informa pe cei in numele carora vorbea. I-a tratat asa cum a tratat si pe sindicalistii militari si filialelel sindicatului. Nu a vrut sa inteleaga ca totusi aici e vorba de persoane juridice care au niste responsabilitati, nu simpli sindicalisti din care multi habar nu au ce e aia SCMD sau blogul SCM,D sau elucubratiile lui Dogaru. Asa se face ca Dogaru a facut ce a vrut si a declarat ce a vrut, a semnat ce a vrut in numele acestor oameni si asociatii care au avut incredere si nu au urmarit ce spune sau ce face el pe blog sau aiurea.Acuma cand altii au aplecat urechea la aberatiile lui Dogaru si profita de ele ca sa ii invinuiasca pe care care au facut prostia sa semneyze un act cu el, incep sa vada si cei care au intrat in hora lui, cu cine s-au bagat in hora. Asta este situatia , pe scurt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre Nea Cashcavalule, lasind deoparte latura paranoica a lui Dogaru similara de altfel cu cea a kiorului, desfiintarea CCR, precum si a altor zeci de institutii si institutioare gen DNA, ANI, ANAF, ICR si multe, multe altele n-ar face decit sa mai foiasca serparaia sinecuristilor si sa stopeze jaful din banii populimii. Ca Dogaru este cel mai putin indicat in aceasta lupta, asta-i cu totul si cu totul alta poveste. Dar, avind in vedere ca tot in zona aia a Caracalului s-au produs multe minuni, ma astept la inca una si anume la convocarea CNR-ului de populatiunea din zona. Ce zici, sunt sanse?
      PS. Cititi comentariile din Ev.Z si-o sa vedeti ca oamenii nu au pus botul la prostiile alora.

      Ștergere
    2. Sunte de acord ca toate aceste institutii sunt conduse de Basescu asa cum sunt convins ca daca va cadea el se vor umple cu oamenii lui Ponta si Antonescu. Sunt de cord ca toarta tara este si va fi poliotiozata orice ar declara unii sau altii. Romania nu stiu daca se va mai curata vreodata moral nici la nivel superior nici la nivel populatie. Dogaru este doar un alt DD dar fara banii si posibilitatile financiare ale acestuia si atunci incearca sa mizeze pe .. ce poate, adica sa se puna el in fruntea "luptei " ca si DD de altfel. Solutia ar fi poate un control mai actiov si mai intens sau cel putin o sanctionare mai neta a politicienilor.
      Eu am propus mai de mult sanctionarea la vot a celor care au facut parte din mai multe partide, indiferent la ce partid ar activa . In felul asta scapam de traseisti. Si as mai propune o injumatatire a mandatelor tuturor celor alesi . Adica alegerea primarilor, a parlamentarilor , a presedintelui , pana la curatirea clasei politice, sa se faca pe o perioada de doi ani. In felul asta , stiind ca nu au timp sa se imbuibe si ca dupa doi ani nu isi vor mai vedea mandatul reinnoit sa faca ceva si pentru oamenii care i-au votat .Acuma stiu vbaoetii ca in 4 ani isi asigura viitorul intregului neam, iar daca mai prind o legislatie, au si nepotii nepotilor asigurati. Sa se injumatateasca mandatele.

      Ștergere
    3. Bey,
      Inca nu va este clar si foarte clar???
      Dogaru s-a facut de KK-at!Iindiferent ce ar ma spune el sau altii! De ieri incepand, nici dreaku nu va mai dori sa mearga pe aceeasi poteca cu acest individ, daramite sa mai faca ceva impreuna! M-am uitat ca si mass-media basista, boraste efectiv cand discuta despre acest paranoic de KK-at!Ia vedeti voi cum e!

      Ștergere
  19. Cei care nu merg la vot, nu vor avea timbrul pe CI.! In acest fel vor fi RECUNOSCUTI si ALUNGATI de peste TOT! ATENTIE asadar!!! Toate administratiile locale sunt controlate de ..USL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuculica,ameninti pe cineva?

      Ștergere
    2. Nu Turturica - va informez ca sa stiti,caci multi sunteti dobitoace cum va tot alinta unul pe aici !!

      Ștergere
    3. @@@Anonim27 iulie 2012, 09:20
      SANTAJISTULE!!asta ai facut toata viata?

      Ștergere
  20. SUBIECTUL IN DISCUTIE ESTE FALS ! CHEMATI OAMENII LA VOT ! ASTA CONTEAZA ACUM Sniper one!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia un ALUPIGUS de dimineata pina muine cu ceai, paine si dulceatza

      Ștergere
  21. Cica Stelian P(roteza) a fost plecat in concediu fix 29 de zile!!!! Aia de judeca pricinile dintre oameni n-au mai vrut sa-i prelungeasca CO. Hi,hi, hi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate. Am fost in rai, undeva pe malul oceanului si aia m-au trimis inapoi, la dracu.

      Ștergere
    2. Te salutam Nea Stelica-fara-frica! Bine ai revenit printre dobitoace!

      Ștergere
    3. Bine v-am regasit. Imi lipseati.

      Ștergere
  22. Anonim27 iulie 2012, 09:20
    Cei care nu merg la vot, nu vor avea timbrul pe CI.! In acest fel vor fi RECUNOSCUTI si ALUNGATI de peste TOT! ATENTIE asadar!!! Toate administratiile locale sunt controlate de ..USL

    RăspundeţiŞtergere
    RăspunsuriAnonim27 iulie 2012, 10:01
    Cuculica,ameninti pe cineva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SANTAJISTULE halal democratie mai vrei si tu tov-ule

      Ștergere
  23. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/deutsche-welle-la-referendum-este-in-joc-revenirea-tarii-dupa-destituirea-lui-basescu-sub-r.html

    RăspundețiȘtergere
  24. La mitingul de ieri ,barcagiul a rigiit ceva de genul,,...tot comandant.Un comandant de cursa lunga pentru romani...,,

    Daca pasagerii Titanic.RO nu se vor mobiliza vom avea parte de un dezastru.

    RăspundețiȘtergere
  25. Deutsche-welle? Este probabil in paginile de publicitate.

    RăspundețiȘtergere
  26. Maa, care mi-ati smanglit muza ?

    RăspundețiȘtergere
  27. Te salutam Nea Stelica Basarica! Sa-l saruti pe Cezarica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il sarut dar numai virtual. Practic inca prefer femei.

      Ștergere
    2. PRACTIC?
      Neeaaa Stelianee, poate TEORETIC!

      Ștergere
    3. Era vorba despre PUPAT si aici ma descurc si practic.

      Ștergere
  28. Alege si tu ca muza un cal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dreaku vorbesti ? Sa-l rascumpar cu-n regat ?

      Ștergere
  29. Cei care nu merg la vot, nu vor avea timbrul pe CI.! In acest fel vor fi RECUNOSCUTI si ALUNGATI de peste TOT! ATENTIE asadar!!! Toate administratiile locale sunt controlate de ..USL

    Răspundeţi
    Răspunsuri

    Anonim27 iulie 2012, 10:01
    Cuculica,ameninti pe cineva?


    Anonim27 iulie 2012, 11:39
    Nu Turturica - va informez ca sa stiti,caci multi sunteti dobitoace cum va tot alinta unul pe aici !!

    RăspundețiȘtergere
  30. SONDAJ – Băsescu are probleme: 63% prezenţă la vot. 65,8% votează pentru demitere Sniper one!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey Chezdarel sa ne indrepti floacii nitel!

      Ștergere
    2. ..Cu PICAMERUL JAVRA!!!

      Ștergere
    3. Nu fii magar ma, boule mic! Nu am invatat noi la artimetica, socoteli? Tu ce socoteala mea faci aici? Tii cu betivu' BOULE? Asta ne baga la abator si ne haleste la cuptor, tantalaule! Mergi la vot sa n-o iei in bot!

      Ștergere
  31. Muei Slippere,ce treaba are administratia cu jungla din care vii?!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mei votati pro Basescu!!! El este marele cirmaci al tarii, cel mai barbat politic din citi au ezistat!

    RăspundețiȘtergere
  33. Stimati pacienti si dragi...animale,mergeti duminica la referendum,caci altfel o lungim inca o luna si ceva.
    Fieti-va mila de nervii mei !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merem cu o conditiune: Daca ne ajuti ca l-apus de soare sa-l tragem pe cosoare pe mindrul Chezdarel mare babuinel, mingaia-ne-ar barbatia nitel.

      Ștergere
    2. @14:20.

      IN SFARSIIIIT il vad si eu pe cezarus in toata splendoarea lui!Czare, acum recunosti ca esti un FALUS?

      Ștergere
    3. Ba, ala de stai prost.Cu nervii adica.Dormi linistit ca Zoo vegheaza pentru tine!

      Ștergere
  34. http://www.libertatea.ro/ia-i-la-pumni.html

    RăspundețiȘtergere
  35. BEy ruginitilor ! Cine P--a mea mai este si Federatia Militarilor Rezervisti ? La sediul de camp. a lui BA..secu face declaratii in numele tuturor pension. militari de pupat in cuor pe individul...suspendat!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Membri de onoare----------------Astia sa FIE????
      doctor inginer LUCIAN LEONIDA BIRO
      MARIA BUMBARU
      general dr. MIRCEA CHELARU
      general de brigada (r) STEFAN COMAN
      colonel (r) FLORIAN GARZ
      general de brigada (r) PETRU NEGHIU
      general-maior (r) dr. ing. cosmonaut DUMITRU-DORIN PRUNARIU

      Ștergere
    2. mei astia e rezerva FIFA

      Ștergere
  36. Eu as defila prin tot Parlamentul Romaniei, printre toti guvernantii Romaniei, cu intrebarea “Ce stii sa faci?”. Si as incepe in primul rand cu domnul Crin Antonescu: “Batrane, ce stii sa faci?” Arata-mi si mie o dexteritate. Stii sa faci un scaun? Stii sa scrii un text de istoric, cum zici ca esti? Arata-mi ceva. Arata-mi ca poti si altceva in afara de clampaneala. Uitati-va la CV-ul lui Mitterrand, al lui de Gaulle, al lui Helmut Kohl. Sunt oameni care au crescut intr-o anumita calificare umana si profesionala. Nu se poate sa te trezesti peste noapte conducand un stat si spunand “Ich bin ein Berliner"
    Andrei Plesu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ..PLESU ce stie sa faca in afara de...CLAMPANEALA INUTILA???

      Ștergere
    2. De ce nu-l intrebi tu ma pe betivul din capul statului daca stie sa faca altceva in afara de a turna pe goarna si a fura, impreuna cu pupincuristii care-i stau prin preajma?
      Muuuuuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeee!

      Ștergere
    3. Boule- nu uita ca Betivul l-a avut ca prim consilier pe maimutoiul asta de PLESU

      Ștergere
  37. @cezar (cu ,,c”),
    Bai maimuta idioata…, mai schimba dracului placa aia cu efectul pe care l-ar avea ,,bulinele” lipite pe B.I./C.I. Ce dracului chiar ne crezi copii de gradinita ??? Cat de idiot poti sa fii ca sa sustii asemenea aberatii?!? Daca tot te fute grija ,,bulinelor”..., roaga-l ba pe pe presedintele sectiei de votare sa-ti lipeasca ,,BULINA” in frunte . Ai sansa ( UNICA) de a deveni un ,, maimutzoi de maimutzoi”…, curu rosu / dunga rosie pe buletin si bulina (evident rosie) in frunte !!! .
    Vlp.

    RăspundețiȘtergere
  38. Plesu:
    "Ich bin ein zigoiner"! Ma pricep la cazanele si ciori deala.

    RăspundețiȘtergere
  39. Mey ia vedeti voi ca azi la A3 vine Haliodor din Manolea...

    RăspundețiȘtergere
  40. @cezar (cu ,,c”),
    Bai maimuta idioata…, mai schimba dracului placa aia cu efectul pe care l-ar avea ,,bulinele” lipite pe B.I./C.I. Ce dracului chiar ne crezi copii de gradinita ??? Cat de idiot poti sa fii ca sa sustii asemenea aberatii?!? Daca tot te fute grija ,,bulinelor”, roaga-l ba pe pe presedintele sectiei de votare sa-ti lipeasca ,,BULINA” in frunte . Ai sansa ( UNICA) de a deveni un ,, maimutzoi de maimutzoi”…, curu rosu / dunga rosie pe buletin si bulina (evident rosie) in frunte !!! .
    Vlp.

    RăspundețiȘtergere
  41. Ba,Dogarule,credeam ca e ceva de capul tau.
    Esti si tu tot o javra ordinara!
    Cum dracu` sa semneze aia asa ceva?
    Si tu ne crezi pe toti tampiti!?

    RăspundețiȘtergere
  42. Am si eu cateva intrebari:
    ========================
    Dupa "raul" enorm facut USL in zilele aceste:
    Ce sanse credeti ca mai are Dogaru sa discute cu cineva din USL?
    Cine va mai pune baza, incredere pe acest individ unsuros/alunecos?
    Cine si ce usa ii va mai deschide vreodata?
    Ce imagine au acum toti pensionarii militari, in numele carora a actionat acest paranoic fara frane? Cum vor fi vazuti ei "maine" ? Cine repara raul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mei asta e mai tare ca VC Tudor! Lasa-i pe USL-isti ca si astia e tristi...si-apoi datul la gioale se practica in Ro inca de pe vremea Dacilor. Stii matale: " In nemernicia mea am muscat...". Bastus un Zarzarel autohton.

      Ștergere
  43. Bretonatul a mai dat un comunicat de 4 pagini, cica e comunicat de presa in care se lauda si se plange cum ca cine e el, cum ca a curatat grajdurile lui Augias, a omorat leul, a adus lana de aur, a omorat hidra cu 10 capete si in plus e bagabond si e hoinar si n-are bani in buzunar, nu ii ajung banii de tuns si este fata mare. Balosul asta habar nu are ce e aia comunicat de presa , crede ca orice behaiala pusa pe hartie si postata pe blogul SCMD se numeste comunicat de presa, iar Pricina , marele om de presa, ii canta in struna. Ce cauta cretinii astia in fruntea rezervistilor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dogaru nu ma intereseaza ce mai spune sau face!
      Dogaru sa ramana cu cine vrea el, sau cu cine il mai vrea pe el!
      Grav este ca idiotul asta ne-a adus prejudicii la zeci de mii de pensionari militari! Nimeni nu ne va ierta niciodata, deoarece i s-a permis de 2-3 ani sa vorbeasca nestingherit, in numele tuturor pensionarilor militari. Nimeni nu l-a luat de guler, nimeni nu a protestat vehement, cu acte in regula!
      Ne meritam soarta!

      Ștergere
  44. UE ar trebui sa fie mai ferma in privinta cerintelor ca Romania sa respecte libertatea de exprimare si drepturile omului, a declarat ministrul suedez pentru Afaceri Europene, in contextul escaladarii luptei politice dintre premierul si presedintele roman, relateaza postul Radio Suedia, citat de Mediafax.
    In opinia ministrului suedez, UE ar trebui sa nu evite sa utilizeze sanctiuni impotriva tarilor care "submineaza" drepturile omului. "Daca nu rezolvam problemele pe care le avem in Romania, cream un standard rau pentru tari care vor sa adere la UE, ca Serbia si alte tari din Balcani. De aceea este important sa fim mai duri", a subliniat Birgitta Olsson pentru Sverigesradio.
    Natura luptei pentru putere din Romania a ridicat intrebari daca aceasta tara, care a aderat la UE pe 1 ianuarie 2007, este suficient de democratica, potrivit postului. Presedintele Traian Basescu (centru-dreapta) a fost suspendat de o coalitie condusa de premierul Victor Ponta (centru-stanga) in Parlament. Un referendum va stabili duminica daca presedintele, suspendat din functie, va fi nevoit sa demisioneze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bueey da-i in chizda mamii lor si pe bautorii astia de bere fiarta si mincatori de herlingi! Au nu aveti experienta chibritelor suedeze?
      Bueey Czare, maimuco ti-eti plac herlingii?

      Ștergere
    2. Mei hasta de ce trunchiezi comentariul? Da si sursa!
      "....

      Traian Băsescu a declarat, în 2010, miercuri, că fostul ambasador al Suediei la Bucureşti, Mats Aberg, s-a transformat într-un "geambaş de avioane", o referire la lobby-ul făcut de diplomat în sprijinul companiei suedeze Gripen, care a oferit României avioane multirol noi. CSAT a recomandat însă achiziţionarea a 24 de avioane F-16 la mâna a doua."
      http://www.cotidianul.ro/guvernul-suediei-ue-sa-fie-mai-dura-cu-romania-189772

      Ștergere
  45. Mei hasta, ai sursa mai jos. Dupa ce citesti spune-ne si noua unde scrie acolo despre avioane.

    http://www.mediafax.ro/externe/ministrul-suedez-pentru-afaceri-europene-ue-sa-fie-mai-dura-cu-romania-9906393

    RăspundețiȘtergere
  46. Mircea Geoană l-a atacat în termeni duri pe Victor Ponta, iritat la culme de faptul că în ultima perioadă absolut nimeni nu-i mai spune „Prostănacul”. „Practic, mi-a furat identitatea! Eu am muncit ani de zile pentru renumele ăsta, iar Ponta mi l-a luat în doar două luni. Mă simt furat”, a acuzat Geoană.

    RăspundețiȘtergere
  47. CEZAR BOULIAC
    Plesu trebuie acuzat de discriminare! A vorbit de berbeci si giste. De "boi" nu a zis nimic.
    Rusine Andrei Plesu!

    RăspundețiȘtergere
  48. Atentiune ZOO + 9, la ora 21 puneti-va shakespiere-nii mov si beliti ochii la Ciuta cu la A3 sa-l vedeti pe vrajitorul din GoOz, Haliodor din Manolea/Suceava.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo de actualul meu stindard...Nu va ginditi la prostii. E Phallus impudicus.

      Ștergere
    2. Ia luati de cititi voi d'acilea:
      "Apel către Bruxelles
      Scrisoarea lui Emil Constantinescu către Jose Manuel Barroso, preşedintele CE"
      http://www.cotidianul.ro/scrisoarea-lui-emil-constantinescu-catre-jose-manuel-barroso-presedintele-ce-189763/

      Ștergere
  49. Cine e şi ce doreşte SOCIETATEA CIVILĂ care îl ajută pe Victor Ponta să schimbe România. EXCLUSIV GÂNDUL. Postat la: 27.07.2012
    ================================
    Consiliul Naţional al Societăţii Civile (CNSC), cu care USL a semnat un acord de principiu, este format din 53 de asociaţii, fundaţii şi sindicate, împreună cu persoana fizică a învăţătoarei Cristiana Anghel, care a făcut greva foamei împotriva măsurilor PDL, dar şi a Uniunii Europene.

    Printre revendicările acestei "societăţi civile", cuprinse într-un acord nedefinitiv, de principiu, dar pe care premierul Victor Ponta, preşedintele interimar al PNL Daniel Chiţoiu şi preşedintele PC, Daniel Constantin, şi-au pus semnăturile de avizare, se numără mai multe propuneri faţă de care, intervievaţi de gândul, semnatarii bat în retragere sau susţin că nu le-au semnat.

    Liderii USL au negat că aveau cunoştiinţă de revendicările din acord şi că au semnat doar un acord de principiu.

    Interviu cu colonelul Dogaru: VEZI AICI TEXTUL Acordului dintre USL şi CNSC şi lista celor 53 de semnatari

    "Desfiinţarea structurilor de poliţie politică de tip stalinist şi a instrumentelor politice tip Curtea Constituţională, ANI, DNA, CNSAS" este revendicarea care a stârnit cele mai multe reacţii în spaţiul public. Nimeni nu îşi asumă însă paternitatea ei, nici chiar colonelul (r) Mircea Dogaru, preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, structură care pare să fi iniţiat acest acord social, de altfel fiind prima semnatară a documentului.

    Dumitru Cojanu, preşedintele Federaţiei Naţionale "Unirea" a Pensionarilor din România, unul dintre cei 53 de membri ai "societăţii civile", a declarat însă pentru gândul că cel care a introdus printre revendicări această frază este chiar Mircea Dogaru.

    "Dogaru a trecut acolo desfiinţarea DNA, noi mai mult ne-am gândit aşa, să punem în discuţie funcţionarea instituţiei, dar nu era neapărat vorba de desfiinţare. În principiu nu sunt de acord cu desfiinţarea CCR, DNA şi ANI".

    Cojanu mai spune că nu a militat în mod concret pentru desfiinţarea CCR sau DNA şi că s-a ocupat în special de problemele pensionarilor.

    Acordul mai conţine şi alte propuneri discutabile:

    • suspendarea preşedintelui prin strângerea unui milion de semnături de la cetăţeni

    • "judecătorii, procurorii şefi, procurorul general, adjuncţii procurorului general şi avocatul poporului trebuie aleşi de către cetăţeni, conform principiilor alegerii membrilor în Parlament şi a notorietăţii pe Plan Civic"

    • fiecare structură "de putere" şi administrativă (Parlament, ministere, Guvern, administraţie) trebuie să aibă câţiva reprezentanţi ai CNSC care să formeze "un birou de avizare" a deciziilor "cu caracter general"

    • desfiinţarea Grupului pentru Dialog Social (GDS, care are statut de ONG) şi "înlocuirea sa" cu un "Consiliu Academic Civic Cultural şi Spiritual". Sau cu CNSC

    • staţiunile "de odihnă" să fie administrate de sindicate, iar staţiunile de tratament să fie administrate de organizaţiile de pensionari, "deoarece ei le-au construit".

    • între 6,5% şi 7,4% din fondul de salarii al complexurilor energetice şi al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia să fie transferat în administrarea sindicatelor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Olandezii" lui Rînghilescu: "Să punem pe tapet toate aceste probleme. Chiar şi desfiinţarea CCR"

      Una dintre cele 53 de asociaţii semnatare ale acordului cu USL este şi "Asociaţia Românilor din Olanda", condusă de Viorel Rînghilescu. Rînghilescu a depus mai multe plângeri penale care au creat vâlvă, vizând în special desfiinţarea PDL. Rînghilescu susţine că el este preşedintele fondator al Partidului Democrat, înfiinţat în 1989, şi că deci PDL nu ar avea cum să existe legal.

      O altă plângere penală a fost la adresa Procurorului General al României, Laura Codruţa Kovesi, care, a explicat Rînghilescu pentru gândul, ar fi fost obligată să ceară dizolvarea PDL, pentru că partidul nu şi-a depus la tribunal, în termen legal, statutul, în urma unui congresului care a schimbat conducerea.

      Rînghilescu susţine că a avut în special revendicări legate de drepturile băneşti ale foştilor revoluţionari, el însuşi fiind luptător la Revoluţie, dar a intervenit şi "pentru toate problemele legate de drept".

      Cetăţean român şi olandez după spusele sale, Rînghilescu nu ştie "dacă desfiinţarea CCR ar reprezenta o variantă". De altfel, "fiecare dintre semnatari a adus o serie de probleme, de revendicări, toate au fost centralizate şi băgate în acest acord, urmând ca ele să fie discutate pe comisii. E un acord de principiu, nu este un acord bătut în cuie".

      "Sunt discuţii de principiu, care vor fi duse cu miniştrii de resort, vor fi duse în comisii şi se vor face nişte propuneri. Dar ele trebuie neapărat să se încadreze în cadrul legal. Poţi să ceri şi teritorii pe Lună, dacă nu ai cadru legal, la primele discuţii ai ieşit de pe listă. Deci nu e aşa negru dracul pe care l-aţi văzut acolo", a declarat Rînghilescu pentru gândul.

      Totuşi, instituţiile propuse spre desfiinţare nu funcţionează cum trebuie, explică Rînghilescu. "Părerea mea este că CCR trebuia să fie doar o secţie specială a Înaltei Curţi, nu nişte judecători numiţi pe criterii politice şi plasaţi deasupra legii. Este o problemă gravă. Constituţia aia pe care ei trebuie să o apere spune că toţi cetăţenii sunt egali în faţa legii. Numai că unii nu. Adică exact aceşti judecători de la CCR", arată Rînghilescu.

      DNA, CCR şi restul au fost create cu un scop bun, mai spune româno-olandezul, dar au ajuns rău: "Au fost nişte instituţii create pentru a se putea face un control asupra societăţii, pentru a putea să stăpânim infracţiunile, să micşorăm numărul acestora. În loc să se întâmple lucrurile astea, aceste instituţii devalizează. Ce facem, punem infractori în fruntea acestor instituţii pentru a putea să-i folosim prin manipulare?".

      Asociaţia lui Rînghilescu nu are o pagină publică pe internet. De altfel, liderul ei spune că "nu e mare scofală": "Am şi asociaţia, pe care trebuie să o mai activez din când în când. Practic nu este mare scofală, dar este o asociaţie a românilor din Olanda şi asta contează, adică avem şi noi o părere despre cum trebuie să funcţioneze statul de drept".

      Scopurile sale, ca membru al "societăţii civile", sunt clare: "Societatea civilă de până acum, cea sponsorizată de guvernul Boc, nu a funcţionat cum trebuie. Avem nevoie de o societate civilă puternică, să punem pe tapet toate aceste probleme. Chiar şi desfiinţarea CCR, probabil că nu se va întâmpla, dar a fost pusă pe tapet. Să tragem o linie şi să zicem de aici înainte ce facem".

      Nu în ultimul rând, Rînghilescu ar vrea "să facem o ţară în care toţi oamenii să se întoarcă acasă, nu să fugă de aici. Am avea nevoie de un preşedinte care să spună clar: românilor, veniţi încoace că aici avem lapte şi miere, nu să le spună dacă nu vă convine, ia plecaţi, băi, voi din ţara mea".

      Ștergere
    2. Învăţătoarea Cristiana Anghel: "Nu am semnat aşa ceva.
      =============================
      Eu sunt un lup singuratic, mai apar câteodată, mai dau un urlet, apoi mă duc în pădure"

      Aflată în prezent în greva foamei pentru a protesta împotriva Uniunii Europene şi a preşedintelui ei, Jose Manuel Barroso, pentru că şi-au permis să intervină în problemele interne ale României, învăţătoarea Cristiana Anghel din Caracal a venit joi cu trenul la Bucureşti, pentru a participa la mitingul USL desfăşurat în cursul serii. Ea neagă că a văzut sau a semnat acest acord, chiar dacă face parte din CNSC.

      "Nu am semnat aşa ceva. Nu aş fi putut să cer desfiinţarea CCR, atâta timp cât ea apare în Cosntituţia României. Am spus întotdeauna că numirea celor de la CCR trebuie să se facă în concordanţă cu Constituţia ţării, adică să fie numiţi oameni de o probitate extraordinară, de un profesionalism extraordinar. Eu am fost mereu pentru respectarea Constituţiei şi a legii. Ar fi o nebunie, cum adică să cer desfiinţarea CCR?", a declarat pentru gândul Cristiana Anghel.

      "Eu sunt un lup singuratic, aşa am fost mereu, mai apar câteodată, mai dau un urlet, apoi mă duc în pădure, iar mă supăr pentru vreo chestie, dar nu sunt membră la niciun partid. Am refuzat înregimentarea", mai explică Anghel.

      Fostul cascador Andrabulea, de la Lacuri, Parcuri, Agrement: "Protocolul conţine elemente neconstituţionale"

      Gigel Andrabulea, preşedintele Sindicatului Lacuri Parcuri Agrement din Bucureşti, a explicat pentru gândul că nu este de acord cu desfiinţarea DNA sau a CCR. Mai mult, Andrabulea, fost cascador, crede că acordul conţine propuneri care încalcă Constituţia României.

      "Fiecare asociaţie a venit cu propuneri pe domeniul pe care acţionează. Noi am venit cu propuneri pe legislaţia muncii. Sincer vă spun că nu sunt de acord cu desfiinţarea CCR, DNA sau ANI. Dacă cineva face fapte de corupţie, trebuie să existe o instituţie care să urmărească asta. Sunt puncte din protocol care sunt neconstituţionale", a declarat Andrabulea.

      Gigel Andrabulea nu este singurul cascador din acest Consiliu al Societăţii Civile. Acordul este semnat şi de Mihai Danciu, preşedintele Asociaţiei Cascadorilor Profesionişti din România (ACPR).

      "Este un dialog între Asociaţia Cascadorilor şi USL. Nu vă pot da detalii. Nu am ce să comentez, îmi pare rău", a replicat scurt, pentru gândul, Mihai Danciu, la întrebarea care este obiectivul pe care ACPR l-a propus în cadrul contractului semnat de cele 53 de asociaţii cu conducerea USL.

      Asociaţia Cascadorilor Profesionişti are 44 de membri, potrivit datelor de pe siteul său, şi se mândreşte că atitudinea "pot face" este cheia succesului membrilor săi: "Suntem foarte pregătiţi, personal calificat care crede că nu există nici o provocare pe care nu o poţi depăşi sau orice idee pe care nu o poţi realiza. Creativitatea cuplată cu cunoştinţe, experienţă şi o atitudine <> sunt cheia succesului nostru".

      Ștergere
    3. Ce spun feroviarii şi "tinerii profesori". Revoluţionarul Maior: "ANI şi DNA reprezintă o formă de inchiziţie modernă"
      ============================
      Denisa Popovici, vicepreşedinte al Alianţei Naţionale Feroviare (ANSF), care are aproximativ 30.000 de membri, a declarat pentru gândul că s-a întâlnit de trei ori cu Victor Ponta şi că CCR, DNA şi ANI nu ar trebui desfiinţate, ci doar transformate, pentru că sunt ineficiente.

      "Acest protocol este acum greşit interpretat. Noi am dorit să transmitem ideile noastre, dar dintr-o idee prost prezentată poate ieşi ceva bun. Eu nu ştiu despre desfiinţarea DNA, noi am venit cu proiecte pe transporturi. Nu aş merge până la desfiinţarea DNA, CCR, dar poate se impune transformarea lor. S-au dovedit instituţii ineficiente", a declarat pentru gândul Denisa Popovici.

      Cornel Riegler, preşedintele Sindicatului Tinerilor Profesori (STPR), a declarat pentru gândul că nu susţine desfiinţarea CCR, DNA şi ANI, ci doar depolitizarea acestor instituţii.

      "Nu ne putem opune legii. La noi legea spune că trebuie să funcţioneze o Curte Constituţională. În privinţa DNA şi ANI, trebuie să spunem că ele sunt politizate. Toate instituţiile publice sunt politizate. Noi nu am cerut desfiinţarea, ci doar depolitizarea, este o diferenţă. Principala noastră deviză este reducerea corupţiei din educaţie. În România dacă se rezolvă problema corupţiei se rezolvă o problemă fundamentală", a declarat pentru gândul Cornel Riegler.

      De partea cealaltă, Dorin Lazăr Maior, de la Blocul Naţional al Revoluţionarilor din România (BNR 89), a declarat că este de acord cu desfiinţarea DNA şi ANI.

      "Parţial sunt de acord cu desfiinţatea DNA şi ANI, dar nu şi cu desfiinţarea Curţii Constituţionale. ANI şi DNA reprezintă o formă de inchiziţie modernă. Nu avem nevoie de aşa ceva. Sunt alte instituţii, alte parchete care se pot ocupa de corupţie", a declarat pentru gândul Dorin Lazăr Maior.

      Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), Federaţia Naţională a Sindicatelor Pensionarilor din România, Asociaţia Pro Concordia au declarat că nu au semnat protocolul şi se dezic de prevederile din acest document.

      "Pensionarii silvici" şi "Geniul Carpaţilor" nu prea îşi mai amintesc

      Gheorghe Gavrilescu, preşedintele Societăţii Progresul Silvic, care reprezintă Asociaţia Pensionarilor Silvici din România, spune că nu îşi mai aduce aminte exact ce a semnat.

      "Probabil că am semnat în numele federaţiei. Nu îmi aduc aminte acum exact. Eu conduc o societate de specialişti, Progresul Silvic", a declarat pentru gândul preşedintele Societăţii Progresul Silvic.

      Constantin Creţu, preşedintele Forumului Social Român, care conduce Asociaţia "Geniul Carpaţilor", spune că nu cunoaşte în detaliu punctele cuprinse în acordul de colaborare, dar că nu este de acord cu desfiinţarea unor instituţii precum Curtea Constituţională, ANI, DNA sau CNSAS.

      "Eu nu cunosc aceste puncte. Dacă s-au strecurat... Există o mare diversitate de puncte ale protocolului de colaborare. Societatea civilă nu îşi propune să desfiinţeze aceste instituţii. Nu a fost timpul necesar să analizăm. Domnul Ponta şi domnul Chiţoiu au semnat că vor fi un partener al societăţii civile", a declarat pentru gândul Constantin Creţu.
      Andrei Luca Popescu este reporter special al ziarului Gândul

      Ștergere
  50. Mei APV-istilor, ia cetiti de colea:

    " Un prim pas in repararea nedreptatilor....si cred ca vor actiona in egala masura si conducerile de la M.A.I. si S.R.I...

    ORDIN nr. M.76. din 13 iulie 2012 privind instituirea legitimaţiei pentru cadrele militare în rezervă sau în retragere provenite din Ministerul Apărării Naţionale
    Având în vedere dispoziţiile art. 26 şi 100 din Legea nr. 80/1995 privind statutul cadrelor militare, cu modificările şi completările ulterioare,
    În temeiul art. 33 alin. (1) din Legea nr. 346/2006 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale, cu modificările ulterioare,
    ministrul apărării naţionale emite prezentul ordin.
    CAPITOLUL I: Dispoziţii generale
    Art. 1
    (1)Se instituie legitimaţia pentru cadrele militare în rezervă sau în retragere pensionari militari, provenite din Ministerul Apărării Naţionale, denumită în continuare legitimaţie.
    (2)Legitimaţia se emite şi pentru cadrele militare în rezervă sau în retragere, foşti pensionari militari de invaliditate din cauza unor accidente în serviciu ori a unor boli contractate în timpul şi din cauza îndeplinirii obligaţiilor militare, care ulterior au optat pentru pensia din sistemul asigurărilor sociale de stat,
    Art. 2
    Legitimaţia se emite în scopul facilitării accesului în spaţiile aflate în administrarea Ministerului Apărării Naţionale, destinate serviciilor medicale, refacerii capacităţii de muncă sau cazării, precum şi activităţilor recreative, sportive şi culturale, în condiţiile stabilite prin actele normative specifice în domeniu.
    Art. 3
    Legitimaţia certifică provenienţa cadrului militar din Ministerul Apărării Naţionale, gradul militar şi funcţia avute la data trecerii în rezervă sau direct în retragere.
    Art. 4
    Legitimaţia este compusă din două file confecţionate din carton plastifiat în exterior, cu dimensiunile standard şi culoarea legitimaţiei militare pentru cadrele militare în activitate, cuprinzând datele din modelul prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezentul ordin.
    CAPITOLUL II: Emiterea şi evidenţa legitimaţiilor la trecerea în rezervă sau direct în retragere
    Art. 5
    Emiterea legitimaţiei se face, la solicitarea cadrelor militare, de către structura care iniţiază trecerea în rezervă sau direct în retragere, concomitent cu celelalte demersuri pe linie de personal efectuate la încheierea raporturilor de serviciu cu Ministerul Apărării Naţionale.
    Art. 6
    Legitimaţia se înmânează titularului, în cadru solemn, odată cu comunicarea ordinului/decretului de trecere în rezervă sau direct în retragere.
    Art. 7
    Evidenţa legitimaţiilor se ţine nominal, pe serii şi numere, în registre ale căror modele sunt similare celor pentru evidenţa legitimaţiilor cadrelor militare în activitate, stabilite conform prevederilor anexei nr. 10 la "M.R.U.-1, Norme privind sistemul de gestiune a resurselor umane în Armata României", aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M. 105/2002*, cu modificările şi completările ulterioare, de către:
    *Ordinul nr. M. 105/2002 nu a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, deoarece avea ca obiect reglementări din sectorul de apărare a ţării şi securitate naţională.
    a)unitatea emitentă, pentru cadrele militare care se trec în rezervă sau direct în retragere din unitatea respectivă;
    b)centrele militare pe raza cărora domiciliază respectivele cadre militare trecute în rezervă sau direct în retragere.
    Art. 8
    În termen de 30 de zile de la data trecerii în rezervă sau direct în retragere, unităţile militare comunică, în scris, situaţia legitimaţiilor eliberate următoarelor structuri:
    a)centrelor militare pe raza cărora domiciliază posesorii acestora;
    b)Direcţiei calitatea vieţii personalului, numai pentru cadrele militare trecute direct în retragere.

    RăspundețiȘtergere
  51. CAPITOLUL III: Emiterea şi evidenţa legitimaţiilor pentru cadrele militare aflate în rezervă sau în retragere
    Art. 9
    (1)Pentru cadrele militare prevăzute la art. 1, aflate deja în rezervă sau în retragere la data intrării în vigoare a prezentului ordin, emiterea legitimaţiei se face, la solicitarea scrisă a acestora, de către centrele militare pe raza cărora domiciliază respectivele cadre militare.
    (2)În termen de 30 de zile de la data emiterii legitimaţiei pentru cadrele militare în retragere, precum şi la scoaterea din evidenţă ca rezervişti şi trecerea în retragere, centrele militare au obligaţia de a comunica, în scris, Direcţiei calitatea vieţii personalului situaţia legitimaţiilor emise.
    Art. 10
    Evidenţa legitimaţiilor prevăzute la art. 9 se ţine de către centrele militare emitente, în registre ale căror modele sunt similare celor pentru evidenţa legitimaţiilor cadrelor militare în activitate, stabilite conform prevederilor anexei nr. 10 la "M.R.U.-1, Norme privind sistemul de gestiune a resurselor umane în Armata României", aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M. 105/2002, cu modificările şi completările ulterioare.
    CAPITOLUL IV: Dispoziţii finale
    Art. 11
    (1)Legitimaţia i se retrage titularului în următoarele situaţii:
    a)în situaţia degradării militare, renunţării la cetăţenia română sau retragerii cetăţeniei române;
    b)la preschimbarea legitimaţiei.
    (2)Pentru situaţiile prevăzute la alin. (1) lit. a), legitimaţia poate fi retrasă de către centrul militar pe raza căruia domiciliază cadrul militar în rezervă sau în retragere, cu avizul organului de specialitate care asigură asistenţa juridică a respectivului centru militar.
    Art. 12
    Legitimaţiile pierdute sau furate vor fi declarate nule şi publicate în Buletinul administrativ al Ministerului Apărării Naţionale, cheltuielile fiind suportate de către titularul legitimaţiei.
    Art. 13
    (1)Regulile de completare a legitimaţiei sunt similare celor pentru completarea legitimaţiilor cadrelor militare în activitate, stabilite conform prevederilor anexei nr. 10 la "M.R.U.-1, Norme privind sistemul de gestiune a resurselor umane în Armata României", aprobate prin Ordinul ministrului apărării naţionale nr. M. 105/2002, cu modificările şi completările ulterioare, adaptate la specificul modelului legitimaţiei.
    (2)Pentru funcţiile care nu sunt libere la publicare se vor înscrie echivalentele acestora, stabilite conform reglementărilor în vigoare.
    Art. 14
    Cererile privind necesarul de legitimaţii se transmit, ierarhic, de către structurile emitente Direcţiei calitatea vieţii personalului, până la sfârşitul lunii august, pentru anul următor.
    Art. 15
    Fondurile destinate confecţionării legitimaţiilor se prevăd în proiectul de buget de către directorii programelor majore/ordonatorii de credite şi se repartizează Centrului tehnic-editorial al armatei, în calitate de utilizator de credite.
    Art. 16
    Tipărirea şi numerotarea legitimaţiilor se realizează de către Centrul tehnic-editorial al armatei, pe baza solicitărilor transmise de Direcţia calitatea vieţii personalului.
    Art. 17
    Aplicarea timbrului sec şi difuzarea imprimatelor legitimaţiilor către emitenţi se asigură prin grija Direcţiei calitatea vieţii personalului.
    Art. 18
    Şeful Direcţiei personal si mobilizare si şeful Direcţiei calitatea vieţii personalului pot emite, în comun, precizări pentru punerea în aplicare a prezentului ordin.
    Art. 19
    Prezentul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.
    -****-
    Ministrul apărării naţionale,
    Corneliu Dobriţoiu
    ANEXĂ: Legitimaţia pentru cadrele militare în rezervă sau în retragere provenite din Ministerul Apărării Naţionale
    - model -

    Publicat în Monitorul Oficial cu numărul 518 din data de 26 iulie 2012
    ____________________________
    Luata de pe Blogul SCMD

    Daca aveti rabdare, vedeti pe prima pagina si raspunsul lui Dogaru la scandalul declansat de ...

    RăspundețiȘtergere
  52. N-ar fi mai simplu sa ne futa o dunga pe CI?

    RăspundețiȘtergere
  53. Bey, ce ma bucur!
    Va multumesc pentru cele 86 (31%) voturi
    acordate Prezidentului nost', mult iubitul si stimatul Traienel!
    Dumineca seara, bem sampania! O da Nutica lu' Cucos!
    [Acu ea sta pitita! E uda toata! De emotii ba, nu de la ce va ganditi voi!]

    RăspundețiȘtergere
  54. Re: [roarmy230] CNSC.
    FROM: Sorin Rabaea.
    TO: roarmy230@yahoogroups.com
    Thursday, July 26, 2012 10:53 PM

    Probabil ca nu sunteti bucurestean, iar eu cred ca-i chiar mai bine pentru dumneavoastra.

    Daca-l vedeati astazi, pe dl. Dogaru, la mitingul din Pta.Victoriei va convingeati singur. Penibil este cel mai bland epitet ce i se poate acorda.

    Va cer scuze ca am intervenit in discutie, dar am fost pe acolo sa-i sustin pe participanti (chiar daca sunt doar un hulit demisionar din SCMD) si am plecat urgent la ROMEXPO, la mitingul USL.

    Cand am incercat sa vorbim, am fost tratati ca "Napoleoni, prosti, infiltrati", etc., iar cererea noastra era ca dansul se retrage din spatiul public, pentru o vreme, sa se odihneasca si - daca era necesar - chiar sa se trateze . Tot ce s-a construit in miscarea sindicala a SCMD (atunci cand dl. Dogaru a avut o contributie determinanta) s-a pierdut in ultimele luni. Pacat! Poate fi o pierdere iremediabila, un rau chiar mai mare decat deciziile instantelor defavorabile noua.
    SR
    -----------------
    From: Liviu Petre
    To: "roarmy230@yahoogroups.com"
    Sent: Thursday, July 26, 2012 4:43 PM
    Subject: Re: [roarmy230] CNSC

    Dragos,

    Ma adresez tie deoarece esti singurul membru al acestui forum (si de Sindicat) pe care-l cunosc.

    Oare Dogaru este zdravan la cap?

    Liviu Petre

    From: Icleanu Dragos
    To: TUDOR MARIAN
    Sent: Thursday, July 26, 2012 4:11 PM
    Subject: [roarmy230] CNSC

    Accesati: << http://videonews.antena3.ro/video/romania/victor-ponta-arata-documentul-pe-care-sustine-ca-l-a-semnat-cu-reprezentantii-consiliului-national-al-societatii-civile.html >>

    Veti vedea conferinta de presa a lui Victor Ponta in care face referire la prevederile trecute de dl.Dogaru in Acordul semnat de USL cu CNSC.
    Dragos Icleanu

    RăspundețiȘtergere
  55. Cine este Mircea Dogaru? Eu sunt Victor Ponta!
    =======================
    Victor Ponta arată documentul pe care susţine că l-a semnat cu reprezentanţii Consiliului Naţional al Societăţii Civile.
    ============
    Premierul Victor Ponta a prezentat jurnaliştilor, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoriei, acordul pe care susţine că l-a semnat cu reprezentanţii Consiliului Naţional al Societăţii Civile şi care conţine acordul de principiu al USL pentru lista obiectivelor propuse de structurile Consiliului.

    http://videonews.antena3.ro/video/romania/victor-ponta-arata-documentul-pe-care-sustine-ca-l-a-semnat-cu-reprezentantii-consiliului-national-al-societatii-civile.html

    RăspundețiȘtergere
  56. Pentru infanteristul-lunetist Cezar/Sniper1!
    Pina la ora 18.00 se vor lua urmatoarele masuri:
    -intocmirea ORDINUL DE VOT nr.1.;
    -protectia psihologica a maimucelor si lighioanelor din ZOO-blog;
    -asigurarea prezentei la vot prin crearea unui raport de forte de 3:1 in favoarea trupelor proprii;
    -dublarea ratiilor de fin si banane;
    Informatiile despre inamic-FORTELE PORTOCALII-sint puse la dispozitie de Admin.si Maestrul Neacsu;
    Inlocuitor la comanda CEZAR BOULIAC.
    Luni,30.07 2012 08.30, prezentati RAPORTUL DE VOT.
    Haide pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am Inteles ! Sniper one
      Daaa...nu putem sa prezentam raportul acum si sa plecam la mare ? Are Mazare niste fufe...cadane Sniper one

      Ștergere
    2. Atunci baga si Ordinul de mars!
      Raportul va fi completat cu poze ale FUFEI Nr.1!
      Executarea!

      Ștergere
  57. Neatza buna la ZOO + 9! Czare, babuinule dragastos sa ne mingai pe oaua!

    RăspundețiȘtergere
  58. Robert Horvath spunea...
    27 iulie 2012, 21:47
    @ Cezarel
    intrebuintarea hartiei higenice se invata din copilarie. Acum este foarte tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  59. Robert Horvath27 iulie 2012, 16:17
    CEZAR DANSATOR DE CAZACIOC !
    Stimate domn si fost coleg

    Basescu nu trebuie suspendat ci inculpat intr-un proces al tradarii nationale.

    Procesul trebuie sa fie legal, public si televizat in jurul lumii.

    Dar trebuie spus adevarul. Basescu cu toate relele a fost pro occidental

    si pro american. Noua echipa este pro ruseasa . Nu credeti

    Cititi cu atentie ce spune ministrul de externe al noului guvern in fata parlamentului.

    Relatia cu Rusia: Am avut amandoi, cu domnul Crin Antonescu, ocazia sa fim primii vizitatori la Putin ca premier.....Putin e un om foarte competent, ar fi bine ca liderii din Europa si de la noi sa fie la fel de competenti. Exista multe idei preconcepute in Rusia fata de noi si invers. Sunt foarte bun prieten cu un fost ministru al lui Putin, bun prieten cu Putin, Filipov, care imi spunea ca rusii cred ca vor sa cucereasca teritorii. Si i-am aratat cat de gresita e aceasta perceptie. Aceasta idee nu exista indiferent cine e la guvernare.

    Orice comentariu este de prisos cu exceptia ca acest Filipov este general KGB.

    Domnule CEZAR

    . Se pregateste iesirea Romaniei

    din civilizatia europeana si revenirea in perimetrul de influenta a Rusiei

    Daca se continua aceasta cale ....nu ramane decat sa invatati sa dansati

    cazacioc si sa crieti in alfabetul cel vechi .....chirilic .

    Eu prefer alte dansuri si

    alfabetul latin.

    P.S Rusia nu trebuie neglijata si nici uitat testamentul lui PETRU CEL MARE .....

    RăspundeţiŞtergere

    CEZAR27 iulie 2012, 17:04
    DELIREZI !
    DAAA mergem la mama Rusie cu GENERALUL US ARMY - WESLEY CLARK -IN frunte!!
    RAZVETALI IABLANI IGRUSII
    PAPALI TUMANI NAD REKOI
    KAZACIOK.....

    RăspundeţiŞtergere

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RH: esti un bou de magar corcit cu un porc de caine turbat! Ti-am mai spus ca spurci aerul de aici, asa poluat cum este el...
      Mars in cusca ta si linge rama ca nu esti bun de nimic!!!
      Sa-ti cada dintii si sula pentru cat rau faci romanilor!

      Ștergere
  60. Sa-l facem chirias pe traienel!

    RăspundețiȘtergere
  61. Stimati pacienti si dragi...animale,mergeti duminica la referendum,sa scurtam suferinta pdl-ilor!
    Fieti-va mila de RO.borta!

    RăspundețiȘtergere
  62. O zi buna tuturor!
    Vreti sa cititi ALTFEL/in alt mod COMENTARIILE ???
    Incercati, analizati, iar apoi ... decideti:
    =======================
    http://mhblogonline.blogspot.com/feeds/4168639161907120166/comments/default

    =======================
    Cine nu stie cum sa aiba in Favorites/Bookmark asta/sau altele similar, sa ne spuna si vom da explicatiile cuvenite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca este o problema cu Linkul!
      Oricum, pe scurt, o altfel de citire a COMENTARIILOR, se obtine cu:
      • feeds comments default http mh blogonline blogspot.
      ================
      "Feed comments" il aveti in dreapta acestui blog,
      "Abonaţi-vă la: MH - Blog online", (Click pe... si apoi Add Favorites):
      - Postari
      - Comentarii
      Daca mai sunt si alte nelamuriri, va astept cu drag!

      Ștergere
  63. Sa-l calificam pentru faza ,,la brutarie'' pe barcagiu!

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri