Google Translate

sâmbătă, 14 iulie 2012

Mitinguri de proportii Anti-Băsescu! Zeci de mii de oameni in strada, ii cer demiterea! Pro-Basescu putini, prea putini! UPDATE.


Aproximativ 10.000 de persoane au participat, vineri seară, în Piaţa Far din municipiul Constanţa, la un miting organizat de USL, la care au fost prezenţi şi primarul Constanţei, Radu Mazăre, preşedintele Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu, precum şi miniştri din Guvernul Ponta.


Protestatarii, simpatizanţi ai USL şi oameni simpli, s-au adunat în Piaţa Far din Constanţa în jurul orei 18.30, la miting participând, de asemenea, ministrul Culturii, Puiu Haşotti, ministrul Agriculturii şi preşedinte al PC, Daniel Constantin, ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, precum şi şeful CJ Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi preşedintele CJ Constanţa, Nicușor Constantinescu.

Totodată, la protest au participat parlamentari USL din Constanţa, Galaţi şi Ialomiţa.


Radu Mazăre a venit însoţit de mai mulţi tineri, băieţi şi fete, îmbrăcaţi în uniforme kaki, cu berete vişinii.

La ora 19.00, pe un ecran amplasat în piaţă, protestatarii au putut asculta declaraţia preşedintelui interimar, Crin Antonescu, de la Palatul Cotroceni.

Protestatarii au pancarte pe care scrie:
“Au adus vaporul ca să plece Chioru’”, “Viitorul nostru = Jos Băsescu”, “Ne vrem ţara înapoi”, “Demite-l pe Băsescu, studenţii din Constanţa vor normalitate”.

Ulterior, pe scenă au urcat să vorbească şeful CJ Galaţi, Nicolae Bacalbaşa (PSD), liberalul Puiu Haşotti, liderul PC, Daniel Constantin, care i-a îndemnat pe cei prezenţi ca în 29 iulie să meargă la referendum şi să voteze pentru suspendarea lui Traian Băsescu.

De asemenea, au ţinut discursuri Ecaterina Andronescu, Titus Corlăţean, primarul Radu Mazăre şi ministrul Apărării, Corneliu Dobiţoiu.


Miting pro Basescu la Oradea


Circa 100 de persoane, adulţi şi copii, au participat miercuri seară, de la ora 20, la mitingul de protest organizat în Parcul Traian. Mitingul fusese anunţat de PDL Bihor şi Noua Republică – mişcarea lui Mihail Neamţu, transformată recent în partid.

Mitingul era convocat „împotriva actualelor ameninţări la adresa instituţiilor statului şi demiterii preşedintelui Traian Băsescu”. Majoritatea participanţilor au îmbrăcat cămăşi şi tricouri albe – culoare cerută de organizatorii mitingului.

=======================

===========


Sâmbătă, în Piaţa Victoriei
Militarii disponibilizaţi organizează un miting de proporţii
anti-Băsescu
Militarii au mai protestat şi în trecut împotriva lui Traian Băsescu, afişând astfel de pancarte

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD) organizează sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, un miting "pentru demiterea preşedintelui Băsescu", după cum precizează iniţiatorii, care au mai anunţat că mizează pe participarea a 12.000 de persoane.

La mitingul programat între orele 10.00 şi 12.00 vor participa membri ai SCMD din Bucureşti, Ilfov şi judeţele apropiate, precum şi aliaţi ai sindicatului, după cum spun organizatorii, pe pagina de internet a SCMD.
"Îndemnând cetăţenii României să voteze anti-Băsescu la referendum, îi îndemnăm să voteze pentru statul de drept, împotriva minciunii, hoţiei, ticăloşiei şi trădării. Jos Băsescu!",
 spune preşedintele SCMD, Mircea Dogaru.

Într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, Jandarmeria Capitalei anunţă că va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării, dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor care converg către zona respectivă.

SCMD a hotărât să organizeze mitingul de sâmbătă în 9 iulie, la trei zile după ce Parlamentul l-a suspendat pe Traian Băsescu.
========================================


UPDATE 1.
SAMBATA, 14 IULIE 2012

Miting anti-Băsescu, în Piaţa Victoriei


Zi de proteste în Capitală. Cadrele militare disponibilizate au organizat un miting în Piata Victoriei. Protestatarii s-au adunat în faţa Guvernului. Mitingul nu a fost lipsit de incidente. Unui fost militar i s-a făcut rău şi a fost luat de ambulanţă.

UPDATE 12.30: Mitingul din Piaţa Victoriei a luat sfârşit, fiind sub aşteptările organizatorilor, care obţinuseră o autorizaţie pentru 12.000 de persoane. În schimb, au venit doar 300 de persoane care au stat doar o oră şi jumătate, deşi aveau autorizaţie pentru 2 ore. Numărul mic le-a dat bătăi de cap şi autorităţilor, pentru că ele se pregătiseră cu forţe de ordine impresionante pentru un număr foarte mare de protestatari.

UPDATE 11.00: Un militar în rezervă, aflat la mitingul anti-Băsescu din Capitală, a leşinat. Bărbatul de 87 de ani a fost transportat de ambulanţă la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Aproximativ 300 de persoane, în majoritate membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Rezervă şi în Retragere (SCMD), participă, în Piaţa Victoriei din Capitală, la un miting anti-Băsescu, deşi autorizaţia pe care o luaseră de la primărie era de 12.000 de persoane. Militarii îndeamnă populaţia să vină la referendumul privind demiterea şefului statului.

Pensionarii militari au venit cu fluiere, steaguri şi pancarte cu mesaje printre care "Să mă trântiţi bine!", "Te aşteaptă nava Rahova" şi "Te-ai crezut pe vapor, ţi-ai bătut joc de popor".

Participanţii la miting, îndemnaţi de cei cu portavoce, scandează "Jos Băsescu!" şi "Veniţi la vot!".

O parte a pensionarilor militari au pancarte prin care arată că sunt de la filiale ale SCMD din Giurgiu, Brăila, Focşani, Botoşani şi Constanţa.

Mitingul a început la ora 10.00 şi este programat să se încheie la 12.00, traficul rutier în zonă fiind restricţionat până la ora 13.00.

Într-un comunicat de presă, Jandarmeria Capitalei anunţă că va asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în zona de desfăşurare a adunării, dar şi pe traseele de deplasare ale participanţilor care converg către zona respectivă.
========================

UPDATE 2.
SAMBATA, 14 IULIE 2012

Miting de susţinerea a lui Traian Băsescu, la Cluj. Preşedintele suspendat dă ochii cu poporul

Sâmbătă este prima zi de campanie în care Traian Băsescu dă ochii cu poporul. Nu orice popor însă, ci unul democrat-liberal, strâns la Cluj Napoca. Mii de oameni îmbrăcaţi în alb s-au adunat deja la Cluj Napoca. Pe scenă au urcat mai mulţi lideri PDL, precum preşedintele PDL Vasile Blaga, primarul Cluj-Napoca Emil Boc, eurodeputatul Traian Razvan Ungureanu. UPDATE: La miting a ajuns şi preşedintele suspendat Traian Băsescu, însoţit se soţia sa, Maria.

UPDATE 12. Preşedintele suspendat Traian Băsescu a urcat pe scena de la Cluj.

"N-am crezut că la vârsta mea o să trebuiască să mai dau o bătălie politică, dar USL a vrut. Eu cred că au greşit, vor pierde încă o dată. Ei n-au înţeles un lucru. N-au înţeles că eu nu lupt pentru un om. Lupta mea este pentru o ţară. Nu lupt pentru un scaun, ci lupt pentru români. N lupt pentru interesele de grup, ci lupt pentru interesele românilor. Lupt cu migală, am construit uşor, uşor prestigiul României în UE, în NATO. Acestor oameni, lui Crin Antonescu şi lui Victor Ponta, le-au trebuit trei zile să distrugă credibilitate României. Zilele de 3, 4, 5, 6 au fost patru zile din săptămâna neagră a României.

Au decapitat statul, primele trei funcţii din stat pentru un motiv pe care încă nu l-au declarat. Au nevoie să pună mâna pe justiţie. Obiectivul lor este să ocupe scaunul de la Cotroceni pentru că de acolo se numesc procurorii de la Parchet, DNA. I-am văzut zilele acestea, s-au aruncat cu salbăticie asupra statului de drept, când au fost atenţionaţi de partenerii de la Bruxelles, s-au răţoit la ei crezând că sunt pe malul Dâmboviţei. Se răţoiesc la oameni importanţi din UE, dar n-au curaj să spună nici pâs în faţa lui Voiculescu.

De ce le este teama de legile şi bunele practici europene? Ei înşisi sunt rezultatul corupţilor, şi Crin şi Victoraş sunt puşi în frunte să-i apere pe cei care sunt gata să intre la puşcărie. Când s-a declanşat furtuna în politica românească prin coincidenţă au fost duşi în câteva zile la puşcărie, fostul ministru al Agriculturii, Ioan Avram Mureşan, Sorin Ovidiu Vîntu. Capacul la pus încarcerarea lui Năstase. Atunci au înteles că dacă nu pun mână pe justiţie, vor ajunge la puşcărie, nu toţi, pentru că nu toţi sunt necinstiţi, dar în Parlamentul României sunt 20 de oameni sub urmărire penală. Nu mai vorbim de clientela lor.

Oamenii aceştia şi-au vândut ţara pentru a-i scăpa pe corupţi de lege. Am convingerea că românii nu vor accepta acest lucru şi chiar dacă au supărări pe preşedintele lor, pentru că au fost momente grele în perioada de criză. Românii nu-şi vor da preşedintele pentru puşcăriabilii din USL.", a spus Traian Băsescu.

UPDATE 10.00: Oamenii au început să se adune în Piaţa Lucian Blaga cu pancarte, şi mesaje pentru Traian Băsescu, cum ar fi "Traiane nu eşti singur, Clujul este cu tine!". Traian Băsescu va urca pe scenă şi va lansa un mesaj pentru clujeni şi pentru toţi românii.

Aproximativ 10.000 de persoane s-au adunat sâmbătă la Cluj, la mitingul organizat de PDL pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Preşedintele suspendat Traian Băsescu a ajuns şi el la Cluj, în Piaţa "Lucian Blaga".

Miile de susţinători au venit îmbrăcaţi în alb, având pancarte cu inscripţiile: "Traiane nu eşti singur, Clujul te susţine", "Clujul este de partea ta", "România trezeşte-te, UE a reacţionat deja, noi cât mai dormim?", "Plagiatorul sfidează poporul", "Băsescu nu uita, Clujul e de partea ta", "Nu suspendării preşedintelui", "Pro Traian Băsescu", "Respectaţi deciziile Curţii Constituţionale", "Traiane nu eşti singur, eu sunt cu tine".

De asemenea, participanţii au poze cu Traian Băsescu, precum şi steaguri tricolore sau steaguri simple, albe.

Oamenii scandează "Jos USL" şi "Băsescu, Băsescu!".

Înainte de discursuri, pe scena amblasată în Piaţa "Lucian Blaga" artiştii Aurel Tămaş, Sava Negrean Brudaşcu şi Dumitru Fărcaş au susţinut un spectacol de muzică populară. La miting au susţinut discursuri, mai mulţi lideri PDL, între care preşedintele partidului, Vasile Blaga, primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, eurodeputatul Traian Razvan Ungureanu, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu, europarlamentarul Cristian Preda.

Colegiul Director al PDL a decis, luni, organizarea a trei mitinguri în Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi, pentru "susţinerea democraţiei, a statului de drept şi a instituţiilor", anunţa preşedintele PDL Vasile Blaga.


Tine minte!
Daca se intampla ceva important, vei afla AICI!
AICI Revista Presei, prin cele mai tari, de TOP subiecte!
Daca ceva grav te poate afecta, vei afla de AICI!
Si cel mai important, AICI si tu poti avea o opinie, comenta liber!
Ai o problema cu SANATATEA? AICI poti gasi ce te intereseaza!
Tot AICI poti gasi un SFAT BUN, un Banc, o Gluma!
AICI  te asteptam ONLINE, este deschis NON STOP!
Iar cand te plictisesti, ori ai insomnii, AICI ai o BIBLIOTECA la indemana:
Comenteaza inteligent, iar noi iti vom multumi!
==============
=======

55 de comentarii:

  1. Sa nu uitam istoria de ieri!
    Bulversarile la care ne-au supus Basescu/PDL/Boc:
    ===================
    13 Ian 2012.
    "Ieși afară, javră ordinară” și ”Azi în Timișoara, mâine în toată țara”, printre lozincile manifestanților anti-Băsescu
    ====================
    Mii de persoane au protestat vineri în mai multe orașe din România, scandând lozinci de susţinere a lui Raed Arafat, dar şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu.

    La Timișoara, manifestanţii au scandat "Băsescu nu uita, va veni şi vremea ta", "Jos Băsescu", "Tineri, veniţi cu noi", "Azi în Timişoara, mâine în toată ţara", în timp ce mai mulți dintre ei au afişat bannere pe care scria "Pro Arafat".

    În București, marșul ”Pro Arafat” s-a transformat într-un protest neautorizat la Palatul Cotroceni. Aici oamenii au strigat ”Ieși afară, javră ordinară!”, ”Jos Băsescu”, "Bucureşteni, veniţi la Cotroceni" sau ”Ghici ghicitoarea mea, cine va pleca”.

    Și la Brașov oamenii au scandat lozinci împotriva președintelui Traian Băsescu şi a guvernanţilor. Ei au purtat pancarte pe care au scris "Viaţa are prioritate, înaintea intereselor politice şi a banilor", "Îl vrem pe Arafat", "Arafat ministru". De asemenea, ei au cântat "Deşteaptă-te, române!" şi poartă steaguri tricolore găurite în mijloc.

    Mișcări similare s-au înregistrat la Târgu Mureș, Sibiu și Bacău, pentru sâmbătă fiind organizat un miting și în Oradea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata nepretuite exponate ale stabilimentului, dragi animale, jivine, javre, jigodii, muysti si infiltrate.Sa aveti o zi plina de soare!

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Muei Handel,nu mai sta cu capuletele-n soare!

      Ștergere
    2. Miroase a kissat de mirtan pe-acilea...

      Ștergere
    3. 11.26. Exponatule, tu reprezinti ofiterii inferiori sau superiori ai Armatei Romane ? In retragere, evident.

      Ștergere
  4. Vrei sa stii de ce este atat de mare fierbinteala?
    Vrei sa intelegi ce se intampla de este asa cum este?
    Nimic mai simplu, mergeti si cititi aici:
    ==================
    Nume de cod: X-flare_AR1520. S-a intamplat in 12.07.2012. Soarele, inamicul public Nr.1, ataca furibund! Pamantul ia foc, mintile fierb! Maine, va fi mai rau ca azi!
    ==================

    http://2012hroniculsemnelor.blogspot.ro/2012/07/nume-de-codx-flarear1520-s-intamplat-in.html#comment-form

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta ce gluma e?
    SCMD a hotărât să organizeze mitingul de sâmbătă în 9 iulie, la trei zile după ce Parlamentul l-a suspendat pe Traian Băsescu.
    Pai esu stiam ca daogaru se chinuie de 2 luni sa organizeze un miting, indiferent impotriva cui, ca sa mai deconteze un ban pe iesiri. La inceput voia impotriva lui Nasastae, apoi de vre-o 3 ori impotriva lui Ponta, acuma vad ca vrea impotriva lui Băsescu. Nu conteaza, bani sa iasa. Dupa ce s-a certat cu toata lumea si a vazut ca iese singur la proteste, s-a dus si a batut palma cu Tudor, i-a pus blogul la loc si uite asa l-a convins sa vina cu oamenii lui si sa se ocupe de miting, ca altfel se facea de kkt.Ce ieftin ai scapat Dogarule, costa putin Tudor nu ?

    RăspundețiȘtergere
  6. USL cere: Traian Băsescu să se pună la dispoziţia organelor de cercetare penală în cele două dosare în care este inculpat, "Flota", respectiv 'Casa din Mihăileanu !!!??? Pai ce este nebun???? Asta se va intampla SIGUR, dar nu ca ar dori/vrea el! Ca doar n-o fi prost.... sa se ceara singur la racoare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Din 12.000 de dogarieni anuntati cu surle si trimbite la mitingul de azi, au ajuns doar 300.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ALUPIGUS frate si ia un darab de _ula pe la spate!

      Ștergere
  8. Mey, vaz ca-i fierbinteala mare pe-acilea si-ncepurati sa nu mai respectati legile ZOO + 9! Ia vedeti de va bagati mintile-n cap, ca altfel am 2 variante de actiune:
    1. La racoare unde veti fi regulati tare;
    2. Bastoane pe spinare!
    Celor cuminti io le promit o bere rece altfel, Czar comisaru, pulanul pe curu lor o sa-l frece!

    RăspundețiȘtergere
  9. 300(trei sute)de persoane din cinci judete plus Bucurestiul la mitingul de azi al SCMD-ului.Tare de tot.Probabil la urmatoarea actiune de acest gen vor participa doar cei doi lideri(Dogaru si Pricina)dupa care vor merge la sediu si vor stinge lumina.Oare o fi fost si simplul membru de sindicat, Dobritoiu ? Nu m-ar mira.La cat a tzopait ieri pe scena de la Constanta...,parea in forma.O fi fost si Luminita (sau cum dreak o cheama pe consiliera asta a lui)? Nu de alta dar ar putea trage niste concluzii vizavi de dorintele si mai ales interesul fostilor militari referitoare la demiterea presedintelui suspendat si modificarea legislatiei in domeniul pensiilor.
    ,,…..escu”

    RăspundețiȘtergere
  10. Dobriţoiu: Fac apel la preşedintele suspendat să nu implice Armata în campania electorală.
    ===================
    14 iul 2012, 11:17 | Mediafax
    Ministrul Apărării, Corneliu Dobriţoiu, afirmă că cele 8 secţii de votare din Afganistan şi Balcanii de Vest au fost dimensionate în funcţie de necesităţi şi numărul mare de militari, menţionând că faţă de 2009, când au fost organizate 4 secţii, configuraţia dispunerii unităţilor militare este alta.

    Dobriţoiu transmite, într-un comunicat al PNL, precizări referitoare la "declaraţiile preşedintelui suspendat Traian Băsescu, care pune la îndoială buna-credinţă a organizării procesului electoral în unităţile militare dislocate în Afganistan".

    "Cele opt secţii de votare din Afganistan şi Balcanii de Vest au fost dimensionate în funcţie de necesităţi şi numărul mare de militari dislocaţi în teatrele de operaţiuni. Spre deosebire de alegerile din 2009, când au fost organizate patru secţii de votare, configuraţia dispunerii unităţilor militare române în bazele de dislocare este alta, în conformitate cu necesităţile aliate, iar numărul batalioanelor de manevră a crescut. Mă surprinde că preşedintele Băsescu nu ştie că militarii sunt dispuşi diferit acum faţă de 2009, dar poate că aceasta se explică şi prin faptul că ignoră realităţile dificile ale unui spaţiu de operaţii insurgenţional", susţine el.

    "Securitatea militarilor români din Afganistan, şi din oricare alt teatru de operaţiuni, reprezintă prioritate zero pentru mine, ca ministru al Apărării, şi aşa ar trebui să fie si pentru un preşedinte, fie el şi suspendat. Ministerul Apărării Naţionale a întreprins, şi cu acest prilej, toate demersurile organizatorice pentru a asigura dreptul constituţional al cetăţenilor români în uniformă, care îşi riscă viaţa sub drapelul ţării pentru a-şi exercita dreptul de vot. Nu înţeleg de ce există o teamă şi o reticenţă pentru felul în care ar vota militarii din teatrele de operaţiuni la referendum, aşa cum nu înţeleg ostilitatea retoricii agresive la adresa liderilor Armatei Române. Nu noi am acordat grade pe criterii politice, ci, dimpotrivă, am stopat acest fenomen. Noua conducere a Ministerului Apărării Naţionale nu îşi permite să acorde grade cadou, aşa cum au făcut partenerii domniei sale de guvernare timp de doi ani, umilind practic spiritul de corp", mai spune Dobriţoiu.

    În finalul comunicatului, Corneliu Dobriţoiu menţionează că face "un apel stăruitor la preşedintele suspendat să nu implice Armata în campania electorală".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un ,,DA” hotarat,pentru normalizarea si linistea tarii!


      Normal ar fi ca pe 29 iulie,participarea la vot sa fie cel putin in acelasi procent ca si la alegerile locale iar procentul de voturi ,,DA”.adica pentru demiterea presedintelui sa fie cel putin egal cu cel obtinut de alianta USL. Daca iese altfel,inseamna ca nu mai stim ce vrem si ca am devenit doar o masa de manevra pentru manipulatorii politici de profesie.
      Nici pensionarii,nici bugetarii,ca sa nu mai vorbesc de profesori,nici somerii,nici romanii din afara care sunt tot someri in tara,caci altfel nu ar fi plecat in masa, nu ar avea absolut nici un motiv sa nu participe la vot pentru a vota ,,DA” si a-l demite pe cel care a adus tara in pragul falimentului si sub al carui patronaj,in justitie precum si in aproape toate institutiile statului,s-a creat o monstruoasa caracatita cu ramificatii politice,interlope si in general,oculta si diabolica.
      Dar sa revenim la evenimentele recente, cu avertismentul ca,mai ales acum,nu trebuie sa ne lasam manipulati de tirul concertat,pana la nivel european,al acuzelor si umilintelelor la care au fost supusi reprezentantii legitimi ai puterii nou instalate si in special primul ministru Ponta.
      Postul de radio oficial al Kremlinului dedicat străinătăţii, Vocea Rusiei, a publicat,recent, un material în care susţine că Washingtonul l-a abandonat pe Traian Băsescu şi că, mai mult, ar fi contribuit în mod direct prin Wesley Clark - care ar fi organizat personal blitzkrieg-ul anti-Băsescu - la răsturnarea acestuia. În plus, Vocea Rusiei susţine că americanii l-ar fi sacrificat pe „vasalul'' Băsescu pentru că l-au folosit ca monedă de schimb într-o înţelegere geostrategică cu o altă mare putere mondială sugerând că este vorba chiar de Rusia.
      Acum intelegem cu totii precizia militara ,concertarea si rapiditatea miscarilor useliste care au dus la inlaturarea puterii portocalii in timp record ! De asemenea intelegem si iritarea cancelariilor occidentale carora nu le convine ca alte puteri din afara Europei sa desfasoare asemenea manevre intr-o tara componenta a Uniunii Europene.Iata dar,ca istoria se repeta si ca,de la Stefan cel Mare incoace ramanem aceeasi vasali ai marilor puteri,doar ca,peste secole,ne-am pierdut foarte mult si din credinta stramoseasca si din patriotismul pe care le-au dovedit stramosii si inaintasii nostri.
      De aceea conducerea actuala a tarii va trebui sa dovedeasca foarte multa corectitudine,diplomatie dar si ca are coloana vertebrala asa incat sa nu accepte nimic din ceea ce i-ar afecta pe romani,bineanteles,cu rabdare si fara sa ofenseze prin cuvinte,gesturi si comportamente necontrolate.Fiindca,orice miscare gresita ne-ar putea aduce izolarea si adancirea crizei economico-sociale a tarii.
      In alta ordine de idei,m-as referi la acuzatia de plagiat ce a fost adusa premierului Ponta atat de intens mediatizata si care se pare ca a prins la multi romani. Bun,sa zicem ca plagiatul a fost dovedit desi cei in drept nu s-au pronuntat,dar ce mare legatura are doctoratul cu pozitia de prim ministru a domnului Ponta? .Sa fim seriosi,fiecare dintre noi am copiat si am plagiat in perioada de studii si de avansare in cariera.Si va asigur ca cel putin in domeniul dreptului.majoritatea lucrarilor sunt,mai mult sau mai putin,plagiate.Asa ca,daca ne stim vinovati,de ce trebuie sa-l umilim si sa aruncam cu pietre in propriul conducator?.Oare nu noi l-am ales si i-am dat girul de curand? Oare nu este el dupa chipul si asemanarea noastra?
      De aceea eu zic ca daca vom fi mai buni si mai uniti,proxima ocazie de a dovedi aceasta fiind referendumul,daca nu ne vom lasa manipulati si incitati la dezordine,revolta si iesire in strada asa cum vedem ca se intampla in alte tari,iar apoi ne vom intoarce mai mult spre Dumnezeu si Biserica Sa si El se va intoarce cu fata spre noi si vom trece fara dureri prea mari,marile incercari care ne asteapta. Doamne ocroteste-i si-i ajuta pe romani!

      Vizitati blogul personal ,,Calea adevarului" (http://nicolaetritoiu.blogspot.com )

      Ștergere
    2. @nicolaita, http://nicolaetritoiu.blogspot.com ,
      Excelent! Avem a multumi pentru comentariu!

      Ștergere
    3. ...."fiecare dintre noi am copiat si am plagiat in perioada de studii si de avansare in cariera"....

      Asa este oare ? Suntem TOTI niste hoti ? Atunci la ce ne mai trebuie politie si alte institutii de genul asta daca toti sustinem hotia, nu cinstea ?

      @Admin
      Merita multumirile tale,poate. Mai sunt si prosti care nu au copiat si au crezut in cinste. Putini.

      Ștergere
  11. “Dumnezeu e român. Sau dacă nu, sunt împotriva lui!”
    Petre Ţuţea

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj
    Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?
    68%Da / 29%Nu / 3%Mă abțin === Voturi: 33.939

    RăspundețiȘtergere
  13. "Protest inedit: Maşină mortuară în faţa sediului de campanie al lui Traian Băsescu
    Preşedintele interimar(?) Traian Băsescu s-a întors, sâmbătă seară, în Bucureşti la sediul de campanie, după ce în prima parte a zilei a participat la mitingul de la Cluj, de susţinere a sa.
    La scurt timp după apariţia lui Băsescu, o maşină mortuară a început să dea ocol clădirii, potrivit rtv.net."

    Ha, ha,ha!!!

    http://www.cotidianul.ro/protest-inedit-masina-mortuara-in-fata-sediului-de-campanie-al-lui-traian-basescu-188589/

    RăspundețiȘtergere
  14. Eşec de mobilizare al PDL la Cluj.
    Participare mult sub aşteptări.
    ========================
    Primul mare miting pentru susţinerea lui Traian Băsescu a fost organizat la Cluj. PDL a pus în mişcare toată maşinăria de partid şi a adus oameni cu autocare din toată zona Ardealului pentru susţinerea lui Traian Băsescu. Organizatorii aşteptau o prezenţă consistentă de peste 15.000 de oameni, dar nu au participat nici jumătate din acest număr.

    Liderii PDL spuneau de dimineaţă că oamenii continuă să vină şi se aşteaptă chiar şi la peste 20.000 de oameni în Piaţa Lucian Blaga. Evenimentul Zilei estimează că la acest miting au fost prezenţi puţin peste 6000 de oameni. Ziua de Cluj dă cifre chiar mai scăzute şi susţine că au fost doar puţin peste 3000 de participanţi.

    Băsescu a profitat de ocazie pentru a face o baie de mulţime. Înainte de a urca pe scenă a stat minute bune, alături de Maria Băesescu, în mijlocul oamenilor şi a vorbit cu aceştia.

    Eşecul de mobilizare al PDL alimentează teoria conform căreia liderii PDL din teritoriu nu îşi pun în mişcare tot aparatul pentru a-l susţine pe Traian Băsescu. Aceştia şi-ar păstra fondurile pentru campania de la parlamentarele din toamnă.
    ========================
    Masina de propaganda PDL-ista ii dadea mereu... cu 10000 si peste!

    RăspundețiȘtergere
  15. Oameni buni va pierdeti in amanunte. Intrebarea e basescu a incalcat grav constitutia sau este dat jos din interes? Este in interesul romanilor sa scape de basescu cu pretul discreditarii noastre in UE ? Ce il impiedica pe ponta sa guverneze la fel cum a facut-o si Tariceanu cu un presedinte potrivnic ? Nu e oare cel mai bine ca USL se guverneze in cel mai cinstit mod posibil , si Basescu sa-i critice si sa mentina mai departe oameni potrivinci USL in fruntea DNA,Parchetul General, SRI ?... daca nu comit ilegalitati majore , si in Romania lucrurile o sa merga bine cum au mers in 2006-2007 cind Basescu il critica pe Tariceanu , dar acesta isi ducea programul de guvernare in aplicare cum credea de cuvinta
    Ganditi va daca pozitile ambasadelor straine, a presedintelui consiliului europei , a cancelarului Germaniei , nu justifica sa-l lasati pe Basescu sa si termine mandatul la termen?
    Pana la urma de ce atita graba din partea USL sa scape de Base , de ce nu au astepat pana dupa alegerile din toamna cu initiativa lor , cind aveau o mult mai mare legitimitate , din cauza madatelor obtinute, nu o mai lua cursul razna , nu mai ne faceau de ras in toata Europa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. .... nu justifica sa-l lasati pe Basescu sa si termine mandatul la termen? .....
      ================
      NU. Nu PDL-ica! Nu justifica!

      Ștergere
    2. PEDELACULE _ MARS IN PIZDA MA_TII!!

      Ștergere
    3. @Admin!Daca mentii injuraturile acestui descreierat ordinar, renuntam la comentarii!Oare o parere, o idee nu se poate enunta decat recurgand la injurii grosolane??

      Ștergere
    4. ZDROBITI PEDELACII INFAMI SI RAI !!
      In 2 cincinale cu efortul poporului, Ceausecu a platit datoriile capitalistilor , a facut metroul , sisteme de irigatii ,Casa Parlamentului(in care se lafaie cu nesimtire si pedelacii ) a construit mii si mii de locuinte date gratis oamenilor muncii ETC !
      Ce au facut pedelacii in 8 ani si peste 30 miliarde bani imprumutati!!!!!

      Ștergere
  16. Bei Czare, maimuco, bei nu mai sforai asa urit ca-ndata iti punem o poshta intre deshtele de la tzurloaie! Daca nu ti-o placea poshta asta, te poshtim altfel...

    RăspundețiȘtergere
  17. Neatza buna la Zoo + 9!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pace voua, celor ce misunati pe aici.Celui ce injura ca porcul, sa-i fie somnul lin , odihneasca-se in pace!

      Ștergere
    2. Mars in PIZDA MA_TII !!

      Ștergere
    3. Muei Handel,nu mai sta cu capuletele-n soare!

      Ștergere
    4. Buey pentru ala chizdos, mai mult chizda decit os: Ia un ALUPIGUS intravenos si pupa-ne-n dos ca esti tare rapanos!

      Ștergere
    5. Iar rapanul cel jegos, tocmai lua chizda la ros..

      Ștergere
    6. O madama bretonata
      Cauta scula-nvartosata,
      Iara un marlan raios
      Cauta ceva de ros.
      Eu zic sa i-o dam pe toata
      Chizda doamnei,sa o roada!

      Ștergere
  18. Sa-l facem chirias pe baSecu!

    RăspundețiȘtergere
  19. MARELE miting pro-basescu din Oradea a fost un fiasco lamentabil...Cei cca 100 de indivizi anuntati de presa au fost,in realitate, vreo 40-60, cu jandarmi cu tot.Au luat-o la goana cand s-au intalnit cu cei anti-basescu.Au fugit ca potarnichile.

    RăspundețiȘtergere
  20. In Ardeal, marele antiroman popa tokes, face propaganda pro basescu printre enoriasi.Acestia sunt convinsi ca USL-ul va desfiinta toate scolile cu predare im limba maghiara si vor da afara toti angajatii din primarii care sunt etnici maghiari.Pana mai deunazi, cand base indemna SA NU VINA oamenii la referendum, le spunea sa stea acasa ca nu e LUPTA LOR.

    Apropos, stie careva cum se traduce tokes in lb. romana??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Traducaretzul nostru e Tigri2. El zicea ca e juma-juma.

      Ștergere
    2. Jumate morosan si jumate...slobozean??

      Ștergere
    3. Niet! Juma BudaPesta, Juma momirlan!

      Ștergere
    4. Mai mult marlan decat buda, sau invers?

      Ștergere
    5. No draglule, io cred ca jumatea aia cu pesta-i mmai mare! Traiasca Avrmutz!!!!

      Ștergere
    6. Ba, no hai s-o lamurim, ce dracului! Adica e o treime buda, o treime pesta si o treime marlan??
      Pentru pesta se mai gasesc doftorii, da pentru marlanie ...

      Ștergere
  21. http://www.jurnalul.ro/politica/sondaj-demitere-basescu-617416.htm

    Sondaj :Sunteți de acord cu demiterea lui Traian Băsescu?

    68%Da / 29%Nu / 3%Mă abțin --- Voturi: 34241

    RăspundețiȘtergere
  22. ,,Mi-am dorit de multe ori să fac o teză de doctorat cu tema: aflarea în treabă ca metodă de lucru la români.''

    citat din Petre Ţuţea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ZDROBITI PEDELACII INFAMI SI RAI !!
      In 2 cincinale cu efortul poporului, Ceausecu a platit datoriile capitalistilor , a facut metroul , sisteme de irigatii ,Casa Parlamentului(in care se lafaie cu nesimtire si pedelacii ) a construit mii si mii de locuinte date gratis oamenilor muncii ETC !
      Ce au facut pedelacii in 8 ani si peste 30 miliarde euroi- bani imprumutati!!!!

      Ștergere
  23. Ziarul Evenimentul Zilei anunță că Președintele Traian Băsescu și membrii staff-ului său de campanie acuză, de câteva zile, dureri puternice de cap. Nu se știe dacă sediul de campanie ar fi supus unor atacuri energetice ori s-au consumat cantități mari de băutură.

    Și la mitingul organizat sâmbătă de PDL la Cluj, preşedintele- suspendat, Traian Băsescu, a acuzat dureri de cap.”Nu se simţea deloc bine”, ne-au spus sursele citate, scrie Evenimentul Zilei.

    RăspundețiȘtergere
  24. ,,LEGEA nr. 406 din 10 iulie 2001
    privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman''

    Inca-i bine ca nu-i o lege ,,privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de imparat,rege,bulibasa,presedinte ori sef al statului roman''.

    SA-L FACEM CHIRIAS PE baSecu !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cat rau ne-a facut, umilinte ne-a supus, MERITA sa-l lasam "fara drepturi". Asa cum in mod IRESPONSABIL a lasat si el pe foarte multi romani, inclusiv pensionarii militari! Sigur, asta dupa cum se vede nu este chiar asa de simplu, deoarece si-a luat IMORTANTE masuri de PROTECTIE/SIGURANTA, inclusiv la INALTE PORTI, unde a platit din AVUTIA TARII tribut greu! JOS BASESCU!

      Ștergere
  25. @ 11:04, 13:58...Cezare, maimuco nu mai injura ca...hi,hi,hi!!! O sa vezi tu...

    RăspundețiȘtergere
  26. Ha, ha, ha ....
    Sediul de campanie al lui Traian Băsescu, atacat energetic?
    ==================
    Președintele Traian Băsescu și membrii staff-ului său de campanie acuză, de câteva zile, dureri puternice de cap și o stare generală de rău, au declarat EVZ susrse din apropierea șefului statului. Potrivit acestora, există bănuiala că sediul de campanie ar fi supus unor atacuri energetice.
    Și la mitingul organizat sâmbătă de PDL la Cluj, preşedintele- suspendat, Traian Băsescu, a acuzat dureri de cap.”Nu se simţea deloc bine”, ne-au spus sursele citate.
    Nu este prima oară când într-o bătălie politică sunt aduse în discuție atacurile energetice. La prezidenţialele din 2009, adversarii lui Traian Băsescu din PSD au acuzat faptul că victoria acestuia s-a datorat și parapsihologului Aliodor Manolea, care l-a însoțit la dezbaterile electorale.
    Este vorba de două intervenţii la Realitatea TV şi Realitatea FM, când Manolea a stat, în timpul emisiei, în apropierea preşedintelui. Mai mult, parapsihologul a fost şi la confruntarea televizată cu Mircea Geoană, dinaintea turului doi de scrutin.
    Sursa: Evenimentul Zilei, ziar dependent de Cotroceni
    =========================
    Iata omul!
    Iata cine ne conduce!
    Iata, in Mileniul III, Seful statului (cum ii place sa se autodefineasca), crede in vrajitorii, flacari mai mult sau mai putin violete! Acum inteleg mai bine de ce nici macar in 5(cinci), ani nu termina de citit o carte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mey shefu, kioru nu mai are parale de visiki! Durerea la bou i se trage de la RDD-ul pe care acu-i nevoit sa-l consume.

      Ștergere
  27. Astia sunt in stare sa spuna ca explozia solara a fost programata de USL ca sa ii faca rau lui Băsescu, sa il doara capul. Cum dracu sa nu il doara daca e gol si bate soarele in el ?

    RăspundețiȘtergere
  28. Salve Nea Cashule/Bubico! Bine-ai revenit! Ai fost la meeting la TM? I-ai vazut cumva pe-acolo pe Curleonul,Ti gris2, Stelian proteza si desigur pe Czar maimuca? Ma ce mi-e dor de ei...nu pot dormi noaptea.

    RăspundețiȘtergere

Liber... la comentarii! Responsabilitatea continutului, revine fiecaruia.
Comentariile injurioase, obscene, atacurile suburbane la persoana, nu vor fi publicate! Nu doresc sa creez 'probleme'... unora sau altora! Admin!

Dialog între doi gemeni nenăscuţi

MOTTO-ul... unui grup de tineri... si frumosi!

Search mehedinti blog online:

Lista mea de bloguri